hits

Singelliv & dating

FYREN DU IKKE BØR DATE

Dating er både moro og koselig, helt til du dater feil fyr og alt går til helvete. Det er greit nok det om du slipper å se han igjen, men om du dater enkelte kan det vise seg å bli vanskeligere enn du tror. Jeg har tenkt litt over hvem du virkelig bør unngå og resultatet finner dere unner her. Del gjerne egne erfaringer i kommentarfeltet. Jeg elsker å høre tips og historier fra dere <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NABOEN DIN. Det virker kanskje chill å ha kjæresten din som nabo, men samtidig kan det fort bli ganske dårlig stemning om det ikke funker. Hvis du dater naboen din og det etter hvert tar slutt er sannsynligheten stor for at du plutselig møter han i oppgangen med den nye kjæresten om et par uker. Den stikker nok litt i hjertet, ja. Eller kanskje det er du som tar med deg et hook hjem fra byen lørdag natt og møter han på vei inn døren. KLEINT!

FYREN SOM JOBBER PÅ NÆRBUTIKKEN. Den er litt kjipt om du har en matvarebutikk i gåavstand og det skjærer seg, særlig om han jobber fulltid. Da ender du opp med å måtte handle langt hjemmefra og bære tungt hjem. Ikke kult. Hvis du plutselig mangler noe til middagen og MÅ dra på nærbutikken så blir det fort veldig kleint. 

KOLLEGAEN DIN. Totalt krise. Det er faktisk nok å si det, men jeg skal utdype. Hvis det går bra er det jo hyggelig, men igjen an det fort bli litt too much å aldri få en pause fra fyren du dater. Det er hvis det går bra, men saken er ganske mye verre om det går dårlig. Hvis en av dere driter dere ut, er utro, er slem, dumper den andre eller uansett hva som skjer så blir det forbanna dårlig stemning og det vil man ikke ha på arbeidsplassen sin. Det vil ikke bare gå utover dere heller, men også kollegaene deres som havner midt i dumpingen/utroskapen. Plutselig må n av dere må bytte jobb, så nei. Hold dere unna!

FAMILIEMEDLEMMER AV GODE VENNER. For det første så kan du ende opp med å sette venninnen/kompisen din i en ganske klein og ubehagelig situasjon, særlig om det ikke funker. Her er det litt det samme som med kollegaer. Vennen din kan ende opp med å havne midt i en konflikt hvor det er mye følelser involvert og det er ikke særlig kult. I tillegg kan dere ende opp med å måtte møtes i alle mulige sammenhenger, så den er litt risky. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EKSEN TIL VENNINNEN DIN. Denne er muligens åpenbar, men vi tar den med. Det finnes alltid unntak, men det er nok greit å styre unna.

LEGEN DIN. Det er kanskje litt weird, men det får gå. Jeg bare tenker at hvis det skjærer seg og du må til legen av en eller annen grunn så er ikke det særlig moro. Hvis du står på venteliste for å bytte lege, men blir såpass syk at du MÅ til legen så har du ikke noe valg. I tillegg tenker jeg jo at legen din ser ganske mange sider av deg og jeg tenker jo at det er greit å ha noe privat om dere skjønner hva jeg mener. Det er ikke så kult at fyren du dater har hatt fingeren i rumpen din for å sette i gang fordøyelsen så du får bæsjet, liksom. 

KJEKKASEN PÅ TRENINGSSENTERET. Selvfølgelig frister det! Trent, flott, hyggelig og sjarmerende. Det eneste er jo at det blir utrolig kleint om datingen går til helvete og dere møtes hver dag på trening. Ja, du kan jo bytte senter, men kom igjen... Vil du virkelig måtte dra til et senter en halvtimes tid unna hver gang du skal trene kun fordi du ikke klarte å holde deg unna? Nei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SIKRER DU EN DATE NUMMER TO

I forrige ukens Dating & Singelliv-spalte skrev jeg om hva du ikke bør gjøre på første date. Denne uken tenkte jeg å snu om på det hele, etter ønske fra dere lesere. Denne uken skal jeg nemlig skrive om hva du bør gjøre på første date som sikrer at det blir en date nummer to!

IKKE HA SEX. Dette er faktisk viktigere enn man skulle tro. Hvis du er ute etter noe seriøst eller ønsker å fortsette å date fyren så må du holde beina samlet gjennom hele kvelden. Det ligger faktisk noe i det gamle utsagnet "ikke sex før etter tredje date". Gutter har nemlig en tendens til å miste interessen etter sex, mens vi jenter blir mer knyttet og ofte får følelser etter å ha ligget med en gutt. Hvis du vil sjarmere gutten i senk og ha sjans til å innlede et forhold så må du drøye sex frem til han faktisk er sjarmert og har begynt å få litt følelser, eller i alle fall en crush. Hvis dere ikke tror meg bør dere se på DETTE.

VÆR DEG SELV. Det viktigste av alt! Vær deg selv. Du trenger ikke prøve å være noen du ikke er for å sjarmere han. Hvis du gjør det og dere fortsetter å date vil det uansett komme frem hvordan du egentlig er. Når det er sagt så vis deg gjerne fra din beste side. Vi vil alle bli likt så det faller oss som regel ganske naturlig å gjøre det når vi møter nye mennesker, men greit å ha i bakhodet.

IKKE VÆR GJERRIG. Tilby deg å betale hvis du har mulighet Jeg sier ikke at en av dere må spandere, men hvis du har greit med penger så er det alltid hyggelig å spandere en øl. Eventuelt så kan dere kjøpe annenhver runde. Det funker bra! Det er alltid hyggelig med mennesker som er gavmilde. Gjerrige mennesker derimot er skikkelig usjarmerende og da snakker jeg både om de som forventer å bli spandert på og de som for enhver pris vil unngå å spandere en øl til 80 kroner på daten sin. 

LYTT TIL DATEN DIN. Kommunikasjon er viktig! Det er faktisk fort gjort å sitte og tenke over hva man skal svare på det den andre snakker om og da lytter man egentlig ikke til hva han eller hun sier. Jeg skjønner det kjempegodt for det er noe jeg gjør selv, men prøv å legg det fra deg. Slapp av, lytt til hva han eller hun sier og så er det faktisk mye bedre med en ekte, spontan reaksjon enn en gjennomtenkt en. 

SNAKK OM NOE DU BRENNER FOR. Det er så sexy!!! Å se en mann snakke om noe han virkelig brenner for, altså. Når det bare lyser av øynene hans og han snakker med stort engasjement om det så er jobb, en drøm eller et prosjekt - sykt sexy. 

Nå har jeg selvfølgelig utgangspunkt i meg selv og hva jeg foretrekker. Det kan jo være at du synes noe jeg liker er skikkelig usjarmerende, så ikke vær fremmed for å del dine egne tips og erfaringer i kommentarfeltet. Det er alltid moro!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE FORVENT Å FÅ LIGGE MED MEG PÅ FØRSTE DATE

Våren er i gang og av en eller annen grunn dater folk mer når det er sol og fint vær. Vår og sommer er høysesong for dating og i den anledning har jeg skrevet noen tips til hva dere IKKE bør gjøre på første date. 

Drikk deg for full. I hvert fall ikke alene. Om dere begge ender opp med å drikke dere fulle og har det moro med det, så kjør på. Det er bare litt kleint om du sitter og hiver nedpå enhet etter enhet fordi du er stressa for så å ende opp drita mens daten din sitter igjen edru. Det er ikke særlig moro for den andre personen.

Snakk om eksen din. Trenger jeg å utdype? Jeg er ikke interessert i å vite hvor forferdelig fæl eller hvor nydelig eksen din var. Det er fortid. 

Avbryt samtalen for å fortelle din egen lignende historie. Det er selvfølgelig greit innimellom og det er gøy med engasjement i en samtale. Problemet er når dette skjer gang på gang så jeg aldri får fullført min egen historie. Dere vet de som alltid har opplevd noe lignende eller kjenner noen som har opplevd det samme som deg? Det er greit nok det, men kan du kanskje vente til jeg er ferdig med å fortelle?

Sitt på telefonen. Sjekke den, ja. Sitte på den, snakke i telefonen, sjekke Instagram - NEI! Du er ikke på date for å gjøre noe du kan gjøre på bussen. Her skal vi bli kjent, så legg fra deg telefonen og snakk med meg.

Skryt for mye av deg selv. Selvfølgelig skal man få fortelle om ting man er stolt av og god på, men når daten plutselig blir en monolog om alle dine bragder så er det rett og slett bare slitsomt. I tillegg fremstår du som ekstremt selvsentrert og egoistisk. 

Snakk om hvor digge andre er. Er servitøren kjempefin? Dama på nabobordet også? Kult, men må du påpeke at alle andre jenter i rommet er skikkelig digge akkurat i dette øyeblikk?

Ikke spør hvor mye jeg veier. Du ser hvordan jeg ser ut så hvilken rolle spiller det hva jeg veier?

Lat som om du er noe du ikke er. Hvis det blir en andre, tredje eller fjerde date så vil det nok komme frem om du lyver mye på den første. Enten det er en direkte løgn eller om du prøver å fremstille deg selv som en person du ikke er. Alle vil vel vise seg fra sin beste side, men ikke dra det for langt.

Kun snakke om jobb. KJEDELIG! Ja, jeg vil gjerne vite hva du jobber med og vi kan godt snakke litt om det, men om hele kvelden blir jobb så drar jeg hjem.

Fortell om hva du spiser. Okei, så er du en fitnessfyr som lever på kylling og brokkoli, men hvor mye middagen din veier liksom ikke så interessant. Jeg bryr meg heller ikke om hvilket proteinpulver du foretrekker, så finn gjerne noe annet å snakke om er du grei, 

Ikke forvent at vi skal ligge sammen. Selv om vi er på en date, om det så er via Tinder så kan du faktisk ikke forvente å få sex. Sex skjer om det er interesse, gnist og begge parter har lyst. Man  aldri ligge med noen.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVORDAN MØTE DRØMMEMANNEN? / 3 VENNINNER FORTELLER

Det å finne en man ser på som en potensiell kjæreste er ikke bare enkelt. Hvordan skal man treffe han? Kan man virkelig finne lykken på Tinder eller er det kun en app for sex? Funker blind dates? Hva er egentlig den beste måten å måte noen på?

Jeg for min del vil helst møte noen i virkeligheten og ikke gjennom en app. Akkurat på det punktet er jeg muligens litt gammeldags, men jeg vil ha filmkjærlighet og ikke Tinder-kjærlighet. Det å møte noen i en naturlig setting eller via felles venner høres perfekt ut, men nå er det ikke slik at verden er perfekt.

Man kan ikke planlegge hvordan man skal møte den rette og jeg har ikke klart det så langt. Derfor valgte jeg å spørre tre venninner som alle har klart å finne sin store kjærlighet om hvordan det skjedde!

VENNINNE 1 

Hvordan traff du kjæresten din? Jeg traff han på Tinder.

Var du på leting etter Prince Charming da det skjedde? Nei. Det var ikke i mine planer å ha kjæreste, men så dukket han opp.

Synes du det var en fin måte å møte noen på? Både ja og nei. Å treffe noen gjennom slike apper blir mer og mer normalt. Det kleineste med tinder er første møte. I vårt tilfelle ble det en gåtur slik at jeg kunne lure meg unna om det var helt krise. Heldigvis slapp jeg det.

Her må jeg bare legge til at dette var Tinder-daten jeg ble ditchet for. Husker dere jeg skrev om venninnen min som plutselig dro på Tinder-date? De endte faktisk opp med å bli kjærester! Dere kan lese det innlegget HER for å friske opp hukommelsen.

VENNINNE 2

Hvordan traff du kjæresten din? Vi møttes gjennom felles bekjente som spleiset oss. De hadde en plan om at vi alle skulle møtes ute på byen fordi de visste at jeg var ute, men jeg hadde ikke sett på telefonen min hele kvelden, så da jeg sjekket den i 2-tiden hadde jeg masse ubesvarte anrop. Jeg ringte vennene mine tilbake men da var de allerede på vei hjem. Gutten de ville spleise meg med var derimot fortsatt på byen så de ga meg nummeret hans og ba meg ringe. Dette er litt kleint å tenke på i ettertid men full og modig som jeg var ringte jeg jo denne fremmede gutten og sa jeg hadde hørt han var interessert i å møte meg. 10 minutter senere satt vi på en benk utenfor utestedet og ble sittende der og skravle til det ble lyst. Etterpå fulgte han meg hjem, ga meg et kyss og sa håper vi ses snart. Det gjorde vi.

Var du på leting etter Prince Charming da det skjedde? Nei ikke i det hele tatt. Jeg var ung og fri og singel og ville ha det akkurat sånn. Men da jeg først hadde møtt han var han bare alt for bra til å la han gå.

Synes du det var en fin måte å møte noen på? Ja det var en veldig fin måte å møte noen på. Når man blir spleiset av venner har de jo gjerne gjort seg opp en mening om man kan passe sammen eller ikke, og i dette tilfellet hadde de virkelig rett. En sånn situasjon kan jo selvfølgelig gå skikkelig dårlig også men vi var veldig heldige som klaffet så bra.

VENNINNE 3 

Hvordan traff du kjæresten din?
Vi har varit tillsammans i två omgångar, førsta gången var på vidaregående och då var vi tillsammans cirka 1,5 år. Möttes på skolen, 2007, och första dejten bjöd han mig på cirkus tillsammans med sin lillasyster

Andra gången vi möttes var i 2011, då hade vi ikke haft kontakt med varandra på över 1 år. Då möttes vi en sen natt på Yatzi (!!!) i Oslo.
Note: han hade flickvän bägge gångerna

Var du på leting etter Prince Charming da det skjedde?
Nei, absolut ikke! Jeg var i ett nesten-avslutat-förhållande første gången vi møttes og andra gången var jeg superhappy singel og levde livet

Synes du det var en fin måte å møte noen på?
Första gången ja, det var verkligen "high school" all over med litt drama och en del tårar.
Andra gången vi möttes var en klassiker; kvart-på-tre en lørdag i Oslo hehe.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VIRKELIGHETEN VS. TINDER

Her om dagen satt jeg og sveipet på Tinder. Jeg har sagt flere ganger at jeg i utgangspunktet ikke har tenkt til å dra på en Tinderdate, men jeg bruker appen mer som tidsfordriv. Det er helt forferdelig teit, jeg vet. 

Etter å ha sveipet i et kvarter uten å finne en eneste aktuell kandidat begynte jeg å tenke litt over hva som gjør at jeg aldri sveiper til høyre. Jeg bladde videre, men hver gang jeg sveipet til venstre tenkte jeg høyt. Den skjorta var stygg, litt for hardt kjeveparti, vennene hans så rare ut, den buksa på det siste bildet var ikke så fin, litt for langt hår, han så shady ut, jeg føler jeg har sett han før, den badeshortsen var stygg. Slik fortsatte det. Små, men ekstremt overfladiske detaljer gjorde at jeg aldri sveipet til høyre. 

Det som er så merkelig er hva apper som Tinder og Happn gjør med oss. Jeg hadde en samtale med noen venninner om dette for en stund siden og alle var enige om at vi blir ekstremt overfladiske med en gang vi tar frem sjekke-apper. Jeg vet at mange av de guttene jeg sveipet forbi antakeligvis kunne sjarmert meg i senk i virkeligheten. Det var fine gutter, men fordi skjorta på det ene bildet ikke var så fin eller fordi han hadde stygge solbriller på et bilde fra 2010 så får de aldri muligheten. Hva er det Tinder gjør med meg? 

I den virkelige verden, langt utenfor Tinder og Happn er jeg faktisk ikke så overfladisk. For meg er det personlighet og sjarm som veier tyngst. Jeg har aldri hatt en type gutt jeg faller for utseendemessig. Jeg har hatt crush og vært betatt av gutter med helt forskjellig utseende, men kanskje mer lik personlighet. 

Det er muligens derfor jeg har et litt ambivalent forhold til slike apper. Jeg synes det er moro å se hvem som er der og det er selvfølgelig gøy å matche med en kjekkas eller to (om jeg finner de blant alle de stygge solbrillene og basehortsene hehe), men så blir det med det og det er egentlig like greit.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SJEKKER DU OPP FREMMEDE PÅ GATA

- Hei!

- Hei?

- Jeg ville bare stoppe for å gi deg et kompliment. Du er veldig fin!

- Åh, så hyggelig.Tusen takk!

Hvis samtalen stoppet der ville det vært skikkelig hyggelig. Hvem vil vel ikke bli stoppet på gata for å bli fortalt på en hyggelig måte at man er fin? Det er jo superkoselig. Problemet med nettopp denne samtalen var at den ikke stoppet der. Den fortsatte over til at han stilte spørsmål som jeg svarte på uten å stille et eneste spørsmål tilbake. Rett og slett fordi jeg ikke var interessert i å føre en samtale. Etter fem minutter med enveiskjøring tok han endelig hintet. Jeg er ikke interessert og jeg fikk gå videre. 

Jeg synes det er skikkelig kult at noen tør å stoppe fremmede på gata for å gi dem komplimenter eller sjekke de opp. Seriøst, skikkelig tøft gjort! Jeg skulle ønske jeg hadde den selvtilliten, men her har du ei som så vidt tør å smile til fremmede på byen etter å ha inntatt en halv vinflaske. Så ikke misforstå, jeg vil at alle dere som tør å gå bort til fremmede på gata skal fortsette med det! Dere trenger bare litt veiledning, sett fra perspektivet til den som blir stoppet. 

😉Start tydelig så den andre parten forstår hva som foregår og ikke setter hjernen i høygir for å prøve å huske hvordan dere kjenner hverandre. Gikk vi på videregående sammen? Er det kompisen til venninnen min som jeg møtte så vidt en gang? Jobber vi i samme bygning? Hvem er du??? Det er litt slitsomt. Si rett ut at dere ikke kjenner hverandre, men at du ville stoppe opp for å si noe hyggelig eller noe i den duren. 

😉Ikke stopp noen som helt tydelig går sammen med en kjæreste eller date. Det blir ubehagelig for alle parter. Hvis han eller hun går og holder hender med noen er sannsynligheten stor for at det er mer enn vennskap inne i bildet, og om du da stopper opp for å legge an på en av dem blir det fort veldig kleint. 

😉Les signalene. Dette er viktig! Får du noe som helst igjen eller er den andre personen klar for å gå videre? Hvis du stiller spørsmål på spørsmål og legger ut om deg selv uten å få noe igjen så er antakeligvis ikke den andre parten veldig interessert i å bli kjent. Da er det bedre å se slaget tapt, være stolt over at du turte og så gå videre. 

😉Ikke kom med en ekkel kommentar om hvilken kroppsdel du "bare måtte" feste blikket til. Nei, nei, nei. Det er ikke sjarmerende!

😉Hvis du ser en søt jente eller en kjekk gutt halvveis løpende bortover gata i stressmodus er det nok ikke rett anledning for å be dem stoppe opp. Da har de antakeligvis dårlig tid og du blir mer et irritasjonsmoment enn et hyggelig innslag i en travel hverdag. 

😉Ikke be om telefonnummeret mitt! Jeg vil virkelig ikke gi det ut, men har jo ikke hjerte til å si nei. Det har medført at jeg føler meg som verdens verste menneske fordi jeg ender opp med å ikke svare og det har faktisk skjedd at jeg har sett meg nødt til å blokkere nummer fordi de ikke tar et hint.

😉Gi heller bort ditt telefonnummer så tar jeg kontakt om du er interessant! Da blir du ikke for pågående samtidig som du åpner opp for at jeg kan ta kontakt om jeg er interessert i å bli bedre kjent med deg. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG LEVER IKKE I EN EVENTYRBOBLE PÅ JAKT ETTER PRINCE CHARMING

I denne ukens Singelliv & dating-spalte vil jeg snakke om noe som muligens er litt kontroversielt, nemlig det at jeg ikke trenger en kjæreste. Er det noen som egentlig trenger en kjæreste, spør du da. Om de faktisk trenger det eller ikke vet jeg ikke, men det å føle at man trenger en kjæreste er veldig utbredt i min omgangskrets. 

Jeg føler at de fleste single jenter på min alder stresser seg halvt ihjel med dates på dates fordi skrekken av å være alene er så stor. De er livredde. De klarer ikke være alene. "Jeg er 23 jeg må ha en kjæreste, hallo liksom jeg skal ha barn om fem år". De fleste har vært i et forhold tidligere å savner å ha noen nær. 

Det å være en 23 år gammel singel jente er for meg normalen. Jeg går ikke rundt i en eventyr-boble på jakt etter den store kjærligheten. Jeg trenger ikke en kjæreste for å føle meg bra. Jeg klarer meg helt fint selv! Å streve etter anerkjennelse fra det motsatte kjønn og håpe at "en bedre halvdel" skal kunne utfylle meg er ikke noe jeg bruker min tid og energi på. 

Er dere klar over hvor lei jeg er av spørsmål som "når skal du få deg kjæreste da?" og "er du egentlig lesbisk?". Nei, for faen. Man er ikke nødvendigvis lesbisk selv om man ikke har behov for å gå inn i et forhold med en gutt. Når jeg skal få meg kjæreste? Det aner jeg ikke! Når jeg møter en som er interessant nok til at jeg i det hele tatt er interessert i å date han, så kan vi se hvordan ting utvikler seg med tiden, men det er absolutt ingen hast. 

Jeg liker å være singel, jeg! Ikke fordi jeg kan ligge rundt, hooke med hvem jeg vil på byen, sende nudes til gifte menn eller feste hver helg uten at noen stopper meg, men fordi jeg trives godt alene.

Nå kjenner jeg heller ikke noe annet og for all del, det er sikkert skikkelig hyggelig å ha en kjæreste. Det er vel en grunn til at disse jentene løper rundt på jakt etter Prince Charming, men det er faktisk ikke noe jeg stresser med. Den tid den sorg (sa hun med glimt i øyet)

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅR TINDERDATEN IKKE DUKKER OPP

 

Nå skal jeg fortelle dere noe jeg har holdt for meg selv frem til dette øyeblikk. Kanskje fordi jeg synes det var litt flaut, men nå har jeg kommet dit at jeg kan le av hele greia, så nå håper jeg dere vil le med meg!

Dette er litt ironisk med tanke på at jeg i forrige ukens spalte snakket om at jeg ikke ville date. Vel, det er helt sant, men det som bikket meg over til å skrive det innlegget var vel kanskje hendelsen jeg nå skal fortelle om. Fordi jeg skulle nemlig på date, men det gikk ikke helt som jeg håpet på. Det gikk faktisk så dårlig at daten ikke en gang dukket opp. 

For en stund tilbake, da Sofie enda var i Trondheim tenkte jeg at jeg skulle ta mot til meg og hive meg ut på datingmarkedet. Jeg hadde snakket litt med en fyr på Tinder og tenkte "kjør på, hvor ille kan det gå?". Så jeg spurte han om han ville møtes og drikke litt vin. Ja, det ville han. Så koselig. Skulle vi lagd noe mat også? Ja, jeg kan alltids diske opp med litt taco. Helt perfekt!

Det gikk noen dager, vi snappet litt og plutselig var det fredag og noen timer til vi skulle møtes. Herregud, nå skal jeg på min aller første Tinderdate. Håper ikke han bare vil ha sex for det kan bli litt vanskelig (ref. vaginisme), hehe. Neida, det blir så hyggelig. Han virker jo som en oppegående fyr. Dette går bra, i verste fall ber du han bare dra. Slapp av. 

Stressa til tusen og midt i det andre vinglasset begynner jeg på middagen. Vi avtalte at han skulle komme i syv-tiden og det å stå og lage mat sammen første gang ble litt mye. Skarpe kniver og fremmede mennesker...Så nei, jeg bestemte meg for å lage det klart til han kom. 

Leiligheten var strøken, nyvasket og ryddig. Jeg hadde tent akkurat passe med lys så jeg ikke virket psyko, men nok til at det var koselig stemning. Klokken ble halv åtte, ingen date kom. Det er jo bare snakk om en halvtime. Folk blir forsinket, det går bra. Jeg drakk litt mer vin for å roe nervene mens jeg ringte Sofie for mental støtte. Altså, jeg hater jo å date så jeg trengte hjelp for å ikke avlyse hele greia. 

Tiden gikk og klokken ble åtte. Jeg måtte dobbeltsjekke samtalen for å se at vi faktisk skrev klokken syv, Ja, det gjorde vi. Så hvor er han?

