hits

oktober 2017

LEGEN HAR GITT MEG SEXFORBUD

Helt siden i vår har jeg hatt et problem jeg ikke har ønsket å snakke så mye om, men som har skapt store problemer for meg. Jeg har ikke klart å ha sex. Det har gjort utrolig vondt, og virkelig ikke vært mulig de gangene jeg har prøvd. Det har vært helt lukket der nede, totalt stengt. Vet dere hvor frustrerende det er å oppdage dette i det man er i gang med et samleie?

Aller først trodde jeg at dette var et engangstilfelle, og at det bare ikke fungerte. Sånt skjer jo. Jeg prøvde igjen litt senere, men det samme skjedde nok en gang. Det var helt stengt og umulig å få en penis inn i min vagina. Jeg fortalte det til en venninne og sa at jeg ikke forstod hva som hadde skjedd, og at det var som om hele inngangen min spente seg. Det viste seg at det dessverre ikke er så langt fra sannheten.

For meg som ikke har kjæreste var det ikke akkurat veldig moro da forsøkene på å ha sex gikk rett i dass. Nei, du dette går ikke hehehe sorry, kos deg med bonern din hadebra. Altså. Jeg visste jo ikke hva det var og trodde bare det var et engangstilfelle første gang det skjedde, men så skjedde det jo igjen og igjen... med samme fyr. Det burde kanskje vært et hint til at noe faktisk var galt. 

Etter å ha gått uten et sexliv siden i sommer skjønte jeg at noe måtte gjøres. Jeg tok tak og dro til Sex og Samfunn for å se om de kunne finne ut hva som var galt. Etter en vond gynekologisk undersøkelse og flere tester fant de ikke svaret, og anbefalte meg å dra til legen om det ikke ble bedre. I tillegg ga hun med sex-forbud fordi det ikke gjør annet enn å forverre problemet. Vel, i dag tidlig hadde jeg legetime for å finne ut mer om dette. Det endte med nok en gynekologisk undersøkelse og henvisning til en faktisk gynekolog, men vi kom nærmere svaret på hva som gjør at sex har blitt vondt og umulig å gjennomføre. 

Resultatet ble at jeg mest sannsynlig har vaginisme. Hva i all verden er det? Vel, la meg forklare det kort og greit. Vaginisme er en tilstand som kan komme i løpet av livet, og utløses av alt fra tidligere hendelser som smertefull sex, manglende tillit og tiltrekning til parter til angst for forpliktelse. Jeg vet ikke hva som har utløst dette hos meg, men det kan fort være en kombinasjon av mye. Det er da ingen hemmelighet at jeg har totalt angst for forpliktelse, haha. Nei, jeg skal ikke tulle det bort fordi det er en helt jævlig tilstand. Musklene ved skjedeinngangen strammer seg så samleie faktisk ikke er mulig. Det er krampelignende spenninger, og for noen er det faktisk så ille at de ikke kan få inn en bomullspinne en gang! For meg er det ikke så ille, men nå har jeg heller ikke behov for å få inn en bomullspinne. Jeg vil ha inn en penis! Åh, dette er så frustrerende, og så trist. 

Det kan behandles ved blant annet botox og litt spesiell fysioterapi, men først må vi finne ut om det faktisk er dette. Jeg har tatt saken i egne hender og startet en slags behandling, men det skal jeg fortelle mer om siden. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

HVA ER NORMALT NÅR NOEN DØR?

De siste dagene har jeg tenkt mye på hva som er normalt å føle når noen dør. Du vil kanskje si at det ikke finnes normalt i en sånn situasjon, men det er vel noe som er unormalt?

Er det rart at jeg er så lei meg som jeg er? Er det rart at jeg ikke er mer lei meg? Hvor lei seg er det normalt å være? Hvor lenge er man lei seg? Når slutter det å være normalt å sørge? Det er litt sånn at jeg er redd for å være for lei meg. Jeg er redd for at noen skal reagere og tenke "hvorfor er du så lei deg?". Det er utrolig spesielt å tenke slik, men det gjør jeg. 

I to dager jeg gikk rundt med null energi og var fjern. Jeg forstod ikke hva som hadde skjedd. Lørdag kveld gikk det opp for meg og jeg gråt. Det var vondt. På søndag var jeg tilbake til null energi og fjern, men på mandag var det bedre. I dag føler jeg meg normal. Trist, men normal. Er dette greit? 

Det er så mange tanker om hvordan man burde føle og hva som er normalt. Jeg har aldri vært i en slik situasjon før, og det jeg ikke kjenner skremmer meg. Jeg vet ikke hva jeg er redd for, men dette med følelser har alltid vært vanskelig for meg. Nå er det knyttet til noe så forferdelig, og det gjør at jeg føler jeg står midt i en stor verden som flyr av gårde mens jeg står stille uten å henge med på hva som skjer. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TAKK FOR FORSTÅELSEN

Tusen takk for forståelsen med tanke på min lille pause. Det var nødvendig, hvis ikke hadde jeg aldri gjort det. Jeg elsker å blogge, og dere må ikke tro at dette er min vei ut av bloggverden fordi det er det ikke i det hele tatt. Jeg er tilbake for fullt! I dag har jeg fri og starter dagen med et legebesøk, deretter står trening og bloggbilder, samt et par ærend i byen for tur før jeg må sette meg ned og booke flybilletter. på torsdag reiser jeg ut av landet, men det skal jeg fortelle mer om siden. 

Som følge av min lille pause kommer uken som gikk en dag for sent, men nå er det på plass!

AKKURAT NÅ :

Nå sitter jeg med kaffekoppen foran meg og skal snart gjøre meg klar for å gå ut døren. Treningsbagen er pakket, fordi jeg skal nemlig til legen og så rett på en treningsdate med Marte. Jeg er kjempestresset for legebesøket. Dere husker at jeg var på legevakten for noen uker siden? Vel, etter det har jeg vært hos legen en gang allerede, og nå skal jeg en runde til. Det er ikke lett å finne ut hva som feiler meg, men det er åpenbart noe! Jeg håper denne legen kan klare å finne ut hva som er galt, og ikke minst gjøre det bedre asap. 

UKENS TANKE: 

Tanke og tanke... Jeg har ikke hatt like mye motivasjon for trening denne uken, og det har jeg jo faktisk tenkt mye på. Akkurat nå er det litt tiltak å komme seg dit, men selv om jeg gjør det blir det ikke de superbra øktene jeg hadde så sent som uken før. Det går opp og ned, men jeg tenker at det viktigste er at jeg kommer meg dit og gjør så godt jeg kan, så komme jeg vel over denne kneika. Det jeg ikke skal gjøre er å gi opp! Nope. 4 økter i uka skal jeg ha, gjerne fler :-).

UKENS SERIE:

Wiii,jeg kan glede dere med at jeg er ferdig med Friends for denne gang. Nå har jeg gått tilbake til en annen gammel kjenning, nemlig Sons of Anarchy. Den serien er så forbanna bra, sånn helt seriøst. Det er greit den er spennende, men det er ikke før man ser siste episode at man virkelig forstår hvor bra den er. Absolutt alt som skjer i serien har en mening, og det er en rød tråd fra start til slutt. Love it! Se den, alle sammen. 

UKENS CRAVING:

Potetgull og dip. Det har fristet mer enn sjokolade denne uken, noe som skjer veldig sjelden. Noen ganger får jeg lyst til å bare helle i meg en hel skål med dip, haha. Jeg har litt kontroll da, så akkurat det gjør jeg ikke, men det frister. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Bursdagen min! Selve dagen var litt rar, og humøret svingte helt sykt, men det å ha bursdag er så koselig! Jeg brukte hele dagen med mine fine venner, noe som er ekstremt hyggelig. Bursdagsmiddagen på kvelden var definitivt høydepunktet. God mat og gode venner, det blir vel ikke bedre enn det? Jeg må også legge til at jeg endelig fikk shoppet litt! Jeg husker virkelig ikke sist jeg gikk i butikker for å handle, så det var rett og slett en fantastisk følelse! Det siste jeg kjøpte til meg selv var vel et skjørt i sommer, men nå ble det ny kåpe, veske, bukse, genser, bluse, sko og en fuskepels. Woho! 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Denne uken har det ikke vært ett irritasjonsmoment, men jeg har generelt vært ekstremt irritabel. Det er bare skikkelig kjedelig, særlig når jeg har vært litt sånn "hvorfor er jeg så utrolig irritabel"? Så blir jeg irritert over det. Sånn sett blir vel ukens irritasjonsmoment at jeg er såpass irritabel, haha. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Ukens spørsmål

Selv om jeg har lagt ut bilder av nippelen min er det ikke greit at nakenbilder spres 

Flauser på treningssenteret

UKENS MATRETT:

OMG! Dette blir definitivt burgeren jeg spiste på Døgnvill på bursdagen min. Jeg elsker burger, og den de har der er skikkelig digg. Det blir ekstra godt når de til og med har søtpotetchips og aioli som tilbehør, namnam. Da koste jeg meg skikkelig, herregud den maten der er så god. Jeg ble ordentlig lei meg da jeg var for mett til dessert. Døgnvill har nemlig en helt sykt digg sjokolademousse laget på mørk kakao og avokado om jeg ikke tar helt feil. Ekstremt god er den i hvert fall!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLOGGEN BLIR SATT PÅ PAUSE

Som dere sikkert forstår har jeg ikke så mye å komme med i dag. Jeg prøver å skrive, men det går rett og slett ikke. Man hører ofte at man skal lytte til kroppen, er den sliten trenger den hvile. Vel, sånn er det med psyken også. Er man sliten så må man hvile, og det er det jeg trenger i dag. Kanskje i morgen også, hvem vet. 

Jeg har gjort ting jeg alltid gjør når jeg er trist. Det er veldig rare ting som å vaske, så leiligheten er ren og pen. Jeg har trent, det pleier også å hjelpe. Kanskje det er fordi når jeg gjør disse tingene rekker jeg ikke tenke på noe annet. Jeg er en person som tenker alt for mye, hele tiden. Analyserer og overtenker hver minste detalj, og i situasjoner som dette blir det ekstra slitsomt. Nei, beklager for en depressiv bloggdag, men det er en del av livet det også. 

Håper dere forstår! Jeg kommer sterkere tilbake når jeg har noe å komme med 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FOR FØRSTE GANG HAR JEG MISTET EN NÆR MEG OG VIRKELIG FORSTÅTT

Hvordan skal jeg skrive dette... Jeg tenker og tenker, men jeg orker ikke mer. Derfor trenger jeg å skrive dette, slik at hodet mitt får en pause. 

De siste dagene har jeg hatt veldig vondt. Jeg har hatt vondt i hjertet mitt og i kroppen min. Jeg har kjent fysisk smerte som kan sammenlignes med at noen står og stikker noe hardt og spisst inn i brystet mitt. Jeg har ikke hatt energi til å snakke eller gjøre noe mer enn hva jeg absolutt på. På jobb har jeg gått på autopilot, og da jeg prøvde å trene i går gikk det ikke. Kroppen min ville ikke. Kroppen min har vondt fordi hjertet mitt har vondt. Jeg har vært sint og trøtt. Skikkelig sint og skikkelig trøtt. 

Jeg har for første gang mistet en person jeg er glad i som voksen. Da farmor døde var jeg for ung til å forstå hva som skjedde. Det var det samme med oldemor og med onkel. Nå er jeg voksen og jeg skjønner hva som skjer. Jeg skjønner at et menneske jeg har hatt i livet mitt siden jeg ble født er borte for alltid. Jeg skjønner at hans nærmeste har det ufattelig vondt, selv om jeg ikke en gang kan forestille meg deres smerte. Jeg skjønner at en av de viktigste menneskene i mitt liv har mistet en av sine viktigste, og det gjør veldig vondt. 

Det har gått nesten to døgn siden jeg fikk beskjeden, men det var ikke før i går kveld at jeg har skjønte det. Plutselig gikk det opp for meg, og plutselig skjønte jeg hvorfor jeg har gått rundt og hatt vondt inne i meg. Det er sorg. Jeg kjente det ikke igjen fordi jeg har aldri opplevd det på denne måten før. Da det hele gikk opp for meg var det som om jeg fikk utløp for alt jeg har følt de siste dagene samtidig. Jeg gråt, jeg sov og så gråt jeg litt til før jeg sovnet.

Er det fælt å si at det var litt deilig å slippe det ut? Det er vel derfor jeg har vært litt fraværende både på blogg og livet de siste dagene. Til og med på bursdagen min var jeg bare sur og sliten, men det er kanskje ikke så rart når du vet at noen nær deg er i ferd med å gå bort. Vel, jeg skjønte det ikke helt da, antakeligvis fordi jeg fortrengte det. I går lot jeg alt jeg har gjemt bort komme frem, og selv om det fortsatt er veldig vondt er det ikke vondt på samme måte.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG SKAL IKKE FEIRE HALLOWEEN

Det florerer av arrangementer med Halloween-tema på Facebook, men jeg skal ikke delta på noen av de. Jeg skal verken kle meg ut, sminke meg eller gjøre noe som helst relatert til Halloween i kveld Resten av landet får kose seg på fest mens jeg blir hjemme. 

Egentlig synes jeg ikke Halloween er så moro. Jeg synes ikke det er gøy å måtte kle meg ut som noe skummelt og feste på den måten. Nei. Jeg kan heller bli med på karneval, da kan jeg kle meg ut som en Disney-prinsesse eller noe sånt. I tillegg er jeg utrolig lettskremt, og masker er det skumleste jeg vet i verden. Det har aldri vært et tema for meg å dra ut i kveld for å feire Halloween. Feire, jeg føler det blir feil egentlig, men det er vel det man sier. 


Jeg var ikke mer gira i fjor, men da fikk jeg i hvert fall dratt på meg et kostyme, haha. 

I stede for å feire Halloween er det masse annet dere kan gjøre: 

 Benytt anledningen hvor alle andre er ute til å ha en rolig spa-kveld med ansiktsmaske, rolig musikk og tente lys.

❤ Du kan bake noe sykt digg eller noe veldig fornuftig som kan fryses ned, som for eksempel grove horn eller rundstykker. 

❤ Inviter dine ikke-Halloween feirende venner til en venninnekveld hjemme. Ost og kjeks, middag eller bare kos med godteri og snacks. 

❤ Bruk lørdagskvelden på å få inn en siste treningsøkt, så har du fri hele søndagen!

❤ Ligg på sofaen hele kvelden og se Netflix (dette er min plan, men jeg er ikke i form sååå ikke like ille som det høres ut). 

❤ Gjør alt du ellers aldri rekker å gjøre fordi du er ute på lørdag og fyllesyk på søndag!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // KJÆRLIGHETSLIV, MENING OM ANDRE BLOGGERE, NY SESONG AV PH +++

Du virker så positiv og glad, er du alltid det?

Hahaha, nei herregud. Det er skikkelig koselig at du synes det da, og det mener jeg virkelig. Det humøret mitt svinger da for å si det mildt. Jeg er dessverre ganske negativ, men det kommer og går litt. 

Hvorfor er du sikker på at du får kreft en eller annen gang ? 

Jeg vet ikke, men det er så mange typer av det og jeg bare føler meg super-mottakelig fordi flere i familien min dessverre har mistet livet på grunn av kreft... Det er så skummelt!

Hvem av årets deltakere ville du sett i neste sesong av PH? Og hvem hadde fortjent en ny mulighet?

;-)))) Kanskje noen allerede har fått det? Hehe. Vel, de fleste fikk vel både en, to og til og med tre muligheter for mange, så jeg vil vel ikke så at så mange fortjener en ny mulighet. 

Hvor bodde du før du flyttet til Oslo?

Da bodde jeg i Larvik som ligger en rask 90 minutters kjøretur sørover fra Oslo!

Er du og Kevin kjærester?

Nei, vi er ikke det altså!

Hva skal du teste av singel greier neste gang??

Jeg vet ikke enda, kom med forslag!! Jeg gjør alt :D

Hotteste TV-karakter ever?

OMG, Jax fra Sons of Anarchy. Herregud for en sexy mann. Jeg skal forresten se SOA nå i stede for Mindhunter, hehe sorry. 

Hvorfor har du aldri hatt kjæreste?

Godt spørsmål! Det er ikke mange jeg har møtt som jeg i det hele tatt har fattet interesse for på den måten. Jeg er døds-sær og skikkelig lukket. Det er som om jeg på en måte automatisk utelukker alle, med mindre de klarer å smyge seg inn før jeg skjønner hva som egentlig skjer. Jeg får crush på annenhver fyr jeg møter på gata, men ikke sånn på ordentlig. Jeg har alltid vært livredd for å slippe folk innpå meg, uten at jeg vet hvorfor. Det har i hvert fall gjort det vanskelig å la noen komme nær nok til å bli en kjæreste. Altså, vi kan si at det er ti soner rundt meg hvor ti er ytterst og én innerst, og mine aller nærmeste venner har kanskje klart å komme seg inn til fire. Haha, veldig rart forklart, men jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal si det. Vel, uansett. Jeg har ikke møtt mange jeg har ønsket å slippe inn, og jeg har uansett klart å bare skyve de fleste unna. Jeg har vært forelska en eneste gang, og det var helt jævlig så det frister ikke akkurat å bli det igjen. I tillegg gjorde det som skjedde den gangen at jeg lukket meg enda mer og ble enda mer kritisk til hele greia. Det er synd, fordi selv om jeg vil åpne meg og være mottakelig for løøøve så går det liksom ikke. 

Er PTen din kjekk?

Ååååh jeg dør av spørsmålene denne runden, dere er litt morsomme. Vel, jeg hadde sikkert spurt selv så. Ja, han er ikke så verst han altså. 

Hvorfor har du begynt å bare blogge to ganger om dagen i stede for tre?

Det har bare vært i det siste og ikke med vilje! Det har bare gått i ett i det siste og jeg har virkelig ikke hatt tid, energi eller motivasjon. Jeg skal tilbake til gamle gode vaner så fort som mulig. 

Var du også på møte med alle bloggerne sånn som Stina, Sofie og Isabell? Hva synes du om de andre bloggerne?

Ja, det var jeg! Det var så moro å samle nesten hele gjengen i et rom, for da så man virkelig hvem alle var på en måte. Jeg fikk hilst på nesten alle sammen, men det gikk opp for meg at jeg har møtt en del av dem før hos Side2. Jeg synes det er litt stas jeg, særlig med bloggere jeg har lest bloggen til fast som Ida Wulff (hun var ikke der i dag da) og sånt. Vet dere hva? Jeg er så positivt overrasket over bloggverden. Det kan riktignok være at alle er døds-falske når man møtes ansikt til ansikt, haha, men alle virker oppriktig hyggelige og søte! Jeg tror de er det. Fine jenter hele gjengen. Jeg måtte dessverre dra fra møtet tidlig fordi jeg skulle på jobb, så jeg rakk ikke møte alle, men det kommer nok flere muligheter :D 

Vet du om noen som skal være med i nesten sesong av PH?

Maybe baby <3 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

FESTSESONGENS ALLER FINESTE KJOLER

Reklame - inneholder annonselenker

Nå er det like før jeg skal krype til køys. De siste dagene har det skjedd utrolig mye, og alt har gått i ett. Jeg har ikke hatt tid til å prioritere bloggen i det hele tatt, noe som er trist. Det er det jeg mener når jeg sier at jeg vil at bloggen skal være jobben min! Jeg vil ha den som førsteprioritet, men dessverre er det ikke slik. Uansett, jeg kommer sterkere tilbake til uken - lover!

Det jeg derimot har gjort er å begynne å planlegge antrekk fremover. Når mørket senker seg og vi går inn i november, og ikke minst desember, er det høysesong for fest og moro! Julebord med arbeidsplass og venner, familieselskap, nyttårsaften, feiringer eller rett og slett en god gammeldags tur på byen skjer hyppig i disse månedene. Jeg elsker å pynte meg, og har allerede begynt å planlegge antrekk til julebordet om en måned, et arrangement første juledag og nyttårsaften. Man må være tidlig ute! Nå har jeg samlet noen av de fineste kjolene jeg fant på Nelly til dere. Her finner du noe som passer til alle de nevne anledningene, så shop i vei og gjør deg klar for festsesongen.

Nå får dere til og med 20% rabatt på nesten ALT ved å bruke koden TREAT.

1. HER  2. HER  3. HER  4. HER  5. HER  6. HER  7. HER  8. HER  9. HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BURSDAGSMIDDAGEN MIN

I går kveld dro jeg ut for å feire meg selv med noen av jentene. Det var selvfølgelig mat på menyen, og vi dro på Døgnvill som ligger på Vulkan. De har så god mat, og det er skikkelig god stemning der! Vi ble sittende langt over reservasjonstiden, og bare koste oss. Det var mye smil, latter og nesten et par tårer altså. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

MAT I FOKUS

God morgen, fine dere! Nå er jeg på vei til et møte med nesten alle Side2-bloggerne. Det skjer ting i bloggverden altså, så jeg er veldig spent på dette. Masse informasjon og sikkert litt diskusjon, sånn skal det være. Dette blir virkelig en lang dag. Jeg skal nemlig rett fra dette møtet og på jobb i åtte timer. Jippi! Det blir slitsomt, men med nok kaffe går det vel greit. 

I går hadde jeg en like lang, men litt morsommere dag! Det var bursdagen min, som om dere ikke fikk med dere det. Jeg er en skikkelig bursdagsjente og elsker denne dagen mer enn noen annen dag. Det er noe med full oppmerksomhet og det å unne seg akkurat hva man vil, enten det går på å gjøre ingenting eller spise fem kakestykker. Jeg hadde full dagsplan fra morgen til kveld, og mye av dette innebar mat. 

Det var først frokost-date med Marte. Utrolig koselig! Vi sees jo hver dag uansett, haha, men det var ekstra hyggelig fordi det var bursdagen min. Etter å ha kost oss med kaffe og mat vandret vi nedover Bogstadveien. Det ble kikking og litt handling. Jeg hadde ikke helt våknet enda, og formen var skikkelig dårlig så det var ikke fullt shopping-modus akkurat, men noe fikk jeg da rasket med meg.

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg brukte god tid på å gå i butikker og bare kose meg med å handle. Jeg husker for såvidt ikke sist gang jeg handlet klær. Det var vel et skjørt i sommer en gang. Med andre ord så var det virkelig på tide med noe nytt i garderoben min!

Da Marte dro på jobb møtte jeg Martine som tok over stafettpinnen for å underholde bursdagsbarnet. Vi fikk virkelig handlet! Jeg er skikkelig fornøyd med innkjøpene mine, og gleder meg til å få vist dere hva jeg handlet. Det ble blant annet en ny kåpe på meg fordi jeg klarte å miste favoritt-kåpen min på byen i helgen! Helt forferdelig dumt, men nå er en erstatter på plass. Den er så fin, jeg tror nesten jeg er litt forelsket. Noen har den veske-greia, jeg har den samme greia for jakker! 

Vi endte opp med å spise lunsj på Olivia. Jeg er utrolig glad i den ene salaten der, så vi satt oss på uteserveringen i finværet. Det var veldig deilig, og jeg kjente at jeg virkelig klarte å slappe av og nyte dagen. Nå ble det som skulle være en liten morgen-update plutselig en veldig lang, men sånt skjer. Senere på kvelden dro vi ut og spise, og jeg skal vise dere bilder senere i dag!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

23 TING JEG HAR LÆRT PÅ 23 ÅR

Hei, fine dere! Først vil jeg si tusen takk for alle fine gratulasjoner og hilsener i dag. Dere er så fine, virkelig Nå er jeg en rask tur hjemom. Hele dagen har gått i ett siden før åtte, men det har for det meste bare vært moro! De siste timene har jeg tilbragt med Martine og Julie. Jeg har handlet bursdagsgaver til meg selv, og har blant annet kjøpt verden fineste kåpe. Herregud, som jeg gleder meg til å vise dere den. Etter shoppingen spiste vi lunsj på Olivia, og nå skal vi bare skifte før turen bærer ut igjen. Vi skal ta et par glass vin nå, og så skal vi spise bursdagsmiddag med nesten hele jentegjengen på Døgnvill! Yei. 

Aller først skal jeg dele min visdom med dere, haha. Neida, det er ikke så mye av det her. Jeg skal fortelle dere 23 ting jeg har lært på mine 23 år her på jorda. Dette innlegget er ekstremt inspirer at Kristina Andersen sitt bursdagsinnlegg, men jeg klarte ikke motstå å gjøre det samme da idéen var så fin! 

Ikke dropp å gjøre noe du har kjempelyst til å gjøre kun fordi andre kritiserer deg! Du kjenner som regel deg selv best, og selv om andre kanskje ikke forstår hvorfor du gjør som du gjør må du ikke la det stoppe deg. Plutselig slenger de seg på!

Ikke dra på barstreet i partyheaven samme kveld som flyet hjem går. Plutselig faller du ned fra baren, havner på sykehuset og må skrive deg selv ut på eget ansvar for å be taxisjåføren kjøre i hundre og helvete til flyplassen så du rekker flyet. 

Aldri farg håret ditt brunt for så å farge det tilbake til blondt med hjemmebleking tre ganger på en uke... Det vil falle av og det vil ta en evighet å gro det ut igjen. 

Livet er for kort til å ta vare på mennesker som kun drar deg ned. Dropp dem, med en gang. Ikke gi masse av deg selv uten å få noe tilbake, det er ikke verdt det. Du kommer til å få det så mye bedre uten dem!

En Chihuahua er ikke så hjelpesløs og lite hund som jeg alltid har trodd. Jeg var så fordomsfull mot den rasen før jeg ble kjent med Celine. Hun går jo lange turer på flere kilometer, gneldrer ikke i det hele tatt og er faktisk veldig koselig å kose med. 

❤ Det aller meste ordner seg, og det meste som gjør vondt går til slutt over. 

❤ Gruppe-mentalitet står ekstremt sterkt hos mennesker! Det er faktisk helt sykt å tenke på hvordan en gruppes mening påvirker egen mentalitet. Se bare hvor mange flere nynazister som dukker opp i offentligheten nå som spillerommet for å ytre slike grufulle meninger dessverre har blitt større. De marsjerer rundt i gatene med flagg som symboliserer et "rent" land. Det er så kvalmt, men fordi vi ser det mer og mer blir det liksom greit? 

Når vi først snakker om mentalitet. Du kan få til det aller meste ved å omstille tankegangen din. Mentalitet er en sterk greie, og du kan faktisk snu noe som er skikkelig dritt om til noe fantastisk med rett mentalitet og innstilling!

❤ Slutt å spis godteri når du begynner å bli kvalm og får vondt i magen! Denne smellen går jeg på stadig enda, men jeg tar den med uansett. Det er ikke digg lenger når det begynner å gjøre vondt. 

❤ Det hjelper ikke å sammenligne seg med alle rundt en selv. Det gjelder alt fra venner og familie til mennesker man ser opp til som kjendiser og andre profilerte mennesker. Du er din egen person og du må sette deg nål ut i fra egen kapasitet og situasjon! 

❤ Ikke la den hyggelige damen i banken overtale deg til å få deg Mastercard samme år som du flytter hjemmefra for første gang! Nei, nei, nei. Hvis du mot all formodning gjør det så IKKE ØK GRENSEN TIL MAKS! Helt krise. 

❤ Det er ikke farlig å snakke om eller dele følelser. Det gjør det faktisk mye bedre enn å holde alt inne. 

❤ Ikke shot halve utestedet. Du ender opp for full og drit-dårlig dagen etterpå! Dette skjedde senest da jeg feiret bursdagen min. Jeg brukte 1600 kroner bare på shots...

❤ Det er så viktig å ta vare på kroppen din! Ikke bare for utseendets skyld, men for både psykisk og fysisk helse. 

❤ Den beste måten å få et leserboost på er å provosere menn, haha. Hvorfor er dere så utrolig lett-provoserte (er det egentlig et ord?), gutter? Slapp nå av. Selv om jeg sier at gullkjede er grunn til å dumpe noen på første date trenger dere ikke gå bananas i kommentarfeltet, men igjen takk for lesertallene den dagen. 

Jeg blir ALDRI lei av Friends. Det er umulig. 

❤ Det finnes motstridende råd om absolutt alt her i verden, så du må rett og slett finne ut av hva som funker og ikke for deg selv! Sukkerfri brus dreper deg, nei forresten det gjør det ikke, jo det gjør det, nei, jo, nei. Skjønner dere?

❤ Det er gøy å utfordre seg selv. Gå utenfor komfortsonen! Tenk om jeg aldri hadde gjort det og blitt med på Paradise, noe som var veldig utenfor min komfortsone. Jeg hadde aldri møtte de fine menneskene som er i livet mitt i dag, og det hadde vært kjempetrist. Det er gøy å prøve nye ting!

❤ Det å ta sol i 45 minutter fem ganger i uken er HELT IDIOTISK. Du kommer antakeligvis til å ødelegge alle pigmenter i huden og antakeligvis ende opp med hudkreft. Da jeg var 17-18 levde jeg i solarium og tok sol alt for lenge og alt for ofte. Det resulterte i ta jeg ødela huden min og har masse pigmentflekker. I tillegg til det sliter jeg mye mer med å bli brun nå enn tidligere, antakeligvis på grunn av det med pigmenter. 

Ikke bruk nye, hvite sneakers på festival. Dt er så dumt. De er verken hvite eller i god stand etter den helgen. Ikke etter første dagen en gang. 

❤ Det er faktisk hyggelig å være rundt mennesker. Det visste jeg ikke før, hehe. 

❤ Ikke bli på en arbeidsplass hvor du ikke trives. Det tærer på psyken! Kollegaer og arbeidsmiljø har så utrolig mye å si for hvor bra eller dårlig man trives på en jobb, og det å ha en normal, hyggelig og forståelsesfull sjef som er en leder og ikke en "ovenfra og ned"-sjef har alt å si. 

❤ Livet er kort, lev mens du kan og nyt det! Ikke stress med fremtiden fordi livet er faktisk akkurat her og nå. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IT'S MY BIRTHDAY

Wiiii, i dag er den beste dagen i hele året! Jeg har bursdag, og det er alltid like stas. Det overrasker vel ingen at jeg elsker å ha bursdag. En hel dag dedikert kun til meg. Det er rett og slett helt fantastisk! 

- I CAN DO WHAT I WANT TO -

Dagen er selvfølgelig full av planer, slik som en bursdag skal være. Det er kun morsomme planer og tin jeg faktisk vil gjøre, fordi hallo. Man gjør ikke kjedelige ting på bursdagen sin. Martine og jeg skal møtes om ikke så alt for lenge, og vi skal spise bursdagslunsj og gå rundt og kikke litt. Jeg er ganske glad i å kjøpe bursdagsgaver til meg fra meg, så det blir nok noen av de i dag.

I kveld skal hele gjengen ut og spise på et av mine favorittsteder her i Oslo, nemlig Døgnvill! De har virkelig verdens aller beste burger, og i tillegg har de en sjokolademousse laget av avokado og kakao - altså så god! Åh, nå vil jeg bare komme i gang med denne fantastiske dagen. Ønsker alle dere en like fin dag som meg, tusen millioner klemmer :-)

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE FAVORITTER - ANSIKTSMASKE

Det er tid for det første hudpleieproduktet i "mine favoritter". I dag skal jeg tipse dere om en ansiktsmaske som er forholdsvis ny i samlingen. Jeg fikk denne i bursdagsgave sammen med en rens og en toner som jeg skal tipse dere om senere! Den har allerede blitt en favoritt hos meg. 

Masken heter Réponse Pureté Clay Mask og er tilpasset fet og uren hud. Jeg har kombinert hud, den er altså tørr noen steder mens den er veldig te andre steder. Helt supert med andre ord... Denne masken passer meg perfekt! Jeg legger den hvor huden er fet, altså i den mye omtalte T-sonen. Den skal brukes et par ganger i uken, og er fint å ta mens du venter på at hårkuren skal virke eller like før du skal legge deg. Smør et tynt lag der hvor huden din er fet, la det virke i 15 minutter og vask det bort med lunket vann. 

Den fåes kjøpt i flere nettbutikker, for eksempel på Blivakker.no HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE SISTE SNAPS - MIKS AV STORY OG PRIVATE

Snap: andreasveinsdot

Venter på å komme inn i møte hos Side2 //  Trening med Marty  // Mine fantastiske negler
Sofie <3 // Tur med Celine i skogen // Singelkino
Forelsker meg i høsten // Lager grønnsaksuppe // Mitt ekte hår :-(
Alene på Taverna'n // Første selfie på story uten vipper // Søndag med Thomas og Marte
Kaffe hos frisøren // Vandrer hjem etter å ha grått alene på kino // Elsk på denne t-skjorten fra Weekday
Yummy Heaven // Tavena'n // Hahaha en veldig dårlig bloggdag med skrivesperre
Litt sliten etter trening // ? // Selfietime
Et shopping-selfie // Kveldstur // Yummy salat
Trening-selfie // Høsten <3 // Martine og jeg shoppet ballonger til bursdagen vår

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

"DET ER SÅ MYE GREIER MED DEG, ANDREA"

"Det er så mye greier med deg, Andrea". Ja, det er det og jeg vet det. Det er ikke en gang slik at dere trenger å fortelle meg det, fordi jeg føler det. Jeg er ikke en enkel person. Jeg trekker meg unna, jeg skyver andre bort og det er fordi alt er kaos på innsiden. Hvis det er kaos vil jeg ikke blande noen inn i det. Jeg vil være alene, kjenne på kaoset og når det trekker seg tilbake - da kan jeg komme tilbake. På samme tid trenger jeg dere der, selv om jeg ikke vil. 

Det er sikkert kun et begrenset antall ganger man kan holde på sånn, i hvert fall med de aller fleste. Selv tillater jeg ikke at folk "bruker" meg på den måten. Jeg lar ikke andre komme og gå som de vil i livet mitt. Du kan ikke være der en dag og borte den neste. Jeg orker ikke det. Allikevel er det sånn jeg selv er. Jeg sier at jeg ikke gidder spill og drama. Jeg vil ha det enkelt. Jeg vil ha ting klart. Fortell meg hvordan ståa er så er det helt greit uansett hva det er, men jeg gidder ikke noe frem og tilbake. 

Dette gir ingen mening, og jeg skjønner det selv. Dette er bare tanker skrevet ned i det de kommer. Dette er et forsøk på å rense opp det som surrer rundt i hodet mitt hele dagen. Jeg gidder ikke tenke mer, og for å få klarhet må jeg skrive. Jeg er full av kaos og da trenger jeg noe enkelt i livet mitt. Jeg trenger noe som ikke er kaos. Jeg trenger trygghet, klarhet og stabilitet. Er det én ting jeg er glad for så er det at de fleste rundt meg gir meg dette. De lar meg holde på sånn uten å bruke opp sjansene mine. Kanskje de vet hvorfor jeg gjør det, eller kanskje de bare er verdens beste. Jeg tror det er en kombinasjon av begge deler. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

RARE FAKTA OM MEG

Det er fortsatt mye dere ikke vet om meg, til tross for at det har blitt noen runder med fakta om meg. Jeg er utrolig rar, altså det er nok ordet som beskriver meg aller best. Jeg synes det er morsomt å være litt rar, for hvor kjedelig er det ikke å være helt A4? Vel, nå skal dere få bli enda bedre kjent med meg og få høre litt mer om mine rare sider. 

❤ Må åpne aller varsler på telefonen. Jeg klarer virkelig ikke å se at det står varsler der, de må bort med en eneste gang! Her om dagen brukte jeg telefonen til en venninne, og hun hadde fem uleste meldinger, over 300 uleste mail og mye annet rart. Jeg fikk helt noia, og måtte gå inn og åpne alle meldingene hennes, haha. 

❤ Tror alltid jeg er dødssyk. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men om jeg har litt vondt et sted er jeg sikker på at det er kreft og at jeg kommer til å dø. Sånn har det vært i mange, mange år. Det kan være fordi jeg er så sikker på at jeg kommer til å få kreft en eller annen gang, så jeg går på en måte og venter på det. Dramatisk, i know. 

❤ Må stå til høyre for andre på mølla. Dette er rett og slett skikkelig rart. Hvis jeg kommer på treningssenteret og skal løpe må jeg ta en mølla til høyre for de andre som er der. Hvis det er noen på begge sider står jeg mer mot høyre enn venstre. Hello tvangstanker. 

❤ Hater øyekontakt. Jeg hater det! Det er så ubehagelig. Hvis det blir øyekontakt i tillegg til at noen jeg ikke kjenner så godt står veldig nærme meg får jeg mest lyst til å løpe avgårde. 

❤ Null problem med brasiliansk voksing og gynekologisk undersøkelse. Til tross for at jeg har verdens bredeste intimsone sånn ellers synes jeg virkelig ikke det er ubehagelig med verken brasiliansk voksing hvor jeg ligger og sprer beina mens en fremmed dame vokser underlivet mitt. Heller ikke gynekologisk undersøkelse er noe jeg synes er rart eller ubehagelig.

❤ Da jeg var liten spiste jeg rundt slottet på eventyrsjokoladen. Dere husker de? Det er et slott i midten og så står det et eventyr inne i papiret. Jeg elsket disse og fikk det på lørdager sammen med rosa vepsebol, namnam. I hvert fall så pleide jeg å småspise rundt hele slottet så det til slutt var alt som var igjen. Det var alltid litt trist da jeg tok den første biten av slottet, men hallo sjokolade må man ha!

❤ Klarer ikke forstå om noen flørter med meg. Det er helt håpløst, jeg catcher det ikke i det hele tatt. Hvis jeg kanskje mistenker det så avfeier jeg det. Det er veldig merkelig. 

❤ Kan ikke ha sjokolade i leiligheten. Det går ikke! Jeg har virkelig prøvd, men jeg klarer ikke holde meg unna så lenge jeg har det hjemme. Jeg klarer å holde meg unna på butikken og det er ikke et stort problem å ikke kjøpe det. Jeg bare klarer ikke ha det hjemme uten å spise det, uansett hvor mye jeg prøver :-(.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

LEGG SMINKEMASKEN HJEMME

I en verden hvor contouring og brow goals er to vel brukte hashtags på sosiale medier kjenner jeg hvor glad jeg er for at sminke ikke er en big deal for meg. Selvfølgelig liker jeg å føle meg fin, det gjør vel de fleste. Jeg liker å sminke meg og stelle meg, fordi jeg liker å se bra ut! Det som er digg er at en minst like stor del av meg elsker å være chill, naturlig og sminkeløs. 

Jeg føler meg mer komfortabel om jeg går på matbutikken i treningstøy og uten sminke, enn hva jeg gjøre i høye hæler, fuskepels og masse sminke. Det å gå uten sminke er deilig, og jeg er så glad for at jeg er komfortabel med det. Jeg har alltid vært det, og nå som jeg har tatt av vippene er det så deilig! Det er så friskt og deilig på en måte jeg ikke klarer å forklare. Første gangen jeg satt på vipper hadde jeg lyst til å fjerne de hver eneste kveld fordi jeg ville ha bort all sminken, og det er grunnen til at jeg ikke prøvde det igjen før to år senere. 

Sminke er flott og fint, men det er også det naturlige! Du skal ikke måtte føle at du må sminke deg for å gå på butikken og kjøpe dopapir, eller å gå på jobb for den saks skyld. Jeg jobber mer uten sminke enn med, og det har jeg alltid gjort. Det å være komfortabel med hvordan man faktisk ser ut er viktig, og selv om det sikkert er uvant å ta av seg masken i settinger du vanligvis ville hatt den på utfordrer jeg deg til å prøve! Vi har alle godt av å utfordre oss selv på forskjellige måter, og dette kan være en av de. La maska ligge igjen hjemme, og prøv en sminkefri dag. Bare for moro skyld! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #7

AKKURAT NÅ :

Nå står jeg og koser meg på kjøkkenet, sånn helt seriøst. Egentlig hater jeg å lage mat, men nå var det lit kos. Jeg lager faktisk biff, noe jeg spiser kanskje en gang i året. Her skal en kose seg på en mandag altså! Ved siden av lager jeg rotmos og kokt bokkoli, namnam. Dette er en uvanlig sen middag, men jeg jobbet sent så da må det nesten bli slik! Nå skal jeg kose meg med middagen, rydde litt i klesskapet og så legge meg tidlig. 

UKENS TANKE: 

Det må skjer noe i livet mitt. Jeg kjeder meg så mye at jeg synes det var spennende med drama her om dagen. Altså drama i mitt privatliv, noe jeg vanligvis hater. Jeg kan gjerne se på fra utsiden, men jeg hater drama i livet mitt! Derfor ble jeg skremt da jeg faktisk synes det var spennende, og det gikk opp for meg at jeg må gjøre noe gøy snart. 

UKENS SERIE:

Okei, unnskyld! Jeg ser fortsatt på Friends, men det er så koselig. Nå er jeg på siste sesong om veldig kort tid, så neste uke lover jeg at det blir en ny serie. Antakeligvis Mindhunter som er den FBI-serien jeg snakket om forrige uke. Hører den er spennende!

UKENS CRAVING:

Rødvin, omg. Jeg har kost meg så mye med rødvin denne uken. Ett lite glass som kveldskos, namnam. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Det må bli vorset på lørdag! Jeg hadde en god del av mine nærmeste venninner på besøk hjemme hos meg, og det var så koselig. Det er lenge siden vi har fått samlet en så stor gjeng på en vanlig lørdag. Vi, eller jeg, lagde pizza så spiste og koste vi oss til tusen. Det var høylytt prat om alt mellom himmel og gjord, og så utrolig mye latter! Det var helt fantastisk. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Jeg må forstå at jeg ikke kan drikke sprit, hehe. På lørdag startet det hele rolig med vin, så skulle vi lage daquiries som ble sykt mislykket fordi jeg tok i alt for mye sprit. De gikk uansett ned, men jeg tåler sprit veldig dårlig og i hvert fall med slike blandingsforhold. Det ødela hele kvelden min ute fordi da de drinkene kicket inn forsvant hukommelsen og jeg ble alt for full til å få en morsom kveld. Det er så irriterende!

UKENS MATRETT:

Da var vi på punkt tre som omhandler lørdag, haha. Pizzaen jeg lagde ble så utrolig god! Okei, det var typ som ne ferdigpizza. Jeg kjøpte ferdigbunn og lagde fyll av karbonadedeig, masse krydder, hakkede tomater og tomatpuré og toppet det med mozzarella. Superenkelt, men supergodt!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Er det greit å ligge med en fyr som er i et forhold?

Har dere et ledig bord til én?

Ukens spørsmål 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SELV OM JEG HAR LAGT UT BILDER AV NIPPELEN MIN ER DET IKKE GREIT OM NAKENBILDER SPRES

Åh, jeg kjenner at jeg blir så utrolig irritert når jeg leser gjennom kommentarene på innlegget om nudes. Jeg skrev at jeg ikke ønsker at nakenbilder av meg skal bli spredt på internett. Det er vel en ganske naturlig ting å ønske? Dette var satt i sammenheng med at jeg ikke en gang ville sendt nakenbilder til kjæresten min fordi alt blir hacket og spredt på internett nå om dagen. Disse bildene det er snakk om er NAKENbilder, og hvis de skulle bli sendt til en kjæreste ville de nok vært i en intim setting. Dere ser bildet jeg prøver å tegne her?

Det er tydeligvis alt for mange som enda ikke forstår forskjellen på en nippel og en vagina. La meg forklare. En nippel, eller brystvorte om du vil, er noe som sitter på brystet til både menn og kvinner. En vagina er en kvinnes kjønnsorgan på lik linje som en mann har penis som kjønnsorgan. Det er altså ikke det samme som en nippel, og det er det aller mest intime og private en menneskekropp har. Det er ikke lov å gå rundt med tissen ute i Norge fordi det går som blotting, men du har faktisk lov til å gå rundt med bare bryster, enten du er mann eller kvinne. 

Nå skal jeg prøve å forklare det hele for dere. Jeg velger nå å fokusere på menn fordi dere tydeligvis ikke klarer å se noe som helst av poeng med mindre jeg bruker menn som eksempel. Det er trist, men vel... Sånn er det dessverre. Bryster og brystvorter er noe vi ser over alt på sosiale medier, mest fra gutter fordi vi jenter enda ikke har lov til å vise våre nipler bare fordi de er festet på to fettklumper. Vi ser det også hver eneste sommer. Menn som vandrer nedover gata i bar overkropp, griller, soler seg eller kjører båt med nipler ute i det fri. Det vi derimot ikke ser, fordi det som sagt er ulovlig, er menn som vandrer nedover gata, griller, soler seg eller kjører båt med penisen sin ute i det fri. Det er nemlig to veldig forskjellige ting. 

Derfor vil jeg gjerne spørre dere som mener at det er dobbeltmoralsk av meg å ikke ønske nakenbilder spredt fordi jeg har vist frem brystvortene mine i en hverdagslig setting om noe. Synes dere det er greit om nakenbilder blir spredt av dere fordi dere har lagt ut et bilde i bar overkropp på sosiale medier? Fordi hvis du slenger ut en throwback til Kos i 2010 hvor du poserer i bar overkropp på barstreet, eller et bilde fra i sommer hvor du drikker en pils i båten så er det helt OK om nakenbildene du sendte kjæresten din forrige uke blir spredt på internett så alle får se de. Eller? 

Jeg håper dere klarer å se hva jeg vil frem til med dette innlegget, og klarer å forstå at en brystvorte og et kjønnsorgan er to forskjellige ting. Jeg håper også dere forstår at jeg ikke ønsker nakenbilder spredt selv om jeg har lagt ut bilder med brystvorten synlig. Takk for meg. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FLAUSER PÅ TRENINGSSENTERET

God mandag! Jeg har tidenes lateste morgen her. I dag lot jeg meg selv sove til jeg våknet, som var for en liten halvtime siden. Nå er jeg i gang med å innta frokosten min. Jeg har planer om å drikke minst to kopper kaffe før jeg starter dagen min, så vi får se om jeg kommer meg ut av døren innen et par timer. Jeg må rekke å trene før jobb, rett og slett fordi jeg ikke gidder å gjøre det i kveld etter jobb. Når vi først er inne på trening og blåmandag. La oss snakke om flauser på treningssenteret! Du vet, sånne ting som gjør at du vil gravde deg ned så fort som mulig.

Det å dra på et treningssenter er en utfordring for mange. Det kan være flere grunner til det, og én jeg har slitt litt med er alle de fremmede menneskene. Jeg hater stappfulle senter, og masse supertrente mennesker som vet akkurat hva de driver med. Heldigvis har jeg kommet ganske langt over den angsten der, selv om den kan dukke opp fra tid til annen. Det som gjør alt verre er hvis man opplever en eller flere av de typiske treningssenter-flausene. Det er flauser som garantert har skjedd de fleste minst en gang, og jeg har faktisk opplevd alle selv... Heldig meg. 

Rumpe-merke på treningsapparatet. Du vet når du blir skikkelig svett, men så skal du ta noen øvelser i en maskin med sete. Ta nedtrekk-maskinen for eksempel! Du fullfører settet, men i det du reiser deg ser du et rumpe-formet svettemerke på setet. Det er så flaut om noen ser det, herregud. Allikevel så reagerer ikke jeg om andre får det, så lengde de faktisk vasker etter seg hehe. 

❤  En ufrivillig promp midt i økta. DETTE ER SÅ FLAUT. Det har skjedd meg én gang, og jeg blir fortsatt flau når jeg tenker på det. Jeg havnet midt i rushtiden på et stappfullt treningssenter, og det var mennesker over alt. Jeg skulle trene med en sånn fitnessball som jeg skulle heise opp og ned med beina mens jeg lå på ryggen. Det var mennesker på alle kanter som drev med lignende øvelser. Plutselig i det jeg anstrengte meg for å senke ballen sakte ned hører (og kjenner) jeg en høy promp komme fra min rompe! Jeg holdt på å dø av flauhet. Jenta ved siden av meg snudde seg til og med mot meg, åh. Altså den var så høy at jeg hørte den gjennom musikken jeg hadde på full guffe i headsettet mitt. 

❤  Når du river ut øreproppene og mobilen følger med. Dette er mest trist, men det tiltrekker også en del uønsket oppmerksomhet. Det verste er om jeg løper på mølla, er midt i en intervall og plutselig får jeg dratt i øreproppene så de faller ut og mobilen flyr avgårde til den andre siden av senteret. Da er det bare å stoppe opp, gå rødmende bort for å hente den og gjemme seg på do. Hehe, neida, men nesten. 

❤  Øyekontakt midt i en øvelse. Ææh, jeg hater øyekontakt generelt, men dette er verre. Det er typisk at dette skjer når man sliter som mest midt i den siste repetisjonen. Jeg ser i speilet og plutselig får jeg øyekontakt en eller annen som står og følger med på meg. Det ødelegger all konsentrasjon og der røk den øvelsen. 

❤  Når andre tar deg i å ta en selfie. Ååå, dette er så flaut! Treningsselfie er jo hyggelig å ha innimellom. Man må selvfølgelig dokumentere at man beveger litt på skrotten. Det som derimot ikke er så kult er når du finner en spot uten mennesker og står og poserer i speilet. Plutselig er den en eller annen luring som kommer snikende rundt hjørnet i det jeg står og poserer. Så flaut. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

FILMTIPS: WHITNEY HOUSTON - CAN I BE ME

De aller fleste har hørt om Whitney Houston, og minst like mange har hørt "I will always love you". Men hvor mye vet vi egentlig om damen bak den fantastiske stemmen? Vi vet at hun døde alene på et hotellrom, og at hun i mange år slet med en sterk avhengighet til narkotika. Kanskje det var det som drepte henne, men i denne dokumentaren får vi også høre at det var kjærlighetssorgen som til slutt tok livet av henne. 

Det er noen uker siden jeg så dokumentaren om Whitney på Netflix, men den sitter enda i meg. Det var en så sterk og vond dokumentar om en fantastisk dame som åpenbart hadde det veldig vondt. Hun steg frem i rampelyset som jenta med den store stemmen, og etter hvert solgte hun ut store arenaer og ble en av de eller største stjernene. Hva skjedde egentlig?

Jeg anbefaler alle å se denne, uansett om dere vet noe om Whitney eller ikke. Personlig synes jeg det er utrolig interessant med dokumentarer om enkeltpersoner, og særlig store stjerner eller kjente personer. Denne er intet unntak. Den går dypt inn i det, og vi får se masse private filmer og bilder i kombinasjon med at mennesker som stod henne veldig nær forteller sin historie. 

Både Marte og jeg satt klistret til skjermen, og satt igjen med en litt vond følelse etterpå. Det er en veldig rørende dokumentar, men ikke på en måte som får deg til å gråte. Heller på en måte som gjør at du virkelig kjenner smerten hennes. Åh, hun var jo så fin! Så blid og snill, varm og god, men egentlig veldig trist. 

Dokumentaren har fått navnet "Can I be me" fordi det var alt hun ønsket. Whitney ville være seg selv og ikke den alle rundt henne prøvde å gjøre henne til. Mot slutten forteller en av hennes nære om hvor trist det er at en så fin person kun blir husket for avhengigheten sin. "Hvorfor ser ingen hvor god og snill hun var? Alle husker bare det dårlige". Det er så sant, og så trist. I denne dokumentaren forteller hun selv at hun ønsker å bli husket som en hyggelig dame, og ut ifra hva jeg har sett virket hun utrolig snill og god. Åååh, bare se den! Den er så fin.  

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

"KAN DU SENDE NUDES?"

Det hender jeg åpner Snapchat-kontoen min slik at alle kan sende meg snaps. Jeg synes det er koselig å se hvem dere er, og i tillegg er dere supre til å gi meg tips og stiller så mange gode spørsmål til ukens spørsmål. Her om dagen hadde jeg det igjen, og da skjedde det noe veldig spesielt. 

Jeg åpner en snap fra en person som bruker et guttenavn etterfulgt av 02 som brukernavn. I mitt hode tenker jeg da at du er født i 2002, og i mine øyne er du da åtte år. Senere gikk det opp for meg at man faktisk er 15 år om man er født i 2002, haha. Uansett. Jeg åpnet snappen mens jeg ante fred og ingen fare. Bildet var svart mens teksten lyste opp fra skjermen. "Kan du sende nudes?". TULLER DU MED MEG? Ja, selvfølgelig her har du et par håper du koser deg. Nei, jeg kan ikke sende deg nudes. 

For det første er du et fremmed menneske. For det andre er du under seksuell lavalder, og jeg er langt over. For det tredje er det en utrolig spesiell ting å spørre om, og for det fjerde så sender jeg ikke nudes. I en verden hvor alt bli hacket og lekket hadde jeg ikke sendt nudes til kjæresten  min en gang. Jeg har ikke akkurat et brennende ønske om at min nakne kropp skal spres på internett, så nei takk. 

Er det sånn dere holder på? Spør hverandre om nudes som om det skulle vært like naturlig å casual som å spørre noen hva de har spist til middag? Herregud, skjerp dere! Ha respekt for andres kropp, og ha respekt for egen kropp. Denne nakenbilde-trenden jeg hører rykter om blant ungdom er ikke bra. Ut i fra ryktene bytter dere nudes som vi en gang byttet Pokemon-kort. Det er bare ekkelt og respektløst. 

Så nei, jeg kommer ikke til å sende deg nudes. Som jeg sa til han som spurte så veldig lite pent: Nei, det kan jeg ikke og det er utrolig spesielt og ekkelt å spørre fremmede mennesker om noe sånt. Skjerpings! Ikke greit. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

RØRENDE OG VAKKERT

Hei, fra senga! Jeg ligger her med vinduet åpent og er egentlig iskald, men det er litt deilig også. Det er stor sannsynlighet for at jeg blir her en god stund til fordi jeg har sovet i kanskje fem timer i natt. Jeg hadde en del venninner på besøk i går, vi drakk vin, spiste og koste oss før vi skulle ut på byen. Det ble en lang kveld, men dessverre ikke så mange minner. Noe som irriterer meg veldig er at jeg får blackouts veldig lett hvis jeg drikker mer enn tre glass vin. Da er det meste sort dagen etterpå, og det er så kjedelig! Det er ikke gøy å ikke huske noe :-(. Heldigvis husker jeg kvelden før vi dro ut, og det var så koselig! Det resulterte også i at leiligheten ser helt forferdelig ut. Jeg forstår ikke hvordan vi klarer å rote så mye, men det går tydeligvis an. Så da må det vaskes for andre gang på tre dager... 

Før de fine jentene kom på besøk var jeg i sentrum og deltok i fakkeltoget mot pels! Det var første gang jeg faktisk hadde mulighet til å delta, så det var veldig moro. Det var virkelig rørende å se alle faklene utenfor Stortinget da vi kom frem. Jeg gikk opp for å ta et bilde og da ble jeg nesten på gråten fordi det var så vakkert! Det var helt sykt mange som møtte opp! Jeg leste i dag at det faktisk var ny rekord, og over 9000 mennesker som deltok. Det er så bra, og det viser at engasjementet er stort blant folket for å legge ned pelsdyrnæringen. Nå får vi bare håpe at politikerne faktisk lytter og gjør noe med dette.

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // GRAVIDITET, KYSSEBILDE, SHAVING, FØR RESTYLANE-LEPPER

Hvem er ditt største forbilde?

Michelle Obama Jeg digger den dama! Egentlig elsker jeg hele Obama-familien, de er goals på alle mulige måter. Michelle Obama er en så sterk kvinnelig profil, og i mine øyne et utrolig godt forbilde. Hun fremstår som en utrolig smart, reflektert og rettferdig person. Da hun var førstedame i USA brukte hun tiden på å hjelpe sine hjertesaker som blant annet er å få en slutt på overvekt blant barn, noe som dessverre er et stort problem i USA. Hun brukte også mye tid på å hjelpe veteraner og familiene deres, og startet "Let Girls Learn" som fokuserer på at jenter over hele verden skal få gå på skole og fortsette på skole. Hun er bare så fantastisk, og synet hun deler på ting er utrolig flott! I love her. 

Er du og Kevin sammen nå etter at du la ut kyssebildet?

Nei, det er vi ikke. 

Hvorfor drikker du så mye vin?

Haha, åå for et trist spørsmål. Jeg drikker egentlig ikke så mye vin. Jeg er veldig sjeldent ute på byen, før jeg feiret bursdagen min var det over en måned siden sist. Til tross for dette tar jeg meg ofte et glass rødvin på kvelden eller til maten. Det er ikke noe jeg blir beruset av eller kjenner på kroppen, men jeg tar det kun fordi det er godt og det blir som kos på en måte. 

Hvordan er det å være alene når Sofie og Morten reiser så mye?

Det er så forbanna kjedelig, haha. Jeg maser hull i hodet på alle i gruppechatten fordi jeg maser om å gjøre noe hele tiden. Denne uken har jeg heldigvis jobbet hver eneste dag og ikke hatt så mye tid til overs, men forrige uke holdt jeg på å gå på veggen. Det er litt deilig innimellom, men tre uker er lenge! Heldigvis får jeg mye besøk eller så er jeg mye på besøk. Jeg hater nemlig å sove alene i leiligheten så det blir noen sleepovers! Nå kommer de heldigvis hjem på onsdag, og jeg gleder meg så mye til å endelig få en roomie igjen. 

Hva slags musikk liker du?

Jeg elsker Ed Sheeran og Taylor Swift, selv om de siste singlene hennes har skuffet meg veldig... 

Liker du gutter med selvironi?

JA! Det er gull verdt. Mennesker uten selvironi er så irriterende. 

Hvordan var de originale leppene dine??????

Haha, før restylane liksom? Vel, dette var det beste bildet jeg fant hvor leppene syntes ordentlig, haha. Dette er fra 2010 altså fem år før jeg tok noe som helst i leppene mine. 

Hvor har du kjøpt det svarte hodebåndet?😊

Det er fra BikBok!

Kan du fortelle mer om den laks-oppskriften og hvordan du gjør det så godt? Kunne tenkt meg å prøve det!

Jeg kjøper frossen laks fordi det er billigere og varer lenger. Så setter jeg ovnen på 200 grader og lar den bli varm. Jeg tar ut en laksefilet, smører et tynt lag med pesto på og strør masse sitronpepper på. Deretter bakes den i ovnen i cirka 20 min. Superenkelt!

Hvor kjøper du bher, kan du anbefale noen bra butikker?

Nesten alle bhene mine er fra Triumph. Det ble en del da jeg jobbet der, men etter det har jeg ikke klart å gå tilbake til de forferdelige H&M-bhene. Triumph sine er så behagelige og gode! Masse fint til hverdags, og innimellom får de inn noe skikkelig fint også. 

Kan du være så snill og fortelle hvor kåpen din er fra? :-)

Den er fra H&M, kjøpt i fjor.

Er du gravid? Hørte noe om det, men vil ikke spre rykter... 

Hahaha, what? Jeg lurer virkelig på hvor dere hører slikt. Nei, jeg er absolutt ikke gravid. Da hadde det vært litt dumt med all den vin-drikkingen, hehe. 

Kan du noen flere språk enn norsk?

Engelsk, hehe. Jeg burde kunne islandsk, men det gjør jeg dessverre ikke. 

Shaver du deg?

Ja, sånn når det trengs haha. Jeg foretrekker egentlig å vokse, men det er så dyrt :-(

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

AKKURAT EN SLIK DAG JEG TRENGTE

Hei, dere! Nå har jeg krøpet inn i morgenkåpen min og sitter foran tv-skjermen. Denne uken har virkelig gått i ett! Jeg har hatt full arbeidsuke, kommet meg opp tidlig, trent hver dag og vært skikkelig sosial. I dag kjente jeg at jeg trengte en rolig dag med litt alenetid. Etter morgenens treningsøkt dro jeg hjem og dusjet i en evighet. Jeg kuret håret, brukte blåsjampo og shavet det som var nødvendig. Det var superdeilig, og nå sitter jeg og koser meg med litt sjokolade mens jeg venter på at klesvasken skal bli ferdig. Endelig er bunnen av skittentøyskurven tom. Det tok en evighet!

Om en halvtimes tid må jeg komme i gang. Klokken fem skal jeg gå i NOAHs fakkeltog mot pels her i Oslo, noe jeg ser frem til! Det blir min første gang fordi jeg har jobbet de tidligere gangene. Det er noe jeg gleder meg til å være med på! Senere kommer noen av jentene hit og vi skal lage pizza, drikke vin og kose oss før vi tar en tur på byen i kveld. Det blir så bra!


Hjemmestrikkede ullsokker <3

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PT-EN MIN VIL DREPE MEG

På torsdag hadde jeg PT-time igjen og nå var det en stund siden sist. Jeg hadde riktignok vært flink til å trene i mellomtiden og vi så fremgang, noe som er moro! Det som er litt av greia med en personlig trener er jo at han kan dette med trening. Han ser når jeg kan presse meg mer enn hva jeg gjør, selv om jeg tror jeg ikke kan det. Vel, dette skjedde mildt sagt på torsdag. 

Vi hadde økt styrken på det aller meste av øvelser, og det er til slutt klart for den aller siste. Det er en sykt hard øvelse, fordi det går mye på kondisjon samtidig som det går på styrke. I tillegg er det helt på slutten av programmet så jeg er ganske kjørt fra før av. Vi øker selvfølgelig styrken her også. Vel, midt under dette settet finner han ut at vi skal øke repetisjoner og har kortere pauser! Jeg tenker bare "er du seriøst nå jeg får nesten ikke puste hallo jeg kommer til å dø". Neida, dette var ikke tull. Jeg må forresten legge til at dette er et supersett så det er to øvelser rett etter hverandre uten pause.

Etter den første runden måtte jeg sette meg ned, og så kommer det fra han "nå har du 15 sekunder igjen på tide å gjøre seg klar". Altså, på ett tidspunkt midt under det siste settet hadde jeg lyst til å snu meg og slenge stangen i hans retning da han sa jeg hadde fem repetisjoner igjen, haha. Jeg var så sliten! Heldigvis holdt jeg meg for god til det, ikke at jeg hadde hatt krefter til noe sånt på dette tidspunktet uansett. 


Jeg må virkelig dra med kameraet på trening snart så vi slipper disse mobilbildene i speilet, haha

Da jeg gikk hjem sendte jeg en felles-snap til vennene mine med et bilde av en dryppende svett Andrea hvor jeg skrev at jeg trodde PTen min ville drepe meg. Få meg til å kollapse på gulvet eller noe sånt. Haha, neida jeg er litt dramatisk. Det var egentlig dritbra jobbet av han! Han presser meg skikkelig, og det er nettopp det jeg trenger og det er akkurat derfor jeg ville ha en personlig trener. Jeg trenger noen som presser meg når jeg vil gi opp, og det klarte han med glans. Jeg fullførte og det ble en helt sykt bra treningsøkt!

Takket være han er motivasjonen min på topp og allerede på torsdag nådde jeg målet mitt med fire økter i uka, så nå er alt annet bare pluss. Planen var å trene i går, men kroppen min var helt død. Så jeg tok meg en velfortjent og nødvendig hviledag. I dag er jeg ganske så støl, men jeg har krefter og er klar for en tur til EVO i løpet av dagen. Det er så deilig å være på det punktet hvor trening bare er moro igjen! Takk PTen min 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE FAVORITTER - SMINKE

Det er klart for et nytt favoritt-tips Sist tipset jeg dere om mitt favorittprodukt til hår. Denne gangen er det sminkeprodukt som står for tur. I dag skal jeg tipse dere om en highlight pen som er helt fantastisk.

Det er Luminous pen fra Frøya. Den er helt super når det kommer til å lyse opp steder i ansiktet, som for eksempel under øynene og i panna. Du bruker den som du ville brukt lys contouring. Jeg elsker virkelig denne, og ville valgt den over det aller meste!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ER DET GREIT Å LIGGE MED EN FYR SOM ER I ET FORHOLD?

For et par dager siden diskuterte jeg og et par andre jenter utroskap. Vi er alle single, og da dukket raskt temaet om "vårt ansvar" opp. Har vi egentlig noe ansvar når vi flørter ute på byen eller hooker opp med noen hvis vi vet at de har kjæreste? Det er tross alt ikke vi som er i et forhold. 

Det ble raskt klart at vi hadde forskjellige meninger. Jeg skal starte med å innrømme at jeg har flørta med folk jeg vet har kjæreste på byen, og det er rett og slett jævlig dumt. Jeg vet det så utrolig godt selv, og skammer meg like mye hver gang. Ja, jeg sier hver gang fordi det har skjedd mer enn én gang, men nei det skjer ikke ofte. Når jeg er full blir jeg utrolig flørtende og synes det er skikkelig moro, særlig da når jeg får bekreftelse tilbake. Det er ikke sånn at jeg står og flørter med en fyr som er totalt avvisende. Uansett. Nå kunne jeg aldri noen gang gått lenger enn dette med noen jeg var klar over at har kjæreste. Det er så galt på alle mulige måter. Nei, det er ikke jeg som er i et forhold, men jeg hadde ikke likt om noen hadde holdt på sånn med min kjæreste. 

En av jentene mente at det faktisk ikke var hennes ansvar. "Det er ikke jeg som er i et forhold, og gjør han dette med meg gjør han det med andre også". Hun mente at det ikke spiller noen rolle om han er i et forhold eller ikke når det kun er snakk om et hook-up. Hun fortalte til og med at dette har skjedd. Hooket hennes fortalte henne like før de skulle krype til køys at han var i et forhold. Stoppet det henne? Nei. 

Personlig synes jeg dette er en forferdelig holdning. Tenk om det hadde vært din kjæreste. En ting er å gå på en ærlig feil. Mange unnlater å nevne at de er i et forhold, og da kan man faktisk ikke ta skylden som den tredje parten fordi man faktisk ble ført bak lyset. Når du vet om det blir det bare feil i mine øyne. 

Jeg er på ingen måte perfekt her, og har gjort noen feil selv. Det er ingen unnskylding, men jeg vet at det jeg har gjort er galt. Jeg synes det er fælt og jeg skammer meg, men hvor går egentlig grensa for hva som er greit og ikke? Hva er lov og hva er ikke lov? Noen ser jo på det å føre en hyggelig samtale med en fyr som har kjæreste som noe galt. Personlig synes jeg alt forbi flørting er totalt uakseptabelt, og flørting er kanskje uskyldig, men på grensa. 

Det jeg lurer på nå er hva dere mener? Har man ansvar som singel jente eller gutt på byen? Hvor går grensa for hva som er galt å gjøre når du vet at den andre er i et forhold? Jeg er oppriktig nysgjerrig, så del gjerne deres mening!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HELGENS HANDEL

Denne uken ble handelen lagt til fredag (edit: det er torsdag og jeg har null kontroll på ukedagene) i stede for mandag. Det er rett og slett fordi jeg var superfattig på mandag, så det hele ble forskjøvet litt. I dag står det litt bedre til med kontoen, så jeg dro på Kiwi for å handle inn masse kos til helgen. I kveld får jeg besøk av Marte og Martine. Vi skal lage taco og kose oss, og på lørdag skal vi ha pizzakveld/vors her. Det blir så koselig, masse sosialisering. 

Nå er det klart for både taco og pizza! I tillegg kjøpte jeg noe jeg aldri pleier å kjøpe, nemlig biff. Ja, det er FirstPrice, men jeg steker den ihjel uansett så det er sykt unødvendig å bruke mye penger på det. Jeg synes egentlig det er litt ekkelt, men litt godt så en gang i året kjøper jeg meg biff. Jeg må dele den i tynne skiver og steke den til den typ er svidd, haha. Det er faktisk godt! Så det skal jeg lage med rotmos og et eller annet godt ved siden av, namnam. 

Julevarene er i butikk, så jeg måtte kjøpe denne julebrusen! Den er skikkelig god, og i tillegg er den sukkerfri. Da kan jeg kose meg med god samvittighet, selv på en torsdag. Gjett om jeg skal ha en slik til tacoen i kveld da. Nå har de også fått den på stor flaske, jeg skal hamstre inn så jeg har til hele Desember. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

LEOPARD LOVE

Reklame - inneholder annonselenke

Jeg bestilte meg disse fra salget på Nelly, og de er så fine! De blir så kule til et helsort antrekk for eksempel. Jeg har sett meg ut en kjole jeg skal kjøpe, og disse er helt perfekte til. Heisann julebord. Dere kan finne de HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

"HAR DERE ET LEDIG BORD TIL ÉN?"

En ting er å dra på kino alene. Da kan jeg sitte der med popcornet mitt og nyte filmen. Det er lett å glemme at jeg ikke sitter hjemme alene i stua. Når det er snakk om å dra ut å spise er det annerledes. Hva gjør man egentlig på en restaurant alene? Man spiser og nyter et godt glass vin, men hva gjør man utover dette? Jeg vil ikke sitte og se på mobilen mens jeg venter på maten, men det er da man vanligvis konverserer med bordvennene. Vel, alt dette skulle jeg få svar på da jeg dro ut for å spise på restaurant alene i går!

Jeg har lyst til å starte med å si akkurat hvordan jeg følte det var, men jeg skal la dere vente i spenning litt til. Vi må jo fortelle historien først! Jeg hadde spurt etter et koselig og litt romantisk sted i gruppechatten, og fikk tips om Taverna'n på Yongstorvet. Der har jeg vært før, og det er både superkoselig og skikkelig god mat. Jeg nærmet meg og så at det var stappfullt inne i lokalet. Herregud, det her klarer jeg ikke. Hva om de plasserer meg på et langbord ved siden av noen? De kommer sikkert til å synes synd på meg når de skjønner at jeg er der alene og vil sosialisere. Det vil jeg jo IKKE. Nei, jeg leter etter et sted med færre folk. Jeg tok i ørepropper og gikk videre. Det er onsdag kvelde hvorfor er folk så jævla sosiale?

Jeg gikk bortover mot Torggata, men av en eller annen grunn snudde jeg. Skjerp deg, Andrea det her skal du klare! Plutselig stod jeg utenfor inngangsdøren til Taverna'n igjen, og denne gangen skulle jeg inn. Hvis jeg skal være ærlig var jeg livredd. Jeg synes det var så skummelt. Hjertet banket en million ganger i minuttet og synes mitt ble faktisk litt uklart. Jeg synes det var så skummelt. Nå stod jeg innenfor dørene og gikk skrittene bort til en slags bar hvor man tydeligvis får bord. Det var i hvert fall ingen som møtte meg i døren.

"Hei, har dere et ledig bort til én?". Jeg ville legge på et haha, men holdt det inne. En hyggelig servitør viste meg til et enslig bord, heldigvis på trygg avstand fra andre mennesker, og der slo jeg meg ned. Nå var det egentlig helt greit. Jeg var på plass, begynte å kikke på menyen og vel, det var ikke så skummelt lenger. 

Det ble selvfølgelig et glass vin mens jeg prøvde å bestemme meg for hva jeg skulle spise. Jeg vet at de har utrolig god pizza, eller skorpe som de selv kaller det for, men det er onsdag og jeg er inne i denne "hold kosen til lørdag"-greia. Vel, jeg kom frem til at om jeg skal sitte her alene en kveld skal jeg i hvert fall kunne kose meg med akkurat det jeg vil ha. Servitøren kom og tok bestillingen min, og jeg stirret ut i luften mens jeg prøvde å finne ut hva jeg skulle bedrive tiden frem til pizzaen kom med.

Det første prosjektet ble å få det ene glasset med vin til å vare frem til maten kom. Det ble fort problematisk med tanke på at det glasset var min eneste venn for kvelden. En annen servitør kom og avbrøt tankene mine og spurte om jeg ville ha litt vann til vinen. Ja, hvorfor ikke da har jeg to ting jeg kan gjøre - drikke vann og drikke vin. Woho, tidsfordriv. Jeg måtte holde latteren inne da hun kom tilbake med vannet. Hun hadde nemlig fylt en karaffel og tatt med to vannglass. Hehe, det trengs ikke her er det nemlig bare meg!

Det var faktisk det morsomste som skjedde i løpet av de under 40 minuttene jeg tilbragte på restauranten. Like etter hendelsen med de to vannglassene fikk jeg maten min. Det jeg derimot ikke fikk var bestikk og aiolien jeg hadde bestilt. Jeg måtte da gjøre det jeg hater aller mest når jeg er ute og spise, og som jeg alltid får noen andre til å gjøre meg. Jeg måtte huke tak i en servitør. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hater det! Det er så skummelt, men nå hadde jeg ingen andre jeg kunne tvinge til å gjøre det for meg. Heldigvis skulle nabobordet få servert dessert, og jeg klarte å presse ut et lavt "unnskyld". Heldigvis hørte hun meg og jeg fikk både bestikk og aioli til slutt.

Det var en del som fortalt meg historier om at restauranten trodde de var en mat-kritiker eller restaurantanmelder fordi de kom og spiste alene. Vel, det var det ingen som trodde her da. Ingen som spurte hvordan maten smakte eller om jeg ville ha påfyll av vin, noe som var like greit, men skal man ikke liksom spørre om sånt underveis?

Da satt jeg nå der med pizza og vin. Jeg koste meg jeg altså, men jeg prøvde å kjenne litt på hva jeg følte underveis. Rundt meg var bordene fylt med vennegjenger som lo og koste seg. Jeg lyttet litt på samtalene deres, snappet litt med mine venner og på ett tidspunkt vurderte jeg å dra opp Tinder. Hvorfor? FORDI JEG HOLDT PÅ Å KJEDE MEG IHJEL! Det er ikke gøy å dra ut og spise alene. Det er en sosial ting man gjør med venner, kollegaer, familie, kjæreste, dates eller hvem som helst. Du gjør det ikke for å kose deg alene. Det er så forbanna kjedelig og jeg ville helst bare bli ferdig så jeg kunne dra ut og møte et par venninner for å ta ett glass vin til. Nei, jeg følte meg ikke ensom. Jeg kjente ikke på noe tristhet. Den eneste følelsen jeg satt med hele kvelden, foruten da jeg gikk inn og var livredd og da jeg lo av vannglassene, var kjedsomhet. 

Det er ingen å snakke med. Jeg spiser og så hva? Det som er hyggelig med å dra ut og spise er selskapet. Man kan sitte i timesvis og le, snakke og kose seg. Nå var jeg inne i restauranten i nøyaktig 37 minutter, og da jeg hadde tømt alt av aioli og rødvin satt jeg der og tenke "hva gjør jeg nå?". Det var så koselig der, men jeg kan jo ikke sitte og stirre ut i luften bare fordi stemningen der er hyggelig. Jeg fikk lyst til å invitere hele vennegjengen fordi dét hadde vært koselig. Det å sitte der alene er som sagt bare utrolig kjedelig.

Jeg fikk på meg jakken og gikk bort til baren for å betale for det som var et veldig godt måltid. Maten skal jeg ikke si noe på, men servicen var så der. Det må jeg faktisk skyte inn her altså. Uansett så kom jeg meg ut i friheten. Jeg dro for å møte et par venninner og tok det som ble tre glass vin og en shot. Om ikke annet gjorde denne alene-middagen at jeg fikk lyst til å sosialisere meg, så sånn sett var det hyggelig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TRE DAGER TIL ÅRETS VIKTIGSTE BEGIVENHET

Nei, jeg snakker ikke om bursdagen min. Det kunne fort vært det, men det er enda åtte dager til den. Vi kan si at bursdagen min havner på en god andreplass. Det er én viktig hendelse som faktisk er viktigere, og den finner sted allerede på lørdag 21. oktober. Jeg snakker selvfølgelig om NOAHs fakkeltog mot pels. 

Med en regjering som støtter oppunder pelsdyrnæringen i Norge er det viktigere enn noensinne at vi står opp og sier ifra at dette ikke er greit. Samtidig som pelsdyroppdrett blir forbudt i stadig flere land fortsetter vår sittende regjering å bevilge penger til en næring som torturerer og skader dyr, kun for at du skal få en fin krage på vinterjakken din. Nå har vi virkelig muligheten til å fortelle Norges politikere at vi aldri kommer til å gi oss før alle bur er tomme, og vi får et absolutt forbud mot pelsdyroppdrett! 


Bilder fra NOAH, hentet med tillatelse

7 av 10 er mot pelsdyroppdrett 

900 000 pelsdyr tas livet av på pelsfarmer i Norge i løpet av ett år

Pels er 3-10 ganger så forurensende som fuskepels

Mattilsynets tilsyn med revefarmer i 2014 dekket 36% av farmene, og viste avvik hos 46,5% av disse

I Østerrike, Storbritannia, Kroatia og Nederland er det vedtatt forbud mot all pelsproduksjon.

I Sverige og Danmark er det vedtatt regler som gjør revefarming umulig.

(Kilde: pelsut.no)

NOAHs fakkeltog mot pels har vokst i løpet av de 14 årene det har blitt arrangert, og har blitt Europas største markering for pelsdyr! Fakkeltoget arrangeres over hele landet (du kan finne en oversikt på Facebooksiden til NOAH eller på dyrsrettigheter.no) så flest mulig kan delta. Her i Oslo er det oppmøte på Younstorget klokken 17.00 og toget ender foran Stortinget hvor det blir appeller fra kjente mennesker og politikere! Vær så snill, del budskapet og få med deg alle du kjenner i årets viktigste fakkeltog. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK TAR DU VARE PÅ EXTENSIONET DITT

Jeg har brukt extension flere ganger i løpet av livet mitt. Det har vært clips, microringer og nå teip. Jeg kan uten tvil si at teip er det eneste jeg noen gang har vært virkelig komfortabel med å bruke, og det eneste jeg ikke merker at jeg har i håret. Det som også er veldig positivt med teip er at det sliter minimalt på håret, i motsetning til mye annet som for eksempel de to andre formene for extension jeg har nevnt. 

Det er veldig viktig å ta vare på både eget hår og extensionhåret når man har det. Rette produkter og behandling har utrolig mye å si for hvor lenge extensionet holder seg pent, og hvor mye eller lite det sliter på ditt eget hår. Her er mine beste tips for å ta vare på eget og falsk hår: 

 Dra til en frisør og få han eller henne til å sette på godt extension. For det første vil det synes mindre enn om du gjør det selv eller får en venninne til å gjøre det. For det andre kan frisøren jobben sin godt og vil passe på å sette på håret slik at du merker det minst mulig, og at det ikke lugger eller drar noe sted. Da får du i tillegg klipt ditt eget hår slik at det faller fint inn i det falske. 

 Skaff informasjon om hva slags produkter du må unngå, og hvilke du kan bruke! Mitt teip-extension kan for eksempel ikke være i kontakt med olje for da vil det skli ut. Det vil si at jeg verken kan bruke shampoo, kur eller balsam som inneholder olje! 

 Selv om håret ditt trenger å vokse og derfor trenger proteiner vil produkter med mye av dette tørke ut extensionet ditt så det varer kortere. 

 Spør frisøren din om hvilke produkter han eller henne anbefaler for deg og ditt hår, inkludert extensionet. De har god peiling, og vet hva du kan ha i håret for å pleie og styrke det samtidig som du tar vare på det falske håret. 

 Kjøp en extension-børste! Det gjør at håret holder seg fint mye lenger. 

 Bruk alltid varmebeskyttende på eget og falskt hår om du skal føne, rette eller krølle det! 

  Sov med en lett flette for å slite minst mulig på håret i løpet av natten. Da kan du jo få fine bølger du kan gå med neste dag, så slipper du å bruke varmeverktøy som sliter på håret!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

SELVFØLGELIG LØPER JEG IKKE I MØRKET

I går leste jeg en artikkel om at 70 prosent av kvinner er redde for å løpe i mørket. Vet dere hva? Jeg er en av dem. Faen heller, jeg er livredd for å i mørket. 

Hvis jeg skal være ærlig med dere så føler jeg at noen følger etter meg eller er klare til å kidnappe, rane, overfalle eller voldta meg nesten hver eneste gang jeg går på folketomme steder alene i mørket. Jeg er ordentlig redd. Som regel FaceTimer jeg med venner eller ringer pappa for å føle meg tryggere, og faktisk for at disse fiktive (?) overgrepsmennene skal se at jeg snakker med noen som vet hvor jeg er. 

Det er flere ganger jeg har ønsket å bli lenger hos venninner, ta en sen treningsøkt eller løpe meg en tur en tidlig høstkveld. Allikevel gjør jeg det ikke. Jeg drar tidligere, dropper treningsøkten og blir hjemme i stede. Hvorfor? Fordi jeg er redd. Jeg er redd for at noe eller noen kan ta seg rettigheter de ikke har overfor meg og min kropp i mørket, og det aller verste - komme unna med det fordi ingen ser dem. Jeg skulle til å si at jeg er redd for at de skal ta fra meg friheten min, men det gjør de på en måte allerede. De hindrer meg i å gjøre ting jeg vil fordi jeg er redd for hva som kan skje. 

Jeg vil ikke ha det slik, og jeg vil heller ikke at andre skal ha det slik! Allikevel er det godt å vite at vi er flere om det, samtidig som det viser hva slags holdninger som finnes rundt i dette landet. Det er en grunn til at vi er redde, og det er fordi vi leser om og ser at ting skjer. Vi er redde fordi vi har følt oss etterfulgt av biler, menn, gjenger og skygger. Vi er redde fordi vi har blitt skremt. Vi er redde fordi vi vet det er en reell sjanse for at noe kan skje. 

Jeg har løpt hjem fordi jeg har vært redd. Jeg har plutselig endret rute fordi jeg har vært redd. Jeg har droppet å gå ut fordi jeg er redd. Så... Hva skal vi gjøre med dette?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN NYHET PÅ BLOGGEN

Jeg blir veldig fort lei av ting, og nå følte jeg det var på tide med en forandring på bloggen! Personlig elsker jeg det. Jeg synes hele bloggen ble mye lysere og finere med denne forandringen. Ser dere hva jeg har gjort? Jepp, jeg har endret header! Det er sånne små ting som utgjør en stor forskjell. Nå har jeg hatt den andre ganske lenge og begynte å bli veldig lei. Nå vil jeg gjerne vite hva dere synes. Liker dere den gamle eller den nye headeren best?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN ARBEIDSDAG MED BLOGG OG JOBB

Hvordan ser egentlig en dag ut for meg når jeg har butikkjobb og blogg? Det er ikke slik at jeg, som mange bloggere, kan bruke en hel dag på bloggen hver eneste dag. Dette er jo litt synd fordi da kunne jeg gjort det enda bedre og hatt mer tid, men jeg synes nå det går ganske greit uansett! Nå skal jeg ta dere gjennom en typisk arbeidsdag for meg. 

08.00 Når jeg skal jobbe samme dag, men begynner senere på dagen er det viktig å komme seg opp tidlig så jeg får gjort mest mulig før den tid. Jeg står opp, lager kaffe og ordner litt lett frokost. Jeg spiser og drikker kaffe samtidig som jeg starter å jobbe med bloggen. Her kan det være alt fra idémyldring til å skrive innlegg. Jeg pleier ofte å sette meg ned og komme på idéer til innlegg jeg kan skrive. Hvis jeg allerede har gjort dette eller fått en veldig god idé til et innlegg begynner jeg bare å skrive. Her kommer det an på hvor god tid jeg har, men jeg pleier å sitte i en til to timer med dette på morgenen. 

10.00 Det er tid for trening! Jeg hater å ha dårlig tid, så om jeg begynner på jobb klokken to er dette det seneste jeg kan dra på trening. Det er litt rart, men jeg trenger god tid til å kunne slappe av litt før jeg drar på jobb etter en hard treningsøkt. Her kommer det an på hva som står på planen, men styrkeprogrammet mitt tar cirka en time og hvis jeg skal løpe intervaller tar det rundt en halvtimes tid. I tillegg bruker jeg litt tid på å komme til og fra trening, så jeg pleier å beregne to timer. 

12.00 Tilbake! Nå må jeg dusje og fikse meg. Hvor lang tid dette tar kommer an på om jeg skal vaske håret eller ikke, mest fordi det tar en evighet å tørke. Heldigvis er jeg en mester på å multitaske (tror jeg selv), så jeg pleier å føne håret, sminke meg og spise om hverandre. Nå må jeg også spise en god lunsj som holder godt utover arbeidsdagen. 

12.45 Jeg pleier alltid å ha med lunsj på jobb, både fordi det er mye billigere enn å kjøpe lunsj, og fordi jeg unngår å kjøpe noe usunt som frister der og da. I det siste har jeg pleid å lage en god og mettende salat med masse grønnsaker, kokt egg og Cottage Cheese. Dette tar ikke så lang tid å lage, og det metter akkuat nok.

13.00 Nå tar jeg utgangspunkt i dag hvor jeg startet på jobb klokken 14.00. Nå er det en time til jeg starter på jobb, og jeg er ferdig stelt og sminket. Da er det rett tilbake på Macen og prøve å få gjort så mye som mulig av blogg-relaterte ting. Det kan være å skrive ferdig innlegg, redigere bilder, gjøre research og svare på kommentarer. Dette sitter jeg med helt til jeg må dra på jobb. 

14.00 Jobb! I dag er jeg ferdig 20.15, så det skjer ikke så mye annet i løpet av denne tiden. 

20.30 Nå er jeg hjemme igjen, og slenger sammen noe mat. Jeg hater å lage mat, og særlig så sent. Derfor blir det ofte noe jeg kan bake i ovnen som for eksempel laks, kylling eller grønnsaker. Da kan jeg nemlig gjøre andre ting samtidig, som for eksempel å blogge. Denne uken jobber jeg hver dag frem til lørdag så da er det viktig å skrive klart noen innlegg. Jeg rekker ikke blogge tre gode innlegg om dagen når jeg jobber 7 timer hver dag i tillegg, så da må jeg ha noe på lager. Med mindre jeg er sosial går resten av kvelden til blogg. Helt fra jeg setter meg ned med Macen og frem til jeg skal legge meg. 

23.30 Natta! Jeg prøver å legge meg senest halv tolv fordi det alltid tar litt tid før jeg klarer å sovne, og jeg trenger masse søvn så jeg er klar til neste dag. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

WINING & DINING

I går hadde jeg egentlig planer om å dra ut og spise. Jeg ba om tips i gruppechatten om en koselig restaurant fordi jeg var plutselig helt tom for idéer. Venninnen min tipset meg om Taverna'n på Youngstorvet, og den hadde jeg helt glemt. De har amazing pizza og det er superkoselig. Dessverre fant jeg ut at de stengte klokken ni på mandager, og i og med at jeg var ferdig på jobb kvart over åtte funket ikke det så bra. Da ble det endring i planene og middag med vin hjemme i stede. Det var så koselig. Jeg gjorde det skikkelig hyggelig med masse levende lys og fin musikk mens maten ble laget og jeg koste meg med ett glass rødvin. Noen ganger er det hyggelig å være hjemme også, men planen er å prøve Taverna'n på onsdag i stede. 

Jeg fikk bare skikkelig lyst til å vise dere hvor koselig det var her i går! Av en eller annen grunn synes jeg det er litt koselig med døde roser, haha. Det er litt fint på en måte, uten at jeg helt vet hvorfor. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #6

AKKURAT NÅ :

Jeg har akkurat kommet hem fra jobb, Denne mandagen startet skikkelig dårlig. Jeg var i så dårlig humør. På lørdag brukte jeg den siste kaffekapselen, og glemte å kjøpe ny noe som gjorde morgenen helt forferdelig. I need my coffee. I tillegg var jeg trøtt og støl, og hadde fått gnagsår på hælen. Jippi. Til tross for all klagingen kom jeg meg til Marte og vi klarte å komme oss sammen på trening. Det var alt som skulle til for å snu dagen, fordi plutselig var den mye bedre! Trening altså, godt for sjela. 

UKENS TANKE:

Hvor utrolig lett det er å provosere menn, haha. Unnskyld, men jeg kan ikke gjøre annet enn å le av kommentarene som strømmer inn på mine litt kritiske dating-innlegg. Særlig i innlegget om hva som gjør at jeg dumper fyren på første date fant mange menn veien til kommentarfeltet og var mildt sagt ikke blide. Hallo folkens, det er et innlegg om første date ikke om hva som gjør at jeg dumper fyren i et forhold! Slapp av, gutter :-)

UKENS SERIE:

Friends! Yei! Haha, blir aldri lei av den serien, men nå har jeg blitt tipset om en serie som handler om FBI. Jeg vet ikke så mye mer, men det er typ sånn basert på en ekte hstorie, og jeg elsker slikt. Så den skal jeg starte på snart. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Dette har vært en skikkelig bra uke bloggmessig! Jeg har hatt masse inspirasjon, og lesertallene har vært høyere enn normalt hele uken og det gjør meg glad. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Veldig random, men det er sykt irriterende at jeg er så svak i grepet! Haha dere skjønner ingenting nå eller? Jeg snakker om trening. Det er så irriterende når vekten er fin og jeg vet jeg kan klare mer, men hendene mine orker ikke holde lenger. Jeg må trene det opp eller noe fordi det er utrolig irriterende. 

UKENS MATRETT:

 Jeg har spist laks to ganger, noe som er veldig uvanlig til å være meg. Jeg er ikke så glad i sjømat, og tvinger meg egentlig bare til å spise laks innimellom fordi jeg vet det er bra for kroppen. Jeg har nemlig funnet en ting som gjør laksen så god. Det var vel egentlig Morten som tipset meg om dette så han skal få litt av æren. Det er så enkelt som at jeg baker laks i ovnen med pesto og sitronpepper på. Det er så sinnssykt godt!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Gjør du dette dumper jeg deg på første date 

7 grunner til at jeg vil forbli singel

4 timer på legevakta

Dere synes tydeligvis min nye kategori singelliv & dating er spennende, så det er veldig moro å se!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GJØR EN GRÅ HØST MORSOMERE MED DISSE TIPSENE

Høsten er utrolig vakker, men den kan også virke litt grå og trist. Nå som det begynner å bli mørkere og kaldere ute er det lett å gå inn i en mild eller tung vinterdepresjon. Det skjer mange hver eneste høst og vinter, og det er kanskje ekstra trist for de som ikke har kjæreste, eller hvis man bor helt alene. Jeg har selv havnet i den fella, men det skal ikke skje i år! Det er mulig å unngå, og her kommer mine tips til å gjøre en mørk og kald høst veldig mye hyggeligere. 

- SOSIALISER DEG - 

Dette er viktig! Selv når du egentlig vil være alene, kan det være lurt å bli med en liten tur om resten av gjengen skal være sosiale. I verste fall er det jo bare å dra hjem igjen. Det verste du kan gjøre er å isolere deg fra omverden. Ta initiativ og si alltid ja til å være med om noen spør. 

- ARRANGER SYDEN-FEST - 

Det er en typisk ting man gjør på sommeren, men hvor hyggelig er det ikke å spre litt sydenstemning midt i oktober? Fyll leiligheten med oppblåsbare palmer, Hawaii-kranser og masse farger. Inviter alle vennene dine og kanskje noen ekstra, så har dere tidenes sommerfest i høstmørket. Det må jo få opp humøret. 

- SPIS SUNN OG NÆRINGSRIK MAT - 

Altså, jeg er en trøstespiser og hvis jeg føler meg litt nedfor er det lett å ty til sjokoladen. Dessverre gjør det ingenting bedre, og man får mye mer energi, overskudd og gleder av å spise sunn og næringsrik mat! Fyll tallerkenen med forskjellige grønnsaker, prøv nye matretter og kos deg på kjøkkenet mens du lager god og bra mat. 

- KOM DEG PÅ TRENING - 

Sånn helt seriøst trening gjør så mye med humøret. Hvis jeg har en skikkelig drittdag og drar på trening er humøret mitt minst ti ganger bedre når jeg kommer hjem. Endorfiner, kjære lesere! Trening er supert for å få ekstra energi, overskudd og litt ekstra lykke i en mørk og trist hverdag. 

- KLE DEG I FARGER - 

Jeg blir faktisk litt gladere av å bruke farger enn om jeg kun går i sort hver eneste dag. Sleng på en knall rosa genser eller en gul veske for å sprite opp antrekket litt. Det gjør seg med litt farger i en ellers grå hverdag. 

- DELTA PÅ ET KURS - 

Det kan bli kjempegøy! Da har du en fast avtale kanskje en gang i uken. Bruk anledningen til å lære deg noe du alltid har ønsket. Kanskje du vil lære å strikke, lage god mat eller lære deg et nytt språk? Det finnes kurs for omtrent alt du kan tenke deg, så her er det bare å Google i vei. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SJARMERER DU MEG I SENK

Nå har jeg lagt mye fokus på det negative ved dating i det siste. Jeg har skrevet hva jeg sveiper forbi på Tinder og hva som gjør at du blir dumpa på første date om det er meg du møter. Nå tenkte jeg å snu om litt, og i dag skal jeg fortelle dere hva som gjør at jeg blir sjarmert i senk! Det er egentlig ikke så vanskelig som det kanskje har virket som til nå på bloggen. Egentlig faller jeg veldig lett for gutter og det skal ikke så mye til før jeg får en crush. 

Viser omsorg. Det er så sjarmerende at jeg dåner. Hvis han viser omsorg blir jeg svak med en gang altså. Enten han viser omsorg for meg eller snakker om hvordan han behandler familie eller venner, det er så tiltrekkende. Å jobbe innenfor yrker hvor man viser omsorg som å jobbe med eldre eller syke er også veldig koselig.

❤ Får meg til å le. Hello klisjé, men det er jo sant! Jeg vil jo ha en fyr jeg kan le sammen med, og at vi synes mye av det samme er morsomt. 

❤ Kan være litt ondskapsfull. Dette høres sykt ut, men jeg er litt ondskapsfull og det er jo ikke gøy å være det alene! Altså ikke slem, men kunne være litt... Ja, jo kanskje litt slem haha. Dette er vanskelig å forklare, det blir bare feil, men jeg skjønner selv hva jeg mener. 

❤ Viser engasjement. Det er så sexy hvis han snakker om noe han virkelig bryr seg om med masse engasjement! Det kan være alt fra jobb til film, men det er sykt tiltrekkende å vise engasjement for noe uansett hva det er. 

❤ Tør å si ifra. Jeg kan ikke ha en pusegutt som gir seg på alt. Da kommer jeg til å overkjøre han, dessverre. Jeg vil kunne ta kranglene og diskusjonen! Jeg vil ikke at noen bare skal gi seg på alt og si seg enig selv om de ikke er det. 

❤ Har ganske likt syn på verden som meg. Altså hvis du mener at Trump er en kjernekar har ikke vi så mye mer å snakke om. Det må være litt likt syn på verden for at det her skal fungere. 

❤ Er kjekk. Det skader ikke å se bra ut altså! Personlighet har så mye å si, og om du ser bra ut, men er en drittsekk funker det ikke. Allikevel, hvis du er den fine fyren og i tillegg ser bra ut er det ikke noe galt i det!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅR JEG FØLER MEG ENSOM...

Dette innlegget skrev jeg en natt for litt siden hvor jeg ikke fikk sove..


Nå er klokken halv tre og jeg får ikke sove. Jeg har alt for mange tanker og følelser som løper løpsk i hodet mitt. Jeg klarer ikke legge det fra meg, og med det klarer jeg heller ikke sove. For å få det til å slutte må jeg gjøre den eneste tingen som hjelper, nemlig skrive det ned. So here you go. Andrea ufiltrert. 

Herregud, så lett det er å føle seg ensom. Jeg kjente så på akkurat dette i går, nå, og har egentlig gjort det de siste dagene. Nå er jeg ikke rundt mennesker hele tiden, og med en gang jeg er alene føler jeg meg ensom. Jeg er helt alene. Jeg har ingen. 

Nå har det seg slik at jeg ikke er ensom. Livet mitt er fullt av fantastiske mennesker som jeg vet er der, alltid. Jeg har familie og venner som er der med en gang jeg trenger det, og selv når jeg ikke gjør det. Allikevel tar jeg meg i å kjenne på følelsen av ensomhet. Det som gjør meg trist oppi det hele er hvordan de som faktisk er alene må ha det når jeg som har så mange i livet mitt kan føle meg så ensom.

Ensomhet bør ikke bagatelliseres. Flere har antakeligvis mistet seg selv og livet til dette. Det er så vondt, og følelsen av å være fortapt i en så stor verden når det finnes så mange mennesker der ute er skummel. Det er hardt og vondt. Hvorfor er det ingen som bryr seg om meg? Hvorfor vil ingen ta vare på meg? Hvorfor er det ingen som kan like meg? Kanskje tåpelige spørsmål i dine øyne, men kraftige og såre spørsmål hos andre. 

Jeg vil ikke føle meg ensom. Selv om dere tror at jeg vil være alene vil jeg egentlig bare at noen skal ta seg bryet med å nekte meg det. Ikke la meg være alene! Press på, få meg med. Det er kanskje egoistisk og barnslig, men det er akkurat dette jeg trenger og ønsker så sårt når jeg føler meg alene. At noen skal ønske meg med. At noen skal ville ha meg der. Når jeg lukker meg inne har jeg det ikke bra, og det vil jeg at dere skal se. Det er ikke fair av meg, og jeg vet det. Allikevel kan jeg ikke noe for det. Det er slik jeg føler det. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN PAUSE FRA KOMMENTARFELTET

Nå skal jeg fortelle dere noe jeg hater å innrømme. Jeg blir sliten av kommentarfeltet mitt. Vanligvis er det veldig hyggelige kommentarer, og dere kan gjøre dagen min så mye bedre! Til tross for dette er det dager jeg ikke tør å åpne det selv om det mest sannsynlig ikke er noe negativt. Ingen provoserende innlegg eller clickbaits, men jeg vil ikke ta risken. Jeg orker ikke lese meg gjennom useriøse og slemme kommentarer. 

Slemme kommentarer er en del av gamet, og det forstår jeg. Det er ikke greit på noen som helst måte, men jeg er innforstått med at det er slik det er å blogge eller mene noe som helst i det offentlige rom. Allikevel er det dager jeg orker å utsette meg for den dritten. Noen dager kan jeg tåle tjue stygge kommentarer på rad, mens jeg blir på gråten av en litt krass kommentar dagen etterpå. Det er slitsomt å hele tiden bli vurdert, analysert og kritisert. 

Nå er jeg sliten, i dårlig form og lei av å ikke vite hvorfor. Derfor orker jeg ikke lese gjennom kommentarfeltet like ofte som før. Jeg håper dere fortsetter å legge igjen de fine kommentarene dere pleier, fordi jeg skal lese dem! Bare ikke akkurat i dag, og kanskje heller ikke i morgen. Kommentarfeltet er fortsatt åpent og fritt. Jeg kommer aldri til å stenge det, men akkurat nå tar jeg en liten pause. Håper dere forstår!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SPØRSMÅLSRUNDE // PERSONLIG TRENER

Det kommer mange spørsmål om personlig trener, så for en stund siden kjørte jeg i gang en liten spørsmålsrunde! Her svarer jeg på de mest stilte spørsmålene. Nå vil jeg presisere at jeg kun snakker ut ifra egen erfaring, og dette er slik jeg opplever det :-) Hvis dere lurer på noe mer er det som alltid bare å spørre i kommentarfeltet. 

Hva koster personlig trener?

Det varierer litt fra sted til sted. Jeg anbefaler å sjekke ut hjemmesiden til treningssenteret ditt. Det pleier ofte å ligge en oversikt der over priser og erfaringen/spesialiteten til de forskjellige trenerne!

Hvordan trener man med PT?

Nå kan jeg bare snakke ut ifra egen erfaring. Det vi gjør er at han viser meg de forskjellige øvelsene, lærer meg teknikken og så følger han med på om jeg gjør det rett og hav jeg eventuelt må endre på. I tillegg pusher han med akkurat nok, noe jeg virkelig trenger! Han ser også når jeg kan øke vekt og repetisjoner underveis, noe som er kjempebra fordi jeg synes det er litt skummelt å øke for mye fordi jeg er redd for å gjøre noe feil. 

Når fikk du personlig trener?

Jeg hadde min aller første PT-time 19. september. 

Trener dere mest cardio eller vekter?

Vi trener bare styrke på timene. Jeg gjør cardio alene utenom :-). Programmet han har laget er et styrkeprogram, og så har han kommet med anbefalinger til cardio-økter jeg kan gjøre mellom disse. 

Fikk du beskjed om hva du kan og ikke kan spise?

Jeg kan spise akkurat hva jeg vil, men han kom med anbefalinger om hva jeg bør spise mer og mindre av for å få mest ut av opplegget! Jeg skrev opp hva jeg spiste i to dager, og ut i fra det så han hva jeg trengte mer og mindre av :-). 

Hvilken kroppsdel trener du mest?

Programmet er et fullkroppsprogram med fokus på bein og rumpe. Jeg synes det er mye morsommere å trene enn overkropp av en eller annen grunn. Derfor la vi fokuset på det da vi snakket om hva jeg ville trene mest. I tillegg la han øvelser som trener store deler av overkroppen innimellom alle bein-øvelsene så jeg får trent det også. Jeg elsker sammensettingen av programmet! Det er skikkelig effektivt og intenst, men det gjør det bare morsomt. 

På hvilket senter har du personlig trener?

Jeg trener på EVO, så det er en PT som jobber der :-)

Hvor ofte trener du med PT?

Vi har vel trent cirka en gang i uken i det siste, og så har jeg trent alene resten. Den første uken møttes vi to ganger tror jeg!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TOPPLOKKET KOKER

Her kommer det et usedvanlig sent innlegg til dere. Emilie har akkurat dratt hjem, og jeg skal bare se et par episoder av Friends før jeg legger meg. Av en eller annen grunn begynte jeg å tenke over ting som irriterer meg. Eller, det kommer vel ikke helt ut av det blå. Jeg har irritert meg over 5 av 6 punkter i løpet av den siste timen, så det kan ha noe med det å gjøre. Det er slike typiske ting som stadig skjer, men som er døds-irriterende. Er det noen som kjenner seg igjen? Jeg velger å dele dette med dere i håp om å finne noen som kan irritere seg sammen med meg! Særlig punkt nummer to får det virkelig til å koke i topplokket... 

Ord delings feil (hehe). Jeg klarer det ikke! Hvis jeg ser skikkelig stygge orddelingsfeil får jeg så vondt i hjertet. Sett heller sammen fem ord for mye enn å dele opp det som skulle vært ett ord i tre. Døds viktig - under etasjen - spare bank. Disse tre har jeg sett det siste døgnet og jeg dåner, seriøst. 

❤ Falske venner. Okei, det er ikke sånn at jeg tror på det som står i horoskopet mitt, men jeg kan si så mye som at stjernetegnet mitt er meg! Hvis du vil forstå deg på meg er det å Google "skorpion stjernetegn" alt du trenger å gjøre. Det står blant annet at lojalitet er veldig viktig for en skorpion og der har du meg. Jeg er lojal til døden, men om du svikter meg får du ikke noe bedre tilbake. "En skorpion glemmer aldri", og det er så sant som du får det. Jeg har null til overs for venner som svikter meg, og om du gjør det ser jeg ikke lenger på deg som en venn. 

❤ Vond vin. Det er bare trist. Må jeg utdype?

❤  Når Netflix spør om jeg fortsatt er her. Jeg er alltid her! Netflix, da ikke vær så usikker. Jeg forlater deg aldri  Det er så irriterende når jeg er midt i et marathon og må finne frem Macen for å bekrefte at jeg er der hele tiden. Hvis jeg går så skrur jeg deg av, slapp av. 

❤  Mennesker som ikke svarer når du sier hei. Det er så frekt! Jeg har alltid jobbet i serviceyrker, og jeg synes det er så utrolig frekt når folk ikke svarer meg når jeg hilser. Du ser meg inn i øynene og går videre, virkelig? Si hei som et normalt menneske. 

❤  Død Pepsi Max. Dette er jo det verste. Hvis jeg har litt Pepsi igjen blir jeg så glad, helt til jeg skal innta det og den er død :-(. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TRE GODE TIPS TIL FILMKVELDEN

Nå håper jeg dere alle er godt plantet i sofakroken. Enten dere er på vors, har familiekveld eller vennesammenkomst så er det lørdag og det er alltid hyggelig! Jeg har nettopp kommet hjem, og Emilie sitter i hjørnet av sofaen og gir meg stygge blikk fordi jeg blogger hehe. Vi skal ut og handle inn, så skal vi lage oss masse digg mat og slappe av i kveld. Lørdag er en perfekt tv-kveld, og for dere som enda ikke vet hva dere vil se på har jeg kommet med tre gode filmer!

- HOW TO BE SINGLE - 

Denne er perfekt til jentekvelden! Filmen handler om en gruppe mennesker som er singel i New York. Det høres kanskje ikke så spennende ut, men herregud den er så morsom. En perfekt feel good film for alle som er single! Eller for dere med kjærester som vil se hva dere går glipp av, haha. Det er kjærlighetshistorier og drama, som alltid. Nei, denne er rett og slett bare skikkelig morsom!

-12 YEARS A SLAVE -

Denne filmen MÅ dere se. Sofie og jeg så den for noen uker siden, det var hennes første og min andre gang. Det er en utrolig sterk, rørende og viktig film som jeg virkelig anbefaler dere alle å se. Filmen er basert på en ekte historie, noe som gjør alt en million ganger sterkere. 

Filmen handler om en mørkhudet mann som heter Solomon. Handlingen er lagt til 1800-tallet hvor slaveri dessverre var en del av den amerikanske kulturen i sørstatene. Solomon ble kidnappet i New York hvor han var en fri mann, og solgt som slave. Han hadde forskjellige eiere (jeg vet, blir kvalm selv) og jobbet på plantasjer rundt om i Lousiana i hele tolv år. 

Vi får se hele reisen fra han lever som en fri mann, til han blir kidnappet og hvordan han og resten av slavene blir behandlet av sine hvite eiere. Etter å ha sett denne kommer du aldri til å klare å høre noen si ordet neger igjen. Da jeg så den for første gang kom jeg gråtende hjem til pappa og lurte på hvorfor vi mennesker var så jævlige. Jeg sutret i to dager over hvor forferdelig verden er og hvor ekle hvite mennesker var. Allikevel er jeg utrolig glad for at jeg så den fordi den er så viktig og så fin, selv om den også er helt jævlig. 

- HACHIKO - 

Denne filmen er så nydelig, men her er det bare å gjøre seg klar med et lommetørkle. Ikke at noen bruker det nå til dags, men en serviett eller Kleenex da. Den er så trist, herregud! Jeg har aldri grått så mye av en film noen gang, men den er så sinnsykt fin at jeg må se den igjen og igjen. 

Filmen handler om Hachiko, en nydelig hund og eieren hans. De to har et ekstremt sterkt bånd, og vi får bli med på deres reise helt fra eieren finner Hachiko på togstasjonen som en bortkommen valp. Han tar han med hjem, og etter hvert blir de to tidenes radarpar! Etter hvert skjer det en del ting, og vi får se hvor utrolig sterkt et bånd mellom menneske og hun kan være. Lojaliteten til Hachiko er helt utrolig, og det fineste er at alt er basert på en ekte historie! Et must see. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // FREMTIDSPLANER, SMINKE, FORHOLD, DYR +++

Hvor er den nye jakken din fra? :-)

Den er fra Samsøe & Samsøe! Jeg fikk den i gave av verdens beste jenter (de er det på ordentlig) i bursdags-/avskjedsgave. Jeg elsker den, herregud så myk og fin den er. 

Kan du lage et innlegg om hvilke produkt du brukte til extensions? Hvordan du får det så glansfullt? Skader extensionet mye på ditt eget hår?

Ja, det kommer snart! Tusen takk for tips 

Hahaha hva synes du om folk som melder seg på/er med på Paradise? Sant de er sykt dumme i hodet, hahah.

Hahaha nei, jeg synes de som kommenterer nedlatende og slemme kommentarer på blogger er ganske dumme :-))))) 

Pierre som var med i Paradise Hotel går med gullkjede.. Syns du ikke noe om han pga. det??

Hadde ikke sveipet til høyre på Tinder, nei ;-)

Jeg bare lurer siden du er så opptatt av dyrevelferd. Noe som er bra, men siden du legger vipper, har du sjekket at de som legger vipper på deg faktisk ikke bruker mink hår? For det er det aller vanligste å bruke. Bare et tips:)

Jepp, det er i orden vet du! Jeg ordner vippene mine hos Beauty House og de bruker 100% polyester-vevde tråder. 

Hvor gammel var du da du begynte med sminke?

Hm.. Jeg prøvde for første gang i syvende-klasse, men begynte vel ikke å bruke det før i tiendeklasse kanskje. Jeg har alltid brukt lite sminke og gått mye uten fordi jeg synes det er så deilig!

Hvor ser du deg selv om ti år?

Wow, skummelt spørsmål! Jeg håper jeg er utdannet journalist og jobber som dette, gjerne sammen i kombinasjon med en stor blogg. Forhåpentligvis har jeg fått reist og opplevd store deler av verden. Jeg vil ha stabil og god økonomi, og eie min egen leilighet. Kanskje her i Oslo, kanskje i utlandet hvem vet. Skal vi se... Jeg er da 33 (herregud angst), og håper jeg har funnet min egen McDreamy og kanskje det til og med er på tide med en liten mini-meg? Jeg skal i hvert fall ha en hund, haha. 

Hvordan er forholdet mellom deg og Petter nå?

Det er bra. Vi er gode venner, men sees ikke så alt for ofte annet enn når han kommer uanmeldt og forstyrrer min alenetid for å låne doen eller lade mobilen sin, haha. Han er en av de jeg kan si alt til og være ærlig med, og det er veldig fint! Vi var jo veldig nære inne på PH, så det hadde vært litt trist om vi ikke hadde hatt noe kontakt i dag. 

Hvis du kunne valgt mellom jente eller gutt når du får barn hva ville du hatt og hva skal den hete?

Denne er enkel! Jeg ønsker meg først en gutt og så en jente, og så kanskje en gutt eller jente til. Jeg vet ikke om jeg vil ha to eller tre barn enda, det kan faktisk mannen min få bestemme. Da jeg var liten ønsket jeg meg alltid en storebror, så jeg har skikkelig lyst til å få en gutt først slik at han kan være en super storebror for den lille bebbis-jenta mi som kommer etterpå. 

Hva er det beste med Oslo?

For å være synes jeg Oslo er veldig kjedelig. Hvis jeg skal velge noe må det være at nesten alle mine nærmeste venner bor i byen, og at det er kort vei hjem for å besøke familien! 

Hvem savner du mest fra Paradise Hotel?

Akkurat nå er det Kevin! Jeg har ikke sett han på evigheter, må tvinge han på besøk snart. Jeg savner til og med rotet hans. Kom tilbake bby 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN FREDAGSKVELD

Hei, mine fine lesere! Aller først vil jeg si tusen takk for de fine tilbakemeldingene på innlegget uten sminke og vipper. Dere er så nydelige, herregud jeg smelter. Statusen på det er forresten at de ter sykt digg, og jeg har gått rundt uten sminke og vippe i to dager og følt meg forholdsvis fresh. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og skal bare slappe av i et par minutter før leiligheten skal vaskes! Jeg har faktisk allerede startet på kjøleskapet. Da jeg skulle sette inn matvarene jeg kom hjem med klarte jeg ikke la være, så nå er i hvert fall det rent. Snart skal resten av leiligheten bli like fin, nytt sengetøy skal på og så skal jeg tenne alle levende lys i hele leiligheten og kose meg med noe hyggelig på tv. Hvis jeg klarer å bli ferdig med å vaske innen Yummy Heaven stenger skal jeg belønne meg selv med en tur dit! Det er jo tross alt fredag. En rolig fredag i kontrast til forrige helg hvor jeg tømte baren på Sirkus, hehe. 

Nei, nå må jeg få vasket slik at jeg kan sove snart. #Hei70år. Vi blogges i morgen, og da kommer blant annet svarene på ukens spørsmål!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

AFTERMOVIE FRA BURSDAGSFEIRINGEN

Da Martine og jeg feiret bursdagen vår fikk vi hjelp av flinke Petter Grindahl til å filme kvelden! Godt var det for ingen av oss husket særlig mye dagen etterpå, haha. Jeg blir så glad av å se dette! Den kvelden var så morsom, og jeg koste meg fra første til siste sekund. Tusen takk igjen til alle som kom og gjorde kvelden vår så bra, og tusen takk til Petter som filmet det hele!

Hvis dere trenger hjelp til bilder eller film kan dere kontakte han på petgri@online.no! Sjekk også ut Instagramkontoen hans @pettergrindahl!

GJØR DU DETTE DUMPER JEG DEG PÅ FØRSTE DATE

Det er torsdag kveld, og det betyr et nytt innlegg i "Andrea tester singellivet". Forrige uke var jeg på kino helt alene, og hvordan det gikk kan dere lese om her. Etter at jeg skrev om dette fikk jeg mange forslag til hva jeg kan teste ut å gjøre alene!

Flere ønsket at jeg skulle teste ut å spise på restaurant alene, dra på en forestilling eller konsert og reise et sted helt alene! Planen var å spise ut alene denne uken, men som dere vet har jeg ikke vært helt i form, og hatt null matlyst. Av den grunn blir det dessverre utsatt til neste uke, men som et lite plaster på såret har jeg skrevet et innlegg om hva som gjør at jeg hadde dumpet gutten på første date! Håper dere liker det, og dere må gjerne komme med flere forslag til hva jeg kan teste ut å gjøre alene i kommentarfeltet 

Dating er både skummelt og moro, men de fleste av oss kan vel si oss enige i at den første daten som regel er ganske klein. I hvert fall i starten! Det å gi et godt førsteinntrykk har mye å si, og jeg vet at jeg stresser meg ihjel før en første date. Jeg overanalyserer alt, men det kan ha noe å gjøre med hvor skeptisk jeg er til daten. Det er noen ting som virkelig ikke fungerer for meg, og som faktisk fører til at jeg avbryter daten uten å ta meg bryet å finne på en unnskyldning. 

Behandler servitøren dårlig. Dette er tidenes deal breaker. Hvis du er frekk eller nedlatende mot de som jobber på restauranten eller baren, vel uansett om du behandler andre uten respekt reiser jeg meg opp og går. Jeg har så stor respekt for mennesker som jobber i serviceyrker, nettopp fordi det finne så mange idioter som behandler de dårlig. 

Stygge sko. Sorry, men om du kommer i skikkelig rare, klumpete klovnesko så ødelegger det førsteinntrykket. Det er rart hvor mye sko har å si, hehe, men da blir jeg skeptisk fra første sekund og kommer antakeligvis til å stirre på skoene dine resten av kvelden. 

Gullkjede. Jeg takler ikke gullkjede! Hvorfor i all verden skal du ha en gullfarget kjetting rundt halsen? Det er så harry at jeg begynner å grine. Nei, da snur jeg i døra.

Bevise hvor smart du er. Dette er så unødvendig. Du trenger ikke sitte å skulle bevise noe hele kvelden, i hvert fall ikke på på en hoven og ekkel "se så utrolig smart jeg er"-måte. Det verste jeg vet er setningen "vet du ikke det?" med et skikkelig stakkars deg-tonefall. Nei, jeg vet faktisk ikke alt i verden, men lær meg det gjerne!

Snakke om vår felles fremtid. Hehe, hadebra. Hvis du begynner å snakke om oss og fremtid, da løper jeg så fort jeg kan. Vi har kjent hverandre i en ganske klein halvtime, så nei jeg tror ikke vi skal snakke om en felles fremtid helt enda. Jeg trenger heller ikke vite hvor mange barn du ønsker deg og hvor du vil etablere deg på første date, det er bare creepy. 

Ikke liker dyr. Jeg stoler ikke på mennesker som ikke liker dyr, enkelt og greit. Det er veldig spesielt å hate dyr. Da tror jeg at du innerst inne er en psykopat helt uten empati, og med tanke på at jeg elsker dyr blir det full krasj. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SER DERE FORSKJELLEN PÅ MEG?

I dag har jeg gjort noe som muligens overrasker en del. Jeg har sett meg skikkelig lei på en spesiell ting ved utseendet mitt, og har valgt å gjøre noe med det. Jeg har vært litt smålei en stund nå, men ville ikke gjøre noe før jeg skulle feire bursdag helgen som var, men nå er det altså gjort...

I går bestemte jeg meg for at vippeextensionet mitt skulle av! Nå har jeg hatt det på helt siden slutten av april, og det er veldig lenge. Jeg vet at noen går med det flere år i strekk, men jeg er overrasket over å ha holdt ut så lenge som dette. Jeg savner å kunne fjerne all sminke, og det å kunne gni meg i øynene når jeg vil. Derfor sendte jeg en melding og endret timen min fra påfyll til fjerning. Det var litt skummelt fordi jeg har hatt det på så lenge! Hvordan ser jeg egentlig ut uten vippeextension? Nå har jeg gått masse uten sminke, men hvordan blir dette uten vipper egentlig? Jeg er spent på å finne ut av det, men det første spørsmålet har jeg allerede fått svar på! Æææh, det er så utrolig uvant. 

Slik ser jeg altså ut helt sminkefri med vippeextension. 

Slik ser jeg ut sminkefri og uten vippeextenson!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

REGJERINGEN GIR 2 MILLIONER TIL PELSNÆRINGEN

Platinum mink in
cell.
fur-bearing animals
Licensed from: max51288 / yayimages.com

Nå er jeg så sint at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. I dag ble statsbudjettet lagt frem. For å være ærlig har jeg ikke tenkt tanken på å sette meg inn i det. Jeg vet jeg burde, men jeg har faktisk ikke brydd meg. Det var helt til jeg leste en overskrift som gjorde at jeg satt kaffen i halsen, bokstavelig talt. 

Regjeringen skal gi 2 millioner kroner til den norske pelsnæringen. I en tid hvor flere og flere slutter seg om et forbud mot pels, og motegiganter som Gucci undertegner en avtale med FFA (Fur Free Alliance) som gjør at de ikke kan bruke pels i sine kommende kolleksjoner velger vår regjering og støtte denne industrien med millioner av kroner. Ja, pengene skal gå til et såkalt dyrevelferdsprogram for mink, men et slikt program hadde ikke vært nødvendig uten en næring som ødelegger dyrene! Det er denne næringen de nå støtter. 

Ikke nok med det. I tillegg ønsker regjeringen å kutte all statsstøtte til frivillige organisasjoner innenfor landbruk - og matindustrien. Det betyr at mange dyrevelferdsorganisasjoner som arbeider for dyrenes rettigheter mister støtten sin. Et eksempel på en slik organisasjon er NOAH som er en kjent og sterk organisasjon for dyrs rettigheter. Det er de som arrangerer fakkeltoget mot Pels neste lørdag. Nå er det viktigere enn noen gang at vi stiller opp mot denne næringen og viser regjeringen hvor feil denne avgjørelsen er!

Jeg er så sint og lei meg at det er like før tårene kommer. Jeg er så skuffet over regjeringen. Jeg klarer ikke si mer enn dette, og jeg håper alle som bryr seg om dyrs rettigheter bruker stemmen sin til å skrike ut hvor galt dette er!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 GRUNNER TIL AT JEG VIL FORBLI SINGEL

Det er både fordeler og ulemper med å være singel. Jeg har allerede fortalt dere mine grunner til hvorfor jeg tenker det kunne vært koselig med kjæreste. Vel, det ble vel mer en slags "pro kjæreste"-liste, haha. Nå skal jeg dele min pro singel-liste med dere!

Jeg trenger ikke ta hensyn til noen andre enn meg selv! Hvis jeg vil ligge i sengen hele dagen eller dra på byen for den saks skyld er det kun meg selv jeg trenger å tenke på. Det er ingen andres innspill som har noe å si. Jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil, når jeg vil. 

Jeg kan droppe å shave leggene på tre uker om jeg vil det. Altså det å shave legger er det kjedeligste i hele verden. Nå kan jeg fint gå litt for lenge uten å gjøre det fordi hvorfor trenger jeg egentlig å ha glatte legger? 

Ingen får se de rare skjønnhets-vanene mine. Hvis jeg plutselig skal begynne å gi andre fri tilgang til skuffen i sminkebordet eller baderomsskapet blir det mye rart som må forklares. Nå er det ingen som plutselig kommer inn mens jeg står med hårfjerningskrem i ansiktet for å fjerne barten liksom.

Det er ingen andre som har noe å si for hvilken film eller serie jeg skal chille med før jeg legger meg. Game of Thrones? Nei takk, her går det i Gossip Girl og Friends. 

Jeg kan sove godt hver eneste kveld og vite at ingen er utro mot meg. Hei inspo fra Instagram quotes. Allikevel er det et godt poeng!

❤ Fulle-Andrea kan fortsette å flørte med hvem hun vil på byen. Edru-Andrea synes dette er kjempekleint og vil helst late som det ikke skjer, men fulle-Andrea elsker å flørte på byen og synes egentlig det er ganske moro. 

Jeg er utenfor umiddelbar fare for å bli dumpet og få kjærlighetssorg. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅR SØVNEN TAR OVERHÅND

Hva gjør man når man begynner på jobb om en time og føler søvnen ta overhånd? Jeg har vært våken siden halv ti, ikke at det er noe å skryte av, men det er sannheten. Siden den tid har jeg stått opp, tatt med dyna ut på sofaen og sett på Friends i over fem timer. Jeg har sovet mer, våknet litt, sovnet igjen og våknet enda en gang. Jeg er så forbanna trøtt, og det har jeg vært i snart tre dager. Det er som om jeg aldri får nok søvn, og jeg tror faktisk jeg kunne sovet et døgn i strekk. Nå har jeg inntatt tre kopper med kaffe, spist frokost, dusjet og til og med spist en teskje med Nugatti for å se om det kunne hjelpe. Neida, jeg er like trøtt som da jeg våknet tidligere i dag. 

Jeg er faktisk redd jeg kan komme til å sovne stående på jobb. Heldigvis er det et kaffested like ved, og jeg må faktisk gå innom og kjøpe med meg en kaffe jeg kan ha stående. Kanskje jeg må ta meg enda en tur i løpet av vakta for det er litt kjipt å sove på jobb andre uka. Nei, nå tror jeg at jeg skal prøve meg på en fjerde kopp og litt frukt. Kanskje jeg til og med kan klare å få skrevet et halvveis fornuftig innlegg til i kveld, men akkurat nå står hjernen min stille. Ønsk meg lykke til!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VISSTE DU AT BARNEEKTESKAP ER LOVLIG I NORGE?

Hvert andre sekund blir én jente giftet bort i barneekteskap. Ett av de ekteskapene kan ha skjedd i Norge. Vi har ingen lov som forbyr barneekteskap, tvert imot. I Norge er det lov å gifte seg i en alder av 16 år! Dette er til tross for at organisasjoner som Plan, Unicef og FN kjemper for å få slutt på barneekteskap verden over. Grunnen til at jeg velger å fortelle dere om dette nettopp i dag er fordi det er FNs internasjonale jentedag! 

Vi er så raske til å rette pekefingeren mot andre, men nå må vi faktisk rette den mot oss selv! Vi skal ikke være et samfunn som lar barn gifte seg. Barn skal få være barn så lenge som mulig!

En 16 år gammel jente går på videregående. Hun har akkurat startet. Alt er nytt. Nye klassekamerater, nye lærere, nye fag, nye venner og nye omgivelser. En 16 år gammel jente skal utforske. Hun skal teste grenser. Hun skal få nye venner, noen dårlige og noen som vil vare for alltid. Hun skal flørte med gutter, og muligens oppleve kjærlighetssorg for første gang. En 16 år gammel jente skal begynne å forberede russetiden som starter om to år! Hun skal gjøre alt annet enn å inngå et ekteskap. 

Det er ikke i Norge det skjer flest barneekteskap, men vi bør gå foran som et godt eksempel! I et av verdens beste land å vokse opp i bør en kunne føle trygghet og vite at man også som ung jente styrer over egen kropp og eget liv. Ingen skal kunne presse deg til å gifte deg mens du enda er et barn. Vi trenger en lov som sender et signal til andre land, og ikke minst til oss selv. Skal vi virkelig godta at barn blir giftet bort? 

Portrait of Sumnima (5) from Nepal wearing white dress and veil.
(Fotograf: Sheeram KC, Plan. Hentet med tillatelse)

Så mange som én av tre jenter blir giftet bort før de er 18 år i utviklingsland, og én av syv før de er femten år gamle.

10% av verdens befolkning i dag ble giftet bort som barn. Det vil si over 700 millioner jenter og kvinner!

Mange jenter må avbryte skolegangen på grunn av ekteskapet eller at de blir gravide kort tid etterpå. 

Barnebruder kan være så unge som åtte år gamle

Mange barnebruder blir ofte gravide kort tid etter bryllupet. Når kroppen ikke er ferdig utviklet til å bære frem barn kan det få alvorlige konsekvenser. Graviditet er faktisk den fremste dødsårsaken blant jenter i 15-19-årsalderen i verden. 

Mange av jentene blir tvunget inn i en seksuell relasjon og voksenrolle. 
(Kilde: Plan-norge.no 10.10.17).


Dette kartet viser hvilke land som har en lov MOT barneekteskap. Det er kun de rosa landene som har et absolutt forbud mot barneekteskap. (Bilde fra Plan-norge.no, hentet med tillatelse) 

Ved å unngå et forbud mot barneekteskap i Norge støtter vi på mange måter retten til å frata en ung jente hennes rettigheter. Vi står ikke opp og sier at dette er galt, og at det må ta slutt. Vi sier at dette er greit. Nå må vi gå sammen for å få en slutt på dette!

Kjære Erna, nå må du stå opp som den kvinnelige lederen du er og samle din regjering om en lov mot barneekteskap i det som skal være verdens beste land. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET ER IKKE LENGER STATUS Å BRUKE PELS

Pels er kjempekult. Det er mykt, vakkert og utrolig fint - så lenge det er på dyr. Pels er kult når det er der hvor det hører til, nemlig på kroppen til dyr. 

Pels er ikke lenger et tegn på status, makt og rikdom. Min mening er at mennesker som bruker pels i dag blir et tegn på uvitenhet og fornektelse. Det er ingenting som kan unnskylde at du lar uskyldige dyr vokse opp i alt for små og trange bur for at du skal få en mykere krage på jakken din. Det finnes ikke "bra" pels. Uansett hvor pelsen din kommer fra er det et resultat av dyr har lidd enten fysisk eller mentalt. Et lite bur er ikke et godt sted for verken rev eller mink å leve i flere år for så å bli drept for at du skal kunne smykke deg i pelsen deres. 

Du trenger ikke gjøre stort mer enn å gjøre et Googlesøk med ordene "pels", "gård" og "skadde dyr" for å få opp utallige eksempler på hvordan dyrene blir behandlet. Uansett hvor mange ganger pelsdyrnæringen går ut og sier at dyrene har det bra får vi se eksempel på eksempel hvor dyr er skadde, enten mentalt eller fysisk. Noen av dyrene ender opp med å skade seg selv fordi de blir gale av tilværelsen de er tvunget til å leve i! Ved å bruke pels, uansett hvor den kommer fra, så velger du å støtte denne næringen! Du velger å støtte at dyr skal bli født inn i fangenskap, leve under forferdelige forhold for så å bli drept fordi du ikke kan finne en fin nok fuskepels. 

Jeg håper alle som er mot pels og ønsker denne næringen nedlagt står opp mot pelsbruk og blir med i NOAHs fakkeltog som blir arrangert lørdag 21. oktober.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE FAVORITTER- HÅRPRODUKT

Nå tenkte jeg å dele "mine favoritter" fremover. Jeg skal vise dere mitt favorittprodukt når det kommer til hår, sminke, hud og hvis dere liker det så kan jeg vise frem flere! Dette blir et tips-innlegg basert på eget bruk og erfaring. Jeg håper dere liker det 

Først ut er mitt favoritt-hårprodukt. Det er Redken All soft Supple Touch. Jeg er totalt avhengig av denne, og bruker den hver gang jeg vasker håret. Håret mitt har veldig lett for å floke seg, og det er omtrent umulig å gre gjennom det når det er vått. Denne gjør det så utrolig mye lettere! Jeg sprayer den over hele håret, inkludert extensionet mitt, og det mykner opp og gjør det kjempelett å gre gjennom. Hvis jeg måtte valgt ett hårprodukt hadde jeg valgt denne sprayen!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FIRE TIMER PÅ LEGEVAKTA

I går ble plutselig alt av planer avlyst og jeg satt avgårde til legevakten. Som jeg skrev i uken som gikk har jeg vært skikkelig dårlig i det siste, og det har bare blitt verre. På søndag satt jeg inne i en varm stue med ytterjakken på og lente meg over varmeovnen fordi jeg var så kald. Jeg har ikke hatt matlyst, vært svimmel og kvalm. I går begynte jeg også å få veldig vondt i magen, og det ble ikke noe bedre. Da dette kom på toppen av alle de andre plagene valgte jeg å ringe legevakta for å spørre hva de mente jeg burde gjøre. De anbefalte meg å komme inn med en gang, så det gjorde jeg. 

Fineste Marte ble med som støttekontakt, og vi fikk hjelp ganske tidlig og ble plassert på venterommet. Etter nesten tre timer kom vi inn, og fordi jeg gikk tom for strøm etter tjue minutter holdt jeg på å sovne. Jeg er så avhengig av telefonen min, men heldigvis var Marte godt selskap så det gikk fint, haha. Vi kom inn, tok prøver, legen kjente på magen min og etter en liten stund kom vi inn og fikk svar på prøvene... Det viste seg at de ikke fant ut hva som var galt, men at de hadde mistenkt at det var betennelse i blindtarmen! Det var selvfølgelig kjedelig at de ikke fant noe med tanke på at jeg har vært så dårlig, men jeg skal følge med og om jeg blir dårligere skal jeg komme tilbake med en gang. 

Jeg hater å ikke være i form, og særlig når det er kvalme inne i bildet. Det er det verste jeg vet! Nå håper jeg bare dette går over fort eller at det skjer noe som gjør at jeg finner ut hva som er galt. Dette er ikke noe gøy :-(. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK PLANLEGGER DU EN PERFEKT BURSDAGSFEST

Martine og jeg feiret bursdagen vår i helgen, og den ble helt perfekt! Så og si alt gikk som det skulle, og jeg hadde en helt super kveld. Nå vil jeg tipse dere om hvordan dere kan lage en vellykket bursdagsfest! Det viktigste er at det er lurt å starte tidlig. Hvis du har planen klar er det lettere å løse uventede situasjoner som oppstår og endre underveis om det trengs. Du vil ha god tid til å få tak i alt du trenger slik at festen blir like perfekt som du ønsker!

Gjesteliste. Få gjestelisten på plass tidlig! Dette er det aller viktigste. Du må finne ut hvor mange gjester du vil invitere, og hvor mange som kommer før du kan finne ut hvor du skal holde festen. Hvis du vil ha en stor fest og leie et lokale må du vite om antall gjester som kan delta på festen er nok til å fylle lokalet. Om du skal ha en mindre og mer intim bursdag er det uansett fint å vite hvor mange som kommer med tanke på mat og sitteplasser.

❤ Tema. Hvis du skal ha et tema er det lurt å finne ut av det helt i starten. Da får gjestene dine god tid til å finne antrekk/kostyme og du har god tid til å finne passende dekorasjoner, noe som fører oss videre til neste punkt. 

❤ Dekorasjoner. Dette er det aller morsomste! Når du skal feire bursdagen din er det kjempegøy med dekorasjoner som passer festen. Her anbefaler jeg ebay på det sterkeste! Der får du tak i det aller meste du trenger av dekorasjoner, uansett tema. Ballonger er også genialt å kjøpe her da du kan få store flotte ballonger til en brøkdel av prisen i forhold til en vanlig butikk. Det er gøy å ha navnet ditt eller kanskje tallet du fyller i store gullballonger! Null stress, ebay har det til under tjue kroner. Tallerkner, alt av ballonger, sugerør, glass, hatter, effekter til bilder og det aller meste kan kjøpes der. 

❤ Bilder. Ta masse bilder, eller sørg for at noen andre gjør det! Det å ha dokumentert minner fra slike kvelder er uvurderlig i fremtiden. Mat og snacks. Her kommer det veldig an på hvor stort selskapet skal være. Hvis det er ment som en stor fest trenger du ikke diske opp med mat til 100 personer. Litt snacks er alltid koselig, og det kan gjøres så enkelt som forskjellige potetgulltyper. Om du skal ha en litt større fest hjemme kan du for eksempel servere dip, grønnsaker, saltstenger, potetgull, oppskåret frukt og andre ting det er lett å spise mens man står og sosialiserer seg. Hvis det er et mindre og mer intimt selskap er det alltid koselig med litt mat og da er det egentlig bare å lage det du føler for! Din bursdag, ditt valg. 

❤ Antrekk. Hvis du skal ha tema-fest må du være ute i god tid for å bestille eller lage et perfekt antrekk. Som bursdagbarn må du jo stille opp med det beste antrekket ;-). 

❤ Kos deg! Det er viktig å huske på at du skal ha det gøy og nyte kvelden. Derfor er det ebst å gjøre alt ferdig på forhånd slik at du kan nyte kvelden sammen med vennene dine og bare ha det gøy!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #5

AKKURAT NÅ :

Nå har jeg akkurat stått opp. Det er helt forferdelig! Jeg våknet først av meg selv halv ni, men tvang meg til å sove videre fordi jeg var sliten. Så ja, da våknet jeg halv tolv da... Jeg tror jeg trengte det, ellers hadde jeg nok ikke klart å sovne igjen. Så nå er det bare å komme seg opp og ut! Jeg skal møte lillesøster i byen og vi skal kjøpe bursdagsgave til henne sammen før hun drar tilbake til Tromsø senere i dag, så det blir koselig. 

UKENS TANKE:

Jeg er så glad! Det er høst, altså min favoritt-årstid og livet er generelt veldig bra. Jeg er glad nesten hele tiden, og det er deilig. 

UKENS CRAVING: 

Ingen verdens ting. Det er veldig rart, men jeg har nesten ikke hatt lyst på sjokolade en gang. Hver gang jeg har spist det i det siste så har jeg blitt kvalm, og det har gjort at lyst har minsket. Det er bare bra sånn sett. 

UKENS SERIE:

Friends! Jeg blir aldri lei, og nå har jeg startet på nytt igjen haha. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Bursdagsfeiringen til Martine og meg! Det var så utrolig gøy. Jeg skal innrømme at jeg har en del hull fra kvelden, men jeg vet at jeg hadde det kjempegøy og var veldig glad. Det var så koselig at så mange kom, og det var rett og slett bare en skikkelig bra kveld. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Jeg har vært skikkelig dårlig i det siste. Jeg tror det er et eller annet jeg ikke tåler, fordi jeg har vært mye kvalm og hatt veldig vondt i magen. På lørdag natt våknet jeg og måtte kaste opp uten at jeg forstår hvorfor, og det er tredje gangen på to uker jeg våkner på natten og må kaste opp. Det er egentlig bare veldig ubehagelig. 

UKENS MATRETT:

Det må bli den hjemmelagde pizzaen Christina lagde til avskjedsmiddagen vår. Den var helt sykt god! Det var blant annet honning, pinjekjerner, ruccola og cherrytomater. Jeg kunne levd på den pizzaen!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

"Isabelle slo til meg på et utested i Oslo"

7 grunner til at jeg vil ha kjæreste

Singelkino endte i tårer

UKENS PERSON:

Denne gangen blir det Marte Fineste Marte er en av mine aller beste venninner! Hun stiller alltid opp, og er så snill og god. I helgen ble hun utsatt for noe helt forferdelig, og det skal jeg la henne fortelle dere om senere. Hun fortjener det aller beste i verden, og jeg er så glad i henne!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GJØR DU DETTE SVEIPER JEG FORBI PÅ TINDER

Jeg har sveipet nok på Tinder til å finne ut hva jeg ikke gidder å bruke tid på. Det skal faktisk ikke mye til for at du blir gjort totalt uaktuell i mine øyne innen et par sekunder har tikket forbi. Det er egentlig ganske enkelt. Bruk et godt bilde hvor jeg ser ansiktet ditt med klær på. Da blir du aktuell. Alt annet blar jeg rett forbi og gidder ikke en gang gi deg en sjans ved å trykke inn for å se flere bilder. Her kommer noen av grunnen til at jeg velger å sveipe forbi deg på Tinder!

Man kan ikke se ansiktet ditt. Enten står du langt unna eller så kikker du ned. Kanskje du har ansiktet ditt trykt inn i en hund eller en pute? I don't care. Hvis jeg ikke ser ansiktet ditt så gidder jeg ikke ta meg bryet med å gå inn for å se mer. 

❤  Bar overkropp. Nei, nei og nei! Ta et bilde av ansiktet ditt, og hvis du skal ha med kropp så får dra på deg noe tøy. Ikke stå der i bar overkropp og poser i speilet. Da gidder jeg ikke, du er helt uaktuell. 

❤ Gullkjede. Seriøst? Vi lever ikke på 90-tallet, og gullkjeder er kjempekleint. Jeg vet ikke hvorfor, men en gullenke rundt halsen forbinder jeg med sånne halvfeite, ekle, eldre menn på beach clubs. 

❤  Stor vennegjeng. Jeg gidder rett og slett ikke ta meg bryet med å finne ut hvem av de som er deg. Ta et bilde alene!!! Jeg blir uansett kjempeskuffa om jeg går inn fordi 6 av 8 etter kjekkaser, og de to siste er uaktuelle så viser det seg at du er en av de to uaktuelle... 

❤  Bilde med en jente. Du klarer vel å finne et bilde av deg uten en jente? Tenk på at det første bildet du har på Tinder er førsteinntrykket du gir til oss jenter, og da tar du ikke et bilde med en annen jente!

❤  Selfie i speilet på badet. HVORFOR? For det første er et bilde i speilet verdens verste førstebilde på en dating-app. For det andre kan du i det minste ta det i stua eller gangen, ikke på badet med tørkestativet i bakgrunnen. 

❤  Poserer med våpen. Det er så kvalmt! Enten betyr det at du er wannabe gangster eller at du jakter, og da takker jeg pent nei. 

❤  Dårlig bilde. Hvis man ser at bildet er fra 2009 og er skurrete, liksom. Det går bare ikke. Jeg regner med at du har en smarttelefon med tanke på at vi lever i 2017 og du faktisk har appen Tinder. Jeg anbefaler deg å spørre en venn om han kan være så grei å ta et ordentlig bilde av deg, så kanskje du får noen flere matcher! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ALT SOM SKJEDDE I HELGEN

Denne helgen har vært så fin, men herregud så slitsom. Det startet med bursdagsfeiringen til Martine og med på fredag, og det tok jo helt av! Det var skikkelig hyggelig, og jeg var bare så glad og lykkelig. Vel, bortsett fra da det plutselig dukket opp en stripper og jeg gjorde alt jeg kunne for å rømme, haha. Vennene mine er gale... Jeg kommer til å huske dette for alltid da, så sånn sett en veldig kreativ og morsom gave! Det ble alt for mye shots og jeg sov bort nesten hele lørdagen.

I femtiden måtte jeg komme i gang fordi jeg skulle nemlig i min egen avskjedsmiddag. Christina og jeg sluttet på jobben nesten samtidig, så vi arrangerte vår egen avskjedsmiddag med alle de gamle, fine jobb-jentene som har sluttet før oss. Det var så koselig. Jeg var ganske død i starten, men det kom seg etter hvert. Christina vartet opp med en helt sykt god hjemmelaget pizza, og jeg fikk åpnet en flaske rødvin. Det ble avskjedsgaver og tårer, ofc. Jeg er så rar. Da jeg så det søte kortet de hadde kjøpt begynte jeg å grine fordi hundene på det var så søte, haha. Litt sliten kan du si. Jeg fikk forresten den superfine fuskepelsen jeg har på meg på disse bildene ❤ Den er fra Samsøe & Samsøe!

Det ble en veldig morsom kveld, og vi dro på Brygg i Storgata og spilte pingpong! Det er så undervurdert. Selv om jeg er elendig er det så gøy, haha. Alle var jo med og feiret meg på fredag så det var en ganske sliten gjeng som dro ut. Vi tok kvelden ganske tidlig, og det var skikkelig deilig å legge seg under dyna da jeg kom hjem. Jeg er helt kjørt, og i natt fikk kroppen min en reaksjon på all moroa. Plutselig våknet jeg og måtte løpe på do. Jeg ble liggende der i det som føltes som en evighet og kastet opp. Helt forferdelig! Jeg var ikke særlig full i går, men jeg var utrolig sliten og jeg tror det bare ble for mye til slutt.

Dagen i dag har vært veldig rolig. Nå sitter jeg hos Marte og Thomas og skal bli her en god stund. Vi har vært en liten tur ute i det fine høstværet, men jeg kjenner at jeg trives best på sofaen i dag, haha. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN NYE JOBB

Det er så utrolig mange som spør meg om min nye jobb! Hva er den egentlig? Jeg skrev et innlegg hvor jeg fortalte at jeg hadde sagt opp jobben min og skulle starte i ny jobb allerede uken etterpå. Jeg skrev ikke noe om hva eller hvor den nye jobben min er. Nå skal jeg fortelle dere hvorfor!

Den nye jobben min er ikke så alt for ulik min gamle. Jeg skal ikke blogge på heltid som mange trodde, og det er fordi jeg ikke har mulighet til å leve av bloggen min. Hadde jeg bodd hjemme ville det ikke vært et problem, men nå husleien min alene er på nesten 8000 kroner trenger man god inntekt for å kunne leve. Jeg har altså fått meg en ny butikkjobb! Det trives jeg veldig godt med, og foreløpig har det bare vært positivt. Jeg har fått superfine kollegaer og selv om alt er nytt akkurat nå tror jeg det blir veldig bra når jeg har kommet ordentlig inn i ting. 

Jeg kommer ikke til å skrive hvilken butikk jeg jobber i eller hvor den ligger. Det er rett og slett av respekt for arbeidsgiveren min, og fordi jeg er på jobb når jeg er på jobb. Det er veldig koselig når dere tilfeldigvis er der og kommer bort for å si hei eller ta bilde! Virkelig, jeg blir kjempeglad og det mener jeg. Allikevel var det noen situasjoner i den gamle jobben min som var litt upassende, og derfor velger jeg å ikke dele mer om denne jobben enn hva jeg har gjort nå. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // MEST LESTE INNLEGG, DATING, BURSDAG, SLUTTE Å BLOGGE?

Har du fått ny jobb? Eller skal du satse fullt på blogging? <3

Jeg har fått ny jobb som ikke er blogg. Det å satse fullt på blogg skulle jeg gjerne gjort, men det går ikke nå dessverre. 

Hva svarer du når kvinner stolt svarer at de ikke er feminister?

Hvorfor man er stolt av å ikke være feminist skjønner jeg virkelig ikke. Hvis du vil leve i en verden hvor menn alltid har bedre rettigheter og vi konstant blir undertrykt så får du kose deg med det da. Skikkelig kult å være stolt av noe sånt....

Hvorfor sier dere at størrelse bare er ett tall når dere begge trener masse for å være en x-small? Og tenker bare på kropp og å se bra ut osv

Jeg trener da ikke for å være en XS? Samme for meg hvilken størrelse jeg bruker så lenge plaggene sitter fint på kroppen min! Jeg har alt fra XS-XXL i klesskapet mitt og alt passer, fordi det varierer fra plagg til plagg selv i samme butikk. Jeg trener for å holde kroppen min sunn og ta vare på både den og psyken min, noe trening bidrar til mer enn noe annet :-) 

Hvorfor følger ikke du og Sofie Rebecca på insta?

Hva Sofie gjør og ikke vet jeg ikke, men jeg følger Rebecca og det har jeg gjort helt siden vi landet i Norge i Mars!

Når har du og Martine bursdag?

Martine har bursdag 11. oktober og jeg 26. oktober 

Hva gjør du når du skal kose deg skikkelig?

Tenner lys, finner en fin film og spiser masse godt hihi. 

Har du noen gang tenkt på å slutte å blogge?

Ja, sånn hver dag. Haha. Jeg elsker det, men jeg stiller litt for høye krav til meg selv noen ganger og forventer å få til alt med en gang! Derfor blir jeg litt lei meg når det ikke går og vil gi opp bloggen. Det varer som regel bare i to sekunder, så det er ikke veldig seriøst hehe. 

Hvor kjøpte dere de ballongene? og er de store?

På Standard festmagasin her i Oslo! Jeg anbefaler ikke å kjøpe derfra. De er skikkelig overpriset, dårlig kvalitet og de tar 90 kroner per ballong for å fylle de med helium! Tidligere har jeg kjøpt like store på ebay til 20 kroner, og fått fylle helium hos restauranter. Noen restauranter tar betalt mellom 10 og 20kr mer ballong, mens andre fyller gratis. Så snille! Vi fikk fylt våre hos TGI Friday's ved Jernbanetorget, tusen takk 

Hvor er buksen fra?😍

De er fra Vero Moda.

Har dere ikke kontakt med Kevin lenger og hvorfor var han ikke i bursdagen din?

Jo, det har vi absolutt! Dessverre er han ikke like mye på besøk, og nå begynner jeg å savne han skikkelig her. Han har begynt å jobbe hjemme på Stord og jobber typ døgnet rundt, så derfor ser vi litt mindre av han enn tidligere :-(.

Hvorfor trener du ikke på samme senter som Sofie?

Fordi hun trener hos en kjede hvor sentrene i nærheten av oss har elendige åpningstider! Jeg skjønner at det funker for henne fordi hun har den jobben hun har, mens jeg er avhengig av at senteret jeg trener på åpner tidlig og stenger sent for å få trent enten før eller etter jobb. Jeg elsker å trene på Evo fordi de har åpent helt fra 5-24, og i tillegg er det mindre sentere som ikke er stappfulle av mennesker. 

Hva skjedde med den datingen som Morten og Sofie skulle fikse for deg?

Det har jeg skrevet om HER.

Hva er det mest leste innlegget ditt noensinne?

Det er "Jeg søker kjæreste" som har blitt lest over 52 000 ganger!!

Kan du lage en room tour?

Ja, det kan jeg gjøre :D 

Var ikke Henote invitert i bursdagen din?

Jo, det var hun! Hun kunne ikke komme denne gangen, men jeg håper på å se henne snart. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BURSDAGEN ENDTE MED STRIPPESHOW

Herregud for en kveld det var i går! Martine og jeg feiret bursdagen vår som startet med vors og kaker hjemme hos meg, og endte med strippeshow på Sirkus. For å være helt ærlig husker jeg ikke så alt for mye av bursdagen. Det var akkurat det som IKKE skulle skjer, men samtidig så jeg det komme på mils avstand. Jeg hadde det i hvert fall veldig moro, og det var så koselig med alle de fine vennene våre som kom for å feire med oss! Vi fikk også en veldig spesiell bursdagsgave.

Altså jeg er det kleineste mennesket på jord fra før, men da denne gaven ble presentert holdt jeg på å krepere. Ut av det blå, midt under talen til Marte og Sofie kom det en mann i joggedress med hetta på. Plutselig begynner han å kle av seg, og det tok lang tid før jeg skjønte hav som egentlig skjedde. Han var stripper! Jentene hadde seriøst kjøpt en stripper i bursdagsgave, haha. Jeg dør! Det er kreativt da. Jeg så akkurat fem millioner mystories fra i går, og må bare le av reaksjonen min. Klein har fått en ny betydning. Jeg sitter der med beina i kryss og vil helst synke ned i sofaen, haha. Det var morsomt, men herregud så kleint det var! Hvis dere vil se det er det bare å adde meg på snap: andreasveinsdot.

Nå må jeg rett og slett sove litt til før jeg må rydde og vaske leiligheten. Det er så rotete her nå, men først trenger jeg søvn... Vi blogges senere!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MY BIRTHDAY OUTFIT


Kjole DMretro // Sko Nelly.com // Øredobber H&M

Nå er alt klart her hjemme og vi venter på noen av gjestene som skal hit på vors før vi drar til Sirkus litt senere i kveld! Her skal vi vorse, spise masse cupcakes og gjøre oss klare for en skikkelig bursdagsfeiring. Jeg gleder meg så mye! Det er bare å følge med på Snapchat (andreasveinsdot) så får dere nok med dere det meste. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

PÅ VORS ER JEG...

På trening er jeg... Som regel veldig motivert! Jeg skal klare det jeg har bestemt meg hvor, og hvis jeg ikke klarer det blir jeg dritsur og prøver igjen. Jeg elsker å klare nye ting, og er oftest skikkelig gira. 

Lykkeligst er jeg... På ferie! Et varmt sted, uten bekymringer hvor jeg kan spise deilig mat og bruke så mye penger jeg vil. 

På vors er jeg... Veldig glad i allsang, og da helst Taylor. Jeg drikker alt fra vin og prosecco vil hjemmelagde drinker, og vet aldri hvordan det ender. Hvis jeg er på et vors med mine venner er jeg fort høylytt og skal ta del i alle samtaler samtidig som jeg skal dokumentere alt til Snapchat. Hvis jeg ikke kjenner alle blir jeg fort ganske sjenert og vil gjemme meg bak telefonen eller aller helst en pute. 

Som sjåfør er jeg... Veldig forsiktig! Her kjører vi i fartsgrensen og tar ingen sjanser om jeg skal ut på en hovedvei. Jeg er dritkjedelig å sitte på med, men heldigvis ganske trygg!

Som passasjer er jeg... ELENDIG! Jeg er så forferdelig å ha med i bilen. Det er reaksjoner på alt, og jeg hyler, gisper og holder meg foran øynene fordi jeg tror vi skal dø hele veien. Jeg skulle helst kjørt selv, men så vil jeg jo ikke det heller haha. 

Økonomisk er jeg... Nesten like elendig som jeg er passasjer. Jeg er ganske god på å bruke mer penger enn hva jeg egentlig har og elendig på å spare. Jeg hater dette!

På jobb er jeg... Rastløs og pliktoppfyllende. Rastløs i den forstand at det må skjer noe. Hvis jeg står der uten noe å gjøre holder jeg på å krepere. Jeg synes det er gøy å jobbe, og koser meg så lenge det er noe som skjer. 

Om kvelden er jeg... Trøtt helt til jeg faktisk skal legge meg. Da har jeg dratt det ut for lenge slik at jeg har kommet over stadiet hvor jeg faktisk sovner med en gang. Jeg ser nesten alltid en eller to episoder av en serie før jeg sovner. Det er så koselig!

Om morgenen er jeg... Skikkelig trøtt. Allikevel er jeg ganske flink til å komme meg opp, og i det kaffen begynner å virke er jeg ganske raskt våken. Jeg står som regel opp mellom klokken 07.00 og 09.00 alt etter hvor trøtt jeg er, haha. Noen dager når jeg merker at det trengs skrur jeg av vekkerklokken og sovner til jeg våkner av meg selv. Det er så deilig!

Etter byen er jeg... Så full... Hehe. Jeg elsker nattmat og det er egentlig hovedgrunnen til at jeg gidder å dra ut. Jeg drar gjerne tidlig fra utestedet for å slippe den lengste køen på McDonald's. Det er helt sykt, jeg vet. Så da tropper jeg opp på McDonald1s med skoene i hånden, får i meg en stor meny og gjerne en shake eller is, før jeg vandrer barbeint hjem og setter på en film jeg rekker å se ett minutt av før jeg sovner. 

På date er jeg... Litt klein i begynnelsen. Det går som regel bedre etter hvert! Jeg er alltid nervøs og overtenker absolutt alt, noe som er dødsirriterende. 

I taxikøen er jeg... Aldri med mindre jeg er to mil hjemmefra. Jeg går alltid hjem fra byen, det er så deilig!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

LIVET ER BRA

Jeg stod og lagde meg lunsj tidligere i dag før jeg skulle på jobb. Plutselig tok jeg meg selv i å stå og smile. Jeg bare kjente hvor bra jeg har det nå, og hvordan ting virkelig begynner å falle på plass. Nå har jeg endelig kommet til et punkt hvor jeg er mest lykkelig, og har det veldig fint! Det var bare så deilig å kjenne på den følelsen, og jeg fikk lyst til å dele dette med dere!

Dagen var bare så fin fra start til slutt. Jeg er inne i gode rutiner. Treningen går kjempebra, jeg skal feire bursdagen min sammen med Martine i morgen og har fått en jobb hvor jeg trives godt. Det meste er ganske bra, og det er sånne små ting som gjør det store bildet flott! Jeg er så takknemlig for alle rundt meg, og ikke minst dere! Tusen takk for at dere leser og engasjerer dere hver eneste dag 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SINGELKINO ENDTE I TÅRER

Jeg skal innrømme at jeg hadde lyst til å beholde øreproppene i da jeg åpnet dørene til Ringen kino på Løkka i går kveld. For det første har jeg aldri vært på den kinoen før, så her var det to utfordringer på en gang. Jeg hater steder hvor jeg ikke vet hvor ting er, og nå måtte jeg finne frem helt alene. Heldigvis tok jeg til vettet. Proppene havnet i vesken, telefonen ble låst og jeg løftet blikket for å skaffe litt oversikt. Kiosk! Dit skal jeg. 

I kiosken føler jeg meg alltid hjemme, omringet av deilig sjokolade og annet godt. Jeg vandret rundt og vurderte alle fristelsene. Da jeg kom til popcorn-skapet ble jeg litt oppgitt fordi jeg ville bare ha litt popcorn. Dessverre er ikke det et alternativ og jeg måtte kjøpe en stor eske som jeg fint kunne delt med en kino-venn. Synd jeg ikke hadde en. Det var jo barne-størrelsen, men den turte jeg ikke kjøpe! Se for dere meg komme til kassen med den og få beskjed om at det er aldersgrense 12 år eller noe sånt for å få lov til å kjøpe den. Jeg vet ikke, men det er så typisk å ha øvre aldersgrense på barne-greier. Jeg turte ikke prøve og endte i stede opp med en alt for stor popcornbøtte, en Cola Zero og selvfølgelig litt sjokolade.

Etter å ha revet ned et stativ med plasthansker, mistet en neve med smågodt i bakken på vei fra hyllen til posen og av den grunn blitt knall rød og veldig varm kom jeg meg endelig rem til kassen! Jeg klarte til og med å spørre om veien til kinosalen så jeg slapp å virre rundt som en forvirret høns uten å finne frem. 

Endelig! Nå kan jeg slappe av, herregud. I kiosken unngikk jeg bevisst øyekontakt med alle rundt meg og fokuserte kun på godteriet. "Ikke se på meg, ja jeg er alene!". Jeg tenkte tydeligvis mer over dette enn hva jeg hadde trodd på forhånd. 

Jeg hadde selvfølgelig valgt å se The Big Sick, en romantisk komedie. Det er min favoritt-sjanger, så det var ikke et alternativ å se noe annet. Da jeg satt meg ned havnet jeg mellom et venninne-par og et eldre kjærestepar. "Heihei, her er jeg da. Skal bare sette meg ned på det enslige setet mellom dere". Bærende på popcorn, en stappfull veske, Cola Zero, telefon og lommebok var det ikke akkurat lett å slå seg ned. Da jeg i tillegg skumpet borti alle rundt meg i et forsøk på å ta av meg jakken på en diskré måte skulle jeg ønske at jeg ikke var alene. Jeg ville synke ned i setet mitt, men så skjerpet jeg meg og kom på hvor mange ganger andre har skumpet borti meg i en trang kinosal. Det skjer hele tiden, slapp nå av jente!

Da filmen startet var det som om alt av stress og usikkerhet rundt det å være der alene forsvant. Det å sitte alene i salen og se filmen uten en kjæreste eller venn var ikke et problem. I en mørk kinosalen med høy lyd kunne man sittet omringet av kjærestepar uten å føle seg ensom. Det eneste jeg klarer å fokusere på er popcorn og film, og jeg fokuserte godt på filmen for å si det slik. Den var så nydelig. Trist, morsom og vakker på samme tid.

Da jeg gikk hjem dukket et viktig spørsmål opp. Tør jeg å innrømme overfor meg selv og alle andre at jeg faktisk ble litt lei meg og følte meg skikkelig alene da filmen var på sitt fineste? Vel, nå skriver jeg det her så da har vi det svart på hvitt. Det var bare så fint. De var så fine og alle rundt de var så fine. Okei, nå lyver jeg. Det var fint, men det var også trist. Jeg vil også leve i en romantisk komedie! Hvorfor er livet mitt så sykt kjedelig? Jeg vil ha det de har nå, drama, lidenskap og kjærlighet - alt inkludert! Som resultat av disse tankene begynte tårene å renne. Om det var fordi det var fint eller trist vet jeg ikke helt. Kanskje et var en blanding av begge deler. Jeg griner jo alltid av romantiske komedier, men nå var det litt vanskeligere å slutte. 

Vanligvis tørker jeg tårer i ett sett, men nå ville jeg ikke at noen skulle se meg gråte. Hvor kleint er det ikke å dra på kino helt alene for så å sitte og grine seg gjennom filmen? Da rulleteksten dukket opp var jeg klar til å gå. Jeg reiste meg raskt opp, sprintet til nærmeste toalett som selvfølgelig var stappfullt. Heisann mennesker. En gjeng med ganske unge jenter stirret på meg i det jeg gikk inn i en do-bås for å tørke tårene og pudre litt over den røde nesen min, og derav ble jeg sittende ekstra lenge. Til slutt kom jeg meg opp og ut, forsikret meg om at jeg så normal ut og gikk ut i den kalde høstluften. 

Wow. Da har jeg vært på kino alene. Det var egentlig sykt digg! Kino er egentlig ikke sosialt så hvorfor gjør man det sammen? Vel, man har noen å grine sammen med da, men sånn bortsett fra det ser jeg ingen grunn til å ikke kunne dra alene. Neste gang skal jeg muligens unngå en romantisk komedie hvor en av to er døende, men sånn sett bort ifra dette kommer jeg garantert til å gjøre dette igjen!

Nå gleder jeg meg til å teste ut det å dra på restaurant alene, og hvordan det går får dere vite neste torsdag. I mellomtiden kan dere gjerne komme med forslag til andre ting dere vil at jeg skal teste ut 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE SPOTIFY LISTER

Hjertelista

Dette er favorittlisten min. Her er det mye kjærlighetssorg, haha, men også mye som bare er veldig fint! Alle rolig, fine, såre sanger havner på hjertelista. Da de fleste av jentene hadde friår etter videregående bodde vi hjemme i Larvik. Vi gjorde hovedsakelig tre ting: jobb, vin og kjøreturer. Ikke i kombinasjon selvfølgelig. Vi hørte alltid på hjertelista på kjøreturene våre, og det er så mange fine minne i denne. Favorittsangen min er også på lista, nemlig Katy McAllister- Not cut out. Den må dere høre! Dere finner hele listen min HER, og her er noen av favorittene mine: 

Taylor

Okei, dette er også en favoritt. Som jeg har nevnt mange ganger elsker jeg Taylor Swift, og hun er definitivt min favorittartist! På Taylor-listen min har jeg samlet alle mine favorittsanger fra alle album hun noen gang har gitt ut. Her finner man alt fra Forever & Alwyas til Ready for it. Love it! Du finner hele listen HER, og dette er mine favs: 

Elsk

Åh, denne listen er også fin. Her er det alt mulig. Dette er listen over det jeg hører på akkurat nå. Hvis jeg finner en sang jeg liker NÅ så legger jeg den til her, og om jeg fortsatt liker den etter en stund havner den på en av de andre listene mine. Her er det alt fra rap til ballader liksom. Hele listen finner du HER, og dette er mine favoritter akkurat nå:

Trening

Her har jeg egentlig tre lister, en for løping, en for styrke og en for intervaller. Det er egentlig løpelisten jeg bruker mest, fordi den funker ganske greit til alle de tre tingene. Her er det mye som motiverer meg, og kanskje ikke helt den tradisjonelle løpelisten haha. Du kan høre hele listen HER, og dette er favorittsangene mine å løpe til akkurat nå: 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 GRUNNER TIL AT JEG VIL HA KJÆRESTE

Selv om jeg sverger på at jeg elsker singellivet og ikke kunne tenkt meg en kjæreste kan det være at jeg lyver bittelitt. Det hender jo jeg tenker at det å få seg kjæreste hadde vært koselig. Det virker jo som de fleste synes det er ganske greit, så hvorfor ikke prøve det ut selv en gang? Jeg har satt meg ned og tenkt litt over dette. Resultatet ble en liten liste over grunner til at jeg faktisk kunne tenkt meg kjæreste. 

❤ Det at noen andre elsker meg mer enn jeg elsker meg selv virker jo hyggelig. Kan bli vanskelig å få til, men tanken er fin da. 

❤ Å ha noen å kose med. Det er hyggelig! Jeg liker egentlig ikke å kose, men om jeg liker noen er det jo annerledes da. Det å ligge i armkroken mens vi ser på filmen jeg velger på lørdagskvelden høres bra ut. 

❤ Det å ha en man kan fortelle absolutt alt til, som ikke dømmer deg og som elsker deg uansett. Bare det å ha en som kjenner meg bedre enn noen andre og vet hva jeg trenger, tenker og føler uten at jeg faktisk må si det. 

En å dele opplevelser med! Den er fin. Jeg vil dra på kjærestetur og oppleve nye steder sammen.

Sove sammen med noen. Det er faktisk veldig undervurdert hvor hyggelig det er å sove sammen med en kjekkas altså. 

En bloggfotograf! Haha, jeg tenker jo det hadde vært sykt kjekt å ha en som må ta bilder av meg akkurat når jeg vil. Det er helt genialt! Vi gjør jo alt sammen så da kan han ta bilder av meg. Wow, nå gikk det opp et lys for meg her. Favoritt-punktet mitt så langt (etter kjæresteturer).

Ha sex tilgjengelig 24/7. Det er jo sykt chill å ha tilgang på sex akkurat når man vil i stede for å ende opp med et random, og ofte dårlig ligg etter byen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

DU ER IKKE FØDT FOR Å PASSE INN

I et samfunn hvor mange opplever et så sterkt press som i dag er det enda kulere å tørre å stå alene, og ikke gi etter for presset om å måtte passe inn.

Uansett hvor jeg går rundt i Oslo ser alle like ut. Vi har samme type bukser, jakker, frisyrer og ikke minst - helt lik sminke. Alle higer etter å passe inn i et samfunn hvor det er rart å skille seg ut. Vi ønsker å være mest mulig like, fordi hvor skummelt er det ikke å være annerledes?

Du er ikke født for å være lik alle andre. Du er ikke født for å passe inn. Du er født for å finne din plass og din helt egen greie! Helt fra vi er barn forkludres tankene våre av hvordan idolene våre ser ut, og frem til nå har nesten alle de sett like ut også. Katy Perry og Lady Gaga er to kvinner som har brutt ut av det kjente Hollywood-mønsteret hvor alle ser klin like ut. Etter å ha sett dokumentaren om Gaga forstår jeg plutselig hvorfor hun har møtt opp på MTV-arrangementer ikledd kjøttstykker og andre helt crazy kostymer. Det handler ikke om oppmerksomhet, men å skille seg ut og gjøre noe annet enn resten av stjernene som alle tropper opp i de samme gjennomsiktige kjolene, høye splitter og dype utringninger. 

Vi trenger flere som dem! Kvinner som tør å skille seg ut, og som viser hvor kult det er å være seg selv fullt ut. Så hvorfor vil alle være like når vi egentlig bør ønske å være som Gaga, nemlig være unik? Det er ikke kult å være lik som alle andre og følge strømmen. Det er kult å finne sin egen greie, skille seg ut og ikke minst være seg selv! 

 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

40-60% RABATT PÅ TRENINGSTØY

Reklame - inneholder annonselenker

Høsten er en tid hvor mange kommer i gang med trening igjen etter ferien. Det er også en perfekt tid til å fornye treningsgarderoben! Nå er det faktisk midseason sale hos Sportamore, og de har hele 40%-60% rabatt på treningstøy! Her har du muligheten til å klikke hjem masse fint og rimelig treningstøy for å få fart på både motivasjon og trening i høst. Jeg har samlet noen av mine favoritter fra salget som du kan se under her, med direktelink til alt! God shopping. 

1. HER     2. HER     3. HER    4. HER

5. HER    6. HER   7. HER    8. HER

9. HER   10. HER    11. HER   12. HER

13. HER    14. HER    15. HER    16. HER  

 17. HER     18. HER     19. HER    20. HER

 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN LITEN UPDATE

Nå har jeg sittet her på Joe & The juice og prøvd å få internett til å fungere i snart tjue minutter. Martine har sittet rett overfor meg og blogget like lenge, mens jeg har vært nær å smelle ned Macen i vesken, marsjere over gata for å kjøpe sjokolade, avlyse resten av dagen og gå hjem. Noen som ikke takler motgang så godt? Hehe. Heldigvis fikk jeg det til å fungere til slutt, akkurat i tide til å poste et lite update-innlegg til dere!

Jeg har ikke gjort noe spennende i det siste, så det har ikke blitt noen hverdagsinnlegg på en stund. Jeg liker både og skrive og å lese slike innlegg, så endelig kan jeg dele at jeg gjør noe annet enn å jobbe, trene eller se på Netflix.

Martine og jeg skal feire bursdagen vår sammen på fredag! Jeg gleder meg så mye, og har nok litt for høye forventninger til kvelden. Vi skal ha festen på Sirkus her i Oslo, og har invitert rundt 250 av våre nærmeste venner. Haha tulla, hvem har 250 nære venner? Vi har vel omtrent invitert alt og alle vi har bekjentskap til. Det blir uansett veldig moro, og særlig for meg som ikke har festet på snart en måned! Vi startet dagen med en bytur for å handle inn litt dekorasjoner til selve festen og litt til vorset vi skal ha før vi drar bort på Sirkus. 

Da vi hadde handlet ferdig ble Martine med meg en tur til Frogner. Jeg skulle som sagt heve festene mine, og siden Martine uansett skulle sitte og blogge fant vi ut at hun kunne bli med og holde meg med selskap. Vi går begge til Hendrix på Frogner (sponset), så det var ikke så rart at hun ble med for å henge der, haha. De jentene er jo så koselige! Jeg ble litt fristet til å ikke sette på extensionet igjen, men heldigvis tok jeg til vettet og fikk de på. Jeg er ikke klar for rosabob helt enda kjenner jeg, men det kommer!

Nå har vi en liten blogg date. Ekstremt lite sosialt, men veldig effektivt! Jeg holdt som vanlig på å sulte ihjel etter frisørbesøket så vi gikk og satt oss på Joe & The Juice i Bogstadveien. Avokado sandwichen der er så insane god, og det fristet nesten mer enn sjokolade på et lite tidspunkt. Nå ligger den godt plantet nede i magesekken, og jeg har ti ganger mer energi enn for bare en liten halvtime siden. 

Vi blir egentlig sittende her helt frem til jeg skal ordne vippene som falt av klokken fire. Denne dagen har gått tregt, men jeg har gjort noe hele tiden! Jeg har ikke vært hjemme siden i dag tidlig, og skal bare en rask tur hjem for å hive i meg middag før trening i kveld. Altså dere aner ikke hvor lyst jeg har på en powernap, men det er rett og slett ikke tid. Kanskje jeg får sove litt på vippetimen. En kan alltids håpe! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DAGEN I DAG - TIME FOR TIME

God morgen! I dag har jeg fullbooket hele dagen, men det hadde egentlig ikke trengt å bli slik. Jeg har laget avtaler gjennom hele dagen i stede for å legge de litt i nærheten av hverandre. Sånt skjer, og da er det ikke annet å gjøre enn å legge opp dagen på en best mulig måte slik at jeg får gjort masse mellom avtalene. Nå skal jeg ta dere med gjennom planene for hele dagen, detaljert ført opp etter klokkeslett! Slik ser altså en "fridag" for meg ofte ut. 

07.00 Vekkerklokken ringer! Jeg har kommet inn i en veldig god døgnrytme, og prøver å opprettholde den med å stå opp tidlig selv på dager jeg kan sove lenge.

07.15 Kosemose morgenstund. Jeg elsker morgenstunden min! Den består av å sitte i morgenkåpen min, se på en eller annen serie, drikke kaffe og spise frokost. Jeg elsker den tiden på døgnet, min absolutte favoritt-tid. Her pleier jeg også å gjøre en del bloggarbeid som å idémyldre, redigere bilder eller skrive ferdig innlegg. 

09.00 Dusje, stelle og sminke meg. Nå har jeg våknet og hatt god tid til å slappe av, og det er på tide å gjøre seg klar for dagen! 

10.00 Møte Martine for å handle inn til bursdagen vår! Vi skal innom en del forskjellige butikker og finne litt pynt og diverse. Det må litt ekstra til når vi skal feire to bursdager på samme kveld! Jeg gleder meg skikkelig mye. Det å planlegge og ordne i stand til bursdag er noe av det beste jeg vet om. 

11.00 Bildetid! Vi presser inn en rask bloggshoot her. Det må til på travle dager. Her skal det tas bilder i ekspressfart, så det er bare å gjøre klar posen på forhånd haha. 

12.00 Frisør. Jeg skal til flinkeste Ida på Hendrix Hair Frogner for å løfte festene mine i dag. Håret mitt gror overraskende nok, så det er på tide å få løftet extension-festene opp fra nakken før fredagens feiring. Jeg gleder meg like mye som alltid. Frisør er luksus, og det er så koselig hos Hendrix på Frogner (sponset behandling, ærlig mening). 

14.30 Litt usikker på hvor lang tid det tar å ordne med festene, men mellom to og tre en gang blir jeg nok ferdig. Jeg har planer om å se om de har en ledig drop in voksetime noe sted. Hvis ikke skal jeg sette meg på en koselig café, dra frem Macen og blogge frem til neste avtale. 

16.00 Det er tid for nok et overfladisk ærend! Jeg fylte på vippene mine forrige uke, men et eller annet rart har skjedd så jeg mistet plutselig litt for mye på det ene øyet. Jeg kan jo vært syk og øynene har rent veldig mye, så det skyldes antakeligvis at jeg har gnidd vippene rett av øyelokket. Jeg må selvfølgelig ha perfekte vipper til feiringen, så jeg skal en rask tur innom Beauty House Pilestredet for å ordne opp i problemet (nok en sponset behandling hehe). 

17.00 HJEM! Endelig tid for mat. Jeg håper egentlig jeg rekker å være hjemme tidligere enn dette, men jeg vet ikke hvor lang tid de tar med vippene. Jeg har store planer om å lage verdens beste hjemmelagde kyllingburger, men det krever litt mer tid enn hva jeg muligens har. 

18.00 Dette er grunnen til at jeg kanskje må utsette burgeren min. PT-time ❤ Jeg måtte avlyse den forrige fordi jeg var syk, så jeg gleder meg virkelig til denne timen. 

19.00 Her må jeg løpe hjem, hive meg i dusjen og hive på meg noe sminke. Jeg skal nemlig videre til neste punkt på listen allerede klokken åtte!

20.15 Kinodate med meg selv. Wiii, jeg skal ta det første steget i å teste ut singellivet og skal på kino alene! Jeg er skikkelig spent, og resultatet av det hele kommer selvfølgelig på bloggen i løpet av uken med bilder og full pakke. 

23.30 Natta! Selv om jeg skal små ærend her og de så blir det lite tid hjemme og mye som skjer. Derfor tror jeg det blir veldig deilig å ta en varm dusj for så å krype under dyna i halv tolv-tiden i kveld. Gleder meg allerede!

 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

UKEN SOM GIKK #4 // CRAVINGS, TRENING, PSYKOLOG OG DYRELIV

AKKURAT NÅ :

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra min første arbeidsdag i ny jobb! Det var veldig gøy, og mine nye kollegaer er så koselige. Jeg har samlet sammen tacorestene til Sofie og Morten, og nå sitter jeg i sofaen og spiser en deilig tacosalat. Sofie og jeg skal snart ut og gå en kveldstur, noe vi har begynt å gjøre oftere og oftere. Det er superkoselig, særlig nå på høsten. 

UKENS TANKE:

Jeg trives så utrolig mye bedre med trening som en del av hverdagen min. Virkelig! Sett bort ifra humørsvingninger på grunn av mangel på sjokolade er jeg i så mye bedre humør og har ti ganger mer energi! Det er jo så gøy. 

UKENS CRAVING: 

SJOKOLADE. Jeg har gått gjennom denne uken og holdt på å dø fordi jeg har hatt så lyst på sjokolade. Det er helt sykt vanskelig å holde seg unna. Da jeg endelig spiste det på fredag var det som om jeg tørstet og ikke fikk nok. Jeg forstår hvorfor en del forskere mener det er like vanskelig å kutte sukker som nikotin. Det var et helvete, men jeg er så stolt over at jeg klarte å vente helt til fredag med å røre godteri! 

UKENS SERIE:

Nå er jeg tilbake på Gossip Girl-kjøret i mangel på en annen serie å se på. Den er jo fin da, og ekstra koselig på høsten uten at jeg vet hvorfor jeg synes det. Jeg prøvde meg på House of Cards, men den var veldig tørr. Jeg har kommet meg gjennom tre episoder, og skal fortsette snart. Bare ikke helt enda. JEg har hørt at man må se over fem episoder før man liker den, så jeg får lide meg gjennom to til før jeg gir opp. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Jeg ser allerede forbedringer på treningen! Da jeg trente på lørdag klarte jeg flere repetisjoner på to øvelser, og løftet litt tyngre på to andre. Det skikkelig gøy å se resultater så raskt. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Hvordan noen personer ikke verdsetter dyreliv i det hele tatt og bruker dyr som underholdning. Det er så forferdelig! Dyr er avhengige av at mennesker behandler dem bra, fordi de aller fleste verken si ifra eller gjøre motstand, og at noen da mishandler og misbruker livet deres er så jævlig. 

UKENS MATRETT:

Grønnsaksuppe! Det er så godt. Noen synes kanskje dette er litt kjedelig, men jeg elsker både å spise og lage det. Det er noe med supper og høst som passer så godt sammen. I går satt jeg inne i regnet, nydusjet etter å ha gått tur og kjente lukten av den deilige suppen min som stod og kokte seg ferdig på komfyren mens jeg så på Gossip Girl. Superkoselig!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Tinder ødelegger datingen

Vi flytter

Det er flaut å gå til psykolog

UKENS PERSON:

Martine, min eks roomie og bestie ❤  Før jeg flyttet med Sofie hadde jeg bodd med Martine helt siden jeg flyttet til Oslo! Det er skikkelig rart å ikke bo sammen, og nå ser jeg henne mye sjeldnere. På lørdag var jeg på besøk hos henne i hennes nye hjem på Bygdøy, og det var så koselig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

"ISABELLE SLO TIL MEG PÅ ET UTESTED I OSLO"

Når det kommer til Jodel blir jeg liksom aldri helt ferdig. Det å la den appen og brukerne holde på som de vil er noe jeg ikke klarer å legge fra meg. Jeg trodde egentlig dere var ferdig med meg, men tydeligvis ikke. På søndag fikk jeg tilsendt to bilder av en venninne. Det var skjermdump fra Jodel og en post som handlet og Isabelle og meg. "Hvorfor liker ikke Andrea Isabelle?". 

Det som stod under posten av at Isabelle hadde slått til meg på doen på et utested her i Oslo. Videre stod det at det var på grunn av ting som hadde skjedd på Paradise, og en eller annen uvitende person påstod også at vi ikke en gang hilste på hverandre under Stavernfestivalen i sommer. Jeg lurer virkelig på hvem som sitter og dikter opp disse historiene? Hva får du egentlig ut av dette? 

Jeg kan si så mye som at alt som står i den posten er feil, helt fra det aller første spørsmålet helt til og med det siste svaret. Det at jeg ikke liker Isabelle stemmer ikke. Det at hun har slått til meg stemmer ikke. Det at jeg ikke liker henne på grunn av ting som skjedde på Paradise stemmer ikke. Det at vi ikke hilste på Stavernfestivalen stemmer heller ikke. At noen tar ting som står på denne appen som fakta er skummelt når jeg ser hvor mye sladder og falske rykter som spres der. Jeg har ingen verdens ting i mot Isabelle, og ting som skjer på Paradise har jeg aldri holdt mot noen i ettertid. Vi henger ikke masse sammen nå, men det er like hyggelig hver gang vi møtes. 

Slutt å skap drama og uvennskap der hvor det ikke finnes! 

 

MIN UKESMENY

Forrige mandag delte jeg ukens handel med dere, og jeg fikk spørsmål om jeg kunne dele en ukemeny. Nå er dette en ganske enkel ukesmeny fordi jeg har måttet lage raske middager. Det har vært en travel uke, men jeg har da rukket å slenge sammen en del deilige middager allikevel. Alle disse middagene er beregnet på en person, og perfekt om du er singel, hjemme alene eller ikke gidder å lage mat til resten av kollektivet. 

MANDAG

Salat med kokt egg og cottage cheese

Denne var supergod! Jeg kjøpte salatmiks og tok opp i det jeg ønsket av grønnsaker som var agurk, cherrytomater, rødløk og kokt blomkål. I tillegg til dette hadde jeg i ett kokt egg og litt cottage cheese. Det ble kjempegodt, og tok veldig kort tid så denne er perfekt om du har dårlig tid en dag. Når man gjør det på denne måten er det veldig enkelt å lage en passe stor porsjon. 

TIRSDAG

Bakt kyllingfilet, fylt med Philadelphia og kokte grønnsaker ved siden av 

Du skjærer et dypt snitt i kyllingfileten hvor du legger inn valgfri kremost. Det er veldig godt med en kremost som har mye smak, for eksempel urter og hvitløk. Bak i ovnen i cirka 20 minutter til den er ferdig. I mellomtiden koker du favoritt-grønnsakene dine, gjerne med en grønnsaksbuljong for ekstra smak. Dette er enkelt og går ganske raskt. Her tilpasser du mengde grønnsaker alt etter hva du føler for!

ONSDAG

Ovnsbakt laksefilet med rotgrønnsaker

Dette er superenkelt! Kjøp fryst laks som du har liggende i fryseren eller eventuelt fersk, selv om det er litt dyrere. Kutt opp det du ønsker av rotgrønnsaker, krydre godt og ha over litt olje før du legger alt i en ildfast form og steker i ovnen på cirka 200 grader i 20-30 min. Hvis du bruker fersk laks må du legge den i senere fordi det tar kortere tid å bake den (cirka 10 minutter).

TORSDAG

Spaghetti og kjøttsaus

Nam, nam, nam. Jeg brukte fullkornspaghetti og kokte den som anvist på pakken. Kjøttsausen lager jeg ved å steke karbonadedeig til den er gjennomstekt, tilsetter hakket løk, gulrøtter i små biter, hvitløk, hakkede tomater, en teskje tomatpuré, en halv boks med linser og litt vann. Krydre med et du føler for, jeg bruker salt, pepper og litt oregano. Småkok det til gulrøttene er møre, og dryss gjerne over litt fersk basilikum. Her blir det fort rester, og du kan enten fryse det ned eller spise det til lunsj dagen etterpå!

FREDAG 

Tacosalat

En litt sunnere versjon av den vanlige tacoen. Den eneste forskjellen er egentlig at du bytter ut tacolefsen eller skjellet med salatblader! Jeg er fortsatt lat og bruker en salatmiks. Jeg tilsetter alt jeg vanligvis har i tacolefsen min som krydret karbonadedeig, mais, rødløk, agurk, tomat, lettrømme, tacosaus, revet mozzarella og hjemmelaget guacamole. 

LØRDAG 

Lompepizza

Dette er perfekt om du har dårlig tid, men vil spise noe sunt og digg. Bruk speltlomper, bruk pizzasaus, ketchup uten tilsatt sukker, lett creme fraiche, pesto eller noe annet godt som saus. Strø over ost og kjør på med det du liker å ha på pizzaen din! Jeg er veldig glad i en variant med blomkål, paprika, rødløk og cherrytomater. Det er så godt! I teorien kan du egentlig ha på akkurat det du vil. 

SØNDAG

Grønnsakssuppe

Supper er på en måte ekstra koselig om høsten uten at jeg egentlig vet hvorfor. Grønnsakssuppe er en absolutt favoritt hos meg, og jeg lager alltid ekstra my slik at jeg kan spise det til lunsj dagen etterpå eller eventuelt middag to dager på rad. I love it! Jeg bruker 3 gulrøtter, 1/2 liten kålrot, 2 poteter, 1/2 purreløk, 2 magre kjøttpølser og ca. 1 liter grønnsaksbuljong. Skjær alle grønnsakene i ønsket form og størrelse, ha i en stor kjele, tilsett vann og buljong og kok i cirka 20 minutter. Mot slutten av koketiden tilsetter du pølsene + salt og pepper. Server gjerne med rundstykker eller brød til, det er superdigg sammen!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

JEG TESTER SINGELLIVET FOR DERE

Nå skal jeg fortelle noe jeg synes er veldig gøy. Jeg har bestemt meg for å virkelig teste ut singellivet! Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg er forever alone, og alltid har vært singel. Allikevel har jeg liksom ikke testet ut hvordan det er. Nå skal jeg begynne å gjøre typiske par-ting som å dra på kino, gå ut og spise og gjøre andre koselige ting, men jeg skal gjøre det helt alene! Alt skal dokumenteres, og jeg skal dele følelser, tanker og absolutt alt om opplevelsen min med dere.

Det hele starter den kommende uken. Jeg skal dra på kino HELT ALENE! Jeg er litt rar så dette har jeg ofte hatt lyst til, men aldri helt turt. Er det ikke teit å dra på kino alene liksom? Nei, vet dere hva. En kveld skal jeg dra og se en film all by myself. Det blir så spennende å se hvordan det får meg til å føle meg. Jeg kommer nok til å møte vennegjenger og kjærestepar som snakker om forventninger til filmen, mens jeg sitter der med popcornet mitt og lurer på hvordan dette faktisk skal gå. 

Nå håper jeg dere vil hjelpe meg med dette prosjektet! Del gjerne erfaringer og fortell meg hva dere vil at jeg skal teste ut for dere. Det kan være kjempeskummelt å gjøre ting helt alene, så nå har dere muligheten til å la meg teste det ut for dere. Legg igjen en kommentar så kanskje det blir det jeg gjør neste uke!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE ØNSKER JEG MEG I BURSDAGSGAVE

Reklame - inneholder annonselenker

I dag er det første oktober, og vi er endelig inne i min bursdagsmåned! Nå nærmer det seg bursdagen min med stormskritt (26. oktober for dere som ikke vet det), og det er en perfekt anledning til å se etter hva jeg ønsker meg! Jeg lurer på om jeg kanskje skal klikke hjem noe av dette til meg selv i bursdagsgave når den tid faktisk kommer. Det beste jeg vet er å gi bort gaver, også til meg selv! Nå har jeg funnet så utrolig mye fint jeg har lyst på, og dette er et lite utdrag av en alt for full handlekurv som må slankes drastisk. 

1. HER       2. HER       3. HER

4. HER       5. HER       6. HER

7. HER       8. HER       9. HER

10. HER       11. HER       12. HER

13. HER       14. HER       15. HER

16. HER       17. HER       18. HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MÅNEDEN SOM GIKK - SEPTEMBER

Nå går vi inn i min absolutte favorittmåned, nemlig oktober! Tenk at den første høstmåneden er over allerede, så utrolig rart... Tiden flyr avgårde og det gjør ikke annet enn å stresse meg uten at jeg helt vet hvorfor. I oktober fyller jeg 23 og til og med det stresser meg! Jeg er fortsatt veldig ung, men ja... Nei, jeg vet faktisk ikke helt hva jeg tenker om akkurat det. Anyways, nå som vi forlater september er det på sin plass med en oppsummering av måneden som gikk. Dere må forresten gjerne komme med forslag om det er andre punkter dere ønsker i tillegg til de jeg allerede har i innlegget!

Månedens antrekk       

Denne gangen blir det dette antrekket fra helgen i Trondheim. Her var jeg egentlig skikkelig fyllesyk og ville ha på noe komfortabelt, haha. Det ble faktisk ganske kult, og jeg var så fornøyd! Det skjørtet er rett og slett skikkelig elsk, og genseren er så myk og deilig.

Skjørt Zara // genser Cubus // Solbriller BikBok // Sko Dinsko // Veske H&M                 

        

Månedens sang

Ååååh, det er den nye sangen til Niall Horan, eks 1D-cutie. Han er jo bare kjempeskjønn, og den nye sangen hans er helt fantastisk fin. Jeg har hørt den på repeat den siste uken, og når den er ferdig vil jeg bare høre den igjen. Sangen heter Too much to ask, og du bør høre den nå. 

Månedens nedtur 

Det må faktisk være at jeg ble syk denne uken. Foruten dette hadde denne måneden vært helt super! Jeg har ikke så mye å klage på om dagen, men selvfølgelig er det alltid kjedelig å bli syk. Det er så mye jeg skulle gjort, og det er ekstra kjedelig når jeg var så godt i gang med treningen. Jeg er en person som blir skikkelig rastløs når jeg er syk fordi jeg kjeder meg, så plutselig tar jeg meg vann over hodet og prøver å få til mer enn hva jeg egentlig orker. Derfor ender jeg alltid opp med å være syk litt lenger enn hva jeg normalt skulle vært. Heldigvis ble det ikke slik denne gangen, og nå er jeg så godt som helt frisk igjen!

Månedens opptur

Det er definitivt hvor godt i gang jeg er med trening og kosthold igjen etter en alt for lang pause med ordentlig struktur! Da jeg skaffet meg PT fant jeg tilbake til motivasjon når det kommer til både trening og det å spise rett for å oppnå best mulig resultater. Jeg har savnet å like trening lenge nå, og det er så deilig å være tilbake på det punktet hvor jeg gleder meg til neste treningsøkt og faktisk klarer å begrense sjokolade-inntaket til en, maks to ganger i uka. Flink meg! 

Månedens forbedringspotensiale 

Jeg skal jobbe med å legge opp en ordentlig plan for bloggingen min. Det skjer allerede fra og med søndag hvor jeg skal sette meg ned og planlegge blogguken som kommer. Hvis jeg gjør klart litt på forhånd, men lar det være rom for spontane innlegg vil jeg ikke ende opp med å sitte her uten inspirasjon og få en skikkelig dårlig bloggdag. 

Månedens innkjøp

Denne måneden har jeg ikke kjøpt en eneste materiell ting om man kan si det slik. Jeg har verken kjøpt meg klær eller sko, så denne posten kunne like gjerne stått tom. Det pengene mine har gått til er rett og slett mat og andre kjedelige husholdningsting som såpe og vaskepulver. Utrolig spennende innkjøp altså!

Månedens Instagrambilde

Bildet som var mest populært på min Instagram denne måneden er overraskende nok (ikke) kyssebildet av Sofie og meg. Det har blitt eksponert hele 117 888 ganger, og med tanke på at nummer to på listen er eksponert rett over 31 000 ganger er det ganske sykt. Rart hva litt kyssing kan gjøre, haha.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER