HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly / samarbeid B. Unique

BLAZER HER / BUKSE HER / BODY HER / SMYKKER GULLDIA & SAFIRA

Fredag. Jeg skal bruke morgenen og formiddagen på å jobbe. Jeg er så stressa før Bali, hehe. Jeg vil gjerne ha en del innlegg klart på forhånd så jeg ikke må sitte inne og jobbe alt for mye når jeg først er der. Så nå skal hjernen skrapes for idéer, rop gjerne ut om dere har noen!

Klokken to skal jeg til flinkeste Monica på B.Unique hudpleie på Huset i Markens. Jeg skal selvfølgelig vokses før jeg reiser til Bali. Jeg burde egentlig gjort det for en ukes tid siden, men jeg sparte meg så det holder 100% gjennom hele Balituren. Nå får jeg uansett mye mindre hår enn tidligere takket være Monica og det at hun bruker sukker i stede for voks, så digg!

Så blir det bilder med Maren og i kveld skal jeg på date med Morten! Det er vår siste kveld sammen på over to uker og vi ville gjøre noe koselig sammen. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva, jeg har nemlig fått frie tøyler haha. Jeg tenker kanskje kino og middag eller noe annet enkelt, men koselig.

Lørdag. Jeg reiser til Oslo rundt klokken ti og skal sitte fem timer på en buss. Jeg skal prøve å bruke tiden på å jobbe, men jeg blir så lett buss-syk så det kan fort bli noen timer søvn i stede, haha. Når jeg kommer til Oslo skal jeg dra til en venninne jeg skal sove hos. Vi reiser til Bali sammen så det blir sikkert litt pakking og fiksing til det før vi gjør noe sosialt med jentene på kvelden.

Søndag. BAAAAALI ☀️ Herregud som jeg gleder meg, selv om jeg gruer meg veldig mye til selve reisen. Vi skal vel ikke være fremme før klokken 23 i morgen, og det er altså på flyplassen. Så er det fortsatt et stykke igjen før vi er fremme på campen.

Uff, det er en lang reise (seriøst nesten 19 timer), men det blir verdt det når vi kommer frem. Jeg får nok sett en del nye filmer som jeg kan anbefale dere på søndag, haha. Det er jo digg!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg