EN SKIKKELIG SVETT LØRDAG

Reklame | Annonselenker Nelly

Hello! Jeg håper dere lever enda og ikke har strøket med som følge av denne hetebølgen. Det begynner å nærme seg for min del (derav overskriften), men heldigvis sitter jeg nå trygt hjemme i sofaen med en diger vifte foran meg. Har dere hørt noe så deilig? 

Nå skal det sies at jeg har vært utendørs i dag, men jeg hadde alt for mye å ordne til at jeg rakk å gjøre sånne hyggelige ting som å ligge i parken eller ta båten ut til en av øyene i fjorden.  Etter å ha kommet meg ut av søvn-koma og gjort ferdig redigering av 100 (!!) bilder, samt skrevet et innlegg klart til å kveld kom jeg meg ut av leiligheten. Jeg svettet meg gjennom diverse gater og butikker for å få tak i alt jeg var tom for og litt ekstra som jeg ville ha.

Jeg har forresten fått meg noen helt nydelige kjoler som jeg skal vise dere senere! Altsååå jeg griner nesten de er så fine. Jeg skal prøve å spare de til Albania fordi den forrige Albania-pakken jeg kjøpte har jeg snart “brukt opp”. Det ble ikke mye sparing av klær der, nei haha. 

Så nå har jeg en liten pause. Sofie og jeg har akkurat kommet inn igjen etter å ha jobbet litt. Vi tok så fine bilder i en gate like ved her! Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere de. Det er faktisk lenge siden jeg har følt meg så fresh og fin, hihi. Nå må jeg egentlig bare få i meg noe mat, handle mer mat så jeg har noe å spise i morgen, gjøre klart det siste til klessalget i morgen og hoppe i dusjen. I kveld skal jeg nemlig feire en god venninne og jeg gleder meg så mye!! 

Håper dere alle får en helt strålende lørdagskveld, stor klem <3

KJOLE HER (40% rabatt akkurat nå)

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg