DEN STORE DAGEN

Dagen er endelig (eller dessverre) kommet! Det er finaledagen på Paradise Hotel, og det er så mange forskjellige følelser som strømmer gjennom kroppen min akkurat nå. Jeg blir utrolig trist av å tenke på at dette er den aller siste dagen med vår sesong av Paradise Hotel. Det var en helt utrolig opplevelse, og da vi dro derfra ville jeg bare snu flyet og dra rett tilbake med den samme gjengen. Vi har hatt det så bra sammen og det at jeg fikk dele dette med akkurat disse menneskene har betydd så utrolig mye for meg! I kveld er det hele over, og det blir litt som å dra fra Mexico en gang til.

Jeg aner ikke hvordan livet vil se ut fremover nå, men det blir nok aldri helt det samme som før. Selv om det er trist at det er over, så gleder jeg meg skikkelig til i kveld! Vi skal endelig samles igjen, og jeg gleder meg til å se hvor fine alle er. I kveld skal vi bare nyte alt og kose oss masse sammen. Jeg gleder meg til å få dele denne kvelden med alle som har vært med på å lage programmet, og selvfølgelig de andre deltagerne. Det blir en perfekt avslutning på en perfekt opplevelse!

Jeg har masse å gjøre før i kveld. Nå skal jeg straks ut døren for å være med på et intervju. Derfra skal jeg rett videre for å ordne neglene og sole meg litt før jeg skal på styling halv tre. Jeg gleder meg skikkelig til å bli ordnet av noen som virkelig kan det. Jeg har ikke vært på styling siden tiendeklasse-ballet, og det var helt ok, haha. Her går jeg all in, og jeg er så spent på å vise dere kjolen min senere. Den er så utrolig fin!

9 kommentarer

Siste innlegg