BILDEDRYSS FRA 17. MAI

Jeg hadde en så fin og rolig 17. mai i går, noe som egentlig bare var skikkelig deilig. Det er også min første 17. mai uten alkohol siden jeg ble russ, haha. Det var veldig greit! Vi skålte i en fantastisk god sprudlende eplecider hos Maren på frokosten og den skal jeg faktisk begynne å kjøpe de gangene jeg vil ha noe sprudlende og godt med på fest, men droppe alkoholen. Helt perfekt!

Vi startet som sagt dagen hos Maren og hun hadde vartet opp så fint! Hjemmebakt bød og hjemmebakte rundstykker, masse deilig pålegg og drikke. Vi bare koste oss og skravlet frem til klokken to. Da dro Morten og jeg hjem, jeg skiftet ut av bunaden, bakte en kake til fordi den jeg bakte på morgen ble skikkelig mislykket, gikk en tur med Trulte og tok et lite pust i pakken før dagen fortsatte.

I femtiden dro Morten, pappa og jeg til foreldrene til Morten på middag. Vi fikk servert helt nydelig mat! Torsk med masse deilige grønnsaker, helt fantastisk. Så var det enda mer kake og da vi dro hjem sent på kvelden var jeg så mett og kvalm 😂 Akkurat slik det skal være på 17. mai!

Hvordan var deres feiring? Hadde dere en fin dag? 🙂

8 kommentarer

Siste innlegg