Jeg sendte han en snap og spurte hvordan han lå an. Den ble ikke åpnet. Skal jeg sende melding på Tinder også eller blir det litt desperat? Nei, jeg venter litt.

Klokken ble halv ni. Jeg ringte Sofie og luftet irritasjonen min. Mennesket er forduftet. Hvor frekt er ikke det? Hun sa seg enig, men ba meg slappe av. "Du hører sikkert noe snart". 

Småbrisen og irritert startet jeg på tacoen for meg selv. Det var koselig det altså, men jeg klarte ikke helt å nyte måltidet. Hva hvis han plutselig dukker opp nå, så har jeg spist opp all maten, herregud. Vel, det var ikke akkurat noe å bekymre seg for. Det viste seg nemlig at klokken skulle bli halv elleve før dette mennesket ga lyd fra seg. 

"Hei! Det dukket opp noe som gjorde at jeg ikke rakk det i kveld. Sorry, prøve igjen neste uke?". ER DU FUCKINGS SERIØS?

Åja, nei det går fint det altså. Jeg bare holdt av kvelden, lagde middag og åpnet vinflasken for å sitte her i tre og en halv time alene. Null stress. Nei, unnskyld meg. Det er helt greit om ting dukker opp og man ikke kan komme. Det er en Tinderdate, ingen bryr seg.

Det som derimot IKKE er greit er å sløse med andres tid på den måten. Bare si ifra at du ikke får det til. Om det så er et sekund før dere skal møtes, så javel, men ikke kom nesten fire timer senere og spør om vi skal møtes en annen dag når du ikke en gang gadd å si ifra at du ikke kom. 

Ja, sånn kan det gå, folkens. Ble ikke noe Tinderdate på meg, men jeg fikk i alle fall en morsom historie. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NEI, JEG VIL IKKE MØTE DEG

Nå er jeg litt der at jeg har gitt etter for det evige datingmaset uten at jeg skjønner hvorfor jeg gidder. "Du burde dra på en date". Ja jo, burde jeg egentlig det? Hvorfor? Jeg har ikke lyst til å date noen. Jeg gidder ikke. Jeg er ikke interessert. Kan jeg bare få være alene?

Kanskje jeg ikke er en person som er ment å være så knyttet til en enkelt annen person. Det er kanskje meningen at jeg skal være bare meg. I hvert fall akkurat nå. Det er sånn jeg liker det. Jeg trives alene. Jeg elsker å bare være meg. 

Så hvorfor gir jeg etter for dette med dating når jeg faktisk ikke er interessert? Jeg prøver å lure meg selv til å tro at dette er noe jeg vil, men så vil jeg jo egentlig ikke det.

Det er ikke det at det er noe galt med guttene. Det er bare jeg som ikke finner det interessant.

Jeg sveiper til høyre på Tinder, jeg svarer på meldinger, men jeg ofrer det ikke en tanke.  "Vil du møtes?". Nei, egentlig så vil jeg ikke det. Jeg bryr meg ikke. Jeg møter en fyr på byen. Kjekk, hyggelig, sjarmerende og alt det der. Vi holder kontakten. "Vil du bli med ut på et glass vin?". Nei, egentlig så vil jeg ikke det. 

Det å legge energi i noe sånt for å se hvordan det går, nei altså. Jeg har så mye annet jeg heller vil gjøre som for eksempel å lage taco og se en film alene

Jeg vil ville. Skjønner dere hva jeg mener? En del av meg vil gjerne at det skal være interessant, men når det faktisk ikke er sånn så ser jeg ikke poenget med å late som lenger.

Kanskje det kommer en dag hvor jeg plutselig får en trang til å date eller ønsker meg en kjæreste, men det er ikke i dag for å si det sånn. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

OVERLEV VALENTINE'S DAY SOM SINGEL

I morgen er det duket for Valentine's Day, den fryktede dagen for alle single rundt om i verden. ÅHERREGUD, IKKE ENDA EN DAG SOM MINNER MEG PÅ AT JEG ER ALENE????

Vel, litt overdramatisk spør du meg. For det første er denne dagen ekstremt overdrevet i form av kjøpepress og for det andre har det blitt trendy med store planer man kan vise frem i sosiale medier. Personlig ville jeg foretrukket en hyggelig kjærestekveld, i stede for en fancy dyr middag, gaver til flere tusen, en romantisk tur til månen og alt annet merkelig folk finner på nå om dagen for å kunne skryte av det til omverdenen. 

Egentlig er dette bare en dag som er ment som en feiring av kjærligheten og det kan være kjærlighet mellom venner, familie og også kjæreste. Så slapp helt av, mine kjære singel-venner. Denne dagen skal du komme deg gjennom akkurat som alle andre dager. Jeg har null planer utenom det vanlige fordi igjen - det er en helt vanlig dag, men hvis noen av dere synes denne dagen er litt vanskelig skal jeg komme med noen tips som muligens gjør det enklere!

INNSE AT DU ER ALENE. Tøff kjærlighet, sorry (utrolig dårlig, direkte oversettelse, men pytt pytt). Du er alene i dag og det er du også ale andre dager i året. Denne dagen er egentlig ikke noe verre enn bursdager, julaften og nyttårsaften som på lik linje med Valentine's day er dager man ofte tilbringer med sin bedre halvdel.

...MEN IKKE GRAV DEG NED AV DEN GRUNN. Selv om du ikke har funnet mannen i ditt liv betyr ikke det at livet ditt suger. Hvis livet ditt er dritt, så handler det om mer enn at du ikke har funnet den store kjærligheten, så slutt å bruk det som en patetisk unnskyldning. Lev livet! Hvis du er redd for å bli deprimert av å sitte hjemme alene så lag en avtale med familie eller venner.

HA EN DEG-KVELD. Gjør noe du har hatt lyst til å gjøre lenge, men ikke hatt tid til. Les den boka du har hatt liggende i et halvt år. Ta en lang, varm dusj. Plei deg selv, kur håret, book time til massasje (for dere som liker det) eller gjør noe annet du synes er moro! Det hjelper ikke å sitte hjemme og sutre mens du blar deg gjennom mystorien til alle de lykkelige parene der ute. 

IKKE DRA PÅ EN DATE. Hvorfor i all verden skal du dra på en date akkurat i dag? Det er bare kleint og i tillegg er det unødvendig å bruke tiden på fremmede mennesker på en slik dag. Det er kjærlighetens dag så bruk heller tiden med noen du er glad i. 

SELVMEDLIDENHETS-PAKKEN. Okei, hvis du absolutt må så får du ty til selvmedlidenhets-pakken som i mitt tilfelle består av av en flaske rødvin, en stor boks med favoritt-iskremen (som selvfølgelig inntas rett fra boksen), Bridget Jones' dagbok og en mørk stue full av levende lys, bare sånn for å sette stemningen. Jeg må bare advare om at dette hjelper lite, men da kan du kjenne litt på ensomheten hvis det er det du vil. 

ALLIER DEG MED DINE SINGLE VENNINNER. Dette er jo et godt alternativ da. Hvis alle er like håpløse og ensomme og ingen klarer å være alene på Valentine's Day kan dere jo slå dere sammen! Ha en venninnekveld. Her er det mange alternativer altså. Dere kan lage middag sammen, ha vinkveld, chille med en film, dra ut og spise (mens dere analyserer alle kjæresteparene som er på samme restaurant, spennende), dra på kino, dra på byen (hallo karakoebar) eller noe helt annet. Det er et uendelig antall alternativer!

HOLD DEG UNNA SOSIALE MEDIER. Hvis du virkelig synes at dette er en skikkelig kjip dag så vil jeg anbefale deg å holde deg unna sosiale medier. Kjærestekvelder, kjærestemiddager, kjæresteturer, kjærestekino og frierier vil antakeligvis prege både Instagram, Snapchat og Facebook hele kvelden. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TURN OFF HOS GUTTER

For et par uker siden hadde jeg turn on som tema i singelliv & dating-spalten min og denne uken blir det motsatt. Dere vet når alt virker bra med en gutt, men så gjør han noe som bare ødelegger alt? Åh, skikkelig turn off. Her er min liste: 

SNAKKER KUN OM SEG SELV. Hvem orker å være rundt et menneske som kun ser seg selv? Det er bare slitsomt og irriterende. 

ER UHYGENISK. Blæh, denne trenger jeg vel ikke utdype. Vask deg. 

NULL SELVTILLIT. Det er ikke tiltrekkende på noen som helst måte, sorry. Jobb med deg selv. 

POSERER MED DØDE DYR. NEI! Dette orker jeg ikke. Det er kvalmt. 

ER FOR SØT/NEEDY. Jeg orker ikke needy mennesker. For mye kos og meldinger hele tiden er bare slitsomt. Alt med måte!

HAR HELT ANDRE VERDIER ENN MEG. For all del, ha egne meninger. Jeg takler ikke folk som ikke står for noe som helst og som ikke klarer å ha egne meninger. Når det er sagt kunne jeg aldri holdt ut med en som er uenig i alle de grunnleggende verdiene jeg har. Det blir helt feil. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, liker du Donald Trump for eksempel er det helt uaktuelt. 

INGEN PLANER FOR FREMTIDEN. Ha en drøm i det minste. Jeg mener ikke at du må ha hele livet planlagt, men å ha en drøm eller et ønske for fremtiden er vel ikke for mye å forlange?

SNAKKER NEDLATENDE OM ANDRE. Der taper du meg, bye bye. 

LIGGER MED ALT PÅ TO BEIN. Er det bare jeg som synes det er litt ekkelt med gutter som ligger med sånn to forskjellige på en kveld her helg, samt får besøk av ei ny jente hver eneste kveld i løpet av uka? Det blir sånn okei, ha fem-seks fuck friends da. Jeg vet man ikke skal dømme andre sånn, men jeg synes helt ærlig det er ganske så usexy. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVORDAN DUMPE OG BLI DUMPA

Dating og dumping. Det er ikke bare enkelt å være ung (eller eldre) og singel i dag. En datingverden fylt med spill, utfordringer og strenge krav er hard, men det er vel kanskje verdt det i det lange løp.

På veien til kjærlighet må man gjennom mye og en av de tingene er å bli dumpa. Enten du blir dumpa i et forhold eller av daten din etter første møte. Kanskje du til og med blir dumpa før dere rekker å møtes? Så hvordan er det egentlig best å bli dumpa? Jeg har samlet tre alternativer som blir hyppig brukt i datingverden. 

GHOSTING. Denne formen for dumping går ut på å kutte all kontakt med personen du ønsker å dumpe. Du svarer ikke på meldinger. Du åpner ikke snaps. Du gir null respons uansett hvordan den andre personen prøver å komme i kontakt med deg. Denne er HARD. Du skal være ganske kaldhjertet for å klare å gjennomføre ghosting. Det som sitter igjen er enten en forvirret og irritert andrepart, eller en som faktisk tar hintet og synes det er ok. 

Personlig kunne jeg aldri brukt denne formen for dumping om jeg faktisk hadde møtt personen. Før den tid? Tja, det kan godt være. Da er det ikke verre enn å bare slette personen fra alle sosiale medier ,som forhåpentligvis ikke er så mange. 

ÆRLIGHET. Kan vi ikke bare være ærlig? Sånn helt seriøst, jeg liker denne. Hvis du ikke er interessert så bare si det. Det er ikke verre enn å si at "Hei, du jeg er ikke interessert. Beklager". Man forstår det om det er snakk om å ha vært på en date eller to. Dette er så mye bedre enn alle de idiotiske unnskyldningene, ghostingen eller løgnene man velger å bruke i stede... 

LØGNEN. Jeg har kjæreste. Jeg holder på med en annen. Jeg skal flytte til Bali om tre uker. SERIØST. Bare si hva som er greia. Er du ikke interessert så er du ikke det. Det er ingen (eller veldig få da) som planlegger bryllupet etter en date, så det går nok helt fint om du sier ting som de er i stede for å dikte opp at du skal flytte til andre siden på jorden. Uansett blir det veldig kleint hvis dere plutselig møtes på matbutikken etter fire uker og du fortsatt er i byen. 

Så, det er min mening. Nå er jeg nysgjerrig! Hvordan foretrekker dere å bli dumpa og dumpe? Er du en ghoster, ærlig eller er du en løgner? Tell me!

TURN ON HOS GUTTER

Man blir ofte inspirert av menneskene rundt seg, i hvert fall jeg. Det kan være fordi jeg har så mange kreative og flinke venner. En av de er Martine og da hun skrev innleggene om turn on og turn off hos gutter tenkte jeg at jeg også vil dele mine lister! Først ut er turn on... 

SJARM. Det er number one, alltid. Det er utrolig tiltrekkende med en sjarmerende gutt så lenge han ikke går over til å bli sånn ekkel, kvalm sjarmerende. Jeg klarer ikke utdype det mer enn det, haha. Dere jenter skjønner kanskje hva jeg mener?

FIN KLESSTIL. Yes, det er alltid et pluss om klesstilen er på plass. Personlig liker jeg ikke den stilen hvor man går rundt i klær som gjør at det ser ut som du er på vei til et grillparty på 90-tallet eller hvor hele stilen er basert på diverse joggedresser. No, no. Pent, vanlig kledd er gull. Elsker gutter med fin klesstil. 

PENE ØYNE. Åååh, min svakhet. Jeg elsker gutter med pene øyne. Dere vet når de omtrent gnistrer? N Y D E L I G og så tiltrekkende.

SELVTILLIT. Jeg synes det er skikkelig turn on når gutter har selvtillit. De skal være sikre på seg selv, hvem de er og hva de står for. Igjen, ikke så det går over i å være ekkel og at de står foran speilet i en time og beundrer seg selv. Nei, det handler mer om at de skal være trygge på seg selv og igjen vite hvem de er. 

GLAD I DYR. Hvor nydelig er det ikke med gutter som setter seg ned på gata for å hilse på en random hund liksom? Åååh, hjertet mitt smelter. Jeg elsker dyr og må ha dyr i livet mitt så det er nok ingen overraskelse at jeg blir sjarmert av gutter som er glad i dyr hehe. 

MENINGER. (Så lenge de er det samme som meg, hehehe neida joda litt). Jeg synes det er tiltrekkende med gutter som har sterke meninger og tør å si ifra. Det er ikke kult når de bare jatter med for å være enig med deg, men faktisk tør å si ifra og forteller hva de mener selv. 

FIN KROPP. Det må være lov å si at det er ganske turn on med en fin kropp. Når det er sagt så hjelper det ingen verdens ting om personligheten er dritt. 

INTELLIGENS. Smarte gutter er aldri feil så lenge de ikke skal snikskryte av det hele tiden for det er bare slitsomt. 

LUKT. Ååååh, gutter som lukter godt herregud så digg. 

FLINK MED BARN (tok dette fra Martine hihi). Altså selv om jeg ikke er spesielt glad i barn og ikke forstår hvordan jeg skal kommunisere med dem så er det skikkelig sjarmerende med en gutt som er flink med barn. Jeg smelter jeg, herregud. Det vekker morsinnstinktet eller noe sånt, haha. Tankene går rett over til "ååå, han hadde vært en søt pappa" :))))). 

HUMOR. Klisjéen jeg vil ha en som kan få meg til å le, men det er så viktig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

LIKER DU DONALD TRUMP KAN VI IKKE DATE

Lenge siden sist! Jeg må værelig og si at jeg har glemt av denne spalten litt. Wopsi. Det er jo egentlig en ukentlig torsdags-spalte så da er det ikke annet å gjøre enn å hive seg rundt og skrive litt om singelliv og dating igjen.

Etter å ha fått en update av en venninne som var på date for noen dager siden begynte tankene å surre. Hun fortalte om fyren som for all del er hyggelig, men det var et par dealbreakers.

Da begynte jeg å tenke over hva som er dealbreakers for meg. Ting som rett og slett ikke går om vi skal fortsette å date og da snakker jeg ikke om stygge sko, men om holdninger og verdier. 

Du liker Donald Trump. Sorry, men det går bare ikke. I mine øyne er Trump et symbol på alt som er galt og jeg kunne aldri gått inn i et forhold med en person som mener Trumps verdier er noe å leve etter. Et mer kvinnediskriminerende og rasistisk menneske skal man lete lenger etter, så æsj. 

#MeToo er unødvendig. WHAT? Kommer du med den uttalelsen er det byebye. Da tar jeg på meg jakka, går ut døra og så ser du ikke mer av meg med mindre du klikker deg inn her. 

Du liker ikke dyr. Sorry, men jeg synes det er noe veldig spesielt med mennesker som ikke liker noen dyr. Da føler jeg du er litt psykopat og det har jeg verken tid eller lyst til å deale med. 

Du mener du og dine er mye bedre enn alle andre. Den holdningen der orker jeg ikke. Om det gjelder arbeid eller hvor du kommer fra. Seriøst liksom. Å ha en holdning hvor man ser den på andre yrker fordi de ikke er "bra nok" gidder jeg ikke. Du er heller ikke noe mer verdt som menneske om du kommer fra Oslos beste vestkant eller om du er fra Mjøndalen. Skjønner dere? HATER sånne holdninger.

Kvalitetstid er et fremmedord. Jeg elsker kvalitetstid, både med meg selv med venner og selvfølgelig en eventuell kjæreste. Vi skal ha kvalitetstid sammen og gjøre masse koselig. Ikke hele tiden selvfølgelig, hello jeg har et liv, men innimellom. Lage middag sammen bare vi to, gå ut og spise, dra på kino, gå en tur osv. 

 

FORTELL MEG GJERNE HVA SOM ER EN DEALBREAKER FOR DEG

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

INGEN VINNER I SPILL OM KJÆRLIGHET

Torsdag = nytt innlegg i Singelliv & Dating. I dag skriver jeg om noe som er ganske sårt på en måte. Det er skummelt fordi, vel jeg vet egentlig ikke, men det er noe jeg har så mye tanker rundt og bare ikke forstår. Det er noe som er så vanlig og jeg er redd vi alle mister oss selv i dette... 

Dagens samfunn har blitt et sted hvor vi alle er eksperter på å ødelegge. Vi ødelegger kloden vår med forurensing. Vi ødelegger kroppene våre med sukker og fett. Vi ødelegger hverandre med krig. Vi ødelegger kjærligheten med spill. Vi har ødelagt det som skal være det fineste på jord. 

Hva er det vi driver med? Det virker som om vi har blitt fortapt i en verden hvor spill og stolthet alltid vil trumfe kjærlighet. Det handler ikke lenger om å ha det bra sammen med noen, finne en man kan le med eller bare ta det som det kommer. Det handler mer om å være den som vinner. Den som ikke forelsker seg. Du skal ikke falle først, men stå igjen sist som den seirende parten som klarte å få noen til å forelske seg i deg. Du vant. 

Men hva faen vant du? Du slapp å bli såret, vel gratulerer. Det ble den andre i stede. Heldigvis. Det var jo like før du faktisk falt for henne. Tenk så forferdelig det hadde vært. Om du faktisk fikk følelser og la spillet på hylla. Det kan for all del ikke skje. 

Vi trekker oss unna fordi vi er redd for at den andre skal gjøre det først. Det er bedre å være den som velger å dra enn å ende opp som han som ble forlatt. Ingen vil bli forlatt, men må vi ikke en gang satse for å faktisk vinne? Da mener jeg ikke vinne det følelsesmessige spillet halve verden har slengt seg med på, men å vinne i livet. For er ikke kjærligheten det største? Er det ikke det vi alle bør ønske oss? 

Du kan fortsette å spille. Du kan fortsette å dra. Men da vil du aldri stå igjen som noe mer enn en seiersherre i et spill hvor det aldri vil være en virkelig vinner.

Fordi ingen kan vinne i et spill hvor du seirer ved å unnslippe kjærlighet. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KLEINE, MORSOMME OG CREEPY DATINGHISTORIER

Nå har jeg forhørt meg rundt på jakt etter sjekke- og datinghistorier! Sjekking kan være både kleint og moro, uansett om man er den som sjekker opp eller den som er tøff nok til å sjekke opp andre. Hvordan folk reagerer på å bli sjekket opp og hva de gjør for å sjekke opp noen varierer veldig, så jeg spurte vennegjengen min om de kunne dele noen av sine historier!

La oss starte. Vi starter rolig og da passer det fint å ha meg først. Jeg er elendig på både dating og sjekking og blir altså så flau. Den første historien er fra jobb...

Meg: Jeg ble sjekket opp på arbeidsplassen min! Det kom en fyr inn og trengte å lade opp mobilen sin. Det ordnet jeg selvfølgelig og i mellomtiden skulle han stå og småprate med meg i kassen... Jeg var allerede i gang med en arbeidsoppgave som krevde at jeg ble stående i kassen, så det var ingen vei ut. Dum som jeg er skjønte ikke jeg at han prøvde å sjekke meg opp før han sa setningen "er du singel?". Da begynte varsellampene å blinke og jeg så meg desperat rundt etter hjelp fra en kollega. Hva gjør man når man blir sjekket opp uten å egentlig ville bli sjekket opp? Fordi jeg er håpløs, elendig og ikke klarer å lyve glapp det ut et spinkelt "ja" som da ble fulgt opp av at jeg stod og skrev telefonnummeret mitt inn på telefonen hans som hadde våknet til liv igjen. H e r r e g u d. Jeg var så rød og ukomfortabel. Samtidig var det sykt tøft at han gjorde det!! Det ble ikke noe mer ut av den situasjonen, men herregud så flaut det var å bli sjekka opp på jobb foran kollegaer og andre kunder. 

Venninne 1: Jeg var på date med en fyr i London en gang som jeg hadde møtt på Tinder. Jeg merket med en gang at jeg ikke var interessert da jeg så han, men vi skulle på en av favoritt-resturantene mine så jeg tenkte at jeg bare drar og spiser. Han var jo såååå into it under hele middagen. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle stikke av, så jeg ble med og tok en drink etter middagen. Jeg gikk på do mange ganger i løpet av en time så sa jeg at jeg hadde blitt dårlig i magen av maten og sa jeg måtte hjem til min egen do. Jeg løp så fort jeg kunne til tuben og slettet han på Tinder, blokkerte nummeret og bare ghosted helt. Hadde jo ikke vondt i magen men var drit redd for at jeg skulle få det på grunn av karma, haha!

Venninne 2: Gjør dere klare for en skikkelig love story. Det startet med at vi var på en bar her i Oslo og bartenderen som jobbet der var så kjekk. Jeg gikk for å kjøpe min andre øl bare for å oppsøke han og da jeg hadde betalt så blunket jeg til han før jeg gikk tilbake til bordet vårt. Vi satt jo sånn at vi kunne se baren og de kunne se oss, så vi hadde mye blikk-kontakt og utvekslet en del smil. Plutselig kom han bort til meg og spurte om jeg hadde det bra og sa at jeg var veldig vakker før han gikk tilbake til baren. Etter hvert fant jeg frem penn og papir og skrev ned nummeret mitt og la lappen på bardisken og gikk. Så kom han faktisk bort til meg igjen for å fortelle at han ikke hadde mobil fordi den var ødelagt, men han ville legge meg til på Facebook fra min mobil så vi ble venner der. Så skulle jeg på do og det inkluderte selvfølgelig en tur forbi baren, og da jeg kom ut fra doen stod han der så kysset vi! 

Venninne 3: Jeg ble stoppet av en gutt på Jernbanetorget som hadde «mistet strømmen» og trengte å sende melding til kompisen sin for de skulle møtes. Så fikk de kontakt, og han spurte om masse rart. Og da hadde de jo funnet meg på Facebook, så han skrev til meg senere 🙄 Eller da en gutt fra en gjeng kom bort og spurte om nr mitt fordi jeg var så søt, og at han skulle sende melding senere. Fikk aldri noe melding, og han gikk fnisende tilbake til kompisene sine.

Venninne 4: Æ data en italiener et par ganga, mest på grunn av at han var flink til å lage mat og hadd tiiiidenes kropp!! Men måtte avslutte det etter hvert da han brukte ca 1-2 timer på badet hver gang han skulle ut på byen.. Det eneste æ fikk ut av å date han var skills på kjøkkenet.

Venninne 5: Jeg var i London og møtte det som virket som en hyggelig fyr på Tinder. Han var lege og greier, så da tenkte jeg at dette går jo fint! Etter litt prat inviterte han meg på date og vi endte opp hjemme i leiligheten hans. Plutselig begynte han å spørre om jeg var nervøs og da jeg sa ja, så svarte han "drikk litt mer". Da ble jeg ender mer nervøs før han fant frem stetoskopet for å lytte på meg og begynte å kjenne på pulsen min. Det hele ble ekstremt creepy og jeg kom meg heldigvis unna denne creepy fyren!

Venninne 6: Jeg møtte en fyr på et utested (dette var forresten for flere år siden og fordi vi er venner på Facebook fikk jeg opp varsel om at vi hadde jubileum her om dagen hehe). Han ble med meg hjem og vi har sex. Helt plutselig blir det veldig vått om dere skjønner... Det viser seg at strengen på penisen hans har røket og det spruter blod! Altså jeg har aldri i hele mitt liv sett så mye blod. Han blir så stressa når han skjønner at det er han som blør. Jeg tar ansvar og får han inn i dusjen, ut med alt sengetøy og vasker gulv og vegger. Allikevel sover han over, haha. Det var litt kleint morgenen etter da for å si det slik...

 

Del gjerne egne historier i kommentarfeltet!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK FÅR DU EN KOSELIG ALENEKVELD

Forrige lørdag hadde jeg en alenekveld og det var helt topp! Noen ganger er det godt å bruke tid på seg selv. Det å trives i eget selskap er noe jeg personlig tror er veldig viktig for å trives generelt i hverdagen. Nå gir jeg dere mine beste tips for å få en skikkelig koselig alenekveld!

SPIS EN DIGG MIDDAG. Om det er en meny fra McDonald´s eller en eller annen fancy rett du smeller sammen (fordi du faktisk klarer å lage mat, i motsetning til meg) så samme det! Spis noe du har lyst på og som du koser deg skikkelig med. For min del blir det som regel taco. Det kunne dere aldri gjettet, eller hva? Hehe. 

SELVPLEIE. Det å være alene hjemme uten planer er en perfekt anledning til å stelle med deg selv. Jeg starter ofte med en lang, varm dusj fordi det ofte er etter jobb eller trening. Da kurer jeg håret, barberer og tar meg skikkelig god tid i dusjen. Det beste er å krype inn i en varm morgenkåpe etter å ha smurt inn hele kroppen med lotion, for så å rense huden og ta en maske som kan sitte på ganske lenge. Du kan lakke og file negler, nappe og farge bryn og andre ting som trenger litt stell. 

UNN DEG SELV EN ORGASMEDette gjelder særlig til dere single jenter! Når du først har en deilig kveld helt for deg selv så kan du jo benytte anledningen til å unne deg selv en etterlengtet orgasme. Ta en tur innom kondomeriet samme dag eller dagen før om du ikke allerede har et leketøy som kan hjelpe deg på vei. Sett stemningen please deg selv. Eller så kan du kombinere det med dusjen og bruke strålen som en liten quick fix ;-).

SETT PÅ FAVORITTFILMEN DIN. Finnes det noe bedre enn å få velge film på filmkveld? Vel, når du er alene hjemme kan du velge akkurat hva du vil se på selv. Finn frem favorittfilmen som sjelden får gjennomslag på venninne- eller kjærestekvelden og kos deg med latter og tårer alene.

SNACKS. Dette er faktisk et ganske viktig punkt for en gjennomført alenekveld. Forbered snacks så du har noe å kose deg med til filmen. Hva du ser på som snacks er helt opp til deg. Noen foretrekker å spise godteri, andre vil knaske på en gulrot. Hva dere velger å spise som snacks skal ikke jeg legge meg borti, men at du skal ha i deg noe godt i løpet av kvelden synes jeg du bør! Jeg elsker å kjøpe inn favorittene fra smågodthylla eller lage en digg fruktsalat om jeg skal være i det sunnere hjørnet.

LEGG BORT MOBILEN. Personlig er ikke dette min sterkeste side, men når jeg faktisk klarer det så er det egentlig ganske deilig. Det trenger ikke være så lenge av gangen, men logg deg av i 15 minutter her og 15 minutter der. Finn frem en god bok, fokuser på filmen eller bare hør på litt musikk. 

KOSEANTREKK. Wiiii, ut av de trange buksene og den vonde bhen. Hopp inn i en deilig morgenkåpe eller en kosedress. Jeg går alltid rundt i min supermyke, store morgenkåpe med ullsokker til eller i joggebukse og en deilig genser (også med ullsokker). Jeg elsker ullsokker. Det brukes jeg faktisk midt på sommeren også. Jeg tror kanskje jeg burde investere i noen gode tøfler i stede, haha. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DEN ALLER FØRSTE DATEN

Selv om jeg (foreløpig) er ferdig med å teste ut singellivet i form av å gjøre ting alene, er jeg langt fra ferdig med å være singel. Dating & Singelliv-spalten lever i beste velgående og det kommer den nok til å gjøre en stund fremover. I dag tenkte jeg å skrive litt om første date, egentlig skal jeg komme med forslag til hva du kan gjøre på den aller første daten med en potensiell kandidat!

En første date er ganske så nervepirrende. Det var en gang jeg var så nervøs at jeg blandet meg en ganske så sterk drink før jeg gikk ut døren. Dette var etter to store glass med vin, hehe. Litt stressa kan du si! Heldigvis går det som regel bra, men det er helt naturlig å være litt nervøs.  Sånn! Nå over til tipsene, nemlig hva dere kan gjøre når dere møtes for første gang.

GÅ TUR. Det å gå tur er superkoselig! Jeg synes det er en veldig fin ting å gjøre på en første date. Da er det ikke så mye press, du må ikke sitte og stirre et fremmed menneske i øynene i to timer og det er i offentligheten - derav liten sannsynlighet for at du blir kidnappet eller noe sånt. Man får snakket masse og kan se an litt om man vil sette seg ned og ta noe å drikke, eller om det rett og slett holdt med en liten gåtur.

TA ET GLASS VIN PÅ EN BAR. Finn et koselig intimt sted og møt hverandre til et glass vin eller en øl. Da må dere muligens stirre hverandre inn i øynene i to timer, men det kan være koselig det altså. Det er mennesker rundt så hvis samtalen dør ut kan dere alltid sitte og lytte på de fremmede menneskene og snakke om dem i stede. 

UTEKINO. Helt siden jeg så Grease som liten har jeg hatt lyst til å dra på en sånn drive in-kino. Det nærmeste jeg kom var å se (Grease faktisk) på utekino på Tjuvholmen. Det var faktisk skikkelig hyggelig! Der fikk man til og med kjøpt snacks, lett mat og vin så det er perfekt til en første date og ikke så kleint som å dra på kino. Man får snakket sammen og sett hverandre liksom.

VINSMAKING. Det er moro å gjøre sammen da! Eller ølsmaking om det er mer deres greie, hvem vet? Jeg hadde elsket å bli invitert med på dette som første date. Da gjør man noe sammen og lærer hverandre å kjenne samtidig. I tillegg får du prøvd noe nytt. Det er genialt!

BAR MED NOE Å GJØRE. Da tenker jeg på "noe å gjøre" som shuffleboard eller biljardbord. Det kan jo være fint å starte med å ta noe å drikke for så å bli litt kjent, men etter hvert kan dere gå over til å spille! Da finner du fort ut mye om et menneske. Kanskje han er supersøt og lærer deg å spille om du ikke kan det? Er han et konkurransemenneske? Hvordan er han som taper og hvordan er han som vinner? Spennende!

DYREHAGE. Dette er kanskje litt rart, men her er vi igjen tilbake til å faktisk gjøre noe sammen. Jeg elsker dyr, derav dyrehage-forslaget, men det kan jo være alt mulig rart! Hvis en av dere er interessert i kunst kan dere dra på en utstilling, fotballkamp er et alternativ.. Her kan dere jo bare finne noe som begge synes er moro å gjøre. Tenk date i dyrehagen da. Så koselig! Dere går rundt og ser på alle de søte dyrene mens dere spiser en is eller noe. Okei, det var kanskje ikke så romantisk, haha.

STAND UP. Litt kleint, men litt moro. Jeg blir så klein av folk som skal være morsomme, men om de faktisk er flinke er det jo bare gøy! Dra på standup sammen. Dere kan ta noe og drikke og finne ut om dere har noe som kan minne om lik sans for humor. Kjekt å vite!

 Et lite ekstra tips som jeg virkelig anbefaler er å ha en tidsramme. Ha en avtale, enten en du finner på eller en ekte avtale som gjør at du må dra innen en viss tid. Uansett hvordan daten går kan dette være lurt. Er den elendig har du en unnskyldning til å dra uten at han føler seg dum fordi "det plutselig dukket opp noe" for din del. Hvis den går bra så drar du uansett fordi du vil sitte igjen med en god følelse og dere må møtes igjen for å ta opp tråden der dere var da du måtte dra.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET ER SLUTT PÅ Å SPISE ALENE

I en god stund har jeg testet ut singellivet. Jeg har dratt på kino alene og spist ute på restaurant alene for så å skrive om opplevelsen på bloggen. Jeg har gått søndagstur alene, sittet hjemme en lørdagskveld mens alle andre dro ut og hatt filmkveld alene uten å skrive om det på bloggen. Alt har vært en del av mitt eget lille prosjekt "Andrea tester singellivet".

Jeg har lært litt av dette. Det aller meste var helt greit å gjøre alene. Jeg får plutselig lyst til å dra på kino alene, så det er fint noe jeg kan gjøre igjen. Gå tur, sitte hjemme en lørdagskveld og ha filmkveld helt alene er også helt greit og ganske deilig i ny og ne. Det er bare én ting jeg ikke kommer til å gjøre igjen med det første...

Det å dra ut å spise alene var så utrolig kjipt. Hvis dere vil lese akkurat hvordan det var så kan dere lese om det HER. Til tross for at jeg nesten kjedet meg til døde lærte jeg noe. Jeg skal ALDRI gjør det igjen med mindre jeg reiser alene eller noe sånt. 

Derfor var det så hyggelig at Lilja tok initiativ til å møtes på tirsdag. Hun, Maiken og jeg er gamle kollegaer og vi møttes for å ta en matbit og oppdatere hverandre på hva som har skjedd siden sist. Vi gikk ned til Vulkan fordi der er det så mange gode alternativer, men vi endte selvfølgelig opp på Døgnvill. De har jo verdens beste søtpotetchips og en ganske så god cheeseburger, nam nam. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SEX OG SINGELLIV

Denne faste torsdags-spalten min heter egentlig singelliv & dating, men i dag er temaet sex som singel og da klarte jeg ikke motstå denne overskriften. Så i dag skal jeg late som om jeg er Carrie Bradshaw og skriver et filterløst innlegg om dating, sex og singelliv. For hvordan fungerer det egentlig med sex som singel? Nå passer jo dette dårlig i mitt tilfelle, ettersom jeg har fått sexforbud og ikke kunne gjennomført et samleie om jeg så hadde ønsket (noe jeg gjør, haha). Vel, jeg kan si så mye som at jeg hadde et liv før det inntraff. Sånn litt innimellom i hvert fall. 

Det er ikke helt enkelt dette med sex og singelliv. Ikke for alle. Noen "lever livet" som de så fint kaller det. Andre kaller det å ligge rundt med så mange som mulig, og gjerne flere på 24 timer, men folk ordlegger seg på forskjellige måter, hehe. Andre, som meg, har ikke det forholdet til sex at jeg er komfortabel med å bli med det som antakeligvis ikke er Prince Charming hjem fra byen hver eneste lørdag. Selv med ølbriller på finner jeg det sjelden sjarmerende med sprengkåte gutter på fylla, som er villig til å bli med en hver jente i baren hjem. Altså noen av de hopper helt seriøst fra jente til jente, etter hvert som avslagene kommer på løpende bånd, som en bie gjør fra blomst til blomst. Jeg ville bare tegne et bilde for dere. 

Nå skal jeg ikke si at det aldri har skjedd, men det er ikke en hverdagsaktivitet akkurat. Tja, man kan vel alltid få seg en fuckfriend, jeg hører det er populært. Det er bare en liten ting... Hvordan skaffe man seg en av de da? Det er mulig jeg er sær, men det skal litt til å finne en man faktisk vil ha sex med igjen og igjen og igjen og igjen. Eller? Vel, jeg har ikke vært så heldig. Det kan han noe å gjøre med at jeg sjelden dater, og derav sjelden har sex så det blir vanskelig å finne en aktuell kandidat, men men. 

Så hvordan tilfredsstiller man de naturlige behovene som singel hvis man ikke vil ha tilfeldige ligg etter byen og ikke har en fuck friend? Et alternativ er jo å faktisk begynne å date noen, da blir sex en naturlig del av det. Et annet alternativ er leketøy, woho! Nå skal det sies at det ikke kan sammenlignes med en mann, men det er en grei måte å... Hva sier man, "lette på trykket?". Haha, fungerer det uttrykket når det kommer til oss jenter også egentlig?

Nå føler jeg at jeg stiller dere flere spørsmål enn jeg gir svar, men mange av dere er ganske så lure. Jeg er også nysgjerrig på å vite hva dere tenker. Hvordan har man et godt sexliv som singel? Hva fungerer for dere? Som dere forstår ut ifra dette innlegget er jeg, til tross for å ha vært evig singel, totalt lost når det kommer til dette. Hjelp meg!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

ER DET RART Å VOKSE UNDERLIVET SOM SINGEL?

Hello, her er vi tilbake til singel-snakket. Det er torsdag, og det betyr et nytt innlegg i singelliv-spalten min. Det er nemlig noe jeg har gått og tenkt litt på. Jeg gjør en del ting av gammel vane, og noe av dette merker jeg at andre reagerer på. Det er litt sånn "hvorfor gjør du dette når du er singel?". Det å vokse underlivet får jeg stadig høre andre synes er litt rart når jeg ikke har kjæreste. Noe annet jeg gjør som andre mener er unødvendig er å gå med fint, matchende og til tider sexy undertøy. Akkurat det siste der må nesten skylde på yrkesskaden min for. Etter over to å i undertøysbutikk klarer jeg ikke gå i undertøy som ikke matcher, haha. 

Nå er jeg som alltid nysgjerrig på hva dere mener! Jeg har samlet sammen en del punkter hvor jeg forteller hva jeg gjør, som andre reagerer på at jeg gjør fordi jeg er singel. Synes dere dette er rart? Hva gjør dere andre single som dere merker at folk reagerer på? Fortell!

❤ Vokse underlivet. Dette elsker jeg å gjøre, rett og slett fordi jeg føler meg skikkelig fresh etterpå. Jeg hater å barbere, både fordi det er kjedelig og fordi det tar så lang tid. Hårene vokser jo ut igjen med en gang, så hvis ikke jeg vokser har jeg en tendens til å gå litt for lenge uten å shave, haha. Too much information, iknow. Vel, poenget mitt er at jeg tar brasiliansk, og det har jeg gjort i flere år, litt sporadisk. Er det rart å gjøre fordi jeg er singel?

❤  Gå med fint undertøy. Som jeg allerede har sagt er jeg yrkesskadet, haha. Jeg har etter to år i undertøysbutikk fått en god samling med fine undertøysett, og som regel bruker jeg disse sammen. Jeg klarer ikke ta meg meg en hvit truse og sort bh, nei det funker ikke. I løpet av disse årene ble jeg også veldig glad i å kjøpe fint undertøy, og da er det litt irriterende med kommentarer som "det er jo ingen som skal se det uansett" :-)))))))). Hallo, jeg føler meg fin!

❤ Tenne masse lys på soverommet. Dette er jo bare superkoselig! Jeg elsker levende lys, og tenner alt av lys på soverommet om jeg skal ha en chille-kveld der alene. Det er jo bare koselig, men Sofie ler seg ihjel fordi hun synes det er veldig spesielt å gjøre når man ikke har kjæreste. 

❤  Ny-barberte legger. Okei, her skal jeg innrømme at jeg ikke alltid følger opp. Men, er det så rart å alltid ha barberte legger selv om man er singel? Kanskje nå på vinteren, eller? Det er jo deilig med glatte legger da dere!

❤ Ta et glass vin til kvelds. Dette er muligens ekstra koselig å gjøre sammen med en kjekkas, men det er jo koselig å gjøre alene også. Jeg elsker å ta et lite glass rødvin som kos mens jeg ser en film på kvelden. Det er greit at det også er hyggelig å gjøre sammen med noen, men jeg synes da ikke det er så rart å gjøre alene heller jeg da!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

ER DET GREIT Å LIGGE MED EN FYR SOM ER I ET FORHOLD?

For et par dager siden diskuterte jeg og et par andre jenter utroskap. Vi er alle single, og da dukket raskt temaet om "vårt ansvar" opp. Har vi egentlig noe ansvar når vi flørter ute på byen eller hooker opp med noen hvis vi vet at de har kjæreste? Det er tross alt ikke vi som er i et forhold. 

Det ble raskt klart at vi hadde forskjellige meninger. Jeg skal starte med å innrømme at jeg har flørta med folk jeg vet har kjæreste på byen, og det er rett og slett jævlig dumt. Jeg vet det så utrolig godt selv, og skammer meg like mye hver gang. Ja, jeg sier hver gang fordi det har skjedd mer enn én gang, men nei det skjer ikke ofte. Når jeg er full blir jeg utrolig flørtende og synes det er skikkelig moro, særlig da når jeg får bekreftelse tilbake. Det er ikke sånn at jeg står og flørter med en fyr som er totalt avvisende. Uansett. Nå kunne jeg aldri noen gang gått lenger enn dette med noen jeg var klar over at har kjæreste. Det er så galt på alle mulige måter. Nei, det er ikke jeg som er i et forhold, men jeg hadde ikke likt om noen hadde holdt på sånn med min kjæreste. 

En av jentene mente at det faktisk ikke var hennes ansvar. "Det er ikke jeg som er i et forhold, og gjør han dette med meg gjør han det med andre også". Hun mente at det ikke spiller noen rolle om han er i et forhold eller ikke når det kun er snakk om et hook-up. Hun fortalte til og med at dette har skjedd. Hooket hennes fortalte henne like før de skulle krype til køys at han var i et forhold. Stoppet det henne? Nei. 

Personlig synes jeg dette er en forferdelig holdning. Tenk om det hadde vært din kjæreste. En ting er å gå på en ærlig feil. Mange unnlater å nevne at de er i et forhold, og da kan man faktisk ikke ta skylden som den tredje parten fordi man faktisk ble ført bak lyset. Når du vet om det blir det bare feil i mine øyne. 

Jeg er på ingen måte perfekt her, og har gjort noen feil selv. Det er ingen unnskylding, men jeg vet at det jeg har gjort er galt. Jeg synes det er fælt og jeg skammer meg, men hvor går egentlig grensa for hva som er greit og ikke? Hva er lov og hva er ikke lov? Noen ser jo på det å føre en hyggelig samtale med en fyr som har kjæreste som noe galt. Personlig synes jeg alt forbi flørting er totalt uakseptabelt, og flørting er kanskje uskyldig, men på grensa. 

Det jeg lurer på nå er hva dere mener? Har man ansvar som singel jente eller gutt på byen? Hvor går grensa for hva som er galt å gjøre når du vet at den andre er i et forhold? Jeg er oppriktig nysgjerrig, så del gjerne deres mening!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

"HAR DERE ET LEDIG BORD TIL ÉN?"

En ting er å dra på kino alene. Da kan jeg sitte der med popcornet mitt og nyte filmen. Det er lett å glemme at jeg ikke sitter hjemme alene i stua. Når det er snakk om å dra ut å spise er det annerledes. Hva gjør man egentlig på en restaurant alene? Man spiser og nyter et godt glass vin, men hva gjør man utover dette? Jeg vil ikke sitte og se på mobilen mens jeg venter på maten, men det er da man vanligvis konverserer med bordvennene. Vel, alt dette skulle jeg få svar på da jeg dro ut for å spise på restaurant alene i går!

Jeg har lyst til å starte med å si akkurat hvordan jeg følte det var, men jeg skal la dere vente i spenning litt til. Vi må jo fortelle historien først! Jeg hadde spurt etter et koselig og litt romantisk sted i gruppechatten, og fikk tips om Taverna'n på Yongstorvet. Der har jeg vært før, og det er både superkoselig og skikkelig god mat. Jeg nærmet meg og så at det var stappfullt inne i lokalet. Herregud, det her klarer jeg ikke. Hva om de plasserer meg på et langbord ved siden av noen? De kommer sikkert til å synes synd på meg når de skjønner at jeg er der alene og vil sosialisere. Det vil jeg jo IKKE. Nei, jeg leter etter et sted med færre folk. Jeg tok i ørepropper og gikk videre. Det er onsdag kvelde hvorfor er folk så jævla sosiale?

Jeg gikk bortover mot Torggata, men av en eller annen grunn snudde jeg. Skjerp deg, Andrea det her skal du klare! Plutselig stod jeg utenfor inngangsdøren til Taverna'n igjen, og denne gangen skulle jeg inn. Hvis jeg skal være ærlig var jeg livredd. Jeg synes det var så skummelt. Hjertet banket en million ganger i minuttet og synes mitt ble faktisk litt uklart. Jeg synes det var så skummelt. Nå stod jeg innenfor dørene og gikk skrittene bort til en slags bar hvor man tydeligvis får bord. Det var i hvert fall ingen som møtte meg i døren.

"Hei, har dere et ledig bort til én?". Jeg ville legge på et haha, men holdt det inne. En hyggelig servitør viste meg til et enslig bord, heldigvis på trygg avstand fra andre mennesker, og der slo jeg meg ned. Nå var det egentlig helt greit. Jeg var på plass, begynte å kikke på menyen og vel, det var ikke så skummelt lenger. 

Det ble selvfølgelig et glass vin mens jeg prøvde å bestemme meg for hva jeg skulle spise. Jeg vet at de har utrolig god pizza, eller skorpe som de selv kaller det for, men det er onsdag og jeg er inne i denne "hold kosen til lørdag"-greia. Vel, jeg kom frem til at om jeg skal sitte her alene en kveld skal jeg i hvert fall kunne kose meg med akkurat det jeg vil ha. Servitøren kom og tok bestillingen min, og jeg stirret ut i luften mens jeg prøvde å finne ut hva jeg skulle bedrive tiden frem til pizzaen kom med.

Det første prosjektet ble å få det ene glasset med vin til å vare frem til maten kom. Det ble fort problematisk med tanke på at det glasset var min eneste venn for kvelden. En annen servitør kom og avbrøt tankene mine og spurte om jeg ville ha litt vann til vinen. Ja, hvorfor ikke da har jeg to ting jeg kan gjøre - drikke vann og drikke vin. Woho, tidsfordriv. Jeg måtte holde latteren inne da hun kom tilbake med vannet. Hun hadde nemlig fylt en karaffel og tatt med to vannglass. Hehe, det trengs ikke her er det nemlig bare meg!

Det var faktisk det morsomste som skjedde i løpet av de under 40 minuttene jeg tilbragte på restauranten. Like etter hendelsen med de to vannglassene fikk jeg maten min. Det jeg derimot ikke fikk var bestikk og aiolien jeg hadde bestilt. Jeg måtte da gjøre det jeg hater aller mest når jeg er ute og spise, og som jeg alltid får noen andre til å gjøre meg. Jeg måtte huke tak i en servitør. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hater det! Det er så skummelt, men nå hadde jeg ingen andre jeg kunne tvinge til å gjøre det for meg. Heldigvis skulle nabobordet få servert dessert, og jeg klarte å presse ut et lavt "unnskyld". Heldigvis hørte hun meg og jeg fikk både bestikk og aioli til slutt.

Det var en del som fortalt meg historier om at restauranten trodde de var en mat-kritiker eller restaurantanmelder fordi de kom og spiste alene. Vel, det var det ingen som trodde her da. Ingen som spurte hvordan maten smakte eller om jeg ville ha påfyll av vin, noe som var like greit, men skal man ikke liksom spørre om sånt underveis?

Da satt jeg nå der med pizza og vin. Jeg koste meg jeg altså, men jeg prøvde å kjenne litt på hva jeg følte underveis. Rundt meg var bordene fylt med vennegjenger som lo og koste seg. Jeg lyttet litt på samtalene deres, snappet litt med mine venner og på ett tidspunkt vurderte jeg å dra opp Tinder. Hvorfor? FORDI JEG HOLDT PÅ Å KJEDE MEG IHJEL! Det er ikke gøy å dra ut og spise alene. Det er en sosial ting man gjør med venner, kollegaer, familie, kjæreste, dates eller hvem som helst. Du gjør det ikke for å kose deg alene. Det er så forbanna kjedelig og jeg ville helst bare bli ferdig så jeg kunne dra ut og møte et par venninner for å ta ett glass vin til. Nei, jeg følte meg ikke ensom. Jeg kjente ikke på noe tristhet. Den eneste følelsen jeg satt med hele kvelden, foruten da jeg gikk inn og var livredd og da jeg lo av vannglassene, var kjedsomhet. 

Det er ingen å snakke med. Jeg spiser og så hva? Det som er hyggelig med å dra ut og spise er selskapet. Man kan sitte i timesvis og le, snakke og kose seg. Nå var jeg inne i restauranten i nøyaktig 37 minutter, og da jeg hadde tømt alt av aioli og rødvin satt jeg der og tenke "hva gjør jeg nå?". Det var så koselig der, men jeg kan jo ikke sitte og stirre ut i luften bare fordi stemningen der er hyggelig. Jeg fikk lyst til å invitere hele vennegjengen fordi dét hadde vært koselig. Det å sitte der alene er som sagt bare utrolig kjedelig.

Jeg fikk på meg jakken og gikk bort til baren for å betale for det som var et veldig godt måltid. Maten skal jeg ikke si noe på, men servicen var så der. Det må jeg faktisk skyte inn her altså. Uansett så kom jeg meg ut i friheten. Jeg dro for å møte et par venninner og tok det som ble tre glass vin og en shot. Om ikke annet gjorde denne alene-middagen at jeg fikk lyst til å sosialisere meg, så sånn sett var det hyggelig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SJARMERER DU MEG I SENK

Nå har jeg lagt mye fokus på det negative ved dating i det siste. Jeg har skrevet hva jeg sveiper forbi på Tinder og hva som gjør at du blir dumpa på første date om det er meg du møter. Nå tenkte jeg å snu om litt, og i dag skal jeg fortelle dere hva som gjør at jeg blir sjarmert i senk! Det er egentlig ikke så vanskelig som det kanskje har virket som til nå på bloggen. Egentlig faller jeg veldig lett for gutter og det skal ikke så mye til før jeg får en crush. 

Viser omsorg. Det er så sjarmerende at jeg dåner. Hvis han viser omsorg blir jeg svak med en gang altså. Enten han viser omsorg for meg eller snakker om hvordan han behandler familie eller venner, det er så tiltrekkende. Å jobbe innenfor yrker hvor man viser omsorg som å jobbe med eldre eller syke er også veldig koselig.

❤ Får meg til å le. Hello klisjé, men det er jo sant! Jeg vil jo ha en fyr jeg kan le sammen med, og at vi synes mye av det samme er morsomt. 

❤ Kan være litt ondskapsfull. Dette høres sykt ut, men jeg er litt ondskapsfull og det er jo ikke gøy å være det alene! Altså ikke slem, men kunne være litt... Ja, jo kanskje litt slem haha. Dette er vanskelig å forklare, det blir bare feil, men jeg skjønner selv hva jeg mener. 

❤ Viser engasjement. Det er så sexy hvis han snakker om noe han virkelig bryr seg om med masse engasjement! Det kan være alt fra jobb til film, men det er sykt tiltrekkende å vise engasjement for noe uansett hva det er. 

❤ Tør å si ifra. Jeg kan ikke ha en pusegutt som gir seg på alt. Da kommer jeg til å overkjøre han, dessverre. Jeg vil kunne ta kranglene og diskusjonen! Jeg vil ikke at noen bare skal gi seg på alt og si seg enig selv om de ikke er det. 

❤ Har ganske likt syn på verden som meg. Altså hvis du mener at Trump er en kjernekar har ikke vi så mye mer å snakke om. Det må være litt likt syn på verden for at det her skal fungere. 

❤ Er kjekk. Det skader ikke å se bra ut altså! Personlighet har så mye å si, og om du ser bra ut, men er en drittsekk funker det ikke. Allikevel, hvis du er den fine fyren og i tillegg ser bra ut er det ikke noe galt i det!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GJØR DU DETTE DUMPER JEG DEG PÅ FØRSTE DATE

Det er torsdag kveld, og det betyr et nytt innlegg i "Andrea tester singellivet". Forrige uke var jeg på kino helt alene, og hvordan det gikk kan dere lese om her. Etter at jeg skrev om dette fikk jeg mange forslag til hva jeg kan teste ut å gjøre alene!

Flere ønsket at jeg skulle teste ut å spise på restaurant alene, dra på en forestilling eller konsert og reise et sted helt alene! Planen var å spise ut alene denne uken, men som dere vet har jeg ikke vært helt i form, og hatt null matlyst. Av den grunn blir det dessverre utsatt til neste uke, men som et lite plaster på såret har jeg skrevet et innlegg om hva som gjør at jeg hadde dumpet gutten på første date! Håper dere liker det, og dere må gjerne komme med flere forslag til hva jeg kan teste ut å gjøre alene i kommentarfeltet 

Dating er både skummelt og moro, men de fleste av oss kan vel si oss enige i at den første daten som regel er ganske klein. I hvert fall i starten! Det å gi et godt førsteinntrykk har mye å si, og jeg vet at jeg stresser meg ihjel før en første date. Jeg overanalyserer alt, men det kan ha noe å gjøre med hvor skeptisk jeg er til daten. Det er noen ting som virkelig ikke fungerer for meg, og som faktisk fører til at jeg avbryter daten uten å ta meg bryet å finne på en unnskyldning. 

Behandler servitøren dårlig. Dette er tidenes deal breaker. Hvis du er frekk eller nedlatende mot de som jobber på restauranten eller baren, vel uansett om du behandler andre uten respekt reiser jeg meg opp og går. Jeg har så stor respekt for mennesker som jobber i serviceyrker, nettopp fordi det finne så mange idioter som behandler de dårlig. 

Stygge sko. Sorry, men om du kommer i skikkelig rare, klumpete klovnesko så ødelegger det førsteinntrykket. Det er rart hvor mye sko har å si, hehe, men da blir jeg skeptisk fra første sekund og kommer antakeligvis til å stirre på skoene dine resten av kvelden. 

Gullkjede. Jeg takler ikke gullkjede! Hvorfor i all verden skal du ha en gullfarget kjetting rundt halsen? Det er så harry at jeg begynner å grine. Nei, da snur jeg i døra.

Bevise hvor smart du er. Dette er så unødvendig. Du trenger ikke sitte å skulle bevise noe hele kvelden, i hvert fall ikke på på en hoven og ekkel "se så utrolig smart jeg er"-måte. Det verste jeg vet er setningen "vet du ikke det?" med et skikkelig stakkars deg-tonefall. Nei, jeg vet faktisk ikke alt i verden, men lær meg det gjerne!

Snakke om vår felles fremtid. Hehe, hadebra. Hvis du begynner å snakke om oss og fremtid, da løper jeg så fort jeg kan. Vi har kjent hverandre i en ganske klein halvtime, så nei jeg tror ikke vi skal snakke om en felles fremtid helt enda. Jeg trenger heller ikke vite hvor mange barn du ønsker deg og hvor du vil etablere deg på første date, det er bare creepy. 

Ikke liker dyr. Jeg stoler ikke på mennesker som ikke liker dyr, enkelt og greit. Det er veldig spesielt å hate dyr. Da tror jeg at du innerst inne er en psykopat helt uten empati, og med tanke på at jeg elsker dyr blir det full krasj. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 GRUNNER TIL AT JEG VIL FORBLI SINGEL

Det er både fordeler og ulemper med å være singel. Jeg har allerede fortalt dere mine grunner til hvorfor jeg tenker det kunne vært koselig med kjæreste. Vel, det ble vel mer en slags "pro kjæreste"-liste, haha. Nå skal jeg dele min pro singel-liste med dere!

Jeg trenger ikke ta hensyn til noen andre enn meg selv! Hvis jeg vil ligge i sengen hele dagen eller dra på byen for den saks skyld er det kun meg selv jeg trenger å tenke på. Det er ingen andres innspill som har noe å si. Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil, når jeg vil. 

Jeg kan droppe å shave leggene på tre uker om jeg vil det. Altså det å shave legger er det kjedeligste i hele verden. Nå kan jeg fint gå litt for lenge uten å gjøre det fordi hvorfor trenger jeg egentlig å ha glatte legger? 

Ingen får se de rare skjønnhets-vanene mine. Hvis jeg plutselig skal begynne å gi andre fri tilgang til skuffen i sminkebordet eller baderomsskapet blir det mye rart som må forklares. Nå er det ingen som plutselig kommer inn mens jeg står med hårfjerningskrem i ansiktet for å fjerne barten liksom.

Det er ingen andre som har noe å si for hvilken film eller serie jeg skal chille med før jeg legger meg. Game of Thrones? Nei takk, her går det i Gossip Girl og Friends. 

Jeg kan sove godt hver eneste kveld og vite at ingen er utro mot meg. Hei inspo fra Instagram quotes. Allikevel er det et godt poeng!

❤ Fulle-Andrea kan fortsette å flørte med hvem hun vil på byen. Edru-Andrea synes dette er kjempekleint og vil helst late som det ikke skjer, men fulle-Andrea elsker å flørte på byen og synes egentlig det er ganske moro. 

Jeg er utenfor umiddelbar fare for å bli dumpet og få kjærlighetssorg. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GJØR DU DETTE SVEIPER JEG FORBI PÅ TINDER

Jeg har sveipet nok på Tinder til å finne ut hva jeg ikke gidder å bruke tid på. Det skal faktisk ikke mye til for at du blir gjort totalt uaktuell i mine øyne innen et par sekunder har tikket forbi. Det er egentlig ganske enkelt. Bruk et godt bilde hvor jeg ser ansiktet ditt med klær på. Da blir du aktuell. Alt annet blar jeg rett forbi og gidder ikke en gang gi deg en sjans ved å trykke inn for å se flere bilder. Her kommer noen av grunnen til at jeg velger å sveipe forbi deg på Tinder!

Man kan ikke se ansiktet ditt. Enten står du langt unna eller så kikker du ned. Kanskje du har ansiktet ditt trykt inn i en hund eller en pute? I don't care. Hvis jeg ikke ser ansiktet ditt så gidder jeg ikke ta meg bryet med å gå inn for å se mer. 

❤  Bar overkropp. Nei, nei og nei! Ta et bilde av ansiktet ditt, og hvis du skal ha med kropp så får dra på deg noe tøy. Ikke stå der i bar overkropp og poser i speilet. Da gidder jeg ikke, du er helt uaktuell. 

❤ Gullkjede. Seriøst? Vi lever ikke på 90-tallet, og gullkjeder er kjempekleint. Jeg vet ikke hvorfor, men en gullenke rundt halsen forbinder jeg med sånne halvfeite, ekle, eldre menn på beach clubs. 

❤  Stor vennegjeng. Jeg gidder rett og slett ikke ta meg bryet med å finne ut hvem av de som er deg. Ta et bilde alene!!! Jeg blir uansett kjempeskuffa om jeg går inn fordi 6 av 8 etter kjekkaser, og de to siste er uaktuelle så viser det seg at du er en av de to uaktuelle... 

❤  Bilde med en jente. Du klarer vel å finne et bilde av deg uten en jente? Tenk på at det første bildet du har på Tinder er førsteinntrykket du gir til oss jenter, og da tar du ikke et bilde med en annen jente!

❤  Selfie i speilet på badet. HVORFOR? For det første er et bilde i speilet verdens verste førstebilde på en dating-app. For det andre kan du i det minste ta det i stua eller gangen, ikke på badet med tørkestativet i bakgrunnen. 

❤  Poserer med våpen. Det er så kvalmt! Enten betyr det at du er wannabe gangster eller at du jakter, og da takker jeg pent nei. 

❤  Dårlig bilde. Hvis man ser at bildet er fra 2009 og er skurrete, liksom. Det går bare ikke. Jeg regner med at du har en smarttelefon med tanke på at vi lever i 2017 og du faktisk har appen Tinder. Jeg anbefaler deg å spørre en venn om han kan være så grei å ta et ordentlig bilde av deg, så kanskje du får noen flere matcher! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SINGELKINO ENDTE I TÅRER

Jeg skal innrømme at jeg hadde lyst til å beholde øreproppene i da jeg åpnet dørene til Ringen kino på Løkka i går kveld. For det første har jeg aldri vært på den kinoen før, så her var det to utfordringer på en gang. Jeg hater steder hvor jeg ikke vet hvor ting er, og nå måtte jeg finne frem helt alene. Heldigvis tok jeg til vettet. Proppene havnet i vesken, telefonen ble låst og jeg løftet blikket for å skaffe litt oversikt. Kiosk! Dit skal jeg. 

I kiosken føler jeg meg alltid hjemme, omringet av deilig sjokolade og annet godt. Jeg vandret rundt og vurderte alle fristelsene. Da jeg kom til popcorn-skapet ble jeg litt oppgitt fordi jeg ville bare ha litt popcorn. Dessverre er ikke det et alternativ og jeg måtte kjøpe en stor eske som jeg fint kunne delt med en kino-venn. Synd jeg ikke hadde en. Det var jo barne-størrelsen, men den turte jeg ikke kjøpe! Se for dere meg komme til kassen med den og få beskjed om at det er aldersgrense 12 år eller noe sånt for å få lov til å kjøpe den. Jeg vet ikke, men det er så typisk å ha øvre aldersgrense på barne-greier. Jeg turte ikke prøve og endte i stede opp med en alt for stor popcornbøtte, en Cola Zero og selvfølgelig litt sjokolade.

Etter å ha revet ned et stativ med plasthansker, mistet en neve med smågodt i bakken på vei fra hyllen til posen og av den grunn blitt knall rød og veldig varm kom jeg meg endelig rem til kassen! Jeg klarte til og med å spørre om veien til kinosalen så jeg slapp å virre rundt som en forvirret høns uten å finne frem. 

Endelig! Nå kan jeg slappe av, herregud. I kiosken unngikk jeg bevisst øyekontakt med alle rundt meg og fokuserte kun på godteriet. "Ikke se på meg, ja jeg er alene!". Jeg tenkte tydeligvis mer over dette enn hva jeg hadde trodd på forhånd. 

Jeg hadde selvfølgelig valgt å se The Big Sick, en romantisk komedie. Det er min favoritt-sjanger, så det var ikke et alternativ å se noe annet. Da jeg satt meg ned havnet jeg mellom et venninne-par og et eldre kjærestepar. "Heihei, her er jeg da. Skal bare sette meg ned på det enslige setet mellom dere". Bærende på popcorn, en stappfull veske, Cola Zero, telefon og lommebok var det ikke akkurat lett å slå seg ned. Da jeg i tillegg skumpet borti alle rundt meg i et forsøk på å ta av meg jakken på en diskré måte skulle jeg ønske at jeg ikke var alene. Jeg ville synke ned i setet mitt, men så skjerpet jeg meg og kom på hvor mange ganger andre har skumpet borti meg i en trang kinosal. Det skjer hele tiden, slapp nå av jente!

Da filmen startet var det som om alt av stress og usikkerhet rundt det å være der alene forsvant. Det å sitte alene i salen og se filmen uten en kjæreste eller venn var ikke et problem. I en mørk kinosalen med høy lyd kunne man sittet omringet av kjærestepar uten å føle seg ensom. Det eneste jeg klarer å fokusere på er popcorn og film, og jeg fokuserte godt på filmen for å si det slik. Den var så nydelig. Trist, morsom og vakker på samme tid.

Da jeg gikk hjem dukket et viktig spørsmål opp. Tør jeg å innrømme overfor meg selv og alle andre at jeg faktisk ble litt lei meg og følte meg skikkelig alene da filmen var på sitt fineste? Vel, nå skriver jeg det her så da har vi det svart på hvitt. Det var bare så fint. De var så fine og alle rundt de var så fine. Okei, nå lyver jeg. Det var fint, men det var også trist. Jeg vil også leve i en romantisk komedie! Hvorfor er livet mitt så sykt kjedelig? Jeg vil ha det de har nå, drama, lidenskap og kjærlighet - alt inkludert! Som resultat av disse tankene begynte tårene å renne. Om det var fordi det var fint eller trist vet jeg ikke helt. Kanskje et var en blanding av begge deler. Jeg griner jo alltid av romantiske komedier, men nå var det litt vanskeligere å slutte. 

Vanligvis tørker jeg tårer i ett sett, men nå ville jeg ikke at noen skulle se meg gråte. Hvor kleint er det ikke å dra på kino helt alene for så å sitte og grine seg gjennom filmen? Da rulleteksten dukket opp var jeg klar til å gå. Jeg reiste meg raskt opp, sprintet til nærmeste toalett som selvfølgelig var stappfullt. Heisann mennesker. En gjeng med ganske unge jenter stirret på meg i det jeg gikk inn i en do-bås for å tørke tårene og pudre litt over den røde nesen min, og derav ble jeg sittende ekstra lenge. Til slutt kom jeg meg opp og ut, forsikret meg om at jeg så normal ut og gikk ut i den kalde høstluften. 

Wow. Da har jeg vært på kino alene. Det var egentlig sykt digg! Kino er egentlig ikke sosialt så hvorfor gjør man det sammen? Vel, man har noen å grine sammen med da, men sånn bortsett fra det ser jeg ingen grunn til å ikke kunne dra alene. Neste gang skal jeg muligens unngå en romantisk komedie hvor en av to er døende, men sånn sett bort ifra dette kommer jeg garantert til å gjøre dette igjen!

Nå gleder jeg meg til å teste ut det å dra på restaurant alene, og hvordan det går får dere vite neste torsdag. I mellomtiden kan dere gjerne komme med forslag til andre ting dere vil at jeg skal teste ut 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 GRUNNER TIL AT JEG VIL HA KJÆRESTE

Selv om jeg sverger på at jeg elsker singellivet og ikke kunne tenkt meg en kjæreste kan det være at jeg lyver bittelitt. Det hender jo jeg tenker at det å få seg kjæreste hadde vært koselig. Det virker jo som de fleste synes det er ganske greit, så hvorfor ikke prøve det ut selv en gang? Jeg har satt meg ned og tenkt litt over dette. Resultatet ble en liten liste over grunner til at jeg faktisk kunne tenkt meg kjæreste. 

❤ Det at noen andre elsker meg mer enn jeg elsker meg selv virker jo hyggelig. Kan bli vanskelig å få til, men tanken er fin da. 

❤ Å ha noen å kose med. Det er hyggelig! Jeg liker egentlig ikke å kose, men om jeg liker noen er det jo annerledes da. Det å ligge i armkroken mens vi ser på filmen jeg velger på lørdagskvelden høres bra ut. 

❤ Det å ha en man kan fortelle absolutt alt til, som ikke dømmer deg og som elsker deg uansett. Bare det å ha en som kjenner meg bedre enn noen andre og vet hva jeg trenger, tenker og føler uten at jeg faktisk må si det. 

En å dele opplevelser med! Den er fin. Jeg vil dra på kjærestetur og oppleve nye steder sammen.

Sove sammen med noen. Det er faktisk veldig undervurdert hvor hyggelig det er å sove sammen med en kjekkas altså. 

En bloggfotograf! Haha, jeg tenker jo det hadde vært sykt kjekt å ha en som må ta bilder av meg akkurat når jeg vil. Det er helt genialt! Vi gjør jo alt sammen så da kan han ta bilder av meg. Wow, nå gikk det opp et lys for meg her. Favoritt-punktet mitt så langt (etter kjæresteturer).

Ha sex tilgjengelig 24/7. Det er jo sykt chill å ha tilgang på sex akkurat når man vil i stede for å ende opp med et random, og ofte dårlig ligg etter byen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

JEG TESTER SINGELLIVET FOR DERE

Nå skal jeg fortelle noe jeg synes er veldig gøy. Jeg har bestemt meg for å virkelig teste ut singellivet! Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg er forever alone, og alltid har vært singel. Allikevel har jeg liksom ikke testet ut hvordan det er. Nå skal jeg begynne å gjøre typiske par-ting som å dra på kino, gå ut og spise og gjøre andre koselige ting, men jeg skal gjøre det helt alene! Alt skal dokumenteres, og jeg skal dele følelser, tanker og absolutt alt om opplevelsen min med dere.

Det hele starter den kommende uken. Jeg skal dra på kino HELT ALENE! Jeg er litt rar så dette har jeg ofte hatt lyst til, men aldri helt turt. Er det ikke teit å dra på kino alene liksom? Nei, vet dere hva. En kveld skal jeg dra og se en film all by myself. Det blir så spennende å se hvordan det får meg til å føle meg. Jeg kommer nok til å møte vennegjenger og kjærestepar som snakker om forventninger til filmen, mens jeg sitter der med popcornet mitt og lurer på hvordan dette faktisk skal gå. 

Nå håper jeg dere vil hjelpe meg med dette prosjektet! Del gjerne erfaringer og fortell meg hva dere vil at jeg skal teste ut for dere. Det kan være kjempeskummelt å gjøre ting helt alene, så nå har dere muligheten til å la meg teste det ut for dere. Legg igjen en kommentar så kanskje det blir det jeg gjør neste uke!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE VÆR DENNE GUTTEN PÅ BYEN

Det er endelig helg, og med det starter mange planleggingen av helgens festligheter. Kanskje du skal feire en bursdag, ut og spise eller ta deg en tur på byen? Jeg skal sitte hjemme denne helgen, og det er jeg egentlig glad for. Om ikke annet så slipper jeg i hvert fall unna de utrolig irriterende guttene som verken tar et hint eller klarer å oppføre seg på byen. Jeg vet at ikke alle en gang forstår hvor irriterende de er, så her har jeg noen tips til dere gutter som skal ut på byen i helgen:

Ikke følg etter meg når jeg sier klart ifra at jeg ikke er interessert. Sånn seriøst når skal du skjønne at nei er nei? Jeg blir i hvert fall ikke mer interessert av at du følger etter meg rundt i hele lokalet. Jeg er ikke interessert så det er egentlig fint om du kan holde deg et godt stykke unna meg, takk. 

Du kan ikke forvente at en drink kjøper deg et ligg, et kyss eller en lenger samtale. Dette er så utrolig irriterende! Du eier ikke meg for resten av kvelden selv om du tilbyr deg å kjøpe en drink til meg og jeg takker ja mens vi står i barkøen. Vet du hva, det spiller egentlig ingen rolle om vi står i barkøen eller har sittet sammen ved et bord og snakket i en halvtime. Jeg kan fortsatt forlate deg og utestedet akkurat når jeg vil selv om du har vært kjempehyggelig og spandert en drink eller to på meg! Ikke misforstå, jeg setter pris på det. 

Si hei før du begynner å jokke på meg på dansegulvet. Dette er bare kleint og gjør deg totalt uinteressant med en eneste gang. Den verste måten du kan gå frem for å få kontakt på er å komme bak meg på dansegulvet og gnikke penisen din mot ryggen min. ÆSJ, det er ekkelt!

Hvis vi sitter fem jenter rundt et bord og du får avslag hos en av oss, for så å hoppe videre til resten av jentene rundt bordet blir du antakeligvis ledd av. Jeg beklager, men det virker så desperat og får ikke akkurat noen av oss til å føle oss veldig spesielle. Særlig ikke om du bruker samme sjekketriks på hele gjengen.

Hvis jeg avslår deg er det ikke fordi jeg er en hore, men fordi jeg ikke er interessert. Det er så barnslig å gå rundt og kalle andre for hore! Om du gjør det fordi du blir avslått på byen er det bare utrolig tragisk. Jeg er ikke en hore fordi du ikke er interessant, og tydeligvis en drittsekk. 

Det er kjempebra at du er fornøyd med den skikkelig fancy, superkule jobben din som selger, men jeg gidder ikke høre deg skryte av det i en time. Jada du er sjef for blablabla. Sånn høres det ut i mine ører når du har gjentatt deg selv fire ganger og fortsatt snakker om jobben din. Hadde du reddet barn fra å dø i et u-land hadde det kanskje vært interessant å snakke om i mer enn fem minutter, men at du jobber som selger, eiendomsmegler, advokat eller noe annet helt vanlig er ikke SÅ interessant. 

"Du er sikkert lei av at folk snakker om dette" Det mest irriterende jeg vet om er når en gutt kommer bort og skal være så annerledes fra alle andre. "Ja, du opplever sikkert dette hele tiden fordi du var med der, men jeg er ikke sånn altså og jeg så ikke på en gang". Ånei, så hvorfor tar du det opp? Du snakker om at jeg antakeligvis er lei av at alle snakker om PH-deltagelsen min på byen, men så gjør du ikke annet enn å snakke om det? Forresten så er det kun et fåtall som nevner det fordi det er ikke så utrolig interessant, og de aller fleste forstår at jeg er mer enn det. I tillegg er det så irriterende at du tror du kjenner meg og vet hva jeg er lei av og ikke. Du vet ingenting om meg :-). 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER