MÅNEDEN SOM GIKK OKTOBER

Reklame | Annonselenker Nelly

SOLBRILLER HER / T-SKJORTE ZARA / SKJØRT HER / SKO HER

MÅNEDENS SPILLELISTE

Dean Lewis – Waves
Taylor Swift – Enchanted
Dean Lewis – Be Alright
Eminem – Lucky You
Alan Walker – Diamond Heart
James Arthur – Naked

MÅNEDENS ANTREKK

JAKKE HER / T-SKJORTE ZARA / BUKSE HER / SKO HER

MÅNEDENS NEDTUR

Å være så mye borte fra Morten er ganske mye kjipere enn hva jeg trodde det skulle bli. Når vi er vandt med å være sammen 24 timer i døgnet så er det å være over en uke far hverandre ganske så rart og veldig kjedelig. Vi har liksom ikke hatt den vanlige starten på et forhold hvor man begynner å date så henger man mer og mer sammen. Vi startet med å være sammen 24/7 og så gikk vi over til å se hverandre i perioder. Jeg savner han så mye når vi er fra hverandre og de dagene en av oss må dra er virkelig helt forferdelig. Så ja, dette avstandsgreiene er definitivt månedens nedtur. 

MÅNEDENS OPPTUR

Det var å komme hjem! Jeg ble ganske lei av å være innesperret i Villaen på slutten av Love Island-oppholdet og ville bare hjem for å fortsette på det fine Morten og jeg hadde startet i det virkelige liv. Det var så digg å komme tilbake til Norge, se de fine vennene mine igjen, flytte inn i ny leilighet og være tilbake i virkeligheten. Så må jeg trekke frem da jeg var på besøk hos Morten! Det var så koselig å se hvor han kommer fra og ikke minst å møte menneskene i livet hans som er helt nydelige <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MÅNEDENS INNLEGG

Jeg vil ikke føde mine egne barn

Jeg velger dette innlegget fordi jeg synes det er et ganske interessant tema som vekker noe i folk, både i positiv og negativ forstand. Det er fortsatt tabu å si at man som kvinne ikke ønsker barn og det er ikke noe særlig mindre tabu å si at man ikke ønsker å føde. Derfor mener jeg det er viktig at jeg som offentlig person tør å skrive meningen min og dele slike innlegg selv om det går mot strømmen, nettopp fordi det er så mange som føler på skammen over å ikke ønske det alle forventer at de ønsker. Du må ikke føde barn selv om “alle andre” gjør det og fordi det er det mest naturlige i verden. Du trenger ikke gjøre noe du ikke vil! Husk det <3

MÅNEDENS INNKJØP

Dere kan se innkjøpsvideoen min HER for å se alt jeg har kjøpt, men om jeg må trekke frem en ting må det bli denne genseren som er fra Zara.

SKJØRT SAMSØE HER

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE

Det blir definitivt å kutte ned på godis-inntaket som for øyeblikket er så godt som et daglig inntak, i tillegg til å ta bedre vare på meg selv i form av å si nei til ting jeg ikke vil eller har tid til og slappe av når det trengs. 

MÅNEDENS FLAUSE

Har jeg rukket å gjøre noe skikkelig flaut enda da tro… Kanskje at jeg klarte å få med meg jakken til en venninne av meg hjem fra byen på lørdag slik at hun måtte gå uten jakke, men er det egentlig en flause? Mer idiotisk. 

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE

Dette <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer
  1. Jeg som aldri pleier å lese blogger egentlig. Ble litt nysgjerrig etter å ha fulgt med på love Island om hvordan det gikk med kjæresteparet:) <3 og synes det er så stas med bloggen din. Det at du deler de små og store tingene i hverdagen som er til inspirasjon, små tips og bare det å bare være den man er. Stå på, en liten hilsen fra meg;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg