hits

Singelliv & dating

DET ER SLUTT PÅ Å SPISE ALENE

I en god stund har jeg testet ut singellivet. Jeg har dratt på kino alene og spist ute på restaurant alene for så å skrive om opplevelsen på bloggen. Jeg har gått søndagstur alene, sittet hjemme en lørdagskveld mens alle andre dro ut og hatt filmkveld alene uten å skrive om det på bloggen. Alt har vært en del av mitt eget lille prosjekt "Andrea tester singellivet".

Jeg har lært litt av dette. Det aller meste var helt greit å gjøre alene. Jeg får plutselig lyst til å dra på kino alene, så det er fint noe jeg kan gjøre igjen. Gå tur, sitte hjemme en lørdagskveld og ha filmkveld helt alene er også helt greit og ganske deilig i ny og ne. Det er bare én ting jeg ikke kommer til å gjøre igjen med det første...

Det å dra ut å spise alene var så utrolig kjipt. Hvis dere vil lese akkurat hvordan det var så kan dere lese om det HER. Til tross for at jeg nesten kjedet meg til døde lærte jeg noe. Jeg skal ALDRI gjør det igjen med mindre jeg reiser alene eller noe sånt. 

Derfor var det så hyggelig at Lilja tok initiativ til å møtes på tirsdag. Hun, Maiken og jeg er gamle kollegaer og vi møttes for å ta en matbit og oppdatere hverandre på hva som har skjedd siden sist. Vi gikk ned til Vulkan fordi der er det så mange gode alternativer, men vi endte selvfølgelig opp på Døgnvill. De har jo verdens beste søtpotetchips og en ganske så god cheeseburger, nam nam. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SEX OG SINGELLIV

Denne faste torsdags-spalten min heter egentlig singelliv & dating, men i dag er temaet sex som singel og da klarte jeg ikke motstå denne overskriften. Så i dag skal jeg late som om jeg er Carrie Bradshaw og skriver et filterløst innlegg om dating, sex og singelliv. For hvordan fungerer det egentlig med sex som singel? Nå passer jo dette dårlig i mitt tilfelle, ettersom jeg har fått sexforbud og ikke kunne gjennomført et samleie om jeg så hadde ønsket (noe jeg gjør, haha). Vel, jeg kan si så mye som at jeg hadde et liv før det inntraff. Sånn litt innimellom i hvert fall. 

Det er ikke helt enkelt dette med sex og singelliv. Ikke for alle. Noen "lever livet" som de så fint kaller det. Andre kaller det å ligge rundt med så mange som mulig, og gjerne flere på 24 timer, men folk ordlegger seg på forskjellige måter, hehe. Andre, som meg, har ikke det forholdet til sex at jeg er komfortabel med å bli med det som antakeligvis ikke er Prince Charming hjem fra byen hver eneste lørdag. Selv med ølbriller på finner jeg det sjelden sjarmerende med sprengkåte gutter på fylla, som er villig til å bli med en hver jente i baren hjem. Altså noen av de hopper helt seriøst fra jente til jente, etter hvert som avslagene kommer på løpende bånd, som en bie gjør fra blomst til blomst. Jeg ville bare tegne et bilde for dere. 

Nå skal jeg ikke si at det aldri har skjedd, men det er ikke en hverdagsaktivitet akkurat. Tja, man kan vel alltid få seg en fuckfriend, jeg hører det er populært. Det er bare en liten ting... Hvordan skaffe man seg en av de da? Det er mulig jeg er sær, men det skal litt til å finne en man faktisk vil ha sex med igjen og igjen og igjen og igjen. Eller? Vel, jeg har ikke vært så heldig. Det kan han noe å gjøre med at jeg sjelden dater, og derav sjelden har sex så det blir vanskelig å finne en aktuell kandidat, men men. 

Så hvordan tilfredsstiller man de naturlige behovene som singel hvis man ikke vil ha tilfeldige ligg etter byen og ikke har en fuck friend? Et alternativ er jo å faktisk begynne å date noen, da blir sex en naturlig del av det. Et annet alternativ er leketøy, woho! Nå skal det sies at det ikke kan sammenlignes med en mann, men det er en grei måte å... Hva sier man, "lette på trykket?". Haha, fungerer det uttrykket når det kommer til oss jenter også egentlig?

Nå føler jeg at jeg stiller dere flere spørsmål enn jeg gir svar, men mange av dere er ganske så lure. Jeg er også nysgjerrig på å vite hva dere tenker. Hvordan har man et godt sexliv som singel? Hva fungerer for dere? Som dere forstår ut ifra dette innlegget er jeg, til tross for å ha vært evig singel, totalt lost når det kommer til dette. Hjelp meg!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

ER DET RART Å VOKSE UNDERLIVET SOM SINGEL?

Hello, her er vi tilbake til singel-snakket. Det er torsdag, og det betyr et nytt innlegg i singelliv-spalten min. Det er nemlig noe jeg har gått og tenkt litt på. Jeg gjør en del ting av gammel vane, og noe av dette merker jeg at andre reagerer på. Det er litt sånn "hvorfor gjør du dette når du er singel?". Det å vokse underlivet får jeg stadig høre andre synes er litt rart når jeg ikke har kjæreste. Noe annet jeg gjør som andre mener er unødvendig er å gå med fint, matchende og til tider sexy undertøy. Akkurat det siste der må nesten skylde på yrkesskaden min for. Etter over to å i undertøysbutikk klarer jeg ikke gå i undertøy som ikke matcher, haha. 

Nå er jeg som alltid nysgjerrig på hva dere mener! Jeg har samlet sammen en del punkter hvor jeg forteller hva jeg gjør, som andre reagerer på at jeg gjør fordi jeg er singel. Synes dere dette er rart? Hva gjør dere andre single som dere merker at folk reagerer på? Fortell!

❤ Vokse underlivet. Dette elsker jeg å gjøre, rett og slett fordi jeg føler meg skikkelig fresh etterpå. Jeg hater å barbere, både fordi det er kjedelig og fordi det tar så lang tid. Hårene vokser jo ut igjen med en gang, så hvis ikke jeg vokser har jeg en tendens til å gå litt for lenge uten å shave, haha. Too much information, iknow. Vel, poenget mitt er at jeg tar brasiliansk, og det har jeg gjort i flere år, litt sporadisk. Er det rart å gjøre fordi jeg er singel?

❤  Gå med fint undertøy. Som jeg allerede har sagt er jeg yrkesskadet, haha. Jeg har etter to år i undertøysbutikk fått en god samling med fine undertøysett, og som regel bruker jeg disse sammen. Jeg klarer ikke ta meg meg en hvit truse og sort bh, nei det funker ikke. I løpet av disse årene ble jeg også veldig glad i å kjøpe fint undertøy, og da er det litt irriterende med kommentarer som "det er jo ingen som skal se det uansett" :-)))))))). Hallo, jeg føler meg fin!

❤ Tenne masse lys på soverommet. Dette er jo bare superkoselig! Jeg elsker levende lys, og tenner alt av lys på soverommet om jeg skal ha en chille-kveld der alene. Det er jo bare koselig, men Sofie ler seg ihjel fordi hun synes det er veldig spesielt å gjøre når man ikke har kjæreste. 

❤  Ny-barberte legger. Okei, her skal jeg innrømme at jeg ikke alltid følger opp. Men, er det så rart å alltid ha barberte legger selv om man er singel? Kanskje nå på vinteren, eller? Det er jo deilig med glatte legger da dere!

❤ Ta et glass vin til kvelds. Dette er muligens ekstra koselig å gjøre sammen med en kjekkas, men det er jo koselig å gjøre alene også. Jeg elsker å ta et lite glass rødvin som kos mens jeg ser en film på kvelden. Det er greit at det også er hyggelig å gjøre sammen med noen, men jeg synes da ikke det er så rart å gjøre alene heller jeg da!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

ER DET GREIT Å LIGGE MED EN FYR SOM ER I ET FORHOLD?

For et par dager siden diskuterte jeg og et par andre jenter utroskap. Vi er alle single, og da dukket raskt temaet om "vårt ansvar" opp. Har vi egentlig noe ansvar når vi flørter ute på byen eller hooker opp med noen hvis vi vet at de har kjæreste? Det er tross alt ikke vi som er i et forhold. 

Det ble raskt klart at vi hadde forskjellige meninger. Jeg skal starte med å innrømme at jeg har flørta med folk jeg vet har kjæreste på byen, og det er rett og slett jævlig dumt. Jeg vet det så utrolig godt selv, og skammer meg like mye hver gang. Ja, jeg sier hver gang fordi det har skjedd mer enn én gang, men nei det skjer ikke ofte. Når jeg er full blir jeg utrolig flørtende og synes det er skikkelig moro, særlig da når jeg får bekreftelse tilbake. Det er ikke sånn at jeg står og flørter med en fyr som er totalt avvisende. Uansett. Nå kunne jeg aldri noen gang gått lenger enn dette med noen jeg var klar over at har kjæreste. Det er så galt på alle mulige måter. Nei, det er ikke jeg som er i et forhold, men jeg hadde ikke likt om noen hadde holdt på sånn med min kjæreste. 

En av jentene mente at det faktisk ikke var hennes ansvar. "Det er ikke jeg som er i et forhold, og gjør han dette med meg gjør han det med andre også". Hun mente at det ikke spiller noen rolle om han er i et forhold eller ikke når det kun er snakk om et hook-up. Hun fortalte til og med at dette har skjedd. Hooket hennes fortalte henne like før de skulle krype til køys at han var i et forhold. Stoppet det henne? Nei. 

Personlig synes jeg dette er en forferdelig holdning. Tenk om det hadde vært din kjæreste. En ting er å gå på en ærlig feil. Mange unnlater å nevne at de er i et forhold, og da kan man faktisk ikke ta skylden som den tredje parten fordi man faktisk ble ført bak lyset. Når du vet om det blir det bare feil i mine øyne. 

Jeg er på ingen måte perfekt her, og har gjort noen feil selv. Det er ingen unnskylding, men jeg vet at det jeg har gjort er galt. Jeg synes det er fælt og jeg skammer meg, men hvor går egentlig grensa for hva som er greit og ikke? Hva er lov og hva er ikke lov? Noen ser jo på det å føre en hyggelig samtale med en fyr som har kjæreste som noe galt. Personlig synes jeg alt forbi flørting er totalt uakseptabelt, og flørting er kanskje uskyldig, men på grensa. 

Det jeg lurer på nå er hva dere mener? Har man ansvar som singel jente eller gutt på byen? Hvor går grensa for hva som er galt å gjøre når du vet at den andre er i et forhold? Jeg er oppriktig nysgjerrig, så del gjerne deres mening!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

"HAR DERE ET LEDIG BORD TIL ÉN?"

En ting er å dra på kino alene. Da kan jeg sitte der med popcornet mitt og nyte filmen. Det er lett å glemme at jeg ikke sitter hjemme alene i stua. Når det er snakk om å dra ut å spise er det annerledes. Hva gjør man egentlig på en restaurant alene? Man spiser og nyter et godt glass vin, men hva gjør man utover dette? Jeg vil ikke sitte og se på mobilen mens jeg venter på maten, men det er da man vanligvis konverserer med bordvennene. Vel, alt dette skulle jeg få svar på da jeg dro ut for å spise på restaurant alene i går!

Jeg har lyst til å starte med å si akkurat hvordan jeg følte det var, men jeg skal la dere vente i spenning litt til. Vi må jo fortelle historien først! Jeg hadde spurt etter et koselig og litt romantisk sted i gruppechatten, og fikk tips om Taverna'n på Yongstorvet. Der har jeg vært før, og det er både superkoselig og skikkelig god mat. Jeg nærmet meg og så at det var stappfullt inne i lokalet. Herregud, det her klarer jeg ikke. Hva om de plasserer meg på et langbord ved siden av noen? De kommer sikkert til å synes synd på meg når de skjønner at jeg er der alene og vil sosialisere. Det vil jeg jo IKKE. Nei, jeg leter etter et sted med færre folk. Jeg tok i ørepropper og gikk videre. Det er onsdag kvelde hvorfor er folk så jævla sosiale?

Jeg gikk bortover mot Torggata, men av en eller annen grunn snudde jeg. Skjerp deg, Andrea det her skal du klare! Plutselig stod jeg utenfor inngangsdøren til Taverna'n igjen, og denne gangen skulle jeg inn. Hvis jeg skal være ærlig var jeg livredd. Jeg synes det var så skummelt. Hjertet banket en million ganger i minuttet og synes mitt ble faktisk litt uklart. Jeg synes det var så skummelt. Nå stod jeg innenfor dørene og gikk skrittene bort til en slags bar hvor man tydeligvis får bord. Det var i hvert fall ingen som møtte meg i døren.

"Hei, har dere et ledig bort til én?". Jeg ville legge på et haha, men holdt det inne. En hyggelig servitør viste meg til et enslig bord, heldigvis på trygg avstand fra andre mennesker, og der slo jeg meg ned. Nå var det egentlig helt greit. Jeg var på plass, begynte å kikke på menyen og vel, det var ikke så skummelt lenger. 

Det ble selvfølgelig et glass vin mens jeg prøvde å bestemme meg for hva jeg skulle spise. Jeg vet at de har utrolig god pizza, eller skorpe som de selv kaller det for, men det er onsdag og jeg er inne i denne "hold kosen til lørdag"-greia. Vel, jeg kom frem til at om jeg skal sitte her alene en kveld skal jeg i hvert fall kunne kose meg med akkurat det jeg vil ha. Servitøren kom og tok bestillingen min, og jeg stirret ut i luften mens jeg prøvde å finne ut hva jeg skulle bedrive tiden frem til pizzaen kom med.

Det første prosjektet ble å få det ene glasset med vin til å vare frem til maten kom. Det ble fort problematisk med tanke på at det glasset var min eneste venn for kvelden. En annen servitør kom og avbrøt tankene mine og spurte om jeg ville ha litt vann til vinen. Ja, hvorfor ikke da har jeg to ting jeg kan gjøre - drikke vann og drikke vin. Woho, tidsfordriv. Jeg måtte holde latteren inne da hun kom tilbake med vannet. Hun hadde nemlig fylt en karaffel og tatt med to vannglass. Hehe, det trengs ikke her er det nemlig bare meg!

Det var faktisk det morsomste som skjedde i løpet av de under 40 minuttene jeg tilbragte på restauranten. Like etter hendelsen med de to vannglassene fikk jeg maten min. Det jeg derimot ikke fikk var bestikk og aiolien jeg hadde bestilt. Jeg måtte da gjøre det jeg hater aller mest når jeg er ute og spise, og som jeg alltid får noen andre til å gjøre meg. Jeg måtte huke tak i en servitør. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hater det! Det er så skummelt, men nå hadde jeg ingen andre jeg kunne tvinge til å gjøre det for meg. Heldigvis skulle nabobordet få servert dessert, og jeg klarte å presse ut et lavt "unnskyld". Heldigvis hørte hun meg og jeg fikk både bestikk og aioli til slutt.

Det var en del som fortalt meg historier om at restauranten trodde de var en mat-kritiker eller restaurantanmelder fordi de kom og spiste alene. Vel, det var det ingen som trodde her da. Ingen som spurte hvordan maten smakte eller om jeg ville ha påfyll av vin, noe som var like greit, men skal man ikke liksom spørre om sånt underveis?

Da satt jeg nå der med pizza og vin. Jeg koste meg jeg altså, men jeg prøvde å kjenne litt på hva jeg følte underveis. Rundt meg var bordene fylt med vennegjenger som lo og koste seg. Jeg lyttet litt på samtalene deres, snappet litt med mine venner og på ett tidspunkt vurderte jeg å dra opp Tinder. Hvorfor? FORDI JEG HOLDT PÅ Å KJEDE MEG IHJEL! Det er ikke gøy å dra ut og spise alene. Det er en sosial ting man gjør med venner, kollegaer, familie, kjæreste, dates eller hvem som helst. Du gjør det ikke for å kose deg alene. Det er så forbanna kjedelig og jeg ville helst bare bli ferdig så jeg kunne dra ut og møte et par venninner for å ta ett glass vin til. Nei, jeg følte meg ikke ensom. Jeg kjente ikke på noe tristhet. Den eneste følelsen jeg satt med hele kvelden, foruten da jeg gikk inn og var livredd og da jeg lo av vannglassene, var kjedsomhet. 

Det er ingen å snakke med. Jeg spiser og så hva? Det som er hyggelig med å dra ut og spise er selskapet. Man kan sitte i timesvis og le, snakke og kose seg. Nå var jeg inne i restauranten i nøyaktig 37 minutter, og da jeg hadde tømt alt av aioli og rødvin satt jeg der og tenke "hva gjør jeg nå?". Det var så koselig der, men jeg kan jo ikke sitte og stirre ut i luften bare fordi stemningen der er hyggelig. Jeg fikk lyst til å invitere hele vennegjengen fordi dét hadde vært koselig. Det å sitte der alene er som sagt bare utrolig kjedelig.

Jeg fikk på meg jakken og gikk bort til baren for å betale for det som var et veldig godt måltid. Maten skal jeg ikke si noe på, men servicen var så der. Det må jeg faktisk skyte inn her altså. Uansett så kom jeg meg ut i friheten. Jeg dro for å møte et par venninner og tok det som ble tre glass vin og en shot. Om ikke annet gjorde denne alene-middagen at jeg fikk lyst til å sosialisere meg, så sånn sett var det hyggelig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SJARMERER DU MEG I SENK

Nå har jeg lagt mye fokus på det negative ved dating i det siste. Jeg har skrevet hva jeg sveiper forbi på Tinder og hva som gjør at du blir dumpa på første date om det er meg du møter. Nå tenkte jeg å snu om litt, og i dag skal jeg fortelle dere hva som gjør at jeg blir sjarmert i senk! Det er egentlig ikke så vanskelig som det kanskje har virket som til nå på bloggen. Egentlig faller jeg veldig lett for gutter og det skal ikke så mye til før jeg får en crush. 

Viser omsorg. Det er så sjarmerende at jeg dåner. Hvis han viser omsorg blir jeg svak med en gang altså. Enten han viser omsorg for meg eller snakker om hvordan han behandler familie eller venner, det er så tiltrekkende. Å jobbe innenfor yrker hvor man viser omsorg som å jobbe med eldre eller syke er også veldig koselig.

❤ Får meg til å le. Hello klisjé, men det er jo sant! Jeg vil jo ha en fyr jeg kan le sammen med, og at vi synes mye av det samme er morsomt. 

❤ Kan være litt ondskapsfull. Dette høres sykt ut, men jeg er litt ondskapsfull og det er jo ikke gøy å være det alene! Altså ikke slem, men kunne være litt... Ja, jo kanskje litt slem haha. Dette er vanskelig å forklare, det blir bare feil, men jeg skjønner selv hva jeg mener. 

❤ Viser engasjement. Det er så sexy hvis han snakker om noe han virkelig bryr seg om med masse engasjement! Det kan være alt fra jobb til film, men det er sykt tiltrekkende å vise engasjement for noe uansett hva det er. 

❤ Tør å si ifra. Jeg kan ikke ha en pusegutt som gir seg på alt. Da kommer jeg til å overkjøre han, dessverre. Jeg vil kunne ta kranglene og diskusjonen! Jeg vil ikke at noen bare skal gi seg på alt og si seg enig selv om de ikke er det. 

❤ Har ganske likt syn på verden som meg. Altså hvis du mener at Trump er en kjernekar har ikke vi så mye mer å snakke om. Det må være litt likt syn på verden for at det her skal fungere. 

❤ Er kjekk. Det skader ikke å se bra ut altså! Personlighet har så mye å si, og om du ser bra ut, men er en drittsekk funker det ikke. Allikevel, hvis du er den fine fyren og i tillegg ser bra ut er det ikke noe galt i det!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GJØR DU DETTE DUMPER JEG DEG PÅ FØRSTE DATE

Det er torsdag kveld, og det betyr et nytt innlegg i "Andrea tester singellivet". Forrige uke var jeg på kino helt alene, og hvordan det gikk kan dere lese om her. Etter at jeg skrev om dette fikk jeg mange forslag til hva jeg kan teste ut å gjøre alene!

Flere ønsket at jeg skulle teste ut å spise på restaurant alene, dra på en forestilling eller konsert og reise et sted helt alene! Planen var å spise ut alene denne uken, men som dere vet har jeg ikke vært helt i form, og hatt null matlyst. Av den grunn blir det dessverre utsatt til neste uke, men som et lite plaster på såret har jeg skrevet et innlegg om hva som gjør at jeg hadde dumpet gutten på første date! Håper dere liker det, og dere må gjerne komme med flere forslag til hva jeg kan teste ut å gjøre alene i kommentarfeltet 

Dating er både skummelt og moro, men de fleste av oss kan vel si oss enige i at den første daten som regel er ganske klein. I hvert fall i starten! Det å gi et godt førsteinntrykk har mye å si, og jeg vet at jeg stresser meg ihjel før en første date. Jeg overanalyserer alt, men det kan ha noe å gjøre med hvor skeptisk jeg er til daten. Det er noen ting som virkelig ikke fungerer for meg, og som faktisk fører til at jeg avbryter daten uten å ta meg bryet å finne på en unnskyldning. 

Behandler servitøren dårlig. Dette er tidenes deal breaker. Hvis du er frekk eller nedlatende mot de som jobber på restauranten eller baren, vel uansett om du behandler andre uten respekt reiser jeg meg opp og går. Jeg har så stor respekt for mennesker som jobber i serviceyrker, nettopp fordi det finne så mange idioter som behandler de dårlig. 

Stygge sko. Sorry, men om du kommer i skikkelig rare, klumpete klovnesko så ødelegger det førsteinntrykket. Det er rart hvor mye sko har å si, hehe, men da blir jeg skeptisk fra første sekund og kommer antakeligvis til å stirre på skoene dine resten av kvelden. 

Gullkjede. Jeg takler ikke gullkjede! Hvorfor i all verden skal du ha en gullfarget kjetting rundt halsen? Det er så harry at jeg begynner å grine. Nei, da snur jeg i døra.

Bevise hvor smart du er. Dette er så unødvendig. Du trenger ikke sitte å skulle bevise noe hele kvelden, i hvert fall ikke på på en hoven og ekkel "se så utrolig smart jeg er"-måte. Det verste jeg vet er setningen "vet du ikke det?" med et skikkelig stakkars deg-tonefall. Nei, jeg vet faktisk ikke alt i verden, men lær meg det gjerne!

Snakke om vår felles fremtid. Hehe, hadebra. Hvis du begynner å snakke om oss og fremtid, da løper jeg så fort jeg kan. Vi har kjent hverandre i en ganske klein halvtime, så nei jeg tror ikke vi skal snakke om en felles fremtid helt enda. Jeg trenger heller ikke vite hvor mange barn du ønsker deg og hvor du vil etablere deg på første date, det er bare creepy. 

Ikke liker dyr. Jeg stoler ikke på mennesker som ikke liker dyr, enkelt og greit. Det er veldig spesielt å hate dyr. Da tror jeg at du innerst inne er en psykopat helt uten empati, og med tanke på at jeg elsker dyr blir det full krasj. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 GRUNNER TIL AT JEG VIL FORBLI SINGEL

Det er både fordeler og ulemper med å være singel. Jeg har allerede fortalt dere mine grunner til hvorfor jeg tenker det kunne vært koselig med kjæreste. Vel, det ble vel mer en slags "pro kjæreste"-liste, haha. Nå skal jeg dele min pro singel-liste med dere!

Jeg trenger ikke ta hensyn til noen andre enn meg selv! Hvis jeg vil ligge i sengen hele dagen eller dra på byen for den saks skyld er det kun meg selv jeg trenger å tenke på. Det er ingen andres innspill som har noe å si. Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil, når jeg vil. 

Jeg kan droppe å shave leggene på tre uker om jeg vil det. Altså det å shave legger er det kjedeligste i hele verden. Nå kan jeg fint gå litt for lenge uten å gjøre det fordi hvorfor trenger jeg egentlig å ha glatte legger? 

Ingen får se de rare skjønnhets-vanene mine. Hvis jeg plutselig skal begynne å gi andre fri tilgang til skuffen i sminkebordet eller baderomsskapet blir det mye rart som må forklares. Nå er det ingen som plutselig kommer inn mens jeg står med hårfjerningskrem i ansiktet for å fjerne barten liksom.

Det er ingen andre som har noe å si for hvilken film eller serie jeg skal chille med før jeg legger meg. Game of Thrones? Nei takk, her går det i Gossip Girl og Friends. 

Jeg kan sove godt hver eneste kveld og vite at ingen er utro mot meg. Hei inspo fra Instagram quotes. Allikevel er det et godt poeng!

❤ Fulle-Andrea kan fortsette å flørte med hvem hun vil på byen. Edru-Andrea synes dette er kjempekleint og vil helst late som det ikke skjer, men fulle-Andrea elsker å flørte på byen og synes egentlig det er ganske moro. 

Jeg er utenfor umiddelbar fare for å bli dumpet og få kjærlighetssorg. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GJØR DU DETTE SVEIPER JEG FORBI PÅ TINDER

Jeg har sveipet nok på Tinder til å finne ut hva jeg ikke gidder å bruke tid på. Det skal faktisk ikke mye til for at du blir gjort totalt uaktuell i mine øyne innen et par sekunder har tikket forbi. Det er egentlig ganske enkelt. Bruk et godt bilde hvor jeg ser ansiktet ditt med klær på. Da blir du aktuell. Alt annet blar jeg rett forbi og gidder ikke en gang gi deg en sjans ved å trykke inn for å se flere bilder. Her kommer noen av grunnen til at jeg velger å sveipe forbi deg på Tinder!

Man kan ikke se ansiktet ditt. Enten står du langt unna eller så kikker du ned. Kanskje du har ansiktet ditt trykt inn i en hund eller en pute? I don't care. Hvis jeg ikke ser ansiktet ditt så gidder jeg ikke ta meg bryet med å gå inn for å se mer. 

❤  Bar overkropp. Nei, nei og nei! Ta et bilde av ansiktet ditt, og hvis du skal ha med kropp så får dra på deg noe tøy. Ikke stå der i bar overkropp og poser i speilet. Da gidder jeg ikke, du er helt uaktuell. 

❤ Gullkjede. Seriøst? Vi lever ikke på 90-tallet, og gullkjeder er kjempekleint. Jeg vet ikke hvorfor, men en gullenke rundt halsen forbinder jeg med sånne halvfeite, ekle, eldre menn på beach clubs. 

❤  Stor vennegjeng. Jeg gidder rett og slett ikke ta meg bryet med å finne ut hvem av de som er deg. Ta et bilde alene!!! Jeg blir uansett kjempeskuffa om jeg går inn fordi 6 av 8 etter kjekkaser, og de to siste er uaktuelle så viser det seg at du er en av de to uaktuelle... 

❤  Bilde med en jente. Du klarer vel å finne et bilde av deg uten en jente? Tenk på at det første bildet du har på Tinder er førsteinntrykket du gir til oss jenter, og da tar du ikke et bilde med en annen jente!

❤  Selfie i speilet på badet. HVORFOR? For det første er et bilde i speilet verdens verste førstebilde på en dating-app. For det andre kan du i det minste ta det i stua eller gangen, ikke på badet med tørkestativet i bakgrunnen. 

❤  Poserer med våpen. Det er så kvalmt! Enten betyr det at du er wannabe gangster eller at du jakter, og da takker jeg pent nei. 

❤  Dårlig bilde. Hvis man ser at bildet er fra 2009 og er skurrete, liksom. Det går bare ikke. Jeg regner med at du har en smarttelefon med tanke på at vi lever i 2017 og du faktisk har appen Tinder. Jeg anbefaler deg å spørre en venn om han kan være så grei å ta et ordentlig bilde av deg, så kanskje du får noen flere matcher! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SINGELKINO ENDTE I TÅRER

Jeg skal innrømme at jeg hadde lyst til å beholde øreproppene i da jeg åpnet dørene til Ringen kino på Løkka i går kveld. For det første har jeg aldri vært på den kinoen før, så her var det to utfordringer på en gang. Jeg hater steder hvor jeg ikke vet hvor ting er, og nå måtte jeg finne frem helt alene. Heldigvis tok jeg til vettet. Proppene havnet i vesken, telefonen ble låst og jeg løftet blikket for å skaffe litt oversikt. Kiosk! Dit skal jeg. 

I kiosken føler jeg meg alltid hjemme, omringet av deilig sjokolade og annet godt. Jeg vandret rundt og vurderte alle fristelsene. Da jeg kom til popcorn-skapet ble jeg litt oppgitt fordi jeg ville bare ha litt popcorn. Dessverre er ikke det et alternativ og jeg måtte kjøpe en stor eske som jeg fint kunne delt med en kino-venn. Synd jeg ikke hadde en. Det var jo barne-størrelsen, men den turte jeg ikke kjøpe! Se for dere meg komme til kassen med den og få beskjed om at det er aldersgrense 12 år eller noe sånt for å få lov til å kjøpe den. Jeg vet ikke, men det er så typisk å ha øvre aldersgrense på barne-greier. Jeg turte ikke prøve og endte i stede opp med en alt for stor popcornbøtte, en Cola Zero og selvfølgelig litt sjokolade.

Etter å ha revet ned et stativ med plasthansker, mistet en neve med smågodt i bakken på vei fra hyllen til posen og av den grunn blitt knall rød og veldig varm kom jeg meg endelig rem til kassen! Jeg klarte til og med å spørre om veien til kinosalen så jeg slapp å virre rundt som en forvirret høns uten å finne frem. 

Endelig! Nå kan jeg slappe av, herregud. I kiosken unngikk jeg bevisst øyekontakt med alle rundt meg og fokuserte kun på godteriet. "Ikke se på meg, ja jeg er alene!". Jeg tenkte tydeligvis mer over dette enn hva jeg hadde trodd på forhånd. 

Jeg hadde selvfølgelig valgt å se The Big Sick, en romantisk komedie. Det er min favoritt-sjanger, så det var ikke et alternativ å se noe annet. Da jeg satt meg ned havnet jeg mellom et venninne-par og et eldre kjærestepar. "Heihei, her er jeg da. Skal bare sette meg ned på det enslige setet mellom dere". Bærende på popcorn, en stappfull veske, Cola Zero, telefon og lommebok var det ikke akkurat lett å slå seg ned. Da jeg i tillegg skumpet borti alle rundt meg i et forsøk på å ta av meg jakken på en diskré måte skulle jeg ønske at jeg ikke var alene. Jeg ville synke ned i setet mitt, men så skjerpet jeg meg og kom på hvor mange ganger andre har skumpet borti meg i en trang kinosal. Det skjer hele tiden, slapp nå av jente!

Da filmen startet var det som om alt av stress og usikkerhet rundt det å være der alene forsvant. Det å sitte alene i salen og se filmen uten en kjæreste eller venn var ikke et problem. I en mørk kinosalen med høy lyd kunne man sittet omringet av kjærestepar uten å føle seg ensom. Det eneste jeg klarer å fokusere på er popcorn og film, og jeg fokuserte godt på filmen for å si det slik. Den var så nydelig. Trist, morsom og vakker på samme tid.

Da jeg gikk hjem dukket et viktig spørsmål opp. Tør jeg å innrømme overfor meg selv og alle andre at jeg faktisk ble litt lei meg og følte meg skikkelig alene da filmen var på sitt fineste? Vel, nå skriver jeg det her så da har vi det svart på hvitt. Det var bare så fint. De var så fine og alle rundt de var så fine. Okei, nå lyver jeg. Det var fint, men det var også trist. Jeg vil også leve i en romantisk komedie! Hvorfor er livet mitt så sykt kjedelig? Jeg vil ha det de har nå, drama, lidenskap og kjærlighet - alt inkludert! Som resultat av disse tankene begynte tårene å renne. Om det var fordi det var fint eller trist vet jeg ikke helt. Kanskje et var en blanding av begge deler. Jeg griner jo alltid av romantiske komedier, men nå var det litt vanskeligere å slutte. 

Vanligvis tørker jeg tårer i ett sett, men nå ville jeg ikke at noen skulle se meg gråte. Hvor kleint er det ikke å dra på kino helt alene for så å sitte og grine seg gjennom filmen? Da rulleteksten dukket opp var jeg klar til å gå. Jeg reiste meg raskt opp, sprintet til nærmeste toalett som selvfølgelig var stappfullt. Heisann mennesker. En gjeng med ganske unge jenter stirret på meg i det jeg gikk inn i en do-bås for å tørke tårene og pudre litt over den røde nesen min, og derav ble jeg sittende ekstra lenge. Til slutt kom jeg meg opp og ut, forsikret meg om at jeg så normal ut og gikk ut i den kalde høstluften. 

Wow. Da har jeg vært på kino alene. Det var egentlig sykt digg! Kino er egentlig ikke sosialt så hvorfor gjør man det sammen? Vel, man har noen å grine sammen med da, men sånn bortsett fra det ser jeg ingen grunn til å ikke kunne dra alene. Neste gang skal jeg muligens unngå en romantisk komedie hvor en av to er døende, men sånn sett bort ifra dette kommer jeg garantert til å gjøre dette igjen!

Nå gleder jeg meg til å teste ut det å dra på restaurant alene, og hvordan det går får dere vite neste torsdag. I mellomtiden kan dere gjerne komme med forslag til andre ting dere vil at jeg skal teste ut 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 GRUNNER TIL AT JEG VIL HA KJÆRESTE

Selv om jeg sverger på at jeg elsker singellivet og ikke kunne tenkt meg en kjæreste kan det være at jeg lyver bittelitt. Det hender jo jeg tenker at det å få seg kjæreste hadde vært koselig. Det virker jo som de fleste synes det er ganske greit, så hvorfor ikke prøve det ut selv en gang? Jeg har satt meg ned og tenkt litt over dette. Resultatet ble en liten liste over grunner til at jeg faktisk kunne tenkt meg kjæreste. 

❤ Det at noen andre elsker meg mer enn jeg elsker meg selv virker jo hyggelig. Kan bli vanskelig å få til, men tanken er fin da. 

❤ Å ha noen å kose med. Det er hyggelig! Jeg liker egentlig ikke å kose, men om jeg liker noen er det jo annerledes da. Det å ligge i armkroken mens vi ser på filmen jeg velger på lørdagskvelden høres bra ut. 

❤ Det å ha en man kan fortelle absolutt alt til, som ikke dømmer deg og som elsker deg uansett. Bare det å ha en som kjenner meg bedre enn noen andre og vet hva jeg trenger, tenker og føler uten at jeg faktisk må si det. 

En å dele opplevelser med! Den er fin. Jeg vil dra på kjærestetur og oppleve nye steder sammen.

Sove sammen med noen. Det er faktisk veldig undervurdert hvor hyggelig det er å sove sammen med en kjekkas altså. 

En bloggfotograf! Haha, jeg tenker jo det hadde vært sykt kjekt å ha en som må ta bilder av meg akkurat når jeg vil. Det er helt genialt! Vi gjør jo alt sammen så da kan han ta bilder av meg. Wow, nå gikk det opp et lys for meg her. Favoritt-punktet mitt så langt (etter kjæresteturer).

Ha sex tilgjengelig 24/7. Det er jo sykt chill å ha tilgang på sex akkurat når man vil i stede for å ende opp med et random, og ofte dårlig ligg etter byen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

JEG TESTER SINGELLIVET FOR DERE

Nå skal jeg fortelle noe jeg synes er veldig gøy. Jeg har bestemt meg for å virkelig teste ut singellivet! Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg er forever alone, og alltid har vært singel. Allikevel har jeg liksom ikke testet ut hvordan det er. Nå skal jeg begynne å gjøre typiske par-ting som å dra på kino, gå ut og spise og gjøre andre koselige ting, men jeg skal gjøre det helt alene! Alt skal dokumenteres, og jeg skal dele følelser, tanker og absolutt alt om opplevelsen min med dere.

Det hele starter den kommende uken. Jeg skal dra på kino HELT ALENE! Jeg er litt rar så dette har jeg ofte hatt lyst til, men aldri helt turt. Er det ikke teit å dra på kino alene liksom? Nei, vet dere hva. En kveld skal jeg dra og se en film all by myself. Det blir så spennende å se hvordan det får meg til å føle meg. Jeg kommer nok til å møte vennegjenger og kjærestepar som snakker om forventninger til filmen, mens jeg sitter der med popcornet mitt og lurer på hvordan dette faktisk skal gå. 

Nå håper jeg dere vil hjelpe meg med dette prosjektet! Del gjerne erfaringer og fortell meg hva dere vil at jeg skal teste ut for dere. Det kan være kjempeskummelt å gjøre ting helt alene, så nå har dere muligheten til å la meg teste det ut for dere. Legg igjen en kommentar så kanskje det blir det jeg gjør neste uke!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE VÆR DENNE GUTTEN PÅ BYEN

Det er endelig helg, og med det starter mange planleggingen av helgens festligheter. Kanskje du skal feire en bursdag, ut og spise eller ta deg en tur på byen? Jeg skal sitte hjemme denne helgen, og det er jeg egentlig glad for. Om ikke annet så slipper jeg i hvert fall unna de utrolig irriterende guttene som verken tar et hint eller klarer å oppføre seg på byen. Jeg vet at ikke alle en gang forstår hvor irriterende de er, så her har jeg noen tips til dere gutter som skal ut på byen i helgen:

Ikke følg etter meg når jeg sier klart ifra at jeg ikke er interessert. Sånn seriøst når skal du skjønne at nei er nei? Jeg blir i hvert fall ikke mer interessert av at du følger etter meg rundt i hele lokalet. Jeg er ikke interessert så det er egentlig fint om du kan holde deg et godt stykke unna meg, takk. 

Du kan ikke forvente at en drink kjøper deg et ligg, et kyss eller en lenger samtale. Dette er så utrolig irriterende! Du eier ikke meg for resten av kvelden selv om du tilbyr deg å kjøpe en drink til meg og jeg takker ja mens vi står i barkøen. Vet du hva, det spiller egentlig ingen rolle om vi står i barkøen eller har sittet sammen ved et bord og snakket i en halvtime. Jeg kan fortsatt forlate deg og utestedet akkurat når jeg vil selv om du har vært kjempehyggelig og spandert en drink eller to på meg! Ikke misforstå, jeg setter pris på det. 

Si hei før du begynner å jokke på meg på dansegulvet. Dette er bare kleint og gjør deg totalt uinteressant med en eneste gang. Den verste måten du kan gå frem for å få kontakt på er å komme bak meg på dansegulvet og gnikke penisen din mot ryggen min. ÆSJ, det er ekkelt!

Hvis vi sitter fem jenter rundt et bord og du får avslag hos en av oss, for så å hoppe videre til resten av jentene rundt bordet blir du antakeligvis ledd av. Jeg beklager, men det virker så desperat og får ikke akkurat noen av oss til å føle oss veldig spesielle. Særlig ikke om du bruker samme sjekketriks på hele gjengen.

Hvis jeg avslår deg er det ikke fordi jeg er en hore, men fordi jeg ikke er interessert. Det er så barnslig å gå rundt og kalle andre for hore! Om du gjør det fordi du blir avslått på byen er det bare utrolig tragisk. Jeg er ikke en hore fordi du ikke er interessant, og tydeligvis en drittsekk. 

Det er kjempebra at du er fornøyd med den skikkelig fancy, superkule jobben din som selger, men jeg gidder ikke høre deg skryte av det i en time. Jada du er sjef for blablabla. Sånn høres det ut i mine ører når du har gjentatt deg selv fire ganger og fortsatt snakker om jobben din. Hadde du reddet barn fra å dø i et u-land hadde det kanskje vært interessant å snakke om i mer enn fem minutter, men at du jobber som selger, eiendomsmegler, advokat eller noe annet helt vanlig er ikke SÅ interessant. 

"Du er sikkert lei av at folk snakker om dette" Det mest irriterende jeg vet om er når en gutt kommer bort og skal være så annerledes fra alle andre. "Ja, du opplever sikkert dette hele tiden fordi du var med der, men jeg er ikke sånn altså og jeg så ikke på en gang". Ånei, så hvorfor tar du det opp? Du snakker om at jeg antakeligvis er lei av at alle snakker om PH-deltagelsen min på byen, men så gjør du ikke annet enn å snakke om det? Forresten så er det kun et fåtall som nevner det fordi det er ikke så utrolig interessant, og de aller fleste forstår at jeg er mer enn det. I tillegg er det så irriterende at du tror du kjenner meg og vet hva jeg er lei av og ikke. Du vet ingenting om meg :-). 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER