UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / H&M

KJOLE H&M HER / VESKE HER

Hva tenker du om at det du skriver og sier kan påvirke andre?

Det er litt skummelt og noen ganger stopper det meg kanskje fra å dele ting fordi jeg er redd for at det kan misforståes. Samtidig prøver jeg å være så ærlig som mulig om alt, reklamerer aldri for noe jeg ikke kan stå på og som jeg tror kan få andre til å føle seg dårlig og så håper jeg at følgerne mine er oppegående nok til å tenke selv. Ut ifra kommentarfeltet mitt så virker dere som nettopp det! Oppegående mennesker som ikke er redd for å stille kritiske spørsmål og dele deres synspunkt, noe som får meg til å tenke igjen. Så det er kjempefint 🙂

Tjener du eller Morten mest?

Akkurat tjener jeg mest, men det kan fort endre seg.

Har dere en housetour liggende, hvis ikke kan dere lage en?

Ja, det har vi liggende! Faktisk så har vi to, en fra vi flyttet inn og en etter vi fikset 🙂 Den nyeste finner dere HER og den eldste HER.

Hvor kjøper du de fleste klærne dine?

Det går mye i Nelly altså,de har så mye fint! Så handler jeg litt på Zara, Chiquelle har jeg nylig fått øynene opp for, H&M… Så er jeg veldig glad i Retro her i Kristiansand, byTiMo og Ganni selv om jeg ikke handler så mye der.

Har du noen spesielle sommerplaner?

Nei, faktisk ikke. Jeg blir nok mye her på Sørlandet og så blir det muligens noen småturer rundt i Norge.

Kan du ha mer interiør på kanalene dine?

Ja, det kan jeg! Så gøy at du ønsker det 🙂 Kommer definitivt mye interiør når jeg skal innrede vårt kommende hjem en gang i fremtiden.

Hvor lenge er effekten av vippeløft?

Det varierer litt. Jeg pleier å fikse det hver 6. uke 🙂

Hvilke matvarer reagerer du mest på?

Gluten, men brød pleier å gå bra så det er jo litt rart. Hvitløk, løk og laktose er ganske ille. Italiensk pizza er det verste jeg kan spise, blir skikkelig dårlig. Samme med ordentlig indisk på restaurant. Mango regerer jeg entenveldig kraftig på eller ikke i det hele tatt, kommer an på dagen.

Hva tenker du om nettshopping fremfor butikkshopping?

Jeg er jo fan av nettshopping. Da unngår jeg folk, det er lett å finne det jeg vil ha og det er så enkelt alt sammen. Hvis jeg skal finne noe spesielt eller noe jeg trenger veiledning til så foretrekker jeg butikk.

Hvorfor skal dere flytte?

Vi har lyst til å komme oss ut av blokk og få noe helt eget, pluss at Trulte maser om egen hage haha.

Har du tips til headphones man kan bruke til løping?

Jeg har dette i beige og er superfornøyd!

Hvordan har du det?

Helt OK for å være ærlig. Jeg er ikke helt på topp om dagen, men sånn er livet. Det går litt opp og ned. Nå håper jeg at det som må løsne for meg løsner og at det blir enda bedre snart 😀

Hvor mange år er det i forskjell mellom deg og Morten?

To år, han er født i 1992 og jeg er født i 1994.

Hva er den største krangelen dere har hatt?

Hm… Jeg vet faktisk ikke gelt. Føler ikke vi har så store krangler. Vi gir hverandre taushet, haha. Så må en av oss gi seg før vi kan snakke om det. Vi blir så barnslige, haha.

Hva synes du om mødre som dømmer de som ikke ønsker seg barn?

Jeg forstår at det kan være vanskelig for en mor som ønsket seg barn å forstår at andre ikke ønsker det samme når de har en så god opplevelse og det som mål med livet. Allikevel føler jeg ikke man skal dømme noen. Alel har sine grunner og det ligger antakeligvis noe bak avgjørelsen om å ikke få barn. Det er kanskje det beste for de, selv om det ikke var det for “deg”. Jeg synes på generell basis ikke vi skal dømme andres livsavgjørelser.

Har dere kjøpt ny bolig?

Nei 🙁 Det er så trist! Jeg vil ha ny bolig nå, trenger et prosjekt haha.

Siden du ikke vil ha barn, liker du barn?

Hehe, dette spørsmålet får jeg stadig. Jeg skjønner ikke helt greia, mange tror at man ikke liker barn selv om man ikke vil ha egne. Jeg liker barn like godt som jeg liker voksne og eldre, ikke mer og ikke mindre.

Tror du på Gud?

Nei, det gjør jeg ikke.

Snuser du, eller har du gjort det før?

Haha, jeg prøvde en uke på ungdomsskolen. Fikk heldigvis nikotinsjokk og blir kvalm bare jeg ser en snusboks. Noe så ekkelt…

Hvem er ditt forbilde?

Jeg elsker Michelle Obama og Jennifer Aniston!

Hadde du sagt ja om Morten hadde fridd nå?

Jeg kunne jo ikke sagt nei, haha. Vet jeg tuller mye om at han skal fri, men det er virkelig ingen hast. Vi har ikke vært sammen SÅ lenge og det er ikke noe vi stresser med.

Hvordan vil du beskrive deg selv som person?

Følsom, bestemt/sta, gavmild, hissig og snill.

Hvorfor får du aldri besøk i Kristiansand?

De fleste har jobb og studie som opptar mye av hverdagen og det er ikke like lett for de å reise bort som det er for meg. Og når jeg reiser får jeg jo sett mange på få dager! Nå hadde jeg ganske mye besøk etter at vi flyttet inn  i fjor, men det har vært eksamenstid og deretter corona 🙂

6 kommentarer
    1. Du veit vis vi velger nettshopping fremfor å gå i vanlig butikk å handle sko og klær. Da blir det butikkdød og da er det ikke igjen noen jobber til neste generasjon og viktig å støtte lokalt. Synes det er rart at dere som influnsere får en del reklame å vise fram og at dere for folk til å kjøpe på nett. Men det er like viktig å støtte lokalt. Hva tenker du om det?

      1. Man kan for eksempel handle på nettsider som Miinto som sender fra forskjellige lokale butikker over hele Norge 🙂 Nå er det også mange nettsider som tilbyr henting i butikk slik at du slipper frakten, de ansatte kan hjelpe deg med størrelsen osv. og du kan returnere der. Og tenk, hvis det blir mer nettshopping trenger de flere til å jobbe i den bransjen. Nå tror jeg det er gaaaanske tvilsomt at butikker dør ut. Hvisdu går i byen på en lørdag, eller en mandag for den saks skyld så ser du hvor mange som benytter seg av butikkene. Det er en smakssak, jegforetrekker nettshopping fordi jeg hater å gå rundt i stappfulle butikker og stå i kø i et prøverom 🙂

        1. Hvis du går rundt i byen….ja, av de du ser der er det mange som er i butikken for å prøve klær, og så går de hjem å bestiller på nett. Kanskje sparer de en tier… Har du ikke hørt om butikkdød? Vet du ikke hvor mange butikker som har gått konkurs de 5 siste åra? Behandling ER faktisk et stort problem for fysiske butikker. Det du skriver er tegn på TOTAL uvitenhet! Og det er veldig veldig synd, at de ikke vet bedre, og sprer usann informasjon.

    2. Vil bare sende en sommerhilsen fra Tønsberg jeg😀 dere er flott mennesker begge to! Og Trulte da selvfølgelig😀 Vit ar det å oppdra en hund kan til tider være mye vanskeligere en barn! Min franske bulldog Alvin har eeeeeeeekstremt selektiv hørsel og overgår alle årene med ungene😂😂
      Lykke til med boligjakten👍

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg