VIDEOBLOGG: SVARER PÅ SPØRSMÅL

 • 28.03.2017, 23:06

Jeg har prøvd meg på min første videoblogg! Altså, det var vanskeligere enn jeg trodde, men video ble det i hvert fall. Jeg fikk hjelp av Christer som stilte meg noen utvalgte spørsmål jeg har fått på snapchat den siste tiden. Flere av de har gått igjen, så jeg tenkte å samle de opp og svare på det her. 

Nå håper jeg egentlig at alle sitter og koser seg med kveldens episode, til tross for at jeg er en misfornøyd sutreunge... Men det går bra! Det gikk over dagen etterpå, haha. Til mitt forsvar er det litt kjipt å gå rundt og føle seg veldig lite pen når man vet at det skal bli vist for veldig mange tv-seere. Jeg går jo konstant uten sminke på hotellet, dere har antakeligvis sett meg mer uten sminke enn med, men det kostymet ble bare fælt altså. Allikevel, det er bare et kostyme og jeg burde ha lagt fra meg den negative holdningen litt raskere, men sånt skjer. 

Håper alle får en kjempefin kveld videre og at dere liker kveldens episode ❤

MINE PRIVATE BILDER FRA PARADISE HOTEL

 • 28.03.2017, 19:54

Det er snart klart for ukens andre episode av Paradise Hotel. I går var det togaparty, noe jeg ble superglad for! Jeg elsker togaparty, man finner jo ikke et diggere antrekk å feste i enn det. Det blir fest med kostymer i kveld også, men jeg er mildt sagt ikke fornøyd haha. Jeg blir tidenes sutreunge i kveld, så hvis dere vil se en bortskjemt drittunge er det bare å skru på TV3 halv elleve i kveld!

Jeg har samlet sammen en del av bildene vi tok med telefonen vi fikk utgitt fra de første ukene inne på hotellet. Her får dere se bilder fra før vi går opp på fest, mens vi chiller på rommet, at vi venter på innsjekk og alt annet dere ikke får se på tv-skjermen! 

 

DETTE SKJEDDE FØR VI SJEKKET INN PÅ PARADISE HOTEL

 • 24.03.2017, 20:30

Det er flere som har spurt meg om hvordan alt fungerte med Paradise Hotel før vi sjekket inn, så jeg har skrevet et innlegg hvor jeg svarer på alt sammen!

Vi fem første jentene fløy ned til Mexico sammen med to deltageransvarlige. Det var altså Sofie, Soph, Rebecca, Martine og jeg som dro ned sammen. Vi fikk naturlig nok ikke lov til å bli kjent med hverandre fordi alt dette skal skje på tv, og for at vi ikke skal kunne avtale noe slags spill eller lage noen avtaler som tv-seerne da selvfølgelig ikke forstår noe av når vi sjekker inn.

Vi reiste fra Oslo, via Amsterdam til Atlanta hvor vi sov en natt alle sammen. Det var veldig koselig. Vi dro ut og spiste alle sammen, inkludert de to deltageransvarlige som (det sier seg kanskje selv) var ansvarlige for oss og passet på at vi ikke ble kjent. Dagen etter fløy vi videre til Mexico og sjekket inn på et hotell som lå rundt en time fra selve Paradise Hotel.


Dette ble tatt da vi endelig var fremme ved hotellet i Mexico. 

Som de fleste har skjønt sjekker vi ikke inn på Paradise i det vi kommer til Mexico. Vi fem jentene bodde på et hotell utenfor i fem dager først. Vi rulerte på rommene så alle fikk bo med alle i løpet av reisen og tiden før vi sjekket inn. I løpet av disse fem dagene møtte vi web, spilte inn intro, lagde prologen (det som vises i første episode når vi går mot hotellet) og hadde to dager med «fri» før det hele startet. Vi brukte mesteparten av tiden på å sole oss, lese, slappe av og se oss litt rundt i den lille mexicanske byen vi bodde i. Vi hadde alltid minst en deltageransvarlig med oss på denne tiden.


Dette er fra da vi spilte inn prologen med Triana. 
 

Det jeg opplevde var at alle mexicanerne var så glade og imøtekommende! Uansett hvor vi gikk så smilte de og hilste på, og hjalp oss så godt de kunne uansett hva det var vi trengte hjelp til. Utrolig koselig ❤

Vi var selvfølgelig konstant på utkikk etter guttene, men nei, vi møtte aldri noen av de på forhånd. Det skjedde ikke før vi gikk inn på Paradise Hotel og så nattbordsbildene deres for første gang, noe som var kjempespennende! Vi trodde jo at vi skulle sjekke inn hver eneste dag, og ble like skuffet hver gang vi skjønte at tiden fortsatt ikke var inne?Første gang vi så hotellet var i det vi gikk opp trappen for å møte guttene, eller bildene deres da.

Alt i alt var reisen ned og tiden før vi sjekket inn kjempefin. Jeg har mange gode minner herfra, og det er absolutt en del av helhetsinntrykket av opplevelsen min!

JEG ANGRER

 • 23.03.2017, 23:16

I dag var det kaos på hotellet. Morten stod uten partner etter at Martine ble låst med Grunde som kom tilbake fra utsiden, Han var lite gira på å stille seg bak Rebecca med Marcus, noe som er forståelig med tanke på at de to guttene var veldig gode venner. Av den grunn gikk han for plan nummer to - å få meg til å velge han over Petter.

Det var mye styr den dagen. Plutselig satt jeg og Sofie i gang en plan for å redde Morten. Morten som var i motsatt allianse. Morten som ville sende oss ut. Morten som jeg hadde utvekslet maks to setninger med, han skulle vi nå redde. Altså, hva? Hele greia var jo at alt de sa ga mening. Jeg ville stå sterkere i gruppen med Morten som står sterkest blant guttene, ja. "Alle" guttene vil ha Petter ut, er det lurt å stå med han? Nei. Når flere mennesker sitter og sier disse tingene til deg igjen og igjen er det veldig lett å bli påvirket.

Processed with Rookie Cam

Jeg var på god vei til å drite meg skikkelig ut, men heldigvis tok jeg til vettet etter hvert. Jeg begynte å tenke, og det var virkelig i grevens tid. Hva er det aller viktigste på Paradise Hotel? Jo, det er å ha en partner du kan stole på. En partner du vet hvor du har, og som du vet vil velge deg over alle andre jenter på hotellet. Var jeg førstevalget til Morten? Nei, så absolutt ikke! Herregud, vi var jo i motsatte allianser. La Familia vs The Unicorns. I tillegg er det som regel ikke guttene som velger hvilken gutt som skal ut, men jentene. Så hvilken rolle spiller det at de ville ha Petter ut? Det valget har jo jeg. Altså, jeg er så utrolig glad for at jeg tok til vettet og sa til Morten at det ikke var noe vits i å gå bak meg. Jeg angrer på at jeg i det hele tatt vurderte det i et lite sekund, men sånt skjer. Nå har jeg akkurat den partneren jeg vil ha, og denne uken har ting virkelig gått The Unicorns vei ❤

"HVORFOR GRINER DERE?"

 • 22.03.2017, 23:24

For et drama! I dag var det jentenes tur til å gråte. Det ble det mye tårer og følelser på kveldens Pandoras, men jeg er såååå glad for at jeg overlevde kvelden og er med videre. Takk Martine og Sofie, masse elsk til dere <3 

Før jeg var med på Paradise Hotel selv pleide jeg å le av deltagere som gråt ved utsjekk de første fem ukene, minst! Jeg tenkte hvorfor i all verden griner dere? Mennesket dør ikke, han eller hun skal bare sjekke ut. Dere sees når dere kommer hjem, slapp av folkens. Derfor forstår jeg at mange reagere når vi jenter har en så sterk reaksjon på at en av oss skal sjekke ut. 

Selv om det ikke vises så godt på TV ble vi jentene veldig sammensveiset på kort tid. Vi elsket å få spise middag alene uten guttene, for da fikk vi "jentetid" sammen. Vi kom veldig godt overens og knyttet sterke bånd på veldig kort tid. Det som gjorde at hele Pandoras med utsjekk ble så veldig sterkt for oss var måten det skulle skje på. Det at vi selv skulle sende en av oss ut, og at vi skulle faktisk vise at "jeg vil ikke at du skal være her lenger" var så fælt. 

På Paradise Hotel er man sammen 24 timer i døgnet. Du har ingen kontakt med omverdenen, ikke familie, ikke venner. De eneste du har er menneskene du er med inne på hotellet, og det tar veldig kort tid før man havner i den mye omtalte boblen og glemmer livet utenfor. Når man er inne på Paradise Hotel så er det kun Paradise Hotel og menneskene der som eksisterer. Følelsen av å ville overleve og ønsket om å ha "sine" på hotellet blir så sterk. Generelt alle følelser blir forsterket der inne. Sinne, glede, kjærlighet og sorg. Du føler alt veldig mye sterkere enn hva man ville gjort i lignende situasjoner på utsiden. Jeg kan ikke forklare dette noe bedre fordi det er helt umulig å forestille seg hvordan det er før man faktisk sjekker inn selv.

Jeg trodde aldri jeg skulle gråte om noen måtte hjem. Jeg skulle være iskald, stenge av alle følelser. Det gikk ganske dårlig, men vet dere hva? Det er helt greit! Jeg har et nytt syn på hele situasjonen nå som jeg har sittet i den selv, og det å vise følelser på TV er bare bra. Det viser at man bryr seg, og det gjør alt så ekte. Jeg vet at det er vanskelig for dere å forstå dette, men tenk på hva dere har lest nå neste gang dere ser oss hulke på tv-skjermen <3

Nå blir det veldig spennende resten av uken! Det er en gutt som skal hjem i morgen, og Grunde er låst til Martine. For en dramatisk uke, nå er det bare å glede seg til fortsettelsen og ikke minst morgendagens parseremoni <3

VERDENS DÅRLIGSTE SKUESPILL

 • 21.03.2017, 23:31

Herregud som jeg koste meg under kveldens episode! Den var så morsom. Sofie får prisen for tidenes mest paranoide deltager, jeg holdt på å le meg ihjel! Vi måtte ommøblere Fortuna så hun kunne sitte og følge med på døren til rommet sitt, og hun skulle seriøst låse koffertene sine. Det er så morsomt med tanke på at det faktisk ikke var noe oppdrag, haha. 

Hele seansen med skuespillet på parsplitten er jo bare utrolig komisk. Hele La Familia med Marcus på slep satt jo opp tidenes forestilling. Trodde de. Det er det verste skuespillet jeg har sett i hele mitt liv! Jeg må bare le når jeg ser reaksjonen min under seremonien. Det var veldig vanskelig å ikke begynne å le. Jeg beit meg faktisk i leppa for å holde meg. Absolutt alle skjønte at det var et skuespill, og det som ikke kom frem i dagens episode er at vi visste at dette skulle skje. Vi snakket om det på forhånd, og vi stod faktisk bare å ventet på at Aleksander skulle sette seg ned på kne for Martine. Det eneste som overrasket meg på den seremonien var hvor lang tid han brukte, haha. Det aller morsomste er definitivt at de trodde de hadde lurt hele gjengen, men neida. Jeg tror dere må ta et par skuespillertimer til før det skjer, altså. 

Dette er så langt sesongens beste episode, og jeg tør påstå at det bare blir bedre og bedre fra nå av. Spillet er virkelig i gang, og i morgen blir det tårevått på Pandoras når en av oss starterjenter må reise hjem. Jeg gruer meg litt til å se akkurat den delen, for der og da var det utrolig fælt. VERDENS BESTE STARTERJENTER <3

HVORDAN PARADISE HOTEL HAR ENDRET MEG

 • 18.03.2017, 10:12

Det begynner å bli en stund siden jeg kom hjem fra Mexico og Paradise Hotel, og jeg merker stor forskjell på livet mitt før og nå. For det første er det jo utrolig mye oppmerksomhet rundt programmet, og da også meg. Alle har en mening, og jeg får høre mye forskjellig. Jeg synes dette bar er morsomt, og det aller meste er positivt! 

Det jeg merker størst forskjell på etter å ha kommet tilbake til hverdagen i Norge er egentlig meg selv. Jeg som person har forandret meg ganske mye. Jeg føler meg mye tryggere på meg selv og hvem jeg er. Jeg er ikke redd for å være meg, og jeg bryr meg utrolig lite om hva andre mennesker mener om den saken. Det er faktisk veldig deilig. Å være trygg på seg selv er utrolig viktig. 

Da jeg var yngre slet jeg veldig med sosial angst. Jeg trodde alle så på meg og tenkte ting om meg. Det var så vidt jeg turte å gå på skolebussen, og det å komme for sent på skolen var uaktuelt. Tanken på å gå inn i et fullsatt klasserom og få alle blikkene rettet mot meg var helt forferdelig. Bursdager, selskap, skoleforestillinger, ja bare det å gå på nærbutikken hvor jeg kunne møte mennesker som vet hvem jeg er var kjempeskummelt! Jeg har ingen god forklaring på dette, og jeg klarer heller ikke forklare dere hvor ille dette var. Jeg trodde jeg bare var sjenert, men etter hvert som årene gikk og det ble skrevet og snakket mer om sosial angst skjønte jeg at det var det jeg hadde. Jeg klarte heldigvis å pushe meg selv gjennom det, og etter at jeg begynte på videregående ble det bare bedre og bedre.

Det å være med på Paradise Hotel, hvor jeg har vært nødt til å bli kjent med helt fremmede mennesker og leve med disse, har virkelig fjernet det som satt igjen av den sosiale angsten. Jeg merker at jeg tør å stikke meg mer frem. Før hadde jeg muligens Janteloven i bakhodet alt for ofte. Jeg tør å være meg, og jeg tør å si ifra om det er noe jeg ikke er enig i eller synes er ugreit. Jeg tør mer.

Jeg har også blitt mer åpen, og ikke så dømmende som jeg var tidligere. Jeg synes ikke lenger det er flaut å snakke om hva jeg føler og tenker, noe jeg hatet tidligere. Det er så mye med psyken min som er forandret, og jeg liker virkelig denne versjonen av meg selv. 

Jeg er så utrolig glad for at jeg ble med på akkurat denne realityserien, til tross for stempelet det har. Alt er hva en gjør det til selv, og dette har vært en opplevelse for livet som har endret så mye mer enn hva jeg trodde på forhånd! 

DETTE SETTER JEG MEST PRIS PÅ

 • 16.03.2017, 13:37

Selv om jeg har hatt det utrolig bra i Mexico er det jo alltids dager hvor man lengter litt hjem. Kanskje man savner venner og familie, noe som er veldig forståelig og jeg tror vi alle var der minst en gang i løpet av oppholdet. Andre ganger savner man litt andre ting, så nå skal jeg fortelle dere hva jeg setter mest pris på ved å være tilbake i Norge i stede for å bare sutre over at jeg savner Mexico. 

Norsk vann - Det å kunne skru på springen og drikke frisk, kaldt, deilig norsk vann er så digg det! Norsk vann smaker av en eller annen grunn utrolig mye bedre enn alt annet vann. 

Taco - "Har ikke du vært i Mexico, tacoens hjemland?" Jo, men norsk taco og "ekte" taco er to helt forskjellige ting. Bare tenk hvor forskjellig du og vennene dine spiser taco. Norsk taco med rømme, mais, ost, agurk, tacokrydder er bare så nammmm. Det var det første jeg spiste den kvelden jeg kom hjem. Og dagen etterpå, hihi. Jeg blir aldri lei. Vanligvis spiser jeg taco minst en gang i uken, og ofte to!

Luften - Selv om jeg bor i en av Norges mest forurensede byer så er det skikkelig deilig å kunne puste inn ren Osloluft altså. Det er så tung og fuktig luft i varme land, mens den i Norge er deilig og frisk. 

Sengen min - Jeg skal ikke klage på sengene inne på Paradise Hotel, men det å legge seg i sin egen seng er faktisk noe av det beste man kan gjøre etter en reise. Det føles som verdens beste seng de første dagene!

Venner og familie - Ikke minst! Det er så koselig å være tilbake med venner og familie igjen. Nå kan man ringes og sees akkurat når man vil, og det er noe jeg virkelig setter pris på etter å ha vært så langt borte uten å ha noen form for kontakt. 

Nå gjelder det bare å komme seg inn i rutiner igjen. Det er veldig mye vanskeligere enn hva man skulle tro. Jeg finner ikke tilbake til normal døgnrytme, men det er kanskje fordi det skjer noe man vil være med på hele tiden. Det er egentlig bare å skjerpe seg, men den viljestyrken altså... Den er ikke alltid på topp. 

Jeg skal ut og nyte dagen, håper dere gjør det samme <3

 

"HUSK INTIMGRENSE"

 • 15.03.2017, 21:42

Wow. Jeg var veldig i sentrum av gårsdagens episode, og det er jo spennende. Det var en del drama i forhold til meg og mine to partnere, som faktisk er to flotte gutter! Inne på Paradise Hotel er det mye som skjer, og man må sette spill fremfor alt for å komme seg videre. Vi deltagere har foreløpig vært veldig flinke til å forstå at det som skjer inne på hotellet skjedde der, og at det ikke ligger noe personlig bak det. Vi har alle kontakt i forskjellig grad på utsiden, og det er kjempekoselig!

Når det kommer til samtalen min med Joachim i gårsdagens episode lå det veldig mye mer bak enn hva som ble vist. Vi hadde en lengre samtale om dette, og det var kun noen få sekunder av dette som ble sendt på TV. Personlig synes jeg absolutt jeg hadde rett til å si ifra. Dette med intimgrense og kroppskontakt er noe man må føle på selv. Alle er forskjellige. Det som er greit og føles naturlig for deg, er ikke nødvendigvis slik for andre. Jeg synes faktisk man bør bli flinkere til å si ifra om det er noe man ikke er komfortabel med.

Jeg hadde kjent Joachim i omtrent 48 timer og synes han var en veldig hyggelig gutt, men jeg kjente meg ikke komfortabel med at han skulle klemme og kose på meg. Det er ingen selvfølge at man må være intime bare fordi man er partnere på Paradise Hotel. Til tross for sex-stempelet programmet har handler det om noe helt annet - spillet. Det viktigste på Paradise Hotel er å ha en partner man kan stole på, og for min del er det absolutt ikke aktuelt å kose med partneren min kun for å komme meg videre i spillet.

I dag er alle venner, og det er foreløpig ingen sure miner. Nå er det snart klart for episode nummer tre, så får vi vente og se om jeg er like hyggelig i dag <3Vi hadde det i hvert fall moro på premierefesten <3 HUSK NY EPISODE I KVELD 22.30!

NEXT

 • 14.03.2017, 21:47

Det er snart klar for episode 2, woho! Jeg har sett gårsdagens episode fire ganger nå, haha. Vi så den på premierefesten, vi så den når vi kom hjem, også så jeg den to ganger tidligere i dag for å analysere alt jeg sa og gjorde. Neida, men det er skikkelig kult og jeg vil bare se det igjen og igjen. Dere har så utrolig mye å se frem til altså! Denne uken blir helt sykt bra, så ikke gå glipp av noe!

 

PREMIEREFEST

 • 14.03.2017, 13:44

God morgen! Eller formiddag for normale mennesker... 

I går var det endelig klart for premiere for årets sesong av Paradised Hotel! Hadde jeg ikke vært med selv hadde det fortsatt vært årets tv-høydepunkt, men nå som jeg faktisk er med i programmet selv er det ekstra moro. Med premiere følger selvfølgelig premierefest. Woho! Jeg har faktisk aldri vært på premierefest før, så dette gledet jeg meg skikkelig til. 

Det var så moro! Først møtte vi masse presse, og gjorde mange morsomme intervjuer. Jeg tror favorittintervjuet mitt var kunnskapstesten med VGTV, haha. Jeg elsker den tradisjonen de har med å teste paradisedeltagere, det kommer jo stadig noen gullkorn i disse intervjuene. Jeg gleder meg til å se mitt, det kan bli spennende. Nei, jeg koste meg skikkelig hele kvelden! Intervjuene var kjempemorsomme, alle var samlet igjen og vi fikk jo se den første episoden!!! Så moro, og så utrolig rart. Nå må dere følge med videre, det blir bare mer og mer spennende!

Jeg hadde ikke med meg kameraet i går, så her får dere et lite utvalg av snaps og mobilbilder. Alle la ut ganske mye på snapchat og instagram, så dere får gå inn og følge oss der for litt ekstra info <3 På snapchat heter jeg andreasveinsdot og på instagram heter jeg andreasveinsdottir!

Masse elsk! Husk kveldens episode <3 22.30 på TV3.

 

BLI BEDRE KJENT MED MEG

 • 08.03.2017, 19:24

Nå sitter jeg foran peisen hjemme i Larvik. Jeg dro fra Oslo i går for å hilse på familien og få slappet litt ordentlig av før det muligens smeller om en ukes tid. Jeg gleder meg veldig, men kjenner at det er deilig å fortsatt være helt ukjent. Jeg tenker at det er fordeler og ulemper ved begge deler, men jeg tror absolutt at jeg kan se frem mot en spennende tid. Akkurat nå prøver jeg å ikke stresse, men samtidig føler jeg at jeg må tilbake til Oslo veldig snart. Livet mitt er jo i Oslo, og det er så mye som må ordnes og fikses i løpet av helgen. Det er jo premierefest på mandag, og da må jeg selvfølgelig se smashing ut!

Nå har det kommet en ny video på Viafree hvor dere kan bli enda litt bedre kjent med meg!

 

DET ER VANSKELIG

 • 07.03.2017, 13:03

Det er så rart å være hjemme... For det første er døgnrytmen min helt håpløs! Jeg sover til langt utpå ettermiddagen, og ligger våken hele natten. Jeg klarer ikke spise når jeg skal, for i mitt hode er det natt. Når jeg er sulten burde jeg egentlig sove, for da er nemlig klokken halv fire på natten. Jeg prøver virkelig å snu døgnet, men det er så utrolig mye vanskeligere enn hva jeg trodde. Det hjelper ikke akkurat at resten av gjengen har det på samme måte, gruppechatten vår er jo i fyr og flamme klokken fem om morgenen. 

Jeg savner noen nesten hele tiden. Det er så rart. Man er vandt med å se hverandre hver eneste dag, og vi har bare hatt hverandre så lenge nå at det er rart å plutselig ikke se hverandre. Vi har opplevd noe så unikt sammen, og det er ingen andre enn oss som kan sette seg inn i det. Det er faktisk helt sykt hvor knyttet man kan bli til andre mennesker i en slik situasjon. Nå er det jo over, og vi må prøve å komme oss tilbake til hverdagen, men det er verken lett eller moro. Heldigvis er vi veldig flinke til å henge sammen, og det er så koselig <3

Det å komme inn i gamle rutiner virker helt umulig akkurat nå, og jeg vil egentlig bare spole tilbake til dag en i Mexico og oppleve alt en gang til. Dessverre går ikke det.... Men, nå er det jo faktisk bare seks dager til Paradise begynner på TV, woho! Da får jeg i hvert fall gjenoppleve litt av det. Herregud, jeg gleder meg så mye! 

HUSK PREMIERE FOR PARADISE HOTEL 13. MARS <3

BACK TO REALITY

 • 04.03.2017, 09:13

Nå er jo alt i gang, men det betyr at hele oppholdet og innspillingen er over. Jeg må finne tilbake til hverdagen med trening, venner og ikke minst jobb. Det er ganske rart akkurat nå, men jeg håper jeg kommer raskt tilbake. Hvor amazing er ikke årets fellebilde? I LOVE IT. 

I det jeg satt meg på flyet hjem til Norge lengtet jeg allerede tilbake til hotellet. Det er så utrolig rart at alt er over. Man har vært sammen med så fine mennesker 24 timer i døgnet på et luksushotell i Mexico, og plutselig skal man hjem til Norge og kollektivet i minusgrader. Jeg satt og hørte på sanger som minnet meg om å ligge på solsengen ved bassenget, spesifikke danser, og ikke minst sanger som minner meg om personer eller hendelser <3. 

Jeg var helt seriøst redd for at jeg skulle få et skikkelig sammenbrudd i det jeg gikk inn døren til leiligheten og skjønte at det er dette som faktisk er virkeligheten. Ikke Paradise Hotel. Nå høres dette ganske sykt ut med tanke på at jeg bor i en fin leilighet og har det kjempefint her i fantastiske Norge, men det å gå fra en sånn opplevelse til et helt vanlig A4-liv er ganske rart. 

Heldigvis bor jeg med verdens beste venner! De er så fine. Jeg leide ut rommet mitt mens jeg var i Mexico, og alt jeg eide var pakket ned i millioner av esker og søppelsekker og plassert i boden vår. Jeg klaget så mye over at jeg grudde meg til å måtte pakke inn hele rommet når jeg kom hjem, og hva tror dere de hadde gjort? De hadde hentet opp alle tingene mine og satt alt på plass, brettet klærne mine og lagt inn i klesskapet, hengt opp kjoler, satt opp toalettsaker, bilder og bøker. Rommet mitt var akkurat som det pleier! I tillegg hadde de blåst opp typ 30 ballonger som de hadde lagt utover gulvet, handlet inn favorittmaten min og bakt kake til meg! Herregud, så fine de er altsåååå. De gjorde det som kunne vært en ganske kjip dag til en fantastisk fin dag <3


Se så fine <3 Masse elsk.

Jeg er så takknemlig for menneskene i livet mitt, både nye og gamle og jeg er så heldig!

PARADISE HOTEL 2017

 • 03.03.2017, 21:13

Hei, alle søte <3

Endelig kan jeg dele denne syke nyheten - JEG HAR VÆRT MED PÅ PARADISE HOTEL 2017! Altså, jeg kan ikke beskrive hvor utrolig takknemlig jeg er for å ha fått lov til å være med på dette. Her kommer tidenes klisjè, men jeg har faktisk vært med på et utrolig eventyr. Det er umulig å beskrive hvor fantastisk og sykt dette har vært.

Hvis dere vil bli bedre kjent med meg så kan dere se portrettet mitt HER.

I skrivende stund sitter jeg og hører på PH-listen min på Spotify med noe som kan minne litt om kjærlighetssorg. Det er vanskelig å forklare for andre som ikke har opplevd det samme hvor knyttet man blir til minnene derfra. Det er så unikt og så eget, og jeg kan ikke fortelle dere hvor fantastisk det faktisk har vært!

Paradise Hotel er et realityprogram som høster både elsk og hat. Dette gjelder også deltagerne. Jeg er fullstendig klar over hva jeg har vært med på, og at jeg må være forberedt på mye hat. Jeg vet at mange har en mening om programmet og om menneskene som melder seg på dette. Folk får rett og slett mene hva de vil. Jeg vet at mange som sprer hat og negativitet ikke en gang har sett på Paradise Hotel, men leser overskrifter i media om se, fyll og dramatikk uten å se alt annet som Paradise Hotel har å by på. Tro meg, det er også masse kjærlighet, glede og vennskap i dette programmet og jeg ville aldri vært foruten denne opplevelsen!Gjør dere klare for premiere 13. mars - dette blir helt sykt bra!

Andrea Sveinsdottir

Kontakt: andrea_sveinsdottir@hotmail.com Instagram: andreasveinsdottir

Search

Bloggdesign

hits