hits

Paradise Hotel

DU KAN IKKE FORVENTE SEX BARE FORDI VI DELER SENG

Vi er nødt til å snakke om gårsdagens episode av Paradise Hotel. Ikke fordi jeg var med i fjor. Ikke fordi Paradise er så sykt underholdene, men fordi enkelte viser en holdning vi faktisk trenger å snakke om.

Jeg må innrømme at jeg blir ganske irritert av å høre hvordan Joakim snakket om Ine og problemene de hadde i sengen (hehe). Ånei, hun ligger på den andre siden av sengen. Stakkaren lå med boner i to timer og hadde det forferdelig fordi Ine ikke ville spoone (for det er så sykt digg å spoone med en hard penis festet til en gutt du har null seksuelle følelser for). Uff, det er synd på fyren. Eller bare ikke. 

Hvis du har meldt deg på Paradise Hotel kun for å få sex har du virkelig ikke skjønt poenget. Ingen på Paradise er pålagt å ha sex og hvis du kaster en partner du kan stole på fordi hun ikke vil ligge med deg så gjør du antakeligvis din største Pærra-tabbe. Vi husker vel alle Petter i fjor? Det var ganske så idiotisk å bytte ut meg som aldri i verden ville sviktet han fordi jeg ikke ville "kose". En ting er at det er dumt spillmessig, men en annen ting er at denne holdningen også eksisterer i den virkelige verden. Gutter som forventer sex og blir furtne og sure om de ikke får det.

Det er mulig jeg overdriver, men herregud så lei jeg er av gutter som forventer sex bare fordi man deler seng! NEI, jeg vil ikke ligge med deg bare fordi du er gutt, jeg er jente og vi skal dele en flate på 160 centimeter for natten. Det er ikke da gitt at du skal få deg et ligg. Det er noe som kalles seksuell tiltrekning og interesse. Det er liksom litt essensielt med tanke på å skulle ha sex og man får ikke automatisk noen av delene bare fordi man er partnere i en realityserie eller fordi man havner på nach og det er minimalt med sengeplasser. 

Så plis slutt å forvent sex sånn helt ut av det blå! Prøv i det minste å væt litt sjarmerende og om jenta fortsatt ikke er interessert så vær en mann og respekter det i stede for å oppføre deg som en sprengkåt gris. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GOSSIP OM DEN NYE SESONGEN

For en kveld det var i går! Sofie og jeg var så heldige å få være stuntreportere for Side2 på premierefesten til Paradise og det var helt sinnssykt moro. Jeg var skikkelig spent på forhånd og for å være ærlig så var jeg litt nervøs. Dette er ikke noe jeg har gjort før og vi skulle til og med gå live! Heldigvis møtte vi de fleste deltakerne i helgen, så det hjalp veldig på nervene. De er jo så fine, hele gjengen. 


Bilder fra Felicia Donkor og Isabelle Eriksen

Hva som skjer på bildet over her med Ann-Mariell og Carl Aksel kan dere se på livesendingen vi holdt i går HER. Åh, det var seriøst skikkelig moro! Jeg fikk ikke akkurat noe mindre lyst til å fortsette på journalistutdanningen etter å ha fått være med på dette. Kanskje jeg kan bruke dette som motivasjon til å komme ordentlig tilbake på skolebenken? 

Vi fikk intervjue alle de startende deltakerne og en del av legendene. Det kommer til å komme en del morsomme videoer og saker fra kvelden på Side2 fremover, så følg med! De nye deltakerne vet å by på seg selv da for å si det slik og det er skikkelig gøy. Vi grillet de litt (på en hyggelig måte hehe), stilte morsomme spørsmål, ga de noen valg de måtte ta og fikk vite litt gossip fra hotellet. Skal vi tro de blir det både mye sex, drama, kjærlighet og intriger. Gamle Pærra er tilbake da med andre ord. Jeg tror dere har mye å glede dere til for den gjengen der er helt syk!

UNICORN-ØREVARMERE <3

Det beste med fester som dette er Blitzbox-bildene. Se så stygge, haha. Det verste er at jeg ser full ut, men her hadde jeg ikke drukket mer enn det lille glasset med prosecco vi fikk til velkomstdrink. Altsåååå, disse jentene er så fine! Virkelig.

Processed with VSCO with c1 preset

Både Sofie og mitt antrekk er fra Zara, vesken min er fra Mango. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

DU HAR MISFORSTÅTT KONSEPTET PARADISE HOTEL

Jeg må innrømme at jeg synes det er rart hvordan enkelte mennesker snakker om Paradise Hotel. Jeg sier ikke at alle gjør det, men mange og gjerne da de som faktisk ikke ser på programmet. De leste overskriftene da programmet først kom ut og henger fortsatt igjen i "sex, fyll og drama"-tankegangen. 

Heldigvis føler jeg at min egen sesong var med på å vise en litt annen side av "skandale"-hotellet. Vi var kanskje kjedelige og irriterende i manges øyne, men jeg ser på det som positivt av at den harde kjernen av Paradise-fansen etterlyste mer drama, sex og intriger.

For hvor ble det egentlig av all kranglingen, bassengsexen og backstabbingen? Det var nemlig ikke så mye av det. Produksjonen og klippingen valgte å fokusere på humor og en historie i stede for å kjøre på med sex, fyll og krangling. Det var mye mer som skjedde på det hotellet enn hva dere fikk se på tv. Store krangler, mer hooking og roting, men hvilken rolle spiller egentlig det? Det er ikke viktig i det store bildet.

Dere fikk med dere det mest essensielle i vår historie. Kevin og Sofie som gikk fra å være couple goals til å svikte hverandre. Så mye følelser! Martine og Aleksander som ble mer og mer forelsket i hverandre. Grunde som sleit med å finne seg til rette, men etter hvert møtte Henote som forstod han. Petter og meg hvor jeg måtte holde hånden hans gjennom hele sesongen for at han ikke skulle drite seg ut spillmessig igjen. Sofie og Morten som etter hvert fikk øynene opp for hverandre og hvordan vennskapet til Sofie, Martine og meg gikk i oppløsning i det vi alle ble mer og mer utsatt for å ryke ut. 

Dere ble kjent med oss og historien vi skapte der inne. Det hadde ikke vært viktig å gå med om Sofie og Petter hadde hooket en kveld, fordi det hadde ikke noe i historien å gjøre. Hadde det blitt noe mer ut av det så ja. Det hadde heller ikke spilt noen rolle om jeg hadde drukket meg kjempefull og kastet opp i bassenget fordi, hvem bryr seg?  

Dere vil kanskje se på Paradise Hotel for å se folk drite seg ut, men heldigvis er det noen som ser på for underholdningen. Jeg har vært Paradise-fan i alle år og det er fordi jeg har vært utrolig fascinert av hele konseptet. Hva spillet får deltakerne til å gjøre, hvordan man kan utvikle så sterke bånd på så kort tid, hvordan folk kan gråte bare fordi noen ryker ut og hvordan det er mulig å ha det så moro når du er stengt inne på et hotell med fremmede mennesker.

Det er det som er Paradise Hotel og det er nettopp det som er underholdningen. Ikke fulle ungdommer som ender opp med å ligge sammen. Det handler om hvem som til slutt klarer å komme seg gjennom to måneder med spill og fortsatt få nok stemmer i en finale til å eventuelt klare å knuse gullkula som alle mener de skal gjøre i det de sjekker inn. Det er den unike historien om hvordan unge mennesker reagerer på en så spesiell situasjon. Alt det andre handler bare om veien dit.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SPØRSMÅLSRUNDE / PARADISE HOTEL

God morgen! Hva passer vel bedre å starte dagen med enn å lese masse sladder og tanker om Norges beste realityserie? Ikke vet jeg. Her kommer i hvert fall svarene på ALLE spørsmålene fra spørsmålsrunden om Paradise så kan dere kose dere med dette på vei til jobb eller skole. Ønsker dere alle en kjempefin dag, klem!

Hvorfor roper dere alltid "brev" når det kommer brev?

Det aner jeg faktisk ikke! De startet vel i de første sesongene og så har alle tatt etter. Det skjer jo alltid noe spennende når det kommer et brev, så man vil vel is ifra på en måte.

Mange av de som har vært deltakere på PH sier at det er som å «leve inne i en boble»,hva menes med dette?

Man er helt lukket fra omverdenen om alt som eksisterer er det hotellet, menneskene der og hva som foregår der. Det er nok det at man glemmer at verden utenfor eksisterer. Det er utrolig vanskelig å forklare og jeg skjønte ikke helt hvordan det var selv før jeg faktisk var på hotellet. 

Hvem av de nye liker du best og hvorfor?

Godt spørsmål! Ut ifra førsteinntrykk liker jeg Ine best. Jeg digger at hun har skrevet kontrakt om å slippe kula, haha. I tillegg virker hun veldig morsom og bestemt og jeg synes det er moro at hun er spill-fokusert. Hos guttene liker jeg Leo best fordi han virker som en fyr som kan lage mye liv inne på hotellet! En morsom og ærlig fyr, sånn ut ifra portrettet. 

Hva fikk dere til middag på PH?

Det var så mye forskjellig, alt var skikkelig digg. Vi fikk vårruller, salater, pasta, burgere, fisk, pizza og mye annet. Jeg savner fortsatt den burgeren vi fikk, åååh den var helt sykt god. 

Er det skuespill? Liksom har dere «manus» dere må følge? Ting dere MÅ si? Og ting dere ikke kan si? Bestemmer castingen det?

Nei, vi har aldri manus. Vi blir kun bedt om å si ting igjen om det skjer noe galt med lyden. Ja, det er ting vi ikke kan si. Vi kan ikke snakke om folk hjemme og selve produksjonen blant annet. 

Heier du på Soph av legendene? Er dere venner?

Nei og nei. 

Visste de andre deltagerne(de som ikke var der under finalen) hvem som vant før finalefesten?

Ja, jeg er ganske sikker på at absolutt alle visste det. 

Får man snus og røyk der?

Man får røyk, men ikke snus. 

Hvem av jentene er favoritten din?

Jeg liker Ine best foreløpig. Det blir spennende å se hvem jeg liker best etter et par måneder haha.

De får intervjuer på sync til å passe godt inn. Gjør dere fler om gangen, og får beskjed hva dere skal snakke om? Akkurat dette ønsker jeg å vite mer om :)

Det er ofte flere ganger om dagen, ja. Det varierer veldig hvor mye en er på sync ut ifra hvor involvert man er i det som skjer på hotellet. Den første uken var jeg på sync kanskje fem ganger om dagen, mens uken etter var jeg kanskje en til to. Sånn holder man på hele veien. Du blir stilt spørsmål om hendelser som har skjedd, dine tanker rundt ting og egentlig snakker du bare om alt som skjer. Dette er også en fin måte å få utløp for frustrasjon og tanker du ikke kan dele med de andre deltagerne fordi alt er helt konfidensielt. Det hender vi må på sync noen uker etter en hendelse hvis de ikke fikk tid til å snakke med oss eller at de plutselig trengte synspunktet fra flere osv. 

Kjenner du noen av deltakerne, og isåfall hvem?

Nei, ingen! De eneste jeg har noe kjennskap til er legendene. Jeg har hilst på Isabel et par ganger, Soph var med i samme sesong som meg og jeg har også møtte Carl Aksel noen ganger. Så møtte jeg faktisk Aurora og Ann-Marielle kjapt før jeg dro i fjor fordi vi skulle spille inn noe greier sammen. Det hadde jeg glemt, haha. 

Hva skjer på hotellet om man får mat man ikke liker til middag f.eks?

Da får du gå sulten, haha. Vi fikk utrolig mange alternativer! Ida var for eksempel vegetarianer og da var det alltid vegetariske alternativer til middagen. Jeg er ikke så glad i fisk, så da vi fikk det spiste jeg bare masse av tilbehøret. Vi har jo alltid sandwicher og frukt tilgjengelig så det var ikke krise. 

Hei Andrea! Jeg elsket sesongen deres. Hvem savnet du mest når du var på hotellet??

Så hyggelig å høre! For å være ærlig savnet jeg ingen, haha. Jeg var helt lost i hotellet. På vei fra og til Norge savnet jeg riktignok pappa masse. Jeg holdt på å begynne å gråte da vi FaceTimet på flyplassen i Atlanta og sa hadet. 

Hvordan kan noen deltagere være studenter mens de er med på programmet?

Enten har de tatt permisjon eller så satser de bare på å lese masse ekstra når de kommer hjem. Det går nok helt fint for de fleste!

Kan man henge opp et laken foran doet f.eks om man skal bæsje?

Nei, vi kan ikke dekke til noe. 

Hva skjer hvis man blir skikkelig dårlig under innspilling? F.eks hvis man får diaré mens man har parseremoni? Kan man «løpe» på do da også komme tilbake og fortsette innspillingen?

Haha, nei da blir du sendt hjem! Neida. Sånt skjer. Det er jo ikke akkurat ideelt, men om det skjer så går det jo fint. Da tar man en pause og fortsetter når personen er tilbake. 

Hva skjer hvis det skjer noe med familien hjemme?

Familien hjemme får kontaktinformasjonen til produksjonen så de kan alltid komme i kontakt med oss om det er noe viktig. 

Hva tenker du om at kanskje årets paradise deltagere kommer til å erstatte din, sofie, og begge martinene sin plass på topplisten? Tror du det kan skje?

Jeg håper at dere som leser bloggen min nå leser den fordi dere liker meg og den, ikke fordi jeg var med på Paradise. Jeg tror nok mange av de kan ligge høyt oppe under innspillingen, men om de tar over plassene våre vet jeg ikke. 


Har dere vekkerklokke på hotellet? Hvordan vet dere hva klokka er til en hver tid?

Nei, vi har ikke. Vi får ikke vite klokkeslett fordi det er ikke relevant. 

Hvordan var det å bli filmet hele tiden på PH? Følte du ikke at du fikk litt lite privatliv?

Det tenkte jeg på i en dag eller to så glemte jeg det. Det var litt ubehagelig å vite at noen så på meg mens jeg liksom vasket underlivet mitt, haha, men det gikk jo helt fint. 

Hvordan syntes du selv at du var på paradise hotel? Er du fornøyd med hvordan du ble framstilt? :)

På hotellet var det spill, spill og spill for meg. Samtidig viste jeg mange gode sider og de andre deltagerne (foruten om Sofie, Kevin og etter hvert Morten) ante ikke at jeg spilte i det hele tatt og jeg var ganske godt likt der inne. Det kom nok ikke like godt frem på TV, noe jeg synes er ganske synd fordi jeg fikk aldri en periode hvor de viste mine bedre sider. Jeg ble hatet hele veien og det har jo mye med fremstillingen å gjøre. Grunde snudde de halvveis, samme med Henote og med Sofie (bare motsatt vei). Mye har med klippingen å gjøre. 

Hvordan kan isabel raad blogge når hun spiller inn ph , hun har en tlf hun kun kan ta bilder med?

Enten poster noen ferdigskrevne innlegg for henne, eller så får hun et par minutter hver dag til å gjøre det selv. Jeg vet ikke. 

Er det mye kroppspress inne på paradise?

Jeg følte ikke på det i det hele tatt! Alle jentene spiste normalt og koste oss. Det var aldri snakk om kropp og slanking blant oss der inne. Dessverre var det ikke sånn for guttene. De snakket så mye om kropp, skulle spise kjempelite og var så stressa over det greiene der. Det var hele tiden sånn "hvor mange salatblader tar du? Okei, da tar jeg en mindre". Sånn seriøst, vi jentene holdt på å dæve av de. Du er på Paradise Hotel, slapp av og kos deg! Det er to måneder av livet ditt, liksom. 

Når dere prater i det grønne rommet under en parsermoni. Spiller dere det inn/sier det før eller etter selve seremonien? 

Både og. Vi spiller inn tanker og hva vi tror skjer før seremonien, så spiller vi inn det vi sier under seremonien i etterkant. 

Synes du ikke det er litt urettferdig at produksjonen har så mye makt? For eksempel at du kunne ha jobbet i ukesvis med å få ut en stor konkurrent, og så sendes vedkommende inn igjen noen dager etter, noe som vil sette deg i en utrygg situasjon...?

JO!!!!!!! Jeg holdt på å klikke noen ganger, haha. Det mest irriterende var selvfølgelig da Martine fikk VELGE seg partner inn i finalen. Altså? Da ryker jeg rett ut og mistet den sterkeste partneren på hotellet. Sykt irriterende. Vi så jo alle for oss at guttene skulle ofre partneren for en finaleplass og hvis ikke noen ofret seg kunne Martine velge. Petter skulle jo det og da hadde han og Martine stått i finalen, muligens mot Kevin og meg :////. Men, men. Sånn er det når man er med på et slikt tv-program. Sykt kjedelig, men jeg var jo forberedt. 

Hvem tror du vinner årets sesong?

Jeg tror han broren til Erlend Elias vinner sammen med en av legende-jentene, muligens Isabel Raad. 

Hvem er den kjekkeste av de nye guttene?

Leo!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TIL ÅRETS PARADISE HOTEL-DELTAKERE

Kjære, årets nye Paradise Hotel deltagere. Nå er det like før de aller første av dere setter dere på flyet ned til Mexico, og skal få oppleve noe helt spesielt. Dere skal få møte så mange nye mennesker, både deltagere og crew. Dere skal få bo på et luksushotell med verdens fineste ansatte aka. brev-menn, bartendere, kokker og vaskedamer.  Dere skal få utfordret dere selv på helt nye og uvante måter som dere antakeligvis aldri har gjort før. Dere skal få kjenne på nye følelser, god og dårlig samvittighet, sinne, glede, sorg, skuffelse, lykke, sjokk, hevngjerrighet, redsel og så mye annet. Dere skal få en opplevelse for livet!

Jeg kjenner at jeg er litt sjalu. Oppholdet mitt på Paradise Hotel var noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv! Jeg kjenner ennå på følelsene jeg satt med i de forskjellige situasjonene der inne. Det var en rar følelse av frihet til tross for at man var sperret inne på et hotell. Jeg kommer aldri til å glemme det jeg fikk se, høre og oppleve i løpet av de to månedene jeg var der, og selv om det til tider var veldig tungt så var det veldig gøy. Allikevel vil jeg at dere skal vite noe... 

Det kommer til å bli tungt, kanskje mye tyngre enn hva du tror på forhånd. Selv om du prøver å sette deg inn i hvordan det kommer til å bli der har du ingen anelse. Det er ikke mulig å forutse hva som vil skje og hvordan din opplevelse vil bli. Husk at det er et liv på utsiden, og det aldri er verdt å gjøre noe du kommer til å angre på når du lander på norsk jord igjen. Det er et spill for å overleve, men det er ikke et spill som handler om liv og død, selv om det kan virke sånn til tider.

Aldri gjør noe du ikke kan stå hundre prosent inne for og ikke la deg presse av noen til å gjøre noe du ikke vil, uansett hvem som presser deg. Du bestemmer akkurat hva du vil gjøre i enhver situasjon. Ingen kan tvinge deg til å ta en avgjørelse du selv ikke ønsker å ta. Du kommer til å føle deg presset, men for din egen del bør du stå imot. Tro meg, eller så kommer du til å angre. Du kan ikke styre alt selv om du gjerne tror det.

Så må dere huske å nyte det! Tiden går fort og før du skjønner bæret sitter du på flyet tilbake til Norge med tidenes kjærlighetssorg fordi eventyret er over. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE ANGRER JEG PÅ - PARADISE HOTEL

Det er lett å være etterpåklok, og særlig med avgjørelser som må tas under press. Paradise Hotel er akkurat en slik greie. Det er vanskelig å ta en avgjørelse, men det er veldig lett å angre. Jeg angrer på Paradise Hotel, ikke selve deltagelsen, men en del avgjørelser og "spill-trekk" som ble begått. Andre ting angrer jeg på bare fordi det hadde vært morsommere å se på TV om det gikk annerledes, og det hadde vært interessant å se hva som hadde skjedd videre. Dette er jo ikke ting jeg går rundt og tenker på i dag, men da jeg ble spurt hva jeg angrer på begynte jeg å tenke... Plutselig kom det opp et par punkter!

AT JEG VALGTE PETTER OVER MORTEN I UKE 10. Haha, dette er rett og slett fordi det hadde blitt et veldig morsomt TV-øyeblikk om jeg plutselig valgte Morten. I tillegg hadde det vært gøy å se hva som hadde skjedd videre i spillet om jeg hadde gått imot resten av hotellet. Det er den nysgjerrigheten altså... Skumle greier!

AT JEG BYTTA KOSTYME MED MARTINE. Her ble det mye styr, haha. Dette var i uke tre og vi skulle feire alle tiders Paradise-fester. Jeg hadde gledet eg masse til kostymefester, men fordi jeg var livredd for å falle ned trappene til bungalowen og død kom jeg alltid sist. Denne gangen fikk jeg først et troll-kostyme, og ble så sjalu på alle de andre. Etter å ha klaget i en evighet gikk Martine J med på å bytte bort sitt rosa kostyme mot mitt troll-kostyme. Jeg ble så glad helt til det viste seg at jeg så ut som en drag queen, og det var ikke helt den looken jeg var ute etter, så jeg var ikke fornøyd. 

AT VI IKKE BLE FOR COCKY. Her tenker jeg mest på i uke ni. Vi var så sikre på at vi hadde full kontroll, hello hvem kan beseire firkløveren Sofie, Morten, Kevin og Andrea liksom? Problemet var jo at vi egentlig bare var en trekløver, hehe. I tillegg var vi veldig på alle som sjekket inn før den tid, og det fungerte bra. Da Ida sjekket inn den uken følte vi at vi ikke trengte å være på henne, noe som resulterte i at alt gikk rett til helvete :))). 

AT JEG IKKE PRESSET MER PÅ HVEM SOM VAR DEMONEN. Jeg husker at jeg tok opp med Martine at hun knuste kula til både Henote og Teele, og på dette tidspunktet begynte jeg å bli mistenksom. Allikevel turte jeg ikke presse så mye på det fordi jeg var redd jeg innerst inne gjorde det kun fordi jeg ønsket henne ut. I ettertid angret jeg på at jeg ikke ga faen og presset mer på det, hehe. Sånne små ting. Det var riktignok det eneste som pekte mot Martine. Hun var helt utrolig god den uken der!

AT JEG VERKEN JOBBET FOR GULLBILLETT ELLER FINALEPLASS. Jeg ville jo ha gullbilletten som tilsvarte en finaleplass, men jeg ville stå i finalen med Kevin. Samtidig kunne jeg gått stått i en finale med Morten også, og det kunne ha skjedd om jeg fikk den billetten. Nå er det ikke så mye jeg kunne gjort for å få de andre til å gi den til meg, men i ettertid angret jeg litt på at jeg sa at jeg ikke ville ha den. Når det kommer til finaleplassen med Petter jobbet jeg ikke et sekund, og det angret jeg på like etter finalen. På dette tidspunktet var jeg bare så utrolig lei og sliten. Det var så kort tid til vi skulle hjem at jeg ikke gadd å bry meg. På dette tidspunktet burde jeg hatt mer krefter enn noensinne, men det hadde skjedd så my uforventet og nye ting kom frem i lyset som gjorde a jeg mistet all vilje til å kjempe for noe som helst der inne... :-( Det angret jeg selvfølgelig på i etterkant for herregud så moro det hadde vært å stå i en finale!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NY MORSOM FAKTA OM PARADISE HOTEL

Siden det forrige innlegget hvor jeg røpet Paradise-hemmeligheter ble så populært har jeg laget et nytt! Denne gangen har jeg samlet litt morsom fakta og noen hendelser til dere. Jeg kjenner at jeg får helt vondt i hjertet av å skrive disse innleggene, og ikke minst av å se bildene. Det er så mange gode minner her, og jeg skulle veldig gjerne skrudd tiden tilbake og opplevd alt en gang til... 

SOFIE OG JEG HADDE EN BESTEVENN-SANG

Jeg vet egentlig ikke hvordan dette ble til, men plutselig hadde vi en sang som var vår! Det var Lighthouse, og det var noe med teksten som bare passet oss perfekt. "Oh, nobody knows. We have come so far, We can't turn back now, Let me walk you down this road". Gjett om vi motiverte oss med denne hver gang vi var usikre! Hver gang den kom på så hoppet vi opp og sang til hverandre, haha. Før hver fest skrev vi en liste med sang-ønsker, og dagen etter Sofie røk ut var det selvfølgelig klart for dette ritualet igjen. Vi snakket om hvilke sanger vi ville høre og Morten sa at vi må jo høre Lighthouse, og jeg bare "nei, den klarer jeg ikke høre enda" haha. So sad. Ååh, nå savner jeg dette skikkelig må slutte med innlegg som dette. 

VI BRUKTE MYE LENGER TID PÅ HØNE-/LØVE-OPPGAVEN ENN HVA SOM BLE VIST

Haha, dette er så flaut! Jeg tror vi alle fikk helt brainfreeze. Jeg klarte ikke tenke i det hele tatt, til tross for at jeg har gjort dette oppgaven flere ganger før og klart det ganske raskt. Jeg var selvfølgelig ganske cocky og sa at "dette klarer jeg lett, gjort det mange ganger før". Vel, det gikk ikke så bra. Vi brukte nesten en time tror jeg. Det var helt sykt. 

JEG KASTET OPP PÅ JENTEUTFLUKTEN I UKE 1

Dette var så fælt! Allerede før jeg dro så ønsket jeg å dra på en utflukt helt lik som den vi fikk dra på. Båttur, jordbær, sjokolade og champagne, perfekt eller hva? Jeg ble utrolig glad da vi fikk vite at vi skulle akkurat dette, men det var ett problem... Jeg var skikkelig fyllesyk, og det var ganske mange bølger denne dagen. I det vi satt oss ned og fikk servert champagne måtte jeg kaste meg ut over kanten på båten, og der ble jeg liggende en stund mens jeg fikk et lite hyggelig møte med gårsdagens festligheter. 


Her drikker jeg brus og later som om det er champagne, haha. Jeg klarte ikke se på flasken med alkohol en gang.

MATEN VI FIKK VAR SINSSYKT GOD

Det går nesten ikke en dag uten at jeg savner maten vi fikk til lunsj og middag. Jeg ble skikkelig overrasket over hvor mye sunn mat vi fikk, og jeg endte opp med å spise masse jeg aldri hadde spist her hjemme i Norge. Den første dagen fikk vi for eksempel noe biff-kjøtt og jeg spiser nesten ikke kjøtt fordi jeg synes det er ekkelt og sjelden smaker veldig godt. Dette var noe helt annet! Det var så sykt godt! Vi fikk også noen burgere som var helt insane gode. DEt var absolutt favoritt-middagen min hehe. Annet enn dette fikk vi reker, wok, fisk, vårruller, pølser, pizza, salat, pasta og sikkert mye mer jeg ikke husker på. Det var alltid to forskjellige retter på bordet, og de tok alltid hensyn om det var noe vi ikke kunne spise. 

CREWET VAR VERDENS BESTE

Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor fantastiske crewet rundt oss var. Hvis jeg skal være ærlig så savner jeg omtrent hele crewet masse. De var så fine, snille, søte, morsomme og tok skikkelig godt vare på oss. Det var så moro på premierefesten for da fikk jeg endelig møte de jeg snakket med i telefonen hver dag! All kommunikasjon i form av beskjeder under innspilling gikk via telefonen, og jeg ble så glad i de som ringte meg selv om jeg ikke ante hvem de var. Derfor var det så moro å endelig møte dem! Gled dere til å tilbringe tid med crewet neste år for dere som skal dit. Forhåpentligvis for deres del får dere mange av de samme som vi hadde i år, da er dere heldige ❤


Svanhild, meg, Sofie og Rebecca. Svanhild og en som heter Jonas reise ned med oss, og Svanhild var en av "barnevaktene" våre der nede. 

JEG BLE BITT AV ET INSEKT SOM SUGDE BLOD AV HALSEN MIN

DETTE VAR HELT FORFERDELIG! Vi satt oppe i loungen i påskeuken, og i løpet av de første ukene hadde vi lagt merke til noen store insekter som lagde helt sykt ekle pipelyder. De hadde lange taggete følehorn og var bare sykt ekle. Jeg trodde egentlig de var helt harmløse, men der tok jeg grundig feil. Tilbake til historien. Vi satt i loungen og plutselig hørte jeg en ekkel, skjærende pipelyd som jeg trodde kom fra øret mitt. Jeg gned meg i øret, men ingenting skjedde. Så kjente jeg at noe stakk meg hardt i halsen like under øret, og da jeg skulle børste det bort satt det fast! Det viste seg å være dette ekle, store insektet som hadde bitt seg fast og satt og sugde blod fra halsen min! Jeg tok tak i det, rev det av halsen min og kastet det ut på gulvet som en spontan reaksjon. Jeg hadde seriøst bitemerker på halsen! Det var så ekkelt. Jeg løp rett bort til bartenderen for å spørre om den var giftig, men han bare lo av meg og sa at den heldigvis ikke var det. 

PETTER FALT I BASSENGET MED MIKROFON PÅ

Dette skjedde allerede den første uken. Vi fikk streng beskjed om å holde mikrofonene unna vann da disse koser ganske mye penger. Petter skulle klatre ut via en av solsengene på Fortuna og klarte å falle bassenget! Han kom seg opp like raskt som han falt ut, og alt gikk bra. Det hele var bare veldig morsomt, og Rebecca ga han navnet plaske-Petter som har blitt hos han siden. 

VI DRAKK MER ENN TIDLIGERE SESONGER

Hehe, dette overrasket meg veldig. Vi og produksjonen slet veldig med å finne en løsning som gjorde at vi kunne drikke og kose oss, men ikke bli så fulle at de ikke kunne bruke det de filmet. Vi prøvde ganske mye forskjellig, men det er ikke så lett som man tror. Hvis baren må stenges fordi en person blir for full så er det kjedelig for resten som ikke en gang har rukket å bli brisne. Vi var så veldig på det å chugge i begynnelsen, og det var vel der mye gikk galt i forhold til at noen tålte det, mens aldre ikke gjorde det. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JUICY PARADISE-HENDELSER SOM IKKE KOM PÅ TV

Nå skal jeg dele litt juicy stuff med dere som ikke ble vist på TV! Dette er ikke noe kjedelig "vi spiste dette til middag"-greier, men en del morsomme og interessante hendelser som ikke fikk tv-tid i løpet av årets sesong. En del ble jeg overrasket fordi det kunne vært ganske morsomt, og noe er jeg glad for at ikke ble tatt med... 

HENOTE HOLDT SEXY-KURS FOR MEG FØR MR. OG MISS PARADISE... Jeg fikk helt panikk i uke 7 da det var klart for det jeg hadde gruet meg til helst siden jeg takket ja til å være med, nemlig Mr. og Miss Paradise.konkurransen! Da vi fikk utdelt oppgaven viste det seg at del to inneholdt et slags show med partneren, og Kevin og jeg lagde verdens kleineste danserutine, haha. Jeg ble SÅ lettet da vi ikke kom videre fordi jeg visste at vi var trygge uansett. Jeg ville allikevel forberede meg fordi jeg regnet egentlig med at vi skulle gå videre fra første runde. Det endte med at jeg gikk over gangen til Henote for å få hjelp. Herregud, vi har ledd så mye av dette i ettertid, og selv om jeg er glad for at det ikke kom på tv hadde det vært morsomt med et gjensyn. Hun hadde nemlig et lite sexy-kurs med meg i et forsøk på å lære meg noen sexy dansemoves jeg kunne bruke i konkurransen. Hun stilte seg opp i croptop og sting og prøvde å lære meg sexy hoftebevegelser haha herregud det var moro!

KEVIN OG JEG HOOKET ANDRE KVELDEN SOM PARTNERE... Hehe, dette ble ikke tatt med selv om jeg var sikker på at de skulle kjøre på. Den første kvelden som partnere var kjempekoselig, og begge lo litt av at vi lå og koste i form av å holde rundt hverandre og stryke litt på rygg fordi ingen av oss hadde gjort dette med vår forrige partner. Dagen etter var det fest, og det endte med litt uskyldig hooking da vi la oss. Det jeg ikke visste var at han da hadde satt seg dette målet om å ha sex med meg på Paradise, haha. Det så jeg ikke før episoden ble vist på tv, og kjenner det er veldig greit at han ikke nådde det målet altså! Det var faktisk mye hooking mellom oss, men de tok bare med en gang på tv tror jeg. 

JEG FALT OG KUTTET ALBUEN PÅ EN FEST... Dette var så trist! Dette var i uke ti tror jeg, Sofie hadde røket ut like før og jeg var ganske lei meg. Jeg klarte å ha en morsom fest allikevel, og vi satt sånn ti stykker i badekaret på Alegria og plasket i vei. Da vi skulle legge oss måtte jeg inn på Alegria for å hente tingene mine, og nettopp fordi vi hadde plasket over hele rommet var gulvet fullt av såpevann. Jeg hadde hendene fulle av ting i det jeg skled på gulvet og hadde dermed ingenting å ta meg imot meg. Det endte med at jeg falt bakover og landet rett på rumpa og tok meg imot med albuen min. Jeg var kjempeflau og planla å snike meg ned i Bungalowen uten å si noe til noen selv om det gjorde helt sinnssykt vondt. Det gikk jo ikke fordi blodet fosset ut av albuen min, og jeg skulle gå ned sammen med Petter, Ida og Morten. Jeg tror det var Morten som hadde med seg et slags førstehjelp-sett eller noe. Han bandasjerte i hvert fall armen og så satt jeg Grunde ansvarlig for å rense det og skifte bandasje hver dag, haha. Fine guttene som tok vare på meg ❤ Jeg har faktisk fortsatt arr fordi jeg ikke ville dra til legen å sy, hehe.  

PETTER OG JEG HADDE EN STOR KRANGEL I UKE TRE... Jeg gru-gledet meg skikkelig til å se togafesten i uke tre på tv fordi Petter og jeg hadde en kjempestor krangel den kvelden. Martine som bodde på rommet ved siden av hadde faktisk hørt oss fordi begge ropte så høyt, haha. Den kom ikke på tv, og jeg ble litt lettet, men samtidig hadde jeg gledet meg til å se den fordi det faktisk var Petter som var verst av oss for en gangs skyld! Da vi kom på rommet den kvelden begynte han å mase om jeg kom til å bytte han ut for Aleksander eller Morten, noe som var veldig rart fordi jeg hadde ikke det i tankene en gang. Det hadde ikke gitt noen mening. I hvert fall så var han ganske sur og litt sjalu fordi jeg klina med alle andre enn han og blablabla, og da ble jeg irritert og så ble det en stor fyllekrangel ut av det. 

BARTENDEREN OG SOFIE VAR BESTEVENNER.. Bartenderen/brevmannen vår Manuel var så skjønn! Både Rebecca og Sofie ble best buds med han, og de snakket om hundene hans og masse greier. Altså, Sofie og Manuel ble omtrent bestevenner i løpet av de første ukene. Det var så søtt da Sofie røk ut, fordi hun hadde skrevet om Manuel på speilet i Bungalowen hun bodde i! På vei opp derfra møtte vi på Manuel som skulle ned og se på det, og han var så trist fordi hun hadde røket ut. Det var forresten kjempesøtt da hun kom inn igjen også. Da de møttes igjen stod begge med tårer i øynene og ga hverandre tidenes lengste klem, haha så søte. 

JEG VISSTE AT KEVIN VAR MORDEREN I PÅSKEUKEN... Uff, dette har jeg dårlig samvittighet overfor Grunde, men der inne må man være kynisk og det var jeg så til de grader. Etter at mordet på Aleks hadde skjedd og alle var samlet opp i loungen igjen skulle jeg på do, og møtte på Kevin nede i gangen på vei opp fra sync (det rommet vi snakker i alene). Jeg husker at jeg sa til han noe sånt som at "jeg vet at du er morderen, jeg kommer ikke til å si noe, men vi må snakke med André for han nevnte at det kunne være deg". Han nektet selvfølgelig, men jeg skjønte det. Han var ikke oppe og danset med de fleste av oss, og jeg og Henote møtte han på vei opp fra bungalowene etter at vi hadde vært på do nok en gang, så alt ga mening. Dessverre kunne jeg ikke risikere at han ble sendt hjem, hello min allianse liksom, så jeg startet damadge control med en gang og da noen foreslo Grunde kjørte jeg på med det og overanaslyserte alt han gjorde for å bruke det som argument til hvorfor ha kunne være morderen. Jeg husker jeg sa til Sofie samme kveld som mordet skjedde at det var Kevin, men hun var så søt og naiv og nektet for at Kevin kunne ha gjort det. Uansett, det er derfor jeg kikker på Sofie og smiler så fornøyd i det vi ser at Kevin reiser seg og forteller at han er morderen. Jeg satt og sa på sync at jeg var sikker på at det var Kevin, men at jeg skulle legge skylden på Grunde og jeg er veldig glad for at dette ikke ble tatt med på tv. Det hadde blitt et helvetes kaos i kommentarfeltet her og der, så jeg er glad for at klipperne sparte meg for den hetsen hehe takk. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SEES VI PÅ PARADISE HOTEL NESTE ÅR?

Snakkes i Mexico om et halvt års tid da! Jeg gjør comeback på tv-skjermen og blir med i neste sesong av Paradise også. Haha, neida, men jeg får ukentlig spørsmål om jeg kunne vært med på Paradise Hotel igjen. Særlig de gangene jeg har åpen snap blir dette spørsmålet stilt flere ganger hver eneste gang! Jeg forstår dere godt. Dere er vel nysgjerrige på om jeg angrer eller om det var så gøy at jeg vil gjøre det igjen. 

På en måte kunne jeg godt vært med på Paradise Hotel igjen. Jeg synes jo hele konseptet er kjempegøy! Jeg elsker alt, og som jeg sa i portrettet mitt var jeg med for opplevelsen, men også fordi jeg ville prøve å spille spillet. Jeg synes det er veldig interessant og det er fascinerende å se hvordan folk forlater prinsippene sine, og hvor sterkt overlevelsesinstinktet blir der inne. Jeg hadde det så utrolig gøy, og det er den absolutt beste opplevelsen jeg har hatt. Det var en kombinasjon av sol, varme, luksus og utrolig flotte mennesker. Jeg er så glad i mange av de som var med, og flere endte opp med å bli noen av mine beste venner i dag. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg var med, og jeg føler at det var meningen at jeg skulle være der med akkurat disse menneskene. Hadde det ikke vært for det hadde jeg nok aldri møtt Sofie, Kevin, Henote, Petter, Martine eller Morten, noe som hadde vært kjipt fordi det er mennesker jeg er veldig glad for å ha i livet mitt den dag i dag!

Allikevel vet jeg ikke helt om jeg ville vært med igjen. Det vil bli umulig å gjenskape en så god opplevelse, og fordi jeg var så fornøyd etter denne opplevelsen kan det fort bli at en ny runde på Paradise blir en skuffelse. Hvordan kan det bli like bra å være der som det var i år? Jeg vet ikke, det kan jo også bli enda bedre. Dere stiller et vanskelig spørsmål, fordi jeg vet faktisk ikke svaret hundre prosent. Frem til nå har jeg sagt at nei, jeg ville ikke vært med igjen. Samtidig kjenner jeg at jeg savner det skikkelig, så hadde jeg fått et tilbud om å bli med igjen ville det blitt vanskelig å si nei... 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG MÅTTE TIL PSYKOLOG ETTER PARADISE

For noen dager siden kom det ut en sak om at flere av oss deltagere søkte psykolog-hjelp etter oppholdet på Paradise Hotel. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om overgangen tilbake til hverdagen, som var ganske mye hardere enn hva jeg hadde forventet. Jeg har nesten utelukkende snakket positivt om oppholdet og opplevelsen jeg hadde på Paradise Hotel. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg var med, men det er viktig å informere om at det også har en bakside. 

Vi går gjennom en obligatorisk psykologtime under intervjuprosessen til programmet. Det er naturlig nok fordi castingen trenger å vite om vi er rustet til det som venter oss. Alle reagerer forskjellig på ting, og det er vanskelig å se på forhånd hvordan enkelte reagerer på opplevelsen og tiden etterpå. Vi hadde også en time med den samme psykologen på hotellet på Gardermoen kvelden før vi dro til Mexico. Personlig synes jeg dette var veldig deilig, fordi akkurat der og da var jeg kjempe-nervøs. Det var flere ganger den dagen hvor jeg vurderte å trekke meg, fordi jeg fikk noia og tenkte "hva er det du driver med?". Heldigvis fikk jeg svar på mange av spørsmålene som surret rundt i hodet mitt under denne siste psykolog-samtalen. Det roet meg veldig, og for meg er det er den viktigste samtalen jeg hadde i løpet av hele prosessen. 

Da vi kom hjem ble vi også tilbudt en psykologtime, og vi har fortsatt tilgang på det nå i ettertid. Jeg dro på denne timen, og det var ganske lettende. Dette var samme helg som vi kom hjem, og dagen etter alle var ute sammen i Oslo for første gang. Da jeg kom dit tenkte jeg at dette egentlig ikke er noe jeg trenger, men da jeg først satt meg ned i sofaen og vi begynte å snakke sammen så var det utrolig deilig. Vi snakket om hva som hadde vært det hardeste med å være der, hvordan ting gikk der og hvordan ting var nå. Vi snakket om forholdet mellom deltagerne, forventninger, hva som kom til å komme i fremtiden og mye jeg plutselig skjønte at jeg trengte å snakke om. På dette tidspunktet slet jeg veldig med å sove, jeg hadde null energi og orket ikke spise. Jeg lå våken til klokken fem om morgenen, var sulten klokken tre på natten og orket ikke plukke opp en genser som lå på gulvet på rommet mitt en gang. Jeg hadde levd i luksus i to måneder uten å måtte gjøre noe som helst selv, og det er nesten skummelt å se hvor lett man venner seg til slikt. Heldigvis fortalte hun meg at dette er helt normalt, og jeg må gi det tid. Det er normalt at jeg ikke får sove, at jeg ikke orker å rydde og at jeg ikke har energi til å lage middag. Jeg trengte å høre dette.

Det å oppleve en så stor forandring i livet er ikke enkelt, og til dere som vurderer å melde dere på eller allerede har gjort det så må dere ha i bakhodet at det kan bli tungt etterpå. Uansett så angrer jeg som sagt ikke et sekund på at jeg ble med, fordi dette er den beste opplevelsen jeg har hatt! Det var så moro, og nå i ettertid har jeg fått gode venner og sitter igjen med mange flotte minner fra en unik og utrolig kul opplevelse som få andre får oppleve. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

DET AT ALLE ER VENNER ETTER PARADISE ER EN LØGN

Det kommer daglig spørsmål fra alle hold om jeg er venn med den og den deltageren fra Paradise Hotel. Har dere kontakt? Er dere uvenner? Hva synes du egentlig om den og den? Jeg forstår godt at dere er nysgjerrige, for det skjer alltid mye i kulissene når man kommer hjem som ikke havner på blogg, Instagram og Snapchat. Det har nok skjedd litt mer dramatikk i større grad enn hva vi har gitt uttrykk for, men det er faktisk mellom oss som privatpersoner. 

Nå er det ikke snakk om at det har skjedd noe som gjør at noen er uvenner, i hvert fall ikke så vidt jeg vet. Allikevel er det med at alle er venner kanskje ikke helt korrekt. Det er ikke slik at noen er bitre fiender eller hater hverandre, men alle kan ikke være like gode venner. Vi er en stor gjeng med mange forskjellige, sterke personligheter og det sier seg vel selv at ikke alle blir bestevenner.Jeg fant på en måte mine nærmeste ganske raskt, og merket fort hvem det var etter at vi kom hjem. I tillegg er det mange jeg er god venn med og som jeg liker å henge med, selv om vi ikke har tid så ofte som vi kanskje skulle ønske! Så er det selvfølgelig noen jeg aldri snakker med, annet enn om jeg møter de tilfeldigvis på gata. Jeg vil ikke beskrive det som venner, men heller som bekjente. 

Vi har en gruppechat på facebook med hele gjengen, og vi jentene har en egen. Det er stadig vi snakker her om å finne på noe, men det å samle alle blir som regel vanskelig. Vi har våre egne liv, og det skjer mye hos alle sammen nå tror jeg. Personlig synes jeg det er veldig koselig de gangene vi jentene henger sammen, og det kan være alt fra kosekveld med chips og potetgull til vors og bytur. Det er ikke alle jentene jeg snakker med hver dag, eller hver uke for den saks skyld, men det er ikke akkurat unormalt. Jeg tror det er få som har god kontakt med absolutt alle.

Det jeg er veldig glad for er at det alltid er koselig når hele gjengen møtes, som for eksempel på finalefesten. Jeg har hørt rykter om at det tidligere har vært drama på slike fester fordi deltagerne er såpass sinte på hverandre, eller uvenner. Slik er det heldigvis ikke med oss, og jeg tror helt ærlig at vi kunne hatt det kjempegøy om hele gjengen dro tilbake til Mexico med eller uten kameraer. Alle er ikke nære venner, men det er heller ikke noe uvennskap og det er jeg utrolig gald for. 

DETTE ER JEG STOLT AV Å HA GJORT PÅ PARADISE HOTEL

I dag er det en uke siden den siste episoden av årets Paradise Hotel ble sendt på tv. Det er faktisk veldig rart å ikke skulle logge seg inn på Viaplay for å se dagens episode, eller å vente i spenning på hva som kommer til å bli vist frem og ikke. Jeg savner det skikkelig, jeg! Det er så mange av de andre som synes det er deilig at det er over, men jeg er faktisk ganske trist. Det er noe som mangler i hverdagen min akkurat nå, og det er rett og slett Paradise Hotel. Når sant skal sies skjer dette hvert år PH er over, men det er selvfølgelig ekstra trist når det er min sesong med mine fine venner. I sorg over at jeg ikke lenger er å se på tv-skjermen (hehe) har jeg laget dette innlegget hvor jeg forteller dere hva jeg er stolt av å ha gjort i løpet av oppholdet mitt!

❤ Jeg stod med min første partner seks uker i strekk, noe som ikke er så veldig vanlig inne på Paradise. Dette er jeg veldig fornøyd med, og i de seks ukene var det ingen andre jeg heller ville stå med. I begynnelsen hadde jeg et veldig fint partnerskap med Petter, og det er på en måte synd at valget hans i uke seks ødela synes mitt på han som partner såpass mye... 

❤ I løpet av hele oppholdet dolket jeg aldri partneren min i ryggen. Jeg var 100% trofast mot Petter da vi stod sammen og mot Kevin da vi stod sammen. 

❤  Jeg klarte å komme med så nære en finale det er mulig å komme uten å faktisk være i den. Selvfølgelig ville jeg stå i finalen selv, men jeg må faktisk innrømme at jeg er fornøyd med å ha kommet meg helt til finaledagen og havnet på en tredjeplass på Paradise. 

❤ Jeg klarte nesten 12 uker uten å ryke ut.. Her skulle jeg ønske jeg kunne skrive at jeg aldri røk ut, men jeg var dessverre ute av hotellet i en liten time da Martine Lunde fikk velge seg en partner å stå med i finalen og valgte Kevin. Da røk jeg dessverre ut, men kom heldigvis inn igjen like etterpå. Allikevel må jeg si at jeg er ganske fornøyd med å ha kommet meg helt til siste uke uten å være ute av hotellet. So close! Jeg var med i alle episodene da ❤

❤ Jeg fikk det som regel som jeg ville. Det er ganske gøy at vi i de første åtte ukene av oppholdet på Paradise fikk det akkurat som vår allianse ønsket det! Vi var flinke og jobbet hardt og lurt for å oppnå det vi ønsket, og bortsett fra da Sofie røk ut, Isabelle fikk sitteplass og jeg misset finaleplassen gikk det ganske så greit med tanke på spillet. 

❤ Jeg hadde ikke sex på TV! Dette sa jeg at jeg absolutt ikke skulle ha før jeg sjekket inn, og jeg er veldig glad for at jeg klarte å holde dette løftet til meg selv. Samtidig hadde det ikke vært krise. Jeg ser nå at det å ha sex på TV ikke er en big deal lenger. Hvis man for eksempel ser på Aleks og Lunde så var de utrolig glad i hverandre og da er det bare koselig med litt sengehygge, eller hva?

❤  Jeg fikk utrolig mange gode venner som jeg er kjempeglad i den dag i dag!

REISEN FRA MEXICO OG OVERGANGEN TILBAKE TIL HVERDAGEN

Dro vi rett hjem etter finalen? Festet vi den kvelden? Når dro vi hjem og hvem dro vi sammen med? Dro alle deltagerne som hadde vært med i sesongen hjem sammen? Hvor si vi hade til hverandre? Alt dette skal dere få svar på nå!

Like etter finalen samlet alle seg oppe i loungen. Dette ble en veldig lang kveld. Alle skulle ned på syncrommet, der vi sitter foran en greenscreen alene, og snakke om hva som nettopp hadde skjedd og med tanke på hvor mange vi var tok det selvfølgelig lang tid. Vi ble ikke ferdige før lang på natt, og det til tross for at det var laget et ekstra syncrom for at det skulle gå raskere! Heldigvis ordnet de med en tv til oss og masse pizza så vi hadde det ganske koselig selv om alle var veldig slitne. På dette tidspunktet gledet jeg meg bare til å komme på utsiden, få telefonen min og komme meg hjem. Alt var over, og det var så trist å tenke på at jeg bare ville komme meg bort fra det hele. Sent på natten kjørte vi til et hotell et stykke utenfor hvor alle sammen skulle overnatte. Det var kun juryen og finaleparene som var igjen i Mexico på dette tidspunktet, og alle sov på samme hotell. 

Vi tilbragte en dag sammen utenfor før vi reiste tilbake til Norge. Dette var faktisk en skikkelig hyggelig dag! Webben kom på besøk og vi fikk se den aller første promoen for programmet som ble sendt på TV i Norge! Det var utrolig rart og skikkelig moro. Jeg tror faktisk videoen hvor vi ser det for aller første gang ligger på Viafree! Senere gikk vi på en lokal butikk og kjøpte masse godteri og snacks, slappet totalt av og nøt å være borte fra alt av kameraer og spill. Det var så deilig å kunne slappe helt av og på en måte være bare Andrea igjen. Jeg var utrolig fokusert på spillet og at jeg var på Paradise Hotel under innspillingen, så da vi kom utenfor fikk jeg virkelig senket skuldrene. Samtidig merket jeg at jeg hadde lagt til meg noen vaner på grunn av kameraene inne på hotellet. Da jeg skulle dusje den første dagen etter at innspillingen var ferdig dekket jeg over både underliv og puppene mine med hendene i det jeg gikk inn i dusjen. Det tok noen sekunder før jeg skjønte hva jeg drev med. Altså, jeg var helt mutters alene! Jeg tar meg ennå i å dekke puppene mine om jeg for eksempel har på meg en body jeg må ta av hvis jeg skal på toalettet. Det er sånne rare vaner jeg har fått.

Den siste kvelden i Mexico samlet en god gjeng av oss seg ute rundt et bord i resepsjonen. Vi satt oppe til langt på natt, og det kunne minne om en sen sommernatt i Norge med gode venner. Vi snakket om alt som hadde skjedd inne på hotellet, tanker vi hadde rundt spillet, hvorfor vi hadde gjort som vi gjorde og absolutt alt vi kunne komme på. Det ble en del overraskelser, i hvert fall for noen, men jeg tror det var godt at vi fikk snakket om det der hvor vi kunne forklare og utdype i stede for at vi ble overrasket når vi så det på tv flere måneder senere. Det var en perfekt avslutning på det som for meg var en utrolig fin opplevelse. 

Vi jentene pluss Andrè skulle fly sammen hjem grytidlig neste morgen, og det var så rart å skulle dra fra resten av guttene. Vi hadde faktisk bodd sammen og tilbragt alle timene i løpet av døgnet sammen de siste to månedene. Jeg husker hvor rart det var å sette seg inn i minibussen sammen med jentene, men samtidig var jeg skikkelig spent! Alle fortalte oss at det er nå det virkelig begynner, og spenningen var på topp da vi gikk tilbake mobiltelefonene våre. Vi hadde fått vite på forhånd at vi startere allerede var sluppet i Norge, og at introvideoene våre lå ute på nettet! Herregud, det var så utrolig rart å åpne telefonen og se meldingene fra venner og bekjente som hadde sett den videoen. Det første jeg gjorde var å bruke opp det svindyre 4G-nettet i Mexico for å få sett videoen min, og det var så gøy! Det var skikkelig meg, og det var jeg veldig glad for. Alle sammen var helt lost i mobilen sin på den kjøreturen fra hotellet til flyplassen. Det tror jeg de fleste hadde vært i en slik situasjon. 

Vi reiste hele veien hjem sammen, og snappet med guttene nesten hele veien hjem. Det var så koselig! Vi har ennå ikke vært ordentlig fra hverandre. I hvert fall ikke jeg og de jeg ser på som mine nærmeste nå. Sofie sov hos meg nesten hver dag etter at vi kom hjem fra Mexico før vi flyttet sammen. Jeg husket da hun skulle spille inn Kollektivet, og det var skikkelig rart å plutselig ikke se henne på noen dager! Bortsett fra den tiden hvor Henote bodde i Trondheim føler jeg at jeg har hatt alle rundt meg til enhver tid. De aller fleste bor i Oslo, og Kevin er jo her nesten hver eneste uke! 

Det var selvfølgelig rart å komme hjem, og det var ikke før jeg la meg til å sove i min egen seng at jeg forstod hvor sliten jeg var. I tiden etterpå slet jeg skikkelig med å snu døgnet og med å finne en rytme i hverdagen. Heldigvis får vi tilbud om psykolog i ettertid, og alle har en like etter vi kommer hjem. Hun fortalte meg at det er helt normalt å slite med å tilpasse seg en vanlig hverdag igjen, og at ting som å rydde opp etter seg eller lage middag plutselig blir veldig tunge ting når vi har levd et luksusliv i to måneder. Jeg slet også veldig med å spise, og hadde ingen matlyst på dagtid. I tillegg sov jeg til midt på dagen og var våken til tidlig på morgenen. Jeg husker at det alltid var liv i gruppechatten i femtiden på morgenen, fordi hele gjengen heldigvis var i samme situasjon. Det jeg er mest glad for i denne perioden er at vi hadde hverandre. Hvis jeg hadde vært alene i alt dette vet jeg ikke hva jeg skulle gjort.

Alt i alt har det gått veldig bra, og overgangen tilbake til et forholdsvis vanlig liv tok tid, men det gikk til slutt!

MINE BESTE MINNER FRA PARADISE

Jeg har utrolig mange gode minner fra oppholdet mitt på Paradise Hotel. Det var en unik og fantastisk opplevelse som jeg aldri ville vært foruten. Jeg er så glad og takknemlig for å ha fått den muligheten, og det gikk jo egentlig ganske bra! Nå skal jeg fortelle dere om mine aller beste minner fra Pradise Hotel!

Da vi var på jenteutflukt den første uken. Vi fikk dra på båttur, og selv om jeg var skikkelig fyllesyk så er dette noe av det jeg husker aller best. Vi padlet rundt og fikk bade i sjøen, noe som var skikkelig digg. Etterpå fikk champagne (som jeg ikke klarte å drikke, jeg hadde brus i glasset), sjokolade og jordbær mens vi fikk bestemme skjebnen til ungkarene på hotellet. Det var en veldig fin dag. 

Da jeg fikk Petter som partner. Jeg kom ikke så godt overens med mine to første partnere, så da jeg ble partner med Petter ble jeg kjempeglad. Det var lett å merke at vi kom veldig godt overens, og stemningen på rommet var en helt annen enn med de to andre. Vi hadde det så morsomt, og det var en kveld hvor vi begge lo så vi gråt av kosebamse-historiene mine som egentlig ikke er morsomme, haha. 

Da all strømmen gikk på hotellet og hele gjengen samlet seg inne på Fortuna. En del av oss flyttet oss ut til solsengene og satt og snakket om livet, universet og alt under den sykeste stjernehimmelen jeg har sett i mitt liv! Dette er nok mitt aller beste minne. Det var så fint!

Da Sofie og jeg tok hattebeskytteren til Grunde (vi trodde det var søppel, hehe) og brukte det som rekvisitter til superheltkostymet vårt. Dette var så morsomt! Vi brukte håndklær som kappe og tok hattebeskytteren på hodet, før vi snek os ut i bassenget for å skremme de andre. Det hele endte med at vi kriget om en gummibåt mot Kevin og Morten i bassenget, og det var helt sykt morsomt! 

Da Kevin valgte meg over Henote og jeg fikk bli med inn i finaleuken! Jeg var så glad, og så stolt over meg selv fordi jeg hadde klart å komme meg helt til finaleuken. Det var helt sykt! Vi fikk cava og de spilte We are the champions i det vi kom opp i loungen etter parseremonien, og det kommer jeg aldri til å glemme. Da Sofie kom inn igjen! Jeg ble så utrolig glad for å se henne igjen, og det var omtrent det siste jeg forventet. Jeg var sikker på at Henote skulle komme løpende inn i loungen, så det tok litt tid før jeg faktisk skjønte at det var Sofie. Jeg begynte faktisk å gråte. Oppholdet mitt var absolutt ikke det samme uten henne, og jeg hadde hele tiden et lite håp om at hun skulle komme inn igjen. Jeg var så gald den dagen der!Da Petter kastet kulen og ofret Isabelle for meg. Jeg ble så glad, og er evig takknemlig for at han gjorde det for meg. Han var en stor del av oppholdet mitt på Paradise, så på en måte var det helt rett at vi gikk inn i finaledagen sammen. 

Jeg kunne ramset opp fem A4 sider om alle de gode minnene jeg har, men dette er de som sitter sterkest igjen av de gode. Alt i alt var det en fantastisk opplevelse som jeg er utrolig glad for at jeg nå har. 

KULA GIKK I BAKKEN

Kvelden i går var så utrolig bra! Det var finale på Paradise Hotel, og det skulle selvfølgelig feires med finalefest. Vi startet med å samle nesten alle jentene (pluss Morten og Kevin selvfølgelig) hjemme hos oss for et lite vors. Det var skikkelig koselig, og det var så moro å se hvor fine alle sammen var. Herregud for noen fine folk det har vært med i årets sesong. Jeg kan ikke si nok ganger hvor glad jeg er for at jeg var med i akkurat denne sesongen med de fine menneskene her!

Vi så selvfølgelig finalen på storskjerm, og det var kanskje en del som ble overrasket over resultatet. Det at Martine slapp kulen har selvfølgelig skapt reaksjoner, men jeg synes igjen det er helt utrolig hvor mye folk henger seg opp i dette. Ja, det var dårlig gjort. Det må jeg innrømme at jeg synes selv, og jeg ga uttrykk for det i selve finalen så å si noe annet nå er bare dumt. I mine øyne var Kevin den mest verdige vinneren av alle gjennom hele sesongen, så han hadde selvfølgelig fortjent en del av de pengene. Allikevel synes jeg ikke det er greit å se hvor mange stygge tilbakemeldinger Martine får. Spre kjærlighet, ikke hat ❤ Det er faktisk en del av spillet, så sånn er det bare. Hun gjorde det hun mente var best for seg selv, og ingen kan si nå hva de ville gjort eller ikke gjort før de eventuelt står der selv.

Jeg må også si hvor utrolig stolt jeg er av finaleparene! Jeg klarte ikke slutte å smile da jeg stod med juryen og så de sitte der sammen, så utrolig fine! De har jobbet så hardt alle fire, og det er virkelig fortjent. Jeg mente hvert eneste ord jeg sa da jeg gikk for å stille meg bak Sofie og Morten. De ble utpekt som de største spillerne og sett på som en trussel, men allikevel klarte de seg så bra og klarte i tillegg å gjøre så mye for de rundt seg! Altså, jeg holdt på å sprekke av stolthet!
Selvfølgelig er jeg stolt av meg selv også. Jeg kom så nære en finale man kan komme uten å faktisk stå i den, og selv om det var skikkelig surt å ryke på selve finaledagen er jeg stolt. Jeg avsluttet en skikkelig bra sesong med min fine partner og en tredjeplass på Paradise Hotel! Det er faktisk helt sykt, og jeg føler at jeg har klart meg skikkelig bra. Nå er alt over og det er skikkelig rart... 

DET VAR URETTFERDIG

Akkurat nå sitter jeg med samme følelse som jeg hadde inne på hotellet i disse episodene. Jeg var så lei, og jeg var så sliten av at uansett hva jeg gjorde så spilte det ingen rolle. Da jeg så gårsdagens episode ble jeg bare skikkelig lei. Jeg har jobbet for å være der i 12 uker, og så ryker jeg fordi jenta med finalebillett får velge fritt hvem hun vil stå med i en finale... Velge fritt. Ingen ofring, ingenting. Der og da føltes det veldig urettferdig. 

Det er jo sånn spillet er. Tvister kommer når du minst venter det, en makt blir delt ut og uventede ting skjer. Det er omtrent det samme som da jeg fikk velge å sende ut en gutt. Det var ingen grunn til det annet enn at jeg fikk utdelt den makten, men herregud så kjedelig det er at sånt skjer dagen før selve finalen!

Jeg kjente at jeg ble dratt rett tilbake til denne dagen i Mexico. Da jeg sjekket ut var jeg ikke bitter, men jeg var sliten. Jeg følte at uansett hva jeg gjorde for å bli så hadde det ingenting å si. Jeg hadde ikke en sjanse den dagen. Det er så irriterende fordi jeg vet at verken jeg eller Kevin ville ofret hverandre i den kuleseremonien senere på dagen. Jeg hadde et perfekt utgangspunkt til å stå i finalen med den ultimate partner for meg, men da dette skjedde mistet jeg bare all gnisten. Jeg ville bare komme meg så fort ut av hotellet som mulig så jeg ikke skulle begynne å gråte. Det var ikke før jeg kom til huset med resten av jurymedlemmene at jeg lot meg selv reagere på at jeg måtte sjekke ut. Den første jeg såda jeg kom inn i huset var deltageransvarlig som reiste ned med oss og som jeg følte stod meg nærmest av alle i crewet. Da jeg så det sjokkerte ansiktsuttrykket hennes da hun så meg og sa "Andrea, men du skal jo ikke være her" kom tårene. I tillegg kom resten av juryen med like store øyne og gode klemmer, og da var det kjørt for min del. Jeg følte meg så ferdig. 

Jeg satt utrolig stor pris på at Petter valgte å ta meg inn igjen, og det gjorde dagen veldig mye bedre. At han ofret Isabelle for meg og tok meg med inn på selve finaledagen er jeg evig takknemlig for. Nå står vi sammen, og jeg føler enn å at det er Petter som var partneren min på Paradise Hotel. Vi stod sammen i over syv uker totalt, og det er faktisk over halve oppholdet. I kveld skal vi muligens stå i finalen mot Kevin og Lunde om ikke Morten og Sofie karrer til seg plassen. Det blir spennende! 

SEX PÅ PARADISE HOTEL

I gårsdagens episode skjedde det mye på Paradise. Det er finaleuke og da er det selvfølgelig mange uforutsette hendelser, som for eksempel at vi plutselig ble fire par i stede for tre. Vi som allerede var på hotellet tok nok litt for lett på hele situasjonen, og det kan virke som at vi nesten glemte hvor vi var en liten stund. Nå skulle vi bare seile frem til finalen, men så enkelt er det selvfølgelig ikke. Grunde og Isabelle fikk som det svakeste paret hente hjem to gamle deltagere som ble deres nye partner, og de tok med Sofie og Petter! Altså jeg ble så utrolig glad da jeg så at det var Sofie som kom hoppene inn i loungen. Jeg var helt sikker på at det var Henote som skulle komme, så det tok lang tid før jeg klarte å se at det faktisk var Sofie! Jeg hadde omtrent gitt opp alt håp om å se henne igjen inne på Paradise, så jeg ble utrolig overrasket og skikkelig glad!

Nå over til det innlegget faktisk skal handle om. Hadde Kevin og jeg sex i gårsdagens episode? Det er veldig lett å forstå at man drar den konklusjonen ut ifra hva man ser på TV. Hadde ikke jeg visst hva som egentlig skjedde hadde jeg garantert trodd at det var snakk om sex. Når sant skal sies så hadde vi faktisk ikke sex. Jeg hadde ikke hatt et problem med å innrømme det om det hadde skjedd, men vi hadde altså ikke det. Vi hadde det hyggelig, men det er ikke snakk om noe samleie, nei.Nå håper jeg det er oppklart, så får vi se hva som skjer videre denne uken! Nå er det bare noen få dager igjen til den store finalen!

Hvem håper dere vinner?

 

FINALEUKE PÅ PARADISE

Æææææ! Dette er så utrolig moro. Jeg har klart å komme meg helt til finaluken på Paradise Hotel. Det er helt sykt, og jeg er så utrolig glad og stolt av meg selv. Jeg har klart å holde meg der inne hele tiden uten en eneste ekstra sjanse, og jeg fikk faktisk min første fordel denne uken. Ikke at jeg egentlig trengte den når det viste seg at Martine hadde merket menneskene hun skulle ta som demon på forhånd, men uansett. 

Jeg står igjen som den siste av starterjentene etter at Sofie røk i uke ni, og nå er jeg bare en liten Paradise-uke fra den store finalen! Tenk at jeg faktisk har klart dette. Jeg er utrolig glad, og takknemlig overfor menneskene som har hjulpet meg med å holde meg der inne. Jeg var helt sikker på at jeg skulle hjem i kveld da Henote og jeg havnet sammen bak Kevin. Jeg hadde ikke et lite håp en gang, fordi jeg fikk verdens dårlige følelse på det hele. Magefølelsen min pleier som regel å stemme, og den fortalte meg at jeg skulle ryke ut i kveld. Heldigvis tok den feil for kanskje første gang og nå går jeg inn i finaleuken med den partneren jeg har ønsket å stå med i en finale ganske lenge. Det kunne nesten ikke blitt bedre.

Det eneste som mangler er egentlig Sofie. Vi skulle stå mot hverandre i en finale, og jeg må innrømme at det fortsatt er ganske trist at hun ikke går inn i finaleuken sammen med meg. Se for dere Kevin og meg mot Sofie og Morten i en finale! Hvem tror dere hadde gått av med seieren?

MINE FORVENTNINGER TIL PARADISE

Da jeg først takket ja til å bli med på Paradise Hotel var jeg skikkelig gira. Adrenalinet bruste gjennom kroppen. Jeg var utrolig spent, men også litt redd. Hva var det jeg egentlig skulle gå til? Jeg kunne aldri se for meg hvordan det faktisk skulle bli og hva som ville skje. Når fikk jeg sjekke inn, ville jeg være med fra start eller komme inn senere? Ville jeg ryke ut med en gang? Kom jeg til å få noen venner? Hvordan kom livet til å bli når jeg kom hjem? Alle disse spørsmålene surret rundt i hodet mitt i det jeg sa ja. 

Jeg var aller mest spent på de andre deltagerne. Kom jeg til å være det eneste oppegående mennesket? Jeg trodde at jeg kanskje ville møte en eller to andre som jeg kom til å komme overens med. Jeg hadde også mine fordommer mot programmet og deltagerne, til tross for å ha vært fan siden start. Da jeg møtte de andre jentene på vei ned skjønte jeg fort at dette ville bli en fin opplevelse uansett hvordan ting kom til å gå inne på hotellet. Vi hadde det så morsomt sammen i løpet av tiden vi tilbragte sammen før vi sjekket inn. 

Når det kom til selve oppholdet på Paradise Hotel var jeg superspent. Tidligere deltagere har snakket om hvor syk opplevelsen var, men hvor sykt ville det egentlig være? Jeg ville selvfølgelig spille, det er jo det programmet handler om. Det å legge en strategi på forhånd ville være umulig, men jeg hadde planer om å spille på å være sånn passe interessert i spillet med fokus på å være snill mot alle. Jeg var så usikker på hvordan det kom til å gå! Selvfølgelig ønsket jeg å komme meg lengst mulig, finalen og seier var målet. Det jeg ikke visste før jeg sjekket inn var at opplevelsen og minnene skulle være så utrolig bra. Jeg hadde aldri i verden forestilt meg hvor morsomt det faktisk er å være med! Jeg elsker Paradise, og har alltid tenkt at det ville vært skikkelig kult å være med. Allikevel var jeg ikke i nærheten av å se for meg hvor utrolig bra det faktisk var! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg var med, og dette er en av de absolutt beste opplevelsene i mitt liv. Nå sitter jeg her hjemme i leiligheten jeg deler med Sofie som jeg møtte på Paradise. Jeg har fått flere utrolig gode venner, og flere nye venner. Jeg har fått være med på en utrolig opplevelse som ikke mange andre får oppleve. Jeg har lært å kjenne meg selv bedre, og jeg har blitt mye tryggere på hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg tør å stå opp for meg selv og bryr meg mindre om hva andre mener. Jeg er i semifinaleuken på Paradise Hotel, og det er så sinnssykt kult! Nå må dere bare følge med videre for å se hvor langt jeg kan klare å komme meg. Neste uke er finalen og hele Paradise Hotel 2017 er over... Det blir så rart da dette har vært en skikkelig stor del av livet mitt de siste tre månedene. 

JEG HAR KJÆRLIGHETSSORG

Hvis jeg skal være helt ærlig så har jeg skikkelig kjærlighetssorg om dagen. Det er så trist, og jeg har helt seriøst litt vondt i hjertet mitt. Jeg savner tiden i Mexico så utrolig mye, og det er like før jeg begynner å gråte når jeg hører sanger som minner meg om tiden der. Jeg sitter virkelig igjen med kun gode minner, og det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Det er ikke nødvendigvis alt som skjedde inne på hotellet som gjør at jeg sitter igjen med denne følelsen, men alt som skjedde rundt. Da vi dro til Trondheim var jeg på Gardermoen for første gang siden vi dro til Mexico, og jeg ble nesten litt lei meg. Jeg ble tatt rett tilbake til den natten vi fem starterjentene reise ned til Nord-Amerika. Alle var så spent. Det var egentlig ingen av oss som kjente hverandre, men vi endte opp med å ha en utrolig fin tur! Etter å ha tilbragt noen dager på utsiden tullet vi med at vi bare skulle bli igjen på det hotellet fordi vi var på en morsom jentetur. Jeg husker da vi spilte inn introene, og tilbragte en hel dag sammen på et kjempefint feriehus i sola! Vi har fått oppleve så utrolig mye morsomt, som kanskje ikke så mange andre får og jeg savner alt sammen.Jeg savner jentene. jeg savner tiden før vi sjekket inn. Jeg savner å ha alle disse menneskene rundt meg. Jeg savner å ha null forpliktelser og leve et luksusliv på et fantastisk hotell i strålende sol i Mexico. Jeg savner absolutt alt, og det som gjør at jeg savner dette så mye er at jeg vet at jeg aldri får oppleve det samme igjen. Dette var virkelig once in a lifetime, og akkurat nå vil jeg bare spole tiden tilbake og oppleve alt en gang til!

VI MÅ SLUTTE Å DRA HVERANDRE NED

Det har vært mye snakk om hvor fin gjengen i årets Paradise Hotel-sesong er og at vi alle er gode venner i ettertid. Jeg setter veldig stor pris på dette, og selv om det kanskje har vært kjedelig for tv-seerne at det ikke har vært mye drama synes jeg man skal se det i et større perspektiv. Det er utrolig hyggelig at en så stor gjeng med unge mennesker som har forskjellig personlighet og syn på ting klarer å vise forståelse og knytte bånd i en setting hvor man konstant blir satt opp mot hverandre. Jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke var noen jeg virkelig mislikte da jeg møtte de inne på hotellet, men det var selvfølgelig noen jeg kom bedre overens med enn andre. 

I ettertid har jeg vært veldig glad for at vi klarer å la det som skjedde i Mexico bli i Mexico. Jeg har hele tiden trodd at vi lot det ligge igjen der, og ingen tok noe personlig. Det kan vise seg at jeg har tatt litt feil på det punktet. Jeg har fått inntrykk av at noen av de andre deltagerne blir såret og kanskje litt sint over ting som blir sagt på tv-skjermen. Jeg har selv blitt overrasket over hendelser og utsagn fra de andre, men jeg kan le av det og etter et par minutter er det glemt. Jeg ønsker ikke å gå nærmere inn på akkurat hva dette er, men selvfølgelig blir man overrasket over uttalelser og reaksjoner fra de andre som man ikke visste om. Dette kan være både positivt og negativt. 

Jeg kan forstå om andre som var med blir overrasket når de ser hva jeg sier og hvordan jeg oppfører meg på TV. Jeg inntok en rolle hvor jeg spilte på å være snill, hyggelig og veldig lite involvert i spillet. Av den grunn er det veldig forståelig om de andre blir overrasket når de ser at spillet var ,mitt hovedfokus inne på hotellet. De fleste trodde nok at jeg fokuserte på å sole meg og kose meg, ikke spille ut vennene mine. Jeg har full forståelse for at det er rart å se på nå, men jeg mente aldri noe vondt mot noen der inne som person. 

Nå som vi er tilbake i Norge og serien snart er ferdig på tv mener jeg det er viktigere enn noen gang at vi støtter hverandre i stede for å dra hverandre ned. Det er ingen andre enn vi som var der som kan forstå hva vi har vært gjennom. Det er ingen andre enn oss som vet hva som faktisk skjedde i situasjoner, hvordan det var å være der og hvordan det er å komme hjem igjen. Hele settingen er veldig spesiell, og det er bare vi som kan forstå hverandre. Jeg mener derfor at vi bør hjelpe hverandre så godt vi kan, støtte og være der om det trengs i stede for å snakke hverandre ned. Jeg ønsker alle de andre alt godt og håper vi kan bevare vennskapet så lenge som mulig! Det er utrolig mange fine mennesker som har vært med i denne sesongen, og jeg er evig takknemlig for å ha blitt kjent med akkurat disse.

DERFOR SENDTE JEG UT ALEKSANDER

I går fikk jeg endelig gjennomført et ønske jeg hadde hatt i flere uker. Jeg hadde som mål å få splittet Aleksander og Martine fordi de var et av de absolutt sterkeste parene der inne. De hadde full tillit til hverandre, og det var absolutt ingen av oss som kunne gått bak noen av de eller fått de til å gå mot hverandre. Det er skummelt for resten av oss i et spill hvor tillit settes høyest og hvor sterke par er din største fiende. Martine var i tillegg min sterkeste konkurrent av jentene der inne fordi hun stod veldig sterkt i gruppen og med partneren sin.

Da jeg fikk utdelt makten til å sende hjem en av guttene var jeg allerede klar på hvem jeg skulle sende ut. Som jeg sa i episoden hadde ikke guttene trengt å holde de forsvarstalene. Det var så vidt jeg hørte etter, for alt jeg tenkte på var at jeg endelig skulle få svekket min sterkeste konkurrent. Det er flere som har ment at det å sende ut Aleksander er det dummeste jeg kunne gjøre, og at dette var noe jeg gjorde fordi jeg var sjalu på Martine. Altså sjalu på hva? At hun stod med Aleks? Jeg hadde aldri et ønske om verken å stå eller spille med han inne på hotellet, så det kan jeg avkrefte med en gang. Det er også utrolig mange som har kommentert at jeg heller burde ha valgt Kevin fordi han var med på å sende ut Sofie. Dette er jeg overhodet ikke enig i, og den dag i dag er jeg fortsatt glad for at jeg valgte som jeg gjorde. Aleksander var en gutt ingen andre enn Martine kunne spille på. Hvis jeg noen gang skulle havne i fare ville ikke han være et alternativ, mens det ville både Petter, Kevin og Morten være. Derfor var det enkelt å utelukke Kevin fra den diskusjonen, selv om en liten del av meg ønsket å hevne meg på han.

Det jeg gjorde i denne episoden var å tenke taktisk. Jeg kunne tenkt kortsiktig og med det valgt å ta hevn på Kevin for å ha vært med på å sende ut Sofie, men det valgte jeg å ikke gjøre. Jeg tenkte på meg selv, og jeg tenkte på hvordan jeg ville komme meg lengst mulig i spillet. 

DETTE FIKK DU IKKE SE PÅ TV

❤ HENOTE OG JEG VAR VELDIG GODE VENNER... Det er flere som har vært skeptisk til at jeg liksom var så nær Henote der inne fordi det ikke synes på tv. Henote var en av mine absolutt nærmeste inne på Paradise Hotel. Det tok litt tid før vi fant hverandre, men da vi endelig gjorde det hang vi masse sammen. Hun var den jeg gikk til for å snakke om det var noe, og sammen med Sofie var hun min bestevenninne på hotellet. Vi gjorde så utrolig mye rart og morsomt sammen. I Mr. og Miss Paradise-uken hadde hun blant annet "sexy-kurs" med meg, haha. Jeg trengte hjelp til dansedelen av konkurransen, så da gikk jeg til henne i et desperat forsøk på å lære meg noen sexy dansemoves. 

❤ MORTEN OG JEG LIKTE IKKE HVERANDRE... Det to veldig lang tid før Morten og jeg ble venner og begynte å like hverandre. Han synes jeg var kjedelig, og jeg tenkte egentlig det samme som han. Jeg tror ikke vi hadde en ordentlig samtale før i uke fire eller noe sånt, bortsett fra den gangen han ville komme bak meg i uke to. Da vi begynte å spille med han ble vi bedre kjent, og etter hvert skjønte vi at vi egentlig var ganske morsomme begge to. Nå er vi veldig gode venner, så det er litt morsomt at vi brukte å lang tid på å bli kjent. 

❤ VI HADDE TO HELT CRAZY FESTER I VIKING-UKA... Jeg ble nesten skuffet over hvor lite de tok med fra festene i uke åtte. Dette var uken med viking-tema, og det var noe som skjedde med hele gjengen i det vi fikk på oss de kostymene. Det ble spilt skikkelig "viking-musikk", lyset ble dempet, vi hadde store mugger med drikke og danset rundt som gale. På slutten av den ene festen stod folk og kastet kjøttstykker rundt i loungen, gned de i ansiktet og var helt gale! Det var så mye moro som skjedde på disse festene, og det er litt kjedelig at det ikke kom bedre frem.  

❤ VI HADDE KRIG I BASSENGET... Etter hvert som ukene gikk trengte vi å finne på nye ting for å få tiden på dagen til å gå. I uke åtte fikk vi en gummibåt og Sofie og jeg endte opp med å krige om denne i bassenget med Kevin og Morten. Det var kjempegøy! Vi lekte som barn alle fire, og som de vinnerskallene vi er skulle ingen gi seg. Sofie og jeg var så rare den dagen der. Vi gikk inn på rommet til Grunde og Henote hvor vi fant noe vi trodde var søppel. Dette brukte vi som hodepynt, og sammen med tepper brukt som kappe snek vi oss ut i bassenget og hadde latterkrampe hele veien bort til bryggen før vi ble oppdaget. Jeg tror ingen skjønte het hva vi drev med, men moro var det uansett! Jeg tror vi skulle være superhelter eller noe sånt. 

❤ PETTER OG JEG KOSTE MASSE... Det har jo vært litt snakk om at stakkars Petter aldri får noe kos. Han ønsket seg lenge en partner han kunne kose med, og den uken han byttet meg ut hadde vi faktisk begynt å kose litt. Altså, her snakker vi om å ligge inntil hverandre og stryke litt på armen eller ryggen ,hehe. Det var ikke så mye mer enn det, men dette gjorde vi på solsengene, mens vi måtte være på rommet før seremonier, i loungen mens vi ventet på brev og da vi skulle legge oss. Det er litt gøy at det omtrent ikke har blitt vist i det hele tatt. 

DE BESTE MINNENE FRA PARADISEDette er noen av favoritt-bildene mine fra Paradise så langt. Bak disse er det utrolig mange gode, fine og sterke minner som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg klarer ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg fikk være med på dette med akkurat disse menneskene. Vi har hatt det skikkelig gøy! Selv om forrige uke var utrolig trist da Sofie måtte sjekke ut, sitter jeg omtrent bare igjen med gode minner fra oppholdet mitt. 

BESTEJENTA MÅTTE SJEKKE UT

Jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne dette innlegget. Dette var definitivt min aller verste dag inne på hotellet så langt. Sofie måtte sjekke ut i kveldens episode etter å ha blitt offer for en vel gjennomført plan, og derav blitt sendt ut av president Teele.

Denne uken har vært veldig kaotisk. Vi trodde lenge at vi hadde full kontroll, og at vi kunne stole på våre nærmeste der inne. Det viste seg ganske klart i gårsdagens episode at vi ikke kunne stole på noen av dem. Kevin som vi spilte med fra dag en, som var en av våre aller nærmeste inne på hotellet gikk mot oss og var utrolig nok med på å sende ut Sofie. Det er noe jeg aldri kunne forestilt meg at han ville gjøre. De to var par-goals der inne, og det at han var med på dette var definitivt det som overrasket og såret mest.

Det at Sofie ble sendt hjem var rett og slett helt forferdelig. Hun var min absolutt nærmeste inne på hotellet, og den eneste jeg følte at jeg alltid hadde hundre prosent med meg. Sofie var den jeg stolte fullt og helt på der inne, og som dere har skjønt ble vi veldig gode venninner. Vi hadde så mye moro, og kunne være helt ærlige med hverandre uansett om det gjaldt Paradise Hotel eller ting hjemme. Det at hun nå måtte dra fra meg var så trist. Jeg følte meg så utrolig alene da hun dro og jeg skjønte at alle de andre jentene hadde vært med på å sende henne ut.

Nå står jeg på en måte alene, og det er ikke hyggelig i det hele tatt. De fire andre ble veldig close den uken som gikk, og jeg forstod nå at de spilte sammen. Jeg følte at jeg ikke hadde noen da Sofie dro, selv om de andre jentene var flinke til å ta vare på meg den kvelden. Henote var en av mine aller, aller nærmeste der inne og det var som om jeg hadde mistet både henne og Sofie på samme dag da jeg skjønte at hun hadde vært med på dette. Det gjorde det hele veldig mye verre. 

Herregud, vi skulle jo stå i en finale mot hverandre! Hva skjedde? Jeg begynte faktisk å gråte da jeg så episoden, rett og slett fordi det å se det igjen var veldig trist. Det å bli sviktet der inne er så ille, fordi de menneskene der er alt du har. Verden utenfor eksisterer rett og slett ikke. Dette var faktisk det verste som kunne skje meg der inne på dette tidspunktet.

Ååååh. Paradise Hotel uten Sofie og Andrea som styrer sammen, hva er vel det?

MEAN GIRLS?

Akkurat nå renner det inn med kommentarer her på bloggen om hvor forferdelig Sofie og jeg oppfører oss på Paradise denne uken. Det er flere som mener at vi mobber andre og prøver å manipulere alle rundt oss. 

Når sant skal sier så stemmer det godt at vi prøvde å manipulere andre rundt oss. Det gjorde de aller fleste på hotellet fordi ved å få andre til å gjøre som en selv vil bevarer man kontrollen, og med det kan man komme lengst mulig. Jeg skal ikke si noe i mot at vi er manipulerende, det er noe av det som tok oss såpass langt i spillet som det har gjort til nå. Vi er faktisk med på Paradise Hotel som handler om å overleve lengst mulig, og med det spille spillet. Ja, det er mange måter å spille på, men så langt har dette fungert bra og det er faktisk ikke noe jeg vil unnskylde. 

Det jeg derimot skal legge meg flat på er hvordan jeg snakker om Ida i dagens episode. Jeg kaller henne bitchy og baksnakker henne rett og slett til flere av de andre deltakerne, og det er ikke noe hyggelig i det hele tatt. Det var riktignok en situasjon som utløste dette, men det er uansett ikke greit å snakke slik om andre mennesker. Jeg tok faktisk en prat med Ida inne på hotellet og unnskyldte oppførselen min. 

Det jeg reagerer på er at jeg får kommentarer om at Sofie og jeg driver med mobbing. Mobbing er veldig alvorlig, og et sterkt ord å bruke. Mobbing blir faktisk beskrevet som gjentatt negativ eller ondsinnet atferd fra en eller flere rettet mot en person som har vansker for å forsvare seg, eller gjentatt erting over lengre tid. Det å snakke stygt om noen, som jeg dessverre gjorde om Ida, én gang er ikke mobbing. Det er absolutt ikke greit, men det er heller ikke mobbing.

Jeg kan si meg enig i at vi håndterer situasjonen vi nå har havnet i på en dårlig måte. Vi endte opp i en overraskende og uvant posisjon, og stresset tok antakeligvis overhånd. Det er ingen unnskyldning, men jeg vil si at dette er min forklaring på hvorfor vi begge plutselig ble "fæle mennesker". JEG BLE SKUFFET OVER JENTENE I ALLIANSEN MIN

Det skjer så mye på Paradise Hotel akkurat nå! Endelig får dere dramaet og intrigene dere har ønsket så lenge. Sofie og jeg blir jo lurt trill rundt av vår egen allianse. Jeg har fått litt spørsmål om hvordan jeg har reagert på det som kommer frem i de første episodene av denne uken. De fleste av oss deltakere har snakket sammen om hva vi gjorde inne på hotellet, hvilke avgjørelser vi var med på og mye spill som ikke nødvendigvis kom frem der inne. Jeg var derfor veldig forberedt på det som har kommet frem i episodene så langt. Hadde jeg ikke visst om dette på forhånd hadde jeg blitt skikkelig sjokkert over hvordan de snakker om oss, og hvor hardt de jobber for å svekke oss. Jeg ble veldig skuffet, selvfølgelig. Både Sofie og jeg jobbet hardt for å bevare "våre" inne på hotellet, og Henote og Lunde var en del av de. Vi hadde mye å gjøre med at André valgte Henote over Martine i uke fem, at Lunde fikk fredning samme uke, at Henote sendte ut Isabelle i stede for Teele og det var vi som valgte å gi Henote låsning til Grunde fordi hun ikke følte seg trygg på sin egen partner. At de nå prøver å spille oss ut er forståelig, men at de er så kalde når de snakker om det er overraskende. Den eneste som viser følelser og synes det er tungt å gå bak ryggen vår er Henote...

Vi prøvde hele tiden å påvirke andre til å gjøre som vi ville, selvfølgelig gjorde vi det! Paradise Hotel er tross alt et spill og vi ville komme så langt som mulig sammen. I tillegg var vi utrolig gode på å få det akkurat som vi ønsket! De andre starterjentene røk en etter en de første ukene, mens vi har holdt oss der inne og fått det akkurat som vi vil. Så får vi se om vi fortsatt er like gode på å spille spillet som det vi har vært de første åtte ukene! 
 

 

NAKENBADING OG SENGEKOS

What the hell happend last night? Det er hva jeg tenkte da jeg våknet opp i Mexico etter festen dere fikk se i gårsdagens episode. Jeg hadde vage minner av hva som hadde skjedd kvelden før, og det var ikke lite. Fylleangsten tok meg med en gang jeg åpnet øynene. Se for deg at du våkner opp i sengen din hjemme med fylleangst. Ille, ikke sant? Så dere kan jo tenke dere hvordan det er å våkne opp med fylleangst i Mexico når du vet at alt du har gjort er filmet og muligens blir vist på TV hjemme i Norge! Hei, angsten

Heldigvis er ting ofte ikke så ille som det man forestiller seg, og jeg hadde nok bygd opp gårsdagens episode litt verre enn hva den egentlig var. Hvis jeg skal være helt ærlig så er det å hoppe ut i bassenget i bare trusa ikke så veldig ille, og litt klining er vel bare hyggelig. Den sengekosen kunne jeg derimot vært foruten. Det var virkelig ikke planen, og jeg skjønner ikke helt hva som skjedde. Hvordan endte jeg opp med å ligge og kline med Petter i sengen liksom? Petter som egentlig er så langt inne i friendzone som man kan komme, haha. Ikke misforstå meg, han er en kjempefin gutt! Jeg bare ser ikke på han på den måten, så det ble rett og slett veldig rart. Jeg har hatt angst for dette helt siden det skjedde, så nå er jeg egentlig bare glad det er over. Bare sånn for å oppklare: Nei, vi hadde ikke sex og det skjedde ikke noe mer enn litt klining. Sånn, da legger vi den død. 

Nå gjenstår det bare å se hva som skjer resten av uken. Det er presidentvalg, og noen av jentene begynner å legge skumle planer... Klarer de å kuppe valget?Fortsetter jeg med nakenbading og sengekos? Hvem blir president og hvem ryker på torsdag? Dere må følge med, for nå begynner det virkelig å skje ting!

MITT FØRSTEINNTRYKK AV DE ANDRE PARADISE-DELTAKERNE

Jeg fikk spørsmål om jeg også kunne skrive et innlegg om mitt førsteinntrykk av de andre deltakerne, fordi dere synes det var morsomt å lese på bloggen til noen av de andre jentene. Selvfølgelig kan jeg det!

Jeg er en person som gjør meg opp en mening veldig raskt etter å ha møtt nye mennesker. Det er egentlig litt dumt, fordi jeg har lært igjen og igjen at førsteinntrykk ikke alltid stemmer overens med hvordan personen faktisk er. Dette gjelder i stor grad mennesker som møter meg for første gang også. Det tar litt tid å komme innpå meg, så når jeg først blir kjent med andre er jeg ganske annerledes enn hva de først trodde. 

Da jeg dro ti Mexico var jeg kjempespent på de andre deltagerne! Jeg husker jeg tenkte at jeg sikkert var den eneste oppegående personen som skulle være med, og håpet jeg i hvert fall skulle møte et annet menneske som ikke var helt idiot. Ja, jeg dømte også Paradise-deltagere. Den aller første jeg møtte var Sofie. Vi delte rom på reisen ned til Mexico, og da hun kom inn på rommet ble jeg så lettet! Jeg ville i hvert fall ha en person til som var forholdsvis normal, haha. Vi kom kjempegodt overens og lå og snakket hele natten om alt annet enn oss selv fordi vi ikke kunne bli kjent. Jeg skjønte med en gang at vi være venner når vi sjekket inn på hotellet. 

Alle vi starter-jentene reise ned sammen og jeg møtte de andre litt senere. Den første jeg møtte av de andre var Martine, og jeg husker at hun skremte meg litt. Jeg kom tilbake på rommet til Sofie og bare, altså... Jeg vet ikke helt med hun der altså, hun virker beinhard. Det er kjempegøy fordi Martine er jo verdens søteste! Jeg tror ikke den finnes noe vondt i den jenta der, og hun er bare søt og snill. Soph og Rebecca møtte jeg først morgenen etter da vi skulle sette oss på flyet. De virket hyggelige begge to, men jeg merket allerede da at de to kom veldig godt overens så jeg følte at det kanskje ville bli de to, meg og Sofie og så Martine litt for seg selv. Det ble jo ikke sånn, heldigvis for Martine sin del! 

Da vi sjekket inn og møtte guttene tenkte jeg bare omg, endelig får vi noen kjekkaser på Paradise Hotel Norge! Svenskene har jo alltid hatt med masse kjekkaser, men her i Norge har det vært litt verre om jeg skal være ærlig. Jeg merket at de guttene var veldig sammensveiset, som vi jentene også var, men alle var utrolig hyggelige og ga et godt førsteinntrykk. Det var faktisk Håkon som kom best ut av det første møtet. Han var så blid og glad, og virket som en skikkelig hyggelig og morsom gutt. 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg fikk en dårlig vibe av Grunde første gang vi møttes, og jeg kjente at vi ikke klikket helt. Det var mye som spilte inn, men det var også en følelse jeg fikk i det jeg hilste på han som bare sa "nei, han her skal du ikke stå med". Nå har jeg blitt kjent med Grunde på ordentlig, og han er faktisk en utrolig hyggelig og snill gutt! Jeg misforstod han veldig inne på Paradise, men da vi først ble ordentlig kjent likte jeg han. 

Når det kom til utfordrer-guttene fikk jeg absolutt best inntrykk av Marcus ut ifra innsjekken deres. Han slo meg som en skikkelig ålreit og morsom gutt! De andre ga ikke et dårlig inntrykk de heller, men de havnet litt i bakgrunnen og gjorde at det var vanskelig å få et ordentlig inntrykk før senere i uken. Da var det definitivt Mathias og Petter som stod frem som gutter jeg følte jeg ville komme overens med sammen med Marcus. Mathias var ikke så lenge på hotellet, men det inntrykket jeg satt igjen med var skikkelig bra. 

Martine Lunde sjekket inn i uke to, og hun fikk jeg et veldig godt inntrykk av! Hun skled jo rett inn i gjengen med Sofie og meg. Deretter kom Sunny, og førsteinntrykket var at han var cocky, nervøs og en spiller. I uke fire kom Henote, og det første jeg tenkte var at vi var alt forskjellige til å komme overens. Det tok flere uker før vi på en måte fant hverandre der inne, men det er jeg utrolig glad for den dag i dag! Hun ble en av mine bffffs, haha. André sjekket inn i uke fem, og han virket som en veldig morsom og åpen gutt! Rett og slett herlig. Teele sjekket deretter inn som Noora, og jeg var litt skeptisk av en eller annen grunn. Det kan være fordi hun valgte Petter som William, haha. Hun virket hyggelig, men litt tilbakeholden. Det er ikke noe galt i det, for slik er jeg selv også, men hun er jo kjempesøt! I uke syv kom Isabelle og Morten S. Isabelle ga et skikkelig bra inntrykk. Hun var utadvent og blid, og ganske morsom. Morten S virket skikkelig hyggelig, frem til han valgte "ikke svigemors drøm" til å beskrive seg selv, hehe. Neida. Joda. 

Nå er dette kun basert på førsteinntrykk, og som de fleste av dere sikkert vet så forandrer inntrykket seg ofte når man blir kjent med en person. Alle disse er fine, hyggelige og flotte mennesker som fortjener alt godt i verden ❤

ER JEG FORELSKET I PETTER?

Helt siden Paradise Hotel begynte å gå, og jeg ble partner med Petter har det blitt stilt en del spørsmål angående forholdet vårt. Er vi sammen? Holder vi på? Hvordan er forholdet vårt den dag i dag? Det skal jeg svare på nå!

I gårsdagens episode var det litt drama mellom meg og min kjære eks-partner Petter. Han hadde satt seg i en veldig dårlig posisjon i gruppen, og tatt veldig mange dårlige avgjørelser. Jeg skulle selvfølgelig ta opp dette på festen mens jeg var full. På dette tidspunktet var jeg veldig sliten, og med alkohol i blodet ble det bare for mye for meg. Jeg ville ikke stå med Petter, men jeg ville heller ikke at han skulle dra. Han var en av de jeg kom best overens med og jeg klarte ikke se for meg Paradise Hotel uten han. De fleste av oss har vært der ganske lenge nå og levd i denne berømte boblen i snart åtte uker sammen. Vi har ingen kontakt med utsiden, og menneskene vi er der inne sammen med er de eneste vi har. Det er ikke rart at følelser blir litt forsterket i en slik situasjon. 

Jeg forstår at det kanskje kan se ut som om jeg er litt ekstra glad i Petter med tanke på gårsdagens episode fordi vi gråter, klemmer og sier vi er veldig glad i hverandre. Allikevel var det aldri snakk om noen følelser utover vennskap mellom Petter og meg. I hvert fall ikke fra min side. Vi var og er gode venner, men noe mer enn det har det aldri vært, og det vil det heller aldri bli mellom oss to. Så nei, jeg er ikke forelsket i Petter.

JEG KUNNE VÆRT MED PÅ PARADISE I FJOR

Dette er en litt morsom historie som jeg nesten ikke har fortalt til noen. Vennene mine har visst om dette siden i fjor, men det var ingen av årets deltagere som visste min lille hemmelighet frem til Sofie fikk vite det på premierefesten av årets sesong. 

I fjor ble jeg meldt på Paradise Hotel av lillesøsteren min som en spøk. Jeg trodde helt ærlig hun tulla da hun fortalte meg det, men plutselig fikk jeg en telefon fra castingen til Paradise Hotel midt i lunsjen. Jeg ble så satt ut at jeg så vidt klarte å snakke, og venninnen min som satt rett overfor meg skjønte ikke hvorfor jeg ble så sjokkert. De hadde lest søknaden lillesøsteren min sendte inn og ville veldig gjerne ha meg med på et telefonintervju. Jeg ble tatt på senga, og klarte ikke tenke i det dette skjedde så jeg ba om litt tid. Det tok tre dager før jeg svarte, og jeg gikk en million runder med meg selv. Hvordan kan dette påvirke fremtiden min? Klarer jeg å takle livet etterpå? Hva hvis jeg ryker ut etter første uke, så kleint! Tør jeg egentlig å være med på et tv-program? Til slutt kom jeg frem til at jeg kunne jo bare si ja og se hvor langt jeg kom!

Jeg hadde et telefonintervju som var skikkelig moro, og det gikk veldig bra. Det å vente på svar om jeg gikk videre til neste runde var så spennende, og hjertet dunket alt for fort i det jeg så navnet til castingpersonen på telefonen min. Herregud, så spennende! Jeg gikk videre til neste intervju, og så til det siste intervjuet... Jeg var så nervøs, for nå hadde det snart gått en måned siden telefonintervjuet og i løpet av den tiden som hadde gått var jeg blitt skikkelig gira på å komme med! Når intervjuene var så morsomme, tenk så gøy selve Paradise hadde vært!

Jeg dro på det siste intervjuet, og da var jeg så nervøs. De andre intervjuene hadde gått helt fint for da hadde jeg den holdningen at "samma det", men nå ville jeg virkelig imponere! Det endte med at dette var det dårligste intervjuet av de alle, og jeg fikk en ordentlig dårlig følelse. Etter noen uker, midt i eksamensperioden ringte telefonen min. Det var castingansvarlig som ringte meg, og jeg var så utrolig nervøs! Hun åpnet med å snakke litt generelt før hun til slutt sa at det dessverre ikke var plass til meg i år, og det synes hun var veldig leit fordi hun gjerne ville ha meg med og hadde kjempet for det! Dessverre var det andre som ikke følte det på samme måte, men jeg ble tilbudt å være reserve i tilfelle noen skulle trekke seg. Det gikk ikke for min del med skole og jobb, jeg kunne ikke bare plutselig ha pakket sakene mine midt i januar for å dra til Mexico om noen skulle trekke seg. Jeg ble selvfølgelig kjempeskuffet fordi jeg hadde skikkelig lyst!

Heldigvis fikk jeg være med i år! Jeg sendte inn en søknad i slutten av november, og ble ringt et par dager etterpå av den samme fine castingansvarlige ❤ Hun husket meg fra fjorårets castringprosess og ville gjerne ha meg på intervju! Herfra gikk alt utrolig fort. Noen dager senere var jeg på et intervju med to fra castingen, produsenten og ansvarlig for PH fra TV3 og det gikk kjempebra! En liten uke senere ble jeg ringt opp og fikk vite at denne gangen fikk jeg være med til Mexico, og til og med fra start! Snakk om kontrast fra fjoråret. Tenk så gøy at det var like før jeg var med i fjor, alt hadde vært så annerledes. 

Nå er jeg veldig glad for at jeg ikke fikk være med i fjor. Jeg elsker alle deltagerne i år, og i fjor sluttet jeg faktisk å se halvveis i sesongen fordi visse deltagere irriterte dritten ut av meg, haha. Alt har en mening, og jeg er superhappy for at jeg fikk være med akkurat i år ❤

HVORDAN ER FORHOLDET MITT TIL PETTER I DAG?

Jeg har fått så mange spørsmål om hvordan forholdet mitt er til Petter nå, og om vi er venner den dag i dag. Svaret på det er at ja, vi er venner. Petter er en av de jeg har mest kontakt med nå, og vi er veldig gode venner. 

Det at han låste seg til Teele i uke seks gjorde at jeg ble veldig lei meg, noe alle som kjenner meg så veldig tydelig på tv. Jeg ville ikke vise at jeg ble såpass såret som det jeg faktisk ble, og prøvde meg på et ganske mislykket forsøk på å skjule det. Som jeg har skrevet tidligere var planen før jeg dro ned å skru av alle følelser og spille spillet, men det fungerer ikke i praksis. I hvert fall ikke for min del. Så da en av de jeg stolte mest på der inne sviktet meg på den måten ble jeg skikkelig lei meg. Selvfølgelig ble jeg ganske sur også, og alle kunne se at jeg koste meg litt på hans bekostning da han fikk vite at Teele hadde som oppdrag å låse seg med han på parseremonien. 

Jeg skal innrømme at det tok litt tid før jeg klarte å legge dette fra meg, men det er ikke sånn at jeg noen gang tenkte at vi ikke kunne være venner når vi kom tilbake til Norge. Det som skjer på hotellet skjer der, og det er noe de aller fleste av oss har vært ganske klare på hele veien. Jeg tror det er derfor vi fortsatt henger masse sammen og er venner den dag i dag. Vi har blitt kjent med hverandre som personer, og ikke bare som deltakere og spillere i et realityprogram. Det er de ekte personen vi har blitt glad i, og vi er fullstendig klar over at man kan ha blitt lei av hverandre der inne og sagt det på tv, at vi er uenige i avgjørelser og at vi ønsket å sende hverandre ut av hotellet. Det er helt greit, fordi vi vet alle at det ikke har noe med oss som personer å gjøre, men det får på spillet og man må faktisk spille for å komme lengst mulig der inne. Det innebærer også å forstå hvilke personer det er best å ikke ha der for å kunne nå lengst mulig selv. 

Jeg var sint og lei meg en liten stund, men jeg har alltid vært venn med Petter og det håper jeg også at jeg vil fortsette å være i fremtiden. Han er en kjempefin gutt som jeg har blitt glad i og selv om ting endret seg for oss inne på hotellet er vi fortsatt gode venner i dag ❤

JEG HAR GRUET MEG LENGE TIL DENNE UKEN

Denne uken på Paradise Hotel har jeg gruet meg til helt siden jeg takket ja til å være med. Det er klart for Mr. og Miss Paradise! Jeg har null talent, annet enn å skrive, men det får jeg ikke mye bruk for i en slik setting. Jeg er helt fullstendig tonedøv, eier ikke rytme og kan absolutt ikke være morsom på kommando så derfor gruet jeg meg skikkelig til å måtte konkurrere om den tittelen. I tillegg var jeg skikkelig stresset for å måtte fremføre noe foran en jury, og kanskje til og med de andre deltakerne!

Jeg har alltid vært livredd for å fremføre foran store forsamlinger. Helt siden jeg var liten har det å snakke høyt i klassen, holde fremføring og alt i den kategorien skremt meg. Jeg begynner å skjelve, svette og blir faktisk svimmel. Det er det skumleste jeg vet om, og selv om det har blitt bedre med årene er det ikke noe jeg like å gjøre. Av den grunn ble jeg så lei meg når jeg så at tiden var kommet for Mr. og Miss Paradise-uken. Jeg hadde et lite håp om at produksjonen hadde valgt å kutte ut denne uken, haha. Dessverre for min del eksisterer den fortsatt, og jeg kan love dere at dere har mye moro i vente! 

VIDEO: VI GIR DERE FUNFACTS OM PARADISE HOTEL

Lørdag morgen er så koselig. Nå sitter jeg med Sofie, som endelig har våknet, i sofaen og ser på serier. Det er så deilig å ikke måtte stresse med noe som helst, fordi det er ingenting vi må stresse med å gjøre. Det er mye vi burde gjøre, og vi har laget en liten to do list som vi skal komme oss gjennom, men det er da ingen hast. Det eneste jeg må forholde meg til er tidspunktet for vors i kveld, og det vil jeg kalle luksus! 

Jeg skrev i går at Martine. Morten, Sofie og jeg hadde spilt inn en video til dere med funfacts til dere om Paradise Hotel, og her er den! Flinke Martine satt og redigerte den til sent i går kveld slik at dere skulle få se den allerede i dag. 

Hvis dere liker det kan vi gjøre det oftere. Det er litt morsomt å lage videoer også, selv om det blir litt kaos når alle fire skal snakke i munnen på hverandre, haha. Håper dere liker den, og at dere får vite et par ting dere ikke visste fra før!

MOBBET VI SOPH UT AV PARADISE?

Jeg har lyst til å begynne grine etter å ha sett dagens episode. Måten Sofie, Morten, Kevin og jeg blir fremstilt på er helt forferdelig urettferdig. Jeg blir skikkelig provosert samtidig som jeg blir ordentlig lei meg.

Jeg reagerer utrolig sterkt på den scenen hvor vi fire sitter i en Bungalow og snakker om at Morten bør velge en av oss over Soph. For det første er det naturlig at vi prøver å overbevise Morten om å velge oss, og da sende ut Soph. Paradise Hotel handler om å ha en partner, og om å bli valgt på parseremonien. Det er hele poenget med programmet, så naturligvis ønsker vi heller Soph ut enn noen i vår egen allianse. 

Det som faktisk skjedde i Bungalowen var at Soph stod utenfor og lyttet, før hun snek seg inn i gangen hvor hun ble stående og lytte videre helt til Kevin oppdaget henne. Da dette skjedde kom hun smilende inn i rommet og etter noen ekstreme kleine minutter ville at vi skulle fortelle henne hva vi snakket om. Sofie og jeg forklarte da at vi selvfølgelig prøvde å redde meg, noe hun forstod. Vi tre hadde en fin samtale, hvor vi snakket om at det hadde vært vanskelig å få ha en samtale med Morten alene, at både Soph og jeg burde få lik mulighet til å redde oss inn hos han og at vi begge skulle respektere dette. Det var ikke sånn at Soph kom inn i rommet, og at vi ble stille og lo av henne før vi bare gikk. Det er HELT feil, og jeg synes vi blir fremstilt som helt forferdelige mennesker som utestenger og omtrent mobber andre. Jeg må fortelle dere dette, fordi jeg synes ikke det er greit og dere fortjener å vite hva som faktisk skjedde.

Det at det i etterkant blir vist scener av Soph som sitter og ser trist ut med meldinger tikkende inn om at hun må ut gjør det hele enda verre, både for henne og for oss. Hvorfor fremstille noen av oss på en slik måte? Her blir sannheten forvrengt så til de grader, og det synes jeg er skikkelig dårlig gjort. Vi må takle alle reaksjoner som kommer på dette den dag i dag som privatpersoner. Hvis jeg hadde sett dette som tv-seer hadde jeg reagert kraftig fordi vi fire i Bungalowen virker som slemme utestengere, og er det noe jeg ikke takler så er det mobbing og utestengning. Det er ikke greit i det hele tatt, og jeg tar så sterk avstand fra slikt. Derfor ble jeg utrolig lei meg når jeg så hvordan ting ble fremstilt i dagens episode. Jeg satt og så den med Morten og Sofie, og jeg begynte nesten å gråte når jeg så det. Jeg ble oppriktig lei meg, og hadde jeg ikke hatt de å snakke med om dette og faktisk fått en bekreftelse på hvordan ting egentlig var vet jeg ikke hva jeg skulle gjort.  

Vi har vist tidligere at vi ikke vil at noen skal føle seg alene. Stemningen har alltid vært god på hotellet hvis vi ser bort ifra direkte spill. Jeg vil bare minne dere på første gang Soph sendte seg selv på solo, før hun kom og sa at hun følte seg helt alene og utenfor. Da tok Sofie, Lunde og jeg ansvar og snakket med henne fordi vi ble utrolig lei oss da vi hørte at hun følte det slik. Vi jentene har alltid hatt fokus på at vi skal ta vare på hverandre og at ingen noen gang, uansett allianse, skal føle seg alene eller utenfor. Vi har gjort vårt beste for å inkludere alle til enhver tid, og de jobben synes jeg vi har gjort bra. 

Det at hun til slutt valgte å sende seg selv hjem var fordi hun ikke ville bli sendt ut av noen andre. Det å si at hun frivillig sendte seg selv hjem blir egentlig veldig feil, fordi det var lang ifra frivillig. Det ser vi jo på hvordan hun reagerer tidligere i episoden når Morten og Sofie faktisk er så ærlige og forteller henne om avgjørelsen så hun skal være forberedt og ikke få et sjokk på seremonien. Alle var enige om at hun skulle få vite det fordi i motsetning til hva de to planla først ville ikke vi lure noen inn i en "felle". I tillegg må alle ha i bakhodet hva som har skjedd tidligere i uken. Det er en grunn til at Morten endret planen sin, og det er fordi hun med gjorde seg upopulær ved å spre dårlig stemning med vilje noe som satt henne i en utrolig svak posisjon i gruppen. Man må tenke på seg selv inne på Paradise Hotel, og han gjorde det beste for sin egen fremtid der inne.

Hvis ikke du har noen å stå med på du forlate Paradise Hotel, og av den grunn måtte Soph sjekke ut i dag. 

Jeg vil legge til at vi er alle venner den dag i dag. Det er ingen som er sure for noe som skjedde i Mexico, og vi har alle hengt sammen etter at vi kom hjem i Norge. Dette er ikke et innlegg som er ment rettet mot Soph som person på noen som helst måte, men en forklaring og utdyping av hva som skjedde under epiosden i dag.  

PETTER BYTTET MEG UT

Jeg husker denne dagen så utrolig godt og jeg blir faktisk lei meg når jeg tenker på det. Petter valgte å låse seg med Teele i dagens episode, og med det sette meg uten partner og i en veldig usikker posisjon. Jeg ble smått stresset i det jeg fikk vite at Teele som Noora valgte Petter som William, for vi har vel alle sett SKAM og da vet vi at Noora og William er ment to be. De skal være sammen, så når min partner ble valgt ut til å være en av de to sjelevennene ble jeg selvfølgelig litt stressa. I tillegg ble jeg Vilde, og ja. Altså, jeg burde sett alt dette komme fra lang avstand, men det gjorde jeg ikke. Fordi jeg stolte på Petter. 

Jeg husker at jeg hadde en dårlig følelse mens guttene var på utflukt. Sofie og Lunde sa at jeg skulle slappe av, for Petter kom aldri i verden til å bytte meg ut, men jeg hadde i bakhodet hvor lett han var å overtale. Det at han fikk muligheten til å ta et sånt valg alene med guttene gjorde at jeg satt igjen med en skikkelig dårlig følelse. Derfor ble ikke jeg, i motsetning til noen av de andre, veldig overrasket da de kom tilbake fra utflukten og Petter fortalte at han hadde valgt å låse seg. 

Vi har nå vært partnere i nesten seks uker. Vi har delt rom, seng, taktikk og tanker. Vi har stolt på hverandre, og hele tiden sagt at vi skal stå sammen til finalen. Jeg stolte på Petter, selv om tilliten ble svekket når han fortalte at han vurderte å velge Rebecca over meg for to uker siden, valgte jeg å stole på han. Han var jo partneren min. Det var ingen andre på hotellet jeg heller ville stå med enn han. Jeg hadde aldri vurdert å bytte han ut, så da han valgte å låse seg med Teele ble jeg så utrolig skuffet. Jeg ble lei meg, og jeg ble sint. Ja, vi gikk hverandre på nervene til tider, og vi småkranglet stadig etter festene, men det var som regel glemt dagen etterpå og vi var like gode venner igjen. Det aller viktigste var at vi kunne stole på hverandre. Eller, han kunne stole på meg da. 

                 

Hvorfor i all verden var dette taktisk lurt? Han valgte å bytte ut meg som han visste han kunne stole på, som han kjente, som var i samme allianse og som aldri i verden hadde byttet han ut for noen som helst fordel, mot en ny jente han ikke ante hvor han hadde eller om han kunne stole på. Da han skulle forklare valget for meg ble jeg bare irritert, fordi det var den dummeste unnskyldningen eller planen jeg hadde hørt i hele mitt liv. I tillegg var jeg skikkelig skuffet og lei meg, så han kom med den idiotiske forklaringen måtte jeg bare gå. 

Jeg husker at jeg ikke klarte å se på han hele dagen. Hele situasjonen var så kjip, fordi jeg var så lei meg og det eneste jeg egentlig ville var å snakke med Petter og få en skikkelig god klem, men nå var jo han grunnen til det så det ble bare feil. Denne dagen var definitivt den verste i løpet av de seks ukene jeg har vært på hotellet. 

Tillit er så utrolig viktig inne på Paradise Hotel, og når den først ryker er det omtrent umulig å bygge den opp igjen. I hvert fall for min del. Nå får vi se om jeg overlever uken.

NOORA + WILLIAM ?

Det er SKAM-uke på Paradise Hotel, og jeg er super happy! Jeg elsker den serien. Den serien er både utrolig bra, og ikke minst utrolig viktig for både unge og voksne i dagens samfunn. Jeg har faktisk skrevet om SKAM for den svenske nettsiden Filmtopp.se, dere kan lese det jeg har skrevet HER og HER om dere vil det ❤

Hele hotellet ble gjort om til en videregående skole, og det er kjempemoro! Teele sjekket inn som Noora, noe som var veldig koselig. Hun er supersøt, og som Soph så fint sa så skled hun rett inn blant jentene i alliansen vår. Hun fikk litt av en jobb å gjøre. For det første skulle hun velge hver enkelt av oss som en av karakterene fra SKAM. Jeg ble så glad når jeg så at jeg ble Vilde! Okei, Noora er favoritten min, men siden hun var opptatt var Vilde en veldig god nummer to. Jeg elsker den jenta, hun er så søt og morsom. Jeg tror aldri jeg har sett noen bli så glad for et kostyme noen gang (kanskje jeg gjør opp litt for surmulingen i uke to nå). Så fikk hun også et hemmelig oppdrag. Hun skulle prøve å stå med min partner Petter, som hun valgte ut til å være William. Selvfølgelig ble jeg ikke helt fornøyd med at min partner ble valgt ut til å være William, for som han selv sier... "Noora og William ender opp sammen". I tillegg ytrer han jo et lite ønske om å bytte meg ut her, fin partner... Hehe.  Altså, hvis han faktisk skal velge ut partner ut ifra størrelse på puppene så er jeg i hvert fall ganske fucked, haha. Vi får se hva som skjer videre, og om Teele klarer oppdraget sitt. Det kommer en dag i morgen! 

Det jeg synes er best med denne episoden er redigeringen! Herregud, så flinke folk som jobber med det programmet her. De gjør det så utrolig morsomt! En liten appreciation til redigerings-teamet til Paradise Hotel, det må til innimellom. 

DEN VERSTE SOM KUNNE SJEKKE INN

God morgen ❤

Jeg våknet opp hjemme i sengen min i Larvik. Det er noe med dette soverommet som gjør at jeg sover ekstra godt. Jeg vet ikke hvorfor, men hver gang jeg kommer hjem sover jeg dypt og godt uten å våkne en eneste gang. Det er bare utrolig deilig og gjør at jeg er uthvilt når jeg drar tilbake til Oslo. 

I dag skal jeg ut med jentene. Vi har en veldig hellig tradisjon på skjærtorsdag. Da samles vi hos en av oss, vanligvis hos Camilla som har droppet Larvik-påsken for Trysil i år, og ordner oss sammen før vi starter vorset ganske tidlig. Allsang, Taylor Swift og morsomme drikkeleker står for tur utover kvelden før vi drar videre til Sanden for å kose oss med venner og bekjente ut i nattetimene!

Dette betyr at jeg ikke får sett kveldens episode av Paradise før i morgen... Det stresser meg litt, fordi jeg liker å vite hva alle andre får se av meg med en gang og ikke en hel dag senere. I går var jeg ikke veldig fornøyd. For å være helt ærlig så ble jeg skikkelig irritert. Jeg var så lei av at alle vi fikk sendt ut kom rett inn igjen. Nå har alle utsendte deltagere fra La Familia enten kommet inn, eller fått en ny sjanse til å komme inn. Hele gjengen har tydeligvis to liv, det er jo helt sykt! Vi satt på dette luksushotellet og fikk til akkurat det vi ville etter hard jobbing, men hver eneste gang vi fikk det til så skulle noe ødelegge. Først kom Grunde inn igjen, så Aleks og nå Soph.

For all del, det var veldig hyggelig å se Soph igjen! Hun er en kjempefin jente som jeg ble glad i, men spillmessig var det helt krise. Den første tiden med henne på hotellet var veldig skummel for Sofie og meg før vi heldigvis fikk snudd alt og kom i overtall. Det som skremte meg med Soph var at hun er en skikkelig luring, og jeg så på henne som en veldig farlig spiller. I tillegg fikk plutselig Morten og Aleks en jente hver, og det ødela jo alle mine planer om å få sendt ut en av de to så fort som mulig. Aaaaah, så irritert! Vi får se hva som skjer videre. Det kommer en dag i morgen, eller i kveld da. Følg med!

GANSKE FORNØYD

Det er påskeuke på Paradise, og det er kjempemoro! Personlig så elsker jeg påsken. Det er min absolutte favoritt-høytid, eller årstid som Sofie kaller det, haha. Mine påsketradisjoner består av å dra hjem til Larvik for å være med familie og venner. Det er ikke så mange som bor i Larvik, men i påsken kommer de aller fleste hjem og vi samles alltid til påskequiz på skjærtorsdag. Dette er definitivt høydepunktet med påsken. Det høres kanskje litt kjedelig ut med quiz, men stemningen er så god og en hel sal fylles av festglade mennesker som er klare for å møte venner og bekjente for litt moro. 

Jeg ble skikkelig glad når jeg så at det var påskeuke på hotellet. I tillegg fikk vi kostymer, noe jeg synes er skikkelig gøy selv om en ikke skulle tro det ut ifra reaksjonen min i uke 2. Nå ble ganske fornøyd med kostymet i forhold til sist da for å si det sånn. All black everything, da er jeg happy!

Herregud, jeg er så utrolig i glad i de jentene her! Tenk at jeg fikk være så heldig å møte akkurat disse på et realityprogram i Mexico. Det kunne faktisk ikke blitt noe bedre. Jeg er så takknemlig for castingen i år, takket være det fikk jeg møte alle disse menneskene jeg har blitt så glad i ❤

HUN BLE SVIKTET AV SINE NÆRMESTE

I dag skjedde det litt av hvert på Paradise Hotel. Vi i Det hvite hus fikk dra på utflukt, yeiiii. Så moro med min første utflukt, og enda bedre er det at jeg fikk dra med den beste gjengen som finnes. Vi skulle ha team building, og det gikk så som så. Jeg var helt sikker på at jeg kunne dette, men det viste seg jo fort at det ikke stemte. Det ble feil fra første stund, men heldigvis klarte vi det til slutt. Altså, dette var skikkelig moro! Jeg var så lykkelig fordi jeg endelig fikk kose med dyr igjen, og benyttet muligheten til å bære de hønene så mye som mulig. Koseprate litt og sånt. Helt normalt. 

Da vi kom tilbake til hotellet var det klart for Pandoras eske, men kun for La Familia og Henote. Min første tanke var at Martine skulle få muligheten til å gå over i vår allianse og være trygg med tanke på at de stod "er gresset grønnere på den andre siden?", men slik var det ikke. De fikk muligheten til å ofre Rebecca og få en av våre jenter mot å være trygge på morgendagens parseremoni. Jeg trodde aldri de skulle gjøre det! Jeg husker utrolig godt at de kom tilbake fra Pandoras, og da Rebecca stod foran oss med hvitt bånd i stede for sort med tårer i øynene ble jeg skikkelig overrasket. Det var så fælt. Jeg fikk så utrolig vondt av henne! Inne på hotellet blir alt forsterket, og det var som om hun ble sviktet av alle sine nærmeste samtidig. Jeg begynte faktisk å gråte da jeg så den delen av episoden i stad. Om det er at jeg er ekstra lettrørt fordi jeg er syk, eller om det faktisk var nostalgien som satt i gang tårekanalene vet jeg ikke, men det gjorde inntrykk og det var som å bli sendt rett tilbake til det øyeblikket.Nå forstår jeg tankegangen deres veldig godt. Det var et ærlig forsøk på å redde begge jentene i alliansen sin, men da det skjedde var valget de tok det samme som å sende Rebecca rett ut av Paradise Hotel i mine øyne. Jeg trodde jo at jeg og Petter var supersafe sammen, og at Kevin aldri ville gå mot alliansen og bytte ut en av oss mot Rebecca. Så spørs det da, om jeg var litt for naiv og stolte for mye på guttene våre... 

MITT BESTE MINNE FRA PARADISE HOTEL

Jeg har fått flere spørsmål om hva som er mitt aller beste minne fra Paradise Hotel. Først tenkte jeg at dette er umulig å svare på fordi jeg sitter igjen med utrolig mange fine minner fra oppholdet i Mexico. Jeg begynte å tenke gjennom alle disse øyeblikkene, og plutselig så slo det meg. Det er ett minne som faktisk slår knockout på alle de andre. 

Jeg pleide ofte å sitte ute på solsengene som tilhører mitt nåværende rom, Fortuna for å få litt tid for meg selv. Man er rundt mennesker hele tiden, og egentlig er jeg en ganske privat person som trenger litt tid alene. Jeg satt på solsengen, hørte på bølgene og kikket opp på stjernehimmelen. Det eneste som var litt trist var at jeg kun så rundt tre små stjerner fordi lyskasteren på hotellet gjorde at resten av stjernene ikke syntes. På Paradise Hotel filmes vi omtrent hele tiden. Det er kameraer, mikrofoner og lyskastere over hele hotellet for at produksjonen skal få med seg alt som skjer til enhver tid. 

Plutselig en kveld gikk all strøm på hotellet. Det ble bekmørkt, og fordi vi ikke kunne filme i mørket så måtte alle samle seg inne på Fortuna med to av de søte deltageransvarlige. Fordi all strømmen gikk var det heller ingen av lyskasterne utenfor som fungerte, og av den grunn ble den virkelige stjernehimmelen avdekket. Det var så utrolig vakkert! Millioner av stjerner lå bredt utover den svarte himmelen. 

En del av oss samlet seg ute på min favorittplass, og vi satt der i flere timer og bare snakket. Alt av spill og intriger ble lagt bort, og vi var bare en gjeng med gode venner som snakket om livet, universet og alt mulig annet. Det var så fint. Jeg klarer ikke beskrive hvor fin den stunden var, men hele den kvelden var så ekte. Det var ærlighet, følelser og dype samtaler om livet utenfor. I noen minutter satt vi bare i stillhet og beundret den vakre stjernehimmelen i Mexico.

Det er mitt aller sterkeste, og definitivt det beste minnet jeg har fra Paradise Hotel ❤ Men jeg har også mange minner til sammen med alle de flotte menneskene jeg har vært så heldig å bli kjent med! 

Millioner elsk til dere alle ❤

NÅR DET VERSTE ER Å BO I EN BUNGALOW

La oss snakke om gårsdagens episode, for hva er vel morsommere enn Paradise Hotel? Ikke vet jeg. 

Det er alliansekrig denne uken, og det var vel på tide at det ble litt action inne på hotellet. Nå er det ikke lenger noe vits i å prøve å late som om allianser ikke eksisterer, for hver allianse er faktisk markert med et et eget bandana. Jeg er så heldig å få være i alliansen ledet av verdens beste allianseleder, Sofie! Hun og Martine ble valgt som den sterkeste jenta fra hver sin allianse av Sunny før han dro forrige uke, og jeg synes han gjorde en god jobb.

Dessverre for min del fikk Martine og hennes allianse velge om de ville bo på selve hotellet eller i bungalows, og selvfølgelig valgte de hotellet. Det hadde jeg gjort også, og jeg er ikke akkurat diskré når det kommer til å vise hva jeg mener om å måtte flytte fra Fortuna til en bungalow. Herregud, der kom furte-leppa frem med en gang! Det sier jo litt om hvor lite man har å bekymre seg for i paradis når det verste som kan skje er at jeg må bo i en kjempefin bungalow med balkong og havutsikt, haha. På toppen av det hele måtte alliansen vår bytte navn! Det var ingen som ville hete The Unicorns. Altså, hva? Så da måtte jeg jo sutre litt over det også. Ikke en bra dag i paradis for meg.

Sånn går det når man er en bortskjemt drittunge som er vant med å få viljen sin (hehe).  Akkurat det er litt komisk, fordi i det daglige liv er jeg på ingen måte bortskjemt. Jeg har alltid måtte gjøre ting selv, og fra jeg fikk jobb som 15-åring har jeg betalt for absolutt alt selv, inkludert ting som tannlege og lege. På paradise ble jeg jo litt bortskjemt, så å flytte fra penthouse-leiligheten min aka. Fortuna til en hybel/bungalow ble plutselig veldig dramatisk.Heldigvis ble alt fort glemt når vi kom oss på alliansevors! Jeg var så fornøyd med heia-ropet vårt altså. Der fikk vi virkelig fått frem hvordan ståa var i La Familia, selv om de kanskje ikke ble like fornøyd. Så får vi se om vi klarte å overbevise Henote. Hun skal velge seg en allianse i morgen, og som Triana sa er hun en viktig brikke i spillet fremover... Blir det Det hvite hus (R.I.P. The Unicorns) eller blir det La Familia? 

JEG BLIR SKIKKELIG PROVOSERT

Jeg vet så utrolig godt at jeg ikke burde klikke meg inn, fordi jeg vet at ni av ti kommentarer vil være negative. Allikevel så gjør jeg det. Jeg går i fella, klikker på "les kommentarer" og blir like provosert hver eneste gang. 

Når det kommer til voksne mennesker og Paradise Hotel er det mye negativt. Det som går igjen er at vi som er med på et slikt program er idioter. Vi kan da umulig ha noe vett i skallen! Vi er stokk dumme hele gjengen, og slageren "Paradise Hotel er for de som er lamme fra halsen og opp" går igjen. Altså, det står i cirka hver tredje kommentar. Vær litt kreative da, folkens. Kom på noe nytt i hvert fall! 

Dette har jeg faktisk irritert meg over i flere år. Lenge før jeg i det hele tatt var inne på tanken om å være med. Jeg har alltid sett på Paradise Hotel så jeg føler at jeg faktisk vet hva jeg snakker om i motsetning til alt for mange av de som ønsker å ytre sin mening om deltagere og program. Greit, det er ikke alle som er kjempesmarte og ja, folk driter seg kanskje ut i fylla. Noen har sex, andre krangler og så er det flere som bommer ganske greit på vanlige ordtak. Men vet dere hva? Det gjør vi alle sammen! Kom ikke her og fortell meg at du aldri har havnet i en krangel eller formulert en setning feil, for det kommer jeg ikke til å tro på uansett. 

Jeg nekter å tro at noen av oss er perfekte, for hva er vel et perfekt menneske? En som aldri gjør eller sier noe feil og alltid er snill og grei? Okei, lykke til med å finne den personen. Vi som er med på Paradise Hotel representerer mannen i gata, tro det eller ei. I år som i fjor, og året før det er det mange forskjellige personligheter med, men vi er helt vanlige mennesker. Det er ingen av oss som er forferdelige personer, idioter (hva enn du legger i det), mobbere eller helt ute når det kommer til kunnskap. Vi er rett og slett helt vanlige folk, akkurat som deg. Derfor provoserer det meg så utrolig mye når jeg er dum nok til å lese gjennom kommentarfeltet på saker som gjelder Paradise Hotel, fordi de godt voksne menneskene der, de er så nedlatende og slemme mot deltagerne i dette programmet. Nei, jeg burde ikke bry meg, men nå har dette irritert meg i såpass mange år at det er på tide å si ifra. 


Så er det alltid noen søte mennesker som står opp for andre på en positiv måte med gode argumenter også da PS. Jeg fikk rett på alle spørsmål i den spørsmålsrunden hehe. Det ble faktisk tatt med at jeg svarte rett på spørsmålet om Sylvi Listhaug, så få fakta på plass først, please.

Jeg tør å påstå at det kanskje er en av ti som faktisk har sett programmet. De leser overskrifter på nettet om TV-sex og drama og tenker at det er alt programmet handler om. Hva vet vel de om oss? Hvis de faktisk har sett programmet så har de vel fått med seg at det handler om så mye mer. I år har vi jo blitt så glad i hverandre at vi griner i hver tredje episode. Uansett om de har sett det eller ikke, så er det ganske drøyt å påstå at de vet noe som helst om hvordan vi er som mennesker i det daglige liv. Det aner  de ikke noe som helst om! Så hvorfor ta seg bryet med å sette seg ned foran pc-skjermen og komme med den samme negative holdningen igjen og igjen? Hvis ikke du har noe pent å si, så la være. Ta deg i hvert fall bryet med å se programmet, og ikke minst menneskene du snakker om før du gjør det. 

VIDEOBLOGG: SVARER PÅ SPØRSMÅL

Jeg har prøvd meg på min første videoblogg! Altså, det var vanskeligere enn jeg trodde, men video ble det i hvert fall. Jeg fikk hjelp av Christer som stilte meg noen utvalgte spørsmål jeg har fått på snapchat den siste tiden. Flere av de har gått igjen, så jeg tenkte å samle de opp og svare på det her. 

Nå håper jeg egentlig at alle sitter og koser seg med kveldens episode, til tross for at jeg er en misfornøyd sutreunge... Men det går bra! Det gikk over dagen etterpå, haha. Til mitt forsvar er det litt kjipt å gå rundt og føle seg veldig lite pen når man vet at det skal bli vist for veldig mange tv-seere. Jeg går jo konstant uten sminke på hotellet, dere har antakeligvis sett meg mer uten sminke enn med, men det kostymet ble bare fælt altså. Allikevel, det er bare et kostyme og jeg burde ha lagt fra meg den negative holdningen litt raskere, men sånt skjer. 

Håper alle får en kjempefin kveld videre og at dere liker kveldens episode ❤

MINE PRIVATE BILDER FRA PARADISE HOTEL

Det er snart klart for ukens andre episode av Paradise Hotel. I går var det togaparty, noe jeg ble superglad for! Jeg elsker togaparty, man finner jo ikke et diggere antrekk å feste i enn det. Det blir fest med kostymer i kveld også, men jeg er mildt sagt ikke fornøyd haha. Jeg blir tidenes sutreunge i kveld, så hvis dere vil se en bortskjemt drittunge er det bare å skru på TV3 halv elleve i kveld!

Jeg har samlet sammen en del av bildene vi tok med telefonen vi fikk utgitt fra de første ukene inne på hotellet. Her får dere se bilder fra før vi går opp på fest, mens vi chiller på rommet, at vi venter på innsjekk og alt annet dere ikke får se på tv-skjermen! 

 

DETTE SKJEDDE FØR VI SJEKKET INN PÅ PARADISE HOTEL

Det er flere som har spurt meg om hvordan alt fungerte med Paradise Hotel før vi sjekket inn, så jeg har skrevet et innlegg hvor jeg svarer på alt sammen!

Vi fem første jentene fløy ned til Mexico sammen med to deltageransvarlige. Det var altså Sofie, Soph, Rebecca, Martine og jeg som dro ned sammen. Vi fikk naturlig nok ikke lov til å bli kjent med hverandre fordi alt dette skal skje på tv, og for at vi ikke skal kunne avtale noe slags spill eller lage noen avtaler som tv-seerne da selvfølgelig ikke forstår noe av når vi sjekker inn.

Vi reiste fra Oslo, via Amsterdam til Atlanta hvor vi sov en natt alle sammen. Det var veldig koselig. Vi dro ut og spiste alle sammen, inkludert de to deltageransvarlige som (det sier seg kanskje selv) var ansvarlige for oss og passet på at vi ikke ble kjent. Dagen etter fløy vi videre til Mexico og sjekket inn på et hotell som lå rundt en time fra selve Paradise Hotel.


Dette ble tatt da vi endelig var fremme ved hotellet i Mexico. 

Som de fleste har skjønt sjekker vi ikke inn på Paradise i det vi kommer til Mexico. Vi fem jentene bodde på et hotell utenfor i fem dager først. Vi rulerte på rommene så alle fikk bo med alle i løpet av reisen og tiden før vi sjekket inn. I løpet av disse fem dagene møtte vi web, spilte inn intro, lagde prologen (det som vises i første episode når vi går mot hotellet) og hadde to dager med «fri» før det hele startet. Vi brukte mesteparten av tiden på å sole oss, lese, slappe av og se oss litt rundt i den lille mexicanske byen vi bodde i. Vi hadde alltid minst en deltageransvarlig med oss på denne tiden.


Dette er fra da vi spilte inn prologen med Triana. 
 

Det jeg opplevde var at alle mexicanerne var så glade og imøtekommende! Uansett hvor vi gikk så smilte de og hilste på, og hjalp oss så godt de kunne uansett hva det var vi trengte hjelp til. Utrolig koselig ❤

Vi var selvfølgelig konstant på utkikk etter guttene, men nei, vi møtte aldri noen av de på forhånd. Det skjedde ikke før vi gikk inn på Paradise Hotel og så nattbordsbildene deres for første gang, noe som var kjempespennende! Vi trodde jo at vi skulle sjekke inn hver eneste dag, og ble like skuffet hver gang vi skjønte at tiden fortsatt ikke var inne?Første gang vi så hotellet var i det vi gikk opp trappen for å møte guttene, eller bildene deres da.

Alt i alt var reisen ned og tiden før vi sjekket inn kjempefin. Jeg har mange gode minner herfra, og det er absolutt en del av helhetsinntrykket av opplevelsen min!

JEG ANGRER

I dag var det kaos på hotellet. Morten stod uten partner etter at Martine ble låst med Grunde som kom tilbake fra utsiden, Han var lite gira på å stille seg bak Rebecca med Marcus, noe som er forståelig med tanke på at de to guttene var veldig gode venner. Av den grunn gikk han for plan nummer to - å få meg til å velge han over Petter.

Det var mye styr den dagen. Plutselig satt jeg og Sofie i gang en plan for å redde Morten. Morten som var i motsatt allianse. Morten som ville sende oss ut. Morten som jeg hadde utvekslet maks to setninger med, han skulle vi nå redde. Altså, hva? Hele greia var jo at alt de sa ga mening. Jeg ville stå sterkere i gruppen med Morten som står sterkest blant guttene, ja. "Alle" guttene vil ha Petter ut, er det lurt å stå med han? Nei. Når flere mennesker sitter og sier disse tingene til deg igjen og igjen er det veldig lett å bli påvirket.

Processed with Rookie Cam

Jeg var på god vei til å drite meg skikkelig ut, men heldigvis tok jeg til vettet etter hvert. Jeg begynte å tenke, og det var virkelig i grevens tid. Hva er det aller viktigste på Paradise Hotel? Jo, det er å ha en partner du kan stole på. En partner du vet hvor du har, og som du vet vil velge deg over alle andre jenter på hotellet. Var jeg førstevalget til Morten? Nei, så absolutt ikke! Herregud, vi var jo i motsatte allianser. La Familia vs The Unicorns. I tillegg er det som regel ikke guttene som velger hvilken gutt som skal ut, men jentene. Så hvilken rolle spiller det at de ville ha Petter ut? Det valget har jo jeg. Altså, jeg er så utrolig glad for at jeg tok til vettet og sa til Morten at det ikke var noe vits i å gå bak meg. Jeg angrer på at jeg i det hele tatt vurderte det i et lite sekund, men sånt skjer. Nå har jeg akkurat den partneren jeg vil ha, og denne uken har ting virkelig gått The Unicorns vei ❤

"HVORFOR GRINER DERE?"

For et drama! I dag var det jentenes tur til å gråte. Det ble det mye tårer og følelser på kveldens Pandoras, men jeg er såååå glad for at jeg overlevde kvelden og er med videre. Takk Martine og Sofie, masse elsk til dere <3 

Før jeg var med på Paradise Hotel selv pleide jeg å le av deltagere som gråt ved utsjekk de første fem ukene, minst! Jeg tenkte hvorfor i all verden griner dere? Mennesket dør ikke, han eller hun skal bare sjekke ut. Dere sees når dere kommer hjem, slapp av folkens. Derfor forstår jeg at mange reagere når vi jenter har en så sterk reaksjon på at en av oss skal sjekke ut. 

Selv om det ikke vises så godt på TV ble vi jentene veldig sammensveiset på kort tid. Vi elsket å få spise middag alene uten guttene, for da fikk vi "jentetid" sammen. Vi kom veldig godt overens og knyttet sterke bånd på veldig kort tid. Det som gjorde at hele Pandoras med utsjekk ble så veldig sterkt for oss var måten det skulle skje på. Det at vi selv skulle sende en av oss ut, og at vi skulle faktisk vise at "jeg vil ikke at du skal være her lenger" var så fælt. 

På Paradise Hotel er man sammen 24 timer i døgnet. Du har ingen kontakt med omverdenen, ikke familie, ikke venner. De eneste du har er menneskene du er med inne på hotellet, og det tar veldig kort tid før man havner i den mye omtalte boblen og glemmer livet utenfor. Når man er inne på Paradise Hotel så er det kun Paradise Hotel og menneskene der som eksisterer. Følelsen av å ville overleve og ønsket om å ha "sine" på hotellet blir så sterk. Generelt alle følelser blir forsterket der inne. Sinne, glede, kjærlighet og sorg. Du føler alt veldig mye sterkere enn hva man ville gjort i lignende situasjoner på utsiden. Jeg kan ikke forklare dette noe bedre fordi det er helt umulig å forestille seg hvordan det er før man faktisk sjekker inn selv.

Jeg trodde aldri jeg skulle gråte om noen måtte hjem. Jeg skulle være iskald, stenge av alle følelser. Det gikk ganske dårlig, men vet dere hva? Det er helt greit! Jeg har et nytt syn på hele situasjonen nå som jeg har sittet i den selv, og det å vise følelser på TV er bare bra. Det viser at man bryr seg, og det gjør alt så ekte. Jeg vet at det er vanskelig for dere å forstå dette, men tenk på hva dere har lest nå neste gang dere ser oss hulke på tv-skjermen <3

Nå blir det veldig spennende resten av uken! Det er en gutt som skal hjem i morgen, og Grunde er låst til Martine. For en dramatisk uke, nå er det bare å glede seg til fortsettelsen og ikke minst morgendagens parseremoni <3

VERDENS DÅRLIGSTE SKUESPILL

Herregud som jeg koste meg under kveldens episode! Den var så morsom. Sofie får prisen for tidenes mest paranoide deltager, jeg holdt på å le meg ihjel! Vi måtte ommøblere Fortuna så hun kunne sitte og følge med på døren til rommet sitt, og hun skulle seriøst låse koffertene sine. Det er så morsomt med tanke på at det faktisk ikke var noe oppdrag, haha. 

Hele seansen med skuespillet på parsplitten er jo bare utrolig komisk. Hele La Familia med Marcus på slep satt jo opp tidenes forestilling. Trodde de. Det er det verste skuespillet jeg har sett i hele mitt liv! Jeg må bare le når jeg ser reaksjonen min under seremonien. Det var veldig vanskelig å ikke begynne å le. Jeg beit meg faktisk i leppa for å holde meg. Absolutt alle skjønte at det var et skuespill, og det som ikke kom frem i dagens episode er at vi visste at dette skulle skje. Vi snakket om det på forhånd, og vi stod faktisk bare å ventet på at Aleksander skulle sette seg ned på kne for Martine. Det eneste som overrasket meg på den seremonien var hvor lang tid han brukte, haha. Det aller morsomste er definitivt at de trodde de hadde lurt hele gjengen, men neida. Jeg tror dere må ta et par skuespillertimer til før det skjer, altså. 

Dette er så langt sesongens beste episode, og jeg tør påstå at det bare blir bedre og bedre fra nå av. Spillet er virkelig i gang, og i morgen blir det tårevått på Pandoras når en av oss starterjenter må reise hjem. Jeg gruer meg litt til å se akkurat den delen, for der og da var det utrolig fælt. VERDENS BESTE STARTERJENTER <3

HVORDAN PARADISE HOTEL HAR ENDRET MEG

Det begynner å bli en stund siden jeg kom hjem fra Mexico og Paradise Hotel, og jeg merker stor forskjell på livet mitt før og nå. For det første er det jo utrolig mye oppmerksomhet rundt programmet, og da også meg. Alle har en mening, og jeg får høre mye forskjellig. Jeg synes dette bar er morsomt, og det aller meste er positivt! 

Det jeg merker størst forskjell på etter å ha kommet tilbake til hverdagen i Norge er egentlig meg selv. Jeg som person har forandret meg ganske mye. Jeg føler meg mye tryggere på meg selv og hvem jeg er. Jeg er ikke redd for å være meg, og jeg bryr meg utrolig lite om hva andre mennesker mener om den saken. Det er faktisk veldig deilig. Å være trygg på seg selv er utrolig viktig. 

Da jeg var yngre slet jeg veldig med sosial angst. Jeg trodde alle så på meg og tenkte ting om meg. Det var så vidt jeg turte å gå på skolebussen, og det å komme for sent på skolen var uaktuelt. Tanken på å gå inn i et fullsatt klasserom og få alle blikkene rettet mot meg var helt forferdelig. Bursdager, selskap, skoleforestillinger, ja bare det å gå på nærbutikken hvor jeg kunne møte mennesker som vet hvem jeg er var kjempeskummelt! Jeg har ingen god forklaring på dette, og jeg klarer heller ikke forklare dere hvor ille dette var. Jeg trodde jeg bare var sjenert, men etter hvert som årene gikk og det ble skrevet og snakket mer om sosial angst skjønte jeg at det var det jeg hadde. Jeg klarte heldigvis å pushe meg selv gjennom det, og etter at jeg begynte på videregående ble det bare bedre og bedre.

Det å være med på Paradise Hotel, hvor jeg har vært nødt til å bli kjent med helt fremmede mennesker og leve med disse, har virkelig fjernet det som satt igjen av den sosiale angsten. Jeg merker at jeg tør å stikke meg mer frem. Før hadde jeg muligens Janteloven i bakhodet alt for ofte. Jeg tør å være meg, og jeg tør å si ifra om det er noe jeg ikke er enig i eller synes er ugreit. Jeg tør mer.

Jeg har også blitt mer åpen, og ikke så dømmende som jeg var tidligere. Jeg synes ikke lenger det er flaut å snakke om hva jeg føler og tenker, noe jeg hatet tidligere. Det er så mye med psyken min som er forandret, og jeg liker virkelig denne versjonen av meg selv. 

Jeg er så utrolig glad for at jeg ble med på akkurat denne realityserien, til tross for stempelet det har. Alt er hva en gjør det til selv, og dette har vært en opplevelse for livet som har endret så mye mer enn hva jeg trodde på forhånd! 

DETTE SETTER JEG MEST PRIS PÅ

Selv om jeg har hatt det utrolig bra i Mexico er det jo alltids dager hvor man lengter litt hjem. Kanskje man savner venner og familie, noe som er veldig forståelig og jeg tror vi alle var der minst en gang i løpet av oppholdet. Andre ganger savner man litt andre ting, så nå skal jeg fortelle dere hva jeg setter mest pris på ved å være tilbake i Norge i stede for å bare sutre over at jeg savner Mexico. 

Norsk vann - Det å kunne skru på springen og drikke frisk, kaldt, deilig norsk vann er så digg det! Norsk vann smaker av en eller annen grunn utrolig mye bedre enn alt annet vann. 

Taco - "Har ikke du vært i Mexico, tacoens hjemland?" Jo, men norsk taco og "ekte" taco er to helt forskjellige ting. Bare tenk hvor forskjellig du og vennene dine spiser taco. Norsk taco med rømme, mais, ost, agurk, tacokrydder er bare så nammmm. Det var det første jeg spiste den kvelden jeg kom hjem. Og dagen etterpå, hihi. Jeg blir aldri lei. Vanligvis spiser jeg taco minst en gang i uken, og ofte to!

Luften - Selv om jeg bor i en av Norges mest forurensede byer så er det skikkelig deilig å kunne puste inn ren Osloluft altså. Det er så tung og fuktig luft i varme land, mens den i Norge er deilig og frisk. 

Sengen min - Jeg skal ikke klage på sengene inne på Paradise Hotel, men det å legge seg i sin egen seng er faktisk noe av det beste man kan gjøre etter en reise. Det føles som verdens beste seng de første dagene!

Venner og familie - Ikke minst! Det er så koselig å være tilbake med venner og familie igjen. Nå kan man ringes og sees akkurat når man vil, og det er noe jeg virkelig setter pris på etter å ha vært så langt borte uten å ha noen form for kontakt. 

Nå gjelder det bare å komme seg inn i rutiner igjen. Det er veldig mye vanskeligere enn hva man skulle tro. Jeg finner ikke tilbake til normal døgnrytme, men det er kanskje fordi det skjer noe man vil være med på hele tiden. Det er egentlig bare å skjerpe seg, men den viljestyrken altså... Den er ikke alltid på topp. 

Jeg skal ut og nyte dagen, håper dere gjør det samme <3

 

"HUSK INTIMGRENSE"

Wow. Jeg var veldig i sentrum av gårsdagens episode, og det er jo spennende. Det var en del drama i forhold til meg og mine to partnere, som faktisk er to flotte gutter! Inne på Paradise Hotel er det mye som skjer, og man må sette spill fremfor alt for å komme seg videre. Vi deltagere har foreløpig vært veldig flinke til å forstå at det som skjer inne på hotellet skjedde der, og at det ikke ligger noe personlig bak det. Vi har alle kontakt i forskjellig grad på utsiden, og det er kjempekoselig!

Når det kommer til samtalen min med Joachim i gårsdagens episode lå det veldig mye mer bak enn hva som ble vist. Vi hadde en lengre samtale om dette, og det var kun noen få sekunder av dette som ble sendt på TV. Personlig synes jeg absolutt jeg hadde rett til å si ifra. Dette med intimgrense og kroppskontakt er noe man må føle på selv. Alle er forskjellige. Det som er greit og føles naturlig for deg, er ikke nødvendigvis slik for andre. Jeg synes faktisk man bør bli flinkere til å si ifra om det er noe man ikke er komfortabel med.

Jeg hadde kjent Joachim i omtrent 48 timer og synes han var en veldig hyggelig gutt, men jeg kjente meg ikke komfortabel med at han skulle klemme og kose på meg. Det er ingen selvfølge at man må være intime bare fordi man er partnere på Paradise Hotel. Til tross for sex-stempelet programmet har handler det om noe helt annet - spillet. Det viktigste på Paradise Hotel er å ha en partner man kan stole på, og for min del er det absolutt ikke aktuelt å kose med partneren min kun for å komme meg videre i spillet.

I dag er alle venner, og det er foreløpig ingen sure miner. Nå er det snart klart for episode nummer tre, så får vi vente og se om jeg er like hyggelig i dag <3Vi hadde det i hvert fall moro på premierefesten <3 HUSK NY EPISODE I KVELD 22.30!

NEXT

Det er snart klar for episode 2, woho! Jeg har sett gårsdagens episode fire ganger nå, haha. Vi så den på premierefesten, vi så den når vi kom hjem, også så jeg den to ganger tidligere i dag for å analysere alt jeg sa og gjorde. Neida, men det er skikkelig kult og jeg vil bare se det igjen og igjen. Dere har så utrolig mye å se frem til altså! Denne uken blir helt sykt bra, så ikke gå glipp av noe!

 

PREMIEREFEST

God morgen! Eller formiddag for normale mennesker... 

I går var det endelig klart for premiere for årets sesong av Paradised Hotel! Hadde jeg ikke vært med selv hadde det fortsatt vært årets tv-høydepunkt, men nå som jeg faktisk er med i programmet selv er det ekstra moro. Med premiere følger selvfølgelig premierefest. Woho! Jeg har faktisk aldri vært på premierefest før, så dette gledet jeg meg skikkelig til. 

Det var så moro! Først møtte vi masse presse, og gjorde mange morsomme intervjuer. Jeg tror favorittintervjuet mitt var kunnskapstesten med VGTV, haha. Jeg elsker den tradisjonen de har med å teste paradisedeltagere, det kommer jo stadig noen gullkorn i disse intervjuene. Jeg gleder meg til å se mitt, det kan bli spennende. Nei, jeg koste meg skikkelig hele kvelden! Intervjuene var kjempemorsomme, alle var samlet igjen og vi fikk jo se den første episoden!!! Så moro, og så utrolig rart. Nå må dere følge med videre, det blir bare mer og mer spennende!

Jeg hadde ikke med meg kameraet i går, så her får dere et lite utvalg av snaps og mobilbilder. Alle la ut ganske mye på snapchat og instagram, så dere får gå inn og følge oss der for litt ekstra info <3 På snapchat heter jeg andreasveinsdot og på instagram heter jeg andreasveinsdottir!

Masse elsk! Husk kveldens episode <3 22.30 på TV3.

 

BLI BEDRE KJENT MED MEG

Nå sitter jeg foran peisen hjemme i Larvik. Jeg dro fra Oslo i går for å hilse på familien og få slappet litt ordentlig av før det muligens smeller om en ukes tid. Jeg gleder meg veldig, men kjenner at det er deilig å fortsatt være helt ukjent. Jeg tenker at det er fordeler og ulemper ved begge deler, men jeg tror absolutt at jeg kan se frem mot en spennende tid. Akkurat nå prøver jeg å ikke stresse, men samtidig føler jeg at jeg må tilbake til Oslo veldig snart. Livet mitt er jo i Oslo, og det er så mye som må ordnes og fikses i løpet av helgen. Det er jo premierefest på mandag, og da må jeg selvfølgelig se smashing ut!

Nå har det kommet en ny video på Viafree hvor dere kan bli enda litt bedre kjent med meg!

 

DET ER VANSKELIG

Det er så rart å være hjemme... For det første er døgnrytmen min helt håpløs! Jeg sover til langt utpå ettermiddagen, og ligger våken hele natten. Jeg klarer ikke spise når jeg skal, for i mitt hode er det natt. Når jeg er sulten burde jeg egentlig sove, for da er nemlig klokken halv fire på natten. Jeg prøver virkelig å snu døgnet, men det er så utrolig mye vanskeligere enn hva jeg trodde. Det hjelper ikke akkurat at resten av gjengen har det på samme måte, gruppechatten vår er jo i fyr og flamme klokken fem om morgenen. 

Jeg savner noen nesten hele tiden. Det er så rart. Man er vandt med å se hverandre hver eneste dag, og vi har bare hatt hverandre så lenge nå at det er rart å plutselig ikke se hverandre. Vi har opplevd noe så unikt sammen, og det er ingen andre enn oss som kan sette seg inn i det. Det er faktisk helt sykt hvor knyttet man kan bli til andre mennesker i en slik situasjon. Nå er det jo over, og vi må prøve å komme oss tilbake til hverdagen, men det er verken lett eller moro. Heldigvis er vi veldig flinke til å henge sammen, og det er så koselig <3

Det å komme inn i gamle rutiner virker helt umulig akkurat nå, og jeg vil egentlig bare spole tilbake til dag en i Mexico og oppleve alt en gang til. Dessverre går ikke det.... Men, nå er det jo faktisk bare seks dager til Paradise begynner på TV, woho! Da får jeg i hvert fall gjenoppleve litt av det. Herregud, jeg gleder meg så mye! 

HUSK PREMIERE FOR PARADISE HOTEL 13. MARS <3

BACK TO REALITY

Nå er jo alt i gang, men det betyr at hele oppholdet og innspillingen er over. Jeg må finne tilbake til hverdagen med trening, venner og ikke minst jobb. Det er ganske rart akkurat nå, men jeg håper jeg kommer raskt tilbake. Hvor amazing er ikke årets fellebilde? I LOVE IT. 

I det jeg satt meg på flyet hjem til Norge lengtet jeg allerede tilbake til hotellet. Det er så utrolig rart at alt er over. Man har vært sammen med så fine mennesker 24 timer i døgnet på et luksushotell i Mexico, og plutselig skal man hjem til Norge og kollektivet i minusgrader. Jeg satt og hørte på sanger som minnet meg om å ligge på solsengen ved bassenget, spesifikke danser, og ikke minst sanger som minner meg om personer eller hendelser <3. 

Jeg var helt seriøst redd for at jeg skulle få et skikkelig sammenbrudd i det jeg gikk inn døren til leiligheten og skjønte at det er dette som faktisk er virkeligheten. Ikke Paradise Hotel. Nå høres dette ganske sykt ut med tanke på at jeg bor i en fin leilighet og har det kjempefint her i fantastiske Norge, men det å gå fra en sånn opplevelse til et helt vanlig A4-liv er ganske rart. 

Heldigvis bor jeg med verdens beste venner! De er så fine. Jeg leide ut rommet mitt mens jeg var i Mexico, og alt jeg eide var pakket ned i millioner av esker og søppelsekker og plassert i boden vår. Jeg klaget så mye over at jeg grudde meg til å måtte pakke inn hele rommet når jeg kom hjem, og hva tror dere de hadde gjort? De hadde hentet opp alle tingene mine og satt alt på plass, brettet klærne mine og lagt inn i klesskapet, hengt opp kjoler, satt opp toalettsaker, bilder og bøker. Rommet mitt var akkurat som det pleier! I tillegg hadde de blåst opp typ 30 ballonger som de hadde lagt utover gulvet, handlet inn favorittmaten min og bakt kake til meg! Herregud, så fine de er altsåååå. De gjorde det som kunne vært en ganske kjip dag til en fantastisk fin dag <3


Se så fine <3 Masse elsk.

Jeg er så takknemlig for menneskene i livet mitt, både nye og gamle og jeg er så heldig!

PARADISE HOTEL 2017

Hei, alle søte <3

Endelig kan jeg dele denne syke nyheten - JEG HAR VÆRT MED PÅ PARADISE HOTEL 2017! Altså, jeg kan ikke beskrive hvor utrolig takknemlig jeg er for å ha fått lov til å være med på dette. Her kommer tidenes klisjè, men jeg har faktisk vært med på et utrolig eventyr. Det er umulig å beskrive hvor fantastisk og sykt dette har vært.

Hvis dere vil bli bedre kjent med meg så kan dere se portrettet mitt HER.

I skrivende stund sitter jeg og hører på PH-listen min på Spotify med noe som kan minne litt om kjærlighetssorg. Det er vanskelig å forklare for andre som ikke har opplevd det samme hvor knyttet man blir til minnene derfra. Det er så unikt og så eget, og jeg kan ikke fortelle dere hvor fantastisk det faktisk har vært!

Paradise Hotel er et realityprogram som høster både elsk og hat. Dette gjelder også deltagerne. Jeg er fullstendig klar over hva jeg har vært med på, og at jeg må være forberedt på mye hat. Jeg vet at mange har en mening om programmet og om menneskene som melder seg på dette. Folk får rett og slett mene hva de vil. Jeg vet at mange som sprer hat og negativitet ikke en gang har sett på Paradise Hotel, men leser overskrifter i media om se, fyll og dramatikk uten å se alt annet som Paradise Hotel har å by på. Tro meg, det er også masse kjærlighet, glede og vennskap i dette programmet og jeg ville aldri vært foruten denne opplevelsen!Gjør dere klare for premiere 13. mars - dette blir helt sykt bra!