HELGENS PLANER

Reklame | Nunoo / annonselenker Nelly

TOPP HER / BUKSE HER / VESKE NUNOO

God fredag! Endelig helg og det er på tide å dele planene for de neste dagene med dere. For det første, jeg reiser bort igjen! Det er mye farting på meg om dagen, men jeg kjenner at det er godt. Jeg drar tross alt bare “hjem” til Oslo for å være med folk jeg er glad i og det finnes ikke noe bedre enn det. Det er så rart fordi jeg føler liksom at Oslo er mer hjem enn Larvik nå.

Jeg er jo fra Larvik og bodde der helt frem til jeg var 19, men jeg følte meg mye mer hjemme i Oslo og gjør det enda, særlig nå som jeg ikke har noe hjem eller familie i Larvik lenger. Nå har jeg på en måte ingen grunn til å dra dit. Det er litt rart og litt trist, men jeg føler jeg har to andre hjem så det går egentlig veldig fint. Nok om det, over til helgens planer.

FREDAG. Jeg setter meg på bussen klokken ti, nok en gang fem timer. Når jeg kommer til Oslo skal jeg rett på en time hos osteopat før jeg drar til Emilie hvor jeg skal bo i helgen. Jeg elsker å bo hos Emilie, det er så sykt koselig. Hun lager kaffe til meg på morgenen og jeg føler meg skikkelig hjemme. I sekstiden skal jeg, Emilie og to andre venner ut for å spise! Jeg vet ikke helt hvor enda, noen forslag?

LØRDAG. Det blir en rolig morgen før jeg skal til rådhuset for å være med på vielsen av en venninne. Jeg gleder meg såååå mye! Finnes det noe bedre enn to fine folk som erklærer sin kjærlighet til hverandre foran gode venner? Jeg tror ikke det 🙂 Så det blir superkoselig. Det blir en happening etterpå og kvelden skal jeg tilbringe med gode venner.

SØNDAG. Jeg flyr hjem i ett-tiden hvis jeg ikke tar helt feil så det blir nok ikke så mye som skjer i Oslo før den tid. Hjem til Kristiansand, pakke ut, vaskedag, bytte sengetøy, jobb og kvalitetstid med kjæresten.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 

13 kommentarer

Siste innlegg