august 2017

JEG VIL FLYTTE FRA SOFIE

Nå har det seg slik at jeg ikke vil bo med Sofie lenger. Vi kommer rett og slett ikke overens mer, og jeg synes det er veldig kjedelig at hun er så mye hjemme. Haha, neida dette er bare tull. Hun er nesten aldri hjemme, noe som er supertrist fordi jeg elsker å bo med Sofie. Senest i går hadde vi en så koselig kveld hvor vi begge lå i mørket i sengen hennes og snakket, hørte på musikk, blogget og bare hadde en veldig fin kveld. Det er helt fantastisk å bo med Sofie, men jeg vil ikke bo her i Norge lenger. 

Det at jeg er rastløs og ønsker noe nytt har jeg vært ganske klar på lenge. Det å faktisk finne ut hva jeg vil og hvordan jeg kal få det til er litt verre. Jeg ønsker virkelig å flytte bort. Drømmen er å bo i et varmt og fargerikt land, men hvordan flytter man til et helt nytt sted uten å egentlig ha noe å gjøre der? Jeg kan alltids få meg en jobb, men hvordan finner jeg det? Hvordan finner jeg leilighet? Hvordan forlater jeg livet mitt her til fordel for en helt ukjent fremtid på et helt nytt sted? Nå har jeg prøvd å få med meg omtrent alle jeg kjenner til å flytte med meg. Jeg prøvde meg i kollektiv-gruppa som består av Kevin, Morten, Sofie og meg, men det ble bare ledd bort så det forslaget gikk rett i vasken. Tenk så gøy om vi hadde funnet oss et sted i for eksempel Barcelona eller L.A. og opplevd noe helt nytt sammen! 

Det går faktisk ikke en dag uten at jeg tenker på dette, så derfor har jeg bestemt meg for å virkelig sette meg inn i dette og finne ut hvordan jeg skal få det til!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ENDELIG SKAL JEG PÅ DATE

God morgen, fine lesere. Jeg får ikke sagt nok ganger hvor glad jeg er i dere ❤  I dag har jeg en lang, men morsom dag. Sånn halvveis i hvert fall. Nå skal jeg bruke hele den første delen av dagen på jobb, spennende som alltid. Senere i kveld skal jeg derimot noe litt morsommere! Jeg skal på date, woho. 

Okei, egentlig skal jeg bare møte Petter fordi det er lenge siden jeg har sett han, men vi liker å kalle det for date. Det er sånn jeg snakker med venninner også. Skal vi ha date i kveld? Det gjør det enda litt koseligere. Det er som sagt veldig lenge siden vi har sett hverandre, så jeg gleder meg veldig! Han har jo hatt partyferie på Rhodos i sommer, så det er faktisk flere måneder siden sist vi møttes. Jeg vet ikke helt hva vi skal enda, men det blir koselig uansett. Jeg husker hvor rart jeg synes det var da vi var tilbake i Norge etter Paradise og jeg ikke hadde sett han på et par dager. Vi var jo faktisk partnere i mange uker, og så hverandre nesten hver eneste dag gjennom hele oppholdet. Derfor var det veldig merkelig å ikke ha han rundt meg da vi kom hjem, men heldigvis ser vi hverandre ganske ofte!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG VAR I AVHØR HOS POLITIET

Tusen takk for alle god bedring kommentarer! Dere er virkelig verdens fineste lesere ❤ Jeg skrev dette innlegget for et par dager siden, og hadde nesten glemt det. Siden jeg ikke er helt i form, og den kreative delen va hjernen er skrudd av tenkte jeg å dele det med dere nå! Jeg var nemlig i politiavhør...

Alle kan gjøre dumme ting, og jeg har selvfølgelig som de fleste andre gjort en del feil i løpet av livet. Den ene feilen endte med at jeg måtte i avhør hos politiet, og herregud som jeg skammet meg. Politiavhør, jeg som hater å gjøre ulovlige ting. Jeg gjør det så og si aldri, og det er vel kanskje normalen. Allikevel har jeg gått på en liten smell tidligere i livet. 

Jeg har bursdag i slutten av Oktober, og det betyr at jeg fylte 18 (og 20) ganske lenge etter de andre venninnene mine. Det var en sommer vi var samlet et sted, og plutselig skulle alle ut. Vi visste om et sted hvor alle kom inn uansett, og hvor de var veldig greie på alder og falsk legitimasjon. En venninne hadde glemt bankkortet sitt på festen, og jeg skulle ta det med til henne, men endte opp med å ta det med ut på byen i stedet. Jeg kom inn, og hadde det veldig moro helt til en ex-venninne (dere vet hvordan ting var da man var ung, haha) sladret på meg og gikk til vaktene som etter å blitt vist Facebooksiden min og venninnen min sin til slutt måtte ta legitimasjonen og anmelde det... Wopsi. Det verste med dette var at jeg håpet det ikke skulle bli noe av, så jeg sa ingenting til mamma og pappa. Det endte med at pappa fikk en telfon av politiet mens jeg var på jentetur på Rhodos, haha. Det ble en fin hjemkomst kan du si. 

Heldigvis forstod politiet situasjonen, og det endte ikke med bot eller noe på rullebladet. Jeg angrer selvfølgelig på at jeg gjorde dette, og det burde aldri ha skjedd! Jeg burde ha ventet. Den kvelden var bare stress fordi jeg var redd for å bli oppdaget, og det å måtte dra i avhør... Nei, uff. Aldri bruk falsk legitimasjon! Vent, det er verdt det. 


Her har vi rebelske meg (endelig blitt 18 og ute lovlig) og en venninne

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

NÅR MAN BLIR SYK SOM BLOGGER

Jeg er virkelig ikke i form. På slutten av dagen i går fikk jeg en kraftig hodepine som dessverre har fulgt med meg over natten. Jeg prøvde å sove den bort, men det hjalp ikke i det hele tatt. Jeg orker rett og slett ikke stirre på skjermen og i hvert fall ikke skrive no ordentlig. Derfor blir det en liten oppsummering av snaps fra den siste tiden. Husk å følg meg, der heter jeg andreasveindot 

  

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

NÅ DELER JEG ALT OM FAMILIEN MIN

Nå skal jeg dele ganske mye personlig med dere. Det er flere som har spurt om familien min, og om jeg kan fortelle mer om den. I dette innlegget har jeg samlet litt fakta om meg og familien min, og en del søte barne-bilder av meg, hihi. 

JEG HAR ET SØSKEN... 

Jeg har en lillesøster som er to år yngre enn meg, hun blir altså 21 år gammel i høst. Hun heter Embla og vi er ganske så forskjellige på mange områder. Embla har vært på backpacking og i militæret, og skal studere fred og konflikt, noe som er sykt kult! Jeg for min del kunne aldri vært i militæret, aldri... Nei, det er ikke helt min greie å leve i et hull i skogen i en uke og bli kommandert rundt 24/7. Ellers takk, men det er jo amazing at det finnes mennesker som for eksempel lillesøsteren min som synes dette er gøy og er klare til å beskytte landet vårt. Da vi var yngre kranglet vi masse og gikk ikke overens i det hele tatt, men etter hvert som vi ble eldre har vi blitt mye nærere og jeg er veldig glad i henne 

FORELDRENE MINE ER SKILT...

Dette er ikke akkurat uvanlig i dagens samfunn. Foreldrene mine er skilt, og det tror jeg skjedde da jeg gikk et av de siste årene på barneskolen. De var utrolig flinke til å ta hensyn i starten, og det var faktisk mamma og pappa som flyttet inn og ut av huset den første perioden slik at ting skulle bli mest mulig som vanlig for meg og søsteren min. Dette er noe jeg fortsatt setter pris på den dag i dag, fordi det var utrolig bra gjort! Nå bor de sånn ca. 600 meter fra hverandre, så det passer jo ganske bra om man skal besøke begge. 

Baby-meg

JEG ER HALVT ISLANDSK...

Det at jeg er halvt islandsk har jeg vent før, men jeg nevner det gjerne igjen. Pappaen min er islandsk, så det gjør at en del av meg også er det. Dessverre kan jeg ikke snakke islandsk, og forstår veldig lite, men allikevel er jeg utrolig glad i landet og elsker å dra på besøk dit!

JEG HAR NÆR FAMILIE I TRE FORSKJELLIGE LAND...

Jeg har faktisk mesteparten av familien min på Island. Pappa sin familie er ganske stor da han har fire søsken som igjen har gitt meg mange søskenbarn! Jeg har to onkler og to tanter som bor på Island, samt hele seks søskenbarn (tror jeg, hehe...). Jeg har også en tante og onkel pluss to kusiner som bor i Danmark. De bor faktisk i København som er en veldig kul by! Jeg burde virkelig besøke alle oftere... Jeg skal prøve å bli flinkere! I tillegg har jeg masse familie i Norge også, blant annet to taner og to onkler, to fettere, en bestemor og en bestefar. 

Processed with Rookie Cam

JEG HAR ET VELDIG GODT FORHOLD TIL PAPPA...

Pappa er et av favoritt-menneskene mine, haha. Jeg er veldig glad i pappa, og han hjelper meg så mye og stiller alltid opp om det trengs. Det å vite at jeg alltid kan ringe han om det er noe er veldig betryggende, og hvis jeg går hjem fra byen alene på natten så ringer jeg og vekker han hehe. Da får jeg riktignok en liten skjennepreken om at jeg ikke kan drive å gå hjem alene på natten, men han snakker med meg helt til jeg er hjemme så det er koselig 

TO AV FIRE BESTEFORELDRE LEVER...

Begge besteforeldrene på pappa sin side er dessverre døde... Jeg fikk aldri møtt farfaren min eller Afi som det heter på islandsk. Bestemoren min aka Amma døde da jeg var ganske liten, men jeg har fortsatt mange gode minner fra henne og det er veldig godt. Begge besteforeldrene mine på mamma sin side lever, og det er jeg selvfølgelig veldig glad for! De stiller alltid opp, og jeg er veldig glad i begge to selv om jeg er alt for dårlig til å dra på besøk... 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

HAN VAR UTRO MED MEG

Nå skal jeg dele noe jeg virkelig skammer meg over med dere. Kjærlighet gjør blind, eller hva sier dere? Jeg har faktisk vært med på å såre andre mennesker på en måte jeg er livredd for å måtte oppleve selv. Jeg hadde en greie med en gutt som hadde kjæreste. 

Det hele begynte veldig uskyldig. Vi jobbet sammen, og ble ganske gode venner. Vi hadde det veldig gøy sammen, og det var litt uskyldig flørting frem og tilbake i løpet av arbeidsdagen. Etter hvert som vi ble bedre kjent og skjønte at vi likte hverandres selskap begynte vi å snakke sammen på fritiden og henge sammen fra tid til annen. På dette tidspunktet var han singel, og jeg ante ikke at han holdt på med en annen jente. Det var heller ikke noe sånt mellom oss, selv om jeg var veldig sjarmert og litt betatt. Det hele var vennskapelig, men det varte ikke så alt for lenge... 

Jeg ble mer og mer betatt av han. Han likte meg for den jeg var, og jeg var utrolig komfortabel rundt han. Vi hadde det veldig gøy sammen, og jeg gledet meg til å dra på en jobb som var helt okei fordi han var der. Etter hvert skjønte jeg at jeg hadde fått en ordentlig crush på han, og da jeg plutselig fikk vite at han hadde fått seg kjæreste ble jeg ganske overrasket og litt lei meg, men altså det var jo ikke noe å gjøre med og jeg prøvde heller ikke å gjøre noe med det for å si det sånn. Jeg vet at det var en del problemer der, og det var vel derfor han kanskje søkte seg nærmere meg. Vi sluttet ikke å flørte, det tok seg heller mer opp. Til slutt var jeg så betatt at jeg ikke gjorde annet enn å smile om han var i nærheten, og jeg følte meg slem som hadde slike følelser for en som hadde kjæreste. Jeg var overbevist om at han egentlig var betatt av meg også, og slet mellom kjæresten sin og meg. Dette var nok heller en ønsketenkning når jeg ser tilbake på det nå. 

For å gjøre det som kan bli en veldig lang historie forholdsvis kort så var ikke det vi holdt på meg greit. Vi snakket mye sammen, veldig mye. Vi hang sammen, vi var ute sammen, vi flørtet og jeg vet at om jeg hadde reagert om min kjæreste hadde holdt på sånn med en annen jente. En kveld var vi samlet hos en venninne og drakk vin. Vi hadde mange felles venner, og en del av hans bestekompiser var sammen med oss. Plutselig kom han inn døren og det viste seg at han og kjæresten hadde tatt en pause. Det tok ikke mer enn maks en time før vi satt og hadde en samtale om dette, om at han hadde følelser for meg og at han var usikker på hva han skulle gjøre. Den kvelden sov vi sammen. Det skjedde ingenting fordi jeg følte at selv om de nå hadde en pause betød ikke det at det var slutt. Han prøvde og kysse meg og det føltes godt, men det var galt så jeg stoppet det. Etter den kvelden var vi mye sammen, og han var faktisk med på filmkveld med venninnene mine.

Dette var rundt påsketider, og det betyr at det ofte er en del fester. Vi dro ut som vanlig, og det var her ting begynte å skje. Vi hang sammen på byen hele kvelden, og vi kysset faktisk flere ganger på utestedet. Jeg synes det var gøy å teste grensene hans for å se hva han turte. Ja, dere har pause, men betyr det at du kan kysse meg på et utested hvor flere av vennene hennes er? Ja, det kunne han. Okei, men da er det vel ganske over tenkte jeg. Da vil han kanskje ha meg i stede. Denne påsken oppførte vi oss som om det var noe ordentlig mellom oss. Vi sov sammen, vi kysset i offentligheten, men jeg merket at han slet. Han hadde dårlig samvittighet, og etter hvert skulle jeg forstå hvorfor. Det viste seg nemlig at de aldri hadde hatt en pause. Kjæresten hans var på tur til utlandet, og han benyttet seg av den sjansen til å teste ut litt av hvert.

Jeg ble så skuffet og så sint på både han og meg selv. Det var hele tiden noe i meg som sa at dette ikke var greit, men fordi jeg var så betatt så jeg bort fra det og sa til meg selv at pause = slutt. Hello refereanse til Friends, det er det ikke. Hun fant ut av dette, og jeg følte meg som dritt. For et forferdelig menneske jeg hadde vært. Jeg solgte han. Jeg fortalte henne alt. Han hadde liksom lagt seg flat, men hans versjon var ganske så uskyldig i forhold til sannheten som jeg serverte henne på sølvfat. Det gjorde ikke opp for handlingene, men hun fikk i hvert fall vite sannheten om kjæresten hennes som var en skikkelig drittsekk. 

Jeg kan ikke gå tilbake i tid, men jeg har i hver fall lært av egne feil. Det jeg burde ha gjort er å høre på magefølelsen min som fortalte meg at dette var galt. Ikke la det du tror er kjærlighet blinde deg helt fordi det kan fort ende opp med at du sitter her og angrer på å ha krysset grenser du ikke vil krysse.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE VET DERE IKKE OM MEG

JEG ELSKER Å SE SNAP SPAM FRA BRYLLUP... Vanligvis hater jeg når folk spammer mystorien sin med bilder og filmer fra eventer, fester, bursdager og det som er. Det finnes et unntak hvor hatet blir til elsk, og det er når det kommer til snaps fra bryllup! Det er så koselig. Jeg elsker å se bilder av alle de fine kjolene, skoene veskene, omgivelsene og absolutt alt annet som hører med. Jeg har kost meg med mystory i sommer for å si det sånn. 

JEG KLARER IKKE Å DRIKKE PEPSI MAX DAGEN ETTER JEG HAR VÆRT UTE... Det er veldig trist fordi jeg elsker Pepsi Max, og det frister alltid. Jeg klarer bare ikke å drikke det dagen etter jeg har vært ute. Det blir for mye kullsyre eller noe sånt, og det smaker annerledes. Jeg kjøpte meg det på søndag, men jeg koste meg ikke akkurat. Det frister mye mer med Solo eller noe annet jeg vanligvis ikke drikker.

JEG ELSKER DERIMOT EPLEJUICE DAGEN DERPÅ... Dette drikker jeg nesten alltid dagen derpå. Det er så godt, og av en eller annen grunn craver jeg dette hver eneste søndag når jeg ligger fyllesyk i sengen. Eplejuice og noe med egg, haha. Det er veldig rart. Jeg drikker aldri eplejuice ellers.

JEG HAR FLINK PIKE SYNDROM... Sånn helt seriøst. Jeg er definisjonen av en person son lider av Flink Pike-syndromet, i hvert fall til tider. For dere som ikke vet hva det er kan dere Google det, hehe det er meg. Si hva dere vil om at det ikke er et ekte syndrom osv., men en tilstand kan det vel kalles? Det går kort sagt ut på at man stiller veldig høye forventninger til seg selv, og det er lett å være veldig selvkritisk og negativ mot seg selv om ting ikke går bra. Derfor setter jeg så utrolig pris på hver eneste en av dere, og de fine kommentarene dere legger igjen til meg! Det betyr mer enn dere aner. 

JEG SIER SOM REGEL AT JEG IKKE LIKER NOE SELV OM JEG ALDRI HAR SMAKT... Dette må jeg bli bedre på. Jeg sier alltid "nei, jeg liker det ikke" selv om jeg ikke har smakt det bare fordi jeg tror at jeg ikke liker det. Blåskjell, reker, makrell i tomat... Det gjelder hovedsakelig sjømat.

JEG ELSKER TAYLOR SWIFT... Dette er kanskje ikke noe nytt, men jeg elsker Taylor! She is my spirit animal, i hvert fall sånn innimellom. Jeg har elsket henne helt fra starten av, og jeg digger utviklingen hennes. Gjett om jeg ble glad da hun kom tilbake til Spotify!

JEG ENDER ALLTID OPP MED Å GÅ BARBEINT HJEM FRA BYEN... Dette er så dumt! Jeg tror jeg skal klare meg gjennom kvelden i hæler, men etter timer med dansing blir det slitsomt til slutt. Jeg tar av meg skoene og bærer de i hånda på vei hjem, selvfølgelig også inne på McDonald's mens jeg kjøper et obligatorisk nattmat-måltid. Jeg blir jo syk, og får veldig vondt i føttene så dette er skikkelig dumt. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR SAVNET MORTEN

Nå er endelig Morten og Sofie tilbake i leiligheten. Det er utrolig koselig, fordi selv om jeg begynte å bli vant med å være hjemme alene er det veldig hyggelig med roomies. Det må jeg innrømme. Jeg får stadig spørsmålet om hva jeg synes om det at Morten omtrent bor her og er hjemme hos oss hele tiden. "Er det ikke irriterende?". Jeg forstår at dere spør, fordi jeg vet at mange går på veggen når roomien deres har besøk av kjæresten sin hele tiden.

For å være helt ærlig synes jeg det er kjempehyggelig at Morten er her såpass mye. Jeg har jo savnet han også når de begge har vært borte. Det har vært noen ganger når Sofie har vært borte hvor Morten sover her uansett og det synes jeg er kjempefint. Jeg hater jo å sove alene i leiligheten, så jeg føler meg mye tryggere av at han sover vegg i vegg. Jeg håper virkelig de to holder ut hele veien fordi de er det søteste paret jeg vet om! #jegvilværebruepike

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

BLOGGERE FREMMER ET LIV DET ER UMULIG Å LEVE OPP TIL

Jeg fikk en kommentar her om dagen som gjorde både trist og glad. Hvis jeg tenker på et litt egoistisk sett så gjør den meg glad, fordi personen som skrev det sa veldig mye fint om meg og bloggen min som gjorde meg glad. Allikevel velger jeg å se det store bildet her, og det gjør meg trist.

"Jeg slettet nettopp snappen til alle bloggere jeg følger fordi jeg trenger en pause fra alt kroppspress og generelt press om et liv som er umulig å leve opp til. Skal begynne å jobbe mer med det inni meg og virkelig tro på at det er det indre som teller... Men vet du hva? Jeg klarte ikke å slette deg fordi det er så gøy å lese bloggen din, og så tenkte jeg meg om og jeg syns jo aldri at det er nedbrytende å lese bloggen din! Du er så søt og menneskelig, og jeg får egentlig bare positiv inspirasjon av å lese din blogg :-D ville bare dele det! Keep up the good work <3"

Selvfølgelig er det opp til en selv hva man deler på sin snapchat, og man kan ikke klandres for å dele et bilde i bikini eller vise frem et innkjøp man er fornøyd med. Det at det denne personen tok tak og valgte å slette bloggerne som var med på å skape dette presset for akkurat henne er veldig bra, og et godt tiltak. Hun forstår at det ikke er direkte bloggernes skyld, og at de ikke har det fulle ansvaret, men at det er med på å bidra til å bryte ned. Jeg synes det er flott å lese at hun skal jobbe med seg selv i stede for at hun kjefter på bloggerne, og at hun tar tak i problemet ved å fjerne dem fra sosiale medier. Det er godt om det kan bidra til at hun føler seg bedre! BRA JOBBA, jeg heier på deg ❤ Jeg synes flere skal ta etter dette i stede for å legge all skyld på bloggerne. 

Det er så lett å klandre en blogger for egne problemer, og jeg forstår det. Mange er utrolig vakre, tynne, tjener godt og ser ut til å ha et perfekt liv og det er noe av det som gjør dem interessante. Det er grunnen til at de kan leve av yrket sitt, fordi vi "vanlige" mennesker ønsker å vite hvordan vi kan bli som dem. Hvordan kan jeg bli like pen, like tynn, like suksessrik som henne? Jeg vil også! Det er noe så fjernt, men samtidig oppnåelig med disse menneskene som gjør dem uhyre interessante.

Jeg er uenig i det mange bloggere deler nettopp fordi mye er med på å skape økt press for både kropp, utseendet og livsstil. Det er mye som unødvendig i mine øyne. Samtidig kan man ikke klandre andre for at de har jobbet seg opp og kan bruke penger på dyre vesker, klær og operasjoner om det er det de ønsker.

Nå har jeg egentlig snakket meg litt bort. Jeg føler jeg prøver å få frem to poeng på en gang, og det ble vanskeligere enn hva jeg trodde. Poeng nummer 1 - sykt bra at du som person fjerner det som drar deg ned i hverdagen og tar avstand fra det i stede for å klandre det for alle dine problemer! Poeng nummer 2 - Vi må virkelig tenke litt over hva vi deler fordi som blogger, kjent person og profil har man en påvirkningskraft som er skremmende sterk. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG BRUKER GAMLE KLÆR

Jeg føler at jeg svarer det samme hver gang dere spør om hvor noe er fra. "Den er fra blablabla, men den er dessverre to år gammel...". Etter at jeg begynte å blogge aktivt igjen har jeg innsett hvor mye gamle klær jeg egentlig har. Jeg har hatt veldig mye klær, og like før jeg dro til Mexico i januar fylte jeg seks søppelsekker til randen som jeg skulle levere til UFF. Det er mye klær. Allikevel rydder jeg stadig gjennom skapet, og akkurat nå står det tre bæreposer hjemme med kjoler, bukser, skjørt og topper jeg ikke lenger trenger fordi jeg ikke bruker dem eller fordi jeg er lei.

Til tross for denne konstante rensingen av klesskapet har jeg mye klær, men det er ikke så alt for mye nytt. Jeg har klær som er opp til fem år gamle, og da tenker sikkert noen av dere "æsj, kjøp deg nye klær". Vet dere hva? Mange av disse plaggene ser nye ut. Det er ikke slik at jeg går med slitte klær som er flere år gamle. Jeg går med gamle klær som faktisk ser ganske nye ut. Dere spør jo stadig hvor ting er kjøpt, og påpeker at plagg jeg bruker er fine og flere av dem er gamle. Genseren jeg har på bildene her er faktisk tre år gammel! Jeg får fortsatt komplimenter for den nesten hver gang jeg bruker den, og det er flere som lurer på hvor den er kjøp slik at de kan kjøpe lik.

Det er ikke noe galt i å bruke gamle klær. Om ikke annet er jeg stolt over at jeg klarer å behandle klærne mine så bra at de holder seg godt lenge. Selvfølgelig handler jeg nytt innimellom, og det er kjempegøy! Poenget mitt er bare at det å bruke gamle klær ikke er en skam, det er bra. Vi bruker og kaster alt for mye av det meste her til lands, og vi burde bli mye flinkere til å ta vare på tingene våre slik at vi ikke må fornye alt hele tiden. 

Genseren er som sagt 3 år gammel fra H&M og kjolen under er faktisk ny (woho) og kjøpt på Monki.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SMÅ TING SOM GJØR MEG GLAD I HVERDAGEN

God morgen! Det ble en tur ut på meg etter bursdagen i går, og det var veldig moro! Jeg skulle egentlig ikke ut, men det ble en spontan tur og det er alltid veldig gøy.  Nå ligger jeg i sengen og ser på serie og har planer om å bli her en liten stund til. Det er såå fint vær, så jeg skal nok komme meg ut etter hvert, men ikke helt enda...

Nå skal jeg dele litt så dere kan bli nedre mer kjent med meg. Jeg vet at flere av dere liker disse innleggene, så nå skal jeg fortelle dere hva som gjør meg glad i hverdagen! Dere vet når man blir glad for helt vanlige, små ting i løpet av dagen? Det er så deilig, og noe av det beste jeg vet! Man trenger ikke alltid se det store bildet, noen ganger har man godt av å fokusere på de små tingene som gjør deg lykkelig i hverdagen. Kanskje det er noe så enkelt som en god kopp med kaffe eller en sjokoladebit? Det er noe jeg setter pris på, sammen med alt dere får se under her!

- BLOMSTER -

Jeg elsker blomster! Til tross for dette har jeg det nesten aldri hjemme, det er litt rart egentlig.. Kanskje jeg skal begynne å faktisk kjøpe det i stede for å bare gå rundt og se på det haha. Sånne små blomster-forhandlere som på bildet under er så koselig, og det er så mange fine farger og blomster. Solsikker er noe av det fineste jeg vet om! De er så glad på en måte. 

- KREATIVITET -

Jeg blir glad av å se kreativitet i hverdagen! Det kan være hva som helst, men gjerne noe med masse farger. Det er koselig. Kule bilder på bygninger for eksempel. Det er gøy og kreativt! Morsomme løsninger på ting, kule antrekk og ja, det kan være alt mulig rart! 

- TILFELDIGE KOMPLIMENTER -

Hvor hyggelig er det ikke om noen kommer bort og sier "så fin kjole, hvor er den fra?" eller spør hvilken leppestift du bruker eller lignende? Det er superkoselig! Jeg lurer stadig på hvor folk på gata har kjøpt klær eller tilbehør, men jeg får meg aldri til å spørre. Det burde jeg gjøre, fordi jeg får da vite hvor det er fra og i tillegg er det veldig hyggelig å høre at noen liker tingene dine. Sånne tilfeldige komplimenter er skikkelig hyggelig å få!

- HUNDER -

Jeg elsker hunder. Hvis jeg ser en hund på gata, noe som skjer hele tiden, smelter hjertet mitt. Hunder er så fine, og jeg blir oppriktig glad av å se de, kose med de eller bare hilse på. Loe, love, love. 

- SMÅ BOKHANDLERE-

Dette synes jeg er skikkelig hyggelig! Hvis jeg går forbi en liten, original bokhandel blir jeg skikkelig glad. De er så fine, og stappfulle av bøker stablet i forskjellige hauger og på forskjellige måter. Det er bare så originalt og kult, og jeg blir ordentlig glad av å se det!

- EN NY SANG JEG ELSKER -

This makes me happy! Det å oppdage en ny, fin sang kan gjøre dagen min veldig mye bedre. Jeg hører på den om og om igjen, helt til jeg blir lei av den et par uker senere. Det er noe med bra musikk som kan styre humøret litt, og om jeg finner en fin gladsang på en grå mandag kan hele dagen snu!

Hva gjør dere glad i hverdagen?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

STRAPPY BLACK

Reklame - inneholder annonselenke 

Nå har jeg superdårlig tid, som hver eneste lørdag. Jeg har nesten alltid planer på lørdagskvelden, og når jeg da jobber dagen blir det knapt med tid til å gjøre seg klar og komme frem i tide. Når jeg i tillegg passer Celine går det jo litt tid til lufting der også, så her er et bare å hive seg rundt. Jeg skal i bursdag til en venninne, og det blir så koselig! Det blir et gjensyn med en del jeg ikke har sett på en liten stund, så jeg gleder meg masse. Nå må jeg virkelig komme meg i dusjen. Håper dere får en super lørdagskveld alle sammen 

Kjole Monki // Øredobber Ebay / Sko (annonselenke) HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // DATE MED PETTER, NAKEN PÅ PH, SILIKON +++

Hvor tar du vippeextention?

Det tar jeg hos Beauty House ❤  

Hva er det beste med å bo med Sofie?

Det har jeg skrevet et innlegg om HER

Er du fornøyd med hvordan bloggen har blitt?

Det går opp og ned altså. Det er noen dager jeg føler at bloggen er veldig bra, mens andre dager er jeg ikke helt fornøyd og det er ganske kjedelig. Alt i alt er jeg vel ganske fornøyd. 

Hva gjør at du faller for en gutt og hva ser du på som grei aldersforskjell?

Det går så mye på sjarm og kjemi! Hvis man føler at dette er hyggelig, dette stemmer og deg vil jeg snakke mer med og være med så er det et godt tegn. Alderforskjell er ganske vanskelig å svare på. Det kommer så an på personen, men jeg ser ikke for meg å date noen som er mer enn ett år yngre enn meg... Helst eldre, hehe. 

Hvorfor ville du være med på PH?

Fordi jeg ville utfordre meg selv og prøve noe nytt! Jeg følte meg litt stuck i det samme gamle, og ville gripe muligheten når den først kom :-D Jeg angrer ikke et eneste sekund.

Synes du det er kjedelig at Sofie er så mye borte?

Ja, det blir litt kjedelig i lengden. Det som er deilig med å bo med noen er at man ikke må sosialisere seg så mye fordi man alltid er rundt noen, haha. 

Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Jeg trengte et sted å få utløp for tankene mine, og har alltid likt å skrive så da falt valget på blogg. I tillegg er jeg jo over gjennomsnittet glad i selveksponering, så det passet jo bra sånn sett også haha. 

Hvis du måtte valgt mellom Grünerløkka og Majorstuen, hva hadde det blitt?

Wow, bra spørsmål! Hvis du hadde spurt meg for fire måneder siden hadde jeg lett sagt Majorstuen. Jeg har bodd der tidligere og trivdes utrolig godt. Nå bor jeg veldig nære Løkka, og har fått øynene opp litt for den bydelen. Den er veldig kul og det er så mye liv der. Allikevel tror jeg valget måtte falt på Majorstuen. Det er så mange fine gater og bygninger som jeg hadde elsket å bo i!

Hvordan var det å vise seg naken på PH?

Haha, det tenkte jeg ikke over etter dag tre tror jeg. Eller, jeg kom fort inn i en sånn rytme at jeg dekket til underlivet og puppene med hendene når jeg gikk ut av dusjen eller satt på do av en eller annen grunn. Det tok jeg meg selv i å gjøre lenge etterpå, til og med når jeg var alene på badet hjemme med låst dør, haha. 

Har du sett hele sesongen av PH 2017?

Selvfølgelig! Det var kjempemoro. Jeg tror jeg vil se den igjen snart, so many memories.

Hva inspirerer deg til og komme på noe å skrive på bloggen?

Ting som skjer i livet mitt, andre bloggere, nyhetsbilder, trender og vennene mine!

Har du noen "ritualer" du gjør for å takle stress? Er det noe som har fungert bedre enn annet?

Jeg pleier å trene eller gå en tur om jeg er veldig stresset. Det pleier å hjelpe :-)

Hvordan var det å bli kjent etter PH?

Ganske gøy, men samtidig veldig uvant og til tider slitsomt. Det er lett å føle at alle stirrer på deg selv om de egentlig ikke gjør det. Så er det tilfeller hvor det er ganske slitsomt, som da jeg var på festival tidligere i sommer og jeg hørte folk snakke om meg fra alle kanter. Det endte med at jeg dro hjem fordi jeg var så lei.

Kan du synge?

Nei, og det er så trist. Jeg er skikkelig tonedøv, men innerst inne vil jeg bli en popstjerne hehe.

Angrer du på noe fra PH?

Ja, et par ting og det skal jeg skrive et innlegg om!

Har du noen gang hatt lyst på silikon?

Ja, det har jeg skrevet om HER

Er det noen steder du gjerne vil reise?

Ja, så mange! Toppen av listen må være Australia, Maldivene, Bali, Los Angeles, Sør-Frankrike, Italia og New York (på høsten).

Hva angrer du mest på i livet?

Wow, dypt spørsmål! Det må nok være at jeg har sløst alt for mye med penger... Som da jeg hadde friår og tjente 200 000, bodde hjemme og satt igjen med rundt 50 000 da jeg flyttet... Jeg hadde jo friår for å spare opp penger, men sløste alt underveis. Jeg angrer og på at jeg ikke brukte den tiden til å reise. 

Føler du at folk liker deg bedre etter Paradise?

Hehe, nei egentlig ikke. 

Hvilken utdanning vil du ta?

Jeg har tatt en del av en treårig bachelor i journalistikk, og denne ønsker jeg å fortsette på i fremtiden. Jeg kunne ikke tenkt meg noe som helst annet!

Hva er ditt beste minne fra PH?

Det har jeg skrevet om HER.

Hva skjedde med daten din med Petter på torsdag?

Den skal vi ha på onsdag ❤

Hvor er t-skjorten din fra?

Den er fra Monki!

Hvordan var det å få vite at Morten og Sofie hadde følelser for hverandre?

Det var så på tide da de endelig fant ut av det! Alle kunne se at de var veldig glad i hverandre, så det var hyggelig da de endelig fant hverandre på ordentlig ❤

Dine topp 3 serier?

Friends, Sons of Anarchy og Gossip Girl!

Hva er det beste du har opplevd i 2017?

Definitivt Paradise Hotel. Beste jeg har opplevd noensinne faktisk. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET ER NOE MED DAGER SOM DETTE

Dagen i går var så fin. Jeg hadde ingen store planer, men ble vekt tidlig av at Celine var ganske gira på å komme seg ut på en luftetur. Det var egentlig like greit for da kom jeg i gang med dagen. Leiligheten ble vasket, jeg fikk byttet sengetøy, ryddet i klesskapet, vasket en del klær og gått en lang tur med bebbisen aka Celine! Jeg hadde egentlig en negl-time klokken to, men den ble dessverre utsatt. Jeg har hatt en lang nok pause fra falske negler, og nå begynner jeg å savne det ordentlig så jeg gleder meg veldig til jeg får det på igjen neste uke! Akkurat i tide til Findings-festivalen, woho. 

Det ble også en spontant lunsj med tre venninner. Været var helt fantastisk i går, så vi møttes nede på Aker Brygge og ble der en stund. Lunsj i sola, bryggesleng og en snack i solveggen senere på dagen. Det var kjempedeilig, og en sånn perfekt fridag. Jeg lar bildene snakke for seg. 

T-skjorte Monki // Skjørt og solbriller BikBok // Veske Ebay 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NY MORSOM FAKTA OM PARADISE HOTEL

Siden det forrige innlegget hvor jeg røpet Paradise-hemmeligheter ble så populært har jeg laget et nytt! Denne gangen har jeg samlet litt morsom fakta og noen hendelser til dere. Jeg kjenner at jeg får helt vondt i hjertet av å skrive disse innleggene, og ikke minst av å se bildene. Det er så mange gode minner her, og jeg skulle veldig gjerne skrudd tiden tilbake og opplevd alt en gang til... 

SOFIE OG JEG HADDE EN BESTEVENN-SANG

Jeg vet egentlig ikke hvordan dette ble til, men plutselig hadde vi en sang som var vår! Det var Lighthouse, og det var noe med teksten som bare passet oss perfekt. "Oh, nobody knows. We have come so far, We can't turn back now, Let me walk you down this road". Gjett om vi motiverte oss med denne hver gang vi var usikre! Hver gang den kom på så hoppet vi opp og sang til hverandre, haha. Før hver fest skrev vi en liste med sang-ønsker, og dagen etter Sofie røk ut var det selvfølgelig klart for dette ritualet igjen. Vi snakket om hvilke sanger vi ville høre og Morten sa at vi må jo høre Lighthouse, og jeg bare "nei, den klarer jeg ikke høre enda" haha. So sad. Ååh, nå savner jeg dette skikkelig må slutte med innlegg som dette. 

VI BRUKTE MYE LENGER TID PÅ HØNE-/LØVE-OPPGAVEN ENN HVA SOM BLE VIST

Haha, dette er så flaut! Jeg tror vi alle fikk helt brainfreeze. Jeg klarte ikke tenke i det hele tatt, til tross for at jeg har gjort dette oppgaven flere ganger før og klart det ganske raskt. Jeg var selvfølgelig ganske cocky og sa at "dette klarer jeg lett, gjort det mange ganger før". Vel, det gikk ikke så bra. Vi brukte nesten en time tror jeg. Det var helt sykt. 

JEG KASTET OPP PÅ JENTEUTFLUKTEN I UKE 1

Dette var så fælt! Allerede før jeg dro så ønsket jeg å dra på en utflukt helt lik som den vi fikk dra på. Båttur, jordbær, sjokolade og champagne, perfekt eller hva? Jeg ble utrolig glad da vi fikk vite at vi skulle akkurat dette, men det var ett problem... Jeg var skikkelig fyllesyk, og det var ganske mange bølger denne dagen. I det vi satt oss ned og fikk servert champagne måtte jeg kaste meg ut over kanten på båten, og der ble jeg liggende en stund mens jeg fikk et lite hyggelig møte med gårsdagens festligheter. 


Her drikker jeg brus og later som om det er champagne, haha. Jeg klarte ikke se på flasken med alkohol en gang.

MATEN VI FIKK VAR SINSSYKT GOD

Det går nesten ikke en dag uten at jeg savner maten vi fikk til lunsj og middag. Jeg ble skikkelig overrasket over hvor mye sunn mat vi fikk, og jeg endte opp med å spise masse jeg aldri hadde spist her hjemme i Norge. Den første dagen fikk vi for eksempel noe biff-kjøtt og jeg spiser nesten ikke kjøtt fordi jeg synes det er ekkelt og sjelden smaker veldig godt. Dette var noe helt annet! Det var så sykt godt! Vi fikk også noen burgere som var helt insane gode. DEt var absolutt favoritt-middagen min hehe. Annet enn dette fikk vi reker, wok, fisk, vårruller, pølser, pizza, salat, pasta og sikkert mye mer jeg ikke husker på. Det var alltid to forskjellige retter på bordet, og de tok alltid hensyn om det var noe vi ikke kunne spise. 

CREWET VAR VERDENS BESTE

Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor fantastiske crewet rundt oss var. Hvis jeg skal være ærlig så savner jeg omtrent hele crewet masse. De var så fine, snille, søte, morsomme og tok skikkelig godt vare på oss. Det var så moro på premierefesten for da fikk jeg endelig møte de jeg snakket med i telefonen hver dag! All kommunikasjon i form av beskjeder under innspilling gikk via telefonen, og jeg ble så glad i de som ringte meg selv om jeg ikke ante hvem de var. Derfor var det så moro å endelig møte dem! Gled dere til å tilbringe tid med crewet neste år for dere som skal dit. Forhåpentligvis for deres del får dere mange av de samme som vi hadde i år, da er dere heldige ❤


Svanhild, meg, Sofie og Rebecca. Svanhild og en som heter Jonas reise ned med oss, og Svanhild var en av "barnevaktene" våre der nede. 

JEG BLE BITT AV ET INSEKT SOM SUGDE BLOD AV HALSEN MIN

DETTE VAR HELT FORFERDELIG! Vi satt oppe i loungen i påskeuken, og i løpet av de første ukene hadde vi lagt merke til noen store insekter som lagde helt sykt ekle pipelyder. De hadde lange taggete følehorn og var bare sykt ekle. Jeg trodde egentlig de var helt harmløse, men der tok jeg grundig feil. Tilbake til historien. Vi satt i loungen og plutselig hørte jeg en ekkel, skjærende pipelyd som jeg trodde kom fra øret mitt. Jeg gned meg i øret, men ingenting skjedde. Så kjente jeg at noe stakk meg hardt i halsen like under øret, og da jeg skulle børste det bort satt det fast! Det viste seg å være dette ekle, store insektet som hadde bitt seg fast og satt og sugde blod fra halsen min! Jeg tok tak i det, rev det av halsen min og kastet det ut på gulvet som en spontan reaksjon. Jeg hadde seriøst bitemerker på halsen! Det var så ekkelt. Jeg løp rett bort til bartenderen for å spørre om den var giftig, men han bare lo av meg og sa at den heldigvis ikke var det. 

PETTER FALT I BASSENGET MED MIKROFON PÅ

Dette skjedde allerede den første uken. Vi fikk streng beskjed om å holde mikrofonene unna vann da disse koser ganske mye penger. Petter skulle klatre ut via en av solsengene på Fortuna og klarte å falle bassenget! Han kom seg opp like raskt som han falt ut, og alt gikk bra. Det hele var bare veldig morsomt, og Rebecca ga han navnet plaske-Petter som har blitt hos han siden. 

VI DRAKK MER ENN TIDLIGERE SESONGER

Hehe, dette overrasket meg veldig. Vi og produksjonen slet veldig med å finne en løsning som gjorde at vi kunne drikke og kose oss, men ikke bli så fulle at de ikke kunne bruke det de filmet. Vi prøvde ganske mye forskjellig, men det er ikke så lett som man tror. Hvis baren må stenges fordi en person blir for full så er det kjedelig for resten som ikke en gang har rukket å bli brisne. Vi var så veldig på det å chugge i begynnelsen, og det var vel der mye gikk galt i forhold til at noen tålte det, mens aldre ikke gjorde det. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NOEN ENKLE RÅD TIL BLIVENDE STUDENTER

Det å begynne å studere innebærer så utrolig mye mer enn bare selve studiet. Ja, du har valgt en vei mot fremtiden. Du begynner på en utdanning som forhåpentligvis skal hjelpe deg på vei til drømmejobben en dag. I løpet av denne tiden kommer du til å lære utrolig mye! Du vil lære morsomme ting innenfor pensum, du vil lære mye kjedelig som du tenker at du aldri kommer til å få bruk for og du vil antakeligvis lære mye om deg selv. 

Det første jeg vil si til dere, som kanskje er litt for sent for noen (beklager det). Vær så snill, for din egen del, ikke begynn å studere bare for å gjøre det. Ikke begynn å studer fordi du føler deg presset av foreldre, venner eller samfunnet. Gjør det du føler er rett. Det er ikke nødvendig å bruke masse tid og penger på et studie du ikke trives på og som du ikke kommer til å bruke i fremtiden (selv om man som regel kan få bruk for det meste i en eller annen sammenheng). Når det er sagt er det ikke noe galt i å starte på et studie du tror er rett for så å finne ut at det ikke er hva du ønsker. Det er ingen skam å snu, noen gang!

Husk på at studietiden er en veldig sosial tid, og mitt aller beste tips til deg er å sosialisere deg så mye som mulig i begynnelsen. Da jeg startet på mitt aller første studie var jeg med på lite i fadderuken, og tok ikke initiativ til kontakt med særlig mange av mine medstudenter. Da de jeg hadde blitt kjent med droppet ut satt jeg igjen alene, og fordi jeg ikke hadde lagt en innsats i å bli kjent med noen av de andre satt jeg der alene. På denne tiden var jeg veldig sjenert, og jeg følte meg utrolig utilpass i det som virket å være en sammensetning av flere grupper. Jeg tenkte at det ikke spilte noen rolle om jeg ikke ble kjent med de jeg skulle ha forelesninger med fordi nesten alle vennene mine bodde i Oslo uansett. Det angrer jeg på den dag i dag, og selv om studiet ikke var rett for meg i utgangspunktet spilte det at jeg ikke hadde noen venner på studiet inn da jeg valgte å slutte. 

Da jeg startet på studiet jeg alltid har villet begynne på, nemlig journalistikk hadde jeg lært litt av mine feil. Jeg ble med på mer i fadderuken og følte at kontakten med de fleste i klassen var god, og det gjorde at jeg trivdes veldig mye bedre. Det var sosialt, og det skal studietiden være. Ta i mot mitt tips, og bli med selv om du egentlig ikke vil eller tør. Det betyr ikke at du trenger å drikke alkohol, men bli med og hold ut selv om resten av gjengen tror de fortsatt er i Magaluf. Det vil være verdt det til slutt. 

Bruk tid på studiet ditt. Engasjer deg. Ta på deg verv. Dra på forelesningene. Bruk kollokviegruppen din for det den er verdt, dere lærer mye av hverandre. Ha det gøy, og kos deg! Dette er første steg på veien til drømmejobben din ❤

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET GIKK OVER ALL FORVENTNING

God morgen! Det ble forholdsvis tidlig kvelden på meg i går, til tross for en morsom kveld. Jeg var som jeg skrev i går på Latter for aller første gang. Det var standup ute på Latter, og jeg var ganske spent siden jeg fort kan bli ganske klein av folk som skal være morsomme. Det gikk over all forventning, og herregud så moro jeg hadde det! Jeg lo gjennom hele opptreden til en komiker jeg dessverre ikke husker navnet på. Han ble spontant en del av showet, og jeg er så glad for det! Altså, jeg husker ikke sist jeg lo så mye på en kveld.

Marte og jeg ble sittende der i noen timer etter at showet var ferdig. Jeg tok meg et par glass vin på starten av kvelden, men skiftet raskt over til vann og ble sittende med brisen min. Det var utrolig hyggelig allikevel, og jeg er veldig glad for at Marte foreslo dette. Til tross for alt det morsomme Oslo har å by på har jeg opplevd svært lite av det. Nå skal jeg definitivt bli flinkere til å gjøre noe ting, og jeg skal absolutt tilbake på en av disse kveldene ute i bakgården der. 


Kjole Samsøe // Belte H&M // Kjede Glitter // Solbriller BikBok // Sko Reebok

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG AVRBYTER KJÆRESTEJAKTEN

Nå revurderer jeg hele denne kjæreste-jakten jeg gikk med på å sette i gang. Jeg vil ikke ha kjæreste, sånn på ordentlig. Noen ganger faller jeg litt for tanken på hvor hyggelig det kan være, og jeg ser hvor lykkelig en annen person kan gjøre deg. Allikevel vil jeg ikke. Jeg kjenner angsten komme bare av tanken på å knytte meg så mye til et annet menneske. Det å skulle være så åpen og sår for en annen person er ikke noe jeg ønsker, i hvert fall ikke nå. 

Ja, jeg er redd for å bli såret. Jeg hater å innrømme dette, både overfor meg selv og overfor alle andre. Jeg hater at jeg er redd for det, og jeg vet at alle sier man må ta risken. What if I fall? But what if you fly? Ikke sant. Nei, jeg faller ikke for klisjeer. Jeg føler heller ikke det er verdt å risikere en helvetes kjærlighetssorg for litt ekstra lykke. Okei, litt ekstra lykke er nok en underdrivelse, men for meg er det verre å skulle gå gjennom en tung kjærlighetssorg en gang til enn hva det er å være alene. Jeg klarer meg fint alene, og jeg er ikke klar for å la et annet menneske få så mye kontroll over meg og mine følelser. Jeg synes ikke det er skummelt å skulle være alene, verken nå, om to år eller fem år. Jeg ser selvfølgelig for meg en fremtid med en mann og kanskje en familie om jeg er heldig, men det er langt frem i tid. Nå blir jeg bare redd av tanken, og hvorfor skal jeg oppsøke noe som gjør meg redd?

Skjer det at jeg møter drømmemannen i morgen og faller pladask vil kanskje alt bli verdt det, men da får jeg ta det når den tid kommer. Jeg skal ikke motsette meg kjærlighet, men jeg vil heller ikke lete etter det. Skjer det så skjer det, og da er det kanskje meningen. Samtidig så har jeg satt i gang dette og da må jeg gi det en sjanse. En date betyr ikke at man er kjærester, så jeg skal gi det et forsøk fordi Morten og Sofie har funnet en de mener er så snill og kjekk. Det høres jo bra ut, så jeg blir jo med. Etter dette setter jeg en stopper for kjærestejakten, så får heller ting skje på en naturlig måte!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE BLIR MIN ALLER FØRSTE GANG

Åh, nå om dagen er sommeren fin dere! Jeg er faktisk seriøs. Torden og pøsregn kan være helt fantastisk, så lenge man slipper å gå ut i det. Det kan faktisk være ganske digg å gå ute i pøsregnet også, så lenge man bare skal hjem og ikke trenger å være verken tørr eller pen. I går hadde jeg egentlig en del planer etter jobb, men de ble rett og slett kansellert etter å ha gått hjem gjennom halve Oslo i tidenes pøsregn. Det var litt digg. Jeg kom hjem, tok av meg alle de våte klærne, tok en varm dusj og satt hjemmelagde, saftige søtpotetchips i ovnen. Mmmm. Så deilig! Jeg tente lys, satt på min nye favoritt-serie og koste meg med søtpotetchips og mangoisen fra Dream Is. En superdigg kveld ❤  

Det blir også denne kvelden! Marte og jeg skal ha en date night, sånn seriøst dette hadde vært en superkoselig date. Vi skal oppleve Oslo, haha. Kvelden starter med standup på Latter, noe jeg gleder meg veldig til! Jeg har faktisk aldri vært på Latter, så dette blir min aller første gang.  Hva kvelden bringer videre er vi ikke siker på, men det finner vi nok ut av!


Kjole HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET FINNES IKKE NOE MORSOMT MED ANOREKSI

Nå er jeg igjen i sjokk og ganske irritert over hvor uvitende og korttenkte enkelte mennesker er. Denne gangen er det takeaway-restauranten Sidhu Golden Fish & Chips England som vekker disse følelsene i meg. Jeg blir kvalm av å lese hvordan de har valgt å reklamere for sin nye, tynne pizzabunn. 

Takeaway-restauranten har valgt å bruke en karikatur av Victoria Beckham med et slags misse-bånd over en beinete kropp hvor det står «anorektisk moteikon». I tillegg har de lagt på en pil mot Beckham og teksten "dette er ikke tynn", og en annen pil mot pizzabunnen som visstnok er beskrivelsen på tynn. Hele greia gjør meg kvalm. Hvordan kan noe se dette som morsomt? For det første er det utrolig respektløs mot en flott dame som til tider har vært veldig skummelt tynn. Det å gjøre narr av at hun er tynn, om det skyldes en spiseforstyrrelse eller ikke er utrolig skamfullt og ikke greit på noen som helst måte! 

De kaller pizzabunnen for Victoria Beckham-bunnen for å illustrere hvor utrolig tynn den er. «Vår nye Victoria Beckham-bunn er kun to millimeter tynn» er også brukt på denne grufulle plakaten. Det hele topper seg når eieren av restauranten går ut i media for å svare på det faktum at Victoria faktisk saksøker kjeden, noe jeg støtter henne fullt ut i.

 

A post shared by El Maz (@eslomaz) on

 

"It pushes the boundaries and encourages people to come in and try the pizza. People will remember it and tell their friends about it. It gets a lot of smiles off people and that is what we want."

Han klarer å lire ut av seg en del uttalelser for får meg til å lure på hvilken verden han lever i. Han sier blant annet at han og staben har full forståelse for alvorligheten av spiseforstyrrelser, men at han ønsker at kundene skal se det hele i kontekst og at det er ment som en morsom greie. Ja okei, en spiseforstyrrelse som kan forårsake beinskjørhet, forstoppelse, nyreskader og i verste fall hjertestans. Du kan faktisk ikke gjøre dette morsomt i noen kontekst. Dere burde lagt dere flate, skammet dere og fjernet plakaten som i utgangspunktet aldri burde blitt laget!


 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ER DET IKKE PÅ TIDE AT VI SER MENNESKET?

Jeg reagerte som andre sterkt da jeg leste om hetsen Sophie Elise og motspilleren hennes fikk i kommentarfeltet under YouTube videoen deres. Jeg registrerte alt som skjedde i etterkant. Jeg leste avisartiklene, blogginnleggene, kommentarene og poster på sosiale medier. Er dette virkelig? Skjer dette på ordentlig? For å være helt ærlig kunne jeg ikke forstå det. Jeg var sjokkert, og jeg var sint. Allikevel tok det flere dager før jeg valgte å uttale meg om saken. Jeg fikk melding av en venn som synes jeg burde skrive om saken. "Nå er det så lenge siden, det blir rart å plutselig skrive noe nå". Det var min første respons. Så fikk jeg tenkt meg litt om... Nei, det er ikke rart å skrive om dette nå. Det er aldri for sent å stå opp for det man tror på, si det man mener og motsette seg hets, diskriminering, rasisme og nazisme. Det er aldri for sent å bruke stemmen sin!

Jeg er naiv. Det er det første jeg skal innrømme. Jeg trodde ikke det å publisere en video av en mørkhudet mann og en hvit kvinne ville skape sterke, negative reaksjoner. For å være helt ærlig tenkte jeg ikke over dette. Jeg så musikkvideoen og tenkte, for en kul video. Er det jeg som lukker øynene til vanlig og ikke ser hva som foregår i landet vårt? I så fall må jeg få åpnet de med en eneste gang. Jeg skal aldri lukke øynene for virkeligheten. Aldri. Det foregår rasisme i forskjellig grad hver eneste dag, hele tiden. Skulende blikk sendes fra den eldre damen med pelskåpe og perlekjedet mot den mørkhudede moren og hennes to barn i butikken. "Sånne som dem". "Hvor er du egentlig fra?" "De hører ikke hjemme her." 

Skjermdump YouTube

Jeg har vært så priviligert at jeg aldri har måttet beskytte eller forsvare min identitet og min hudfarge, og det gjør vondt å se at mennesker rundt meg stadig må gjøre nettopp det. Er det ikke på tide at vi ser mennesket? Dere lar farge på huden avgjøre hva dere mener om en person. Det er jo bare helt latterlig! Hvilken rolle spiller det? Hvilken rolle spiller det hvilken farge man har på hud, øyne eller hår? Vi er fortsatt mennesker alle sammen, og vi er alle like mye verdt. Jeg blir så lei meg, og det verker i hjertet mitt når jeg innser hvor vanlig dette er og hvor stort hatet er. Jeg blir lei meg på vegne av alle som må stå strake i ryggen og tåle dette hver eneste dag bare fordi de ser ut som de gjør. Jeg er lei meg på grunn av hatet. Jeg er lei meg fordi dere er så sinte og lar det gå utover andre. Hva er det med den mørke hudfargen som gjør deg så sint? Hva gjør at du blir så blendet av hat at du ikke klarer å se kunsten og kjærligheten i videoen?

YouTube og Vevo valgte å stenge kommentarfeltet på YouTube fordi det som står skrevet ikke er forsvarlig. Da er det snakk om ganske grove kommentarer. Det at slike tiltak må settes i gang viser hvor stort dette problemet er, og det får meg til å tenke. Tenk at en nynazistisk gruppe fikk demonstrere og gå marsj i en norsk by for bare noen dager siden. Tenk at de var så mange. Tenk at dette er de samme menneskene som hater motspilleren til Sophie Elise fordi han er mørkhudet, og de samme som hater henne fordi hun spiller forelsket i han. Tenk at dette skjer i 2017.

Skjermdump Youtube

Nå må vi virkelig ta oss sammen, bruke stemmen vår, bruke fornuften vår og stå imot alt dette hatet! Vi kan ikke la dette skli forbi, og derfor er jeg utrolig glad for å se at mediene skriver om dette. De skriver ikke en sak, men to saker og tre saker. De følger opp, fordi vi skal ikke la dette bli en vanlig ting. Når slike kommentarer dessverre publiseres skal vi i hvert fall skape en helvetes motreaksjon, og det er akkurat de vi gjør nå. 

6 GRUNNER TIL Å IKKE BLI BLOGGER

Det er mange fordeler ved å ha blogg, og jeg har nevnt mange av disse grunnene i innlegget om hva som er det beste med å ha en offentlig dagbok. Jeg synes det er veldig gøy å blogge, men som med alt annet har blogg også en bakside. 

FOLK (TROR DE) VET ALT OM DEG 

Det er forskjell på bloggere, noen deler mer enn andre, men det vi har til felles er at folk tror de vet alt om oss. De vet ofte mye. Jeg har for eksempel delt en god del personlige ting med dere, og det gjør at mennesker jeg ikke kjenner vet veldig mye om meg. Det finnes også de som tror de vet alt, og det merket jeg også veldig godt i forbindelse med Paradise Hotel. Anonyme mennesker skriver kommentarer og påstår at de vet ting om meg som ikke stemmer i det hele tatt, og dette gjelder nok mange andre også. Her kan man jo ta gossip-sidene på Jodel som et eksempel. Der er vel 98% av ryktene bullshit.

SKRIVESPERRE

Det aller verste med å være blogger er de periodene hvor skrivesperren tar over hjernen min. Jeg får helt panikk, og det virker som hjernen min motsetter seg kreativitet jo mer jeg prøver. Jeg får en skikkelig vond følelse hver gang fordi jeg vil jo skrive! Jeg mener, føler og tenker mye, men noen dager nekter hjernen min å samarbeide så jeg sitter og stirrer på tastaturet i timesvis i håp om at det skal løsne.

SNIKFOTOGRAFERING

Dette er veldig irriterende. Jeg vet at flere bloggere har skrevet om dette i det siste, og det forstår jeg utrolig godt! Det er skikkelig frekt, og det er veldig unødvendig. Hva får du ut av et bilde av meg som står og venter på grønt lys liksom? Jeg kan forstå at det er morsomt å ta et snikfoto om jeg går ut fra doen på Olivia med dopapir hengende fra skoen liksom. Ha ha, se på hun bloggeren som har papir under skoen. Det er fortsatt ikke greit, men kan jeg forstå mer enn dere som står fem meter unna og tar et bilde av meg som ikke gjør noe annet enn å eksistere. Det er rart. Hvis du virkelig vil ha et bilde så kom bort og spør meg, det er jo bare kjempekoselig! Snikbilder er en ting, men snikfilming er egentlig det verste. Jeg blir så irritert, jeg. 

NÅR DU BLIR STYGG PÅ BILDER UANSETT VINKEL

Det er dager med skrivesperre og det er dager med bilde-sperre. Noen ganger får jeg bare ikke til å bli pen på bilder, uansett hvor bra sminken, håret og antrekket er. Jeg prøver meg på de faste, sikre positurene, men neida. Det ser ut som jeg hater livet og ikke har sovet på fem døgn. 

VENNENE DINE BLIR DRITT LEI

Hei, vennene mine! Neida, dere er veldig tålmodige og jeg forstår at dere blir lei. Det har seg jo slik at om man skal sosialisere seg med en blogger skal det meste dokumenteres. Jeg er også sleip nok til å utnytte en hver form for sosialisering til å få noen til å ta litt bilder av meg. Det verste er kanskje når vi er ute og spiser, og alle må vente til jeg har knipset tjue bilder av bordet. Sånn vær så god, nyt den kalde maten deres ❤ 

ALLE HAR EN MENING OM DEG OG DET DU SKRIVER

Det er ikke bare bare å skrive blogg når alle skal ha en mening om deg og det du skriver. Det gjør at jeg tenker meg om et par ganger før jeg publiserer noe, selv om jeg er 100% sikker på at dette bør publiseres og at jeg står for det. Allikevel blir det til at jeg går en runde med meg selv og tenker gjennom om det er verdt det? Hvis jeg får en skyllebøtte fra halve Norge, er det da nødvendig? Det blir som alltid ja, fordi jeg står for det jeg skriver og det jeg mener, men det er litt stress at alle skal pirke så veldig på alt man gjør hele tiden. Samtidig elsker jeg at dere engasjerer dere, og til alle som formulerer seg på en ordentlig måte - tusen takk! Jeg tar gjerne en diskusjon, og vi kan godt være enige om å være uenige, men de som pøser ut med dritt fordi de er uenige i det jeg skriver kan være veldig irriterende.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

I GÅR FIKK JEG ET ANFALL I OFFENTLIGHETEN

I går opplevde jeg noe veldig ubehagelig. Denne gangen var det min egen skyld, ingen fulgte etter meg hjem i mørket. Marte og jeg var skikkelig gira på en frisk smoothie og gikk inn på Byporten for å skaffe oss nettopp dette. Jeg merket at jeg begynte å bli svimmel i det vi gikk inn på det lille, trange senteret. Vi fortsatte å gå innover, tok plass i køen til Smoothie Xchange og plutselig begynte jeg å svette. Altså, jeg svettet på steder jeg ikke visste man kunne svette og jeg slet med å puste. Jeg prøvde å ikke vise noe av dette, og det eneste jeg ville gjøre var å løpe ut for å få luft. Vi stod litt unna resten av køen mens vi ventet på smoothien, men det hjalp ikke.

Det var som om jeg fikk et lite panikkanfall, jeg følte meg fanget og beglodd. To unge jenter i begynnelsen av køen stod med telefonene rettet mot meg og hvisket til hverandre, før de kikket på meg og så på telefonen sin. Vanligvis bryr det meg ikke så mye, men sammen med resten ble det mye. Jeg ble stående med en ekkel følelse av at alle stirret på meg, selv om de aller fleste var opptatt med egne ting. Det var bare skikkelig ekkelt, og det var ikke før jeg hadde tilbragt litt tid utendørs og kommet meg unna folk at jeg endelig ble meg selv igjen. 


Det endte jo bra, blid og fornøyd med smoothien min hehe. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG PRØVER NYE TING PÅ SOVEROMMET

Annonse

Nå har jeg prøvd noe nytt på soverommet, og det er jeg veldig fornøyd med. Husker dere jeg fortalte at jeg endelig begynner å få orden på rommet mitt? Jeg har sett lenge etter noe som kan passe på veggen over sengen min, og nå har jeg endelig funnet det og fått det på plass! Jeg bestilte noen bilder fra Desenio, de har jo så mye fint. Jeg satt i flere timer, og måtte faktisk dra til en venninne for å få hjelp til å velge ut hva jeg skulle ha fordi jeg ikke klarte å bestemme meg. Jeg satt med rundt 20 bilder i handlekurven, haha, men så mange trenger jeg jo ikke... Jeg fant ut av det til slutt og valgte disse tre! Det er noe med fargene som gjør meg skikkelig glad. Den duse rosafargen og den fine turkise og blå kombinasjonen. 

Nå er jeg så heldig å få lov til å dele ut en RABATTKODE til leserne mine! Fra og med i dag får dere 25% rabatt på alle posters fra Desenio ved å bruke koden SVEINSDOTTIR frem til og med 10. august. Nå er det bare å shoppe i vei! Det finnes mange forskjellige kategorier og størrelser, og du kan også kjøpe med rammer. Rabattkoden gjelder kun posters, ikke handpicked og rammer. 


 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

  

FOOD TRUCKS, SMOOTHIE OG SOMMERKJOLE

Hola! Jeg aner ikke hvorfor det ble spansk i dag, men det kan være fordi jeg går rundt og later som om jeg er i varmere strøk. Reiesyken har tatt helt overhånd hos meg, og jeg har gått rundt i verdens søteste sommerkjole (som hadde passet perfekt inn i for eksempel Hellas) og vurderer å ta inn på hotell. Veldig rart, jeg vet, men jeg kjeder meg ihjel her! Herregud, så kjedelig livet mitt er noen ganger. Jeg er ekstra flink til å legge vekt på de dagene hvor det kanskje ikke skjer aller mest, så egentlig har jeg det ganske bra altså. Jeg er bare rastløs. 

Marte og jeg var en tur i byen i stad uten at noen av oss egentlig visste hvorfor. Marte skulle ha tørrsjampo og hårspray, noe som tok to minutter, og etter at det var i boks vandret vi rundt uten mål og mening. Det mest fornuftige vi gjorde var å motstå frityr-lukten som strømmet ut fra McDonald's og kjøpe oss en smoothie i stede. Det er egentlig litt deilig med dager hvor man ikke har noe man må gjøre. De dagene helt uten planer hvor du kan ende opp med å sitte på en benk i sentrum og drikke smoothie i et kvartes tid. I dag har vært en slik dag. 


Kjole HER // Veske Mango

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

30 SPØRSMÅL OG SVAR

Jeg tok min faste leserunde på bloggene jeg leser daglig, og fant et morsomt innlegg hos Fitliving! Hun svarer på 30 spørsmål, som alle gjør at man blir litt bedre kjent med personen bak bloggen så nå skal jeg låne idéen og gjøre det samme. 

1. Hvor gammel er du ? Jeg er 22 år, og blir 23 år gammel om to og en halv måned!

2. Hvor høy? 1.68

3. Stjernetegn? Jeg er Skorpion, og det passer meg skummelt bra. Jeg er virkelig en skorpion, hehe. 

4. Når står du opp i hverdagen? Det varierer litt, men som regel pleier jeg å stå opp mellom klokken åtte og ni. 

5. Og i helgene? Jeg våkner ofte av meg selv rundt halv ni med mindre jeg er supersliten. Det kan være jeg sover til nærmere tolv på tunge dager, haha. 

6. Favorittsang akkurat nå? Jeg har blitt helt hekta på Påfulg med Karpe Diem igjen. Plis spill den på Findings ❤

7. Har du tatoveringer? Nei, men jeg hadde lenge lyst på det. Jeg hadde store planer om å tatover Hakuna Matata, herregud så glad jeg er for at jeg ikke gjorde det!!! Gjett om jeg hadde angret den dag i dag. Jeg trives godt uten tatoveringer jeg. 

 8. Hva var det siste du spiste? Havregøt med Cottage Cheese, som jeg elsker ❤

9. Hva var det siste du drakk? Pepsi Maxen Sofie satt igjen i kjøleskapet før hun dro til Portugal, hehe. Skal kjøpe ny innen du kommer hjem, lover.

10. En hemmelighet om deg? Jeg holdt på å stryke i historie av alle ting på videregående fordi jeg ikke gadd å bry meg. Veldig lurt, ikke sant? Heldigvis skjerpet jeg meg og gikk ut med en 5'er!

11. Har du noen gang vært forelsket? Yes

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er blå og hvit. Jeg hadde akkurat kjøpt ny, og to dager senere ser jeg at det står enda en helt lik tannbørste i holderen. Da hadde Morten klart å kjøpe helt lik tannbørste som meg. Bra jobba, haha. 

13. Hva hører du på akkurat nå? Gossip Girl som står på i bakgrunnen her. 

14. Er det noen du savner? Jaaaa, mange! Jeg savner allerede Sofie, haha. Jeg har jo nesten ikke sette henne på en måned. Så savner jeg familien min, og sikkert mange andre også.

15. Favoritt quote? Hm... Du vet ikke før du har prøvd, kanskje? Er det en quote?

16. Høy eller lav musikk? Det kommer jo helt an på situasjonen, men jeg synes det er mer irriterende med for lav enn for høy musikk på generell basis.

17. Hvor drar du når du er trist? Da jeg bodde hjemme pleide jeg å dra ned til havet, det var veldig fint. Nå har jeg ikke et sted. Der jeg bodde før lå det en park rett bak leiligheten så jeg pleide å dra dit, men nå har jeg ikke sted. Jeg er heller ikke så trist, så det er vel et godt tegn!

18. Favorittfarge? Rosa ❤ Og blå. Jeg klarer ikke å bestemme meg helt.

19. Hvem snakket du med sist? Det var Marte. Vi snakket om hvor sykt flinke vi har blitt til å trene (har trent fire ganger hehe), og at vi skal bytte bakgrunnsbilde på mobilen fra en tid vi så amazing ut for å inspirere oss selv fra å motstå sjokolade.

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Økonomisk frihet, haha. Er det kleint å si? Jeg vil kunne ha en økonomi som tillater meg å gjøre det meste jeg vil som for eksempel å kunne reise. Jeg er så reisesyk.

21. Hva var det siste du kjøpte? Sikkert mat. 

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Nå er bakgrunnsbildene endret. Så ser jeg bare på de hver gang jeg vil ha sjokolade og bare nei" Haha. 

23. Hva skal du gjøre til helgen? På fredag har jeg fri og står uten planer foreløpig. På lørdag skal jeg jobbe og i bursdag til en venninne, noe jeg gleder meg veldig til!

24. Drømmereisemål? Maldivene, Los Angeles og Australia!

25. Hvordan er du som venn? Jeg er veldig lojal, og kanskje litt for ærlig til tider hehe. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Stress! Jeg kan ligge å stresse over alt mulig rart og det gjør at jeg ikke får sove. Det er skikkelig irriterende. 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Jeg er nok ganske sikkert en Kourtney. 

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Gossip Girl og Friends ❤

29. Hvilken bok leste du sist? Jeg leste To søstre av Åsne Seierstad. Den er riktignok ikke lest ferdig, men den er så spennende!!! Anbefales.

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Da skal jeg på jobb...

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

OVER 50 000 HAR LEST DETTE

Det er helt sykt rart å tenke over at hver leser faktisk er et menneske. Det er en person som har gått inn på min blogg for å lese det jeg skriver. Nå har jeg samlet noen av mine aller mest leste innlegg. Noen av de er jeg veldig stolt av og veldig fornøyd med, som for eksempel "Vi kvinner er mer enn noe du kan penetrere" og "Til deg som vil være et godt forbilde". Andre har vært relevante i forhold til hva som er aktuelt, som for eksempel "Kevin + Andrea". Noen av innleggene er litt mer tilfeldig, men her kommer i hvert fall mine åtte aller mest leste blogginnlegg. 

1. JEG SØKER KJÆRESTE 

Dette innlegget er lest over 50 000 ganger! Det er veldig, veldig, veldig mange ganger. Her er det snakk om unike lesere, og det er litt gøy. Dette er jo et innlegg som ble delt veldig mange ganger, så det forklarer nok den saken. Det har faktisk hatt 56226 unike lesere!

2. KEVIN + ANDREA

Jeg skrev dette innlegget på et tidspunkt hvor det var mange som trodde det var noe mellom meg og Kevin. Vi hadde en god tone på Paradise, og han bodde (som nå) alltid her når han var i Oslo. Det er naturlig at spørsmålet kom opp, og fordi dette var samtidig som Paradise gikk på TV fikk det naturlig nok en del oppmerksomhet. Til tross for det har jeg måtte avkrefte dette veldig mange ganger i senere tid, haha. 

3. JEG KAN DELE EN SKIKKELIG GLADNYHET

Wiii, dette er innlegget hvor jeg delte at jeg hadde blitt Side2-blogger! Dette innlegget er jeg så glad i fordi det beskriver en ekte glede jeg ennå kjenner på. Jeg er så takknemlig og glad for å ha blitt en del av den fine Side2-gjengen, og det var veldig moro å få dele dette med dere!

4. JAKKEN MIN

I dette innlegget forteller jeg egentlig bare hvor skinnjakken min er fra. Jeg får fortsatt veldig mange spørsmål om dette, og jeg forstår det fordi den er kjempekul! 

5. NÅR TING IKKE ER PÅ TOPP

Her var det mye som skjedde på en gang, og det gikk veldig innpå meg akkurat den dagen. Dere forstår mer om dere leser innlegget uten at jeg skal rippe opp i det der igjen... 

6. TIL DEG SOM VIL VÆRE ET GODT FORBILDE

Dette innlegget er jeg fornøyd med, og jeg mener det har et viktig budskap. Det å være et godt forbilde kan være så mye forskjellig, og det å ta andre for å ikke være det gjør ikke at du blir et bedre. Les!

7. VI KVINNER ER MER ENN NOE DU KAN PENETRERE

Her var jeg så utrolig provosert!!! Nå skal det sies at personen som kom med kommentaren og nevnes i dette innlegget har unnskyldt seg, og jeg tror virkelig på at han ikke mener dette i virkeligheten. Jeg fikk et helt annet inntrykk av han som person da jeg møtte han, og han virker kjempegrei! Uansett, dette var siste dråpe i et allerede veldig fullt beger og her rant det over. LES LES LES. 

8. VIDEO - FLEIP ELLER FAKTA MED MARTINE OG REBECCA

Åååh, som jeg savner Rebecca og Martine når jeg ser denne. De koser seg på Rhodos begge to, og jeg gleder meg til de er tilbake i Oslo så vi kan henge sammen igjen. Aller helst skulle jeg vært med de på den greske ferieøya, men det passet seg ikke for min del dessverre. Her deler vi hemmeligheter og tuller litt, haha. Bli bedre kjent med alle tre i denne videoen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK FÅR DU EN HØSTKLAR GARDEROBE

Reklame - inneholder annonselenker

God morgen! I dag begynner jeg sent på jobb, men jeg skal rekke å trene og få blogget litt før den tid. Jeg gjorde ikke noe som helst produktivt i går. Hele dagen gikk med på å se på Gossip Girl, drikke kaffe og loffe rundt i ullgenseren min og kosesokker. En deilig søndag med andre ord. Det jeg også er veldig flink til å bruke søndagene mine på er å nettshoppe. I går satt jeg og bladde gjennom mange forskjellige sider og fant masse fint jeg ønsker meg til høstsesongen. 

Vi er bare i august, men tiden flyr avgårde og plutselig er det høst. Jeg gleder meg skikkelig fordi høsten er den vakreste årstiden i mine øyne. Luften blir klar og fin, høstfarger dukker opp på både trær og klær. Jeg er utrolig glad i høstklær, typisk ullgensere, kåper, skinnjakker, jeans og det som hører med. Jeg gleder meg allerede til det blir kaldt nok til å kunne legge bort sommerkjoler og finne frem kåpene! Jeg har laget en liten guide til hvordan dere kan gjøre garderoben deres høstklar på et blunk! Statement t-skjorter, store gensere, kåper og skinnjakker, jeans, sko og alt du trenger for en gjennomført høstgarderobe.  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 

13. HER 14. HER 15. HER 16. HER

17. HER 18. HER 19. HER 20. HER

21. HER 22. HER 23. HER 24. HER

25. HER 26. HER 27. HER 28. HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JUICY PARADISE-HENDELSER SOM IKKE KOM PÅ TV

Nå skal jeg dele litt juicy stuff med dere som ikke ble vist på TV! Dette er ikke noe kjedelig "vi spiste dette til middag"-greier, men en del morsomme og interessante hendelser som ikke fikk tv-tid i løpet av årets sesong. En del ble jeg overrasket fordi det kunne vært ganske morsomt, og noe er jeg glad for at ikke ble tatt med... 

HENOTE HOLDT SEXY-KURS FOR MEG FØR MR. OG MISS PARADISE... Jeg fikk helt panikk i uke 7 da det var klart for det jeg hadde gruet meg til helst siden jeg takket ja til å være med, nemlig Mr. og Miss Paradise.konkurransen! Da vi fikk utdelt oppgaven viste det seg at del to inneholdt et slags show med partneren, og Kevin og jeg lagde verdens kleineste danserutine, haha. Jeg ble SÅ lettet da vi ikke kom videre fordi jeg visste at vi var trygge uansett. Jeg ville allikevel forberede meg fordi jeg regnet egentlig med at vi skulle gå videre fra første runde. Det endte med at jeg gikk over gangen til Henote for å få hjelp. Herregud, vi har ledd så mye av dette i ettertid, og selv om jeg er glad for at det ikke kom på tv hadde det vært morsomt med et gjensyn. Hun hadde nemlig et lite sexy-kurs med meg i et forsøk på å lære meg noen sexy dansemoves jeg kunne bruke i konkurransen. Hun stilte seg opp i croptop og sting og prøvde å lære meg sexy hoftebevegelser haha herregud det var moro!

KEVIN OG JEG HOOKET ANDRE KVELDEN SOM PARTNERE... Hehe, dette ble ikke tatt med selv om jeg var sikker på at de skulle kjøre på. Den første kvelden som partnere var kjempekoselig, og begge lo litt av at vi lå og koste i form av å holde rundt hverandre og stryke litt på rygg fordi ingen av oss hadde gjort dette med vår forrige partner. Dagen etter var det fest, og det endte med litt uskyldig hooking da vi la oss. Det jeg ikke visste var at han da hadde satt seg dette målet om å ha sex med meg på Paradise, haha. Det så jeg ikke før episoden ble vist på tv, og kjenner det er veldig greit at han ikke nådde det målet altså! Det var faktisk mye hooking mellom oss, men de tok bare med en gang på tv tror jeg. 

JEG FALT OG KUTTET ALBUEN PÅ EN FEST... Dette var så trist! Dette var i uke ti tror jeg, Sofie hadde røket ut like før og jeg var ganske lei meg. Jeg klarte å ha en morsom fest allikevel, og vi satt sånn ti stykker i badekaret på Alegria og plasket i vei. Da vi skulle legge oss måtte jeg inn på Alegria for å hente tingene mine, og nettopp fordi vi hadde plasket over hele rommet var gulvet fullt av såpevann. Jeg hadde hendene fulle av ting i det jeg skled på gulvet og hadde dermed ingenting å ta meg imot meg. Det endte med at jeg falt bakover og landet rett på rumpa og tok meg imot med albuen min. Jeg var kjempeflau og planla å snike meg ned i Bungalowen uten å si noe til noen selv om det gjorde helt sinnssykt vondt. Det gikk jo ikke fordi blodet fosset ut av albuen min, og jeg skulle gå ned sammen med Petter, Ida og Morten. Jeg tror det var Morten som hadde med seg et slags førstehjelp-sett eller noe. Han bandasjerte i hvert fall armen og så satt jeg Grunde ansvarlig for å rense det og skifte bandasje hver dag, haha. Fine guttene som tok vare på meg ❤ Jeg har faktisk fortsatt arr fordi jeg ikke ville dra til legen å sy, hehe.  

PETTER OG JEG HADDE EN STOR KRANGEL I UKE TRE... Jeg gru-gledet meg skikkelig til å se togafesten i uke tre på tv fordi Petter og jeg hadde en kjempestor krangel den kvelden. Martine som bodde på rommet ved siden av hadde faktisk hørt oss fordi begge ropte så høyt, haha. Den kom ikke på tv, og jeg ble litt lettet, men samtidig hadde jeg gledet meg til å se den fordi det faktisk var Petter som var verst av oss for en gangs skyld! Da vi kom på rommet den kvelden begynte han å mase om jeg kom til å bytte han ut for Aleksander eller Morten, noe som var veldig rart fordi jeg hadde ikke det i tankene en gang. Det hadde ikke gitt noen mening. I hvert fall så var han ganske sur og litt sjalu fordi jeg klina med alle andre enn han og blablabla, og da ble jeg irritert og så ble det en stor fyllekrangel ut av det. 

BARTENDEREN OG SOFIE VAR BESTEVENNER.. Bartenderen/brevmannen vår Manuel var så skjønn! Både Rebecca og Sofie ble best buds med han, og de snakket om hundene hans og masse greier. Altså, Sofie og Manuel ble omtrent bestevenner i løpet av de første ukene. Det var så søtt da Sofie røk ut, fordi hun hadde skrevet om Manuel på speilet i Bungalowen hun bodde i! På vei opp derfra møtte vi på Manuel som skulle ned og se på det, og han var så trist fordi hun hadde røket ut. Det var forresten kjempesøtt da hun kom inn igjen også. Da de møttes igjen stod begge med tårer i øynene og ga hverandre tidenes lengste klem, haha så søte. 

JEG VISSTE AT KEVIN VAR MORDEREN I PÅSKEUKEN... Uff, dette har jeg dårlig samvittighet overfor Grunde, men der inne må man være kynisk og det var jeg så til de grader. Etter at mordet på Aleks hadde skjedd og alle var samlet opp i loungen igjen skulle jeg på do, og møtte på Kevin nede i gangen på vei opp fra sync (det rommet vi snakker i alene). Jeg husker at jeg sa til han noe sånt som at "jeg vet at du er morderen, jeg kommer ikke til å si noe, men vi må snakke med André for han nevnte at det kunne være deg". Han nektet selvfølgelig, men jeg skjønte det. Han var ikke oppe og danset med de fleste av oss, og jeg og Henote møtte han på vei opp fra bungalowene etter at vi hadde vært på do nok en gang, så alt ga mening. Dessverre kunne jeg ikke risikere at han ble sendt hjem, hello min allianse liksom, så jeg startet damadge control med en gang og da noen foreslo Grunde kjørte jeg på med det og overanaslyserte alt han gjorde for å bruke det som argument til hvorfor ha kunne være morderen. Jeg husker jeg sa til Sofie samme kveld som mordet skjedde at det var Kevin, men hun var så søt og naiv og nektet for at Kevin kunne ha gjort det. Uansett, det er derfor jeg kikker på Sofie og smiler så fornøyd i det vi ser at Kevin reiser seg og forteller at han er morderen. Jeg satt og sa på sync at jeg var sikker på at det var Kevin, men at jeg skulle legge skylden på Grunde og jeg er veldig glad for at dette ikke ble tatt med på tv. Det hadde blitt et helvetes kaos i kommentarfeltet her og der, så jeg er glad for at klipperne sparte meg for den hetsen hehe takk. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HAR JEG ET ALKOHOLPROBLEM?

Du vet ikke om du er alkoholiker før du drikker en slurk og ser om du klarer å stoppe eller ikke. Det hjelper ikke å kutte ut alkoholen helt, du må smake på den og se om du klarer å la være å fortsette. Dette var det en leser som skrev til meg da jeg fortalte hvor mye det fristet å være med vennene mine ut på byen for et par helger siden da min hvite måned nærmest seg slutten. Jeg tenkte at det var en person som hadde misforstått litt, men nå skjønner jeg at det kan gjelde flere. Da jeg hadde åpen snap her om dagen fikk jeg nemlig et spørsmål fra en veldig ung jente om det var slik at jeg hadde et problem med alkohol. 

Jeg har skrevet en del om alkohol på bloggen. Jeg har skrevet om da jeg ble presset til å drikke på ungdomsskolen, hvordan drikkepresset er som voksen, at jeg tar en hvit måned og at den hvite måneden ble avbrutt. VG var hjemme hos meg og intervjuet meg om temaet alkohol, fyllekuler og hvit måned og etter dette tror jeg det har blitt noen misforståelser. Jeg har aldri hatt et problem med alkohol. Det er ikke et problem for meg å ta et glass vin til maten om jeg er ute og spiser uten å måtte fortsette å drikke. Jeg våkner aldri opp og får lyst på alkohol, og jeg trenger heller ikke alkohol for å sove. Jeg savner ikke alkoholen i seg selv. 

I artikkelen til VG forteller jeg om sommeren for fem år siden da jeg dro på to jenteturer til Rhodos som til sammen utgjorde tre uker. Da drakk vi hver dag i tre uker, men det var ikke slik at jeg våknet opp og lengtet etter alkohol. Jeg våknet opp og hadde det som regel ganske ille, fikk i meg litt frokost og dro på stranden hvor jeg skulle kurere fyllesyken med bading og friske smoothies. Jeg måtte alltid lide meg gjennom de første drinkene på vorset da vi skulle gjøre oss klare for nok en bytur. Det var ikke alkoholen som fristet, men festen og for at den skulle bli best mulig ville jeg drikke. 

Heller ikke på Paradise, hvor vi drakk fire til fem ganger i løpet av en vanlig uke lengtet jeg etter alkohol. Aldri. De dagene jeg var sliten drakk jeg mindre, og det gikk helt fint. Hvis jeg merket at jeg begynte å bli for full, så klarte jeg helt fint å stoppe. Det gjelder også den dag i dag. Jeg savner sjelden alkoholen, selv om jeg skal innrømme at det frister innimellom. Vin er godt, selvfølgelig får jeg lyst på vin innimellom. Allikevel ønsker jeg å presisere at jeg verken nå eller noen gang tidligere har hatt et problem med alkohol. Jeg kan fint kutte det ut, ta pauser, ikke drikke på lenge eller drikke i perioder for så å ikke drikke i det hele tatt uten at dette er et problem.

Jeg ville bare klare opp i dette så det ikke blir flere misforståelser på dette punktet!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

INGENTING SKAL FÅ SKREMME MEG FRA Å GJØRE DET JEG VIL

På onsdag gikk jeg hjem fra en venninne og endte opp med å løpe inn døren til bygget mitt fordi jeg var livredd. I går kveld skulle jeg gå samme vei hjem igjen... Jeg var på besøk hos den samme venninnen, men da de andre dro ut på byen startet jeg på veien hjem som lå i motsatt retning.

Jeg var absolutt ikke på tanken om å bare sett meg på en buss som tok meg ganske mye nærmere hjem. 32 kroner mot å risikere livet på vei hjem, hva skal det bli... Det var satt veldig på spissen, men sist jeg gikk den veien var jeg reddere enn hva jeg har vært på lenge og den følelsen satt igjen da jeg skulle ta den vurderingen. Klokken var ikke mer enn halv tolv, og det var rundt samme tid jeg gikk hjem sist også. Jeg var lenge i tvil, men til slutt kom jeg frem til at jeg ikke skal la meg skremme. Jeg skal kunne gå trygt hjem fra en venninne akkurat når jeg vil. Det er ikke sånn at jeg går i mørke bakgater og leker med livet, selv om deler av veien består av sidegater som ikke akkurat er veldig befolket.

Jeg fant frem den hyggeligste spillelisten jeg har på Spotify, puttet en propp i hvert øre og marsjet bestemt hjemover mens jeg fortrengte følelsen av redsel som lå og presset på bakhodet. Nope, not today. Forskjellen på forrige gang og nå var at det var utrolig mye mer folk ute, og det er veldig betryggende. Det var lørdag kveld, akkurat i den tiden folk beveger seg fra vorset til byen og derfor virker det mye tryggere å gå hjem alene en lørdagskveld enn en onsdagskveld. Uansett så gikk det som vanlig helt fint, og jeg kom meg trygt hjem uten å bli forfulgt denne gangen. Jeg pleier jo alltid å gå hjem fra steder, og fordi jeg har opplevd noe ubehagelig én gang så skal ikke det stoppe meg fra å gjøre noe jeg liker. Jeg setter nemlig pris på disse små gåturene, og jeg skal aldri slutte å gjøre ting fordi jeg er redd for hva som kanskje kan skje. Det jeg derimot skal gjøre er å ta imot tipset fra dere om å gå med hårspray i vesken som et lovlig og effektivt alternativ til pepperspray, hehe. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SEES VI PÅ PARADISE HOTEL NESTE ÅR?

Snakkes i Mexico om et halvt års tid da! Jeg gjør comeback på tv-skjermen og blir med i neste sesong av Paradise også. Haha, neida, men jeg får ukentlig spørsmål om jeg kunne vært med på Paradise Hotel igjen. Særlig de gangene jeg har åpen snap blir dette spørsmålet stilt flere ganger hver eneste gang! Jeg forstår dere godt. Dere er vel nysgjerrige på om jeg angrer eller om det var så gøy at jeg vil gjøre det igjen. 

På en måte kunne jeg godt vært med på Paradise Hotel igjen. Jeg synes jo hele konseptet er kjempegøy! Jeg elsker alt, og som jeg sa i portrettet mitt var jeg med for opplevelsen, men også fordi jeg ville prøve å spille spillet. Jeg synes det er veldig interessant og det er fascinerende å se hvordan folk forlater prinsippene sine, og hvor sterkt overlevelsesinstinktet blir der inne. Jeg hadde det så utrolig gøy, og det er den absolutt beste opplevelsen jeg har hatt. Det var en kombinasjon av sol, varme, luksus og utrolig flotte mennesker. Jeg er så glad i mange av de som var med, og flere endte opp med å bli noen av mine beste venner i dag. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg var med, og jeg føler at det var meningen at jeg skulle være der med akkurat disse menneskene. Hadde det ikke vært for det hadde jeg nok aldri møtt Sofie, Kevin, Henote, Petter, Martine eller Morten, noe som hadde vært kjipt fordi det er mennesker jeg er veldig glad for å ha i livet mitt den dag i dag!

Allikevel vet jeg ikke helt om jeg ville vært med igjen. Det vil bli umulig å gjenskape en så god opplevelse, og fordi jeg var så fornøyd etter denne opplevelsen kan det fort bli at en ny runde på Paradise blir en skuffelse. Hvordan kan det bli like bra å være der som det var i år? Jeg vet ikke, det kan jo også bli enda bedre. Dere stiller et vanskelig spørsmål, fordi jeg vet faktisk ikke svaret hundre prosent. Frem til nå har jeg sagt at nei, jeg ville ikke vært med igjen. Samtidig kjenner jeg at jeg savner det skikkelig, så hadde jeg fått et tilbud om å bli med igjen ville det blitt vanskelig å si nei... 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG VAR BETATT AV KEVIN

I ukens spørsmål kom jeg med en liten avsløring som jeg egentlig ikke har sagt til så mange. Sofie visste det jo da, men jeg tror faktisk hun er den eneste jeg har sagt dette til. Hun fikk ikke vite det før vi var tilbake i Norge, men jeg tror nok hun hadde en liten mistanke. Jeg hadde en liten crush på Kevin da vi var på Paradise! Jeg tror ikke Kevin vet dette en gang, så hei Kevin ❤

Hvordan skjedde egentlig dette? Nei, si det. Kevin er jo en veldig fin gutt. Han er morsom, litt gal, men samtidig veldig snill og omtenksom. Etter en stund inne på hotellet endte vi alltid opp med å hooke på festene, og det ble nesten en liten greie. Kevin var så søt og tok alltid vare på meg om det var noe, som da Petter vurderte å velge Rebecca over meg i uke fire, og da han låste seg til Teele i uke seks. Han var alltid der og det var noe med det som etter hvert ble veldig tiltrekkende, haha. 


Vi hadde vært et nydelig par da, eller hva sier dere?

Det var veldig morsomt da Sofie gikk fra Kevin til Morten og Kevin reddet meg fra å ryke i uke seks. Jeg hadde vært partner med Petter og Sofie med Kevin, og det var hele tiden snakk om den mye omtalte friendzonen. Kevin og Sofie kalte hverandre for Mr. og Mrs. Friendzone der inne, så da Triana spurte både Sofie og meg på innsjekk uken etter partnerbyttet om vi hadde friendzonet våre nåværende partnere kom det frem at det ikke var noe slikt nå lenger. Nå var jo jeg partner med Kevin og Sofie med Morten og det var jo her det begynte å skje ting, hehe. Vi falt vel litt for fristelsen hele gjengen og det ble litt mer kos enn hva vi hadde planlagt før vi sjekket inn.

Det er ganske morsomt å se tilbake på dette fordi nå ser jeg ikke på Kevin på denne måten i det hele tatt. Han er en kjempefin gutt og en god venn, og that's it. Den berømte Paradise-boblen er ganske mye sterkere enn hva man egentlig tror, haha. 

MINE MÅL FOR AUGUST

Tiden løper fra meg! Altså, månedene flyr forbi sånn på ordentlig. Jeg blir så stressa, nå er det snart høst og jeg føler ikke at det har vært ordentlig sommer en gang. Det som er hyggelig er at høsten er min favoritt-årstid, og det betyr også at jeg snart har bursdag! Jeg skal begynne planleggingen allerede. Det er enda to måneder til, så frem til det har jeg satt meg noen mål for august måned. 

- TRENE FIREGANGER I UKEN -

Jeg har vært flink så langt, og det skal jeg fortsette med. Det er skikkelig digg når man er ordentlig i gang, og nå er jeg tilbake til det stadiet hvor jeg gleder meg til å komme på trening og det er akkurat slik det skal være. Treningen skal ikke føles som en plikt, men være en morsom del av hverdagen som jeg faktisk ser frem til og slik er det heldigvis nå. Jeg har laget en liten plan, og den skal jeg klare å følge!

- HOLDE GODTERI TIL HELGEN - 

Hehe, dette kan bli vanskelig. Jeg er så glad i sjokolade! Det er ikke sånn at jeg spiser en plate hver dag, men det er stadig jeg kjøper eg sånn tre-fem sjokoladebiter fra smågodthyllen. Det er noe jeg kan legge fra meg med en eneste gang fordi det er ikke nødvendig. Jeg har klart meg greit uten sjokolade før, og det skal jeg klare igjen. Jeg kan spise godteri i helgen, og da mener jeg enten fredag eller lørdag, ikke fredag, lørdag og søndag. 

- SHOPPESTOPP -

Selv om jeg føler at jeg trenger mye så skal jeg ha shoppestopp i august. Jeg skal ikke kjøpe kjøpe så mye som en t-skjorte denne måneden. Jeg gikk gjennom klesskapet mitt for en stund siden og det er så utrolig mye jeg ikke bruker. Jeg samlet tre bæreposer med klær som ligger og støver ned i kommoden, så før jeg blir kvitt dette må jeg ha en pause fra shopping. Jeg har forresten laget meg bruker på Tise hvor jeg har lagt ut masse klær som nesten er ubrukt! Følg meg gjerne og se om det er noe du liker @andreasveinsdottir. 

- SPARE PENGER -

Dette passer godt med shoppestopp! Jeg skal bruke minst mulig penger i august, selv om det kan bli en utfordring med tanke på at jeg skal på Findings og da går det fort litt der. Utenom det skal jeg være flink til å lage mat hjemme i stede for å spise ut, ikke bruke masse penger om jeg drar på byen, ikke kjøpe nattmat og planlegge måltider slik at jeg kan storhandle en gang i uken og faktisk kjøpe det jeg trenger og ikke bare masse jeg får lyst på som ikke går sammen.

- BEGYNNE Å PLANLEGGE BURSDAGEN MIN -

Det er kanskje litt tidlig med tanke på at jeg har bursdag i slutten av oktober, men jeg gleder meg så!Jeg skal faktisk begynne å planlegge bursdagen min litt allerede. Jeg er egentlig skikkelig gira på en stor tema-fest! Det er alltid gøy hvis det er skikkelig gjennomført, men da krever det en de planlegging. Jeg synes det er litt kult med typ Gatsby-tema, så jeg får se hva jeg finner ut av. Det kan bli spennende!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // FØLELSER FOR KEVIN, LIVET ETTER PH, TANKER OM Å FÅ BARN, PENGEBRUK +++

Hvordan holder du håret ditt så fint?

Åå, så koselig at du synes det er fint! Jeg har extension fordi mitt hår ble ganske skadet da jeg farget det fra brunt til blondt. Jeg jobber med et innlegg om hvilke produkter jeg bruker, men i tillegg prøver jeg å ikke vaske det for ofte, bruke naturbørste og unngå rette- og krølltenger så langt det går. 

Hvordan har livet forandret seg etter PH?

Det har jeg skrevet et innlegg om HER

Hvilket utested er favoritten din i Oslo?

Hm... Jeg er veldig glad i Jeager, i det siste har jeg vært der når jeg har dratt ut. Det kommer helt an på hvem som spiller, men med en god DJ er Jaeger et veldig kult sted! På sommeren er jeg også glad i Taket på Steen & Strøm og Lawo Terrasse. 

Hvem likte du best av guttene og jentene på PH?

Jeg likte Kevin og Petter best av guttene, og Sofie og Henote best av jentene inne på PH ❤

Hadde du følelser for Kevin på PH?

Nei, men jeg hadde vel ei litta crush i løpet av oppholdet en gang, haha. 

Hva tenker du om å få barn?

Da jeg var yngre var jeg fast bestemt på at jeg ikke ville ha barn. Nå er jeg ikke like sikker, men jeg vet faktisk ikke. Tanken er hyggelig, men det er mye ansvar og jeg må innrømme at det ikke frister litt å være gravid og i hvert fall ikke å føde. Jeg vet ikke, men det tar jeg når den tid eventuelt kommer.

Hva var det verste med å være med på PH?

Det var usikkerheten i forhold til hvem man kan stole på, og før seremonier hvor man var i fare. Det var så stressende, og der og da føltes det som om det viktigste i verden var å overleve en dag til på Paradise Hotel. 

Hva bruker du mest penger på?

Det er garantert mat.... Eller husleie da, men sånn utenom det er det definitivt mat. 

Hvor kjøper du klær?

Jeg kjøper litt over alt, men jeg er veldig glad i Zara, BikBok, Mango, H&M, Shein.com og Monki. I tillegg kjøper jeg en del klær fra (annonselenke) Nelly!

Følte du noe spesielt første gang du møtte Sofie?

Lettelse! Haha, jeg var livredd for at jeg ikke skulle komme overens med noen inne på Paradise, så jeg ble utrolig lettet og glad da Sofie kom gående inn på hotellrommet mitt på Gardermoen. Vi klikket med en gang, og jeg tenkte at dette kom til å bli så gøy!

Hvis du kunne gifte deg med hvem som helst i verden, hvem ville du valgt?

Det hadde lett blitt Harry Styles, so in love with that man. 

Hvor så du dokumentaren om O.J.?

Den så jeg på NRKtv.no! Bare søk på OJ ❤

Vil du si at du og Sofie er venner, bestevenner eller veldig gode venner?

Sofie er absolutt en av mine beste venninner ❤

Hva synes du om at Aleks, Martine, Sofie og Morten skal reise bort sammen?

Det høres veldig hyggelig ut, og det blir nok kjempegøy for de å oppleve noe sånt sammen :-) Jeg synes det er koselig!

Hvordan er forholdet ditt til Petter nå?

Det er bra! Nå har jeg jo ikke sett han på en stund siden han er på Rhodos, men vi har snakket sammen en del mens han har vært der.

Snuser du til vanlig?

Nei, jeg verken snuser eller røyker.

Hvem er kjekkasen på bildet? Er ikke det en du kan date?

Det er en veldig god venn som er homofil og sammen med en annen veldig god venn, så funker ikke å date han dessverre :-(

Kunne du skrevet litt om din ungdomstid? Altså da du gikk i vgs og den tiden der, hvordan livet var da, og hvordan alt har blitt så annerledes etter at du har vært med på ph?

Jeg kan prøve å mimre tilbake!

Hva hadde du tenkt hvis du møtte en du trodde kom til å bli mannen i ditt liv og ble kjempeforelsket i, og så viste det seg at han var medlem av Hells Angels?

Haha, da ville jeg kommet meg unna så fort som mulig selv om det antakeligvis er lettere sagt enn gjort om jeg hadde vært kjempeforelsket.

Hva heter serien om O.J.?

The people v. O:J: Simpson, den ligger på Netflix!

Hvor bor dere egentlig? 

Vi bor i sentrum av Oslo ❤

Kunne du lage et innlegg med tips til å overleve vgs, tips til å få venner, hvordan få mest mulig ut av timene, eller noe lignende? nå som det snart er skolestart, og du sikkert sitter på masse erfaringer rundt dette temaet

Det skal jeg prøve å få gjort, men jeg har blitt så gammel så da må jeg prøve å huske tilbake haha. Det er faktisk bare fire år siden jeg gikk ut av videregående, så litt må jeg nok klare å komme på. 

Hei Andrea. Jeg lurte på om du kunne snakke litt om familien din. For eksempel hvor mange søsken du har. Snakke litt om foreldrene dine og sånt.?

Jeg skriver et innlegg om det nå faktisk, så det kommer ❤

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG SOVER BEDRE MED DERE

Last nights was amazing! Hele gårsdagen var egentlig veldig fin. Sofie og Morten var hjemom en liten tur, noe som var veldig hyggelig. Nå hadde jeg ikke sett noen av de på lenge, og jeg våknet opp og var i supert humør. Kan dere slutte å reise så mye? Bli hjemme hos meg litt snart, plis. Jeg sover så mye bedre når det er noen hjemme enn om jeg til nød må sove helt alene.

Jeg fikk en god natts søvn og våknet opp full av energi! Det ble både trening, bilder og tapaskveld på meg så jeg koste meg fra morgen til kveld. Lillesøsteren min er på besøk, og etter å ha spist oss alt for mette dro vi hjem for å se på en film. Jeg fant selvfølgelig frem O.J. dokumentaren som hun merkelig nok ikke har sett. Jeg har da ikke noe imot å se den igjen, hihi. 

Øredobber og belte H&M // Kjole Samsøe

Vi endte opp meg så utrolig mye forskjellig, digg mat. Jeg har et elsk/hat-forhold til tapas. Det er så mye godt, og jeg vil ha mye av alt, men da blir jeg så alt for mett. Samtidig må jeg jo smake på alt, så da blir det fort bare en til to av hver ting og ja det er morsomt å smake på litt av hvert, men jeg vil ha mye av alt! Det er ikke lett å være matglad, hehe. I går er definitivt kvelden med vår beste tapas-meny noensinne. Det var veldig mye godt og variert. Jeg likte faktisk alt (nesten)!

TYREFEKTING MÅ VÆRE LOV FORDI DET ER TRADISJON

Det er sommer, det er festivaler og i Spania og andre deler av Sør-Europa er det igjen tid for festivaler og show som inneholder tyrefekting. Dette er en forferdelig tradisjon som tar både menneskeliv og dyreliv. Tyrefekting er underholdning som går ut på å plage og torturere okser ved å hisse de opp, og vi ser stadig bilder av blødende okser som blir skadet eller må bøte med livet om ikke den såkalte matadoren blir spiddet først. Det er helt sykt at dette er noe man fortsatt ser på som underholdning i 2017. 

Senest i dag leste jeg en artikkel om en okse som stanget seg selv til døde etter å ha fått hornene påtent! Den stakkars oksen kom seg til slutt løs, men stanget seg selv til døde i frustrasjon og forvirring. Dette var en del av en festival som ble holdt i Spania. Hvordan kan dette være greit? Det er lov å tenne på et dyr og se det begå selvmord fordi det er underholdende og en del av en gammel tradisjon. For all del, la oss ikke bryte opp tradisjoner for å sikre på dyr og menneskers sikkerhet. 

Da Catalonia slo et slag for oksene og innførte et forbud mot tyrefekting for ti år siden vakte det stor oppsikt, men det var jo utrolig bra! Endelig er det noen som går foran i Spania og sier at dette ikke er greit. Dessverre er det en ekstremt trangsynt grunnlovsdomstol i Spania som endte opp med å bryte opp dette forbudet med begrunnelse i at Catalonia gikk imot en nasjonal lov som er til for å beskytte tradisjoner. VIRKELIG?

Det har ingen verdens ting å si at dette er en 400 år gammel tradisjon. Det var også vanlig å ha slaver før, skal vi la det være lov nå da siden de gjorde de i gamledager? Skal vi brenne mennesker vi tror er hekser på bål også, siden det var noe man gjorde i gamledager? Nei, for faen det skal vi vel ikke! Det at dette ble gjort i gamledager er ingen unnskyldning for at det fortsatt holder på. Heldigvis har både slaveri og heksebrenning blitt avskaffet, men tyrefekting som er alvorlig dyremishandling er fortsatt pågående. Det å bruke at det er tradisjon som et argument for at det skal være lov er jo helt håpløst. Samfunnet utvikler seg, og med det slutter man ofte med ting sm strider mot menneskers- og dyrs rettigheter. 

Dette burde ikke være lov, og tyrefekting bør bli ulovlig over hele verden!


Har dessverre ikke et bilde av tyrefekting (merk: ironi), så her er et bilde av meg i en trapp. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

MINE PERSONLIGE DAGBØKER

Det jeg synes var veldig moro da jeg begynte å blogge igjen var å se gjennom arkivet mitt. Det var et par innlegg om ikke var publisert, rett og slett fordi jeg ikke turte. Det de innleggene hadde til felles var at de var ekte, åpne og personlige. Det var jeg veldig ukomfortabel med å dele før, men nå har noe skjedd og jeg har åpnet meg mer og delt mer enn hva jeg noen gang har gjort med noen i hele mitt liv. Jeg har skrevet om kjærlighetssorgen min, hvor tungt det har vært å ha en psykisk syk person i livet mitt og hvor mye det har tynget meg, og nå skal jeg dele et litt morsomt innlegg jeg ikke turte å dele da jeg skrev det for over tre år siden.

Jeg skjønner ikke hvorfor det var så farlig å dele dette, men av en eller annen grunn synes jeg det den gang. Nå synes jeg det er morsomt å lese, og jeg angrer på at jeg kastet alle dagbøkene mine da jeg flyttet fra den forrige leiligheten min. Hvorfor?? Det hadde jo vært så morsomt å lese nå eller om femten år for den saks skyld.


Via bloggen deler jeg store deler av livet mitt. Jeg skriver om hva jeg skal gjøre, og hva jeg har gjort hver eneste dag. Allikevel skriver jeg veldig sjeldent med et ordentlig personlig preg, og aldri ordentlige personlige innlegg. Dere vil antakeligvis aldri få lese lange, personlige innlegg om mine dype følelser og tanker her på bloggen. Ja, jeg deler tanker og skriver lange innlegg om ting som engasjerer meg, men ikke om meg. Dette vil høres rart ut med tanke på at jeg faktisk skriver en åpen blogg, men jeg er en veldig privat person. Slik har jeg alltid vært, og jeg vil antakeligvis være like privat på dødsleiet. Jeg deler heller ikke mye med de som står meg nærmest. Så hva gjør jeg med alle tankene og følelsene mine? 

Jeg skriver dagbok. Jepp. Jeg skriver dagbok i en alder av 20 år. Rart? Kanskje, men for meg er det veldig viktig! Hadde det ikke vært for dette hadde jeg nok sprukket. Hvor skulle jeg ellers gjort av tanker og følelser når jeg er som jeg er? Jeg åpner meg mer i de enn det jeg noen gang har gjort for noen. Nå vil dere kanskje tro at jeg har tusenvis av mørke hemmeligheter, men det er ikke tilfellet. Samtidig tør jeg ikke være helt ærlig. Jeg tar meg selv i å nøle før jeg skriver noe jeg egentlig ikke vil. Jeg vet ikke alltid hvorfor jeg stopper. Kanskje det er noe jeg ikke vil innrømme for meg selv, eller kanskje jeg bare ønsker å holde det helt utenfor noens rekkevidde... Jeg vet ikke. Det jeg elsker med bøkene er at jeg får satt ord på ting. Jeg setter ord på tankene mine, og jeg vet ikke hvilket ord som vil bli skrevet ned før det allerede er gjort. Noen ganger lar jeg pennen løpe, og ingenting gir mening før jeg setter punktum og leser over alt på nytt. En annen ting som ligger bak det at jeg faktisk begynte med dette er tanken på fremtiden. Jeg har store planer om å ende opp med en fantastisk mann! Vi skal ha et stort, flott hvitt hus, to eller tre barn og en hund. Ordentlig idyll. Så begynner jeg å tenke... Hvis jeg faktisk får dette, og oppnår det jeg vil kalle målet i livet mitt vil jeg at barna mine skal kjenne den unge meg. Personen jeg er nå. Jeg vil at de skal kunne lese om mine opplevelser da de faktisk skjedde. Jeg vil at min tenåringsdatter skal kunne se at mamma også synes det var vanskelig å studere. Jeg vil at min kjekke sønn skal kunne lese om guttene som bare spilte spill, og dermed ønske å være annerledes. Jeg vil at de skal få vite om alt det morsomme jeg og mine venner gjorde. Jeg vil at de skal lese om oppturer og nedturer. Jeg vil at de skal kunne le av hvor forelsket jeg var i et boyband-medlem, og være stolt av ting jeg har oppnådd! Kanskje de til og med får lese om når mamma møtte pappa, og hvordan hun forelsket seg i han. Hvor flott ville ikke det vært? Jeg vil at de en gang skal kunne kjenne hele meg. Om de leser dette når de er 20 eller 50 spiller ingen rolle, men jeg vil at de skal ha muligheten til det.

Jeg har også tenkt tanken at mine etterlatte vil kunne lese dette den dagen jeg dør. Tenk om jeg dør når mine fiktive barn er små. Da vil jeg at de skal kunne få lese dette en dag de er klare for det, og få lære ting om meg jeg ikke rakk å fortelle de. Hvis jeg dør nå vil også mine nærmeste lære en hel del om meg som de kanskje ikke vet. Jeg vet at jeg gjerne ville hatt den muligheten hvis noe slikt skulle skjedd nå.Noe av det jeg elsker med dette nå er å kunne se tilbake! Jeg kan gå tilbake til mai måned og lese om hva jeg gjorde da, hva jeg tenkte og hva mine planer for de neste månedene var. Haha, her om dagen leste jeg litt i dagboken fra juni i år, og det stod selvfølgelig mye om hvor flink jeg skulle bli til å trene og spise sunt. Jeg skulle legge om livsstilen min, og når jeg dro hjem til Larvik i julen skulle jeg se helt amaz ut haha. Det skjedde jo ikke. Jeg skriver jo fortsatt det samme i Desember-boken. Forhåpentligvis vil jeg kunne lese den om et par måneder og faktisk ha oppnådd det. Det var spesielt gøy å lese om den evige jakten på en leilighet i Oslo. Jeg var smålig frustrert da kan du si.

Dette er veldig gøy! Jeg anbefaler alle å skrive dagbok. Om du ikke har en får hver måned, ha en for hvert år. Skriv innimellom når det skjer noe spesielt. Det er så morsomt å kunne gå tilbake til en spesifikk dag og lese om hva jeg drev med. Nå har jeg jo bloggen, og jeg må innrømme at Desember-boken er ganske så tom. Jeg har ikke lenger det store behovet, men det er fordi jeg får uttrykket meg mye her også. Jeg får skrevet, og det var hovedgrunnen til at jeg startet med dagbok.

Nå har jeg gått helt i mot det jeg skrev i begynnelsen. Dette er jo superpersonlig! Ikke bli for godt vant, dette er og vil forbli sjelden kost. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

READY TO EAT

Nå er det like før vi skal komme oss avgårde på tapaskveld. Jeg var hos Emilie for et par dager siden, og plutselig fikk vi ideen om tapaskveld! Det er jo så deilig, masse forskjellig mat og så blir det veldig sosialt. Vi foreslo det i gruppechatten og plutselig kunne nesten hele gjengen! Det blir skikkelig hyggelig og nå føler jeg det er en stund siden alle har vært samlet slik. Jeg gleder meg masse! Lillesøsteren min er som sagt på besøk og skal selvfølgelig være med, så vi må bare få ordnet det siste med maten vi skal ta med så er vi ready to eat, hihi. 

Solbriller BikBok // Skinnjakke BikBok // T-skjorte Monki // Skjørt Samsøe 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

JEG STARTER PÅ NYTT ET ANNET STED

Hei, fine dere! I går var en veldig lang, men veldig fin dag. Det ble lite søvn på meg natten før på grunn av redselen etter å ha blitt forfulgt... Jeg kom meg gjennom både jobb og en grei treningsøkt, før jeg faktisk var sosial på kvelden i tillegg! Flink meg. Jeg møtte Julie og Marte på Løkka, de tok et par l mens jeg koste meg med vannglasset mitt. Flink meg igjen. Det er så hyggelig å gjøre sånne ting innimellom, særlig når sola skinner!

Nå har jeg akkurat gjennomført en deilig treningsøkt med Marte. Vi bestemte oss for å melde oss inn på Evo sammen, så nå er vi i gang med å teste ut hvilket senter vi liker best. Det er ett like ved meg og ett like ved henne, så det gjør det lett å trene sammen samtidig som det ikke er stress om man skal trene alene. Det var veldig deilig å bytte senter rett og slett fordi det gamle lå ganske langt unna der jeg bor nå. Det blir så omvei å dra dit og det er en perfekt unnskyldning for å ikke dra, hehe. Allikevel er det litt trist fordi jeg har så mange gode minner fra mitt gamle senter, haha. Jeg blir knyttet til alt i verden, så dette er helt normalt om du kjenner meg. Det er bare det at jeg en gang i tiden brukte veldig mye tid der, og alle personlige rekorder når det kommer til trening er oppnådd der, og det er veldig hyggelig å tenke på! Jeg bodde typ der en periode da var jeg så sprek herregud sånn kan det gå. Nå kommer snart lillesøsteren min på besøk og i kveld er vi invitert på tapaskveld hos en venninne så vi må ut på handletur!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

VINN DIN EGEN MAKEOVER

Reklame

Hei, verdens beste lesere! Jeg er utrolig glad for at dere klikker dere inn på bloggen min hver dag, engasjerer dere ved å bruke kommentarfeltet og gir meg så mange fine tilbakemeldinger. Nå vil jeg gjerne gi dere noe for å si tusen takk, og i samarbeid med Great Lenghts og Adam og Eva Steen og Strøm har jeg fått lov til å dele ut en hår-makeover til en av dere flotte lesere!

Det er snart skolestart, og hva passer vel bedre enn en liten makeover for å føle seg ekstra fin til første dag på nytt studie? En av dere kan nå vinne en makeover hos Hanne som jobber hos Adam og Eva hvor hun setter i det samme extentionet som jeg har. Det er teipextentions, noe som er mindre skadelig for håret enn mye annet extention, lett å ha i håret og superenkelt å style. Jeg merker ikke at jeg har noe annet enn mitt eget hår på hodet, og det er skikkelig deilig. Dere får både hår og påsetting som en del av premien, og jeg er så glad for å få lov til å dele bort dette. Jeg vet selv hvor kjedelig det kan være å ha mistet hår og sitte igjen med lite og tynt hår som man kan gjøre lite med. 

Alt du trenger å gjøre for å delta er å skrive navn og mailadressen din i kommentarfeltet, følge @Great_lengths og @adamogevasteenogstrom + tagge to venner i bildet mitt på Instagram. Plutselig er det kanskje du som vinner en hår-makeover hos verdens flinkeste Hanne! Vinneren trekkes om to uke fra i dag og vil bli kontaktet via mail. 

LYKKE TIL ❤

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

 

OPPSKRIFT PÅ VERDENS BESTE RUNDSTYKKER

Da jeg hadde fri på mandag gjorde jeg to ting utenom å se serien om O.J. Simpson på Netflix, og det var å vaske og bake. Jeg har bakt verdens enkleste, men superdigge rundstykker! Du trenger veldig få ingredienser, og oppskriften kan også brukes til å lage burger- eller pitabrød! Den er faktisk originalt en oppskrift på pitabrød, men jeg prøvde å lage rundstykker av dem en gang og de ble så gode! Jeg pleier å lage en god del når jeg først lager, så fryser jeg de og varmer de i mikroen om jeg får lyst på det. Da smaker de faktisk som nybakt!

DETTE TRENGER DU

❤ 400g Fibra-mel (eller annet grovt mel, men dette blir amazing)

❤ 1 pakke tørrgjær + litt salt

❤ 3 dl vann

❤ Eventuelt litt havregryn og frø

Det er så enkelt som at du rører ut gjæret i 3 dl lunket vann. Deretter rører du inn mel og salt, før du knar til den er smidig og lett. Du kan prøve deg frem litt med hvor mye mel du trenger, men jeg ender alltid opp med å bruke litt ekstra uten at rundstykkene blir tørre av den grunn. Det hender jeg har i litt havregryn og forskjellige typer frø for å variere litt. Dette er skikkelig digg!

Sett deigen til heving på et varmt sted i 30 minutter. Trill ut passende store rundstykker på et stekebrett (husk at de hever ganske mye), og sett de til heving nok en gang under et kjøkkenhåndkle i 30 minutter. Når de er ferdighevet stekes de midt i ovnen på ca. 180 grader til de er gjennomstekt, noe som tar rundt 15-20 minutter. La de avkjøles før du koser deg med et deilig rundstykke med godt pålegg! Jeg elsker å bruke brunost med bringebærsyltetøy på, nam.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

I GÅR VAR JEG LIVREDD

I går var jeg så redd som jeg ikke har vært på lenge. Jeg var på vei hjem fra en venninne i halv tolv tiden, og på veien fikk jeg noia over at en skikkelig creepy fyr plutselig snudde, skrådde over gaten og begynte å gå akkurat samme vei som meg. Jeg stoppet ved et gangfelt og snudde hodet litt til siden for å sjekke om han fortsatt var der, og det var han så absolutt. Ikke nok med at han stod der, men han kikket på meg med et skikkelig ekkelt smil og var helt fjern så jeg vet ikke om han en gang la merke til at jeg så han.

Jeg fortsatt stresset nedover den ganske mørke gata, og hadde venninnene mine å FaceTime sånn for å få en liten følelse av trygghet. Et lite stykke foran meg var det en butikk som fortsatt var åpen så jeg gikk inn i den og håpet at han ville gå forbi, men tror dere ikke han også skulle inn i denne butikken? Kan det ha vært tilfeldig?? Jeg var så stressa at jeg endte med å løpe resten av veien hjem mens jeg filmet bak meg så venninnene mine kunne sjekke om han fulgte etter. I det jeg kom inn i leiligheten sa de at det faktisk var en mann som gikk etter meg, men det var vanskelig å si om det var samme fyr fordi det var så mørkt. Uansett, kjempe-ekkelt og jeg var fortsatt livredd i det jeg kom hjem! Jeg klarte ikke sove, så denne dagen blir veldig interessant med tanke på at jeg skal jobbe i åtte timer for så å dra rett på trening... Åååh, det var så ekkelt. Nå har jeg sett mye på krim i det siste, med tanke på O.J. og sånt, så det kan være jeg var litt paranoid, men uansett så var det skikkelig ekkelt. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MÅNEDEN SOM GIKK - JULI

Tenk ta vi er i august! Det virker som om jeg blir like overrasket hver gang vi når en ny måned, men tiden flyr forbi altså. Det stresser meg selv om jeg egentlig ikke har noe som helst å stresse over. Etter august er vi i september, og det er faktisk den aller første høstmåneden. Jeg gleder meg egentlig veldig mye til det fordi høsten er min favoritt-årstid! Det er noe med den litt kjøligere, friske luften og de fine høstfargene som dukker opp på trær og busker. For min del kan egentlig august fly forbi, men før den tid skal jeg oppsummere måneden som gikk.

 MÅNEDENS ANTREKK ♥ 

Dette antrekket er jeg skikkelig glad i! Eller, denne kjolen blir vel egentlig greia. Den er perfekt på en ikke alt for varm sommerdag, og man kan gjøre litt forskjellig med den for å skape forskjellige looks. Første gangen jeg brukte den så knepte jeg den helt opp, mens jeg denne gangen knepte den ganske langt ned og brettet inn kantene for å lag en annen look. Den er så sommerlig og fin! 


 MÅNEDENS OPPTUR ♥ 

Det er definitivt ferie og Stavernfestivalen! Herregud, så deilig det er med ferie. Selv om jeg bare var hjemme i Larvik og ikke et eksotisk og varmt land så var det superdigg. Stavernfestivalen var absolutt høydepunktet. Det var så moro! Dere kan forresten se vloggen min fra Stavernfestivalen her

 MÅNEDENS SANG

I og med at jeg skal på konsert med Ed Sheeran har det blitt mye av han i det siste. Jeg har falt tilbake på Happier-kjøret som jeg var på for noen måneder siden. Han slapp jo det siste albumet dagen etter jeg reiste til Mexico, så noen av sangene hørte jeg for første gang der. Andre, som for eksempel Happier hørte jeg ikke før jeg kom hjem, og den gikk på repeat i en måned tror jeg! Det er en av de aller fineste sangene jeg vet om i hele verden, og jeg gleder meg så utrolig mye til å høre den live om rett under ett år!

 MÅNEDENS NEDTUR

At ferien min er over... Det er ganske kjedelig. Rett og slett. Det er faktisk ikke så mye å si om den saken, haha. Jeg savner friheten man får ved å ikke ha noen forpliktelser eller noe man må gjøre i løpet av en dag. Det er superdigg. 

 MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE  

Jeg MÅ bli flinkere til å komme meg på trening. Jeg savner det skikkelig, men jeg klarer bare ikke komme meg dit like ofte som jeg egentlig vil. Jeg prioriterer et par timer ekstra med søvn om morgenen, selv om jeg har fått rikelig med det i løpet av natten. Jeg føler meg så mye bedre når jeg er inne i gode treningsrutiner, og for å være helt ærlig så savner jeg å kjenne at det river i lungene mens svetten spruter under intervaller. 

 MÅNEDENS INNKJØP  

Det er definitivt mitt nye kamera! Jeg har lånt lillesøsteren min sitt helt siden jeg kom hjem fra Mexico, men hun trengte det til slutt selv og jeg var uten kamera i en uke. Heldigvis fikk jeg låne Sofie sitt gamle en liten stund, men det å ha mitt helt eget kamera er veldig deilig. Neste stopp blir å kjøpe en ekstra linse som jeg kan bruke til å ta nærbilder. Det blir så moro å lære mer om foto og utforske det nye kameraet mitt!

 MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE  

Denne gangen ble det dette bildet av André og meg fra da vi var på Foynhagen i Tønsberg tidligere i sommer. Det som er morsomt med dette bildet er at det er tatt ganske spontant! Sofie stod og tok bilder av meg da André plutselig dukket opp, så ble det et så koselig bilde ut av det.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FEM FEIL "FAKTA" OM BLOGG

- DU BLIR RIK AV Å BLOGGE -

Hehe, altså jeg har selv tenkt at man begynner å tjene store summer i det man ligger fast på topplisten. Det er ikke nødvendigvis sant, og jeg vil heller ikke beskrive det som å bli rik. Noen tjener veldig godt, og det er mye penger i PR- og reklamebransjen. Dette er grunnen til at blogg kan være bra business. Allikevel er det ikke slik at man automatisk kan leve et luksusliv og tjener masse penger fordi man har en forholdsvis stor blogg. 

- VI LESER IKKE KOMMENTARER -

Dette trodde jeg ofte om bloggere før jeg fikk en større blogg selv. Jeg tenkte at bloggeren ikke leste kommentaren min med mindre hun svarte, men nå forstår jeg at det er vanskelig å svare absolutt alle. Alt registreres, men det er ikke alltid jeg har noe å svare tilbake. Jeg leser hver eneste kommentar jeg får, og det er blant annet derfor jeg har på godkjenning. Før hadde jeg ikke det, og da gikk jeg glipp av kommentarer. Jeg prøver å svare alle så godt jeg kan!

- DET ER ENKELT Å BLOGGE - 

Denne diskusjonen tar aldri slutt, og jeg vet at flere av dere som aldri har prøvd å skrive en gjennomført blogg antakeligvis vil motsi meg. Jeg nekter å gi meg her fordi det er ikke enkelt å blogge. Det krever tid, kreativitet og innsatsvilje hver eneste dag. Det er ikke enkelt å finne noe å publisere som jeg selv finner interessant tre ganger i løpet av en dag 365 dager i året, så det at det er enkelt kjenner jeg meg overhodet ikke igjen i.

- DU KAN SKRIVE HVA DU VIL I KOMMENTARFELTET - 

Her er en annen grunn til at jeg har på godkjenning. Det er lett å tenke at man kan skrive hva man vil i kommentarfeltet om man velger å være anonym eller ei. Det stemmer ikke. Det finnes regler for hva som er lov å skrive på nett, og det gjelder også i kommentarfelt på blogger. Jeg godkjenner 99% av alle kommentarer, men hvis det kommer trusler, rasisme eller stygge kommentarer om andre enn meg selv godkjenner jeg det ikke. Det er rett og slett fordi jeg ikke vil ha slikt på min blogg, og kommentarer som inneholder trusler og rasisme er heller ikke greit å publisere.

- VI MENER IKKE DET VI SKRIVER I ANNONSER - 

Nå skal ikke jeg snakke for alle bloggere her, men jeg håper og tror de aller fleste står inne for det de skriver på bloggen, annonse eller ei. Jeg publiserer ingenting på bloggen som jeg ikke kan stå for, og det gjelder også eventuelle annonser. Jeg reklamerer aldri for noe jeg ikke har prøvd eller som ikke fungerer. Det blir helt feil i mine øyne, og jeg tror virkelig de fleste bloggere har prinsipper når det kommer til hva de velger å annonsere for.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG ER HELT HEKTA

Jeg er skikkelig satt ut av meg selv, men samtidig ikke.  går hadde jeg fri fra jobb og behandlet hele dagen som en typisk hangover-søndag. Etter å ha gjort to fornuftige ting som var å bake og vaske ble jeg sittende med Netflix hele dagen. Jeg har blitt helt obsessed med denne saken. Ja, jeg vet at jeg henger sånn 22 år etter alle andre, men herregud for en fascinerende sak på så utrolig mange forskjellige måter.

Det er så mange problemer og så mange feil med tanke på hvordan alt foregår. For det første er han åpenbart skyldig og det er så krise at han ble frikjent! I tillegg er det vondt å se hva alle som tok del i denne rettssaken må gjennomgå. Det kommer ikke nødvendigvis frem i dokumentaren, naturlig nok fordi den fokuserer på O.J. I serien på Netflix handler alt om menneskene rundt han, og alle som var delaktige i rettssaken på forskjellige måter. Det er helt sykt å se hvor mye de faktisk fikk gjennomgå fra forskjellige kanter. Marcia som ledet saken mot O.J. fikk gjennomgå så til de grader i pressen for klesvalg, hårfrisyre og til slutt ble det faktisk publisert nakenbilder av henne i et ukeblad eller en avis. Det er helt sykt hva de tillater i amerikansk presse, herregud som den dama fikk gjennomgå. De kritiserte selvfølgelig ingen av mennene for verken frisyre eller klesvalg... Merkelig. De fikk riktignok gjennomgå på andre måter som heller ikke er greit på noen som helst måte. Det var vondt å se hvordan det tæret på dem. Jeg anbefaler alle å se både dokumentaren som ligger på NRK og serien som ligger på Netflix, i den rekkefølgen. Det er mye morsommere å se serien når man har sett ekte bilder fra rettssaken og intervjuer med de faktiske menneskene. 

Det er bare sykt rart å se Ross late som om han er Robert Kardashian... 

Jeg satt og Googlet navn og hendelse underveis for å få vite mer, altså jeg er helt hekta på historien. Hva skal jeg gjøre nå som den er over? Jeg tror jeg skal finne boken om det og lese den også, hehe. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

hits