I APRIL 2019…

La oss ta en titt på hva som skjedd i april for et år siden. Det som i alle fall er sikkert er at det var en ganske annerledes måned da enn hva det er i år og det skjedde en del store ting. I alle fall en…

Morten og jeg tok over vår aller første leilighet! Dette er den første boligen jeg eier. Jeg kunne endelig flytte ut av kollektiv og inn i mitt helt eget hjem sammen med et menneske jeg håper å tilbringe resten av livet sammen med. Det var så surrealistisk å ta over nøklene og stå her helt alene i en helt tom leilighet som var vår egen. 

Det at vi flyttet inn sammen betyr jo også at jeg flyttet fra Oslo. Jeg forlot det som hadde vært hjemmet mitt i mange år og flyttet til en helt ny by hvor jeg omtrent ikke kjente noen. Jeg brukte bloggen til Maren som guide og et av mine første stopp fra Panda Panda som raskt ble en favoritt!

Vi var bare hjemme i noen uker og fikk på plass så mye møble og ting som mulig før vi satt oss på flyet til Thailand. Vi dro sammen med en stor del av familien til Morten. Foreldrene hans, fettere, tante, onkel, farmor og kjærester. Det var såååå deilig! Vi bare slappet av, spise god mat, solte oss, var på båtturer. Det var helt fantastisk fint og jeg er så glad for at jeg fikk bli med.

Jeg hadde en helg i Oslo som jeg brukte sammen med mine kjære venner. Vi spiste sykt god mat, som dere åpenbart ser. Herregud, nå skulle jeg gjort mye for en slik helg altså. Se på den maten fra Delicatessen! Så utrolig godt.

Resten av måneden, som det ikke var så veldig mye igjen av… Brukte jeg på å komme i orden hjemme og ta noen småturer rundt i Kristiansand i et forsøk på å bli bedre kjent. Aller mest tid brukte jeg faktisk hjemme. det å flytte er en så mye større prosess enn hva man husker fra gang til gang, særlig når to stykker flytter sammen og man skal finne plass til alt og få et system. Det er veldig gøy da! Jeg har faktisk lyst til å flytte bare for å få et prosjekt, haha. Det skjer nok ikke med det første, men det kan være det skjer en gang i fremtiden. Vi vil jo etter hvert ha en hageflekk og noe som er enda mer vårt om det gir mening 🙂

Det var en liten oppsummering av april for et år siden. Synes dere det er gøy med slike innlegg? Del gjerne meningen deres 🙂

8 kommentarer
    1. Ja, elsker sånne innlegg! 😁 Tenk at det er 1 år siden allerede? Wow, det har gått fort syns jeg! Litt kontrast fra april 2020, kontra 2019 ja gitt!
      Klem! ❤️

    2. Heisann <3
      Flytter straks til grim og lurer på hvordan dere kommer dere kjappest mulig til Baneheia? Er sååå fint der, så ønsker noen gode tips der!

    3. Oi, det var rart å se det siste bildet. Morsomt hvordan leiligheten deres ser ut nå i forhold til da🥰🙈 Lurte også på hvor dere har kjøpt nøkkelringene (A&M)?

      Ha en fin dag😁❣️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg