BESØK AV LOVE ISLAND PAR OG AVBESTILT TUR

Reklame | B.Unique og DUO frisører / annonselenker Nelly

HÅRBØYLE HER / TOPP HER / BUKSE HER / VESKE HER

Hei dere! La meg starte med å spre dårlig stemning. Er ikke det koselig på morgenkvisten? Neida, men i går fikk Morten beskjed om at NM i vannsklie blir avlyst på grunn av corona. Vi snakket faktisk om det noen timer tidligere så veldig overraskende var det ikke, men det er fortsatt skikkelig kjipt.

Jeg hadde gledet meg så til Tromsø-tur, men når det ikke blir noe NM så bestemte vi oss for å ikke dra i det hele tatt. Selv om vi hadde en del andre morsomme planer var jo NM hele poenget med reisen, og når det blir avlyst så måtte vi ut med en del ekstra penger fordi støtten til Morten forsvinner og da valgte vi å være økonomiske. Kjedelige, men økonomiske.

Jaja, livet går videre. Vi skal sette oss ned og finne på noe gøy å gjøre i helgen i stede. Jeg har lyst til å være skikkelig kreativ og gjøre noe ordentlig gøy så vi får se hva vi kommer opp med. Nok om helgen, la oss heller snakke om dagen i dag. Jeg har masse planer så jeg tenkte å lage en liten liste over alt og dele med dere 🙂

💇 10.00 Frisørtime! Jeg starter dagen hos flinkeste KS på Duo frisører her i byen. Hun skal fjerne etterveksten min, endelig. Jeg hater ettervekst… Det gikk helt fint da jeg pleide å stripe den, men når jeg helbleker blir den så veldig tydelig. Det skal bli ordentlig godt å få den bort! Jeg har faktisk vurdert å gå tilbake til å stripe, men så synes jeg det er så fint med helbleika. Hva synes dere?

📸 12.00 Bilder. Denne gangen er det jeg som skal stå bak kameraet og Morten som skal stå foran. Han har gått inn i et skikkelig kult samarbeid så da stiller jeg selvfølgelig opp som fotograf når det trengs!

👩 13.00 Voks. Jeg skal til Monica på B.Unique på Huset i Markens for hårfjerning. Det blir litt feil å si voks fordi hun bruker egentlig sukker, men jeg har blitt så vandt med å si voks hehe. Jeg må bare snakke litt om sukker fordi jeg er helt frelst. Jeg hadde ikke prøvd det før jeg begynte hos Monica, da pleide jeg å fjerne hår med hotvoks i salong. Hun introduserte meg for hårfjerning med sukker og jeg elsker det! Sukkeret er helt naturlig, det varmes opp og hun bruker en spesiell teknikk til å dra ut håret med det. Det er mer skånsomt for huden fordi det kun fester seg i hårene og ikke i selve huden, det er som sagt helt naturlig og etter at jeg begynte med det har jeg fått mye mindre hårvekst. Sistnevnte kan variere fra person til person, men på meg har det funket skikkelig bra. I tillegg synes jeg det gjør mye mindre vondt enn voks. Sånn, da er dere oppdatert på det haha.

📹 14.15 Lage housetour. Vi har enda ikke fått gjort det, men i dag skal det gå! Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere leiligheten. Den er så annerledes fra den første housetouren vi lagde. Hvis dere ikke har sett den allerede så kan dere se den her mens dere venter på den nye!

📱15.00 Telefonintervju med Nettavisen. Jeg fikk en forespørsel om jeg ønsket å stille opp i et intervju om vaginisme og vestibulitt. Det takket jeg ja til med glede fordi jeg synes det er så bra å sette fokus på sykdommen! Det har blitt mer fokus på det, noe som er veldig bra, men da jeg fikk dne hadde jeg aldri hørt om det en gang og jeg får enda meldinger fra jenter som ikke har skjønt hva som har vært grunnen til plagene deres før nå. Så dette gleder jeg meg til!

👫 16.00 Besøk av Omid og Iselin. Vi får det ferske Love Island paret på besøk, noe som sikkert blir veldig hyggelig! Vi har jo fulgt med de i Argentina og heia på de i finalen. Vi har fått de med på en Q&A video og dere har sendt inn masse bra spørsmål til dem via Snapchat og Instagram story så jeg gleder meg til å høre svarene deres! Etter videoen varter vi opp med taco og jeg gleder meg til å bli kjent med dem 🙂

Når kvelden kommer skal jeg bruke den på jobb. Jeg jobber som regel aller best på kveldstid faktisk. Da sitter jeg i sofaen og koser meg på macen med alt fra mail til redigering av bilder og tekst til innlegg!

14 kommentarer

Siste innlegg