SLIK FIKK JEG MITT HVITE SMIL

Reklame | Premium White

Nå håper jeg de fleste av dere sitter godt planta i sofakroken og er klar for å sette på søndagsfilmen. Det er vi så absolutt i denne leiligheten. Gårsdagen var veldig morsom, men det tar på å feire bursdag så vi skal ta det helt med ro i kveld. Jeg har allikevel klart å lage et innlegg jeg selv synes er ganske kult, nemlig nok et søndagstips til dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld vil jeg tipse dere om tannblekingen fra Premium White. I settet fra Premium White får du et komplett tannblekingssett somgjør at du trygt og profesjonelt kan bleke tennene dine hjemme. Du får et resultat likt som om du hadde gjort det hos tannlegen, men til en mye lavere pris. Nå får du faktisk hele 50% rabatt på Premium White tannblekingssett ved å trykke HER.

Det er så utrolig mye lettere enn å måtte gå til tannlegen og betale tusenvis av kroner for noe man enkelt kan gjøre hjemme til en veldig mye lavere pris. Selv drikker jeg ekstremt mye kaffe, altså vi snakker flere kopper om dagen. Jeg har alltid hatt ganske fine tenner, men jeg liker å vedlikeholde og freshe opp hvitfargen i ny og ne med Premium White. Det fjerner gulskjæret og misfargingen som er resultatet av all kaffedrikkingen min. Premium White er et komplett tannblekingssett som gir deg profesjonell bleking til hjemmebruk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Settet fra Premium White er et av de mest effektive og komplette blekesettene til hjemmebruk. Det du får med i pakken er følgende:  tannblekings-gel 10 ml, to formbare tannskinner med oppbevaringsboks, aktivatorspray og led-lys for maksimal effekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg ta dere gjennom hvordan man bruker tannblekingssettet fra Premium White hjemme på en veldig enkel måte!

Kok opp vann og legg skinnene i kjelen i cirka tre sekunder slik at de blir litt myke. Legg en skinne på den øvre tannraden og bit sammen slik at skinnen former seg etter dine tenner. Deretter gjør du akkurat det samme med den andre skinnen på den nedre tannraden. Når du merker at skinnene stivner litt så kan du ta de ut og klippe av den ekstra plastikkbiten som sitter foran på skinnene før du legger de til siden og lar de tørke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFør formingOLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter forming

Nå er det på tide å legge på tannblekingen! Smør et godt lag med tannbleking på skinnene og plasser de i munnen. Pass på at du bruker riktig skinne til øvre og nedre tannrad, altså den du formet etter den øvre delen må på øvre del nå også. Like etter du har gjort det finner du frem aktiveringssprayen. Spray tre sprut på tannbørsten din og puss tennene til du føler at du har fått fordelt sprayen godt over alle tennene dine og spytt ut det du har til overs i munnen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helt til slutt finner du frem LED-lyset og plasserer dette over skinnene og nå er hele tannblekingsprosessen i gang! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha skinner og LED-lys på i 25-30 minutter før du tar det av. I mellomtiden kan du for eksempel nyte søndagsfilmen slik som jeg har planer om å gjøre veldig snart, svare på mail eller rett og slett scrolle deg gjennom alt som finnes på Instagram. Sett gjerne på nedtelling på telefonen slik at du tar av tannblekingen etter senest 30 minutter og husk å pusse tennene godt når du er ferdig slik at du får bort alt av rester. 

Husk å skylle skinnene godt slik at de er klare til neste gang du ønsker å bruke Premium White!

Her er resultatet! På disse bildene har jeg ikke redigert noe som helst, ikke en gang lys eller kontrast slik at dere kan se akkurat hvordan resultatet ble. Fargen ble enda litt hvitere og freshere, men nå hadde jo jeg ganske så hvite tenner fra før så det blir ikke en ekstrem forskjell, men en veldig frisk og fin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er superfornøyd med tannblekingen fra Premium White og kommer nok aldri til å bruke noe annet enn den i fremtiden! Resultatet ble såpass bra etter en behandling og hvis man bruker den jevnlig blir det enda hvitere. Nå er mine tenner ganske hvite, men jeg synes Premium White sitt tannblekingssett er helt perfekt for å opprettholde hvitfargen og det er jo så enkelt! Man kan liksom bare dra det frem en tirsdagskveld hvor man ikke skal gjøre noe annet enn å chille, lese pensum eller se på en film. 

Nå får dere 50% rabatt på Premium White sitt tannblekingssett om du trykker HER!

Jeg håper dere likte søndagstipset og fortell meg gjerne hvordan dere liker tannblekingen om dere velger å prøve den! Nå skal vi kose oss med filmkos resten av kvelden. Ha en fin søndag videre <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg