hits

mai 2017

GJESTEINNLEGG: TØR Å VÆR DEG SELV

Dette er en tekst jeg ønsker å dele med dere av mange grunner. For det første er det snakk om et utrolig viktig tema, nemlig det å tørre å være seg selv fullt ut! Det å ikke være redd for å være den en er fordi andre har fordommer og mangler forståelse. Denne teksten handler om mot og hva som kan skje om man faktisk tar steget. Den er skrevet av en av mine beste venner, Thomas Forberg Knudsen. Jeg kan ikke sette meg inn i situasjonen hans, men jeg ble virkelig rørt av teksten han skrev og derfor ønsker jeg å dele den med dere!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For snart 4 år siden stod jeg frem som homofil for familien min og alle vennene mine, noe som var utrolig tøft der og da. Jeg ante ikke hvilke reaksjoner jeg ville møte og hva folk ville si. Jeg var redd for at jeg kom til å bli mislikt eller om jeg kom til å miste venner eller familie.

Hele livet mitt har jeg kjent at noe ikke stemte, men jeg klarte aldri forstå hva det var før jeg ble litt eldre. Da jeg nærmet meg 18-19 år forstod jeg hva det virkelig var. Jeg hadde vært sammen med en jente i 4 år og jeg var absolutt forelsket, stormforelsket faktisk! Jeg hadde en sterk kjærlighet for henne, men etterhvert kjente jeg at følelsene havnet et annet sted. Jeg fikk følelser for en gutt. Jeg er fra en liten by som heter Larvik og der var det veldig få som var åpent homofil. Etter flere år med tanker og følelser, i sammenheng med at jeg var ferdig på videregående skole, følte jeg at tiden for å stå frem var kommet. Det eneste problemet var at jeg var skikkelig redd for hva folk kom til å si. Ville de mislike meg?

Det jeg kjenner at jeg blir utrolig forbanna og provosert av er mennesker som ikke kan godta folk for den de er. Hvorfor skal mennesker bli mobbet fordi de liker det samme kjønn? Hvorfor skal mennesker bli steinet eller pisket i hjel for å være det mennesket de er? Det er helt sinnsykt i mine øyne. Jeg blir så forbanna av tanken! Jeg er så utrolig glad for at jeg lever i et land hvor homofili blir godtatt av de fleste. Hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Vi er alle bare mennesker, og om du liker det samme kjønn så skal du vel få lov til det?Nå lever vi i 2017 og det er på tide at verden godtar alle mennesker for den de er. Jeg skulle bare ønske at fra man var liten skulle det være akkurat det samme hvilket kjønn man likte, og at man slapp "å stå frem" når man ble eldre for da føler man seg klar.

For min del har livet mitt vært som en dans på roser etter jeg stod frem som homofil. Jeg har enda ikke møtt noe hat eller noen som har trukket seg unna meg for den jeg er. Dette er jeg utrolig takknemlig for! Så mitt råd til alle dere mennesker der ute som ikke tør å stå frem fordi dere er redd for negative reaksjoner. Stå frem! Vær deg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with q3 preset

Thomas Forberg Knudsen - @thomasknudsen

HVORDAN ER DET Å BO I OSLO?

Nå er det snart tre år siden jeg flyttet fra min lille hjemby Larvik til vår kjære hovedstad. Det var ganske annerledes å gå fra en by med rundt 40 000 innbyggere til Oslo som nesten har 700 000! Det skjer noe hele tiden og det er alltid liv i gatene, selv midt på natten. Det masse å gjøre til enhver tid, det finnes søndagsåpne butikker på hvert hjørne og du har både storby, strand og natur i nærheten. 

Da jeg pakket ned rommet i barndomshjemmet mitt og flyttet inn med tre venninner i en stor leilighet midt på Majorstuen var jeg supergira! Nå skulle vi bare ha det moro og leve storby-livet fullt ut. Det gjorde vi sånn halvveis, men for å være ærlig føler jeg ikke at jeg begynte å nyte Oslo før jeg flyttet bort fra Majorstuen. Da jeg bodde der var vi på en måte i en egen boble, og vi trengte aldri å bevege oss utenfor det området. Da jeg flyttet til Gamlebyen oppdaget jeg Ekebergparken, Sørenga, Gamlebyen og med det mange nye spiseplasser, utesteder og plass å henge.

Jeg føler at det først er nå jeg virkelig benytter meg fullt ut av det Oslo har å tilby. Det er flaut å innrømme, men før jeg flyttet hit hvor jeg bor nå hadde jeg bare vært på Grünerløkka tre ganger, haha. Det er jo verdens mest koselige sted med flust av kafeer, barer og butikker. Det jeg har lært av dette er at man har godt av å flytte litt på seg. Det trenger ikke være så langt, men bare det å bytte bydel kan gjøre store utslag! Nå elsker jeg å bo i Oslo, og kunne ikke tenkt meg å bo noe annet sted i Norge! Utlandet frister selvfølgelig, men her til lands er Oslo absolutt stedet jeg ønsker å bo!

 

DETTE ER EN VELDIG SPENNENDE DAG

I dag er en veldig spennende dag, og jeg spratt faktisk opp av sengen da vekkerklokken ringte. Jeg skal riktignok på jobb i noen timer nå, men etter det har jeg masse på planen! Jeg skal faktisk rett fra jobb til et veldig spennende møte. Det er skikkelig moro, og jeg håper alt går i orden så jeg kan fortelle dere om det. Jeg hater egentlig at bloggere skriver slikt fordi jeg blir så nysgjerrig på hva de skal, men jeg klarer ikke la være å dele dette når jeg er så spent! Dere får krysse fingrene for at det går helt perfekt ❤

Senere i kveld kommer en del av Paradise-jentene til meg. Henote, Martine og Rebecca kommer i hvert fall, så det blir koselig! Vi skal på førpremieren av den nye Baywaych-filmen på Vika kino i kveld, og tenkte å samles først. Dette ser jeg skikkelig frem til fordi vi har det alltid så bra når vi er sammen. I tillegg er det selvfølgelig moro med førpremiere. Det skal skje masse gøy før filmen starter, og jeg tar selvfølgelig med kameraet så dere kan få ta del i det på etterskudd via bloggen! Personlig ser jeg frem til å se Zac Efron løpe rundt i bar overkropp et par timer, hehe... 

JEG SYNES DET VAR FLAUT Å TA BILDER

Jeg husker hvor ukomfortabel jeg var med å ta bloggbilder i offentligheten da jeg først begynte å blogge. Det var rett og slett skikkelig kleint. Jeg prøvde å finne bakgater uten mennesker, og hvis en eneste person kom gående i nærheten fikk jeg helt panikk og ville gjemme meg. Jeg synes det var så flaut! Hva tenker han eller hun om hva jeg driver med? Så kleint.

Nå forstår jeg virkelig ikke hva jeg tenkte med. Det er da ikke kleint å ta bilder på gata? Hvorfor i all verden skulle det egentlig vært det? I dagens samfunn er jo eksponering på sosiale medier nådd et skyhøyt nivå, og det er noe omtrent alle driver med. Det å dra frem et kamera er kanskje litt mer synlig enn å ta bilder med mobilen, men er det noe galt i å være synlig? Jeg tror det er janteloven som hadde satt seg fast i bakhodet mitt, men nå har jeg heldigvis kastet den på sjøen for lenge siden. Nå kan jeg stille meg opp midt på Karl Johan om jeg ønsker det uten å være flau eller redd for hva andre skal tenke. Jeg gjør det jeg vil, og om noen synes jeg er teit som drar opp speilrefleksen midt i gata for å ha et lite photoshoot får de bare synes det. I don't care. 

SEX PÅ PARADISE HOTEL

I gårsdagens episode skjedde det mye på Paradise. Det er finaleuke og da er det selvfølgelig mange uforutsette hendelser, som for eksempel at vi plutselig ble fire par i stede for tre. Vi som allerede var på hotellet tok nok litt for lett på hele situasjonen, og det kan virke som at vi nesten glemte hvor vi var en liten stund. Nå skulle vi bare seile frem til finalen, men så enkelt er det selvfølgelig ikke. Grunde og Isabelle fikk som det svakeste paret hente hjem to gamle deltagere som ble deres nye partner, og de tok med Sofie og Petter! Altså jeg ble så utrolig glad da jeg så at det var Sofie som kom hoppene inn i loungen. Jeg var helt sikker på at det var Henote som skulle komme, så det tok lang tid før jeg klarte å se at det faktisk var Sofie! Jeg hadde omtrent gitt opp alt håp om å se henne igjen inne på Paradise, så jeg ble utrolig overrasket og skikkelig glad!

Nå over til det innlegget faktisk skal handle om. Hadde Kevin og jeg sex i gårsdagens episode? Det er veldig lett å forstå at man drar den konklusjonen ut ifra hva man ser på TV. Hadde ikke jeg visst hva som egentlig skjedde hadde jeg garantert trodd at det var snakk om sex. Når sant skal sies så hadde vi faktisk ikke sex. Jeg hadde ikke hatt et problem med å innrømme det om det hadde skjedd, men vi hadde altså ikke det. Vi hadde det hyggelig, men det er ikke snakk om noe samleie, nei.Nå håper jeg det er oppklart, så får vi se hva som skjer videre denne uken! Nå er det bare noen få dager igjen til den store finalen!

Hvem håper dere vinner?

 

DETTE VIL JEG HA I SOMMERGARDEROBEN

Nå er sommeren virkelig i gang. Vi går faktisk inn i juni måned om veldig få dager, og det er den første offisielle sommermåneden! Tiden har gått så utrolig fort, og jeg trenger sårt å få oppdatert sommergarderoben. Jeg har så lyst til å gå helt amok i alle butikker jeg finner, men det kan jeg jo ikke... Litt fornuftig må en da være! Jeg elsker å nettshoppe, og har pleid å kjøpe en del festival- og sommerklær på Sheinside. Nå har jeg laget et lite ønske-innlegg med sommerklær jeg vurderer å gå til innkjøp av. Jeg elsker den lange blå kjolen, og statement t-skjorter er bare et must have i sommer!

Dere finner alt sammen HER

JEG VAR FORELSKA I EN SOM IKKE VILLE HA MEG

Dette er et innlegg jeg skrev for over to år siden... Dere vet, kjærlighetssorg og greier. Jeg havnet i en situasjon hvor jeg var skikkelig forelska i en som plutselig ikke ville ha meg, og ingen av vennene mine forstod situasjonen. Jeg var kjempeforelska, men i deres øyne var det ikke ekte fordi vi ikke var sammen. Det var i hvert fall slik jeg forstod dette. Dette er et veldig ekte, sårt og nært innlegg og jeg synes det er kjempeskummelt å poste det... But here we go. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du har aldri vært ordentlig forelska. Du vet ikke hvordan det er. Vent til du selv blir dumpa.

Nei, jeg har ikke vært forelska som deg. Jeg fikk aldri den glade forelskelsen. Du vet den forelskelsen som får deg til å sveve på rosa skyer. Den forelskelsen som gjør at du går og smiler hele tiden. Den som gjør at det det bobler i deg av glede over å få være nær kjæresten din. Nei, jeg fikk aldri den, men kom ikke her og si at jeg ikke har vært forelska. For det har jeg. Skikkelig forelska. Men ikke som deg. Nei, for min forelskelse var ikke rosa. Den ga meg verken bobler eller smil. I hvert fall ikke lenge av gangen.

Min forelskelse var svart. Trist. Jævlig.

Jeg var forelska i en jeg ikke kunne få. En som ikke ville ha meg. Og jo, det var forelskelse. Tro meg.

Hvordan vet jeg det? Jeg klarte ikke tenke på annet enn han. Det gikk aldri mer enn et minutt eller to mellom hver gang. Og jeg smilte ved tanken. Litt i hvert fall. Til jeg kom på hvordan ting egentlig var. Det fantes ingen andre enn han. Alle andre var skygger som gled forbi. Ingen å bry seg om. Han var alt jeg ville ha. Ingen kunne måle seg. Kjærlighet gjør blind, ikke sant? Vel, den delen gjelder for oss alle.

Hjertet mitt vokste seg så stort at det gjorde vondt hver gang jeg var i nærheten av han. Hvis jeg hørte navnet hans måtte jeg smile. Et tåpelig smil. Fullt av håp. Jeg klarte ikke annet og jeg fantaserte om fremtiden. Selv om jeg visste at det ikke ville bli noen, men tenk hvis?

Det som gjør at jeg vet at jeg var forelska er sorgen. Den jævlige følelsen jeg satt igjen med når jeg virkelig skjønte at aldri skulle bli noe mer. Når han hadde sagt det klart og tydelig. For han ville jo ikke ha meg. Vi skulle aldri bli noe mer enn hva vi var der og da. Og hva var vel det?

Tomrommet, det ble fylt med smerte. En smerte jeg aldri har kjent maken til verken før eller siden. Og den varte lenge. Det er ikke lenge siden den forsvant helt. Det gjorde vondt. Ansiktet mitt var vått. Puta var svart. Jeg klarte nesten ikke puste. Jeg hadde ikke mer gråt igjen, men smerten vil fortsatt ut. Hvordan? Hvordan kunne jeg få det til å slutte? Det gjorde så vondt. Hele kroppen verket, brystet revnet. 

Jeg satt tennene i puta. Hardt. Jeg ville skrike, men da vekker jeg de andre. Ingen kan få vite om dette? Fordi ingen vil forstå.

Fortiden var ikke det verste. Tanken på fremtiden sprengte smerteskalaen. Vi fikk jo ikke en gang en sjanse. Jeg fikk ikke en ordentlig sjanse. Tenk på alt som kunne vært hvis vi bare hadde prøvd. Jeg vet ikke, men jeg tror det hadde vært bedre om jeg ikke var alene? Men jeg kunne ikke si noe. Hvem ville forstått? Husk at jeg har jo aldri vært forelska. Han var jo aldri min. Det er ikke ekte kjærlighet.

SPØRSMÅLSRUNDE MED PETTER

Hei, alle dere fine! Det er flere som har spurt etter dette, og nå har jeg endelig surret meg til å få det til. Petter og jeg skal ha spørsmålsrunde sammen, så nå kan dere benytte dere av muligheten til å spørre oss begge om alt dere lurer på. Det er jo litt gøy med fellesspørsmål, men dere kan selvfølgelig spørre om hva dere enn måtte lure på med oss begge. Spørsmålsrunden avsluttes på onsdag, så skal jeg prøve å få ut filmen så fort som mulig etter den er spilt inn. 

DET VAR SKIKKELIG SKUFFENDE

Det er mandag, ny uke og nye muligheter! Jeg har tre arbeidsdager foran meg før jeg har fri på torsdag. Da er det finalefest og jeg skal bruke dagen på å glede meg, og selvfølgelig gjøre meg klar for denne spennende begivenheten! Jeg gleder meg så til å samle hele gjengen og en slags avskjed. Det hørtes utrolig trist ut, men det er faktisk ganske trist... Nå er denne delen av reisen over for oss, og det blir veldig rart. 


 

Da jeg våknet i går ble jeg skikkelig skuffet. Jeg var ikke i form på lørdag så jeg drakk vann i bursdagsfest og var hjemme innen klokken 23. Det som var oppturen med dette var at jeg kunne stå opp tidlig og få mest mulig tid i parken! Problemet er bare at det var overskyet og langt ifra parkvær så de planene gikk raskt i vasken. Jeg hadde handlet inn masse grillmat og var skikkelig forberedt på en lang dag med sol i parken, men slik ble det ikke. Vi endte opp med å dra ut og spise lunsj på Aker Brygge i stedet, og det var veldig koselig. Emilie og jeg hygget oss veldig og spanderte på oss både forrett, hovedrett og dessert før vi dro innom Yummy Heaven på vei hjem og kjøpte med oss godteri. Vi vet å kose oss da kan du si. I kveld får jeg besøk av Michelle. Vi skal ha en god gammeldags sleepover, så det blir garantert veldig hyggelig. Nå som Sofie er borte er det ekstra hyggelig med besøk for da slipper jeg å være hjemme alene, for da kjeder jeg meg etter et par timer. Vi skal lage litt god mat og selvfølgelig se første episode av finaleuken på Paradise Hotel! Det skjer SÅ mye denne uken, så her er det bare å følge med ❤

DYR CHAMPAGNE PÅ BYEN = MASSE PENGER

Noe jeg aldri har forstått, og sikkert aldri kommer til å forstå, er behovet for å vise frem hvor mye penger man bruker, da særlig på byen. Jeg er så lei av å se mystories av hvor mange flasker champagne til flere tusen kroner du velger å bruke pengene dine på. Hvorfor har man dette behovet for å vise frem hvor mye penger man da liksom har? For meg virker det som at det er nettopp dette du prøver å få frem. Sorry, men å vise frem at du kaster bort tusenvis av kroner på champagne på byen betyr ikke nødvendigvis at du har masse penger.  

Det at man foretrekker dyr drikke er helt greit, og dette innlegget handler virkelig ikke om kvalitet vs. kvantitet eller noe sånt. Dette innlegget handler om at jeg ikke klarer å forstå behovet for å vise det frem så veldig. Jeg er helt med på å legge ut et såkalt stemningsbilde av bordet, og hvis det er dyr drikke du har stående er det greit. Jeg la ut et slikt stemningsbilde i et innlegg for noen dager siden. Når det begynner å bli snakk om 4, 5 eller 6 snaps på rad hvor det eneste du gjør er å zoome inn på etiketten og posere med en flaske i hver hånd blir det for dumt. Hvorfor har du dette behovet for å vise frem hvor mye penger du svir av på en bytur? Er det status du prøver å oppnå? Får man virkelig det av å bruke masse penger på alkohol? Kanskje i noen kretser, men definitivt ikke i min. 

Hvis du er på byen bør du heller fokusere på å ha det gøy og å kose deg med de rundt deg. Ikke bruke hele kvelden på å spamme sosiale medier med hvor mange ganger du drar kortet eller posere med champagneflasken din hver gang du kjøper en ny. Det er så totalt uinteressant og for min del virker du bare som en veldig overfladisk person når mystorien din består av å flashe Moët og Dom Perignon i ti snaps på rad tre ganger i uken. 

 

DEN VERSTE TIDEN PÅ ÅRET

Våren er den aller verste tiden på året for meg. Det er utrolig trist å tenke på, rett og slett fordi jeg elsker våren. Det er absolutt den vakreste årstiden. Blomster begynner å dukke opp overalt, det er varmt i luften, solen skinner og man kan bytte ut vinterjakke og ullgenser med skinnjakke og sommerkjole. Jeg er utrolig glad i våren, og derfor er det så trist at det er den aller verste tiden på året for meg. 

Jeg er som mange andre allergisk mot pollen. Det er bare noen år siden jeg ble det, og det var utrolig kjedelig. Plutselig begynte øynene og nesen å renne, hodet verker og jeg var så ufattelig trøtt hele tiden. Det var ikke vanskelig å legge sammen to pluss to og forstå hva som var årsaken. Den hersens pollen. Jeg reagerer skikkelig kraftig om dagen og til tider blir jeg helt utslått. Det er utrolig vanskelig å stå opp, og hodet er skikkelig tungt. Øynene er limt igjen og nesen renner. I går tror jeg kanskje at jeg nøs femten ganger på rad. Det er så forferdelig irriterende! Nå går det faktisk skikkelig utover hverdagen min med tanke på at jeg aldri kommer meg opp tidlig nok samtidig som at jeg er konstant trøtt og nyser i et sett.

Jeg tror virkelig jeg må bestille meg en legetime og få sterkere allergimedisiner om det er mulig. Jeg har også hørt at det finnes en sprøyte mot pollenallergi, så kanskje det kan være noe! Jeg orker i hvert fall ikke gå rundt som dette veldig mye lenger. Det er helt forferdelig!

UKENS SPØRSMÅL

Gratulerer med finale plass. Hvorfor er du så misfornøyd med valg som guttene tar? Hvorfor var det dårlig valg at isabell fikk sitteplass? Synes det var helt fortjent.

Tusen takk! Fordi på dette tidspunktet tenkte jeg at Kevin ville få sitteplassen fra Teele og Petter, Lunde satt allerede så da kunne Grunde gå dit og så hvis jeg fikk den siste kom Morten bak meg. Grunde kunne hjulpet Henote inn i finaleuken ved å gi den til meg, Morten kunne stått trygt bak meg og Kevin kunne fått med både meg og Henote inn. Når jeg ser det nå forstår jeg hvorfor de gjorde som de gjorde.

Hvordan lager du tutten som du har på det første bildet i dette innlegget? Sykt fin :)

Jeg bare slenger håret opp og surrer det sammen til en tutt, hehe. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Er veldig enkelt, og jeg tror jeg gjør det forskjellig hver gang.

Hei, er du helt norsk? Eller fra Island ellerno?<3

Jeg er halvt islandsk ❤

Syria og Palestina blir hardt rammet nesten daglig, hvorfor blogger du ikke om det?. Jeg syns det var fælt at det skjedde i manchester, og ja det er kjipt

Det stemmer. Det skjer også angrep hver dag på steder som Afghanistan, Irak og flere land i Afrika. Det er terror og krig over hele verden. Det er narkotikakrig i land som Mexico som krever flere liv daglig. Det er barn som blir vervet som barnesoldater i flere land, unge jenter som blir giftet bort før de fyller 10 år, menn som blir torturert, kvinner som blir voldtatt, homofile som blir steinet til døde i ande verdensdeler og banket opp i vår. Det skjer ting hver dag, hvert minutt i hele verden, alt er forferdelig, men jeg kan ikke blogge om alt. Jeg blogger om det som treffer meg personlig, og det gjorde dette i Manchester.

Skinnjakken din er utrolig fint! Hvor kjøpte du den? :)

Tusen takk ❤ Den er fra Mango!


 

Hva synes du om forholdet mellom Sofie og Morten? 

Jeg synes det er skikkelig koselig! De er så fine sammen, og det er veldig lett å se at de er glad i hverandre så det er hyggelig ❤

Hva slags fillers har du i leppene? og hvor går du?

Jeg har ingenting i leppene mine nå. Jeg fylte på i november 2015? Har skrevet et innlegg om det HER.

Eeelsker vesken! Hvor er den fra?

Tusen takk! Den er fra BikBok.

Har du crush på noen?

Hehe, det skulle dere likt å visst! Jeg har alltid crush på Harry Styles <3

Ønsker du deg kjæreste?

Nei, det er ikke noe jeg føler jeg verken mangler eller trenger akkurat nå. Jeg har litt den holdningen at skjer det så skjer det, og det er sikkert veldig koselig!

Hvem er ditt forbilde?

Definitivt Michelle Obama ❤ Jeg elsker den damen der! Hun er utrolig smart, og virker rett og slett som en dame med utrolig gode verdier og god moral. Jeg liker veldig godt at hun er opptatt av likestilling og helse. Det siste er jo et stort problem i USA? I tillegg har hun jo kapret en av verdens beste menn, Barack ❤

Kan du ha spørsmålsrunde på video?

Det kan jeg ha neste gang jeg skal ha spørsmålsrunde! Jeg er bare ekstremt dårlig på å redigere videoer, men jeg må snart få lært meg det så hvorfor ikke?

Om du snuser eller røyker?

Ingen av delene og det er jeg veldig stolt av!

Fikk du et annet inntrykk av Grunde etterhvert? Er dere venner nå? :)

Ja, det gjorde jeg. Første gangen han var inne på hotellet kom vi ikke så godt overens, og jeg tror kanskje vi begge misforstod hverandre litt. Da jeg ble bedre kjent med han skjønte jeg at jeg tok feil av han første gangen vi møttes, og nå synes jeg han er en veldig hyggelig og snill gutt ❤

Hvor er den svarte bikininen du har på deg i sist episode fra? Så fin!

Den fra kolleksjonen til Triana ❤

Er du og Lunde gode venner idag? Dere virker så gode venner først og så etter Sofie røyk så ble dere fiender. Synes det er litt trist egentlig, haha. Hvordan er det mellom dere idag?

Ja, det er vi. Hun er ikke en av de jeg henger mest med, men det er alltid veldig koselig når vi møtes. Alt er bra mellom oss i dag, og som sagt så har vi det moro når vi først møtes! Haha, ja vi hadde en liten krig gående der en stund, men det er ikke noe vi tok med oss hjem og vi var alltid venner til tross for at vi «bitchet» litt 😊

KLEINT Å VÆRE MED MORTEN OG SOFIE

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har blitt det offisielle femte hjulet på vognen til Morten og Sofie. Vi gjør nesten alt sammen, og takket være meg har de veldig lite privatliv. De måtte faktisk rømme til Roma for å unnslippe meg, hehe. Neida. Det er bare delvis sant. Morten har omtrent flyttet inn i leiligheten, så foruten de gangene Kevin er på besøk er det meg og the lovebirds.

Etter at vi tre dro på tur sammen til Trondheim fikk jeg en del spørsmål om hvordan det er å være alene på tur med de to. Blir det kleint? Er det rart? Jeg kan forstå dette, fordi det er kanskje litt rart, men det var det ikke. Vi tilbringer såpass mye tid sammen til vanlig at det bare ble som en vanlig helg for oss. Vi drar ut og spiser sammen, har filmkvelder, lager mat, drar i parken og gjør alt mulig sammen så det å reise på tur var ikke veldig rart.  Nå er heldigvis ikke de to veldig "klissete" som at de må sitte oppå hverandre og kline hvert sekund. De er veldig søte og det er lett å se at de er glad i hverandre, men det er aldri ubehagelig å være sammen med bare de to. Vi pleier å tulle med at jeg skal bo i leiligheten under deres når vi blir ordentlig voksne, og at jeg kan leie et rom i kjelleren deres når de skaffer seg hus, haha. Det er bare koselig, og det å reise på tur med Morten og Sofie var bare veldig morsomt og koselig! De er to kjempefine mennesker og jeg har blitt veldig glad i de begge. Til og med Morten til tross for at han dytter meg ned i hekker og plager meg litt fra tid til annen. Neida, de er så fine og jeg håper virkelig de holder sammen så jeg kan flytte inn i kjellerleiligheten deres om noen år ❤

SPONTANTUR

Wow! Da jeg våknet i dag så jeg at jeg lå på tredjeplass på topplisten! Det er skikkelig moro. Jeg har aldri ligget så høyt og aldri hatt så mange lesere som i går, så jeg er skikkelig glad. Nå håper jeg dere holder dere på bloggen min og fortsetter å lese ❤

I går dro jeg ut en liten tur etter jobb. Det var så deilig vær så jeg kunne rett og slett ikke holde meg hjemme. Det endte med at jeg møtte Sofie og venninnen hennes Julie på Lavvo Terrasse. Vi satt der i flere timer og koste oss med litt deilig cava og småsnacks, pratet om livet og hadde det rett og slett veldig koselig! Det ble selvfølgelig litt senere og litt mer cava enn forventet, men det er gøy med sånne spontanturer ut! Nå skal jeg faktisk på jobb, så jeg må komme meg avgårde. 

TIL ALLE HATERS: HOLD KJEFT

Etter gårsdagens episode ble jeg faktisk irritert og litt lei meg over kommentarer jeg fikk! Kevin valgte å stå med meg som partner inn i finaleuken over Henote. Det var utrolig kjipt at vi havnet i den situasjonen fordi jeg skulle gjerne hatt med Henote, men når det først endte slik så ble jeg selvfølgelig glad for å bli valgt! Like etterpå begynte det å hagle inn med kommentarer på Instagram og innboksen på sosiale medier om hvor lite fortjent det var og mye annet stygt som handler om helt andre ting jeg ikke skal nevne her. 

Det at dere ikke liker PH-versjonen av meg er helt greit, men... Hvordan kan dere mene at det er ufortjent at jeg står i en finaleuke? Jeg har klart å komme meg gjennom elleve uker på Paradise Hotel, og frem til jeg fikk beskyttelse mot demonen hadde jeg ikke hatt en eneste fordel. Ingen fredning, ingen låsning, ikke noe oppdrag jeg har fått mulighet til å klare. I de første seks ukene stod jeg med Petter og var 100% trofast mot han. Det var aldri et alternativ for meg å bytte ut han, aldri, før han låste seg med Teele. Jeg har aldri dolket en partner i ryggen, men alltid latt de være trygge bak meg. Jeg havnet i en posisjon hvor menneskene rundt meg jobbet for å ha meg der, som i uke seks hvor Sofie gikk fra sin egen sikre partner for at vi begge kunne bli på hotellet. Eller som da guttene valgte å gi meg makten til å sende hjem noen i uke ti. Under Pandoras i samme uke skulle guttene dele ut komplimenter og en "fredning" til en jente. Alle sa fine ting om meg, at jeg var snill og god mot alle, at jeg jobbet for å ha mine der og at ingen av de ville gi meg fredningen som egentlig var en fredning. Jeg er klar over at dette ikke ble vist på tv, men det skjedde. 

Jeg blir faktisk skikkelig irritert og litt lei meg når så mange mennesker ønsker å dra meg ned i forbindelse med en situasjon som jeg er skikkelig stolt av! Fordi det er nettopp det jeg er, skikkelig stolt! Jeg er så fornøyd med å ha klart meg såpass godt der inne, og selv om dere ikke liker meg så gjorde de fleste av de andre deltagerne det. Det er en grunn til at Kevin valgte meg som partner inn i finaleuken. Det er fordi han mente han ville stå sterkere og få flere stemmer med meg. Det at folk nå faktisk begynner å snakke nedlatende om Kevin fordi han tok det valget han tok er bare helt utrolig! Dere har elsket han hemningsløst i 11 uker, men fordi han (som dere er så glad i og mener er såpass fantastisk) velger å stå med meg er han plutselig ikke så bra lenger. Altså, virkelig?

Nå begynner jeg å bli så dritt lei, og dette var dråpen som fikk begeret til å renne over for min del. Jeg er skikkelig solt av å ha kommet meg til finaleuken, så vær så snill og bare hold kjeft om du ikke har noe pent å si. Jeg er stolt, glad og gleder meg masse til neste uke! Tusen takk til alle som støtter meg og kommer med fine ord og gratulasjoner. Jeg elsker dere ❤

JEG TRENGER HJELP

Nå skal jeg straks ut av døren for å komme meg på trening. Etter å ha vært syk nesten hele uken, var det skikkelig deilig å gjennomføre en god økt i går. Jeg skal fortsette på denne stien og gleder meg til intervaller på mølla om noen få strakser. Senere skal jeg ordne noen ærend før turen går videre til jobb. Nå er det faktisk over en uke siden jeg har jobbet fordi jeg var i Trondheim og så ble jeg syk. Det er kjemperart. Jeg pleier å jobbe nesten hver dag, så det blir gøy å komme meg tilbake. Det blir en rolig fredagskveld på meg. Jeg skal møt en venninne og kanskje vi finner på noe gøy om det er fint vær. Jeg må spare krefter til i morgen for da venter en lang arbeidsdag og bursdagsfest på kvelden!

Når vi først snakker om morgendagen så trenger jeg virkelig deres hjelp! jeg er invitert i temabursdag i morgen, og det er skikkelig moro. Det eneste problemet er at jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg. Temaet er The 90's, men hva i all verden hadde man på seg på 90-tallet? Jeg har faktisk prøvd å google meg frem til et svar, men det eneste jeg ender opp meg er Spice Girls. Kult det, men jeg har ikke så mange plagg som minner om den stilen der. Jeg tenker ung Britney Spears, Clueless-filmen, Barbie, denim og choker? Planen er så sette sammen et antrekk ut ifra hva jeg har i skapet, men jeg ser nå at det kan bli vanskelig. Kan for eksempel en babyrosa body, Barbie-genser og et lyst olaskjørt med musefletter eller høy hestehale være noe? Jeg er helt lost, vært så snill og hjelp meg!

FINALEUKE PÅ PARADISE

Æææææ! Dette er så utrolig moro. Jeg har klart å komme meg helt til finaluken på Paradise Hotel. Det er helt sykt, og jeg er så utrolig glad og stolt av meg selv. Jeg har klart å holde meg der inne hele tiden uten en eneste ekstra sjanse, og jeg fikk faktisk min første fordel denne uken. Ikke at jeg egentlig trengte den når det viste seg at Martine hadde merket menneskene hun skulle ta som demon på forhånd, men uansett. 

Jeg står igjen som den siste av starterjentene etter at Sofie røk i uke ni, og nå er jeg bare en liten Paradise-uke fra den store finalen! Tenk at jeg faktisk har klart dette. Jeg er utrolig glad, og takknemlig overfor menneskene som har hjulpet meg med å holde meg der inne. Jeg var helt sikker på at jeg skulle hjem i kveld da Henote og jeg havnet sammen bak Kevin. Jeg hadde ikke et lite håp en gang, fordi jeg fikk verdens dårlige følelse på det hele. Magefølelsen min pleier som regel å stemme, og den fortalte meg at jeg skulle ryke ut i kveld. Heldigvis tok den feil for kanskje første gang og nå går jeg inn i finaleuken med den partneren jeg har ønsket å stå med i en finale ganske lenge. Det kunne nesten ikke blitt bedre.

Det eneste som mangler er egentlig Sofie. Vi skulle stå mot hverandre i en finale, og jeg må innrømme at det fortsatt er ganske trist at hun ikke går inn i finaleuken sammen med meg. Se for dere Kevin og meg mot Sofie og Morten i en finale! Hvem tror dere hadde gått av med seieren?

KEVIN + ANDREA

Jeg føler det er på tide å være ærlig når det kommer til spørsmål om Kevin og meg. Han bor alltid her når han kommer på besøk til Oslo, noe som er veldig ofte og da har han selvfølgelig fast plass i sengen min. Vi har tullet litt med Sofie og jeg bor i et kollektiv med Morten og Kevin, og når alle vet at de to andre har en greie er det naturlig å spekulere i om Kevin og jeg også har det. 

"Har det blitt noe mellom deg og kevin etter at dere kom hjem fra ph?"  "Er du forelsket i Kevin?"  "Er du og Kevin sammen?"

Kevin er en gutt jeg kommer utrolig godt overens med, og som jeg er veldig glad i. Han er kjempefin og dere har nok sett at vi er gode venner inne på Paradise Hotel. Da vi var partnere hadde vi det veldig koselig, og jeg var veldig glad for å ha han der inne. Nå har det seg slik at det ikke er noe mer enn vennskapelige følelser mellom oss to. Jeg forstår godt at dere spør, men svaret på alle spørsmålene angående oss to er nok nei. Vi er veldig gode venner og kan ha mye moro sammen, men noe kjærlighet på den måten er det nok ikke. Jeg tror han hadde vært en kjempefin kjæreste og jenta som får han er virkelig verdens heldigste!

DET ER DE SMÅ TINGENE SOM TELLER

Jeg merker at jeg må sette mer pris på tingene i livet mitt. Selv om jeg har mye å gjøre og er sliten til tider er det så mye bra i livet mitt. Jeg lever i et av de beste landene i hele verden på flere måter. Vi har et samfunn som bygger på å hjelpe hverandre og at alle er like mye verdt, samtidig som det er et av de tryggeste landene i verden. Jeg bor i en kjempefin og stor leilighet sammen med en av mine beste venner, har en jobb med flotte kolleger, har mulighet til å reise og oppleve ting og jeg har verdens beste venner. Det er lett å fokusere på nedturer og tunge dager, og det har jeg en tendens til å gjøre. Jeg må bli mye flinkere til å tenke på de gode tingene og hvor bra jeg faktisk har det i livet mitt! Det å sette pris på de små tingene i livet kan gjør en dag utrolig mye bedre. Bare det å dra en tur i parken med venner, nyte solen og kose seg i hverandres selskap kan gjøre at en litt kjedelig dag blir ganske fin!


 

HAN SKAL FÅ DEN MED HJEM

Topp H&M // Skjørt Monki // Veske Mango // Solbriller BikBok // Sko Nike

Finværet har virkelig slått til i hovedstaden, og det er bare herlig. Det har vært nydelig i noen dager nå, men jeg har ligget inne på sofaen og vært syk mens resten av Oslos befolkning har kost seg i varmen. Derfor er jeg superglad for at jeg er mye bedre i dag! Det kunne ikke passet bedre med tanke på at det er en offentlig fridag, så jeg kan faktisk bruke dagen i sola som alle andre. Pappa kommer på besøk om en liten stund og det gleder jeg meg veldig til. han er så heldig at han skal få ta med seg bunaden min hjem til Larvik. Jeg har rett og slett ikke plass til den her, og jeg føler uansett at den henger tryggere i skapet hjemme hos pappa enn hva den gjør midt i Oslo sentrum hehe... 
 

MINE FORVENTNINGER TIL PARADISE

Da jeg først takket ja til å bli med på Paradise Hotel var jeg skikkelig gira. Adrenalinet bruste gjennom kroppen. Jeg var utrolig spent, men også litt redd. Hva var det jeg egentlig skulle gå til? Jeg kunne aldri se for meg hvordan det faktisk skulle bli og hva som ville skje. Når fikk jeg sjekke inn, ville jeg være med fra start eller komme inn senere? Ville jeg ryke ut med en gang? Kom jeg til å få noen venner? Hvordan kom livet til å bli når jeg kom hjem? Alle disse spørsmålene surret rundt i hodet mitt i det jeg sa ja. 

Jeg var aller mest spent på de andre deltagerne. Kom jeg til å være det eneste oppegående mennesket? Jeg trodde at jeg kanskje ville møte en eller to andre som jeg kom til å komme overens med. Jeg hadde også mine fordommer mot programmet og deltagerne, til tross for å ha vært fan siden start. Da jeg møtte de andre jentene på vei ned skjønte jeg fort at dette ville bli en fin opplevelse uansett hvordan ting kom til å gå inne på hotellet. Vi hadde det så morsomt sammen i løpet av tiden vi tilbragte sammen før vi sjekket inn. 

Når det kom til selve oppholdet på Paradise Hotel var jeg superspent. Tidligere deltagere har snakket om hvor syk opplevelsen var, men hvor sykt ville det egentlig være? Jeg ville selvfølgelig spille, det er jo det programmet handler om. Det å legge en strategi på forhånd ville være umulig, men jeg hadde planer om å spille på å være sånn passe interessert i spillet med fokus på å være snill mot alle. Jeg var så usikker på hvordan det kom til å gå! Selvfølgelig ønsket jeg å komme meg lengst mulig, finalen og seier var målet. Det jeg ikke visste før jeg sjekket inn var at opplevelsen og minnene skulle være så utrolig bra. Jeg hadde aldri i verden forestilt meg hvor morsomt det faktisk er å være med! Jeg elsker Paradise, og har alltid tenkt at det ville vært skikkelig kult å være med. Allikevel var jeg ikke i nærheten av å se for meg hvor utrolig bra det faktisk var! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg var med, og dette er en av de absolutt beste opplevelsene i mitt liv. Nå sitter jeg her hjemme i leiligheten jeg deler med Sofie som jeg møtte på Paradise. Jeg har fått flere utrolig gode venner, og flere nye venner. Jeg har fått være med på en utrolig opplevelse som ikke mange andre får oppleve. Jeg har lært å kjenne meg selv bedre, og jeg har blitt mye tryggere på hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg tør å stå opp for meg selv og bryr meg mindre om hva andre mener. Jeg er i semifinaleuken på Paradise Hotel, og det er så sinnssykt kult! Nå må dere bare følge med videre for å se hvor langt jeg kan klare å komme meg. Neste uke er finalen og hele Paradise Hotel 2017 er over... Det blir så rart da dette har vært en skikkelig stor del av livet mitt de siste tre månedene. 

FILMTIPS: ADOPSJONENS PRIS

Jeg vil gjerne oppfordre alle til å se denne dokumentaren. Nå som jeg er syk må jeg finne noe å fylle dagene mine med, og en venninne tipset meg om denne. Jeg fikk en liten brief om hva den handlet om, og ble interessert med en eneste gang. Dette er en veldig sterk, men også en veldig viktig dokumentar i mine øyne. Den belyser et tema som kanskje ikke er så godt kjent, og da den først ble vist i Danmark fikk den utrolig mye oppmerksomhet. Det er skrevet en del om den i ettertid, og jeg vil anbefale alle å Google "adopsjonens pris" etter å ha sett dokumentaren for å vite mer om hva som skjedde videre. 

Dokumentaren handler om en adopsjon fra Etiopia til Danmark. Det er et dansk ektepar som skal adoptere et søskenpar, Masho og Roba. Foreldrene til Masho og Roba lever på landsbygden i Etiopia med flere barn. Når de blir diagnotisert med HIV får de beskjed fra landsbylegen at de har kort tid igjen å leve bestemmer de seg for å adoptere bort to av de yngste barna sine for å gi de et bedre liv. Det er et adopsjonsbyrå i Danmark, samt et privat etiposik byrå og etipoiske myndigheter som sammen står for prosessen av adopsjonen. Foreldrene tror de skal få en ny dansk familie og fortsatt ha kontakt med barna sine etter at de flytter til Danmark... 

Når det etiopiske søskenparet kommer til sitt nye hjemland blir det raskt konflikt. Jenta Masho klarer ikke helt å tilpasse seg den nye situasjonen, og allerede etter tre uker søker hennes nye foreldre hjelp hos psykolog og adopsjonsbyret. De klarer rett og slett ikke håndtere det at den fine, lille jenta sliter med å venne seg til en helt ny og annerledes hverdag langt borte fra foreldrene og landsbyen hun har vokst opp med. Det er så utrolig fælt å se på hvordan fine Masho som er utrolig forvirret over situasjonen blir behandlet av foreldrene sine. De sender henne blant annet på avlastningshjem, og leter etter feil ved alt hun gjør. Jeg skal faktisk avsløre slutten, fordi det ødela ingen verdens ting for meg at jeg visste hvordan den sluttet. Det gjorde bare at alle inntrykk ble enda sterkere. De danske foreldrene som hentet henne fra Etiopia for å bli foreldrene hennes ender faktisk opp med å sende henne på barnehjem i Danmark! 

Jeg gråt og gråt da jeg så denne dokumentaren. Det var forferdelig vondt å se hvordan den lille jenta ble behandlet av de som skulle bli hennes trygghet i en helt ny verden, og hvordan det hele endte ved at de sendte henne bort. Det er med god grunn at denne dokumentaren fikk mye oppmerksomhet i Danmark, og det endte faktisk med at det danske paret måtte gå under jorden en periode. Den siste oppdateringen jeg har sett er at de etiopiske foreldrene, som hele tiden var fra seg fordi de ikke fikk noen opplysninger om hvordan barna hadde det, nå prøver å få annullert adopsjonen. Det er en veldig spesiell situasjon og jeg aner ikke hva som er rett å gjøre her, men uansett vil jeg anbefale dere alle å se den! Den ligger ute på NRKTV.no og Netflix.  

DET ER SNART FINALEFEST

Jeg er fortsatt syk og irriterer meg grønn over at det er fint vær ute! Jeg vil også gå ute på gata i sommerkjole med solbriller på og spise is, grille i parken og sole meg på balkongen. I stede ligger jeg hjemme i sengen min og synes synd på meg selv fordi jeg er lei av å være syk. Det er det absolutt kjedeligste jeg vet om i hele verden. Jeg blir så rastløs, og kan nesten ikke åpne sosiale medier fordi jeg blir så sjalu på alle som er friske og koser seg i sola. 

Det jeg faktisk kan gjøre når jeg først ligger her er å finne antrekk til finalefesten. Tenk at det bare er litt over en uke igjen av årets Paradise Hotel! Det er så trist, herregud. Jeg kommer nok til å sutre over dette i noen uker fremover, så det er bare å forberede seg. Finalen er allerede neste torsdag, og da skal selvfølgelig alle deltagere med følge og alle som har jobbet med programmet feire årets sesong. Jeg gleder meg masse! For det første blir alle samlet igjen, noe som er skikkelig koselig, og for det andre tror jeg det blir en sykt fra fest! Premierefesten var helt fantastisk, og jeg ser for meg at finalefesten blir enda bedre. Nå må jeg bare finne en kjole som passer seg. Jeg elsker kjolen jeg brukte på premierefesten, og det er nesten så jeg vil ta den på igjen haha. Det kan jeg jo ikke, så jeg har funnet noen alternativer. Vil dere hjelpe meg å velge?


    1. HER                                                   2. HER                                                  3. HER                                                     4. HER
 

Hvilken kjole burde jeg bruke på finalefesten?

 

JEG HAR KJÆRLIGHETSSORG

Hvis jeg skal være helt ærlig så har jeg skikkelig kjærlighetssorg om dagen. Det er så trist, og jeg har helt seriøst litt vondt i hjertet mitt. Jeg savner tiden i Mexico så utrolig mye, og det er like før jeg begynner å gråte når jeg hører sanger som minner meg om tiden der. Jeg sitter virkelig igjen med kun gode minner, og det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Det er ikke nødvendigvis alt som skjedde inne på hotellet som gjør at jeg sitter igjen med denne følelsen, men alt som skjedde rundt. Da vi dro til Trondheim var jeg på Gardermoen for første gang siden vi dro til Mexico, og jeg ble nesten litt lei meg. Jeg ble tatt rett tilbake til den natten vi fem starterjentene reise ned til Nord-Amerika. Alle var så spent. Det var egentlig ingen av oss som kjente hverandre, men vi endte opp med å ha en utrolig fin tur! Etter å ha tilbragt noen dager på utsiden tullet vi med at vi bare skulle bli igjen på det hotellet fordi vi var på en morsom jentetur. Jeg husker da vi spilte inn introene, og tilbragte en hel dag sammen på et kjempefint feriehus i sola! Vi har fått oppleve så utrolig mye morsomt, som kanskje ikke så mange andre får og jeg savner alt sammen.Jeg savner jentene. jeg savner tiden før vi sjekket inn. Jeg savner å ha alle disse menneskene rundt meg. Jeg savner å ha null forpliktelser og leve et luksusliv på et fantastisk hotell i strålende sol i Mexico. Jeg savner absolutt alt, og det som gjør at jeg savner dette så mye er at jeg vet at jeg aldri får oppleve det samme igjen. Dette var virkelig once in a lifetime, og akkurat nå vil jeg bare spole tiden tilbake og oppleve alt en gang til!

BEGYNNER VI Å BLI VANT MED TERROR?

Det som skjedde i Manchester i går er så ubeskrivelig forferdelig og enda et at mange tegn på hvor syk verden er. Elendigheten tar aldri slutt, og terror er en forferdelig feig og fæl handling. Det å angripe en konsert hvor flertallet av tilskuerne er unge mennesker gjør det hele bare enda verre. Det er et angrep på de nye generasjonene som skal være med på å forme samfunnet videre. Unge stemmer, unge tanker som tenker nytt og spennende. Dette er enda et angrep utført på kveldstid i en Europeisk storby hvor innbyggerne er ute og nyter livet, friheten og tryggheten. 

For meg er det helt uforståelig hvordan andre mennesker setter seg som mål å skade flest mulig. At de ønsker å skape frykt. De burde ikke omtales som mennesker, for handlingene de gjør strider i mot alt som er menneskelig. Hvor har det gått galt? Tenker de ikke på at disse menneskene vil bli savnet? At de har familie og venner som får livet ødelagt! At menneskene de rev bort fra livet egentlig hadde masse tid igjen. Så mye å se. Så mye å gjøre. Så mye å leve for. Fordi de hva? Ønsker å fremme et politisk poeng? Skape frykt? Demonstrere? 

Jeg liker å tro at det er en mening med alt i livet. Det er vanskelig. Spesielt når ting som dette skjer. Hva skulle meningen med dette liksom vært. Jeg forstår ikke hva som skjer, hvorfor slikt skjer. 

Det som skremmer meg er at jeg begynner å bli vant til dette. Jeg husker så utrolig godt da angrepet i Paris startet for rundt to år siden. Jeg satt oppe hele natten og fulgte med minutt for minutt, sjokkert og livredd. I går så jeg overskrifter om et høyt smell og døde mennesker på en konsert i Manchester. Jeg ble utrolig trist og sint, men ikke overrasket. Det skremmer meg. Begynner vi virkelig å bli vant med terror?

Terrorisme er så jævlig. Det er et helvete. 

DET BESTE MED EN OFFENTLIG DAGBOK

Jeg elsker å blogge av mange grunner, men det er hovedsaklig det at jeg får skrive som gjør det moro. Det å skrive har alltid vært en måte å få utløp for følelser og tanker på. Jeg er ikke glad i å snakke om sånt, og jeg er heller ikke god på å formulere meg muntlig. Av den grunn har jeg alltid foretrukket å skrive. 

Det er flere grunner til at jeg synes blogging er kjempegøy! Jeg må virkelig bruke hjernen og være kreativ for å skape gode innlegg. Jeg får ordnet meg, presset meg opp av sengen på fridager og gjort mye jeg vanligvis ville byttet bort for en powernap eller et seriemaraton, noe jeg får veldig lite ut av. Dette gjør igjen at jeg er mye mer sosial og gjør masse morsomme ting jeg kanskje ikke ille gjort ellers! Jeg ender opp med å skape enda flere gode minner enn tidligere. Det å faktisk ha muligheten til å bla tilbake i arkivet og se hva jeg gjorde på denne dagen for et år siden er gull verdt. Jeg kan se tilbake på eventer, bursdager, reiser og lese hva jeg tenkte og følte der og da. Det er en unik mulighet man får ved å blogge. I en dagbok har du teksten, men på en blogg har du også bilder og filmer satt sammen med følelser og tanker. Om fire år kan jeg gå tilbake i arkivet og finne frem innleggene om Trondheims-turen. Jeg kan lete meg frem til innleggene om Mexico og Paradise Hotel. Jeg kan bla tilbake i bildene fra hotellet og tiden etterpå og få alt litt nærmere igjen. Det er dette jeg setter mest pris på med min offentlige, digitale dagbok. 
 

VI MÅ SLUTTE Å DRA HVERANDRE NED

Det har vært mye snakk om hvor fin gjengen i årets Paradise Hotel-sesong er og at vi alle er gode venner i ettertid. Jeg setter veldig stor pris på dette, og selv om det kanskje har vært kjedelig for tv-seerne at det ikke har vært mye drama synes jeg man skal se det i et større perspektiv. Det er utrolig hyggelig at en så stor gjeng med unge mennesker som har forskjellig personlighet og syn på ting klarer å vise forståelse og knytte bånd i en setting hvor man konstant blir satt opp mot hverandre. Jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke var noen jeg virkelig mislikte da jeg møtte de inne på hotellet, men det var selvfølgelig noen jeg kom bedre overens med enn andre. 

I ettertid har jeg vært veldig glad for at vi klarer å la det som skjedde i Mexico bli i Mexico. Jeg har hele tiden trodd at vi lot det ligge igjen der, og ingen tok noe personlig. Det kan vise seg at jeg har tatt litt feil på det punktet. Jeg har fått inntrykk av at noen av de andre deltagerne blir såret og kanskje litt sint over ting som blir sagt på tv-skjermen. Jeg har selv blitt overrasket over hendelser og utsagn fra de andre, men jeg kan le av det og etter et par minutter er det glemt. Jeg ønsker ikke å gå nærmere inn på akkurat hva dette er, men selvfølgelig blir man overrasket over uttalelser og reaksjoner fra de andre som man ikke visste om. Dette kan være både positivt og negativt. 

Jeg kan forstå om andre som var med blir overrasket når de ser hva jeg sier og hvordan jeg oppfører meg på TV. Jeg inntok en rolle hvor jeg spilte på å være snill, hyggelig og veldig lite involvert i spillet. Av den grunn er det veldig forståelig om de andre blir overrasket når de ser at spillet var ,mitt hovedfokus inne på hotellet. De fleste trodde nok at jeg fokuserte på å sole meg og kose meg, ikke spille ut vennene mine. Jeg har full forståelse for at det er rart å se på nå, men jeg mente aldri noe vondt mot noen der inne som person. 

Nå som vi er tilbake i Norge og serien snart er ferdig på tv mener jeg det er viktigere enn noen gang at vi støtter hverandre i stede for å dra hverandre ned. Det er ingen andre enn vi som var der som kan forstå hva vi har vært gjennom. Det er ingen andre enn oss som vet hva som faktisk skjedde i situasjoner, hvordan det var å være der og hvordan det er å komme hjem igjen. Hele settingen er veldig spesiell, og det er bare vi som kan forstå hverandre. Jeg mener derfor at vi bør hjelpe hverandre så godt vi kan, støtte og være der om det trengs i stede for å snakke hverandre ned. Jeg ønsker alle de andre alt godt og håper vi kan bevare vennskapet så lenge som mulig! Det er utrolig mange fine mennesker som har vært med i denne sesongen, og jeg er evig takknemlig for å ha blitt kjent med akkurat disse.

JEG VIL BARE GRÅTE

Akkurat nå er jeg så lei av alt. Jeg vil bare legge meg i sengen, la tårene strømme og bli der til jeg ikke er lei meg mer. Det er for mye for meg akkurat nå, og jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det. Jeg har ikke tid til noe av det jeg vil og bør gjøre til tross for at jeg sover maks fem timer hver natt. Jeg ligger oppe til sent langt utpå natten for å skrive blogginlegg, står opp tidlig for å poste de samtidig som jeg må rekker å trene, planlegge dagen, ta bilder, rydde, vaske, være sosial og ikke minst jobbe noe som tar åtte timer av dagen min. Det å skulle blogge og jobbe fulltid samtidig er utrolig vanskelig, og det er så beinhardt at jeg aldri kunne forestilt meg det uansett hvor mye jeg hadde prøvd. 

Det å blogge krever mye hardt arbeid, og ikke minst mye tid. Jeg vil være fornøyd med alt jeg velger å poste her på bloggen. Det vil si alt fra bilder til plassering av tegn i en setning. Jeg vil at det skal være bra fordi jeg nekter å gjøre noe halvveis. Hvis jeg først blogger så blogger jeg, og da skal alt være på plass. Bildene skal være bra og varierte, teksten skal være god og lettlest og alt skal henge sammen. Det at jeg jobber i åtte timer fem til seks dager i uken i tillegg til bloggen gjør alt utrolig mye vanskeligere, og det krever at jeg må jobbe ti ganger hardere. Jeg må stå opp tidligere, legge meg senere og tvinge meg selv til å fungere når jeg aller helst vil legge meg ned og bare glemme verden rundt meg.

Akkurat nå er jeg så sliten. Jeg vet ikke hvordan livet mitt vil se ut fremover, og for meg som planlegger alt til hver minste detalj er dette veldig stressende. Jeg må oppdatere alle sosiale medier til enhver tid, og det jeg legger ut skal være bra. Jeg må gjøre dette, nettopp fordi det er dette jeg vil drive med! Jeg elsker å blogge, og jeg elsker å få respons på det jeg deler. Jeg har blogget av og på siden jeg var seksten år gammel, og det er en grunn til at jeg aldri har klart å legge det fra meg. Jeg elsker det. Jeg elsker å skrive, jeg elsker å ta bilder og jeg elsker å kunne dele mine meninger og mitt syn på ting med dere. Jeg elsker å skape diskusjon og jeg elsker å få respons.

Det er bare det at alt skjer på en gang nå, og hodet mitt klarer ikke henge med. I det jeg blir ferdig med en ting kommer jeg på femten andre ting som skal gjøres, og i det jeg prøver å få oversikt dukker det opp ti nye ting jeg må gjøre. Fridagene mine er ikke lenger fridager, men dager som er fullbooket fra morgen til kveld. Når skal jeg få til å ta det med ro og leve det livet jeg vil leve?

Jeg vet at jeg må jobbe hardt for å oppnå det jeg ønsker, og det er jeg veldig innstilt på, men noen dager trenger man faktisk bare å legge seg ned i sengen og glemme at verdens utenfor rommets fire vegger eksisterer. 

BYE BYE TRONDHEIM

Vi har hatt en så fin helg i Trondheim, og det er skikkelig trist å dra hjem. I går hadde vi en veldig rolig dag fordi jeg har klart å bli syk. Selvfølgelig! Hvem andre enn meg klarer å bli syk på tur. De andre dro ut og hadde det moro mens jeg måtte ligge hjemme med tett hals, verkende øyne og hodepine. Jeg hadde det helt forferdelig, og har kanskje sovet ett minutt i natt. 

Det har uansett vært veldig deilig å komme seg bort litt og ikke ha noe man må forholde seg til på en måte. Det er ikke noe man må gjøre når man er på tur. Jobb, trening, vasking, matlaging og alle hverdagslige ting forsvinner og noen ganger trenger man virkelig det. Jeg har i hvert fall satt stor pris en frihelg borte fra hverdagen min, og den var perfekt frem til i går haha. JEG SKYLDER DEG INGENTING

Nå har jeg vært en del ute i det siste, og det er en ting som begynner å irritere meg litt... Dette har jeg egentlig tenkt på og irritert meg over i flere år. Ja, helt siden jeg ble gammel nok til å dra ut på byen. Jeg møter utrolig mang hyggelige mennesker som vil ta en liten prat, og det synes jeg bare er koselig. Vi utveksler noen setninger og etter et par minutter går vi hvert til vårt. Small talk på byen er ikke uvanlig, og de fleste av oss blir vel et par hakk mer sosiale etter et par glass vin. Det som er problemet er de som forventer noe mer bare fordi man snakker sammen eller fordi de velger å tilby meg et glass vin eller en drink som jeg gjerne takker ja til.

Hvis jeg står i barkøen og en hyggelig fyr begynner å prate meg meg så slår jeg gjerne av en prat for å få tiden til gå gå. Hva annet skal jeg gjøre i køen? Det er uansett hyggelig med litt small talk. Om han da tilbyr seg å kjøpe en drink eller et glass vin til meg er det utrolig hyggelig. Jeg takker pent og viser at jeg setter pris på det, men det betyr ikke at jeg da må henge med han resten av kvelden. Selvfølgelig er det mange som gjør dette nettopp for å være hyggelig uten å forvente noe mer, men så har vi de få som ødelegger moroa. Du vet de som spanderer en drink på deg og tror de fikk med deg på kjøpet. De som forventer at du nå kun skal ha øyne for dem, sitte med dem, snakke med dem og selvfølgelig bli med dem hjem. Beklager å måtte skuffe dere, men det å kjøpe en drink betyr dessverre ikke at du automatisk har sikret deg mitt selskap for kvelden. Det betyr at du har gjort en veldig hyggelig ting, og fått en fin mulighet til å starte en samtale hvor du kan vise at du er en hyggelig fyr (om du er det da...).

Så til dere som forventer en partner og et ligg for kvelden, bare slutt. Benytt heller muligheten til å starte en samtale så ser dere hvor det ender. 

UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor var du så opptatt av å svekke Martine inne på hotellet? Hun reddet jo deg og sendte hjem Soph tidligere i sesongen, og hvis det var pga at hun var med og spilte ut Sofie, så kan jo det argumentet brukes for å sende ut nesten alle der inne. Var det rett og slett sjalusi som gjorde at du ville ha henne ut? Ser mange skriver det.
På dette tidspunktet ville jeg svekke henne fordi jeg så på henne som min aller sterkeste konkurrent. Hun var godt likt av både jentene og guttene, hun stod aller tryggest med sin partner og det var selvfølgelig skremmende. Hun reddet meg i uke to, ja, men man kan ikke gå rundt og skylde andre noe hele tiden på Paradise Hotel. Det var hennes avgjørelse den gang, og jeg var utrolig takknemlig, men det var ikke noe jeg tok med meg videre. Nei, det er verken sjalusi eller kun hevn, men det handlet om å svekke min aller sterkeste konkurrent inne på hotellet så jeg kunne stå enda sterkere selv.

Når du trener hva pleier du å trene mest? Altså styrke eller kondisjon
Jeg trener begge deler ❤ Det går litt i perioder med tanke på hva jeg foretrekker, men akkurat nå er det løping. I noen perioder elsker jeg styrke, men jeg trener uansett begge deler.

Hvordan er det å se episodene sammen med andre deltagere? Antar at du og Sofie ihvertfall ser dem sammen, og de andre også når dere er sammen. Blir det kleint når man snakker om hverandre på synk eller ser situasjoner der de/den andre ikke er til stedet?
Jeg synes det er veldig gøy å se episodene sammen med de andre! Vi pleier som regel bare å le av ting vi sier om hverandre, og om noe er overraskende blir det bare morsomt. Jeg synes aldri det blir kleint, men det er nok fordi vi ble såpass godt kjent både der og i ettertid så vi vet hvordan vi er som personer ❤

Du vet den triana kolleksjonen alle dere 5 jentene på ph fikk i starten av sesongen, var det bare dere heldige som fikk den kolleksjonen hennes, elr fikk de andre jente som kom senere i spillet, også den kolleksjonen??☺️
Alle fikk så vidt jeg vet, men jeg tror kanskje vi fem første fikk litt mer. Hun hadde jo bare med seg prøveeksemplarer, så det var ikke sånn at vi bare kunne få og få.

Var du forberedt på at du skulle få så mye hat? Var nettopp innom Jodel, og alle på PH-kanalen skriver dritt om deg. Hvordan er det å være den minst likte deltakeren? Klarer du å distansere deg fra det, eller går det inn på deg?
Nei, jeg var faktisk ikke forberedt på å få så mye hat som jeg har fått. Jeg føler faktisk at en del av det er ufortjent, og det er mange som hater bare for å hate tror jeg. Det er litt sånn at de først klager på at jeg er sur, så klager de på at jeg er blid, de klager på at jeg ikke spiller, så klager de på at jeg spiller? Jeg tror rett og slett det er flere som har bestemt seg for å ikke like meg og da blir alt jeg gjør galt. Jeg var selvfølgelig forberedt på litt hat, men det har blitt veeeeldig mye mer enn hva jeg trodde. Jeg leser Jodel hver dag og får med meg alt som står der, og det er så drøyt at det nesten blir morsomt. Jeg klarer som regel å distansere meg fra det, men noen dager kan det selvfølgelig gå innpå meg. Jodel er en ting, men når folk går inn på bloggen og Instagram for å skrive at de ikke liker meg er det litt kjipere. Samtidig vet jeg og de jeg bryr meg om hvordan jeg faktisk er som person og det er det viktigste ❤

Er du og Martine Lunde venner på utsiden etter det som skjedde ?
Ja, vi er venner! Det som skjer i Mexico blir i Mexico sånn sett.  

Hvorfor valgte du å sende ut Morten og beholde Petter? Du har jo sagt at du ikke vil stå i en evt. finale med Petter...trodde du hadde mer tillit og et bedre forhold til Morten?
På dette tidspunktet tok jeg en avgjørelse jeg trodde ville bli best for meg. Omtrent alle på hotellet ville ha ut Morten så det å gå mot resten av gjengen akkurat her ville være dumt, særlig når jeg helst ville stå med Kevin. I tillegg var vi i bakvendtland så det var veldig skummelt å skulle ta en avgjørelse. Om jeg hadde valgt å sende ut Petter og han faktisk ikke ble sendt ut ville det vært mye verre for meg enn med Morten. Petter hadde aldri forstått valget mitt, men det gjorde på en måte Morten. Jeg kunne ikke ta risken å sende ut Petter uten at han faktisk ble sendt hjem. I tillegg var jeg redd for at jeg da ville miste stemmen hans i en eventuell finale fordi han ble sur eller lei seg.

Kan du ha et innlegg med flere bokanbefalinger? Det er morsomt med litt tips fra andre :) Jeg har lest begge de du skrev, så virker som vi har veldig lik smak
Det kan jeg sikkert få til ❤

Hvorfor liker du ikke Martine Lunde sin blogg?
Jeg har ingenting imot bloggen til Martine Lunde! Hun er kjempeflink og kreativ med bloggen sin, og det vises jo ved at hun stadig ligger helt i toppen på blogg.no. All creds til henne ❤

DET VAR SKUFFENDE

Gårsdagen var kjempefin! Vi startet med en liten tur rundt i Trondheim sentrum før vi hentet Sofie hos frisøren. Hvor fin er ikke den jenta med brunt hår? Det er veldig rart, fordi jeg har aldri sett henne som brunette, men det ser mer ut som henne på en måte. Gir det mening? Veldig fin ble hun iallefall! Vi dro en liten tur innom Solsiden for å spise. Denne gangen prøvde vi ut et sted som heter Graffi ,og det var veldig god mat. Det er så deilig å være her i Trondheim av mange grunner, men helt nye steder å spise er definitivt noe av det beste!  Etter lunsjen dro vi rett på Rosenborg-kamp! Jeg hadde gledet meg skikkelig til denne kampen, og stemningen var utrolig god. Jeg har vært RBK-fan kjempelenge, og har masse supporterutstyr hjemme. Vi snakker to drakter, skjerf, caps, flagg, genser og lue haha. Jeg er tidenes suse og klarte selvfølgelig å glemme alt hjemme i Oslo. Er det mulig? Hvor ofte er jeg på Lerkendal liksom? Vi klarte heldigvis å kose oss uansett. Jeg kledde meg i sort og hvitt og gjorde et forsøk på å være skikkelig supporter. Dessverre klarte LSK å få inn et mål ti minutter før slutt, og vi klarte aldri å svare noe som var litt skuffende...Noen dager er bedre enn andre og det viktigste er at Rosenborg fortsatt leder Eliteserien!

Sofie og jeg har spilt inn filmer gjennom hele turen vår, så når vi kommer hjem skal dere få tidenes vlogg fra turen vår. I tillegg kan dere selvfølgelig følge med på snapchat, der heter jeg andreasveinsdot! Nå skal jeg spise verdens beste frokost, nemlig hotellfrokost før vi skal en tur ut i byen. 

HVORFOR MÅ JEG VÆRE REDD FOR Å GÅ HJEM ALENE?

Jeg er en person som liker å være selvstendig, og det å klare meg selv er noe jeg faktisk liker veldig godt. Det å kunne gå fritt og trygt rundt i byen jeg bor i er noe jeg skal kunne gjøre. Det er noe jeg vil gjøre. Det er noe jeg burde gjøre. Men kan jeg egentlig gå trygt hjem fra byen på natten, eller gå trygt hjem fra en venninne på kveldstid? 

Forrige lørdag skulle jeg hjem fra byen. Utestedet jeg var på ligger rundt ti minutter unna leiligheten min i gå-avstand. Allikevel var jeg veldig lite interessert i å gå hjem alene klokken tre om natten. Samtidig føler jeg at det er utrolig unødvendig å betale flere hundre kroner for en taxi når jeg både vil og kan gå. Da jeg fortalte vennene mine at jeg skulle gå hjem, nektet de. Jeg endte opp med å bli fulgt hjem fordi det er for farlig å gå hjem alene. 

Vi bor i en syk verden hvor det dessverre finnes enda sykere mennesker. Det er ikke trygt for kvinner å gå alene i tomme gater på kvelds- og nattestid. Ikke i små byer, og absolutt ikke i store byer. Hvis vi tenker på hvor mange kvinner det finnes i Oslo, og hvor ofte vi kanskje går hjem alene fra byen så er det ikke mange ganger det skjer noe. Men det skjer, og det gjør at jeg alltid går og tenker på dette om jeg havner i en situasjon hvor jeg går hjem alene og det plutselig er veldig få eller ingen mennesker rundt meg. Nå kan ikke hjelpe meg om noe skulle skje. Skal han mannen der overfalle og voldta meg? Skal den gjengen der rane meg? Jeg ender opp meg å være redd og jeg går og kikker rundt meg hele tiden. Det er ikke noe hyggelig, og det burde ikke være sånn. 

Det vil alltid finnes syke mennesker, og selv det er helt uforståelig for meg at det er mulig å utføre slike handlinger mot andre er det dessverre slik.Det burde være en selvfølge å kunne gå ute alene uten å være redd for at et annet menneske skal bruke tvang og makt for å ha sex med deg mot din egen vilje. Jeg skulle bare ønske at det var mulig å gjøre noe for å stoppe dette, eller i hvert fall gjøre det vanskelige for de å få det til. Jeg vet ikke hva eller hvordan vi skal få til dette, men noe må da kunne gjøres for å bedre situasjonen. Kan vi ikke sette opp lyskastere og videokameraer i hele byen? Neida, men vi lever i et av de beste landene i hele verden og med de ressursene som finnes i samfunnet vårt bør det finnes løsninger for å gjøre veien hjem tryggere for alle. 

MIN FAVORITT...

Film... Denne er vanskelig. Det er så mane filmer jeg liker godt, men det er selvfølgelig noen jeg ser om og om igjen uten å bli lei. Jeg er veldig glad i The Notebook, How to loose a guy in 10 days og Løvenes Konge. Jeg elsker Disney-filmer, så jeg kunne nok slengt på enda flere på denne listen, men det får holde med en. Jeg vet ikke hvilken av disse som er min absolutte favoritt, så jeg tror faktisk jeg må velge alle tre!

Godteri... Her er det ingen tvil. Mitt favorittgodteri er definitivt sjokolade. Det er ikke noe som kan måle seg med melkesjokolade, eller egentlig all mulig sjokolade. Jeg kan godt mikse det opp med litt annet, men om jeg måtte valgt en godteri-ting jeg skulle spist resten av livet måtte det ha blitt sjokolade. 

Restaurant... Dette blir verre. Jeg er ikke så mye ute og spiser egentlig, men jeg har da prøvd litt forskjellig. Når det skal sies så er jeg utrolig enkel i matveien, og ender som regel opp med enten burger eller salat uansett restaurant. Jeg er sinnssykt glad i burgeren på Døgnvill, og der har de søtpotetchips i tillegg så jeg må nok lande på Døgnvill altså. Verdens beste burger! Hvis ikke du har spist der så book deg et bord asap. De har forresten verdens beste sjokolademousse der som er laget på avokado blant annet!

Blogg... Jeg er innom ganske mange blogger om dagen. Favorittblogg varierer litt, men jeg er veldig glad i Kristina Andersen sin. Den har jeg lest siden jeg var 15 år og blogging begynte å bli en greie. Hun er så flink med både tekst og bilder, i tillegg elsker jeg at hun står for det å behandle dyr bra! Jeg liker også å lese Julia Nyland og Fitliving sine blogger, de er amazing. Generelt er jeg innom ganske mye forskjellig, alle ph-jentene, og jeg er selvfølgelig Sofie, Henote og Martines største fan. 

Bok... Her er jeg dødsklisjé og svarer Et helt halvt år. Det er den fineste boken jeg har lest i HELE mitt liv. Jeg gråt og gråt på slutten av den boken. Herregud som Jojo Moyes kan få deg til å føle. Akkurat nå leser jeg en veldig spennende bok av Åsne Seierstad som heter To søstre. Den virker også skikkelig spennende og handler blant annet om de to jentene fra Bærum som reiste ned til Syria, farens reise for å hente de hjem og det islamistiske miljøet i Norge. Sånt synes jeg er veldig fascinerende, og jeg gleder meg til å fortsette på denne boken!

Reiseplass... Nå skal ikke jeg skryte på meg å være så veldig bereist, men om jeg skal velge et land må det blir landet jeg alltid vender tilbake til. Jeg elsker Hellas! Naturen, menneskene og maten er helt amazing. Det fineste stedet i Hellas jeg har besøkt er definitivt Ios. 

JEG HAR SETT FREM TIL DETTE LENGE

I går hadde vi en så fin dag! Etter å ha spist oss alt for mette på taco dro vi en tur innom hotellet og freshet oss opp litt. Vi dro videre ut på et skikkelig hyggelig sted som heter Søstrene Karlsen og ligger på Solsiden. Det var utrolig god stemning, og helt sinnssykt gode drinker! Jeg ble hekta på mango daiquirien deres. Den var så god! Vi ble sittende en god stund og bare kose oss så vi fikk en veldig fin avslutning på en slitsom dag. 

Nå er vi klare for en ny dag i Trondheim by, og det står masse på planen. Vi skal ut på sightseeing fordi jeg vil være skikkelig turist og få med meg alle de tingene som innbyggerne her sikkert ikke legger merke til lenger. Det er i hvert fall sånn med meg og ting som er "verdt å se" i Oslo. Jeg har blitt vant med at det er der, så det er ikke like spesielt lenger. Vi skal også noe som jeg gleder meg skikkelig mye til! Klokken halv fire skal vi nemlig på RBK-kamp! Det er dette jeg har sett mest frem til med hele turen. Jeg er en seriøs Rosenborg-fan, og det har jeg vært siden jeg begynte å interessere meg for fotball for mange år siden. Det er kanskje rart at Larviks-jenta er fan av en trøndersk fotballklubb, men det ble bare sånn da jeg begynte å like fotball. Jeg har kun vært på Lerkendal en gang tidligere, og da tapte RBK 5-2 for Sandefjord i cupen, så det var ikke veldig moro... I dag håper jeg på topp stemning, festfotball og tre poeng mot Lillestrøm!

Nå skal vi ut og kose oss i sola. Jeg håper alle sammen får en super lørdag og nyter dagen hva enn dere skal!

 

FØRSTE DAG I TRONDHEIM

Nå har vi hatt nesten en hel dag i Trondheim, og jeg har brukt store deler av den på å sove. Jeg er helt utslitt! Flyet vårt gikk klokken åtte fra Oslo, og etter lite søvn natt til 18. mai pluss natt til i dag var jeg veldig på etterskudd søvnmessig. Vi måtte vente litt for å få sjekket inn på hotellet da vi kom så vi dro ut for å spise lunsj. Jeg har bestemt at Sofie skal være skikkelig turguide, så hun tok oss med til Tyholt-tårnet hvor man kan spise mens man har utsikt til hele Trondheim by! Tårnet roterer så etter rundt en time har man sett nesten hele byen fra toppen av restauranten. Det er sånt jeg blir litt fascinert av da. 

Sofie og jeg dro for å freshe oss opp med nye vipper. Det er viktig før man skal ut på byen, eller hva sier dere? Neida, men nå var det så vidt vipper igjen hos noen av oss, så det var virkelig på tide. Det passer jo veldig fint at Zelia hos BeautyStop Trondheim virkelig er verdens flinkeste til å sette på vipper, og dette mener jeg av hele mitt hjerte! Jeg synes det er veldig mange lite pene vippeextentions ute og går, men Zelia er utrolig flink. Nå skal vi faktisk til henne for å spise middag. Det er fredag så vi skal selvfølgelig ha taco-kveld!

I morgen venter en hel dag, og jeg gleder meg til å få sett mer av Trondheim ❤

DETTE IRRITERER MEG

Folk med full handlevogn som spurter frem til kassen for å komme før meg og yoghurten jeg skal kjøpe. Dette er så utrolig irriterende! Jeg forventer ikke at du skal slippe meg foran den om vi står i køen, selv om det selvfølgelig er en hyggelig gest. Jeg synes derimot du kan unngå å ta en spurt for å rekke frem til kassen så du med dine 457 varer skal kunne bruke fem minutter på å handle, mens jeg hadde brukt 30 sekunder på å betale for min ene yoghurt.

Dere som ikke vasker etter dere i solariet. Altså, det er så ekkelt! Det tar virkelig ikke lang tid å strekke seg frem til sprayflasken, dra ut litt tørkepapir og tørke bort svetten din fra solariet jeg skal inn i rett etter deg. Æsj.

Folk som overser kassemedarbeidere som snakker til dem. Dette provoserer meg så sinnssykt mye! Det er så mange ganger jeg har stått bak voksne mennesker i køen til kassen på matbutikken. Det er måte på hvor mye jeg har å finne på? Jeg får selvfølgelig med meg at den hyggelige ansatte som sitter i kassen både hilser, prøver seg på litt small talk og spør pent om kunden ønsker pose og kvittering uten at kunden i det hele tatt enser personen! Koster deg det virkelig så mye å si hei, ja eller nei og ha det bra?

Barnevogner som tar opp hele gangfeltet? Jeg skjønner at dere vil dra på trilletur sammen, men bare fordi dere har barnevogn betyr ikke det at alle andre automatisk har vikeplikt for dere! Det går faktisk an at en av dere sakker av litt når dere møter andre mennesker så det er mulig å komme forbi uten å måtte gå ut i veien. Dere må ikke gå tre i bredden hele tiden.

Mennesker som er døds-sarkastiske og smiler søtt med «blid» stemme mens de egentlig er skikkelig frekke. Vil du være frekk så vær frekk, ikke kom med den «jeg later som om jeg er blid og søt, mens egentlig er jeg ekstremt nedverdigende og frekk mot deg». Vi ser gjennom deg, plis slutt.

VI SKAL PÅ TUR

Nå sitter vi faktisk på flyplassen. Som jeg skrev i slutten av forrige uke så skal Sofie, Morten og jeg på tur! Jeg skal som vanlig være femte hjulet på vogna med kliss-klass nyforelska Sofie og Morten, men det er jeg vant med. I mine øyne er vi en liten trio, og det er bare koselig! Så kan de bare late som at vi ikke er det, men vi er egentlig det. Det er superkos. Vi drar ut og spiser sammen, har photoshoots og nå skal vi på tur sammen! Dette blir moro. 

Vi skal faktisk til Trondheim, og det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg har bare vært der en gang tidligere og det er veldig mange år siden så nå gleder jeg meg til å få se byen ordentlig. Sofie har bodd der i flere år, så hun kjenner byen ganske godt og blir sikkert en perfekt tur-guide. Vi skal bare kose oss, og jeg ser veldig frem til å nyte min første frihelg på alt for lenge. Det å komme seg bort, selv om det bare er snakk om en trekvarters-flytur unna blir skikkelig deilig! 

FORTJENER JEG Å DØ PÅ GRUNN AV ET TV-PROGRAM?

Helt siden Paradise startet har jeg fått mye hat om man kan si det slik. Jodel har aldri likt meg, og etter hvert som programmet har gått på tven har jeg fått flere skikkelig stygge kommentarer. Det tok helt av etter å ha sendt Aleksander ut av Paradise Hotel, og jeg klarer som regel å ikke ta dette nær meg. Selvfølgelig er det ikke hyggelig at så mange mennesker der ute misliker meg såpass sterkt etter å ha sett meg i Norges mest kyniske tv-program, men sånn er det bare. Det er faktisk noe som følger med det å bli en offentlig person. Det burde ikke være slik. Selv om man er en offentlig person skal man ikke måtte finne seg i det vi ofte må, men det er dessverre en del av dealen.  

Jeg er fullstendig klar over at mange som kommenterer på blogger og Instagram er veldig unge mennesker, noe jeg ser når jeg går inn på Instagramprofilen deres og ser at de noen av de er født så sent som i 2006. Det er selvfølgelig eldre mennesker som også skriver hat, men akkurat det ser jeg ikke på som like alvorlig. Nei, du burde aldri skrive direkte stygge kommentarer om andre mennesker, men er du over 18 år bør du være oppegående nok til å forstå hva du driver med. Når du er elleve år gammel er det derimot ikke sikkert at du er like klar over hva du faktisk skriver. Jeg får kommentarer og meldinger på Instagram av veldig unge mennesker som skriver at de ønsker meg død, at jeg bør bli brent fordi jeg er en heks, at jeg er jævlig og at de hater meg. Dette skremmer meg skikkelig at så unge mennesker har fri tilgang til å skrive slikt til andre mennesker fordi jeg tror ikke de forstår hvor stor skade slikt kan gjøre. Om de skfriver slikt til meg skriver de det helt sikkert til hverandre også, og i den alderen er man så ekstremt sårbar.    

Jeg blir faktisk skikkelig redd for hva slags holdninger som finnes i samfunnet vårt. Mener dere virkelig at jeg fortjener å fordi jeg tok en avgjørelse dere ikke likte på et tv-program? Fortjener jeg å lide og miste retten til å leve fordi dere ikke liker hvordan jeg fremstår i et realityprogram? Forstår dere egentlig hva som ligger bak ordene "du fortjener å dø"? 

DEN BESTE FEIRINGEN NOEN GANG

Jeg hadde en skikkelig bra dag i går! Etter å ha stått opp på feil bein litt for sent, bedret alt seg når jeg kom meg på champagnefrokost med de fine vennene mine. Det var rett og slett bare smil, kos og hygge hele dagen. Jeg hadde en av de morsomste 17.mai-feiringene jeg noen gang har hatt. Det var bare fest og moro, og jeg savnet ikke pølse- og is-feiringen et sekund i løpet av dagen. Vi danset og festet fra morgen til kveld, og jeg er så glad for at dagen ble som den ble. Jeg klarte til og med å holde ut til kvelden og dro en liten tur på byen. Det er så typisk meg og ikke holde ut hele dagen, men denne gangen gjorde jeg det. Det endte selvfølgelig med at jeg dro hjem tidlig og spiste taco, men jeg er solt av egen innsats altså!  

JEG BÆRER BUNADEN MIN MED STOLTHET

Åh, for en fantastisk dag! I dag feirer vi vårt kjære Norge og friheten vi har fått gjennom grunnloven vår. Jeg er utrolig glad i 17. mai, og det aller beste med denne dagen er at jeg får bruke bunaden min! Det er det kjæreste plagget jeg eier, og jeg er utrolig glad i den. Jeg føler meg sjelden finere enn hva jeg gjør i Vestfold-bunaden min, og jeg bærer den virkelig med stolthet. Jeg gleder meg til å komme meg ut og se alle de fine menneskene som er med på feiringen. Det er så mange flotte bunader rundt omkring, og folk ser generelt ekstra blide og fornøyde ut der de vandrer langs Oslos gater med flagg i hendene. Nei, dette er rett og slett en av de beste dagene i året. Nå skal jeg dra avgårde og møte vennene mine til champagnefrokost på Barcode. Det er alltid superkoselig, og en veldig fin start på feiringen. I dag er jeg ganske mye mer positiv enn hva jeg var i går kveld. Da vurderte jeg å bruke dagen på å sove ut, men nå skjønner jeg ikke hva jeg tenkte på. Jeg elsker 17. mai og det er en av de aller beste dagene i løpet av året! Nå tar jeg med meg proseccoen, drar på frokost og gleder meg til resten av dagen!

VIDEO: VI AVSLØRER HVERANDRES HEMMELIGHETER

Nå har vi endelig gjort ferdig videoen vi spilte inn for et par uker siden. Jeg prøvde å redigere den to ganger og brukte en evighet uten hell, så tok Sofie over jobber og klarte det på ti minutter. Noen er kanskje litt mer tekniske enn andre. Nå er den i hvert fall ferdig. Håper dere liker den!

JEG SAVNER TIDEN DA 17. MAI HANDLET OM IS OG PØLSER

At det er 17. mai allerede i morgen kom faktisk som et lite sjokk på meg. Jeg er overhodet ikke forberedt! Vanligvis pleier jeg å planlegge hårfrisyre, henge opp bunaden, stryke skjorten, handle inn til champagnefrokost og alt som skal gjøre lenge i forveien. Nå sitter jeg her da, og har ikke gjort noen av delene. Heldigvis husket jeg å gå innom polet i lunsjen på jobb, hvis ikke hadde jeg troppet opp uten alkohol til årets festdag.

Egentlig er jeg ikke så glad i denne ungdoms-feiringen av nasjonaldagen vår. Jeg savner den tiden det handlet om å spise is og pølser fra kiosken hjemme på Tjøllingvollen. Vi hadde sekkeløp på gresset, og kjøpte lodd i bodene som var satt opp for anledningen. Vi løp rundt og koste oss, hørte på taler, snakket med kjente og kjære og veivet med flaggene våre. Da vi ble eldre tok vi turen inn til sentrum for å se på russetoget, som forøvrig ble dårligere og dårligere for hvert år. Når kvelden nærmet seg dro vi hjemover, tok av oss bunaden og fant frem grillmat og kaker. Det var bare kos og glede, og det er den følelsen jeg skulle ønske jeg fant tilbake til. Følelsen av ren lykke over å få ta på meg bunaden min, se alle de norske flaggene og feire landet vårt. 

Plutselig var det jeg som gikk i det dårlige russetoget etter å ha drukket to måneder i strekk. Skitten og fortsatt full vandret jeg oppover hovedgata i Larvik omringet av barn og eldre som fikk med seg en kjær 17.mai-tradisjon. Året etter handlet plutselig nasjonaldagen om fest og alkohol. Vi startet grytidlig og drakk oss gjennom dagen. Sånn er det vel blitt nå. Det handler om å feire friheten vår, og det er vel kanskje naturlig at det gjøres gjennom å feste.  Akkurat nå ser jeg egentlig frem til jeg blir voksen med egne barn. Da får jeg kanskje tilbake litt av den følelsen jeg selv hadde med sekkeløp, lodd, pølser og is. 

Ikke misforstå meg. Jeg elsker å kunne feire sammen med vennene mine som jeg er utrolig glad i! Vi har det veldig moro, og 17. mai er en dag jeg setter ekstra pris på å kunne tilbringe med de jeg liker best i hele verden. Vi koser oss og fester, og det er gøy. Det er bare en del av meg som savner gamledager..

DERFOR SENDTE JEG UT ALEKSANDER

I går fikk jeg endelig gjennomført et ønske jeg hadde hatt i flere uker. Jeg hadde som mål å få splittet Aleksander og Martine fordi de var et av de absolutt sterkeste parene der inne. De hadde full tillit til hverandre, og det var absolutt ingen av oss som kunne gått bak noen av de eller fått de til å gå mot hverandre. Det er skummelt for resten av oss i et spill hvor tillit settes høyest og hvor sterke par er din største fiende. Martine var i tillegg min sterkeste konkurrent av jentene der inne fordi hun stod veldig sterkt i gruppen og med partneren sin.

Da jeg fikk utdelt makten til å sende hjem en av guttene var jeg allerede klar på hvem jeg skulle sende ut. Som jeg sa i episoden hadde ikke guttene trengt å holde de forsvarstalene. Det var så vidt jeg hørte etter, for alt jeg tenkte på var at jeg endelig skulle få svekket min sterkeste konkurrent. Det er flere som har ment at det å sende ut Aleksander er det dummeste jeg kunne gjøre, og at dette var noe jeg gjorde fordi jeg var sjalu på Martine. Altså sjalu på hva? At hun stod med Aleks? Jeg hadde aldri et ønske om verken å stå eller spille med han inne på hotellet, så det kan jeg avkrefte med en gang. Det er også utrolig mange som har kommentert at jeg heller burde ha valgt Kevin fordi han var med på å sende ut Sofie. Dette er jeg overhodet ikke enig i, og den dag i dag er jeg fortsatt glad for at jeg valgte som jeg gjorde. Aleksander var en gutt ingen andre enn Martine kunne spille på. Hvis jeg noen gang skulle havne i fare ville ikke han være et alternativ, mens det ville både Petter, Kevin og Morten være. Derfor var det enkelt å utelukke Kevin fra den diskusjonen, selv om en liten del av meg ønsket å hevne meg på han.

Det jeg gjorde i denne episoden var å tenke taktisk. Jeg kunne tenkt kortsiktig og med det valgt å ta hevn på Kevin for å ha vært med på å sende ut Sofie, men det valgte jeg å ikke gjøre. Jeg tenkte på meg selv, og jeg tenkte på hvordan jeg ville komme meg lengst mulig i spillet. 

DETTE FIKK DU IKKE SE PÅ TV

❤ HENOTE OG JEG VAR VELDIG GODE VENNER... Det er flere som har vært skeptisk til at jeg liksom var så nær Henote der inne fordi det ikke synes på tv. Henote var en av mine absolutt nærmeste inne på Paradise Hotel. Det tok litt tid før vi fant hverandre, men da vi endelig gjorde det hang vi masse sammen. Hun var den jeg gikk til for å snakke om det var noe, og sammen med Sofie var hun min bestevenninne på hotellet. Vi gjorde så utrolig mye rart og morsomt sammen. I Mr. og Miss Paradise-uken hadde hun blant annet "sexy-kurs" med meg, haha. Jeg trengte hjelp til dansedelen av konkurransen, så da gikk jeg til henne i et desperat forsøk på å lære meg noen sexy dansemoves. 

❤ MORTEN OG JEG LIKTE IKKE HVERANDRE... Det to veldig lang tid før Morten og jeg ble venner og begynte å like hverandre. Han synes jeg var kjedelig, og jeg tenkte egentlig det samme som han. Jeg tror ikke vi hadde en ordentlig samtale før i uke fire eller noe sånt, bortsett fra den gangen han ville komme bak meg i uke to. Da vi begynte å spille med han ble vi bedre kjent, og etter hvert skjønte vi at vi egentlig var ganske morsomme begge to. Nå er vi veldig gode venner, så det er litt morsomt at vi brukte å lang tid på å bli kjent. 

❤ VI HADDE TO HELT CRAZY FESTER I VIKING-UKA... Jeg ble nesten skuffet over hvor lite de tok med fra festene i uke åtte. Dette var uken med viking-tema, og det var noe som skjedde med hele gjengen i det vi fikk på oss de kostymene. Det ble spilt skikkelig "viking-musikk", lyset ble dempet, vi hadde store mugger med drikke og danset rundt som gale. På slutten av den ene festen stod folk og kastet kjøttstykker rundt i loungen, gned de i ansiktet og var helt gale! Det var så mye moro som skjedde på disse festene, og det er litt kjedelig at det ikke kom bedre frem.  

❤ VI HADDE KRIG I BASSENGET... Etter hvert som ukene gikk trengte vi å finne på nye ting for å få tiden på dagen til å gå. I uke åtte fikk vi en gummibåt og Sofie og jeg endte opp med å krige om denne i bassenget med Kevin og Morten. Det var kjempegøy! Vi lekte som barn alle fire, og som de vinnerskallene vi er skulle ingen gi seg. Sofie og jeg var så rare den dagen der. Vi gikk inn på rommet til Grunde og Henote hvor vi fant noe vi trodde var søppel. Dette brukte vi som hodepynt, og sammen med tepper brukt som kappe snek vi oss ut i bassenget og hadde latterkrampe hele veien bort til bryggen før vi ble oppdaget. Jeg tror ingen skjønte het hva vi drev med, men moro var det uansett! Jeg tror vi skulle være superhelter eller noe sånt. 

❤ PETTER OG JEG KOSTE MASSE... Det har jo vært litt snakk om at stakkars Petter aldri får noe kos. Han ønsket seg lenge en partner han kunne kose med, og den uken han byttet meg ut hadde vi faktisk begynt å kose litt. Altså, her snakker vi om å ligge inntil hverandre og stryke litt på armen eller ryggen ,hehe. Det var ikke så mye mer enn det, men dette gjorde vi på solsengene, mens vi måtte være på rommet før seremonier, i loungen mens vi ventet på brev og da vi skulle legge oss. Det er litt gøy at det omtrent ikke har blitt vist i det hele tatt. 

DETTE ER VELDIG MEG
Jakke H&M // Veske BIKBOK // Genser H&M // Bukse BIKBOK // Sko Nike

Dette er et veldig typisk meg-antrekk. Nøytrale basisfarger, sorte vide bukser og en deilig genser. Jeg er veldig glad i farger som sort og grått, og ender alt for ofte opp i det samme. Den basic-stilen er noe jeg pleier å gå for, både til hverdags og fest. Det er sjeldent jeg bruker fargerike klær og masse tilbehør, men det skjer en gang innimellom. Ellers går det mye i antrekk som dette. Denne jakken er faktisk favoritt-jakken min. Jeg er skikkelig glad i den. Den kan brukes til omtrent alt. Hverdag, fest og chill, helt perfekt!
 

SEX, YOUTUBE OG PARADISE HOTEL

Her kommer svarene på alle spørsmål jeg fikk i kommentarfeltet i løpet av forrige uke! Håper dere får svar på det dere lurer på ❤

Kan ikkje du og Sofie Caroline lage en youtube kanal ilag?

Kanskje etter hvert, men akkurat nå er det nok med bloggen for min del. Jeg er skikkelig dårlig på å redigere videoer, men muligens etter hvert!

Føler du noen ganger at du og din gjeng på hotellet ble klippet til og gjort om litt på måten de visste det frem på tven?

Ja, kanskje til tider. De som klipper programmet velger jo akkurat hva de vil ha med og ikke, og med det hvordan de vil fremstille ting. Det er stadig kun to setninger av en lang samtale blir tatt med, og da kommer ofte bare ett perspektiv og en mening frem. For eksempel så klippet de bort hele samtalen vi hadde med Soph da hun kom ned i bungalowen uken hun røk, men samtidig forstår jeg hvorfor de gjør dette. Det skal lages tv og de vil fortelle en historie med programmet. Dette er noe jeg var klar over, men selvfølgelig reagerer jeg på det når ting blir fremstilt på en helt annen måte enn hvordan det egentlig var. 

Kan du ha en spørsmålrunde med Petter?

Jeg kan høre med han om han er gira ❤

Har du ikke kontakt med Joakim? Syns det virket som du ikke likte han...

Jeg har ikke noe særlig kontakt med han, nei. Det er ikke det at jeg ikke liker han, for han er en skikkelig hyggelig og snill gutt, men vi klikket ikke helt. Det er ikke alle man kommer kjempegodt overens med, og han er dessverre en av de jeg har minst kontakt med nå i etterkant. 

Hvilken skole studerte du journalistikk? Er du fornøyd med studiet der? 

Jeg studerte på Høyskolen Kristiania her i Oslo. Det var helt ok, men generelt synes jeg foreleserne var veldig flinke og engasjerte. Det var selvfølgelig noen unntak, og noen emner som ikke var like morsomme, men slik er det med alle studier. 

Hva syns du om at Sofie prøvde å kaste deg under bussen i forrige uke? Da hun sa at du var den eneste grunnen til at hun løp rundt som hun gjorde.

Jeg begynte å le da jeg så det, for det visste jeg ikke at hun hadde sagt! Det er ikke noe stress nå, og det hun sa stemmer ganske godt. Det var ingen som så på meg som en spiller eller en trussel fordi jeg holdt en lav profil og holdt meg i bakgrunnen hennes. Hun var den som løp rundt og ordnet det slik at ting vi planla og kom frem til sammen ble gjennomført, så det stemmer ganske greit at hun løp mye rundt for min del. 

Har ikke sett eller hørt noe til Petter på bloggen din. Henger ikke han med dere?

Jeg ser Petter flere ganger i uken. Han er ofte på besøk her, men han henger ikke så mye med oss når vi finner på ting kanskje. Han er mye ute og ruller, mens vi andre kanskje gjør andre ting. 

Hvor er den svarte/mørkeblå jumpsuiten med glitter fra? SÅ fin :-)

Tusen takk ❤ Den er fra H&M. 

Tenkte du kanskje ble overrasket over den planen som alle la bak ryggen deres? Virka jo som at dere trodde dere hadde full kontroll, og episoden viste jo det motsatte. Var det ikke overraskende å se hvor mange som var på "den andre siden"?

Vi deltagere hadde snakket om det meste på forhånd, så jeg ble ikke veldig overrasket nå. Da jeg fant ut hvor mange som hadde vært med på det ble jeg veldig overrasket og skuffet. Skrev et lenger innlegg om dette HER

Bor ikke Kevin hos deg?

Kevin bos hos oss når han er i Oslo, så han bodde her mens Sofie og Morten var i Roma, ja. 

Har du kontakt med Petter?

Jeg har veldig god kontakt med Petter, og han er en av de jeg står nærmest i dag ❤

Hvordan får du puppene til å Holde seg så fint på plass da?? Tenker jeg aldri kan gå med sånn topp.

Jeg har ganske små pupper så de pleier å holde seg på plass. Her har jeg strammet stroppene på bodyen skikkelig, haha. 

Hadde du sex med Petter i dagens episode? (mandag forrige uke)

Nei, vi hadde IKKE sex. Det var kun klining. Jeg har skrevet mer om dette HER

Hvorfor klapper du heeele tiden på paradise? :)

Godt spørsmål! Det er en (u)vane jeg har, som jeg gjør hele tiden til vanlig også. 

SELVMEDLIDENHETEN ER PÅ TOPP

Dette har virkelig vært en av de hardeste dagene på lenge! Jeg har ligget rett ut med tidenes hodepine og kvalme, men det kan jeg rett og slett takke meg selv for. Her er selvmedlidenheten på topp kan du si. Jeg husker ikke sist jeg var så dårlig etter å ha vært ute. Vanligvis pleier jeg å fungere ganske greit, men i dag kom jeg meg  ikke opp av sengen før kvart på fem, haha. Da kom jeg på at jeg klarte å tråkke over i går, så på toppen av det hele er ankelen min vond og hoven. Så det er min dag, da.

Jeg hadde det heldigvis veldig moro i går, så det er kanskje verdt litt kvalme i dag. Vi feiret en av mine bestevenninner, Emilie! Hun ble 23 år i dag, så noen av oss jentene dro ut sammen i går for å feire henne. Vi hadde det faktisk skikkelig moro. Det er en av de beste kveldene jeg har hatt ute på lenge. Jeg kjenner at det er deilig å variere utestedene litt. Det var en periode vi kun var på Nox, og da ble jeg veldig lei fordi det ble på en måte det samme hver helg. I går dro vi på Taket på Steen&Strøm, og det var rett og slett skikkelig gøy!

DE BESTE MINNENE FRA PARADISEDette er noen av favoritt-bildene mine fra Paradise så langt. Bak disse er det utrolig mange gode, fine og sterke minner som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg klarer ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg fikk være med på dette med akkurat disse menneskene. Vi har hatt det skikkelig gøy! Selv om forrige uke var utrolig trist da Sofie måtte sjekke ut, sitter jeg omtrent bare igjen med gode minner fra oppholdet mitt. 

JEG SKULLE FLYTTE TIL DEN ANDRE SIDEN AV JORDEN

Jeg har visst at jeg ønsker å bli journalist siden starten av ungdomsskolen. Det er mange grunner til det, men hovedgrunnen er miksen av samfunnsinteresse og kjærlighet til det å skrive. Jeg er er nysgjerrig, engasjert og bestemt person som elsker å skrive så hva passer vel bedre enn å bli journalist? Eventuelt blogger, det er jo kjempegøy det også!

Tidligere har jeg lekt litt med tanken på å studere i utlandet. Jeg søkte på et universitet i London i løpet av friåret mitt. og det var like før jeg satt meg på flyet for å bosette meg i den engelske hovedstaden. I løpet av sommeren feiget jeg ut, og flyttet til den ganske mye mindre og tryggere byen Oslo som bare var en nitti minutters kjøretur fra mamma og pappa. Det var greit det, og etter hvert begynte jeg på en bachelor i journalistikk.

Jeg trivdes med studiet, men jeg likte ikke livet mitt generelt. Alt var kjedelig og jeg var så stuck i rutinene mine at jeg holdt på å legge meg under dyna og bli der. Det var skole med alt det innebærer, 70% jobb, trening og venner. All day every day. Jeg gjorde sjelden noe moro, og jeg var dritt lei av grå, kjedelige Oslo hvor man etter to måneder har opplevd det meste man kan oppleve. Det lå nok mer bak det hele, men jeg trengte noe nytt. Jeg ville oppleve noe mer, noe annerledes og starte et nytt liv et helt annet sted.

Plutselig hadde jeg søkt et studie ved universitetet på Sunshine Coast i Australia, og før jeg visste ordet av det skulle jeg flytte til andre siden av jorden for å ta de to siste årene av studiet mitt der. Jeg har aldri vært så klar for noe i hele mitt liv, og det å kunne si "jeg flytter til Australia" var så moro! Vanligvis ville jeg freaket totalt ut når det nærmet seg, men jeg var helt rolig og ble mer og mer glad for hver dag som gikk. Leilighet var i orden. Jeg skulle bo på campus i en leilighet med tre andre studenter som jeg ikke ante hvem var, men det stresset meg ikke i det hele tatt. Det er jo bare moro! Flybilletter var bestilt, depositum betalt og jeg var allerede i gang med å finne noen som kunne overta leiligheten min. Så skjedde det noe som gjorde at alt gikk i vasken to korte måneder før jeg skulle flytte.

Det var helt jævlig, og jeg har aldri grått så mye i hele mitt liv. Jeg skulle endelig gjøre noe ordentlig med livet mitt, komme meg bort og oppleve noe nytt så da jeg ikke fikk dratt allikevel var jeg så utrolig langt nede. Jeg ringte til mamma og pappa og gråt ut sjela mi i flere timer. Jeg pleier aldri å snakke om følelser og jeg hater å vise at jeg er lei meg, så det å ringe de og gråte er noe jeg aldri vanligvis ville gjort, men det var det eneste jeg klarte. Det fantes ingen løsning på problemet, så i tåken av skuffelse sendte jeg en søknad til Paradise Hotel, og plutselig satt jeg på flyet til Mexico i stede.

Nå er jeg faktisk glad for at alt gikk som det gikk, for den opplevelsen jeg sitter igjen med nå ville jeg aldri vært foruten! Jeg hadde antakeligvis aldri møtt alle disse fine menneskene jeg har blitt så glad i, flyttet inn med Sofie, fått denne kanalen hvor jeg kan kommunisere budskapet mitt ut til så mange eller vært med på en reality-serie. Kanskje det er sant det som sies om at det er en mening med alt. Det løste seg denne gangen, og jeg er fortsatt innstilt på å ta resten av bacheloren min i Australia når jeg skal begynne å studere igjen. 

GOD SAMVITTIGHET

Jeg hadde en skikkelig produktiv dag i går, og jeg er veldig fornøyd med egen innsats. Det er så ofte jeg legger masse planer og lager to do-lister som jeg ikke klarer å fullføre. I går gikk det helt supert, og jeg endte opp med å sette meg ned i sofaen rett over elleve med kjempegod samvittighet. Jeg dro rett på trening etter jobb og kjørte en skikkelig deilig intervall-økt på mølla. Jeg merker nå hvor mye jeg har savnet treningen. Mestringsfølelsen og energien det gir meg kan ikke hentes fra så mange andre steder. Det ga meg faktisk nok energi til at jeg dro rett hjem og vasket hele leiligheten, gikk en lang tur med Celine og ble kvitt alt av rot i leiligheten! Nå er det rent og pent til Sofie kommer hjem fra Roma-turen sin.

Nå skal jeg som vanlig på jobb. Gjør jeg annet? Nei, ikke så mye. Jeg er egentlig satt opp hver eneste arbeidsdag i mai, men jeg klarte å ordne meg fri neste helg for da skal Sofie og jeg på en liten tur! Jeg gleder meg skikkelig. Hun er ikke ferdig med sin nåværende reise før hun begynner å planlegge neste, haha. Denne reisen blir ikke fullt så eksotisk, men jeg ser ordentlig frem til å komme meg bort fra hverdagen og gjøre noe litt annerledes.  


 

MITT FORHOLD TIL SMINKE

Dette temaet er av en eller annen grunn veldig interessant for mange. Både gutter, jenter, gamle, unge og generelt veldig mange har en mening om noe så simpelt som sminke. Jeg har fått spørsmål om hvor mye sminke jeg bruker, hvordan jeg føler det er å gå uten sminke, og til og med hvorfor jeg bruker så mye sminke.

Jeg har alltid hatt et veldig avslappet forhold til sminke. Det var ikke før på slutten av ungdomsskolen jeg begynte å sminke meg litt. På dette tidspunktet var det vel snakk om litt mascara og foundation om jeg husker rett. Det var ikke slik at jeg sminket meg hver dag, men innimellom og om jeg skulle i bursdag eller noe annet litt utenom det vanlige. Helt siden jeg begynte med sminke har jeg synes at sminke er helt greit. Det er ikke veldig morsomt, men heller ikke så kjedelig at jeg ikke gidder å bruke noe tid på det. Sminke er ikke noe jeg interesserer meg for, men jeg skal innrømme at jeg synes det er veldig morsommere nå enn før! Jeg har begynt å bruke litt mer sminke, og sminker meg annerledes enn hav jeg gjorde før. Contouring var noe Kim Kardashian drev med, og for min del holdt det med litt maskara, foundation og pudder pluss eventuelt litt eyeliner om jeg skulle ut. Nå bruker jeg mer tid, og flere produkter enn tidligere og jeg synes faktisk det er litt morsomt!

Forholdet mitt til sminke er omtrent som før. Jeg kan godt gå uten, og jeg har sminkefrie dager flere ganger i uken. Før kunne det gå flere uker uten at jeg brukte sminke i hverdagen, men nå er det vel heller motsatt, men det er rett og slett på grunn av bloggen. Når jeg tar bloggbilder vil jeg som regel se best mulig ut og da kommer sminkemasken min på. Hadde det ikke vært for bloggen ville jeg nok gått mer uten sminke.

Selv om jeg bruker sminke oftere enn før er det ikke fordi jeg føler meg verre uten, eller fordi jeg føler at jeg må sminke meg. Det har blitt noe jeg synes er gøy, og det er mer «nødvendig» i hverdagen nå enn før om man kan si det på den måten. Jeg synes egentlig ikke at andres sminkebruk er noe andre skal legge seg for mye opp i. Det er en grunn til at en bruker så mye eller lite sminke som man gjør, og det er faktisk opp til en selv. Gjør det du føler deg komfortabel med, men jeg vil gi dere et lite tips! Prøv noen sminkefrie dager innimellom. Det er uavnt i starten, men etter hvert blir du vant med det og da er det skikkelig digg!

DATE NIGHT

Noen ganger blir jeg skikkelig oppgitt av meg selv. I går skulle jeg egentlig ut en liten tur med Rebecca og Henote. Jeg hadde sminket meg klar, tatt på meg et passende dra ut-antrekk og var egentlig helt klar. Plutselig endte jeg opp i sofaen med Sex and The City rullende over tv-skjermen og iskrem-boksen stående foran meg. Jeg droppet hele greia, og dro på meg hettegenseren i stede. Åh, jeg er så håpløs noen ganger. Det er dessverre litt typisk meg å trekke meg i siste liten fordi jeg ikke gidder allikevel. Det er en skikkelig dårlig uvane, og jeg må virkelig ta meg sammen. Samtidig kjenner jeg at det var greit denne gangen. Jeg var ganske sliten, og det å dra ut dagen før jobb er veldig lite ideelt. 

I kveld skal jeg ha en skikkelig Andrea-kveld. Jeg skal ikke sosialisere meg i det hele tatt, men bruke kvelden på å slappe av og ordne litt i leiligheten. Det er virkelig på tide med en skikkelig vask her, så det står på kveldens agenda sammen med en treningsøkt. Det skal bli så deilig å få det rent og pent her! Når jeg har vasket ferdig skal jeg ta på meg koseklærne, tenne masse lys og skjære opp litt frukt før jeg setter på en film med Celine i armkroken. Hun er min date for kvelden, og det er så koselig å være hundepasser! Jeg tror kanskje hun er litt småsur fordi jeg jobber hele tiden og aldri er hjemme, men i kveld skal hun få masse kose og kjærlighet!


 

BESTEJENTA MÅTTE SJEKKE UT

Jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne dette innlegget. Dette var definitivt min aller verste dag inne på hotellet så langt. Sofie måtte sjekke ut i kveldens episode etter å ha blitt offer for en vel gjennomført plan, og derav blitt sendt ut av president Teele.

Denne uken har vært veldig kaotisk. Vi trodde lenge at vi hadde full kontroll, og at vi kunne stole på våre nærmeste der inne. Det viste seg ganske klart i gårsdagens episode at vi ikke kunne stole på noen av dem. Kevin som vi spilte med fra dag en, som var en av våre aller nærmeste inne på hotellet gikk mot oss og var utrolig nok med på å sende ut Sofie. Det er noe jeg aldri kunne forestilt meg at han ville gjøre. De to var par-goals der inne, og det at han var med på dette var definitivt det som overrasket og såret mest.

Det at Sofie ble sendt hjem var rett og slett helt forferdelig. Hun var min absolutt nærmeste inne på hotellet, og den eneste jeg følte at jeg alltid hadde hundre prosent med meg. Sofie var den jeg stolte fullt og helt på der inne, og som dere har skjønt ble vi veldig gode venninner. Vi hadde så mye moro, og kunne være helt ærlige med hverandre uansett om det gjaldt Paradise Hotel eller ting hjemme. Det at hun nå måtte dra fra meg var så trist. Jeg følte meg så utrolig alene da hun dro og jeg skjønte at alle de andre jentene hadde vært med på å sende henne ut.

Nå står jeg på en måte alene, og det er ikke hyggelig i det hele tatt. De fire andre ble veldig close den uken som gikk, og jeg forstod nå at de spilte sammen. Jeg følte at jeg ikke hadde noen da Sofie dro, selv om de andre jentene var flinke til å ta vare på meg den kvelden. Henote var en av mine aller, aller nærmeste der inne og det var som om jeg hadde mistet både henne og Sofie på samme dag da jeg skjønte at hun hadde vært med på dette. Det gjorde det hele veldig mye verre. 

Herregud, vi skulle jo stå i en finale mot hverandre! Hva skjedde? Jeg begynte faktisk å gråte da jeg så episoden, rett og slett fordi det å se det igjen var veldig trist. Det å bli sviktet der inne er så ille, fordi de menneskene der er alt du har. Verden utenfor eksisterer rett og slett ikke. Dette var faktisk det verste som kunne skje meg der inne på dette tidspunktet.

Ååååh. Paradise Hotel uten Sofie og Andrea som styrer sammen, hva er vel det?

DETTE MÅ JEG HA I KJØLESKAPET

Det er noen ting jeg alltid må ha i mat- og kjøleskapet. Dette er ting jeg trenger til det aller meste jeg pleier å spise. Jeg er for eksempel veldig glad i havregryn, og kan spise det som grøt eller med melk og bær på. Det er supergodt, og jeg har alltid en backup-pose med havregryn i skapet så jeg aldri går tom. Jeg spiser generelt sunn, normal mat til de fleste måltider. Hvis jeg har slikt tilgjengelig blir det sjelden til at jeg må gå innom butikken på vei hjem fra jobb for å handle når jeg er sulten og sliten, så unngår jeg å raske med meg en sjokolade og spise den på vei hjem. 

Jeg har alltid havregryn og knekkebrød tilgjengelig i skapet. I tillegg er jeg helt avhengig av Cottage Cheese som jeg bruker i havregrøt, på brødskiven eller rett i en skål med bær på toppen. Kjempegodt! Melk, leverpostei, kremost og yoghurt er også faste matvarer i kjøleskapet mitt. Jeg er også veldig glad i å kjøpe inn litt frukt som jeg kan kose meg med alene eller i tillegg til en kjedelig knekkebrød-lunsj!

Hva må du ha i ditt kjøleskap?

JEG SETTER PRIS PÅ DET GODE FORHOLDET VI HAR

God morgen ❤

I dag har jeg senvakt på jobb, men jeg har masse jeg må ordne før den tid. Jeg må si at jeg hadde ekstremt lite lyst til å stå opp da vekkerklokken ringte i dag tidlig. Kvelden i går ble alt for sen, men sånn blir det fort når det er koselig. Jeg hadde en veldig fin dag i går, og fikk besøk av Henote etter jobb. Vi lagde taco og bare hang sammen. I tillegg bor Kevin hos oss når han er i Oslo, så han, André og en venninne av Kevin var her en liten stund med oss før de dro ut en tur. Det var superkoselig! Det er så fint å ha så mange samlet i Oslo, og jeg setter skikkelig stor pris på at mange av oss fortsatt har bevart det gode forholdet og holder kontakten. Leiligheten vår har blitt et slags møtested, og det er både hyggelig og litt slitsomt til tider. Mest hyggelig da.

Nå må jeg faktisk komme meg avgårde. Trening, nøkkelerstatning og vasking står på planen før jeg drar på jobb klokken tolv så her gjelder det å være effektiv. Håper alle dere fine lesere får en kjempefin torsdag! 

MEAN GIRLS?

Akkurat nå renner det inn med kommentarer her på bloggen om hvor forferdelig Sofie og jeg oppfører oss på Paradise denne uken. Det er flere som mener at vi mobber andre og prøver å manipulere alle rundt oss. 

Når sant skal sier så stemmer det godt at vi prøvde å manipulere andre rundt oss. Det gjorde de aller fleste på hotellet fordi ved å få andre til å gjøre som en selv vil bevarer man kontrollen, og med det kan man komme lengst mulig. Jeg skal ikke si noe i mot at vi er manipulerende, det er noe av det som tok oss såpass langt i spillet som det har gjort til nå. Vi er faktisk med på Paradise Hotel som handler om å overleve lengst mulig, og med det spille spillet. Ja, det er mange måter å spille på, men så langt har dette fungert bra og det er faktisk ikke noe jeg vil unnskylde. 

Det jeg derimot skal legge meg flat på er hvordan jeg snakker om Ida i dagens episode. Jeg kaller henne bitchy og baksnakker henne rett og slett til flere av de andre deltakerne, og det er ikke noe hyggelig i det hele tatt. Det var riktignok en situasjon som utløste dette, men det er uansett ikke greit å snakke slik om andre mennesker. Jeg tok faktisk en prat med Ida inne på hotellet og unnskyldte oppførselen min. 

Det jeg reagerer på er at jeg får kommentarer om at Sofie og jeg driver med mobbing. Mobbing er veldig alvorlig, og et sterkt ord å bruke. Mobbing blir faktisk beskrevet som gjentatt negativ eller ondsinnet atferd fra en eller flere rettet mot en person som har vansker for å forsvare seg, eller gjentatt erting over lengre tid. Det å snakke stygt om noen, som jeg dessverre gjorde om Ida, én gang er ikke mobbing. Det er absolutt ikke greit, men det er heller ikke mobbing.

Jeg kan si meg enig i at vi håndterer situasjonen vi nå har havnet i på en dårlig måte. Vi endte opp i en overraskende og uvant posisjon, og stresset tok antakeligvis overhånd. Det er ingen unnskyldning, men jeg vil si at dette er min forklaring på hvorfor vi begge plutselig ble "fæle mennesker". MIN FAVORITT - PRO WHITENING

REKLAME

Jeg har alltid hatt ganske hvite tenner, men de siste årene har jeg blitt avhengig av kaffe. Vi vet alle hva kaffe kan gjøre med et hvitt smil, og jeg ville begynne å opprettholde fargen på tennene ved å prøve tannbleking. Jeg hadde hørt mye bra om ProWhitening, og endte opp med å prøve dette. Jeg ble fornøyd, og nå skal jeg fortelle dere hvorfor!

ProWhitening har blitt veldig populært i Norge på kort tid, og det kan være fordi de både gir resultat og det er enkelt å bruke! En pakke inneholder 14 stripspakker som tilsvarer to ukers behandling. Du skal altså bruke en pakke tannblekingsstrips hver dag til du oppnår ønsket resultat du kan så vedlikeholde ved å ta 2-3 behandlinger i uken. Om du har misfarging og lignende vil du se resultat etter kort tid. Pakken inneholder en strips for tennene oppe som er litt lenger, og en for tennene nede som er kortere. 

Det er veldig enkelt å bruke ProWhitening. Det første du gjør er å åpne pakken, tørk deretter av tennene og påfør den lengste stripsen på tennene oppe og den korte stripsen på tennene nede. Vent i 30 minutter før du tar av stripsene, så kan du børste bort det som blir igjen av eventuell gele på tennene med en myk børste. Alt dette er nøye forklart i bruksanvisningen som følger med i pakken, men hvis du allikevel har spørsmål kan du ta kontakt med kundeservicen til ProWhitening som kan svare på alt du lurer på. Dette er superenkelt og tar kort tid. Gjør det rett før du skal legge deg, eller mens du sminker deg på morgenen! Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å bruke ProWhitening, og jeg har alltid en pakke liggende i sminkebordet. Noen ganger tar jeg det før jeg skal ut på byen, bare for å føle at jeg er litt freshere enn vanlig! Nå kan du også få prøve ProWhitening. Akkurat nå har de tilbud på deres 4-ukers behandling, som er deres aller mest populære, til kun 699,- (tidligere 799,-). I tillegg får du 50,- i ekstra rabatt ved å bruke rabattkoden ANDREA50. Denne gjelder til og med 17. mai så her gjelder det å være raskt ute! Du finner tilbudet HER

JEG BLE SKUFFET OVER JENTENE I ALLIANSEN MIN

Det skjer så mye på Paradise Hotel akkurat nå! Endelig får dere dramaet og intrigene dere har ønsket så lenge. Sofie og jeg blir jo lurt trill rundt av vår egen allianse. Jeg har fått litt spørsmål om hvordan jeg har reagert på det som kommer frem i de første episodene av denne uken. De fleste av oss deltakere har snakket sammen om hva vi gjorde inne på hotellet, hvilke avgjørelser vi var med på og mye spill som ikke nødvendigvis kom frem der inne. Jeg var derfor veldig forberedt på det som har kommet frem i episodene så langt. Hadde jeg ikke visst om dette på forhånd hadde jeg blitt skikkelig sjokkert over hvordan de snakker om oss, og hvor hardt de jobber for å svekke oss. Jeg ble veldig skuffet, selvfølgelig. Både Sofie og jeg jobbet hardt for å bevare "våre" inne på hotellet, og Henote og Lunde var en del av de. Vi hadde mye å gjøre med at André valgte Henote over Martine i uke fem, at Lunde fikk fredning samme uke, at Henote sendte ut Isabelle i stede for Teele og det var vi som valgte å gi Henote låsning til Grunde fordi hun ikke følte seg trygg på sin egen partner. At de nå prøver å spille oss ut er forståelig, men at de er så kalde når de snakker om det er overraskende. Den eneste som viser følelser og synes det er tungt å gå bak ryggen vår er Henote...

Vi prøvde hele tiden å påvirke andre til å gjøre som vi ville, selvfølgelig gjorde vi det! Paradise Hotel er tross alt et spill og vi ville komme så langt som mulig sammen. I tillegg var vi utrolig gode på å få det akkurat som vi ønsket! De andre starterjentene røk en etter en de første ukene, mens vi har holdt oss der inne og fått det akkurat som vi vil. Så får vi se om vi fortsatt er like gode på å spille spillet som det vi har vært de første åtte ukene! 
 

 

JEG KLAPPER I HENDENE SOM EN SELUNGE

Jeg er fullstendig klar over at mange irriterer seg over klappingen min. Altså, at det er så utrolig irriterende forstår jeg ikke helt, men greit jeg kan se det litt. Det vi alle kan være enige om er at det er en veldig merkelig greie jeg driver med. Jeg klapper i hendene som en selunge. Hvorfor?

Av en eller annen grunn klapper jeg i hendene når jeg blir glad. Det blir bare til at jeg får et lite lykkerus som kommer til live gjennom litt klapping. Jeg tror dessverre det hele begynte da jeg så Zach and Cody's Suite life. Husker dere den bortskjemte tenåringsjenta som var datteren til eieren av hotellet? London Tipton tror jeg hun het i serien. Hun holdt på meg sånn irriterende klapping som jeg driver med, og jeg tror dessverre det var på denne tiden jeg begynte med det. Da jeg var yngre var jeg ekstremt lett påvirkelig og la til meg alt mulig rart som folk rundt meg gjorde. Dette ble en av de tingene. 

Jeg har faktisk prøvd å slutte flere ganger, og de stakkars vennene mine har irritert seg i årevis. Det går bare ikke. Jeg vet ikke hvorfor, men sånn helt seriøst. Vennene mine har klart å leve med det i såpass mange år at dere bør klare å holde ut til min tid på Paradise Hotel er over. 

 

NAKENBADING OG SENGEKOS

What the hell happend last night? Det er hva jeg tenkte da jeg våknet opp i Mexico etter festen dere fikk se i gårsdagens episode. Jeg hadde vage minner av hva som hadde skjedd kvelden før, og det var ikke lite. Fylleangsten tok meg med en gang jeg åpnet øynene. Se for deg at du våkner opp i sengen din hjemme med fylleangst. Ille, ikke sant? Så dere kan jo tenke dere hvordan det er å våkne opp med fylleangst i Mexico når du vet at alt du har gjort er filmet og muligens blir vist på TV hjemme i Norge! Hei, angsten

Heldigvis er ting ofte ikke så ille som det man forestiller seg, og jeg hadde nok bygd opp gårsdagens episode litt verre enn hva den egentlig var. Hvis jeg skal være helt ærlig så er det å hoppe ut i bassenget i bare trusa ikke så veldig ille, og litt klining er vel bare hyggelig. Den sengekosen kunne jeg derimot vært foruten. Det var virkelig ikke planen, og jeg skjønner ikke helt hva som skjedde. Hvordan endte jeg opp med å ligge og kline med Petter i sengen liksom? Petter som egentlig er så langt inne i friendzone som man kan komme, haha. Ikke misforstå meg, han er en kjempefin gutt! Jeg bare ser ikke på han på den måten, så det ble rett og slett veldig rart. Jeg har hatt angst for dette helt siden det skjedde, så nå er jeg egentlig bare glad det er over. Bare sånn for å oppklare: Nei, vi hadde ikke sex og det skjedde ikke noe mer enn litt klining. Sånn, da legger vi den død. 

Nå gjenstår det bare å se hva som skjer resten av uken. Det er presidentvalg, og noen av jentene begynner å legge skumle planer... Klarer de å kuppe valget?Fortsetter jeg med nakenbading og sengekos? Hvem blir president og hvem ryker på torsdag? Dere må følge med, for nå begynner det virkelig å skje ting!

HAR JEG FÅTT ET NYTT SYN PÅ NOEN AV DELTAKERNE?

Her kommer den siste delen med svar på spørsmålene fra spørsmålsrunden! Håper dere fikk svar på litt av det dere lurte på ❤

Er du 94 eller 95?:)

Jeg er 94!

Hvem av deltakerne har du fått et nytt syn på når dere har kommet ut av hotellet? Er det noen av de som har "en" personlighet på innsiden av hotellet og en på utsiden? Isåfall hvem?

Jeg har vel ikke fått et nytt syn på noen av de, nei og føler at alle ga et rett inntrykk av seg selv inne på hotellet.

Hvor setter du på vipper?

Hos Zelia på Beautystop Trodnheim ❤

Kan du fortelle noe om oppveksten din?

Jeg vokste opp på en liten gård i Larvik hvor vi hadde masse søte dyr, og det var veldig koselig. Der bodde jeg til slutten va barneskolen tror jeg, så flyttet vi i et hus nærmere skolen. Jeg hadde generelt en fin oppvekst, og har mange gode minner, særlig fra tiden på gården. Jeg har en lillesøster som er to år yngre enn meg, og vi kranglet masse da vi var små! De siste årene har vi kommet nærmere hverandre, og det er veldig koselig ❤

Hvor er du fra?

Jeg er fra Larvik, og for de som er enda bedre kjent så er jeg fra Tjølling.

Hvilket stjernetegn er du? :)

Skorpion

Har du noen dyr? :)

Ikke her i Oslo, nei, men hjemme hos mamma har vi en kjempesøt katt som heter Miss ❤ Jeg har hatt veldig mange dyr oppgjennom, og det er noe jeg føler jeg må ha! Elsker dyr!

Røyker eller snuser du?

Nei, det gjør jeg ikke og det er jeg veldig stolt av!

Var kameraene på 24/7? Eller var de helt av om natten?

Kameraene er på 24/7, og de skrus aldri av.

Har du tatovering?

Nei, ikke en eneste en.

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 26. oktober ❤ Jeg elsker bursdag!

Hvor på Island er du fra? Og kan du lage et lite innlegg opp igjennom årene dine? Har du et godt forhold til Island?

Jeg er ikke fra Island, men pappaen min er så jeg har aldri bodd der. Han er fra et sted som heter Mosfellsbær som ligger like utenfor hovedstaden Reykjavik. Jeg elsker Island, og har skrevet et innlegg om det som dere kan lese HER.

 

JEG BLIR FORLATT

Ny uke og nye muligheter! For min del innebærer den nye uken seks fulle arbeidsdager, så det er fullt program hver dag. Jeg er litt spent på å se hvor lenge jeg klarer å holde på sånn som dette. Jeg har aldri hatt så lite tid til over så jeg har nå om dagen, og det er på en måte litt deilig samtidig som det er slitsomt. Det å være sosial blir veldig enkelt når man har en roomie, og vi har besøk nesten hele tiden.

Nå blir jeg faktisk forlatt alene hjemme nesten hele uken. Sofie og Morten skal seriøst etterlate meg her mens de setter seg på flyet til Roma! Gjett om jeg er sjalu da. Roma liksom! Jeg må skaffe meg en loverboy så jeg også kan dra på romantiske turer rundt omkring i Europa. Heldigvis har jeg Celine da, hunden til Sofie. Jeg blir hundepasser her hjemme, mens de koser seg med parmapizza i Italia. Grei deal. 

DETTE LIGNER IKKE MEG

Jeg var helt utslått etter den lange dagen jeg hadde i går. Først våknet jeg såvidt i halv elleve tiden, før jeg sloknet igjen og våknet av at Sofie og Morten stod foran sengen min og lo av meg. Da var klokken halv to! For de som kjenner meg vet det hvor sykt dette er. Jeg er egentlig en skikkelig morgenfugl, og kan faktisk ikke huske sist jeg sov så lenge. Det var kanskje like etter at jeg kom hjem fra Mexico og hadde tidenes jetlag. 

Etter hvert kom jeg meg endelig ut for å gjøre noe på denne fine dagen. Morten, Sofie og jeg gikk en liten tur ut i nærområdet. Det er skikkelig deilig vær, som det har vært den siste uken, og jeg fikk ordentlig vårfølelse. Nå begynner jeg å glede meg mer og mer til sommeren kommer!Jakke - Mango // Topp - H&M // Bukse - Vero Moda // Sko - Nike // Solbriller - Le Specs/Nelly.com // Øredobber - H&M

HVORDAN GÅR DET PÅ KJÆRLIGHETSFRONTEN?

Det er mye dere lurer på, og det forstår jeg godt! Her får dere svar på andre del av spørsmålsrunden jeg hadde på bloggen tidligere!

Har du noen gang slitt psykisk?

Nja? Det var en periode etter at jeg flyttet til Oslo hvor jeg hadde det litt tungt, men ikke annet enn det.

Hvordan var du på skolen?

Jeg var veldig flink på barne- og ungdomsskolen. Jeg pleide alltid å lese gjennom hele norskboken første dagen vi fikk den og sånt på barneskolen fordi jeg synes det var kjempemoro! Jeg har alltid sklidd veldig gjennom og ikke trengt å jobbe så mye for å få gode karakterer, noe som tok meg litt igjen på videregående. Jeg jobbet godt i fag jeg likte som medie- og informasjonskunnskap, norsk og sosialkunnskap, mens jeg skled gjennom til ikke fullt så gode karakterer i de fagene jeg ikke hadde så mye interesse for. Veldig dumt!

Hvilken linje gikk du og hvordan var den linjen?

Jeg gikk allmenn, og det var helt greit. Nå angrer jeg litt på at jeg ikke valgte medie-linjen.

Tips til de som vil begynne med blogging?

Mitt beste tips er å gå all inn hvis du først skal begynne! Sett av tid til å skrive gode innlegg, ta bra bilder og legg sjelen din i arbeidet. Ikke begynn å blogg bare for å blogge. Det blir sjelden bra.

Er det noen du har kommet nærmere, av de som du ikke var så nære med inne på Hotellet?

Jeg var ikke så nære Martine, Rebecca og Morten på hotellet. Morten kom det seg med etter hvert, men det fikk jeg ikke muligheten til med Rebecca og Martine. Nå er disse tre noen av de jeg har best kontakt med i dag!

Hvilken temauke synes du var morsomst?

Definitivt vikinguken! Jeg ELSKER det temaet.

Hva gjorde dere i helgene på hotellet?

Vi har ikke helg på hotellet, selv om jeg forstår at det er lett å tenke det. Vi filmer hver eneste dag, men vi har bare mandag-torsdag. Det vil si at når torsdag med parseremoni er over så er det mandag igjen dagen etterpå!

Hvorfor prater du som et barn? Skikkelig barnestemme.

Godt spørsmål. Det kan jeg ikke svare på fordi jeg vet faktisk ikke. Det er mye mas om hvordan jeg snakker altså, men det er sånn jeg snakker og jeg gjør meg ikke til.

Gikk du på sport når du var yngre?

Ja! Jeg var skikkelig aktiv og drev med så mye forskjellige da jeg var yngre. Favoritten var definitivt håndball, herregud som jeg savner det! Jeg prøvde meg på fotball uten hell, drev med ridning ganske lenge og var sikkert innom mye annet rart også. Håndball spilte jeg faktisk helt til midten av videregående, og jeg anger ennå på at jeg sluttet.

Vet du hva du skal gjøre fremover?

Nå skal jeg fortsette å jobbe fulltid i butikken jeg er ansatt i, samtidig som jeg jobber fulltid med bloggen! Jeg har planer om å fortsette på studiet mitt senere, men nå er fokuset mitt på bloggen.

Har du tatt en utdanning, i såfall skal du prøve å få jobb innenfor den utdanningen? Hvis ikke, vil du studere?

Jeg har startet på en bachelor i journalistikk, og skal fortsette på den ved en senere anledning.

Har du alltid hatt en drøm om å jobbe som noe, bli noe etc, i såfall hva? Du virker som et flott menneske!

Det har jeg faktisk! Jeg har en drøm om å jobbe som journalist fordi jeg elsker å skrive, jeg er veldig samfunnsinteressert og ønsker å kunne belyse ting som trenger oppmerksomhet! Tusen takk ❤

Er du islandsk siden du heter Sveinsdottir til etternavn? :)

Ja, pappaen min er islandsk. Jeg er skikkelig glad i Island, og har masse familie der. Jeg er ikke på besøk så ofte som jeg skulle ønske, men hver gang jeg er der vil jeg bare bli værende!

Hvor høy er du?

Jeg er 168 cm 😊

Hvordan går det på kjærlighetsfronten?

Der går det trått, haha.

Hvorfor kjenner du behovet for å sminke deg så mye? Har du en usikkerhet inni deg som gjør at du må se bra ut, vil du sammenligne deg med andre, eller liker du rett og slett bare å sminke deg?

Jeg sminker meg ikke så mye faktisk. Det er stadig jeg går ut uten sminke, jobber uten sminke og slike ting. Det gjorde jeg også før jeg fikk vipper. Når jeg skal ut på byen synes jeg det er gøy å bli litt ekstra fin, så da sminker jeg meg mer! Sånn i hverdagen bruker jeg mer sminke enn før, men det er for at det skal komme bedre frem på bilder. Det er veldig lett at det ikke synes i det hele tatt på bilder, og det er litt kjedelig? Nei, jeg har ingen usikkerhet i meg som gjør at jeg må se bra ut eller sammenligne meg med andre. Akkurat dette med sminke er jeg ganske chill på, og har aldri interessert meg veldig mye for. Jeg synes det kam være gøy innimellom, men stort sett er det bare en del av en daglig rutine som ikke er særlig morsom.

Var det noe som overaska deg med å være inne på Paradise?

Ikke så veldig mye? Det som overrasket meg mest hva hvor utrolig mange folk som jobbet rundt og for oss! Ikke bare produksjonen, men alle de fine mexicanerne som jobbet på hotellet. De lagde helt utrolig god mat til oss, vasket og ordner så vi skulle ha det bra ❤

Anbefala du andre å melde seg på?

Det kommer an på hvordan man er som person. Det er tøft psykisk både under og etter innspillingen, men for min del er jeg utrolig glad for at jeg ble med og jeg angrer ikke et sekund.

Er det noe du angra på du har gjort eller ikkje gjort på hotellet? 

Ja, det er et par ting jeg angrer på å ha gjort? Når den tid kommer kan jeg fortelle hva det er, haha.

Hvor ofte lakker du neglene på tærne? :)

Veldig sjelden.

Beskriv deg selv med tre ord

Blid, rar og bestemt

Hvor mange uker er det i årets sesong? :)

Det er 12 uker 😊

Fikk dere ikke ha noe kontakt med verden utenfor? For hvis en av mine venner ikke hadde gitt lyd fra seg på flere måneder hadde jeg begynt å lure. Delhistorier funker vel ikke da, for man kan jo alltid holde kontakt. Hvordan gjorde dere dette?

Nei, det fikk vi ikke. Jeg hadde en dekkhistorie om at jeg flyttet til Australia, og min aller beste venninne fikk vite det slik at hun svarte på alle meldinger jeg fikk.

Hvem savnet du mest hjemme da du var på Paradise Hotel?

Jeg hadde egentlig ikke tid til å savne noen, men kanskje lillesøsteren min og pappa.

Hvor er drømmeferien?

Det er mange steder! Akkurat nå frister alt som er varmt og vakkert hvor jeg kan sprade rundt i bikini, sole meg, bade, oppleve nye ting og kose meg!

UTEKINO PÅ TJUVHOLMEN

Jeg er utrolig glad for at jeg har klart å holde løftet til meg selv om å ikke dra ut denne helgen. Da jeg gikk hjem i går kveld og så alle de fulle menneskene som stod i evigvarende køer på vei inn til et utested tenkte jeg bare "herregud, så glad jeg er for at jeg ikke er en av de". Det fristet ikke et lite sekund en gang. Nå var jeg riktignok veldig sliten etter en utrolig lang og kaotisk dag. Det ble faktisk en 12-timers arbeidsdag på meg, og i følge min kjære Fitbit hadde jeg faktisk gått over tjueni tusen skritt, altså rett under to mil! Vi hadde litt å gjøre på jobb da for å si det sånn. Heldigvis er vi verdens beste team!

Etter jobb møtte jeg noen venner i byen, selv om en del av meg ville dra rett hjem og legge meg under dyna. Det fristet veldig å se de fine vennene mine igjen, og jeg har jo gledet meg skikkelig til å se Grease på utekino! Jeg endte selvfølgelig opp med å dra, og vi satt oss til rette på gressmatten ute på Tjuvholmen. Dessverre ble gleden kortvarig da storskjermen falt ned... Om de ordnet det igjen aner jeg ikke, for vi tok det som et tegn om kom oss avgårde.  

JEG SKULLE TA SILIKON

Da jeg var yngre var jeg ganske misfornøyd med at jeg hadde små pupper. Jeg var ikke misfornøyd med puppene, kun størrelsen. Det jeg ønsket var å perfeksjonere å forbedre noe som egentlig var ganske greit. 

Jeg hadde tenkt på dette lenge, og var fast bestemt på at jeg skulle operere meg til større pupper. Det var kun for min egen del, ingen andres. Akkurat den delen står jeg fast ved i dag. Det var fordi jeg ville se enda bedre ut og føle meg enda finere enn hva jeg gjorde, men ikke for at gutter skulle synes jeg var diggere. Selvfølgelig tenkte jeg at andre ville synes jeg var enda finere også, men hovedsaklig var det for min egen del. 

Jeg kom til et punkt hvor jeg hadde spart opp summen det kom til å koste for konsultasjonstime, operasjon og alt som hører med. Pengene stod på konto og jeg bestemte meg for at tiden var inne. Jeg var 18 år gammel, akkurat ferdig med videregående og hadde tatt meg friår for å spare opp penger til jeg skulle flytte. En del av de ville jeg nå bruke på å legge inn silikon. Jeg gjorde research og tok kontakt med en av klinikkene som skulle være best i landet, og bestilte time for konsultasjon. Herfra gikk det ganske fort. Jeg planla når jeg kunne ta operasjonen, søkte om fri fra jobb og avtalte med venninner som kunne hjelpe meg i etterkant. 

Dagen for konsultasjonstimen nærmet seg, og det var et eller annet i meg som sa at dette var helt feil. Jeg fikk en skikkelig dårlig følelse ved det hele, og det var som om jeg prøvde å stritte i mot meg selv. Jeg fant ut at det var noe som ikke var rett, og bestemte meg for å avlyse konsultasjonstimen. Jeg bestilte aldri ny. Det var lenge i tankene mine, men det var alltid noe som gjorde at jeg utsatte det.

Den dag i dag er jeg glad for at jeg ikke gjennomførte operasjonen. Etter å ha blitt eldre har jeg fått et annet syn på ting, blant annet kropp og utseende. Jeg begynte å jobbe i undertøysbutikk og med det fikk jeg se hvor forskjellige alle kvinner er når det kommer til kropp generelt, og spesielt pupper. Dette var med på å endre synet mitt på det hele, og jeg bestemte meg en gang for alle for å legge fra meg tanken om å ta silikon. Folk er forskjellige, og dette er meg. Selvfølgelig kan det være utrolig fint med større, faste og alltid flotte pupper, men mine er ganske fine de også!

KLAR FOR MARKEDSDAG

Nå er det like før jeg skal gå ut av døren og komme meg avgårde. Det er klart for markedsdag i Bogstadveien, og jeg gleder meg skikkelig! Det eneste problemet er at jeg omtrent ikke har sovet i natt. Jeg vet ikke hva årsaken var, men jeg våknet en million ganger og er så utrolig trøtt nå. Jeg håper jeg kvikner til når jeg kommer meg på jobb, for dette blir så moro. Det kommer til å bli fullstendig kaos, men det er halve moroa. Vi jentene skal bare kose oss midt i kaoset som vi alltid gjør på slike dager. Det tar riktignok på, så jeg kommer nok til å sove godt og lenge natt til søndag. I kveld skal jeg jo på utekino, så det blir nok en sen lørdag på meg. DETTE SKAL JEG GJØRE I HELGEN

Denne helgen gleder jeg meg utrolig mye til fordi jeg tror den blir kjempefin! Solen skinner, det er varmt og jeg skal bare kose meg.

I dag har jeg jobbet hele dagen og i kveld skal jeg bare være hjemme med min roomie. Vi skal lage litt mat og ta det helt med ro. Jeg skal i hvert fall ikke ut denne helgen, og den avgjørelsen står jeg fast ved. Når været er så fint som det er nå frister det veldig, men jeg trenger en pause. Det er mye annet man kan gjøre når sola skinner, og når jeg ikke drar ut får hele hele søndagen til rådighet!

Lørdagen min er stappfull fra tidlig morgen til sent på kveld. Det er markedsdag i Bogstadveien, og jeg jobber selvfølgelig hele dagen. Dette er virkelig en av de morsomste arbeidsdagene i året! Det er full fart fra vi åpnet til vi stenger, og tiden flyr av gårde. Vi jentene har det skikkelig moro, alle er supergira og vi jobber så utrolig bra sammen så dette blir moro ❤ Dette blir en ganske slitsom dag, og vanligvis vil jeg bare hjem og slappe helt av, men ikke denne gangen! Jeg skal en svipptur hjem og ordne meg, så skal jeg møte Martine, Marius og Sara i byen før vi drar ut til Tjuvholmen. De skal nemlig ha utekino! Det har jeg alltid hatt lyst til å dra på, men aldri fått surret meg til å gjøre. I det fine været her frister det skikkelig, og når de i tillegg viser en av favorittfilmene mine, nemlig Grease, så må jeg rett og slett få det med meg!

Søndagen er foreløpig helt åpen, men det er slik jeg liker å holde søndagene mine. Dette er min eneste faste fridag fra jobb i løpet av uken, så her liker jeg å ta ting litt som det kommer. Jeg har allikevel bestemt meg for at jeg skal ut og nyte været, for på mandag venter en 6-dager arbeidsuke inne i en butikk så her gjelder det å få nytt sola mens jeg kan! Jeg har lyst til å gå en tur, sitte i en park, grille og bare nyte våren.

Hva skal dere i helgen?
 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Kranglet dere ofte på Paradise Hotel og var det en du ikke ble så godt kjent med på paradise Hotel??

Nei, det var generelt lite krangling. Det var litt diskusjoner til tider, men generelt var det god stemning.

Hadde du følelser for Petter inne på hotellet, og hvordan er det nå?

Nei, jeg hadde ikke følelser for Petter inne på hotellet, og heller ikke nå. Jeg har skrevet et lenger innlegg om det HER

Når ble du fan av Harry Styles? Hva synes du om sign of the times, og gleder du deg til albumet hans kommer ut? <33

Åh, jeg ELSKER Harry ❤ Jeg ble fan for ganske mange år siden, da lillesøsteren viste meg dokumentaren om One Direction. Jeg ble så sjarmert av den gutten der. Han er så rar og morsom, samtidig som han virker skikkelig reflektert, smart og snill. Jeg liker Sign of The Times veldig godt. Funfact: jeg begynte faktisk å gråte da jeg hørte den for første gang, haha. Den er veldig Harry! Jeg klarer ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til albumet hans!!! Herregud, det har jeg ventet lenge på.

Har du jobbet på McDonald's? :))

Ja, det har jeg. Det var min aller første jobb, og jeg trivdes veldig godt til tider. Det var flere av vennene mine som også jobbet der, så det var koselig!

Er du sammen med Kevin eller holder på med han? :)

Nei, vi er ikke sammen ❤

Jeg dømmer deg ikke for at du er blond og har barbiestemme, men jeg stiller spørsmål ved din klokskap etter at du svarte så mye feil på kunnskapsspørsmålene som ble stilt inne på PH. Mitt spørsmål: Hva prøver du å gjøre for å ''endre'' dette inntrykket? Hvordan gjorde du det på videregående for eksempel? Pleide du å få seksere i fag?

FAKTAFEIL! Jeg svarer ikke mye feil på kunnskapsspørsmålene inne på Paradise. Det eneste jeg har failet litt på hittil er spørsmålet om trell, da jeg tenkte at det hovedsakelig var jenter som fikk trell-navnet selv om gutter også ble brukt som slaver. Hvis du spoler tilbake til uke seks og SKAM-uken hadde vi en prøve i allmennkunnskap (som var på veldig mange fler spørsmål enn det som blir vist på tv), og da fikk jeg rett på absolutt alle bortsett fra gjennomsnittlig penislengde (hehe svarte 12, var 13,2 wopsi) noe som gjorde at jeg vant testen sammen med Kevin. Så her er du litt på bærtur. Videregående svarer jeg på litt senere, men kort oppsummert jeg gjorde det godt i fagene jeg interesserte meg for og litt dårligere i andre fag. Jeg fikk seksere i fag, ja og på flere avsluttende eksamener 😊

Hvordan ble du så glad i Petter inne på hotellet?

Godt spørsmål. Det er vanskelig å svare på, men vi bodde jo sammen over lengre tid og delte rom i ganske lenge. Petter og jeg kom ganske godt overens, og han er en veldig snill gutt som det er lett å bli glad i.

Hvor nært bor du fra de andre Paradise deltakerne?

Vi er litt spredt. Morten og Martine er naboen til Sofie og meg (som bor sammen), Rebecca bor ikke så langt unna. Ellers er det jo en del som bor utenfor Oslo, men vi er flinke til å sees uansett!

Var det noen på hotellet som dro til legen eller sykehuset?

Ja, det var faktisk flere av oss. Jeg måtte til legen allerede før vi sjekket inn. Jeg var syk da jeg dro fra Norge, og det ble bare verre. I tillegg var jeg så uheldig å få forstoppelse, haha så jeg måtte en tur til legen i løpet av de første dagene i Mexico.

Hadde du noen gang lyst til å få ut petter fra hotellet, ettersom du ble irritert av han?

Ja og nei. Det var i perioder jeg tenkte at jeg ikke ville ha han der, som like etter at han byttet meg ut. Samtidig hadde det vært dumt å sende han ut på dette tidspunktet da han angret veldig og ville ha meg tilbake. Det gjorde at jeg hadde et ekstra spillkort om for eksempel Morten eller Kevin skulle ryke, så jeg og Sofie kunne ha en partner der inne.

Hvor ofte går du barbeint? :)

Ikke så ofte hjemme, men på PH gikk jeg barbeint typ hele tiden!

Er Sofie og Morten sammen? Eller holder på. Har en flørt? Kall det hva du vil :)

Det må du nesten spørre de om  ❤ ❤ ❤

Hvor gammel var den yngste og eldste deltakeren?

Hm.. Jeg tror Sunny var eldst, han var 26 år. Petter var vel yngst.

Var det noe som ble klippet bort, som du ønsket virkelig skulle ha blitt tatt med? og føler du at du har blitt redigert feil eller på en "feil" måte?

Det var mye moro vi gjorde som kanskje kunne blitt tatt med. Vi hadde det veldig gøy på festene selv om det ikke alltid ser sånn ut. Festene i vikinguken var skikkelig morsomme for eksempel! Jeg synes den episoden hvor Soph sjekket ut ble veldig feil fremstilt, og det har jeg skrevet om HER.

Hvorfor startet du å blogge?

Jeg startet å blogge fordi jeg trengte et sted å skrive. Jeg har alltid skrevet dagbok, men det var ikke nok på en måte. Jeg så dette som en måte å eksponere meg selv og mine meninger. Min første blogg startet jeg vel da jeg var 15 år tror jeg, så jeg har holdt på en stund av og på.

Når startet du å blogge?

Da jeg var 15 år startet jeg en blogg, og den gikk det egentlig veldig bra med! Jeg lå på topp 40-listen på blogg.no faktisk! Denne bloggen startet jeg i 2014.

Hvem irriterte deg mest inne på paradise?

Godt spørsmål! Det var til tider Grunde og Petter som irriterte meg mest.

Hva jobber som nå?

Jeg jobber i en undetøysbutikk.

Har du noen gang vurdert silikon?

Ja, det har jeg faktisk. Da jeg var yngre vurderte jeg sterkt å ta silikon. Jeg hadde til og med satt av penger og bestilt konsultasjonstime, men jeg feiget ut og den dag i dag synes jeg det er helt greit. Skal skrive et lenger innlegg om dette senere!

Fikk du følelser for noen inne på hotellet?

Dere får vente og se!

NÅR DU BLIR BEHANDLET SOM DRITT

I går innså jeg noe som jeg har hatt i bakhodet lenge, men bare skjøvet fra meg for å unngå å måtte gjøre noe med det. Jeg har faktisk behandlet min egen kropp som noe skikkelig dritt i det siste. Vi har ett liv og en kropp, og det er utrolig viktig å ta vare på dette!

Slik jeg har levd de siste månedene er ikke bra for kropp og helse i det hele tatt. I Mexico drakk jeg store mengder alkohol fire til fem dager i en vanlig uke, noe som er helt sinnssykt i mine øyne. Etter at jeg kom hjem har jeg fortsatt å drikke opp til flere ganger i uken, og i tillegg har jeg skulket trening og spist alt for mye fet mat og godteri. Jeg har vært direkte slem mot min egen kropp, og det jeg ser på som verst er definitivt alkoholen. Når jeg i tillegg plukker med meg godteri hjem fra butikken nesten hver eneste dag er det lett å skjønne at det ikke er bra. Jeg er spesielt opptatt av dette fordi det har vært en del sykdom i familien min, og det å ta vare på kroppen sin ved å spise normal sunn mat og å trene er noe jeg kan gjøre for å prøve å unngå sykdom. 

Jeg er egentlig veldig glad i å leve en sunn livsstil. Jeg elsker godteri, og da spesielt sjokolade, men normalt vil jeg begrense dette til helgekosen. Ikke spise det i større mengder hver eneste dag for det er faktisk ikke bra for kroppen min! Jeg savner det gamle livet mitt hvor jeg lagde meg ordentlig god, sunn middag, gikk turer, gledet meg til å dra på trening og begrenset kosen til helgen eller spesielle anledninger. Nå om dagen føler jeg meg bare tung og sliten. Huden min har blitt uren, og jeg merker at energien er på et mye lavere nivå enn tidligere. Jeg forstår bare ikke hvorfor jeg ikke klarer å komme meg tilbake til der jeg vil være. 

Dette handler ikke bare om vekt og fett på kroppen, men livskvalitet og helse! Jeg har det mye bedre med meg selv når jeg trener og spiser sunt. Hverdagen min blir utrolig mye lettere, jeg er gladere og full av energi. Etter å ha løpt i går og endelig innsett hvor dårlig form jeg faktisk er i tror jeg at jeg kan klare å snu dette. Jeg tar det steg for steg, og etter en stund håper jeg å være tilbake i min tidligere livsstil. Det å behandle noen som dritt er ikke greit, og i hvert fall ikke seg selv og sin egen kropp!

 

VI HAR LØPT MARATON MED STIAN BLIPP

I dag har jeg vært med på noe veldig annerledes som er ganske langt utenfor min vanlige hverdag, men det var skikkelig moro! Jeg ble invitert til å være med på Stian Blipp Show sammen med noen av de andre Paradise-deltakerne, og her var det ikke snakk om å sitte i en stol og snakke. Neida, vi skulle faktisk utfordre en ekte maraton-løper i en ekte maratondistanse! 

Jeg gruet meg skikkelig i går kveld, mye fordi formen min har forfalt totalt. Jeg blir så skuffet over meg selv når jeg tenker på hvor god form jeg en gang var i sammenliknet med nå. Da Kevin vekte meg i dag tidlig for at vi skulle stå opp og dra fikk jeg helt noia. Jeg hadde lyst til å bare ligge i sengen og droppe hele greia. Jeg var så redd for at jeg og den dårlige kondisjonen min skulle ødelegge for alle de andre. Det ble selvfølgelig til at vi kom oss avgårde hele gjengen, og da vi kom frem til stedet hvor innspillingen skulle foregå begynte jeg å glede meg mer og mer. Snakk om forandring, haha. 

Det vi skulle gjøre var å slå den profesjonelle maraton-løperen på en maratondistanse. Vi var åtte stykker som skulle løpe distansen som en stafett, hvor vi hele tiden fulgte i bil og kunne bytte når vi ble slitne. Det høres kanskje lett ut, men distansen var på 42 km (!!!) og det er et par av oss som ikke er helt der da for å si det sånn. Team 110% som bestod av Stian Blipp, Marcus, Kevin, Martine, Sofie, Morten, Grunde og meg hadde som mål å ikke tape med en gang, haha. Jeg kan avsløre at vi faktisk gjennomførte hele løpet, og det er vi skikkelig solte av! Her må jeg faktisk innrømme at jeg ikke kan ta store deler av æren, men alle gjorde det beste de kunne og sammen klarte vi faktisk å løpe hele distansen ❤ Dere må se på showet 18/5 for å se verdens beste gjeng løpe til krampa, skader og hosten tar oss!Følelsen av å komme hjem, ta en varm dusj og legge seg i en seng med nyvasket sengetøy var ubeskrivelig etter en sånn dag! Nå skal jeg bare slappe helt av resten av kvelden, før jeg virkelig skal starte opp ordentlig med trening igjen fra og med i morgen. Jeg blir flau av å tenke på hvordan jeg har behandlet kroppen min i det siste. Full skjerpings!

MIN FØRSTE GANG

Mitt første kyss

Det første ordentlige kysset mitt var med nabogutten. Jeg husker at jeg var kjempenervøs for å kysse for første gang, for da som nå overtenkte jeg absolutt alt i verden. Det var overraskende nok ikke et veldig bra kyss, men hvor mange har hatt et bra første kyss da? Jeg husker at det var et veldig vått kyss og jeg måtte typ tørke halve ansiktet mitt etterpå, haha. 

Min første jentetur

Æææ, min første jentetur var legendarisk! Den har jeg levd på i SÅ mange år. Vi var fire venninner som dro på jentetur til partybyen Rhodos det året vi fylte 18. Jeg husker at både mamma og pappa var veldig skeptiske, men neida vi skulle bare på en rolig solfeire. Det var egentlig planen for to av oss, men i det jeg tok mitt første steg inn på Grabbarna Grus Rhodos hadde jeg solgt sjelen min til barstreet. Det ble fest hver dag i to uker det, før jeg tok en liten svipptur tilbake til Norge før jeg dro ned til Rhodos for en uke til med fest og moro etter noen dager. Jeg har utrolig mange gode minner fra den turen!

Første gang jeg flyttet hjemmefra

Jeg flyttet hjemmefra sommeren 2014 etter å ha hatt et friår hjemme i Larvik hvor jeg jobbet og sparte opp penger. De klarte jeg riktignok å bruke opp i det jeg satte minne føtter på Majorstua, og det var ikke veldig lurt... Jeg flyttet inn i en stor leilighet sammen med tre venninner, og om jeg skal være helt ærlig så er jeg skikkelig glad for at jeg flyttet fra Larvik. Jeg synes nesten Oslo er for lite, og jeg kunne aldri tenkt meg å bli værende i Larvik. Det å flytte fra mamma og pappa gikk helt fint. De bor tross alt bare en 90 minutters kjøretur unna Oslo så det er ikke lange veien hjem. 

Mitt første møte med alkohol

Jeg var veldig bestemt på at jeg ikke skulle drikke en dråpe alkohol før jeg fylte 18. Det gikk veldig bra veldig lenge, men jeg ga til slutt etter for presset. Her må jeg faktisk innrømme at det var gruppepresset som tok meg. Vennene mine begynte å bli veldig lei av at jeg aldri drakk, og det var til slutt så ille at de nesten sluttet å invitere meg fordi de ville ikke at jeg skulle være edru og se alt det dumme de gjorde i fylla. Så dessverre ga jeg etter for presset det året jeg fylte 17 år. Jeg er skikkelig sint på meg selv for at jeg ikke klarte å stå i mot presset, og den dag i dag tenker jeg at det er ingen gode venner som presser deg til å gjøre noe du ikke vil ved å holde deg utenfor. Stå i mot, og aldri gjør noe du ikke er klar for selv uansett hva noen andre ønsker at du skal gjøre!

Min første forelskelse

Jeg var skikkelig guttegal da jeg var yngre. Vi snakker i barnehagen og på barneskolen faktisk. Jeg var forelska i sikkert ti forskjellige gutter før jeg begynte i femteklasse, men det var en gutt i førsteklasse som jeg var skikkelig forelska i. Nå snakker vi barne-forelskelse, men han var helt perfekt i mine øyne. Det var bare synd at resten av skolen også var forelsket i den samme gutten... Dårlige odds for min del. 

 

FORKLARINGEN PÅ ETTERNAVNET MITT

Det er flere som er nysgjerrige på etternavnet mitt. Sveinsdottir er ikke akkurat et vanlig norsk navn, og det er ikke så rart fordi det er nemlig islandsk! Pappaen min er fra Island, og det er naturlig nok der etternavnet mitt kommer fra. På Island er det vanlig at etternavnet blir en sammensetning av faren sitt navn og "datter" eller "sønn". Pappaen min heter Sveinn, og fordi jeg er Sveinns datter blir etternavnet mitt Sveinsdottir.

Jeg synes dette er veldig koselig fordi det er noe som forbinder meg direkte med pappaen min! Jeg er veldig glad for at jeg er halvt islandsk og halvt norsk. Det innebærer at jeg hører litt til i begge landene, og dette er to land som ligger i verdenstoppen når det kommer til velferd, likestilling og fred. Det er moro! Island er et fantastisk land, og jeg er utrolig glad i den lille sagaøya. Jeg har vært der flere ganger, og en sommer dro jeg og en venninne dit for å jobbe og det var en skikkelig fin opplevelse! Det er noe spesielt med Island som jeg ikke klarer å sette fingeren på. Luften er så frisk og fin, det er utrolig fredelig og naturen er bare helt fantastisk! Det går dessverre alt for lenge mellom hver gang jeg er der til tross for at store deler av familien min bor der, og det synes jeg er litt trist. Jeg har som mål å bli flinkere til å besøke den lille øya oppi nord, og det skal jeg klare!

VI SKAL AVSLØRE HVERANDRES HEMMELIGHETER

Det været her gjør meg så utrolig glad! Jeg gikk fra jobb i bare tskjorte med skinnjakke over, og det var faktisk alt for varmt. Det er skikkelig digg! Jeg håper bare været holder seg slik til søndag så jeg kan bruke hele dagen ute i sola. Jeg skal ikke ut i helgen, så det betyr at søndagen ikke forsvinner til å være redusert etter byturen slik den har blitt i det siste. I stede for å da på byen skal jeg og en venninne dra på utekino på Tjuvholmen! Det er skikkelig hyggelig, og det som gjør alt enda bedre er at de viser Grease. Jeg er så glad i den filmen, og å se den på denne måten er ekstra moro. 

Nå skal Sofie og jeg spille inn en ny video til dere! Denne gangen skal vi avsløre hverandres hemmeligheter og sære vaner, så dette er det bare å glede seg til for deres del. Det blir litt skummelt for vår del, haha. Nå må vi komme i gang, for snart får vi besøk av noen fine PH-jenter. Vi skal kose oss og ha en skikkelig jentekveld med litt vin og snacks, mens vi snakker om alt og ingenting.  

"DU SER ANNERLEDES UT NÅ"

Jeg har fått kommentarer på at jeg ser så annerledes ut nå i forhold til inne på Paradise Hotel. Det kan jeg forstå fordi jeg har ilagt meg en del vaner jeg ikke hadde tidligere. Det er også ganske vanlig at man ser annerledes ut på bilder og i virkeligheten enn på tv. Det har i hvert fall jeg fått høre mye etter at jeg kom hjem fra Mexico og møtte folk som kun hadde sett meg på tv.

Før jeg dro til Mexico vurderte jeg å gjøre ting som å sette på negler og vipper, men kom frem til at det bare var dumt med tanke på at jeg ikke ville få mulighet til å fikse på det jevnlig der. Nå har jeg satt i hårextention, fått meg negler og vippeextention så det gjør kanskje at jeg ser litt annerledes ut. I tillegg gikk jeg veldig mye uten sminke på Paradise, og derfor kan det se ganske annerledes ut når dere ser meg med masse sminke på bilder her på bloggen eller møter meg ute på byen fullt stylet. Det er ikke så veldig rart. 

Jeg husker at jeg fikk et lite sjokk da jeg så meg selv på tv for første gang. "Herregud, er det sånn jeg virkelig ser ut?", speilet og kameraet må jo vise et helt forvrengt bilde av sannheten. Nå som jeg har vendt meg til å se meg selv på tv ser jeg jo at det er meg. Jeg synes ikke jeg ser så veldig annerledes ut nå lenger, men de første ukene var jeg faktisk litt satt ut. Det var jo meg, men jeg synes selv at det ikke lignet helt. Jeg trodde det bare er fordi det hele var veldig uvant, men da jeg fikk høre fra flere at jeg er ganske ulik i virkeligheten tenkte jeg at det kanskje lå noe i det allikevel. 

Alt i alt synes jeg ikke at jeg har forandret meg så veldig mye. Hovedforskjellen er nok håret. Det gikk fra å være kort og tynt etter å ha bleket det ihjel, til å plutselig bli langt og fyldig med extention. Hår har mye å si når det kommer til utseendet, og du kan jo tenke deg hvor annerledes du selv ville sett ut med langt hår om du har kort nå, eller motsatt. Jeg tror nok dette spiller stor rolle når folk kommenterer at jeg ser annerledes ut nå, men jeg vet ikke. Kanskje jeg har forandret meg litt mer enn hva jeg klarer å se selv?

MITT FØRSTEINNTRYKK AV DE ANDRE PARADISE-DELTAKERNE

Jeg fikk spørsmål om jeg også kunne skrive et innlegg om mitt førsteinntrykk av de andre deltakerne, fordi dere synes det var morsomt å lese på bloggen til noen av de andre jentene. Selvfølgelig kan jeg det!

Jeg er en person som gjør meg opp en mening veldig raskt etter å ha møtt nye mennesker. Det er egentlig litt dumt, fordi jeg har lært igjen og igjen at førsteinntrykk ikke alltid stemmer overens med hvordan personen faktisk er. Dette gjelder i stor grad mennesker som møter meg for første gang også. Det tar litt tid å komme innpå meg, så når jeg først blir kjent med andre er jeg ganske annerledes enn hva de først trodde. 

Da jeg dro ti Mexico var jeg kjempespent på de andre deltagerne! Jeg husker jeg tenkte at jeg sikkert var den eneste oppegående personen som skulle være med, og håpet jeg i hvert fall skulle møte et annet menneske som ikke var helt idiot. Ja, jeg dømte også Paradise-deltagere. Den aller første jeg møtte var Sofie. Vi delte rom på reisen ned til Mexico, og da hun kom inn på rommet ble jeg så lettet! Jeg ville i hvert fall ha en person til som var forholdsvis normal, haha. Vi kom kjempegodt overens og lå og snakket hele natten om alt annet enn oss selv fordi vi ikke kunne bli kjent. Jeg skjønte med en gang at vi være venner når vi sjekket inn på hotellet. 

Alle vi starter-jentene reise ned sammen og jeg møtte de andre litt senere. Den første jeg møtte av de andre var Martine, og jeg husker at hun skremte meg litt. Jeg kom tilbake på rommet til Sofie og bare, altså... Jeg vet ikke helt med hun der altså, hun virker beinhard. Det er kjempegøy fordi Martine er jo verdens søteste! Jeg tror ikke den finnes noe vondt i den jenta der, og hun er bare søt og snill. Soph og Rebecca møtte jeg først morgenen etter da vi skulle sette oss på flyet. De virket hyggelige begge to, men jeg merket allerede da at de to kom veldig godt overens så jeg følte at det kanskje ville bli de to, meg og Sofie og så Martine litt for seg selv. Det ble jo ikke sånn, heldigvis for Martine sin del! 

Da vi sjekket inn og møtte guttene tenkte jeg bare omg, endelig får vi noen kjekkaser på Paradise Hotel Norge! Svenskene har jo alltid hatt med masse kjekkaser, men her i Norge har det vært litt verre om jeg skal være ærlig. Jeg merket at de guttene var veldig sammensveiset, som vi jentene også var, men alle var utrolig hyggelige og ga et godt førsteinntrykk. Det var faktisk Håkon som kom best ut av det første møtet. Han var så blid og glad, og virket som en skikkelig hyggelig og morsom gutt. 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg fikk en dårlig vibe av Grunde første gang vi møttes, og jeg kjente at vi ikke klikket helt. Det var mye som spilte inn, men det var også en følelse jeg fikk i det jeg hilste på han som bare sa "nei, han her skal du ikke stå med". Nå har jeg blitt kjent med Grunde på ordentlig, og han er faktisk en utrolig hyggelig og snill gutt! Jeg misforstod han veldig inne på Paradise, men da vi først ble ordentlig kjent likte jeg han. 

Når det kom til utfordrer-guttene fikk jeg absolutt best inntrykk av Marcus ut ifra innsjekken deres. Han slo meg som en skikkelig ålreit og morsom gutt! De andre ga ikke et dårlig inntrykk de heller, men de havnet litt i bakgrunnen og gjorde at det var vanskelig å få et ordentlig inntrykk før senere i uken. Da var det definitivt Mathias og Petter som stod frem som gutter jeg følte jeg ville komme overens med sammen med Marcus. Mathias var ikke så lenge på hotellet, men det inntrykket jeg satt igjen med var skikkelig bra. 

Martine Lunde sjekket inn i uke to, og hun fikk jeg et veldig godt inntrykk av! Hun skled jo rett inn i gjengen med Sofie og meg. Deretter kom Sunny, og førsteinntrykket var at han var cocky, nervøs og en spiller. I uke fire kom Henote, og det første jeg tenkte var at vi var alt forskjellige til å komme overens. Det tok flere uker før vi på en måte fant hverandre der inne, men det er jeg utrolig glad for den dag i dag! Hun ble en av mine bffffs, haha. André sjekket inn i uke fem, og han virket som en veldig morsom og åpen gutt! Rett og slett herlig. Teele sjekket deretter inn som Noora, og jeg var litt skeptisk av en eller annen grunn. Det kan være fordi hun valgte Petter som William, haha. Hun virket hyggelig, men litt tilbakeholden. Det er ikke noe galt i det, for slik er jeg selv også, men hun er jo kjempesøt! I uke syv kom Isabelle og Morten S. Isabelle ga et skikkelig bra inntrykk. Hun var utadvent og blid, og ganske morsom. Morten S virket skikkelig hyggelig, frem til han valgte "ikke svigemors drøm" til å beskrive seg selv, hehe. Neida. Joda. 

Nå er dette kun basert på førsteinntrykk, og som de fleste av dere sikkert vet så forandrer inntrykket seg ofte når man blir kjent med en person. Alle disse er fine, hyggelige og flotte mennesker som fortjener alt godt i verden ❤

EN PERFEKT FRIDAG

Denne dagen har vært helt super! Jeg startet fridagen min med en tur til flinkeste Hanne hos Adam og Eva Steen&Strøm for å heise opp festene mine. Det var så deilig, og det føles ut som om håret mitt er nytt igjen. Det å være hos frisøren er så luksus. Jeg holder på å sovne hver gang jeg blir plassert i stolen for å vaske håret. Det er rett og slett skikkelig behagelig!

Etter å ha gjort unna en del ærend og ting som måtte gjøres dro SofieMartine, Grunde, Morten og jeg i parken med noen venner av Martine og Morten. Vi må jo ut og nyte været når det er så fint! Det at vi endelig er kommet dit at vi kan sitte ute i bare t-skjorten og kose oss i sola er skikkelig digg. Vi dro innom butikken og kjøpte med oss sommerlig snacks i form av jordbær, druer og selvfølgelig Pepsi Max. Hele gjengen er jo avhengig. Det var en skikkelig koselig ettermiddag, og jeg setter skikkelig pris på dager som dette ❤

ER JEG FORELSKET I PETTER?

Helt siden Paradise Hotel begynte å gå, og jeg ble partner med Petter har det blitt stilt en del spørsmål angående forholdet vårt. Er vi sammen? Holder vi på? Hvordan er forholdet vårt den dag i dag? Det skal jeg svare på nå!

I gårsdagens episode var det litt drama mellom meg og min kjære eks-partner Petter. Han hadde satt seg i en veldig dårlig posisjon i gruppen, og tatt veldig mange dårlige avgjørelser. Jeg skulle selvfølgelig ta opp dette på festen mens jeg var full. På dette tidspunktet var jeg veldig sliten, og med alkohol i blodet ble det bare for mye for meg. Jeg ville ikke stå med Petter, men jeg ville heller ikke at han skulle dra. Han var en av de jeg kom best overens med og jeg klarte ikke se for meg Paradise Hotel uten han. De fleste av oss har vært der ganske lenge nå og levd i denne berømte boblen i snart åtte uker sammen. Vi har ingen kontakt med utsiden, og menneskene vi er der inne sammen med er de eneste vi har. Det er ikke rart at følelser blir litt forsterket i en slik situasjon. 

Jeg forstår at det kanskje kan se ut som om jeg er litt ekstra glad i Petter med tanke på gårsdagens episode fordi vi gråter, klemmer og sier vi er veldig glad i hverandre. Allikevel var det aldri snakk om noen følelser utover vennskap mellom Petter og meg. I hvert fall ikke fra min side. Vi var og er gode venner, men noe mer enn det har det aldri vært, og det vil det heller aldri bli mellom oss to. Så nei, jeg er ikke forelsket i Petter.

JEG HAR IKKE VÆRT SÅ KLEIN PÅ LENGE

I dag er jeg tvunget opp tidlig til tross for at jeg har fri fra jobb. Dagen min er full av planer, og det er alltid morsomt! Nå som jeg har bloggen har jeg aldri helt fri, men så lenge jeg ikke jobber i butikken samme dag er det bare moro. Jeg skal snart dra avgårde til frisøren for å få heist opp extention-festene mine. Dette gleder jeg meg veldig til fordi nå henger de nesten langt nedi nakken på meg og det er umulig å sette opp håret uten at de synes... 

La oss også snakke litt om gårsdagens episode av Paradise Hotel. Det ble grinefest for min del, og så klein som jeg var da jeg så den episoden har jeg ikke vært på veldig lenge. Sånn går det når fulle-Andrea skal ha dype samtaler på fest, hehe. Jeg har fått litt spørsmål om forholdet til Petter og meg etter gårsdagens episode. Flere av dere har lurt på om vi er sammen og om jeg hadde følelser for han på Paradise Hotel, og jeg har skrevet et innlegg om det som kommer ut på bloggen senere i dag!

SPØRSMÅLSRUNDE

Nå setter jeg i gang en spørsmålsrunde her på bloggen! Jeg hadde en runde like etter at Paradise Hotel begynte å sendes på tv, men det er sikkert mye dere lurer på nå. Spør om akkurat hva dere vil, alt fra Paradise Hotel til hverdag, kjærlighet og sminke. Jeg skal svare så godt jeg kan i et innlegg senere i uken ❤
 

AVSLUTTET

 

FRIDAG I SOLA

Denne dagen er skikkelig fin! Det er fridag, solen skinner og det er faktisk ganske varmt ute. Jeg hadde tatt på meg alt for mye klær da jeg gikk ut i stad, så jeg måtte ta av meg jakken og legge den over armen. Jeg møtte Martine tidligere i dag før hun dro på jobb. Vi gikk en tur langs Akerselven i finværet og det var vi ikke akkurat alene om. Det var masse folk ute og fikk tur, og det er fint å se at alle nyter det fine været!Det er også klart for nye uke på Paradise Hotel. Jeg ELSKER denne uken, og det kommer dere til å se i når dere skrur på TV3 i kveld. Det er klart for vikinguke på hotellet, og det er jo bare dritkult! Vi får kostymer igjen, og jeg blir høvdingfrue! Så moro. Denne uken skjer det masse på hotellet, så dette kan bli spennende... 

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

Lurer på hvilken årsmodell du er?:)

Jeg er født i 1994!

Superkul body. hvor er den fra?

Tusen takk ❤ Den er fra Zara og er egentlig Sofie sin, but what?s her?s is mine hehe. Hun fikk den faktisk i bursdagsgave av meg!

Hei Andrea, er den gule bygningen på andre siden (vis man står ved bassenget) det gamle hotellet?

Nei, det er et annet privateid hotell. Det gamle hotellet ligger enda lenger bak det gule hotellet. Vi kjørte forbi det med båt den dagen vi jentene var på utflukt i uke 1.

Kan du lage en youtubekanal? Eller bare lage mer videoer, elsker de! Kan du for eksempel begynne med å svare på ukens spørsmål på video? Eller når du har mulighet

Det skal jeg få til! Jeg er bare skikkelig dårlig på å redigere videoer, men jeg får bare øve meg. Jeg skal prøve å få til flere videoer ❤

Hvor har du kjøpt den fine gule genseren din? :)

Den er fra H&M og er også Sofie sin, haha. Jeg er så lei av mine egne klær, så jeg bruker nesten bare hennes om dagen.

Hvor har du kjøpt øredobbene dine? De var kjempefine! :)

Tusen takk ❤ De er fra H&M.

Hva jobber du med egentlig?

Nå jobber jeg i en undertøysbutikk!

Hva synes du selv om årets paradise hotel på tv så langt? Ikke frekt ment i mot dere som personer, men jeg syns det kanskje det begynner å bli litt kjedelig. Jeg savner at det kommer inn deltakere som lager litt liv og røre, ja man er gode venner, men det er jo reality tv det er snakk om.

Jeg forstår hva seerne mener med t det er litt kjedelig. Vi ble veldig gode venner alle sammen, og det gjorde at stemningen generelt var god og at det var lite dramatikk. Alle var oppegående jenter og gutter som forstod at det som skjer inne på Paradise Hotel er en del av et spill, så vi var kanskje litt for flinke til å vise forståelse for andres avgjørelser. På den andre siden så synes jeg det er fint at det ikke er mye dramatikk. Det er mye spill, og det er mye humor og jeg synes det er gøy å fokusere på dette! Jeg synes også det er fint at vi viser at Paradise Hotel kan være et fint sted å være og at vi ikke er slemme mot hverandre.

Hvor er kåpa fra? Syyykt fin!!

Den er fra H&M. Ser nå at jeg har mye derfra, haha. Tusen takk ❤ Jeg er superglad i den.

Kan du lage et innlegg om psykisk helse?

Dette kan jeg ikke nok om til å skrive et ordentlig innlegg om dessverre. Hvis du har noe mer konkret så si gjerne ifra 😊

Hei, hvor er det sekskantede marmor bordet i leiligheten deres fra? :)

Det er fra Skeidar 😊

Kan du lage et innlegg om førsteintrykkene du hadde av ph deltagerene?<3

Det kan jeg få til vet du!

Kan du lage et eget innlegg om vippeextension? Mener jeg har lest at du har skrevet om det, men husker ikke hvilket innlegg.. Kan du linke til det?:) Om du ikke har svart på dette: Hvor tar du det? Hvilken type (volum, klassiske, størrelse) ? Hvor mye koster det?

Jeg kan se på dette 😊 Jeg har skrevet om det HER. Vippene er satt på av Zelia fra Beauty Stop Trondheim, og hun er superflink! Det er volumvipper, 13mm med C-bøy om jeg ikke husker helt feil. Pris varierer ut ifra hva du skal ha, men sjekk ut facebooksiden deres for prisinfo!  (sponset behandling).