hits

Uken som gikk

UKEN SOM GIKK / LÆRE Å SETTE GRENSER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ: Jeg sitter ved sminkebordet mitt i morgenkåpen og drikker kaffe, ser på Modern Family, blogger og vurderer om jeg snart skal gå i dusjen. Jeg er så utrolig trøtt i dag, men det gir mening om dere leser videre nedover her. Jeg vurderer enda å dra på trening, men jeg tror jeg er for trøtt. Det får heller bli i kveld. Nå tror jeg faktisk bare jeg skal bli sittende her, chille og blogge frem til jeg drar på jobb om noen timer. 

UKENS TANKE: Det er lett å tro på hva andre forteller deg om deg selv, men nettopp derfor er det viktig å være bevisst på hvem og hvordan man er. Hvis man får høre en ting nok ganger så begynner man fort å tro på det, men det er ikke alltid det stemmer. Det er viktig å sette grenser og stå opp for hva man mener er rett, uansett hvor vanskelig og ukomfortabelt det må være.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SERIE: Heimebane. Jeg kan ikke si noe annet etter den episoden som kom ut i går. Jeg satt og grei fordi jeg ble så rørt. For en serie!

UKENS HØYDEPUNKT: Fredagen min var kjempefin! Jeg hadde en veldig produktiv dag og startet med å jobbe effektivt hos Egmont i noen timer før jeg møtte Marte i byen. Vi handlet litt, kikket litt og spiste lunsj på Munchies før vi sloknet på sofaen hos henne. Slitne jenter! Da jeg våknet byttet jeg ut Marte med Emilie, haha. Vi dro på trening og hadde en skikkelig bra økt! Ukens beste. Vi avsluttet kvelden og startet helgen hos Emilie. Der skiftet vi til koseklær før vi lagde en skikkelig digg og sunn middag og bare slappet av og koste oss resten av kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Egoistiske mennesker. Overfladiske mennesker. Fasader. Orker ikke! 

UKENS SEIER: Jeg har kommet meg opp tidlig hver eneste dag uten problem. Døgnrytmen er endelig på plass igjen, woho! Bortsett fra i natt hvor jeg plutselig våknet klokken tre og ikke fikk sove før nærmere fem igjen. Det var veldig merkelig og gjorde at det var ganske så hardt å stå opp i dag tidlig, men det er forhåpentligvis bare et unntak. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Du er ikke en hore fordi du har sex, Ukens spørsmål og Slik var russetiden min.

UKENS MATRETT: Blomkålpizza! På fredag lagde Emilie og jeg en fantastisk god og ikke minst sunn pizza. Bunnen er laget av blomkål, egg, parmesan, chili og krydder. Jeg skal legge ut oppskriften her fordi den må dere faktisk prøve!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SANG: Sigrid - Plot Twist.

UKENS CRAVING: I begynnelsen av uken var det sjokolade, men etter å ha spist det fra mandag til fredag så holdt jeg meg faktisk helt unna både lørdag og søndag. Nå må jeg bare fortsette på det sporet. Jeg tror virkelig jeg har godt av en liten sjokolade-pause fordi inntaket har vært helt ekstremt den siste tiden, haha. Eller inntaket målt i mengde har ikke vært så ille. Det er dager jeg har kjøpt fem sjokoladebiter fra smågodthyllen liksom, men å spise det hver dag i fem dager er jo ikke helt bra. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Elsker fargene. Elsker blazeren. Elsker blomster. Elsker dette bildet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK / FORBANNA LYKKELIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ: Akkurat ferdig på jobb i dette øyeblikk og må bare skifte og løpe ut døren for å rekke boklanseringen!

UKENS TANKE: Hvor forbanna lykkelig jeg blir når våren kommer og vi endelig blir kvitt bitende kulde, glatte veier og snø. Aaaah, livet er så mye bedre om våren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SERIE: Gap Year som ligger på NRKTV. Det er en enkel, lett og morsom serie som er chill å se på når du egentlig ikke gidder å se på en serie. Ga det mening?

UKENS CRAVING: Vi er tilbake på sjokoladen, hehe. Nå craver jeg det 24/7. På fredag var lunsjen min på jobb tre forskjellige sjokolader. Det var helt krise.

UKENS HØYDEPUNKT: Søndagen! Det er den beste dagen jeg har hatt så langt i år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SEIER: At jeg kom meg gjennom denne uken uten et sammenbrudd. Neida. Joda, litt haha. Dere aner ikke hvor sliten jeg var da jeg satt meg ned i sofaen lørdag kveld, en og en halv time etter at jeg var ferdig på jobb og endelig hadde helg og helt fri. Jeg var fristet til både å dra ut og være sosial, men det var så vidt jeg orket å lage mat. Heldigvis er helvetesuken nå over og jeg stod med glans!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Ikke forvent å ligge med meg på første date, Ukens spørsmål og Vi må faktisk kunne snakke om sex!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS MATRETT: Amagad, tacoen jeg spiste på lørdag. Jeg testet ut en ny vri og et ble skikkelig digg! Den bestod av vegetardeig med tacokrydder, fullkornslefser, Holiday dip i stede for rømme, hjemmelaget guacamole, mais, agurk, mango, løk, tacosaus og den store forskjellen - granateple. Det blir et nytt innslag i tacoen fremover.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg er tilbake på sjokolade-kjøret og har NULL kontroll. Jeg tror ikke andre enn de som kjenner meg vet hvor krise det faktisk er når jeg er der hvor jeg er nå. Jeg kan spise sjokolade til frokost, lunsj og middag liksom. Blir aldri lei. Heldigvis gjøre jeg jo ikke det fordi hallo, kroppen trenger mat, men det blir sjokolade alt for ofte om dagen. Det er så irriterende for jeg har vært flink så lenge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SANG: Veronica Maggio - Inga kläder. HERREGUD SÅ VAKKER! Den går på repeat hos meg om dagen. Egentlig går hele Veronica på repeat, haha. Jeg synes det er noe skikkelig sommerlig med musikken hennes, sånn foruten om de som sender deg rett inn i vinterdepresjonen. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Denne gangen velger jeg faktisk et selfie, hehe. Lyset var bare så utrolig bra og jeg likte den naturlige looken jeg hadde den dagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK / VI ER SÅ MYE MER ENN UTSEENDET VÅRT

AKKURAT NÅ: Har jeg det dritt, gråter og er skikkelig lei meg. Åååååh, I need a break from life. I tillegg glemte jeg å kjøpe hakkede tomater på butikken så må ut igjen, gråtende for å få lag middag. Looove it. 

UKENS TANKE: Jeg har tenkt på hvor utrolig glad for at jeg har de vennene jeg har. De er så utrolig fornuftige, smarte, ærlige, snille, morsomme og herlige mennesker. Mennesker med beina godt plantet på jorda som utfordrer meg både positivt og negativt hver eneste dag. Åh, jeg er så glad jeg har de <3.

UKENS SERIE: Heimebane! De siste episodene har vært helt syke. 

UKENS CRAVING: Nada. Jeg har ikke cravet noe som helst, noe som er litt merkelig, men jeg skal da ikke klage på det.

UKENS HØYDEPUNKT: Haha, dette er muligens litt trist, men ukens høydepunkt er faktisk trappeløp-økten jeg hadde på lørdag. Det har generelt vært en veldig bra uke og jeg har hatt så mange fine øyeblikk, men det var bare en så utrolig digg økt!

UKENS SANG: Bendik - Perfekt. Denne er helt fantastisk nydelig og hvis ikke dere har hørt den så må dere faktisk gjøre det nå. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Mennesker som lar utseendet kontrollere livet deres. Det er så utrolig trist og det gjør meg irritert at vi har skapt et samfunn hvor dette faktisk er et stort problem! Jenter og gutter som ikke kan gå ut av døren hjemme uten full styling, som ikke kan spise et kakestykke i bursdag NOEN GANG fordi da blir de tjukke, som ikke kan gå ut med søpla uten å sminke seg. Det er så trist! Vi er så utrolig mye mer enn utseendet vårt. Jeg skulle ønske at alle skjønte det og ikke lot gleder i livet gå forbi fordi de er helt besatt av hvordan de ser ut og hvordan bli finest/penest/tynnest mulig.

UKENS MATRETT: Middagen Marte og jeg lagde på fredag. Hjemmelaget burger med mangosalat og masse digg. Helt perfekt <3. Oppskrift kommer!

UKENS SEIER: Jeg klarte å redde meg inn på treningsmålet som er fire økter i uka. Det ble en på mandag og da fredagen kom tenkte jeg at dette kan bli vanskelig. Heldigvis ble jeg plutselig full av motivasjon og klarte en hver dag gjennom helgen. Ikke bare det, men det var faktisk tre morsomme og skikkelig effektive økter. Den beste var definitivt på lørdag da jeg endelig kunne trene trappeløp ute etter en hard vinter. Det er digg! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Et stort steg i riktig retning, Her skal jeg tilbringe de tre neste årene av livet mitt og premierefest, gynekolog og bursdagsfeiring.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette er så koselig <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK / VAGINISME, SLEEPOVER OG ENDRING I REISEPLANER

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg og vurdere om jeg skal dra hjem til Oslo i kveld eller på formiddagen i morgen. Jeg tenker at det hadde vært deilig å ha en hel fridag i Oslo før jeg skal jobbe resten av uken fra og med onsdag, men samtidig er det litt deilig å være hjemme en dag til. Vanskelig!

UKENS TANKE: Jeg har tenkt mye på hvorfor det er sånn at man alltid vil ha det man ikke kan få. Det er i hvert fall slik jeg er skrudd sammen. Jeg vil alltid ha tak i det uoppnåelige, men om jeg får det så er det ikke så spennende lenger. Det er så kjedelig fordi jeg vil gjerne sette pris på det jeg har, men med en gang jeg får det så mister jeg litt av interessen. Det ble litt surrete, men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Flere som har det sånn?

UKENS SERIE: Jeg har faktisk ikke sett noe særlig på serier denne uken. Alt har gått i ett og den tiden jeg har vært hjemme i Larvik har jeg ikke brukt foran tv-skjermen. Så dette punktet står for første gang uten et skikkelig svar.

UKENS CRAVING: Cottage cheese med gresk yoghurt, banan og mango. Det er helt sykt digg!

UKENS HØYDEPUNKT: Lørdagen! Den var skikkelig koselig. Vi startet dagen med en tur langs kysten i det nydelige påskeværet hvor vi grillet pølser og koste oss i sola. Senere på kvelden møttes vi igjen. Noen av jentene samlet seg, vi drakk vin og bare snakket sammen hele kvelden. Vi la oss faktisk ikke før klokken fem på morgenen og endte opp med å ha sleepover. Det var skikkelig hyggelig. En etterlengtet jentekveld som minnet skikkelig om gode gamle dager da vi hadde friår og gjorde sånt hele tiden. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg har vaginisme, haha. Okei, det er egentlig ikke morsomt, men det er jo en litt merkelig ting å irritere seg over. Jeg bare begynner å bli så lei av hele greia. Jeg har kommet mye lenger og blitt mye bedre, men jeg er fortsatt langt ifra frisk og det er kjedelig. Kan jeg bli frisk fra alt nå? Takk. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Fest og klamydia til fjells, Vil du ha gratis restylane? og Ukens spørsmål.

UKENS SEIER: Det må bli at jeg klarte å komme meg opp av sofaen og ut i finværet på søndag til tross for at jeg hadde sovet rundt to timer den natten. Jeg var så sliten og satt lenge inne på sofaen og halvsov før jeg tok meg sammen. Når det er så nydelig vær som det var da så an man faktisk ikke sitte inne. Jeg tok på meg ytterklærne og endte opp med å gå en tur på fem kilometer. Ikke verst til å være litt hangover, eller hva?

UKENS MATRETT: Ahhh, vi var så late på søndag at vi bestilte pizza fra Dominos. Den er så utrolig digg! Så det blir rett og slett ukens matrett. Det er litt trist med tanke på at jeg har fått servert ordentlig middager som skinkesteik og elgkjøtt og greier, men nå spiser jo ikke jeg sånt hehe. Wopsi. Halvveis veggis. 

UKENS SANG: MIIA - Dynasty, ELSKER DEN!

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette bildet gjør meg glad rett og slett fordi det var en nydelig dag <3 

ER KREFT ÅSAKEN TIL ALLE PLAGENE MINE?

AKKURAT NÅ: Nå er jeg ferdig på jobb. Sofie drar snart til Trondheim for påsken, så jeg skal chille litt her hjemme med henne før jeg skal prøve meg på en treningsøkt. Jeg har hatt så elendig form i det siste, så vi får se om det går eller ikke... Skader ikke å prøve!

UKENS TANKE: Nå er jeg så sikker på at jeg har en skikkelig skummel sykdom og at det er bakgrunnen for alle plagene mine. Jeg skal faktisk sjekke ut det spesifikt uken etter påske. Nå skal det sies at symptomene mine kan være et tegn på mye, men jeg skal sjekke om jeg har eggstokkreft. Jeg har bare fått det for meg og oppsøkt Dr. Google noe man ikke bør gjøre, men skummelt mye stemmer. Det er uansett bedre å sjekke det enn å ta en slik risk, eller hva? Klem, sjefshypokonder Andrea. 

UKENS SERIE: Jeg ser The Bold Type igjen jeg så det får bli den. Sååå bra, nå venter jeg spent på sesong 2. 

UKENS HØYDEPUNKT: Byttekvelden på lørdag / kosedag på søndag / Harry Styles-konserten. Begge de første dagene var kjempefine og det aller beste var at nesten hele jentegjengen var samlet igjen. Jeg føler vi fikk en fin forsmak på hvordan påsken hjemme i Larvik blir. God vin, strålende vær og verdens beste venner. Det kan jo ikke bli annet enn helt perfekt! Nå gleder jeg meg helt sykt mye til å reise hjem onsdag kveld. Sistnevnte trenger jeg vel ikke utdype, hello Harry.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Mennesker som ikke leser teksten i innlegg, men kun kommenterer ut ifra overskriften eller hva de (tror de) vet om saken på forhånd. Herregud så irriterende det er å måtte gjengi en tekst jeg allerede har skrevet for å svare på kommentarer. LES, så kommenter, takk. 

UKENS SEIER: At jeg var på et punkt hvor det faktisk kjentes helt greit å skulle dra på konsert helt alene! Nå fikk jeg en venn og det er jo ekstra koselig, men det å ha muligheten til å dra alene og synes at det er greit ar ganske moro!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 12 ting dere ikke vet om meg, Du kan ikke forvente sex bare fordi vi deler seng og Ukens spørsmål.

UKENS MATRETT: OMG. Burgeren jeg spiste på søndag. Det er virkelig den beste burgeren jeg har smakt i hele mitt liv! Jeg skal tipse dere om stedet i løpet av uken. Helt perfekt for dere som tilbringer påsken i Oslo og er gira på et skikkelig godt måltid.

UKENS SANG: MIIA - Dynasty

UKENS CRAVING: Jeg hadde null matlyst forrige uke, så vel.. Jeg har faktisk ikke cravet noe som helst. Ikke en gang sjokolade. Jeg blir bare dårlig og kvalm av alt jeg spiser så matlysten er ikke akkurat på topp for å si det slik. Heldigvis er jeg ikke et skikkelig mat-menneske, så jeg spiser det jeg har og klarer meg fint med det. Jeg er mer godteri-typen og det gjør ikke akkurat noe at jeg ikke craver sjokolade 24/7 for øyeblikket, haha.

UKENS FAVORITT-BILDE: Vi kjører på med litt narsissisme og velger et bilde av meg selv igjen, haha. Neida, men bildet er skikkelig kult! Jeg elsker fargene som er i bildet <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UTØYA-FILMEN VAR SKUFFENDE OG KJEDELIG

AKKURAT NÅ: Jeg er akkurat ferdig på jobb og skal ta litt sol (hehe, passer fint med tanke på punktet under her eller hva?). Jeg sliter litt med eksem og da hjelper det å sole seg litt far tid til annen! Det skal bli så deilig. Kanskje jeg til og med får meg en liten powernap.

UKENS TANKE: Jeg har tenkt på hvor mye mer bevisst jeg er på å ta vare på meg selv nå enn hva jeg var for bare noen år siden. Det er sikkert fordi jeg har blitt eldre og tenker mer konsekvenser. Bare sånne små ting jeg ikke gjorde før som å bruke ansiktskrem og nattkrem, ikke ta for mye solarium og smøre meg godt inn med solkrem om jeg skal ut i sola har plutselig blitt veldig viktige og en rutine. Det tar jeg som et godt tegn!

UKENS SERIE: The Bold Type! Dere må se den. Jeg har faktisk begynt på serien på nytt, haha. 

UKENS CRAVING: Brødskive med gulost og Nugatti (ikke sammen da, hehe). Vi begynte å snakke om det på jobb her om dagen og siden det har jeg hatt så sinnssykt lyst på det! Jeg sendte melding til pappa med en gang og spurte om han kunne kjøpe inn brød, Nugatti og gulost til jeg kommer hjem i påsken, haha. Heldigvis fikk jeg ja så nå gleder jeg meg skikkelig. Jeg kan faktisk ikke kjøpe det selv for da forsvinner det fort et helt brød og en boks med Nugatti på dagen, wopsi.

UKENS HØYDEPUNKT: Det er faktisk hele søndagen. Jeg våknet av meg selv, ganske sliten og tung i hodet, men heldigvis gikk det fort over. Jeg hadde en utrolig produktiv dag og følte at jeg endelig begynner å bli meg selv igjen. Jeg vasket hele leiligheten og sorterte alt som finnes på soverommet mitt. Det ble så fint, hvis dere ikke har sett det så kan dere gjøre det HER. Etter det tok jeg en lang dusj, kuret håret og hørte på musikk før jeg fikset meg og dro til Marte. Vi gikk en liten tur i det fine været, spiste hjemmelagde burgere og endte plutselig opp på kino. En skikkelig bra dag som definitivt blir ukens høydepunkt!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg må være så ærlig og si at det irriterer meg med mennesker som sier at de ble skuffet over Utøya-filmen og at den var kjedelig. Jeg så den i går og skuffet var ikke akkurat følelsen jeg satt igjen med. Jeg lurer litt på hva disse menneskene da forventet. En actionfilm? En thriller? Hvis du har lest så mye som en overskrift om den filmen så vet du at det handler om å forsøke å gi oss utenforstående et bittelite innsyn og litt mer forståelse for hva som faktisk skjedde på Utøya 22. juli. Det handler ikke om å lage en spenningsfilm, men for all del - den var spennende.

Den var faktisk helt forferdelig. Det var en jævlig film å se og underveis vurderte jeg å gå ut flere ganger fordi jeg ikke visste om jeg kom til å klare å se resten av den. Tårene kom i løpet av de ti første minuttene. Jeg var kvalm og jeg var svimmel. Det var så utrolig brutalt og forferdelig, men så tenkte jeg over at jeg sitter i en trygg og varm kinosal og ser dette mens så mange mennesker faktisk opplevde lignende situasjoner i virkeligheten. Fy faen. Jeg har ikke ord. Jeg hadde så vondt i brystet lenge etter at jeg og resten av kinogjengerne gikk musestille ut av salen uten å si et eneste ord til hverandre.

Da jeg kom ut begynte jeg å gråte fordi jeg hadde holdt det inne under filmen. Det er så jævlig forferdelig at dette faktisk har skjedd! At min fine, fantastiske bestevenninne var der og opplevde helvete på jord. Det er så sykt og jeg kan ikke en gang begynne å forstå. Derfor er det forbanna irriterende at folk sier at filmen var kjedelig og at de ble skuffa. Da vet du ikke hva du gikk til og jeg synes faktisk det er ganske respektløst å si at filmen var kjedelig. Fordi vet dere hva? Det der var virkeligheten på storskjerm. Yes, da fikk jeg ut det...

UKENS SEIER: Wiii, at jeg hadde kjempebra lesertall i helgen! Det er alltid moro. Jeg blir så glad når jeg ser at det jeg skriver engasjerer og at dere synes det er interessant. Da blir blogg-hjertet mitt varmt <3.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Gossip om den nye sesongen, Grunnen til at jeg er så sliten og Topplisten min på Snapchat.  

UKENS MATRETT: Nammm, pizzaen vi spiste på jentekvelden på fredag. Den er fra Panchetta og jeg spiste alltid pizza derfra da jeg bodde på Majorstua. Supergod.

UKENS SANG: Kesha - Praying <3

UKENS FAVORITT-BILDE: Haha, det blir pannekake-bildet mitt. Det er så koselig!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UTEN EN ENESTE TANKE

AKKURAT NÅ: Jeg er ferdig på jobb og skal prøve å komme meg på trening. Forrige uke gikk ikke så bra på den fronten og jeg har avtalt en PT-time på søndag, så derfor må jeg faktisk komme meg på trening. Det frister ekstremt lite etter gårsdagen, men det blir vel godt etterpå.

UKENS TANKE: Hva jeg har drevet med denne uken forstår jeg ikke fordi jeg kan ikke komme på en eneste tanke. Er det mulig?

UKENS SERIE: Modern Family!

UKENS CRAVING: Rundstykker av alle ting. Jeg spiser veldig sjeldent rundstykker og brød, men på søndag ble jeg helt gal. Jeg spiste en hel pakke med rundstykker tror jeg, haha. Det er så sykt digg! 

UKENS HØYDEPUNKT: Det blir delt førsteplass med da pappa og stemoren min var på besøk og tacokvelden vi hadde på onsdag (?). En skikkelig etterlengtet og koselig kveld med så fine mennesker <3 Jeg savner Martine skikkelig. Vi sees jo ofte, men jeg er så vant med at vi sees nesten hver dag så det at det går litt tid mellom er utrolig uvant. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har vært helt fraværende den siste uken, egentlig når det kommer til alt i livet mitt. Jeg aner ikke hva jeg har drevet med den siste tiden liksom. Jeg føler jeg har tatt null ansvar for noe som helst og bare surret rundt. Det er noe jeg blir utrolig stresset over og det irriterer meg helt sykt. 

UKENS SEIER: Så utrolig trist jeg kommer ikke på en eneste en. Nei, altså det går jo ikke an. Skal vi se... Ukens seier er at jeg ble med ut og hadde det kjempegøy på byen på lørdag, haha. Jeg har blitt helt bestemor, men forrige uke var jeg ute en liten tur på onsdag og en ganske så hard tur på lørdag. Jeg lå jo død hele søndagen, uff. Jeg er for gammel for slikt. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Min nye samboer, Ukens spørsmål og Ikke vær han som stønner og stirrer på rumpa mi.

UKENS MATRETT: Har jeg spist noe mat? Det var det første som dukket opp i hodet mitt her nå. Selvfølgelig har jeg spist, men jeg tror ikke jeg har hatt tid til å lage noe særlig mat egentlig. Det har gått mye i knekkebrød og havregrøt her altså. Jeg prøvde meg på fiskekaker en dag også, men så spennende var det jo ikke. Jeg må begynne å spise mer middagsmat, bli litt spennende i matveien. Åååh, jo! Jeg var jo på McDonald's natt til søndag og spiste nattmat, haha. Det er lenge siden sist. Jeg elsker McDonald's nuggets og dobbel cheese får bli ukens matrett. 

UKENS SANG: Ah, jeg hørte en ny sang på Discover Weekly på Spotify og elsker den umiddelbart. Greyson Chance - Seasons.

UKENS FAVORITT-BILDE: Et lite bilde av meg selv da, vettu. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅ ER DET DERES TUR

AKKURAT NÅ: Sofie og jeg skal spille inn litt videoblogger til dere og er akkurat ferdig. Vi skal blant annet spille inn en hvor vi forteller om vårt førsteinntrykk av alle de nye Paradise-deltakerne! Nå må jeg sette meg ned og lese pensum før forelesning i morgen, så det er jo skikkelig spennende. Dette har vært en supertreg dag, men i morgen er det fullt kjør fra morgen til kveld, akkurat slik jeg liker det!

UKENS TANKE: Det er så utrolig rart at det skal starte en ny sesong med Paradise. Jeg fatter det liksom ikke. Det er vår greie. Vi er Paradise-gjengen, men nå skal noen helt nye oppleve akkurat det vi gjorde for et år siden og på en måte ta vår plass. Det er så rart selv om jeg vet at dette skjer hvert eneste år for alle som er med! Jeg husker denne tiden i fjor så utrolig godt. Jeg var virkelig i en boble, i en slags lykkerus. Alt var moro og alt var nytt. Jeg satt igjen med en så unik og spesiell opplevelse. Jeg hadde hatt det så moro og herregud som jeg lengtet tilbake. Når jeg tenker på det nå får jeg helt vondt inne i meg. Jeg skulle gjort hva som helst for å få oppleve akkurat det en gang til </3.

UKENS SERIE: Heimebane, den er så bra!

UKENS HØYDEPUNKT: Onsdagen! Det var så gøy å gjøre noe annerledes på en onsdagskveld og ekstra gøy når vi plutselig ble en liten gjeng som hadde det moro sammen. 

UKENS CRAVING: Jeg har ikke lyst på noe mat om dagen. Bare sjokolade. Så jeg spiser nesten ikke normal mat, men lever på sjokolade. Kjempesunt, ikke sant? Nei æsj, jeg må sette meg selv på sjokolade-avvenning. Dette har gått for langt.

UKENS SANG: Wake up alone - Tungevaag & Raaban.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg ikke fikk bli hjemme på sofaen som planlagt på lørdag. Jeg ble regelrett tvunget med ut av party queen Sofie, haha. Det var godt ment, men åh jeg skulle så gjerne vært hjemme, fått jobbet litt og vært opplagt på søndag lik at jeg fikk ordnet alt jeg egentlig skulle. I stede endte jeg opp med å sove bort nesten hele dagen. Ikke bra! Jeg må bli flinkere til å si ordentlig nei. 

UKENS SEIER: At jeg faktisk klarte å presse inn en treningsøkt mellom jobb og vors på lørdag. Det var riktignok en veldig rask intervalløkt, men det ble både blodsmak og svette. Det er gøy!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Vaginisme er mer enn sex, Nå har det skjedd igjen og Ukens spørsmål.

UKENS MATRETT: Pizzaen Sofie lagde på lørdag. Nam, nam, nam. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg liker dette! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

NÅ HAR DET SKJEDD IGJEN

ANNONSE - inneholder annonselenker til Nelly

GENSER (utsolgt for gul) HER / BUKSE HER

AKKURAT NÅ: Som alle andre mandagskvelder når jeg deler dette innlegget har jeg kommet hjem fra jobb og skal spise middag. 

UKENS TANKE: Jeg har tenkt mye på hvordan jeg har bodd i Oslo i snart tre år, men aldri gjort det til et hjem. Det er et sted hvor jeg eksisterer, men jeg har egentlig ingen verdens ting som holder meg her. Det er på ingen måte noe galt i det fordi å binde set til ett sted i så ung alder er ikke noe jeg ser på som et mål. Det betyr heller at jeg er klar for noe veldig nytt og det er både morsomt og bittelitt skummelt. 

UKENS SERIE: Unge Lovende!!!! Dere må se den, seriøst. Jeg har også begynt på en annen NRKTV-dokumentar som jeg skal dele med dere senere om den er bra. Jeg er skikkelig på dokumentarer om dagen, så dere skal ikke se bort ifra at det blir noen anbefalinger fremover.

UKENS CRAVING: Er det lov å si alt? Jeg forstår ikke hva som skjer med meg. En gang i tiden hadde jeg stålkontroll på cravings og lyster, men det har jeg i hvert fall ikke nå lenger. Jeg craver ALT som går under kategorien sukkerbomber. Helt krise altså. 

UKENS HØYDEPUNKT: Denne gangen blir det ikke en hendelse, men en følelse. Jeg kjente meg så utrolig mye bedre på alle mulige måter etter behandlingstimen min på fredag. Det at jeg faktisk gadd å bestille en nødtime er den beste avgjørelsen jeg har tatt på lenge. Jeg følte meg virkelig ti kilo lettere da jeg dro derfra.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Gjett hvem som våkna opp på lørdag og var forkjøla og deretter våknet opp på søndagen nesten uten stemme? Meg, selvfølgelig. Syk igjen. SERIØST. På den positive siden har jeg bestilt meg nok en legetime og nå skal jeg tvinge legen min til å finne ut hva som faktisk er galt. Det er ikke normalt å være så mye syk som jeg har vært nå. Før i fjor var jeg kanskje hos legen hvert 5. år eller noe sånt, så dette er veldig uvant for meg og ikke moro i det hele tatt. 

UKENS SEIER: Jeg oppdaget plutselig på fredag at jeg hadde gjennomført min femte treningsøkt allerede da! Det var så rart, men så moro. Det er et godt tegn føler jeg, når man ikke lenger går og teller og stresser for å klare å nå målet sitt. Det går liksom naturlig! For meg betyr dette at treningen igjen har blitt en del av rutinene mine og det er superdigg. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Kanskje jeg aldri kan ha sex igjen, Når du mister tampongen i skjeden og Ukens spørsmål.

UKENS MATRETT: Ah, Tandoorigryta vi lagde i går. Det var riktignok Toro, men herregud så godt det var sammen med litt fullkornsris, nanbrød og mango chutney. Indisk er virkelig undervurdert fra min side, noe så godt!

UKENS SANG: Amanda Delara - We don't run from anyone

UKENS FAVORITT-BILDE: Elsker dette. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #20

ANNONSE - inneholder annonselenker til Nelly

JAKKE MANGO / KJOLE HER / SKO HER / LIGNENDE ØREDOBBER HER

AKKURAT NÅ: Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb har lagd middag. Nå skal jeg planlegge uken, rydde soverommet og jobbe litt med bloggen før det er natta. 

UKENS TANKE: Det å beholde bakkekontakten i bloggverden er nok ikke lett, men herregud så glad jeg er for at jeg har de vennene jeg har. Jeg ser ikke for meg at jeg noen gang kunne blitt crazy og gjort alt mulig rart for lesere, men i hvert fall ikke når jeg har de som holder meg godt planta på jorda.

UKENS SERIE: Jeg er tilbake på SKAM faktisk! Min lille Netflix-pause ga meg ikke så mange andre valg enn NRKTV, men de har faktisk utrolig mye spennende! Mange interessante dokumentarer blant annet, men så endte jeg opp med SKAM igjen da. Noora og William, altsåååå <3

UKENS CRAVING: Bakst. Hva skjer med meg om dagen? Det er helt krise. Jeg craver fortsatt alt av sukkerbomber, men heldigvis har jeg hatt litt mer selvkontroll enn de foregående ukene og i det minste klart å hole det til helgen.

UKENS HØYDEPUNKT: Fredagen! Jeg hadde hatt en så lang dag hvor jeg hadde sått opp før syv, hatt en hard treningsøkt og en lang arbeidsdag. Kvelden ble avsluttet på Champagneria med Anja og det var så koselig!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg merker at jeg har irritert meg litt over at det alltid er stappfullt her hjemme. Det var særlig i helgen da det kun var Sofie og meg at jeg merket hvor deilig det egentlig er å bare være to. Vi har faktisk ikke en så stor leilighet at det er plass til at fire mennesker skal bo her og helt siden vi flyttet inn har det vært minst tre, ofte fire som har bodd her hver eneste kveld. 


Min nydelige roomie <3 

UKENS SEIER: At jeg klarte å stå imot presset og ikke ble med ut på lørdag, woho!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Overlev Valentine's day som singel, Når angsten tar meg og IKEA-løgnen alle tror på

UKENS MATRETT: Altsååå maten som ble servert i bursdagen på lørdag! Det var en helt sykt god nachos med masse, masse, masse godt tilbehør. 

UKENS SANG: Secret Lovesong - Little Mix 

UKENS FAVORITT-BILDE: Elsker dette, aner ikke hvorfor. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #19

AKKURAT NÅ: Jeg sitter nå her og prøver å manne meg opp til å dra på trening da. Det er lettere sagt enn gjort når jeg er så støl at jeg så vidt klarer å gå, haha. Dette er dag tre. Hvor lenge skal jeg bruke det som unnskyldning tro? I mellomtiden koser jeg med med Oslo S på tv-skjermen. Det er en sååå spennende serie! Jeg elsker å følge med på alt dramaet som skjer der, særlig fordi det er så nærme og et sted jeg stadig er innom. Anbefales!

UKENS TANKE: Jeg begynner å lure på om jeg er deprimert eller har en eller annen sykdom legen ikke har funnet ut av enda. Det er ikke normalt å være trøtt 24 timer i døgnet, stadig svimmel og kvalm, tom for energi og gå rundt med en slags trist eller tom følelse. Noe er galt. Kanskje vinterdepresjonen omsider har tatt meg? Hvem vet. 

UKENS SERIE: Modern Family! Jeg var så godt igang med mitt nye maraton, men i går kveld fikk jeg plutselig beskjed om at Netflix ikke er betalt. Det er ikke min Netflix så jeg får ikke gjort så mye med akkurat det, haha. Jeg satser på at vedkommende betaler snart så jeg kan fortsette snyltingen. 

UKENS CRAVING: Alt som har sukker og karbohyderater i seg. Det er helt sykt hvor fysen jeg er på sånt. Bakevarer er liksom det nye, gjerne sammen med sjokolade. Det er alt jeg vil ha, hele tiden.

UKENS HØYDEPUNKT: Lørdagskvelden! Det var skikkelig hyggelig med en rolig lørdag. Kino og chill med venninner er aldri feil. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At treningsmotivasjonen ikke er helt på topp om dagen. Det er en dum unnskyldning, men sannheten er at det å komme seg på trening når hele veien enten er en stor skøytebane eller en innsjø er ganske så liten. Jeg vil liksom holde meg mest mulig inne.

UKENS SEIER: Wow, godt spørsmål. Det er ikke så mange av de om dagen hehehe. Det får vel bli at jeg klarte å komme meg på forelesning på mandag!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Spa er ikke for alle, Turn off hos gutter og Grunnen til at jeg forlot Vixen før alle andre.

UKENS MATRETT: Fiskeburgeren fra Kiwi sammen med søtpotetmos og brokkoli, nam nam nam. 

UKENS SANG: I can't fall in love without you - Zara Larsson (jepp, den har gått igjen et par ganger nå, men den er så fin). 

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg synes dette var ganske kult, jeg!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #18

AKKURAT NÅ: Jeg sitter på gulvet i stua til Marte for øyeblikket. Macen gikk tom for strøm og ut ifra lademuligheter virket dette som det beste alternativet. Jeg har vært her siden tidligere i dag og vi har kost oss med både lunsj, middag og serier. Det er jo alt for kaldt til å gå ut! Uff... Planen er å dra på trening sammen senere, men ikke helt enda.

UKENS TANKE: Jeg tenker så mye om dagen at det bare er kaos i hodet mitt. Jeg har blant annet tenkt mye på hvordan folk orker alt drama? Altså slapp av mennesker. Man må ikke blåse opp små bagateller og gjøre det om til tredje verdenskrig. 

UKENS SERIE: Nå er jeg på Modern Family-kjøret, haha. Det er noe med slike enkle, morsomme serier som man kan ha i bakgrunnen uten å faktisk se på, men som alltid får en i godt humør!

UKENS CRAVING: SJOKOLADE. Det har vært helt insane den siste uken. Jeg føler jeg tørster etter sjokolade likso, haha herregud jeg burde dra på avvenning. 

UKENS HØYDEPUNKT: Det var å komme hjem og ikke minst det spontane møte med en venninne jeg ikke har sett på flere år! Som alltid skulle jeg ønske jeg ar hjemme lenger fordi det er så koselig. Plutselig var en venninne av meg i Larvik også så vi klarte endelig å møtes for å catce up (noe vi har prøvd på i evigheter). Ett glass vin ble til tre, men det var så verdt det! En skikkelig koselig lørdag hjemme. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg aldri blir 100% frisk. Er det irriterende at jeg irriterer meg over dette hver eneste uke? Vel, det synes jeg også. Kan det bli vår så jeg kan bli frisk?

UKENS SEIER: At jeg tok til vettet, lyttet til meg selv og dro fra Vixen i stede for å gjøre alt verre ved å bli i en situasjon jeg ikke taklet.

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Los Angeles-turen er avlyst, Spørsmålsrunde Paradise Hotel og Er jeg bra nok nå?

UKENS MATRETT: Mmmm, lasagnen jeg lagde på lørdag! Jeg har helt glemt at dere skal få oppskriften, wopsi. Jeg skal sette meg ned og jobbe med det med en gang jeg kommer hjem i kveld. 

UKENS SANG: Happier - Ed Sheeran (samme sang også, sorry tror jeg er litt stuck om dagen). 

UKENS FAVORITT-BILDE: Wiii jeg synes dette bildet er så kult! Takk til Pappa som var fotografen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #17

AKKURAT NÅ: Sitter jeg og gjør meg klar til å gå til tbanen. Jeg skal på en osteopatitime før Martine, Isabelle og jeg skal ha en liten bloggdag sammen!

UKENS TANKE: Tankegang og innstilling har så mye å si for livskvaliteten. Jeg føler meg så zen om dagen, haha. 

UKENS SERIE: Håndball EM, kan vi ta det som en serie? Det er det eneste jeg faktisk er avhengig av å følge med på. Jeg elsker håndball og synes det er ekstra morsomt når håndballgutta har blitt så flinke. Da de spilte OL-kvalik i Herning dro vi en venninnegjeng og snudde Herning på hodet, sånn seriøst. Vi var en gale heiagjengen haha, men vi lagde liv da. Det skal vi ha. Det er faktisk en av de beste turene jeg har vært på i mitt liv!

UKENS CRAVING: Pepsi Max. Et av målene var for 2018 og prøvde å kutte ned på Pepsi-forbruket mitt, men det har ikke gått så veldig bra hehe. 

UKENS HØYDEPUNKT: Det må nesten bli tirsdagen. Martine og jeg hadde en skikkelig effektiv dag og var så flinke! Vi kom oss tidlig opp, brukte hele dagen på å jobbe med blogg. Vi skrev innlegg, tok masse bilder i flere timer og fikk spilt inn Yoga Challenge før vi tok en treningsøkt og gikk en kveldstur. En skikkelig fin og produktiv dag, akkurat sånn jeg liker det.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har ikke irritert meg over noe særlig og det har vært skikkelig deilig! Det har nok også mye med holdningen jeg har hatt i det siste. I stede for å bruke energi på å irritere meg snur jeg tankegangen og fokuserer heller på positive ting. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Jeg har løyet for dere, Bildene som ikke kom på bloggen og Ikke skrem livet av meg på den måten

UKENS MATRETT: Det blir rett og slett pizzaen vi bestilte fra Domino's på fredag da jeg var hjemme. Herregud den var nam. Det er noe med skorpen derfra om er ekstra god og den ene pizzaen vi bestilte var helt insane. Det var med blant annet peperoni, løk, chiliflak og cheddarost, namnam.

UKENS SANG: The Other - Lauv/Happier- Ed Sheeran

UKENS SEIER: At jeg klarte 6 treningsøkter og alle var kjempebra! De to siste er jeg ekstra fornøyd med. En skikkelig effektiv styrkeøkt etterfulgt av powerwalk på mølla og en super intervalløkt. So happy!

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg synes dette bildet av Martine og meg er så koselig og fortjener å bli ukens bilde.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #16

AKKURAT NÅ: Nå koser jeg meg på jobb, superspennende!

UKENS TANKE: Jeg har vært så lykkelig i det siste! På nyttårsaften delte jeg og en venninne en sånn bongbong som inneholdt en "quote" som vi bestemte oss for å følge. "Glem fortiden fordi det er fremtiden som er livet" eller noe sånt. Det er SÅ sant og siden da har jeg levd etter det. Det er så mye bedre enn å tenke på "hva hvis" og "jeg savner". Man får ikke fortiden tilbake uansett. 

UKENS CRAVING: Vaniljeyoghurt!

UKENS HØYDEPUNKT: Hele uken var egentlig ganske fin, men lørdagen var kanskje ekstra fin. Jeg hadde først en kjempefin dag på jobb etter å ha rukket å gjennomføre en treningsøkt på morgenen. Så var jeg på spill- og vinkveld med noen venner og avsluttet hjemme hos oss med lillesøster, Martine, Sofie og Morten så det var superkoselig!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har knekt neglen min!!! Det skjedde i går da, så jeg har ikke rukket å irritere meg over det hele uken, men det overgår alt annet. Det er ikke snakk om å knekke tuppen, men min egen negl har knekt laaangt der nede og det gjør så sykt vondt. Jeg får ikke gjort noe med det heller. Helt krise!

UKENS SERIE: FRIKJENT! Herregud folkens, om dere ikke har dett den så MÅ dere faktisk se den. Jeg vet den ligger på Netflix og så tror jeg den er på Sumo og Viaplay også. Den er så sinnsykt bra! Jeg så begge sesongene på under et døgn og fikk bare fire timer med søvn den natten. Det var verdt det. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Spill og vin, Til årets Paradise Hotel-deltakere og For tjukk for treningssenteret.

UKENS SEIER: Fikk fire av fire treningsøkter til tross for at jeg hadde ukens første på torsdag så det er jeg kanskje fornøyd med altså. De ble faktisk ganske så bra gjennomført!

UKENS MATRETT: Mmmm, taco! Sofie hadde kjøpt en helt ny vegetarkjøttdeig som er SÅ mye bedre enn den vi har brukt tidligere. Jeg måtte slutte å spise den forrige fordi jeg ikke likte den, men den nyeste er kjempegod og ser faktisk ut som kjøttdeig selv etter den er stekt. Tror det er Kiwi sin. 

UKENS SANG: Perfect douet - Ed Sheeran & Beyonce

UKENS FAVORITT-BILDE: Er det lov å ta et bilde av seg selv? Haha, blir det uansett. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #15

Dette ble en veldig sen "uken som gikk". Vanligvis har jeg det på mandager, men jeg har ikke hatt helt kontroll på dagene denne uken, haha. Sånn er det vel i jula, eller hva sier dere? I går var min første dag tilbake i virkeligheten så det ble en slags mandag for meg. Heldigvis er det snart helg igjen! 

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg på jobb og har lunsj. Jeg er sååå ikke i form, men nå tok jeg til vettet og bestilte en legetime til neste uke. Orker ikke dette mer!

UKENS SERIE: Tenk at jeg, Netflix-queen, ikke så en eneste serie forrige uke! Jeg vet ikke hva jeg har brukt tiden min på. Kanskje sett julefilmer?

UKENS CRAVING: Medisterkaker. Det er SÅ godt! 

UKENS HØYDEPUNKT: Det var definitivt å komme hjem til jul og tilbringe tid med familien. Det var så utrolig koselig og avslappende! Pappa har akkurat flyttet og det var gøy å se hvor fint de har fått det i sitt nye hjem. Jeg følte meg hjemme med en eneste gang jeg gikk inn døren, så det er vel sant som de sier at "home is where the heart is". Åååh, savner å være hjemme allerede... 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg aldri blir frisk! Jeg blir litt bedre og så blir jeg syk igjen. Det lureste er nok å dra til legen, men jeg er så teit at jeg tenker dette går over av seg selv. 

UKENS SEIER: Jeg hadde en skikkelig god treningsøkt første juledag og det var moro! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Til deg som svetter, runker og blør i solarium, Ukens spørsmål og Vi handler gaver for millioner mens andre ikke har råd til mat i jula.

UKENS MATRETT: Julemiddagen! Jeg elsker medisterkaker og spiste til jeg fikk vondt, haha. Ikke så bra, men herregud det var verdt det. 

UKENS SANG: Dress - Taylor Swift

UKENS TANKE: Det er så sykt hvor mye man stresser og styrer før jula, så er det over på en dag eller to. Det er faktisk helt utrolig. Vi må slappe av litt mer. Det er koselig selv uten at alt er helt perfekt. Koooos. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Bildet av pappa og meg fra julaften <3

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #14

AKKURAT NÅ: Jeg er på jobb og dette innlegget er forhåndsskrevet, hihi. 

UKENS TANKE: Tiden går så alt for fort og det stresser meg!!! Nå er vi snart i 2018 og jeg begynner å bli så gammel at jeg får angst. Ukene og alt flyr forbi uten at noe forandres og det er så stressende, dere aner ikke. 

UKENS SERIE: Homeland! Jeg så den ferdig tidlig i uken, men herregud så bra den serien er. Dødsspennende!

UKENS CRAVING: Ingen verdens ting. Jeg har ikke hatt matlyst den siste uken så jeg har for det meste spist sjokolade til middag, hehe. Kjempesunt, ikke sant? Nei, det har vært veldig rart... Heldigvis ser den ut til å være tilbake nå!

UKENS HØYDEPUNKT: Julebordet på lørdag! Det var skikkelig hyggelig å få samlet såpass mange av oss. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg ikke blir frisk! Det er utrolig irriterende. Jeg går rundt og er kjempetrøtt, hoster og har hodepine hver eneste dag. Nå må det snart gå over, jeg vil trene igjen... 

UKENS SEIER: Det er så enkelt som at jeg ble med en liten tur ut på byen selv om jeg var edru! Woho. Jeg synes ikke det er så moro å bli med ut edru, men jeg gjorde det og det var helt greit. Kanskje ikke en seier, men det er det beste jeg har å komme med, haha. 

UKENS MATRETT: Nammm middagen min på lørdag! Det ble en Burgler og Parmesan og persille fries på Kverneriet. 

UKENS SANG: Perfect Duet - Ed Sheeran & Beyonce

UKENS MEST LESTE INNLEGG: En annerledes restaurantopplevelse, Ukens spørsmål og Grunnen til at jeg slettet innlegget

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette bildet av Thomas og meg fra julebordet på lørdag! Såå koselig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #13

AKKURAT NÅ: Sitter jeg på en restaurant med Martine, Rebecca og flere av Martine sine venner. Hun inviterte oss ut med på middag, noe som passer perfekt med tanke på at hun reise bort i morgen. Jeg gleder meg sååå mye til å spise! Haha, jeg elsker jo mat og elsker å teste ny steder så dette blir moro. 

UKENS TANKE: Jeg har blitt inspirert av Sofie og hennes prosjekt og tenkt over hvor mye innstillingen din har å si. Hvis man tenker at "dette er en drittdag" så blir ikke dagen noe bedre av den grunn! I stede for å fokusere på alt om går galt kan man snu det ved å se på det positive. Jeg er ekstremt god til å klage, noe som er en av mine verste egenskaper. Derfor skal jeg slenge meg på prosjektet hennes og starte en ny hverdag hvor jeg skal være mer positiv.

UKENS SERIE: Wiiii! Den siste sesongen av Homeland er endelig på Netflix igjen. Den serien er helt rå! Jeg elsker serier som har rot i virkeligheten noe denne virkelig har. Jeg synes også det er superinteressant med alt som har med nasjonal sikkerhet, spioner og terror å gjøre så denne serien er helt perfekt for meg. Den er egentlig ganske skummelt fordi alt er så virkelig og skikkelig i tiden på en måte. Jeg kom ikke på det ordet man vanligvis bruker, haha. Se den!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg er helt idiot noen ganger og gjør ting som å dra på fest når jeg har feber og er syk. Er det rart jeg aldri blir frisk liksom? Normale mennesker holder seg hjemme og i det minste edru, men jeg prøver å kurere sykdommen med en fest. Da jeg våknet på søndag hadde jeg ikke stemme og det brenner i hele brystet mitt. Jippi... Så jeg er vel ukens irritasjonsmoment, haha. 

UKENS CRAVING: Jeg har hatt en helt syk craving på dobbel cheeseburger fra McDonald´s i det siste. Det er helt insane hvor lyst jeg har på det, men heldigvis klarer jeg å holde meg unna. Nå spiste jeg det forrige søndag, men da hadde jeg allerede cravet det siden i sommer. Jeg trodde det skulle gi seg litt nå, men neida... Åh, jeg skal IKKE kjøpe det. 

UKENS SEIER: Jeg klarte å holde absolutt alle avtaler denne uken. Det var en kamp altså. Nå er jeg i en periode hvor jeg ikke orker å være så sosial. Det holder liksom med det sosiale på jobb og her hjemme, men jeg presset meg ut og angrer ikke et sekund. 

UKENS HØYDEPUNKT: Julebordet på lørdag! Eller festen på tirsdag... Haha, det var en veldig morsom uke faktisk. Hele to fester, hva skjer med meg? Jeg er vanligvis ute maks en gang i måneden. Sånt skjer i desember. Begge gangene var med folk fra Paradise og jeg hadde helt glemt hvor gøy vi har det sammen! Jeg kan vel si at festen på tirsdag var morsomst, rett og slett fordi vi var ganske så beruset og hadde det veldig gøy med å være rare sammen. Lørdagen var enda koseligere og det var så hyggelig at så mange kom! Selv Morten S som bor på Jæren liksom. Det er hyggelig det. Ååh, jeg føler vi gjør dette til en tradisjon det var så hyggelig 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Det dummeste mennesket på jord, Å være seksuelt frustrert med sexforbud og Nå er jeg klar for Paradise Hotel reunion

UKENS MATRETT: Mmmmm, det blir absolutt friesen jeg spiste på lørdag! Da vi var på julebord bestilte jeg fries med parmesan og persille. Det er så sinssykt godt sammen med aioli. Det trenger ikke være så fancy for min del, haha. Kjempegodt!

UKENS SANG: Dress- Taylor Swift (Det blir nok mye av Reputation-albumet her fremover)

UKENS FAVORITT-BILDE: Ååå, bildet av Sofie, Martine og meg 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #11

AKKURAT NÅ: Nå er jeg faktisk på jobb og dette innlegget er tidsinnstilt. Livet som deltidsblogger, haha. Eller jeg blogger jo på heltid, men jeg er ikke på hele tiden om dere skjønner hva jeg mener. Jeg kan ikke dele dette innlegget nå for eksempel, men det får jeg gjøre senere. Jeg håper dere får det med dere uansett!

UKENS TANKE: Jeg angrer litt på at jeg klipte meg kortere... Jeg var så lei va det lange extensionet så jeg klipte noen cetimeter, men nå angrer jeg som alltid. Jeg holdt på å si at det heldigvis må byttes ut snart uansett, haha. Det begynner å bli ganske slitt så jeg tror nok jeg må bytte ut håret snart og da kan jeg jo velge noe lenger igjen! (Se så langt det var!!)

UKENS SERIE: Paradise Hotel sesong 4, hehe. Den er ganske morsom faktisk!

UKENS CRAVING: Jeg vil jo alltids ha sjokolade, men denne uken har det ikke vært så ille. Det jeg har helt insane lyst på om dagen er en skikkelig digg kake som jeg kan kose meg med. En saftig spesiell sjokoladekake, altså ikke bare sjokolade, men med typ karamell og havsalt eller noe sånt. 

UKENS HØYDEPUNKT: Søndagen min. Det var bare en så behagelig og fin dag! Jeg hadde ingen planer, men kom meg på trening og så var jeg bare hjemme med Sofie og Martine og gjorde ingenting. Vi hadde på gamle filmer i bakgrunnen mens vi egentlig satt i stillhet og drev med egne ting. Det var bare en veldig fin dag! Små gleder, folkens. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Meg selv. Jeg er så utrolig irritabel om dagen at jeg irriterer meg selv, hehe. Jeg håper bare det går over snart fordi det er så slitsomt at alt og alle irriterer deg. 

UKENS SEIER: Jeg har lagt fra meg sukkerstoppet og gått over til å kun spise det en gang i uken. Derfor blir ukens seier at jeg faktisk klarte å kun spise det en dag! Woho. Gjett om jeg hadde lyst til å kjøpe meg godis på søndag da, men jeg klarte å stå i mot og det skal jeg klare uken som kommer også. 

UKENS MATRETT: OMG, burgeren jeg lagde til Sofie og meg på søndag. Den var så god og så enkel. Det var en hjemmelaget burger av karbonadedeig i pitabrød med stekt løk, hjemmelaget guacamole, agurk, mais og ketchup hehe. Nam, nam! (Det var diggere enn det ser ut som på bildet)

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Ukens spørsmål, Hvor er de seksuelt trakasserte mennene og Den aller første daten.

UKENS SANG: Denne gangen er det nok en sang fra Sam Smiths nye album og den heter No Peace. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Haha, er det rart å velge et bilde av mat i en pose?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #10

Wow, i dag har jeg hatt en skikkelig blåmandag. Det var utrolig hardt å komme seg opp i dag. Jeg tror jeg har blitt for gammel for å feste fordi nå blir jeg helt seriøst redusert i to dager, ikke bare dagen etterpå. Det er så forferdelig kjedelig. Heldigvis drikker jeg sjeldnere og sjeldnere, men nå i desember blir det jo litt da. Det er nemlig to julebord til som skal gjennomføres, i tillegg til feiring første juledag og nyttårsaften. Æh, det blir slitsomt, men vi tar ikke den sorgen i dag. 

AKKURAT NÅ : Nå har jeg endelig fått satt meg ned etter jobb. Da jeg kom hjem like etter klokken seks kokte jeg opp frosne grønnsaker som jeg spiste fra en skål med litt salt på haha. Hvor lat? Jeg måtte bare ha noe som stoppet sulten der og da så jeg rakk å gjøre alt jeg skulle. Jeg måtte pakke inn en gave og dra til posten for å sende den, så gikk jeg en liten tur med Celine, skiftet sengetøy, satt på en klesvask og begynte å vaske leiligheten. Da kom Sofie inn døren og sa at hun vasket i går, haha sånn kan det gå. Vi har det rent da! Nå skal jeg slappe av litt før jeg går i dusjen og så skal jeg legge meg i sengen i mitt deilige, nyskiftede sengetøy og se på Friends <3 

UKENS TANKE: Jeg merker null forskjell på kroppen min så langt i sukkerstoppet og derfor har jeg tenkt mye på at jeg skal stoppe det. Det gjør meg virkelig ikke lykkelig. Jeg vil heller spise den sjokoladen på lørdagskvelden og bli lykkelig av den.

UKENS SERIE: Jeg var nødt til å ta en pause fra Sons of Anarchy her om dagen. Det er en veldig heavy serie og selv om den er superbra så er det mye nasty. Nå er den på et punkt hvor alt går til helvete og jeg bare orket ikke deale med det akkurat nå, haha. Derfor er jeg tilbake på..... Friends! 

UKENS CRAVING: Iskrem med varme bær. Det er skikkelig digg faktisk! Morsomt nok er dette faktisk desserten vi pleier å spise på julaften, så kanskje det er julestemningen som sniker seg inn her? Nå som jeg har hatt sukkerstopp har jeg tydd til sukkerfri lettis med varme skogsbær de dagene jeg virkelig MÅ ha noe. Det burde dere virkelig teste ut altså, supergodt. Varme bær med vaniljekesam er et godt og sunnere alternativ. 

UKENS HØYDEPUNKT: Det må være julebordet og turen på Taket etterpå. Det var så koselig på julebordet, virkelig. Vi var på Ekebergrestauranten og den utsikten var helt utrolig fin! Kvelden endte der i ellevetiden og da dro noen av oss til byen og Taket på Steen&Strøm hvor vi festet litt for lenge, haha. En veldig fin kveld alt i alt!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg har klart å miste enda en jakke! Hvordan er det mulig liksom? Jeg blir så oppgitt over meg selv. Hvem klarer å miste fire jakker på åtte måneder, altså det burde jo ikke være mulig. Det verste er at det alltid er favorittjakkene mine som blir borte. Den jeg mistet på lørdag har jeg faktisk hatt i fem år, så det var muligens på tide med en utskiftning, men jeg skulle gjerne sett at det hadde skjedd frivillig. 

UKENS SEIER: (Jeg må bare si at jeg elsker dette tillegget i uken som gikk. Små seire i hverdagen er gull verdt!) Det er at jeg klarte å komme meg opp klokken syv på lørdag for å trene! Det er ikke verst altså. Jeg var så fornøyd med meg selv. Det var sykt digg å faktisk være ferdig med alt jeg skulle gjøre tidlig, selv om jeg egentlig ikke hadde noe valg fordi hele dagen var full av avtaler haha. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Mine ulovlige uvaner, Julekalender på budsjett og Jeg skal ikke feire jul.

UKENS MATRETT: Pitapazzaen jeg unnet meg selv til frokost søndag morgen. Jeg var så fysen og dårlig etter julebordet og trengte noe digg. Vi hadde tacorester fra fredagen, så jeg varmet et pitabrød, slang på kjøttdeig, mais og ost og lagde en pizza til frokost. Jeg angrer ikke et sekund, det var så digg. 

UKENS SANG: Taylor Swift - Call it what you want

UKENS FAVORITT-BILDE: Åh, jeg likte faktisk denne selfien fra lørdag skikkelig godt! Jeg elsker hvordan blondene på kjolen kommer så godt frem.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #10

Reklame - inneholder annonselenke

AKKURAT NÅ : Nå koser jeg med med Sofie og Celine som endelig er hjemme, yeiii! Jeg møtte de på bussterminalen i stad, og vi gikk direkte for å handle inn til taco. Nå hygger vi oss med The Notebook, taco og Pepsi mens vi catcher opp.

UKENS TANKE: Det er så deilig å trene! Jeg har vært helt i hundre når det kommer til trening helt siden jeg kom hjem fra Island. Sent på kveld eller tidlig på morgenen spiller ingen rolle, det skal trenes. På lørdag stod jeg faktisk opp klokken åtte for å trene før jobb. På en lørdag! Nå begynner det å ligne noe her, og jeg elsker følelsen jeg får av å være tilbake på ordentlig. 

UKENS SERIE: Jane The Virgin. Da jeg så ferdig det som lå ute å Netflix av The Queen startet jeg på prosjektet med å ta igjen det jeg hadde mistet av Jane. Den serien er veldig rar, men veldig morsom. En feel good-serie. 

UKENS SEIER: Okei, dette er jeg så sykt stolt av! Det er ikke sikkert dere skjønner hvorfor, men for meg er dette en utrolig stor seier. Da jeg var på Rema1000 på torsdag for å kjøpe frukt, dagen etter at jeg startet sukkerstopp, skjedde det noe merkelig. De ga ut gratis 8-pakker med Kvikklunsj. Altså, nam! Jeg prøvde å si nei, men han i kassa var så hyggelig og sa at jeg trengte jo ikke spise den selv. Hehe, da kjenner du ikke meg tenkte jeg. Nå har den seriøst ligget urørt i kjøleskapet mitt helt siden torsdag, og jeg er så stolt! Dette var en virkelig prøvelse fordi vanligvis klarer jeg ikke ha sjokolade i huset uten å spise det. Jeg er så glad, og nå skal jeg finne noen jeg kan gi den bort til haha. 

UKENS CRAVING: Taco med mango, haha. Sykt rart. Jeg craver ikke vanlig taco, kun taco med mango i. Det er så utrolig nam. 


Jakke HER

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg kan ikke peke ut ett høydepunkt denne uken. Jeg klarte å snu mentaliten min halvveis ut i uken, og siden det var hele uken ganske fin. Jeg har ikke gjort annet enn å jobbe og trene siden jeg kom tilbake fra Island, men det har vært veldig godt for meg.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg har verdens minste blære. Vet dere hvor irriterende det er å måtte gå på do etter hvert eneste glass med Pepsi Max eller hver kaffekopp man inntar? Herregud, jeg må lære meg å holde meg. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Jeg liker ikke livet mitt

Ukens spørsmål

Sex og singelliv

UKENS MATRETT: Dette er kanskje fælt å si høyt, men ukens diggeste matrett var faktisk Fjordland-pakken jeg kjøpte like etter at jeg landet på tirsdag. Kjøttkaker er så elsk, og Fjorldand er ikke så verst altså. Sånn fra tid til annen i hvert fall. 

UKENS SANG: Sam Smith - The Thrill of it all. Egentlig hele albumet hans. Det er så vakkert!

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg er en fantastisk blogger som ikke har tatt noen bilder denne uken... Wopsi! Her kommer jeg sterkere tilbake neste uke. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #9

AKKURAT NÅ :

Nå sitter jeg i sengen på rommet til kusinen min. Jeg låner dette mens vi er her, noe som er utrolig snilt! Resten av familien sitter samlet i stuen, og jeg skal snart gå inn og henge meg på dem. Vi har sittet og fulgt med på stormen som bygger seg opp her. For dere som følger meg på snap (andreasveinsdot) så dere kanskje at jeg var ute og gikk en tur i den begynnende stormen i stad. Vel, nå er den mye verre! Alle fly er innstilt og man blåser nesten bort om man åpner døren. Spennende altså! 

UKENS TANKE: 

Jeg er lei av å ikke kunne delta i samtalene i familiesammenkomster, så nå har jeg bestemt meg for å lære meg islandsk i løpet av 2018!Jeg føler meg så hjemme her på mange måter, men kan ikke snakke språket. Jeg forstår noe, i hvert fall etter å ha vært her en stund, men jeg kan ikke snakke noe som helst. Det er så utrolig kjipt, og noe jeg tenker mye på så derfor har jeg bestemt meg for å lære det. 

UKENS SERIE:

Da jeg dro til Island på torsdag var jeg hekta på Son of Anarchy. Det er jeg egentlig enda, men fordi jeg nå er på Island ligger ikke SOA lenger på Netflix. Jeg fikk noia i et par timer, men så kom jeg på at dette er en perfekt anledning til å fortsette på en av seriene jeg har startet på tidligere, men ikke fullført. Det endte opp med The Queen som handler om monarkiet i Storbritannia og hovedsakelig dronning Elizabeth. Den er superspennende!

UKENS CRAVING:

Sjokoladerosiner og kleinur. Sånn går det altså, med en gang jeg lander på Island spiser jeg så mye usunt haha. Kleinur kan minne litt om smultringer, bare at det er enda bedre. Sjokoladerosiner har vi i Norge også, men disse er av en eller annen grunn enda bedre. Jeg har ikke gjort annet enn å spise dette og kose med hunden liksom. Her er det snakk om et ekstremt høyt inntak av begge deler, wopsi. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Det må bli å være tilbake på Island, til tross for omstendighetene. Jeg er så utrolig glad i dette stedet! Nå har jeg vært her siden torsdag ettermiddag, og det er bare utrolig deilig. Luften, utsikten, alt. Dette er et nydelig sted som virkelig gir meg ro i sjela og det pusterommet jeg trenger. Jeg anbefaler absolutt alle å dra hit om dere har mulighet en gang i løpet av livet! Island er et vakkert sted. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Jeg er så elendig på å pakke fornuftig! Når jeg skulle pakke til Island tok jeg med alt mulig rart, som for eksempel fem forskjellige tynne stopper og bluser. Det får jeg sikkert veldig bruk for... Noe jeg ikke pakket, som ville falt de aller fleste naturlig om de skulle til Island, er hansker og lue. Jeg tok med meg skjerf da, bra jobba! Jeg synes det er så fint å gå tur her, men jeg fryser jo ihjel fordi jeg verken har noe på hender eller hode. Er det mulig, liksom? Så ja, dette har irritert meg veldig. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Legen har gitt meg sexforbud

Hvorfor skrev jeg om vaginismen min?

Ukens spørsmål

UKENS MATRETT:

Jeg har ikke spist taco siden tirsdag, og det er veldig lenge til å være meg. Nå er det skikkelig cravings på det, så jeg er nødt til å lage meg dette til middag når jeg kommer hjem på tirsdag. Jeg klarer nesten ikke vente, namnam taco. 

UKENS SANG:

Julie Bergan - Incapable. Jeg har hatt den på repeat helt siden den kom på Spotify på fredag. Herregud for en sang, åååh hjertet mitt <´3.

UKENS FAVORITT-BILDE:

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TAKK FOR FORSTÅELSEN

Tusen takk for forståelsen med tanke på min lille pause. Det var nødvendig, hvis ikke hadde jeg aldri gjort det. Jeg elsker å blogge, og dere må ikke tro at dette er min vei ut av bloggverden fordi det er det ikke i det hele tatt. Jeg er tilbake for fullt! I dag har jeg fri og starter dagen med et legebesøk, deretter står trening og bloggbilder, samt et par ærend i byen for tur før jeg må sette meg ned og booke flybilletter. på torsdag reiser jeg ut av landet, men det skal jeg fortelle mer om siden. 

Som følge av min lille pause kommer uken som gikk en dag for sent, men nå er det på plass!

AKKURAT NÅ :

Nå sitter jeg med kaffekoppen foran meg og skal snart gjøre meg klar for å gå ut døren. Treningsbagen er pakket, fordi jeg skal nemlig til legen og så rett på en treningsdate med Marte. Jeg er kjempestresset for legebesøket. Dere husker at jeg var på legevakten for noen uker siden? Vel, etter det har jeg vært hos legen en gang allerede, og nå skal jeg en runde til. Det er ikke lett å finne ut hva som feiler meg, men det er åpenbart noe! Jeg håper denne legen kan klare å finne ut hva som er galt, og ikke minst gjøre det bedre asap. 

UKENS TANKE: 

Tanke og tanke... Jeg har ikke hatt like mye motivasjon for trening denne uken, og det har jeg jo faktisk tenkt mye på. Akkurat nå er det litt tiltak å komme seg dit, men selv om jeg gjør det blir det ikke de superbra øktene jeg hadde så sent som uken før. Det går opp og ned, men jeg tenker at det viktigste er at jeg kommer meg dit og gjør så godt jeg kan, så komme jeg vel over denne kneika. Det jeg ikke skal gjøre er å gi opp! Nope. 4 økter i uka skal jeg ha, gjerne fler :-).

UKENS SERIE:

Wiii,jeg kan glede dere med at jeg er ferdig med Friends for denne gang. Nå har jeg gått tilbake til en annen gammel kjenning, nemlig Sons of Anarchy. Den serien er så forbanna bra, sånn helt seriøst. Det er greit den er spennende, men det er ikke før man ser siste episode at man virkelig forstår hvor bra den er. Absolutt alt som skjer i serien har en mening, og det er en rød tråd fra start til slutt. Love it! Se den, alle sammen. 

UKENS CRAVING:

Potetgull og dip. Det har fristet mer enn sjokolade denne uken, noe som skjer veldig sjelden. Noen ganger får jeg lyst til å bare helle i meg en hel skål med dip, haha. Jeg har litt kontroll da, så akkurat det gjør jeg ikke, men det frister. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Bursdagen min! Selve dagen var litt rar, og humøret svingte helt sykt, men det å ha bursdag er så koselig! Jeg brukte hele dagen med mine fine venner, noe som er ekstremt hyggelig. Bursdagsmiddagen på kvelden var definitivt høydepunktet. God mat og gode venner, det blir vel ikke bedre enn det? Jeg må også legge til at jeg endelig fikk shoppet litt! Jeg husker virkelig ikke sist jeg gikk i butikker for å handle, så det var rett og slett en fantastisk følelse! Det siste jeg kjøpte til meg selv var vel et skjørt i sommer, men nå ble det ny kåpe, veske, bukse, genser, bluse, sko og en fuskepels. Woho! 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Denne uken har det ikke vært ett irritasjonsmoment, men jeg har generelt vært ekstremt irritabel. Det er bare skikkelig kjedelig, særlig når jeg har vært litt sånn "hvorfor er jeg så utrolig irritabel"? Så blir jeg irritert over det. Sånn sett blir vel ukens irritasjonsmoment at jeg er såpass irritabel, haha. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Ukens spørsmål

Selv om jeg har lagt ut bilder av nippelen min er det ikke greit at nakenbilder spres 

Flauser på treningssenteret

UKENS MATRETT:

OMG! Dette blir definitivt burgeren jeg spiste på Døgnvill på bursdagen min. Jeg elsker burger, og den de har der er skikkelig digg. Det blir ekstra godt når de til og med har søtpotetchips og aioli som tilbehør, namnam. Da koste jeg meg skikkelig, herregud den maten der er så god. Jeg ble ordentlig lei meg da jeg var for mett til dessert. Døgnvill har nemlig en helt sykt digg sjokolademousse laget på mørk kakao og avokado om jeg ikke tar helt feil. Ekstremt god er den i hvert fall!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #7

AKKURAT NÅ :

Nå står jeg og koser meg på kjøkkenet, sånn helt seriøst. Egentlig hater jeg å lage mat, men nå var det lit kos. Jeg lager faktisk biff, noe jeg spiser kanskje en gang i året. Her skal en kose seg på en mandag altså! Ved siden av lager jeg rotmos og kokt bokkoli, namnam. Dette er en uvanlig sen middag, men jeg jobbet sent så da må det nesten bli slik! Nå skal jeg kose meg med middagen, rydde litt i klesskapet og så legge meg tidlig. 

UKENS TANKE: 

Det må skjer noe i livet mitt. Jeg kjeder meg så mye at jeg synes det var spennende med drama her om dagen. Altså drama i mitt privatliv, noe jeg vanligvis hater. Jeg kan gjerne se på fra utsiden, men jeg hater drama i livet mitt! Derfor ble jeg skremt da jeg faktisk synes det var spennende, og det gikk opp for meg at jeg må gjøre noe gøy snart. 

UKENS SERIE:

Okei, unnskyld! Jeg ser fortsatt på Friends, men det er så koselig. Nå er jeg på siste sesong om veldig kort tid, så neste uke lover jeg at det blir en ny serie. Antakeligvis Mindhunter som er den FBI-serien jeg snakket om forrige uke. Hører den er spennende!

UKENS CRAVING:

Rødvin, omg. Jeg har kost meg så mye med rødvin denne uken. Ett lite glass som kveldskos, namnam. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Det må bli vorset på lørdag! Jeg hadde en god del av mine nærmeste venninner på besøk hjemme hos meg, og det var så koselig. Det er lenge siden vi har fått samlet en så stor gjeng på en vanlig lørdag. Vi, eller jeg, lagde pizza så spiste og koste vi oss til tusen. Det var høylytt prat om alt mellom himmel og gjord, og så utrolig mye latter! Det var helt fantastisk. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Jeg må forstå at jeg ikke kan drikke sprit, hehe. På lørdag startet det hele rolig med vin, så skulle vi lage daquiries som ble sykt mislykket fordi jeg tok i alt for mye sprit. De gikk uansett ned, men jeg tåler sprit veldig dårlig og i hvert fall med slike blandingsforhold. Det ødela hele kvelden min ute fordi da de drinkene kicket inn forsvant hukommelsen og jeg ble alt for full til å få en morsom kveld. Det er så irriterende!

UKENS MATRETT:

Da var vi på punkt tre som omhandler lørdag, haha. Pizzaen jeg lagde ble så utrolig god! Okei, det var typ som ne ferdigpizza. Jeg kjøpte ferdigbunn og lagde fyll av karbonadedeig, masse krydder, hakkede tomater og tomatpuré og toppet det med mozzarella. Superenkelt, men supergodt!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Er det greit å ligge med en fyr som er i et forhold?

Har dere et ledig bord til én?

Ukens spørsmål 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #6

AKKURAT NÅ :

Jeg har akkurat kommet hem fra jobb, Denne mandagen startet skikkelig dårlig. Jeg var i så dårlig humør. På lørdag brukte jeg den siste kaffekapselen, og glemte å kjøpe ny noe som gjorde morgenen helt forferdelig. I need my coffee. I tillegg var jeg trøtt og støl, og hadde fått gnagsår på hælen. Jippi. Til tross for all klagingen kom jeg meg til Marte og vi klarte å komme oss sammen på trening. Det var alt som skulle til for å snu dagen, fordi plutselig var den mye bedre! Trening altså, godt for sjela. 

UKENS TANKE:

Hvor utrolig lett det er å provosere menn, haha. Unnskyld, men jeg kan ikke gjøre annet enn å le av kommentarene som strømmer inn på mine litt kritiske dating-innlegg. Særlig i innlegget om hva som gjør at jeg dumper fyren på første date fant mange menn veien til kommentarfeltet og var mildt sagt ikke blide. Hallo folkens, det er et innlegg om første date ikke om hva som gjør at jeg dumper fyren i et forhold! Slapp av, gutter :-)

UKENS SERIE:

Friends! Yei! Haha, blir aldri lei av den serien, men nå har jeg blitt tipset om en serie som handler om FBI. Jeg vet ikke så mye mer, men det er typ sånn basert på en ekte hstorie, og jeg elsker slikt. Så den skal jeg starte på snart. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Dette har vært en skikkelig bra uke bloggmessig! Jeg har hatt masse inspirasjon, og lesertallene har vært høyere enn normalt hele uken og det gjør meg glad. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Veldig random, men det er sykt irriterende at jeg er så svak i grepet! Haha dere skjønner ingenting nå eller? Jeg snakker om trening. Det er så irriterende når vekten er fin og jeg vet jeg kan klare mer, men hendene mine orker ikke holde lenger. Jeg må trene det opp eller noe fordi det er utrolig irriterende. 

UKENS MATRETT:

 Jeg har spist laks to ganger, noe som er veldig uvanlig til å være meg. Jeg er ikke så glad i sjømat, og tvinger meg egentlig bare til å spise laks innimellom fordi jeg vet det er bra for kroppen. Jeg har nemlig funnet en ting som gjør laksen så god. Det var vel egentlig Morten som tipset meg om dette så han skal få litt av æren. Det er så enkelt som at jeg baker laks i ovnen med pesto og sitronpepper på. Det er så sinnssykt godt!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Gjør du dette dumper jeg deg på første date 

7 grunner til at jeg vil forbli singel

4 timer på legevakta

Dere synes tydeligvis min nye kategori singelliv & dating er spennende, så det er veldig moro å se!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #5

AKKURAT NÅ :

Nå har jeg akkurat stått opp. Det er helt forferdelig! Jeg våknet først av meg selv halv ni, men tvang meg til å sove videre fordi jeg var sliten. Så ja, da våknet jeg halv tolv da... Jeg tror jeg trengte det, ellers hadde jeg nok ikke klart å sovne igjen. Så nå er det bare å komme seg opp og ut! Jeg skal møte lillesøster i byen og vi skal kjøpe bursdagsgave til henne sammen før hun drar tilbake til Tromsø senere i dag, så det blir koselig. 

UKENS TANKE:

Jeg er så glad! Det er høst, altså min favoritt-årstid og livet er generelt veldig bra. Jeg er glad nesten hele tiden, og det er deilig. 

UKENS CRAVING: 

Ingen verdens ting. Det er veldig rart, men jeg har nesten ikke hatt lyst på sjokolade en gang. Hver gang jeg har spist det i det siste så har jeg blitt kvalm, og det har gjort at lyst har minsket. Det er bare bra sånn sett. 

UKENS SERIE:

Friends! Jeg blir aldri lei, og nå har jeg startet på nytt igjen haha. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Bursdagsfeiringen til Martine og meg! Det var så utrolig gøy. Jeg skal innrømme at jeg har en del hull fra kvelden, men jeg vet at jeg hadde det kjempegøy og var veldig glad. Det var så koselig at så mange kom, og det var rett og slett bare en skikkelig bra kveld. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Jeg har vært skikkelig dårlig i det siste. Jeg tror det er et eller annet jeg ikke tåler, fordi jeg har vært mye kvalm og hatt veldig vondt i magen. På lørdag natt våknet jeg og måtte kaste opp uten at jeg forstår hvorfor, og det er tredje gangen på to uker jeg våkner på natten og må kaste opp. Det er egentlig bare veldig ubehagelig. 

UKENS MATRETT:

Det må bli den hjemmelagde pizzaen Christina lagde til avskjedsmiddagen vår. Den var helt sykt god! Det var blant annet honning, pinjekjerner, ruccola og cherrytomater. Jeg kunne levd på den pizzaen!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

"Isabelle slo til meg på et utested i Oslo"

7 grunner til at jeg vil ha kjæreste

Singelkino endte i tårer

UKENS PERSON:

Denne gangen blir det Marte Fineste Marte er en av mine aller beste venninner! Hun stiller alltid opp, og er så snill og god. I helgen ble hun utsatt for noe helt forferdelig, og det skal jeg la henne fortelle dere om senere. Hun fortjener det aller beste i verden, og jeg er så glad i henne!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #4 // CRAVINGS, TRENING, PSYKOLOG OG DYRELIV

AKKURAT NÅ :

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra min første arbeidsdag i ny jobb! Det var veldig gøy, og mine nye kollegaer er så koselige. Jeg har samlet sammen tacorestene til Sofie og Morten, og nå sitter jeg i sofaen og spiser en deilig tacosalat. Sofie og jeg skal snart ut og gå en kveldstur, noe vi har begynt å gjøre oftere og oftere. Det er superkoselig, særlig nå på høsten. 

UKENS TANKE:

Jeg trives så utrolig mye bedre med trening som en del av hverdagen min. Virkelig! Sett bort ifra humørsvingninger på grunn av mangel på sjokolade er jeg i så mye bedre humør og har ti ganger mer energi! Det er jo så gøy. 

UKENS CRAVING: 

SJOKOLADE. Jeg har gått gjennom denne uken og holdt på å dø fordi jeg har hatt så lyst på sjokolade. Det er helt sykt vanskelig å holde seg unna. Da jeg endelig spiste det på fredag var det som om jeg tørstet og ikke fikk nok. Jeg forstår hvorfor en del forskere mener det er like vanskelig å kutte sukker som nikotin. Det var et helvete, men jeg er så stolt over at jeg klarte å vente helt til fredag med å røre godteri! 

UKENS SERIE:

Nå er jeg tilbake på Gossip Girl-kjøret i mangel på en annen serie å se på. Den er jo fin da, og ekstra koselig på høsten uten at jeg vet hvorfor jeg synes det. Jeg prøvde meg på House of Cards, men den var veldig tørr. Jeg har kommet meg gjennom tre episoder, og skal fortsette snart. Bare ikke helt enda. JEg har hørt at man må se over fem episoder før man liker den, så jeg får lide meg gjennom to til før jeg gir opp. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Jeg ser allerede forbedringer på treningen! Da jeg trente på lørdag klarte jeg flere repetisjoner på to øvelser, og løftet litt tyngre på to andre. Det skikkelig gøy å se resultater så raskt. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Hvordan noen personer ikke verdsetter dyreliv i det hele tatt og bruker dyr som underholdning. Det er så forferdelig! Dyr er avhengige av at mennesker behandler dem bra, fordi de aller fleste verken si ifra eller gjøre motstand, og at noen da mishandler og misbruker livet deres er så jævlig. 

UKENS MATRETT:

Grønnsaksuppe! Det er så godt. Noen synes kanskje dette er litt kjedelig, men jeg elsker både å spise og lage det. Det er noe med supper og høst som passer så godt sammen. I går satt jeg inne i regnet, nydusjet etter å ha gått tur og kjente lukten av den deilige suppen min som stod og kokte seg ferdig på komfyren mens jeg så på Gossip Girl. Superkoselig!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Tinder ødelegger datingen

Vi flytter

Det er flaut å gå til psykolog

UKENS PERSON:

Martine, min eks roomie og bestie ❤  Før jeg flyttet med Sofie hadde jeg bodd med Martine helt siden jeg flyttet til Oslo! Det er skikkelig rart å ikke bo sammen, og nå ser jeg henne mye sjeldnere. På lørdag var jeg på besøk hos henne i hennes nye hjem på Bygdøy, og det var så koselig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #3 LOS ANGELES, PENGER, EN PLAN OG PIZZA

AKKURAT NÅ :

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og havregrøten min (som jeg elsker) står foran meg på bordet og kjøler seg ned litt. Jeg har vært på min andre PT time, og det var så gøy!!! Jeg ble så sliten, haha. Nå har vi (eller han da) satt sammen et fullkroppsprogram som jeg skal trene tre ganger i uken, og i tillegg skal jeg ha en dag med kondisjon. Dette er skikkelig gøy, og jeg elsker at jeg nå har en plan og noe konkret å forholde meg til. Nå har jeg notatboken liggende ved siden av meg og etter at havregrøten har kommet seg ned i magesekken skal jeg sette opp en plan for uken som kommer. Yei!

UKENS TANKE:

Hvor utrolig mye arbeidsmiljø har å si for om man trives i en jobb eller ikke. Du kan ha det som i dine øyne er en dritkjedelig jobb, men om du jobber med helt fantastiske mennesker blir det plutselig den beste jobben du har hatt noen gang! Dette gjelder også motsatt. Har du en kjempebra jobb, men trives ikke i det hele tatt på arbeidsplassen eller med de du jobber sammen med blir det en drittjobb. 

UKENS SERIE:

Sorry, fortsatt The Good Wife. Nå har jeg ikke så mange episoder igjen da, så neste uke MÅ det bli en annen serie. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Vi drar til LA!!!! Det er definitivt høydepunktet. Jeg har bestilt flybillett til Los Angeles og det gleder jeg meg selvfølgelig masse til. Det er ikke noe som kan slå det denne uken altså. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Hvor blir pengene mine av??? Haha, jeg aner ikke. Altså jeg shopper sjeldent og gjør jo ingen verdens ting så hvor i all verden blir pengene mine av? Jeg kan virkelig ikke forstå det. Eller, det går jo en del til sjokolade, men sånn utenom det. Aner ikke. 

UKENS MATRETT:

Mmmmm, pizzaen jeg lagde i går! Den var SÅ god. Jeg var dødssliten etter jobb, kjøpte med en ferdigbunn og hvit pizzasaus av creme fraiche, hvitløk og en annen ting jeg ikke husker fra Rema samt revet ost med mozzarella og cheddar. Toppet dette med blomkål (som er sykt digg på pizza), paprika, rødløk og tomat. Så enkelt og så sinnssykt godt!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Slik var min første PT-time

Spørsmålsrunde // Vennene mine svarer

Spørsmålsrunde // Har du noen gang?

UKENS PERSON:

Denne gangen blir det delt plass mellom Sofie og Julie! De er så snille at de gir meg en del av flybilletten til LA i bursdagsgave slik at jeg også får blitt med. Jeg gleder meg så mye til å oppleve dette visstnok fantastiske stedet sammen med disse gale og hysterisk morsomme jentene. Det blir så bra! (Vi skal på leting etter Harry, bare så dere vet det). 

UKEN SOM GIKK #2 LESERREKORD, SJALUSI OG BITTERHET, GIRLPOWER, OPERASJONER+BLOGGERE

AKKURAT NÅ :

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en lang kveldstur. Sofie og jeg måtte hente noe på Marienlyst så vi bestemte oss for å gjøre en tur ut av det. Hun tok banen hjem med Celine siden hun fortsatt ikke kan gå for langt etter operasjonen, så jeg vandret hjem med Taylor på øret alene. Det var skikkelig dogg og minte meg på hvor mye jeg elsker denne årstiden. Nå skal jeg skjære opp litt frukt og kose meg med en fin søndagsfilm i sengen. 

UKENS TANKE:

Jeg er skikkelig rastløs og må få gjort noe spennende snart. Gjør en endring eller hva som helst fordi nå føler jeg meg litt stuck i de samme rutinene som jeg begynner å bli ganske lei av. 

UKENS SERIE:

Fortsatt The Good Wife. Jeg har litt over en sesong igjen, så neste uken kan dere få høre om en annen serie, haha. Seriøst, hvis dere ikke har sett den, se den!

UKENS HØYDEPUNKT:

At jeg satt leserrekord på torsdag, woho! + hvor gøy det har vært å ta del i den morsomme puppe-debatten. Jeg har rett og slett kost meg denne uken! Det er så gøy at noe man gjør engasjerer, selv om noen er uenige. Det blir det debatt av, og debatt er alltid moro!​

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Haha, det er definitivt hvordan vi behandler hverandre i bloggverden. Hvorfor skal man alltid dra andre ned? Jeg er absolutt for å diskutere, det er mange personligheter og forskjellige type jenter på blogg.no. Allikevel går man så ofte til et slags angrep på personen og ikke saken. Det er så mye underliggende sjalusi eller bitterhet. Som Martine så fint sa det: hva skjedde med girlpower?

UKENS MATRETT:

Mmm. Denne uken lagde jeg en skikkelig god indisk Tikka-rett! Jeg elsker indisk, nam nam. Det som var så digg var at jeg lagde masse så jeg fikk spist det til lunsj dagen etterpå også! Deilig. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Hvorfor sensurerer dere, jenter?

Bloggere som opererer seg 

Ukens spørsmål

UKENS PERSON:

Det blir et familiemedlem denne gangen også​. Forrige uke var det lillesøsteren min, og denne gangen er det pappa ❤  Han er på Island nå, og selv om jeg antakeligvis ikke hadde sett han om han var hjemme i Larvik får det meg til å savne han ekstra, haha. Det er så rart. Pappa er verdens beste, og jeg er superglad i han så derfor fikk han denne posten!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #1

Dette er en ny spalte på bloggen min. Jeg vet at mange andre bloggere pleier å ha dette, og jeg har alltid likt å lese deres. Det tok litt tid før jeg kom i gang med min egen, men nå er den her, og dette blir forhåpentligvis en fast greie her på bloggen. Si gjerne ifra om dere liker den ❤

AKKURAT NÅ 

Jeg sitter/ligger i sofaen med teppet over meg og Pepsi Max i glasset på bordet. Netflix ruller over tv-skjermen som vanlig og jeg er utslitt etter den lille turen jeg har hatt utenfor leiligheten. Julie og jeg dro for å stemme (jeg fikk ikke gjort det sist da jeg egentlig skulle) og så lurte hun meg med på en tur ned til Tjuvholmen. Det ble litt mye for en fyllesyk Andrea som nå er veldig fornøyd med å være tilbake på sofaen. Jeg vurderer å tenne litt lys og finne frem isen jeg har i frysen, hihi.

UKENS TANKE

Jeg savner å studere, virkelig. Når resten av gjengen er tilbake på skolebenken etter ferien merker jeg hvor mye jeg savner det. 

UKENS HØYDEPUNKT

Gårsdagen! Det var en skikkelig fin kveld, og jeg hadde det kjempegøy! Vi var en liten jentegjeng som samlet oss hjemme hos meg. Det var vin, ost og kjeks, snacks og masse prat. Vi fant plutselig ut at vi skulle sjekke ut et nytt sted som hadde åpnet i Storgata, og det viste seg at de hadde masse spill! Altså bordtennis, boccia og shuffleboard (tror jeg). Det var sååå moro og vi endte kvelden samme sted som vi startet den, hjemme hos meg med Mamma Mia på tv-skjermen og nattmat. 

UKENS SERIE

Jeg vil si svenske PH fordi det er såååå gøy, og jeg elsker at de har tatt med de gamle guttene. Allikevel er jeg helt totalt avhengig av The Good Wife. Det er skikkelig spennende, og jeg klarer ikke legge den fra meg. 

UKENS MATRETT

Åh, jeg lagde en skikkelig digg middag for et par dager siden. Det var noe så spennende som pølsegrateng (jeg elsker pølser). Du steker paprika, søtpotet i skiver, løk, pølser, hvitløk og purre sammen og blander inn creme fraiche før du steker det i ovnen med ost på selvfølgelig. Det er SÅ godt, altså jeg elsker det.

UKENS PERSON

Det må bli lillesøsteren min. Hun har akkurat flyttet helt til Tromsø, og jeg er så glad på hennes vegne samtidig som det er trist at hun bor så langt unna. Jeg prøver iherdig å få henne til å fokusere litt mer på meg enn eksamen og komme til Oslo når jeg skal feire bursdag om en måned! Det hadde vært så koselig ❤

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER