UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Monki / Nelly

GENSER MONKI HER

AKKURAT NÅ: Døgnrytmen min er helt på styr, alt jeg vil er å sove… Men det går jo ikke haha. Så her sitter jeg da, stuptrøtt med kaffekoppen min og skal prøve å få unnagjort litt jobb før vi skal levere bilen til service klokken ti. Spennende dag, hehe.

UKENS TANKE: Jeg har vært så rar den siste uken, litt nedfor liksom. Alt jeg vil er å ligge hjemme under dyna og ignorere alt og alle. Jeg har en sånn “orker bare ikke”-holdning som jeg overhodet ikke liker. Greia er jo at jeg hat det kjempefint, men jeg er så god på å få småting til å bli en stor greia og jeg er en ekspert på å dra meg selv ned.

Jeg sliter skikkelig med magen og dette lavfodmap greiene, altså skikkelig. Jeg prøver å spise som jeg skal, så er det ting jeg reagerer på som jeg ikke visste om, så blir jeg oppblåst og føler meg som en gigantisk hval og blir så tom for energi. Jeg tror det har begynt å påvirke meg veldig i en negativ forstand. Vanligvis har jeg ikke pleid å bry meg så mye, men når jeg allerede er litt nedfor så blir det bare ekstra ille. Jeg elsker mat og har en greie om at jeg skal spise akkurat hva jeg vil, men nå er omtrent alt jeg elsker på nei-listen. Samtidig så synes jeg det er vanskelig å spise sunt og i tillegg har jeg ikke helt vendt meg til å skulle lage alt selv fra bunnen av. Og jeg trenger digge retter!!! Blæææh. Så dette har jeg tenkt på da, morsomt haha.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne fantastiske blusen som jeg antakeligvis aldri blir lei av.

Buksen finner dere her

UKENS SERIE: Love Island UK. Herregud, det er så bra! Nå er jeg typ en uke inn og det skjer så mye. Det jeg elsker er at de alltid separerer de nye og dere utvalgte før de får møte resten. Det skaper så sykt mye bedre tv. Dette er bra reality, folkens!

UKENS CRAVING: ALT SOM IKKE ER LAVFODMAP….. Mer presist mango, avokado, blomkål (elsker blomkål og craver seriøst blomkålsuppe og pizzabunn av blomkål, kokt blomkål, alt med blomkål), å kunne bruke hvitløk i mat, søtpotet, vanlig yoghurt, brunost og bønner. Sånn i hovedsak, men jeg hadde ikke akkurat takket nei til stratosdyr og en skolebolle heller.

UKENS HØYDEPUNKT: Dagene på båten til pappa. Det var så digg og skikkelig avslappende.

UKENS ØNSKELISTE: Jeg tenker mot høst jeg så dette er min ønskeliste for nå:

OVERSIZED BLAZER HER / KJOLE HER / BIKERJAKKE HER / KJOLE HER

UKENS MATRETT: Hm… La meg se. Jo, på onsdag la jeg lavfodmap dietten til side og koste meg på tapas-date med en venninne. Det var så digg og desserten var bare WOW.

UKENS POSITIVE: Jeg var på bootcamp forrige uke og det var så gøy! Jeg fikk riktignok ikke trent noe mer denne uken, men det ga meg mersmak så jeg skal i kveld også Yei! Kanskje jeg til og med klarer to denne uken. Tiden vil vise.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg tror jaggu macen min på sendes på service igjen. Jeg skulle gjenopprette den i går. Først funket det ikke i det hele tatt, og etter at det til slutt gikk og alt skulle være fint så ble skjermen helt svart og har vært sånn siden. Jeg orker ikke være uten mac igjen..

UKENS SANG: Ed Sheeran feat. Khalid – Beautiful people

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg synes dette var så kult! Takk til pappa for foto og idé, haha.

 

26 kommentarer

Siste innlegg