SLIK FÅR JEG EN GYLDEN OG FIN BRUNFARGE

Reklame | Good for Me

Det er godt å være tilbake i Norge, men jeg må innrømme at jeg savner skikkelig sol og varme litt altså. I går bladde jeg i bildene fra Thailand-turen for å finne ut hvilke jeg skulle fremkalle og ikke. Da kjente jeg at jeg lengtet litt tilbake. Heldigvis har jeg fått med meg masse fine bilder, gode minner og ikke minst en fantastisk brunfarge.
Jeg er helt fascinert over at jeg faktisk ble ordentlig brun. Jeg husker at jeg skrev det i et innlegg underveis i ferien også, at jøss på denne ferien blir jeg ordentlig brun. Det er lenge siden sist! Jeg har pleid å få litt farge, men ikke så raskt og ikke en så gylden og fin farge som jeg fikk nå. Solen er sterk her, men jeg var faktisk på Gran Canaria i to måneder uten å få noe som er i nærheten av den fargen jeg fikk etter under to uker i sola her nede. Jeg har bare en forklaring og det må være Betakaroten Goldfra Good for me, sånn helt seriøst. Det er det eneste jeg har gjort annerledes.
Nå tar jeg Betakaroten Gold hver eneste dag og har gjort det i en god del måneder allerede og jeg lover dere at dette, det funker. Jeg elsker brunfargen jeg fikk i Thailand og som enda sitter godt i. Den er så gylden og dyp, noe helt annet enn hva jeg har pleid å få tidligere. Morten og jeg snakket om det, og han var helt fascinert selv haha. Han har i hvert fall aldri sett meg så brun som det jeg er nå.
Jeg blir veldig glad av å tenke på at denne fargen kommer til å sitte i lenge. Det er nemlig en av fordelene med Betakaroten Gold fra Good for me, den gir en langvarig brunfarge i tillegg til at den gir deg farge helt uten sol så du kan få farge hele året.
Da jeg var i Thailand fikk jeg et spørsmål på Instagram story fra ei jente som skulle til syden i sommer. Hun lurte på når hun burde begynne på Betakaroten Gold, og jeg svarte som sant er at jeg ville begynt med en gang. Betakaroten Gold gir deg nemlig farge hele året, så du kan faktisk ta det hver eneste dag, selv når du ikke skal til eller er i syden.
Betakaroten Gold fra Good for me inneholder en trygg og effektiv dose og er 100% vegansk, så her er det ingenting å bekymre seg for. Hvis dere er gira på å teste ut dette og få en gylden, langvarig og trygg brunfarge så kan dere bruke rabattkoden andreasv20 som gir 20% rabatt på første boks HER.
Det er allerede 50% rabatt på nettsiden, men ved bruk av koden får dere 20% ekstra rabatt etter at de første 50% er trukket fra. Rabattkoden er gyldig frem til 19. mai. Er ikke det deilig? Jeg kan i hvert fall anbefale dette på det sterkeste og er superfornøyd (og litt avhengig, haha).

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer
    1. Hei Andrea, først vil jeg bare si at jeg synes du er ei flott jente. Jeg har lest bloggen din en stund nå, og jeg synes du deler så mange fine bilder av deg selv. Det Jeg lurte på var hvordan dit syn på kropp og utsende er. Jeg er bare så nysgjerrig på akkurat dette i forhold til deg fordi du deler så mange inspirerende bilder av en sunn og naturlig kropp. Og ettersom du, etter hva jeg mener, er en positiv motpol til et ellers til dels usunt kroppsfiksert blogg Norge, hvor flere bloggere gladelig snakker om kosmetiske inngrep, kropp og viser bilder av nærmest utenomjordiske kropper er jeg så nysgjerrig på akkurat ditt syn på dette.
      Jeg beklager om det blir helt feil å spørre om, men jeg ser så opp til deg og hvordan du fremstiller deg selv som en så glad, sunn og frisk jente og er nysgjerrig på ditt syn i forhold til dette med kropp og sånt..

      1. Hei! Først og fremst, takk for fine ord. For å være helt ærlig så tenker jeg ikke så veldig mye over det. Jeg tenker jo at når du er trygg på deg selv og fornøyd med hvem du er så blir du automatisk fornøyd med hvordan du ser ut. Jeg vet ikke om det stemmer, men jeg tror det er slik for meg. Jeg har alltid satt personlighet over utseende, og selv om jeg liker å være fin, så har jeg ikke noe behov for å endre på hvordan jeg ser ut. Jeg er fornøyd meg meg, hvem jeg er, hvordan jeg ser ut og hvordan livet mitt er så jeg er happy 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg