UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenke LYKO, H&M, Nelly

KÅPE HER / GENSER NLY (utsolgt, lignende her) / VESKE HER

Hvilken linje gikk du på VGS?

Jeg gikk studiespesialiserende SSØ med sosiologi, medie- og informasjonskunnskap, politikk og menneskerettigheter, kunst og foto som valgfag. Kan være jeg hadde noen til som jeg ikke husker, hehe. To av de, om ikke tre gikk i hvert fall over to år.

Kan du dele noen julegavetips til familien?

JA! Jeg kan lage et innlegg om det hvis det er ønskelig ☺️

Skal dere ha vlogmas på YouTube?

Vi prøver oss på noe ala det. Blir ikke vlog hver dag, men vi skal prøve å lage en video hver dag fra første desember til og med julaften. Vi har startet litt allerede og det er sååå moro så jeg har troen på at det kommer til å gå.

Hvordan tror du det blir å flytte til Oslo med de nye tiltakene?

Godt spørsmål. Det blir selvfølgelig litt uvant, men vi hadde det sånn i mars her også da alt stengte ned. Jeg gikk veldig mye tur, begynte å løpe ute og leste bøker. Funka fint det! Selvfølgelig er det kjedelig å ikke få sett venner og slikt, men det viktigste nå er at vi alle følger retningslinjene så vi kommer oss så trygt som mulig gjennom denne fæle pandemien ❤️

Skal dere pusse opp noe i den nye leiligheten?

Ikke med det første. Vi skal male og sette opp stukkatur og rosett. På sikt vil vi kanskje gjøre noe med kjøkkenet, men det blir ikke før om leeeenge i så fall. Har enda den forrige kjøkken-oppussingen litt for friskt i minne haha.

Hva er det fineste Morten gjør for deg i hverdagen?

Åå, han gjør veldig mange fine små ting som jeg blir veldig glad for. Når han gjør ting for meg før jeg rekker å tenke på det selv, typ finner frem drikke til meg, lager frokost til oss begge, henter ismasken min når jeg får hodepine, tenner lys, gir meg nakkemassasje mens jeg jobber eller lager mat. Sånne ting blir jeg skikkelig glad for.

Hva tenker du om jula?

Jeg gleder meg masse til jul for første gang i livet, haha. Jeg tenker at jeg skal pynte leiligheten, kose meg med julebrus, julefilmer og julemat uansett hvordan situasjonen er, altså om vi må bli hjemme bare oss to eller om vi får feiret med mer familie.

Tror du at du klarer å holde kontakten med Maren når du flytter til Oslo?

Ja, 100%. Det er det som er så flott med sosiale medier😃

Hvor ville du helst reist nå om du kunne?

Åååh en eller annen storby. Jeg craver det mer enn varme og strand. Hvis ting var som normalt ville jeg reist til Barcelona eller London, eller en storby jeg aldri har vært i før som Paris, Budapest, Milano..

Har du noen gang kjøpt følgere, i så fall hvorfor?

Nei, absolutt ikke. Jeg har kjent på det å ikke ha like mange følgere som de rundt meg. Etter at jeg var med på tv fikk de fleste mange titusener, mens jeg “stoppet” på 30. Det er mange det altså, men jeg følte jo litt på at det var færre enn de andre. Allikevel så tenkte jeg at sånn er det bare. Det er disse som ønsker å følge meg og det er jeg veldig takknemlig for. Det er viktigere ting i livet enn følgere og så desperat at jeg kjøper følgere har jeg aldri vært. Det er så ekkelt å gjøre.

Hvordan er det å bo med foreldrene til Morten?

Det er veldig hyggelig og går kjempegreit! Er så glad for at vi får lov til å bo her og de er supergreie ❤️

Kan du dele link til den blå ansiktsmasken?

Den finner dere her 🙂

Hvordan fikk dere Trulte stueren og hvor lang tid tok det?

Hun ble først stueren like før jul, så typ tre uker, men så fikk hun et tilbakefall etter at vi feiret jul på hytta. Så tok det et par uker til, haha. Vi gikk ut med henne heeeeele tiden og ble ute lenge, men hun fikk jo panikk fordi doen hennes var inne. Så gikk vi inn og hun satt seg ned i do-stilling, så da var det rett ut igjen. Så til slutt gikk hun på do ute og da fikk hun masse ros og en godbit. Til slutt skjønte hun at det var det hun skulle. Det går til slutt!

Hvis du bare kunne brukt ett sosialt medie, hvilket hadde du valgt og hvorfor?

Instagram! Jeg finner så mye inspirasjon der til alt, mat, trening, bilder, klær. Elsker den appen.

4 kommentarer
    1. Hvor har du ismasken fra? Sliter mye med hodepine selv og hadde trengt noe sånt som kjøler hodet/panna.

      1. Jo, men så ombestemte vi oss. Vi kjente begge på at vi følte at vi hadde noe igjen i byen før vi slo oss ned med et større hjem som et hus. Det ble litt for voksent for oss, og litt for permanent. Jeg ville tilbake til byen og Morten ville teste å bo der, så da ble det leilighet nå så tenker vi hus lenger frem i tid. Vi var liksom ikke klare for å “slå oss ned” med hus helt enda allikevel, selv om vi begge først trodde det 🙂 Lettere blir det ikke med lufting, men jeg føler ikke det å lufte Trulte er noe stress nå. Dah un var valp og vi trente på å få henne stueren var det stress å bo i blokk, men nå går det helt fint å bo med henne i leilighet. Vi må jo uansett ut når hun skal luftes 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg