DAGBOKEN MIN FRA LOVE ISLAND

Hei, fine dere! I dag har jeg hatt totalt skrivesperre og begynte jeg å rydde på kontoret i stede for å jobbe. Det er noe av det lureste jeg har gjort på lenge. Jeg fant nemlig noe jeg hadde glemt at jeg hadde, nemlig dagboken jeg skrev da jeg ventet på å komme inn på Love Island

Nå begynner det sakte, men sikkert å nærme seg et år siden jeg satt meg på Gran Canaria for å være med på Love Island. På denne tiden i fjor visste jeg allerede at jeg skulle være med og det var ganske så mange tanker som surret rundt i topplokket på den tiden. Det ble ikke akkurat færre da jeg var fremme på Granca, ble etterlatt på et hotell alene og alle kommunikasjonsmidler ble erstattet med en gammel Nokia som kun inneholdt Snake og muligheten til å kommunisere med produksjonen. Så som den kreaive sjelen jeg er fant jeg frem en tom notatbok og begynte å skrive ned tanker og hendelser hver eneste dag. Her kommer et lite utdrag:

16/8/18, den første dagen på Gran Canaria. “Det har vært en lang dag, men en utrolig morsom dag. Vi startet med en shoot til vignetten på et helt sykt fint hotell på et luksusrestort i andre enden av øya (jeg bor i Las Palmas btw). Det var de samme jeg jobbet med til ambassadør-vignetten så det var koselig! De er så hyggelige og dyktige. Jeg følte meg komfortabel med en eneste gang og vi gjorde så mye gøy. Gleder meg så til å se resultatet!

Deretter dro vi tilbake til Las Palmas hvor det var shoot og intervju til portrettet. Shooten var helt ok, men jeg følte meg litt utilpass. Fotografen foreslo en del poseringer som jeg følte var mer Vi Menn enn Love Island, men heldigvis var både jeg og en ansvarlig enig om at det ikke var helt riktig hehe. Merkelig nok følte jeg meg best da vi hadde bikinishoot. Like etterpå bar det rett til portrettintervju og det var SÅ moro. Herlige mennesker! Jeg elsket alt og jeg sa så mye gøy, haha. Ah, en herlig dag, men jeg er så sliten. Det ble McDonald’s takeaway på vei hjem, og litt sjokolade og chips hehe. Levva livet, snakkes i bikini på tv.”

17/8/18. Fyfaen jeg savner telefonen min! Jeg savner bankkortet mitt! Jeg savner ikke-dubbet tv!

18/8/18. God morgen! Etter frokost tok jeg med meg en kaffekopp opp på hotelet og satt ny rekord på snakes. Nå ser jeg et uinteressant program om økonomi, kun fordi det er det eneste som ikke er dubbet. Klokken 10:40 blir jeg hentet til pressedag å jeg har egentlig veldig god tid. Spørsmålet er hva jeg skal ha på. … Tilbake på hotellet! Intervjuene gikk bra. Det første var med God Kveld Norge og det gikk aller best. Numer tovar med Se og Hør, gikk også bra. Det siste var med VGTV og de spurte om så sykt mye forskjelig. Jeg måtte blant annet svare på spørsmål om Ex on the beach, greit nok da fikk jeg sagt min mening om den grusomme produksjonen. Heldivis følte jeg at eg svarte bra på alt så jeg tror det går fint!

19/8/18. I dag møtte jeg produsenten for et møte med litt praktisk info. Ha nnevnte også at det er viktig å fokusere på guttene og ikke på å bli venn med jentene, slik at jeg faktisk holder meg der. Drømmemannen kan jo dukke opp om noen uker, sant? Altså eg vil gjerne bli der hele veien, og hello, ofc vil jeg vinne hvis muligheten byr seg! Gjerne iført den røde gallakjolen eller den gule Donna-kjolen. Nå tviler jeg på at jeg kommer til å ende opp der, men det er lov å drømme.

20/8/18. Jeg er helt utslitt. I går fikk jeg noe lignende et sammenbrudd. Jeg fikk helt vondt i sjela av tanken på at jeg ikke kan bruke mobilen, sjekke blogg eller snakke med vennene mine. Det er like før jeg går ut på gata og spør en fremmed om å låne mobilen deres for å sjekke Instagram og VG. Fordi ja, det er også en greie. Det er antakeligvis saker om meg ute og det er grusomt å ikke få anledning til å se hva de har valgt å ta med. Så vel… I et forsøk på å sove begynte jeg å tenke og endte opp med å gråte masse, masse, masse og gråt meg til slutt i søvn. Altså det er like før jeg sender produksjonen melding og sier at jeg vil hjem, isolasjon er grusomt. Jeg orker ikke dette!

21/8/18. Status: Gråt meg i søvn igjen i går. Vurderer å stjele alle iPhones jeg ser eller jakte på nordmenn for å spørre om å få sjekke nyheter og Instagram. Vil sove og sole. Er redd for å lese ut boken min. Jeg har også begynt å snakke høyt med meg selv og fjernkontrollen har sluttet å funke.

23/8/18. Last day in hell! Forhåpentligvis, man vet aldri med slike produksjoner.

Haha, det er ganske gøy å se tilbake på dette nå etter alt som skjedde da jeg faktisk flyttet inn i Love Island-villaen. Som dere kanskje skjønner ut ifra disse utdragene så var tiden på utsiden ganske slitsom, men også morsom. Jeg reiste 15. og det gikk vel live 25. eller 26. hvis jeg ikke tar helt feil. Det var lenge å være alene, uten mulighet for å kommunisere med kjente og kjære, uten egne penger. Det var ganske kjipt, men jeg er så glad for at jeg ikke gjorde alvor av tanken om å trekke meg.

Det hele endte jo med en fantastisk morsom opplevelse og jeg møtte faktisk drømmemannen min. Hvem hadde trodd det? Nå sitter jeg her i leiligheten vi eier sammen og planlegger fremtiden vår. Gøy!

 

9 kommentarer

Siste innlegg