hits

juni 2017

SPØRSMÅLSRUNDE MED PETTER 2

Hva tenkte Petter om at jeg sa jeg kunne vinne Paradise Hotel, men uten han? Hvem er smartest av oss? Hva synes vi om hverandres klesstil og er Petter en type gutt jeg kunne datet? Her får dere svar på resten av spørsmålene fra spørsmålrunden vi hadde sammen. Beklager igjen for bråket til Sofie, jeg skal passe på at hun ikke tar oppvasken midt i videoen neste gang, haha. Det varer heldigvis ikke så lenge! Håper dere liker den ❤

DET BESTE MED FESTIVAL

Festivalsommeren er virkelig i gang, og nå kommer festivalene på løpende bånd her. Det hele starter med Palmesus i helgen, så er det Stavernfestivalen neste uke og deretter Slottsfjell. I tillegg til disse er det selvfølgelig en del mindre festivaler rundt om i landet, og mange kule festivaler i utlandet som allerede er i gang! Jeg har jo skrevet mye om festival i det siste, og det er fordi jeg gleder meg skikkelig. Neste uke er det min tur til å dra på festival! Jeg har allerede kommet med tips til accessories for å gjøre festivalantrekket enda kulere, mine beste tips for å få en vellykket festival og nå skal jeg skrive om hva jeg synes er det aller beste med festival!

Processed with Rookie Cam

KONSERTENE - Det som er så kult med festival er at du får med deg mange konserter på en dag! Hvis du er heldig så booker festivalen inn flere av favorittartistene dine, og selv om showet kanskje er litt kortere enn hva det er på en solokonsert så slår de til med de beste hitsene. Jeg har inntrykk av at en del artister synes det er veldig gøy med festival, og kjører på med skikkelig mye energi under opptredenen. Det er veldig moro og gjør at opplevelsen blir enda bedre for oss i publikum. Jeg skal snart avsløre hvem jeg gleder meg mest til å se på festivalen jeg skal på neste uke, så følg med!

FRIHETEN - Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler meg alltid så fri på festival! Det er jo litt ironisk med tanke på at området jeg befinner meg på er inngjerdet så til de grader, haha. Allikevel er det noe med stemningen som gjør at jeg føler meg skikkelig fri og trygg. Det er så deilig!

MATEN - Dere har nok fått med dere at jeg er en skikkelig matmoms, og elsker god mat. Jeg har generelt et veldig godt inntrykk av mat på festival, i hvert fall de jeg har vært på. I fjor brukte jeg sikkert like mye penger på mat inne på festivalområdet som jeg gjorde på alkohol, hehe. Det er så godt! I fjor hadde de en helt utrolig god taco på Stavernfestivalen, og jeg tror kanskje jeg kjøpte tre stykker i løpet av en kveld. Wopsi, men det er viktig å spise nok på slike dager!

MENNESKENE - Det beste med festival er å dra sammen med vennene sine! Noe av det jeg elsker er å kunne dele minner med de jeg er glad i, og festival er en typisk ting jeg vil dele med vennene mine. Vi har det så mye moro sammen, og det er hyggelig å kunne mimre og le av alt det rare vi gjør i ettertid. Generelt er det skikkelig mange hyggelig mennesker på festival, og de fleste er veldig åpne så det er moro. 

GLEDEN - Jeg vet ikke om det er fordi jeg er i min egen lykkerus, men jeg har følelsen av at folk blir så glade på festival! Alle løper rundt i sin egen lille lykkeboble, og jeg gleder meg allerede til å kjenne lykkefølelsen under konsertene. Det er så hyggelig!

BILDENE - Her kommer bloggeren i meg frem. Neida, jeg har alltid elsket å ta bilder på festival. Det blir så kule bilder! Det er kule spots å ta bilder på overalt, og så mange forskjellige bakgrunner og locations på et sted. I tillegg er det som regel mange kule antrekk og mye farger, noe som gjør bildene ekstra kule etter min mening. Jeg gleder meg så mye til å ta masse fine festivalbilder som jeg kan vise dere!

Hva synes dere er det beste med festival?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

ENDELIG ER DU MIN

God morgen, kjære lesere! I dag har jeg helt fri og skal bruke dagen på å få unnagjort en del ting jeg ikke har rukket resten av uken. Senere i dag skal jeg ta med Celine på en lang tur. Vi skal gå til Ekebergparken som ligger like ved min gamle leiligheten min. Jeg pleide å gå tur der hele tiden før, men jeg har faktisk ikke vært der siden jeg flyttet. Det er egentlig et av favoritt-stedene mine i Oslo, så det er veldig trist at jeg ikke har vært der på lenge... Heldigvis skal jeg tilbake og mimre litt i dag. 

Jeg satt oppe alt for lenge i natt, men det har en naturlig forklaring. Nå har jeg endelig fått meg det jeg har ønsket meg veldig lenge. Det er ikke bare snakk om å ønske seg det, men jeg trenger det faktisk virkelig. PCen min er fem år gammel, full av virus og verdens tregeste. Jeg bruker omtrent ett minutt på å laste inn en nettside, og se for dere å redigere bilder i et slikt tempo! Jeg har også slitt utrolig mye med å finne et gratis, godt og enkelt videoprogram for å redigere videoer på denne så det er en tingene som fikk meg til å ta steget og kjøpet meg min aller første Mac! Jeg gleder meg masse til å komme igang og ta den i bruk. Nå skal jeg bli flinkere med videoer, og ENDELIG få redigert del to av videoen med Petter. Jeg beklager virkelig at det har tatt så lang tid, men jeg har virkelig prøvd. Nå gleder jeg meg til å begynne å redigere den på min superfine Mac ❤ Den kommer ut senere i dag!


Topp BikBok // Skjørt Mango // Sko Reebok // Hårbånd H&M

Det var ikke uten trøbbel for å si det sånn. Jeg bestilte først den utrolig fine gull-Macen, men fant ut at den verken hadde utgang til minnekort eller USB, noe som passer dårlig til blogging. Dette så jeg ikke før jeg fikk den, og jeg ble så lei meg! Dårlig research, si. Jeg endte opp med å sende den tilbake og dro på nærmeste elektronikk-butikk for å kjøpe en som faktisk passer til det jeg skal bruke den til. Nå er den her, og jeg er skikkelig happy!


FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

2 TIMER SØR FOR OSLO

Dere har vært litt nysgjerrige på hjembyen min, Larvik. Jeg har ikke skrevet så mye om verken byen eller mitt forhold til den, men det kommer her. I Mr. og Miss Paradise-konkurransen skulle vi presentere hjembyen vår, og da lagde jeg en sang som dere fikk se et lite klipp av i episoden. For dere som ikke har fått det med dere så lagde vi også tidenes kleineste, men morsomme, musikkvideo til den. Dere kan se den HER om dere ønsker det. Jeg klarer ikke se den, haha.

Jeg har bodd i Larvik gjennom hele oppveksten min og frem til jeg flyttet til Oslo som 19-åring. Det er en liten by, men det å vokse opp der synes jeg var veldig fint. I løpet av den tiden bodde jeg på tre forskjellige steder, men det er kun to av de jeg husker. Da jeg var liten bodde vi på en liten gård litt ute på bygda i Larvik om man kan si det slik. Det var helt fantastisk, og jeg trivdes helt utrolig godt. Vi bodde i et stort hus, og jeg hadde faktisk et rosa soverom! I stuen var det store vinder mot åkeren og havet nedenfor, og mellom der lå en stor hage hvor vi pleide å leke. Vi hadde kaniner, katter, hunder, griser, kuer, høner og et par marsvin eller hamstere i løpet av disse årene, om jeg ikke husker helt feil. Det var helt perfekt, og det å vokse opp på et sånt sted var utrolig hyggelig og noe jeg kunne tenkt meg å gi mine fremtidige barn. 

Larvik har sine bra og dårlige sider og strøk som alle andre byer. Allikevel følte jeg meg alltid trygg da jeg bodde der. Jeg synes Larvik er en veldig fin by å vokse opp i, men det er ikke en by jeg vil bo i som ung voksen. Da jeg flyttet til Oslo var jeg ganske lei av Larvik, og følte jeg hadde opplevd alt som var å oppleve der. Det var ikke noe mer å hente for meg på det stedet, og etter et helt friår hvor det eneste jeg gjorde var å jobbe og bruke fritiden til å ha vinkvelder med jentene mine var jeg ganske lei. Jeg trengte å komme meg bort, og selv om Oslo er en veldig liten storby virker den tusen ganger større enn Larvik. Her er det alltid noe man kan gjøre. Det er nye steder, nye restauranter, nye utesteder, nye parker, nye gater, nye butikker og byen er hele tiden i utvikling. Da jeg bodde i Larvik følte jeg at tiden stod stille, og at byen kom til å bli værende som den var for alltid. 

Nå er jeg glad for at jeg flyttet, men det hender selvfølgelig at jeg savner Larvik. Det er en veldig koselig by, og jeg har så mange gode minner derfra. I tillegg bor familien min der, så det blir noe turer hjem i ny og ne, men da merker jeg at jeg blir rastløs etter et par dager og savner Oslo igjen. Det er noe litt annet på sommeren, i påsken og i jula hvor "alle" kommer tilbake til byen. Larvik er en vakker by på sommeren, og da er det plutselig en del mer man kan finne på. Vi har flere flotte strender, fine turområder og sommerbyen Stavern som til og med hoster Stavernfestivalen! Det er absolutt høydepunktet med turen hjem, sammen med det å møte alle de fine menneskene jeg ikke ser mellom jul og sommer. Studenter og andre som har flyttet bort fra byen for å oppleve mer strømmer tilbake, og de to utestedene som faktisk blir brukt av ungdommen i byen blir fylt til randen. Det elsker jeg virkelig! Jeg synes det er så koselig at alle trekker tilbake i ferier, fordi det viser litt at vi føler tilhørighet på en måte. For meg har det blitt en tradisjon å dra hjem i påsken, julen og på sommeren og det tror jeg det er for mange andre også. 

Før pleide jeg å tenke at jeg ville flytte tilbake til Larvik når jeg blir klar til å etablere meg fordi det er et fint sted å vokse opp. Nå er jeg ikke like sikker lenger, men det er heller ikke noe jeg trenger å planlegge. Jeg får se hva fremtiden bringer og hva jeg ønsker når jeg eventuelt når det stadiet i livet. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

ACCESSORIES TIL FESTIVAL

Reklame - inneholder annonselenker

Festivalsommeren er allerede i gang for flere, og i helgen er det en del som skal nedover til Kristiansand. Jeg må vente enda en liten uke før det er min tur til å dra på meg noe fancy festival-aktig, og jeg gleder meg skikkelig! I går var jeg på posten og hentet en pakke som inneholder antrekk til en av tre dager, og jeg gleder meg masse til å vise dere det. Jeg mangler fortsatt litt accessories, blant annet en veske som er stor nok til å oppbevare speilrefleksen, men som er kul og passer antrekket. Livets hard valg, dere. Jeg var rundt og kikket litt på forskjellige nettsider i går, og tenkte at det sikkert er flere enn meg som lurer på hva slags tilbehør de skal gå for til antrekket. Her har jeg samlet sammen noe av det jeg likte best ❤

(Annonselenker) 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

MINE SISTE SNAPS

God morgen, mine fine lesere! Jeg har skikkelig mandags-følelse fordi jeg har hatt fri i to dager, og særlig siden jeg var ute på tirsdag av alle dager. Det er veldig rart, men jeg merker at jeg er i feriemodus allerede. Nå er det bare en arbeidsvakt i dag, og en siste lørdagsvakt før jeg har ferie i to hele uker! Det skal bli så utrolig deilig, og jeg drar hjem til Larvik i midten av neste uke. Jeg gleder meg skikkelig, det blir garantert både moro og koselig. 

For dere som følger meg på snap har dere kanskje lagt merke til at jeg har blitt mye flinkere til å oppdatere mystory! Kanskje litt for flink til tider, haha. Jeg synes det er litt morsomt å gi dere et nærmere innblikk i hverdagen. Her er et utdrag av mine siste snaps, så for dere som ikke følger meg heter jeg andreasveinsdot.FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

HVEM ER DINE EKTE VENNER?

Nå skal jeg snakke litt om vennskap. Jeg fikk et tips fra en av dere søte lesere om å ta opp dette temaet, og det gjør jeg med glede! Det er mye tanker og følelser rundt vennskap, og det er ikke alltid lett å vite hvem som er dine ekte venner og som alltid vil være der for deg uansett. 

Jeg har flere veldig god venner, og det er jeg utrolig takknemlig for. Selv om jeg ikke er en person som åpner meg opp og snakker om følelser veldig lett, så er jeg glad for at jeg har dem de gangene det faktisk trengs. Det å finne noen jeg er komfortabel med å snakke om følelser og dype tanker med har ikke vært lett, og det er sjelden jeg faktisk åpner meg skikkelig. Jeg føler meg utrolig heldig som har funnet mennesker jeg vet er der for meg på både gode og dårlige dager. Heldigvis kjenner de meg godt nok til å vite at det som regel ligger noe mer bak om jeg snapper over småting, og det er ikke slik at jeg mister de av den grunn. Jeg har funnet venner jeg kan stole på og som jeg kan være helt meg selv sammen med. Når jeg er med dem er det null filter, og jeg kan si all verdens av ting som faller meg inn uten å bli dømt for det. Vi er ganske forskjellige, men jeg tror det er en av grunnene til at vi går så godt overens. 

Det tok lit tid før jeg klarte å finne min ordentlige gjeng om jeg kan si det slik. På barne- og ungdomsskolen var vi en fin jentegjeng, men det var ikke før jeg begynte på videregående at jeg møtte det jeg faktisk velger å beskrive som my soulmates. Jeg fant på en måte min plass, og merket med en gang at det var her jeg hørte til. Det er aldri noe drama oss i mellom, til tross for at vi er en stor gjeng. Selvfølgelig kan det være krangler og diskusjoner, men det er ikke noe overfladisk eller falskt mellom oss noen gang. Vi vet hvem vi selv er, og hvem hverandre er og det tror jeg har mye å si for at vi fungerer så bra sammen som det vi gjør. Vi merker det når noen har det dårlig eller hvis det er noe som skjer, og det er deilig at man ikke alltid trenger å vise det for at noen skal forstå. Senere har jeg også fått flere nye, ekte, gode, fantastiske venner som jeg er utrolig glad i og har det på samme måte med.

Vennskap kan være så mangt, og det foregår på forskjellige plan. Vi har bekjente, vi har venner og vi har ordentlig gode venner. Jeg føler nå at jeg har alle disse tingene, og det setter jeg utrolig stor pris på. Det å føle seg helt alene må være noe av det verste jeg kan forestille meg, så jeg skal ikke legge skjul på at jeg er ordentlig takknemlig for at jeg er så heldig å ha så mange fine, gode og ekte venner rundt meg ❤

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

POSITIVT OVERRASKET

Jeg har nesten ikke skrevet noe om turen vår til Tønsberg, hva vi har gjort her eller hvordan det har vært. Det er rett og slett fordi alt har gått i ett fra vi dro i går klokken tolv og frem til jeg nå er hjemme igjen i Oslo. Jeg tok faktisk toget hjem i stedet for gratis-bussen sammen med de andre for å få blogget, men nettet på toget var ikke noe særlig å skryte av... Nå er jeg hjemme og klar for å gi dere tidenes oppdatering på turen vår. Det ble en veldig kort, men veldig morsom tur! Alt var så bra arrangert, og det var rett og slett veldig moro, Vi var i Tønsberg i to-tiden i går og det første vi gjorde var å sette oss ned for å spise. Dere kjenner oss, vi elsker å spise, haha. Det er utrolig koselig på brygga i Tønsberg, og når været var varmt og solen stekte var det hele perfekt! Vi satt og koste oss litt for lenge så tiden fløy fra oss, og vi måtte omtrent løpe fra byen til hotellet for å klare å gjøre oss klare til tiden. Heldigvis lå hotellet vårt ti meter fra utestedet vi skulle på, så det var ikke lange veien.

Grunnen til at vi i det hele tatt var i Tønsberg var for å være med på åpningen av Foynhagen, som i følge Sofie er det beste utestedet i Tønsberg. Det var et skikkelig opplegg med grillvors fra klokken fem. Det var så mye god mat og drikke, og vi koste oss fra første minutt. Det var Carina som inviterte Sofie fordi hun skulle opptre, og hun fikk ta med Martine og meg så vi følte oss veldig heldige som har en så grei venninne som tar med oss på slikt. Det er litt rart, men jeg tar meg selv i å bli overrasket over hvor hyggelige folk er! Jeg har vel aldri vært på noe særlig arrangementer før i det siste, og jeg er alltid litt nervøs før jeg drar fordi tenk om ingen snakker med meg og bare ser ned på meg. Dette er en kjempedum tanke, og heldigvis blir den motbevist og jeg ender opp med å bli positivt overrasket hver eneste gang! Alle er så hyggelige og imøtekommende og vi hadde en sinnssykt morsom kveld! 

Jeg tok kvelden ganske tidlig, fordi når jeg har fått nok å drikke så vil jeg hjem for å spise og sove. Det var nettopp det jeg gjorde, og jeg tok med det eneste nøkkelkortet til rommet så stakkars Martine stod og banket på i en evighet for å komme inn, haha. Til tross for at jeg la meg tidlig er jeg ganske sliten i dag, og det var like før jeg ikke kom meg opp tidsnok til frokost. Jeg elsker hotellfrokost, og denne var helt amazing! Både Martine og jeg tok med oss to tallerkener med mat til bordet vårt og tømte nesten alt. Nam, nam. 

Kjole Zara // Sko Nelly // Øredobber H&M

Jeg brukte kjolen min fra Zara som jeg elsker, men det skjedde noe helt forferdelig i går! Jeg bøyde meg frem for å hente noe på et annet bord, og da kom jeg borti røyken til ei jente som stod ved siden av meg og røyken sved hull i kjolen min!! Skikkelig trist, men nå har jeg rukket å bruke den mye på den ene uken jeg har hatt den da, hehe... Uff, nei det var ganske kjedelig.

JEG SÅ UT SOM EN ANNEN PERSON

God morgen! Nå våknet akkurat Martine og jeg på hotellrommet vårt i Tønsberg. Det ble selvfølgelig en sen kveld, og det vet allerede dere som følger meg på snapchat (andreasveinsdot). Der ble det oppdatert da for å si det sånn! Nå skal vi løpe ned så vi rekker hotellfrokosten fordi det er det aller beste med å bo på hotell. Jeg elsker hotellfrokost.... Nå må jeg løpe, men jeg har gravd på pcen min og funnet et bilde av hvordan jeg så ut for to år siden som dere kan kose dere med til jeg oppdaterer senere i dag med masse bilder fra gårsdagen!

Det er skikkelig rart å se tilbake på hvordan jeg så ut før. Jeg har endret meg ganske mye, og da tenker jeg hovedsakelig på hårfargen. Det er rart å se hvor mye hårfargen og håret generelt kan gjøre med utseendet. På bilder med brunt hår ser jeg ut som et annet menneske! Jeg husker at jeg slet litt i situasjoner hvor jeg skulle vise frem legitimasjon da jeg var brunette, og det var fordi jeg er blond på både bankkort, førerkort og passbildet. Vi ble alltid stående litt ekstra i inngangen til steder, eller i køen på polet fordi de måtte studere meg og bildene mine veldig nøye, haha. Jeg forstår jo det, fordi jeg ser ganske annerledes ut. Jeg har ikke så alt for mange bilder av meg som brunette, men her har dere i hvert fall ett. Det ligger vel noen flere på Instagramkontoen min, men da må dere nok bla et godt stykke ned!Jeg trivdes egentlig ganske godt som brunette, men det ble litt slitsomt i lengden. Min naturlige hårfarge er ganske lys, og inntil den nesten svarte fargen så det helt hvitt ut. Jeg måtte farge etterveksten annenhver uke, og nå er jeg helt seriøs. I tillegg følte jeg meg ikke like vel om jeg ikke var brun og brukte en del sminke fordi det mørke håret ble så hardt til huden min. Jeg ga opp etter noen måneder og startet prosessen med å få det blondt igjen. 

Jeg kommer nok aldri til å farge det helt mørkt igjen fordi prosessen med å få det blondt er utrolig skadelig for håret. Jeg kunne tenkt meg å teste ut forskjellige blond-nyanser, men brunette blir jeg nok aldri igjen. Hva synes dere forresten om meg som brunette?

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

TO DATER PÅ ET PAR DAGER

De siste dagene har jeg gjort noe jeg har vært alt for dårlig på den siste tiden. Jeg vet ikke om jeg noen gang har vært ordentlig god på det, men jeg prøver i hvert fall å gjøre en bedre innsats nå, og det er jo så utrolig koselig hver gang. I løpet av et par dager har jeg vært på middagsdate hos to forskjellige venninner! Det er noe med sommeren som gjør det ekstra koselig å sosialisere seg, og når jeg blir invitert på middag er det lite som frister mer. Som jeg skrev tidligere så er jeg ikke så veldig glad i å lage mat, så det å komme til ferdig middag er rett og slett fantastisk!

I går var jeg på besøk hos Emilie som akkurat har overtatt en ny leilighet. Den var så fin at jeg ble skikkelig sjalu. Hun bor nå i en stor, lys leilighet med masse takvinduer og en stur balkong ut mot bakgården. Hun har vært litt uheldig med leilighet tidligere, så jeg er ordentlig glad for at hun endelig har funnet seg ordentlig til rette. Det er ikke så langt unna min leilighet, så det er absolutt et pluss. 

Hun disket opp med en skikkelig digg mangogryte, og jeg spiste til jeg nesten sprakk. Det er så typisk oss, når noe er godt klarer vi ikke slutte selv om vi egentlig har fått nok, haha. Jeg skal spørre henne om oppskriften og prøve meg på denne selv en dag, for den var ordentlig god og mettende. Jeg har blitt veldig glad i mango og kylling om dagen, så dette var midt i blinken. Nå må jeg snart invitere de på middag. Jeg tenker kanskje å invitere til tapaskveld en dag om ikke så alt for lenge. Det hadde vært skikkelig koselig!

MARTINE OG JEG REISER SAMMEN

I dag skal jeg endelig en liten tur ut av Oslo. Det begynner å bli en stund siden sist, og jeg har faktisk ikke vært utenfor hovedstadens grenser siden vi var i Trondheim! Det er ganske lenge siden, og jeg gleder meg til å gjøre noe litt annet. Martine og jeg satt oss på toget for noen timer siden og vi skal til Tønsberg! Sofie er allerede i byen, og vi kan selvfølgelig ikke være fra hverandre så lenge av gangen så vi følger etter. Neida, hun dro en dag i forveien fordi hun skulle møte mammaen sin som bor der. Det som er litt morsomt er at både Martine og jeg trodde Morten dro med Sofie i går, men det viste seg at han faktisk var her hjemme hos oss haha. 

Vi skal på noe som heter Tropical Tuesday på et utested i Tønsberg, og jeg gleder meg skikkelig! Det er lenge siden vi har vært ute sammen, så det blir nok veldig moro. Jeg skal prøve å holde løftet mitt til meg selv og holde meg edru hele kvelden, men det spørs hvordan det går... Vi har fri i morgen hele gjengen, så det er ikke krise om kvelden blir litt lenger enn planlagt. Det jeg gleder meg aller mest til er faktisk hotellfrokosten på onsdag, haha. Og å se Celine, hunden til Sofie igjen! Jeg savner den lille voffsen så utrolig mye, og jeg er så glad for at hun skal bli med oss tilbake til Oslo! Jeg savner faktisk å gå tur med henne, det hadde jeg egentlig ikke trodd. Sofie sendte meg så mange snaps av henne i går at jeg nesten begynte å gråte. Det skal bli så godt å få henne tilbake til Oslo. Nå er vi snart fremme så jeg må begynne å rydde sammen sakene jeg har spredt utover halve toget.

Håper dere alle får en kjempefin tirsdag ❤

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

SPØRSMÅLSRUNDE MED PETTER

Nå er endelig videobloggen med svarene fra spørsmålsrunden med Petter og meg ute! Jeg beklager at det har tatt så lang tid. Det skal ikke skje neste gang. Nå har det seg slik at jeg fikk låne macen til en venninne kjapt her om dagen for å få redigert videoen siden jeg enda venter på min egen. Det gikk litt fort i svingene og tittelteksten som dukker opp midt i og på slutten av videoen skulle selvfølgelig ikke vært der. Dette er min aller første video som jeg har redigert selv, og det er jeg tydeligvis ikke veldig god på... Hehe. Jeg skal legge mer tid og se ordentlig igjennom den neste, det lover jeg!

Videoen ble såpass lang at den måtte deles opp i to deler. Vi spilte inn i hele 45 minutter, noe som er veldig lenge. Det ble en del klipping for å si det slik fordi vi diskuterer og surrer i halve videoen, typisk oss to sammen. Del to kommer om ikke så alt for lenge og der får dere blant annet svar på om Petter er en type gutt jeg kunne datet, hva vi synes om hverandres klesstil, hva han tenkte da jeg sa at jeg ikke kunne vinne Paradise Hotel sammen med han, hvem av oss som er den smarteste og mye annet moro! Enjoy.

HER BØR DU SPISE I OSLO

Jeg skulle virkelig ønske jeg var glad i å lage mat, men for å være ærlig så synes jeg det er litt kjedelig... Det er koselig om man er flere som lager mat sammen på en lørdagskveld, men det å begynne med middag på kveldstid etter jobb er noe jeg sjeldent gjør. Jeg var veldig flink før, men da var jeg generelt mer strukturert. Nå blir det fort havregryn til både frokost og middag fordi jeg er for lat til å lage noe ordentlig. Heldigvis finnes det flere gode spisesteder i Oslo, og selv om jeg prøver å være flink til å ikke spise mye ute så skjer det jo innimellom. Nå på sommeren er det skikkelig hyggelig å spise lunsj eller middag på et sted med koselig uteservering. Jeg har testet ut litt forskjellig i Oslo, og nå skal jeg vise dere mine favoritt-spisesteder!

BEACH CLUB... Denne restauranten ligger helt ute på baksiden av Aker Brygge. De har en stor uteservering i tillegg til plassen inne, og her er det veldig hyggelig å sitte på en varm sommerdag. Det er nesten alltid fullt hus, så det er bare å forberede seg på å vente litt før man får bord. Det er ikke rart at man må vente fordi maten er supergod! De har litt forskjellig som burgere, sandwiches, nachos og slike ting. Jeg spiser nesten alltid sandwichen med Mango og kylling, den er sykt god. Jeg prøver å utfordre meg selv til å teste noe nytt, men jeg tviler på at noe er bedre enn den. Det er en perfekt kombinasjon. I tillegg er nachosen som serveres med guacamole, salsa og rømme kjempegod som starter. Dette bør dere teste ut altså!

DØGNVILL... Det er lite som slår en god burger fra Døgnvill. De har restaurant flere steder i Oslo, men jeg har faktisk bare testet ut den på Vulkan fordi det er nærmest meg. Jeg blir alltid fornøyd når jeg spiser der, og menyen deres består av helt utrolig mye godt! De pleier også å ha ukens burger som kan være alt mulig godt. Jeg er fortsatt et vanemenneske og pleier å bestille noe så basic som en cheeseburger og søtpotetfries med aioli nesten hver gang. Den er helt sinnssykt god da, så det er ikke så ille. Jeg har også prøvd ut sjokolademoussen deres som er laget med blant annet avokado, og det var over all forventning. 

KVERNERIET... Her kommer enda en burger-restaurant. Jeg er veldig glad i burgere, det er så godt! Kverneriet ligger på Majorstuen og lokalet er dødskult! Det er skikkelig stemning, og de har blant annet rundbord som er perfekt om man er en liten gjeng som vil ha en koselig og sosial kveld. Burgerne deres snakker for seg selv, herregud så gode de er! Det de også har her som er helt utrolig godt er persille- og parmesanfries. I kombinasjon med aioli (jeg elsker aioli) er bare tanken på det nok til å gi meg vann i munnen. Nam, nam, nam. De har også veldig gode drinker. 

OLIVIA... Klisjé, men Olivia er supergodt. Det er mange som mener at det er litt overvurdert, men jeg synes det var kjempegod mat. Pizzaen er god, focaccian er supergod og de har en salat jeg virkelig elsker som jeg bestiller nesten hver gang. Nå husker jeg selvfølgelig ikke hva den heter, men den består av masse godt grønt og en slags tørket spekeskinke. Den burde dere prøve ut om dere er litt lei av pizzaen. Olivia finnes på i hvert fall tre steder i Oslo, Tjuvholmen, Aker Brygge og Hegdehaugsveien. Jeg liker den i Hegdehaugsveien best. Den er skikkelig koselig og til og med uteserveringen er ordentlig hyggelig. 

LETT... Lett er ikke en restaurant, eller det er vel kanskje det, men ikke på samme måte som de over her. Det er et sted hvor man kan kjøpe wraps, salater, juice supper og mye annet godt! Det er kanskje mer et lunsj sted enn et middags sted, men gjett om maten metter! Det er skikkelig god og sunn mat, og de har til og med skikkelig digge, sukkerfri kaker for de som måtte ønske det. Jeg har falt helt for den ene wrappen med fetaost, bakt søtpotet og granateple. Det ligger en Lett like ved arbeidsplassen, så det hender jeg tar turen ut i lunsjen og unner meg noe herfra. Lett finnes flere steder i Oslo, blant annet på Skøyen, Aker Brygge og Frogner. 

Har dere tips til andre gode spisesteder i Oslo? Del gjerne i kommentarfeltet 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

DEN ER PERFEKT


Kjole Zara // Veske H&M // Sko DinSko

Jeg elsker denne kjolen! Det var noe jeg rasket fra meg da jeg var innom for å sjekke ut salget på Zara forrige uke, og tenkte at den er fin å slenge på seg en fin sommerdag. Den er skikkelig fin i fargen og fungerer like bra til hverdag som til fest, og det er slike plagg jeg bare elsker!
 

JEG TOK RESTYLANE PÅ GRUNN AV EN TOPPBLOGGER

Helt siden den aller første episoden av Paradise Hotel ble sendt på TV3 ble det snakk om leppene mine. Det var ikke en gang snakk om at jeg kanskje hadde fillers i leppene, men at jeg hadde det og hvor stygt det var. Nå skal det sies at jeg ikke har fylt på leppene mine siden 2015. Jeg har gjort det to ganger i løpet av livet, med ett års mellomrom og det har jeg skrevet mer om HER hvis dere vil lese om det. 

Noe jeg ikke har fortalt dere her er grunnen til at jeg valgte å forstørre leppene mine, som faktisk var veldig fine og fyldige fra før av. Dette er faktisk noe jeg synes er veldig interessant, og det får meg virkelig til å tenke på hvor stor påvirkningskraft jeg sitter på i min posisjon. Det er noe alle med store blogger eller Instagramkontoer bør tenke på. Det at hvert ord og hver setning dere sier kan starte en ny tankegang hos følgerne deres, og hva dere skriver kan være med på påvirke avgjørelser de velger å ta. Det er ikke noe man kan styre, men jeg mener det er viktig å være bevisst på at det man skriver og deler kan ha utrolig stor påvirkningskraft hos andre. 

Da jeg var yngre leste jeg de største bloggene i Norge, og jeg så virkelig opp til flere av de store.Jeg synes de var flinke til å skrive, de var morsomme og ikke minst utrolig vakre jenter. Jeg leste om hvor de spiste lunsj, hva de handlet og hvordan de ble så pene som det de var. Jeg husker fortsatt veldig godt den aller første gangen jeg vurderte å teste ut restylane. Det var ganske nytt i Norge på den tiden, og det var ikke så mange som hadde hørt om det. En av bloggerne jeg fulgte skrev et innlegg om at hun hadde testet ut leppefillers, og resultatet var så fint! Hun fikk jo skikkelig flotte lepper (selv om det aldri var noe galt med leppene hennes fra før av), og dette ville jeg også teste ut. Jeg luftet det halvveis på tull for mamma og pappa, og det ble mildt sagt ikke tatt godt imot. Jeg la det fra meg en liten stund, men jeg kom stadig inn på tanken igjen. Etter hvert var det flere og flere bloggere som skrev om dette, og til slutt tenkte jeg "hvorfor ikke bare prøve?", og det gjorde jeg. 

Jeg legger ikke skylden over på noen, fordi det var absolutt mitt eget valg å fylle inn restylane i leppene mine. Det jeg vil frem til er at man har en helt utrolig stor påvirkningskraft via bloggen, og jeg hadde helt ærlig aldri hørt om restylane før jeg leste om det på en av favoritt-bloggene mine. Det var der ideen om å teste det ut ble til, og selv om det gikk en god stund fra jeg leste om det og frem til jeg tok det så var det blogginnlegget hennes som gjorde at jeg ønsket å prøve det. Når jeg tenker på dette nå blir jeg nesten litt redd med tanke på at jeg kanskje sitter på lignende kraft, og det er skremmende. Jeg føler et visst ansvar overfor særlig de yngre leserne mine, og jeg vil bare få frem at nå som jeg har blitt mer voksen og ser tilbake på dette så angrer jeg.

Jeg kommer aldri til å fylle på leppene mine igjen, og du bør tenke godt gjennom det før du eventuelt ønsker å teste det ut. Det er kjempedyrt, og antakeligvis er leppene dine fine akkurat som de er! Du er fin akkurat som du er. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

AVSLUTNINGEN PÅ SKAM SKUFFET

I går ble den aller siste episoden av SKAM sendt, og jeg hadde skyhøye forventninger. Jeg må innrømme at jeg elsket denne serien, særlig sesong to med Noora og William, men jeg har falt litt av i det siste. Jeg tror sesong to traff meg mest fordi det er dette jeg relaterer mest til, mens jeg har et homofilt vennepar som elsker sesong tre med Isak og Even. Det er ofte slik at ting som treffer deg og som du kan relatere til er det en liker best fordi man føler enda sterkere med karakterene. Allikevel digger jeg at Sana fikk en egen sesong, og relasjonen mellom henne og Yousef var skikkelig spennende og pirrende. Jeg var døds-nysgjerrig på å vite hva som kom til å skje mellom de to, og jeg håpet selvfølgelig på at de skulle bli kjærester!

Den avsluttende episoden skuffet meg på flere måter. Det aller første klippet som handlet om Vilde som måtte ta ansvar for mye mer enn hva hun egentlig bør traff meg rett i hjerterota. Jeg fikk så vondt av henne, og satt i sofaen med grøsninger over hele meg. Foruten om dette synes jeg ikke det skjedde så veldig mye interessant eller spennende. Jeg oppfattet det hele som en slags rask avslutning hvor vi fikk se bittelitt av hver karakter, og det var vel egentlig det som var greia. Det var helt sikkert bevisst, men jeg personlig synes bare det ble rotete. Da det hele i tillegg ble avsluttet med den veldig rare scenen mellom gutte-Chris og hun jenta til Jonas/Isak som jeg ikke husker hva heter en gang datt jeg nesten av stolen. Hele gjengen som så på sammen med meg lurte på hva i all verden som skjedde her? Det ga null mening, og plutselig skulle Eva og Jonas finne sammen igjen? Altså, hallo skulle ikke gutte-Chris gå fra fuckboy til pusegutt og begynne å elske Eva? Igjen ble dette oppfattet som et forsøk på å lappe sammen noe i siste liten. Talen til Sana var fin den, og veldig rørende, men jeg sitter igjen litt sånn "hva skjedde egentlig her?"? Var dette alt?

Jeg føler at den røde tråden i sesongen forsvant, og jeg ble rett og slett ordentlig skuffet. Det kan godt være fordi jeg hadde for høye forventninger, men uansett så er det trist at en så fin serie avsluttes på en måte som gjør at jeg sitter igjen med denne følelsen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

VI HAR FÅTT TO NYE SAMBOERE

Det er ingen hemmelighet at leiligheten til Sofie og meg stadig er fylt til randen med folk. Det er både koselig, og til tider litt slitsomt fordi det alltid blir mye å rydde og kjøleskapet tømmes raskere... Som regel er det bare hyggelig, og det er jo vennene våre som kommer på besøk! Jeg synes det er veldig koselig at de føler seg så hjemme hos oss, og jeg føler litt at leiligheten vår er som Monica og Rachel sin i Friends, hihi. 

Nå er det heller ikke slik at Sofie og jeg bor her alene. Vi har fått to nye samboere, sånn nesten i hvert fall. Både Morten og Kevin har så godt som flyttet inn hos oss og vi har blitt det virkelige Paradise-kollektivet. Vi fire henger mye sammen, men det er ikke så rart med tanke på at alle fire lever under samme tak. På en måte har vi blitt en liten firkløver, og det er skikkelig hyggelig. Jeg hadde egentlig ikke sett for meg dette på forhånd. Jeg regnet med at Sofie og jeg kom til å holde kontakten, og kanskje Kevin, men at Morten skulle være en del av dette hadde jeg aldri trodd for fire måneder siden, haha. Vi ble ikke ordentlig kjent før helt på slutten av innspillingen, men da vi først ble det så klikket vi ganske godt. Nå er vi en lykkelig liten familie, og forhåpentligvis skal vi dra på en veldig spennende tur senere i år! FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

EN SKIKKELIG FIN KVELD

God morgen! Jeg håper alle har hatt en superfin helg, det har i hvert fall jeg hatt. I går var det utrolig deilig vær, så etter å ha fullført en hektisk arbeidsdag dro jeg hjem hvor Martine og Sofie var. Vi bestemte oss for å dra mest mulig nytte av solen, og dro for å kjøpe mat som vi tok med til parken. Det ble en ganske kort tur, fordi de to andre var ganske gira på å dra ned til Rådhusplassen for å sjekke ut VG lista-showet. Jeg må innrømme at sofaen fristet veldig mye mer, men jeg ble overtalt og vi tok turen ned. Nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det fordi det ble en skikkelig fin kveld! Det var flinke artister og plutselig kom jo Grunde på scenen! Martine og jeg ble til to crazy fangirls og spurtet fremover for å komme nære nok til å filme han, haha. Det var skikkelig overraskende, men så utrolig kult! Flinke Grunde.

et var også utrolig mange søte folk som kom og hilste og ville ta bilde med oss! Det var veldig koselig, og jeg tror vi alle ble veldig glad for det. Vi slo oss etter hvert sammen med Morten, Kevein og André mensvi vandret ut mot Tjuvholmen. Jeg bare elsker gårsdagen! Det var sol, sommer, fine mennesker og vi bare koste oss sammen. Vi avsluttet kvelden hjemme hos oss i det virkelige Paradise-kollektivet, og det er akkurat slik jeg liker det. Samlet gjeng, superkos!


Jakke Mango // Kjole Zara // Sko Reeboks // Øredobber H&M

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

UKENS SPØRSMÅL

Skulle du ønske at ingen slapp kula, eller håpet du på at Kevin skulle slippe den?

Jeg skulle ønske de delte pengene likt seg i mellom ❤

Hadde du permisjon fra jobben din da du var på paradise hotel?

Jeg fikk fri av sjefen min, som visste hva jeg skulle. Hun satt meg derfor ikke opp i januar og februar, fordi hun ikke visste når jeg ville komme hjem, men det var så enkelt som at jeg kunne bli satt opp og få jobbe om jeg plutselig kom hjem etter to uker :-)

Hvilken farge har du på extentionet ditt? :)

Jeg har en blanding  av farge 59 og 61 😊

Hva synes du om Eileen i forrige sesong?

Jeg synes hun gjorde et veldig godt inntrykk! Hun virker oppriktig snill og god.

Jeg skal flytte til Larvik i slutten av august. Har du noen tips for å skaffe seg venner i området?

Det kommer jo litt an på hvor gammel du er, men sosialiser deg ved å starte med en hobby som for eksempel en idrett, noe innenfor musikk eller andre interesser du har. Da møter du fort det som kan bli dine nye venner. Ved å få en jobb blir man fort kjent med kolleger, som kan bli venner <3 Det som er med Larvik er at det er få steder hvor man kan møte folk for å bli kjent på en måte. Når vet ikke jeg hvor gammel du er, men det er nesten ingen utesteder eller barer som blir brukt (en del i Stavern nå mot sommeren kanskje), og jeg vet ikke om noe annet... Nå har jeg bodd borte fra Larvik i tre år da, så mye kan ha skjedd innen den tid!

Hva kunne dere egentlig snakke om før dere ble kjent? Virker som det ikke var så mye dere kunne snakke om 😝

Helt random ting som tv-programmer, verdensrommet, mat osv. Sofie og jeg snakket om alt mulig rart, men det vi ikke kunne snakke om var personlige ting som navn, alder, familie, venner, eks-kjærester, hjemsted osv.

Hvorfor hadde du ikke reagert på samme måte om Kevin hadde sluppet kula?

Det er litt vanskelig å forklare... Jeg hadde et bedre forhold til han enn hva jeg hadde til Martine, så jeg tror jeg automatisk ville støtter han uansett hva utfallet hadde blitt i den finalen om du skjønner?

Hva synes du om Donald Trump?

Personlig liker jeg ikke han spesielt godt ut ifra det bildet han har vist av seg selv via media siden han ble kjent. Holdningene hans til kvinner og likestilling er helt forferdelig, og noe som ikke bør tilhøre en av verdens mektigste menn. I tillegg ser jeg han som diskriminerende med tanke på måten han snakker om at han skal stenge ute alle muslimer fra USA, igjen måten han snakker om kvinner på og hele ideen om muren i Mexico, altså... Virkelig? Jeg synes han virker litt kort, og i hvert fall korttenkt. Flink businessmann, ja, men som politiker, president og menneske har jeg lite til overs for han på grunn av holdningene han har til en del temaer jeg ser på som veldig viktige!

Holder ikke du på med Magne fra sesong 5 (2013)? Eller husker jeg feil?

Nei, det gjør jeg ikke 😊

Skikkelig fin topp!! Hvor he du kjøpt den?😻

Tusen takk <3 Det er en kjole kjøpt fra Nelly, men den er typ tre år gammel tror jeg

Fikk du et godt inntrykk av Lene i sesong 1? (Hun mobberen)

I begynnelsen likte jeg henne, men inntrykket ble selvfølgelig dårligere etter oppførselen mot Margrethe. Allikevel er dette nå snart ti år siden, og at hun fortsatt har det stempelet etter å ha gjort en stor feil for så mange år siden synes jeg er trist.. Hun har helt sikkert fått gjennomgå nok for det, og mye kan ha endret seg siden den tid så jeg føler vi kan legge bort det nå snart.

Er det lett å kjøre bil i Oslo?

Det er nok litt individuelt hva man synes her, men det går greit. Jeg kjørte mye her da vi skulle flytte fra Larvik, og da synes jeg det var lett. Når det går en stund mellom hver gang jeg kjører synes jeg det er litt skummelt fordi det er veldig mye å forholde seg til, men med en gang jeg kommer inn i det synes jeg det er lett!

Hvorfor er du ikke med i Paradise-kollektivet?

Det var TV3 som valgte ut hvem som skulle være med der, og jeg fikk ikke tilbud om å være med 😊

Hvis du måtte velge mellom å bli sammen med en pappagutt som flashet som faen med champagne eller en blodharry råner, hva hadde du valgt da? Hahah

Det måtte nok blitt pappagutten altså. Biler og sånt har jeg 0 interesse for, så da tror jeg faktisk heller jeg ville hatt mer til felles med pappagutten :-)

Hva synes du at Grunde klarte å lure dere ved at han ikke drakk alkohol?

Det var litt morsomt at han klarte det, altså! Jeg tenkte aldri over at han ikke var full fordi han var så energisk, danset og koste seg masse hele tiden! Jeg synes det er veldig gøy at han kan ha det så gøy uten alkohol selv om alle andre drikker. 

Hvor blir det av videoen til deg og Petter?

Jeg er så lei meg for at dette har tatt så lang tid! Jeg lastet den over på pcen og prøvde fem forskjellige program for windows, men det gikk galt med alle sammen... Jeg skulle egentlig fått macen min forrige uke, men jeg kjøpte feil så det hele har tatt veldig lang tid. Jeg håper virkelig jeg klarer å få gjort den ferdig i løpet av neste uke! I det jeg får macen min skal det første jeg gjør være å redigere og poste videoen. Beklager!

JEG TRENGER EN PAUSESom jeg nevnte tidligere i dag ble det en liten bytur på meg på torsdag. Jeg feiret min søte venninne Martine (jeg har tre venninner som heter det, så jeg forstår at det ikke er så lett å forstå hvem av de jeg snakker om, hehe) som ble 23 år gammel! Hun kom inn til Oslo for anledningen, og det var utrolig koselig for nå var det lenge siden sist. De som kunne av venninnegjengen ble med ut for å spise på Escalon, en tapasbar på Tjuvholmen. Det ble både god mat og god drikke der før vi dro hjem til en annen Martine for å vorse. Jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet, men det ble liggende igjen i leiligheten hennes. Av den grunn har jeg ikke fått tak i bildene før i dag, så det ble et litt forsinket innlegg, men det var så koselig så jeg vil dele!Det var en veldig morsom kveld, men jeg lider ennå etter å ha dratt den litt for langt. Jeg merker at jeg trenger en lengre pause fra utelivet, og fremover blir det nok flere kvelder med film og kos hjemme i leiligheten i stede for høye hæler og vin på byen.

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

DEN PERFEKTE SOMMERKJOLEN

Reklame

God morgen! Nå har jeg hatt fri i to dager, og jeg merker at det er veldig hardt å ta turen bort til jobb i dag. Jeg skulle helst ha ligget i sengen halve dagen fordi jeg er enda ganske sliten etter torsdagen. Det ble plutselig en tur ut på meg, og med tre timers søvn føler jeg at jeg henger litt etter. Jeg skal i hvert fall bruke hele morgendagen på å slappe av, og jeg skal sove helt til jeg våkner. Det er nesten så jeg håper at været holder seg dårlig så jeg har en unnskyldning for å holde meg inne...

Selv om været ikke tilsier det så er sommeren endelig kommet. Vi er faktisk snart i juli og hvis solen faktisk titter frem så er det superdigg å dra på seg en sommerkjole. Det ser bra ut, og det er jo skikkelig behagelig å gå i. Jeg ser at den del av dere liker sommerkjolene jeg har brukt og vist frem på bloggen i det siste, og det er skikkelig koselig. Det er dessverre en del av de som er gamle og ikke lenger finnes i butikk, men jeg har samlet sammen noen andre superfine sommerkjoler som er perfekt på en varm solskinnsdag!

(Reklamelenker) 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

SERIENE JEG ALDRI BLIR LEI AV

Jeg er et vanemenneske uten like, og en av de tingene jeg driver med er å se de samme seriene om og om igjen. Det er ikke fordi jeg ikke er åpen for nye serier, og egentlig er det rundt femten seier jeg vil begynne på. Problemet er bare at jeg faller av med en gang jeg må vente på en ny sesong. Jeg glemmer det bort, og jeg er så lei av å se serier fra streaming-sider med dårlig kvalitet som samtidig fyller pcen min med virus. Derfor har jeg fått over til å faktisk se det som ligger på Netflix, men allikevel er det sjelden jeg begynner på en ny serie. Det er sjelden jeg setter meg ned kun for å se en serie. Jeg gjør det som regel samtidig som jeg driver med noe annet, som for eksempel å blogge. Av den grunn er det greit å ha på noe jeg kjenner til som jeg ikke alltid må følge med på. Jeg har noen serier jeg bytter på å se om og om igjen, og hvilke det er skal dere få se nå!

FRIENDSJeg blir faktisk aldri lei av denne serien. Da jeg hadde friår etter videregående kjøpte jeg samleesken med alle de ti sesongene og så de om og om igjen. Jeg så altså alle de ti sesongene på repeat. Allikevel er jeg ennå ikke lei, og hvis jeg vil ha en serie i bakgrunnen eller ikke vet hvilken serie jeg vil begynne på så ender jeg alltid opp med Friends. Det er noe med den gjengen som bare er helt fantastisk. Alle er så rare, egne og morsomme og sammensettingen er rett og slett fantastisk. Jeg ler fortsatt høyt mens jeg ser på serien, og det skal i utgangspunktet mye til når man ser samme episode for femtende gang. Så er det jo hele greia med Ross og Rachel som aldri finner ut av det, men som vi hele veien ser at er ment to be! Nei, dette er favoritten over alle favoritter.
 

GOSSIP GIRLDette var favoritt-serien min i mange år etter at siste episode ble sendt. Jeg elsket alt med den. Jeg lengtet etter å leve et liv som Blair, Chuck, Nate og Serena gjorde med luksus og rikdom. Jeg følte med Dan og Jenny, og jeg var nesten forelsket i ideen om Chuck og Blair. Det er faktisk favorittparet mitt over alle fiktive par. Jeg elsker de to, og jeg ble så glad da de endelig fant ut av det. I tillegg ville jeg jo være Blair, sånn seriøst. Jeg digger den dama, hun er helt amazing og på et tidspunkt var hun faktisk et forbilde for meg. Nei, jeg blir aldri lei av denne serien heller.

WHITE COLLAR

Denne serien har jeg også sett en del ganger, og det er faktisk den serien jeg ser på nå. Den handler om Neal som er dømt for forfalskning av kunst, og soner nå ut straffen sin ved å hjelpe FBI og spesialagent Burke med å løse saker. Denne er skikkelig spennende, fordi det er mye fra Neals fortid som stadig dukker opp og skaper problemer. Jeg må innrømme at det er hyggelig å se på Neal, han er utrolig kjekk og ikke minst sjarmerende. Denne serien er ganske spennende, samtidig som den er morsom så jeg anbefaler alle som ikke har sett den å prøve den ut!

Har du noen serier du ser om og om igjen?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

DRIKKEPRESS SOM VOKSEN

Det virker som om flere kjente seg i igjen i innlegget jeg skrev om mitt første møte med alkohol. Noe jeg også la merke til blant kommentarene jeg fikk var at flere som nå er i voksen alder føler det samme presset om de ikke drikker. Det kan være at man er avholds eller at man velger å ikke drikke på en fest eller to. Jeg begynte å tenke over hvordan jeg føler det nå som jeg har blitt 22 år gammel. Føler jeg drikkepresset enda?

I fjor drakk jeg nesten aldri alkohol. Det kunne gå flere måneder mellom hver gang jeg ble med ut på byen, rett og slett fordi jeg ikke trivdes med det. Jeg likte ikke hvordan jeg ble av alkoholen, og jeg likte heller ikke hvor mye den ødela for treningen som jeg var veldig fokusert på der og da. Dette var en tid hvor jeg hadde mye annet som foregikk i livet mitt, og det å feste ga meg ingen verdens ting. Jeg holdt meg hjemme i helgene selv om vennene mine ofte dro ut. Det hendte at jeg en sjelden gang ble med på vors, men som regel lagde jeg meg en god lørdagsmiddag og koste meg i sofaen med en film.

Når jeg tenker over det nå så ble jeg på en måte mindre sosialisert av at jeg ikke drakk. De gangene vennene mine dro ut ble jeg sittende hjemme alene fordi jeg hadde ingen venner i Oslo som ikke festet. Ikke at det er noe galt med det, fordi det var mitt eget valg og jeg trives godt i eget selskap. Det er bare noe jeg ikke har tenkt over før, det at jeg faktisk var veldig lite sosial i helgen med mindre en eller annen venninne ville ta det rolig og bytte ut vinen med Pepsi Max for en gangs skyld. Jeg tror aldri jeg følte på presset for å drikke, men jeg merket vel at jeg etter hvert begynte å savne å være med de. Om jeg dro på et vors ga det meg veldig lite, fordi vi har en tendens til å bli ganske fulle veldig fort hele gjengen, så etter en times tid følte jeg for å dra hjem. Det var på en måte litt ensomt, men samtidig ikke. Jeg husker at jeg skulle ønske at lysten til å feste var der, men når den ikke var å spore så fikk jeg mer ut av å bli hjemme. Jeg satt i hvert fall ikke med den samme følelsen som da jeg var yngre, og dette var faktisk mitt valg. Forskjellen på da og nå er at dette er mine ekte venner, og selv om jeg velger å legge bort alkoholen en periode er det ingen som forsvinner av den grunn. Den var nok litt mas i begynnelsen om at jeg måtte bli med ut, og spørsmål om hvorfor jeg ikke skulle drikke alkohol. Allikevel var det aldri noen som presset meg. Vi har blitt voksne, vet å respektere hverandre selv om vi er forskjellige og vil forskjellige ting. 

Den dag i dag føler jeg aldri noe press. Jeg drikker alkohol om jeg vil det, og har det kjempegøy! Samtidig kan jeg komme helt edru på vors og bli der til resten av gjengen drar ut uten at jeg føler på at jeg er edru. Det handler nok om at jeg har endret meg som person og blitt mer trygg på meg og mine valg. Det er ingen vits i å prøve å presse meg for det vil ikke ha noen effekt. Jeg vet nå hvem jeg er og hva jeg står for, og hvis jeg bestemmer meg for å ikke drikke så skal jeg ikke drikke. 

MINE MORGENRUTINER

Morgenen min ser omtrent lik ut hver eneste dag, med noen unntak selvfølgelig. Jeg er veldig glad i å ha litt tid på morgenen til å våkne ordentlig, kose meg med kaffen min og gjerne se en eller to episoder av en serie før jeg må komme meg avgårde. Derfor pleier jeg alltid å stå opp i god tid før jeg skal noe, uansett om det er jobb, trening eller noe helt annet. 

Favorittplassen min i leiligheten er foran sminkebordet, og her pleier jeg å tilbringe de aller fleste morgener. Jeg slumrer et par ganger før jeg kommer meg opp av sengen, og etter dette elsker jeg å ta en varm dusj for å våkne ordentlig. Jeg hopper rett inn i en morgenkåpe og et par myke sokker før jeg går inn på kjøkkenet og setter på kaffen. For dere som ikke har fått det med dere så elsker jeg kaffe, og etter at jeg fikk kaffemaskin har jeg blitt skikkelig bortskjemt. Nå smaker ikke vanlig traktekaffe like godt lenger, og jeg har blitt helt avhengig av kapslene med mørk kaffe, namnam. 

Det kommer litt av på hvor god tid jeg har, men noen ganger lager jeg frokosten min samtidig som kaffen. Jeg spiser faktisk havregrøt til frokost nesten hver eneste dag. Den er skikkelig god, og jeg elsker å starte morgenen min med det. Havregrøt metter godt utover dagen også, så jeg kan gå mye lenger mellom frokost og lunsj med en god porsjon grøt i magen enn for eksempel knekkebrød. Det er veldig greit på de dagene jeg skal jobbe, for da vet jeg aldri helt når jeg får tid til å ta lunsj. Jeg spiser selvfølgelig ved sminkebordet mitt hvor jeg har satt opp pcen klar for å fortsette på neste episode av serien jeg ser på for øyeblikket. Her koser jeg meg med grøt, kaffe og serie samtidig som jeg begynner å ordne meg så smått. Jeg kjeder meg lett når jeg sminker meg, så da er det godt å ha en serie å se på, litt mat å spise og å kunne sippe litt i kaffen min når det passer seg. Jeg er utrolig glad i disse morgenstundene hvor det er helt stille i leiligheten og i bakgården. Det er bare meg i verden på denne tiden, og jeg klarer virkelig å slappe av. Det er absolutt verdt å stå opp i god tid før jeg må dra fra leiligheten for å få tid til dette! Jeg gjør det samme nesten hver eneste morgen, og det er min lille Andrea-tid ❤

THOSE SUMMER NIGHTS

Noe av det beste med sommeren er sene kvelder ute i det solen er på vei ned. Det er så vakkert, og med varmen liggende i luften blir det en spesiell stemning. Jeg får litt lyst til å finne på noe gøy, noe gærent. Ikke at det så ofte skjer, men jeg kommer i et spesielt humør som jeg ikke er i ellers. Sommernetter er også helt fantastiske! Jeg har så mange minner rundt det å vandre bortover tomme gater midt på natten, under en lys sommerhimmel i en kort kjole, litt brisen på vei hjem fra en super kveld. Jeg klarer ikke sette ord på dette, men det er noe spesielt og utrolig vakkert med kvelden og natten på sommeren. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

DET BESTE MED Å BO MED SOFIE

Siden jeg flyttet til Oslo har jeg alltid bodd med andre. Jeg har bodd med tre venninner, en venninne og en venn og nå bor jeg med en venninne som dere kjenner ganske godt til, nemlig Sofie! Det er både fordeler og ulemper med å bo sammen med noen, men jeg føler det absolutt er flere fordeler. I hvert fall når jeg har verdens beste roomie. Ja, for hvordan er det egentlig å bo med Sofie?

Det å bo med Sofie har virkelig gått over all forventning. Vi møttes jo først for noen måneder siden, og det er helt sykt å tenke på. I det vi begynte å snakke sammen på hotellrommet på Gardermoen før avreise til Mexico merket jeg at dette var ei jente jeg kom til å like! Jeg føler faktisk at jeg har kjent henne for alltid, og jeg vet akkurat hvor jeg har henne på en måte. Det er deilig å kunne være helt ærlig og vite at det jeg sier blir hos henne uansett hva det gjelder.

Vi kan dele alt med hverandre uten at noen av oss dømmer, vi ler av de samme tingene og vi finner alltid på mye moro. Det beste med å dele leilighet med Sofie er nok at vi er såpass like, og det gjør at vi fungerer godt som roomies.

Vi liker begge to å ha det ryddig, selv om hun har sterke tendenser til OCD, og er litt mer pirkete enn meg, haha.

Vi bruker samme størrelse i klær og sko, og har ganske lik stil, noe som gjør at jeg egentlig sitter igjen med et dobbelt så stort klesskap. Jeg bruker hennes klær nesten like ofte som jeg bruker mine, rett og slett fordi går fort lei av mine egne og hun har jo så mye fint! 

Vi spiser mye av den samme maten, og er like avhengig av Pepsi Max. Det er faktisk veldig deilig at jeg ikke føler at jeg må sjekke inn på Pepsi-rehab siden hun er minst like avhengig som meg. Kjøleskapet vårt er konstant fullt av Pepsi Max, og i dette øyeblikk tror jeg vi har sånn syv flasker stående. Det er ganske sykt egentlig...

I tillegg elsker begge taco, så her i huset har vi taco-mandag, taco-tirsdag og omtrent taco-uker uten at noen av oss klager.

Nei, det er rett og slett kjempefint å bo med Sofie og jeg trives veldig godt med å bare bo med en person. Nå håper jeg bare hun blir værende og ikke stikker avgårde med Morten så jeg blir sittende her alene uten roomie, haha. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

JEG ER LIVREDD

I dag tillot jeg meg selv å sove til jeg våknet. Jeg hadde skrudd av alt av alarmer, og det er en sjelden luksus jeg vet å nyte. I dag har jeg helt fri fra jobb, og det er rett og slett utrolig deilig. Ikke har jeg noen planer heller, og jeg er veldig fornøyd med det. Jeg skal allikevel få gjort litt av hvert, blant annet alt jeg ikke rakk å gjøre på tirsdag. Det som er deilig er at jeg ikke har noe tidspress, og jeg kan ta meg god tid før jeg i det hele tatt må begynne å fungere. 

Jeg ble sittende opp litt lenger enn vanlig i går. Sofie kom endelig hjem fra Bodø for et par dager siden og vi hadde besøk av Morten og Martine i går kveld så da var det alt for hyggelig til å legge seg. I dag forlater de meg igjen, men kun for en tur til Tusenfryd. Jeg takket pent nei til å være med, fordi hver gang jeg drar så ender jeg opp som veske- og jakkeholder stående alene på bakken mens jeg ser på at de andre leker med livet i en eller annen karusell. Jeg er livredd for karuseller, og bare tekoppene eller tømmerrenna gjør at jeg kan begynne å gråte. Det er kanskje skikkelig teit, men jeg har prøvd, og det er virkelig ikke noe for meg.

Jeg får finne på noe annet, mindre spennende å bruke dagen min på! Jeg skal blant annet gjøre litt forberedelser til et møte Sofie, Morten, Kevin og jeg skal på i morgen. Det blir skikkelig spennende, og jeg vil virkelig gjøre alt jeg kan for at det skal gå i boks! Jeg håper virkelig vi får det til, for da skal jeg selvfølgelig fortelle dere alt sammen 

Hva skal dere i dag?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

JEG BLE PRESSET TIL Å DRIKKE ALKOHOL

Da jeg var yngre var jeg fast bestemt på å ikke drikke alkohol før jeg fylte atten år gammel. Jeg var veldig skeptisk til å prøve slikt, og jeg hang alltid litt etter de andre med sånt. Jeg likte ikke tanken på å drikke alkohol, og jeg synes det var litt skummelt for å være helt ærlig. De fleste andre begynte å drikke tidlig på ungdomsskolen, men jeg ville ikke. Jeg ville vente, og det skulle jeg klare.

Jeg husker den aller første gangen alle jentene skulle drikke sammen. Det var en nyttårsaften på ungdomsskolen, jeg tror kanskje det var i niendeklasse. Jentegjengen skulle samles hos en venninne som var alene hjemme, men jeg ville ikke være med. Alle de andre skulle drikke, og jeg hadde verken lyst til å drikke selv eller å være rundt fulle mennesker. Jeg ble hjemme den kvelden. Mamma og pappa synes det var veldig koselig at jeg heller ville tilbringe kvelden hjemme med familien, men de synes også det var litt rart at jeg ikke ville være med når alle vennene mine skulle feire sammen. Noen dager senere innrømmet den egentlig grunnen til at jeg ble hjemme for mamma og pappa. De ble selvfølgelig kjempestolte, og jeg ble glad fordi de var stolt av meg! Så glad ble jeg at nå skulle jeg i hvert fall ikke begynne å drikke, og jeg fortalte dette til jentene på skolen dagen etterpå. Det ble ikke akkurat tatt i mot slik som jeg hadde forventet. De ble sure på meg fordi jeg hadde fortalt til foreldrene mine at de drakk, selv om mamma og pappa lovet å ikke si noe videre. I tillegg skjønte de fleste foreldrene hva som foregikk, så det ville ikke akkurat kommet som et sjokk uansett. Det var og er nok mange foreldre som lukker øynene, og det tror jeg faktisk mamma og pappa har gjort noen ganger i løpet av ungdomsårene mine de også.

Etter hvert begynte jeg å bli med på fester, men jeg holdt meg helt edru. Jeg ville ikke en gang smake en liten dråpe, for da ville jeg ikke ha holdt løftet til meg selv. Jeg var ikke en av de som fikk smake øl og vin av foreldrene mine på julaften eller andre dager, så jeg hadde faktisk aldri rørt alkohol. Det å være med på fest og se hvordan alkoholen endret vennene mine ga meg mer avsmak. De endte som de fleste opp meg å snøvle, kaste opp, krangle og hvem vet hva mer som skjer når tenåringer samles på en hjemmealene-fest og tester ut alkoholens grenser. Dagene etter festene husket de ikke hva som hadde skjedd selv, og da jeg husket ble de de ikke veldig komfortable. Etter hvert ble alle mer og mer skeptisk til at jeg skulle få lov å bli med på fest når jeg ikke drakk selv. Jeg var jo ikke en del av moroa, og det var kjedelig at jeg husket alt de hadde sagt og gjort, til tross for at jeg som regel ikke nevnte det om de ikke spurte selv.

Alle trakk seg unna meg, og i helgene ville de ikke at jeg skulle være med, for da skulle de drikke alkohol og da fikk bare andre som drakk alkohol være med. Dette gjorde at jeg begynte å føle meg veldig alene. På et tidspunkt gråt jeg meg selv i søvn flere dager i strekk fordi jeg følte meg skikkelig ensom. Jeg følte ikke at jeg hadde en eneste venn jeg kunne snakke med dette om, fordi alle var enige på dette punktet. De var vennene mine, men hvorfor gjorde de da dette mot meg? De presset mer og mer på at jeg selvfølgelig kunne bli med, men da måtte jeg også drikke. På dette tidspunktet var jeg nesten desperat for å unngå å miste dem og til slutt ga jeg etter. Jeg dukket opp på en hjemmefest med Frost-flasken jeg fikk en eldre bekjent til å kjøpe for meg. Jeg drakk hele flasken blandet med Fanta Exotic, og i tillegg synes alle det var veldig morsomt at jeg endelig skulle drikke så de skjenket meg med alt som fantes i huset. Jeg drakk øl, cider, ekle drinker og shottet 9/6 blandet med Smirnoff Ice. Det gikk selvfølgelig skikkelig dårlig, og jeg endte opp med å ligge over doen hvor jeg spydde alt rett ut igjen i flere timer. Til slutt ringte de pappa som måtte komme og hente meg, og den stoltheten jeg snakket om tidligere var det ikke et eneste spor av.

Jeg var så utrolig skuffet over meg selv, men samtidig var følelsen av å passe inn og endelig føle meg som en del av gjengen igjen sterk. I dag angrer jeg fortsatt på at jeg ga etter, og at jeg virkelig var redd for å miste venner som behandlet meg på den måten. Det å ikke respektere andres grenser er ikke greit. Folk er forskjellige og vi setter grenser på forskjellige steder. Vær så snill å respekter hverandre og ikke gjør noe du egentlig ikke er klar for, fordi du kommer antakeligvis til å angre. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

DET Å VÆRE TAKKNEMLIG

Det jeg er litt god på er å tenke over hva jeg er takknemlig for. Jeg tar meg selv i å skrive "det er noe jeg er takknemlig for" i veldig mange innlegg om dagen, men det er fordi jeg stadig finner nye ting å nevne! Noe dreier seg om hvem jeg har i livet mitt, hvilke muligheter jeg faktisk har og generelt bare alt mulig rart. Det er viktig å ta seg et sekund eller to og tenke over hvor mye du har i livet ditt du faktisk kan være veldig glad for å ha! Noen ganger når ting går dårlig så er det lett å glemme alt det fine man har, men samtidig får det deg kanskje til å åpne øynene og sette pris på ting du ikke ville gjort ellers. Det er litt morsomt at dette innlegget havner rett etter tidenes klage-innlegg, men jeg prøver å vær litt positiv igjen, haha. 

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har så gode venner som det jeg har. Uansett hva som skjer så vet jeg at jeg alltid vil ha dem, og de vil ha meg så lenge de måtte ønske! Det er faktisk ikke alle som er så heldige å ha ekte, gode venner. Noen har kanskje ingen ordentlig nære venner, og jeg er så utrolig heldig å ha flere! Det er noe jeg setter skikkelig stor pris på, og det jeg er aller mest takknemlig for av alt i livet mitt. 

Det at jeg er så heldig å ha blitt født og får vokse opp i Norge er en annen ting jeg er takknemlig for. Tenk at akkurat jeg var så heldig å ha en mor og far som bodde i trygge, gode Norge. Jeg kunne ha vært uheldig å blitt født inn i et krigs- eller sultrammet land, men nei. Jeg var så heldig å bli født i et av verdens aller beste land på flere områder. Det at jeg fikk muligheten til å vokse opp her med en fin velferdsordning, et godt skolesystem og en forholdsvis veldig fredelig hverdag er noe som er lett å ta for gitt. I det siste har jeg begynt å tenke over det, og jeg er så ufattelig heldig!

Jeg har både viljestyrke og pågangsmot, noe som kommer fra foreldre og miljø. Dette er noe jeg setter stor pris på, for det kan ta meg ganske langt. Ved å ha disse tingene liggende naturlig for meg, så gir jeg ikke opp. Jeg jobber hardt og kjemper for de tingene jeg vil ha gjennom, og det jeg vil få til. Det å ha viljestyrke og pågangsmot er noe jeg er utrolig glad for. Dette har hjulpet meg flere ganger i løpet av livet, og jeg er skikkelig takknemlig for at jeg ikke er en person som gir opp og ikke gidder å kjempe når det trengs. 

Familien min er alltid tilstede og støtter meg gjennom tykt og tynt, og det er virkelig noe å være takknemlig for! Selv om vi kan krangle masse, så er det ingen som noen gang drar sin vei for alltid. Vi er her for hverandre når det trengs, uansett hva som skjer. Det er ikke alle som har det slik, og noen har ikke en gang en familie de har kontakt med. Det at jeg har både en mamma, en pappa, en lillesøster, besteforeldre, onkler, tanter, kusiner, tremenninger og alt mulig annet av slektninger og familie som alltid stiller opp og støtter er helt uvurderlig!

Hva er du takknemlig for i ditt liv?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

EN FORFERDELIG START PÅ UKEN

Denne uken har startet på en helt forferdelig måte. Dette er rett og slett ikke min uke. Akkurat nå klarer jeg faktisk ikke å trekke frem en eneste skikkelig bra greie med denne uken så langt. Vel, bortsett fra at jeg husket å kjøpe med meg kaffe på vei hjem fra trening i går. Det gjorde meg faktisk litt lykkelig, og jeg var utrolig glad for det i dag tidlig. Se for dere dette allerede nå ganske sure innlegget uten kaffe.... Ikke bra. Det er ikke uten grunn at denne uken er dritt. Nå skal jeg prøve å gi dere litt bedre innsikt i hvorfor jeg hater starten på denne uken. Ja, hater. Den er dritt. Sorry, men det er tidlig på morgenen og jeg er ikke glad for at denne uken fortsatt har fire dager igjen så jeg er litt gretten, hehe.

For det første så skjedde det noe veldig galt med kjøleskapet vårt helt ut av det blå. Jeg skulle åpne en ny flaske med Pepsi Max som hadde ligget i kjøleskapet i noen timer. I det jeg åpnet den så bruste halve flasken over og havnet inne i kjøleskapet, utover hele gulvet og opp langs veggene. Yei. Vet dere hvorfor dette skjedde? Det var fordi kjøleskapet vårt plutselig var alt for kaldt, og da mener jeg alt for kaldt. Mat og drikke frøs faktisk, og gulrøttene mine var helt seriøst isbelagt! Det endte jo med at jeg måtte kaste nesten alt der jeg stod full av Pepsi Max, kjempetrøtt og dritsulten. Dette var på mandag, så ikke en veldig bra start. 

Så kom tirsdag, og jeg husker nesten ikke tirsdagen en gang. Det var da jeg fikk blackout, husker dere? Jeg hadde masse jeg skulle ordne etter min korte jobbvakt, men endte opp med å jobbe veldig mye lenger og sovne på sofaen så jeg ikke fikk gjort noe som helst og i tillegg var jeg tom for kaffe. Hvis dere ikke har skjønt det enda så er kaffe livsviktig for meg, eller nesten da. Jeg er veldig glad i kaffe. Uansett, la oss fortsette oppsummeringen av denne kjipe uken med mine forferdelige luksusproblemer. 

Gårsdagen var selvfølgelig ikke noe bedre. Da jeg kom på jobb trodde jeg at jeg skulle jobbe til klokken fem, men så viste det seg at jeg faktisk skulle være der til halv seks. Okei, en halvtime ekstra er ikke så mye, men når jeg tror det er en liten time til jeg er ferdig for så å oppdage at jeg må bli enda lenger er ganske kjedelig. Deretter kom jeg meg så vidt på Fresh hvor jeg gjennomførste en halvveis god økt. Da jeg endelig kom meg hjem og satt meg nydusjet i sofaen klar for å skrive et kjempeinteressant innlegg til dere var jeg helt tom. Jeg hadde ikke en eneste god idé, og selv om jeg fikk mange flotte forslag til hva jeg kunne skrive om klarte jeg ikke å formulere en eneste god setning. Jeg tenkte jaja, sånt skjer, og gikk til kjøleskapet for å skjære opp melonen jeg har glemt å spise hver dag hele uken. Endelig skulle jeg kose meg med vannmelon, det er jo så digg! Tror dere ikke den var tørr og ekkel etter å ha ligget i det alt for kalde kjøleskapet? Selvfølgelig var den det. Merket jeg det før jeg begynte å spise? Nei. Fortsatte jeg å spise selv om den var tørr og ekkel? Ja. Til slutt ga jeg opp denne dagen, la fra meg pcen, satte på Friends og håpet på en bedre dag i dag. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

JEG TAR IKKE KOLLEKTIVTRANSPORT

Jeg hater å ta kollektivtransport, særlig i Oslo. Det å ta toget eller buss hjem til Larvik eller om man skal lengre strekninger er ikke like ikke, men det å sette seg på en av de stappfulle trikkene i Oslo sentrum er noe jeg virkelig hater. Det verste er på vinteren eller regnværsdager når de er så fulle at man omtrent må stå nede i trappen ved døren, og ha reaksjonsevnen på plass så man rekker å hoppe unna i det dørene slår inn for å slippe inn enda flere mennesker. Jeg HATER det.

Det er ikke kollektivtransporten i seg selv jeg har noe imot. Det er et godt alternativ, og i Oslo er tilbudet utrolig bra. Man kan komme seg hvor som helst når som helst ved bruk av trikk, buss og t-bane. Det er bare jeg som er utrolig sær og ikke orker å sitte i en stappfull vogn med veldig mange mennesker. Det kan ha noe å gjøre med at jeg har bittelitt sosial angst til tider, men jeg tror flere av dere kan kjenne dere igjen i dette. Eller, jeg håper dere kan det, hvis ikke føler jeg meg bare døds-sær.

Det er noe med hele stemningen på trikken. Vi nordmenn er så utrolig kleine og sære, så det å samle en haug med fremmede av oss, innestengt på en liten plass er en veldig dårlig idé. Jeg synes det er forferdelig kleint å sitte der og observere at nesten alle prøver å unngå hverandre til tross for at det er helt umulig i den lille trikkevognen. Vi sitter eller står, har musikk i ørene og prøver å unngå blikk-kontakt med alle rundt oss. Det gjør det hele bare enda kleinere! Vi er så rare?

Kombinasjonen av alt for mange mennesker og ekstrem kleinhet gjorde at jeg faktisk begynte å gå uansett hvor jeg skal for å unnslippe kollektiv-kaoset. Det begynte da jeg bodde i Gamlebyen og studerte i sentrum. Vi hadde forelesninger som startet kvart over åtte om morgenen, og da endte jeg selvfølgelig midt i kollektiv-rushet. Mitt trikkestopp var et av de første, men den var allerede overfylt da det var min tur til å gå på. Til slutt ga jeg opp og begynte å gå til skolen i stedet. Det endte med at jeg likte det såpass godt at jeg begynte å gå absolutt overalt. Jeg gikk til skolen som tok 25 minutter, til jobb som tok tre kvarter, til venninner, til trening, ja over alt hvor enn jeg skulle. Det var bare å stå opp litt ekstra tidlig, så var ikke det noe stress.

Jeg har bare fortsatt å gå, og de få gangene jeg ender opp med å ta trikk eller buss hender det at det er ganske digg, men som regel kjenner jeg på hvor deilig det er å gå i stedet!

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

SMINEKLØS OG UFILTRERT

Jeg viser meg alltid frem stylet og sminket her på bloggen, men nå tenkte jeg det kunne være gøy å vise dere hvordan jeg egentlig ser ut. Sykt stor forskjell! Neida, det er egentlig ikke så veldig annerledes. Jeg synes i hvert fall ikke at forskjellen er så alt for stor, annet enn at sminken dekker over saker og ting, og markerer litt av hvert. Det er koselig det, men jeg er en person som også elsker å gå uten sminke!

Nå har jeg jo vipper, og da føler jeg meg som regel ganske fresh, men da jeg først hadde vipper fikk jeg panikk fordi jeg aldri følte at jeg fikk tatt av all sminken. Nå er jeg mer vant med det, men jeg føler fortsatt aldri at jeg er helt sminkeløs med 13 millimeter lange vippeextentions. Før pleide jeg å tenke at det var "juks" å skulle vise seg frem uten sminke når man har vipper siden det utgjør en stor forskjell, men jeg ser jo at jeg ser annerledes ut med og uten sminke til tross for vippene. Nå ble det mye snikksnakk, men her får dere i hvert fall se hvordan jeg ser ut uten sminke-masken på helt uredigerte bilder. FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

JEG FIKK BLACKOUT

God morgen! Jeg skal snart komme meg ut av døren for å dra på jobb. Det var alt annet enn lett å stå opp i dag, men det har nok en naturlig forklaring. Dagen i går ble ikke helt som forventet. Jeg skulle egentlig ha en liten mellomvakt på tre timer, men endte opp med en hel arbeidsdag. Det var jeg ikke helt forberedt på, så en alt for tidlig frokost og ingen lunsj gjorde at hele kvelden ble ødelagt.

Da jeg endelig kom meg hjem rakk jeg å lage klar taco og hive i meg en lefse før jeg sovnet på sofaen uten å merke det en gang. Jeg våknet to timer senere og skjønte ingenting. Hvordan kan man sovne uten å merke at man er på vei til å sovne? Det siste jeg husker er at jeg satt oppreist i sofaen og scrollet nedover Instagram. Jeg tror rett og slett jeg var helt utslitt og fikk en liten blackout. Kroppen min krevde søvn, og når jeg ikke hørte etter så bare bestemte den seg for at nå skal du sove. Det førte jo til at alle planene for kvelden gikk rett i vasken. Jeg hadde en million ting jeg skulle ordne, og det er sykt irriterende at jeg ikke fikk gjort en eneste av de. Nå er jeg egentlig i skikkelig dårlig humør fordi jeg ikke fikk kjøpt kaffe en gang. Så nå sitter jeg her da, kjempetrøtt og dritsur uten morgenkaffen min. For en flott start på dagen! Heldigvis har vi kaffe på jobb, så det første jeg skal gjøre er å sluke en STOR kopp så humøret forhåpentligvis bedrer seg før de første kundene begynner å komme. Håper dere har en litt bedre start på dagen enn meg ❤

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

SANNHETEN OM KEVIN OG MEG

Jeg får får fortsatt daglig spørsmål om Kevin og meg, og hva som er greia mellom oss to. Til og med Sofie får spørsmål om det på sine spørsmålsrunder, så da tenkte jeg at det var på tide å få frem sannheten en gang for alle. Jeg skrev innlegget Kevin + Andrea for god stund tilbake, men spekulasjonene har fortsatt i etterkant. Det er flere av dere som lurer på om vi holder på eller om vi er kjærester. Nå kan det være jeg gjentar meg selv litt fra det forrige innlegget, men det får nesten bare være.

Som jeg skrev i det tidligere innlegget så forstår jeg at dere spør. Kevin er mye i Oslo, og han bor hos oss når han er her, noe som er superkoselig! Jeg er kjempeglad i Kevin, han er en av de jeg er mest sammen med og jeg er veldig takknemlig for at jeg ble kjent med han. Når det er sagt så er vi er kun gode venner, og det er ingen romantiske følelser mellom oss til tross for litt sengekos i Mexico (hehe). Det var nok pærra-bobla som tok oss der, men nå i dag er det ikke noe sånt mellom oss to. Når han er på besøk her og Sofie ikke er hjemme så sover han faktisk i hennes seng, og jeg i min egen. Han er en kjempefin gutt og jeg synes det er koselig at han kommer såpass ofte på besøk, særlig når roomien min ikke gjør annet enn å farte rundt i Norge og resten av Europa. Kevin er en av de få jeg kan være helt ærlig med, og en av de som har blitt en ekte venn og ikke bare en Paradise-venn.  Nå håper jeg dere fikk et litt bedre innsyn i forholdet mellom Kevin og meg, og forstår at det består av et godt vennskap. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

JEG KAN BLI BEDRE PÅ...

Det er som regel lettere å nevne ting man er god på, enn å trekke frem sine egne feil og mangler for å se hva man kan endre for å bli bedre. Allikevel er dette noe som kanskje trengs i ny og ne. Jeg satt hjemme her om dagen og tenkte på hva jeg burde bli bedre på generelt i hverdagen min. Det ble fort en liten liste, og dette er ting jeg har fått høre fra andre som jeg er enig i, men også ting jeg kom på selv. Det er ikke så dumt å ta en liten runde med seg selv for å se om det er noe akkurat du kan bli bedre på. Jeg endte opp med en del punkter som kan trenge litt forbedring. 

... Jeg får høre det igjen og igjen i kommentarfeltet på bloggen her; jeg er så dårlig på å ta imot kritikk. Det kan jeg faktisk si meg helt enig i. Jeg prøver å innbille meg selv at jeg er god på å ta imot konstruktiv kritikk, men jeg trenger nok litt forbedring på det punktet også. Jeg har en tendens til å ta alt veldig til meg som negativt, selv om det ofte er ment som hjelp og tips! Dette skal jeg virkelig prøve å skjerpe meg på, fordi det er utrolig irriterende med mennesker som ikke takler å få kritikk (hehe, hei meg selv). 

... Det siste halvåret har alt av planlegging sklidd helt ut. Jeg har pleid å elske planlegging, og var super-strukturert i hverdagen og livet generelt. Det ble kanskje litt mye på et punkt, men jeg savner å være god på planlegging. Det å vite hva man skal lage seg til middag resten av uken, hva jeg skal bruke frihelgen min på, når jeg får neste lønning og hva pengene skal gå til og når jeg skal vaske, trene, bake og gjøre alt mulig egentlig. Nå har jeg null struktur fordi jeg aldri planlegger og da blir alt et eneste stort kaos. 

... Jeg prøver, men det er ikke alltid jeg er like god på å gi komplimenter. Dere vet når du står og venter på grønt lys og jenta ved siden av deg har på en helt amazing topp, og alt du tenker på er HVOR ER DEN TOPPEN FRA? men du tør ikke spørre, hehe. Det vil jeg bli bedre på! Jeg vil klare å si at "du, toppen din er dritkul! Hvor har du kjøpt den?". Eller bare generelt å gi komplimenter til de rundt meg. Det er ofte jeg tenker det inne i hodet mitt uten å si det høyt, men det er jo så mye hyggeligere å si det i stede for å tenke det, så det skal jeg bli bedre på. 

... Det å prøve nye ting er noe jeg er alt for dårlig på. Her snakker vi om alt fra mat til karuseller liksom. Jeg er skikkelig skeptisk til å bestille mat jeg ikke har smakt før ute på restaurant. Tenk om den ikke er like god som det jeg vanligvis spiser?! Verdens verste unnskyldning, for tenk om den retten er enda bedre enn den vanlige? Det gjelder også nye klær, trender, drikke, butikker, ja egentlig alt utenom reiser (jeg elsker å oppleve nye steder). Så nå har jeg satt meg som et mål å prøve nye ting!

... Noe jeg er litt lei meg for er at jeg er for dårlig til å besøke familien min! Det er skikkelig trist faktisk. Foreldrene mine bor en og en halv time unna med bil, og besteforeldrene mine pluss onkel og tante bor bare tjue minutter unna med toget, men allikevel husker jeg ikke sist jeg besøkte noen av dem. Jeg tror jeg var hjemme en tur i påsken, men det er evigheter siden jeg var på besøk i Sørum hos besteforeldre og onkel. Det må jeg virkelig bli bedre på, fordi det er utrolig viktig å ta vare på familien sin ❤

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

VI LATER SOM VI ER I HELLAS

God morgen! Jeg håper dere har en super start på dagen, til tross for at det er mandag og vi alle egentlig vil bli under dyna i noen timer til. Jeg vil starte med å si tusen takk for fine tilbakemeldinger på innlegget jeg publiserte i går kveld, dere er så bra 

Altså, tiden flyr så utrolig fort om dagen. Jeg føler at annenhvert innlegg jeg skriver handler om at det er klart for en ny uke. Vi er plutselig midt i juni, hva er det som skjer? Jeg føler ikke at jeg henger med om dagen, plutselig er det helg og så er det mandag igjen. Jeg vet ikke om det er bra eller dumt, men stressende er det i hvert fall. Nå er vi midt i den første sommermåneden, og det begynner endelig å merkes her i Oslo. Gårsdagen var utrolig deilig, og på et tidspunkt var det faktisk 26 grader ute! Jeg vandret byen rundt i sommerkjole og holdt på å renne bort, noe som var ganske digg, men samtidig litt ekkelt haha. Martine og jeg bestemte oss for å teste ut en restaurant som serverer gresk mat for å late som om vi var i Hellas, og det funket sånn halvveis. Vi kom oss i det minste ut, og avsluttet kvelden på Aker Brygge med hver vår daiquiri. Så deilig!

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

DU HAR BLITT TJUKK

Jeg ser at flere har lagt merke til at jeg har gått opp i vekt siden innspillingen av Paradise startet, og det er helt korrekt. Å gå fra å trene flere ganger i uken, ha et normalt sunt kosthold, drikke alkohol en gang annenhver måned og være aktiv i hverdagen til å ikke gjøre noen av delene tar på. Jeg var nesten ikke i aktivitet inne på hotellet, drakk alkohol fire til fem ganger i uken og spiste usunn mat og godteri flere ganger i uken. Da går man selvfølgelig opp i vekt, det sier seg selv. Allikevel tar jeg dette med knusende ro. De ekstra kiloene jeg har lagt på meg utgjør ingen verdens forskjell i hverdagen min. Jeg bruker fortsatt de samme klærne, og gleder meg like mye til det blir ordentlig varmt så jeg kan dra på meg bikinien og legge meg i parken. Det er fordi jeg har et veldig avslappet forhold til kroppen min, og jeg vet at jeg er mer enn bare en kropp. Jeg liker meg selv veldig godt, og et par kilo ekstra fra eller til gjør ingen skade i hverdagen min. Det legger heller ingen demper på humøret før sommeren for dere som lurte på det.

Jeg har ikke gjort så alt for mye for å endre det siden jeg kom hjem, men prøver å komme tilbake i mine vanlige rutiner med trening og kosthold. Det tar litt tid og jeg stresser ikke med det. Det eneste jeg irriterer meg over er hvor dårlig form jeg er i. Når jeg er på trening løper jeg saktere og kortere på mølla, og i styrkerommet løfter jeg utrolig mange kilo lettere enn hva jeg tidligere gjorde. Det er formen min jeg vil endre på, fordi den er jeg ikke fornøyd med. Kroppen min er fin den. Man endrer seg gjennom hele livet, og det var verdt å få litt ekstra fett på kroppen for den opplevelsen!

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

LONDON AMSTERDAM PARISSko H&M // Skjørt BikBok // T-skjorte Madlady.se

Jeg digger virkelig dette antrekket, særlig t-skjorten. Det er egentlig ikke helt meg, og det er nesten så jeg ikke kjenner igjen meg selv på disse bildene med dette antrekket i tillegg til det nye håret. Det er litt mer rocka enn hva jeg vanligvis går med om man kan si det slik. Allikevel synes jeg det ble ganske kult! Den t-skjorten er egentlig lang nok til å bruke som kjole, men det er et lite problem. Den er gjennomsiktig! Jeg tenker å dra på leting etter en enkel, sort body jeg kan bruke under for da hadde den vært helt perfekt til for eksempel festival. Jeg får se hva jeg finner... 

ET SKUFFENDE RESTAURANTBESØK

I går hadde jeg en utrolig lang, men veldig fin dag. Det var markedsdag, så jeg jobbet fra åtte om morgenen til syv om kvelden, uten pause og jeg var på beina hele dagen. Markedsdagen er den travleste dagen i året for butikken vår, så det er fullt kjør fra morgen til kveld. Hele teamet lever på sjokolade, bananer og kaffe fordi vi ikke har tid til å sette oss ned for å ta pause, men moro er det!Fire av oss dro ut og spiste etterpå, og gjett om jeg gledet meg til å få litt mat i magen og vin i blodet etter en så lang dag. Vi hadde bestilt bord på Cargo som ligger på Sørenga. Jeg var der i høst med familien og spiste på bursdagen min, og da var jeg skikkelig fornøyd, så jeg gledet meg veldig. Vi holdt på å sulte ihjel alle fire, så det var en utålmodig gjeng som satt seg ned ute ved sjøkanten for å få i seg litt mat. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne skrive om en superbra opplevelse med kjempebra service og digg mat, men dessverre ble det ikke akkurat toppkarakter til Cargo i går...

Vi kom halv åtte, og fikk ikke maten før kvart over ni! Det var ingen som kom og sjekket opp bordet vårt for å se hvordan det gikk, om vi ønsket mer å drikke, eller i det hele tatt reagerte på at vi satt der uten mat i over tre kvarter da vi endelig fikk forrett. Etter det så vi ikke noe mer til verken servitører eller mat, så etter å ha ventet alt for lenge fikk vi endelig tak i en servitør.  Hun sjekket det opp og til slutt fortalte oss at maten ikke hadde blitt lagt inn hos kjøkkenet, og var på vei først nå.... Okei, sånt skjer, men det hadde vært mulig å oppdage ganske mye tidligere med oppfølging av bordet og gjestene. Da vi først fikk maten var det i tillegg feil. Altså, det ble så komisk at vi nesten måtte le av det til slutt. Jeg har selv jobbet på restaurant og vet at sånt kan skje, men det er utrolig kjedelig som gjest. Særlig når det blir så mye feil på en gang.Heldigvis reddet de seg inn med helt utrolig god mat og veldig mange beklagelser. Sånt skjer, og det er fort glemt. Maten var uansett helt amazing! Vi delte persille- og trøffelfries med aioli til å begynne med før alle fire koste seg med hver sin pizza. Jeg spiste den som heter Sørenga, og den var så sinnssykt god! Det er bare synd at jeg var blitt såpass sulten at jeg slukte den, og så vidt rakk å nyte den før det var tomt. 

Vi klarte å holde humøret oppe, i hvert fall etter at alle fikk i seg mat, og dro en liten tur videre. På vei hjem stoppet vi innom et skikkelig koselig sted like ved Grønlandsleiret som jeg aldri hadde vært på før. Nå husker jeg ikke hva det heter, men jeg skal definitivt tilbake dit! Vi drakk et glass vin, snakket masse og fikk en kjempefin avslutning på en bra dag sammen ❤

UKENS SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lagt merke til at du har rast nedover på topplisten den siste uka. Hvordan føles det? Hvorfor raser du fortere enn de andre PH-deltakerne? Har du noen sponsorer, slik at du tjener penger på bloggen?

Det at jeg har rast nedover som du kaller det, etter at PH sluttet å gå på tv er noe jeg regnet med :-) Selvfølgelig er jeg mer interessant når jeg går på tv, og det skjer ting der folk kan få svar på her på bloggen. Jeg vil selvfølgelig holde meg på toppen, men jeg kan ikke gjøre annet enn å jobbe hardt og skrive om ting jeg finner interessante som jeg håper dere også liker! Jeg raser vel ikke noe raskere enn de andre, de fleste av oss ligger ganske likt. De eneste som holder seg stabilt på toppen, og har gjort det hele veien er jo Sofie og Martine Lunde, og det synes jeg er skikkelig imponerende! Angående hva jeg tjener eller ikke tjener på bloggen er det privat.

Hva har du gjort med brynene dine?

De er farget og vokset 😊

Har du tips til noen bra serier? Trenger noe å se på nå som eksamensperioden endelig nærmer seg slutt.

Jeg er helt ute av serier for øyeblikket, haha? Men jeg elsker Sons of Anarchy, blir aldri lei av Friends, likte det lille jeg så av 13 reasons why, Devious Maids, Scandale og Gossip Girl ❤

Du ble jo som kjent ganske irritert da Lunde slapp kula, men i din egen introvideo sier du at du ville sluppet kula hvis du sto i en finale, er det fordi du endret mening i løpet av sesongen eller bare fordi du likte Kevin? Jeg lurer også på om du tror du hadde reagert på samme måte hvis det Var Kevin som hadde sluppet kula?

For å være helt ærlig  så var det en spontan reaksjon fordi jeg følte urettferdighet overfor Kevin. Det var ingen sure miner for det lenge etterpå, men der og da reagerte jeg. Nei, jeg hadde nok ikke reagert på samme måte om Kevin slapp den, dessverre.

Hvor er den grå genseren din fra? Den er så sykt fin😍

Tusen takk, så koselig at du synes det! Den er fra H&M.

Synes du Kristiansand dialekt er fint på gutter?

Ja, det kan være fint det altså!

Hvilken musikk hører du på? Listepop? Eller mer kontroversiell musikk?
Det går i mye listepop hos meg. Plutselig finner jeg noen helt andre sanger, men som regel hører jeg på topplistene på Spotify  vis ikke hører jeg p å mine egne lister, og der er det mye rart som har samlet seg opp over flere år. Jeg elsker jo Taylor Swift, så jeg er superhappy nå som hun er tilbake på Spotify!

Kunne du vært kjæreste med en mørkhudet? Hvis han var verdens herligste og dere klikket skikkelig godt?

Absolutt. Personlighet og kjemi veier høyest hos meg, og hudfarge spiller ingen rolle.

Hva som gjorde at du og Sofie kom så godt over ens? :-)

Godt spørsmål! Vi klikket bare med en gang vi møttes, som var allerede på hotellet på Gardermoen kvelden før vi skulle reise. Vi hadde ikke lov til å bli kjent, altså fortelle noe personlig, hva vi het, snakke om venner/ekser, hjemsted osv., så det kunne fort blitt kleint! Det ble det heldigvis ikke for vi hadde en million andre ting å snakke om. Jeg tror nesten ikke noen av oss sov den natten, både fordi vi var så spente og fordi praten gikk i ett. Noen ganger møter man mennesker som man klikker helt med, og Sofie er en av disse for meg! Vi er veldig like på mange områder, og jeg merket fort at hun er en jeg kan snakke med om alt og stole på. Siden holdt vi bare sammen, og det funker ganske bra ❤

Skal du på slottsfjell festivalen?

Jeg skal kanskje på fredagen! Det kommer litt an på andre planer og hva som skjer med de, men jeg håper på å få til en dag i hvert fall :-)

 

MORSOM LØRDAG

Woho, det er lørdag! Dette er nok favoritt-dagen min over alle de andre. Eller kanskje det er søndag, jeg er ikke helt sikker. Jeg liker helg. Selv om jeg skal jobbe, så gleder jeg meg veldig til å komme igang med dagen. Det er duket for markedsdag nok en gang, og det er en av de morsomste arbeidsdagene i året. Jeg gleder meg skikkelig til dette, og egentlig til resten av dagen. Etter jobb skal jeg ut og spise med både gamle og nåværende Triumph-jenter. Vi ble en liten gjeng i løpet av tiden vi jobbet sammen, og vi er utrolig flinke til å fortsette å møtes! Det er nesten så jeg glemmer at noen av dem har sluttet, og at vi ikke jobber sammen lenger fordi vi sees nesten hver eneste uke. Det er utrolig koselig, og jeg er veldig takknemlig for at vi klarer å få til det!

Nå er jeg bare supergira på å komme i gang, og er klar for en flott markedsdag i sola! Jeg håper dere alle nyter lørdagen uansett om dere har fri eller skal jobbe sånn som meg ❤

EN STOR FORANDRING

Reklame

I går hadde jeg en liten beauty-dag, og fikk fikset på vipper og hår. Jeg hadde sett frem til å få ordnet håret veldig lenge, så det var deilig å endelig få gjort det. Bare det å være hos frisøren er utrolig digg, og Hanne på Adam og Eva Steen&Strøm tar alltid så godt vare på meg. Jeg har ikke rørt etterveksten min siden før Mexico, så jeg stripet den og i tillegg byttet jeg ut extentionet mitt med helt nytt hår!

Nå har jeg hatt extention fra Great Lenghts siden begynnelsen av mars. Da jeg satt på for første gang valgte jeg å sette på 30 cm lange fester, fordi jeg var redd det ville bli for mye med noe lenger. Jeg var superfornøyd, men nå følte jeg at jeg var klar for enda lenger hår! Det var skikkelig skummelt å fjerne alt av extention. Jeg satt igjen med mitt eget hår, og det er ikke veldig mye for å si det sånn. Når jeg i tillegg er alt for dårlig til å gre det, så jeg må ha fire frisører til å gre ut flokene mine forsvinner det jo litt ekstra, haha. Vi tok før-bildene rett etter at det gamle håret var av, og før vi farget etterveksten. Det er så rart å se hvordan håret mitt egentlig er, eller hva sier dere?

Dere kommer til å få sjokk når dere ser hvor stor forandringen er mellom bildene! Jeg fikk i hvert fall det. Når man er vant med å se seg selv med en viss lengde og farge er det ganske rart å plutselig se annerledes ut. Hår gjør veldig mye for utseendet, så nå føler jeg meg litt annerledes, men på en veldig positiv måte! Denne gangen endte jeg opp med hele 45 cm lange fester! Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle bruke så langt extention, men vet dere hva? Det ble dritkult! Håret fra Great Lenghts er det beste jeg har prøvd, helt ærlig. Jeg bruker tape extention, og festene er kjempesmale og lette så man merker nesten ikke at de er der. Se hvor kult resultatet ble da!


 BESØK GJERNE @GREAT_LENGHTS OG @HANNESTEEN92 PÅ INSTAGRAM

Hva synes dere?

OVERFLADISK DIVA

I dag har jeg en skikkelig overfladisk diva-dag. Jeg har helt fri fra jobb, og jeg skal rett og slett bare kose meg og nyte dagen. Noen ganger bør man bruke på seg selv og gjøre akkurat det man ønsker. Jeg er alt for dårlig til å ta det med ro, og pleier å fylle fridagene til randen med ting jeg skal få gjort. I dag la jeg ingen planer annet enn å kose meg, og gjøre akkurat det jeg vil.

Det hele startet med påfyll av vipper i dag tidlig. Jeg hadde sånn cirka tre vipper igjen på hvert øye, så det var veldig lite sjarmerende. Det har gått alt for lang tid mellom forrige påfyll og dette, så nå var det virkelig på tide. Turen gikk videre til frisøren, og det var så utrolig deilig. Denne dagen har jeg sett frem til helt siden jeg bestilte meg time for flere uker siden. Det var så deilig å få nytt og lenger hår, men det jeg gledet meg aller mest til er å få bort etterveksten! Den begynte vel å nærme seg tjue centimeter, og det blir litt for mye kommune-grått for denne jenta. Jeg gleder meg til å vise dere resultatet på bloggen senere, men dere kan se det allerede nå på facebook-siden min HERHåper alle får en super kveld xx

MINE BESTE FESTIVALTIPS

Det er snart tid for festival-sesongen, og det blir rett og slett skikkelig moro! Masse bra musikk, flinke artister, god drikke, sykt mange kule antrekk, sol og sommer, og muligens noen nye bekjentskaper. Dette er bare litt av hva festivalsommeren har å by på! Nå skal ikke jeg late som om jeg er den festivaleksperten, men jeg har da vært på et par festivaler siden jeg ble gammel nok til å få innpass. Jeg er fast besøkende på Stavernfestivalen, og den blir bare bedre og bedre for hvert år som går. I år varer den fra 6. til og med 8. juli, så det begynner virkelig å nærme seg. Jeg har da klart å lære meg et triks eller to i løpet av årene som festivalgjenger og her får dere mine beste tips for en super festivalsommer!

Processed with Rookie Cam

1. INVESTER I EN POWERBANK
Det kjedeligste i hele verden er å gå tom for strøm på mobilen. Når du skal dokumentere alle konsertene på hele festivalen tar det selvfølgelig en del strøm, og hvor kjipt er det ikke om du ikke får lagt ut den femte sangen fra Karpe-konserten på mystory? Derfor anbefaler jeg alle å investere i en powerbank så du kan spamme snapchat hele natten lang, og i tillegg få kontakt med venner, familie og taxi om det skulle bli nødvendig i løpet av kvelden. 

2. TA MED EN EKSTRA GENSER ELLER JAKKE
Jeg ender alltid opp med å fryse ihjel når kvelden kommer. Det er fordi jeg aldri tar med meg en ekstra genser eller jakke, fordi nei, det passer ikke til antrekket mitt. Nå har jeg blitt såpass av gammel at jeg alltid tar med noe varmt til kvelden kommer. Fordi med kvelden kommer kulden, og selv om det er sommer kan det fort bli ganske kjølig utover natten. Tenk så kjedelig å bli forkjølet allerede den første dagen og miste resten av festivalen fordi du ikke hadde med deg en jakke? Nå høres jeg ut som mamma, men det er ikke et dumt råd det der altså. 

3. HA ET BRA VORS
Det finnes ikke en bedre måte å få opp stemningen før en festival enn med et bra vors. Vi pleier alltid å samles ganske tidlig på dagen, og koser oss med kubbespill, beerpong, allsang og grilling frem til det er på tide å dra. Lag en festivalliste med sangene du gleder deg mest til å høre, så kommer du i ekstra god stemning og i tillegg får de som ikke kan sangene øvd seg litt. 

4. MEN... IKKE BLI FOR FULL
Noe av det kjipeste som kan skje på en festival er å bli for full. For det første er det ikke sikkert du kommer inn, og da havnet de tusen kronene rett i søppelkassen. For det andre er det ikke noe moro å ikke huske noe som helst fra da du så favoritt-artisten din levere tidenes show. Det er aldri moro å bli for full, og særlig ikke på ting som dette. Drikk med måte, og så ser du heller an formen utover dagen. 

5. HA ALLTID GNAGESÅRPLASTER I VESKEN
Når jeg drar på festival velger jeg ofte sko jeg ikke er så veldig redd for. Det er gress, sand og mye annet som kan skitne til skoene så jeg tar ikke akkurat på meg de nyeste hvite sneakersene mine. Dessverre tenker jeg ikke langt nok til at det som regel ligger noe bak at jeg aldri bruker de skoene jeg tar på meg på festival. Det er fordi de er dritvonde. Jeg får gnagesår hvert år og glemmer alltid gnagesårplaster. I år skal jeg virkelig prøve å ta i bruk mitt eget tips så jeg ikke må halte meg gjennom dag to og tre av festivalen. 

6. TA VARE PÅ HVERANDRE
Dette er mitt aller viktigste og beste tips. Ta vare på hverandre, alle sammen. Pass på de du er med, men hvis du ser at noen rundt deg ser litt lost ut eller trenger assistanse å hjelp til. Det er ofte mye alkohol involvert i forbindelse med festival, og da kan også mye rart skje. Hvis alle er snille og greie, tar vare på hverandre og hjelper til om det skulle være noe vil festivalen bli tryggere og bedre for alle sammen ❤

 

FLEIP ELLER FAKTA MED REBECCA OG MARTINE

I går møtte jeg Rebecca og Martine etter samlingen med bloggjentene. Det var skikkelig deilig vær, så vi slo oss ned i parken ved Akerselva og lagde en videoblogg. Det var faktisk skikkelig koselig loaction med ender som badet rett bak oss og mennesker som gikk tur rett ved siden av. Martine kom med forslaget om å lage en fleip eller fakta-video, og vi ble selvfølgelig med. Vi kommer med påstander om oss selv, så skal de to andre gjette om de er sanne eller falske. Det ble ganske gøy, og vi lærte litt nye ting om hverandre ❤

JEG KAN ENDELIG DELE EN SKIKKELIG GLADNYHET

Husker dere det møtet jeg fortalte dere om at jeg skulle på for noen uker siden? Vel, det gikk akkurat som jeg håper på og nå kan jeg endelig fortelle dere hva det handlet om! Jeg var i møte med Side2 om å bli signert av dem, og det ble jeg. Så nå er jeg offisielt en av Side2-bloggerne!!!! Det er helt sykt. 

Jeg har blogget i mange år, selv om det riktignok har vært litt av og på. Gjennom alle disse årene har jeg hatt en drøm om å gjøre bloggen til noe mer seriøst, og kanskje til og med en jobb jeg kan leve av. Det at Side2 viser at de har tro på meg som blogger ved å ta meg med inn i deres team er helt utrolig stort for meg. Jeg er på en måte blitt en av de bloggerne jeg selv så opp til da jeg begynte å blogge, nemlig en Side2-blogger! Vi var på en samling i dag, og alle er så utrolig hyggelige og imøtekommende, noe som gjør det hele enda bedre. Jeg er så utrolig glad, og dette gir meg bare en million hakk mer energi og lyst til å klare dette. Jeg må selvfølgelig takke alle dere for at dere klikker dere inn og lese bloggen min hver dag. Jeg hadde aldri vært her uten dere ❤

NÅR TING IKKE ER PÅ TOPP

For å være helt ærlig så var gårsdagen en ganske dårlig dag. Jeg var ikke helt på topp, og med tanke på alt som skjedde ble det ikke noe bedre. Det at jeg skulle hjem og sitte alene i leiligheten hjalp på ingen måte. Morten, Sofie og Celine er borte og når man har en drittdag er det ekstra kjipt. Det er selvfølgelig hardt å skulle motta så mye kritikk som jeg fikk i går, men sånt skjer og gjort er gjort. Det går ikke an å dra tilbake i tid å endre noe, og det at en hendelse som er over en måned gammel, og som vi involverte egentlig var ferdig med, skal skape så mye blest nå kom veldig uventet på.

Heldigvis har jeg de jeg trenger i livet mitt, og de vet hvordan jeg faktisk er som person. Jeg er utrolig takknemlig for dette, særlig på dager som i går. Etter jobb ville jeg ikke være alene, så jeg ble utrolig glad da Kevin kom hjem sammen med André. Vi dro ut og vandret byen rundt uten noe som helst mål. Det var veldig koselig, særlig siden det var sol og varmt ute! Jeg tror det var akkurat det jeg trengte, for da vi kom hjem merket jeg at jeg hadde fått tilbake roen og klarte å distansere meg fra alt bråket. Nå ser jeg frem til en morsom dag som er stappfull av planer fra morgen til kveld, akkurat slik jeg liker det!

Hva er deres planer for dagen?

TIL DEG SOM VIL VÆRE ET GODT FORBILDE

Det er igjen tid for onsdagsspalten min, helt ærlig. For å oppsummere så er det mitt fristed hvor jeg skriver rett fra levra, helt ærlig og uten en eneste tanke om hvilke reaksjoner som kan komme av dette. Jeg skriver akkurat det jeg mener uten å bry meg om det er tabu eller oppbrukt. 

Dette innlegget er til deg som vil være et godt forbilde.

Hvordan blir man et godt forbilde? Sjekklisten inneholder vel punkter som at du skal ha etisk rette holdninger, være sunn i hodet og kropp, oppføre deg pent og mene de rette tingene, eller? Noen ganger kan det føles som om det er nettopp dette noen tror. Det å være et godt forbilde er vanskelig,og jeg mener at det ikke finnes verken en sjekkliste eller en oppskrift på dette. Et forbilde kan være så mangt, og det varierer fra person til person hva de ser på som et forbilde. 

Et forbilde er en person man ser opp til, og kanskje ønsker å være mest mulig lik. Hvem som er ditt forbilde kommer an på hva du ønsker selv. Det er mye snakk om det å være et forbilde nå om dagen, mye på grunn av sosiale medier. Vi skal være bevisst på hva vi legger ut, og særlig jenter med større blogger og Instagram-kontoer. Jeg er helt for å tenke på hva man deler, og jeg har min mening om litt av hvert. Allikevel synes jeg enkelte drar forbilde-snakket for langt. Du blir ikke et bedre forbilde selv av å snakke ned de menneskene du ser på som dårlige forbilder. I hvert fall ikke i min bok. Ja, du skal tenke på at du antakeligvis er et forbilde for yngre jenter. De ser opp til deg, og noen ønsker kanskje å bli som deg. Til tross for dette synes jeg ikke man skal endre hvem man er for å passe inn i forbildet-rammen. Da faller hele opplegget sammen, fordi du ender opp med å prøve å være en du ikke er for å være bra nok. Å være et forbilde handler om mer enn kropp og utseendet. Det handler om holdninger, kunnskap og meninger i minst like stor grad. Det handler om å være tro mot seg selv og den man er. 

Personlig ser jeg et godt forbilde som en person som er snill, ærlig, rettferdig og sterk. En som klarer å stå midt i stormen for å få si det han eller hun virkelig mener. En som kjemper mot urettferdighet og en som er ærlig mot seg selv og andre. Det er hva jeg ser på som et godt forbilde. Mitt største forbilde er Michelle Obama, blant på grunn av de nevnte punktene, i tillegg er hun jo bare dritkul. 

JAKKEN MIN

Jeg får så mange spørsmål om hvor skinnjakken min er fra! Det skjønner jeg godt. Den er kjempefin, og jeg elsker den. Skinnjakker generelt er helt amazing, fordi man kan bruke det til nesten alt. Det funker til kjoler og sommefest like godt som det passer til jeans og en chill dag. Denne jakken er et must have i garderoben min, rett og slett fordi jeg kan bruke den til nesten hva som helst. Akkurat denne jakken dere spør om er fra Mango, og den ble dessverre kjøpt i fjor.  De pleier å ha en del lignende modeller, så det skader nok ikke å stikke innom en tur for å se!Angående innlegget som ble publisert av en annen deltager tidligere i dag har jeg følgende å si: 1. Jeg synes fortsatt det er trist at slikt blir tatt via sosiale medier i stede for meg personen det gjelder. 2. Denne hendelsen skjedde for over en måned siden og vi skværet egentlig opp i etterkant. 3. Nå melder jeg meg herved ut av alt drama, for dette er rett og slett ikke min greie. Håper alle får en super dag, ta vare på hverandre og vær snille ❤

DET ENESTE JEG KLARER Å TENKE PÅNår jeg ser disse bildene er et eneste jeg klarer å tenke på hvor mye jeg gleder meg til frisørtimen min på fredag. Det skal bli så utrolig deilig med nytt og friskt hår, samt å bli kvitt den forferdelige etterveksten min. Jeg har faktisk ikke stripet den siden før jul, men den ble ganske mye lysere i Mexico og det holdt en stund. Nå ser jeg at der er på tide, og det passer prefekt med lysere hår nå som sommeren er på vei!

I dag har jeg en del ærend jeg må fikse før jobb. Jeg åpnet postkassen for første gang på noen dager i går, og den var full av brev og hentelapper. Problemet er bare at jeg ikke aner hvilket postkontor jeg hører til, og hvor jeg skal hente pakkene! Det kan man kanskje finne ut av på postens hjemmeside eller noe sånt? Jeg må google litt etterpå. Så vanskelig kan det da ikke være å få hentet noe på posten. Noen ganger blir jeg så oppgitt over hvor håpløs jeg er. Heldigvis fungerer jeg som regel greit i hverdagen, men noen ganger svikter det bare totalt, haha. Sånn kan det gå altså. 

Husk å komme med forslag til hva Martine og jeg kan gjøre på videobloggen vår i morgen 

PARADISE-DRAMA

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen hjemme i leiligheten min. Jeg har laget meg en ganske så deilig middag, og er i full gang med å redigere bilder. Martine og jeg har brukt hele dagen på å ta bilder. Vi hadde fri begge to, så vi fant ut at vi skulle utnytte det fine været til å ha ei litta bloggshoot. Det var så koselig å se henne igjen, nå begynte det å bli en liten stund siden sist! Vi har faktisk tenkt til å lage en liten videoblogg til dere på torsdag, så vi tar gjerne imot forslag til hva dere ønsker at vi skal gjøre på videoen. Legg igjen en kommentar under innlegget, så ser vi hva vi finner på ❤

PS. Jeg sliter skikkelig med å finne et program til å redigere videoen til Petter og meg, men den skal komme ut i løpet av uken!!! Lover.

Det er naturligvis flere som har spurt om jeg kan komme med en forklaring eller en slags utdypning av innlegget Martine Lunde skrev om tiden etter at hun sjekket ut av Paradise Hotel. Jeg kommer ikke til å kommentere det innlegget noe mer enn hva jeg gjør her og nå. Dere kan selvfølgelig spørre i kommentarfeltet om det er noe mer dere lurer på, og jeg vil svare så godt jeg kan.

Jeg synes selvfølgelig det er veldig trist å lese at Martine har følt det slik hun beskriver det i innlegget sitt, og det har nok aldri vært noens intensjon at hun skal være lei seg. Jeg gikk vondt inne i meg da jeg leste det, fordi  jeg vil ikke at noen skal ha det slik! Allikevel føler jeg at det er bedre å ta sånt med de det gjelder i stede for å blottlegge det på en så offentlig blogg. Det blir alltid spekulasjoner om hvem det gjelder, og jeg har sett at mennesker som ikke burde få skylden for dette allerede har gjort det. Det blir feil å nevne hvem det ikke er, fordi da sier man indirekte hvem det gjelder, men samtidig blir det feil å ikke nevne noen for da blir alle "beskyldt". Av den grunn mener jeg det er bedre å snakke om sånt ansikt til ansikt i stedet for å dele det på sosiale medier. Det er min mening, og det er alt jeg har å si om den saken. Jeg har ingen intensjon om å være med på det som foregår på diverse Pærra-blogger nå om dagen hvor man skal avsløre det ene og det andre om deltagere og intriger. Vi er offentlige personer, men vi har fortsatt et privatliv og hva som foregår oss imellom bør holdes mellom oss. Folk gjør som de vil, men jeg kommer aldri til å hause opp drama her på bloggen. Det er jeg rett og slett ikke interessert i. 

7 VELDIG RARE FAKTA OM MEG

❤  Jeg hadde helt angst for klemmer før. Det er verdens rareste ting å ha angst for, men jeg taklet det ikke. Jeg hatet å klemme og hele meg bare strittet imot når noen skulle gi meg en ordentlig klem. Usj, vonde minner haha. Neida, men nå kan jeg klemme ❤

❤ Jeg elsker Løvenes Konge, og det er en av favoritt-filmene mine. Dette er faktisk ikke det rare med det hele. Det har seg nemlig slik at jeg nesten var forelsket i Simba da jeg var liten. Altså, forelsket i en tegneserie-løve. Helt normalt. 

❤ Noe av det morsomste jeg vet om er katte-videoer! Det er så sinnsykt morsomt, og jeg kan helt seriøst le så mye at jeg begynner å gråte av å se hvor rare og søte katter er. 

❤ Noen ganger når jeg kommer hjem fra byen setter jeg på en trist, romantisk film som for eksempel The Notbook, Jeg spiser nattmaten min mens jeg synes synd på meg selv fordi jeg verken er Allie eller har en Noah. Etter finalefesten gjorde jeg nettopp dette mens jeg begynte å gråte, haha. Stakkars Morten kom ut i stua og lurte på hva i all verden som var galt, men det var ikke så mye annet enn at jeg var trøtt og syntes synd på meg selv. 

❤  Jeg synes Dumbo er den verste filmen i hele verden, og jeg klarer ikke gjenfortelle den uten å gråte! Den er så forferdelig fæl. Stakkars lille, nydelige bebbi blir tatt fra mammaen sin, moren blir mishandlet av sirkuset og så blir han mobbet???! Altså, hva er dette for en grotesk film. Dessverre viser jo dette sannheten bak en del sirkus og hvordan de behandler dyr. Det er noe av det jeg elsker med Disney. Det er et viktig budskap gjemt i alle filmene deres, og Walt Disney var ofte forut sin tid da han satt lys på ting som for eksempel hvordan dyr blir behandlet på sirkus. 

❤  Første gang venninnene mine hørte meg prompe var i 2013. Da satt vi ute på verandaen til Julie en sen sommernatt, og de ble såpass overrasket at vi endte opp med å sprette champagnen for å feire. Jeg promper aldri, hehe. Joda, men jeg er god på å skjule det. 

❤  Jeg er såååå sær når det kommer til gutter. Det er egentlig ikke meningen, men det blir bare til at jeg leter etter feil som jeg kan bruke som unnskyldning for å ikke møte dem eller dumpe dem. Jeg tror det er fordi jeg egentlig bare vil være alene, haha, men altså jeg prøver å legge fra meg dette. 

Herregud, når jeg leser gjennom dette ser jeg hvor utrolig rar jeg er! Haha, sånn kan det gå. Nå ble dere litt bedre kjent med min rare side da. 

HJEMME ALENE I EN EVIGHET

I dag er jeg faktisk skikkelig blid på ordentlig. Det er ikke noe fake "ny dag og nye muligheter" crap, jeg mener det faktisk. Det kan ha noe å gjøre med at jeg har fri, og da står hele dagen ledig til å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg har som vanlig stappet tidsskjemaet til det fulle, og har planer fra morgen til kveld. Det er moro, men noen ganger angrer jeg og tenker på hvorfor i all verden jeg ikke bare kan ta ting litt som det kommer. 

Jeg ble så glad da jeg kom hjem fra verdens lengste dag i går kveld. Jeg var ute av leiligheten fra tidlig om morgenen og helt frem til klokken ni. Da jeg kom hjem så var Sofie tilbake fra Tønsberg! Jeg trodde en liten periode at jeg skulle være hjemme alene i en evighet, men heldigvis er hun en liten tur innom Oslo før hun og Morten drar til Bodø senere i dag. Jeg hater å være alene hjemme, så jeg ble skikkelig stressa da de skulle dra og til og med ta med seg Celine! Hun går vel egentlig ikke innenfor kategorien vakthund, men det er en liten trygghet å ha henne her. Da er jeg liksom ikke helt alene. Heldigvis kommer Kevin til Oslo i løpet av uken, og det gleder jeg meg veldig til for da slipper jeg å sove hjemme alene ❤ De to gangene jeg har sovet alene hjemme har jeg hatt skikkelig skumle mareritt, så nå har jeg helt noia for det. Takk gud for at Kevin bor halve tiden her hos oss når Sofie og Morten skal farte så mye rundt, haha. 


Se så fin bebbi da ❤  Tenk at jeg savner henne så mye allerede, lille, rare hunden. 

SNUSLEPPA OG MOCCA-BOKSEN

Det er veldig mange som har spurt meg om jeg røyker eller snuser. Jeg har prøvd å svare på dette i kommentarfeltet, men siden jeg får det samme spørsmålet igjen og igjen så tenkte jeg at jeg rett og slett skriver et innlegg om det så dere som lurer på ting får svar. 

Jeg kan starte med å si at jeg verken snuser eller røyker. Det er ikke noe jeg har behov for i det hele tatt, og jeg gjør det verken i det daglige liv eller på fest. Jeg tror ikke jeg tåler nikotin så godt, og for å være helt ærlig så synes jeg bare det er skikkelig ekkelt. Personlig får jeg ingen verdens ting ut av å ta noen trekk av en sigarett på fest, og snus blir jeg bare skikkelig dårlig av. Det må jo være en grunn til at jeg vet dette, og det er selvfølgelig fordi jeg har testet ut begge deler. Dette begynner å bli en del år siden, men jeg husker fortsatt veldig godt hvordan det var. 

Det var vel siste året på ungdomsskolen hvor de siste av oss slang oss på og begynte å teste ut både røyk, snus og alkohol. Jeg hadde bestemt meg for å aldri drikke før jeg var 18 år gammel, men jeg endte opp med å gi etter for presset. Dette skal jeg fortelle mer om i et innlegg senere, for her vil jeg påstå at det var gruppepresset som tok overhånd, og det er veldig synd... Når det kommer til snus og røyk var det noe jeg aldri hadde et sterkt ønske om å teste ut eller begynne med. Jeg var ikke en av de ungdommene som synes det var kult å røyke. Jeg synes det var harry. Allikevel endte jeg opp med å teste det ut. Jeg dro på jentetur til Rhodos som 18-åring, og en venninne av meg kjøpte noe jeg trodde var mentos-røyk. Jeg ville selvfølgelig prøve det, og ventet spent på smaken av den rosa mentosen. Det var selvfølgelig ikke mentos-røyk, men mentol-røyk så der dreit jeg meg skikkelig ut. Det var verken spennende eller digg, så det la jeg fra meg like fort som jeg prøvde det. Jeg synes fortsatt røyk er ganske ekkelt, og det verste jeg vet er bilder og hus som er røket ihjel. Dere vet den lukten når røyken sitter så langt inne i veggsøylene at den aldri vil forsvinne igjen. Usj, så ekkelt!

Når det kommer til snus prøvde jeg det for første gang da jeg gikk siste året på ungdomsskolen. Jeg og venninnene mine vandret rundt i skolegården som de kule tiendeklassingene vi var, i rosa kosedress, verdens styggeste snusleppe og med Mocca-boksen plassert godt synlig i hånden. HERRGUD SÅ FLAUT er alt jeg klarer å tenke om den saken nå. Jeg tror jeg snuste sånn litt i en ukes tid før jeg endte opp med nikotinsjokk på badet og kastet opp en halv kake-form (vi hadde spist sjokoladekake, ikke relevant, men whatevz). Jeg klarer ikke tanken på snus, og i hvert fall ikke lukten. Det er virkelig like før jeg brekker meg av tanken, æsj det er så ekkelt tenk at jeg gjorde det mot meg selv... 

Nå har dere i hvert fall fått svar på spørsmålet om jeg snuser eller røyker og litt av historien bak. Jeg vil avslutte med å si at det ikke er kult å proppe kroppen full nikotin som kan være utrolig skadelig! Det er ikke noe som er verdt å prøve. I beste fall ender du opp som meg med totalt avsmak og vonde minner, men i verste fall ender du opp med en utrolig dyr og farlig uvane. Ta vare på dere selv, klem fra meg!

HVA TJENER JEG PÅ BLOGGEN?

Etter at Henote skrev innlegget sitt om at hun ikke tjener noe på bloggen har jeg plutselig begynt å få en del spørsmål om det samme. Hva og hvor mye jeg tjener på å holde på med bloggen er visstnok veldig interessant, og det kan jeg forstå. Jeg har selv lest innlegg og artikler om hvor utrolig mye en del bloggere tjener på annonse-innlegg og hvor høy månedslønn de har. Det er mye penger å hente på blogging, men det er nok en god del mer å hente om man er etablert i bransjen og har gjort navnet og bloggen til en sterk merkevare, enn hva det er når man er helt ny i gamet. 

Jeg har hatt ett annonse-innlegg siden jeg startet denne bloggen, så dere kan kanskje skjønne selv at det ikke har kommet inn så mye på den fronten. Ja, jeg ønsker å gjøre bloggen til levebrødet mitt, og annonser en en del av dette. Allikevel vil jeg at bloggen min skal være ekte, og ikke en ren reklame-blogg. Jeg er ikke interessert i at annenhvert innlegg skal være reklame, men om det er noe jeg er interessert i og kan stå for så tenker jeg kjør på. Bloggen min skal representere meg og jeg skal kunne stå for absolutt alt som publiseres her. Det skal dere vite med en gang, at jeg aldri kommer til å publisere noe jeg ikke kan stå inne for. 

Når det er sagt så er ikke min økonomi noe jeg ønsker å dele med alle. Det er privat, og slik vil det fortsette å være. Når det er sagt, så har jeg en fulltidsjobb som er min inntektskilde, og jeg er ikke i en posisjon hvor jeg kan leve på bloggen nå. Håper dette ga dere litt mer innsikt i situasjonen selv om jeg ikke gir dere noen tall på noe som helst ❤.

JEG BLE DITCHET FOR TINDER-DATE

Det er mandag og klart for en nye uke! Jeg skulle ønske jeg var like klar og motivert som det høres ut som om jeg er i den setningen, men det er jeg overhodet ikke. Jeg skulle veldig gjerne ha ligget i sengen min i noen timer til, for så å ha en rolig start på dagen. Dessverre går ikke det, og det er bare å komme seg opp og starte den nye uken med en positiv holdning (hehehe). 

Jeg er litt trøttere enn vanlig, rett og slett fordi det var så koselig i går kveld. Det var full leilighet som vanlig, men nå er det bare kos fordi jeg er hjemme alene, noe jeg hater. Jeg har fått Michelle til å sove hos meg, og i tillegg kom Rebecca i går kveld så det ble en skikkelig sleepover. Petter og Marte var også på besøk, så det ble en sen kveld med film og veldig mye godteri. Heldigvis var vi mange, for midt i hyggen dro plutselig en av de på Tinder-date! Veldig spontant og morsomt, men det hadde vært så kjipt om jeg ble sittende igjen alene. Jeg synes det er så koselig at PH-vennene og de gamle vennene mine går så godt overens ❤  Det er skikkelig hyggelig at vi alle kan henge sammen sånn. Det gjør meg glad!HVA VIL JEG ANGRE PÅ NÅR LIVET TAR SLUTT?

Når den tid kommer at jeg ikke lenger skal leve lurer jeg på hva jeg vil angre mest på... Det høres kanskje dystert ut, men jeg begynte å tenke på det her for litt siden. Hvis jeg er heldig nok til å få leve et langt og godt liv, hva vil jeg se tilbake på og ønske å ha gjort. Det er nå jeg har muligheten til å faktisk gjøre det. 

Jeg har lest flere artikler med intervjuer av eldre mennesker på dødsleiet, og det de fleste sier er at de skulle ønske de turte mer. De angrer på alle sjansene de ikke tok fordi de var for redde. De angrer på å ikke ha reist nok, elsket nok og levd nok. Jeg forstår det godt, fordi så mange av oss lever ganske enkle liv med jobb, skole, venner, familie og kanskje en sydentur eller en langhelg i ny og ne. Du har de som er komfortabel med dette og som kanskje ikke angrer når livet er i ferd med å ta slutt og man ikke har mulighet til å endre på noe, men så har du meg. Jeg kjenner meg selv godt nok til at jeg ikke vil være fornøyd og om jeg ikke gjør noe mer ut av livet mitt innen den tid. Altså at jeg tør mer. Jeg må utfordre meg selv mer på alle plan. Akkurat dette føler jeg fikk en kickstart da jeg dro til Mexico og var med på noe som var helt utenfor min komfortsone, og jeg er ubeskrivelig glad for at jeg gjorde det. 

Det er vel slik at man har energien når man er ung og økonomien når man er gammel, er det ikke det man sier? Jeg skulle gjerne reist jorden rundt og opplevd alt, men jeg føler ikke at jeg har tiden og økonomien. Egentlig er det så enkelt som å spare opp, ta seg fri og dra. Jeg har jo tiden, herregud, det eneste jeg gjør er å jobbe. Det kan man alltid ta seg fri fra, i hvert fall i den jobben jeg har hvor jeg har null ansvar og bare er en medarbeider. Wow, nå inspirerer jeg faktisk meg selv litt. Jeg lurer på om jeg skal gå rett inn i nettbanken og åpne en reisekonto, så får jeg se hvor det ender! Jeg nekter å ligge på dødsleiet og angre på å ikke ha gjort de tingene jeg nå drømmer om! Heldigvis har jeg forhåpentligvis en god del tid igjen. 

DETTE HAR DU GÅTT GLIPP AV

Dette er utrolig flaut å innrømme, men jeg har faktisk ikke stått opp før nå. Altså hva skjer med meg i dag, jeg er helt utslitt. Jeg hadde de planene for dagen! Leiligheten skulle vaskes, jeg skulle trene og jeg skulle få unnagjort litt blogging. Nei, det har ikke skjedd da for å si det sånn. Nå har jeg i hvert fall kommet meg opp, så får jeg se hva jeg rekker av alt dette. Vaske leiligheten skal jeg uansett gjøre. Det ligger små hybelkaniner og gjemmer seg bak hver dør, og det er ikke snakk om at de skal få noe forlenget livstid bare fordi jeg er lat. 

Nå er det lenge siden jeg har delt snappene mine, så jeg tenkte å gjøre det igjen. Dette er hva du har gått glipp av om du ikke følger meg på snapchat (andreasveinsdot), i tillegg til mange rare videosnaps ofc.  

EN VELDIG ROLIG SØNDAG

Jeg må innrømme at jeg fortsatt ligger i sengen, og jeg har ingen planer om å komme meg opp med det første. Det ble ganske sent i går, og jeg føler for å slappe helt av til jeg begynner å bli lei av det. Jeg hadde et lite vors her med noen venninner før vi dro ut på byen en tur. Det var faktisk kjempemoro, og vi hadde det veldig gøy! Vi danset og kosa oss til langt utpå natten, før vi dro i samlet gjeng til Burger King, haha. Egentlig ville jeg foretrukket McDonald's, men sleip som jeg er tenkte jeg at Burger King var nærmere hjemme, og da slapp jeg å vandre gatelangs så alt for langt. 

Det er flere som har spurt etter videoen med Petter og meg, og det er veldig forståelig fordi det begynner å bli en god stund siden spørsmålsrunden ble satt igang. Han var på besøk i begynnelsen av denne uken og da spilte vi inn svarene. Det bare krever en del klipping, hehe. Videoen er på 45 minutter, og det er kanskje tjue av de som faktisk er interessante. Jeg begynte å klippe den i går, men så var det noe galt og alt ble borte så jeg må begynne igjen nå. Beklager! Jeg skal få den ut så fort som mulig ❤ Til dere som sliter med å lese bloggen fra mobil, så får jeg snart nytt design og da blir dette ordnet!
// Body fra Triumph

UKENS SPØRSMÅL

Den gruppechatten med alle, er feks Morten S og Sunny med i den også? Tenker siden de kanskje ikke var på hotellet lenge nok til å bli så close med dere?

Ja, vi har en gruppechat med hele gjengen og det er veldig hyggelig!

Hvilken type extensions har du brukt? Hvor fra?

Jeg har teipextention fra GreatLenghts 😊 Jeg har skrevet et lenger innlegg om det som du kan lese HER hvis du lurer på mer om dette!

Hei<3 Kan du ta med om du snuse eller røyker som nest ukas spørsmål?

Ja, jeg har fått veldig mange spørsmål om akkurat dette, så jeg skal skrive et ordentlig innlegg om det, men nei jeg gjør ingen av delene :-)

Har du tatt noen operasjoner? I leppene, brystene?

Jeg har aldri operert i hele mitt liv, og det håper jeg virkelig at jeg slipper. Personlig synes jeg det virker skikkelig skummelt å operer? Det går jo som regel bra da! Så nei, jeg har ikke operert noe som helst, men jeg har fylt på med restylane to ganger i løpet av livet mitt. Første gang var i 2014 og den andre gangen var i 2015. Det er heller ikke noe jeg kommer til å gjøre igjen.

Har du møtt Lord Audun før? Hva synes du om han?

Nei, jeg har bare sett han på byen haha. Han er sikkert en hyggelig fyr han, jeg kjenner han ikke og har egentlig ikke laget meg noen mening om han.

Opplever du at folk oppsøker deg på jobben din for å ta bilde etc? Hva synes du evt om det?

Ja, dette skjer ofte. Det er veldig koselig at dere vil komme og ta bilde med meg, og jeg setter veldig stor pris på det! Dere er jo så søte og snille hele gjengen ❤ Allikevel er det ikke alltid det passer seg så bra på jobb da jeg ofte har mye å gjøre og står med kunder?

Hva jobber du med? :)

Jeg jobber i undertøysbutikk!

Så sykt fine vipper du har!! Hvor lange er de? ❤❤

Åh, tusen takk! De er 13mm lange.

Ble ikke venner og familie bekymret over å ikke få tak i deg på så lang tid? Eller kunne du si til de nærmeste at du skulle på PH?

Jeg hadde en dekkhistorie om at jeg skulle flytte til Australia for å studere, noe som egentlig var planen på ca. samme tid somda jeg dro til Mexico. Min nærmeste familie visste hva jeg egentlig skulle. I tillegg fikk jeg si det til bestevenninnen min fordi jeg skulle spille inn noe med TV3 hjemme hos meg før vi dro ned, og jeg bodde med henne så hun måtte nesten få vite om det. Det passet veldig fint fordi hun satt da hjemme og svarte på alle meldinger som tikket inn, og oppdaterte alle om hvordan det var i Australia haha. Det var vel nesten ingen som fattet mistanke før sånn to uker før det kom ut at jeg var med.

Hva synes du om når Lene mobbet Margrethe i ph sesong 1?

Jeg synes ikke det Lene og hun venninnen (husker ikke hva hun heter, noe på I?) gjorde var greit i det hele tatt. Det var rett og slett skikkelig fælt å se på, og jeg synes det var veldig bra at TV3 grep inn i situasjonen. Det viser at de tar dette seriøst, og at de ikke tolererer mobbing selv om programmet blir sett på som litt skandaløst. Det er ikke greit å mobbe noen uansett!

Blir du smigret når folk sier de er betatt av deg? Eller synes du det er kleint?

Haha, morsomt spørsmål! Jeg synes vel som regel det er hyggelig, men det kommer kanskje an på situasjonen? Hvis jeg ikke er der i det hele tatt kan det fort bli ganske kleint, men det er jo veldig hyggelig å høre!

Hvor er kjolen fra? Superfin!!

Tusen takk ❤ Jeg er skikkelig glad i den, og den er fra Monki, men ble dessverre kjøpt i fjor vår.

Er du ikke redd for digitaliseringen av mediebransjen og de enorme nedbemanningene som skjer?

Jo, dette er selvfølgelig veldig kjedelig for meg som ønsker meg inn i denne bransjen. Allikevel er det ikke noe annet jeg ønsker å jobbe med enn media, og da spesielt journalistikk. Det er ikke sånn at jeg da gir opp og begynner på en annen utdannelse som jeg ikke interesserer meg for fordi det er harde kår om dagen. Jeg elsker den bransjen og det studiet, og jeg vil elske jobben min!

Er du venn med tinderkongen, og hvorfor er dere ikke det hvis ikke?

Vi har ikke hatt noe særlig kontakt i det hele tatt egentlig. Det var ikke full match mellom oss akkurat, og da jeg så på tv hvor hardt han tok det innpå seg at jeg ikke ville kose osv. så forstår jeg godt hvorfor. 

DET AT ALLE ER VENNER ETTER PARADISE ER EN LØGN

Det kommer daglig spørsmål fra alle hold om jeg er venn med den og den deltageren fra Paradise Hotel. Har dere kontakt? Er dere uvenner? Hva synes du egentlig om den og den? Jeg forstår godt at dere er nysgjerrige, for det skjer alltid mye i kulissene når man kommer hjem som ikke havner på blogg, Instagram og Snapchat. Det har nok skjedd litt mer dramatikk i større grad enn hva vi har gitt uttrykk for, men det er faktisk mellom oss som privatpersoner. 

Nå er det ikke snakk om at det har skjedd noe som gjør at noen er uvenner, i hvert fall ikke så vidt jeg vet. Allikevel er det med at alle er venner kanskje ikke helt korrekt. Det er ikke slik at noen er bitre fiender eller hater hverandre, men alle kan ikke være like gode venner. Vi er en stor gjeng med mange forskjellige, sterke personligheter og det sier seg vel selv at ikke alle blir bestevenner.Jeg fant på en måte mine nærmeste ganske raskt, og merket fort hvem det var etter at vi kom hjem. I tillegg er det mange jeg er god venn med og som jeg liker å henge med, selv om vi ikke har tid så ofte som vi kanskje skulle ønske! Så er det selvfølgelig noen jeg aldri snakker med, annet enn om jeg møter de tilfeldigvis på gata. Jeg vil ikke beskrive det som venner, men heller som bekjente. 

Vi har en gruppechat på facebook med hele gjengen, og vi jentene har en egen. Det er stadig vi snakker her om å finne på noe, men det å samle alle blir som regel vanskelig. Vi har våre egne liv, og det skjer mye hos alle sammen nå tror jeg. Personlig synes jeg det er veldig koselig de gangene vi jentene henger sammen, og det kan være alt fra kosekveld med chips og potetgull til vors og bytur. Det er ikke alle jentene jeg snakker med hver dag, eller hver uke for den saks skyld, men det er ikke akkurat unormalt. Jeg tror det er få som har god kontakt med absolutt alle.

Det jeg er veldig glad for er at det alltid er koselig når hele gjengen møtes, som for eksempel på finalefesten. Jeg har hørt rykter om at det tidligere har vært drama på slike fester fordi deltagerne er såpass sinte på hverandre, eller uvenner. Slik er det heldigvis ikke med oss, og jeg tror helt ærlig at vi kunne hatt det kjempegøy om hele gjengen dro tilbake til Mexico med eller uten kameraer. Alle er ikke nære venner, men det er heller ikke noe uvennskap og det er jeg utrolig gald for. 

FRIHELG GJØR MEG GLAD

Det er lørdag og jeg har fri! Jeg elsker virkelig å ha fri på lørdager, bare fordi det er lørdag, haha. Det er egentlig den aller verste dagen om man må til byen for å ordne noe, eller handler, med tanke på at nesten alle andre har fri også. Gater og butikker er stappfulle, og det er alltid kø til prøverommet. Allikevel er det noe med det å ha fri på en lørdag som gjør meg kjempeglad!

I dag har jeg ingen store planer på dagtid. Jeg skal i hvert fall starte dagen på Fresh og få unnagjort en god treningsøkt. Det er litt færre av de om dagen enn hva jeg egentlig foretrekker, men alt er bedre enn ingenting! Det er så deilig å få det unnagjort med en gang, så kan jeg dra hjem og kure håret og ta det med ro frem til jeg skal starte dagen ordentlig. Jeg skal muligens møte en venninne litt senere på dagen. Hun skal shoppe, jeg skal se på. Nå er jeg virkelig streng med økonomien min, men det er faktisk på tide. Jeg har vært litt for slapp siden jeg kom hjem, men føler at jeg begynner å få ordentlig kontroll igjen og slik vil jeg at det skal forbli. Jeg får bare gå etter og sutre over alt jeg vil ha, men som jeg ikke kan kjøpe.

I kveld får jeg besøk av en del av jentene. Vi får besøk fra Larvik i helgen, og da må vi selvfølgelig samles! Planen er å drikke litt vin hos meg, for så å se hva som frister utover kvelden. Jeg regner med at vi tar oss en tur ut, det blir som regel slik. Nå er jo til og med Taylor Swift tilbake på Spotify, og det er lite som får den gjengen min like gira på en bytur som Taylor-allsang! Wii, jeg gleder meg masse ❤

VEIEN VIDERE

Jeg får ofte spørsmål om jeg skal begynne å studere igjen og hva planen for fremtiden min er. Det eneste jeg er sikker på er at jeg ikke ønsker å studere noe annet enn journalistikk. Jeg elsker det studiet og det er uendelig mange forskjellige måter å bruke den utdannelsen på. Jeg skifter mening om hvilket journalistisk felt jeg ønsker å spesialisere meg i annenhver uke, fordi det er utrolig mye spennende! For å være ærlig kunne jeg tenkt meg alt fra utenrikskorrespondent til skjønnhetsmagasin med alt som ligger mellom de to kategoriene. Jeg kunne tenkt meg å jobbe med nyheter, sport, sladder, mote, reise, trening, dokumentar og sikkert mye annet jeg ikke kommer på her og nå. 

Det er en annen ting jeg er ganske bestemt på også, og det er at jeg vil ta resten av studiet i utlandet. Jeg har tidligere skrevet om at jeg nesten var halvveis rundt jorda på vei til Australia for å studere i begynnelsen av året, og det er noe jeg virkelig kunne tenkt meg når den tid kommer. Det blir ikke aktuelt med det første av flere grunner. Skoleåret DownUnder er litt annerledes enn her i Norge, og man kan begynne i juli eller februar. Jeg vet ikke hvorda situasjonen min er om åtte måneder, men kanskje det er aktuelt å reise da. Jeg vet faktisk ikke hvordan livet mitt ser ut om en eller to måneder heller, så akkurat nå tar jeg ting litt som de kommer og det synes jeg er ganske deilig!

Jeg har alltid vært glad i å planlegge ting, men med det har jeg også lært at det kan gjøre ting vanskelig. Livet forandrer seg plutselig, og da kan det være at alt av planer går i vasken. Jeg har hatt en tendens til å se på det som noe forferdelig som kan være med på å ødelegge hverdagen min i lang tid. Nå har jeg et annet syn på det, og om en plan ikke går som en først hadde tenkt er ikke det noe å legge seg ned og gråte over. Da må man reise seg opp, klarne hodet og gjøre det beste ut av det. Plutselig dukker det opp noe enda bedre. 

Nå vet jeg som sagt ikke helt hvor veien går videre, men jeg har stor tro på at alt ordner seg! Jeg ser skikkelig lyst på fremtiden og er spent på hvor livet mitt tar veien. 

DETTE KAN DU GJØRE PÅ EN REGNVÆRSDAG

Det er så typisk at man har lagt masse planer om innebærer å være ute i oppholdsvær, men plutselig åpner himmelen seg og det øser ned meg regn. Jeg har i hvert fall havnet i den situasjonen mange ganger. Det er ofte at dette ikke trenger å sette en stopper for planene man har lagt, mens det andre ganger kan være en perfekt unnskyldning for å holde seg hjemme og ha en skikkelig koselig regnværsdag! Men hva gjør man egentlig når regnet fosser ned utenfor vinduet?

BAKE

Jeg er egentlig skikkelig glad i å bake. Ikke så rart med tanke på at jeg elsker søtsaker. Jeg har pleid å være skikkelig flink til å bake forskjellige typer rundstykker som jeg fryser ned og tar opp når det frister. For det første er de ti ganger bedre enn rundstykker fra fysedisken, og for det andre inneholder de ofte mer og bedre næringsstoffer som kroppen din trenger (i hvert fall mine). Jeg har to favoritter, og det er helt vanlige grove rundstykker som er superenkle å lage. Den andre er såkalte proteinrundstykker som tar to minutter å lage, og består av havregryn, egg og cottage cheese! Det er så nam. Når man først skal holde seg innendørs kan man jo like så godt bruke tiden på å sikre seg en digg fokost i noen uker fremover. 

SE FILM 

Dette er en av favoritt-tingene jeg gjøre på regnværsdager. Jeg skjærer opp litt digg frukt (eller kjøper meg en pose smågodt hehe), finner frem Pepsi Maxen og setter meg godt til rette under pleddet i sofaen. Jeg ender ofte opp med å se en god gammeldags Disney-klassiker på sånne dager. Det er så koselig, og jeg blir aldri lei av filmer som Løvenes Konge og Ariel. Det er så mange gode minner knyttet til de, og det er filmer mamma og pappa ofte satt på til oss da vi var små og kom klissvåte hjem fra barnehagen.

RYDDE OG VASKE

Hehe, denne måtte selvfølgelig komme fra meg. Jeg elsker en nyvasket leilighet, og når jeg først vil unngå å gå ut passer det perfekt å bruke tiden til å gjøre leiligheten pen og ren. Da er det ekstra koselig å bruke dagen inne. Jeg tar ofte en full shining av alle rom, og bytter sengetøy, setter på en million klesvask og prøver å organisere alt fra kopper til matvarer i kjøleskapet. Dette er jo skikkelig kos å gjøre før man baker noe godt og setter på en film. 

OMORGANISERE KLESSKAPET

Dette er også en favoritt, men jeg angrer alltid halvveis inn i prosjektet. Når jeg skal omorganisere klesskapet så kaster jeg alt jeg eier og har ut på gulvet eller i sengen for så å skulle begynne ryddingen. Dette angrer jeg på hver eneste gang, og tenker "hvorfor tok jeg ikke bar en skuff av gangen?", men jeg lærer selvfølgelig aldri og gjør den samme feilen hver gang. Når jeg først kommer meg gjennom lasset av klær er det superdeilig, og jeg ender ofte opp med å fylle en søppelsekk med klær jeg leverer i en UFF-container. I tillegg får jeg mye bedre oversikt over hva jeg faktisk har og bruker.

SERIEMARATON

Woho! Enda en unnskylding for å ligge i sengen hele dagen og se serier. Nå ser jeg bare de samme seriene om og om igjen fordi jeg gjør tusen ting samtidig og ikke har tid til å følge med. Det er nesten så jeg håper på regn på søndag å jeg kan ligge inne og få sett noen av seriene jeg vil begynne på. Jeg har blant annet lyst til å se den 13 reasons why, catche up på Grey's Anatomy og se ferdig Devious Maids, men det har jeg ikke prioritert hehe. 

TA HELT FRI 

Glemt alt på listen over og ta deg helt fri! Gå rundt i morgenkåpen med kaffekoppen i den ene hånden iskremboksen under armen. Sov, slapp av og bare nyt det å ha fri. Du kan alltids bruke som unnskyldning at det regner, og hvem vil vel gjøre noe i regnet?

XX

Har dere noen gode tips?

JEG GRÅT HELE VEIEN HJEM

I dag er jeg egentlig veldig glad! Da jeg stod på jobb i går fikk jeg plutselig opp masse meldinger fra gruppechatten hvor en venninne tagget meg. Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig, og da jeg klikket meg inn i chatten ble jeg så glad! Harry Styles har utvidet turneen sin og kommer til Norge! Ja, jeg er en crazy fangirl og jeg har ingen planer om å unnskylde det, haha, Jeg ble skikkelig glad helt til jeg så at det ikke er før i mars 2018, men altså det er bedre enn ingenting.

Jeg var selvfølgelig på konserten da One Direction besøkte Norge sist, og jeg døde nesten da jeg så Harry. Herregud, den mannen er så flott og for en stemme han har. Jeg ble jo dødsforelsket. Dette er litt flaut å innrømme, men jeg gråt faktisk hele veien hjem fordi jeg ble så lei meg av tanken på at jeg aldri skulle få se han igjen, haha. Okei, det er faktisk skikkelig flaut å innrømme, men da var det gjort. 

Nå lever jeg fortsatt på lykkerusen jeg fikk fra den meldingen, og er superklar for å henge med verdens beste jobbjenter i kveld ❤

 

DETTE ER JEG STOLT AV Å HA GJORT PÅ PARADISE HOTEL

I dag er det en uke siden den siste episoden av årets Paradise Hotel ble sendt på tv. Det er faktisk veldig rart å ikke skulle logge seg inn på Viaplay for å se dagens episode, eller å vente i spenning på hva som kommer til å bli vist frem og ikke. Jeg savner det skikkelig, jeg! Det er så mange av de andre som synes det er deilig at det er over, men jeg er faktisk ganske trist. Det er noe som mangler i hverdagen min akkurat nå, og det er rett og slett Paradise Hotel. Når sant skal sies skjer dette hvert år PH er over, men det er selvfølgelig ekstra trist når det er min sesong med mine fine venner. I sorg over at jeg ikke lenger er å se på tv-skjermen (hehe) har jeg laget dette innlegget hvor jeg forteller dere hva jeg er stolt av å ha gjort i løpet av oppholdet mitt!

❤ Jeg stod med min første partner seks uker i strekk, noe som ikke er så veldig vanlig inne på Paradise. Dette er jeg veldig fornøyd med, og i de seks ukene var det ingen andre jeg heller ville stå med. I begynnelsen hadde jeg et veldig fint partnerskap med Petter, og det er på en måte synd at valget hans i uke seks ødela synes mitt på han som partner såpass mye... 

❤ I løpet av hele oppholdet dolket jeg aldri partneren min i ryggen. Jeg var 100% trofast mot Petter da vi stod sammen og mot Kevin da vi stod sammen. 

❤  Jeg klarte å komme med så nære en finale det er mulig å komme uten å faktisk være i den. Selvfølgelig ville jeg stå i finalen selv, men jeg må faktisk innrømme at jeg er fornøyd med å ha kommet meg helt til finaledagen og havnet på en tredjeplass på Paradise. 

❤ Jeg klarte nesten 12 uker uten å ryke ut.. Her skulle jeg ønske jeg kunne skrive at jeg aldri røk ut, men jeg var dessverre ute av hotellet i en liten time da Martine Lunde fikk velge seg en partner å stå med i finalen og valgte Kevin. Da røk jeg dessverre ut, men kom heldigvis inn igjen like etterpå. Allikevel må jeg si at jeg er ganske fornøyd med å ha kommet meg helt til siste uke uten å være ute av hotellet. So close! Jeg var med i alle episodene da ❤

❤ Jeg fikk det som regel som jeg ville. Det er ganske gøy at vi i de første åtte ukene av oppholdet på Paradise fikk det akkurat som vår allianse ønsket det! Vi var flinke og jobbet hardt og lurt for å oppnå det vi ønsket, og bortsett fra da Sofie røk ut, Isabelle fikk sitteplass og jeg misset finaleplassen gikk det ganske så greit med tanke på spillet. 

❤ Jeg hadde ikke sex på TV! Dette sa jeg at jeg absolutt ikke skulle ha før jeg sjekket inn, og jeg er veldig glad for at jeg klarte å holde dette løftet til meg selv. Samtidig hadde det ikke vært krise. Jeg ser nå at det å ha sex på TV ikke er en big deal lenger. Hvis man for eksempel ser på Aleks og Lunde så var de utrolig glad i hverandre og da er det bare koselig med litt sengehygge, eller hva?

❤  Jeg fikk utrolig mange gode venner som jeg er kjempeglad i den dag i dag!

JEG ER AVHENGIG...

Dere vet den følelsen når du virkelig ikke klarer å motstå noe. Når du bare  ha det, hvis ikke føles det ut som om man skal tørste ihjel. En rar sammenlikning, men det er litt sånn noen ganger. Jeg trenger det der og da, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har som de fleste andre noen ting jeg er totalt avhengig av. Det går selvfølgelig litt i perioder med noe, men det jeg ramser opp under her nå klarer jeg meg virkelig ikke uten!

PEPSI MAX... 

Jeg er ekstremt avhengig av Pepsi Max. Det er noe av det aller diggeste jeg vet om i hele verden, og det er obligatorisk til taco. Jeg har nesten alltid Pepsi Max i kjøleskapet, selv om jeg egentlig prøver å trappe ned litt og begrense det til helgen... Det er ikke veldig lett når roomie er minst like avhengig som meg!

MOBILEN MIN...

Det er faktisk flaut å tenke på hvor mye tid jeg bruker på telefonen. Jeg blir skikkelig skamfull av å tenke på hvor mange timer i løpet av en dag jeg sitter med ansiktet begravd ned i iPhonen av en eller annen meningsløs grunn. Jeg får panikk hvis jeg ikke finner den, eller om jeg har under 60% strøm. Jeg er rett og slett livredd for å ikke ha den tilgjengelig, og det er nesten litt kritisk hvor avhengig jeg er av den.

SJOKOLADE...

Alle som kjenner meg vet at det meste kan løses ved å gi meg sjokolade. Jeg tror jeg kunne klart meg uten mye her i verden, men sjokolade klarer jeg meg ikke uten. Det er ikke det at jeg trenger så mye, men litt sjokolade etter en slitsom arbeidsdag er helt magisk! Nå skal jeg kun spise sjokolade på lørdager, men jeg har ilagt meg en uvane som går ut på at jeg kjøper et par sjokoladebiter nesten hver dag. Nei, nå må jeg skjerpe meg. Det er ikke bra!

INSTAGRAM...

Instagram er favorittappen min og det sosiale mediet jeg elsker høyest. Jeg synes det er ordentlig inspirerende å bla nedover feeden, søke etter spennende brukere og finne kule kontoer i utforsk-delen av appen. Jeg kan bruke evigheter på den hver eneste dag uten å bli lei. Det skjer jo noe nytt hele tiden, og det finnes så utrolig mange inspirerende Instagram-kontoer.

TYGGIS...

Jeg må ha tyggis tilgjengelig. Det er helt krise om jeg er gått tom og ikke får kjøpt ny. Jeg har alltid minst en pakke i vesken og går og tygger på det hele dagen. Jeg tror kanskje ikke det er bra å tygge så mye tyggis som det jeg gjør, men jeg er skikkelig avhengig. 

KAFFE... 

Kaffe!!!! Det kan utgjøre forskjellen på en god og en dårlig morgen. Hvis jeg ikke får kaffen min våkner jeg faktisk aldri helt ordentlig, og jeg ender opp med å surmule uten å helt forstå hvorfor. I det jeg tar den første slurken med deilig, svart kaffe så går det opp for meg hva jeg manglet. Jeg foretrekker svart kaffe eller cappuccino, men det finnes så utrolig mye god kaffe der ute. I love it!

Hva er du avhengig av?

 

I DAG TRENGER JEG NOE EKSTRA

God morgen, fine dere ❤

Jeg synes det er skikkelig trist at jeg nok en gang må finne frem genser og jakke for å gå ut døren. Det blir dessverre for kaldt å vandre rundt i olaskjørt og topp i disse dager. Det er juni og det skal vel bety sommer, eller? Nå er den norske sommeren ganske så ustabil, og det er ikke noe nytt. Den ene dagen kan man ligge i bikini og sole seg, mens man neste dag må ty til ullgenser og bukse for å ikke fryse ihjel. På dager som sistnevnte frister det veldig å bare pakke kofferten, kjøpe seg en flybillett og satse på bedre lykke i et varmt land hehe. 

I dag har jeg full timeplan hele dagen. Jeg er hundepasser så jeg måtte tidlig opp og lufte Celine før jobb, og nå skal jeg få unnagjort litt klesvask før jeg turer avgårde til jobb. Akkurat nå venter vi spent på høstkatalogen, så jeg håper virkelig den kommer i dag og kan gi meg litt ekstra energi gjennom arbeidsdagen! Hvis ikke skal jeg rett og slett unne meg en tur på Kaffebrenneriet i pausen og få i meg en ordentlig god kaffe. Jeg merker allerede at jeg trenger noe ekstra for å holde ut hele dagen. Jeg skal faktisk rett fra jobb til brynstyling, så nå kan alle dere som klager på de pinnerette øyenbrynene mine glede dere. Tulla, de er umulig å forme, men jeg skal i hvert fall bli kvitt litt av de overflødige brynshårene. Æsj, det hørtes skikkelig ekkelt ut.

Ønsker dere alle en kjempefin dag ❤

HELT ÆRLIG - NÅR KUNDER TRAKASSERER

Jeg har bestemt meg for å begynne med et fast innlegg som jeg har valgt å kalle helt ærlig. Det skal være helt ufiltrert og ærlig. Her skal jeg skrive akkurat det jeg vil uten å tenke på at det er tabu eller noe vi egentlig ikke liker å snakke om. Jeg skal legge bort alle tanker om reaksjoner, og skrive det jeg føler og mener om temaet selv om det kanskje går mot det vi skal tenke eller mene. Dette blir en slags onsdags-spalte på bloggen. Si i fra om dere liker det, eller om det er noe dere vil at jeg skal skrive om!

En ting som virkelig har kommet under huden på meg den siste tiden er hvor utrolig frekke vi mennesker kan være mot hverandre. Jeg slutter aldri å bli overrasket når jeg ser hvordan vi ofte behandler andre. Når jeg skriver dette har jeg ansatte i service-yrker spesielt i tankene. Det er helt utrolig hvor mye dritt de må finne seg i av kunder, rett og slett fordi de er på jobb og av den grunn er det ikke godkjent å stå opp for seg selv. Jeg forstår at man skal være høflig på jobb, men jeg mener det skal være lov å si ifra om du mener du blir behandlet helt uten respekt. Dette skjer så alt for ofte!

Jeg har selv jobbet i service-yrker helt siden jeg fikk min alle første jobb på McDonald's da jeg var 15 år. Siden det har jeg vært innom litt forskjellig, men jeg har hovedsakelig jobbet i restaurant- og butikkbransjen. Jeg slutter som sagt aldri å bli overrasket over hvordan kunder velger å ordlegge seg, og hva de faktisk får seg til å si til ansatte som prøver å gjøre jobben sin så godt de kan. Jeg har opplevd det flere ganger på jobb, i alle jobber jeg har hatt, men jeg har også vært vitne til det som kunde. Beklager å si det, men det er som regel middelaldrende damer (og noen ganger menn) som har et sterkt behov for å snakke ned den ansatte. Det kan ofte være så enkelt som et nedlatende tonefall og ordleggingen de velger å bruke gjennom hele betjeningen. Andre ganger får man huden full fordi det har skjedd en feil. 

Altså, tror dere virkelig vi gjør feil med vilje? En feil er en feil, og ja det er jobben min. Jo, jeg kan jobben min. Nei, det skal ikke skje feil. Men det gjør det! Det er menneskelig å feile, og du har sikkert feilet både en og to ganger selv i løpet av livet. Selvfølgelig skal man forvente god service og at ting skal fungere, men noen ganger så går ikke alt som det skal og det blir en feil. Du skal selvfølgelig få lov til å si ifra, og jeg lover deg at den ansatte kommer til å gjøre alt den kan for å rette opp i det. I hvert fall så lenge du er hyggelig. Det handler også om din innstilling. Hvis du kommer ropende bort til kassen fordi du fikk en suragurk på hamburgeren din som ikke skulle være der hjelper ikke det deg noen verdens ting. Jeg hadde uansett gitt deg en ny burger og en unnskyldning. Det handler bare om prinsippet. 

En annen ting er kunder som ikke hilser tilbake når de ansatte sier hei. Det kan være i kassen på Rema1000 eller på H&M. Det skjer over alt, og det er så utrolig frekt! Jeg blir ordentlig provosert. Koster det deg virkelig så mye å si hei og trekke litt på smilebåndet når jeg hilser i det du kommer inn i butikken? Jeg skal ikke overfalle deg og prøve å tvinge deg til å kjøpe noe som helst. Du skal få se i fred og ro om du vil det. Jeg vil bare at du skal bli fornøyd, fordi det er nettopp det jobben min handler om. Jeg skal yte kundeservice og gjøre at du som kunde går ut av butikken blid og fornøyd. Det må jeg gjøre uansett om du velger å svare når jeg hilser på deg eller ikke, men jeg kan love deg at jeg er ti ganger mer behjelpelig om du er litt hyggelig tilbake. Det er vi alle. 

Jeg har ikke møtt et eneste menneske som har jobbet innenfor kundeservice som ikke har blitt utskjelt, kjeftet på, oversett og faktisk blitt behandlet så dårlig at det er på grensen til trakassering av kunder. Kan dere være så snill og skjerpe dere? Ta dere sammen i de ti minuttene du må forholde deg til dette fremmede mennesket, fordi din oppførsel kan faktisk være med på å avgjøre om arbeidsdagen avsluttes på en fin måte eller som dritt. 

Så min oppfordring til absolutt alle mennesker der ute er som følger: vær snill, hils tilbake og tenk på hvordan du oppfører deg overfor andre mennesker. Spre kjærlighet, ikke hat og sinne ❤

PERFEKT BLURRYJeg elsker disse bildene! Det føler litt som vår i et bilde. Selv om de er blurry synes jeg de ble skikkelig kule. Lyset og loctaion var så fint og alt bare passet perfekt. Jeg er så glad i våren, og det er helt perfekt å ta bilder på dager som dette. Det blir rett og slett bare moro!

I går dro Morten og Sofie avgårde til Stavanger. De skal som mange andre på konsert med blant annet Bieber-boy mens jeg sitter igjen her som hundepasser, haha. Jeg skal jobbe hele uken, og sånn er livet noen ganger. Det betyr ikke at jeg lider av den grunn. I kveld får jeg besøk av to venninner og vi skal kose oss masse med tacokveld og film. Det høres ut som jeg ikke gjør annet enn å spise taco og se på film, men vet dere hva? Det stemmer ganske greit. Taco og filmkveld er noe av det koseligste jeg vet om, så jeg benytter alle muligheter til å få presset inn slike kvelder i løpet av uken. 

Hva skal dere i kveld? 

DETTE SKAL JEG GJØRE I SOMMER

Vi er inne i den aller første av de tre sommermånedene, nemlig juni. Det er enda tidlig på sommeren, og jeg har ikke ferie før litt senere i år. Jeg har allikevel begynt å legge planer for sommeren. Jeg er en person som elsker å planlegge, men dette halvåret har vært litt annerledes enn tidligere og jeg har derfor ikke fått langt så mange konkrete planer enda. 

❤ FESTIVALER 

Det eneste som er hundre prosent sikkert hvert eneste år er at jeg skal på Stavernfestivalen ❤ Jeg har vært på den festivalen helt siden jeg ble gammel nok til å komme inn, og det er en veldig fin tradisjon jeg og vennegjengen min har. Festivalen foregår som navnet tilsier i Stavern, som hører til Larvik hvor jeg kommer fra. Vi pleier alltid å samles på grillvors og koser oss i sola i flere timer før vi turer bort til festivalområdet hvor vi alltid møter mange kjente. 

Jeg har også et lite håp om å få tid og fri til å dra på Slottsfjellfestivalen! Den er jo ganske mye større og mer kjent en Stavernfestivalen, og det er kult å ha prøvd ut det også. Jeg vet ikke hvorfor jeg aldri har dratt før, men jeg tror ikke det har vært helt stemning for det. Vi har på en måte hatt nok med Stavernfestivalen, men jeg har blitt overbevist av Sofie om at Slottsfjell er et must. Tønsberg er jo en utrolig koselig sommerby, så det å tilbringe en helg der med festival og moro frister veldig!

Processed with Rookie Cam

Processed with Rookie Cam

❤ REISE 

Jeg har store planer om å få til en sydentur. De siste årene har vi alltid dratt på jentetur til forskjellige steder i Hellas, og det står på planen i år også. Vi har ennå ikke bestilt noe. Det å bli enige om sted og pris når vi er ganske mange jenter er ikke bare-bare. Jeg tror vi nå satser på å finne en restplasstur i midten av juli. Hvor vi drar er egentlig ikke så nøye for min del så lenge det er sol, hav og god mat! Jeg må innrømme at jeg er veldig svak for Hellas, så innerst inne håper jeg vi ender opp på en av de vakre øyene som tilhører landet!

Processed with Rookie Cam

Vi har også snakket om å dra en langhelg til en europeisk storby! Jeg har skikkelig lyst til å dra til for eksempel Barcelona. Jeg har en venninne som jobber og bor i den spanske storbyen og det virker så amazing! Jeg er også litt keen på Milano, hvor jeg har en annen venninne som bor. Det frister så når de deler masse fine bilder fra disse stedene! I tillegg har vi nesten bestemt oss for å dra en helg til Gøteborg. Det er en by jeg har vært i flere ganger, og den er så utrolig fin! Jeg har rukket å bli ganske glad i den svenske byen, så det hadde vært hyggelig med et gjensyn. Da vi var inne på hotellet i Mexico snakket vi jentene mye om å dra på en roadtrip rundt om i Norge. Vi tenkte å kjøre innom alle de store byene og få sett litt av Norge! Jeg håper vi får til dette, men det blir nok vanskelig når alle har så fulle timeplaner. Det hadde vært skikkelig moro da. Roadtrip er jo bare skikkelig kos, og med så fine jenter hadde det vært en skikkelig kul opplevelse!

❤ HOMEBOUND 

Jeg skal selvfølgelig en tur hjem i sommer. Det blir nok i forbindelse med Stavernfestivalen, men jeg tenker faktisk å bli en hel uke hjemme. Jeg kan ikke huske sist jeg var i Larvik så lenge av gangen. Det er nok fordi jeg kjeder meg lett om jeg er hjemme, og der er jeg avhengig av bil og det er litt mindre som skjer. Altså, vi har ett "godkjent" utested og sånn cirka en ordentlig bra cafè. Nå er ikke det alt i verden, men i lengden kan det bli kjedelig om det ikke skjer så mye. Heldigvis forvandles Larvik til en kjempemorsom by på sommeren! Det er masse hyttefolk, arrangementer og vi har jo et par utrolig flotte strender! Jeg gleder meg faktisk skikkelig til å komme hjem og bli der litt. Det skal bli så kos!Har dere noen tips til hva jeg burde teste ut i sommer?

VENNINNER AVSLØRER: MINE NEGATIVE SIDER

Jeg har verdens rareste, men beste venner! Nå skal tre av dem få frie tøyler i et innlegg og skrive hva de vil om meg, hehe... Dette kan bli spennende! Her avsløres plutselig både det ene og det andre. Jeg er litt nervøs, men først og fremst tror jeg dette blir morsomt! Dette er hva Marte, Emilie og Martine mener er mine positive og negative sider. 

POSITIVE SIDER VED ANDREA

HUN ER SPONTAN

Da Andrea og jeg bodde sammen ble det ofte sene kvelder. En kveld fikk vi veldig lyst til å reise til syden, og scrollet oss gjennom Restplass og Finn.no for å lete etter turer sånn i tolv-tiden på natten, egentlig litt på tull. Plutselig hadde vi bestilt tur til Zakynthos med et fly som gikk fire timer senere! Vi fløy mellom rommene og kastet alt som kunne minne om sommerklær og badetøy i en koffert og dro avgårde til Gardermoen. Tre timer senere satt vi på flyet til Hellas!

❤ SKOLEFLINK

Andrea er smartere enn man skulle tro og har alltid fått gode karakterer. Spesielt i språk- og samfunnsfag. Èn gang satt hun to timer på en norskeksamen og skrev til en sekser. 

ANDREA ER LOJAL

Man kan alltid komme til Andrea hvis det skulle være noe, og man kan vite med 100% sikkerhet at det man forteller til henne ikke kommer videre. Hun er også ekstremt lojal og støtter alltid sine nærmeste uansett hva. Det ser vi også på Paradise hvor hun var lojal mot Petter uansett hva han fant på i løpet av de første ukene. 

❤ MORSOM OG RAR

Vi har det veldig mye morsomt sammen, ler masse og finner på mye rart! Hele gjengen er jo rar, så sånn sett snakker vi godt sammen. En veldig morsom historie er da vi var på jentetur til Ios. Marte hadde akkurat satt fått seg nye akrylnegler, og bestemte seg for å utfordre intimsonen til Andrea. Dere kjenner vel alle til den etter uke en på pærra. I det Andrea lente seg over kofferten (kun iført stringtruse) grep Marte sjansen og strakk rett og slett den en av de nye akrylneglene frem for å kile Andrea på tissen (riktignok utenpå trusen), haha. Reaksjonen til Andrea var priceless! Hun hylte og klarte ikke å få frem et eneste ord på flere sekunder. Resten av oss holdt på å le oss ihjel av reaksjonen hennes, så morsomt!

❤ SAMFUNNSENGASJERT

Andrea bryr seg om samfunnet og er alltid oppdatert på hva som skjer i verden. Det første hun gjør er å sjekke nyheten om morgenen, og er inne på VG en million ganger i løpet av dagen. Hun har nesten alltid svaret om vi lurer på hva som skjer i nyhetsbildet eller om vi er nysgjerrige på bakgrunnen til en konflikt. 

NEGATIVE SIDER VED ANDREA

❤ EMOSJONELT USTABIL

Andrea er det man kan beskrive som emosjonelt ustabil. Hun kan gråte, smile, le, være forbanna og være lei seg om hverandre. Alt dette kan skje i løpet av to minutter. For eksempel da vi prøvde å muntre henne opp med å kaste julekuler på henne (ja, vi vet det er spesielt) og hun lo, gråt og var sint - alt i løpet av fem minutter. Heldigvis ender det som regel med latter!

❤ VELDIG UBESLUTTSOM

Andrea er tidenes mest ubesluttsomme menneske! I det ene øyeblikket er hun veldig spontan og vil for eksempel ut å reise, og i det andre øyeblikket trekker hun seg og blir ikke med. Vi har ikke tall på hvor mange ganger vi avtaler vors, hvor hun trekker seg i siste sekund for å være hjemme og spise is i stede. Det er så typisk at hun girer oss andre opp og kommer med morsomme forslag for så å trekke seg. Skikkelig irriterende! Samtidig er hun verdens letteste å overtale, så hun er litt sånn midt i mellom her. 

❤ UTSPEKULERT

Andrea er veldig utspekulert, særlig når hun har drukket litt for mye. Jeg har et eksempel for ikke så lenge siden, hvor Andrea utnytter fulle-meg (Emilie) til å følge henne hjem fra Heidis ved Rådhusplassen og helt hjem til Brugata. Jeg bor egentlig rett ved National, som ligger typ ti minutter unna utestedet. Hun var såpass utspekulert at hun fortalte meg at det var nach hos henne med masse mennesker, men da vi kom dit var det Sofie og vennene hennes som spiste nattmat og så på film, haha. Andrea gikk rett og la til å sove, mens jeg måtte gå hjem alene... Heldigvis fikk jeg en venn til å hente meg

ANDREA ER EN DIVA

Åh, hvor skal vi begynne... For det første har vi ikke tall på hvor mange ganger vi har skammet oss over henne på byen! Hun tror at hun er den aller viktigste personen på utestedet og at alle skal ta hensyn til henne. Selvfølgelig skal hun komme først i både do- og barkø, og det er like flaut hver gang hun sniker seg frem. Vi må faktisk gå og unnskylde oss til andre over oppførselen hennes når hun blir for diva på byen, haha. Dette er egentlig litt hverdags-Andrea også, men i en litt mildere grad. Hvis hun krever all oppmerksomhet har vi funnet ut at det beste er å bare overse henne frem til det går over, litt som med barn eller hunder... Haha. 

Vi må nesten avslutte med at Andrea er en sprudlende og flott person som er omtenksom og bryr seg om sine nærmeste. Til tross for de negative sidene, klarer vi å holde ut taket være de mange positive sidene som veier høyest ❤ Vi er utrolig glad i deg, og vi er kjempestolte over hvor flink du er og alt du får til! 

VI BYTTET UT PARKEN MED OLIVIA

Til tross for at været ikke var tipp topp i går så ble det en fin dag i sola allikevel. Vi byttet ut parken med Olivia i Hegdehausveien. Det er den absolutt koseligste Olivia-restauranten i mine øyne, og jeg elsker å sitte på uteserveringen der. Jeg ble bare med for kosens skyld, og endte opp med å se på de andre spise en deilig parmapizza. Jeg satt ved siden av også hygget meg med en Cola Zero, haha. 

I kveld kommer forhåpentligvis Petter på besøk så vi får spilt inn vidoen fra spørsmålsruden. Dere var skikkelig flinke til å stille oss spørsmål, så jeg gleder meg til å få svart på alt sammen! Jeg tror det kan bli en veldig morsom videoblogg, så gled dere masse! Jeg erf elendig på å redigere, men jeg skal prøve å gjøre mitt aller beste så den blir bra nok for dere fine ❤

Håper dere alle får en super dag 

REISEN FRA MEXICO OG OVERGANGEN TILBAKE TIL HVERDAGEN

Dro vi rett hjem etter finalen? Festet vi den kvelden? Når dro vi hjem og hvem dro vi sammen med? Dro alle deltagerne som hadde vært med i sesongen hjem sammen? Hvor si vi hade til hverandre? Alt dette skal dere få svar på nå!

Like etter finalen samlet alle seg oppe i loungen. Dette ble en veldig lang kveld. Alle skulle ned på syncrommet, der vi sitter foran en greenscreen alene, og snakke om hva som nettopp hadde skjedd og med tanke på hvor mange vi var tok det selvfølgelig lang tid. Vi ble ikke ferdige før lang på natt, og det til tross for at det var laget et ekstra syncrom for at det skulle gå raskere! Heldigvis ordnet de med en tv til oss og masse pizza så vi hadde det ganske koselig selv om alle var veldig slitne. På dette tidspunktet gledet jeg meg bare til å komme på utsiden, få telefonen min og komme meg hjem. Alt var over, og det var så trist å tenke på at jeg bare ville komme meg bort fra det hele. Sent på natten kjørte vi til et hotell et stykke utenfor hvor alle sammen skulle overnatte. Det var kun juryen og finaleparene som var igjen i Mexico på dette tidspunktet, og alle sov på samme hotell. 

Vi tilbragte en dag sammen utenfor før vi reiste tilbake til Norge. Dette var faktisk en skikkelig hyggelig dag! Webben kom på besøk og vi fikk se den aller første promoen for programmet som ble sendt på TV i Norge! Det var utrolig rart og skikkelig moro. Jeg tror faktisk videoen hvor vi ser det for aller første gang ligger på Viafree! Senere gikk vi på en lokal butikk og kjøpte masse godteri og snacks, slappet totalt av og nøt å være borte fra alt av kameraer og spill. Det var så deilig å kunne slappe helt av og på en måte være bare Andrea igjen. Jeg var utrolig fokusert på spillet og at jeg var på Paradise Hotel under innspillingen, så da vi kom utenfor fikk jeg virkelig senket skuldrene. Samtidig merket jeg at jeg hadde lagt til meg noen vaner på grunn av kameraene inne på hotellet. Da jeg skulle dusje den første dagen etter at innspillingen var ferdig dekket jeg over både underliv og puppene mine med hendene i det jeg gikk inn i dusjen. Det tok noen sekunder før jeg skjønte hva jeg drev med. Altså, jeg var helt mutters alene! Jeg tar meg ennå i å dekke puppene mine om jeg for eksempel har på meg en body jeg må ta av hvis jeg skal på toalettet. Det er sånne rare vaner jeg har fått.

Den siste kvelden i Mexico samlet en god gjeng av oss seg ute rundt et bord i resepsjonen. Vi satt oppe til langt på natt, og det kunne minne om en sen sommernatt i Norge med gode venner. Vi snakket om alt som hadde skjedd inne på hotellet, tanker vi hadde rundt spillet, hvorfor vi hadde gjort som vi gjorde og absolutt alt vi kunne komme på. Det ble en del overraskelser, i hvert fall for noen, men jeg tror det var godt at vi fikk snakket om det der hvor vi kunne forklare og utdype i stede for at vi ble overrasket når vi så det på tv flere måneder senere. Det var en perfekt avslutning på det som for meg var en utrolig fin opplevelse. 

Vi jentene pluss Andrè skulle fly sammen hjem grytidlig neste morgen, og det var så rart å skulle dra fra resten av guttene. Vi hadde faktisk bodd sammen og tilbragt alle timene i løpet av døgnet sammen de siste to månedene. Jeg husker hvor rart det var å sette seg inn i minibussen sammen med jentene, men samtidig var jeg skikkelig spent! Alle fortalte oss at det er nå det virkelig begynner, og spenningen var på topp da vi gikk tilbake mobiltelefonene våre. Vi hadde fått vite på forhånd at vi startere allerede var sluppet i Norge, og at introvideoene våre lå ute på nettet! Herregud, det var så utrolig rart å åpne telefonen og se meldingene fra venner og bekjente som hadde sett den videoen. Det første jeg gjorde var å bruke opp det svindyre 4G-nettet i Mexico for å få sett videoen min, og det var så gøy! Det var skikkelig meg, og det var jeg veldig glad for. Alle sammen var helt lost i mobilen sin på den kjøreturen fra hotellet til flyplassen. Det tror jeg de fleste hadde vært i en slik situasjon. 

Vi reiste hele veien hjem sammen, og snappet med guttene nesten hele veien hjem. Det var så koselig! Vi har ennå ikke vært ordentlig fra hverandre. I hvert fall ikke jeg og de jeg ser på som mine nærmeste nå. Sofie sov hos meg nesten hver dag etter at vi kom hjem fra Mexico før vi flyttet sammen. Jeg husket da hun skulle spille inn Kollektivet, og det var skikkelig rart å plutselig ikke se henne på noen dager! Bortsett fra den tiden hvor Henote bodde i Trondheim føler jeg at jeg har hatt alle rundt meg til enhver tid. De aller fleste bor i Oslo, og Kevin er jo her nesten hver eneste uke! 

Det var selvfølgelig rart å komme hjem, og det var ikke før jeg la meg til å sove i min egen seng at jeg forstod hvor sliten jeg var. I tiden etterpå slet jeg skikkelig med å snu døgnet og med å finne en rytme i hverdagen. Heldigvis får vi tilbud om psykolog i ettertid, og alle har en like etter vi kommer hjem. Hun fortalte meg at det er helt normalt å slite med å tilpasse seg en vanlig hverdag igjen, og at ting som å rydde opp etter seg eller lage middag plutselig blir veldig tunge ting når vi har levd et luksusliv i to måneder. Jeg slet også veldig med å spise, og hadde ingen matlyst på dagtid. I tillegg sov jeg til midt på dagen og var våken til tidlig på morgenen. Jeg husker at det alltid var liv i gruppechatten i femtiden på morgenen, fordi hele gjengen heldigvis var i samme situasjon. Det jeg er mest glad for i denne perioden er at vi hadde hverandre. Hvis jeg hadde vært alene i alt dette vet jeg ikke hva jeg skulle gjort.

Alt i alt har det gått veldig bra, og overgangen tilbake til et forholdsvis vanlig liv tok tid, men det gikk til slutt!

NOK ET TRIST FARVEL

Nå skal jeg straks komme meg ut døren for å nyte finværet! Jeg hører rykter om at dette blir den siste ordentlig soldagen på lenge, og at det skal regne resten av uken så her er det bare å kose seg mens man kan. Jeg skal møte noen venner i parken, og forhåpentligvis får litt sol på kroppen. Det er så deilig å bare slenge seg ned på gresset, kose seg med litt snacks og drikke mens man rett og sletter bare nyter dagen! Det er i hvert fall min plan for i dag. I går kveld var jeg på avslutning for enda en kollega. Det er nesten så hele arbeidsplassen slutter nå, og det er veldig trist. I går var det Maiken sin tur til å ha avskjedsmiddag, og det var veldig hyggelig, men selvfølgelig trist. Vi samlet oss hjemme hos Sara og koste oss med snacks, mat og Pepsi Max. Planen var i utgangspunktet å dra ut, men den eneste som egentlig var klar for det var Maiken, haha, så det ble bar en rolig kveld i stede. 

Det blir skikkelig rart å skulle jobbe nå som så mange har sluttet. Det er vel fire av jentene som har gitt seg i løpet av de siste månedene, så nå er vi bare fire av oss igjen. Vi har blitt en liten venninnegjeng, så for vår del vil det alltid være oss. Det er som jeg sa i går kveld, at når jeg slutter så er det dere jeg kommer til å invitere på avskjedsmiddagen min! Veldig spesielt, men vi kommer alltid til å være Triumph-jentene. 

Jeg måtte bare ha med et bilde av den kule genseren til Maria! Noora + William ❤ Altså! et av favorittparene mine gjennom alle serier, sammen med Ross + Rachel og Chuck + Blair, selvfølgelig. Sesong to av SKAM var også min favorittsesong, så da hun dukket opp i denne døde jeg nesten litt. 

EDIT: I det jeg satt og skrev dette innlegget fikk jeg melding av en venninne om at de begynte å regne.... Virkelig? Nå får jeg finne noe annet å bruke dagen på enn parksleng i bikinien. 

UKENS SPØRSMÅL

Pleier du å klappe hele tiden i virkeligheten, eller er det bare på PH?

Dette er faktisk en (u)vane jeg har hatt i veldig mange år. Jeg husker ikke da det startet, men det er noe jeg gjør når jeg blir glad til vanlig også, ikke bare på Paradise Hotel 😊

Hva er viktigst for deg når det gjelder gutter? Utseende eller personlighet?

Personlighet er absolutt det viktigste for meg! Personligheten til et menneske kan gjøre utrolig mye for utseendet også. Jeg synes andre kan bli både mer og mindre pen ut ifra hvordan personligheten er. Hvis du er skikkelig snill, hyggelig og sjarmerende så blir du fort mye kjekkere. Akkurat som at du blir mindre attraktiv også utseendemessig i mine øyne om du oppfører deg som en drittsekk. Selvfølgelig spiller utseendet en rolle for meg, men jeg setter personlighet først!

Hei Andrea, Er du like happy Unicorn Jente som du er på PH Haha?

Haha, ja jeg må vel nesten si at jeg er det. Jeg er meg selv lik, selv om jeg er litt ekstra kynisk og prøver å legge bort følelser, så er personligheten min ganske lik som på TV.

hva heter du på snap?<3

Der heter jeg andreasveinsdot ❤

Ahhh, hater pollen!! Hvor er toppen fra? Den var superfin

Tusen takk ❤ Den er fra H&M.

Hei! Bare lurte på hvor du har kjøpt den fine hårbørsten du har inne på Paradise?

Den er faktisk kjøpt på et helt random apotek i Warszawa!

Er håret ditt farget, eller har du naturlig lyst hår?

Håret mitt er stripet lysere, men jeg er ganske lys naturlig. Etterveksten viser min naturlige farge.

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 26. oktober, og jeg gleder meg allerede masse! Bursdagen min er selvfølgelig favoritt-dagen min i løpet av året, haha så jeg ser virkelig frem til denne dagen selv om jeg har noia for å bli hele 23 år gammel

Hvor er solbrillene fra? :-D

De er fra BikBok ❤

Har du lappen? Hvilken bil kjører du i såfall?

Jeg har lappen! Den tok jeg da jeg ble 18 år, og jeg kjørte rundt hele tiden. Vi pleide å dra på roadtrips med jentene, så gode minner. Nå har jeg ikke bil, men jeg hadde en søt rød Polo en gang i tiden.

Hvor er øredobbene fra?

De er fra H&M

Hvor er jakken fra?

Den er fra Mango 😊

Hvor høy er du?

Jeg er 168 cm høy!

Var ikke Aleks, Lunde og Isabelle bedt på vors til dere?

Det var de selvfølgelig! Planen var å ha et jentevors her, men Kevin og Morten krasjet det, haha. Isabelle og Lunde var absolutt invitert. Det er ikke sånn at vi utelater noen, inviterer vi noen så inviterer vi alle. I hvert fall i slike settinger 😊 De var på et annet vors!

Hva jobber du med ved siden av bloggen? :)

Jeg jobber i undertøysbutikk!

Hvor er de røde badedraktene kjøpt? Har du link?😀

Den er fra kolleksjonen til Triana ❤ Du kan finne den HER.

Hvorfor er ikke du med i "kolektivet" altså den serien som kommer etter paradise?

Det er TV3 som valgte ut hvem som skulle være med der, og det var dessverre ikke plass til meg denne gangen 😊 Jeg er med i en episode da, så følg med!

Hva synes du om Jørgen i forrige sesong? Ser for meg at han er litt sånn din type gutt.

Jeg kan ikke svare på dette, fordi jeg så faktisk ikke så mye av fjorårets sesong? Det var forskjellige grunner til det, men uansett så har jeg ikke sett nok av han til å svare på dette 😊

Er du og Lunde gode venner den dag i dag?

Vi er venner, ja, men hun er ikke en av de jeg har mest kontakt med nå i etterkant.

SOMMERKROPPEN ER EN UTROLIG OVERFLADISK TREND

Det er den samme regla hvert eneste år. #sommerkroppen20??. Både jenter og gutter deler bilder og statuser om dietter, trening og hva som motiverer dem til å legge om livsstilen i en måned eller to for å "perfeksjonere" kroppen sin. Det er jo snart sommer og de må selvfølgelig gjøre seg ekstra flotte så de kan oppdatere sosiale medier med bilder i badetøy. Sånt kan man da ikke gjøre med mindre sommerkroppen er på plass.

Jeg er helt med på en sunn livsstil med trening og sunt kosthold. Personlig gir trening meg veldig mye ekstra energi og et godt overskudd i hverdagen, men akkurat den biten med sommerkroppen velger jeg å boikotte totalt. Det å legge om livsstilen i et par måned hvor du kjører skikkelig hardt på dietter og bruker flere timer om dagen på treningssenteret for å bli kvitt det du ser på som de ekstra kiloene, eller få pumpet opp bicepsen din litt mer, kun fordi du må ha den mye omtalte sommerkroppen er skikkelig trist. Det er trist at du føler presset for å gjøre dette. 

Jeg husker første gang ordet sommerkropp ble kjent for meg. Det var via det sosiale mediet Instagram, og hashtaggen sommerkroppen2012 var en av de aller mest brukte. Før det hadde jeg aldri tenkt på at sommerkropp var en egen greie. Altså, kropp er kropp og har man ikke den samme kroppen gjennom hele året? Sommerkoppen er en av de mest overfladiske trendene noengang startet. Den handler kun om å ha et rett utseende og en "bra nok" kropp til å kunne kose seg i sommersola. Det er helt forferdelig at denne trenden i det hele tatt slo gjennom og ble noe alle snakket om. Jeg kan bare snakke for meg selv og mine, men jeg vet at flere begynte å føle et sterkere press for å se tynn og fit ut på stranda etter dette. Jeg skal innrømme at jeg selv skammet meg for at jeg ikke så bra nok ut på stranden for noen år siden, og ville dra på strender hvor det var minst mulig mennesker. Nå skammer jeg meg over tankegangen min, men samtidig ser jeg at jeg var ung og det er veldig lett å bli påvirket av presset fra sosiale medier. Jeg ville bare føle meg bra nok, men det jeg ikke forstod da er at den eneste jeg trenger å være bra nok for er meg selv. Så lenger jeg er komfortabel med hvem jeg er og hvordan jeg ser ut så spiller det ingen rolle hva noen andre i hele verden tenker, fordi de har ingenting med hvordan jeg ser ut. 

Sommerkropp, vinterkropp, høstkropp eller vårkropp spiller ingen rolle. Hvilken årstid vi er inne i bør ikke ha noe som helst å si for hvordan du lever og hvordan du behandler kroppen din. Jeg elsker svaret som etter hvert kom til #sommerkroppen og det er #helårskroppen. Hva du legger i det er opp til deg, men jeg er så glad for at noen slang ut dette og at det faktisk ble et slags motsvar til den ekstremt overfladiske sommerkroppen. Hvordan man velger å leve er opp til en selv, og jeg mener at en bør behandle kropp og sinn med respekt gjennom hele året.  

JEG SKAL ENDRE PÅ UTSEENDET

Nå har jeg endelig bestilt meg time for å gjøre endringen jeg har ønsket og planlagt veldig lenge. Jeg har bare ikke fått surret meg til å faktisk bestille time! Det har vært veldig hektisk i det siste, og aller helst skulle jeg ordnet det før finalefesten, men slik ble det ikke. Nå har jeg i hvert fall endelig fått bestilt meg time hos frisøren! Jeg skal få stripet vekk etterveksten min, og det er absolutt på tide. Den er meterlang, og om jeg har håret i hestehale er etterveksten alt jeg ser. 

I og med at jeg har extention kan jeg ikke bare løpe avgårde til frisøren og stripe håret. Jeg må gjøre det samtidig som jeg heiser festene på extentionet. Jeg lurer litt på om jeg skal bestille meg nytt og litt lenger extention i tillegg... Det er sommer, og da er det ekstra hyggelig med langt hår. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg er så glad i å ha langt, lyst hår på sommeren! Da jeg satt på hår for første gang i begynnelsen av mars bestilte jeg meg en lengde på 30cm. Nå vurderer jeg å bytte til 40 cm. Det blir en god del lenger, men hvorfor ikke prøve? Hva tenker dere? I need your help!

JEG ER SÅ DRITT LEI AV TERROR

Det er bare tolv dager siden jeg skrev innlegget om terrorangrepet i Machester. Tolv dager, og nå sitter jeg her og prøver å sette ord på tankene mine fordi nå har det skjedd igjen. Terroren har nok en gang rammet en av Englands storbyer, denne gangen London. Dette blir ekstra nært for meg fordi jeg faktisk har vært der. Jeg har stått og tatt bilder på London Brigde, samme sted som det første angrepet fant sted i natt. Jeg har vandret rundt i Londonds gater på samme tid som angrepet skjedde, på akkurat disse stedene! 

Jeg er så lei. Jeg er så sint. 

Jeg er så dritt lei av terror. 

Jeg er tom for ord, og jeg vet ikke hva jeg tenker en gang. Jeg klarer ikke sette ord på følelsene mine fordi jeg vet ikke lenger hva jeg føler og tenker om dette. Hvorfor andre har dette behovet for å skade sine medmennesker og ta seg retten til å frarøve andre livet er helt uforståelig for meg. Hva gir deg retten til å ta et annet menneskes liv? Du har ikke den retten! Ingen har den retten! Jeg er så lei meg. Jeg er lei meg på vegne av London. Jeg er lei meg på vegne av de berørte, de drepte, alle engelskmenn, alle som må lide fordi det finnes mennesker blant oss som er syke og ønsker andre ekstrem lidelse. 

Det gjør bare vondt.   

HELGENS PLANER

Det er endelig helg! Jeg skal bare bli ferdig på jobb, og så har jeg fri helt frem til tirsdag. Det er skikkelig digg og jeg krysser fingrene for at det blir strålende vær så jeg kan nyte fridagene mine. Gårsdagen var ekstremt rolig, og jeg forlot faktisk aldri leiligheten. Det er ganske sykt, men jeg var utrolig sliten og brukte halve dagen på å sove før jeg kviknet til mot kvelden. Vi hadde tacokveld og koste oss med film.I kveld har jeg faktisk ingen planer, og det er kjempedeilig. Det har gått i ett veldig lenge nå, så det å ha en kveld hvor jeg bare tar det med ro og får gjort en del ting jeg trenger å gjøre her hjemme er helt perfekt. Jeg skal komme meg på trening etter jobb, for så å nyte kvelden fra sofakroken. I morgen blir det mer fart og spenning om man kan si det sånn. Det er flere på jobben som slutter, så vi skal ha en avslutning for to av de i morgen kveld. Da blir det i utgangspunktet både mat og vin så det blir moro! Jeg tror nok jeg står over vinen. Det har blitt litt mye fest og moro i det siste, så nå trenger jeg en liten pause.

MINE BESTE MINNER FRA PARADISE

Jeg har utrolig mange gode minner fra oppholdet mitt på Paradise Hotel. Det var en unik og fantastisk opplevelse som jeg aldri ville vært foruten. Jeg er så glad og takknemlig for å ha fått den muligheten, og det gikk jo egentlig ganske bra! Nå skal jeg fortelle dere om mine aller beste minner fra Pradise Hotel!

Da vi var på jenteutflukt den første uken. Vi fikk dra på båttur, og selv om jeg var skikkelig fyllesyk så er dette noe av det jeg husker aller best. Vi padlet rundt og fikk bade i sjøen, noe som var skikkelig digg. Etterpå fikk champagne (som jeg ikke klarte å drikke, jeg hadde brus i glasset), sjokolade og jordbær mens vi fikk bestemme skjebnen til ungkarene på hotellet. Det var en veldig fin dag. 

Da jeg fikk Petter som partner. Jeg kom ikke så godt overens med mine to første partnere, så da jeg ble partner med Petter ble jeg kjempeglad. Det var lett å merke at vi kom veldig godt overens, og stemningen på rommet var en helt annen enn med de to andre. Vi hadde det så morsomt, og det var en kveld hvor vi begge lo så vi gråt av kosebamse-historiene mine som egentlig ikke er morsomme, haha. 

Da all strømmen gikk på hotellet og hele gjengen samlet seg inne på Fortuna. En del av oss flyttet oss ut til solsengene og satt og snakket om livet, universet og alt under den sykeste stjernehimmelen jeg har sett i mitt liv! Dette er nok mitt aller beste minne. Det var så fint!

Da Sofie og jeg tok hattebeskytteren til Grunde (vi trodde det var søppel, hehe) og brukte det som rekvisitter til superheltkostymet vårt. Dette var så morsomt! Vi brukte håndklær som kappe og tok hattebeskytteren på hodet, før vi snek os ut i bassenget for å skremme de andre. Det hele endte med at vi kriget om en gummibåt mot Kevin og Morten i bassenget, og det var helt sykt morsomt! 

Da Kevin valgte meg over Henote og jeg fikk bli med inn i finaleuken! Jeg var så glad, og så stolt over meg selv fordi jeg hadde klart å komme meg helt til finaleuken. Det var helt sykt! Vi fikk cava og de spilte We are the champions i det vi kom opp i loungen etter parseremonien, og det kommer jeg aldri til å glemme. Da Sofie kom inn igjen! Jeg ble så utrolig glad for å se henne igjen, og det var omtrent det siste jeg forventet. Jeg var sikker på at Henote skulle komme løpende inn i loungen, så det tok litt tid før jeg faktisk skjønte at det var Sofie. Jeg begynte faktisk å gråte. Oppholdet mitt var absolutt ikke det samme uten henne, og jeg hadde hele tiden et lite håp om at hun skulle komme inn igjen. Jeg var så gald den dagen der!Da Petter kastet kulen og ofret Isabelle for meg. Jeg ble så glad, og er evig takknemlig for at han gjorde det for meg. Han var en stor del av oppholdet mitt på Paradise, så på en måte var det helt rett at vi gikk inn i finaledagen sammen. 

Jeg kunne ramset opp fem A4 sider om alle de gode minnene jeg har, men dette er de som sitter sterkest igjen av de gode. Alt i alt var det en fantastisk opplevelse som jeg er utrolig glad for at jeg nå har. 

UTROLIG TAKKNEMLIG

Jeg leste innlegget Martine skrev om hvor lett det er at de fine tilbakemeldingene man får havner i skyggen av de negative. Dette er noe jeg virkelig trengte å lese, fordi det gikk opp for meg at jeg er alt for dårlig til å sette pris på det gode dere skriver til meg! Jeg setter selvfølgelig kjempestor pris på det, men jeg er for dårlig på å vise det. 

Jeg får utrolig mange fine tilbakemeldinger fra dere! Koselige og støttende kommentarer her på bloggen og Instagram, meldinger på sosiale medier og i tillegg er det mange av dere som kommer bort og sier det til meg. Dette er skikkelig hyggelig, og jeg blir kjempeglad hver gang! Jeg hadde ikke hatt den motivasjonen jeg har til å få til bloggen om det ikke var for dere. Dere gjør det så lett å gjøre det bra med alt det fine dere skriver til meg. Jeg lover at det gir meg ti hakk mer energi og ståpåvilje, og disse tilbakemeldingene veier femten ganger høyere enn hva en negativ gjør. Jeg vet at jeg er alt for dårlig til å svare dere, men jeg håper dere nå vet at jeg setter uendelig stor pris på dere alle sammen og er skikkelig takknemlig for at dere velger å følge med på bloggen min ❤

 

GULLKJOLEN
Kjole DMretro // Veske H&M

Jeg er utrolig fornøyd med kjolen jeg valgte til finalefesten i går! Jeg tror aldri jeg har hatt på meg en finere kjole i hele mitt liv. Den var helt perfekt, og enda finere enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg holdt på å stresse ihjel i går, fordi klokken var tre og den hadde ennå ikke kommet. Heldigvis fikk jeg den i tide, og selv om hele kjolen var gjennomsiktig (noe jeg absolutt ikke visste) synes jeg det ble dritkult!

KULA GIKK I BAKKEN

Kvelden i går var så utrolig bra! Det var finale på Paradise Hotel, og det skulle selvfølgelig feires med finalefest. Vi startet med å samle nesten alle jentene (pluss Morten og Kevin selvfølgelig) hjemme hos oss for et lite vors. Det var skikkelig koselig, og det var så moro å se hvor fine alle sammen var. Herregud for noen fine folk det har vært med i årets sesong. Jeg kan ikke si nok ganger hvor glad jeg er for at jeg var med i akkurat denne sesongen med de fine menneskene her!

Vi så selvfølgelig finalen på storskjerm, og det var kanskje en del som ble overrasket over resultatet. Det at Martine slapp kulen har selvfølgelig skapt reaksjoner, men jeg synes igjen det er helt utrolig hvor mye folk henger seg opp i dette. Ja, det var dårlig gjort. Det må jeg innrømme at jeg synes selv, og jeg ga uttrykk for det i selve finalen så å si noe annet nå er bare dumt. I mine øyne var Kevin den mest verdige vinneren av alle gjennom hele sesongen, så han hadde selvfølgelig fortjent en del av de pengene. Allikevel synes jeg ikke det er greit å se hvor mange stygge tilbakemeldinger Martine får. Spre kjærlighet, ikke hat ❤ Det er faktisk en del av spillet, så sånn er det bare. Hun gjorde det hun mente var best for seg selv, og ingen kan si nå hva de ville gjort eller ikke gjort før de eventuelt står der selv.

Jeg må også si hvor utrolig stolt jeg er av finaleparene! Jeg klarte ikke slutte å smile da jeg stod med juryen og så de sitte der sammen, så utrolig fine! De har jobbet så hardt alle fire, og det er virkelig fortjent. Jeg mente hvert eneste ord jeg sa da jeg gikk for å stille meg bak Sofie og Morten. De ble utpekt som de største spillerne og sett på som en trussel, men allikevel klarte de seg så bra og klarte i tillegg å gjøre så mye for de rundt seg! Altså, jeg holdt på å sprekke av stolthet!
Selvfølgelig er jeg stolt av meg selv også. Jeg kom så nære en finale man kan komme uten å faktisk stå i den, og selv om det var skikkelig surt å ryke på selve finaledagen er jeg stolt. Jeg avsluttet en skikkelig bra sesong med min fine partner og en tredjeplass på Paradise Hotel! Det er faktisk helt sykt, og jeg føler at jeg har klart meg skikkelig bra. Nå er alt over og det er skikkelig rart... 

MÅNEDEN SOM GIKK

Tenk at vi allerede er inne i den aller første sommermåneden! Vi har kommet helt til juni måned, og er omtrent halvveis i 2017. Det er skikkelig sykt å tenke på. Jeg føler jeg har mistet litt av året fordi jeg var borte i de to første månedene, så tiden har gått utrolig raskt. Snart er det bikinivær og sommerlig all day every day!

Ny måned betyr selvfølgelig en oppsummering ag måneden som gikk, nemlig mai. Det skjedde en del i mai, så her er oppturer, nedturer og litt av hvert fra måneden som gikk.

MÅNEDENS OPPTUR

Det er definitivt bloggen! I mai har det virkelig satt fart, og jeg har hatt flere lesere enn noen gang. Jeg setter så ekstremt stor pris på at alle dere fine mennesker kommer innom bloggen min hver dag. Det er dere som gjør dette gøy, og jeg har aldri hatt mer motivasjon til å fortsette enn hva jeg har nå. Jeg synes bloggingen bare blir morsommere og morsommere for hver dag som går, og jeg håper jeg klarer å gjøre dette til noe mer. Et av målene i livet mitt er å elske jobben min, og derfor har jeg satt meg som mål å kunne gjøre bloggen til en jobb jeg kan leve av! Jeg elsker virkelig å blogge og håper jeg kan fortsette så lenge som mulig ❤️ Her må jeg også legge til 17. mai for det var den beste feiringen av nasjonaldagen jeg har hatt noensinne! 

MÅNEDENS SANG

Dette er definitivt remixen av Despacito-sangen med Justin Bieber! Altså, om jeg skal være helt ærlig så har jeg aldri fortsatt hva greia med Bieber er. I mine øyne er han en skikkelig ufin gutt, i hvert fall i offentligheten, og heller ikke min type utseendemessig. Jeg har allikevel likt musikken hans, men jeg må innrømme at jeg faktisk får litt halvveis crush på han når jeg hører denne sangen! Den stemmen, når han synger spansk... OMG. Sangen er jo bare skikkelig fengende og den minner meg og sol, sommer og syden! Jeg blir rett og slett skikkelig reisesyk og (dessverre) litt småforelsket i Bieber.

MÅNEDENS BESTE KJØP

Det må være kjolen jeg rasket med meg fra BikBok forrige uke. Det var så varmt ute og jeg var kledd i bukse og genser, noe som var alt for varmt! Jeg tok turen innom BikBok på vei hjem og fant en perfekt sommerkjole! Jeg har hatt lyst på en lignende kjole kjempelenge og da var deg til og med 40% på alle kjoler og skjørt, så da ble det ny kjole på meg!

MÅNEDENS NEDTUR

Au, hjertet mitt. Denne månedens nedtur er stor, og det er selvfølgelig at Pærra er over for i år! Dette er skikkelig, skikkelig, skikkelig trist. Jeg vet jeg har sutrer mye over dette, men jeg har fått gjenopplevd det som er noe av det morsomste jeg har gjort noen gang gjennom TV-skjermen de tre siste månedene. Da er det lov å sutre litt. Det blir faktisk skikkelig rart å ikke skulle samles for å se episodene sammen, få angst over ting vi gjør eller le av hva vi sier om hverandre! Hva skal jeg gjøre uten Paradise? Jeg klarer ikke tenke på neste sesong en gang. Herregud så sjalu jeg kommer til å bli når neste års deltagere går opp trappen til hotellet vårt ❤️ Det kommer til å bli så rart...

MÅNEDENS BILDE

Denne gangen ble det bildet av Morten, Sofie og meg fra da vi var i Trondheim. Vi mangler bare Celine så er hele familien samlet, haha!

DET VAR URETTFERDIG

Akkurat nå sitter jeg med samme følelse som jeg hadde inne på hotellet i disse episodene. Jeg var så lei, og jeg var så sliten av at uansett hva jeg gjorde så spilte det ingen rolle. Da jeg så gårsdagens episode ble jeg bare skikkelig lei. Jeg har jobbet for å være der i 12 uker, og så ryker jeg fordi jenta med finalebillett får velge fritt hvem hun vil stå med i en finale... Velge fritt. Ingen ofring, ingenting. Der og da føltes det veldig urettferdig. 

Det er jo sånn spillet er. Tvister kommer når du minst venter det, en makt blir delt ut og uventede ting skjer. Det er omtrent det samme som da jeg fikk velge å sende ut en gutt. Det var ingen grunn til det annet enn at jeg fikk utdelt den makten, men herregud så kjedelig det er at sånt skjer dagen før selve finalen!

Jeg kjente at jeg ble dratt rett tilbake til denne dagen i Mexico. Da jeg sjekket ut var jeg ikke bitter, men jeg var sliten. Jeg følte at uansett hva jeg gjorde for å bli så hadde det ingenting å si. Jeg hadde ikke en sjanse den dagen. Det er så irriterende fordi jeg vet at verken jeg eller Kevin ville ofret hverandre i den kuleseremonien senere på dagen. Jeg hadde et perfekt utgangspunkt til å stå i finalen med den ultimate partner for meg, men da dette skjedde mistet jeg bare all gnisten. Jeg ville bare komme meg så fort ut av hotellet som mulig så jeg ikke skulle begynne å gråte. Det var ikke før jeg kom til huset med resten av jurymedlemmene at jeg lot meg selv reagere på at jeg måtte sjekke ut. Den første jeg såda jeg kom inn i huset var deltageransvarlig som reiste ned med oss og som jeg følte stod meg nærmest av alle i crewet. Da jeg så det sjokkerte ansiktsuttrykket hennes da hun så meg og sa "Andrea, men du skal jo ikke være her" kom tårene. I tillegg kom resten av juryen med like store øyne og gode klemmer, og da var det kjørt for min del. Jeg følte meg så ferdig. 

Jeg satt utrolig stor pris på at Petter valgte å ta meg inn igjen, og det gjorde dagen veldig mye bedre. At han ofret Isabelle for meg og tok meg med inn på selve finaledagen er jeg evig takknemlig for. Nå står vi sammen, og jeg føler enn å at det er Petter som var partneren min på Paradise Hotel. Vi stod sammen i over syv uker totalt, og det er faktisk over halve oppholdet. I kveld skal vi muligens stå i finalen mot Kevin og Lunde om ikke Morten og Sofie karrer til seg plassen. Det blir spennende! 

BEDRE ENN FORVENTET

Husker dere jeg fortalte at jeg skulle på førpremieren til den nye Baywatch-filmen i går? Det var veldig mye bedre enn forventet. Vi ble en skikkelig god gjeng, og dette ble en slags forsmak på i kveld. Rebecca, Henote, Lunde, Isabelle, Martine, Kevin, Morten, Petter, Grunde og jeg møttes utenfor Vika kino hvor det skjedde masse moro. Dette er faktisk første gang jeg er på et sånt arrangement, og det var veldig moro. Alt var så gjennomført med rød løper, et stort banner, flammekaster, kokosnøttdrinker og fine biler. Vi koste oss masse selv før filmen begynte, så det var veldig moro! 

Selve filmen var veldig morsom. Jeg kjedet meg ikke akkurat med å se kjekkas-Efron løpe rundt på stranden og babe seg. Det var god underholdningsverdi og vi lo masse flere ganger! Nå skal jeg på styling, så kanskje jeg klarer å bli litt ekstra fin til i kveld. Kjolen min har fortsatt ikke kommet så jeg har egentlig skikkelig panikk, men jeg kan ikke tenke på det for da kommer jeg ikke til å fungere... Kryss fingrene for meg da dere!
 

DEN STORE DAGEN

Dagen er endelig (eller dessverre) kommet! Det er finaledagen på Paradise Hotel, og det er så mange forskjellige følelser som strømmer gjennom kroppen min akkurat nå. Jeg blir utrolig trist av å tenke på at dette er den aller siste dagen med vår sesong av Paradise Hotel. Det var en helt utrolig opplevelse, og da vi dro derfra ville jeg bare snu flyet og dra rett tilbake med den samme gjengen. Vi har hatt det så bra sammen og det at jeg fikk dele dette med akkurat disse menneskene har betydd så utrolig mye for meg! I kveld er det hele over, og det blir litt som å dra fra Mexico en gang til.

Jeg aner ikke hvordan livet vil se ut fremover nå, men det blir nok aldri helt det samme som før. Selv om det er trist at det er over, så gleder jeg meg skikkelig til i kveld! Vi skal endelig samles igjen, og jeg gleder meg til å se hvor fine alle er. I kveld skal vi bare nyte alt og kose oss masse sammen. Jeg gleder meg til å få dele denne kvelden med alle som har vært med på å lage programmet, og selvfølgelig de andre deltagerne. Det blir en perfekt avslutning på en perfekt opplevelse!

Jeg har masse å gjøre før i kveld. Nå skal jeg straks ut døren for å være med på et intervju. Derfra skal jeg rett videre for å ordne neglene og sole meg litt før jeg skal på styling halv tre. Jeg gleder meg skikkelig til å bli ordnet av noen som virkelig kan det. Jeg har ikke vært på styling siden tiendeklasse-ballet, og det var helt ok, haha. Her går jeg all in, og jeg er så spent på å vise dere kjolen min senere. Den er så utrolig fin!