HAN ER FAKTISK IKKE INTERESSERT

Når man dater eller er interessert i noen så er det lett å se seg blind. Hvis man virkelig liker en fyr så vil man så gjerne at han skal like deg tilbake! Dessverre gjør det at det er alt for lett å overse alle tegnene som tilsier at han egentlig ikke er interessert. For eksempel… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AVLYSER. Dere har en avtale, men han avlyser gang på gang. Fyllesyke, en kompis kom på uventet besøk, familien ringte og ville FaceTime, han måtte jobbe, han ble syk. Det fortsetter og fortsetter. Kanskje han håper du skal ta hintet eller kanskje han bare ikke klarer å si at han ikke vil møte deg. Hvis han avlyser gang på gang så er han ikke interessert!

UINTERESSERT I DEG. Han stiller ingen spørsmål om deg, familie, venner eller livet ditt. Vet du hvorfor han ikke spør? Fordi han ikke bryr seg! Han ser ikke på dette som en blivende romanse, kanskje ikke en gang et blivende vennskap og ber på innsiden om at du snart skal forstå det. 

SOSIALE MEDIER. Selvfølgelig finnes det unntak, men de fleste i dagens samfunn er aktive i sosiale medier. Hvis han verken sender deg snaps, liker bildene dine på Instagram eller kanskje han ikke en gang følger deg så er det et dårlig tegn. Han er ikke interessert i å få med seg hav du driver med. 

VENNER. Han unngår enhver situasjon hvor det er en mulighet for at du kan møte på vennene hans. Han vil ikke ha deg med på ting med dem og han vil ikke introdusere deg. Antakeligvis så vet ikke de at du eksisterer en gang! 

FYLLETEKSTER. Sorry, men om han verken fylletekster eller snapper deg så er det tvilsomt. Hvis du liker noen så tenker du på de, særlig når du er full og mister hemningene. Man fylletekster de man liker <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer
    1. Hei fine du! Det kan være jeg ikke har fått med meg alt her men har du flyttet allerede? Hvor bor du nå? Jeg trodde du skulle flytte i slutten av juli?

    2. Anonym: Hei <3 Jeg flyttet inn hos en venninne for denne uken bare! Var så lei va å være hjemme oh misforstod så jeg trodde Sofie kom hjem i morgen kveld, haha. Flytter ikke helt før i slutten av juli <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg