hits

september 2017

FILMTIPS: DOKUMENTAREN OM LADY GAGA

Hei fra sofaen! Jeg håper dere alle nyter lørdagskvelden uansett om dere er på vors, sleepover eller gjør noe helt annet. For min del er helgen veldig rolig, noe som passer meg perfekt. Dag i dag har bestått av jobb, trening og nå lørdagskos med to gode venninner. Vi skal ta det helt med ro, spise masse godt og kose oss med noe hyggelig på tv resten av kvelden. I den anledning har jeg et tips til alle dere som scroller nedover Netflix på leting etter en film. Dokumentaren om Lady Gaga! Den er så utrolig bra. 

Denne dokumentaren anbefaler jeg virkelig alle, særlig jenter å se! Du trenger verken være interessert i Lady Gaga, like musikken hennes eller bry deg om Hollywood-stjerner for å se den. Det høres rart ut, jeg vet, men det er helt sant! Jeg har aldri vært særlig fan av musikken hennes, foruten om én sang jeg hørte på i hele fjor høst. Den får vi forresten se "in the making" i denne dokumentaren. 

Filmen handler selvfølgelig om henne, men den tar også opp en del interessant temaer. For eksempel hvordan det er å være en kvinne i musikkbransjen, hvordan hun taklet at andre ønsket hun skulle spille på sex og hvordan det er å være litt annerledes. Man får et unikt innblikk via denne damen som virker som en helt vanlig 30-åring. Man glemmer på en måte at hun er en superstjerne når vi får bli med hjem til henne og det filmes helt hverdagslige hendelser mens hun snakker om dype temaer som hvordan bransjen hun er i domineres av menn, og at hun endelig har funnet en mann hun klarer å samarbeide med uten problemer. 

Hele dokumentaren er fengende og litt spesiell, men utrolig fin! Jeg anbefaler den på det sterkeste! Du finner den for eksempel på Netflix. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MASSE GAMLE BILDER AV MEG

Da jeg skulle skrive innlegget om at barndomshjemmet mitt er solgt spurte jeg pappa om bilder til innlegget. Han sendte meg en link som viste seg å være veldig interessant å utforske! Linken førte til et digitalt fotoalbum hvor jeg fant bilder helt fra jeg var bitteliten, altså 6 år og sånt. Det var så moro å se gjennom, og det var flere minner jeg fikk frisket opp i som hadde gått i glemmeboken. Nå tenkte jeg å dele bildene med dere. Det er bare å forberede seg, jeg er rar nå, men dere skulle bare visst hvor rar jeg var som barn haha. 

Det er ikke til å legge skjul på at jeg alltid har vært en liten dramaqueen. Jeg tviler på at det var mange motsigelser da dette bildet ble tatt, i hvert fall ikke fra min side. Det er godt mulig stakkars mamma eller pappa protesterte, hehe, men det stopper ikke meg! Her skal drama dokumenteres altså. Buse i nesa og greier. Helt normalt å legge ut dette på en blogg, jada. 

Åååå, dette var en av bursdagene mine! Her koste jeg meg så til de grader. Bursdag, rosa pysj og rosa rom. Da var lille bebbis meg veldig fornøyd med livet. Herregud for en sveis jeg har, det så jeg egentlig ikke før nå... Takk foreldre. 

HAHAHA, jeg ler så jeg griner av dette. Altså, det skal ikke stå på kreativiteten hos unge Andrea da for å si det slik. Ser noen forresten hva jeg elsker over alt på jord, sånn foruten om sjokkrosa hodeplagg med perler? Disney-prinsesser! Jeg abonnerte selvfølgelig på et eller annet Disney-blad, og selv om jeg skled inn i Britney-perioden nektet jeg å gi slipp på prinsessene. Venninnen min måtte faktisk komme hjem til meg og ta ned alle sammen fordi hun mente jeg hadde blitt for gammel for det. Jeg var egentlig enig og hang opp en plakat av Brad Pitt i stede. 

Her har vi det igjen, dere. Prinsesse-sengetøy denne gangen! Legg merke til de små klistremerkene på sengen. Gjett hva de er? Jepp, Disney-prinsesser. Jeg ser at jeg var like glad i nattmat da som nå, det er jo kos da. 

Ntååå, her er jeg på en av Islandsturene. Det er så koselig der, nå savner jeg det masse. Jeg bare lurer på hvorfor i all verden noen har latt meg bruke de skoene der... Spice Girls t-skjorten er jeg helt med på, men de skoene? Nei, nei, nei.

Dette er mitt favorittbilde, haha herregud er det mulig! Her ser dere det som antakeligvis er mitt aller første selfie. Det verste er at jeg faktisk husker at dette ble tatt. Mitt største forbilde var Britney Spears og jeg ville også bli popstjerne, akkurat som henne! Dette var riktignok før Kevin Federline og paraply.-hendelsen. Jada, så jeg tok på meg en parykk som forhåpentligvis lå igjen etter Halloween, fant frem mikrofonen og et glittersjal mens jeg lekte popstjerne tidlig en søndags morgen. Jeg må ha vært en fryd å ha som datter.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // TINDER, HÅRTIPS, NY JOBB +++

Det er to dokumentarer om Diana på NRK, hvilken snakket du om at var så bra?<3

Begge to, anbefaler deg virkelig å se de!

Hvor er genseren på bildene fra? kjempefin:-)

Tusen takk, den er ikke min da hehe. Jeg går i skapene til venninnene mine om dagen fordi jeg er så lei av mine egne klær. Den er fra H&M for å svare på det du faktisk spurte om :-)

Hva var det beste med bakvendt-uka?

Jeg failet og svarte motsatt på dette forrige uke, haha så her kommer svaret på det som faktisk ble spurt om. Det beste med bakvendtuka var at jeg fikk lov å sende hjem hvilken gutt jeg ville. Elsk på makt ❤ 

Har du forandret deg som person etter du ble kjent?

Vel, nei jeg tror ikke det? Eller jo, haha. Jeg har blitt mye mer åpen på veldig mange måter, og er mer sosial enn før. Jeg tør å si ifra mer enn tidligere og har på en måte blitt tryggere på meg selv, samtidig som jeg bryr meg minimalt om hva andre mener om meg. 

Hva er den nye jobben din? 

Det er ikke så alt for ulikt hva jeg jobbet med før, men jeg vil holde detaljene for meg selv foreløpig :-)

Hvilken filmsjanger er favoritten din?

Definitivt romantisk komedie. I love it!

Hva heter den godtebutikken dere er på? Er det godt utvalg og hvor ligger den?

Åh, Yummy Heaven! Min favorittbutikk over alle, de har så mye godt. Det ligger en på Arkaden i sentrum og en i Torggata. Jeg synes det er mye bedre enn for eksempel Godteslottet på Bislett, men det er fordi jeg er en sjokoladeelsker. Yummy Heaven har skikkelig mye bedre utvalg av sjokolade!

Hva liker du best å spise til frokost?

Jeg spiser faktisk det samme typ hver eneste morgen. Havregrøt kokt opp på melk, masse kanel og med en spiseskje Cottage Cheese i på slutten. Så strør jeg ender meg kanel på toppen, namnam. Det er så godt! Annet enn dette elsker jeg hotellfrokost <3 Må sjekke inn på hotell snart igjen... 

Hvordan holder du håret ditt så fint uten at det blir slitt?

Uff, det er egentlig ganske slitt... Jeg driver og gjenoppbygger håret mitt, og i mellomtiden bruker jeg extension. Jeg tar egentlig ganske godt vare på det, og selv om jeg bruker en del varmeverktøy er jeg veldig flink til å bruke gode produkter på håret! Jeg har skrevet om mine favorittprodukter HER, og i tillegg har jeg lagt min elsk på en flokespray fra Redken og tester ut en ny hårpleieserie (i mine øyne) fra Loreal som heter Profiber om jeg ikke tar helt feil :-)

Hvor vil du helst reise?

Hvor som helst varmt og eksotisk! Jeg er skikkelig reisesyk og kunne tenkt meg til utrolig mange forskjellige destinasjoner akkurat nå. I Europa vil jeg besøke Parius og Barcelona, men i tillegg vil jeg til Maldivene, Bahamas, Dubai, Australia, New York og sikkert mange andre steder jeg ikke kommer på nå.

Hva er favorittserien din akkurat nå?

Nå er jeg tilbake på Gossip Girl-kjøret, men prøver å tvinge meg selv til å like House of Cards haha. 

Er du på Tinder?

Ja, men jeg bruker det veldig sjeldent. Det er mest som tidsfordriv når jeg kjeder meg :-)

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

I OKTOBER GLEDER JEG MEG TIL...

Oktober er virkelig favoritt-måneden min! Det kan ha noe å gjøre med at jeg har bursdag, hehe. Nei, ikke bare det. Når oktober kommer er det virkelig høst, og all natur blir dekt av de fineste fargene jeg vet om, nemlig høstfarger! Luften blir skarpere, og når solen skinner er oktober rett og slett utrolig vakker. Det er litt tilfeldig, men denne måneden skjer det masse jeg virkelig gleder meg til. 

FEIRE BURSDAGEN MIN

Yeiii! Dette er ikke lenge til en gang. Martine og jeg skal feire sammen, og har invitert alle vi kjenner til en kjempestor fest! Vi skal ha bursdagen på Sirkus, et utested som ligger her i Oslo. Det blir så moro, og det beste er at nesten alle av mine nærmeste kan komme! Jeg skal være så fin og bare nyte all oppmerksomhet, haha. Jeg elsker å feire bursdag, og klarer nesten ikke vente til dette. 

AVSKJEDSMIDDAG MED JOBBEN

Som jeg skrev her så skal jeg slutte i jobben jeg har hatt i nesten tre år! Det var min første jobb i Oslo, og jeg har så mange god minner med de fine jentene jeg har jobbet med i løpet av den tiden. Vi var en gang verdens beste gjeng, og det å komme på jobb var som å komme på besøk til en venninne, haha. Sånn rent sosialt da selvfølgelig. To av oss slutter samtidig så vi arrangerer rett og slett en avskjedsmiddag/fest for oss selv 21. oktober! Jeg gleder meg masse til å tilbringe en hel kveld med den gjengen, fordi vi har det alltid så sinnssykt moro sammen!

BURSDAGEN MIN 

Dette er det aller beste med oktober, selvfølgelig. Jeg har bursdag, woho! 26. oktober er dagen, og jeg gleder masse. Bursdag er det beste i verden, og jeg gleder meg allerede til å skjemme bort meg selv, og selvfølgelig bli skjemt bort. Gaver, oppmerksomhet og lov til å gjøre akkurat det jeg vil! Det blir faktisk ikke bedre. 

SE FAMILIEN IGJEN

I oktober skal jeg prøve å få dratt en tur hjem, og jeg regner med de kommer og besøker meg i sammenheng med bursdagen min (hint hint). Det begynner å bli veldig lenge siden jeg så pappa, så han vil jeg gjerne se snart. Lillesøsteren min kommer til Oslo for å være med og feire bursdagen min 6. oktober, så da får jeg heldigvis sett henne igjen! Hun har jo flyttet helt til Tromsø, så trist. 

HALLOWEEN-FEST

En venninne av meg har laget tradisjon av å hoste Halloween-fest den siste helgen i oktober! I år er det intet unntak, og jeg er allerede i gang med å finne ideer til hva jeg kan kle meg ut som. I fjor var jeg ganske kjedelig og gikk i en supertrangt Superwoman-kostyme, var på festen i en time før jeg dro hjem og drakk Pepsi Max. Det var på den tiden jeg ikke gjorde annet enn å trene, og holdt meg helt unna alkohol så jeg var dødskjip, rett og slett.Sosiale sammenhenger var det siste jeg ville være med på, men i år er det annerledes! Jeg gleder meg masse til å feire Halloween, og vil være noe skummelt... Noen forslag til hva jeg kan kle meg ut som?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE VÆR DENNE GUTTEN PÅ BYEN

Det er endelig helg, og med det starter mange planleggingen av helgens festligheter. Kanskje du skal feire en bursdag, ut og spise eller ta deg en tur på byen? Jeg skal sitte hjemme denne helgen, og det er jeg egentlig glad for. Om ikke annet så slipper jeg i hvert fall unna de utrolig irriterende guttene som verken tar et hint eller klarer å oppføre seg på byen. Jeg vet at ikke alle en gang forstår hvor irriterende de er, så her har jeg noen tips til dere gutter som skal ut på byen i helgen:

Ikke følg etter meg når jeg sier klart ifra at jeg ikke er interessert. Sånn seriøst når skal du skjønne at nei er nei? Jeg blir i hvert fall ikke mer interessert av at du følger etter meg rundt i hele lokalet. Jeg er ikke interessert så det er egentlig fint om du kan holde deg et godt stykke unna meg, takk. 

Du kan ikke forvente at en drink kjøper deg et ligg, et kyss eller en lenger samtale. Dette er så utrolig irriterende! Du eier ikke meg for resten av kvelden selv om du tilbyr deg å kjøpe en drink til meg og jeg takker ja mens vi står i barkøen. Vet du hva, det spiller egentlig ingen rolle om vi står i barkøen eller har sittet sammen ved et bord og snakket i en halvtime. Jeg kan fortsatt forlate deg og utestedet akkurat når jeg vil selv om du har vært kjempehyggelig og spandert en drink eller to på meg! Ikke misforstå, jeg setter pris på det. 

Si hei før du begynner å jokke på meg på dansegulvet. Dette er bare kleint og gjør deg totalt uinteressant med en eneste gang. Den verste måten du kan gå frem for å få kontakt på er å komme bak meg på dansegulvet og gnikke penisen din mot ryggen min. ÆSJ, det er ekkelt!

Hvis vi sitter fem jenter rundt et bord og du får avslag hos en av oss, for så å hoppe videre til resten av jentene rundt bordet blir du antakeligvis ledd av. Jeg beklager, men det virker så desperat og får ikke akkurat noen av oss til å føle oss veldig spesielle. Særlig ikke om du bruker samme sjekketriks på hele gjengen.

Hvis jeg avslår deg er det ikke fordi jeg er en hore, men fordi jeg ikke er interessert. Det er så barnslig å gå rundt og kalle andre for hore! Om du gjør det fordi du blir avslått på byen er det bare utrolig tragisk. Jeg er ikke en hore fordi du ikke er interessant, og tydeligvis en drittsekk. 

Det er kjempebra at du er fornøyd med den skikkelig fancy, superkule jobben din som selger, men jeg gidder ikke høre deg skryte av det i en time. Jada du er sjef for blablabla. Sånn høres det ut i mine ører når du har gjentatt deg selv fire ganger og fortsatt snakker om jobben din. Hadde du reddet barn fra å dø i et u-land hadde det kanskje vært interessant å snakke om i mer enn fem minutter, men at du jobber som selger, eiendomsmegler, advokat eller noe annet helt vanlig er ikke SÅ interessant. 

"Du er sikkert lei av at folk snakker om dette" Det mest irriterende jeg vet om er når en gutt kommer bort og skal være så annerledes fra alle andre. "Ja, du opplever sikkert dette hele tiden fordi du var med der, men jeg er ikke sånn altså og jeg så ikke på en gang". Ånei, så hvorfor tar du det opp? Du snakker om at jeg antakeligvis er lei av at alle snakker om PH-deltagelsen min på byen, men så gjør du ikke annet enn å snakke om det? Forresten så er det kun et fåtall som nevner det fordi det er ikke så utrolig interessant, og de aller fleste forstår at jeg er mer enn det. I tillegg er det så irriterende at du tror du kjenner meg og vet hva jeg er lei av og ikke. Du vet ingenting om meg :-). 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

DET ER FLAUT Å GÅ TIL PSYKOLOG

I Norge er vi så redd for ting. Vi er redd for å skille oss ut, vi er redd for å være politisk ukorrekt, vi er redd for å snakke om følelser og vi er redd for å innrømme at alt ikke er på stell hele tiden. Janteloven står fortsatt sterkt, og med mindre vi sletter hele greia fra underbevisstheten vår vil vi alltid være et land preget av en befolkning som er redd for å være seg selv. 

Det å gå til psykolog skal helst holdes hemmelig. Psykisk sykdom er flaut, fordi kan man ikke bare fortrenge det og komme seg videre. Hvis noen spør hva du gjorde i går og du svarer "jeg var på jobb og så var jeg en tur hos psykologen min" får du antakeligvis se en ganske sjokkert person foran deg. Det er liksom ikke normalt, men det er rett og slett skikkelig flaut! Det er det dummeste vi kan tenke fordi det er helt normalt å gå til psykolog, og alle burde faktisk prøve det!

Det er helt normalt å slite til tider. Det er helt normalt å føle seg nedfor. Det er helt normalt med tvangstanker. Det er helt normalt å slite i parforhold. Det er helt normalt å være usikker, sliten og rett og slett trenge noen å snakke med! Hvis vi alle slutter å være så redde for å vise hvordan vi faktisk har det, og tar tak i problemene før det går for langt kan det gjøre underverker. 

Tenk om du hadde dratt i parterapi med kjæresten to år tidligere da problemene startet. Tenk om du hadde snakket med en psykolog da du merket at du begynte å bli deprimert, i stede for å gjøre det etter at det gikk for langt. Tenk om du hadde snakket med noen som kan hjelpe deg i stede for å stenge alt inne og gå rundt og ha det vondt! 

Det er verken farlig eller teit å gå til psykolog. Det er helt normalt, og jeg lover deg at mange flere enn hva du tror har gått eller går til psykolog. Jeg har vært hos psykolog, og til og med for meg som hater å åpne meg var det befriende. Det er ikke nødvendigvis slik at dere sitter og analyserer barndommen din, men dere snakker sammen og bare det kan ofte hjelpe langt mer enn hva man tror. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE SKJER I HELGEN

De siste ukene har jeg skrevet et innlegg om hva jeg skal i helgen, og det virker å slå an. Derfor kommer jeg med enda ett! Jeg håper bare formen blir bedre, men satser egentlig på at nattens søvn gjør det siste lille underverket slik at jeg er helt frisk til i morgen. Det skjer nemlig en del denne helgen jeg ikke vil gå glipp av!

Fredag

Jeg skal i møte med Side2 klokken 10, for å snakke blogg. Det blir veldig deilig å få snakket om litt av hvert, så jeg ser frem til det møtet! Det er alltid like hyggelig å være der, i tillegg har de så god kaffe, hehe. Jeg aner ikke hvor lang tid det møtet kommer til å ta, men jeg har uansett ingen store planer før på ettermiddagen. Jeg har min tredje PT-time kvart over fem, og det er alltid like gøy! Det å skaffe meg en personlig trener er det lureste jeg har gjort på lenge. Jeg trengte at noen forteller meg hva jeg skal og ikke skal gjøre, og nå er motivasjonen virkelig tilbake. Det å ha ligget syk i to dager gjør at energinivået er litt lavere, men motivasjonen er på topp og jeg gleder meg til å trene igjen. 

Lørdag

På lørdag har jeg min aller siste arbeidsdag i min nåværende jobb, og jeg jobber med en av mine favoritt-kollegaer! Det blir nok litt blandede følelser med tanke på at jeg forlater en jobb jeg har hatt i nesten tre år, men jeg er veldig klar for et nytt kapittel! Etter jobb skal jeg rett på trening, og da står intervaller på planen. Det er en perfekt start før jeg skal besøke min eks roomie og bestie som har flyttet helt avgårde til Bygdøy! Jeg vet, så langt. Det ser ut som hun har fått det veldig koselig da, så vi skal til henne, spise masse godt og se Side om Side. 

Søndag

Min favorittdag! På søndag skal jeg sette meg ned og planlegge uken som kommer. Det vil si at jeg skal legge opp alt med jobb, trening, blogg og mat slik at jeg har full kontroll hele uken. Det er noe jeg prøvde for første gang denne uken, og det funket kjempebra! Det tar litt tid, men det gjør jo ikke noe når det er søndag og man har fri hele dagen. Jeg skal også vaske leiligheten, skifte på sengen og rydde litt i klesskapet. Det er helt sykt hvor fort det blir rotete... Når alt dette er gjort skal jeg på trening for å gjennomføre ukens siste økt, og så slappe av i sofaen med en koselig søndagsfilm. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET DÅRLIG FORBILDE FORDI JEG TRENER?

Er jeg et dårlig forbilde fordi jeg tar vare på kroppen min? Bidrar jeg til usunne holdninger fordi jeg skriver at jeg har kommet i gang med treningen igjen?

Ja, jeg har sluttet å spise sjokolade fem ganger i uken og kuttet ned på andre ting jeg spiste for mye av for å ha et sunt kosthold. Ja, jeg har begynt å trene mer, hardere og oftere. Vet dere hvorfor jeg gjør dette? Jeg gjør det for å ta vare på kroppen og psyken min. Det å trene og spise sunt er faktisk utrolig viktig, særlig i dagens samfunn hvor fler og fler dør av hjerte- og karsykdommer, spiser seg til diabetes og i verste fall spiser seg til døde. Trening og et normalt sunt kosthold kan forebygge så mye, og i tillegg gjør det underverker for psyken. Jeg blir så mye gladere, er mer kreativ, og har et tonn av energi når jeg spiser bedre og er i aktivitet enn når jeg spiser usunt og beveger meg lite. 

Det siste halvåret har jeg slitt for å komme tilbake til de gode rutinene, særlig når det gjelder trening og kosthold. Jeg har savnet det hver eneste dag, og er så glad for at jeg begynner å finne tilbake til gleden ved å trene. Jeg elsker at jeg kjenner energinivået stige og humøret følger etter. Det har vært så vanskelig å ikke orke, klare og gidde, men nå er jeg endelig på vei tilbake og selvfølgelig vil jeg dele det med dere!

Min mening er at jeg heller bidrar til et sunnere samfunn og sunne holdninger ved å dele dette. Vi kan faktisk ikke begynne å lage uskrevne regler om at man ikke får skrive at man trener, fordi det har alle sammen bare godt av! Det er ikke snakk om noe ekstremt her, men å mosjonere og holde seg i form. Du kan faktisk ikke si at jeg bidrar til usunne holdninger ved å ta vare på min egen kropp. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN STOR FORANDRING JEG HAR HOLDT SKJULT

Hei fra senga. Jeg er fortsatt syk, synes like synd på meg selv og tar imot medlidenhet med glede. Jeg har fått sett mye Netflix, bestemt meg for å klare å like House of Cards, men først må jeg se ferdig en dokumentar jeg skal tipse dere om i løpet av helgen! Før den tid skal jeg dele noe med dere!

Det er noe jeg har holdt skjult fra dere en god stund, men som jeg er klar for å fortelle nå! Om veldig kort tid skjer den en virkelig stor forandring i livet mitt, og det er både skummelt og moro. Jeg føler at jeg er klar for noe helt nytt etter å ha vært på samme sted i snart tre år.

Det som skjer er at jeg har fått en ny jobb! Jeg har min aller siste dag på min nåværende arbeidsplass allerede på lørdag, og starter i ny jobb fra oktober! Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og selv om jeg er en pingle som alltid synes det er litt skummelt å gjøre noe nytt tror jeg det blir veldig bra. Det er følelsen av å ikke vite noe som helst om hva jeg egentlig skal gjøre som er litt skummelt, men så fort man får en gjennomgang og opplæring pleier det å gå bra! Jeg er bare litt nervevrak når det kommer til ting jeg ikke har gjort før, haha. Ah, nei jeg gleder meg egentlig bare masse og er skikkelig klar for å gjøre noe helt nytt!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VI FLYTTER

Det er så rart å tenke på at hjemmet mitt ikke lenger vil være mitt. Vi flytter ut i løpet av en til to måneder, og etter det er det noen helt nye mennesker som skal gjøre det til sitt eget. Det er så rart å tenke på at noen andre nå skal bo på mitt rom, innrede det, skape minner og leve der. Det er jo mitt rom! Tenk at noen andre skal lage middag på mitt kjøkken, sovne på sofaen i min stue, sminke seg på mitt bad og grille i min hage. 

Hjemmet jeg har hatt siden jeg var liten er solgt, og det er skikkelig rart å tenke på. Nå skal jeg ikke lenger hjem når jeg skal til Larvik, jeg skal til det nye huset. Jeg klarer ikke la være å tenke på hvor mye som har skjedd i det hjemmet! Det har blitt feiret utrolig mange bursdager, jeg har hatt mange morsomme vors som plutselig har blitt til en liten fest, jeg har hatt sleepovers og så mange forskjellige kjæledyr som alle er begravd i hagen. Det er i den hagen jeg gikk og bar på kaninen min i en time mens jeg gråt fordi vi skulle på hytta og han ikke fikk være med.Vi har bygd en trehytte som aldri ble helt ferdig, feiret Halloween, hatt bakedager, feiret jul og nyttår.  Jeg har opplevd alt i det hjemmet, men nå blir det ikke mer. 

Det er ikke bare hjemmet jeg vil savne, men alt rundt! Jeg elsker å gå tur ned til havet som ligger like ved. Det tar to minutter å gå før jeg er inne i skogen, den samme skogen vi gikk tur i på barneskolen, SFO og til og med ungdomsskolen. Den samme skogen jeg har overnattet i under åpen himmel, og den samme skogen jeg har vært livredd på løpetur fordi jeg alltid tror noen stalker meg. Jeg kommer til å savne matbutikken. Det er rart, men jeg gjør det.

Alt dette hører liksom til det å komme hjem. Dette er hjemme for meg. Det blir nok fint å bo der vi flytter også, men det vil nok ikke bli hjemme på samme måte. Det gjør kanskje ikke noe heller, fordi jeg skal jo faktisk ikke bo der. Jeg har ikke bodd hjemme på over tre år, så dette er kanskje litt dramatisk, men det er allikevel spesielt når barndomshjemmet ditt selges. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SKILSMISSEN KAN ØDELEGGE BARNET DITT

Kjære, foreldre. Dere er kanskje midt i skilsmisse-prosessen, men dere må ikke glemme barna deres. Jeg forstår at det er hardt. Kanskje er dette det vanskeligste du har måttet gå gjennom i hele ditt liv. Familien deres separeres, og dere er ikke lenger ett. Du går fra det du trodde var ditt livs kjærlighet, en person du har så mange gode minner og opplevelser med, og et menneske du deler det mest dyrebare du har med - nemlig barna deres. 

Nå skal ikke jeg late som om jeg vet hvordan det er å gå gjennom en skilsmisse, eller et brudd for den saks skyld. Den tid kommer vel, men akkurat nå kan jeg kun dele synspunktet fra et barn som har opplevd at foreldrene skiller seg. Jeg har allerede skrevet litt om hvordan jeg opplevde skilsmissen, og om hvordan bosituasjonen ble løst. Jeg fortsatt er evig takknemlig for at den ble som den ble. Alle situasjoner er forskjellige, men jeg vil fortsatt fortelle noe til dere som har barn og er i ferd med å skille dere.

Husk at barn har store ører. Du tror kanskje ikke datteren din hører deg på telefonen mens du snakker med en venninne om hvor vondt det er, hvor annerledes du skulle ønske at det var og hvor sint du er på mannen din. Sjansen er stor for at hun faktisk får det med seg. Du tror kanskje ikke sønnen din får med seg at dere er midt i en bitter krangel fordi dere ikke snakker høylytt, men jo, det gjør han nok. Husk at barna deres har sett dere i mange forskjellige situasjoner tidligere, og kjenner dere bedre enn hva dere kanskje tror. Det er lett å få med seg de stygge blikkene, sårende kommentarer og tårene som presser på. Jeg skjønner at det kanskje ikke er lett å skjule det til en hver tid, men vær så snill å prøv. Det gjør utrolig vondt for et barn å se en forelder på den måten, og vite at det er ingen verdens ting man kan gjøre. Dere er det kjæreste de har, og uansett hvor vondt dere har det må dere ikke glemme å sette barna først. 

Du tjener ingen verdens ting på å snakke ned om den andre forelderen. De ter faktisk det dummeste du kan gjøre. Vet du hvor raskt man går i forsvarsposisjon? Jo mer du snakker ned om den andre parten, jo sintere blir barnet på deg. Det virker mot sin hensikt, og tro meg, barnet ditt kommer aldri til å glemme det. Be the bigger person. Du trenger faktisk ikke dele alt med barnet ditt, og om du mener at faren til ungen din er en drittsekk så hold det for deg selv. 

Alle må selvfølgelig løse det på en måte som passer deres situasjon best, men jeg håper dere alltid vil prioritere barna og sette dem først i en slik situasjon. Det er nok utrolig vanskelig, men det finnes barn som aldri kommer over skilsmissen til foreldrene, selv lenge etter at foreldrene er over det. Ikke la det bli slik for ditt barn. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR ALDRI

God morgen! Jeg er virkelig ikke i form og skal bli i sengen i hele dag. Jeg gleder meg til å falle inn og ut av søvn mens Friends står og går på Macen ved siden av meg. På dager som dette er jeg glad jeg har noen innlegg liggende i tilfelle nettopp dette skjer! Nå får dere bli enda bedre kjent med meg når jeg deler syv ting jeg aldri har gjort før. 

Sneket på trikk, t-bane eller buss med vilje. Jeg hater kontroller, og selv om jeg vet jeg har billett må jeg sitte og sjekke den hele tiden så den ikke plutselig har gått ut. Det var en gang jeg satt på bussen på vei hjem, og på det nest siste stoppet kom jeg på at periode-billetten min gikk ut dagen før. Jeg fikk helt panikk, løp av trikken og gikk resten av veien hjem. Jeg hater å gjøre ulovlige ting haha. 

❤ Sagt jeg elsker deg. Like greit egentlig, hehe. 

 Syklet i Oslo. Det er så mange som snakker om hvor koselig det er å leie bysykkel, og oppleve Oslo på den måten. Jeg går jo over alt, og det hadde tatt mye kortere tid med sykkel. Til tross for det kommer jeg ikke til å gjøre det med det aller første. Jeg synes det virker skikkelig skummelt å sykle i Oslo med alle de gale taxi-sjåførene og bussene som kjører uten å ense syklister. 

❤ Smakt blåskjell. Dette skal visstnok være veldig godt, men jeg tror jeg står over. Det ser så ekkelt ut!

 Møtt farfaren min. Han døde da pappa var liten, og derfor fikk jeg aldri møte han. Jeg er litt nysgjerrig på hvordan han var egentlig. 

 Sett en hel skrekkfilm. Jeg får helt angst! Skrekkfilm er det verste jeg vet om i hele verden, og jeg kommer aldri til å se en hel skrekkfilm frivillig. Det hender andre har satt på en mot min vilje, men da konsentrerer jeg meg om alt mulig annet rundt meg så jeg slipper å følge med. 

Grått når noen har dødd. Dette er veldig spesielt, og jeg aner ikke hvorfor, men jeg har aldri grått i det jeg har fått vite at noen har dødd. Jeg gråter i etterkant, aller helst alene. Det har dessverre dødd flere i nær familie, men jeg gråt ikke da jeg fikk høre om noen av dem. Ikke fordi jeg ikke blir lei meg, men fordi min automatiske reaksjoner å fortrenge det så kommer alt ut senere, hehe. Veldig bra, eller bare ikke. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG ER UTSLITT

Akkurat nå sitter jeg her, og øynene mine holder på å skli igjen. I dag har jeg vært totalt tappet for energi, og da jeg våknet merket jeg at ting ikke er som det bør være. Jeg har blitt syk, og herregud så godt det merkes på kroppen! Dessverre hadde jeg noen ting jeg måtte få gjort i dag. Det var ikke all verdens, men det var utrolig slitsomt å gjennomføre når alt jeg ville var å ligge under dyna på sofaen og falle inn og ut av søvn. Det er skikkelig synd fordi planen var å få gjort klart masse innenfor bloggen fordi jeg skal jobbe mye denne uken. Nå er jeg redd jeg ikke kommer meg på jobb i morgen en gang, for nå er jeg helt totalt kjørt. Jeg krysser fingrene for at formen blir bedre, men jeg vet ikke. Det er typisk meg å bli syk når jeg virkelig ikke har tid. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVA SKJEDDE MED KJÆRESTEJAKTEN?

Både Sofie og jeg får fortsatt spørsmål om hva som skjedde med daten jeg skulle på. I sommer skrev jeg, eller egentlig Sofie, et innlegg om at jeg var på leting etter en kjæreste! Alle som var interessert i en date med meg kunne sende inn en mail, og Sofie og Morten skulle gå gjennom de aktuelle kandidatene og finne en date til meg.Hva skjedde egentlig med daten og kjærestejakten?

Vi fikk masse mail, og det var veldig moro! Sofie og Morten gikk gjennom alle sammen, men dessverre fant de ingen de mente ville passe meg. Det er ikke bare jeg som er sær her, haha. Midt oppi dette ombestemte jeg meg femten ganger, så det var ikke en lett jobb de fikk. Jeg avbrøt en gang, men så angret jeg og sa de kunne finne en allikevel. Det ble litt mye greier, og egentlig forsvant alt ut i intet. Jeg kan egentlig ikke gi noe bedre svar enn dette, men jeg håper dere forstår litt mer hva som skjedde. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IRRITERENDE FOTGJENGERE

Sofie og jeg har begynt å gå kveldstur, noe som er veldig hyggelig. Det eneste som ødelegger idyllen er alle de irriterende menneskene som ikke vet hvordan man skal te seg i offentligheten. Jeg sikter til alle dere irriterende fotgjengere som tydeligvis ikke kan basis fotgjenger-regler. 

 Det er veldig hyggelig at dere er nyforelska, men det betyr ikke at dere kan ta opp hele gangfeltet fordi dere MÅ holde hender. Dere kan fortsatt slippe mennesker forbi, eller så kan dere for eksempel holde dere til den ene siden i stede for å oppta hele. Bare et lite tips :-).

 Nei, selv om du er nybakt mor og to av bestevenninnene dine er det på samme tid kan dere faktisk ikke gå tre i bredden med barnevognene deres. Det fungerer ikke. Dere skjønner at det finnes flere av oss her ute, og vi må faktisk komme oss fremover selv. Derfor er det fint om dere i hvert fall kan følge litt med rundt dere og slippe andre forbi, eller bare gå et sted hvor det faktisk er plass til tre barnevogner i bredden og folk som går forbi. Jeg vet ikke hvor dette er, men jeg anbefaler dere å lete. 

 Hvor vanskelig er det å alltid gå til høye? Hvis alle går til høyre når man ender opp med å stå ansikt til ansikt med en fremmed så slipper man den kleine dansen fra side til side. Alltid gå til høyre!

 Dere kan ikke stoppe opp midt på gangfeltet for å slå av en halvtimes prat! Åja, du har fått unge, neimen så hyggelig. Ja, du har begynt å ny jobb ja, okei. Samma det! Fire stykker kan ikke stoppe opp i en sirkel med en halvmeter mellom seg midt på et smalt gangfelt. Da kommer nemlig ikke resten av oss forbi. 

Hvorfor forventer du at hele Karl Johan skal flytte seg for deg fordi du har dårlig tid? Hallo, beveg deg rundt mennesker som alle andre. Hvis alle bare beveger seg så får vi en fin flow. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

TINDER ØDELEGGER DATINGEN

Tinder, du Tinder. Jeg liker egentlig ikke denne appen, men allikevel finner jeg meg selv i å laste den ned gang på gang. Ikke fordi jeg egentlig har lyst til å møte noen på Tinder. Det er faktisk mest for å bla, se hvem som er der og se om jeg får match eller ikke, haha. Jeg bruker altså Tinder veldig useriøst. Om det er bra eller dumt vet jeg egentlig ikke, men jeg klarer bare ikke den form for dating. 

Hvis jeg skal være helt ærlig, og sitere de eldre, så vil jeg påstå at ting var bedre i gamle dager. Det fantes ikke noe som het Tinder eller Happen. Man møtte ikke mennesker over nett, fordi det fantes ikke noe nett. Hvis man var interessert i noen, eller møtte en aktuell kandidat, så måtte man ha guts. Du kunne ikke bare sveipe til høyre og håpe på at den andre personen hadde gjort det samme, for så å kanskje skrive en klein sjekkereplikk uten å ha noen som helst innsikt i hvordan denne personen er om dere står ansikt til ansikt. Nei, før i tiden måtte man gå bort og ta initiativ. 

Jeg leste en kjempesøt historie på Instagram-siden til Humans of New York. Den handlet om en mann som fortalte historien om hvordan han møtte kona si for mange tiår siden. Han hadde gått på bussen og sett en kjempesøt jente som han ville bli kjent med. Det han gjorde var å ta av seg klokken sin, gjemme den i lommen for så å sette seg ved siden av henne og spørre om hvor mye klokken var! Altså, hvor søtt er ikke det? Det finnes så mange historier som dette fra foreldre og besteforeldre verden over, men hvor mange slike historier vil vi kunne fortelle? Nei, du skjønner at jeg synes pappa hadde et pent bilde på en datingapp så jeg likte det og så hooket vi før vi til slutt ble sammen. Nei, jeg liker den gamle versjonen bedre. 

Jeg skulle ønske vi tok bedre vare på akkurat det med god gammeldags sjekking. Hvis noen faktisk tar en sjanse og går bort til en man finner interessant på gata i dag blir man jo helt satt ut. Jeg blir nesten redd, og tenker hva er dette for et menneske? Vi gjør ikke sånt i dagens Norge. Men det burde vi! Det er sånne menneske vi trenger flere av. Mennesker som ikke bare gjemmer seg bak en mobilskjerm og blar i bilder av et annet menneske uten noen form for annen informasjon. Det er så overfladisk og håpløst at jeg gir opp.

Tinder er ikke helt min greie uansett, for i det jeg åpner appen blir jeg tidenes mest overfladiske menneske. Det er jo ikke noe annet å gå ut ifra enn utseendet så da blir jeg forferdelig kresen. I det normale liv setter jeg personlighet først av alt! Selvfølgelig er jeg opptatt av utseendet også, men det er helt utrolig hvor mye utseendet på et menneske kan forandre seg når du blir kjent med personen. En skikkelig kjekkas kan fort bli flere hakk mindre pen om personligheten er dritt, og en helt ok fyr kan plutselig bli kjempefin med super personlighet! Dette er ting vi går glipp av med Tinder som datingkilde. 

Vi sitter på trikken og stirrer på mobilskjermen med propper i ørene for å gjemme oss fra andre. Vi ser rart på fremmede som smiler til oss på gata. Hvorfor smiler du til meg når jeg ikke kjenner deg? Jada, på byen klarer vi å starte en samtale, men det er som regel fordi man er ute etter noe mer. Og da snakker vi om noe mer den kvelden, and that's it. Hva har skjedd med oss? 

Jeg får alltid opp scener fra filmen The Notebook når jeg tenker på dette temaet. De to hovedpersonene der er rett og slett beskrivelsen på et tilnærmet perfekt, men fortsatt ekte kjærlighetsforhold fra start til slutt. Vi snakker om ordentlig filmkjærlighet hvor du blir mo i knærne og hjertet verker etter å oppleve det samme! Det er det jeg vil ha. Ikke Tinder. Hvis vi klarer å opparbeide oss en tiendedel av Noahs pågangsmot er vi allerede langt på vei. 

Så nå oppfordrer jeg alle, både jenter og gutter til å prøve å gå litt tilbake til gamledager. Jeg er ikke i nærheten av å være der selv, men jeg vil, og jeg vil at alle skal gjøre det samme for da tror jeg vi kunne fått litt Notebook kjærlighet hele gjengen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

Yes, jeg har publisert en versjon av dette tidligere. Nå er det gjort litt endringer, og jeg følte det passet å publisere dette. 

UKENS HANDEL

Mandag betyr ukeshandel, og fordi jeg er i gang med en ny og sunnere livsstil gjenspeiler det handlekurven denne uken. I samarbeid med PTen min har vi sett litt på hva jeg bør spiser mer og mindre av, så har jeg i etterkant laget en liten matplan! Kort sagt skal kosten min inneholder mer proteiner og mindre karbohydrater slik at jeg skal få mest ut av treningen og opplegget som er laget til meg.

Nå vet jeg hva jeg skal spise resten av uken, og alt er på plass i kjøkken- og kjøleskap så jeg slipper de småturene på butikken flere ganger i uka. 

Melk, cottage cheese, Skyr yoghurt, mozzarella, laksefilet, kyllingfilet, kålrot, blomkål, brokkoli, potet, paprika, tomat, rødløk, melon, ananas, agurk, avokado, pærer, salatmiks, egg, mais, speltlomper, tacokrydder, mandler og grønnsaksbuljong.

Nå har jeg riktignok noe av det jeg trenger fra før, men en god del måtte handles inn. Vi endte opp med å handle opp for over 1000kr, men det er kanskje ikke så mye når det er for en hel uke? Dette var med en del av Sofie sitt også da, alt dette ble under 1000kr. 

Jeg merker at jeg virkelig ikke er i det kreative hjørnet om dagen, så middagene fremover består hovedsakelig av kylling eller kjøtt med grønnsaker til. Utrolig deilig, eller hva? Neida, men det kan gjøres godt det altså. Hvis man fyller kyllingfileten med kremost og pesto for eksempel, eller marinerer så blir det mye bedre med en eneste gang! Neste uke kan jeg muligens være litt mer kreativ, men denne uken har jeg verken tid eller energi til å lage masse fancy middager. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK KOMMER DU DEG PÅ TRENING

Tro meg, jeg vet hvor vanskelig det kan være å komme seg på trening i begynnelsen. Når man endelig kommer seg i gang med treningen (igjen, eller for første gang) kan det være ganske så hardt. Den berømte dørstokkmila kan være så utrolig hard å komme seg over, og å dra rett fra jobb når sofaen frister mest er ikke enkelt. Allikevel har jeg noen tips å komme med til deg som sliter litt med motivasjon til å faktisk komme deg på trening!

- DEL GJERNE DINE MOTIVASJONSTIPS I KOMMENTARFELTET - 

 Ikke tenk, bare gjør det. Dette gjelder særlig om du drar rett fra jobb. Da pakker du en treningsbag før du drar om morgenen, skifter på jobb om det er mulig fordi det gjør det vanskeligere å dra rett hjem. Så går du rett og slett straka vegen til treningssenteret uten å tenke, bare gå. Plutselig står du utenfor, og da er det jo bare å gå inn. 

Alt er bedre enn ingenting. Dette er helt sant. Du har kanskje ikke så lyst til å dra, men så lenge du kommer deg dit er absolutt alt bedre enn ingenting. Ja vel, så ble det kanskje bare 15 minutter på mølla før du kjente at energien gikk tom, men da fikk du i hvert fall 15 min da. Kanskje du til og med får en av de beste øktene i ditt liv? Alt kan skje, haha. 

Det er så godt etterpå. Følelsen etter trening når du er utslitt, men full av endorfiner er superdigg! Jeg elsker å komme hjem fra trening å være både sliten og glad. Da føler jeg meg rett og slett skikkelig bra. 

Det er viktig å ta vare på kroppen din. Absolutt alle har godt av trening. Det er viktig å være nok i aktivitet, og nå som dårlige spisevaner og lite mosjon tar flere liv i året er dette faktisk viktig å tenke på! Du har en kropp og ett liv, ta vare på begge deler. 

Husk hvor gøy det er! Dette gjelder særlig om du har trent før. Husk tilbake på hvor moro det faktisk er når du er i gang. Trening er jo kjempegøy!

Følelsen av å mestre og sette nye rekorder. Det å løpe litt fortere eller løfte litt tyngre er så moro. Når du faktisk begynner å se resultater av treningen i form av å klare mer på trening gjør alt ti ganger morsommere! Jeg elsker å slå mine egne rekorder, og det er noe som motiverer meg til å gi det lille ekstra på trening. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

I EN VERDEN HVOR TRUMP OG HANS KVINNESYN STYRER

I en verden hvor Donald Trump styrer verdens mektigste land...

I en verden hvor kvinnelige advokater fortsatt blir omtalt som "datteren til..."

I en verden hvor kvinnelige journalister blir sex-trakassert på direkten...

I en verden hvor 2 av 3 menn inntar lederstillinger, selv i Norge...

I en verden hvor 3 av 5 i norske kommunestyrer er menn...

I en verden hvor hore og fitte er to av de vanligste skjellsordene...

I en verden med så mange som ønsker å trykke kvinner ned, eller la oss bli hvor vi er må vi alle ta de små hverdagslige kampene for å komme oss frem. Vi må slutte å trykke hverandre ned, men heller hjelpe hverandre på veien! Vi må stå opp hver eneste dag, om det så er for en liten kommentar. Vi er et av de fremste landene i verden når det kommer til likestilling, men vi er ikke bra nok. 

En venninne av meg sa det så utrolig bra: "I en tid hvor Trump med sitt jævlige kvinnesyn blir president og alt avslås som "gutteprat" eller at kvinner overdriver er virkelig en tid hvor kvinner må stå opp for seg selv, og ta alle de små kampene." Tenk at det som blir omtalt som verdens mektigste mann har et kvinnesyn det er vanskelig å ikke bli kvalm av. Før noen prøver å utfordre meg på hva som er galt med hans kvinnesyn kan dere klikke dere inn her og lese 30 av fornærmelsene han har kommet med mot kvinner opp gjennom årene. Tenk, dette er kun i offentligheten. En kan jo bare forestille seg hva som blir sagt bak lukkede dører. 

Tenk at det ikke er mer enn 104 år siden vi fikk lov til å stemme. 100 år er ikke så lenge. Da var det også damer som tok til orde for likestilling mens andre mente at det var feil. Det var garantert andre som fortalte dem at det ikke var vits og at det ikke var rett måte å gjøre det på. Allikevel fikk de det til, sammen. Vi må ikke glemme at det er store forskjeller i samfunnet vårt selv om ikke alle merker det i det daglige liv. Vi må fortsette å stå opp for oss selv, til og med om det er en så liten sak som like rettigheter for nippel. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #3 LOS ANGELES, PENGER, EN PLAN OG PIZZA

AKKURAT NÅ :

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og havregrøten min (som jeg elsker) står foran meg på bordet og kjøler seg ned litt. Jeg har vært på min andre PT time, og det var så gøy!!! Jeg ble så sliten, haha. Nå har vi (eller han da) satt sammen et fullkroppsprogram som jeg skal trene tre ganger i uken, og i tillegg skal jeg ha en dag med kondisjon. Dette er skikkelig gøy, og jeg elsker at jeg nå har en plan og noe konkret å forholde meg til. Nå har jeg notatboken liggende ved siden av meg og etter at havregrøten har kommet seg ned i magesekken skal jeg sette opp en plan for uken som kommer. Yei!

UKENS TANKE:

Hvor utrolig mye arbeidsmiljø har å si for om man trives i en jobb eller ikke. Du kan ha det som i dine øyne er en dritkjedelig jobb, men om du jobber med helt fantastiske mennesker blir det plutselig den beste jobben du har hatt noen gang! Dette gjelder også motsatt. Har du en kjempebra jobb, men trives ikke i det hele tatt på arbeidsplassen eller med de du jobber sammen med blir det en drittjobb. 

UKENS SERIE:

Sorry, fortsatt The Good Wife. Nå har jeg ikke så mange episoder igjen da, så neste uke MÅ det bli en annen serie. 

UKENS HØYDEPUNKT:

Vi drar til LA!!!! Det er definitivt høydepunktet. Jeg har bestilt flybillett til Los Angeles og det gleder jeg meg selvfølgelig masse til. Det er ikke noe som kan slå det denne uken altså. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Hvor blir pengene mine av??? Haha, jeg aner ikke. Altså jeg shopper sjeldent og gjør jo ingen verdens ting så hvor i all verden blir pengene mine av? Jeg kan virkelig ikke forstå det. Eller, det går jo en del til sjokolade, men sånn utenom det. Aner ikke. 

UKENS MATRETT:

Mmmmm, pizzaen jeg lagde i går! Den var SÅ god. Jeg var dødssliten etter jobb, kjøpte med en ferdigbunn og hvit pizzasaus av creme fraiche, hvitløk og en annen ting jeg ikke husker fra Rema samt revet ost med mozzarella og cheddar. Toppet dette med blomkål (som er sykt digg på pizza), paprika, rødløk og tomat. Så enkelt og så sinnssykt godt!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Slik var min første PT-time

Spørsmålsrunde // Vennene mine svarer

Spørsmålsrunde // Har du noen gang?

UKENS PERSON:

Denne gangen blir det delt plass mellom Sofie og Julie! De er så snille at de gir meg en del av flybilletten til LA i bursdagsgave slik at jeg også får blitt med. Jeg gleder meg så mye til å oppleve dette visstnok fantastiske stedet sammen med disse gale og hysterisk morsomme jentene. Det blir så bra! (Vi skal på leting etter Harry, bare så dere vet det). 

ET SKIKKELIG KRASJ

Akkurat nå ligger jeg godt plantet under dyna og ser på filmen Lettes to Juliet. Den er så fin! Jeg er helt utslitt etter gårsdagen, og selv om det er normalt å bli sliten etter en så lang dag er ikke dette normalt. Jeg synes i ett sett så det kan jo være at jeg begynner å bli syk. Heldigvis har jeg ikke andre planer enn PT-time klokken tre, så jeg tenker å ligge her en god stund til. 

I går fikk jeg virkelig kjenne på hvordan min ene jobb kom i veien for min blogg-jobb, og det ble fullstendig krasj. Det har aldri skjedd ordentlig før i går. Selvfølgelig er det ikke enkelt å kombinere de to, men i går var det umulig. Jeg hadde forhåndsskrevet alle de tre innleggene til dere, og tidsinnstilt de så de ble publisert. Allikevel fikk jeg ikke tid til å dele annet enn det første innlegget, og det er ganske synd. Det er ikke bare å skrive et innlegg, men det skal deles på min Facebookside, andre bloggsider på Facebok, og selvfølgelig på Snapchat og Instastory. Det har mye å si for hvem jeg klarer å engasjere nok til å klikke seg inn foruten om dere faste, fantastiske lesere! Det merket jeg i går, og det er første gang jeg virkelig har ført meg helt fraværende på bloggen selv om jeg på en måte var her, haha.

Det var noe som heter markedsdag på Karl Johan, så jeg begynte på jobb klokken åtte på morgenen, og jobbet til klokken syv på kvelden uten pause og egentlig uten tilgang på telefon. Jeg satt ned to ganger i løpet av den tiden, og det var de to gangene jeg var på toalettet. Jeg var ikke hjemme før tolv timer etter jeg forlot leiligheten på morgenen og da var jeg så sliten at jeg så vidt orket å reise meg opp fra sengen, haha. Jeg skulle egentlig møte noen venninner ute, og kom så langt som til foundation og et fullt glass vin før jeg skjønte at dette ikke kom til å gå bra og la meg i stede. Lurt!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

UKENS SPØRSMÅL // UVENNER, MIN DRØMMEDAG, BLOGGEVENTS, UTESTEDER OG PARADISE

Hvordan hadde en drømmedag for deg sett ut?

Da ville jeg vært enten i New York på høsten, vandret gatelangs med ubegrenset penger på kortet! Jeg ville sett, spist og shoppet alt som er før jeg hadde tatt meg en lang tur i Central Park. På kvelden ville jeg dratt på en syk rooftop-restaurant og spist en skikkelig god middag med verdens beste dessert etterfulgt av verdens beste cocktails. Eller så ville jeg hatt en luksusdag på for eksempel Bahamas med sol, varme, deilig mat og stjernehimmel!

Hvis du kunne dratt tilbake i tid og gitt tips til 16 årige Andrea, hva ville det vært? (som du skulle ønske du visste da, men vet nå)

Jeg ville sagt at du må slappe mer av, og at det alltid ordner seg. Ikke bry deg om hva andre mener om deg, det spiller ingen rolle så lenge du selv vet hvem du er! Jeg ville også bedt meg ta bedre vare på kroppen min. 

Så fint antrekk :) hvor er kåpen fra?

Tusen takk! Den er fra H&M. 

Hvilke egenskaper setter du pris på hos dine venner?

At de ikke dømmer uansett hva som skjer. Det er helt fantastisk!

Hva var det verste med bakvendt-uka på Paradise?

Det var definitivt at Isabelle kom inn igjen. Jeg var så fornøyd da vi fikk splittet opp Martine og Isabelle i uke syv, og da jeg skjønte at en ny jente skulle sjekke inn på parseremonien var jeg sikker på at det var Sofie som skulle komme gående. Jeg skjønte ingenting da det var Isabelle. Altså, hvorfor? Hun var der i en uke og røk ut uten å ha gjort noe som helst, det ga liksom ingen mening. I tillegg synes jeg det var veldig hardt å måtte velge mellom Petter og Morten. Jeg satt og gråt på dagen til Henote fordi jeg var så lei meg, haha. 

Hva savner du mest og minst fra Paradise?

Det jeg savner mest er definitivt hvor chill det var å være der! Vi hadde ingen forpliktelser, ingenting som måtte gjøres, ryddes eller vaskes og vi bare koste oss. Det var så hyggelig, og der og da hadde vi det så fint sammen. Det savner jeg masse. Det jeg savner minst er ventingen. 

Hvordan syns du det er å være på f.eks bloggevent etc - er det mye fokus på det overfladiske? Føler du at dette påvirker deg mer nå enn tidligere, altså før du ble kjent? Eks. hvordan man kler seg, sminker seg.

Hm... Nå må jeg tenke om jeg har vært på et bloggevent, haha. Jeg har vel på en måte det, men jeg synes det var skikkelig hyggelig. Foreløpig er alle jeg har møtt utrolig hyggelige og åpne, og jeg har blitt tatt godt imot overalt. Jeg var ikke på bloggevent før jeg ble litt kjent, så det er litt vanskelig å svare på, men hvis du tenker generelt så går jeg fortsatt på matbutikken midt i Oslo sentrum i slippers og jobbebukse ti minutter etter at jeg har våknet uten å bry meg, haha. 

Hvor er den svarte genseren fra? Lenge siden du kjøpte den? :)

Den er fra Zara, og ble kjøpt i fjor høst :-)

Er Nox et bra utested?

Vel, jeg har hatt det moro der. Når det er sagt er det et typisk se og bli sett-sted som prøver veldig hardt å være eksklusivt, noe som egentlig bare er veldig kleint.

Har du noen gang bleket tennene? Helt sykt hvite 😩

Ja, det har jeg! Nå har tennene mine alltid vært veldig hvite, men jeg ville bleke de uansett (overfladiske meg, heihei). 

Hva synes du om Marcus (Borger)? Virker som du irriterte deg litt over han på hotellet...

Haha. Ja, altså Marcus er hyggelig han, men på Paradise irriterte han meg ganske mye. Han tok ikke nei for et nei og prøvde å manipulere meg til å tro at jeg skulle redde Morten når alt egentlig handlet om å redde han. Nei, da var han døds-irriterende, men ellers er han hyggelig! 

Er du uvenner med Martine siden du ikke var på Max factor eventet igår og med hun og Sofie ut på byn?

Nei, jeg er ikke uvenn med Martine. De var på et event jeg ikke var invitert på, og dro på vors hjemme hos oss før de dro ut på byen. Jeg var på besøk hos en venninne, men rakk å treffe de før de dro videre og fikk gjentatte ganger tilbud om å være med ut :-)

Var det noen du ikke hadde snakket med på lenge som tok kontakt etter PH kun på grunn av det?

Nei, ikke for annet enn å si at de hadde fått det med seg :-)

Hvorfor vil du ikke få barn?

Jeg vil ha barn, men jeg vil ikke føde de selv. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE FAVORITTER

Matbutikk - Det varierer mellom Kiwi og Rema1000, haha. Er ikke lett å velge, si. Jeg liker noen produkter best hos Kiwi, mens jegsynes Rema sine egne produkter er helt fantastiske! Rema har for eksempel veldig gode taco- og vegetarprodukter, mens jeg synes frukt og grønt er bedre å kjøpe hos Kiwi av en eller annen grunn. Smågodt er også bedre hos Rema, men jeg liker at Kiwi har risbrød haha. Ikke enkelt å det valget der, så jeg handler omtrent like mye begge steder. 

Sted i Oslo - Jeg er veldig glad i å komme litt bort fra selve byen, så det å ta t-banen opp til Sognsvann eller gå til Ekebergparken er helt fantastisk. Hvis jeg trenger å tenke eller bare har litt ekstra tid er det helt perfekt. Da jeg bodde like ved Ekebergparken var jeg der flere ganger i uken, og noen ganger hver eneste dag! Nå som det begynner å bli ordentlig høst er det å gå kveldstur en av mine favoritt-hobbyer. 

Klesbutikk - Jeg er veldig glad i Zara, og i tillegg synes jeg H&M Trend har veldig mye kult! Nå er det lenge siden jeg har kjøpt meg noe nytt, men sist jeg handlet var det på Zara. De har så mye fint, men egentlig hater jeg å handle i vanlige butikker. Nettshopping 4 life!

Matrett - Taco, namnamnam. 

Snack - Det er definitivt sjokolade. Helt uten tvil! Jeg er så utrolig glad i sjokolade, og det er nesten forferdelig hvor godt jeg synes det er. Jeg har null problemer med å spise en hel plate på null komme niks liksom. Alt med sjokolade er ekstra godt. 

Utested - Det kommer helt an på humøret og hvem jeg er med. Jeg er vel egentlig mest på Jaeger som ligger i sentrum av Oslo, eller så synes jeg de ter en del morsomme steder rundt Youngstorvet. For noen uker siden testet vi ut et nyåpnet sted som heter Brygg i Storgata, og det var så gøy! Helt perfekt for en chill, men morsom kveld ute med venner eller kanskje en date?

Serie - Akkurat nå er det The Good Wife, men ingen verdens ting slår Friends! Annet enn dette blir jeg aldri lei av Gossip Girl, og Sons of Anarchy er en av de aller beste seriene jeg har sett i hele mitt liv! Jeg trodde det var litt mye motorsykkel og badass for min del, men den er så fin, fæl, bra og bare helt sinnssyk!

Drikke - Pepsi Max, alltid! I tillegg er jeg superglad i rødvin, namnam. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ELLEVE TIMERS ARBIDSDAG


Skjørt BikBok // Body Madlady.se // BH Triumph // Sko Dinsko // Jakke Kappahl 

Hei, fine dere! Nå er jeg faktisk på jobb, men jeg har forberedt innlegg for dere hele dagen. Det førte til at jeg jobbet overtid med bloggen i går, haha. Jeg satt oppe til nesten halv to, og begynte på jobb klokken åtte i dag tidlig. Det var mildt sagt vanskelig å komme seg opp, og jeg satser på at sjokolade og kaffe skal få meg gjennom denne dagen.

I dag er det markedsdag og jeg skal jobbe 11 timer i strekk uten pause. Av den grunn blir det ikke lett å oppdatere bloggen, men følg med for det kommer både et innlegg om mine favoritter og ukens spørsmål som inneholder masse juicy! Det er bare å glede seg, og jeg ønsker dere alle en kjempefin lørdag ❤ 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TING JEG IKKE FORSTÅR

 Hvordan man kan bruke 20 min i dusjen når alt man skal gjøre er å vaske seg.

Altså hva driver du med der inne? Jeg kan fint bruke en evighet om håret skal vaskes, kures og fargen tones eller om alt av hår skal shaves, men når jeg bare skal ta en dusj om morgenen og vaske meg klarer jeg ikke bruke lang tid. Jeg forstår ikke hvordan man kan dusje i nesten en halvtime når det eneste man gjør er å vaske seg, det er veldig rart. 

❤ Hvorfor noen mennesker er så sykt uhøflige mot ansatte i serviceyrker. 

Det verste jeg vet er når jeg ser kunder behandle ansatte i klesbutikker, restauranter, kundeservice eller hva det enn måtte være som dritt. Du er ikke noe bedre enn dem på noen som helst måte fordi du ikke jobbe i butikk? Hva gjør deg bedre? At du har en kontorjobb hvor du ikke trenger å forholde deg til mennesker? Wow, jeg er så imponert. Vet du hva? De menneskene som jobber i serviceyrker må finne seg i så utrolig mye unødvendig dritt og jeg har SÅ stor respekt for dem og at de holder ut. 

❤ At det ikke er annet liv enn oss i verden.

Jeg nekter å tro på dette. Universet er så stort, og for alt vi vet kan det finnes en parallelt univers. Tenk så kult! Så er det havet da... Det er så lite av det som er utforsket. Kanskje Atlantis finnes? Eller Ariel, det hadde vært kult da. 

❤ Hvorfor man har på vasken når man tisser.

Sånn seriøst? Jeg gjør dette selv, men jeg forstår egentlig ikke hvorfor. 

❤ Hvorfor mennesker og dyr ikke kan snakke samme språk (jeg vil få svar av Celine).

Haha, denne er både klein og rar, jeg vet... Men tenk så koselig om Celine (hunden til Sofie) kan svare på alt det rare jeg sier til henne! Det er mye trøst i en hund uansett da, men det hadde vært hyggelig med svar innimellom. 

❤ Hvordan man kan bli så avhengig av sukker.

Som jeg for eksempel er... Nå er jeg på dag tre uten sjokolade og jeg holder på å krepere her! Det er helt skummelt hvor avhengig jeg er. 

❤ At Trump ble valgt til president i USA.

This is just sad. Sånn seriøst, kan ikke forstå det. 

❤ Hvordan man kan mene at det er feil når to mennesker elsker hverandre.

Dette kommer jeg aldri til å forstå, med mindre det er incest eller pedofili som selvfølgelig ikke er greit. Problemet er at mange mener det er feil at to mennesker av samme kjønn elsker hverandre, og det klarer jeg bare ikke forstå. 

❤ Hvorfor Mufasa måtte dø i Løvenes Konge.

Hvorfor??? Veldig random igjen, men jeg elsket Mufasa. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SPØRSMÅLSRUNDE // VENNENE MINE SVARER

I går hadde jeg spørsmålsrunde på Snapchat (andreasveinsdot) hvor dere kunne stille spørsmål til vennene mine. Jeg synes dette ble veldig gøy, de svarer jo dødsærlig og jeg har tatt med alt helt uten filter. Nå får dere virkelig bli kjent med meg gjennom øynene til noen av mine aller beste venner 

Hva er ditt beste minne med Andrea?

Emilie: Supermann-øyeblikket på Island! Vi var på ferie sammen og badet i den blå lagune. Jeg holdt drinken min og mobilen din, så begynte jeg å drukne sakte. Jeg visste ikke om jeg ville redde drinken eller mobilen og ble lamslått, men plutselig tok du tak i armen min og dro hele meg opp av vannet like før telefonen gikk under vann, haha. 
Marte: DJ- Andrea øyeblikket på Hernig-turen! Vi var å jentetur til Danmark for å se håndballgutta spille OL-kvalik. Det var vel den kvelden det ble uavgjort mot Danmark og vi feiret som gamle høns, og du tok over DJ-jobben på scenen i den norske baren. 
Julie: Åå, dette vet jeg! Da vi stjal Campari fra skapet til mamma og du spydde som en gris.
Martine: Kvelden vi drakk oss fulle midt i uka og sang og danset da vi bodde på Majorstua! 
Emilie: Ååå, det var moro 
Maria (venninne og eks-sjef): 
Har en del ting, alltifrån när du berättade att din syster meldt dig på PH och att du gått vidare till intervju (det er precis det en chef vill höra fra sina ansatte ). Så kom du ju ikke med det året och jag kunde dra en liten lättnandes suck till att vi gör om samma procedur ett år senare. Kommer ihåg att du kom till Bogstadveien och jag såg att det hade hänt något, du står där vid "seduction-veggen" och bara; "duuuuuuu, jeg ska ikke studere i Australien så jag sände in en söknad till PH". Fast en annan ting som er sjukt morsom er när du köpte allt undertøy för att du trodde att du skulle till Mexico men så var du returnerade du det när du ikke kom med, haha. 

Hvilken kjendis hadde Andrea passet sammen med?

Michelle: Harry :D
Martine: Nicklas Bendtner, haha
Christina: Her vet jeg at Andrea skulle ønske at jeg svarer Harry Styles, men dessverre blir det ikke han. Jeg tenker at Andrea må ha en fyr som er smart og veldig morsom og interessert i samfunnsspørsmål som henne selv. Dermed blir svaret Trevor Noah eller Matthew McConaughey. Sorry Harry.
Maiken: 100% enig i det Christina sier, men jeg skal gifte meg med Matthew så da får du ta Trevor. For øvrig ser jeg for meg at du og Jacob Oftebro kunne fått pene barn. Noe til ettertanke.
MEG: Haha oki, måtte akkurat Google hvem Trevor Noah er, men kan gå med på den altså

Hvordan er Andrea når hun er full?

Michelle: Andrea er morsom, hun danser og elsker å synge til Disney-sanger
Martine: også litt diva i blant
Michelle: Ja! Andrea i påsken. "Flytt dere, jeg skal ha jakken min"
Marius: Litt diva er vel årets underdrivelse, Martine
Julie: Hahah diva til tusen
Marius: "Jeg vil ha to vodka redbull og jeg vil ikke betale hehe" *snap *snap
Marte: Også elsker du å flørte når du er full, uten at du sikkert merker det sjæl

Haha jeg dør, men hvordan er jeg som full når dere er edru?

Marius: Du ler mer enn du prater, Kan ikke si ORDET katt uten å tisse på deg, spiser opp hele McDonald's og har kortere lunte enn Narvestad
Sofie: Jeg tror bare jeg har opplevd en gang at du har vært full og jeg har vært edru, det pleier å være motsatt hehe. Denne gangen var du veldig full derimot, og Morten måtte nesten bære deg opp trappa. Du er egentlig ganske irriterende, men samtidig underholdene når du er full, haha.

Kan du peke på to gode egenskaper hos Andrea?

Julie: Det er ikke så mange... Kan gi deg en halv.
Helene: Det er ikke slemt ment, men det er vanskelig faktisk. (Tenkepause). Du er veldig ærlig, det liker jeg!
Maiken: Jeg lander nok på din brutale ærlighet. Du er så ærlig og rett fram og real. Det setter jeg, og mange andre, stor pris på. Du er både ærlig om deg selv, om hvordan du har det men også ærlig mot andre (på godt og vondt.)
Julie: Jeg er med på den. Jo, jeg har en! Du er gavmild.
Sofie: Du er veldig reflektert, og ikke minst smart. Du er ofte min guru, og det elsker jeg. Utenom det er du veldig sær, på en god måte. Man finner ikke mange som deg der ute.
Marius: Du er god på å lage hus-stemning hvis det gir mening. Typ at du baker, er opptatt av at det skal være hyggelig, inviterer, tenner lys, spør om det går bra osv, husmoremne rett og slett altså. 

Kan du peke på 2 dårlige egenskaper Andrea har?

​Christina: Flink til å leke søt og uskyldig når hun egentlig er en liten djevel! Tror hun hadde gjort det godt som en bedrager eller infiltratør. Egentlig mine favoritt egenskaper, så kanskje de egentlige er gode?
Maria: Måste ju hålla med om att du ser söt og snill ut men du er egentligen litt ond. Detta hade vi långa samtaler om för du reste till Mexico och hur du skulle bruke detta.
Helene: Diva er høyt oppe på den lista
Marte: JA!!
Julie: Takler ikke kritikk
MEG: Hvaaa det gjør jeg vel???
Julie: Veldig sta, det er veldig slitsomt å diskutere med deg og selv om du vet du har feil for du deg ikke.
Julie: Du er utspekulert, har du tatt med det?
MEG: Jeg ba om to, men takk for disse fem :-)

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET GJØR VONDT

Håper alle har fått en super start på fredagen! Det har egentlig ikke jeg, hehe. Jeg tok jo HPV-vaksinen i går og sykepleieren advarte mot at man kunne ha veldig vondt i armen i to til tre dager, særlig om man sov på den. Gjett hvem som har sovet på vaksine-armen i hele natt? Joda, så det gjør litt vondt i dag.

Jeg måtte til og med utsette PT-timen min til søndag. Jeg følte at jeg kom med verdens dårligste unnskyldning da jeg sendte melding og sa at jeg har vondt i armen fordi jeg har tatt vaksine, haha. Heldigvis viste han forståelse så vi utsatte økten til dette verket og stivheten er borte. Det er ikke mye vektløfting som kan gjøres med den venstrearmen her, dessverre. Sånt skjer, men jeg kan gjøre mye annet gøy som å ta en løpeøkt, fylle på litt i sminkepungen og lage en sminkevideo med helt nye sminkeprodukter som jeg har begynt å elske! Dette gleder jeg meg veldig til, og jeg håper dere gleder dere også! 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG VIL IKKE FØDE MITT EGET BARN

I dag satt på helsestasjonen med tre venninner og ventet på å få gå inn for å vaksinere meg. Vi skulle alle ta HPV-vaksinen fordi altså, man får det GRATIS og vil langt på vei forhindre at man utvikler livmorhalskreft. Selvfølgelig tar vi den, og det burde du gjøre også

I det vi ventet begynte vi å snakke om dette med kreft og hvordan det spres seg. Jeg har mye kreft i familien min og ønsker selvfølgelig å gjøre det jeg kan for å unngå det så langt det går. Eggstokkene kom opp i samtalen, og plutselig hørte jeg meg selv spørre "kan man ikke fjerne eggstokkene, eventuelt fryse egg og så fjerne den?". De andre så litt sjokkert ut, og svarte at jo det kan du, men da kan du jo ikke få barn. Ikke selv i hvert fall.

"Nei, men jeg vil ikke føde barna mine uansett jeg." Det var svaret mitt. Da kom reaksjonene ganske så raskt. Det ble ikke akkurat tatt godt imot, men det er jeg vant med. Da jeg var yngre ville jeg ikke en gang ha barn! Sånn sett har jeg vokst og kommet lenger på vei, men jeg vil fortsatt ikke føde. Aldri i verden! Nei, jeg er livredd. Jeg har alltid sagt at om jeg skal ha barn så skal det bli via surrogat eller adopsjon. Aller helst surrogati fordi jeg vil at barnet skal ha en del av meg og mitt DNA. Jeg ser heller ikke problemet med å ikke ønske å gå gravid eller føde. Mennesker er veldig forskjellige og jeg synes vi kan være respektfulle overfor hverandre uansett om man har forskjellige meninger.

Jeg sier ikke at det aldri vil komme en tid hvor jeg ønsker å bære frem et barn, men akkurat nå er det noe av det siste jeg vil.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

JEG HAR TVUNGET MEG SELV TIL Å LIKE

- VIN - 

Det var absolutt ikke en lett ting å gjøre, men nå er jeg glad jeg presset det gjennom! Rødvin er noe av det beste jeg vet når jeg skal kose meg skikkelig, og det kan nesten måle seg med sjokolade. Hvitvin er godt det også, men det drikker jeg gjerne når jeg skal ut. 

- ASPARGESSUPPE - 

Haha, dette er en veldig random greie. Hjemme hos oss spiser vi islandsk julemiddag og derfor har vi aspargessuppe til forrett. Av den grunn har jeg tvunget meg selv til å like dette ved å smake litt hvert år, og nå liker jeg det faktisk!

- PARMESAN -

Jeg vet, hvem liker ikke parmesan liksom? Vel, jeg pleide ikke å like det. Dette har jeg lært meg å like over tid, og nå elsker jeg det! Trøffel og parmesan fries er jo noe av det beste som finnes ever. 

- KAFFE - 

Tenk at det fantes en tid da jeg ikke likte kaffe. Det er så fjernt, herregud nå drikker jeg kaffe fem ganger om dagen. 

- FISK -

 Okei, jeg må innrømme at jeg enda sliter med fisk. Jeg har kommet en lang vei da, og nå synes jeg faktisk laks er ganske godt! Fiskekaker og fiskepinner er nam, men jeg holdt på å si sånn ordentlig fisk har jeg måttet lær meg å like. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SER HELGEN MIN UT

- FREDAG - 

Jeg har fri! Sofie og jeg skal ha en skikkelig bilde-dag og få tatt noen ordentlige bilder til bloggen. Jeg er helt tom, og har ikke hatt tid til å ta bilder før nå, dessverre. Dette kommer vi til å bruke ordentlig god tid på, og jeg har lyst til å prøve noe helt nytt! Vi får se hvordan det går, men bilder blir det i hvert fall. I tillegg skal jeg spille inn en sminkevideo med produkter fra en serie jeg virkelig har fått øynene opp for. Senere på kvelden har jeg min andre PT-time, og det gleder jeg meg til! Nå skal vi få satt sammen programmet ordentlig og finne ut av litt forskjellig. Kvelden skal selvfølgelig avsluttes med taco og The Voice. En perfekt fredagskveld i mine øyne!

- LØRDAG - 

Det er markedsdag på Karl Johan og jeg skal jobbe fra 8-19. En lang dag for min del med andre ord. Allikevel gleder jeg meg fordi markedsdagen er den absolutt morsomste arbeidsdagen i løpet av hele året! I tillegg pleier vi å spise masse sjokolade haha, så det blir bare kos. Etter jobb har jeg forhåpentligvis energi nok til å møte venninne mine. Det var snakk om en cocktail bar, og det frister veldig akkurat nå. Vi får se hvordan energien er etter en 11-timers arbeidsdag, hehe. 

- SØNDAG -

Søndagen min er foreløpig ganske åpen. Jeg har planer om å vaske leiligheten, bytte sengetøy og rydde i klesskapet mitt. Hvis jentene drar ut blir det nok samling et sted og da har jeg store planer om å dukke opp for å høre alt av sladder fra lørdagen, haha. Det er så gøy! Jeg skal også få til ukens da fjerde treningsøkt, og kanskje avslutte dagen med en deilig kveldstur. Nå høres det ut som om jeg er 70 år gammel, men kveldsturer på høsten er noe av det beste jeg vet!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

SYKT GAMLE BLOGGBILDER

I det jeg var på leting etter et bilde i arkivet, og havnet ved en tilfeldighet på den aller siste siden. Til min store overraskelse lå det bilder der helt fra den aller første gangen jeg blogget på akkurat denne bloggen. Dette er veldig lenge siden, sånn cirka 6 år siden tror jeg, men det er egentlig bare ren gjetting! Det er så moro å se hva slags bloggbilder jeg tok på den tiden, og ikke minst hvordan jeg så ut, haha. Jeg ler spesielt av hvordan jeg rundet av kantene på absolutt alle bilder, herregud så lite pent! Jeg ser også at jeg fant meg en bildevegg hjemme, ja. Kjempefint. 

Jeg tenkte det var gøy å dele dette med dere! Så kan dere få dere en god latter om ikke annet. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK VAR MIN FØRSTE PT-TIME

Det er lenge siden det har skjedd så mye gøy på en dag som det gjorde i går. For det første bestilte jeg tur til LA med Julie og Sofie, noe som topper alt, og i tillegg hadde jeg min aller første time med personlig trener noen gang. Jeg har trent i mange år, riktignok av og på, men har både vært fit og litt mindre fit (som nå, hehe). Jeg har alltid hatt lyst til å teste ut personlig trener for å få mer motivasjon, lære nye øvelser og få hjelp til å lage en ordentlig plan, men jeg har vel egentlig aldri turt. Jeg er litt sjenert av meg, men nå tok jeg steget og fikk booket fem timer med en personlig trener på senteret mitt (for dere som lurer på trener jeg på to forskjellige EVO-sentere). 

Som jeg skrev i går skal jeg oppdatere dere på hvordan dette går, og det virket som flere var interessert i det! Av den grunn skal jeg nå ta dere gjennom tankene mine før, under og etter PT-timen min! Haha, det er mye rart her, så hold dere fast. 

Ja, sånn kan det gå. Det første bildet er tatt i starten av desember før jeg dro til Mexico, og det andre er tatt forrige uke. 

FØR JEG KOM

❤ Okei, dette blir kleint... Nå skal et annet menneske se på meg trene, jeg hater at andre ser meg trene. Herregud, jeg gruer meg!

❤ Hvordan fungerer egentlig dette?Han kommer til å synes jeg er skikkelig ekkel som er så dårlig trent, han er jo sånn supersunn treningsfyr

❤ Han kommer til å si at alt jeg gjør er feil 

❤ Herregud så flaut å være så dårlig trent som jeg er nå

Dere aner ikke hvor nervøs jeg var. Jeg er som sagt ganske sjenert, og bare det å være på et treningssenter sender meg  noen ganger rett tilbake inn i den sosiale angsten jeg hadde da jeg var yngre. Nå skulle jeg altså møte et nytt menneske, trene foran han og i tillegg trene på en fullt senter. Jeg sendte panikk-meldinger til venninnen min, haha noe så tåpelig. Heldigvis gikk det mye bedre enn forventet!

ETTER AT JEG MØTTE PT-EN MIN

❤ Han var jo hyggelig da

❤ Okei, dette virker kult

❤ Han har jo skikkelig peiling

❤ Oi, skal vi ta bodyscan... Wow, dette blir spennende. Hvor mye farlig fett har jeg på kroppen? Hvor mye veier jeg egentlig nå? Jeg lurer på hva muskelmassen min er, herregud dette er gøy og skummelt på samme tid

❤ Oki, har gått opp 13,5 kilo siden jeg dro til Mexico. Dette var på tide. Godt jeg nesten ikke har noe farlig fett på kroppen da, bare litt overflødig. Se positivt på det, han sier at vi skal se resultater allerede på ny scan om 4 uker, jobba på!

❤ Nå skal jeg vise hvordan jeg gjør ting, hehe spennende. 

❤ Hm.. Jeg er visst ikke så verst. Han er så motiverende! Dette er så gøy! 

❤ Ånei, er vi ferdig allerede? 

Det var virkelig skikkelig moro! Det var verken skummelt eller kleint, og jeg hadde det faktisk ordentlig moro. Tiden fløy avgårde mens vi presiserte teknikker og gikk gjennom flere morsomme øvelser som jeg gleder meg til å bruke. PTen min har nå fått god innsikt i hva jeg ønsker og trenger, og det skal lages et helkroppsprogram jeg skal følge fremover. I to dager skal jeg også skrive ned hva jeg spiser så han kan få innsikt og finne ut hva vi kan endre for å få maks ut av treningen. Noe sier meg at han ber meg kutte ned på sjokolade-inntaket og spise mer proteiner. Bare en liten tanke, haha. 

DA JEG KOM HJEM

 Dette var SÅ GØY!

 Han var skikkelig flink til å få meg til å forstå

❤ Nå har jeg mange nye øvelser

 Jeg gleder meg til neste treningsøkt

Jeg er rett og slett så positivt overrasket og dro hjem med en haug av endorfiner og motivasjon! Nå er jeg skikkelig klar for å komme tilbake på rett spor og finne glede i trening igjen. Det er så moro når man er ordentlig inne i det. Jeg elsker å være i god form, og jeg elsker å sette nye personlige rekorder uansett om det gjelder styrke eller kondisjon. Det å se resultater er helt fantastisk og nå gleder jeg meg bare til neste PT-time!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IPHONE SNAPSHOTS

  

1. Selfietime. Her får dere se meg med nude leppestift, det er sjeldent!

2. Food truck <3 Jeg har en forkjærlighet for disse uten at jeg egentlig vet hvorfor. 

3. Elsket dette antrekket

 

4. Frozen yoghurt. En god blanding av vanilje, jordbær og pistasje, namnam

5. Nok et selfie, får da ikke nok av det?

6. Oslo på sitt beste (hehe, nei)

 

7. Ei litta selfie fra Trondheimsturen

8. Bloggshoot med roomie/bloggis

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

I'M GOING TO LOS ANGELES

Wæææ!!! Dette her helt sykt moro, og jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker samtidig som det er så fjernt at jeg nesten ikke tror det. Jeg skal reise til Los Angeles, byen jeg har ønsket å besøke i så mange år! Det beste er at jeg drar sammen med to kjempemorsomme venninner, nemlig Julie og Sofie. Haha, det kommer til å bli helt sykt når vi tre reiser over dammen sammen (hehe). Når jeg tenker på hvor gøy vi har det bare på en bytur i Trondheim kan jeg ikke forestille meg hvordan det blir i L.A.! 

Sofie og Julie er så søte at de gir meg deler av billetten i bursdagsgave. Det var så snilt, og for meg var det ekstra hyggelig fordi det på en måte sier hvor mye de vil ha meg med. Altså jeg klarer ikke forestille meg hvordan det blir en gang, men jeg har startet nedtellingen. Dessverre drar vi ikke før i februar, men det gir meg god tid til å planlegge og ikke minst spare opp så jeg kan leve og kose meg fullt ut når vi er der. Herregud, dette blir så gøy!

Om noen har vært der tar jeg gjerne imot tips til hva man burde gjøre, se og ikke minst SPISE!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

MEDIA UNDERGRAVER KVINNER NOK EN GANG

På lørdag åpnet jeg avisen for å kose meg med alt av nyheter og sladder den har å by på. Jeg kom over en artikkel som handlet om en rettsak. Det ble gitt en beskrivelse av de fire advokatene til de som var tiltalt i saken. Jeg reagerte kraftig på hvor forskjellig advokatene er beskrevet. Nå vil jeg gjerne høre med dere. Er det jeg som overreagerer her, eller er dette en forferdelig og dessverre alt for vanlig retorikk blant pressen?

"Han har vært forsvareren hans i en årrekke. Under rettssaken har han med seg datteren

"Han er en av Norges mest profilerte advokater"

"Han har ti års erfaring fra politi og påtalemyndighet"

"Hun fullførte jusstudiet i 2006"

(VG 15.09.17:12-13)

Når det står at den ene forsvareren har med seg datteren sin under rettssaken er dette min første tanke: "Åja, fikk han ikke barnepass?" Her ser jeg for meg en 6 år gammel jente som er med pappa på jobb. Til min forferdelse kommer det frem at datteren han har med seg i rettssaken er den kvinnelige advokaten som fullførte jusstudiet i 2006 og har jobbet aktivt som advokat i etterkant. Til tross for dette blir hun i mine øyne fremstilt som en 6-åring uten barnehageplass. Alle de mannlige advokatene blir presentert ut ifra hva de har arbeidet med, mens hun blir presentert ut ifra når hun gikk ut av studiet (som forøvrig er 11 år siden) som om dette er noe hun er heldig å får være med på fordi pappaen hennes er advokat. 

Det jeg lurer på er om dere ser det samme som meg, eller om jeg overreagerer? Del meningen deres, men vær så snill å være saklige. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅ SKAL JEG GJØRE NOE VELDIG MORO

Hei! Jeg satt og tenkte på at det begynner å bli alt for lenge siden jeg skrev et godt gammeldags hverdags-innlegg til dere. Nå har det vært mye snakk om pupp og mye annet rart, men så har jeg heller ikke gjort noe særlig. En bytur i helgen, The Voice og sjokolade på fredagen, en slitsom vaske-søndag med et hint av fyllesyke. Det var en hard start på uken i går, men i dag er alt litt bedre. 

Nå er jeg på jobb, men etter det skal jeg faktisk noe veldig gøy! For aller første gang skal jeg nemlig rett til EVO på en personlig trener-time! Nå skal jeg bli fit igjen, woho. På den ene siden har jeget bilde i hodet mitt at alle personlige trenere har tatt et 2 måneders kurs på Bali og egentlig ikke er annet enn en mosjonist, men på den andre siden tror jeg de kan utrette mirakler. Som for eksempel å gjøre meg superfit på kort tid. Stakkars PT-en min, han vet ikke hva han har begitt seg ut på nå. Dette kan bli spennende for oss begge tror jeg! EDIT: Dette er skrevet med masse ironi, og jeg vet at det finnes utrolig mange dyktige PTer der ute, og jeg har heller ingen virkelig tro på at man blir fit på 1-2-3 av å skaffe seg en PT. Jeg vet hva som må til. 

Nå høres det ut som om jeg er helt håpløs, jeg er ikke det. Jeg elsker å trene, og har egentlig vært ganske så sprek en gang i tiden. Jeg trener enda, men merker at jeg trenger et spark, litt ekstra motivasjon og en plan. Er ikke det hva personlige trenere er til for? Nei, nå er jeg så spent. Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere på hvordan dette går, men nå må jeg spise ferdig fruktsalaten min og selge lit flere bh-er. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

"JÆVLA HOMO"

"Kan du skrive et innlegg om hva du synes om at folk fortsatt mener at mann og kvinne hører sammen og ikke noe mer? Og at Jævla Homo er det mest brukte skjellsordet i skolegården?"

Det jeg kan si om dette er at det er vanskelig for meg å skrive om. Grunnen til det er at jeg virkelig ikke kan forstå hvordan noen kan hate kjærlighet. For meg er det umulig å se argumenter for at to mennesker som elsker hverandre ikke kan få være sammen kun på grunn av kjønn. Jeg klarer ikke skjønne hvorfor to mennesker som elsker hverandre kan føre til så mye sinne og hat fra andre mennesker. Kjærlighet er vakkert og modig uansett om det er mellom to kvinner, to menn eller en kvinne og en mann.

La kjærlighet være og rett sinnet deres mot virkelige problemer som at pelsindustrien lever i beste velgående, at det er krig over store deler av verden, at Donald Trump faktisk styrer USA og at nettroll faktisk har blitt en greie. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SPØRSMÅLSRUNDE // HAR DU NOEN GANG?

Har du noen gang hatt et seriøst forhold?

Nei, det har jeg aldri hatt. Jeg har ikke en gang hatt et forhold, haha. Singel 4 ever med katter. Neida, joda, kanskje. 

Har du noen gang angret på at du ble med på Paradise Hotel?

Nei, aldri! Ikke en gang da jeg fikk 30 hat-kommentarer på sosiale medier om dagen og Jodel ble overfylt med hat, haha. Jeg har ikke angret et eneste sekund, det var den beste opplevelsen så langt i livet mitt!

Har du noen gang forlatt et one night stand før han våknet?

Hahaha, åherregud... Ja, jeg har det. 

Har du noen gang knust en annens telefon?

Hm, nei jeg tror ikke det?

Har du noen gang hatt seksuelle tanker om Sofie?

Ja hele tiden. Hahaha, nei jeg har ikke det. 

Har du noen gang jukset på en eksamen?

Ikke på en eksamen :-)

Har du noen gang drukket deg så full at du ikke husker noe dagen derpå?

Ja, altså jeg har et lite problem.. Jeg kan få typ blackouts av tre glass vin, haha. Det er skikkelig kjedelig! Det skal så lite til for at kvelden min er full av sorte hull. So sad. 

Har du noen gang hatt falske venner?

Ja, det vil jeg si. Dere vet, ungdomsskolen og greier. 

Har du noen gang hatt sex med noen fra PH?

Ikke fra årets sesong ;-)

Har du noen gang tisset på deg?

Haha, ja har ikke nesten alle det? Det er riktignok mange år siden, men jeg har jo det. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

DET BESTE JEG HAR LEST

Jeg er veldig glad i å lese, og det jeg liker best er (overraskende nok ikke) romantiske noveller, biografier og bøker basert på ekte historier! Det er så spennende å lese om hendelser som har skjedd, men som blir fortalt fra et eller flere perspektiv om dere skjønner. Jeg elsket for eksempel Boktyven so handlet om en ung jente under andre verdenskrig. Den var så vakker, og jeg husker fortsatt at jeg satt og gråt i sengen på hotellrommet i Zakynthos mens Martine lo av meg fordi jeg gråt av en bok, haha. Jeg gråter veldig lett av bøker, men det er fordi jeg lever meg så inn i det. Når man leser en bok lager man seg egne bilder i hodet. Jeg ser for meg hver eneste person, hva de har på seg, hvilken hårfarge de har, hvordan stemmen deres høres ut... Da blir det veldig ekte. Det er noe av det jeg elsker med å lese!

En annen bok jeg ble helt obsessed med er To søstre som handler om de to tenåringsjentene fra Bærum som forlot familien sin i Norge for å dra til Syria, og faren som reise etter for å hente de hjem. Det er så mye informasjon om den historien samt det ekstremistiske miljøet i Norge og Oslo. Det er sånt jeg elsker! Hva fikk de til å dra? Hvordan var familien deres? Hvordan gikk de fra å være to vanlige jenter til å rømme landet og dra til et av de farligste stedene i verden for å slutte seg til en terroristorganisasjon? Gi meg svar!!! Jeg begynte på den på vei ned til Mexico og det var en av grunnen til at jeg ville sove alene til slutt. Jeg måtte lese ferdig. Dessverre kom jeg aldri så langt fordi plutselig skulle vi sjekke inn, og jeg har faktisk ikke lest den ferdig enda. Det er forferdelig, jeg må faktisk fullføre den snart. Sofie lånte den faktisk da hun var på utsiden, og jeg tror hun leste den ferdig. Hun synes i hvert fall at den var veldig spennende!

Da jeg var på ferie på Ios for et par år siden leste jeg ferdig oppfølgeren til Et helt halvt år (som også er en av de absolutt fineste bøkene jeg noensinne har lest!!! Originalen altså, ikke oppfølgeren. Den er en million ganger bedre enn filmen, og herregud så jævlig trist den er. Jeg fikk ikke puste fordi jeg gråt så mye på slutten av den boken. Det er noe av det verste, men fineste jeg har lest). Den var fin, men etter å ha lest den ferdig måtte jeg finne noe annet å lese mens jeg babet meg på solsengen i et forsøk på å bli brun. Jeg gikk inn i en liten gresk kiosk like ved stranden og tok med meg en av de få bøkene de hadde på engelsk. Det angrer jeg ikke et sekund på! Den heter Don't let me go av Susan Lewis. Jeg tror hun er fra New Zealand, og at bokens handling er derfra. Den har så mange overraskende momenter og er en utrolig vakker historie! 

Nå ser jeg at jeg leser absolutt mest på ferie, og det er vel grunnen til at jeg ikke har lest så mye i det siste... Igjen så er jeg i syden da, og trenger noe lesestoff på solsenga. I fjor leste jeg en bok som het Indias datter. Jeg klarte virkelig ikke legge den fra meg! Det var helt sykt. Jeg holdt på å svette ihjel og dø av dehydrering, men det var ikke snakk om å lette på rumpa for å ta en dukkert eller kjøpe en flaske vann. Nei, jeg måtte lese litt til og så enda litt til. Historien er veldig gripende, og jeg anbefaler absolutt alle å lese den. Den er noen år gammel, men finn den og les den asap! Jeg tror jeg leste den ferdig på to dager eller noe sånt, og måtte stjele boka Martine hadde med seg (ja, jeg er på ferie med Martine hver gang haha). 

Nå er det en stund siden jeg har lest noen biografier, men det leste jeg mye av på barneskolen faktisk. Det er litt rart, men jeg var skikkelig hekta på biografier i syvende-klasse eller noe sånt. Jeg husker fortsatt en bok jeg leste om Walt Disney. Altså, Disney-filmer er det beste jeg vet i hele verden! Så det at jeg fant selveste Mr. Disney interessant kom ikke som et stort sjokk. Jeg må finne den boken igjen fordi den var så bra, og jeg følte at den på en måte forklarer litt av rollene i en del av filmene. Veldig spennende, særlig om du er Disney-fan sånn som meg. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

I GÅR BLE JEG HACKET

I går opplevde jeg noe skikkelig ekkelt. Det skjedde like etter at jeg kom hjem fra kveldsturen min. Jeg satt meg godt tilrette i sengen min, hadde en skål med frukt og et glass rødvin ved siden av meg. Jeg åpnet en ny fane i nettleseren min og fant frem til en god film på Netflix. Så fikk jeg en mail... Det stod at Snapchat-kontoen min hadde blitt åpnet fra en annen telefon. Først fikk jeg panikk og løp ut i stuen til Sofie og Morten. De tok det helt med ro, og plutselig gjorde jeg det også. Like etter fikk jeg en ny mail som fortalte meg at Dropbox-kontoen min også hadde hatt en uvanlig pålogging! Det kan jo ikke være en tilfeldighet tenkte jeg, og åpnet Snapchat-appen for å finne den utlogget. Det var så ekkelt! Jeg fikk panikk, byttet passord og sjekket at ting var som det skulle. Heldigvis ser det ikke ut til å ha blitt gjort skade på noe vis, men det er fortsatt utrolig ubehagelig at fremmede mennesker har hatt tilgang til to så personlige kontoer. 

Hvorfor gjør man dette? Kan vi ikke bare la alle ha litt privatliv.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #2 LESERREKORD, SJALUSI OG BITTERHET, GIRLPOWER, OPERASJONER+BLOGGERE

AKKURAT NÅ :

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en lang kveldstur. Sofie og jeg måtte hente noe på Marienlyst så vi bestemte oss for å gjøre en tur ut av det. Hun tok banen hjem med Celine siden hun fortsatt ikke kan gå for langt etter operasjonen, så jeg vandret hjem med Taylor på øret alene. Det var skikkelig dogg og minte meg på hvor mye jeg elsker denne årstiden. Nå skal jeg skjære opp litt frukt og kose meg med en fin søndagsfilm i sengen. 

UKENS TANKE:

Jeg er skikkelig rastløs og må få gjort noe spennende snart. Gjør en endring eller hva som helst fordi nå føler jeg meg litt stuck i de samme rutinene som jeg begynner å bli ganske lei av. 

UKENS SERIE:

Fortsatt The Good Wife. Jeg har litt over en sesong igjen, så neste uken kan dere få høre om en annen serie, haha. Seriøst, hvis dere ikke har sett den, se den!

UKENS HØYDEPUNKT:

At jeg satt leserrekord på torsdag, woho! + hvor gøy det har vært å ta del i den morsomme puppe-debatten. Jeg har rett og slett kost meg denne uken! Det er så gøy at noe man gjør engasjerer, selv om noen er uenige. Det blir det debatt av, og debatt er alltid moro!​

UKENS IRRITASJONSMOMENT:

Haha, det er definitivt hvordan vi behandler hverandre i bloggverden. Hvorfor skal man alltid dra andre ned? Jeg er absolutt for å diskutere, det er mange personligheter og forskjellige type jenter på blogg.no. Allikevel går man så ofte til et slags angrep på personen og ikke saken. Det er så mye underliggende sjalusi eller bitterhet. Som Martine så fint sa det: hva skjedde med girlpower?

UKENS MATRETT:

Mmm. Denne uken lagde jeg en skikkelig god indisk Tikka-rett! Jeg elsker indisk, nam nam. Det som var så digg var at jeg lagde masse så jeg fikk spist det til lunsj dagen etterpå også! Deilig. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Hvorfor sensurerer dere, jenter?

Bloggere som opererer seg 

Ukens spørsmål

UKENS PERSON:

Det blir et familiemedlem denne gangen også​. Forrige uke var det lillesøsteren min, og denne gangen er det pappa ❤  Han er på Island nå, og selv om jeg antakeligvis ikke hadde sett han om han var hjemme i Larvik får det meg til å savne han ekstra, haha. Det er så rart. Pappa er verdens beste, og jeg er superglad i han så derfor fikk han denne posten!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ALLE BLOGGERE VIL HA OPPMERKSOMHET

Naturlig nok har jeg fått en del spørsmål om vi kledde av oss for klikk og oppmerksomhet. Det blir feil å si at det ikke var for oppmerksomhet. Alle bloggere ønsker opperksomhet, enten det er for dem selv som person, bloggen som helhet, en sak de brenner for eller en annonse om sminke. En blogg overlever ikke uten oppmerksomhet, og det er nettopp det som driver bloggen og bloggeren videre. 

Ja, vi ønsker oppmerksomhet, selvfølgelig! Jeg ønsker oppmerksomhet rundt alt jeg skriver, og vet dere hva? Maks en hundredel av de som har klikket seg inn på innlegget i løpet av denne uken hadde gjort det om jeg hadde brukt et annet bilde. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Det som trekker lesere er drama og sex, og flere påstod at innlegget vårt inneholdt begge deler. Det er trist, fordi jeg vil gjerne at dere skal lese de gode og viktige innleggene jeg skriver om ting som sultkatastrofer, politikk og likestilling, men det gjør dere ikke.

Det vi har klart er å skape en debatt, og rette oppmerksomheten mot oss og mot temaet. Det blir diskutert i vilden sky om dette faktisk er for likestilling, om en mann og en kvinnes nippel bør være likestilt og om andre saker innen likestilling. Temaet ble hett, fordi uansett om du var enig eller uenig med oss ble ordet likestilling nevnt 70 ganger til sammen i innleggene jeg skrev om nettopp det. Vi har oppnådd det vi ville oppnå - oppmerksomhet rund temaet, bloggen og oss. Fordi om sant skal sies er alt en blogger ønsker oppmerksomhet. Så er det opp til deg hva du velger å bruke oppmerksomheten på. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE ER JEG GOD PÅ

Akkurat nå ligger jeg enda i sengen med dippskålen og potetgullet ved siden av meg. Jeg var ute en tur i går, og dermed bruker jeg det som unnskyldning for å være lat i dag, haha. Planen for dagen er egentlig å ligger her litt til, før jeg etter hvert fjerner gårsdagens sminke, tar meg en dusj og setter i gang med livet igjen. Bare ikke helt enda. 

Det er bare noen dager siden jeg delte listen over alt jeg er dårlig på. Jeg kan ikke dele en slik liste uten å følge opp med hva jeg er god på! Det er vel litt depressivt, haha. Så her kommer listen over alt jeg er god på!

Gjennomføre noe jeg bestemmer meg for. Dette er en av mine beste egenskaper faktisk. Jeg er veldig god på å gjennomføre noe jeg bestemmer meg for, og jeg gir meg aldri før jeg faktisk får det til. Det kan gå opp og ned, men å gi opp er ikke noe for meg så da gjennomfører jeg og gjør mitt beste hele veien. 

Ta initiativ. Dette gikk jeg faktisk høre fra en venninne. "Du er så flink til å ta initiativ til å finne på ting", haha vi er tilbake på barneskolen. Neida, men jeg er ganske god på å ta initiativ til å sosialisere vennegjengen. 

❤ Jobbe. Jeg liker å jobbe, og jeg er veldig god på det. Jeg lærer fort, jobber hardt og gjør mitt beste. 

Taylor Swift og One Direction-sanger. Hah, jeg vet dette er sykt rart å ta med, men jeg er skikkelig god på Taylor og 1D-sanger. Elsker dem, og kan typ alle sangene, masse elsk. 

Skrive. Jeg er jo litt god på dette da. Helt fra barneskolen har jeg gjort det bra på alt som har med skriving og gjøre. Jeg husker at jeg kunne sitte og stirre ut i lufta i en time på norskeksamen og tenke på alt mulig annet, men da jeg først fikk en idé skrev jeg så det suste og ble ferdig på like lang/kort tid. Jeg gikk etter to timer på norskeksamen i tredjeklasse på videregående og nailet en 6er, woho! Det å formulere meg muntlig er jeg ikke sååå god på, men skriftlig føler jeg at det er mye lettere å få frem det jeg mener. 

Være ærlig. Jeg er ærlig, selv om det til tider kan bli for ærlig. Du vet hvor du har meg så lenge du er ærlig med meg, og hvis du trenger en 100% ærlig mening er jeg rett person. 

❤ Se på Netflix. Burde fått en medalje for lenge siden. Jeg er skikkelig god på å se på serier. 

Stå opp for det jeg mener. Dette er jeg stolt av! Uansett om det kan gjør meg upopulær hos noen så står jeg opp for det jeg mener er rett. Man trenger sterke stemmer i samfunnet, og i bloggverden, og jeg vil være en av dem. Jeg vet at det er hardt å stå midt i en storm, fordi selv om mange er enig er det lettere å kommentere og komme med tilbakemelding om man er uenig. Allikevel mener jeg at det er verdt det 10 av 10 ganger. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

HØSTENS FINESTE FUSKEPELS

Reklame - inneholder annonselenker

Er det noe jeg elsker så er det jakker. Det er så fint, og jeg synes det er skikkelig kult med en fargerik eller spesiell jakke over et basic antrekk. Tidligere i år ble favorittjakken min stjålet fra garderoben på Nox her i Oslo. Jeg var så utrolig lei meg fordi den var to år gammel og det er umulig å finne en lik. Heldigvis finnes det en del kul fuskepels der ute, og jeg tror en av disse kan få erstatte min stjålne favoritt. Den første jakken her... Altså, hvor kul? Jeg elsker også den rosa. Alle er selvfølgelig fuskepels ❤

HVILKEN LIKER DERE BEST?

1. HER      2. HER      3. HER

4. HER      5. HER      6. HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // PUPPER, NETTHAT, OVERSKRIFT I MEDIA, VALGET, TRENING +++

Hva synes du om stikket dere fikk fra Sophie Elise?

Om jeg skal være ærlig så har jeg ikke lest de, men jeg har jo blitt gjenfortalt nestene hele innlegget i kommentarfeltet. Jeg synes det er spesielt av akkurat henne å kritisere dette med tanke på hva hun gjorde på Vixen og en del av sitatene hun ga mediene i etterkant. Her er et par eksempler "Dette er ikke noe jeg gjorde for oppmerksomhet rundt meg som person - dette gjorde jeg for oppmerksomhet rundt et tema jeg mener er viktig" og «Jeg prøvde vel bare å gjøre en tydeligvis "stor greie" til litt mindre farlig, litt mindre stor greie og litt mer avslappet. Om jeg klarte det? Nei. For vi har enda en så jævlig lang vei å gå.". Da synes jeg det er dobbeltmoralsk å kritisere oss for å gjøre nettopp det samme som deg, kjære Sophie Elise. 

Hvilken farge er det på NYX leppestiften? Og den skinnjakken du går med på endel innlegg, hvor er den fra?

Den er i fargen tea Rose ❤  Skinnjakken min er fra Mango, men ble kjøpt i fjor høst. 

Hei, digger bloggen din, men jeg lurte på en ting. Hvorfor bruker du bare lett/mager produkter?? (Håper jeg ikke tråkker noen på tærne, det er bare noe jeg har lagt marke til.

Hei! Tusen takk ❤  Jeg har alltid gjort det egentlig, og synes mye av det smaker bedre enn annet! I tillegg liker jeg å spare inn der jeg kan spare inn så det går opp i opp med all sjokoladespisingen (merk: ironi).

Hei! Lurer på om du bruker vanlig kjøttdeig i tacoen? Siden du er så glad i taco :D siden du ikke er så glad i kjøtt, bruker du noe annet? Tenkte kutte ned på kjøtt, og kanskje du hadde noen tips til hva man kan erstatte kjøttdeigen med? <3 

Ja, jeg foretrekker karbonadedeig i tacoen min! Vegetarkjøttdeigen fra Rema1000 kan jeg uansett anbefale. Den er ganske god og jeg har erstattet karbonadedeigen med den innimellom. 

Hei:) Kan du poste flere bilder av hunden din, den er så søt. Kanskje lage et eget innlegg om den?

Den er faktisk Sofie sin! Legger ut masse bilder og filmer av henne på snap, få følg meg gjerne der andreasveinsdot.

Hei! Hvor ser du siste sesong av svenske paradise? Jeg finner bare den nest siste på viafree?🤔 

Den ser jeg på Viafree.se!

Digger dette innlegget og at dere er så tøffe! Men er det ikke litt ekkelt og risky å legge ut sånne bilder på såpass store blogger, når hvem som helst kan screene? 

Disse bildene er nok på mange telefoner nå, men det tar jeg med knusende ro. Som jeg har sagt i alt for mange kommentarer så har jeg vist meg splitter naken på TV i to måneder, kun med en liten sommerfugl som dekker kjønnsorganet mitt. Det var mye pupp på Paradise, og dette er ikke så farlig for min del. 

Skulle ikke du gå rosa Bob?

Jo, når jeg tar av extensionet :-) Ikke lei av det helt enda. 

Hvordan takler du alt hatet du får på bloggen?

Det går opp og ned, haha. Noen dager tar jeg alt med slående ro, mens andre dager kan én enkelt kommentar få meg på gråten. 

Hva synes du om å trekke overskrifter i media?

Gøy!

Du ble så utrolig fin på håret!! Hvor er genseren din fra? <3

Tusen takk! Den er fra H&M, kjøpt i fjor. 

Hva syntes du om at MammatilM og Pilotfrue stemte FrP?

Fritt valg! Bra at de stemmer for det de mener er rett og bruker stemmeretten sin selv om jeg gjerne skulle sett en regjering uten FrP. 

Hva syns du om at Morten ikke bidrar med leie etter som han er så mye hos dere?

Vel, nå har de ikke vært her på over to uker så det går vel opp i opp sånn sett!

Hva syns du om det negative Morten sier om deg på videoene sammen med Sofie?

Det går helt fint :-) Kjenner hverandre såpass godt at det er null stress. 

Syns du menn bør være med å bestemme abort? Likestilling :)

Vanskelig spørsmål, og det kommer nok veldig an på situasjonen. Er man i et forhold bør jo dette absolutt diskuteres etter min mening, men etter et tilfeldig hook up, njæh... Til syvende og sist er det faktisk kvinnens kropp og det er hun som eventuelt skal bære frem barnet, så da mener jeg hun bør ha det siste ordet. 

Hvor er skoene og jakken fra?

Skoene er fra Dinsko og jakken fra Topshop :-)

Hva syns du om sangen wake up alone?

Jeg likte den ikke de første gangene jeg hørte den, men nå elsker jeg den! Mye fordi den minner meg om tiden i Mexico.

Sover du med fake vipper? Eller setter du på og tar av hver dag?

Nei, de er limt på så jeg sover med de!

Hva synes du om det de andre bloggerne skriver om innlegget deres?

Jeg synes først og fremst det er gøy at dette har engasjert og at en debatt har blitt skapt! Alle skal få ha sin mening, men jeg er totalt uenig i nesten alt noen av de skriver, og jeg mener selv at noen av argumentene er utrolig dobbeltmoralske og dårlige. 

Hvor ofte trener du og hva liker du best å trene?

Jeg prøver å trene minst fire ganger i uken, men det varierer litt. Jeg elsker trappeintervaller ❤ Ellers liker jeg styrke på bein og rumpe, og generelt intervaller!

Hvordan ordner du slik at når du swiper opp på snapchat, så kommer man direkte til bloggen? Alltid lurt på det :)

Du må ha siste oppdateringen fra Snapchat! Ta et bilde, så trykker du på bindersen til høyre (under saksen). Deretter legger du inn URLen og deretter kommer det opp et vindu slik at du får sett om linken virker. Trykk deretter legg til :-)

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE HAR DE SISTE 48 TIMENE LÆRT MEG

Man lærer så lenge man lever, eller hva? De siste 48 timene har gitt meg utrolig mye lærdom. Det er så rart hvordan alt skjer på en gang. 

 Jeg kan ikke lenger sove med vinduet åpent. Det er iskaldt og jeg våkner opp av at jeg fryser. Allikevel har jeg ikke skjønt at vinduet faktisk må lukkes før i går. Nå er jeg lei av å være kald, vinduet må igjen. 

 Det å plukke opp sjokoladekaken fra søpla og spise den til frokost er en dårlig idé. Hehehe, tenk at jeg deler dette, herregud. Heldigvis har Miranda gjort det samme i en episode av Sex and the city, men det gjør det egentlig ikke noe bedre. Jeg hadde besøk av en venninne på onsdag og vi lagde deilige kyllingburgere, og avsluttet festmåltidet med en superdigg mudcake. I kjent stil spiste jeg til jeg ble kvalm, og for å forhindre at jeg skulle fortsette å spise kastet jeg kaken i søppelkassen. Det varte til morgenen dagen etterpå da jeg åpnet søppelkassen for å kaste noe mer, så på den fristende kaken, plukket den opp og fortsatte å spise. Herregud, så utrolig ekkelt. Den lå riktignok på en papptallerken og var ikke i nærheten av noe annet, men fortsatt utrolig ekkelt!

 Når man kaster ost må man gå ut med søpla med en gang (ellers lukter leiligheten ost). Hehe, jeg bare "skal være en flink roomie å vaske leiligheten til Sofie komme hjem". Vel, i stede ga jeg leiligheten en ny lukt, nemlig lukten av gammel brie. 

❤ Livet er så skjørt. Man må virkelig ta vare på de nær deg og deg selv. Stress ned og bruk tid sammen. Jeg har også bestemt meg for at jeg må få tatt HPV-vaksinen fordi det å ikke "gidde" å gjøre det er håpløst og kan koste meg livet.

 Pupper (og kropp generelt) gjør folk sinte. Må jeg utdype dette?

 Når skjorta sitter så stramt at du ikke kan løfte armene er det et tegn på å slutte å plukke opp sjokoladekaker fra søpla og dra på trening i stede. Yesss, klærne mine har begynt å bli for små. So sad. Det stopper meg allikevel ikke fra å spise sjokoladekake fra søpla, men det kan kanskje være lurt å droppe det neste gang av flere grunner. 

 Sjalusi kan få folk til å gjøre helt syke ting. Jeg har sett et par dokumentarer om prinsesse Diana, og det er sykt å se hvor sjalu flere var på henne (for eksempel visse personer på slottet). Jeg tror det ble hennes død. Tolk det som dere vil, men denne konspirasjonsteorien tror jeg på!

 Overraskende mange forstår faktisk innlegget og elsker det! Yeiiiii! Før vi publiserte vurderte jeg å stenge kommentarfeltet, men jeg lot være. Nå er jeg så glad, fordi den samme dagen fikk jeg nesten utelukkende positive tilbakemeldinger! Det var ikke før andre begynte å skrive negativt om oss og innlegget at haterne fant veien til bloggen og gjør det de kan best; prøver å trykke  andre ned ved å spre hat. Denne gangen har jeg faktisk klart å overse de fleste av dem til fordel for dere fantastiske, vakre, åpne og forståelsesfulle mennesker. Masse elsk til dere!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ALT SOM BURDE VÆRT GJORT

Dette er en hard morgen, mest fordi jeg tenker på alt jeg burde ha gjort som absolutt ikke er gjort. Jeg hadde store planer for gårsdagen. Så mye skulle gjøres, men plutselig var all tid forsvunnet, og jeg holdt på å sovne stående. Planen var å forhåndsskrive innlegg til i dag fordi jeg er super busy fra morgen til kveld og gjøre noe så blogg-klisjé som å svare på mail. Jeg skulle vaske fire maskiner med klær, brette alt som allerede er tørt, rydde i kjøleskapet, vaske leiligheten og så i tillegg slappe av litt. For å si det sånn skjedde ingen av delene.

Jeg var ikke hjemme før sent, og da ble jeg sittende å svare på de førti kommentarene som hadde rent inn mens jeg var på jobb og trening. Det tar tid altså! Da jeg endelig var ferdig med det var klokken halv tolv, øynene mine halvveis igjen og leiligheten så ut som et helvete. Det eneste jeg gjorde var å skru av tven, stelle meg og stupe til sengs. Jeg bare orket ikke, så unnskyld Sofie. Leiligheten har vært strøken frem til onsdag, men følte for å gjøre den rotete og skitten til du kom hjem hehe. 

Nå skal jeg ta fatt på denne lange dagen. Jeg starter på jobb om et par timer, og så skal jeg rett opp til Marienlyst for å besøke NRK. Gjett én gang hva temaet er? Haha, dette blir muligens veldig moro. Jeg skal møte en kul dame som har uttalt seg om saken, og vi skal nå debatter for hver vår sak. Jeg gleder meg!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KROPPEN MIN ER IKKE NORMAL NOK FOR SOSIALE MEDIER

Jeg er egentlig litt imot det å snakke så mye om kropp og kroppspress som helhet fordi jeg føler ikke det gjør annet enn å rette mer fokus på presset. Nei, det er ikke det samme som å vise en nippel for å normalisere pupp... Jeg mener det å snakke om at vi må vise oss frem for å stoppe presset om at kroppen skal være bra nok (æsj hater den setningen, du er bra nok så lenge kroppen din er frisk og sunn), men akkurat nå klarte jeg faktisk ikke holde meg. Nå snakker jeg virkelig i mot meg selv, men jeg klarte faktisk ikke dy meg denne gangen. 

I dag fikk jeg høre at Sofie og jeg bidrar til kroppspress fordi vi ikke viste frem normale kropper i innlegget vårt. "Normale kropper?" spurte jeg og skjønte helt seriøst ikke hva den andre personen skulle frem til. Ja, vi har jo fine pupper som holder seg godt og begge ser jo bra ut. Det var det jeg fikk til svar. Jaha... Så da kan jeg ikke legge ut et bilde i bikini da, fordi jeg ikke ha en normal kropp? Virkelig? Da lurer jeg på hvordan man skal se ut for å få lov til å legge ut bilder av seg selv. Da lurer jeg også på hva faen en normal kropp er?

Sofie og jeg har veldig ulike kropper, ulikt antall valker, forskjellig lengde på beina og merkelig nok ulike pupper. Hvem er disse damene med normal kropp? Jeg vil gjerne møte dem. For hva er en normal kropp? ALLE er forskjellige, absolutt alle. Så det finnes ingen "normal" kropp, og hvorfor det er galt å legge ut bilder andre ser på som fine forstår jeg ikke. Jeg står verken og holder inn magen eller suger inn kinnbeina. Jeg står rett opp og ned, og viser hvordan jeg ser ut, men det er tydeligvis ikke bra nok for å legge ut på internett fordi kroppen min ikke er normal nok. 

Hvorfor i all verden kroppen vår som helhet blir diskutert tar fokuset bort fra saken. Igjen - hadde menn satt i gang denne debatten med et eller annet som gjelder kropp hadde ikke "en normal kropp" vært et tema en gang. Anyways, måtte bare få det ut av systemet, takk for meg. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

DETTE ER JEG SKIKKELIG DÅRLIG PÅ

 Hoderegning. Jeg er så dårlig i matte, og hoderegning er umulig for denne jenta. Altså 13+5, hæ? Jeg må telle på fingrene liksom, har ikke sjans uten! Hvis vi ikke hadde hatt kalkulator tilgjengelig hadde jeg vært lost for lenge siden. 

 Ta imot komplimenter. Hehe, er ikke så god på det her heller. Jeg er flink på bloggen, eller bedre i hvert fall. Det verste er om noen gir meg et kompliment ansikt til ansikt. Jeg bare ehh, ja jo okei så hyggelig at du synes det kanskje. Herregud, lær deg å si tusen takk. 

 Forstå at noen flørter med meg. Wopsi. Det har faktisk skjedd flere ganger at venninner kommer bort og forteller meg at noen er interessert. Jeg bare "nei, det er han ikke?". Joda, alle andre enn meg forstod det og der gikk han hadebra. 

 Komme meg opp tidlig. Dette var jeg så god på før! Nå har jeg blitt for glad i sengen min, haha. Jeg pleide å stå opp klokken syv når jeg hadde fri, og om jeg skrudde av vekkerklokken våknet jeg rundt samme tid av meg selv. Det var tider, det! Jeg savner det faktisk, men det er vel bare å komme inn i samme døgnrytme igjen. Lettere sagt enn gjort. 

 Innrømme at jeg tar feil. Blæh, jeg hater å innrømme at jeg har tatt feil. Da prøver jeg heller å sno med unna på en eller annen måte. Av nettopp denne grunn er Google mitt mest brukte nettsted. Alt skal dobbeltsjekkes, haha. 

 Lage ordentlig mat. Det er sjelden jeg gidder å lage meg ordentlig middag, og det er ganske trist. Det finnes så mye god mat og så gode middagsretter, men jeg er ofte for lat og tar meg et par knekkebrød i stede.

 Beholde roen i situasjoner som gjør meg sint. En av mine verste egenskaper. Jeg har veldig kort lunte, og hvis den først går av forsvinner filteret med det. Jeg kan finne på å si så mye fælt (men som regel sant). Not good. 

 Snakke om følelser. Hater dette. For det første er jeg elendig og dødsklein, og for det andre vil jeg ikke snakke om følelser. Nok et problem, haha. Nei, jeg vet ikke hvorfor, men bare tanken av å snakke om følelser gjør meg ukomfortabel. Hvorfor må man snakke om alt? Kan man ikke bare holde det inne til man blir gal, deprimert eller får et sammenbrudd? Såå mye bedre. 

❤ Legge fra meg sosiale medier. Jeg begynte å grine da vennene mine tok far meg telefonen i sånn ti minutter. Panikk! Jeg er alt for avhengig av sosiale medier og oppdaterer alle hele tiden. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

VIDEO - SLIK SMINKER JEG BRYN

Nå er det nok puppesnakk her og tilbake til gamle vaner. Jeg har allikevel en gladnyhet, selv om det ikke innebærer nakne bryster (beklager skuffelsen). Videoen hvor jeg sminker brynene er ferdig!

ENDELIG! Dette var absolutt ikke lett. For dere som følger meg på Snapchat (andreasveinsdot heter jeg der) har dere sett meg forsøke å spille inn denne videoen flere ganger. Jeg vet ikke hvorfor det ble så vanskelig, men de første fire gangene klikket kameraet og den femte gangen var hele videoen uten fokus. Det fungerer jo ikke, men heldigvis gikk det på sjette forsøk. Jeg må bare fortelle at jeg var ekstremt trøtt og ikke helt i form på denne videoen, haha. Derfor ser jeg over gjennomsnittlig sliten ut. Bare spør i kommentarfeltet om det er noe du lurer på, og kom gjerne med forslag til andre videoer ❤

DETTE ER MENINGEN BAK TOPPLØSBILDENE

Journalist Ingeborg Heldal har fått med seg puppe-bloggingen og gitt det navnet "pupp for likestilling"-trenden i denne artikkelen hos KK. Ingeborg er en person jeg vet godt hvem er og har sett litt opp til, så jeg synes det er moro at hun kaster seg inn i nettopp denne debatten! Jeg er ikke helt enig men henne, og har valgt å publisere mitt svar på hennes debattinnlegg her på bloggen. 

Kjære, Ingeborg Heldal. Så gøy at du kaster deg inn i debatten, men jeg tror du har misforstått litt. Dette handler ikke om kroppspress, fordi alt i 2017 gjør faktisk ikke det. 

Du har en del gode poeng, blant annet at med henvisningen til Sigrid Hvidstens kommentar om at vi må slippe kroppen fri ved å kle på oss. Dette er jeg HELT ENIG i! Jo mer vi snakker om kroppspress jo mer kroppspress blir det, så hvorfor drar du inn dette i det som er en helt annen debatt?

Når det er sagt er Sofie og mitt innlegg ment som et humoristisk innslag i en... Ja, litt merkelig debatt/trend. Det hele var ment som et svar til de andre blogg-jentene som hadde sladdet brystene, og vi mener at om de virkelig vil vise frem at det er normalen bør de fjerne sladdingen. Menn sladder da ikke brystvortene, og når hele poenget med bildene er at «kan menn så kan vi» så må vi faktisk fjerne sensuren. Enkelt og greit, med ganske mye humor og glimt i øyet. 

Nå har denne debatten tatt av, og med det ble det naturlig å påpeke budskapet som faktisk ligger bak alt tullet. Nemlig det at et bryst er et bryst, og det bør være helt normalt. Det er verken snakk om at det skal være vanlig å løpe rundt i hovedstaden med brystene på vift, eller møte opp på arbeidsplassen uten overdel for hvilke menn gjør egentlig det? 

Alt er satt veldig på spissen, men i bunn og grunn er det veldig enkel. Det handler om at jeg kan få lov til å sole meg toppløs i parken uten å bli sett rart på. Det handler om at en mor skal få amme barnet sitt uten å bli bedt om å dekke seg, og i det store og det hele handler det om at vi må slutte å reagere hver gang vi ser en kvinnelig nippel. Sånn enkelt forklart. 

Dette er morsomt, men det er faktisk viktig.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SKRU AV PLASTIKK-RADAREN

Nå må jeg bare si en ting her, og det er at jeg begynner å bli veldig provosert. Etter at Sofie og jeg postet dette innlegget fikk vi begge utrolig mange kule, morsomme og gode tilbakemeldinger! Det jeg reagerer på er ikke dere som mener at dette er et skrik om oppmerksomhet eller et innlegg kun for klikk. Jeg reagerer på dere som angriper Sofie fordi hun ikke har naturlige bryster. 

Hun gjør akkurat det samme som meg; prøver å få frem et poeng og et budskap på en humoristisk måte. Allikevel skiller dere mellom oss, og mener at hun ikke kan gjøre dette fordi hun har silikon. Det er greit at jeg gjør det fordi mine er naturlige. Vet dere hva? Det spiller ingen rolle. Slutt å være så fiksert på det unaturlige. Jeg synes dere kan klare å se bort ifra dette i et slikt innlegg. Det virker som flere bare venter på en anledning til å angripe fordi hun opererte seg for mange år siden. Hvorfor er det fortsatt et tema? Skru av plastikk-radaren din i to minutter, les innlegget og se budskapet! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ANGÅENDE PUPPEBILDENE MINE

Hei, mine fine lesere! Dere slutter aldri å imponere meg, og det mener jeg. Jeg vil bare fortelle dere hvor flotte dere er, og hvor utrolig stor pris jeg setter på hver og en av dere. Tusen takk for at dere tar dere tid til å klikke dere inn på bloggen min hver eneste dag. Jeg vil også bruke litt tid på å kommentere innlegget jeg postet i går. Gøy at det skaper engasjement og reaksjoner!

1. Jeg ELSKER at 99,9% av dere digger innlegget Sofie og jeg postet i går! Det er et morsomt innlegg med et veldig viktig budskap, så tusen takk for at dere ser og setter pris på hva vi faktisk vil frem til i stede for å kalle det "tilfeldige puppebilder for å vise seg frem". Likestillingskampen er en utrolig viktig kamp, og vi kvinner bør i hvert fall støtte hverandre! Som jeg sa i selve innlegget digger jeg bloggerne som først satt fokus på dette, og gårsdagens innlegg var kun ment som en liten korrektur for å gjøre budskapet enda tydeligere - altså fjerne sensuren av brystvortene. 

Fikk dere forresten med dere at vi måtte endre innlegget for å få det postet på Facebook? Innlegget ble fjernet like etter at det ble postet kun fordi det viste en liten del av brystvorten til Sofie. Det bør si nok, men jeg kan tydeliggjøre det: vi har fortsatt en lang vei å gå når et av de aller største sosiale mediene velger å fjerne kvinnelige bryster, men beholde menns. 

2. Til dere som ber meg tenke over hvor disse bildene kan havne og at de kommer til å ligge ute på nettet for alltid: Jeg har allerede vist frem puppene mine på TV i to måneder, og det er ikke verre enn å trykke på en episode av Paradise Hotel på Viafree så får dere se de igjen. De aller fleste har med andre ord allerede sett dem, og retten til de bildene sa jeg fra meg da jeg ble med på Paradise Hotel. Null stress, de er med andre ord allerede blottlagt for hele Norge, men takk for bekymringsmeldinger/trusler :-).

Til slutt vil jeg nevne at det innlegget var et bra innlegg, og hadde jeg lest det på en annen blogg hadde jeg digget det! Jeg er så glad for at nesten alle klarer å skille mellom bryster og kjønnsorgan, og forstår at vi bør ha akkurat de samme rettighetene som menn til å vise frem brystene våre. Tusen takk for alle kommentarer jeg har fått, og jeg oppfordrer selvfølgelig til å dele for at vi skal nå ut til flest mulig! Tusen takk.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

EN SKIKKELIG HYGGELIG OVERRASKELSE

Annonse - sponset behandling

Ah, nå sitter jeg godt plantet på et av mina favorittsteder. Ja, dere gjettet rett. Jeg sitter i sofaen, og som vanlig ser jeg på The Good Wife. Martine dro for et par timer siden, og siden den tid har jeg ikke gjort annet enn å kose meg med kommentarene på det forrige innlegget mitt, spise en deilig indisk middag og drikke tre glass Pepsi Max.

Denne dagen har vært treg, men utrolig behagelig! Jeg har tilbragt så mye som fem (!!!) timer hos frisøren i dag, og det var skikkelig deilig. Som jeg har sagt før elsker jeg å være hos frisøren. Det er en form for luksus jeg unner meg alt for sjelden. I dag var jeg hos Ida hos Hendrix på Frogner, og det var en veldig fin opplevelse. Hun er så dyktig og ga meg mange god tips til hvordan jeg best mulig kan bevare håret mitt! Jeg fikk også en skikkelig hyggelig overraskelse da Martine plutselig kom inn i salongen. Hun hadde time samtidig som meg, og ingen av oss visste om det, haha. Det var skikkelig koselig, og vi koste oss med kaffe, sladder og luksus helt frem til vi dro hjem til meg og chillet. 

Dette ble resultatet av frisørbesøket! Litt lysere og litt lenger hår. Hva synes dere?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVORFOR SENSURERER DERE, JENTER?

Bare bryster har vært i fokus det siste døgnet, takket være Anna som slo et slag for likestillingen ved å poste dette bildet. Konatil og Martine Halvorsen fulgte opp med morsomme og lignende innlegg. Jeg elsker at dere bruker posisjonen deres til å sette fokus på dette fordi vi skal få lov å vise bryst på samme måte som menn. Det eneste er at dere har glemt en bitteliten detalj. Dere har glemt å fjerne sensuren over brystvorten ;-) Jeg kan ikke huske å ha sett menn sensurere sine nipler, så hvorfor skal vi?

Sofie og jeg slenger oss på, slår et slag for likestillingen og viser dere hvordan vi gjør husarbeid hjemme hos oss!

Godt en av oss er handy! Satt Sofie i arbeid i det kjøkkenskuffen ble ødelagt. 

Lager litt havregrøt til frokost i trusa, alle gjør vel det? Møter stadig Morten ved komfyren i bokser, nemlig. 

Kom hjem fra jobb og fant Sofie ventende i sofaen, klar for FIFA-kveld :-D

Morten får Sofie til å tro at det er JEG som legger igjen bremsespor i doen... Lurer på hvem det egentlig er. 

Sofie ba meg ta bilde av flexingen. Tror hun ser progresjon etter en økt... Jaja.

Vi går også ut med søpla i baris. Lukter ikke noe bedre av den grunn... 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE BESTE HÅRPRODUKTER

Helt siden jeg ødela håret mitt for noen år siden har jeg blitt veldig flink til å bruke gode produkter, nettopp fordi jeg ser at det virker og at håret mitt blir bedre av det. Jeg har investert i gode oljer, serum, kurer, shampoo og balsam for å prøve å redde det jeg har igjen av hår på hodet. Det har vokst, og det er jo en god ting. Jeg prøver å vaske håret mitt maks tre ganger i uken, men det er lettere sagt enn gjort nå som treningen er i gang igjen. Det sliter en del på håret å vaske det, men det må jo bli rent! Heldigvis hjelper det med de rette produktene, og nå skal jeg vise dere hvilke jeg bruker fast!

Jeg bruker en del produkter fra Redken, og det er fordi jeg har prøvd en god del, men i det aller meste er det Redken jeg er mest fornøyd med. De har mye bra for å styrke håret og gi det fuktighet, noe mitt har trengt sårt over lengre tid. Kurene derfra er supergode, og jeg har en jeg har brukt i flere år. Det jeg har lært av frisøren min er at det er viktig å bruke forskjellige produkter, særlig kurer, slik at håret ikke venner seg til det. Derfor har jeg alltid hat minst to hårkurer i tillegg til min faste slik at jeg kan bytte på litt. Den faste hårkuren min er Redken Extreme Strengt Builder Plus hovedsakelig ment for å styrke og gjennoppbygge håret, og da har jeg ofte hatt en annen kur for å gi fuktighet som har jeg pleid å bytte på. 

Shampooen og balsamen min er også fra Redken. Her bruker jeg litt forskjellig ut ifra hvilken tilstand håret mitt befinner seg i. Hvis jeg har en periode hvor det er veldig tørt bytter jeg fra min vanlige Extreme shampoo som mykner og styrker håret til All soft  som gjør det supermykt en liten stund. Akkurat nå har jeg Extreme shampooen og bruker All soft balsamen. Dette fungerer veldig fint, og det er det jeg vanligvis bruker for da får jeg litt av begge deler!

Jeg bruker alltid olje tuppene, men unngår å ta det i resten av håret både fordi det an bli fett og fordi olje løsner festene i extensionet mitt. Nå har jeg tre forskjellige oljer. Den ene er ganske tykk, og de bruker jeg i vått hår. Den er overraskende nok fra Redken den også, men den er egentlig veldig gammel så jeg vet ikke hvor jeg får tak i ny. Nå er jeg redd for å bruke den opp, men jeg finner vel en god erstatning. I tillegg til den fra Redken har jeg to lettere oljer fra Matrix som gjør samme jobb, og er perfekt å ha i tuppene etter det er tørket for å mykne opp litt. 

Varmebeskyttende er et must have, og nå har jeg en fra Lee Stafford. Den er helt ok, men jeg tror jeg skal kjøpe en annen neste gang. Den er litt tyngende på håret, og er derfor fin når det skal rettes eller fønes. Det som er kjedelig er at det drar håret ganske mye, og gjør at det er vanskelig å holde på krøllene når jeg krøller det. Da trenger jeg en litt lettere spray, noen tips?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

SLIK SER UKEN MIN UT

God morgen! Jeg har hatt en veldig spesiell natt om man kan si det slik. I går kveld rundt halv elleve vandret jeg fra sentrum og opp til Bislett for å besøke Marte. Vi hadde planlagt en skikkelig sleepover i forbindelse med valgnatten. Det ble en kort affære. Jeg rakk så vidt å begynne å se på før det var tydelig at det ikke gikk min vei. Jeg stemte SV og håpet virkelig på en rødgrønn regjering! Utrolig trist, men men. Jeg får drukne sorgen i fem kopper kaffe hos frisøren senere i dag, haha. 

TIRSDAG

Wii, i dag skal jeg til frisøren. Det er faktisk på tide, fordi jeg har mistet halvparten av festene mine og etterveksten min begynner å skremme meg. Jeg skal prøve en ny salong denne gangen og skal til Hendrix på Frogner. Det skal bli så deilig! Jeg skal både klippe meg, bytte ut og sette på nytt extension og stripe etterveksten, så nå blir jeg fin! Senere skal jeg prøve å spille inn videoen av hvordan jeg sminker brynene mine (for fjerde gang). Dette var visst veldig vanskelig å få til, men jeg skal virkelig få det til i dag, haha. 

ONSDAG

Jeg skal starte dagen på trening hvor overkropp og intervaller står for tur. Det blir deilig.... Hehe. Neida, jeg er inne i en god treningsperiode nå, så jeg gleder meg faktisk litt! Jeg drar rett derfra til Beauty House for å freshe opp både bryn og vipper (sponset behandling). 

TORSDAG

Back to reality. Det er tid for jobb igjen, og det er egentlig helt greit. Torsdag er ikke akkurat den mest spennende dagen i løpet av uken da jeg faktisk bare skal jobbe og så rett på trening. 

FREDAG

Dette er en kopi av torsdagen fordi jeg skal akkurat det samme, nemlig jobbe og så på trening. Den eneste forskjellen er at jeg skal spise taco etter trening, haha.

LØRDAG

Fri igjen, yei! Det blir skikkelig helg på meg før jeg skal jobbe igjen på mandag. Jeg skal på trening (se hvem som setter høyre krav for trening denne uken da, vi får se hvordan det går) og kose meg litt med det før det blir chillekveld med gullrekka. Nei, ikke helt gullrekka. Jeg skal selvfølgelig se på Skal vi danse (heia Grunde), og deretter mitt favorittprogram Side om side. 

SØNDAG

Det som er deilig med søndag er at jeg ikke har en eneste plan eller avtale. Jeg skal sove lenge og ta ting som det kommer. Vaske leiligheten og se for mye på serien min, og hvis det er fint vær tenker jeg å gå en tur! 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET OPPGJØR MED BLOGGLESERE

Det gikk akkurat opp for meg at jeg har tatt et lite oppgjør med blogglesere de siste dagene, haha. Det var faktisk ikke meningen, men det ble faktisk slik. Som blogger henter man inspirasjon fra mye, og jeg skriver ofte om ting som berører meg på både godt og vondt. Jeg har vel sett meg lei på all sytingen i kommentarfelt rundt omkring, fordi både dette, dettedette og dette innlegget er faktisk ett oppgjør med dere. 

Nå skal det sies at jeg elsker 99% av dere, og jeg får så mange hyggelig tilbakemeldinger! Jeg er heldig, fordi jeg vet at andre har det verre. Samtidig har jeg vært med på å bli skjelt ut i kommentarfelt i noen måneder, så jeg vet hvordan det er. Det er mye grovt, mye hat og mye usaklig. Det er en ting, men det som faktisk irriterer meg mest er all sytingen og klagingen noen kommer med. Det er som at ingen verdens ting er bra nok, og da tenker jeg bare HVORFOR LESER DU BLOGGER? Hvis vi er så forbanna irriterende og har en hjernekapasitet på -0 så hvorfor besøker du bloggen vår? Det gjør både deg og meg bedre om du rett og slett holder deg unna.

Sånn, da fikk jeg tatt et siste oppgjør og vil avslutte med å si at jeg elsker dere snille, gode lesere som kommer med gode tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk fordi det tar jeg gjerne i bøtter og spann. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DENNE UKENS MATINNKJØP

Mandag betyr ukeshandel! Jeg prøver å komme tilbake til det å handle ordentlig en gang i uken, og planlegge middager. Hvis jeg går på butikken hver dag ender jeg opp med så mye unødvendig, og kjøper ting som ikke kan brukes sammen i det hele tatt. Typisk meg. I stad dro jeg innom Kiwi på vei hjem fra trening og handlet inn alt jeg trenger til resten av uken. Det ble egentlig en ganske kjedelig handel da jeg hadde mye fra før, men litt basics må man alltids ha. 

Det er noen ting jeg alltid må ha i kjøleskapet og det er blant annet melk, Philadelphia light, egg og mager Cottage Cheese. Dette bruker jeg nesten hver eneste dag. Både melk og Cottage Cheese går i havregrøten som er my all day every day-frokost. Superdigg med masse kanel forresten. I tillegg pleier jeg å ha leverpostei fordi jeg faktisk er ganske glad i det på rugsprø knekkebrød med sånn cirka fem agurkskiver, haha. 

Jeg har store planer om å lage Tandoori-gryte en av de nærmeste dagene, så da ble det en liten pakke med kyllingfilet. Jeg er egentlig ikke så glad i kjøtt, men det er greit sånn innimellom. Det ble også en del grønnsaker, og det har jeg nesten alltid masse av i kjøleskapet. Jeg er skikkelig glad i grønnsaker faktisk, og det kan brukes til så mye! Alt fra wok og supper til pizza, så nå har jeg mange alternativer de neste dagene. 

I det siste har jeg også blitt helt hekta på aioli. Jeg lager søtpotetchips og dipper i aioli flere ganger i uken, hehe. Kanskje ikke det sunneste i verden, men noen ganger får jeg slike cravings og dette er en av de for øyeblikket. Her om dagen satt jeg og dippet tortillachips i aioli liksom, hva skjer. 

Fortell meg gjerne hva dere må ha i kjøleskapet ❤ 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ER JEG GRAVID?

Det er mandag, men for min del kunne det like gjerne vært søndag eller fredag for den saks skyld. Nå jobber jeg bare to ganger i uken, og det gjør at jeg har null følelse av hvilken dag det er. En lørdag kan plutselig føles som en mandag, og nei, det er bare rart. Dessverre har jeg ikke helt vent meg til dette enda, og sliter med å komme meg opp og i gang når jeg vet at jeg ikke må. Hva gjør man med fri en uke når man har små avtaler annenhver dag så man må bli i Oslo liksom? 

Det er bare en liten ting jeg må nevne, hehe. Sofie la ut dette bildet på Instastory i går, og jeg døde litt. Altså, jeg regnet med at de fleste kom til å forstå at dette var en food baby, men i og med at den er så stor var det vel noen som trodde det var en ekte, hehe. Kost meg litt med taco da vet dere. Før jeg så at dette bildet lå ute fikk jeg en kommentar på mitt siste Insta-bilde med en gratulasjon og en baby-emoji. Jeg tenkte bare okei hva skjer her nå, har jeg blitt så tjukk? Heldigvis så jeg dette bildet like etterpå og forstod sammenhengen, haha. Takk, Sofie ❤ Jeg fikk faktisk flere kommentarer senere også "er du gravid?". Derfor tenkte jeg å oppklare dette med en gang! NEi, jeg er ikke gravid bare veldig glad i taco :-)

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVORFOR ER DERE SÅ SLEMME?

Hvorfor er dere så slemme? Jeg lurer virkelig på hva du får ut av å gå inn på min blogg og skrive kommentarer kun for å trykke meg ned? Det er hånlige og nedverdigende kommentarer, og jeg lurer bare på hvorfor? Hvorfor vil du være slem mot meg? Er det fordi du er uenig i det jeg skriver? Du kan fint si det på en ordentlig måte i stede for å være slem. Er det fordi du er bitter? I så fall hvorfor er du bitter? Gjør endringer som gjør det lykkelig, ikke bruk meg som en slags punching bag. 

Du er sint fordi jeg blir kalt et forbilde. Hvorfor er det noe å bli sint for? Jeg er kanskje langt ifra ditt forbilde, men la meg være andres.

"Hva har du gjort for å fortjene å være et forbilde annet enn å være med på Paradise Hotel og blogge?"  

"Du er verken skuespiller eller sanger".

Nei det er jeg ikke, så jeg tviler på at de som ønsker å bli sanger eller skuespiller ser opp til meg på den måten, men de kan så absolutt se opp til meg på andre måter. Mannen som gjør trappevasken i leilighetsbygget mitt kan være noens forbilde selv om han "ikke gjør annet enn å vaske trapper". Kanskje han er en fantastisk flott far og er andres forbilde av den grunn, eller kanskje han har utrolig fine holdninger og er et forbilde for yngre? Et forbilde kan være akkurat hvem du vil. Et forbilde kan være moren din, søsteren din, en venninne, en lærer, en ansatt i en butikk altså det kan være hvem som helst! Man må ikke være Adele eller Angelina Jolie for å være et forbilde og jeg synes dette er veldig smålig og trangsynt å skulle ta meg på.

Jeg har aldri gått ut og sagt at jeg er et forbilde. Det eneste jeg har gjort er å snakke om bloggere generelt som forbilder, og svart at jeg daglig får fine kommentarer og meldinger fra unge jenter som sier at jeg er forbildet deres. Det synes jeg er utrolig hyggelig, så kan dere være så snill å slutte å gjøre det om til noe negativt. Bruk energien deres på noe annet enn å dra andre ned. Tusen takk. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #1

Dette er en ny spalte på bloggen min. Jeg vet at mange andre bloggere pleier å ha dette, og jeg har alltid likt å lese deres. Det tok litt tid før jeg kom i gang med min egen, men nå er den her, og dette blir forhåpentligvis en fast greie her på bloggen. Si gjerne ifra om dere liker den ❤

AKKURAT NÅ 

Jeg sitter/ligger i sofaen med teppet over meg og Pepsi Max i glasset på bordet. Netflix ruller over tv-skjermen som vanlig og jeg er utslitt etter den lille turen jeg har hatt utenfor leiligheten. Julie og jeg dro for å stemme (jeg fikk ikke gjort det sist da jeg egentlig skulle) og så lurte hun meg med på en tur ned til Tjuvholmen. Det ble litt mye for en fyllesyk Andrea som nå er veldig fornøyd med å være tilbake på sofaen. Jeg vurderer å tenne litt lys og finne frem isen jeg har i frysen, hihi.

UKENS TANKE

Jeg savner å studere, virkelig. Når resten av gjengen er tilbake på skolebenken etter ferien merker jeg hvor mye jeg savner det. 

UKENS HØYDEPUNKT

Gårsdagen! Det var en skikkelig fin kveld, og jeg hadde det kjempegøy! Vi var en liten jentegjeng som samlet oss hjemme hos meg. Det var vin, ost og kjeks, snacks og masse prat. Vi fant plutselig ut at vi skulle sjekke ut et nytt sted som hadde åpnet i Storgata, og det viste seg at de hadde masse spill! Altså bordtennis, boccia og shuffleboard (tror jeg). Det var sååå moro og vi endte kvelden samme sted som vi startet den, hjemme hos meg med Mamma Mia på tv-skjermen og nattmat. 

UKENS SERIE

Jeg vil si svenske PH fordi det er såååå gøy, og jeg elsker at de har tatt med de gamle guttene. Allikevel er jeg helt totalt avhengig av The Good Wife. Det er skikkelig spennende, og jeg klarer ikke legge den fra meg. 

UKENS MATRETT

Åh, jeg lagde en skikkelig digg middag for et par dager siden. Det var noe så spennende som pølsegrateng (jeg elsker pølser). Du steker paprika, søtpotet i skiver, løk, pølser, hvitløk og purre sammen og blander inn creme fraiche før du steker det i ovnen med ost på selvfølgelig. Det er SÅ godt, altså jeg elsker det.

UKENS PERSON

Det må bli lillesøsteren min. Hun har akkurat flyttet helt til Tromsø, og jeg er så glad på hennes vegne samtidig som det er trist at hun bor så langt unna. Jeg prøver iherdig å få henne til å fokusere litt mer på meg enn eksamen og komme til Oslo når jeg skal feire bursdag om en måned! Det hadde vært så koselig ❤

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HUN BLE TILBUDT PENGER FOR Å STEMME FRP

I dag tidlig våknet jeg til to ubesvarte anrop og en melding fra en venninne. Jeg våknet i tide til å svare på det tredje anropet og det første hun sa var "hvor mye hadde du solgt stemmen din for?". Jeg ble litt satt ut og skjønte helt ærlig ikke hva hun mente. Litt i halvørska og muligens fortsatt beruset etter gårsdagen spurte jeg hva i all verden hun mente. 

Hvor mye skal du ha for å selge stemmen din?

HVA? Ingen verdens ting, jeg hadde aldri solgt stemmen min er du gal? Hva snakker du om?

Hadde du ikke? Jeg får 2500 kroner for å selge stemmen min. 

Altså, du tuller med meg nå? Det funker jo ikke i praksis, du kan ikke bare selge stemmen din. Man viser jo legitimasjon og sånt. 

Nei, men jeg får penger for å stemme Frp i stede for det jeg egentlig skal stemme! 

Er dette tull? De ter det sykeste jeg har hørt, du må ikke finne på å gjøre det!!! Dette er jo korrupsjon, valgfusk hallo vi må ringe VG (jeg er litt dramatisk iknow)

Jeg er fattig da, trenger pengene og vurderte jo Høyre en periode så er ikke så langt unna. Hvor mye burde jeg ta? Hva hadde du tatt?

Nei, nei, nei! Jeg er også fattig, men jeg hadde ikke solgt stemmen min for 100 000 en gang sånn helt seriøst. Du kan ikke gjøre dette, og i hvert fall ikke for 2500 kroner, herregud hva driver du med. 

For å være helt ærlig så vet jeg ikke om hun endte opp med å takke ja eller nei, fordi da jeg snakket med henne sist visste hun ikke. Jeg har sagt nitti ganger nå at hun ikke må gjøre det, og jeg håper virkelig ikke hun gjør det. Jeg er fortsatt i sjokk over at hun i det hele tatt har havnet i denne situasjonen. Hvem tilbyr andre penger for å endre stemmen sin? Et øyeblikk trodde jeg at jeg hadde falt inn i tv-skjermen og havnet midt i en episode av Scandal. Dette er helt utrolig, og jeg er sjokkert over at noen prøver å påvirke økonomisk svake studenter til å endre stemmen sin for litt småpenger. Det er helt forferdelig kvalmt og utspekulert, og hvis noen andre har fått dette tilbudet så vær så snill, takk nei! 

Da jeg sa at jeg ikke hadde gjort det for 100 000 en gang måtte jeg ta en rask runde med meg selv for å tenke over om jeg faktisk mente det. Jeg gikk en runde til nå og tenke hva om jeg hadde fått en million? Bare sånn teoretisk sett, interessant. Jeg hadde faktisk ikke gjort det. Helt ærlig, jeg kunne trengt både 100 000 og en million, men jeg hadde faktisk aldri solgt stemmen min uansett sum. Stemmen din bør ikke være til salgs for noen. Det å selge stemmen sin er som å spytte på demokratiet og jeg blir oppriktig provosert av mennesker som prøver å bruke sin økonomiske makt på å endre andres stemme. Det er forkastelig!

PS. Dette har ikke noe med Frp å gjøre, det kunne like gjerne vært et tilbud om å stemme Ap bare så det er sagt. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

WHAT'S IN MY BAG?

Dette innlegget velger jeg å kalle et ønske-innlegg! En nye greie jeg tester, haha. Jeg spurte på snap hva dere ønsket av innlegg, og dette ble nevnt flere ganger. Det er visst flere av dere som er nysgjerrige på hva jeg bærer rundt på i vesken min. Det er ikke noe veldig spennende om jeg kan si det selv. Dette er hva jeg har i vesken min til enhver tid. Noen ganger hiver jeg oppi masse annet rart også, men dette er the basics.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG FØLER MEG IKKE BRA NOK

Det å hele tiden føle at man må gjøre alt perfekt, og at hvis ting ikke går like bra som en håper på så går man rett i kjelleren, blir tungt over lengre tid. Hvis jeg legger innsats i noe, som jeg som regel gjør så er det vanskelig når min fulle innsats ikke strekker til. Når det ikke er bra nok for at jeg skal nå målet mitt. Hva mer kan man da gjøre? Det kan gjelde jobb, skole, blogg, og ja egentlig det meste. Man vil gjøre alt perfekt, og det er dessverre ikke mulig. Du kan få til det meste du vil, men det er faktisk ikke mulig å få til alt. 

Jeg føler meg som en del av generasjonen med Flink-pike syndromet. Det gjør at man har et sterkt ønske og behov for å strekke til, stille opp, være best og klare alt. Jeg klarer for eksempel sjelden å si nei, og det går ofte utover min egen hverdag og mine planer. Hvis andre spør om hjelp sliter jeg veldig med å si nei selv om jeg egentlig ikke kan eller vil hjelpe til, uansett grunn. Når det kommer til jobb er jeg helt lik. Jeg sier aldri nei, og det er muligens en god kvalitet hos en arbeidsgiver, men det kan også bli for mye. Det er lett å bli sliten fordi man tar på seg for mye, og skal legge full innsats i alt man gjør. Jeg merker det selv, og hvis ting da i tillegg ikke går som jeg vil så er det lett å bli utrolig selvkritisk.

Jeg sammenligner meg med alle rundt meg. Se hva de får til! Til sammenligning sitter jeg her og gjør et forsøk, halvveis i blinde. Alt er bare kaos og det føles ikke bra. Jeg klarer ikke finne en vei jeg er komfortabel med å gå. De siste dagene har jeg gått rundt med en salgs angst-lignende følelse. Jeg kjenner tårene presse på og jeg tenker gjennom alt jeg ikke har klart og alle de tingene jeg ikke har på plass.

Studiene mine er satt på pause. Jeg vet hva jeg vil studere, men akkurat når får jeg det ikke til. Jeg vil studere i utlandet, men det krever en del som jeg ikke har mulighet til å levere. Jeg legger så mye arbeid og vilje i bloggen at jeg går helt i kjelleren de dagene jeg har lave lesertall. Jeg prøver å finne ut hvordan jeg kan bli relevant og interessant. Jeg vil at dere skal ønske å lese det jeg skriver og jeg vil at dere skal like meg. Sånn seriøst, jeg vil at jeg skal være en person dere interesserer dere for! Det er kanskje kleint og flaut å si, men det betyr mye for meg akkurat nå.  

Jeg får ikke til bloggen en gang. Jeg er irrelevant, det er bare å gi opp. Ingen bryr seg uansett. Disse setningene dukker opp i hodet mitt, og er med på å dra meg ned. Hvorfor lar jeg dette skje? Det er så mye positivt i livet mitt, og så mye positivt med denne bloggen! Selv om jeg har færre lesere nå enn tidligere betyr det så mye at flere tusen mennesker klikker seg inn. Det er lett å glemme at hver leser er en person som faktisk leser det jeg skriver. Det er dere jeg bør fokusere på, fordi dere betyr så mye for meg og jeg er evig takknemlig for at dere klikker dere inn hver dag, leser og engasjerer dere i kommentarfeltet! Det er dere som gjør dette moro, og noen ganger glemmer jeg dere fordi jeg ser tall og ikke mennesker. Det beklager jeg, og jeg skal bli flinkere til å virkelig se dere ❤

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅR JEG ER HJEMME ALENE

Sofie bruker nesten like mye tid utenfor Oslo som i, og med det finner jeg meg stadig hjemme alene. Heldigvis har jeg mye besøk, fordi jeg hater å sove hjemme alene! I tillegg sover både Kevin og Morten stadig i leiligheten, så det er betryggende. Noen ganger er jeg helt alene hjemme, og da gjør jeg faktisk en del ting som jeg aldri gjør når det er flere hjemme. 

Er mer sosial

Dette er ganske rart, men når jeg er hjemme alene sosialiserer jeg meg ofte mer. Jeg drar til venninner på middag, blir med ut, møtes til lunsj, drar og kikker i byen og inviterer folk på middag til meg. Det er vel fordi når man bor med andre blir man automatisk sosialisert, og ofte lager man middag og gjør dette med de man bor med. Det er så lett å avtale da, og når man egentlig ikke orker å sosialisere seg etter jobb så blir man sosialisert uansett. Det var en rar setning, men jeg håper dere skjønte hva jeg mente, haha. 

Sover mer

Jeg har en tendens til å sovne på sofaen når jeg er hjemme alene. Det kan være at jeg kommer hjem fra jobb og skal slappe av litt før en annen avtale, men ender opp med å sovne uten å merke at jeg er trøtt en gang. Det er ganske håpløst, så jeg trenger å få Sofie hjem så døgnrytmen min blir normal.

Lager oftere middag

Dette er veldig rart, men jeg lager faktisk oftere middag når jeg er hjemme alene. Jeg forstår ikke hvorfor, men vanligvis gidder jeg sjelden å lage middag. De siste dagene nå har jeg laget deilig middag hver kveld, til og med etter jobb. Hva skjer, jeg skjønner ikke hvordan dette gir mening.

Går rundt naken

.... Og setter meg på alle møblene. Haha, neidaaaaa. Men jeg kan fort gå naken fra soverommet til badet og slike ting, men det gjør jeg aldri når vi er flere i leiligheten. Jeg velger å spare dem for det synet på morgenen haha. 

Får unna all klesvask

Jeg elsker å se bunnen av skittentøyskurven! Det er så fantastisk å ha gjort unna absolutt all klesvask, så når jeg er hjemme alene pleier jeg å vaske dag og natt. Det eneste som er kjedelig er å måtte brette aller klærne, herregud det hater jeg. 

Okkuperer tven

Det er egentlig ikke så rart med tanke på at ingen andre er hjemme, haha. Jeg caster serien jeg ser på at the moment til tven, og det er ganske deilig å ikke høre Morten og Sofie klage over hvor kjedelig den er hehe. Klem, kos dere videre i Trondheim 

Tenner sjelden lys

Sofie er så flink til å tenne lys og gjøre det hyggelig hjemme. Hver kveld tennes tusen lys i stuen her, men når hun er borte er det sjelden jeg gidder. Egentlig så vil jeg, men jeg kommer på det alt for sent og er livredd for å glemme å blåse de ut og brenne ned huset... Wopsi. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN LØRDAGS-LISTE

God morgen! Eller, er det kanskje litt sent å si god morgen? Jeg har bare vært oppe i rundt nitti minutter, og sitter fortsatt i morgenkåpen med kaffekoppen i hånden. Netflixen går sin gang på tv-skjermen foran meg, og jeg har litt lyst til å sitte her enda lenger. Dessverre er det hva søndager er til for, og vi er ikke der helt enda. I dag har jeg faktisk veldig mye jeg skal gjøre, så jeg burde komme i gang. Jeg elsker å lage lister, og i dag deler jeg min lørdags-liste med dere. Jeg elsker faktisk lørdager, og akkurat nå kjenner jeg at jeg begynner å elske Oslo litt igjen. Jeg har veldig mange gode høst-minner herfra, og den byen her er kanskje grå nå, men når fargene kommer så er Oslo en nydelig by å bo i på høsten. Nå var det mye elsk her, men det er deilig at jeg faktisk bruker det ordet. 

Rydde og vaske leiligheten. Dette er virkelig på tide. Jeg vet ikke hva som har skjedd de siste dagene, men jeg tror sjelen min har blitt erstattet med sjelen til en rotekopp. Det ser ikke ut hjemme! Putene i sofaen ligger strødd, jeg fant akkurat et Dumle-papir under stuebordet og skoene mine ligger midt i gangen. Jada, jeg har offisielt blitt en rotekopp. Neida, nå skal alt bli i orden igjen og det beste i verden er en nyvasket leilighet så jeg gleder meg masse!

 Trene. Yes, i går hadde jeg ukens første treningsøkt. Bedre sent enn aldri, eller hva? Denne uken har vært veldig rar, og jeg har ikke hatt verken energi eller lyst til å gjøre annet enn å se på Netflix i sofaen. Heldigvis kom jeg tilbake til meg selv i går, og om en liten stund skal jeg komme meg avgårde på trening, og det beste med det hele er at jeg faktisk ser frem til det!

 Spille inn bryns-video. Woho! Dere har spurt om dette lenge, og jeg prøvde å lage en for et par uker siden, men kameraet streiket og det ble bare tull så jeg la det litt på hylla. I dag skal jeg faktisk få det til, og den kommer forhåpentligvis ut om veldig kort tid. 

Lage "hva er i vesken min"-innlegg. Dette fikk jeg tips om da jeg hadde åpen snap (andreasveinsdot heter jeg der) og spurte hva dere ville se mer av på bloggen! Jeg skal prøve å få gjort det helt ferdig i dag, men jeg må rett og slett se om tiden strekker til.

Møte Martine. Vi skal egentlig ta bloggbilder, men været ser ikke akkurat ut til å være på vår side. Så lenge det ikke regner kommer vi oss ut, og jeg håper vi får noen kule bilder jeg kan vise dere!

Gjør klart til i kveld. Wiii, i kveld får jeg besøk av en gjeng med herlige jenter! Den gamle jobb-gjengen som faktisk har blitt en venninnegjeng. Jeg savner virkelig den tiden alle vi jobbet sammen. Da var det å komme på jobb som å komme til en venninne, og det var ikke én dag jeg gruet meg til å dra på jobb. Arbeidsmiljø har virkelig alt å si. Du kan ha en jobb som egentlig er ganske kjip, men om du har det super med de du jobber sammen med spiller det ingen rolle! Vi skal egentlig bare kose oss, catche up, spise litt snacks og drikke litt vin. En skikkelig jentekveld!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // DOP, MINST LIKTE PÅ PH, STEMME FRP, SOFIE SKAL FLYTTE +++

Har du planer om å stemme Frp til valget?

NEI! Jeg hadde ikke stemt Frp om jeg fikk betalt en million en gang. Det er skremmende at de har fått sitte i regjering i fire år allerede, og jeg håper virkelig at vi unngår fire nye med et så kynisk og lite inkluderende parti. Husk at en stemme på Høyre er en stemme på Frp! 

Skal du fortsatt bo i leiligheten selv om Sofie flytter?

Skal Sofie flytte? Haha, i så fall takk for informasjonen :-) Jeg har ikke hørt noe om at hun skal flytte, men i så fall må jeg enten få en ny roomie eller flytte selv. Deter alt for dyrt å bo her alene, selv om det hadde vært litt deilig også. 

Hvem likte du minst på PH?

Det er vel ingen hemmelighet at den jeg kom dårligst overens med av de jeg faktisk ble kjent med var Soph. Vi hadde ingenting til felles, og jeg mislikte sterkt måten hun prøvde å manipulere alle rundt seg ved å spille offer, for så å le av oss som prøvde å trøste henne på sync. Det var bare kvalmt. 

Hei, Andrea. Lurte på om du hadde klart å levd med inntekten din fra bloggen uten andre jobber utenom?

Nei, dessverre ikke. Jeg skulle gjerne gjort det da jeg kunne lagt enda mer tid og energi i bloggen!

Jeg bare lurer på hvorfor dere ikke gir Grunde noe oppmerksomhet rundt det at han er med i Skal vi danse? Det var tydeligvis veldig stas når han stod på scenen på VG-lista, så finner det veldig rart han ikke er nevnt med et ord her!! Hadde forventet at dere ville kommet med snik reklame om å stemme og slikt, men Neida!!!

Vel, det er kanskje litt rart å skrive et helt innlegg om at Grunde skal være med på Skal vi danse? Jeg la ut en snap av Sofie og meg på lørdag under den første sendingen (andreasveinsdot heter jeg der) hvor jeg skrev at alle måtte stemme på Grunde. Det var naturlig å skrive om VG-lista fordi vi var der, og om jeg plutselig havner på en Skal vi danse-sending er det selvfølgelig naturlig å skrive om Grunde. Jeg håper ofc han vinner, og heier på han herfra til månen!

Har du noen gang prøvd dop?

Jeg har alltid sagt nei til dette, men det er en løgn... Jeg hadde faktisk helt glemt at jeg prøvde melanotan, eller såkalt "Barbiedop" for flere år siden. Det var bare utrolig ekkelt, og jeg ble skikkelig uvel. Hold dere unna alt dop! Det er en grunn til at det ikke er lovlig, og det er fordi det kan skade dere. 

Hvor lenge spilte du håndball? Hvor spilte du på banen? Hvorfor sluttet du?

Jeg spilte til midten av videregående cirka, og savner det så mye!Jeg spilte back, hovedsakelig vensteback. Det var så gøy, og jeg var egentlig ganske god haha. Det ble naturlig da vi ikke var nok jenter til å fortsette laget og jeg ikke ønsket å satse. Angrer litt på det nå... 

Skal du på harry styles konserten?

Egentlig ikke... Jeg elsker Harry, men det nye albumet hans er ikke helt min smak. 

Hvis du fikk en sønn, kunne du ha kalt han for Ronny eller Kenneth?

Nei, det er ikke akkurat de navnene jeg ville valgt. 

Hvor er den fine grå genseren fra? :) 

Tusen takk! Den er fra Cubus. 

Er det Henote sin blogg du sikter til i innlegget?

Haha, mener du med det at hun faker bloggen sin? Jeg elsker Henote, hun er en amazing og supersnill jente som jeg er kjempeglad i. Jeg håper virkelig ikke hun faker bloggen sin for å komme til topps, hun er kjempeflink og trenger ikke gjøre slikt. Når det er sagt gjelder innlegget alle som faker blogginnlegg og bilder for å komme seg opp på topplisten. 

Hvem ville du delt rom med av alle på PH?

Jeg hadde samlet alle jentene på Fortuna, som vi gjorde under allianseuken! Det var så koselig, en skikkelig sleepover :-)

Hvorfor dro du tidligere hjem fra Trondheim?

Jeg ble faktisk en dag lenger enn planlagt! Det var et event jeg var invitert til på lørdag, og da skulle jeg egentlig dra hjem på søndag. Jeg valgte å bli en dag til fordi jeg var invitert i en bursdag på søndag, og fordi jeg elsker Trondheim!

Hvordan er forholdet ditt til Martine Lunde?

Det er bra! Vi var sammen i Trondheim, og da kom jeg på hvor morsom og fin den jenta egentlig er, haha. Det høres feil ut, men vi har ikke hengt på lenge, så jeg hadde glemt litt hvordan det var. For å svare på spørsmålet, så er forholdet til Martine bra. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET ER DU SOM BESTEMMER TOPPLISTEN

Det stadig jeg finner meg selv i å le av hva dere trykker dere inn på. Like etter at jeg poster en ny tekst på snapchat følger jeg ofte med for å se om dere finner den interessant nok til å klikke dere inn på den. Det som burde overraske meg er hvor mange flere klikk jeg får på uinteressante og ubetydelige ting om hvem som spiste mest på Paradise, at jeg skal endre utseendet eller hva en ananas er godt for (antakeligvis fordi dere tenkte på noe helt annet enn hva jeg skrev om). Av erfaring lar jeg meg ikke lenger overraske. Jeg har begynt å forstå dere. Det jeg får færrest klikk på er innlegg jeg selv ser om mer viktige og ganske interessante. Innlegg om valg er lite populære med mindre jeg skriver hva jeg skal stemme. Innlegget om sultkatastrofen i Jemen fikk lite klikk til tross for at jeg brukte sterke virkemidler om dette bildet av Radwa, og fortalte om situasjonen hennes.

Jeg får stadig høre at lesere klager over topplisten på blogg.no. "Alle på toppen skriver bare om sminke, operasjoner og utseendet". Wow, jeg lurer på hvorfor? Vel, dere kan faktisk takke dere selv. Det er faktisk det som gir mest klikk, og som merkelig nok interesserer dere mer enn noe annet. Jeg anser meg selv som en blogger med bredt perspektiv, og med ganske mange forskjellige temaer på bloggen. Allikevel får jeg høre det om jeg har ett litt overfladisk innlegg. "Ånei, ikke bli som resten. Skriv om viktige ting, skriv om valget, skriv om ditt og skriv om datt, ikke bli som resten av topplisten". Det er dere som gjør disse bloggene dere kritiserer store, så hvis dere virkelig vil endre det må dere faktisk begynne å trykke dere inn på noe annet enn utseendet, operasjoner og sminke. Det er leserne som gjør en blogg stor. Dere bestemmer. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

I DAG SKJER DET NOE VIKTIG

Jeg har så mye fri om dagen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Dette er veldig uvant, og jeg kan ikke akkurat sture rundt hjemme hele dagen. De fleste andre er opptatt med skole, og når bloggroomie er borte er det måte på hvor mye jeg kan finne på. Jeg bør legge en plan for nå har jeg faktisk fri helt frem til torsdag! Det skal jeg gjøre, nå ga jeg meg selv en idé woho. 

Over til noe som faktisk er ganske viktig! Fordi jeg har fri i dag skal jeg bruke en liten del av den på å stemme. Jeg har stemt én gang tidligere, og det var ved forrige kommunevalg. Jeg hater å gjøre sånt alene fordi jeg ikke vet hvordan ting fungerer. Heldigvis har jeg fått samlet troppene så noen kan guide meg til rett valgbod eller noe sånt. Poenget mitt er egentlig at det jeg og resten av gjengen skal gjøre i dag er utrolig viktig! Vi, som dere også kan, skal få være med på å bestemme hvem som skal styre landet vårt de neste fire årene! Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig heldige vi er som får lov til dette, og med det oppfordrer jeg dere alle til å komme dere til valgboden (vet ikke om det egentlig heter valgbod, men jeg kaller det for det) og stemme!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HOLDT PÅ Å DØ I HELLAS

Det er tid for storytime på bloggen! Flere har ønsket seg dette, og da leverer jeg selvfølgelig. Dette er faktisk en ganske dramatisk historie...

Da jeg var 18 år dro jeg på min andre jentetur til Hellas. Jeg var supergira etter å ha vært på Rhodos året før, og var skikkelig klar for å nyte to deilige uker på ferieøya Ios. Den første kvelden gikk vi på en skikkelig smell hele gjengen, og etter det ble det en rolig ferietur i stede for den partyturen det egentlig skulle være. Det var egentlig like greit fordi dette var rett etter en hard russefeiring, og vi trengte vel ferien mer. 

En uke senere skulle vi gjøre et nytt forsøk på å dra ut på byen. Vi hadde fått en del venner, og var en liten gjeng som var på vei opp til byen hvor alle utestedene ligger. Som den sukkeravhengige jenta jeg er måtte jeg bare stoppe innom en iskiosk på veien som hadde verdens beste frozen yogurt! Jeg elsket det stedet, og den greske damen som drev det var så nydelig. Ja, jeg vet hvem stopper for å kjøpe is på vei til byen hehe. Jeg ba om å få tre forskjellige sjokoladesauser på (igjen fordi jeg er veldig spesiell og over gjennomsnittlig glad i sjokolade), og koste meg verre på vei opp til utestedet.

Vi satt oss ned og bestilte et par drinker. Jeg merket at det var noe veldig rart, og jeg slet med å svelge. Jeg tenkte ikke så mye mer over det enn at jeg var tørr i munnen og bestilte en flaske vann som jeg tok på på styrten. Det hjalp ikke, og jeg bestilte enda en og enda en. Til slutt klarte jeg nesten ikke å få ned vannet heller, og nå begynte jeg å bli redd samtidig som jeg forstod hva som skjedde. Venninnen min ble like stressa som meg, og vi bestemte oss for å gå ned til iskiosken igjen. Greia er at jeg er veldig allergisk mot peanøtter, og da vi spurte damen i iskiosken om en av sjokoladesausene inneholdt nøtter fikk hun like panikk som oss. Stakkars, jeg fikk så vondt av henne fordi hun så tydelig at jeg var ganske redd. Hun visste faktisk ikke om det inneholdt nøtter, og begynte å gråte! Altså, hjertet mitt... Hun ringte ambulanse for oss, og vi gikk ned til sentrum der vi skulle bli hentet. 

Problemet var at jeg synes det hele var veldig flaut, og ville ikke sette meg inn i sykebilen. Jeg hadde drukket, og det eneste jeg ville var å dra hjem for å sove fordi jeg regnet med at det ville gå over. Smart? Heldigvis hadde venninnen min full panikk og løp ut i veien hvor hun stoppet en av de to taxiene på hele øyen, tvang meg inn i den og dro meg inn på sykehuset. Der var det en sykepleier som hadde nattevakt, og det var ikke før hun så ned i halsen min at jeg virkelig fikk panikk! Hun hadde holdt jeg helt rolig frem til det punktet, men da hun kikket ned i halsen min frøs hun et lite øyeblikk før hun ringte legen. Herregud, jeg trodde jeg skulle dø der et lite øyeblikk, og var så takknemlig for at venninnen min tok dette mer alvorlig enn meg! Hadde det ikke vært for henne hadde jeg lagt meg til å sove og aldri våknet igjen... 

Det som er litt morsomt oppi det hele er at vennene mine aldri har trodd på at jeg er allergisk!J eg er veldig allergisk mot peanøtter, men fordi jeg ikke har vært i nærheten av det siden jeg var liten har ingen sett meg reagere og derfor ikke trodd meg. Utrolig sær, jeg vet, en vi er en sær gjeng. De hadde faktisk planer om å lure i meg peanøtter for å sjekke om jeg faktisk var allergisk. Det kunne blitt interessant! Nå tror de meg da, heldigvis 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE MÅ DU LAGE I KVELD

Denne retten er  god, og i tillegg er den superenkel og tar ikke å alt for lang tid. I tillegg er den ganske så sunn også, så denne kan du kose deg med på en mandag om du vil det altså! Okei, når du først hører ordet lakselasagne frister det kanskje ikke så mye, men du må bare prøve dette. Det er skikkelig digg, og da jeg lagde det siste klarte verken jeg eller venninnen min å slutte med spisingen, haha. Jeg smakte denne for første gang hos en venninne om ga meg oppskriften, men den er originalt fra Lindastuhaug

Dette er alt du trenger, og det gir en god størrelse på lasagnen. Da jeg lagde denne sist var det en halv form igjen, og vi var to personer som spiste mer enn hav vi egentlig orket, haha. Derfor vil jeg si at denne oppskriften gir 3-4 porsjoner for voksne mennesker, eller hvis du er en eller to kan du sitte igjen med masse rester, namnam. Den er like god dagen etterpå. Du kan bruke hvilke lomper du vil, men jeg foretrekker spelt. 

Stek laksen på bakepapir i ovnen på 180 grader i ca. ti minutter eller til du ser når laksen er ferdig gjennomstekt/bakt.

Surr spinat i en liten smørklatt med salt, pepper og hvitløk til den faller sammen. Tilsett deretter et beger Creme Fraiche, smak til med muskat og la det småkoke opp til en fyldig saus under omrøring. 

Legg laks, speltlomper og saus lag på lag x 2. Avslutt med ost på toppen og stek på midterste rille i ovnen til osten er ferdig smeltet.

♥  NYT! Kos deg med dette deilige måltidet som faktisk er en av mine favoritter.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR OVERVUNNET FRYKTEN

Helt siden jeg var liten har jeg vært livredd for å fly. Jeg har kommet frem til at flyskrekken faktisk startet etter 9/11, noe som igjen virker hvor lett påvirkelige barn er og hvor mye de faktisk får med seg. Da terroren rammet USA gikk jeg i førsteklasse, og det lille jeg fikk med meg av dette gjorde at jeg faktisk ble kjemperedd for å fly. Sammenhengen forstod jeg ikke før i voksen alder, men nå ser jeg at det må være grunnen. Uansett, det er egentlig ikke viktig. Poenget er at jeg har vært redd for å fly i veldig mange år, og bare det å gå inn på en flyplass ga meg angst. Jeg følte meg fanget og hjelpesløs, og det eneste jeg ville var å løpe rett ut igjen. Det var så ille at jeg fikk sterke beroligende jeg måtte ta på flyturer for å klare å gjennomføre, og det er ikke særlig moro. 

Nå har jeg faktisk klart å overvinne frykten min! Jeg har nesten begynt å like flyturer, og det er veldig rart med tanke på hvor lenge jeg har slitt med dette. Det er selvfølgelig ekkelt med turbulens og slikt, men jeg har ikke angst. Det er ubehag, men angsten er helt borte. Jeg håper virkelig det holder seg som dette, fordi det å reise er jo veldig moro. Dessverre har flyskrekken alltid ødelagt en del av opplevelsen for meg, men nå gleder jeg meg bare til neste flytur!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLOGGERE SOM OPERERER SEG

For å være ærlig har jeg blitt så dritt lei av at man ikke får gjøre som man vil hvis man er blogger. Dette gjelder særlig kropp, men selvfølgelig en del annet. Jeg blir lei meg når jeg ser hvor mye hat noen må gjennomgå på grunn av valgene de har tatt. Dere burde kanskje begynne å tenke litt lenger, og se bloggeren som det hun faktisk er, nemlig en person med følelser. 

Hun opererer seg ikke fordi hun er blogger. Hun opererer seg fordi hun har hatt komplekser og ønsker om å operere seg over lengre tid. Det at hun blogger har gitt henne økonomi og mulighet til å faktisk gjøre endringer hun har ønsket lenge. Om det er rett eller galt er faktisk ikke opp til noen andre å bestemme. Man kjenner seg selv best. Om jeg hadde hatt komplekser for puppene mine i fem år og endelig hatt økonomi til å gjøre noe med det hadde jeg helt sikkert gjort det. Nå er jeg så heldig at jeg ikke har noen store komplekser, men hvorfor skulle jeg fått hat for å gjøre en endring som får meg til å føle meg bedre?

Man er ikke et dårlig menneske fordi man tar silikon eller forstørrer leppene. Man er heller ikke et dårlig menneske hvis man skriver om dette på bloggen sin. Her har jeg min personlige mening om at det bør og kan unngås, i hvert fall i en veldig oppmuntrende tone. Allikevel synes jeg det er forferdelig hvordan disse menneskene får gjennomgå. Skal det virkelig være slik at man ikke får gjøre som man vil med egen kropp bare fordi man er blogger? Hva skjedde med "din kropp, ditt valg", gjelder ikke det på alle områder?

Man får kjeft uansett hva man gjør. Kommenterer man det ikke så er det galt, og om man gjør det så er man et dårlig forbilde. Jeg understreker igjen at jeg personlig ikke synes noe om å skrive lange avhandlinger om operasjoner og injeksjoner, men jeg synes absolutt man skal få lov til å gjøre akkurat som man vil og få lov til å svare ja eller nei uten å bli hudflettet og hatet. Hadde du virkelig kalt venninnen din for en oppmerksomhetssyk hore eller et jævlig menneske om hun hadde tatt silikon? Nei, fordi det er jo annerledes. Eller? Ja, man er et forbilde, men man skal fortsatt få lov til å leve og gjøre akkurat som man vil med eget liv og egen kropp. Så kan vi nå roe ned litt når det kommer til å hate på andres kropper, naturlig eller unaturlig så er alle med på å gjøre verden til et bedre sted. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

14 RASKE OM MEG

Hvor høy er du?

Jeg er 168 cm, og egentlig er jeg ganske fornøyd med høyden min. Jeg føler meg sjelden veldig lav eller veldig høy, og er komfortabel både med og uten hæler so I?m happy!

Hvor lang tid bruker du i dusjen?

Haha,det kommer helt an på. De gangene jeg skal vaske håret, bruke blååsjampo, kure det og i tillegg shave bruker jeg en evighet. Jeg føler at jeg står der i en time liksom. Andre ganger, typ når jeg skal ta en kjapp dusj etter jobb så bruker jeg veldig kort tid.

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg på morgenen?

Enten 5 eller 45 minutter, hehe. Det er ingen mellomting her. Jeg kan være rask om jeg vil, men hvis jeg først skal ordne meg ordentlig altså sminke meg, fikse håret osv. Så kan jeg fort bruke 45 minutter. 

Har du en frykt? 

Ja, mange. Jeg er redd for mye, dessverre. Det verste må være om noen i nærmeste familie eller nære venner blir alvorlig syke, skader seg eller dør. Det hadde vært ubeskrivelig vondt. 

Hvilken serie så du på sist?

The Good Wife. Jeg er så hekta, den serien er faktisk skikkelig spennende! 

Har du noensinne vært i en fysisk slåsskamp?

Hahah nei, heldigvis ikke. Jeg har vært i noen brytekamper på håndballbanen, men det meste har vært innafor ;-) Neida, men jeg har faktisk blitt slått til en gang og det gjorde sååå vondt. 

Har du en rar fobi?

Hm? Nei, altså jeg tror jeg har mer vanlige fobier hehe. 

Hva er din favoritt junkfood?

BURGER! Jeg elsker burgere, namnam. 

Hva har du på deg når du sover?

Det varierer veldig, men enten string, t-skjorte og string eller naken. 

Hvor ble du født?

Jeg ble født på Tønsberg sykehus  Tror jeg? Ja, jeg ble vel det?

Har du noen spesielle talenter?

Dette spørsmålet sliter jeg med hver gang. Jeg er ikke så verst til å skrive, og det var en gang jeg var ganske god i håndball! Miss it so much. 

En matrett du ikke kan leve uten?

TACO. Herregud, jeg spiser fort taco fire ganger i uken så det klarer jeg meg virkelig ikke uten. 

Hvis du kunne skiftet navn, hva ville du endret til?

Jeg vil ikke nedre navn, så trist. Jeg skulle gjerne kalt barna mine for Andrea, jeg elsker det navnet haha. 

Hva er din favoritt dessert?

Alt som har med sjokolade å gjøre. Sjokoladekake, sjokoladeis, sjokoladefondant, sjokolade generelt. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG TRODDE DE SKULLE RANE MEG

Jeg føler ikke at gårsdagen eksisterte. Det var egentlig en veldig rar dag. Jeg var ikke utenfor leiligheten i det hele tatt, og det var så deilig. Heldigvis hadde jeg alt jeg trengte innenfor husets fire vegger og trengte ikke å dra ut, selv om det sikkert hadde vært godt for sjela. Det var noe veldig rart som skjedde. Like etter at jeg våknet var det noen som ringte på døren, og da mener jeg døren inn til leiligheten min, ikke den til bygningen. Jeg skjønte ingenting, men gadd ikke stå opp. En liten halvtime senere var det noen som ringte på døren igjen, og jeg begynte å lure på hva i all verden han eller hun ville, men jeg turte ikke åpne. I går var jeg hjemme alene, og jeg er jo dritstressa som alltid så jeg åpnet ikke denne gangen heller. Jeg skjønte virkelig ikke hva dette mennesket ville! Jeg trodde seriøst noen skulle komme og rane meg eller verre.

Senere på kvelden er det noen som fysisk banker på døren, og står der i sikkert fem minutter. Nå begynte jeg jo å lure på om noe var galt! Heldigvis kom Martine like etterpå, og da viste det seg at husnøklene mine har stått i låsen helt siden jeg kom hjem fra Trondheim mandag kveld! Det er jo helt utrolig, hvordan har jeg klart det? Alle disse menneskene jeg mistenkte for å skulle rane meg har jo bare prøvd å hjelpe meg, haha. Herregud. Jeg må virkelig bli litt tøffere når det kommer til sånt. 

Genser Cubus // Skjørt Zara // Solbriller BikBok // Veske H&M // Sko Dinsko

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GI ISABEL RAAD EN PAUSE

Vi trenger faktisk å snakke om kommentarfeltet til Isabel Raad. Etter at hun skrev et innlegg om at hun opplevde det, som ut ifra beskrivelsen i innlegget var en utrolig kaotisk og slitsom søndag fikk hun massiv hets i kommentarfeltet. Nettrollene kom ut av hiet raskere enn noen gang, og kjørte på meg alt de hadde av negativitet og hat. Hvorfor? Rett og slett fordi hun fortalte om sin opplevelse.

Hun beskrev sin søndag som et mareritt, og hadde helt klart ganske tungt. Jeg forstår henne godt! Det å reise kan være slitsomt, og når man i tillegg mister flyet, bagasjen havner et annet sted og ingenting går som det skal så er det helt greit å oppleve det som en drittdag. Da skal for all del ikke du komme her med pekefingeren og si at hun ikke får lov til å føle det slik. Uansett om jeg føler med henne eller ikke spiller det egentlig ingen rolle. Det er fortsatt ikke greit å hetse et menneske på den måten hun har måttet oppleve det siste døgnet. Dette er ikke i nærheten av å være de verste, men de ønsker jeg faktisk ikke å videreformidle. 

Du kan faktisk ikke alltid bruke argumentet at noen faktisk har det verre enn deg, fordi uansett hva du opplever vil noen alltid oppleve noe verre. Det kom kommentarer på at hun ikke kan klage over dagen sin fordi barn dør i Syria, at familiemedlemmer har kreft og fordi alenemødre sliter og blablabla. Vet dere hva? Ja, de har det helt sikkert mye verre enn henne, men folk har det verre enn mange av de igjen også. Uansett kan Isabel fortsatt få lov til å ha det jævlig! I tillegg kan det være ganske mye annet som er med på å påvirke dagen hennes, og at dette kanskje var dråpen som fikk begeret til å renne over. Dere må slutte å skulle ta den stakkars jenta så veldig på alt hun gjør hele tiden og gi den stakkars jenta en pause fra alt hatet!

Det som skjedde i kommentarfeltet hennes er faktisk ikke greit under noen omstendigheter, og jeg blir både sint og flau over at det finnes så mange sinte og bitre mennesker der ute. Skjerp dere!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLUTT Å FAKE BLOGGEN DIN

Blogging er en rar business. Alt handler om å være aktuell og interessant, og hvordan man blir dette er jo et godt spørsmål. Noen er villige til å gå til ekstreme lengder for å klatre oppover på topplisten, og da lurer jeg på om det virkelig er verdt det? Hva baserer du bloggen din på?

Det er jo faktisk tidligere bevis på at det kan fungere med drastiske tiltak for å komme seg opp og etter hvert etablere seg. Det er også fakta at man kan komme seg videre fra dette og faktisk bli en flink, oppriktig og innflytelsesrik blogger. Bloggkriger, drama og provokasjon, men allikevel... Sjansen for at du klarer å gjennomføre det er ganske liten. Vil du virkelig være den bloggeren som har faket deg til topps for så å bli der i tre dager og bli glemt igjen? Jeg forstår at du vil være der, og jeg forstår at det kan virke som en enkel løsning, men virkelig? Det er dødskleint. Jobb hardt og grip de sjansene du får. Ikke forfalsk innlegg. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DE MISLYKKEDE BILDENE

God morgen! Jeg har faktisk sovet til nå, og det var veldig deilig. Først våknet jeg av meg selv klokken åtte, men jeg nektet å våkne. Jeg har fri, herregud da må jeg jo sove lenge haha. I hvert fall når jeg ikke skal noe som helst før senere i dag. Nå sitter jeg og koser meg med serien min og litt Pepsi Max, og kjenner hvor godt det faktisk er å være hjemme i egen leilighet. Jeg skal få unnagjort litt blogging, pakke ut og få ordnet litt her hjemme før jeg skal på trening og møte en venninne senere i dag. Aller først skal jeg dele noe morsomt med dere! Jeg elsker slike innlegg selv, og får god respons fra dere, så here we go again. 

Det er ikke bare bare å ta bilder, hehe. I det siste har jeg vært unormalt vanskelig å fotografere, og det har blitt en god del stygge bilder. Jeg har en uvane hvor jeg ikke klarer holde fokuset i mer enn fire sekunder av gangen, hehe. Det er typisk meg å starte en samtale midt i shooten, og da blir det fort en del rare bilder som for eksempel disse!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET ER LOV Å FØLE SEG DRITT

Nå har jeg akkurat kommet inn døren hjemme. Dette har vært en ekstremt treg dag, og jeg føler ikke jeg har stått opp ordentlig enda. Det er helt sykt. Helgen har tatt på, og jeg begynner å bli så dritt lei av meg selv nå. Nå har jeg vært ute en del i det siste, og kostholdet mitt har gått til helvete. Jeg føler meg rett og slett skikkelig ekkel og skitten på innsiden. På vei hjem fra togstasjonen kjente jeg at jeg trengte noe raskt og godt, og gikk innom matbutikken. Jeg vandret rundt i butikken, men det eneste som fristet var rett og slett en grandis. Det verste er at jeg skammet meg da jeg tok den med til kassen, og ikke minst da jeg gikk med den under armen på vei hjem. Burde jeg virkelig trykke i meg en ferdigpizza nå? Hva i all verden vil det være godt for. Ikke gir det meg næring, og det hjelper ikke akkurat å rense opp det som bør renses opp. 

JA, man skal være fornøyd med den man er og alt det der, men man er ikke alltid det. Man skal være lykkelig og fokusere på innsiden, men hvordan kan jeg gjøre det når jeg faktisk måtte unngå speilet på badet etter at jeg dusjet tidligere i dag? Jeg føler meg rett og slett ikke bra, og det er faen meg lov innimellom. I morgen føler jeg meg kanskje fin igjen, men noen dager er det bare slik. Det betyr ikke at jeg hater meg selv og synes jeg er tjukk, men det betyr at kroppen min ikke er sunn om dagen. Når kroppen ikke er sunn går det faktisk ut over psyken, og det merker jeg også motsatt. Jeg trener, men jeg spiser så mye feil mat og føler virkelig at jeg eser ut og det er jeg ikke komfortabel med.

Det er kun meg selv dette går på, og det er faktisk så enkelt som at jeg må begynne å spise normalt igjen. Det å begrense sjokolade-inntaket til en gang i uken, sammen med et normalt sunt kosthold og mindre alkohol hjelper så mye. Jeg må rett og slett bare skjerpe meg fordi jeg nekter å behandle kroppen min som dritt i min beste alder. Ikke bare fordi jeg vil se bra ut (selv om jeg vil det), men og fordi helsa er sinnssykt viktig og det er så lett å ta det forgitt når man er ung.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HER VIL JEG BO

Nå sitter jeg på flyplassen med Rebecca og er klar for å forlate Trondheim for denne gang. Jeg har hatt det skikkelig bra, rett og slett. Det var så utrolig gøy på lørdag, og vi fulgte opp med Cava-søndag i går. Jeg har seriøst hørt om denne Cava-søndagen helt siden vi sjekket inn på PH, så endelig fikk vi testet ut det. Jeg var ikke helt i party-humør, så det ble tidlig kvelden på meg. Egentlig synes jeg det er like greit. Jeg kjøpte med meg en smoothie og en wrap far hotell-lobbyen og la meg i sengen for å se lørdagens episode av Side om side. 

Jeg trives skikkelig godt her, og i går vurderte jeg å flytte hit et lite sekund. Det tok ikke mer tid enn det før resten av gjengen spurte hva i all verden jeg skal finne på her, haha. Det var et godt poeng. Jeg ser at det holder meg slike helgebesøk fordi å være her lenge kunne fort blitt litt kjedelig om jeg ikke har noe annet å gjøre. Samtidig frister det litt, så hvis jeg skal fortsette studiene i Norge vil det definitivt bli i denne byen! Jeg har skikkelig lyst til å flytte hit en gang, kanskje for en kortere periode eller muligens når jeg skal etablere meg? Vi får se hva som skjer i fremtiden. 

I går fikk vi sett litt mer av byen, og det synes jeg var veldig hyggelig. Julie har bil, så hun tok oss med opp til festningen. Det var en helt sykt fin utsikt, og jeg kunne sittet der i en evighet og bare sett utover byen. Jeg synes det var så koselig å se hvor mange som hadde plassert seg utover i parken. Noen satt med engangsgrill og hygget seg, mens andre hadde tatt med kubbespill og lekte mens solen stekte!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ALT DERE VIL VITE OM VIPPEEXTENSION

Tiden flyr, og plutselig har jeg hatt vippeextension i flere måneder. Jeg prøvde det for første gang for en del år siden, og da likte jeg det ikke i det hele tatt. Jeg fikk angst av å aldri være ordentlig uten sminke, og gned meg stadig i øynene. Det fikk meg til å bli veldig skeptisk til det hele, men etter at vi kom hjem fra Mexico ble jeg overtalt til å prøve igjen. Sofie har en venninne som er verdens beste på vipper! Etter å ha sett hvor fin Sofie ble ville jeg prøve selv, og jeg ble superfornøyd og derav avhengig. Det er mange som spør om vipper og ønsket et innlegg om dette så nå svarer jeg på alle spørsmål jeg har fått. 

Hvor setter du på vipper?

(Sponset behandling) Jeg har prøvd litt forskjellige steder, men nå setter jeg på hos Beauty House Pilestredet. De er så flinke, og virkelig verdens herligste jenter. Jeg elsker å dra dit fordi jeg blir tatt så godt vare på! 

Hvor lenge har du hatt vipper?

I noen måneder, hm... Jeg har vel hatt det siden mars sånn cirka. 

Hvordan vedlikeholder du vippene?

Ikke få olje på dem, rens dem og du må absolutt ikke bruke maskara på vippene dine! Hvis du skal bruke maskara må du kjøpe en som er egnet for vippeextension. 

Hvor ofte fyller du på?

Det varierer litt, men jeg foretrekker å gjøre det hver tredje uke. Noen ganger går det lenger tid, og andre ganger fyller jeg på oftere enn det. 

Kommer du til å fortsette med det?

Ja, absolutt! Jeg elsker å ha vipper, fordi det får meg til å føle meg utrolig mye freshere. I tillegg er det å ta av og på maskara det kjedeligste jeg vet om i hele verden, så vipeextentions er amazing for min del!

Gjør det vondt å sette på vipper?

Nei, det gjør ikke vondt i det hele tatt! I hvert fall så har ikke jeg opplevd det. 

Gjør det vondt å ta de av?

Jeg har bare fjernet de en gang, men jeg synes ikke det var vondt. Jeg sovnet som alltid, haha. 

Hva slags vipper har du?

Jeg har volumvipper 12 mm lange med C-bøy. Tidligere hadde jeg 13mm, men har gått bittelitt ned.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK STOPPER DU SØTSUGET

Det er mandag, og etter en helg med mye kos for min del er det vanskelig å ikke dra frem sjokoladen i dag også. Vi har kost oss masse, og slik skal det være! Når det er sagt så prøver jeg å begrense kosen til nettopp helgen, og med ny uke i gang venter det samme som alltid... Nemlig prøvelsen av å bekjempe søtsuget! Det er så vanskelig, men jeg har funnet noen ting som pleier å hjelpe og disse skal jeg dele med dere nå!

Spis frukt! Det hjelper faktisk skikkelig, og særlig ananas for min del. Det er så søtt, så da blir det en veldig god erstatning for andre søtsaker. Kjøp inn litt frukt som du har liggende om søtsuget kicker inn, så lager du en liten fruktsalat. Det er kjempegodt!

Gå en tur (uten lommeboken). Litt frisk er alltid deilig, og om ikke annet får det tankene dine over på noe annet. Her er det da viktig å legge igjen lommeboken hjemme så du ikke plutselig forveksler parken med Yummy Heaven. Det skjer meg stadig vekk, merkelige greier.

Dra på trening. Dette punktet er gull! Hvis jeg har skikkelig lyst på godteri, men klarer å komme meg på trening i stede så forsvinner som regel søtsuget. Det frister liksom ikke med masse sjokolade etter en super treningsøkt. 

Gjør noe produktivt. Hva enn som får deg til å tenke på noe annet enn godteri, kaker og is. Vask leiligheten, rydd kjøleskapet, bytt sengetøy i don't know, men jeg har erfart at det å faktisk gjøre noe som får tankene over på andre ting hjelper. 

Drikk sukkerfri saft. Nam, nam. Jeg har alltid Funsaft hjemme, og det er fordi jeg elsker det veldig høy. Haha, neida, men jo litt. Det hjelper ofte å ta seg et glass med dette fordi du fortsatt får følelsen av å få i deg søtsaker.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET MÅ SKJE NOE NYTT

Nå om dagen merker jeg at jeg er skikkelig lei av livet mitt. På en måte trodde jeg det kom til å bli annerledes etter Paradise, og på mange måter er det annerledes. Det er allikevel likt på veldig mange også, og problemet er vel at det er likt på de måtene som fikk meg til å ville dra til Mexico. Det er for mye av det samme, og det skjer liksom ikke noe. Jeg er alt for ung til å leve som dette! Det jeg burde gjøre er å reise og oppleve verden, ikke vandre rundt i Oslo. Så spennende er det ikke her. Jeg merker det særlig nå som andre er i gang med studier, og jeg vil også. Selvfølgelig kommer jeg på dette etter at alt av studier er i gang, og kjenner jeg meg selv rett er det bare derfor. Uansett så må det skje noe snart fordi dette livet er k j e d e l i g

Nå driver jeg og brainstormer litt med meg selv her. Hvilke små endringer kan jeg gjøre for å sprite opp hverdagen litt? Nå er jeg inne i veldig gode rutiner, og de vil jeg fortsatt beholde. Samtidig trenger jeg endringer, og jeg lurer på om jeg skal finne meg en hobby? Eller så kan jeg bli litt flinkere til å spare penger sånn at jeg kan ta meg litt mer ferie, hehe. Det er jo også et godt alternativ. Haha, nå lufter jeg jo bare tankene mine med dere, men poenget er at noe må skje og da må jeg få det til å skje. Det gjelder bare å finne ut hva.. 

AKKURAT DET JEG TRENGTE

Annonse - sponset opphold

Nå er vi straks på vei ut av døren for å spise lunsj. Vi kom til Trondheim tidligere i går, og siden det har det egentlig gått i ett. Vi akkurat sjekket inn på hotellet, som er superfint! Jeg elsker det, og i tillegg er det supersentralt. Jeg har rukket å bli glad i den byen her i løpet av disse to turene. Det er så koselig her!

Grunnen til at vi er i Trondheim er fordi vi var på en lansering for en ny app, nemlig TeleG! Jeg synes dette er veldig moro å få være med på, og vi møtte så mange kule mennesker som også var på arrangementet. I tillegg er det en liten reunion med PH fordi Aleks, Martine Lunde Rebecca, Morten og Sofie også er her. Hele kvelden var så morsom, og det er virkelig lenge siden jeg har kost meg så mye. Det var faktisk akkurat en slik kveld jeg trengte nå!

Det var en morsom samling av folk, og vi ble tatt med ut på middag før vi dro til utestedet hvor arrangementet fant sted. Tidligere på dagen var vi så heldige at vi ble sminket av to kjempeflinke jenter fra MAC før vi dro på arrangementet. Jeg ble så utrolig fornøyd med sminken, og følte meg rett og slett skikkelig fin! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE GJØR BLOGGEN MIN BRA

Akkurat nå ligger jeg enda i hotellsengen. Jeg lurer på om utsjekk egentlig var for en halvtime siden, wopsi. Gårsdagen var så morsom, men det skal jeg fortelle mer om senere!

Jeg er en person som ikke er så god på å gjøre det dårlig. Det å gjøre det bra betyr mye for meg, så selvfølgelig er det hardt å se at lesertallene mine har sunket en del. Til tider har jeg publisert innlegg som jeg angrer på en halvtime senere fordi de er skrevet kun for å få klikk, og ikke fordi jeg faktisk vil skrive dem. Det skal ikke skje igjen, og jeg prøver nå å fokusere på det positive!

Fordi det er mye positivt å hente ut av denne bloggen. Jeg har verdens beste lesere, og om det er en ting dere er gode på så er det å dra meg opp! Dere gjør meg så glad hver eneste dag. Når dere legger igjen en kommentar om hvorfor dere kommer tilbake til bloggen igjen og igjen blir jeg lykkelig, og så rørt. Nå har jeg hørt på dere, og jeg er enig. Dette gjør bloggen min bra

FINE BILDER - Dette hadde jeg som et punkt i en måneds-oppsummering over hva jeg ønsket å bli bedre på for en stund siden. Jeg har jobbet med det siden den tid, og det er gøy at dere også legger merke til det! Da jeg var hos Nettavisen i går skulle Stina sjekke ut bloggen min, og hun kommenterte at jeg hadde veldig fine bilder. Det var skikkelig hyggelig å høre, særlig fra en annen blogger som også er veldig god på nettopp dette! 

VARIERT INNHOLD - Jeg skriver om alt mulig, og på en måte stresser det meg litt. Her om dagen sa jeg at bloggen min er "ei røre" og det er fordi det er så mye forskjellig. Jeg vil finne en vei å følge som jeg er komfortabel med, samtidig som jeg ønsker å skrive variert. Det er lettere sagt enn gjort, men om jeg skal se positivt på det har jeg masse forskjellig innhold. Jeg skriver om politikk, meninger, tanker, tips, opplevelser, hverdag, matretter, mål, gleder og egentlig det aller meste. Nå har jeg begynt litt mer med video også, så det synes jeg er moro!

ENGASJEMENT - Når jeg skriver om noe viktig og noe jeg virkelig bryr meg om viser jeg et stort engasjement. Jeg er flink til å vise at jeg faktisk bryr meg, selv om jeg noen ganger bruke sterke virkemidler og kanskje er litt krass innimellom. Dere kan lese noen av innleggene hvor jeg viser skikkelig engasjement HER, HER og HER

ÅPENHET - Noen ganger glimter jeg til og åpner meg ordentlig for dere. Jeg har alltid brukt skrivingen min for å uttrykke følelsene mine, og om jeg har vondt skriver jeg for å få det ut. Nå skriver jeg og deler på bloggen. Jeg vet at flere av dere setter pris på disse innleggene, og selv om jeg fortsatt synes det er litt skummelt og litt kleint å dele så gjør jeg det fordi jeg tror det er bra. Det mest åpne jeg har vært noensinne er i dette innlegget.

POSITIVITET - Dette blir jeg så glad for å høre! Noen ganger, når jeg deler tanker og følelser, merker jeg at det kan være litt tungt og dystert. Heldigvis ser dere det ikke på den måten, og det at dere påpeker at dere blir glad av å lese bloggen min gjør meg glad! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVORFOR SKRIVER JEG ENDA OM PARADISE?

Dette har jeg nevnt tidligere i en spørsmålsrunde, men jeg tenkte at jeg kunne svare litt mer ordentlig. Det er blandede følelser hos leserne mine når det kommer til dette med Paradise Hotel. Det er noen som ber meg slutte å skrive om det, mens andre fortsatt stiller spørsmål og ønsker innlegg om alt Paradise-relatert. Jeg forstår dere begge, og det gjør det litt vanskelig. 

Jeg føler selv, og får gode tilbakemeldinger på at jeg har en variert blogg. Det å skrive om forskjellige temaer er noe jeg absolutt gjør, og jeg kan gå fra et overfladisk innlegg om sminke og rett til sultkrisen i Jemen. Jeg skriver om det som interesserer meg, men samtidig tar jeg imot ønsker fra dere med åpne armer. Derfor har jeg fortsatt å skrive innlegg om Paradise Hotel. Selv om en del lurer på hvorfor og mener det er på tide å bevege seg bort fra dette kan jeg helt ærlig innrømme at dette er det mest populære jeg kan skrive om. Det er her jeg henter flest klikk og flest lesere. Når det er sagt så kunne jeg av den grunn skrevet om Paradise Hotel hver eneste dag, men det gjør jeg ikke.

Det var en periode jeg ikke skrev om PH i det hele tatt, og så skrev jeg plutselig litt om det igjen forrige måned. Sånn er det, men jeg mener det er helt feil å si at jeg kun skriver om det. Etter at siste episode ble sendt har jeg kanskje hatt fem innlegg om det til sammen, og det er på etterspørsel fra dere. Jeg forstår at det kan virke som om jeg har skrevet mer om det, men det er antakeligvis fordi jeg alltid får spørsmål om det i spørsmålsrundene og derfor er Paradise Hotel noe som går igjen hver uke. Jeg har på ingen måte basert bloggen min kun på Paradise Hotel-innhold, og hvis dere åpner øynene litt og blar dere gjennom arkivet ser dere at det ikke er så mange innlegg om noen skal ha det til. Jeg publiserer tre innlegg om dagen, og når to innlegg forrige måned handlet om PH så er ikke det veldig mange prosent om man skal se på det slik. 

Jeg håper det oppklarte litt, og om dere har gode forslag til hva jeg kan skrive om er jeg selvfølgelig åpen for det! Det beste for meg er jo når dere gir meg tilbakemeldinger ♥ 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ENDRING I PLANENE

I dag drar jeg til Trondheim, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg flyr med Morten og Rebecca fra Oslo, så det blir koselig å ha selskap på turen. Jeg er helt håpløs på å finne frem, så det er godt jeg har med meg to støttekontakter hehe. Egentlig skulle jeg bare være en natt, men for dere som følger meg på snap (andreasveinsdot heter jeg der, følg meg gjerne) så dere at jeg har bestilt en ny billett. Jeg skal nemlig bli en ekstra natt, woho! Trondheim er en skikkelig hyggelig by, og jeg hadde det så moro sist jeg var der. Derfor bestemte jeg meg for å bli helt frem til mandag kveld, og jeg angrer ikke et sekund på den avgjørelsen. 

Nå skal jeg faktisk pakke sammen det siste og komme meg ned til togstasjonen! Dette blir så gøy, og jeg gleder meg til å komme på plass. I mellomtiden kan dere kose dere med et lite bildedryss fra forrige Trondheims-tur. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET SKJER STORE FORANDRINGER

Akkurat nå sitter jeg hjemme i en nyvasket leilighet. Jeg har tent alt av levende lys som finnes, og har fylt glasset med rødvin godt opp. Det er utrolig beroligende. Hele stemningen i leiligheten blir annerledes i det den blir nyvasket, strøken og man får tent på et par telys. I det siste har jeg funnet rødvin igjen om jeg kan formulere det slik. Det er så mye kos og smak i den vinen, og ett glass av det er virkelig noe en kan nyte på en fredagskveld. Nå babler jeg, men jeg liker det. Dette er ikke et forhåndsskrevet og tidsinnstilt innlegg. Dette er tankene mine som blir ført ned på "papir" i det de dukker opp i hodet mitt, og noen ganger trenger jeg å skrive slike innlegg. 

I dag har det skjedd utrolig mye, og det er i ferd med å skje store forandringer i livet mitt. Dette er både på godt og vondt, og begge deler er litt skummelt. På en måte skal jeg forlate noe trygt til fordel for noe helt fremmed, men det tror jeg er en god forandring. Det vonde vil jeg ikke fortelle om nå fordi det angår flere enn meg, men alt jeg vil si er at livet er så forferdelig urettferdig og før man vet ordet av det er alt snudd på hodet. Hele dagen har vært utrolig rar, og jeg vet ikke helt hva som vil skje fremover, men at ting blir annerledes... Det vet jeg med sikkerhet. 

UKENS SPØRSMÅL // TA SILIKON, LIVET FØR PH, MER PH, CHALLENGES +++

Kunne du tenkt deg å vært med i en ny sesong av Paradise Hotel?

Ja, det kunne jeg kanskje tenkt meg! Jeg savner det så utrolig mye at jeg tror ikke jeg hadde klart å takke nei om jeg fikk tilbudet. 

Telee er helt ute av bildet i PH gjengen? Ser eller hører ingenting om hu noen plasser :)

Jeg møtte faktisk Teele tilfeldigvis på gata i stad, og det var veldig hyggelig. Nå er det lenge siden vi har sett hverandre, men vi avtalte å møtes en dag vi fikk tid, så det blir koselig. Man går jo litt tilbake til egne liv etter hvert, og har ikke like mye kontakt med alle.  

Jeg har hørt at du skal ta silikon er det sant? 

Hvaa hvor i all verden har du hørt det? Altså, det har jeg overhodet ingen planer om, så nei :-)

Betaler Morten leie hos dere?

Haha, nei det gjør han faktisk ikke :-)

Hva tenkte du første gang du skulle på do på PH med alle kameraene der?

Hahaha, for et morsomt spørsmål! Jeg tenkte ikke så mye over det egentlig. Det eneste var de gangene jeg hadde jumpsuit så jeg måtte dekke til puppene, da tenkte jeg over det. 

Er det lenge siden du kjøpte den vesken? Veldig fin fikk selv lyst på den😘

Den er dessverre fra i fjor høst, elsker den så det skjønner jeg!

Hei, kan du ikke ha et innlegg på vippe extensions ?;-) Forklare litt hvordan du holder de rene ,anbefale produkter og tips og triks ;) 

Det kan jeg helt sikkert få til, tusen takk for tips!

Kunne du blitt sammen med en tjukk fyr? Hvis han hadde alt annet du ser etter i en gutt ellers?

Merkelig spørsmål, men ja det kunne jeg helt sikkert blitt. Hvis man faller for et menneske så faller man jo for personen. 

Når var første gang du var full?

Det var da jeg gikk på ungdomsskolen, tror jeg var typ 15 år gammel. Jeg har skrevet et innlegg om det HER.

Du skrev du var betatt av Kevin er du det fortsatt?

Nei, det er jeg ikke :-)

Hva anbefaler du å spise på Olivia? Har ikke vært der før, men skal der i helgen med noen venner

Jeg er veldig glad i den ene salaten de har der, jeg tror den er med panchetta kanskje. Ellers så er foccaciaen der supergod, og Nutella ostekaken er helt amazing!

Kan du ha pizza challenge med Petter? Og smoothie challange med Morten og Sofie? Og Petter sminker deg video?

Wow, her var det mange gode forslag så moro! Jeg vet ikke hva alle disse challengene er, haha. Kan du forklare meg det så kan det sikkert prøves :-)

Hvor er den jakka fra? 

Den er fra Shein.com 

Jeg bare lurte på hva lakse-lasagne er? Hvordan bruker du laksen i denne retten? 

Man ovnsbaker den, så bruker man den lagvis :-) Oppskrift kommer på bloggen!

Var det flaut at foreldrene dine så deg på PH?

Nei, egentlig ikke. Eller, det var vel et par episoder de kanskje ikke hadde trengt å se hehe. Det er jo ikke kult at foreldrene dine ser deg hooke på TV liksom, og jeg burde nok advart de på forhånd, noe jeg ikke gjorde wopsi.

Hvordan var livet ditt før ph?

Det var ganske vanlig, holdt jeg på å si. Jeg jobbet, trente og var med venner. Litt kjedelig, og det var vel derfor jeg også ønsket noe mer, og dro til Mexico.

Hva er dine topp 3 favoritt Disney-filmer?

Løvenes Konge er absolutt nummer én! Jeg elsker den filmen, og det er en av mine favoritt-filmer av alle. Nummer to og tre må nok bli Den lille havfruen og To Gode venner ♥ 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK DUMPER DU HAN

Du vet når du har datet en fyr litt og skjønner at det egentlig ikke funker? Kanskje han var helt annerledes enn hva han først ga uttrykk for, eller kanskje det bare rett og slett er null spark mellom dere. Si hva du vil, men kjemi er alt og selv om det kan komme etter hvert, får man et ganske godt inntrykk i løpet av et par dates.

Nå har det seg slik at ikke alle tar et hint... Du kan alltid avslå forslag om å møtes, du kan unngå å svare på snaps, og hvis du har hjerte til det kan du til og med slutte å svare han på meldinger og han vil fortsatt ikke ta hintet! Jeg har aldri hatt hjerte til sistnevnte, men uansett hvor kort man er så gir de seg ikke. Da begynner man jo å lure på om de virkelig ikke har sosiale antenner, eller om de rett og slett bare er superinteressert. Uansett så funker det ikke, og du må faktisk finne en måte å få gutten til å skjønne at det ikke kommer til å bli noe av dere to sammen i fremtiden. 

VÆR ÆRLIG og si at dette funker rett og slett ikke. Dette er vel egentlig det aller beste, og selv om det kan være vondt for han å høre når han tydeligvis er interessert varer ærlighet lengst! Personlig foretrekker jeg dette. Bare si det med en gang, så ikke den andre går rundt og tror det er håp. 

SI AT DU DATER EN ANNEN. Denne brukes nok alt for ofte. Jeg liker den ikke, men den er effektiv og fungerer om du er mer konfliktsky. Si at du dater en annen og derfor kan dere rett og slett ikke møtes mer. 

KUTT HAN UT AV LIVET. Brutalt, tar lenger tid, men funker til slutt. Slutt å ta kontakt, slutt å se mystoriene hans (tro meg, han sjekker), slutt å les meldingene hans og slutt å svar. Denne måten er som sagt veldig brutal, men det funker til slutt. Du må være litt kald for å klare å gjennomføre det, så denne funker ikke for alle. 

SKREM HAN BORT. Hehe, denne er litt fæl da, og i tillegg er den risky. Du kan bruke alle triksene i boka og gjøre alt det den typiske gutten hater. Vært for needy, påtrengende, mas, bli sjalu for ingenting og så blir du forhåpentligvis kvitt han etter hvert. HEr kan du jo hente inspo fra How To Loose a Guy in 10 days. Fav movie!

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TIPS TIL HELGEKOSEN

Det er fredag og det betyr helgekos! Dere som leser bloggen min fast husker kanskje at jeg var på tapaskveld for noen uker siden? Det er jo perfekt helgekos, og nå tenkte jeg å dele noen forslag til hva du kan ha på tapasbordet!

Da vennegjengen startet med tapas for noen år siden var vi ikke akkurat veldig kreative. Det meste som kom på bordet var vel noen lefseruller, en salat og noen kjøttboller, kanskje litt aioli eller pesto som tilbehør. Ikke veldig spennende med andre ord. Jeg husker at jeg pleide å google tapas-retter for å finne noe nytt å lage, og heldigvis var det noe de fleste av oss endte opp med. Nå har vi blitt ganske gode på det her altså, og det dukker stadig opp nye og spennende retter på tapas-bordet. Nå har jeg samlet de aller fleste rettene vi lagde på torsdag i et innlegg så dere kan få litt tapas-inspo 

- MOZZARELLA  OG TOMAT MED BASILIKUM - 

Superenkelt! Skjær skiver av tomat og fersk mozzarella, legg annenhver og ha basilikum-blader over

- FOCACCIA - 

Bak fra bunnen av, bruk pose eller kjøp frossen eller fersk i butikk/bakeri

- PASTA VENDT I PESTO - 

Kok pastaskruer og kjøl ned før du tar et par spiseskjeer pesto og vender inn

- LEFSERULLER - 

Innhold kan for eksempel være spekeskinke/røkelaks, kremost og ruccola

- STEKTE PØLSER

For eksempel chorizo, vegetar, grillpølser eller hva du enn foretrekker

- DADLER SURRET I BACON - 

Fjern eventuell stein i dadlene, surr bacon rundt og stek i ovnen til baconet er ferdig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- KJØTTBOLLER I TOMATSAUS - 

Kjøp ferdige kjøttboller eller lag fra bunnen av, lag tomatsaus og varm opp sammen

- SALTBAKTE POTETER - 

- KJØTTBOLLER - 

Lag av kyllingkjøttdeig, karbonadedeig eller vegetar

Dette er noen forslag, og alt var kjempegodt! Jeg anbefaler å lage alt fra bunnen av da det ofte blir best. Alt dette smakte helt fantastisk! Jeg har ikke opprksift på alt, men her er det i hvert fall en del retter dere kan finne oppskrift på! I tillegg hadde vi aioli, tzatziki, oliven og rød og grønn pesto som tilbehør!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER