EN KORT REISE SENERE…

Hei, fine dere! Nå er jeg på plass i Oslo etter det som var en overraskende kort reise. Jeg er jo ikke vant med å reise med håndbagasje. Når jeg skal på tur, om det så er for noen dager sånn som nå, så går det jo fort en koffert med fire jakke-alternativer og 20 truser. Helt håpløst. Denne gangen har jeg vært ekstremt god på å begrense meg og har reist med en ikke stappfull håndbagasjekoffert. Stolt!

I tillegg hadde jeg booket sete helt bakerst så jeg kunne løpe ut av flyet, rett forbi bagasjebåndet og inn på flytoget. Plutselig var jeg tilbake i Oslo sentrum og trikket opp til Hegdehaugsveien hvor jeg skal bo i helgen. Her ble jeg møtt med prosecco i anledning min “hjemkomst” etter en knapp uke på Sørlandet, haha. Det er sååå koselig og nå ser jeg frem til to fine dager sammen med de fineste vennene i hele verden!

Jeg må innrømme at det var merkelig å gå av toget uten å ha en egen leilighet å dra til. Jeg var litt sånn “ja, nå skal jeg hjem. Hvor er det igjen? Nei, stemmer det jeg bor ikke her lenger”, haha. Veldig merkelig, men litt morsomt også. Heldigvis blir jeg tatt utrolig godt imot og nå skal vi snart bestille mat hjem på døren og skravle i vei resten av kvelden.

Nyt fredagen, fine dere <3

 

10 kommentarer

Siste innlegg