HÅRTIPS & MINE FAVORITTFRISYRER

Reklame | Good for me

… OG HVORDAN DU LAGER DE

Det er bare et par år siden jeg hadde et hår det var umulig å gjøre noe med. Det ville ikke vokse, det bare knakk og det var knusktørt. Derfor ble det til at jeg gjorde veldig lite med håret mitt og det var egentlig ganske kjedelig.

Heldigvis er det ikke sånn nå lenger. Jeg tok tak, begynte å pleie håret ordentlig, bruke gode hårprodukter og på toppen av det startet jeg på Hair Luxious fra Good for me. Det var det som virkelig satt fart på ting og den største forskjellen er at jeg nå har fått et mye tykkere hår som faktisk vokser 🙂

Få 40% rabatt på din første boks med Hair Luxious ved å klikke HER. Det er markedets sterkeste kosttilskudd og anbefalt av norske frisører, jeg fikk det selv anbefalt av min tidligere frisør og har brukt det fast siden den gang. Noe som absolutt har gitt resultater!

Nå som jeg kan gjøre en del med håret mitt har jeg kost meg med nye frisyrer og funnet ut hva jeg liker aller best. Jeg pleier som regel å bytte mellom tre frisyrer. Nå skal jeg vise dere hvordan jeg lager de tre og hvordan man kan style frisyren!

Hvis du vil teste ut Hair Luxious kan du bestille det her.

Husk at du får 40% rabatt på din første boks ved å bestille gjennom linken i dette innlegget.

FRISYRE 1

Det første jeg gjør er å krølle håret. Da deler jeg håret inn i seksjoner, slik som du ser på bildene over her. Jeg bruker rettetangen til å krølle det ved å klemme rundt og vri krølltangen hele veien nedover til tuppene. Du kan fint bruke en krølltang om du foretrekker det! Så krøller jeg hele den seksjonen og gjør det samme med resten av håret. De små hårene foran ved ansiktet tar jeg til slutt.

Håret foran ved ansiktet passer jeg på å krølle bakover mot ørene slik at de vender bort fra ansiktet. Her tar jeg mindre hår av gangen slik at det blir fint om jeg etter hvert vil sette håret opp og dra noen hårstrå ut. Så sprayer jeg over alt med hårspray, venter til håret blir kaldt og grer forsiktig gjennom håret. Her grer jeg også håret ved ansiktet bakover så det legger seg fint.

Denne frisyren er superenkel! Jeg tar håret foran ved ansiktet (den siden med minst hår, jeg har altså skillen mot den andre siden) og drar det forsiktig bakover før jeg fester det med en fin spenne. En enkel frisyre som funker både til hverdag og fest! Her kan du variere med spennene for å matche antrekket.

   FRISYRE 2

Denne lager man på samme måte som den første. Krøll hele håret før du begynner med dette. Denne er forresten også kjempefin om man har sovet med flette, eller med rett hår. Den funker egentlig uansett og det er det som gjør den så genial!

Start rett foran ørene og bruk fingrene til å dra alt håret foran ved ansiktet opp til toppen av hodet slik at du lager en liten hestehale på toppen. Ikke gå for langt bak så det blir for mye hår. 

Deretter tar du et tynt strikk og lager en hestehale på toppen, før du drar det ytterste laget av strikket litt ut og trekker det over cirka 1/3 av hestehalen sånn at du får en liten tutt.

Dra litt i tutten for å gjøre den større, eller dra litt i resten av hestehalen bak for å gjøre den mindre igjen. Jeg elsker denne frisyren, noe dere antakeligvis har lagt merke til 😉 Den er litt mer spennende enn å bare ha håret løst, noe jeg virkelig ikke klarer i mer enn fem minutter uansett.

FRISYRE 3

Denne er så sykt fin og overraskende enkel. Her har jeg krøllet håret først, men det er ikke nødvendig. Det du må gjøre er å dra ut ønsket mengde hår foran ved ansiktet. Jeg pleier å ta ut litt på begge sider av skillen. Ta resten av håret opp i en tutt og dra det opp så den havner ganske høyt opp på hodet. 

Bruk fingeren som et midtpunkt og surr håret rundt fingeren til du får en fin tutt. Bruk et tynt strikk og fest tutten så den sitter godt. Dra ut litt mer hår om du ønsker det, jeg tar ofte litt bak ørene også. 

Du kan gjøre frisyren enda freshere med et stort strikk og hvis du har babyhår i nakken slik som meg kan du feste det med lusespenner, eller med en stor kul spenne slik som jeg brukte i den første frisyren.

Jeg håper dere forstod guiden min, bare rop ut om det er noe dere lurer på 🙂

Til slutt tenkte jeg å slenge med mine beste tips for å få et sunt og sterkt hår: 

Bruk gode produkter tilpasset ditt hår. Her kan du få god hjelp av frisøren din! Hvis du bleker håret trenger du kanskje mer proteiner i produktene dine enn noen som farger og slike ting. Det er ikke alltid lett å vite slikt selv, men frisøren din vet nok.

Boost håret ditt fra innsiden med Hair Luxious fra Good for me. Det er markedets sterkeste hårvitamin og er anbefalt av flere norske frisører. Ta to kapsler hver dag så vil du merke forskjell etter cirka tre måneders tid. Jeg tar to kapsler hver eneste dag 🙂

Kur håret en gang i uken. De fleste kurer skal ikke sitte i mer enn fem minutter så det er perfekt å kure håret samtidig som du barberer deg eller skrubber kroppen. Sett på to favorittsanger og vipps så har haret fått masse pleie på kort tid.

Sov med håret i flette. Det gir minst slitasje på håret når du sover. Flett det gjerne når det enda er litt fuktig etter en dusj så får du fine bølger til dagen derpå så du slipper å bruke varmeverktøy.

Angående varmeverktøy. Bruk så lite som mulig av varmeverktøy på håret (ironisk når jeg bruker varmeverktøy for å lage alle disse frisyrene, hehe), men hvis du skal bruke det så husk å bruk varmebeskyttende på forhånd.

Bruk en god børste. Jeg bruker detangling brush fra Good for me. Den er superenkel å håndtere og bra for håret ditt.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 

9 kommentarer

Siste innlegg