Uken som gikk

UKEN SOM GIKK #2 LESERREKORD, SJALUSI OG BITTERHET, GIRLPOWER, OPERASJONER+BLOGGERE

AKKURAT NÅ :

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en lang kveldstur. Sofie og jeg måtte hente noe på Marienlyst så vi bestemte oss for å gjøre en tur ut av det. Hun tok banen hjem med Celine siden hun fortsatt ikke kan gå for langt etter operasjonen, så jeg vandret hjem med Taylor på øret alene. Det var skikkelig dogg og minte meg på hvor mye jeg elsker denne årstiden. Nå skal jeg skjære opp litt frukt og kose meg med en fin søndagsfilm i sengen. 

UKENS TANKE:

Jeg er skikkelig rastløs og må få gjort noe spennende snart. Gjør en endring eller hva som helst fordi nå føler jeg meg litt stuck i de samme rutinene som jeg begynner å bli ganske lei av. 

UKENS SERIE:

Fortsatt The Good Wife. Jeg har litt over en sesong igjen, så neste uken kan dere få høre om en annen serie, haha. Seriøst, hvis dere ikke har sett den, se den!

UKENS HØYDEPUNKT:

At jeg satt leserrekord på torsdag, woho! + hvor gøy det har vært å ta del i den morsomme puppe-debatten. Jeg har rett og slett kost meg denne uken! Det er så gøy at noe man gjør engasjerer, selv om noen er uenige. Det blir det debatt av, og debatt er alltid moro!​

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Haha, det er definitivt hvordan vi behandler hverandre i bloggverden. Hvorfor skal man alltid dra andre ned? Jeg er absolutt for å diskutere, det er mange personligheter og forskjellige type jenter på blogg.no. Allikevel går man så ofte til et slags angrep på personen og ikke saken. Det er så mye underliggende sjalusi eller bitterhet. Som Martine så fint sa det: hva skjedde med girlpower?

UKENS MATRETT:

Mmm. Denne uken lagde jeg en skikkelig god indisk Tikka-rett! Jeg elsker indisk, nam nam. Det som var så digg var at jeg lagde masse så jeg fikk spist det til lunsj dagen etterpå også! Deilig. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Hvorfor sensurerer dere, jenter?

Bloggere som opererer seg 

Ukens spørsmål

UKENS PERSON:

Det blir et familiemedlem denne gangen også​. Forrige uke var det lillesøsteren min, og denne gangen er det pappa ❤  Han er på Island nå, og selv om jeg antakeligvis ikke hadde sett han om han var hjemme i Larvik får det meg til å savne han ekstra, haha. Det er så rart. Pappa er verdens beste, og jeg er superglad i han så derfor fikk han denne posten!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #1

Dette er en ny spalte på bloggen min. Jeg vet at mange andre bloggere pleier å ha dette, og jeg har alltid likt å lese deres. Det tok litt tid før jeg kom i gang med min egen, men nå er den her, og dette blir forhåpentligvis en fast greie her på bloggen. Si gjerne ifra om dere liker den ❤

AKKURAT NÅ 

Jeg sitter/ligger i sofaen med teppet over meg og Pepsi Max i glasset på bordet. Netflix ruller over tv-skjermen som vanlig og jeg er utslitt etter den lille turen jeg har hatt utenfor leiligheten. Julie og jeg dro for å stemme (jeg fikk ikke gjort det sist da jeg egentlig skulle) og så lurte hun meg med på en tur ned til Tjuvholmen. Det ble litt mye for en fyllesyk Andrea som nå er veldig fornøyd med å være tilbake på sofaen. Jeg vurderer å tenne litt lys og finne frem isen jeg har i frysen, hihi.

UKENS TANKE

Jeg savner å studere, virkelig. Når resten av gjengen er tilbake på skolebenken etter ferien merker jeg hvor mye jeg savner det. 

UKENS HØYDEPUNKT

Gårsdagen! Det var en skikkelig fin kveld, og jeg hadde det kjempegøy! Vi var en liten jentegjeng som samlet oss hjemme hos meg. Det var vin, ost og kjeks, snacks og masse prat. Vi fant plutselig ut at vi skulle sjekke ut et nytt sted som hadde åpnet i Storgata, og det viste seg at de hadde masse spill! Altså bordtennis, boccia og shuffleboard (tror jeg). Det var sååå moro og vi endte kvelden samme sted som vi startet den, hjemme hos meg med Mamma Mia på tv-skjermen og nattmat. 

UKENS SERIE

Jeg vil si svenske PH fordi det er såååå gøy, og jeg elsker at de har tatt med de gamle guttene. Allikevel er jeg helt totalt avhengig av The Good Wife. Det er skikkelig spennende, og jeg klarer ikke legge den fra meg. 

UKENS MATRETT

Åh, jeg lagde en skikkelig digg middag for et par dager siden. Det var noe så spennende som pølsegrateng (jeg elsker pølser). Du steker paprika, søtpotet i skiver, løk, pølser, hvitløk og purre sammen og blander inn creme fraiche før du steker det i ovnen med ost på selvfølgelig. Det er SÅ godt, altså jeg elsker det.

UKENS PERSON

Det må bli lillesøsteren min. Hun har akkurat flyttet helt til Tromsø, og jeg er så glad på hennes vegne samtidig som det er trist at hun bor så langt unna. Jeg prøver iherdig å få henne til å fokusere litt mer på meg enn eksamen og komme til Oslo når jeg skal feire bursdag om en måned! Det hadde vært så koselig ❤

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

hits