hits

desember 2017

TUSEN TAKK FOR 2017

Godt nyttår, mine fantastiske lesere! Jeg har litt å si til dere i det som blir mitt aller siste innlegg i 2017. Et år som har vært helt utrolig!

På lørdag snakket jeg med noen venninner om at vi håpet neste år ble et bedre år. Da sa spurte en av de hva i all verden som var ille med mitt 2017. Da lo jeg litt fordi jeg har alt i alt hatt et veldig bra år. Det har skjedd så mye og jeg er evig takknemlig.

Jeg kunne skrevet i en evighet, men det er noe jeg vil si. 2017 har gitt meg så mye og jeg har fått oppleve helt fantastiske ting som jeg vil huske for alltid.

 Tusen takk til TV3 og castingen, da særlig verdens beste Ina som ga meg muligheten til å oppleve noe så sykt gøy som Paradise Hotel. Tusen takk for at dere tok med så fine folk at jeg fortsatt kan kalle mange av dem for mine venner, noen er til og med blitt mine nærmeste (Martine og Sofie, masse elsk til dere).

❤ Tusen takk til vennene mine for å ha vist forståelse for at jeg ville leve i bobla et par måneder etter at jeg kom hjem, men at dere fortsatt var der da bobla sprakk.

❤ Tusen takk til Side2 for å ha signert meg og gitt meg bekreftelse på at jeg faktisk kan gjøre dette bra! Dere fortsetter å motivere meg og det er så utrolig gøy å få jobbe sammen med så flinke folk. 

❤ Tusen takk til Charlotte hos Røa Osteopati som gir meg håp og forståelse for en sykdom nesten ingen, inkludert meg selv visste hva var. 

❤ Tusen millioner takk til alle dere som følger meg og min hverdag hver enste dag. Jeg er så ubeskrivelig takknemlig, dere aner ikke!

Tusen takk for et flott 2017. Håper dere alle får et fantastisk 2018!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SKAL VI GJØRE LEILIGHETEN KLAR FOR NYTTÅRSAFTEN

Wiiii, i dag er det nyttårsaften! Jeg er stressa fordi dette året er over og tiden går så fort, men samtidig gleder jeg meg til et nytt år med blanke ark og nye muligheter. Spennende, men skummelt som alt annet her i livet. Uansett er jeg klar for å feire det gamle året og ønske det nye velkommen i kveld!

I går var vi som sagt i byen en tur for å handle inn pynt til nyttårsaften. Det klarte vi ganske så bra da for å si det sånn. Når det er en så spesiell dag er det viktig å markere det. En måte å gjøre denne dagen spesiell og skille den fra hvilken som helst annen fest er å pynte! Pynt bordet, glassene, vinduene og ja... Pynt alt!

Vi gikk for pynt i både gull, sølv og sort. Jeg synes det blir ganske kult når man kombinerer alle tre, særlig når det meste i gull og sølv glitrer i tillegg. Åh, som jeg gleder meg til å se resultatet av dette. Hvis det blir vellykket skal dere får se, haha. Hvis ikke så får dere bare følge med på Snapchat i løpet av kvelden (andreasveinsdot)

Vi har kjøpt et slags forheng til å ha i inngangen fra gangen til stua hvor middagen og festen foregår. Vi har sugerør i gull, "happy new year" boksaver i sølv samt gull- og sølvstjerner til å pynte bordet med. I tillegg har vi kjøpt en helt sort duk og sorte servietter for å fremheve all pynten vi skal ha der!

Hvor kul er ikke denne? Vi var på Partyland som ligger på Gunerius her i Oslo hvor de har ALT du trenger til fest. Vi var egentlig innom for å lete etter en sort duk på Kid, men oppdaget denne butikken i samme lengen. De hadde så sykt mye kult til alle festlige anledninger. Jeg fikk lyst til å hoste så mange foskjellige fester bare av å se på alt de hadde der, haha.

Vi tok med oss denne kjempestore hatten som skal gå på rundgang i kveld, i tillegg til det forhenget og en sort duk. Alt annet er fra Nille!

Vi har bongbonger (er det rett ord?), partyhatter, serpentiner i gull og sølv, ballonger, stjerneskudd, hårbøyler med "happy new year" i gull og sikkert noe mer jeg ikke kommer på eller klarer å få øye på. Er det rart jeg gleder meg til å starte pyntingen? 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ÅRETS NEST SISTE DAG

Hei, fininger! Har dere hatt en bra nest siste dag i 2017? Det har i hvert fall jeg! Etter å ha sovet dårlig i nesten en uke fikk jeg en kjempegod natts søvn og våknet opp ferdig uthvilt av meg selv klokken ni. Hårkur og selvpleie stod for tur før jeg dro til byen hvor jeg møtte Christina, en venninne av meg. Det var så koselig! Vi satte oss på Steam på Egertorget hvor vi drakk kaffe, siste det som ble frokost for min del og kravlet i flere timer.

Jeg lo godt da hun fortalte hvordan det gikk opp for henne at hun fyller 30 i 2018 og freaket ut over det. Her sitter jeg og stresser over at jeg blir 24, mens jeg sier til henne at det er null stress å bli 30, haha. Nå har hun faktisk både samboer, egen leilighet, en mastergrad og en jobb hun trives godt i så jeg vil si at det er kjempebra jobba og da er det faktisk null stress å fylle 30. 

Jeg var faktisk ute fra tolv til fem i dag og bare vandret rundt og sosialiserte meg uten å måtte stresse over noe som helst. Da Christina og jeg skilte lag møtte jeg først to og så enda en venninne til i Torggata. Vi hadde tatt på oss oppgaven å handle inn pynt til nyttårsmiddagen i morgen kveld. Det er noe jeg elsker og vi brukte flere timer på å finne all pynten vi trengte. Nå skal det sies at vi stoppet innom tidenes junkfood sjappe og tok en times lunsj i mellomtiden, men allikevel.

Vi fant sykt mye fint og jeg gleder meg skikkelig til å gjøre leiligheten vi skal feire i nyttårsklar i morgen ettermiddag. I år tar vi det rolig og vi som ikke har kjæreste eller dro utenlands skal lage kalkunmiddag med dessert og kose oss rundt bordet resten av kvelden. Sier vi nå da. Vi får se hva som skjer etter et par vinglass, haha. 

Nå skal jeg dusje og smøre meg inn med selvbruning før jeg skal se resten av Harry Potter-filmen på TVNorge, etterfulgt v The Great Gatsby og lage meg en skikkelig digg lørdagsmiddag. Jeg har faktisk kjøpt inn noe jeg aldri pleier å spise... Så det blir spennende!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

WELCOME TO MY BEDROOM

Selv om jeg overhodet ikke ville dra tilbake til Oslo begynner jeg å synes det er litt koselig igjen. Jeg har det ganske hyggelig her også, selv om det hadde vært utrolig fint å være lenger hjemme. Jeg kjenner at jeg hadde trengt en laaaang ferie, men det får bli en annen gang. 

Anyways. Jeg tenkte det var hyggelig å vise dere noen detaljer fra soverommet mitt. Det har jeg nemlig ikke gjort før! Det tok litt tid før jeg kom til rette i den nye leiligheten og fikk satt et personlig preg på soverommet, men nå begynner det å komme seg. 

Haha æsj jeg så nå hvor hårete hårbørsten min er. Sykt nasty, her rydder jeg ikke opp før jeg tar bilder da for å si det slik. 

Jeg elsker denne telysholderen jeg har i vinduskarmen! En liten motivasjonsprat på morgenen. 

Alle bøkene mine. Anbefaler alle sammen, de er så fine!

Jeg har masse private bilder rundt på soverommet. På speilet til sminkebordet har jeg disse og stående har jeg et bilde av lillesøsteren min og meg, i tillegg har jeg et bilde av bestevenninnen min og meg. Så har jeg flere andre steder. Det er så koselig å gjøre det litt personlig!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // FLYTTING, KYSSEBILDET, JULEGAVER ++

Føler du at du og Sofie har sklidd litt fra hverandre? Ikke at dere er mindre venner eller noe, men at dere kanskje ikke er så nære som før?

Nei, det føler jeg på ingen måte. Sofie er en av mine aller nærmeste og det håper og tror jeg hun alltid vil være. Vi klikket med en gang og har funnet ut at vi er utrolig like på mange områder, haha. Det er mye jeg kan snakke med henne om som jeg ikke føler jeg kan snakke med andre om og sånt, så det er amazing.

Hvilken by bor foreldrene dine i?

De bor i Larvik. 

Hva fikk du av Sofie som julegave :)

Jeg fikk en fuktighetskrem til ansiktet som jeg elsker! I tillegg fikk jeg en king size eske med Kinder Maxi og to andre sjokolader. Haha, sjokolade <3

Hva er vitsen med å holde det kyssebildet anonymt når du legger det ut på storyen din med over 10000 seere?? Ikke så veldig anonymt spør du meg

For det første har jeg ikke 10 000 på snap, bare så det er sagt. For det andre skulle ikke det bildet bli lagt ut på story, men det var en liten feil jeg begikk etter litt mye vin den kvelden, haha. Selv om jeg la det ut betyr ikke det at den andre personen ønsker å bli identifisert på en offentlig blogg. Det håper jeg dere forstår. 

Hvorfor begynte du å blogge?

Fordi jeg hadde lyst til å dele det jeg skriver. Jeg har alltid likt å skrive og har ikke vært fremmed for oppmerksomhet, haha. Derfor var blogging ganske naturlig for meg å starte med. 

Hva føler du når Sofie sier hun skal flytte til Trondheim? Kommer du til å savne henne?

Jeg forstår kjempegodt at hun vil flytte tilbake dit hvor hun føler seg hjemme. Jeg vil jo egentlig flytte med henne! Nå vet jeg ikke helt hva som vil skje, men herregud ja jeg kommer til å savne henne om vi flytter fra hverandre. Jeg elsker å bo med Sofie!

Hvem er gutten du la ut bilde av at du kysser på mystory?

Han er en veldig hyggelig gutt fra Larvik, mer enn det ønsker jeg ikke å utdype, haha. Se svaret over her!

Vet du hvor Sofie skal flytte når hun flytter ut eller skal hun bo der dere bor nå?

Hun skal flytte til Trondheim :-(.

Hvilken parfyme bruker du?

Jeg bruker The Scent fra Hugo Boss!

Har du noen nyttårsforsetter?

Jeg har mål :-D. Haha, dere kan lese målene mine for 2018 HER

Har du hatt en fin jul?

Ja, veldig! Dette er den beste julen jeg har hatt på mange år og jeg ville at den skulle vare lenger... 

Hvor skal du reise? Du la jo ut bookingbekreftelse på mystory.

Marte, bestevenninnen min og jeg har bestemt oss for å reise utenlands neste nyttårsaften og er tidlig ute. Det var ikke så dumt for da vi skulle booke hotell var det flere som allerede var utsolgt nyttårshelgen 2018! Det er sykt. Vi må booke flybilletter senere da fordi det er ikke en gang lagt ut. Jeg vil vente litt med å avsløre hvor vi skal til ting er 100% bekreftet!

Skulle du ønske at du var en av de som sjekker inn på PH 2018?

Nei. Ikke med den gjengen som skal nå, haha. Jeg har så gode minner fra årets sesong og jeg vil ikke risikere å ødelegge det med en dårligere opplevelse neste år. Når det er sagt er det litt vondt fordi jeg savner det sååå mye! Det å tenke på at noen andre skal være der nå er så trist...

Hvem var favoritten din på PH?

Meg selv!!! Haha, sånn seriøst. 

Er du religiøs?

Nei, altså på papiret er jeg kristen. Jeg er døpt og konfirmert i kirken, men jeg er ikke troende. 

Hvordan farger du bryna?

Før brukte jeg en farge fra Depend, men nå farger jeg de hos Beauty House (sponset).

Hvordan kommer du og Sofie til å holde kontakt når hun flytter?

Hm... Vi kommer nok til å besøke hverandre mye. Det er i verste fall en liten fly- eller busstur mellom oss. Så kommer vi helt sikkert til å FaceTime en god del, slik som vi gjør nå når hun er ute og reiser. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VIDEO - GET READY WITH ME

Heisann! Første juledag spilte jeg inn en video til dere mens jeg gjorde meg klar til kveldens festligheter. Dere får se hvordan jeg sminker meg, hvilke produkter jeg bruker og hvordan jeg krøller håret mitt. I tillegg babler jeg i vei om alt mellom himmel og jord, samt forventninger og planer for første juledag!

 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE MÅL FOR 2018

Jeg hater ordet "nyttårsforsetter". Rett og slett fordi det er et ord som beskriver mål man aldri når. Mål som er alt for høye og urealistiske. I år har jeg bestemt meg for å sette meg noen oppnåelige mål og kalle de for nettopp det de er - mål for 2018. 

 Gi flere komplimenter. Det er ofte jeg tenker på komplimenter, men jeg sier de ikke høyt og da er det jo ikke noe hyggelig. Her om dagen hadde en kollega av meg på seg en så fin genser og det var det første jeg la merke til da jeg kom på jobb. Allikevel kom jeg ikke på å faktisk si det til henne før vi skulle dra fra jobb, haha. Jeg tenker sånn i hverdagen generelt. Hvis jeg står ved siden av noen med en kjempefin kåpe og tenker over det så skal jeg begynne å si det. Det er jo så koselig med slike komplimenter fra både kjente og ukjente. 

❤ Spare mer penger. Jeg har ikke akkurat vært i sparemodus i 2017, hehe. Det skal endres i 2018. Jeg skal sette av penger hver eneste måned og faktisk spare seriøst. Når jeg sier spare seriøst mener jeg at jeg ikke skal "låne" fra kontoen hele tiden, men la alt stå der.

❤ Komme i ordentlig bra form igjen. Åh, jeg savner formen jeg var i på denne tiden i fjor. Aner dere hvor bra trent jeg egentlig var? Nei, dere gjør selvfølgelig ikke det. Jeg brukte så mye tid på helsen min og elsket det. Da var det ikke sjokolade til middag, men heller et ordentlig sunt og godt måltid. Jeg brukte mer tid på kjøkkenet hvor jeg lagde sunn og næringsrik mat, var på trening nesten hver dag og hadde så mye energi. Jeg skal tilbake dit!

❤ Kunne leve av bloggen. Jeg vil kunne leve av bloggen fordi det hadde gjort det meste mye enklere. Jeg ville fortsatt i butikkjobben min rett og slett fordi det er så koselig, i tillegg til at jeg kjeder meg ihjel om jeg har fri for lenge. Det som er problemet er at jeg ikke har nok tid til bloggen i de periodene jeg jobber mer, noe som gjør at jeg stresser unødvendig mye. Derfor vil jeg kunne leve av den og heller jobbe et par ganger i uka fordi det er gøy!

❤ Dra oftere hjem til Larvik. Tenk at jeg ikke har vært hjemme i Larvik siden i sommer før jeg dro hjem i jula nå. Det tar under to timer medtoget hjem og allikevel er jeg der maks tre ganger i året. Det er ikke bra. Nå skal jeg bli flinkere til å dra hjem når jeg har fri noen dager her i Oslo slik at jeg kan tilbringe mer tid med familien.

❤ Gå ned alt jeg la på meg i 2017 + litt til. Jeg vet at jeg ikke burde snakke om vekt og kropp og blablabla, men jeg er ikke komfortabel med å ha gått opp så mye i vekt som jeg har gjort i løpet av 2017. Det er sannheten og det må dere faktisk tåle å høre. Jeg skulle heller ikke ønske at jeg var komfortabel sånn jeg er nå fordi jeg har lagt på meg grunnet mye usunn mat og alkohol, noe som ikke er bra og faktisk kan være farlig for kroppen!

❤ Se mer positivt på ting. Dette skal jeg klare! Jeg har en tendens til å se litt for mye på de negative sidene i stede for de positive, men det har med innstilling å gjøre. Den skal endres og allerede nå skal jeg prøve å se det positive i ting og bli en mer positiv person. 

❤ Dra minst en tur til Island. Rett og slett fordi jeg elsker Island og ser familien jeg har der alt for sjeldent. Kanskje jeg får med meg Sofie? Hun har snakket om at hun vil oppleve Island, så det passer jo perfekt!

❤ Starte på studie igjen. Nå har jeg sagt dette og bestemt meg for det, men plutselig får jeg en eller annen fiks idé om å gjøre noe annet i stede. Jeg må derfor ha det som et mål, haha. 

❤ Bli komfortabel med å gå uten extension. Det er jeg faktisk ikke nå. Jeg har blitt så vandt med det ekstra håret og føler virkelig at det er mitt eget. Derfor blir det skikkelig rart når håret er borte og jeg innser hvor mye kortere og tynnere mitt eget faktisk er. Nå skal jeg etter planen ta av det ekstra håret i januar så jeg må overbevise meg selv om at det er for det beste! Det er jo det. Tror jeg, haha. Jeg skal virkelig prøvde å bli komfortabel med det. 

❤ Være mer avlogget i hverdagen. Jeg er på sosiale medier eller nett generelt hele tiden. I 2018 skal jeg bli flinkere til å legge bort telefonen å være litt avlogget. Kanskje en time før leggetid eller noe sånt? 

❤ Kutte ned på Pepsi Max (så trist). Vil jeg egentlig dette? Njæ. Jeg har allerede kuttet ned mye og kjøper sjelden mer enn to flasker i uken. Det er kanskje mye, men før hadde jeg alltid Pepsi Max i kjøleskapet og kunne drikke 1,5 liter hver dag. Det kan jo ikke være bra! Jeg skal prøve å komme meg ned til en flaske i uken, da helst i helgen. 

❤ Dra på minst en date. Det er vel gjennomførbart. Minst en date på et helt år skal til og med jeg klare, haha. 

❤ Feire nyttårsaften i utlandet. Da mener jeg ikke den som kommer nå, men nyttårsaften i 2018. Jeg er så lei av å feire i Norge så neste år skal jeg definitivt dra til utlandet for å feste inn det nye året. Har dere noen kule steder å anbefale?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HELGENS PLANER

God morgen! Det er fredag og snart helg. Jeg tenkte det kunne være moro å høre om mine planer for helgen, så here we go!

FREDAG. I dag skal jeg på jobb og da går nesten hele dagen. Jeg er virkelig ikke i form så jeg håper tiden går fort, noe den som regel faktisk gjør. Etter jobb må jeg en tur på posten for å hente en pakke jeg har bestilt meg før jeg skal møte Marte. Vi skal ha en middagsdate, noe som er skikkelig hyggelig! Jeg har litt lyst til å dra hjem og sove, haha, men at må man jo ha og Marte er ganske så godt selskap. 

LØRDAG. Jeg har fri!!! Planen er å sove ganske lenge fordi det virker som om jeg aldri får nok søvn om dagen. Litt tidlig må jeg opp fordi jeg har avtalte å møte en venninne for å drikke kaffe. Elsker kaffe, elsker venner så det er en perfekt kombinasjon! Senere på dagen skal jeg møte en annen venninne. Vi har ikke planen spikret helt enda, men det blir nok en liten bytur for blant annet å finne dekorasjoner til nyttårsaften. Jeg elsker pynt så hvis jeg får bestemme blir det masse, masse, masse forskjellig pynt i form av gull, sølv, sort og glitter. 

SØNDAG. Selveste nyttårsaften! Tenk at hele 2017 er over om noen få dager. Det er så sykt å tenke på. Planen min er å vaske leiligheten og trene hvis jeg er i form til det. Litt utpå dagen drar jeg nok til venninnen min som skal hoste kvelden for å hjelpe til meg middag og dekorasjoner (les: dekorasjoner, jeg klarer ikke lage ordentlig mat). Sååå er det tid for å fikse seg og dra på paljettene før det venter en god middag med fantastiske venner, litt drikke og et helt nytt år!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #15

Dette ble en veldig sen "uken som gikk". Vanligvis har jeg det på mandager, men jeg har ikke hatt helt kontroll på dagene denne uken, haha. Sånn er det vel i jula, eller hva sier dere? I går var min første dag tilbake i virkeligheten så det ble en slags mandag for meg. Heldigvis er det snart helg igjen! 

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg på jobb og har lunsj. Jeg er sååå ikke i form, men nå tok jeg til vettet og bestilte en legetime til neste uke. Orker ikke dette mer!

UKENS SERIE: Tenk at jeg, Netflix-queen, ikke så en eneste serie forrige uke! Jeg vet ikke hva jeg har brukt tiden min på. Kanskje sett julefilmer?

UKENS CRAVING: Medisterkaker. Det er SÅ godt! 

UKENS HØYDEPUNKT: Det var definitivt å komme hjem til jul og tilbringe tid med familien. Det var så utrolig koselig og avslappende! Pappa har akkurat flyttet og det var gøy å se hvor fint de har fått det i sitt nye hjem. Jeg følte meg hjemme med en eneste gang jeg gikk inn døren, så det er vel sant som de sier at "home is where the heart is". Åååh, savner å være hjemme allerede... 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg aldri blir frisk! Jeg blir litt bedre og så blir jeg syk igjen. Det lureste er nok å dra til legen, men jeg er så teit at jeg tenker dette går over av seg selv. 

UKENS SEIER: Jeg hadde en skikkelig god treningsøkt første juledag og det var moro! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Til deg som svetter, runker og blør i solarium, Ukens spørsmål og Vi handler gaver for millioner mens andre ikke har råd til mat i jula.

UKENS MATRETT: Julemiddagen! Jeg elsker medisterkaker og spiste til jeg fikk vondt, haha. Ikke så bra, men herregud det var verdt det. 

UKENS SANG: Dress - Taylor Swift

UKENS TANKE: Det er så sykt hvor mye man stresser og styrer før jula, så er det over på en dag eller to. Det er faktisk helt utrolig. Vi må slappe av litt mer. Det er koselig selv uten at alt er helt perfekt. Koooos. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Bildet av pappa og meg fra julaften <3

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVOR SKAL JEG STUDERE?

Nå har jeg et ganske stort problem som jeg må finne ut av så fort som mulig. Som jeg har nevnt før vil jeg starte å studere igjen til høsten og jeg har også ytret et ønske om å flytte fra Oslo. Nå har det gått opp for meg at Oslo ikke er problemet, men min holdning og nå liker jeg Oslo ganske godt igjen.

Planen var å flytte til Trondheim og fortsette på journalistikk-utdanningen der, men så fikk jeg vite at det studiet ikke lenger er mulig å ta i bartebyen. Så nå er jeg ganske forvirret og aner ikke hva jeg skal gjøre! Jeg kunne gjerne tenkt meg å flytte til Trondheim, men nå har jeg bestemt meg for å fullføre studiene og da må det komme i første rekke.

Aller helst ville jeg tatt alt som nettstudie fordi jeg har ikke et behov for det "studentlivet" med fadderuke og kollokviegrupper, men det ser ikke ut til å være et alternativ. De stedene jeg står igjen med er Stavanger, Bergen, Bodø, Volda, Kristiansand og Oslo. De fire første er ikke et alternativ en gang og i Oslo må jeg mest sannsynlig starte på Høyskolen Kristiania fordi jeg er rett under grensa for å komme inn på Høyskolen her. Jeg trivdes ikke så alt for godt der da jeg tok mitt første år, men ting kan jo være annerledes nå...

Jeg synes dette er så utrolig vanskelig! For det første vil jeg ikke flytte fra Sofie fordi jeg trives så sykt godt med å bo med henne og for det andre vil jeg ikke bo i noen andre byer enn Oslo og Trondheim. Selv om det frister litt med Kristiansand fordi det virker som en skikkelig hyggelig by og i tillegg har jeg en god venninne som bor der! Ååååh, hjelp meg <3 Jeg ber dere virkelig om et svar her fordi jeg er helt lost!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅ ER DET SALG PÅ VIPPESERUMET JEG BRUKER

ANNONSE - alle lenker er annonselenker

Jeg har allerede skrevet om Komorebi og hvordan dette vippeserumet reddet vippene mine etter et halvt år med vippeextension. Dere kan lese det innlegget HER. Nå vil nevne det igjen fordi kampanjen som gir dere hele 60% rabatt på serumet snart er over!

Frem til og med 31. desember kan dere kjøpe serumet for kun 199 kroner på Nelly.com. Serumet er superenkelt å påføre. Du bruker det akkurat som du ville gjort med en dipliner og legger det lang vippekanten hver kveld. Bruk serumet i en måneds tid for å se resultater og så kan du bruke det annenhver dag eller ta en pause om du synes vippene har blitt lange og sterke nok. 

Dette er en perfekt gave å gi til en venninne, søster, kusiner, mor eller en annen kvinne i livet ditt! Jeg synes jo dette er en typisk gave som er perfekt å gi til den som har alt. Man får aldri nok av hud- og kroppspleie og hvem ønsker seg vel ikke sterke og lange vipper helt naturlig? Bare se så fine vippene mine ble etter å ha brukt serumet i litt over en måned! 

Hvis dere er usikre på produktet anbefaler jeg dere å ta en titt i kommentarfeltet under produktbeskrivelsen hos Nelly HER. Der kan dere lese om alle som deler sine erfaringer om produktet og som meg er de aller fleste veldig fornøyd! Jeg leser alltid tilbakemeldinger fra kunder før jeg kjøper et produkt uansett hvor og hva det er. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SÅ VAR FERIEN OVER

God, morgen! Jeg skulle egentlig reise tilbake til Oslo i går kveld, men det ble ikke noe av. Jeg fikk til og med tilbud om å sitte på med en venninne, men jeg var så dårlig at jeg ikke hadde sjans til å komme meg avgårde.

I stede dro jeg til en venninne på kosekveld! Det var virkelig nødvendig, vel etter at jeg fikk høre et par historier fra byturen vår, haha. Jeg har et elsk/hat forhold til disse møtene. Vi samles alltid dagen etter vi har vært ute og oppdaterer hverandre. Det fører fort til litt fylleangst, men det er å moro å høre historiene alle har på lager, haha. 

Nå skal jeg tilbake til Oslo da. Det er ikke hyggelig i det hele tatt. Jeg vil være hjemme lenger. Det er så koselig nå i jula! Åh, men jobb og plikter venter så da er det bare å sette seg på toget. Jeg spilte inn en video til dere på mandag som jeg skal redigere på veien. Forhåpentligvis kommer den i morgen!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE FIKK JEG TIL JUL

Hei! Beklager for lite blogging i dag, men jeg har ikke klart å komme meg ordentlig opp før nå. Vi var ute i går og hadde det veldig moro, men jeg ble helt utslått i dag. Det var nok en kombinasjon av at jeg er småsyk fra før, ikke rakk å spise så mye i går og tok et par shots på utestedet, haha. Uff, sånn kan det gå! Nå er jeg i hvert fall oppe og har tatt meg en deilig dusj. 

Det var flere som sa de ønsket å se julegavene mine og det skal dere selvfølgelig få lov til! Jeg er så utrolig fornøyd og elsket virkelig hver eneste gave. Disse menneskene kjenner meg godt altså. 

Da jeg fikk denne gaven av lillesøsteren min begynte jeg nesten å gråte! Se på den nydelige, lille baby apen da. Stakkars bebbisen har nesten ikke et hjem lenger på grunn av palmeoljeplantasjer, men nå fikk jeg dette i gave som gjør at jeg beskytter den! En virkelig fin gave som jeg ble utrolig glad for.

Søsteren min er veldig opptatt av veldedighet og har prøvd seg på lignende gaver til meg før, men de har ikke slått helt an. Hun skjønte at noe måtte gjøres og gikk over til veldedighet for dyr i stede, haha. Det slo an! Elsker dyr <3 

Dette er gaven jeg kjøpte til meg selv. Et ganske dårlig bilde, men dere får nok se den på bloggen! Det er en ytterjakke fra Jean Paul som er både vanntett og vindtett! Jeg går jo rundt over alt så dette er faktisk noe jeg trengte. En lett og fin ytterjakke som jeg kan bruke nesten hele året!

Hahaha denne er så meg! Jeg fikk den av Marte, vi er jo evig single sammen, men jeg prøver ikke en gang i motsetning til hun som faktisk gjør en innsats og drar på dates. Jeg lo godt da jeg åpnet denne fordi den beskriver meg så godt. Gjett om denne skal brukes! Kanskje et alternativ til første date-antrekk? Haha. 

Ååh, dette nydelige smykket fikk jeg i gave av av Martine! Det er så utrolig fint, herregud. Hun har ikke fått gave av meg enda, men den ligger og venter på henne til hun kommer hjem fra Thailand. Eller Bodø da, jeg tror ikke jeg rekker å se henne før hun drar dit. En nyttårsgave da!

Wiiii, ny linse til kameraet! Nå blir det lettere å ta enda finere bloggbilder, selv når Sofie er ute og reiser. 

Dette var så søtt! Gjett om jeg kommer til å gå rundt med dette i veska alltid da. 

 

Nå skal jeg en tur til en venninne for å sladre om gårsdagen. Det skjer jo alltid litt av hvert når vi er ute sammen, så det blir spennende å høre alles historier. Jeg ønsker dere en fin romjul videre. Klem meg!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

5 TING SOM REDDER FESTSESONGEN

Forrige tirsdag var jeg en tur i byen for å lete etter julepysj, men da fant jeg ikke den jeg ville ha. Som dere fant fant jeg til sutt en jeg likte, men før det fikk jeg med meg en del ting hjem fra byturen.

Jeg fikk med meg en del andre ting. Disse er faktisk ganske viktige og et must i festsesongen og i jula for min del. Tørrshampoo Normal / Selvbruning og hanske Normal / Øredobber H&M / Smykke H&M / Foundation Clarins-Kicks.

Tørrshampoo er noe jeg er helt avhengig av i hverdagen. Jeg prøver å ikke vaske håret så alt for mye for å unngå unødvendig slitasje, men det blir fort litt fett og da må jeg spraye litt. Denne fra Batiste har jeg brukt i flere år og på tirsdag kjøpte jeg en big size-versjon av den!

Jeg har farge 108 i denne foundationen. Det er første gang jeg kjøper den, men jeg gleder meg til å teste den ut! Jeg så Martine bruke den i en sminkevideo og den dekket så utrolig bra. Jeg satser på at den gjør det på meg også, noe som er prefekt med tanke på at jeg liker å være litt ekstra sminket og fin i julen. 

Det er ikke så mange år siden jeg gikk over fra å ta masse sol til å heller bruke selvbruning og ta spraytan om jeg skal noe spesielt. Sol skader huden så utrolig mye og i tillegg øker faren for føflekkreft ved solarium, så det tar jeg sjelden.

Jeg har brukt tanning moussen fra St. Moriz lenge nå og elsker den! Den er skikkelig enkel å påføre uten at det blir skjolder og fargen blir kjempefin og naturlig. Jeg kjøpte også en hanske til å påføre moussen med slik at det blir jevnt.

Et par store, fine øredobber gjør susen om du vil piffe opp antrekket litt.

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SE HVORDAN JEG FEIRET JULAFTEN

Hei, alle fine dere! Nå er jeg snart klar til å dra på vors. I Larvik har vi laget tradisjon av å dra ut første juledag og nesten alle samles på samme sted. Det er få som blir igjen i Larvik etter videregående, men mange kommer hjem i jula så det blir skikkelig moro å se gamle kjente!

Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra julaften slik at dere får sett litt hvordan vi feirer jul hjemme hos oss. 

Dette var den aller første feiringen i vårt nye hjem her i Larvik. Altså pappa og stemoren min sitt hjem, men jeg sier vårt hjem. Alt var ikke helt hundre prosent ferdig og det å forstå seg på nye stekeovner og plater er ikke bare-bare. Resultatet ble at julemiddagen ble noen timer forsinket, men vi holdt humøret oppe så det gjorde ingen verdens ting!

Da middagen endelig stod på bordet var vi ganske sultne hele gjengen og spiste alt for fort, haha. Det var så utrolig godt! Jeg elsker medisterkaker og liker egentlig ingen annen julemat, men det gjør ingen verdens ting med masse godt tilbehør. 

Etter middag tok vi en lite hvilepause før vi spiste dessert og åpnet gaver. I år fikk jeg så mange gaver, herregud. Jeg forstår ikke hvor alle kom fra egentlig. Vel, nå kjøpte jeg faktisk en gave til meg selv fra julenissen såååå, haha. De siste årene har det bare blitt færre og færre gaver, men i år var det godt stelt altså. Jeg ble virkelig hjertelig glad for hver eneste en av dem! Det var så mye fint og jeg følte at alt passet veldig godt til meg, noe som tyder på at det ligger en tanke bak gaven. Det er så koselig det! 

Like etterpå byttet vi tilbake til julepysjen, spiste mer godt og så på en julefilm. Jeg var så sliten til slutt at jeg sovnet før klokken ble tolv, men det var egentlig bare deilig. Vil dere forresten at jeg skal vise dere hva jeg fikk i julegaver? Skrik ut, så lager jeg et innlegg på det!

En liten sneak peak på hva jeg fikk! Sååå mye fint, jeg er virkelig så takknemlig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SMÅ ØYEBLIKK MAN HUSKER FOR ALLTID

God morgen! Sorry for et litt depressivt innlegg i går kveld, men jeg måtte bare få det ut. Det var så ekkelt å plutselig sitte der med den følelsen, men det hjalp veldig å få satt ord på det og jeg skal leve litt annerledes i desember 2018. Når det er sagt så håper jeg alle hadde en kjempefin kveld i går med noen dere er glad i. Det aller viktigste, som vi lett glemmer i alt kaoset er nettopp det å tilbringe tid sammen med de man er glad i og nyte det som skal være en fredelig jul. Vi stresser alt for mye før og i jula så prøv å nyt tiden, alle sammen!

Pysjen min er forresten fra Cubus  

Det jeg synes er kjempekoselig når jeg er hjemme i jula er å tilbringe morgenen sammen! Dekke bordet og spise frokost med familien er en så liten greie, men det betyr masse å få en fin morgenstund sammen. I går lagde lillesøster frokost mens jeg ryddet og dekket på bordet før vi samlet oss og spiste en koselig frokost sammen med pappa.

Vi endte opp med å gå gjennom alle kjæledyrene vi har hatt opp gjennom årene og det er ikke akkurat få! Det ble mye latter for å si det slik. Herregud, så mange rare historier vi har knyttet til de dyrene. En gang spiste katten vår dverghamsteret vårt, altså gjett om det ble kaos i huset da! Haha, jeg skal ikke kjede dere med disse historiene nå, men jeg vil bare minne dere på at små ting man gjør sammen skaper ofte de beste minnene. 

Nå ønsker jeg dere en strålende første juledag! I kveld skal jeg ut med hele vennegjengen, noe jeg gleder meg masse til. Det er alltid moro å dra ut på dager som dette i Larvik fordi vi møter så mange kjente! Mer om det og antrekk kommer senere, men nå skal jeg komme meg på trening. Fortsatt god jul!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VI HANDLER GAVER FOR MILLIONER MENS ANDRE IKKE HAR RÅD TIL MAT I JULA

Det er julaften og klokken er snart tolv. Ved siden av meg ligger en liten haug med gaver. Fine, flotte og fantastiske gaver jeg ser er kjøpt med en tanke bak. En tanke om at jeg kommer til å like dette og sette pris på det. Jeg er så takknemlig, men samtidig sitter jeg igjen med en litt ekkel følelse. Ikke fordi jeg har fått og gitt bort fine gaver, men fordi jula har gått helt over styr og jeg klarte å trykke meg inn på en artikkel om hvor mange som sliter i jula. 

Jeg føler ikke skyld fordi jeg får og gir gaver. Det vil jeg være klar på, men jeg får vondt av å tenke på hvor vond jula er for mange. Ikke fordi de er ensomme eller fordi alkoholen tar overhånd på julekvelden. Jeg tenker på de som ikke har råd til å være en del av en julefeiring som har gått helt over styr. De som gruer seg til desember fordi de vet at de ikke har penger til å være med på moroa. De som ikke kan gi bort gaver til en de er glad i, tilberede julemiddag til familien eller kjøpe inn litt ekstra kos til juledagene. Hjertet mitt blør når jeg tenker på hvor vondt det må være!

Jeg tenker på foreldre som ønsker å gi barna sine en fin jul, men ikke har råd. Jeg tenker på besteforeldre som vil gi en ordentlig julegave, men ikke har penger. Jeg tenker på barna som må dra på skolen og bli spurt om hva de fikk til jul, men ikke ønsker å svare fordi de ikke fikk noe som helst. Jeg tenker på de som opplever å bli fryst ut eller ikke få være med på aktiviteter i jula fordi de ikke har økonomi til det.

Så tenker jeg på oss som samfunn og da kjenner jeg at klumpen i magen blir enda større. Når skal vi sette en stopper for julegalskapen som ser ut til å øke her til lands?

I følge NRK nyhetene lille julaften har det blitt brukt over 340 millioner kroner kun på Storo storsenter i Oslo i desember. 340 millioner kroner på ett kjøpesenter i løpet av en måned! Det sier litt om hvor ekstremt forbruket vårt er. Det er snakk om å bruke flere titusener på julegaver og unger får den nyeste iPhonen i kalendergave. Vet dere hva jeg tenker på når jeg hører sånt? Jeg tenker på at hele 150 000 nordmenn sliter med penger til mat i jula (kilde: Dagbladet). De sliter ikke med å ha nok penger til alle julegavene for de har de ikke råd til å tenke på en gang. Nei, disse menneskene sliter med å skaffe nok penger til å kjøpe mat til høytiden som skal være så varm, fin og inkluderende. Det er så vondt. 

Vet dere hva som gjør meg ekstra dårlig? Jeg brukte faktisk 500 kroner på å kjøpe en julegave til meg selv. 500 kroner jeg kunne brukt på å hjelpe noen som trenger mat i jula eller noen som ønsker seg en liten gave, men ikke har noen som kan gi dem en. Hva skjer med oss? Jeg vil ikke føle skyld for gaver jeg har fått og gitt bort, men den der... Den føler jeg faktisk skyld for. 

Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal bruke en del av desember neste år på å samle inn julegaver og gi de til noen som trenger det! Jeg skal støtte organisasjoner som gir bort måltider i jula og jeg skal finne på noe lurt som kan gjøre jula bedre for noen som kanskje ikke gleder seg til jul i utgangspunktet.

Jeg håper det går opp et lite lys for dere, slik som det gjorde for meg. Jeg håper dere leser tallene jeg skriver om og ser hvor sykt pengebruket vårt i desember faktisk er! Så håper jeg dere går inn i desember neste år med tanken om å gi bort noe av kjærlighet og ikke for å toppe fjoråret eller kunne skryte av det til andre. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SER JEG UT PÅ JULAFTEN

Nå er julemiddagen på vei og i mellomtiden sitter vi og koser oss med litt sjokolade og julefilm. Det blir mye av det løpet av disse dagene altså, men det er jo lov med litt ekstra kos i jula. Dette blir kveldens siste innlegg. Jeg skal bruke resten av tiden sammen med familien og gleder meg masse til å nyte julen her hjemme!

- ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL - 

Kjole Nelly / Øredobber og kjede H&M / Ring arvesmykke

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HYLENDE UNGER OG FULLE MENN

God jul, verdens beste lesere! Det er julemorgen og det er utrolig uvant for min del. Eller ikke julemorgen, men det å ha fri og ikke skulle på jobb. Deilig er det uansett, særlig etter togturen jeg hadde hjem i går.

Kort fortalt var den full av hylende barn (som er gamle nok til å forstå hva foreldrene mener når de ber de være stille), et ikke-fungerende trådløst nett som stod i veien for bloggingen min, en video som ikke ville laste opp, høyt støynivå i stillevognen og på tampen kom det jaggu meg to fulle menn som bestemte seg for at jeg skulle være noe å stirre på hele togturen. 

Jeg var så glad da jeg gikk av toget på stasjonen i Larvik hvor lillesøsteren min hentet meg. Å komme hjem, selv om det var til et helt nytt sted føltes så utrolig godt. Det er så fint i den nye leiligheten til pappa og stemor selv om den er litt under oppussing enda. Jeg fikk en god følelse av å gå inn døren her og det sier vel det meste. 

To brødskiver med gulost, Pepsi Max og kokosboller. Film på tv, tente lys og familietid! Sånn var egentlig resten av kvelden min frem til jeg la meg rundt klokken tolv. 

Nå skal jeg på trening før jeg skal hoppe inn i min nye julepysj og kose meg med julefilmer og litt bloggjobb frem til jeg skal starte å ordne meg til kvelden!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VIDEO - JULESNAKK OG PAKKING

Hei, dere! Håper dere har en strålende lille julaften. Jeg sitter på toget hjem og holder på å få et mentalt sammenbrudd. Jeg har prøvd å laste opp denne videobloggen i blogg.no sin avspiller siden i går klokken 09.30. Nå har jeg git opp. Da den endelig ble lastet opp dukket den aldri opp på bloggen og da den endelig gjorde det sluttet den å fungere. Så frustrerende!!! Derfor ble det Youtube i stede. 

Her får dere høre om mine planer for jul og nyttår, se en del av leiligheten vår dere ikke har blitt vist før, ser soverommet og en del av klærne mine og får høre om mine pakkeplaner. Gøy!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // NUDES, ABORT, NORSKE BLOGGERE, SEX-DEBUT ++

Har du sendt nudes til noen fra PH?

Ja, sendte det i gruppa i har på snap så alle fikk det <3 Haha, nei er du gal? Jeg har ikke sendt nudes til noen. Stoler ikke på internett. 

Kan du skrive mer om andre norske bloggere?

Nei, hvorfor skal jeg det? Den jobber har blogomtoppbloggere tatt på seg og de gjør det ganske så bra. 

Hvem skal du feire jul med?

Det forteller jeg dere i videoen jeg publiserer i kveld!

Hvilken shampoo og balsam bruker du på håret ditt? :-)

Nå bruker en jeg shampoo og balsam fra L'oreal som heter Profiber re-Create. De er for å gjenoppbygge skadet hår. Jeg jar også brukt shampoo og balsam fra Redken i Extreme serien og en All Soft balsam ra Redken for fuktighet!

Hva er ditt favorittklesplagg for eksempel bukse, genser kjole..?

Store ullgensere! Jeg ELSKER dem og bruker det nesten hele tiden. Derfor elsker jeg høsten og kalde sommerkvelder, hehe. 

Er du fortsatt venn med din første bestevenn?

Vi har fortsatt bittelitt kontakt i form av å like bildene til hverandre på Instagram, men ikke noe utover det. 

Hva er den beste juletradisjonen din?

Ååå, det er ganske basic, men så koselig! Det aller beste med julen er kvelden på julaften når vi er supermette, har pakket opp alt av gaver og skifter til pysj for så å se julefilmen som går på TV og spise enda litt mer. Det er så koselig og fredfullt. 

Når hadde du sex for første gang?

Da jeg var 17 år gammel. 

Hvis du fikk endre noe i barndommen, hva skulle det vært?

At vi ikke flyttet fra den lille gården vi bodde på da jeg var liten. Jeg elsket virkelig å bo der og har så mange gode minner derfra.

Hvilken julebrus er favoritten din?

Det er denne! Så utrolig god, mye bedre enn den med sukker. 

Hva hadde du gjort om du ble gravid nå?

Da hadde jeg ringt sykehuset med en gang og fått en time til abort. Jeg er på ingen måte klar for å få barn og er ikke så etablert som jeg føler jeg bør være før noe sånt skjer. Jeg er ikke i et forhold, jeg har ikke et eget sted å bo og jeg er ikke ferdigutdannet. Alt dette må være på plass før jeg får en baby som kan vokse opp i et trygt og stabilt hjem. 

Hva er planene dine i jula og på nyttårsaften?

Det forteller jeg om senere i kveld!

Hvis du fikk valgt ditt eget navn hva hadde det blitt?

Jeg elsker navne mitt og ville aldi hatt et annet navn enn Andrea. Sånn seriøst, jeg vurderer å kalle barnet mitt for Andrea fordi jeg elsker det så mye. 

Hvor ofte trener du?

Vanligvis fire til fem ganger i uken! Noen ganger blir det mer (yes) og noen ganger mindre. 

Hva synes du om alt Dubai styret i media med bloggere og sånt?

Dette er litt komplisert på en måte, samtidig som det er veldig enkelt. Nå skal ikke jeg late som om jeg er verdens mest opplyste, men jeg snakker ut ifra hva jeg vet og hvordan jeg tolket saken som den ble lagt frem. Okei? Forbered dere på et langt svar, haha. 

Jeg elsket lederen/artikkelen til Morten Hegseth fordi han hadde så mange gode poeng og skrev veldig bra. Det virker som om mange tror at poenget er at det er feil å dra til Dubai, men jeg forstod det som at feilen kjendisene og bloggerne gjør er å promotere for Dubai som et vestlig land med vestlige verdier og holdninger. Det er kanskje fordi det er slik de opplever det for sin del når de er der, men sannheten for menneskene som er der, enten bor der eller blir kjørt inn i busser for å arbeide er helt annerledes. De har lært seg å respektere turistene fordi de ønsker turismen og det å fremme en god versjon av Dubai, ikke fordi det er slik de faktisk lever selv.

Det er jo ingen hemmelighet at De forente arabiske emirater har ekstreme holdninger når det kommer til saker som like rettigheter, kvinnesyn og homofili for å nevne noe. Det jeg tror Morten reagerer på, og som jeg personlig synes han gjør helt rett i å kommentere, er det at de norske kjendisene/bloggerne som drar dit på sponsede reiser fremmer Dubai som et sted hvor dette ikke er tilfellet og et slags paradis.

Jeg ser mange har kommentert at man drar på feire til andre land hvor ting ikke er så bra som til for eksempel Thailand og Russland, men jeg har enda til gode å se noen kjendiser/bloggere snakke om Thailand og Russland som to land hvor alt er flott og fantastisk og hvor problemer og syke holdninger som blir snakket om i media ikke eksisterer når man faktisk er der. 

Har du hatt trekant noen gang?

Hahaha åå dere er så søte. Nei, jeg har ikke det. 

Er du en potetgull eller smågodt person?

Smågodt, definitivt! Da mener jeg smågodt i form av forskjellig sjokolade og lit lakris hehe. 

Hva ønsker du deg til jul?

Jeg har delt ønskelisten min med dere HER.

Har du noen nyttårsforsetter?

Ja, men jeg kaller de mål i stede! Jeg har skrevet et innlegg med de som jeg kommer til å publisere i løpet av neste uke. 

Kebab eller pizza?

Pizza! Jeg liker faktisk ikke kebab... Synes det er så nasty. 

Har du kysset en venninne?

Ja, men vi er ikke akkurat den gjengen som driver å kysser hverandre. Det er bare kleint etter min mening. 

Vil du noen gang gifte deg?

Njaaa, jeg vil ha bryllupet, men ikke nødvendigvis ekteskapet haha. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JULEGAVER I SISTE LITEN

ANNONSE - alle lenker er annonselenker

God morgen! Det er lille julaften, tenkt på det. Nå skal jeg snart på jobb før jeg drar hjem i kveld! Jeg gleder meg så utrolig mye.

I morgen er selveste dagen mange av oss har gått og ventet på. Jeg er helt ferdig med julegavene, men om du enda ikke har fått tak i alt du skal har jeg et liste tips for perfekt julegaver "i siste liten". Jeg har samlet sammen en del ting man alltid har bruk for og som er perfekt å gi til noen som har alt. 

1. HER    2. HER    3. HER

Pysjamas, morgenkåper og nattøy generelt er en sikker vinner. Hva med å gi bort en koselig julepysj som nummer tre? Eller en kjempefin silkepysj som nummer en! Jeg har forelsket meg helt i den første pysjen her. Den er så klassisk og fin. Noe annet som er supert er en deilig morgenkåpe man kan hoppe rett inn i om morgenen eller etter en varm dusj. 

4. HER    5. HER    6. HER

Vi har enda lenge igjen med vinter her i landet og da er det greit med noe som kan holde en varm. Skinnhansker er en klassiker og det finnes så mange fine! Skjerf får man heller aldri nok av og ullundertøy er jo perfekt i romjulen om man skal ta seg en skitur eller bare kose seg inne foran peisen. 

7. HER    8. HER    9. HER

Skjønnhet er noe vi er ganske opptatt av i dagens samfunn. Derfor slår det aldri feil med et par ting som kan bidra litt på den fronten. Vippeserum er en perfekt gave for de som har hatt vippeextension, men også for de som ønsker lenger og sterkere vipper. Nå koster dette serumet fra Komorebi kun 199 kroner og er en perfekt venninnegave! En leppomade eller en ansiktsmaske er også ting man alltid har bruk for. 

10. HER    11. HER    12. HER

Små, kjekke gaver er alltid en sikker vinner. Kjøp noe til hjemmet som for eksempel et duftlys eller duftpinner som nummer 10. Et personlig, men enkelt smykke er det vanskelig å feile med. Hva med et smykke med forbokstaven til den du gir gaven til? Ørepropper får man heller ikke nok av fordi hvis du er som meg forsvinner de like ofte som man kjøper de, haha. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET ØNSKE FOR 2018

Jeg har ett ønske for 2018 og det er at vi velger kjærlighet over hat. At vi alle skal bli mer tolerante og vise mer kjærlighet og godhet overfor hverandre. Vi må slutte å dra andre ned, men heller gå sammen og løfte hverandre opp! Det er så mye negativt i verden, så hvorfor kan ikke vi bidra til å gjøre hverdagen mer positiv for alle? Nå er det jul og jeg føler at det passer perfekt å dele dette innlegget nå. 

Ikke spre hat på internett 

Smil til folk du møter på gata

Si takk

Vis forståelse for mennesker som er i en vanskelig situasjon

Ikke forhåndsdøm andre

Spre kjærlighet i stede for hat

Jeg må også jobbe for å følge noen av disse punktene og det håper jeg dere vil være med på! Den øverste er til dere nettroll som jeg ikke ønsker å møte på igjen i 2018 <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UFRIVILLIG CAFEKONTOR

Okei, nå har jeg prøvd å få den é-en her i overskriften i fem minutter. Det går ikke, men jeg har prøvd, bare sånn at dere slipper å informere meg om at det mangler noe der. Sånn, da er vi i gang!

Dere som følger meg på Snapchat (andreasveinsdot) så at jeg var nødt til å dra ut av leiligheten min for å få jobbet. Jeg jobber så utrolig godt hjemme, så jeg var ikke veldig happy da jeg så meg tvunget til å flytte hjemmekontoret til en café. 

Internettet hjemme har sluttet å fungere igjen. Det samme skjedde da Sofie dro til New York, men etter en time i telefonen med både Get og leverandøren av routeren vår ble det endelig fikset den gangen. Nå gadd jeg faktisk ikke sitte en time i telefonen for å få fikse det og for å være ærlig hadde jeg ikke tid. Det var en del jobb som måtte gjøres asap så jeg pakket ned Macen og notatboka og dro til nærmeste Espresso House.

Det var faktisk overraskende greit og jeg fikk jobbet masse uten å bli forstyrret av noe som helst. Jeg skal absolutt begynne å gjøre dette oftere de dagene jeg har fri. Det er genialt hvis man finner et sted uten alt for mange mennesker hvor man får jobbet i fred. 

Nå må jeg faktisk ringe Get fordi altså... Jeg må jo ha internett i leiligheten!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

INGEN VINNER I SPILL OM KJÆRLIGHET

Torsdag = nytt innlegg i Singelliv & Dating. I dag skriver jeg om noe som er ganske sårt på en måte. Det er skummelt fordi, vel jeg vet egentlig ikke, men det er noe jeg har så mye tanker rundt og bare ikke forstår. Det er noe som er så vanlig og jeg er redd vi alle mister oss selv i dette... 

Dagens samfunn har blitt et sted hvor vi alle er eksperter på å ødelegge. Vi ødelegger kloden vår med forurensing. Vi ødelegger kroppene våre med sukker og fett. Vi ødelegger hverandre med krig. Vi ødelegger kjærligheten med spill. Vi har ødelagt det som skal være det fineste på jord. 

Hva er det vi driver med? Det virker som om vi har blitt fortapt i en verden hvor spill og stolthet alltid vil trumfe kjærlighet. Det handler ikke lenger om å ha det bra sammen med noen, finne en man kan le med eller bare ta det som det kommer. Det handler mer om å være den som vinner. Den som ikke forelsker seg. Du skal ikke falle først, men stå igjen sist som den seirende parten som klarte å få noen til å forelske seg i deg. Du vant. 

Men hva faen vant du? Du slapp å bli såret, vel gratulerer. Det ble den andre i stede. Heldigvis. Det var jo like før du faktisk falt for henne. Tenk så forferdelig det hadde vært. Om du faktisk fikk følelser og la spillet på hylla. Det kan for all del ikke skje. 

Vi trekker oss unna fordi vi er redd for at den andre skal gjøre det først. Det er bedre å være den som velger å dra enn å ende opp som han som ble forlatt. Ingen vil bli forlatt, men må vi ikke en gang satse for å faktisk vinne? Da mener jeg ikke vinne det følelsesmessige spillet halve verden har slengt seg med på, men å vinne i livet. For er ikke kjærligheten det største? Er det ikke det vi alle bør ønske oss? 

Du kan fortsette å spille. Du kan fortsette å dra. Men da vil du aldri stå igjen som noe mer enn en seiersherre i et spill hvor det aldri vil være en virkelig vinner.

Fordi ingen kan vinne i et spill hvor du seirer ved å unnslippe kjærlighet. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN TO DO LIST FOR I DAG

Hei, mine fine lesere! Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt og ikke stresser ihjel over julen. Det har i alle fall jeg hatt og nå er jeg klar for dag nummer fire. Jeg har fri fra jobb og som vanlig har jeg skrevet en to do liste til meg selv for å få gjort alt jeg skal. Det er en del forberedelser som må gjøres før jeg tar ferie lørdag kveld og noen ting jeg rett og slett vil bruke fridagen min på. 

Trene. Kom jeg meg på trening i går? Nei, men i dag skal jeg komme i gang igjen. Nå merker jeg at jeg er betydelig bedre, så ingen unnskyldning er god nok til å droppe treningen. Jeg savner det virkelig og etter to hele uker uten blir det så hardt å starte igjen, men det er også litt ekstra moro. Nå kan jeg kickstarte! Elsker det ordet, blir liksom litt ekstra motivert. 

Vaske leiligheten. I det siste har jeg reagert så på Celine og jeg merker at jeg blir allergisk med en gang jeg kommer inn i leiligheten. Hun har røytet så mye den siste tiden, så jeg skal benytte meg av at hun er borte til å rengjøre lieligheten for alt av hundehår (og støv da såklart). Det er også hyggelig å komme hjem til en ren leilighet etter juleferien. Jeg skal vente med å bytte sengetøy til samme dag jeg drar så jeg kommer tilbake til helt nytt!

Kjøpe julepysj. Jeg SKAL finne en søt julepysj. De har hatt en skikkelig fin på Cubus, men den er utsolgt over hele Oslo sentrum. Så trist! Jeg fant et alternativ der, men jeg er litt usikker så i dag skal jeg ta en siste runde, prøve litt av hvert og se om jeg finner noe som er bra nok. 

Planlegge antrekk til julen. Jeg elsker å planlegge, særlig antrekk og pakking. Derfor skal jeg finne antrekk til julaften og første juledag, samt til dagen andre juledag og reiseantrekk. I tillegg må jeg ha et reserveantrekk til første juledag sånn i tilfelle jeg plutselig hater kjolen jeg har bestemt meg for, hehe. Typisk meg.

Vaske alt i skittentøyskurven. Åååh, følelsen av å se en tom skittentøyskurv er vidunderlig. Nå skal den tømmes!

Pakke til Larvik. Jeg skal pakke så mye som mulig allerede i dag fordi jeg jobber både fredag og lørdag, så da rekker jeg ikke pakke. Det er veldig greit for da får jeg planlagt litt ordentlig så jeg ikke overpakker (noe jeg er ekspert på). Det kommer til å bli nok med alle julegaver, særlig når jeg må ha med verdens største dunjakke hjem så jeg kan få hjelp til å vakse den. Vi har jo ikke trommel og det tror jeg trengs for å vaske dunjakker... Eller?

Hente pakker på posten. Nei, dette er ikke et typisk blogger- spons-punkt. Jeg har nemlig kjøpt en ny kjole fra Nelly som jeg har planer om å bruke på nyttårsaften! Gleder meg til å vise dere den. Hvis den er fin på meg da, vi får se.

Selvpleie - Etter trening skal jeg hjem og ta en lang dusj. Jeg skal kure håret med en fuktighetskur fordi tuppene er ganske så tørre og mens den virker skal alt av kroppshår barberes. Etterpå skal jeg smøre inn hele meg med en god fuktighetskrem før jeg følger opp med selvbruning! Det skal bli deilig å få litt farge på denne vinterbleike kroppen. 

Rydde i kjøleskapet. Nå skal Sofie være borte en stund og jeg drar snart så jeg må få gått gjennom kjøleskapet. Vi vil ikke komme hjem etter jul og finne tre mugne agurker liksom. Det er ikke så digg. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TIL DEG SOM SVETTER, RUNKER OG BLØR I SOLARIUM

La oss ta en liten prat om solarium, fordi vet dere hva? Dere er elendig! I hvert fall mange av dere. Jeg tar ikke mye sol fordi, vel det er utrolig skadelig. Allikevel hender det jeg går innom Brun og Blid for å sole meg, ta en powernap og få varmen i kroppen - alt på en gang. Da er det litt kjedelig at den som har tatt sol før meg er et ekkelt menneske!

Fordi mange tydeligvis ikke forstår enkel skikk og bruk tenkte jeg å gå gjennom noen enkle retningslinjer med dere. 

Du tørker av solsengen etter bruk! Jeg tørker alltid nøye av sengen før jeg legger meg ned uansett, men det er ekstra ekkelt når svetten fra personen før eg ligger i dammer i sengen. ÆSJ!!!! Kan vi ikke være litt greie med hverandre og vaske etter oss? Se for deg at du ikke gidder å vaske bort svetten din og møter på en kollega eller crushet fra studiet ditt utenfor døren fordi han eller hun skal inn etter deg. Det blir kleint det!

Ikke ha sex i solariet. Altså personlig forstår jeg ikke hvorfor det er spennende? Okei, det er et offentlig sted, men da ville jeg heller valgt doen på Oslo City liksom (plis ikke gjør det heller). Solarium er trange, varme og en million andre mennesker har ligget deg før deg og SKAL LIGGE DER ETTER DEG. Det er bare ekkelt. Særlig når dere ikke vasker og rydder opp etter dere... Vi vil ikke sole oss i din sperm. 

Bytt tampong og bind på et toalett - ikke i et solarium. Okei, det er faktisk ekkelt å komme inn i et rom hvor det første man ser er et brukt bind eller en brukt tampong, full av blod. Selv om det ligger i søppelbøtta så ser vi det. Det verste er at mensenblod begynner å lukte, særlig om det ligger i et varmt rom... Så vær så snill! Jeg vil ikke sole meg i mensenlukt. 

Kast papiret i søppelbøtta. Hvorfor er det vanskelig da? Om du har brukt det papiret til å vaske etter deg eller tørke sperm vet jeg ikke, men det er ikke hyggelig å komme inn i solariumsrommet når det er papir over alt fordi personen før er for lat til å treffe søppelbøtta. 

Ikke runk i solariet. Dette går nesten innenfor det å ikke ha sex fordi vel... Det er også sølete og EKKELT. Herregud må du virkelig gjøre det et sted hvor andre skal være etter deg? Kom deg hjem på gutterommet. 

Spis lunsjen din et annet sted. I hvert fall om du ikke klarer å tørke bort smulene etter deg. Seriøst hvem vil vel legge seg i et solarium hvor noen har spist en sandwich og sølt over hele solsengen. Å, se der var det en agurkskive ja. Litt ketchup. Deilig, her vil jeg sole meg.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

200 000 KRONER INN PÅ KONTO

Er jeg den eneste som pleier å drømme om å vinne masse penger? Hvis jeg leser at det er 300 millioner i en eller annen lottogevinst starter hjernen å jobbe. Jeg planlegger inne i hodet mitt hva jeg skulle brukt pengene på om jeg hadde vunnet. Nå er det litt vanskelig å vinne om man ikke spiller, men det er lov å drømme er det ikke? 

Jeg håper flere er som meg, hvis ikke er dette et ganske kleint innlegg, haha. Nå fikk jeg nemlig en idé om å dele hva jeg ville brukt pengene på om jeg plutselig hadde fått en stor sum inn på konto. Fordi 300 millioner er alt for mye tenkte jeg å fantasere om 200 000 kroner i stede. Dette er ikke i form av lønn eller noe sånt, men fantasien om å for eksempel vinne 200 000 kroner i lotto. 

 Betale ned halvparten av studielånet. Det blir cirka 100 000,- .

❤ Betale ned kredittkortet. Jeg har det ene kredittkortet som skal klippes i stykker. Det har blitt betalt ned flere ganger, men så bruker jeg det igjen. Wopsi. Nå er det nesten makset så det ville kostet meg 23 000,-.

❤ Fylle opp BSU-kontoen - 25 000. Jeg har akkurat laget med BSU faktisk, så jeg ville brukt en del av pengene på å fylle opp den kontoen. 

❤ Kjøpe nytt kamera. Jeg ønsker meg et lite, kjempebra kamera og det blir fort dyrt så her hadde jeg satt av 30 000 kroner.

❤ Dra på en ferie. Resten av pengene ville jeg brukt på å dra på en ferie. Det trenger jeg virkelig! Jeg vet ikke helt om jeg ville dratt til et varmt, deilig sted hvor jeg kan sole meg og spise god mat... Eller om jeg ville dratt til New York. Jeg ble så inspirert av turen til Sofie. 

Hva ville du brukt pengene på om du hadde vunnet 200 000 kroner?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Det er på tide men den siste "bildene som ikke kom på bloggen" før jul, kanskje i år. Hvem vet om jeg får noen mislykkede bilder før nyåret? Disse er faktisk noen av de verste jeg har delt, haha. Som dere sikkert ser klarer jeg verken å stå stille eller å ikke snakke mens jeg blir tatt bilde av. Sofie må alltid be meg slutte å snakke midt under shooten fordi alle bildene blir som de fleste under her. Wopsi. Hadde ikke gjort det bra som modell, si. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HÅRET MITT ER IKKE TIL Å KJENNE IGJEN

Nå sitter jeg og har en indre kamp med meg selv for å komme meg på trening. Plutselig fikk jeg hodepine åh så rart.. Neida, jeg skal dra snart, men aller først må jeg si hei til dere! I går spurte jeg på Instastory om dere vil se før- og etterbilder av håret mitt så nå har jeg ordnet det. Alt for dere ❤ 

Helt siden jeg kom hjem fra Mexico har jeg jobbet hardt for å reperare håret mitt. Det var allerede skadet da jeg dro dit, men sol og klorvann gjorde ikke akkurat underverker for et allerede slitt hår. Da jeg kom hjem satt jeg i extensions ganske raskt etterpå og har hatt det siden. Heldigvis tok jeg et bilde av hvordan håret mitt så ut før jeg satt i det nye, men det er ikke mye pent... Be prepared!

Æææh, tenk at jeg ødela håret mitt så mye at det så slik ut på TV i 12 uker. Uff, jeg får virkelig vondt i hjertet av å se på det bildet. Like etter det ble tatt klipte vi av det aller verste som dere ser nederst på håret så det ble enda kortere, men det var nødvendig. Dere er herved advart: dette skjer om du ikke hører på frisøren din og bleker håret fra brunt til blondt på en dag hjemme... Ikke lurt. 

Nå har jeg brukt produkter som har gitt håret mitt masse næring, fuktighet og proteiner. I tillegg har extensionet tatt den verste støyten i form av å bli rettet og krøllet nesten hver dag. Det har virkelig hjulpet og håret er på bedringens vei, bare se på bildene under her som ble tatt i går!

Tenk at det faktisk har blitt så mye bedre! Det har til og med vokst. En liten periode var jeg redd det aldri ville bli noe lenger. Nå har jeg gått til innkjøp av b-vitaminer og skal kjøpe ølgjær som jeg skal begynne å ta hver eneste dag.

Forhåpentligvis vokser det enda litt til frem til januar for da skal jeg nemlig ta av extensionet og gå uten en stund. Det er såååå skummelt, men litt gøy også. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET ER IKKE PAMELA SIN SKYLD OM JEG IKKE LIKER KROPPEN MIN

Vet dere hva? Jeg er så dritt lei av å høre at bloggere ene og alene er grunnen til at unge sliter med dårlig selvbilde. Ja, det er godt mulig at det er en faktor, men det er en av flere. 

Det som også er litt morsomt er at det alltid er voksne mennesker som uttaler seg om dette. "Dere bloggere skaper press blant unge om å ha sånn og sånn kropp, kjøpe det og det og bruke sånn og sånn sminke". Det virker til tider som om dere har vansker for å forstå at unge tenker selv. Nå kan jeg faktisk uttale meg fra et ungt perspektiv, fordi i motsetning til 40 år gamle damene som kommenterer i vilden sky om hvor føle vi bloggere er som presser ungdomen er det ikke så lenge siden jeg var en av disse ungdommene selv. 

 Jeg vokste ikke opp med et så sterkt mediepress som det er nå i form av Instagram og Snapchat, men joda det var blogger, tv-serier og filmer på den tiden også. Som mange andre unge jenter hadde jeg soverommet fullt av plakater. Britney Spears, Jennifer Aniston og Christina Aguilera var et par av kjendisene som fylte veggene. Både Britney og Christina poserte i antrekk fra musikkvideoene sine og de var ikke akkurat fullt påkledd. Det var minskjørt og magetopp på begge to om jeg ikke husker helt feil. Dette var i deres glanstid og herregud så bra de jentene så ut! Skinny, fit og utrolig vakre. 

Vet dere hva annet som fantes da jeg vokste opp? Filmer og tv-serier. La oss se... Baywatch! Et program som egentlig går ut på at vakre, tynne mennesker (hvor minst en av jentene har silikonpupper) løper rundt og er pene. James Bond filmene er også et godt eksempel. Hvor mange ganger har dere ikke hørt om "Bond-pikene"? Vakre, unge jenter som spilte i disse filmene og ble superstjerner. Tynne og pene, sikkert litt botox og silikon inne i bildet der også.

Poenget mitt er egentlig så enkelt som at Pamela Anderson og Britney Spears kan ikke få skylden om jeg ikke liker kroppen min. Jeg har aldri sett på de og tenkt "nå hater jeg min kropp fordi deres er så fin". SERIØST. Ungdom er ikke hjernedøde og selv om man blir vist et stort utvalg av vakre, trente og noen ganger falske forbilder så gjør ikke det at man automatisk hater seg selv.

Så slapp litt av når det kommer til å legge all skyld på bloggere fordi nummer 1 - Vi er alle forskjellige vi også. Forskjellig utseendet, forskjellig syn på livet, forskjellige verdier og forskjellig kropp og nummer 2 - Det er så mange andre faktorer som spiller inn når det kommer til å føle press på hvordan man skal og bør se ut som fra venner, foreldre, gutter og ja også bloggere, kjendiser, tv-stjerner og skuespillere. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

I JULEFERIEN SKAL JEG...

Slappe helt av. Det er jeg alt for dårlig på, men hver gang jeg kommer hjem er det som om jeg endelig klarer å slappe av! Derfor skal jeg bruke den lille tiden jeg har av ferie på å la kropp og sinn hvile litt. 

Spise masse god julemat. Jeg er ikke så glad i julemat, men det gjør jeg opp for med å spise masse av det jeg faktisk liker som for eksempel medisterkaker, poteter, grønnsaker og kålrabistappe. Det er så godt!

Se julefilmer i pysjen. Åååh, dette er jo det beste med hele jula! Jeg gleder meg til å skifte fra kjole til pysj på kvelden på julaften og se en film. Dagen etter følger jeg opp med å gjøre akkurat det samme hele formiddagen. 

Tilbringe tid med familien. Wiii koselig! Jeg er så sjeldent hjemme til tross for at det ikke er så langt unna, så det blir koselig .

Møte venner jeg ikke har sett på lenge. Jeg har en halvveis avtale med en venninne jeg ikke har sett på evigheter, men begge skal hjem i jula så det blir bra! I tillegg satser jeg på å møte en god del første juledag (det kommer jeg tilbake til i et senere punkt).

Lage julemiddag. Det blir en litt annerledes julaften fordi pappa er syk, i tillegg jobber stemoren min formiddagen så i år skal jeg og (forhåpentligvis) lillesøsteren min stå for middagen. Det kan bli spennende, hehe. Jeg er ikke akkurat amazing på kjøkkenet, men basic julemat bør jeg da klare å lage. Jeg synes jo det er veldig gøy å hoste ting, så det blir på en måte litt sånn selv om det ikke er det. Ga det mening?

Gå en lang tur hjemme i Larvik. Jeg elsker å gå tur når jeg er hjemme! Egentlig løpe, men det er alt for kaldt og glatt ute nå. Derfor skal jeg gå en laaaaang tur helt alene med musikk i ørene. 

Dra ut med vennegjengen første juledag. Wiiiii! Dette er den aller beste juletradisjonen. Hver eneste 25. desember samles hele vennegjengen (og resten av Larvik) seg for å dra ut. Vi har alltid så morsomme vors med masse allsang og kos før vi drar ut på Larviks eneste utested. Neida, det finnes fler, men de er ikke så morsomme. Dette stedet er omtrent det eneste som er åpent første juledag, noe som heldigvis fører til at alle samles på ett sted! Det blir så koselig å møte på masse kjentfolk samtidig som jeg har det gøy med verdens beste venner .

Sove lenge. Dette går litt innenfor punkt nummer en, men jeg sier det igjen. I ferien skal jeg virkelig sove ut og det skal bli så deilig!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HEI FRA FRISØRSTOLEN

ANNONSE - Sponset behandling

Hei, dere! Nå sitter jeg i stolen hos flinke Ida som jobber på Hendrix Hair Frogner. Det er på tide å løfte litt på festene mine og gjøre meg juleklar! Har jeg sagt hvor mye jeg elsker å være hos frisøren? Antakeligvis flere ganger, men jeg sier det igjen. Det er virkelig luksus! Nå sitter jeg godt planta i stolen, deilig julemusikk fyller rommet og foran meg har jeg en bunke magasiner og en god kopp med kaffe. 

I dag skal vi ikke gjøre så alt for mye spennende. Det eneste vi skal er faktisk å løfte festene, men det tar litt tid det altså. Ikke at det gjør meg noe fordi jeg har fri i dag. Når jeg er ferdig her skal jeg gå en liten tur i byen og se om jeg finner en koselig julepysj.

Foruten om julepysj-handling har jeg  ingen planer før jeg skal på treningsdate med Marte i kveld. Jeg skal endelig prøve å trene igjen, herregud det skal bli godt å få igang kroppen igjen før jul. Jeg savner å trene, noe som er et veldig godt tegn! Det har virkelig blitt en del av rutinen min igjen, så jeg gleder meg til å komme i gang etter å ha vært syk alt for lenge. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #14

AKKURAT NÅ: Jeg er på jobb og dette innlegget er forhåndsskrevet, hihi. 

UKENS TANKE: Tiden går så alt for fort og det stresser meg!!! Nå er vi snart i 2018 og jeg begynner å bli så gammel at jeg får angst. Ukene og alt flyr forbi uten at noe forandres og det er så stressende, dere aner ikke. 

UKENS SERIE: Homeland! Jeg så den ferdig tidlig i uken, men herregud så bra den serien er. Dødsspennende!

UKENS CRAVING: Ingen verdens ting. Jeg har ikke hatt matlyst den siste uken så jeg har for det meste spist sjokolade til middag, hehe. Kjempesunt, ikke sant? Nei, det har vært veldig rart... Heldigvis ser den ut til å være tilbake nå!

UKENS HØYDEPUNKT: Julebordet på lørdag! Det var skikkelig hyggelig å få samlet såpass mange av oss. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg ikke blir frisk! Det er utrolig irriterende. Jeg går rundt og er kjempetrøtt, hoster og har hodepine hver eneste dag. Nå må det snart gå over, jeg vil trene igjen... 

UKENS SEIER: Det er så enkelt som at jeg ble med en liten tur ut på byen selv om jeg var edru! Woho. Jeg synes ikke det er så moro å bli med ut edru, men jeg gjorde det og det var helt greit. Kanskje ikke en seier, men det er det beste jeg har å komme med, haha. 

UKENS MATRETT: Nammm middagen min på lørdag! Det ble en Burgler og Parmesan og persille fries på Kverneriet. 

UKENS SANG: Perfect Duet - Ed Sheeran & Beyonce

UKENS MEST LESTE INNLEGG: En annerledes restaurantopplevelse, Ukens spørsmål og Grunnen til at jeg slettet innlegget

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette bildet av Thomas og meg fra julebordet på lørdag! Såå koselig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SER UKEN MIN UT

Happy monday! Tenk at det er julaften på søndag da, dere. Tiden flyr avgårde alt for fort. I går kjente jeg at jeg trengte å få planlagt denne uken litt og det finnes ingen bedre måte å gjøre det på enn å dele uken min her på bloggen! Da får jeg kontroll og dere får se hva som skjer i livet mitt i løpet av uken som kommer. 

MANDAG. Allerede klokken 08.00 har jeg time for behandling av vaginisme. Det er så tidlig, men jeg har kun meg selv å skylde fordi jeg valgte tiden selv. Det er egentlig veldig bra fordi den uken som har vært nå har vært ekstremt lat. Jeg har sovet i 12-16 timer de dagene jeg har hatt mulighet og skrudd av vekkerklokken alle dager jeg ikke måtte opp tidlig. Kanskje jeg trengte det? Uansett stresser det meg, så dette er en fin måte å kickstarte uken på!

Klokken 14-21 skal jeg jobbe så da forsvinner store deler av dagen. Sofie kommer hjem i løpet av den tiden så når jeg kom hjem er i hvert fall min plan å se alt hun har kjøpt og høre om hvor fantastisk New York er til jeg dør av sjalusi. Åh, klarer nesten ikke vente...

TIRSDAG. Jeg har fri fra jobb, men som vanlig har jeg endel planer. Klokken 10.00 har jeg frisørtime (sponset behandling). Nå synes nesten alle extensionfestene mine så det er virkelig på tide å få heiset de før jul! Det er egentlig det eneste jeg skal der, men det tar fort et par timer når fester skal taes av, teip skal byttes, håret skal vaskes og så skal alle festes på igjen. Ikke at det gjør meg noe, jeg elsker å være hos frisøren og de er så flinke på Hendrix Frogner! Jeg pleier å kose meg med å bla i magasiner og drikke sånn fire kopper med kaffe, haha. 

På ettermiddagen skal jeg møte en venninne. Vi skal ta en siste runde i byen for å handle inn noen julegaver som mangler. Det er sjelden jeg går rundt i byen sånn for å handle. Det er oftest på vei til eller fra et eller annet at jeg løper innom, men nå skal jeg faktisk gå rundt og kose meg i sentrum!

ONSDAG. Jeg håper jeg er i form til å trene igjen! Planen er i alle fall å dra på trening i 12-tiden. Før det skal jeg bare kose meg her hjemme med kaffe i morgenkåpen min og vaske alt som må vaskes av klær før jeg drar til Larvik for jul. Need my outfits, ikke sant. Klokken 15 skal jeg på jobb og blir der resten av kvelden, skikkelig moro. Neida, jeg tror det blir gøy jeg! Siste innspurt før jul og forhåpentligvis mange glade kunder. 

TORSDAG. Friiii hele dagen! Herregud, så deilig. Jeg har foreløpig ingen planer utover vanlige greier som trening og blogging. Det eneste jeg må gjøre denne fridagen er å starte pakkingen til Larvik. Nå skal jeg dessverre bare være hjemme i to og en halv dag, men det skjer mye på disse dagene og all pakking må planlegges nøye. Jeg har blant annet en dunjakke jeg må ha med hjem for å få vasket siden vi ikke har tørketrommel her. Sånne ting da. Utover dette tenker jeg å ta dagen som den kommer! Kanskje gå en tur og se på juledekorasjoner eller noe sånt, hvem vet?

FREDAG. Formiddagen skal jeg bruke på å jobbe med bloggen i form av å prøve å få gjort en del regnskap, forberede noen innlegg og planlegge litt. Jeg må også komme meg på trening ganske tidlig slik at jeg får igang systemet. Klokken tre skal jeg på jobb og der blir jeg resten av kvelden. 

LØRDAG. Wiii, lille julaften og jeg skal hjem! Aller først skal jeg komme meg på trening og deretter skal jeg jobbe den siste vakten før jul frem til klokken 18. Etter det skal jeg bare hjem og hente kofferten og så setter jeg meg på toget hjem til Larvik! Det skal bli så godt å komme hjem. Pappa og stemoren min har flyttet inn i en helt ny leilighet som jeg enda ikke har sett og jeg er så spent! Aller mest ser jeg frem til å tilbringe kvelden sammen med de og lillesøsteren min hjemme.

SØNDAG. JULAFTEN! Dette er faktisk den aller første julaften på fem år som jeg har fri fra jobb. Jeg har alltid sagt at jeg kan jobbe julaften fordi jeg vet at mange setter veldig stor pris på å ha fri akkurat denne dagen, samtidig som det er litt det samme for meg om jeg jobber til klokken to eller ikke. I år kjenner jeg på følelsen av at det er deilig å ha fri! Planen er å kose meg i pysjen med julefilmer på morgenen før jeg tar meg en tur på trening. Nå bor vi rett ved treningssenteret så ingen unnskyldninger.

I år kan det være at julaften blir litt annerledes med tanke på det som skjedde med pappa, men det viktigste er at vi er samlet. Jeg har faktisk tatt på meg ansvaret for å lage julemiddagen i år fordi stemoren min jobber formiddagen og pappa er syk. Det kan bli spennende, hehe. Jeg skal i hvert fall lage masse godt tilbehør og det ble bestemt at rypen skal byttes ut til fordel for ribbe, julepølse og medisterkaker i år. Det eneste jeg liker av julemat er medisterkaker så jeg er ganske så happy. Så skal vi bare kose oss med det som forhåpentligvis blir deilig julemat, musikk, gaver og til slutt film i pysjen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DICKPICKS - DEN NYE FORMEN FOR BLOTTING

Da jeg skrev innlegget om hvordan vi jenter stadig mottar uønskede penisbilder i innboksen på diverse sosiale medier strømmet det inn med forskjellige meninger. Noen mente jeg overreagerte, mens flere sa seg enig i at det er utrolig spesielt og ikke greit å sende bilder av penis sin uten en form for samtykke. 

De som sender penisbilder sender disse helt ut av det blå. Det er ingen sexting eller lignende inne i bildet. Ingen har bedt om dette bildet og ofte kjenner man ikke en gang mannen som sender det. I går var vennegjengen samlet og en venninne av meg kom med et veldig godt poeng! Uønskede dickpicks har blitt en ny form for blotting. Det er så sant!

Det er ikke lenger de skrudde mannfolka som går i lange frakker og åpner opp for forbipasserende som gjerne skulle vært foruten det minnet. Blotterne har gått over til sosiale medier og det er nettopp de som sitter og sender bilder av penisen sin til diverse kvinner, unge og eldre. 

"Blotting er betegnelsen på et seksuelt avvik hvor man, både bevisst og ønsket, oppnår seksuell opphisselse ved å eksponere sin seksualitet visuelt for fremmede som ikke ønsker og/eller er forberedt på dette. Det vanligste tilfellet er menn som viser frem sin erigerte penis og av og til også masturberer foran tilfeldige kvinner. Blotteren ønsker kun å vise seg frem og det er svært sjelden at blotteren forulemper fysisk de som blir utsatt for dette." Kilde: Wikipedia.

Er det ikke nettopp dette som forekommer rundt om på hele verdens mobiler? Jo, så kanskje vi faktisk skal begynne å behandle menneskene som sender uønskede dickpicks som blottere og faktisk anmelde dem for nettopp blotting. Jeg vil i hvert fall ha en slutt på dette fordi det er overhodet ikke greit!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER


 

NOK ET VELLYKKET JULEBORD

ANNONSE - inneholder annonselenker

I går var vi på det årlige VBB-julebordet. VBB er navnet på gruppechatten for vennegjengen min. Kreativt nok laget av meg for noen år siden og står for noe så kleint som verdens beste babes, haha. Jeg dør... Sånn går det når The Unicorns blir avslått gang på gang. 

Body HER // Øredobber Zara

Etter en litt uheldig start hvor jeg bommet på trikk og tok på meg det som viste seg å være verdens glatteste sko på verdens glatteste føre endte det heldigvis godt! Vi hadde bestilt bord på Kverneriet og nesten hele gjengen fikk til å samles, noe som er ganske så bra til å være like før jul. Alle er så opptatt om dagen så det var noen jeg ikke har sett på en stund det var veldig koselig å se igjen!

Vi spiste, drakk litt og koste oss i hverandres selskap. For min del ble det bare ett glass vin til maten og et par drinker. Jeg var ikke helt i humør eller i form til å dra ut for å feste, men middag og en tur på byen edru er krever ikke så mye. 

Maten på Kverneriet er så god og stemningen der er superkoselig! Vi var på den som ligger på Majorstuen og der hadde vi faktisk avskjedsmiddagen for meg da jeg skulle flytte til Australia, men egentlig skulle til Mexico, haha. Vi hade også julebord der for to år siden og jeg har vært der med familien tidligere også. Med andre ord så blir jeg ikke lei dette stedet. 

Jeg bestilte parmesan og persille fries sammen med burgeren min. Dere må prøve de om dere skal spise der! I tillegg har de helt sykt gode drinker og dette er et av få steder som faktisk klarer å lage en god whiskey sour. Nam, nam, nam. 

Body HER

Kvelden ble avsluttet forholdsvis tidlig for min del, like før halv to. Da kjente jeg at senga begynte å friste mer og folkene rundt meg begynte å bli ganske så berusa. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes fulle folk er så irriterende når en selv er edru! Heldigvis for min del har Martine eksamen på onsdag og skal lese i hele dag så hun slo følge med meg hjem.

På veien møtte vi en så hyggelig narkoman som slo følge med oss på veien. Alt han ville var å slå ihjel tid fordi han ikke hadde noe sted å sove så han lurte på om han kunne gå sammen med oss litt. Herregud, hjertet mitt blør! Han hadde en siste oppfordring etter å ha takket for følget og ønsket oss god jul og det var at vi skulle holde oss langt unna dop. Det ønsker jeg å videreføre! Vær så snill, hold dere unna alt fra anabole steroider til kokain og det som verre er. Det er kanskje "under kontroll" og en "morsom greie" nå, men det kan fort snu og plutselig er det du som vandrer gatelangs en kald vinternatt for å sli ihjel tid fordi alle pengene dine har gått til dop, du har mistet alle rundt deg og du har ingen steder å sove. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JULESTEMNING MED BAKST

For noen dager siden ringte Marte meg og inviterte til julebakst! Det er lite som gir så god julestemning som å slenge sammen noen julekaker med White Christmas-spillelisten i bakgrunnen. Vi handlet inn litt kos så vi hadde noe å snackse på underveis mens vi lagde hele fire forskjellige julekaker. 

Marte hadde handlet inn alt vi trengte på forhånd til å lage havreflarn, serinakaker, brune pinner og risboller (som jeg elsker). Jeg tok med med pepperkaker, julebruso g klementiner som vi kunne kose oss med underveis og mer var ikke nødvendig! Vi holdt på i tre timer tror jeg, men tiden fløy avgårde og alle kakene var superenkle å lage. Vi bruke oppskrifter fra Tine og Matprat hvis noen er interessert i bake litt selv. 

Det er litt interessant å skulle lage ting fra bunnen av. Da får man virkelig et innblikk i hva alt det vi putter i oss i løpet av juletiden inneholder, hehe. Jeg må innrømme at jeg fikk litt sjokk da jeg så hvor mye fett og sukker noen av disse kakene inneholder. Alt med måte, si! Vi koste oss i alle fall masse med en bakedag og selvfølgelig med å spise litt av alt sammen etterpå. 

Åå, jeg måtte bare ha med et bilde av Celine. Hun koste seg også på bakdag, men mer i form av å sove under et pledd på sofaen og kose Thomas, hehe. 

Nå skal jeg ordne litt her hjemme og gå en lang tur med nettopp Celine før jeg skal begynne å gjøre meg klar. Pappa ligger som sagt på sykehuset så i dag skal jeg dra for å besøke han! Det ser jeg virkelig frem til, selv om det også blir litt rart å se pappa i en slik situasjon... 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ÅRETS ALLER SISTE

ANNONSE - Inneholder annonselenker

Bukse HER // Body HER

Om to små timer er bordet reservert til årets aller siste julebord! Dette er for den gode gamle vennegjengen min fra Larvik og jeg gleder meg til en fin kveld sammen med dem. Vi skal på Kverneriet og dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til det måltiden. Maten er der så god og i tillegg er hele stemningen i lokalet så koselig. Et perfekt sted for et uhøytidelig, men koselig julebord.

Kos dere masse i kveld uansett hva dere skal så blogges vi i morgen!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // SMINKESTOPP, FREMTIDIGE OPERASJONER, VIXEN, KROPP, JOBB +++

Har du noen tips til å få seg venner i 20-årene? syntes det er vanskelig å ta kontakt først, så vet ikke hvordan jeg skal gå fram.

Ååh, jeg skulle ønske jeg hadde det! Du spør dessverre feil person... Jeg er ganske sjenert og det å bli kjent med nye mennesker er ikek akkurat min sterkeste side, haha. Det er nok lettere hvis man blir kjent med kollegaer, studievenner osv. :-). Lykke til!

Hvorfor er Kevin aldri i Oslo lenger?

Han var jo her veldig mye før fordi han ikke jobbet og vi var vel alle i "bobla" ganske lenge etterpå. Nå er de fleste av oss tilbake i gamle rutiner, inkludert Kevin som jobber veldig mye og kose seg hjemme hos familien sin på Stord. 

Hvor er buksen fra? Sykt fin på deg.

 Tusen takk! Den er fra Zara. 

Har du stemt på noen i Vixen?

Ja, i de kategoriene jeg følger så har jeg stemt! Det var jo så mange gode alternativer at jeg sleit med å bestemme meg... 

Hvordan har du det?

Takk som spør! Akkurat nå er ikke ting helt på topp, men sånn er det vel for alle innimellom? Jeg prøver å se på det positive og når jeg gjør dte så innser jeg jo at det meste jeg bekymrer meg for som ødelegger humøret mitt er små bagateller. 

Så utrolig fin kåpe! Hvor har du kjøpt den? Kan du evt legge ved link? :)

Tusen takk! Den er faktisk Sofie sin, haha. Tror den er fra Zara. 

Hvorfor viser du ikke mer kropp på bloggen? Tror du hadde hatt flere lesere da.

Haha, njæ har jo vist hele overkroppen min uten en tråd da, men greit nok. Nei, sånn vanligvis føler jeg ikke behovet for det. Nå er det jo vinter så da har jeg vanligvis på meg en del klær da, ikke sant. Vent til sommeren så skal dere få litt bikinibilder hvis dere er heldige ;-). 

Er det vanskelig å blogge når du jobber ved siden av?

Noen dager, ja. Jeg er avhengig av å forberede my på forhånd og jeg får ikke vært aktivt og delt innlegg når jeg er på jobb, noe som er litt frustrerende til tider. Jeg merker det godt på lesertallene de dagene jeg ikke får promotert så mye for innlegg som jeg skulle ønske på grunn av jobb, men det går helt greit. 

Hva er det viktigste i en potensiell kjæreste?

At han er snill, ærlig og trofast! Så gjør det ikke noe om han er kjekk og morsom også da. 

Bare lurte på om du pleier å fjerne hår på ansiktet ditt?

Yes, jeg bruker en krem du får kjøpt på Sunkost/Life.

Hvordan krøller du håret? Synes du har så fine, store krøller! Bruker du en spesiell krølltang eller produkter?

Ååh, tusen takk! Jeg bruker en tykk krølltang på de hverdagslige store krøllene mine. Det er superenkelt og da har jeg krøller i tre dager etterpå! 

Kommer du til å endre noe med utseendet ditt om du begynner å tjene mer på bloggen? Operere f.eks.

Hehe, nei. Altså jeg er fornøyd med utgangspunktet mitt og hvis jeg vil endre noe på kroppen min får jeg gjøre det via trening og kosthold. Det er utrolig hvor mye man kan gjøre uten operasjoner! Da jeg var yngre ville jeg operere både nese og pupper, men heldigvis rakk jeg å bli voksen nok før jeg hadde økonomien til det så jeg ikke gjorde det. Nå er jeg ganske happy altså!

Har du slutta helt med sminke ref mystories?

Nei, men jeg synes det er ganske kjedelig å bruke sminke så med mindre jeg skal ta bilder til bloggen eller på en middag, ut på byen osv. så sminker jeg meg ikke. Det er grunnen til at de siste bildene jeg har delt på mystory er uten sminke. Jeg tror faktisk ikke jeg har sminket meg siden lørdag? Jo, forresten jeg sminket meg på tirsdag bare tulla haha. 

Hva ønsker du deg til jul og hva er det fineste du gir bort i år?

Jeg har delt ønskeliste min HER! Jeg kan jo ikke røpe hva jeg gir bort enda, hihi. 

Skulle ikke dere på julebord med masse bloggere?

Vi skulle ha julebord med Side2-bloggerne, men det ble dessverre en del frafall på grunn av sykdom og sånt så vi utsatte det til etter nyttår. 

Synes du Martine var en verdig vinner av PH?

Ja, det synes jeg absolutt!

Har du kjæreste nå?

Nei, slapp av jeg skal informere dere om jeg noen ganger får meg kjæreste haha. 

Hva gleder du deg mest til fremover?

Nå gleder jeg meg aller mest til julebordet i kveld og det å dra hjem til jul!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN SKIKKELIG SUTREUNGE

Da jeg stod opp i dag var jeg så trøtt at jeg skrev tidenes mest sutrete innlegg. Jeg klagde som bare det over at jeg er så trøtt om dagen, at det lå gavepapir og pakker utover hele stuegulvet fordi jeg ikke fikk pakket de ferdig og generelt at jeg var sliten. Det tok en halvtime før jeg innså hvor patetisk jeg hadde vært. Herregud, Andrea skjerp deg! Så forbanna ille er det ikke. 

Jeg gikk i dusjen og våknet litt, drakk en kopp kaffe og startet med å rydde sammen gaveprosjektet. Jeg lagde klar lunsj til jobb og passet på å lage ekstra mye slik at jeg har middag når jeg kommer hjem i kveld. Deretter vekket jeg Celine aka. Tornerose og gikk en lang tur i den deilige vinterluften! Etter det var alt mye bedre. Noen ganger må man faktisk bare ta seg sammen og ikke synes så utrolig synd på seg selv. Det er jeg litt for god på til tider, men heldigvis pleier jeg å snappe ut av det ganske raskt. 

Det aller beste var at pappa var i form til å ringe meg! Vi avtalte at jeg skal komme på sykebesøk på søndag, så det gleder jeg meg masse til. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MITT SISTE INNKJØP

Wiii! I går var jeg en tur i byen og gikk tilfeldigvis innom Mango for å kikke litt. Der fant jeg disse fine skoene til bare 500 kroner. Etter å ha prøvd de kjapt på var jeg ikke i tvil om at disse måtte bli med meg hjem. De er perfekt til alt fra hverdag til fest! Nå har jeg i hvert fall skoene klare til morgendagens julebord som (heldigvis) er årets siste. Sorry, men jeg er så lei av julebord nå, haha. I morgen skal jeg ikke på byen da, så det blir ikke like slitsomt, men egentlig bare koselig!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GRUNNEN TIL AT JEG SLETTET INNLEGGET

Hei, dere! Jeg postet et innlegg i går som jeg valgte å slette rett og slett fordi jeg følte at det ble litt for personlig. Det var bare rart å dele med så mange. Jeg satt og fulgte med mens tallene på unike lesere på nettopp det innlegget sted og jeg fikk litt panikk. 

Akkurat der og da trengte jeg å lufte tankene og postet innlegget mest for min egen del. Jeg kunne ha skrevet det og heller lagret det som utkast, men der og da tok jeg en litt for rask avgjørelse som jeg endte opp med å angre på. Det var ikke noe farlig med å poste det, men det ble bare alt for personlig og litt rart.

Kort fortalt så ble pappa innlagt på sykehuset i går, men det går ut ifra omstendighetene bra! Tusen takk for omtanken og god bedring-ønskene 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 TING SOM GJORDE MEG GLAD I GÅR

Jeg føler det var litt mye negativt på en gang her på bloggen i går. Derfor bestemte jeg meg for å liste opp 10 ting som faktisk gjorde meg veldig glad! Noen ganger er det viktig å huske på de små tingene i hverdagen som gjør at du må trekke på smilebåndet eller som gjør at du sitter igjen med en god følelse. 

  Det begynte å snø og det var så koselig når jeg ikke måtte ut av døra. 

❤ Kollegaen min og jeg spiste kake på jobb. Det beste med dette er at det var på en onsdag, haha. 

❤ Den lille praten med mannen i kassa på Kiwi. Han er så hyggelig og jeg gjør så rare kjøp. Den Kiwibutikken er jeg alltid innom om jeg skal ha et par småting. Sist var jeg der og kjøpte en avokado og klor... Det var et veldig merkelig kjøp og denne gangen ble det mini-Fjordland og en Pepsi Max, haha. Han sa det så bra. "Du har gått fra crazy girl til litt mer lonely girl". Yep, stemmer bra ut ifra handelen min.

❤ Norge knuste Russland og er i VM-semifinale.

❤ Celine ble så glad da jeg kom hjem (selv om hun alltid gjør det). Det er så koselig å komme hjem til bebbisen. 

❤ Jeg så på Friends igjen. Nå har jeg sett ferdig hele sesong 6 av Homeland og da var det litt godt å fortsette på koselige Friends.

❤ Jeg fikk pakke inn masse julegaver på jobb og det er så hyggelig!

❤ Hendene mine luktet granbar etter at jeg tok på et mini-juletre på en blomsterbutikk. Lukten av jul!

❤ Marte og jeg avtalte julebaking på lørdag. 

❤ Lillesøsteren min og jeg hadde en kjempekoselig telefonsamtale og det gjorde at jeg gleder meg enda mer til å komme hjem til jul!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG VIL AT DET SKAL VÆRE OVER

De to siste ukene har ikke vært bra. Jeg er ikke i form og nå har denne forkjølelsen spredd seg til lungene så det er vondt å puste. Yei. Kan det gå over snart plis? Problemet er ikke nødvendigvis det å være syk, men følgene av det. Jeg er så utrolig trøtt, sliter med å komme meg opp om morgenen, orker overhodet ikke trene og terskelen for å proppe i meg noe usunt er dessverre ganske mye lavere. Akkurat det siste går på min viljestyrke, men den blir plutselig mye svakere når jeg synes synd på meg selv, hehe. 

I dag slumret jeg i to timer før jeg endelig kom meg opp av sengen og fikk flyttet meg ut til sofaen. Planen var å prøve meg på ukens første treningsøkt, men jeg har ikke sjans. Reserveplanen var å dra til byen for å ordne de siste julegavene, men jeg måtte rett og slett bli på sofaen frem til jeg dro på jobb. Samle krefter, er det ikke det man sier? Hvis ikke jeg blir bedre denne uken må jeg faktisk bestille meg en legetime fordi dette gidder jeg rett og slett ikke mer. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DU SOM FORELDER SKAPER PRESSET BLANT UNGDOMMEN

I går leste jeg en artikkel om foreldre som reagerer på presset barna deres opplever på ungdomsskolen. De er forferdet fordi barna deres ikke får innpass om de ikke dukker opp på skoleballet i en kjole til flere tusen kroner. Det som overrasker meg er at foreldrene i denne saken snakker om press som om det er noe helt nytt. Det har da alltid vært press, men kanskje på andre måter enn i dag.

Det var en periode da jeg gikk på ungdomsskolen hvor Canada Goose-jakkene var skikkelig inn sammen med UGGs. Alle de kule hadde dette. Jeg fikk ikke dette av foreldrene mine og det er jeg evig takknemlig for den dag i dag. Nå er jeg litt mer opplyst og vet hvordan slike jakker blir laget, men det er en annen sak. Et par år tidligere var det WESC-genserne som var poppis og alle skulle ha de. Fikk jeg det bare fordi "alle andre" hadde det? Nope. Ikke den gangen heller. Plaget det meg da? Kanskje litt, men det ble ingen varige men av det og jeg ble heller ikke kastet ut av gjengen fordi jeg ikke hadde den kuleste hettegenseren. 

Poenget mitt er at dere som foreldre må lære dere at du kan faktisk ikke gi barnet ditt alt her i verden. Når dere bikker over for presset er dere med på å skape det. Hvis dere faktisk ikke har råd til å kjøpe en ballkjole til 3500 kroner så ikke kjøp den! Hvis du mener at det er helt sinnsykt å bruke så mye penger på en kjole som skal brukes på et skoleball så si det! Ikke dra kredittkortet eller lag unnskyldninger overfor deg selv og lat som om det er for barnets skyld. Det er fordi du som forelder ikke tør å være den som sier nei. Du tør ikke stå imot presset, så hvordan kan du forvente at barnet ditt skal kunne gjøre det i fremtiden?

Det er kanskje press med tanke på en ballkjole nå, men om noen år blir det andre ting. Det vil bli press om å få kjøpe alkohol. Det er alltid én forelder som kjøper alkohol til barna sine selv om de er mindreårige. Skal du også være en av de? Det vil bli press om å få dra på fester, fordi "alle de kule skal dit og får lov". Skal du fortsatt la datteren din på 15 år dra på den festen selv om du sitter med en vond følelse i kroppen, eller skal du klare å stå imot presset og si nei?

Du må faktisk være den som sier nei når han eller hun ikke tør og klarer det. Du må vise at det er bra å sette grenser og at det er greit å ikke alltid gjøre som alle andre. Hvis ikke vil alle gi etter og presset øke. 

Til slutt vil jeg rette en takk til mine egne foreldre som alltid satt genser og turte å si nei. Jeg ble kanskje sur der og da, men den dag i dag er jeg evig takknemlig for at jeg hadde to så sterke mennesker i ryggen som dere to ❤ 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK ER DET Å PASSE EN LITEN CHIHUAHUA

Nå tenkte jeg å fortelle dere litt om hvordan det er å passe Celine! Det som er litt morsomt er at flere av mine følgere tror at Celine er min hund eller Sofie og min sammen. Det er hun jo ikke, men jeg passer henne mye og har selvfølgelig blitt veldig glad i denne lille, rare skapningen. Jeg holdt på å skrive pelsdotten, men det er hun jo ikke akkurat. Før jeg møtte Celine hadde jeg planer om å kjøpe en fuskepelsgenser hun kunne gå med slik at jeg fikk følelsen av å faktisk kose med et pelsdyr, haha.

Fordomsfull mot Chihuahuaer? Jeg? Hva snakker du om? Ja okei, jeg trodde alle Chihuahuaer var gneldrete små hunder uten personlighet som ikke klarte å gå tur lenger enn rundt huset. Der tok jeg grundig feil fordi Celine har så mye personlighet og energi samtidig som hun er superkosete og fin å ha med å gjøre. Hun er liten diva, men det er jeg også så det går fint. 

 Celine og jeg har totalt forskjellig døgnrytme. Hun er vandt med Sofie og Morten sin og er derfor veldig lite begeistret når jeg står opp i åtte-tiden og faktisk må lufte henne for å rekke alt jeg skal den dagen. Når jeg må være ute av døren klokken ni, så må du rett og slett bli med meg ut senest halv ni, Celine. Da er hun såpass sur at hun går bak meg hele veien for å drøye tiden og jeg blir sååå irritert fordi det gjør at jeg får dårlig tid. 

Hvis hun synes jeg sitter for lenge på pcen (som at jeg skriver et innlegg for eksempel) legger hun seg oppå armene mine og gjør det veldig vanskelig for meg å faktisk skrive et eneste ord. Jeg har sjelden hjerte til å flytte henne, så da avbrytes skriveprosessen til fordel for kosing. 

Fordi jeg ofte jobber når jeg passer henne nekter hun å løpe rundt i lykkerus (som hun vanligvis gjør i det vi kommer inn døren etter tur) før hun ser at jeg tar av meg ytterklærne og går inn i stua. Hvis jeg skulle tenke tanken å gå på do først må jeg forberede meg på at hun kommer løpende inn noen sekunder senere og stirrer på meg eller står utenfor og tripper til jeg kommer ut. 

❤ En av de første gangene jeg skulle passe henne klarte jeg å matforgifte den stakkars lille hunden! Jeg fant ikke tørrforet hennes så jeg regnet med at det var tomt da jeg fant en boks med sånn våtfor (?) i kjøleskapet. I god tro om at det var det hun skulle fores med ga jeg henne det hver dag og synes det var så rart at hun ikke ville spise det, i tillegg til at hun ble veldig slapp. Det viste seg at det var noe hun absolutt ikke skulle få i store mengder i utgangspunktet og i tillegg var den gammel hehehhe. Wopsi. 

Celine blir dødssur hvis hun ikke får oppmerksomheten hun ønsker. Hun står og hardt ut eller grynter til man ser på henne og hvis jeg da fortsetter med det jeg driver med i stede for å gi henne mer oppmerksomhet surner hun. 

Det å skulle lufte henne slik at hun får bæsjet er ikke en enkel sak. Selv om hun helt klart holder på å bæsje på seg stopper ikke det henne fra å holde seg helt til hun finner den perfekte plassen. Det vil si at hun kan vandre rundt på en plen i tjue minutter (jeg overdriver faktisk ikke) før hun endelig klarer å bestemme seg for det første punktet hun startet ved. Herregud, det er frustrerende haha. 

Det skal ikke så mye til å glede henne. Hun elsker å gå tur (med mindre det er om morgenen), kos og å løpe etter den rosa lekegrisen sin. Enkel å underholde med andre ord. 

Tilbake til den forskjellige døgnrytmen. Når jeg skal legge meg i elleve-tiden skjønner ikke den stakkars hunden noen ting. Jeg sier "Celine, nå skal vi sove" og hun kikker dum på meg før hun til slutt skjønner hva som skal skje. Ikke veldig begeistret for dette heller, noe som er merkelig med tanke på hvor mye den hunden faktisk sover. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN ANNERLEDES RESTAURANTOPPLEVELSE

I går prøvde jeg noe helt nytt! Som jeg skrev i går skulle jeg på en liten avskjedsmiddag for Martine før hun drar til Thailand i dag og blir borte frem til nyttår. Hun inviterte oss med på et nytt sted som har åpnet i Oslo sentrum. Jeg var ganske nysgjerrig på opplevelsen fordi det er et helt nytt konsept hvor all bestilling foregår via en app! Martine og Rebecca hadde allerede testet ut dette i Sverige og var så fornøyd, men jeg så jo at restauranten fikk slakt i Aftenposten her hjemme i Norge så jeg var ganske spent på hvordan det ville bli!

Jeg digget det! Restauranten var så kult innredet og de hadde mange forskjellige småretter man kunne bestille. Vi bestilte vel nesten hele menyen så alle kunne smake litt på alt og på den måten fikk vi testet ut alt sammen. Det var mye godt altså! Søtpotetfries, quesedilla, ostekulene og Daimbrownie til dessert ble mine favoritter. Vi ble så opphengt i maten at vi så vidt snakket om noe annet, haha.

Det var en veldig koselig kveld og det var så koselig å bli invitert med ut på middag! Det er lenge siden jeg har gjort noe sånt, vel sett bort ifra lørdagens julebord da, men det er noe annet når det skjer på en mandag og er uten alkohol. Det er nesten enda hyggeligere!

Vi var en liten gjeng på seks stykker. Det var Martine og Rebecca som jeg naturligvis kjenner godt, og bestevenninnen til Martine som jeg har møtt en god del ganger nå. Jeg fikk også møte to av venninnene til Martine fra Bodø som jeg enda ikke hadde hilst på.

Herregud, alle fra Bodø er så urolig pene. Hva i all verden er det barna fores med der oppe, sånn helt seriøst? Hyggelige og pene mennesker alle sammen! Det er noe med nordlendinger altså. Flotte folk!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅR NETTROLLENE DUKKER OPP

Morning! I dag kjører vi engelsk, er det greit eller? Haha, neida det er bare jeg som er litt rar på morgenkvisten her. 

Først vil jeg bare si hvor gøy det er at så mange leste innlegget om disse uønskede penisbildene. Det er alltid moro når folk engasjerer seg, selv om jeg holdt på å le meg ihjel av noen av kommentarene som tikket inn. Det er noe rart som skjer hver gang jeg skriver noe som kan virke støtende mot enkelte mannfolk (ikke at jeg kan se hvordan det å be menn slutte å sende bilder av sin erigerte penis kan være støtende, men tydeligvis). Da dukker nettrollene opp så fort som bare det og lirer av seg kommentarer som er så usaklige at jeg nesten tror de tuller.

La meg nevne noen eksempler for dere: 

"Du er et forferdelig menneske jævla klyse." 

"Det første jeg vil se når jeg våkner er ikke bildet av en feit, stygg flaggermus. Derimot dukker de opp støtt og stadig - uten at jeg går ut offentlig å klager. Om du ikke vil ha de jævla bildene, så sletter du snapchat og slutter å dele livet ditt på internett. Who gives a fuck? Jævla tapersamfunn." 

"Menn får ikke dickpicks. Du må gjemme pikken din bedre jævla shemale." 

Dette er meg som ler av disse kommentarene.

Haha, jeg måte bare dele disse flotte kommentarene med dere for å vise hvilket nivå visse mennesker ligger på med tanke på saklighet. Er det rart man ikke klarer å ta alt så seriøst? Jaja, om ikke annet fikk jeg meg en god latter! 

Det som faktisk gledet hjertet mitt var å lese kommentarene fra mannfolk som virkelig ikke forstod hvorfor i all verden dickpics sendes. Tusen takk for at dere ikke er trangsynte og sinte menn som tror alt jeg skriver handler om alle menn! Dere er gull verdt og takk for at dere ikke fyller innboksen til fremmede jenter med penisen deres, klem meg.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #13

AKKURAT NÅ: Sitter jeg på en restaurant med Martine, Rebecca og flere av Martine sine venner. Hun inviterte oss ut med på middag, noe som passer perfekt med tanke på at hun reise bort i morgen. Jeg gleder meg sååå mye til å spise! Haha, jeg elsker jo mat og elsker å teste ny steder så dette blir moro. 

UKENS TANKE: Jeg har blitt inspirert av Sofie og hennes prosjekt og tenkt over hvor mye innstillingen din har å si. Hvis man tenker at "dette er en drittdag" så blir ikke dagen noe bedre av den grunn! I stede for å fokusere på alt om går galt kan man snu det ved å se på det positive. Jeg er ekstremt god til å klage, noe som er en av mine verste egenskaper. Derfor skal jeg slenge meg på prosjektet hennes og starte en ny hverdag hvor jeg skal være mer positiv.

UKENS SERIE: Wiiii! Den siste sesongen av Homeland er endelig på Netflix igjen. Den serien er helt rå! Jeg elsker serier som har rot i virkeligheten noe denne virkelig har. Jeg synes også det er superinteressant med alt som har med nasjonal sikkerhet, spioner og terror å gjøre så denne serien er helt perfekt for meg. Den er egentlig ganske skummelt fordi alt er så virkelig og skikkelig i tiden på en måte. Jeg kom ikke på det ordet man vanligvis bruker, haha. Se den!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg er helt idiot noen ganger og gjør ting som å dra på fest når jeg har feber og er syk. Er det rart jeg aldri blir frisk liksom? Normale mennesker holder seg hjemme og i det minste edru, men jeg prøver å kurere sykdommen med en fest. Da jeg våknet på søndag hadde jeg ikke stemme og det brenner i hele brystet mitt. Jippi... Så jeg er vel ukens irritasjonsmoment, haha. 

UKENS CRAVING: Jeg har hatt en helt syk craving på dobbel cheeseburger fra McDonald´s i det siste. Det er helt insane hvor lyst jeg har på det, men heldigvis klarer jeg å holde meg unna. Nå spiste jeg det forrige søndag, men da hadde jeg allerede cravet det siden i sommer. Jeg trodde det skulle gi seg litt nå, men neida... Åh, jeg skal IKKE kjøpe det. 

UKENS SEIER: Jeg klarte å holde absolutt alle avtaler denne uken. Det var en kamp altså. Nå er jeg i en periode hvor jeg ikke orker å være så sosial. Det holder liksom med det sosiale på jobb og her hjemme, men jeg presset meg ut og angrer ikke et sekund. 

UKENS HØYDEPUNKT: Julebordet på lørdag! Eller festen på tirsdag... Haha, det var en veldig morsom uke faktisk. Hele to fester, hva skjer med meg? Jeg er vanligvis ute maks en gang i måneden. Sånt skjer i desember. Begge gangene var med folk fra Paradise og jeg hadde helt glemt hvor gøy vi har det sammen! Jeg kan vel si at festen på tirsdag var morsomst, rett og slett fordi vi var ganske så beruset og hadde det veldig gøy med å være rare sammen. Lørdagen var enda koseligere og det var så hyggelig at så mange kom! Selv Morten S som bor på Jæren liksom. Det er hyggelig det. Ååh, jeg føler vi gjør dette til en tradisjon det var så hyggelig 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Det dummeste mennesket på jord, Å være seksuelt frustrert med sexforbud og Nå er jeg klar for Paradise Hotel reunion

UKENS MATRETT: Mmmmm, det blir absolutt friesen jeg spiste på lørdag! Da vi var på julebord bestilte jeg fries med parmesan og persille. Det er så sinssykt godt sammen med aioli. Det trenger ikke være så fancy for min del, haha. Kjempegodt!

UKENS SANG: Dress- Taylor Swift (Det blir nok mye av Reputation-albumet her fremover)

UKENS FAVORITT-BILDE: Ååå, bildet av Sofie, Martine og meg 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NELLY: 30% RABATT PÅ FESTKJOLER

ANNONSE - alle lenker er annonselenker

Du har fortsatt tid til å skaffe deg den perfekte festkjolen til desembers siste julebord! Kanskje dere til og med skal ha julebord i januar? Om ikke er det alltids lov med en fest i romjulen, for ikke å snakke om selveste nyttårsaften. Er det én ting Nelly kan så er det festkjoler. De har så utrolig mange fine kjoler nå at jeg vil klikke hjem alle sammen. Nå har jeg samlet noen av mine favoritter fordi i dag får dere 30% rabatt på alle partykjoler!

1. HER    2. HER    3. HER    4. HER

5. HER    6. HER    7. HER    8. HER

9. HER    10. HER    11. HER    12. HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KLESSALG OG AVSKJEDSMIDDAG

ANNONSE - inneholder annonselenker

God morgen, fine mennesker! Jeg gjorde ingen verdens ting i går, men det var vel kanskje akkurat det jeg trengte. Det å slappe av er ikke noe jeg er så god på. Jeg planlegger alt på fridagene mine og føler at jeg må gjøre masse når jeg egentlig burde ta det helt med ro. Det er kanskje derfor jeg ble syk? Hm, jeg vet ikke, men godt var det å slappe av.

Jeg seriøst fikk sjokk da jeg så at klokken nærmet seg syv og jeg enda ikke hadde vært utenfor døren. Heldigvis er jeg hundepasser og Celine dro meg med ut på en tur som fikk meg i gang. Da jeg kom hjem lagde jeg meg middag, tente lys og så en film før jeg ryddet i klesskapet og la ut masse nytt på Tise (følg meg gjerne @andreasveinsdottir). Det er så mye jeg har liggende, men som jeg aldri bruker. Heldigvis får noen andre gleden av noe av det nå fordi jeg skal på posten og sende en del pakker allerede i dag. Wii!

Snart venter jobb før jeg skal ut og spise med blant annet Rebecca og Martine i kveld. Martine drar jo til Thailand i morgen så da må vi nesten ha en avskjedsmiddag. Hun blir jo borte i en evighet! Herregud, hva skal jeg gjøre uten bloggjentene mine? De må slutte å reise og holde seg her med meg i stede. 

Jeg elsker disse bildene fra lørdag! Er så glad i disse jentene 

Kjolen min finner dere HER og jumpsuiten Sofie har på HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

"JA TAKK TIL DICKPICKS"

....Sa ingen jente noen gang. Hvor mange ganger må vi si det? Vi vil ikke ha tilfeldige dickpicks i innboksen vår! 

På fredag hadde jeg nok en gang åpen Snapchat slik at dere fikk spørre om hva enn dere måtte lure på til ukens spørsmål. Det er så koselig fordi jeg får snakket med dere, hørt på tilbakemeldinger og få bli litt mer kjent med dere. Så har vi de som må ødelegge moroa. Jeg bladde meg gjennom snappene og plutselig dukker det opp en penis, helt ut av det blå blant alle de hyggelige meldingene. 

Det kunne aldri falt meg inn å spre beina, ta et vagina selfie og sende rundt til fremmede mennesker. Hvilken kobling er det som ikke fungerer hos enkelte menn? Vi er ikke interessert i å bli overrasket med et bilde av en penis, uansett hvor fornøyd du måtte være med den. Hold den for deg selv, eller send den til de som faktisk vil ha den! Hva med å starte en samtale med et "hei" til en forandring? 

For å være ærlig forstår jeg ikke hva dere ønsker med dette. Tror dere at vi skal bli "våte i trusa" og sende noe lignende tilbake eller er det bare et rop om oppmerksomhet? Hva får dere til å fortsette? Får dere noen gang positive svar på dette, eller tar dere bare ikke hintet når penisen din blir møtt med evig stillhet og blokkering? 

Personlig synes jeg det er skikkelig ekkelt! Jeg er ikke forberedt på noen som helst måte og det er ganske så kleint å sitte på en stappfull buss i det en liten, hårete penis popper opp på mobilskjermen min. Nei, takk!

NEI, nei og atter nei takk til random dickpicks på Snapchat, Facebook, Instagram, mail eller hvilket som helst annet sosialt medie. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SERUMET SOM BLE REDNINGEN FOR VIPPENE MINE

ANNONSE 

Nå har jeg et veldig godt tips til dere! Etter at jeg tok av meg vippeextensionet mitt var ikke vippene i tipp topp stand. De hadde holdt seg nogenlunde godt, men de var veldig rette og litt slitne. Dette er til tross for at jeg hadde vipper på i under seks måneder før jeg valgte å ta de av! Tenk på de som har hatt extension i flere år i strekk uten pause. Jeg tør ikke en gang tenke på hvordan vippene deres ser ut... Heldigvis går det an å gjøre noe med det! 

Jeg fikk anbefalt å bruke et vippeserum av hun som tok av vippene. Dette skulle jeg gjøre for at de skulle vokse og styrke seg. Jeg begynte å bruke Komorebi Beauty Eyelash Serum som er et svenskprodusert vippeserum. Du kan kjøpe det HER.

Produktet er ikke testet på dyr, noe som var veldig viktig for meg å sjekke opp da jeg skulle finne det beste vippeserumet å bruke. Komorebi inneholder heller ikke prostaglandiner og var ikke et av serumene som kom dårlig ut i testen til TV2. 

Det er superenkelt å bruke! Påfør vippeserumet langs kanten på øyelokket akkurat som du ville gjort med en eyeliner. Gjør dette hver kveld i minst 30 dager og så vil resultatene vises. Du kan fortsette å bruke serumet hver dag i etterkant for å fortsette veksten, eller velger å bruke det annenhver dag for vedlikehold. Selv om det er fint med naturlige, lange og tykke vipper kan det bli for mye så jeg har valgt å trappe ned nå og bruker det kun annenhver dag.

Se hvor fine vippene mine har blitt! Nå har jeg brukt serumet i over en måned og vippene mine ser helt ærlig bedre ut nå enn noen gang tidligere. De er tykke og lange, noe som gjør at jeg føler meg ekstra komfortabel med å gå uten sminke. På bildet har jeg ingenting på de. 

Serumet koster egentlig 499,- på Nelly, men nå er det hele 60% rabatt på det! Jeg anbefaler dette virkelig av hele mitt hjerte etter å ha testet det ut selv. Dette gjelder særlig dere som har hatt vippeextension eller dere som vil være føre var og har planer om å fjerne extensionet. Bruk dette til vippene er på bedringens vei! Det er helt genialt. Kjøp det HER.

For dere som ikke har vippeextension kan dette være et alternativ for å hjelpe dere til lange og tykke vipper helt naturlig. Da slipper dere de tunge extensionvippene og kan gni dere i øynene når dere vil. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK FÅR DU EN BRA START PÅ UKEN SOM KOMMER

Hei, dere! Herregud, gårsdagen var bare så utrolig koselig. Det var gøy at så mange kom og vi hadde en kjempefin kveld sammen, til tross for at formen min ikke var helt topp og jeg dro ganske tidlig hjem. Dette må bli en tradisjon! Dagen i dag skal jeg ta helt med ro og bruke til å forberede uken som kommer.

Det er den siste dagen i uken og den bør brukes godt. En god søndag kan gjøre mye for uken som kommer og derfor er det lurt å gjøre den så bra som mulig. Her kommer mine beste tips til hvordan du kan bruke søndagen til å få en perfekt start på uken som kommer!

Nyt morgenstunden. Det venter antakeligvis en hektisk uke med jobb, eksamener, innleveringer, julegaveshopping, forberedelser, pakking og kanskje reising. Uken som kommer krever at du må stå opp tidlig hver eneste dag og derfor kan du la deg selv sove lenge denne søndagsmorgenen. Skru av vekkerklokken og la kropp og sinn hvile. Ikke stress når du står opp, men ta deg god tid til å se på favorittserien mens du nyter en god frokost. 

Skriv en to do liste. Få kontroll på alle oppgavene du har i løpet av uken som kommer. Her er det ingenting som er for lite til å skrives opp. Jeg pleier å liste opp alt fra å bytte sengetøy til når jeg skal på jobb. Må du handle inn de siste julegavene? Skriv opp hvem du skal handle til og hva du skal kjøpe, da går alt mye lettere! Når du har skrevet opp alt du må gjøre går du over til neste punkt som er...

Planlegg uken som kommer. Her planlegger du når du skal gjøre alt. Når har du jobb eller skole? Skriv det opp og så legger du de små oppgavene rundt dette etter hva som passer seg best. Hvis du jobber sent en dag kan du trene tidlig og så handle matvarer, eller motsatt. Få kontroll på dagene som kommer så vil uken skli forbi lett som en plett. 

Sett av tid til å gjøre noe for deg selv. Det er søndag. Alt er stengt (vel, kanskje ikke i dag med tanke på juleåpningstider, men vanligvis). Du harall verdens av tid til å gjøre noe du har tenkt på å gjøre lenge! Ta en spadag, gå en timeslang tur i skogen, sov hele dagen - jeg vet ikke hva du trenger eller vil gjøre, men sett av tid og gjennomfør det. I dag er dagen hvor du kan gjøre alt du ikke rekker i løpet av resten av uken. 

Planlegg måltider. Nå tenker jeg hovedsakelig på middag og lunsj. Når du har satt opp planen for uken som forteller deg når du er hjemme og er fri for oppgaver hver ettermiddag/kveld kan du planlegge hvor god tid du har til å lage mat hver enkelt dag. Plutselig har du kjempedårlig tid på onsdag og da kan dere være lurt å lage en ekstra stor porsjon middag dagen før, gjerne noe som er like godt dagen etter på (for eksempel lasagne). Hvis du planlegger alle måltidene for uken kan du også handle inn til alt på en gang så du slipper de småturene på butikken hver dag. 

Lag en ekstra god middag. Nå har du tid til å lage den digge middagen du har cravet hele uken, men ikke hatt tid til å lage. Søndagskvelden er så koselig! Du kan lage den deilige middagen din, tenne masse lys og se på søndagsfilmen som vises på TV. Det er luksus!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

NÅ ER JEG KLAR FOR PARADISE HOTEL REUNION

Wiiii! Dette har jeg gledet meg til så lenge nå. Eller ikke så lenge da, fordi det er ikke så alt for lenge siden dette ble bestemt. Rettelse: Jeg har gledet meg til dette i to uker nå. I kveld er det klart for Paradise Hotel reunion i form av julebord!

Jeg kan ikke huske sist så mange av oss var samlet og jeg gleder meg så mye til å se alle sammen igjen. Det jeg synes er ekstra koselig er at de som bor langt utenfor Oslo tar seg turen inn for å være med. Vi skal til Bølgen og Moi på Tjuvholmen hvor vi skal kose oss med en deilig middag før de aller fleste skal ut på byen etterpå. Jeg prøver desperat å bli frisk og skal ikke drikke alkohol i kveld, så det er lite sannsynlig at jeg henger meg på den gjengen som skal ut. Allikevel kan alt skje, så jeg kan ikke love noe!

Nå må jeg komme igang med sminkingen. Dette blir så gøy! Følg meg på Snapchat for oppdateringer i løpet av kvelden: andreasveinsdot.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // FUNNET KJÆRLIGHETEN, MAMMABLOGGERE, ANTALL SEXPARTNERE, MORTEN FLYTTER INN ++

Hvordan er livet etter Paradise?

Det er ganske likt som før foruten om at jeg har flere nye mennesker i livet mitt og noen nye gode venner! Det skjer jo litt mer da. Jeg får være med på litt ting jeg ikke hadde fått vært med på før og får en del mer oppmerksomhet, haha. Det å dra på byen er ikke helt det samme lenger, men der skal jeg innrømme at jeg savner "gamledager". Det er som alltid hyggelig med dere som kommer bort, men det er litt slitsomt med alle blikkene og hviskingen :-)))))). 

Har du tips til hvordan jeg kan få opp selvtilliten?

Du må på et eller annet vis lære deg å elske deg selv! Fokuser på alle de positive og gode sidene ved deg i stede for de du ser på som negative. Ikke la en dårlig dag ødelegge hele uken din og husk at du må lære å elske deg selv før noen andre kan gjøre det. 

Hvordan har uken din vært?

Åå, så søt du er som spør! Det har egentlig vært en fin uke, men jeg har vært syk så det har lagt en liten demper på det, haha. 

Hva synes du om bloggen til Mamma til Michelle?

Jeg har aldri lest den fats, heller aldri lest et helt innlegg der, men hun gjør vel noe rett med tanke på hvor bra bloggen hennes gjør det! Mammabloggere er ikke det jeg er mest interessert i, rett og slett fordi det er så fjernt fra alt jeg interesserer meg for, men hun har jo fått til helt sykt mye bra med bloggen og det er moro!

Hvor ser du deg selv om fem år?

Da er jeg ferdigutdannet journalist og jobber som det. Jeg håper jeg fortsatt har en velfungerende blogg fordi jeg synes det er veldig moro! Jeg håper jeg er på et sted i livet hvor jeg er lykkelig, har gode venner rundt meg og har kommet til et punkt hvor jeg er komfortabel med å være. 

Hvorfor er du aldri med Petter lenger? 

Jeg har en veldig hektisk hverdag nå med jobb, blogg, trening og alt hverdagslig man skal gjøre så jeg har veldig lite fritid akkurat nå. Jeg så Marte her om dagen, men før det hadde jeg ikke sett vennene mine på noen uker sånn foruten om julebord og sånt, haha. De eneste jeg ser er egentlig Sofie, Morten og Martine fordi de er her hele tiden. Petter har jo fått seg kjæreste, noe som er veldig hyggelig så da er han naturlig nok mye med henne! Nå skal jeg se han i dag da, så det blir koselig. 

Hvis du skulle valgt hvilken Kardashian du kunne vært i en dag, hvem hadde du valgt?

Åååh gøy! Mine to favoritter er Kourtney og Kendall, men fordi Kourtney har barn og sånt ville jeg heller vært Kendall for en dag. I tillegg har hun datet Harry Styles, så kanskje jeg ville brukt anledningen til å ta opp kontakten med han, haha. 

Har ikke Morten noen single venner han kan spleise deg med?

Haha, njææææ jeg tror ikke det. 

Liker du julen?

Noe av den, hehe. Jeg har begynt å like den mer og mer, kanskje fordi nå styrer jeg alt selv og det er ingen som sier at "nå skal vi i selskap dit, så dit, så dit, s må du være med innom her og her og her". Guuuuud, jula var så masete før! Nå er den egentlig ganske koselig.

Hvorfor hang du med Isabelle på tirsdag er ikke dere uvenner og hvorfor var ikke Martine Lunde med?

Haha, åå dere er så søte. Selv om man er uenige om enkelte ting (som hvorvidt det er greit å vise puppene på bloggen selv om enkelte har snudd i dette temaet nå, noe som er ganske moro) så er man ikke uvenner. Vi kan diskutere i det uendelige og jeg liker folk som ikke er enig med meg om alt, det er bare kjedelig. Isabelle og jeg har aldri vært uvenner, ikke Martine og jeg heller for den saks skyld. Isabelle og jeg hadde det kjempegøy med resten av gjengen på tirsdag og det får vi sikkert i dag også. Martine var i Bergen på tirsdag så derfor var hun ikke med, men hun skal også på julebordet i kveld.

Er det noen som ikke kommer på PH julebordet deres?

Ja, dessverre hadde ikke alle mulighet til å komme! Soph kommer ikke, André er i Miami, Ida i Bodø, Kevin på Stord og Håkon har blitt syk så de kommer ikke. 

Hvor mange har du hatt sex med?

Jeg sa jeg skulle ta med alle spørsmål så derfor er dette med, men jeg kommer ikke til å oppgi noe antall her altså. Det er bare sånn hvorfor i all verden skal jeg dele det? Jeg har litt mixed feelings her fordi det bør ikke være en big deal, men akkurat dette er noe jeg ser på som litt privat av en aller annen grunn så derfor vil jeg ikke dele det. 

Hvis Norge ble et helt nytt land uten lover, hvilke lover hadde du kjempet for?

Wiii, elsker spørsmålet! Jeg ville kjempet for likestilling på alle nivå, altså i forhold til jobb, lønn, ekteskap osv. Homofilt ekteskap skal være lovlig. Vold, mishandling, voldtekt, overgrep og drap skal naturligvis ha strenge straffer. Det samme gjelder vold, mishandling,  overgrep og drap av dyr - dyrepoliti. Det er vel de aller viktigste for meg. Det er mye annet jeg kunne tatt med også, men dette er liksom toppen. 

Er du og Sofie bestevenner?

Jaaaa <3 

Hvem håper du sjekker inn av de gamle deltagerne?

Jeg tror jo alle sammen sjekker inn sånn som i Sverige. Så dere den sesongen? Jeg ser for meg at denne blir noe av det samme, bare bedre. Når det er sagt håper jeg på typ Carl Aksel (fordi jeg elsket å hate han på TV, haha), Magne (han var bare så morsom), Isabell (tror det kan bli mye drama, noe som er gøy) også husker jeg ikke så mye fra Ann-Marielle og Aurora, men etter å ha sett det klippet hvor Aurora omtrent simulerer orgasme tror jeg det hadde vært gøy å se den jenta på hotellet igjen også!

Hva er favorittjulebrusen din?

Det er den Lett-julebrusen fra Rignes (?). 

Er du fortsatt singel?

Nei, dere nå har jeg funnet kjærligheten! Hahaha, morsomt. Nei, jeg er fortsatt like singel som alltid. Ikke at jeg akkurat leter heller, Her er det mye sene kvelder på sofaen med Pepsi, taco og Friends altså. 

Hva er din beste og verste egenskap?

Min verste egenskap er nok at jeg er alt for god til å "hold a grudge" holdt jeg på å si. Bære nag heter det kanskje på norsk. Jeg glemmer seriøst aldri og om jeg føler at du har gjort noe mot meg så glemmer jeg det ikke. Vel, noen fortjener det, mens andre ganger drar jeg det kanskje litt langt, haha. Jeg kan ikke noe for det! Min beste egenskap er kanskje at jeg er lojal. Maybe? Nå høres jeg ut som en hund, haha. Jeger lojal, snill og gavmild - der fikk dere tre!

Hva hadde du sagt om Sofie ville at Morten skulle flytte inn hos dere?

Da hadde jeg sagt "åååå så koselig, så lenge han betaler sin del av husleien, vasker og rydder etter seg", haha. For min del må han gjerne flytte inn, men jeg tror han nyter godt av det å ha egen leilighet, men bo i vår koselige og fine leilighet gratis. 

Synes du også det er flaut å møte opp på treningssenteret alene? 🙃

Nei, ikke flaut. Det er noen ganger den sosiale angsten slår inn og jeg kanskje ender opp med å gjøre noe helt annet enn hva som var planen fordi det er for mye folk der jeg skulle utføre øvelsene mine, men jeg er som regel på trening alene. 

Hvorfor skal ikke du være med på neste sesong av PH?

Jeg er ikke god nok underholdning :-(. Haha, neida. Eller joda. Jeg fikk ikke noe tilbud om det altså, men for å være ærlig vet jeg ikke om jeg hadde takket ja. Jeg savner tiden på Paradise så mye, men nå sitter jeg igjen med en skikkelig bra opplevelse. Det hadde ikke blitt det samme igjen, så kanskje det er best å la være og heller sitte igjen med alle disse gode minnene?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VIKTIGE TING JEG HAR LÆRT I 2017

Å stå gjennom en storm av hat er hardt, men det går over. Da Paradise gikk på tv var det ekstremt mye hat mot meg, både i kommentarfeltet på bloggen og i sosiale mediekanaler som hat-kjernen Jodel. Selvfølgelig gikk noe av det innpå meg! Selv om enkeltkommentarer ikke såret, så var mengden av det hele mye å føle på. Det at så mange mennesker mislikte versjonen av meg som ble vist frem i et realityshow uten å tenke noe mer over det var vondt. Selvfølgelig var det vondt! Allikevel gikk det greit. Det gikk greit da og nå går det helt fint. Jeg stod gjennom det og det gikk bra. Om ikke annet har jeg lært mye om hvordan serieskaperen kan velge å fremstille mennesker og jeg ser på tv på en helt annen måte nå enn før. I tillegg går ikke enkeltkommentarer og hat på bloggen like hardt innpå meg lenger, noe som er ganske deilig.

Blogging er mye jobb. Si hva dere vil, men å blogge som en faktisk jobb er hardt arbeid! Det var en periode jeg var helt utslitt fordi jeg jobbet hundre prosent i undertøysbutikken samtidig som jeg skulle blogge tre ganger om dagen, promotere, ta bilder, skrive ferdig innlegg til neste dag fordi den var full av jobb. Jeg la meg klokken to-tre om natten og stod opp klokken syv igjen. Det var helt sykt! Selv om jeg jobber mindre ved siden av nå enn da er det fortsatt mye mer jobb som skal til enn hva jeg hadde trodd på forhånd. 

Trening er virkelig ferskvare. Herregud som formen min falt i starten av 2017! Jeg var faktisk ganske så godt trent da jeg dro til Mexico, men etter to måneder der og flere måneder med lite trening, mye alkohol og feil mat forfalt den. Det har vært så tungt å finne tilbake til den, men det går i hvert fall fremover! Treningsgleden og den faste rutinen med å fra på trening er tilbake, noe som føles bra. 

Du blir ikke kjendis av å være på tv i åtte uker. Vel, det overrasker kanskje ikke så mange? For noen er det en åpning til noe lignende en kjendiskarriere om man kan si det på den måten, men ikke for alle. Mye må klaffe. Det er ikke sånn at du kan melde deg på et hvilket som helst realityprogram og automatisk leve kjendislivet i etterkant. Nå håper jeg ikke det er derfor man melder seg på i utgangspunktet, men tenkte det var greit å dele erfaringen hehe. 

Dra til legen om du tror det virkelig er noe galt med helsen din. Dette lærte jeg da jeg endelig dro til legen med underlivsplagene mine. Heldigvis har jeg en lege som vet hva vaginisme er og som tok meg seriøst. Jeg har hørt mange skrekkhistorier om jenter som blir feil-diagnotisert og sendt hjem gang på gang før de finner ut av det. Jeg burde dratt tidligere, men fordi jeg avfeide alt som feilet meg som små, ubetydelige plager som ville gå over av seg selv tok det tid. Nå vet jeg at det alltid er lurt å sjekke. Dra heller en gang for mye enn en gang for lite!

Jeg trenger en hund i livet mitt. Det merker jeg så godt nå som jeg er så mye med Celine. At det finnes så mye selskap i en så liten hund er helt utrolig. Jeg forstår ikke hvordan jeg noen gang skal kunne leve uten en hund i livet mitt igjen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SØVNLØSE NETTER

Dere vet hvor deilig det er å våkne opp etter en god natts søvn? Vel, det begynner å bli lenge siden jeg har kjent på den følelsen. Når jeg er syk sover jeg så utrolig dårlig. Jeg klarer meg fint gjennom dagen, men når natten komme våkner jeg flere ganger, ligger og vrir meg og alt blir så mye verre. Derfor har jeg sovet helt til klokken ti de to siste dagene og til og med da har det vært en kamp med meg selv for å klare å stå opp. Sånn, der var klagingen over, haha. 

Nå sitter jeg og nyter pausen min på jobb før jeg skal tilbake og blir der resten av dagen. Det er egentlig ganske deilig. Da føler jeg meg i det minste litt produktiv. I morgen har jeg heldigvis fri, men jeg har en god del jobb å gjøre med bloggen før vi skal på julebord på kvelden. Det er nemlig klart for Paradise-reunion! Vi skal først ut og spise før planen er å feste natten lang på byen. Jeg hopper over den siste delen der i et forsøk på å bli frisk, så maten blir høydepunktet for min del. Selvfølgelig sammen med å se hele gjengen igjen! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

21 TING SOM GJØR MEG LYKKELIG

  Nyvasket leilighet

 ❤ Møte hunder

❤ Spise is rett fra boksen

❤ Oppdage nye favorittsanger

❤ Reise og oppleve nye steder

❤ Sjokolade

❤ Gå tur i sola på høsten, våren og vinteren

❤ Ligge i sengen på kvelden mens regner bøtter ned utenfor

❤ Alle Taylor Swift-sanger

❤ Være hjemme alene

❤ Synge i dusjen

❤ God døgnrytme

❤ Friends

❤ En bra konsert

❤ Følelsen etter en god løpetur

❤ Roadtrips

❤ Spise Nugatti med en skje rett fra boksen

❤ Legge meg nydusjet i nyvasket sengetøy

❤ Svømme i havet

❤ Glede andre

❤ Youtube videoer av Harry Styles

 

Hva gjør deg lykkelig?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KLEINE, MORSOMME OG CREEPY DATINGHISTORIER

Nå har jeg forhørt meg rundt på jakt etter sjekke- og datinghistorier! Sjekking kan være både kleint og moro, uansett om man er den som sjekker opp eller den som er tøff nok til å sjekke opp andre. Hvordan folk reagerer på å bli sjekket opp og hva de gjør for å sjekke opp noen varierer veldig, så jeg spurte vennegjengen min om de kunne dele noen av sine historier!

La oss starte. Vi starter rolig og da passer det fint å ha meg først. Jeg er elendig på både dating og sjekking og blir altså så flau. Den første historien er fra jobb...

Meg: Jeg ble sjekket opp på arbeidsplassen min! Det kom en fyr inn og trengte å lade opp mobilen sin. Det ordnet jeg selvfølgelig og i mellomtiden skulle han stå og småprate med meg i kassen... Jeg var allerede i gang med en arbeidsoppgave som krevde at jeg ble stående i kassen, så det var ingen vei ut. Dum som jeg er skjønte ikke jeg at han prøvde å sjekke meg opp før han sa setningen "er du singel?". Da begynte varsellampene å blinke og jeg så meg desperat rundt etter hjelp fra en kollega. Hva gjør man når man blir sjekket opp uten å egentlig ville bli sjekket opp? Fordi jeg er håpløs, elendig og ikke klarer å lyve glapp det ut et spinkelt "ja" som da ble fulgt opp av at jeg stod og skrev telefonnummeret mitt inn på telefonen hans som hadde våknet til liv igjen. H e r r e g u d. Jeg var så rød og ukomfortabel. Samtidig var det sykt tøft at han gjorde det!! Det ble ikke noe mer ut av den situasjonen, men herregud så flaut det var å bli sjekka opp på jobb foran kollegaer og andre kunder. 

Venninne 1: Jeg var på date med en fyr i London en gang som jeg hadde møtt på Tinder. Jeg merket med en gang at jeg ikke var interessert da jeg så han, men vi skulle på en av favoritt-resturantene mine så jeg tenkte at jeg bare drar og spiser. Han var jo såååå into it under hele middagen. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle stikke av, så jeg ble med og tok en drink etter middagen. Jeg gikk på do mange ganger i løpet av en time så sa jeg at jeg hadde blitt dårlig i magen av maten og sa jeg måtte hjem til min egen do. Jeg løp så fort jeg kunne til tuben og slettet han på Tinder, blokkerte nummeret og bare ghosted helt. Hadde jo ikke vondt i magen men var drit redd for at jeg skulle få det på grunn av karma, haha!

Venninne 2: Gjør dere klare for en skikkelig love story. Det startet med at vi var på en bar her i Oslo og bartenderen som jobbet der var så kjekk. Jeg gikk for å kjøpe min andre øl bare for å oppsøke han og da jeg hadde betalt så blunket jeg til han før jeg gikk tilbake til bordet vårt. Vi satt jo sånn at vi kunne se baren og de kunne se oss, så vi hadde mye blikk-kontakt og utvekslet en del smil. Plutselig kom han bort til meg og spurte om jeg hadde det bra og sa at jeg var veldig vakker før han gikk tilbake til baren. Etter hvert fant jeg frem penn og papir og skrev ned nummeret mitt og la lappen på bardisken og gikk. Så kom han faktisk bort til meg igjen for å fortelle at han ikke hadde mobil fordi den var ødelagt, men han ville legge meg til på Facebook fra min mobil så vi ble venner der. Så skulle jeg på do og det inkluderte selvfølgelig en tur forbi baren, og da jeg kom ut fra doen stod han der så kysset vi! 

Venninne 3: Jeg ble stoppet av en gutt på Jernbanetorget som hadde «mistet strømmen» og trengte å sende melding til kompisen sin for de skulle møtes. Så fikk de kontakt, og han spurte om masse rart. Og da hadde de jo funnet meg på Facebook, så han skrev til meg senere 🙄 Eller da en gutt fra en gjeng kom bort og spurte om nr mitt fordi jeg var så søt, og at han skulle sende melding senere. Fikk aldri noe melding, og han gikk fnisende tilbake til kompisene sine.

Venninne 4: Æ data en italiener et par ganga, mest på grunn av at han var flink til å lage mat og hadd tiiiidenes kropp!! Men måtte avslutte det etter hvert da han brukte ca 1-2 timer på badet hver gang han skulle ut på byen.. Det eneste æ fikk ut av å date han var skills på kjøkkenet.

Venninne 5: Jeg var i London og møtte det som virket som en hyggelig fyr på Tinder. Han var lege og greier, så da tenkte jeg at dette går jo fint! Etter litt prat inviterte han meg på date og vi endte opp hjemme i leiligheten hans. Plutselig begynte han å spørre om jeg var nervøs og da jeg sa ja, så svarte han "drikk litt mer". Da ble jeg ender mer nervøs før han fant frem stetoskopet for å lytte på meg og begynte å kjenne på pulsen min. Det hele ble ekstremt creepy og jeg kom meg heldigvis unna denne creepy fyren!

Venninne 6: Jeg møtte en fyr på et utested (dette var forresten for flere år siden og fordi vi er venner på Facebook fikk jeg opp varsel om at vi hadde jubileum her om dagen hehe). Han ble med meg hjem og vi har sex. Helt plutselig blir det veldig vått om dere skjønner... Det viser seg at strengen på penisen hans har røket og det spruter blod! Altså jeg har aldri i hele mitt liv sett så mye blod. Han blir så stressa når han skjønner at det er han som blør. Jeg tar ansvar og får han inn i dusjen, ut med alt sengetøy og vasker gulv og vegger. Allikevel sover han over, haha. Det var litt kleint morgenen etter da for å si det slik...

 

Del gjerne egne historier i kommentarfeltet!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KVALITETSTID OG JULEGAVESHOPPING

Hei, fine dere! Nå sitter jeg mett og god i sofaen med et ganske så tomt tacofat foran meg. Marte er på besøk for å tilbringe litt kvalitetstid med meg (hehe) og tradisjonen tro lager vi taco til middag. Nå har jeg faktisk ikke spist dette på kjempelenge, så det var virkelig på tide! Vi har vært ute ne tur og handlet inn julegaver. Det er så koselig! Jeg synes nesten det er morsommere å handle til andre enn meg selv. Det er så hyggelig å gi bort en gave man tror andre vil bli glad for, er dere ikke enig?

Planen for kvelden er å ta det helt med ro siden jeg fortsatt ikke er i form. Jeg må få skrevet et innlegg til kveldens Dating & Singelliv-spalte, så om det er noe dere vil lese om så rop ut i kommentarfeltet nå. Så skal vi selvfølgelig se håndballkampen halv ni i kveld da. Hvor rå er ikke de jentene? Jeg blir så imponert!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN JULELISTE PÅ SPOTIFY

Noe av det fineste med julen er musikken. Et av de beste minnene jeg har fra julen, som jeg gjenopplever hvert år er å sette meg påtoget hjem og trykke PLAY på spillelisten min White Christmas. Den består faktisk av 105 sanger, haha. Jeg som påstår at jeg ikke liker jul.. Jeg har plukket ut noen av favorittsangene mine som dere kan se under her, eller så finner dere link til hele julelisten min nederst i innlegget!

 

 

Dere kan finne hele spillelisten HER.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VI BYTTER KLÆR

I helgen var Julie på besøk fra Trondheim, noe som alltid er like koselig! På søndag skulle vi ut og kurere den kommende fyllesyken med litt frisk luft og julemarked og da fikk vi en genial idé! Jeg lånte jakken hennes fordi, vel den er dritkul. Hun lånte min fordi den også er ganske fin. Jeg bestemte meg for at jeg definitivt skulle dra på Zara i løpet av uken og kjøpe en lik, men så foreslo Julie at vi kunne byttelåne jakker en stund. Det er jo så mye lurere! Hun er lei av sin jakke og jeg er lei av mine, men begge elsker hverandres!

Det ble bestemt at hun skulle reise tilbake til Trondheim i min jakke og hennes skulle bli igjen her som min. Det er så mye lurere enn å svi av 1000 kroner på en jakke jeg kan låne. Hvorfor har vi ikke kommet på dette før? Jeg skal virkelig begynne å foreslå dette for flere av vennene mine. Hvis noen er litt lei av klærne sine kan vi bare byttelåne litt i noen uker, for så å gå de tilbake. Helt genialt!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET DUMMESTE MENNESKET PÅ JORD

Jeg er offisielt det dummeste mennesket på jord. Det endte opp med at jeg dro på den MTG-festen/vårlansering for TV3. Tror dere ikke det var åpen bar? Ett glass vin skader jo ikke. Vel, det skader ganske mye når det blir tre-fire glass og jeg føler meg fin fordi jeg har proppen kroppen full av Paracet og Ibux.

For å si det sånn så går det ikke så bra i dag. Jeg er jo mye verre, noe som er ganske naturlig etter å ha bøttet ned på vin dagen før. Dømmekraften min er elendig. Normale mennesker blir hjemme i senga når man er syk slik at man blir frisk igjen, men det gjør ikke jeg da. Nå er det en liten time til jeg starter på jobb og alt jeg vil er å sove til jeg blir frisk igjen... 

Når det er sagt så var kvelden helt sykt bra! Jeg elsker når flere av oss samles, vi har det alltid så moro og finner på mye rart. Isabelle og jeg hadde et prosjekt om å få oss kjæreste i går da. Det gikk ikke så bra for noen av oss, men det er kanskje like greit haha. Uansett så koste vi oss masse og møtte så mange hyggelige mennesker! Det var verdt å være litt dårlig i dag for, men ikke så dårlig som jeg faktisk er haha. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GI BORT EN BRUKT JULEGAVE

I dag tidlig satt jeg som vanlig og så på God Morgen Norge med kaffekoppen og Macen foran meg. Et av temaene de gikk inn på i dag var brukte julegaver. Først tenkte jeg litt sånn "men det er jo kjedelig både å få og å gi", men så gikk det opp et lys for meg. Tenk så mye kult og unikt du kan finne på steder som Finn.no og Tise, to av stedene de nevnte som steder man kan kjøpe brukte julegaver. 

Det er stadig jeg sitter og blar meg gjennom alt det fine som ligger ute på Tise og da finner jeg alltid noe jeg har lyst på. Hvorfor kan man ikke gi bort noe slikt i gave også? Nei, da får man ikke byttet, men så lenge du kjenner personen du gir gaven til og vet at det er noe de kan like eller noe de trenger går jo det helt fint! I stede for å kjøpe og kjøpe hele tiden kan vi heller gi bort noe som andre er lei av. 


Fretex Grønland har en amazing Tise-konto hvor de legger ut så mye fint av det de har // Du kan søke og velge kategori // Følg gjerne meg på Tise @andreasveinsdottir

Jeg har handlet til meg selv på Finn flere ganger og solgt litt på begge steder. Fretex er også et sted jeg kan anbefale. De har så utrolig mye fint! Her om dagen fikk jeg snap fra en venninne som hadde kjøpt en skikkelig kul jumpsuit på Fretex for bare 70 kroner! Kameraet mitt er fra Finn.no og til jul ønsker jeg meg en ny linse. Det ligger så mye av det ute på både Finn og Tise. Jeg hadde ikke blitt skuffa om linsen til kameraet mitt var kjøpt via en brukt-app eller bruktbutikk så lenge den var i god stand. Steder som dette er perfekt om man har et trangt budsjett til jul. 

Del gjerne deres tanker om dette! Hva synes dere om å gi bort og ikke minst få en brukt julegave?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KLEENEX OG SMERTESTILLENDE

Gjett hvem som sov fire timer i natt? Jeg våknet opp minst fem ganger fordi halsen var så vond og jeg ikke klarte å svelge. I tillegg var ørene mine helt tette så jeg følte at jeg var døende et lite sekund. Heldigvis hadde jeg en pakke med halstabletter i sminkebordet og klarte å kave meg frem og fiske ut de mens jeg var halvt i søvne. Det hjalp der og da, så hver gag jeg våknet tok jeg en tablett og sovnet igjen, for så å gjenta denne rutinen tre-fire ganger til.

Da jeg våknet klokken syv var det like ille, så jeg har levd på Curamed og Paracet og hatt Kleenex som min bestevenn så langt i dag. Altså jeg tar aldri smertestillende. Aldri, bortsett fra når jeg har veldig vondt. Jeg har faktisk akkurat våknet fra en liten powernap på sofaen etter å ha fått i meg en Paracet, to Ibux, et glass med C-vitamin og en halspastill. Det var godt og nå føler jeg meg mye bedre. Faktisk så bra at jeg slang sammen et forsøk på sukkerfrie havrekuler med sjokolade. Jeg er veldig spent på hvordan de kommer til å smake.

Vi skal jo egentlig på en MTG fest i kveld, men jeg får se hvordan det går for min del. Jeg burde virkelig ikke dra, men det er så kjedelig å ligge hjemme å være syk mens alle de andre har det moro! Jeg får se.. Jeg er så dårlig på å være syk. Man skal liksom slappe av og bli frisk, men jeg prøver heller å fortrenge det og gjøre ting som normalt. Wopsi. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

Å VÆRE SEKSUELT FRUSTRERT MED SEXFORBUD

Flere har etterspurt en oppdatering på hvordan det går med underlivet mitt. Sånn er det når man deler! Neida, jeg synes det er koselig å bra at dere spør fordi jeg vet at mange lider av det samme selv og synes kanskje det er litt skummelt eller kleint å snakke om. Slapp av, jeg tar en for laget!

Det går veldig bra med behandlingen! Nå ser vi fremgang i hver eneste time og det gjør at jeg ser håp for fremtiden. Det vil forhåpentligvis komme til et punkt hvor alt av smerter i hverdagen er borte og jeg i tillegg kan prøve å ha sex igjen, noe som er kjempebra. Det får tankene til å løpe løpsk og gjør at jeg sitter igjen ganske så frustrert. Jeg er verken vandt med sex jevnlig eller har hatt store problemer med å gå uten sex tidligere. Tro meg, jeg har gått lenge uten sex uten at det har blitt et problem. Nå har derimot ting endret seg. Jeg tror det er fordi jeg vet at jeg har vaginisme og ikke kan gjennomføre at samleie. Hele greia med behandling og fokus på dette gjør at jeg naturlig nok tenker mye på det. 

Fordi jeg er helt syk når det kommer til å planlegge er jeg i gang med å finne ut hvordan jeg skal finne en person jeg etter hvert kan teste ut dette med. Det ender da med at jeg går rundt og tenker veldig mye på sex. Hvordan skal jeg finne en fyr jeg føler meg komfortabel nok med til å legge frem dette? "Hei, du underlivet mitt har vært låst igjen, men nå er det på bedringens vei så jeg må ha noen jeg kan teste ut det å ha sex igjen med. Keen på å være den fyren? Det er ikke sikkert det går da, så da må du dessverre dra igjen. Hehehe". Nei, herregud.

Åh, det er så komplisert. I tillegg begynner jeg jo å kjenne på litt seksuell frustrasjon da, sånn oppå det hele. Jeg går jo rundt og tenker på sex halve dagen så da blir det jo til at jeg vil ha sex! Altså omtrent alt tenner meg. Det er helt sykt og ganske nytt for meg, haha. Det hjelper på ingen måte å tilfredstille seg selv fordi det gjør bare alt verre. Så da sitter jeg her da. Seksuelt frustrert som bare det med sexforbud. Så yes, livet med vagninisme er bra om dagen, folkens! 

PS. Dette med vaginisme er komplisert og jeg vet at mange av dere ikke vet hva det dreier seg om, men her har du det i korte trekk. Bekkenmuskulaturen min er for stram og det fører blant annet til at det er fysisk umulig å få noe inn i skjeden, i tillegg får man kramper, svie og smerter flere ganger daglig så det er superkoselig (nei). Ta gjerne å gjennomfør et Google-søk på det!

 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #12

AKKURAT NÅ: Jeg er på vei hjem fra trening i vinterkulda, men det går bra fordi jeg har det nye albumet til Taylor på repeat 

UKENS TANKE: Jeg har et innlegg jeg prøver å skrive til dere, men jeg vet ikke helt hvordan. Det går liksom ikke fordi jeg må på en måte være veldig ærlig, både overfor dere og meg selv så det er litt vanskelig å starte på en måte. Det er ikke noe vits å skrive det uten å være helt ærlig, da blir det bare rart. Så jeg tenker mye på at det er noe jeg vil si, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si det... 

UKENS SERIE: Har jeg sett på en serie? Altså hva gjorde jeg forrige uke? Jeg føler ikke jeg har hatt tid til noe som helst. Eller jeg har jo sett litt på Friends da, men ikke så mye som vanlig. Har dere noe gode serietips til meg?

UKENS CRAVING: Okei, dette er rart. Hold dere fast. Denne ukens cravings er blomkålsuppe, haha. Jeg skal lage det i morgen tror jeg. Av en eller annen grunn fikk jeg ikke tid til å lage det forrige uke, så nå må jeg få gjort det snart. Det er faktisk skikkelig godt!

UKENS HØYDEPUNKT: Julebordet på lørdag! Det var så koselig å få samlet alle sammen. Vi startet hos Maria og den leiligheten kunne jeg nesten drept for. Den var så fin! Vi hadde det kjempekoselig der først med mat, snacks, leker og sladder før vi tok turen til sentrum hvor vi vandret fra utested til utested. Det ble nesten en form for barhopping, haha. Uansett så var det en superkoselig kveld!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Det irriterer meg grønn at ingen vet hva vaginisme er!!! Haha, sorry, men det er dødsirriterende. Samtidig skjønner jeg det fordi jeg ante ikke hva det var eller innebar. Det er ikke bare det at man ikke kan ha sex, og når jeg sier ikke kan så er det fordi det er fysisk umulig. Altså det er stengt, lukket, total shut down. Det er ikke bare det at man ikke burde, man kan ikke! Så er det kramper i underlivet, i magen og ryggen, muskulaturen presser på blære så man må på do hele tiden, det svir og noen har vondt bare de står eller sitter. Altså det er ganske mye mer enn å ikke kunne ha sex for dere som tror det. Så veldig irriterende med ting som "det er jo ikke så ille å gå uten sex", "kan du ikke bare varme godt opp", "jeg skal heller ikke ha sex fordi jeg har en kjønnsykdom, men dte går bra". NEI, det gjør ikke det...

UKENS SEIER: Jeg klarte å dra på byen uten å miste jakken min! Haha. Lenge siden sist. Neida, men jeg ble perfekt full og hadde stålkontroll hele kvelden. Jeg nektet å henge fra meg jakken min på noen av de tre utestedene fordi jeg bestemte meg for å bære rundt på den av sikkerhetsårsaker. Det fungerte perfekt!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Slik så det ut i min aller første leilighet, Jeg er ikke singel fordi jeg blogger om singellivet og 30 raske spørsmål og svar.

UKENS MATRETT: Jeg har ikke spist noe spennende denne uken. Hm, jeg tror kanskje ikke jeg har laget middag i det hele tatt? Det får bli taco da, haha. Da jeg kom hjem fra jobb på fredag stod Sofie og gjorde klar taco til oss, så det var skikkelig deilig. Det beste i verden er å komme hjem til ferdig middag etter en lang arbeidsdag. Er dere ikke enig?

UKENS SANG: Endelig er hele Reputation på Spotify! Dette har gått på repeat helt siden jeg fant ut at Taylor tok til vettet og lot oss høre det gratis, hehe. Jeg har fått meg en del favoritter og dette er en av de.

UKENS FAVORITT-BILDE: Det ble dette rett og slett fordi jeg får lyst til å trykke i meg alle donutsene bare av å se på bildet! I tillegg er det koselig med de fine fargene, nam nam. Blir ikke dere fristet?

EN HEKTISK UKE: TO JULEBORD, ET ARRANGEMENT OG BEHANDLING

God morgen! Nå skal jeg veldig snart på jobb, men aller første tenkte jeg å ta dere gjennom hvordan denne uken ser ut for min del.

MANDAG. I dag blir det en normal start på uken. Jeg skal jobbe fra 11-18, så da går store deler av dagen til det. Jeg lot meg selv sove en time ekstra i dag, helt til klokken ni. Heldig ikke sant? Det er noe med det å dra ut på lørdagen som gjør meg ekstra trøtt mandag morgen. Flere som kjenner seg igjen eller er jeg alene i dette? Nå er det som vanlig tid for kaffe og blogg. Jeg hadde null inspirasjon i går kveld, noe som passer ekstremt dårlig med tanke på at jeg ikke får gjort noe før sent i kveld... Jeg håper det kommer til meg nå! Etter jobb skal jeg en rask tur hjem for å skifte og spise litt før jeg drar på trening. Det er så deilig å gå den første økta allerede på mandag!

TIRSDAG. Klokken ni skal jeg på min tredje behandlingstime for vaginisme. Jeg elsker å ha de tidlig på morgenen. Da kommer jeg meg opp og får en fin start på dagen! Etter det skal jeg rett på trening og så hjem for å jobbe litt med bloggen. Klokken fire har jeg time for å fikse bryna mine (sponset behandling). De må vokses og farges litt og det passer fint fordi på kvelden skal jeg på noe veldig moro! Jeg gleder meg så mye, men jeg skal vente litt med å fortelle dere akkurat hva det er. Hehe, sorry. 

ONSDAG. Jeg skal tidlig opp og ha min daglige morgenrutine med kaffe, havregrøt og Friends eller God Morgen Norge. Deretter venter trening og så mye blogg jeg klarer å få til! Muligens noen bilder om Sofie blir med på det. Denne dagen handler egentlig om å få gjort så mye jobb som mulig før jeg begynner på jobb klokken fire og jobber til sent. Etter det er planen å vaske leiligheten og bytte sengetøy hehe. 

TORSDAG. Denne dagen har jeg fri fra jobb. Planen er å stå opp tidlig etterfulgt av morgenrutinen min og trening. Jeg har to behandlingstimer denne uken, så halv ett skal jeg ta t-banen til Røa for å gjennomføre time nummer to. Jeg er spent på hvordan det blir med to timer samme uke, men foreløpig har jeg ikke merket noe negativt i etterkant så jeg satser på at det går helt fint! Så har jeg et lite vindu uten planer før jeg skal møte min kjære Marte for å handle julegaver i fire-tiden. Vi skal handle, lage middag og tilbringe resten av kvelden sammen. Det blir koselig! Egentlig hater jeg å shoppe med andre, men når vi ikke skal ha noe til oss selv går det bra. Det verste jeg vet er å sitte i en stol mens andre prøver halve butikken. Herregud, så kjedelig! 

FREDAG. Denne dagen blir så hektisk! Jeg må virkelig lære meg å ikke fylle dagene mine til randen, men det får bli neste uke. Jeg begynner på jobb klokken ett og jobber til halv ni. Før den tid skal jeg blogge klart for dagen og trene, noe som bør gå helt fint. Jeg må ha litt god tid til å ordne meg før jobb fordi jeg skal nemlig rett fra jobb til årets tredje julebord! Vi Side2-bloggere skal møtes på et egenarrangert julebord, noe som blir kjempegøy! Det er koselig å samles til sosiale ting og ikke bare møter. 

LØRDAG. Friiiiii! Jeg elsker å ha fri på lørdager, rett og slett fordi det er å sjelden kost. Dagen skal jeg ta helt med ro og bruke til å jobbe med bloggen. Forhåpentligvis får jeg tatt noen bloggbilder, skrevet ned et par innlegg og ordnet andre småting. Jeg skal ta meg en tur på EVO, men annet enn det skal jeg ikke noe annet utenfor leiligheten enn å dra en lite tur på polet. Vi skal nemlig ha Paradise-julebord denne lørdagen! Dette er noe jeg gleder meg skikkelig mye til. Det å få samlet hele gjengen igjen og bare kose oss sammen er noe vi ikke har gjort siden vi kom hjem fra Mexico, sånn foruten om premiere- og finalefestene. Det er bare å følge med på Snapchat (andreasveinsdot) for der blir det nok til å bli oppdatert en god del i løpet av kvelden.

SØNDAG. Søndagen blir nok ganske så rolig. Jeg skal i hvert fall ikke legge en eneste plan, men det er deilig fra tid til annen det også. Gårsdagen var jo lik, men det ble en fantastisk dag så hvem vet?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ALLE UNGE JENTER TRENGER Å HØRE DETTE

EIENDELER OG PENGER GJØR DEG IKKE LYKKELIG. Det vil kanskje hjelpe i fem minutter, eller muligens en times tid om du er heldig, men det alene vil ikke gjøre deg lykkelig. Livet er sammensatt og lykke er ikke noe man konstant føler. Du vil vel ikke sitte i et superfint hus med masse penger, men ikke ha en eneste person som bryr seg om deg i livet? Det er bare trist.

SENGA OG NETFLIX LØSER INGENTING. Hvis du føler for å ligge i sengen for alltid og se Netflix er det beste du kan gjøre å ta deg en dusj, freshe deg opp og ta en tur ut av huset. Jeg lover at det hjelper deg en million ganger mer enn å falle inn og ut av søvn til en serie du har sett ti ganger før. Jeg har vært der så mange ganger. Det virker som det eneste alternativet på en kjip dag, men de gangene jeg faktisk tar meg en dusj og kommer meg ut (om det så er for å kjøpe en sjokolade) så får jeg mye mer energi og blir så mye gladere. Da frister ikke lenger senga og Netflix like mye.

HVA SLAGS VENNER DU HAR ER AVGJØRENDE. ... for din egen lykke. Du kan ikke omgi deg med mennesker som drar deg ned og aldri gir deg noe, uansett hvem de er. Kutt de ut! Bruk heller tid og energi på de menneskene i livet ditt som er der for deg. Bruk tiden på de ekte vennene dine. Du trenger ikke snakke med de hver dag. Dere vet de vennene man kan sende en melding til etter et halvt år og alt er som vanlig? De vennene er gode de!

SUKSESS TAR TID. Ikke gi opp selv om ting tar tid. Suksess kommer sjelden over natten og de aller fleste av oss må jobbe hardt for det. Du må ikke finne på å gi opp bare fordi du møter motgang. 

DU KOMMER OVER DET. Noen ganger kan det føles som om man aldri kommer til å komme seg over enkelte hendelser eller personer. Kanskje du har en ekskjæreste du ikke får ut av hodet, eller en vond opplevelse du tror kommer til å ødelegge deg? Det aller meste klarer du å komme over med tiden! Tenk så mye vondt som skjer i verden og hvordan andre har kommet seg over det til slutt. Det er håp for oss alle!

PAUSE FRA SOSIALE MEDIER. Det har ingen vondt av fra tid til annen. Hvis jeg kjeder meg har jeg lagt meg en dårlig uvane av å bla gjennom alle sosiale medier en million ganger. Det hjelper ikke for noen ting. Gjør noe i stedet! Gå en tur, dra på trening, planlegg uken som kommer, tegn en tegning - dere skjønner greia. 

GRÅT NÅR DU TRENGER DET. Å holde tilbake tårer er bare vondt og trist. Det er som om alt samler seg inne i deg og det blir bare verre. Gråt når du trenger å gråte. Gråt til en venn eller gråt alene, slipp det ut. Det å holde tilbake gjør som regel bare vondt verre og plutselig kommer alt på en gang. Det å gråte er ikke noe skamfullt, men en helt naturlig reaksjon på ting. 

PLANLEGGING ER GULL VERDT. Jeg elsker å planlegge. Det kan være alt fra hva jeg skal ha til middag til hvordan livet skal bli perfekt, haha. Livet går plutselig mye lettere med litt struktur. Hvis du vet når du skal jobbe og trene hele uken kan du planlegge måltider ut ifra hvor mye tid du har, samt at du får én tur på matbutikken i stede for fem eller seks. Planlegg alt, det er så deilig. 

EN TUR UT I SOLA GJØR ALLTID GODT. Om du er lei deg eller glad så gjør en tur ut i sola alltid godt for sjela! Det er så deilig og vi har alle godt av litt frisk luft, kanskje særlig på dårlige dager. Uansett hvor sliten du er så gå en bitteliten tur ut. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EKTE JULESTEMNING PÅ MARKED

Åh, denne dagen har vært så utrolig fin! Oslo har virkelig vist seg frem fra sin beste side i dag. Det har vært nydelig vintervær og solen har skint hele dagen. Da jeg våknet i dag tidlig var planen å ligge i sengen, men så skulle Julie og Julie (eller JJ som jeg kaller dem fra nå av) på juelmarked og da slang jeg meg på! Det var å koselig. Så mange gode lukter, koselige varer og skikkelig julestemning. Vi endte opp med å bruke hele dagen ute og tok en tur ned på Aker Brygge. Dette var bare så deilig og en ganske så produktiv dagen der på for min del. 

Nå sitter vi hjemme i leiligheten og prøver å finne ut hva kvelden bringer. De andre skal bestille middag fra Foodora, men jeg har sprengt ukesbudsjettet mitt og må lage no jeg finner her. Så stress. Nå er egentlig det eneste jeg vil å ta en powernap, men jeg skal prøve å holde ut... 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE EN TYPISK DAGEN DERPÅ

God morgen! Ja, jeg vet at klokken er halv tolv, men her har dere ei sliten jente som var på byen i går og sov til klokken elleve. Det var så verdt det! Kvelden i går var så fin og jeg er så glad i de jentene. Vi endte opp med å dra innom tre forskjellige steder fordi vi ikke klarte å bestemme oss, haha. Først var vi på The Villa, så dro vi på Jaeger, deretter en tur på Sosialen og så tilbake til The Villa før vi endte opp med å kjøpe nattmat på Burger King på slutten av kvelden. Da var jeg veldig motvillig fordi jeg synes ikke BK-mat er så godt, men jeg var jo sulten sååå. 

Nå skal jeg ordne meg litt og så skal jeg dra på Vinterland, julemarkedet ved Karl Johan! Jeg har hatt lyst til å dra dit så lenge og nå skal Julie og Julie (det er så morsomt at de heter det samme) dit, så jeg slenger meg på. Wiii, gleder meg til å få litt julestemning! Dette skal ikke bli en typisk dagen derpå, så det er bare å komme i gang. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

UKENS SPØRSMÅL // PH2018, KJÆRESTE, JULEFEIRING, SEXLEKETØY OG VAGINISME

Hvem skal du feire jul med?

Jeg skal feire hjemme i Larvik sammen med pappa, stemor og lillesøster <3. 

Hvorfor kjøper du og Sofie hver deres mat, kan dere ikke bytte på å handle inn?

Vi spiser helt forskjellig mat! Så enkelt er det altså, og det er ganske greit å ha styr på egen økonomi og sånt synes jeg. 

Ønsker du deg kjæreste?

Egentlig ikke nei, haha. Det er ikke noe jeg lengter etter akkurat, men en sjelden gang tenker jeg jo at det hadde vært koselig. 

Er du sint på bloggeren som skrev innlegget om singel livet ditt?

Nei, på ingen måte! Vi har snakket om det og hun forstår hvorfor jeg valgte å skrive mitt innlegg

Tror du det er noen av årets deltagere som ikke VIL komme på julebordet deres?

I så fall er det ingen som har sagt det! Alle har vært veldig positive og det er gøy :D. 

Hvilke blogger leser du?

Ida Wulff, Kristina Andersen, Angelika Blick, Janni Delér, Fitliving, Sofie og Martine sin! Så klikker jeg innom ganske mange andre fra tid til annen. 

Kan du ha mer seksualitet på bloggen?

Ehm, i form av hva? Haha, jeg tror ikke det... 

Hvilken butikk jobber du i?

Det vil jeg holde for meg selv både for å respektere arbeidsgiveren min og ha litt privatliv på jobb. 

Hva synes du om legende deltagerne som skal være med på PH18?

Mye gøy! Jeg tror det blir kjempemoro altså. Nå visste jeg jo om alle bortsett fra tre av dem, så en stor overraskelse var det ikke. Jeg håper på Magne eller Carl Aksel oooooog Isabelle kanskje. Det tror jeg hadde blitt morsomt TV! We need some drama. 

Hvorfor tjener Sofie så mye mer enn deg på blogg? Bloggen din er minst like bra! Vi snakker jo ikke bare 5k mer, men 150k..

Hun har minst 16 000 flere lesere enn meg hver dag så da tjener man jo en god del mer, hehe. 

Kjøper du Martine J og Sofie julegaver til hverandre?😍Elsker bloggen din btw.

Tusen takk <3 Nei, kanskje en liten ting!

Føles ut som de andre finner på masse hele tiden, men du er aldri med. Håper det er du som velger å være alene, håper ikke det er de som ikke vil være med deg. Da tenker jeg på Sofie, Morten, Martine Lunde, Aleksander og Isabelle. 

Jeg tror ikke noen hadde nektet meg å være med altså, men de har mye fritid og kan henge hele tiden. 

Har du lappen? Når fikk du den og hva heter kjøreskolen? Sliter med hvor jeg skal ta.

Det har jeg! Jeg tror jeg tok den januar etter at jeg fylte atten og tok den vel på Pers Trafikkskole i Larvik om jeg ikke tar helt feil. Klarte alt på første forsøk, woho!

Når kommer det innlegg angående behandlingen du får med vaginisme?

Det har ikke skjedd så mye enda. Jeg har hatt to behandlingstimer og det er fremgang, noe som er superbra! Jeg kan oppdatere mer når det skjer noe litt mer drastisk. 

Hei! Kommer Sunny og Morten S også på julebordet dere skulle ha? Håper å se masse bilder fra kvelden <3

Det gjør de! Jeg gleder meg sååå mye. Gjett om dere får bilder! Det er såpass mange bloggere samlet, haha. 

Hva synes du om at Soph skal være med på Paradise igjen?

Altså når du sender deg selv ut fordi du er for stolt til å bli sendt hjem tror jeg ikke Paradise Hotel er programmet for deg, haha. Kanskje hun har vokst? Det blir nok spennende å følge med uansett!

Treffer ikke du og Sofie Henote nå som hun er i Oslo?

Nei, jeg har ikke tid til å møte de nærmeste vennene mine en gang jeg altså. Det er så fullt tidsskjema her om dagen, jeg holder på å kollapse!

Er det aldersgrense på å kjøpe vibrator? Eller et leketøy til orgasme?

Hm... Ikke så vidt jeg vet om?

Kjente du Håkon eller har du sett han før Paradise? Tenker liksom på det fordi begge dere er fra Larvik:)

Nei, men lillesøsteren min er faktisk en venn av han!

Er det ikke skummelt å skulle holde på med noen når du har vaginisme?

Æææh, jo! Altså hvordan forklarer man det? Haha. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅ HAR DET SKJEDD PÅ DET ALLER VERSTE TIDSPUNKTET

ANNONSE - inneholder annonselenker

Happy saturday! Jeg våknet opp i dag tidlig og forstod ikke hvorfor lyden på vekkerklokken min var så utrolig lav. Det viste seg at lyden var like høy som alltid, men ørene mine er helt tette. Det ga mer mening da jeg reiste meg opp og kjente at halsen er sår og øynene vir. Jippi, jeg har offisielt blitt syk på det verst mulige tidspunktet i løpet av året! Man har aldri tid til å bli syk, men midt i julebordsesongen og julekaos på jobb passer det ekstremt dårlig.

Jeg går fortsatt for strategien som går ut på å fortrenge dette, så jeg dro på trening selv om jeg ikke fikk så mye ut av det og skal på jobb nå snart og julebord i kveld. Det blir spennende altså! Mest sannsynlig dropper jeg alkoholen og turen ut på byen, men vi får se. Man vet aldri med meg!

Jakke HER // Bukse Zara, lignende HER // Sko Dinsko, lignende HER // Øredobber eBay // Veske Mango

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Nå er det lenge siden jeg har hatt et slikt innlegg! Det er rett og slett fordi jeg er såpass fotogen at man sjelden får dårlige bilder av meg. Sånn er det å være naturlig vakker altså, dere. Haha, neida. Jeg har bare glemt hvor gøy det er med slike innlegg og fordi jeg har hatt liten plass på macen har jeg slettet alt jeg ikke bruker. Den siste uken har jeg vært flink og spart på de mislykkede så her får dere bilder som er lang ifra glansbilder og egentlig ikke skulle på bloggen.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE GJØR JULEN KOSELIG

Jeg må starte med å innrømme at jeg ikke er veldig fan av julen. Det er en helt okei tid, men jeg synes det hele er overdrevent mye fordi julen starter allerede i november. Hadde vi holdt det til et par uker, så kanskje. Til tross for at følelsene for julen svinger frem og tilbake er det noen ting som gjør julen koselig hvert eneste år! Disse tingene ville jeg ikke vært foruten. 

Christmas
Licensed from: LMykola / yayimages.com

JULELYSENE I BYEN. Det er så utrolig koselig å gå nedover Karl Johan eller bort langs Torggata under de fine julelysene som henger over gata! Særlig når det blir mørkt ute. De varmer på en måte jeg ikke klarer å forklare. Jeg blir alltid glad av å gå der i mørket. Det føles trygt og godt samtidig som det gir meg skikkelig julestemning. 

HANDLE JULEGAVER. Jeg elsker å handle julegaver! Det å gi bort noe man faktisk tror en man er glad i vil sette pris på er så koselig. Jeg synes det er så moro å gå rundt i byen i timesvis for å lete etter den perfekte gaven. Særlig julegaver. Det er av en eller annen grunn ekstra koselig.

DUFTLYS MED JULELUKT. Dette kjøpte jeg her om dagen og jeg gleder meg til å sette de frem. For det første så ser de skikkelig hyggelige og "julete" ut og for det andre lukter de så godt! Det ene lukter granbar, altså juletre, noe som passer perfekt for oss som bor i en liten leilighet og ikke kan ha et ekte tre. Det andre lukter jul. Skikkelig jul, uten at jeg klarer å sette fingeren på akkurat hvilken lukt det er. 

PAKKE INN JULEGAVER. Wiii! Den store gleden etter at gavene er kjøpt inn er å pakke inn. Jeg pleier å kjøpe masse innpakningssaker på Søstrene Grene fordi de har så mye fin og billig. Så sette jeg meg midt på stuegulvet med gavebånd, innpakningspapir og til- og fralapper strødd rundt mens jeg pakker inn gavene.

SE JULEFILMER I PYSJEN. Dette gjør vi alltid første juledag. Etter å ha spist oss alt for mette på julekvelden er det så digg å våkne opp, dra på seg pysjen og sette seg ned i stuen sammen med resten av familien og se julefilmer hele dagen. Dette gjør vi også på slutten av julaften! Det er så koselig.

SPISE RISENGRYNSGRØT. Noen tradisjoner må man bare følge. De årene jeg har vært igjen i Oslo helt frem til julaften fordi jeg har jobbet den dagen har jeg spist grøt alene på lillejulaften, haha. Det høres trist ut, men det er ikke det! Jeg har kjøpt meg Fjordland risengrynsgrøt og en julebrus og kost meg med det sammen med en julefilm eller Kvelden før kvelden. Nå får jeg heldigvis spist hjemme med familien!

Porridge
Licensed from: Ockra / yayimages.com

LUKTEN AV JULEMIDDAGEN. Åh, det er så jul det! Selv om jeg ikke liker julemiddagen så er lukten av det jul for meg. Det er egentlig ikke ne god lukt en gang, haha, men det ligger så mange gode minner bak den. Vi spiser nemlig islandsk julemiddag og det består av aspargessuppe til forrett, så er det rype med tilbehør til middag og det liker jeg ikke i det hele tatt. Jeg har lært meg å like aspargessuppe med årene, men rype har jeg gitt opp. 

TA TOGET HJEM TIL JUL. Julelisten min på fullt mens hus og jorder flyr forbi på utsiden mens toget er på vei hjem til Larvik. Jeg får en helt spesiell følelse av det.

JULEKOPPENE TIL ESPRESSO HOUSE. Haha, kanskje litt merkelig? Vel, samme det. Julekoppene til Espresso House gir meg skikkelig julestemning. Det gjør faktisk ta jeg heller går litt lenger for å få kaffen min, kun så jeg får den i verdens hyggeligste julekopp. 

SJOKOLADENISSER. Nam, nam, nam. Det kan være fordi vi fikk det i kalendergave fra tid til annen, eller bare fordi det er en nisse laget av sjokolade. Jeg vet ikke, men julestemning får jeg og det er noe av det som gjør julen koselig. Små gleder, folkens. 

SLUTTEN AV JULAFTEN. Dette er merkelig nok min favorittdel av selve julekvelden. Etter at hele gjengen har spist for mye middag, stappet i oss fem runder med dessert og spist en boks Quality Street hopper vi ut av penklærne og inn i pysjamasen. Deretter setter vi på TVen og ser på julefilm mens vi spiser enda litt til og nyter synet av julegavene våre. Kos!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ENDELIG FREDAG

Endelig fredag! Selv om jeg har jobbhelg så elsker jeg at det faktisk er tid for helg. Det kommer til å gå i ett, så egentlig ser jeg mest frem til søndagen hvor jeg kan slappe helt av, haha. Jeg er virkelig ikke i form. Nå kommer ettervirkningene av min barbeinte gåtur hjem fra byen i minusgrader. Jeg prøver å fortrenge det og innbiller meg at jeg er helt frisk, i hvert fall frem til søndag. Nå er alt som får meg gjennom dagen tanken på taco i kveld, nam nam. 

I dag startet jeg med behandling som du kan se mer om på Snapchat hvis du ønsker det (andreasveinsdot). Det var vondt, men det virker så jeg er superglad! Nå er jeg en rask tur hjemom for å få påfyll av kaffe og skrive litt til dere fine mennesker. Jeg skal være på jobb om under en time, så jeg har litt dårlig tid, men det får bare være. Sofie og jeg skal nemlig ut og ta noen bilder og jeg må ha i meg noe mat igjen snart. Hvorfor legger jeg alltid alle avtaler på samme dag? Det er akkurat det samme i morgen, men litt morsommere planer som jeg forteller mer om da! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER