VI FLYTTER SAMMEN

Wiii nå kan jeg endelig avsløre hvor jeg gjør av meg når jeg kommer tilbake fra Love Island! Dette ble bestemt for en god stund siden, men jeg ville vente med å fortelle dere noe før alt var 100% i boks. Jeg får nemlig to helt fantastiske roomies fra september! 

Jeg flytter inn med to gode venninne fra Larvik og det blir så koselig! Camilla som jeg tviler på at dere har sett her på bloggen før fordi hun var i militæret og deretter studerte i utlandet, men Michelle har dere helt sikkert sett opp til flere ganger både her og på mine andre sosiale mediekanaler. De er så fantastiske begge to og jeg tror at vi tre kommer til å få det kjempefint sammen <3 Hvor vi ender opp vet jeg faktisk ikke fordi de må ordne alt mens jeg er borte, hehe. Heldigvis stoler jeg fullt og helt på at de finner det perfekte hjemmet for oss. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før jeg dro spilte Michelle og jeg inn en roomie tag til dere! Det er egentlig som en bestfriend tag, men vi kaller det for noe annet fordi vi blir roomies haha. Den kommer snart, så gled dere!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg