hits

Ukens spørsmål

UKENS SPØRSMÅL / FEMINIST, FLYTTING, SERIER +++

For første gang i min bloggkarriere har jeg ikke holdt meg til den uskrevne avtalen oss imellom. Ukens spørsmål kommer alltid på lørdager, men i går var ikke dette innlegget å finne på bloggen. Jeg er så lei meg, men jeg forklarer alt og forteller av som har foregått den siste uken i et innlegg i morgen. 

Hva hadde du brukt pengene på om du vant 40 millioner?

Betalt ned studielån, kjøpt meg leilighet jeg kan bo i her i Oslo (og innredet den superfint) og kanskje et par til jeg kan leie ut som en investering. Så ville jeg gitt 3 millioner til lillesøsteren min og 3 millioner til pappa. Jeg ville satt av en god del til sparing eller lagt i noen form for investering. I tillegg hadde jeg tatt med alle vennene mine på en ferietur, tatt en handletur og fornyet garderoben og reist masse, masse, masse. 

Hvilket år har vært ditt beste?

Godt spørsmål. Kanskje friåret mitt i 2014?

Hva tenker du om Kristin Gjelsvik og debatten hun tar opp?

Digger Kristin, seriøst. Da jeg møtte henne på do på vårlanseringen til TV3 ble jeg skikkelig starstruck og bare "Hei, kan jeg gi deg en klem? Jeg seriøst elsker bloggen din". Haha, switchet rett over til å bli #1 fangirl. Hun er jo så hyggelig!

Jeg synes det er bra at vi har en motvekt til galskapen. Man kan snakke om at det til tider blir litt hardt, men på en måte føler jeg at vi trenger en skikkelig motvekt så ja. Nei, jeg synes i utgangspunktet det er bra at hun har gjort den debatten til sin fanesak, så er jeg muligens litt uenig i hvor hardt man går ut, men alle gjør sin greie og det er helt innafor. 

Kan du lage et innlegg med tips til å holde seg unna godteri og sunne tips? Trenger hjelp.

Jeg har skrevet et du kan lese HER

Hvor lenge har du og Sofie bodd sammen?

Vi har bodd sammen siden april 2017 tror jeg. 

Er du feminist?

Ja, det vil jeg absolutt si. Jeg mener begge kjønn bør være likestilt på absolutt alle områder, i hverdagen som på jobb.

Kan du legge ut oppskriften på pannekakene du lagde?

Jeg lager de bare litt på øyemål, men de blir som regel supergode! Dette er ingrediensene jeg bruker: havregryn ( eller havremel, kan male havregryn eventuelt), et egg og en eggehvite, litt melk, kanel og litt Sukrin om du føler for litt søtere pannekaker. Bland alt godt sammen og stek på lav varme! 

Hvor ser du Løvenes Konge?! Jeg har lett etter den så lenge.

Den har jeg faktisk på DVD. Favorittfilm!

Hvordan kjenner du Anja?

Jeg har faktisk bare møtt henne den ene gangen, noe som var skikkelig hyggelig! Vi ble kjent ved at hun sendte meg en melding på Instagram, så avtalte vi å møtes for å drikke litt vin <3 

Hvor høy er du?

168 centimeter. 

Blir du ofte gjenkjent på gata i Oslo?

Ja. 

Leste tidligere her at du skrev om en OJ Simpson serie. Er det den på Netflix du mener da? Eller er det en dokumentar?

Jeg har sett den på Netflix også, men den som ligger på NRKTV er sykt mye bedre! Der er menneskene som faktisk var involvert i livet hans med, for eksempel aktoren i rettssaken, en gammel manager tror jeg og en av etterforskerne. Det er sykt fascinerende. Jeg så den først og deretter Netflix-serien. 

Hvor kan man se serien om Oslo S?

Den går på MAX.

Er du fra Island?

Pappa er fra Island! 

Var det vondt å fjerne restylanen du hadde i leppene?

Nei, jeg fikk på en bedøvende så det gikk helt fint. Det er i hvert fall ingenting mot å sprøyte inn fillers. Det gjør helt forferdelig vondt, hold dere unna.

Kan man ta med egne drikke eller må man kjøpe vin fra kinoen på Vika?

Jeg tviler sterkt på at man kan ta med vin. De selger i alle fall en god del forskjellig vin der!

Hvorfor skriver du og Sofie samme innlegg hele tiden?

Jeg synes nå ikke vi skriver de samme innleggene. Noen ganger blir det innlegg med samme tema, men forskjellig vinkling og ofte har vi også forskjellig syn på ting, noe som preger innleggene. Vi bor jo sammen og er mye sammen, så det at vi plutselig havner på samme tematikk er ikke så rart.

Hvor er t skjorten du har på deg fra?

Den er fra BIKBOK!

Hva studerer du?

Nå tar jeg enkeltemner ved Universitetet i Oslo. 

Jeg fant en video av deg som russ på YouTube, hvor mange år siden er det du var russ?

Haha, åneiiiii... Jeg var russ i 2013, så det er snart fem år siden (herregud, jeg begynner å bli gammel).

Er en forelesning verre enn å møte masse folk på PH?

Ja, mye, mye, mye verre. Det er to helt forskjellige settinger.

Hvorfor flytter ikke du og Martine sammen når Sofie flytter til Trondheim?

Fordi jeg har en annen plan. Skal fortelle om det går i boks!

Hvilken ungdomsskole gikk du på som ungdom? 

Jeg gikk på Tjodalyng ungdomsskole. Da jeg var hjemme sist kjørte jeg forbi der, så koselig! Vi hadde seriøst så mange flinke og gode lærere på den ungdomsskolen da jeg gikk der. Utrolig takknemlig for det den dag i dag. 

Har du noen guilty pleasures?

Hm... Ikke så mye annet enn å munche i sukker og kaloribomber litt for ofte ;-). 

Hvordan føler du det er å bo i en storby som Oslo? Føler du deg trygg når du går alene om kvelden?

Jeg må si igjen at jeg synes ikke Oslo virker som en storby. Ikke den sentrale delen av byen i hvert fall. Man kan gå absolutt over alt og det er veldig lett å finne frem. Jeg har ikke en gang Ruter-kort fordi jeg sjeldent tar kollektivt, men går fra Majorstua til sentrum om det er dit jeg skal liksom. Det betyr også at jeg går mye alene om kvelden. I begynnelsen synes jeg det var ganske skummelt, men det var mer fordi jeg hadde lest og hørt om at det er farlig. Ja, det kan sikkert være farlig, men alt kan være farlig. Jeg synes det er ekkelt på helt folketomme områder når det er mørkt, bare fordi... Ja, det er litt ekkelt. Ellers går det veldig fint!

Kan du skrive om vagina problemene dine?

Det har jeg skrevet om HER, HER, HER, HER OG HER og sikkert flere steder også, haha. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL / SYDENTUR, ROSA HÅR, ROOMIES, LIGGE MED NORSK KJENDIS ++

Hvordan var det å komme tilbake til livet i Norge etter PH?

Det har jeg skrevet en del om HER og HER

Hvis du måtte tatt en tatovering, hva skulle det vært og hvor?

Morsomt spørsmål, men vanskelig å svare på. Jeg synes det er veldig kult med tatovering på låret som synes i olashorts osv, men ikke ellers. Allikevel ville jeg nok ikke hatt en så stor selv. Det måtte blitt en under foten som aldri synes, haha. Hva det skulle vært... Kanskje en liten klein quote til meg selv, noe sånt som ikke gi opp eller noe. 

Hva gjør du når Sofie flytter?

Hun flytter ikke enda og jeg har en plan i tankene, men den vil jeg ikke avsløre før det er sikkert. Rett og slett fordi jeg ikke tør å håpe før alt faktisk er i boks. 

Dere sier alltid at dere er på PH i 2 måneder men dere er jo bare på TV 4 dager i 12 uker, er det mangel dager vi ikke ser?

Vi filmer hver dag i 2 måneder, men det blir fordelt utover 12 uker på tv. Alle dagene vises på TV, men det er veldig mye fra hver dag som ikke kommer med.

Sofie klager ganske mye på Martine hvordan syntes du det er å bo med henne?

Jeg synes ikke Sofie klager mye på Martine! Hun skriver ofte med en humoristisk undertone som folk kanskje ikke forstår, jeg vet ikke helt. Sofie og Martine er veldig forskjellige med tanke på hvordan de lever og hvordan de liker å ha det hjemme. That's it og det er det Sofie noen ganger påpeker. For min del ser jeg meg som en slags mellomting mellom de, haha. Jeg synes begge to er veldig fine å bo sammen med! Begge er flinke til å ta hensyn til resten av leiligheten på alle måter, vi har det alltid koselig sammen, ingen krangler og ja generelt bra altså!

Har du en drøm for fremtiden?

Jeg har mange drømmer! Jeg fullføre utdannelsen min, bo i utlandet, reise masse, finne en jobb jeg elsker og etter hvert finne drømmemannen. 

Hvilken norsk kjendis ville du helst ligget med?

Veldig godt spørsmål! Den er vanskelig altså. Jeg synes Tobias Santelmann er utroooolig flott, men han er jo gift. Sånn hvis vi later som at alle er single måtte det blitt han tror jeg, eller Jakob Oftebro. 

Så utrolig fin kåpe på det første bildet! hvor er den fra? :)

Tusen takk! Den er fra Mango. 

Hvor lenge skal du ha rosa hår?

En måneds tid kanskje... Jeg vet ikke helt!

Har du et godt forhold til søsteren din?

Ja, veldig! Vi kranglet helt sykt mye da vi var yngre og bodde sammen, men etter at jeg flyttet og vi ikke bor under samme tak lenger er det mye bedre. Jeg ser faktisk på henne som en av mine beste venner. 

Hvordan har du det om dagen?

Ikke så bra, for å være helt ærlig med dere. Jeg vet ikke helt hva som skjer, men jeg føler virkelig at jeg trenger å dra bort til et varmt sted og bare være alene i en uke eller noe sånt. Dessverre har jeg ikke mulighet til det (om bare jeg var richbitch toppblogger :///) så jeg får jobbe meg gjennom det som alle andre.

Skal du på Harry Styles konserten i Oslo?

Nei, jeg har ikke kjøpt billetter. Nå begynner jeg å angre litt, haha. Jeg er ikke så fan av musikken hans, men herregud jeg burde absolutt benytte meg av anledningen til å se han live igjen. 

Angrer du på at du farget håret rosa?

Nei, på ingen måte! Jeg elsket rosa hår de første ukene, men jeg begynner å bli bittelittegranne lei haha. 

Tror du at du ikke finner den rette på grunn av at du forteller mye om dine syn på date/gutter?

Nei, jeg tror jeg ikke finner den rette fordi jeg ikke prøver i det hele tatt. 

Har du bestemt hvor du skal på sydentur i sommer?

JA! Vi har booket et såååå fint hotell (som også er så billig, perfekt kombinasjon spør du meg), men ikke bestilt flybilletter enda. Jeg må ha alt på plass før jeg faktisk føler vi skal dra, haha. Det er enda lenge til, planen er å reise i juni. 

Når kommer innlegget med spørsmål og svar om vaginisme?

Det kan jeg ikke svare på fordi det er osteopaten min som skal svare. Hun har mye å gjøre, så det kommer når hun får tid til å skrive det! Jeg oppdaterer selvfølgelig om jeg får vite noe mer, ellers kan dere følge med på snap: andreasveinsdot når det kommer ut!

Er det noen spesielle bloggere eller kjendiser som fikk deg til å føle deg ukomfortabel på Vixen?

Nei, på ingen måte. Det var hele settingen og meg som bare ikke funket helt den dagen.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL / LØNN, KOSMETISKE OPERASJONER, PARADISE ++

Du tar så utrolig fine bilder, elsker alle bildene dine<3 Hvilket kamera bruker du? :)

Tusen takk, så hyggelig at du liker bildene mine! Personlig synes jeg det er viktig med bra bilder på en blogg, så det er gøy å høre. Jeg bruker Canon Eos 550D, så har jeg en ekstra linje jeg bruker mest som er 50mm. 

Hva heter sangen som er i vlogen?

Det er Ikon - Lights remix!

Hva syns du om Isabel raad egentlig?

Jeg har møtt henne et par ganger via Sofie og Side2 og da ga hun et veldig godt inntrykk! En kjempehyggelig og blid jente.

Ka va inni dæm brødskivene dere kunne gå og spise på hele tia på PH? 🖤

De var så usunne, haha... Lyst brød med majones, ost og skinke. Heldigvis fikk vi mast oss til grovere brød etter hvert. Vi spiste de jo heeeele tiden. 

Hvor mye koster sånn akrylnegler du har, på Beauty House! <3

Det jeg gjør koster 990 fordi jeg har påfyll, men tror det koster rundt 1200 kroner for nye! Jeg vil virkelig anbefale dere å dra til Caroline på Beauty House Pilestredet om dere skal sette på negler. Jeg har prøvd fire andre steder som skal være bra i Oslo, men ingen er i nærheten. De knekker eller faller av innen kort tid, mens Caroline sine holder i en evighet. Forrige gang jeg var der hadde jeg ikke gjort noe med de på 6 uker og de så enda smashing ut. Det er en grunn til at jeg drar dit og betaler nå i stede for å få gratis et annet sted. Caroline er best og jeg kommer aldri til å dra til noen andre med mindre hun legger opp, haha. 


Se så fine neglene mine er! Looove them. 

Har ikke du skole? Du stresser ikke haha ...

Jeg tar to enkeltemner som tilsvarer fire timer med forelesning i uken fordelt over to dager. Så det å dra hjem i helgen er ikke noe stress. Disse er forøvrig på mandag og tirsdag så vet dere det. 

Hvem tjener best av deg og Martine J?

Det vet jeg ikke, spør ikke hun hva hun tjener. 

Hvem var innlegget du skrev i kveld om?

Hm.. Det er et veldig sårt og åpent innlegg som jeg synes var ganske skummelt å publisere. Jeg tror ikke jeg kan eller vil gå mer inn på hvem som var bakgrunnen for følelsene jeg beskrev der, men det handler på en måte ikke om en person selv om det gjør det. Det er mer mine følelser knyttet til noe, men ja. Det er litt vanskelig å forklare, men det er på en måte et menneske jeg ikke lenger har kontakt med så føler det blir feil å skrive noe mer enn det. 

Når var sist du og Sofie møtte Kevin?

Det er lenge siden! Kevin, hva gjør du? Haha. Det var faktisk lenge før jul, kanskje i november tror jeg? Da han sist var i Oslo.

Hvordan er det å bo i en storby? Har det noen ulemper?

Jeg føler at Oslo er verdens minste storby. Jeg ser mer fordeler enn ulemper da, det gjør jeg. Det er alltid mulig å gjøre ting, selv på en søndag. Jeg husker da jeg bodde i Larvik var byen død på søndager, men det er ikke Oslo. Det er alltid en utstilling, en forestilling, caféer, konserter, restauranter og sikkert mye annet man kan dra på, selv på søndager og midt i uka. Selv om det er en storby (får lyst til å si "storby", men ja) er det kort vei til skog og hav, noe som er fint. Hvis jeg må trekke frem en ulempe må det være at det er ganske skittent i sentrum. Altså, skikkelig skittent. Og at det tydeligvis er umulig å strø bakken så det er livsfarlig å gå ute om vinteren. 

Hva er drømmeferiestedet ditt hvor du helst vil dra?

Maldivene! Det virker som et sted hvor man virkelig kan koble av og bare nyte (så vil jeg også gjerne til Roma, Venezia og Australia).

Hvorfor tror du akkurat Erik og Isabel vinner PH?

Haha, nei altså... Jeg tror en av legende definitivt vinner, om det er Isabel eller en av de andre vet jeg ikke. Jeg ser bare til Sverige og legende-sesongen der og da stod det to all-star i finalen med hver sin nye deltager. Hele sesongen i Sverige var jo lagt opp for legendene og de stakkars nye guttene fikk jo null tv-tid. Fikk helt vondt av å se på det! Så derfor tror jeg det kommer til å stå to legender i finalen med hver sin nye deltager og jeg tror muligens det blir Erik bare fordi han ble sluppet før alle andre og det ble så mye greier ut av at han var broren til Erlend Elias, men som sagt så vet jeg ingenting. Jeg bare tror. 

Har du noen gang vært gravid og tatt abort?

Nei, heldigvis ikke. 

Hvor ville du bodd om det ikke var Oslo?

I Norge? Da måtte det blitt Trondheim, alltid hatt lyst til å bo der. 

Hva tenker du om at så mange bloggere opererer seg og fronter kosmetiske operasjoner og inngrep?

Jeg tenker at alle må få gjøre som de vil med seg selv og sin egen kropp. Når det kommer til å fronte slike inngrep ved å omtrent reklamere for det synes jeg ikke det er det lureste med tanke på at vi har utrolig mange unge lesere som faktisk ser opp til oss.

Gjør hva du vil, men hold det for deg selv. Ikke bruk det for å få klikk på bloggen din. Ikke vær så kynisk. Tenk litt lenger enn hav nesa rekker og ha i bakhodet at alt du sier og gjør kan være med på å påvirke unge mennesker selv om innlegget ditt om en eller annen operasjon eller et inngrep kanskje sikrer deg førsteplassen på topplisten i en ukes tid. 

Før noen kommenterer innlegget om leppene mine vil jeg igjen påpeke at jeg FJERNET det falske og ble naturlig :-)))).

Er mye på PH klippet bort?

Ja! Vi ble filmet hele døgnet i to måneder, og dere får se hva er det? 45 minutter av en dag? så ja, MYE er klippet bort. Det skjedde faktisk mer drama og intime ting enn hva som ble vist, men de ville kanskje ikke ha en slik drama- og sex-sesong.

Hvem av deltagerne fra din sesong har du fortsatt kontakt med?

Martine, Morten og Sofie ser jeg jo hver eneste dag! Andre jeg snakker med innimellom er Marcus, Isabelle, Rebecca og Petter. De andre ser jeg en sjelden gang og snakker med litt sånn innimellom via sosiale medier og det er koselig!

Hvordan er inntrykket ditt av Litauen? Vil du reise dit flere ganger?

Jeg ble veldig positivt overrasket! Folk var så utrolig koselige og imøtekommende, flotte muligheter for shopping og mat så ja, jeg vil definitivt tilbake. Reiseguiden til Kaunas kommer forresten til uken. 

Likte du livet før Paradise eller etter Paradise best?

Vanskelig å svare på altså... Det er egentlig ikke så store forskjeller. Jeg stresser mer over livet mitt nå enn da og kjenner mer på et slags press. Samtidig får jeg oppleve mye mer og gjøre morsomme ting jeg ikke hadde fått tidligere. Så kanskje dette livet? Ja

Hva er den beste beslutningen du noen gang har tatt?

Å dra til Mexico, haha. Seriøst, dere aner ikke hvor moro det var!

Kanskje litt personlig spørsmål, men hvor går alle pengene dine da? Med tanke på at du tjener på bloggen og jobber gaaanske mye? 🙂

Tjener lite på bloggen og jobber deltid :-) Har en husleie på 8000kr i mnd, i tillegg kommer strøm og Internett på rundt 1000kr til sammen så der har vi fort 9000kr. Studielån, mobil, trening, Spotify, forsikringer og mat. I tillegg handler jeg jo litt, er med på sosiale ting og da går pengene. Det er ikke det at jeg ikke har penger, men en slik tur (LA) koster utrolig mye og det har jeg ikke råd til å prioritere.

Skulle du ønske du var fra et annet land enn Norge?

Kanskje vanskelig å svare på, men jeg føler nei. Jeg er veldig glad for at jeg fikk vokse opp i et trygt og fint land sånn som Norge. Vi har fått skolegang, lov til å tenke og snakke fritt i det offentlige rom, helsetjenester, muligheter og ja. Norge er et fint land å vokse opp i. Skulle jeg valgt et annet måtte jeg tatt Island, men jeg er fornøyd med Norge altså. 

Har du tenkt til å ta noen tatoveringer eller piercinger?

Nei, aldri! Sier jeg nå, haha. Jeg synes det er veldig fint uten. Det eneste jeg kunne tenkt meg er flere hull i ørene. 

Er du venninne med Martine Lunde, hvorfor ikke i så fall?

Jeg vil ikke si at vi er uvenner, men nære venner er vi jo ikke. De gangene vi møtes synes i alle fall jeg at det er veldig koselig.

Hvor mye tjener du på bloggen?

Den siste lønningen jeg fikk var på cirka 4000 kroner etter skatt :-))))). Blir rik av å blogge, eller hva?

Hvordan er det å ikke ha en mamma?

Jeg har en mamma. Jeg har bare valgt å ikke ha kontakt med henne. Det er selvfølgelig litt spesielt, men det funker for meg. Skulle jeg ønske at det var annerledes? Ja, selvfølgelig, men sånn er det. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER