hits

Måneden som gikk

EN MÅNED FULL AV OPPTURER

Andre april! Tiden går så fort mot sommer nå at jeg nesten blir litt stressa. Jeg vil ha vår lenge, ikke sommer med en gang. Nå pleier det ikke akkurat å bli 30 grader og strålende sol her i Norge, eller sommer for den saks skyld, men jeg bare håper vi får en lang og fin vårt først. Ny måned betyr et farvel med den gamle og jeg har som vanlig oppsummert måneden som gikk. 

MÅNEDENS OPPTUR. Denne måneden har vært full av oppturer så det er utrolig vanskelig å bare velge én. Det er nesten så jeg vil si at den største oppturen er våren, sola og det fine været! Herregud, som jeg har lengtet etter lysere og varmere vær. Det er bare litt kjedelig, haha.

Jeg tror den største oppturen i form av en hendelse må bli da Sofie og jeg var stuntreportere for Side2 på premierefesten til Paradise Hotel! Det var skikkelig moro og jeg koste meg så mye. 

MÅNEDENS SPILLELISTE. MIIA - Dynasty, Kary Perry - Safe as draft, Greyson Chance - Seasons

MÅNEDENS FLAUSE. Hm... Nå må jeg tenke her! Har jeg egentlig noen store flauser å dele? Dette har vært en ganske rolig og fin måned, så jeg tror kanskje ikke jeg har gjort noe veldig flaut. Om jeg må velge noe blir det et par fyllesnaps for mye natt til fredag, men det kan skje den beste. 

MÅNEDENS NEDTUR. Trenger jeg virkelig å si det igjen? Dere vet... Babymagen som ikke er en babymage, kvalme, generell sykdom som kommer og går hele tiden. Utrolig lei av å være dårlig! 

MÅNEDENS INNKJØP. Denne måneden har jeg faktisk handlet litt! Jeg tror mitt beste innkjøp er den nye jakken min fra Monki som jeg elsker og antakeligvis kommer til å bruke ihjel alt for fort.

MÅNEDENS INNLEGG. Denne måneden har jeg skrevet flere gode innlegg med viktige budskap, i følge meg selv i alle fall. Jeg er veldig fornøyd med dette innlegget ment til de som tilbyr influencers gratis fillers, innlegget om fest og klamydia til fjells som handler om kondombruk, det jeg skrev som et motsvar til et innlegg på Nettavisen hvor Paradise-deltakere rett og slett ble trakassert og budskapet i innlegget om at du ikke kan forvente sex bare fordi vi deler seng!

MÅNEDENS ANTREKK. Jeg er helt forelsket i det ene antrekket jeg brukte for noen uker siden da jeg enda hadde rosa hår! Åååh, det var så kult.

SOLBRILLER OG ØREDOBBER MONKI / BUKSE OG TOPP ZARA / SKO NLY

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE. Her føler jeg det er mye å ta tak i, haha. Jeg må bli bedre på å ta det med ro når jeg kjenner at jeg trenger det og ikke legge alle planer på en dag, men fordele det jevnt utover. Jeg trenger også å bli bedre på å si nei til ting jeg egentlig ikke vil, orker eller har tid til. Jeg vil så gjerne få til absolutt alt hele tiden, men det funker ikke i praksis og gjør bare at jeg blir skikkelig stressa og sliten. Not good!

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE. Det mest likte bildet på min Instagramkonto de siste 30 dagene er dette koselige bildet <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KRANGLING OG DATE PÅ DIREKTEN

ANNONSE - alle lenker er annonselenker Nelly og BikBok

Endelig er vi inne i den første vårmåneden! Det er til tross for kulderekorder, men vår er vår eller hva? Jeg fikk jo kjeft da jeg snakket om vårstemning i februar, så det er litt morsomt at det ikke finnes et snev av det nå som det faktisk er vår på ekte. Ny måned betyr også en oppsummering av måneden som gikk, nemlig februar. 

GENSER HER / JAKKE MANGO

MÅNEDENS OPPTUR. Hvis jeg skal velge en hendelse blir det gårsdagen, rett og slett fordi det var skikkelig hyggelig. Ellers vil jeg trekke frem de to siste ukene generelt. Etter en skikkelig dårlig start på februar snudde det og jeg har hatt det så bra. Jeg har vært lykkeligere, friskere og begynner endelig å komme tilbake til meg selv. Kanskje det er fordi det blir lysere ute? Hvem vet, men ting er i hvert fall veldig bra!

MÅNEDENS SPILLELISTE. Sam Smith - No Peache, Little Mix - Love me or leave me, Ed Sheeran - Supermarket Flowers

MÅNEDENS NEDTUR. Det blir dessverre Vixen. Alt handler jo om min opplevelse av arrangementet. Det var jo kult opplegg, fine priser, hyggelige folk og bra taler, men fordi jeg ikke klarte å kose meg ble det bare dritt. 


Bilde lånt fra Anne Brith

MÅNEDENS FLAUSE. Det skjedde faktisk i går. På etterfesten til showet ble Sofie og jeg intervjuet av God Kveld Norge og det intervjuet... Verdens verste intervju? Altså, jeg vet ikke hva jeg skal si haha. Vi stod og småkranglet om hva som egentlig skjedde med datingprosjektet fra i sommer og Sofie skaffet meg en date med reporteren. Alt foran kameraet. Venter fortsatt på melding fra han btw, så reporter - hvis du leser dette så er jeg med på date altså!

MÅNEDENS INNKJØP. Ååååh, det er noe jeg fikk i posten i dag. Dessverre har jeg ikke hentet pakken enda, så jeg får ikke vist dere hva det er, men jeg gleder meg masse til å få vist det frem senere. Kanskje jeg heller skal vise noe jeg faktisk har kjøpt da? Nei, vet dere hva jeg venter til jeg får vist dere dette innkjøpet.

MÅNEDENS ANTREKK. Loooove this! Altså denne jumpsuiten er SÅ kul. Den er egentlig Sofie sin og helt ubrukt (før jeg brukte den i går hehe wopsi).


ØREDOBBER HER / JUMPSUIT HER / SKO HER / LIGNENDE VESKE HER

MÅNEDENS INNLEGG. Jeg er ganske fornøyd med innlegget jeg skrev om å ikke henge ut bloggkollegaer. Viktig tema! Hvordan man skal overleve Valentine's day som singel var også et morsomt innlegg å skrive. I tillegg er DETTE viktig!

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE. Jeg må bli flinkere til å ikke være så forbanna bitchy. Jeg mener ikke å være bitchy, men til tider er tonen min så stygg. Jeg tar meg selv i å høres skikkelig krass ut. Det er virkelig ikke meningen og det er en så dårlig egenskap, så det skal jeg jobbe med å kutte ut. 

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE. Det mest likte bildet på min Instagramprofil (som du finner HER) er et bilde jeg selv liker ganske godt!

GENSER ZARA / JAKKE MANGO

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MÅNEDEN SOM GIKK: JANUAR

ANNONSE - alle lenker er annonselenker

God februar! Tenk på det da, dere. Vi er allerede ferdig med den aller første måneden av 2018. Tiden flyr virkelig avgårde, men det har gått overraskende greit. Jeg fikk en kjempefin start på dette året og har hatt mye energi og overskudd (frem til nå, men det går bra). Da er det bare å satse på at februar går samme vei og blir enda bedre. Jeg har også nesten bestemt meg for noe veldig moro som jeg skal fortelle om hvis alt går som det skal. 

MÅNEDENS ANTREKK


Jakke Lindex / Bukse og t-skjorte BikBok / Sko og veske Mango / Øredobber CMYK

 

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE 

Å dra på forelesning, haha. Jeg har enda ikke vært der, men neste uke er jeg i gang! Det med studier burde vært litt mer gjennomtenkt, men jeg skal nå klare å karre meg gjennom. Jeg håper i hvert fall det. Det blir uansett spennende å starte ordentlig til uken!

Her vil jeg også ha med et punk til og det er å si hva jeg faktisk føler og tenker. Jeg har en vond tendens til å gå rundt og gnage på ting, noe som bare gjør at jeg tenker mer på det og eventuelt irriterer meg mer. Det er en dårlig egenskap og jeg må rett og slett bli litt tøffere når det kommer til å si hva jeg føler. 

GENSER HER / ØREDOBBER HER / LIGNENDE BUKSE HER

MÅNEDENS SANG

I can't fall in love without you - Zara Larsson / Happier - Ed Sheeran

 

MÅNEDENS OPPTUR

Det er definitivt Kaunas-turen til Martine og meg! Det var virkelig godt å komme seg bort fra Oslo en stund. Jeg trengte en tur og Martine var den perfekte reisepartner. Det var god stemning gjennom hele turen og vi fikk gjort masse blogg i tillegg! Jeg har skrevet en del om det under kategorien "reise" og det kommer også en reiseguide og en vlogg til. 

MÅNEDENS INNKJØP

 

Denne buksen jeg kjøpte på salg hos Zara i Kaunas. SÅ KUL!

 

MÅNEDENS NEDTUR

Dette går igjen. Jeg er stadig i dårlig form og det er helt sykt irriterende. Det er alt for ofte at jeg føler meg skikkelig dårlig, kroppen verker, hodet verker og halsen er vond. Jeg er så utrolig lei!

I tillegg må jeg slenge på at vi fikk en regning på fem tusen fra den forrige leiligheten med ekstra strøm vi må betale nå fordi vi betalte for lite og jeg er blakk :))))). Moro!

 

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER