hits

april 2018

DETTE MÅ DU VITE FØR DU FLYTTER TIL OSLO

Nå er det ikke mange måneder igjen til Oslo fylles av et nytt lass med spente studenter. For fire (!!!!) år siden var jeg en av dem. Hovedstaden. Det var ganske kult, stort og spennende med en gang. Etter et år i byen følte jeg at jeg hadde god kontroll, men i realiteten hadde jeg så vidt vært utenfor Majorstuen hvor jeg bodde.

Nå har jeg derimot mye bedre oversikt etter å ha bodd i tre forskjellige bydeler og plutselig blitt nødt til å oppleve mer av hva Oslo har å by på. Jeg tenkte å dele min kunnskap med dere og har listet opp noen ting det kan være greit å være klar over før dere flytter hit. 

🏙️Karl Johan og Oslo City er døden. Unngå de stedene for enhver pris. Det er stappfullt av mennesker og turister, noe som ikke gjør annet enn å forsinke dagen din og alle ærend du måtte ha. Når det kommer til shopping ville jeg heller dratt alle andre steder, som for eksempel til Bogstadveien eller Grünerløkka hvor det er færre folk og godt utvalg!

🏙️Trikken stopper aldri for noen. Dette kan bli veldig skummelt! Fotgjengerfelt spiller ingen verdens rolle når det kommer til trikken. Du har alltid vikeplikt for den med mindre du har grønn mann. 

🏙️Du kan gå over alt. Så lenge du bor i de sentrale områdene av Oslo kan du i utgangspunktet gå over alt hvor enn du skal. Jeg bodde i Gamlebyen og jobbet i Bogstadveien, men gikk frem og tilbake hver dag. Trikk og buss er flott og det er et veldig godt tilbud her, men i rushtiden er det utrolig fullt. Da er det greit å ha muligheten til å gå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🏙️Ikke gå i restaurant-fella. Jeg er muligens litt der enda, men jeg prøver å bli flinkere. Det finnes ganske mange andre restauranter enn Egon, Friday's og Peppes. Utforsk, gjerne i andre bydeler enn sentrum. Det finnes mye god mat i Oslo så lenge du tør å prøve.

🏙️Aldri la deg stoppe av selgere fra organisasjoner, om det så er en hjelpeorganisasjon. Du må gjerne stoppe om du faktisk har tenkt til å bidra, men om de stiller deg et spørsmål så må du takke pent nei, skylde på at du har dårlig tid og rushe videre med mindre du vil ende opp med å gi en fast sum i måneden. De er ufattelig vanskelig å si nei til når de først har fått deg på kroken!

🏙️Det er uendelig mange nattmat-alternativer, også i ukedagene. Hvis du bestemmer deg for en bytur på tirsdagskvelden og craver burger eller kebab klokken fire på natten så skal du ikke se bort ifra at du finner det. Da er det bare å slå seg ned i kebabsjappa og bli bestis med de ansatte. Folk er faktisk veldig hyggelige på natten.

🏙️T-banen stopper på alle stopp, men det gjør ikke trikken. Da jeg først flyttet hit trodde jeg trikk og t-bane fungerte på samme måte, men der tok jeg grundig feil. På buss og trikk må du faktisk trykke på stopp for at den skal stoppe. Det gir jo ganske mye mening når jeg ser det i ettertid, haha.

🏙️Pass deg for taxisjåfører! De stopper sjeldent for noen og ganske så mange av de er cray cray.

🏙️Ikke fest på Solli Plass. Okei, det finnes noen OK steder som Champagneria for eksempel, men når jeg sier at du ikke skal feste på Solli Plass så tenker jeg på et par steder som tror de kan kontrollere verden. Det eneste du får ut av en kveld der er å bli mål opp og ned av dørvakten og du kan risikere å ikke slippe inn om du ikke ser bra nok ut eller ikke har pene nok sko (hæler er et must), se på folk som tror de eier verden fordi de har brukt 5000 kroner på et lite bord inne på utestedet og det flyter visse ulovlige midler :)))). 

🏙️La bilen stå igjen hjemme med mindre du skal flytte ganske så langt utenfor sentrum. Å kjøre bil i Oslo er så totalt unødvendig.

🏙️Innvandrerbutikker er gull! Der får du kjøpt så mye billigere mat. Ta for eksempel grønnsaker, ris, krydder og oljer. Det er ekstremt mye penger å spare ved å ta seg en tur til Grønland i ny og ne. 

🏙️Alt er ekstremt dyrt. Å bo koster en million kroner i måneden (nesten) og hvis du har glemt lunsj en dag og tenkte å kjøpe deg en salat eller sandwich på vei til jobb må du punge ut nærmere 200-lappen.

🏙️Når vi først er inne på Grønland... Før jeg flyttet hit trodde jeg man havnet midt i et gjengoppgjør eller ble truet på livet om man dro til Grønland. Det stemmer absolutt ikke. Da jeg bodde i Gamlebyen trente jeg på Grønland, hadde postkontor der og endte opp med å tilbringe mye tid der. Det viste seg å være et helt ok sted, men jeg ville nok ikke bodd midt på Grønland Torg, nei. 

🏙️Alltid ta bilde av jakkelappen din! Det gjelder nok alle steder, men jeg har faktisk ikke tall på hvor mange jakker jeg har mistet her i Oslo. Noen ganger ser de ut til å bare forsvinne ut fra garderoben.

🏙️Ikke bli redd selv om noen går rundt og skriker høylytt på åpen gate eller snakker med seg selv. Det blir du vant til. 

🏙️Ha alltid ørepropper i veska. Oslo-folk hater å snakke med andre mennesker og hvis du ender opp med å sitte på bussen uten ørepropper kan det fort bli veldig ubehagelig. Du blir hun rare som ikke stirrer på telefonen med ørepropper liksom. 

🏙️Du trenger ikke være redd for å bli tilbudt verken hasj eller andre rusmidler selv om du drar til sentrum, Grünerløkka eller Grønland. Nå bor jeg nesten i Brugata og da jeg bodde i Gamlebyen trente, handlet og hentet jeg post på Grønland. Til tross for det har jeg aldri, ikke en eneste gang, blitt tilbudt å kjøpe dop.

 

DEL GJERNE DERES EGNE TIPS I KOMMENTARFELTET <3

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

OPPSKRIFT: SUPERGOD BLOMKÅLPIZZA

Denne pizzaen  dere faktisk prøve! Jeg ble så positivt overrasket over hvor utrolig god den var. Det beste er jo at den er ganske så sunn og du kan kose deg med skikkelig god samvittighet, til og med på en ukedag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DETTE TRENGER DU: 

1 blomkål
50 g parmesan 
2 egg
1/2 chili
1 fedd hvitløk
Salt og pepper

2 ss tomatsaus (eventuelt sukkerfri ketchup)
Cherrytomater
Rødløk
Pinjekjerner
Ruccola
Mozzarella 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Sett ovnen på 215 grader. 

2. Fjern bladene fra blomkålen, skjær den i biter og bruk en stavmikser eller kjøkkenmaskin til å male blomkålen til små biter.

3. Bland inn egg, parmesan, salt, pepper, chili og hvitløk og rør til du får en fin blanding. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Bruk en slikkepott og bre blandingen over et stekebrett med bakepapir (ikke bruk rist som vi gjorde, det er vanskeligere å få opp pizzaen etterpå). 

5. Forstek bunnen i cirka 20 minutter. 

6. I mellomtiden kan du kutte opp ønskede grønnsaker. Du kan selvfølgelig bruke akkurat hva du vil, men vi valgte squash, cherrytomater og rødløk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Ta ut bunnen og ta på fyllet. Først tomatsaus/ketchup, deretter ost etter eget valg (vi brukte revet mozzarella) og til slutt topper du med grønnsakene. 

8. Stek videre i virka 10-15 minutter til osten er smeltet og har begynt å bli gylden. 

9. Ta ut pizzaen, strø over pinjekjerner og ruccola og server med hjemmelaget rømmedressing. Det lager du enkelt ved å blande sammen mager kesam, hvitløk, litt sitron, salt og pepper. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

UKEN SOM GIKK / LÆRE Å SETTE GRENSER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ: Jeg sitter ved sminkebordet mitt i morgenkåpen og drikker kaffe, ser på Modern Family, blogger og vurderer om jeg snart skal gå i dusjen. Jeg er så utrolig trøtt i dag, men det gir mening om dere leser videre nedover her. Jeg vurderer enda å dra på trening, men jeg tror jeg er for trøtt. Det får heller bli i kveld. Nå tror jeg faktisk bare jeg skal bli sittende her, chille og blogge frem til jeg drar på jobb om noen timer. 

UKENS TANKE: Det er lett å tro på hva andre forteller deg om deg selv, men nettopp derfor er det viktig å være bevisst på hvem og hvordan man er. Hvis man får høre en ting nok ganger så begynner man fort å tro på det, men det er ikke alltid det stemmer. Det er viktig å sette grenser og stå opp for hva man mener er rett, uansett hvor vanskelig og ukomfortabelt det må være.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SERIE: Heimebane. Jeg kan ikke si noe annet etter den episoden som kom ut i går. Jeg satt og grei fordi jeg ble så rørt. For en serie!

UKENS HØYDEPUNKT: Fredagen min var kjempefin! Jeg hadde en veldig produktiv dag og startet med å jobbe effektivt hos Egmont i noen timer før jeg møtte Marte i byen. Vi handlet litt, kikket litt og spiste lunsj på Munchies før vi sloknet på sofaen hos henne. Slitne jenter! Da jeg våknet byttet jeg ut Marte med Emilie, haha. Vi dro på trening og hadde en skikkelig bra økt! Ukens beste. Vi avsluttet kvelden og startet helgen hos Emilie. Der skiftet vi til koseklær før vi lagde en skikkelig digg og sunn middag og bare slappet av og koste oss resten av kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Egoistiske mennesker. Overfladiske mennesker. Fasader. Orker ikke! 

UKENS SEIER: Jeg har kommet meg opp tidlig hver eneste dag uten problem. Døgnrytmen er endelig på plass igjen, woho! Bortsett fra i natt hvor jeg plutselig våknet klokken tre og ikke fikk sove før nærmere fem igjen. Det var veldig merkelig og gjorde at det var ganske så hardt å stå opp i dag tidlig, men det er forhåpentligvis bare et unntak. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Du er ikke en hore fordi du har sex, Ukens spørsmål og Slik var russetiden min.

UKENS MATRETT: Blomkålpizza! På fredag lagde Emilie og jeg en fantastisk god og ikke minst sunn pizza. Bunnen er laget av blomkål, egg, parmesan, chili og krydder. Jeg skal legge ut oppskriften her fordi den må dere faktisk prøve!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SANG: Sigrid - Plot Twist.

UKENS CRAVING: I begynnelsen av uken var det sjokolade, men etter å ha spist det fra mandag til fredag så holdt jeg meg faktisk helt unna både lørdag og søndag. Nå må jeg bare fortsette på det sporet. Jeg tror virkelig jeg har godt av en liten sjokolade-pause fordi inntaket har vært helt ekstremt den siste tiden, haha. Eller inntaket målt i mengde har ikke vært så ille. Det er dager jeg har kjøpt fem sjokoladebiter fra smågodthyllen liksom, men å spise det hver dag i fem dager er jo ikke helt bra. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Elsker fargene. Elsker blazeren. Elsker blomster. Elsker dette bildet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN OPPKLARING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg skrev innlegget om at jeg tar en pause fra alkohol tror jeg mange misforstod meg, til tross for at ting står ganske tydelig i teksten. Jeg synes i alle fall det, men for å være på den sikre siden føler jeg for å oppklare et par ting. 

Noen i kommentarfeltet mente at jeg har et alkoholproblem fordi jeg må bestemme meg for å ta en pause og fordi jeg synes det er vanskelig å holde meg unna alkohol en måned. Her ser jeg at jeg har formulert meg dårlig. Det blir nok feil å kalle det hele for et alkoholstopp. Det ville blitt mer riktig å kalle det for et festestopp. Hele poenget er at jeg ikke skal "på fylla" med alt det innebærer av vors, bli full, feste hele natten og våkne opp søndag morgen og føle meg som dritt. Nå blir jo jeg fyllesyk av tre glass vin, men dere forstår hva jeg mener.

Hele poenget med dette stoppet er at jeg er i en periode hvor jeg vil fokusere på jobb, trening og kosthold. Da fungerer det dårlig å dra på byen hver helg, spise nattmat og så kjøpe seg masse digg fordi jeg er dårlig på søndagen. Jeg er også ganske lei av det å være full selv om det kanskje bare skjer et par ganger i måneden. I tillegg blir jeg ekstremt lite produktiv dagen derpå og klarer faktisk ikke å skrive noe som helst fornuftig.

Jeg er 23 år gammel og festing er ganske vanlig når man er på min alder. I motsetning til flere jeg kjenner så fester jeg ekstremt lite, til og med uten festestopp. Det er mange som drar ut både torsdag, fredag og lørdag. Det hadde jeg aldri orket både fordi det er slitsomt og fordi jeg ikke synes det er så moro å feste.

Så over til dette med et alkoholproblem. Jeg skriver i det originale innlegget at jeg fint skal kunne ta meg et glass vin i ny og ne i løpet av denne perioden. Allikevel er det noen som tror at jeg skal ha dette stoppet fordi jeg ikke kan ta meg et par glass uten å ville ha mer. Da har du faktisk ikke lest teksten ordentlig, men jeg vil bare påpeke igjen at jeg fint kan unne meg et glass i ny og ne som kos, kanskje i stede for sjokolade på fredagskvelden. 

Jeg har overhodet ikke et problem med alkohol. Jeg er faktisk utrolig god på å kjenne mine egne begrensninger. Når det kommer til hvorfor det er vanskelig å holde seg unna i over en måned, så handler det om at det er moro å være med! Det er gøy når gjengen skal samles, man merker at humøret stiger utover kvelden og det frister å slenge seg på. Det er der jeg sliter med å stå imot. 

I går var jeg faktisk ute på byen uten å drikke. Vel, jeg tok meg et glass prosecco på utestedet og det er som jeg skrev helt innafor. Det var overraskende greit, men det har nok både med stedet og menneskene jeg var med å gjøre. Nå tror jeg dette stoppet skal gå helt fint de siste ukene. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

MIN ØNSKELISTE: KLÆR

Reklame | Annonselenker Nelly

1. PLAYSUIT HER / 2. BADEDRAKT HER / 3. T-SKJORTE HER / 4. KJOLE HER

5. SHORTS HER / 6. HETTEGENSER HER / 7. PLAYSUIT HER / 8. SHORTS HER

9. KJOLE HER / 10. KJOLE HER / 11 SKJØRT HER / 12. SKJØRT HER

13. SKJØRT HER / 14. PLAYSUIT HER / 15. JUMPSUIT HER / 16. KJOLE HER

17. JUMPSUIT HER / 18. SKJØRT HER / 19. JUMPSUIT HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FILMTIPS: 120 SLAG I MINUTTET

Bilde brukt med tillatelse fra Arthaus

På onsdag dro jeg på kino for å se en film jeg har hatt lyst til å se lenge. Faktisk helt siden jeg var og så Utøya-filmen og det ble vist en reklame for filmen jeg nå har sett. Den traff meg med en gang som en rørende, viktig og ekte film! Jeg var så spent da jeg satt meg ned i stolen på Vika Kino med godis og brus, klar for en fin kinopplevelse. 

Filmen heter 120 slag i minuttet og handlingen er lagt til tidlig 90-tallet. Vi følger en gruppe unge mennesker i ACT UP som tar opp kampen for å få myndighetene i Frankrike til å ta AIDS-epidemien på alvor. Flere er allerede hardt rammet av sykdommen og tiden er i ferd med å løpe ut for flere av dem. 

Bilde brukt med tillatelse fra Arthaus

Dette er en sterkt, ekte og rørende film som til tider blir litt for kunstnerisk for min del, men allikevel er den utrolig interessant. Vi får bli kjent med flere av karakterene og får høre om hvordan de ble smittet, hvordan det har påvirket livet deres i etterkant og hva som skjer akkurat nå. 

Interne konflikter, frustrasjon, kjærlighet, sykdom og død. Det er en romantisk, tragisk, viktig og spennende film. Jeg følte til tider at jeg var en del av handlingen, ikke at jeg satt i salen og så alt på en skjerm og det er alltid et godt tegn!

Bilde brukt med tillatelse fra Arthaus

Filmen har 15-års aldergrense med god grunn. Dette er en veldig ærlig film for å si det slik, men absolutt verdt et kinobesøk. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN SOLRIK FRIHELG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah, nå har jeg akkurat kommet inn døren. Jeg har vært ute siden formiddagen og bare kost meg med det å ha fri på en solrik lørdag. Jeg har hengt med venner, ligget i parken og spist friske blåbær, vandret rundt og kjent på varmen fra sola, spist lunsj og kost meg med et kakestykke for å avslutte det hele. 

Jeg er faktisk ganske så sliten, men deilig sliten om dere forstår. Det har vært en veldig god dag så langt og nå skal den snart bli enda bedre. Jeg var ute og handlet inn masse digg til i kveld. Jeg får nemlig besøk av jentene på jobben og vi skal lage middag, spise snacks, de skal drikke alkohol og jeg skal drikke Pepsi Max, haha. Det blir nok uansett en strålende kveld, men nå er jeg nødt til å legge fra meg Macen og komme meg i dusjen så jeg er klar når de tropper opp på døren her om en times tid. 

Jeg ville bare innom for å dele bilder fra den fine dagen og si hei! Håper dere får en kjempefin lørdagskveld <3

UKENS SPØRSMÅL / NYTT NAVN, RELIGION, FILLERS ++

Hvis du kunne hete noe annet et helt år, hva ville du hete da? Da mener jeg både for- og etternavn.

Neiiii, jeg vil ikke hete noe annet! Jeg elsker navnet mitt <3 Ah, men hvis jeg må så har jeg alltid likt navnet Emilie og etternavn... Det er jo rart å velge et annet etternavn? Styles ;-) Haha, neida jeg vet ikke det var vanskelig. 

Hvordan vet du hvem som vinner, mtp at deltagerne har taushetsplikt?

Fordi de absolutt ikke overholder taushetsplikten sin, enkelt og greit. 

Synes du vinneren av Paradise var fortjent?

Jeg synes det er alt for tidlig å snakke om fortjent etter seks uker. Spør meg igjen i uke 11 eller 12 så kan vi se hva som har skjedd i mellomtiden. 

Hvor er genseren din fra? Så fin❤️

Tusen takk! Den er kjøpt på salg på H&M for 150kr. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan ser drømmebryllupet ditt ut?

Hvis jeg skal gifte meg, og det er et stort hvis, så har jeg to forskjellige forslag. Enten vil jeg gifte meg på en strand i et varmt land, med våre nærmeste venner og familie rundt oss. Jeg skal ha en lett, men nydelig kjole og langt hår i lette bølger. Etterpå skal vi ha en skikkelig hyggelig og intim fest på en restaurant på stranden som er booket kun for oss, med en sykt god kake, masse champagne, dansing, taler og kjærlighet.

Eller så vil jeg ha et stort drømmebryllup på et slott i Sør-Frankrike, merkelig nok i skikkelig amerikansk stil. Jeg skal ha runde bord med sykt fine dekorasjoner, veldig classy, ikke for mye av noe, men samtidig mye om dere skjønner. Så skal vi ha en fin middag før vi kjører på med taler, fest, kaker og dansing. 

Hva synes du om Newa og Erik dramaet?

For å være ærlig har jeg ikke satt meg inn i det der altså så jeg vet ikke hva det handler om en gang. Jeg har nok med mitt eget liv og orker ikke blande meg inn i andres drama. 

Hvor er kaffekoppen fra? 😍

Den er fra Hildes Gårsbutikk <3 

Hvor er det du jobber hen? Og hva som?

Jeg jobber i klesbutikk!

Kan du være så snill å lage en guide om Island? 

Jeg kan gjøre det neste gang jeg er der <3

Hei! Skrev ikke du et innlegg for noen uker siden om at du hadde fått deg kjæreste?

Ja, det var aprilsnarr :-( 

Heier du på noe fotballag?

Det gjør jeg faktisk! Da jeg var yngre var jeg superinteressert i fotball og selv om interessen har dabbet litt av så følger jeg med enda. Jeg heier på Rosenborg <3

Gikk du på noen sport da du var liten?

Jepp! Jeg spilte håndball helt til jeg sluttet en eller annen gang på videregående (savner det hele tiden). Så drev jeg med ridning, prøvde meg på dansing og spilte litt fotball.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er du religiøs? I såfall hvorfor/hvorfor ikke?

Njæ. Jeg ser egentlig ikke på meg selv som religiøs, men jeg vil heller ikke avskrive at det finnes noe mer der. Jeg er døpt og konfirmert i kirken, men praktiserer ikke noe i hverdagen. Det er vanskelig å svare på hvorfor/hvorfor ikke. Jeg har vansker med å forestille meg at det finnes en Gud og jeg tror ikke at jorden er skapt av han eller henne. Jeg tror heller på vitenskapen sånn sett, men samtidig så synes jeg tanken om at det finnes noe mer der ute og sånt er litt interessant. Det er vanskelig å svare på fordi jeg vet ikke helt selv.

Har du noen gang hatt sex på første date?

Nei, det har jeg ikke. 

Er du ikke venn med Isabel Raad? Synes hun har god personlighet.

Jeg er ikke venn med Isabel, nei. Jeg kjenner henne ikke, men har møtt henne et par ganger og hun er en kjempehyggelig jente! Hun har gitt et veldig godt inntrykk av seg selv de gangene og Sofie, Newa og Ine snakker alltid varmt om henne så jeg tror hun er koselig altså :-).

 Hvordan syns du det er å bli filmet i ditt eget hjem vs. å blir filmet ute blant folk for eksempel? :)

Jeg synes det er veldig greit å få et kamerateam hjem til meg i stede for å gjøre ting på gaten. Hjemme er jeg veldig komfortabel og har nok lettere for å åpne meg opp enn å svare på spørsmål på en café hvor folk rundt sitter og lytter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor var du ikke med de andre ut i går? Liker du ikke Isabel?

Jeg fikk dette spørsmålet på torsdag, så det er den dagen det er snakk om. Det har ingenting med at jeg ikke liker Isabel å gjøre fordi jeg har ingen verdens ting imot henne. Sofie lurte på om jeg ville bli med hun, Newa, Ine og Isabel ut og spise etter jobb, men det var dagen før lønning så jeg var som alltid fattig haha. Derfor takket jeg nei til det denne gangen. 

Hva var det du og Sofie spilte inn?

Jeg kan avsløre at det var helsekontrollen! Hva vi snakker om kan jeg dessverre ikke si helt enda..

Har du tatt leppefillers? Jeg leser blogger og er på innta sporadisk, men plutselig så jeg forskjell.

Nope. Jeg har fjernet klumper jeg hadde igjen som var rester av gamle fillers for noen måneder siden. Hvis de ser større ut nå er det nok fordi de er tilbake til normalen og fordi jeg er allergisk mot pollen og hele meg hovner opp litt om våren og sommeren, haha. Jeg husker da jeg var på festival i fjor så trodde alle jeg hadde fylt leppene fordi jeg var så allergisk mot gresset på festivalområdet at de hovnet skikkelig opp. 

Hvor i Oslo ligger den trappa hvor du trener trappeløp?

I Pilestredet park! Perfekt for trappetrening :D 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Får ikke PH-deltakerne bot da når de bryter taushetsplikten?

En skulle tro det altså, men det virker ikke som det er bøter ute og går i år så vidt jeg vet. Her er det bare å kjøre på med hemmelige kjærester og avsløringer folkens, haha. Neida, jeg aner ikke om noen har fått bot eller ikke.

Synes du synd på Julie etter ukens parseremoni?

Jeg har dessverre ikke sett den seremonien og jeg har heller ikke rukket å se så mye på PH, så derfor kan jeg ikke svare på spørsmål relatert til det. Det går alt for sent for meg og jeg har ikke Viaplay, haha så jeg ser bare om det står på tv-en hjemme eller en sjelden gang om jeg holder meg våken lenge nok.

Henger du og Sofie mindre sammen enn før?

Vi har veldig forskjellige timeplaner, så ja vi gjør nok kanskje det. I tillegg er begge veldig opptatt med vårt, men vi sees jo nesten hver dag hjemme! Haha, det går faktisk noen dager hvor vi nesten ikke ser hverandre fordi timeplanene våre er så forskjellige. Jeg har liksom livet mitt på dagen, mens hun har det på kvelden om det gir mening. Så hun sover ofte når jeg drar hjemmefra og når jeg kommer hjem er hun ute og farter, så legger jeg meg som regel innen hun er hjemme igjen. 

Hvordan har du det? Har du fått svar på prøvene du tok for magen din eller du fått et svar som du vil vente med å fortelle oss leserne om?

Takk som spør, det er koselig <3 Det er samme gamle, dessverre. Liker oppblåst, fortsatt smerter og det tærer på den generelle allmenntilstanden. Legene finner ikke ut noe særlig, noe som kan tyde på at det rett og slett er irritabel tarm som mange av dere foreslo. Hva jeg reagerer på vet jeg ikke, men jeg har fått noen piller jeg skal teste nå i et par uker for å se om det hjelper. Jeg krysser fingrene!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK VAR RUSSETIDEN MIN

Nå som russetiden er i gang for mange så tenkte jeg å mimre litt tilbake til da jeg var russ. Det er faktisk hele fem år siden. Herregud, så gammel jeg har blitt. I motsetning til nå så var ikke russetiden SÅ stort, i alle fall ikke hos oss i Larvik. Det var ingen som brukte flere millioner kroner på russetiden og vårt kull var vel et av de første hvor noen faktisk hadde buss. 

JEG HADDE SNEKKERBUKSE. OMG. Neida, men jeg vet at noen steder så må man ha dress hvis ikke er man retard. Hos oss hadde de aller fleste snekkerbukse, men hadde jeg vært russ i dag så hadde nok jeg også gått for en dress av den enkle grunn at jeg synes det ser bedre ut. 

VI STARTET RUSSETIDEN KJEMPETIDLIG. Vi var vel et av de kullene som startet russetiden rekordtidlig. Jeg tror det var helt i begynnelsen av april om jeg ikke tar helt feil. 

JEG VAR PÅ TO FORSKJELLIGE VANS. Jepp, jeg hadde van. Jeg var først med på en van, men så byttet jeg til en annen. Er ikke lett å bestemme seg, si! Den brukte vi til å sove i da vi var på treff rundt omkring i Norge, men det hadde jeg ALDRI gjort igjen. Fyyyfaen, det var både ubehagelig og iskaldt.

VRENGEKROA VAR ET AV TO HØYDEPUNKT. Vi hadde en helt fantastisk vrengekro i bakgården på Thor Heyerdahl. Vi festet seriøst hele natten, frem til vi møtte opp til første time og russetiden endelig var i gang. Jeg tror kanskje ikke lærerne var like begeistret. Det var ikke noe medlidenhet å få der, nei. 

VI RULLET MED VANEN VÅR. Haha, kan man si det? Vi kjørte i alle fall rundt omkring med vanen vår, drakk og hørte på russelisten vår. Dette var noe av det beste med hele russetiden! 

JEG ØDELA FEM PAR SKO I LØPET AV RUSSETIDEN. Det første paret ble ødelagt allerede på vrengekroa. Hvite sneakers er ikke akkurat å anbefale. 

VI VAR PÅ FIRE FORSKJELLIGE RUSSETREFF. Vi var to ganger på Tryvann, en gang Telemarkstreffet og Landstreff Stavanger. Den første helgen på Tryvann var faktisk det store høydepunktet med hele russetiden!

FUNFACT OM LOMMELERKEN MIN. Rart punkt, men en unnskyldning for å fortelle denne historien. Vi var på Tryvann og jeg hadde selvfølgelig med meg lommelerken min opp til området. Da vi skulle sjekkes for farlige gjenstander så gikk jeg til den vakta jeg synes var kjekkest, selvfølgelig. Han fant lommelerken min og lurte på om den var av metall. Jeg sa at selvfølgelig er den det og da ville han ta den fra meg! "Du kan kakke noen i hodet med den". Jeg begynte nesten å gråte av fortvilelse og sa noe som at "Tror du virkelig jeg skal kakke noen i hodet med den rosa lommelerken min som det står prinsesse på???". Haha. Heldigvis kom en eldre vakt bort og sa det var greit <3. Elsk på han!

JEG LÅ IKKE MED NOEN I RUSSETIDEN. Nei, altså jeg kan ikke forstå hvordan det frister å ha sex når man er så skitten. Særlig ikke i en skog eller i en ekkel van eller russebuss. Blæh. 

DET STOD PARADISE 2013 PÅ RUSSELUEN MIN. Hehe, noen hadde vel en mistanke om at det kunne skje i fremtiden. Det skjedde faktisk, men det ble riktignok noen år forsinket og det tror jeg var like greit!

HADDE JEG VÆRT RUSS IGJEN SÅ... Ville jeg vært gåruss, brukt stygge gamle sko med ullsokker i, hatt russedress og booket hotell uansett hvor jeg skulle på treff.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NATURLIG SMINKELOOK PÅ 3 MINUTTER

Nå som det er varmere ute så orker jeg ikke bruke like mye sminke som før. I det siste har jeg enten gått helt uten eller gått for den looken jeg skal vise dere her! Personlig så elsker jeg å bruke lite eller ingen sminke, men det er jo litt deilig å se ekstra fresh ut på jobb eller i møter. Jeg håper dere liker videoen <3

TIPS TIL HVA DU KAN GJØRE I HELGEN

God morgen! Endelig er det helg og jeg har friiiiiii. Dette har jeg gledet meg til helt siden mandag, haha. Det er noe ekstra hyggelig med det å ha fri i helgen og jeg har store planer om å utnytte fridagene til å gjøre masse koselig.

Nå drar jeg snart til Nydalen hvor jeg skal jobbe litt hos Egmont, før jeg skal møte en venninne og spise lunsj i byen etterfulgt av kosekveld med en annen venninne. En perfekt start med andre ord! Om du enda ikke har lagt planer for helgen så har jeg listet opp en del forslag til hva du kan finne på, enten alene eller med venner. 

TA MED EN BOK OG SETT DEG PÅ CAFE. Hvis du vil ta det helt med ro, men komme deg ut av huset er dett en perfekt løsning! Ta med deg favorittboka, kjøp en kaffe og kanskje en kake før du slår deg til ro på benken utenfor og koser deg. 

HA NETFLIX-MARATON. Man må faktisk ikke gjøre så veldig mye selv om man har fri. Noen ganger trenger man å slappe av og hva er vel bedre enn et godt gammeldags Netflix-maraton?

LEGG TRENINGSØKTA UTENDØRS. I strålende sol og en gradestokk som peker oppover frister det lite å løpe på en mølle. Legg treningsøkta ute! Du kan trene langkjøring, intervaller, trappeløp eller styrketrening for å nevne noe. Det er utrolig hva noen trapper og en benk kan bidra til når det kommer til trening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TA BANEN OPP TIL SOGNSVANN. Det gjorde jeg stadig da jeg bodde på Majorstuen. Ta på deg treningstøy og ta en løpetur, eller så er det også veldig fint å gå en runde eller to i rolig tempo for å nyte den friske lufta og naturen.

TA DEG EN ØL I SOLA. Den slår aldri feil. Ring en venninne, sett dere på et hvilket som helst sted med uteservering og nyt noe godt å drikke i sola!

LOMMEMARKED PÅ GRÜNERLØKKA SKOLE. Hvis du befinner deg i Oslo kan du ta turen til loppemarkedet ved Grünerløkka skole. Hvis ikke du befinner deg i Oslo så finnes det sikkert loppemarked i nærheten av deg også! 

VASK VINDUER. Nå som solen skinner synes også all skitten so har samlet seg opp gjennom vinteren. Helgen er en ypperlig anledning til å få vasket vinduene så de er skinnende rene!

SPIS LUNSJ PÅ UTESERVERINGEN. Det er superkos! I Oslo finnes det i hvert fall mange steder med koselig bakgård eller uteservering generelt. 

GÅ TUR PÅ NATTA OG TELL STJERNER. Det er så koselig! Finn en aktuell kandidat og invitert han med på nattvandring, haha. Kanskje litt spesielt, men veldig koselig hvis himmelen er full av stjerner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SPIS IS PÅ AKER BRYGGE. Det er noe med Aker Brygge på våren altså. Kjøp deg en is og gå ut til Tjuvholmen. Der kan du sitte og se på havet mens du nyter en deilig iskrem i sola. 

DRA PÅ RIDETUR. Jeg har ikke ridd på flere år, men da jeg var yngre bodde jeg omtrent i stallen. Det finnes lite som kan måle seg med friheten du føler når hesten galopperer bortover åpne jorder eller lange sletter. Helt perfekt! Finn et ridesenter nær deg og ta en ridetur i det fine været.

SHOPPING. Det er så utrolig mye fint i butikkene om dagen! Sko, kjoler, jakker, bukser og lat mulig annet du trenger for å gjøre vårgarderoben komplett. Kle deg i spreke vårfarger og gå ut for å nyte sola!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET KAMERATEAM I STUEN

Jeg måtte le litt for meg selv da jeg plasserte dette innlegget i hverdags-kategorien, men det er jo faktisk der det hører hjemme. Det er bare litt morsomt fordi at et tv-intervju hjemme hos meg selv skulle bli en del av hverdagen min så jeg liksom ikke komme for noen år siden, men nå sitter jeg her da. Ferdig intervjuet og spent på resultatet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sofie og jeg fikk besøk av to kjempehyggelige damer fra Mastiff klokken elleve i dag. Vi kan dessverre ikke si hva det skal handle om helt enda, annet enn at det er et veldig interessant tema som jeg personlig synes er utrolig viktig!

Dere skal ikke holdes på pinebenken så alt for lenge fordi programmet vil bli vist allerede om to uker og da får dere også vite hva vi skal være med på og hva vi har snakket om i dag. Jeg tror dere vil like det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN SOMMERDAG I APRIL

Reklame | Annonselenker Nelly

Wow! Forrige søndag var virkelig en av de beste dagene jeg kan huske å ha hatt. Det var definitivt den beste så langt i år. Vi var så heldige å få vår aller første sommerdag her i hovedstaden. Det kjentes i alle fall slik ut. Jeg gikk rundt i sommerkjole med olajakke over og spiste softis på Aker Brygge, mer sommer enn det får du ikke her i byen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKJOLE HER / ØREDOBBER MONKI / JAKKE URBAN (LIGNENDE HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Martine og jeg startet dagen med trappeløp i sola. Vel, det var riktignok etter at jeg våknet til hundemens i sengen min. Heldigvis sov Celine på en pute i hjørnet av sengen, men det var ikke akkurat den beste starten på dagen. Hvis jeg skal se positivt på det så fikk jeg et spark i ræva til å få byttet sengetøy og med det så kom energien. Jeg vasket, byttet på sengen, gikk en tur med Celine og vasket alt skittentøy vi hadde samlet opp i løpet av uken. 

Så løp vi trappeløp! Det var så digg det og å løpe med Martine var så motiverende. Hun er rett og slett supersprek og det gir meg motivasjon til å trene enda hardere så jeg kanskje kan klare å holde følge med henne om noen uker (eller måneder, haha). 

Etter litt lunsj og ordnings møttes vi for å kose oss i det fine været. Vi hadde en skikkelig hyggelig dag og vandret gjennom byen i sommerkjoler. Etter hvert havnet vi på Aker Brygge hvor vi kjøpte oss årets første softis! Tenk at vi var så heldige å få en slik dag allerede i april. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SIKRER DU EN DATE NUMMER TO

I forrige ukens Dating & Singelliv-spalte skrev jeg om hva du ikke bør gjøre på første date. Denne uken tenkte jeg å snu om på det hele, etter ønske fra dere lesere. Denne uken skal jeg nemlig skrive om hva du bør gjøre på første date som sikrer at det blir en date nummer to!

IKKE HA SEX. Dette er faktisk viktigere enn man skulle tro. Hvis du er ute etter noe seriøst eller ønsker å fortsette å date fyren så må du holde beina samlet gjennom hele kvelden. Det ligger faktisk noe i det gamle utsagnet "ikke sex før etter tredje date". Gutter har nemlig en tendens til å miste interessen etter sex, mens vi jenter blir mer knyttet og ofte får følelser etter å ha ligget med en gutt. Hvis du vil sjarmere gutten i senk og ha sjans til å innlede et forhold så må du drøye sex frem til han faktisk er sjarmert og har begynt å få litt følelser, eller i alle fall en crush. Hvis dere ikke tror meg bør dere se på DETTE.

VÆR DEG SELV. Det viktigste av alt! Vær deg selv. Du trenger ikke prøve å være noen du ikke er for å sjarmere han. Hvis du gjør det og dere fortsetter å date vil det uansett komme frem hvordan du egentlig er. Når det er sagt så vis deg gjerne fra din beste side. Vi vil alle bli likt så det faller oss som regel ganske naturlig å gjøre det når vi møter nye mennesker, men greit å ha i bakhodet.

IKKE VÆR GJERRIG. Tilby deg å betale hvis du har mulighet Jeg sier ikke at en av dere må spandere, men hvis du har greit med penger så er det alltid hyggelig å spandere en øl. Eventuelt så kan dere kjøpe annenhver runde. Det funker bra! Det er alltid hyggelig med mennesker som er gavmilde. Gjerrige mennesker derimot er skikkelig usjarmerende og da snakker jeg både om de som forventer å bli spandert på og de som for enhver pris vil unngå å spandere en øl til 80 kroner på daten sin. 

LYTT TIL DATEN DIN. Kommunikasjon er viktig! Det er faktisk fort gjort å sitte og tenke over hva man skal svare på det den andre snakker om og da lytter man egentlig ikke til hva han eller hun sier. Jeg skjønner det kjempegodt for det er noe jeg gjør selv, men prøv å legg det fra deg. Slapp av, lytt til hva han eller hun sier og så er det faktisk mye bedre med en ekte, spontan reaksjon enn en gjennomtenkt en. 

SNAKK OM NOE DU BRENNER FOR. Det er så sexy!!! Å se en mann snakke om noe han virkelig brenner for, altså. Når det bare lyser av øynene hans og han snakker med stort engasjement om det så er jobb, en drøm eller et prosjekt - sykt sexy. 

Nå har jeg selvfølgelig utgangspunkt i meg selv og hva jeg foretrekker. Det kan jo være at du synes noe jeg liker er skikkelig usjarmerende, så ikke vær fremmed for å del dine egne tips og erfaringer i kommentarfeltet. Det er alltid moro!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EBAY-KUPP: FESTIVAL

Etter å ha levd for Coachella-bilder på Instagram de siste dagene har jeg allerede begynt å se på festivalantrekk til sommeren. Jeg skal selvfølgelig på Stavernfestivalen som jeg har vært de siste årene. I år har jeg planer om å hente masse inspirasjon fra antrekkene på Coachella og gå all in. 

Jeg elsker Ebay av mange grunner og en av de er at de har masse kult og billig tilbehør. Dere trenger ikke betale 200 kroner for litt glitter til håret når du kan finne det på ebay til rundt femten kroner. Sånne ting er perfekt å ha med seg på festival. Det som er greia med Ebay er at du aldri vet helt hva du får og det tar ofte lang tid før du mottar pakken. Av den grunn har jeg bestemt meg for å være tidlig ute i år og har laget en liten ønskeliste som jeg skal ta utgangspunkt i når jeg skal starte innkjøpene om ikke så alt for lenge. 

Glitter, ansiktspynt, solbriller og søte hårstrikk er noe av det jeg skal legge i handlekurven min. Rumpetasker, ryggsekk og smykker er også typisk festivaltilbehør som du kan finne billig og unike versjoner av på Ebay!

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER 
10. HER / 11. HER /  12. HER / 13. HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

DU ER IKK EN HORE FORDI DU HAR SEX

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det verste vi jenter gjør mot hverandre er å dra hverandre ned. Vi liker å skylde på gutta, men hvor ofte hører du ikke jenter snakke andre jenter ned? Kanskje du gjør det selv uten å tenke over hva du egentlig gjør? Vi har nok alle gjort det en eller annen gang, men jeg mener det er viktig å være bevisst på hva man faktisk sier og hvilken holdning vi har overfor hverandre. 

De typiske ordene vi har en tendens til å bruke om jenter vi ikke liker, jenter som har en stemme eller jenter som er interessert i samme gutt som oss er hore og bitch. Jenter som ligger med gutter fordi de vil, i stede for å tenke over hvordan resten av samfunnet ser på dem med smale øyne blir kalt horer. Jenter som tør å stå opp for det de mener og sier ifra blir en bitch. Dette må vi slutte med!

Vi jenter må bli bedre på å holde sammen. Hvilken rolle spiller det hvor mange gutter du ligger med så lenge du gjør det fordi du vil? Du er ikke en hore av den grunn. Sex er det mest naturlige som finnes og det å ha et sunt forhold til det og egen kropp er kjempeviktig! Derfor blir jeg så lei meg når jeg hører at vi jenter omtaler hverandre som horer, løse på tråden eller slutty på grunnlag av at man har sex.

Jeg har hørt jenter snakke om at de ikke kan ha mer sex fordi de er redd for at antallet blir for høyt. Da sier jeg at det må de ikke tenke på fordi det spiller ingen rolle! "Nei, men gutter liker ikke jenter som har ligget med mange". Okei, for det første så kan du faktisk lyve på antallet selv om det ikke er noe å anbefale (ærlighet varer lengst) og om en gutt virkelig liker deg og får følelser for deg så klarer han nok helt fin å overse det tallet. Sannsynligheten er stor for at han også har en fortid og det er helt greit!

Selv om enkelte gutter som selv har ganske så mange erobringer snakker om at de ikke vil ha jenter som har ligget med mange fordi det er ekkelt, betyr ikke det au du skal høre på dem. "Har hun ligget med mer enn ti er hun for slutty". Altså, dobbeltmoralsk much? Selv om gutta er idioter mot oss så trenger ikke vi være det mot hverandre. 

Kan vi ikke bli enige om å slutte å kalle hverandre for hore, slutty og løstøs? Sex er sunt og det er ikke noe galt i å kose seg om man vil det!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE FAVORITTER PÅ TRENING

Reklame | Annonselenker Nelly / Sponset Fitbit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SPILLELISTE: Det varierer veldig hva slags musikk jeg hører på. Plutselig en dag kan det friste å høre på hjertelisten min som består av rolige sanger, mens andre ganger trenger jeg et skikkelig boost og ender opp med å høre på musikk jeg vanligvis aldri hører på som Eminem og Kanye. Yes, merkelig.

Jeg har noen spillelister jeg pleier å bytte på og det er disse: RUN som er løpelisten - 💪som er styrkelisten - 30/15 som er intervaller.

HJELPEMIDDEL: Fitbit-klokken min! Jeg har vært helt avhengig av min gamle Fitbit Charge 2 siden jeg fikk den i bursdagsgave for litt over et år siden. Den har vært min beste treningsvenn lenge, men nå har jeg gått over til Fitbit Versa som også er en smartklokke. Jeg bruker den døgnet rundt fordi den teller skritt og aktivitetsnivå for å nevne noe. Denne må jeg ha med meg på trening!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ØVELSE: Akkurat nå så elsker jeg trappeløp! Det er nok noe med gleden av å kunne trene ute igjen og jeg er ikke helt på langkjøring lenger. Trappeløp er effektivt og moro. Du kan gjøre utrolig mange forskjellige øvelser, men min favoritt for øyeblikket er en pyramide-variant.

Da løper jeg til første avsats, så ned, andre avstats så ned osv. helt til jeg når toppen og begynner å telle nedover. Så da løper jeg opp til toppen en gang til, før jeg begynner med nedstigningen hvor jeg løper til den nest øverste og fortsetter slik til jeg er helt nede igjen. Ga det menig? Jeg er så dårlig på å forklare, sorry!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIGHTS: Jeg liker denne fra Nike fordi den sitter godt på uansett hva man skal trene. I tillegg er jeg også veldig glad i tightsene fra Aim'n

SKO: Alle treningsskoene mine er fra Nike! Jeg har funnet ut at det er det som passer meg best etter å ha prøvd litt forskjellig opp gjennom årene. Jeg har både løpesko til innebruk, utebruk og vanlige treningssko som passer bedre til styrketrening fra Nike. 

ROSA TRENINGSSKO HER / LYSE LØPESKO HER / ROSA LØPESKO HER

OVERDEL: Singlet, t-skjorte, genser eller jakke? Hva folk trener i er så mye forskjellig. Jeg har trent i alle de nevnte selv, men det jeg foretrekker er absolutt t-skjorten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHehe har akkurat løpt trappeløp her. Da blir man rød!

FRISYRE: Jeg har hestehale på trening ni av ti ganger. Jeg vil bare ha håret bort fra ansiktet og ikke i veien. Da jeg hadde langt hår pleide jeg ofte å sette det i en liten dott om jeg skulle løpe fordi det slang fra side til side. Nå er ikke det et problem lenger, så hestehale!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DISSE MATVARENE MÅ JEG HA PÅ KJØKKENET

Forrige uke var et rent kaos, noe som resulterte i at jeg helt glemte å handle mat før helgen. På søndag åpnet jeg kjøleskapet for å finne en yoghurt, litt melk og en avokado. Ikke så veldig mange alternativer der, nei. I går fikk jeg heldigvis handlet inn og fylt opp kjøleskapet igjen. Vel, ikke fylt opp for så mye handlet jeg ikke. 

Det går mye i det samme og så lenge jeg har Cottage Cheese, egg, havregryn, melk, Yoghurt og banan så har jeg mange alternativer til hva jeg kan spise. Det er utrolig hvor mye forskjellig man kan lage ut av så lite. Pannekaker, havregrøt, havregryn med melk, Cottage Cheese med yoghurt og banan, ren Cottage Cheese, ren yoghurt. Det er sikkert mye mer også som jeg ikke kommer på! 

Når det kommer til middagsmat så har jeg faktisk fiskepinner, pølser, karbonadedeig og kyllingfilet i fryseren. Jeg tror egentlig ikke den kyllingen kommer til å bli spist. Jeg er veldig lite glad i kylling, men har pleid å bruke det i wok eller gryter, men nå som jeg har oppdaget filetbiter som er en vegetarisk erstatning så bruker jeg heller det! Mye bedre. 

Hva må dere alltid ha i kjøleskapet?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN FRIDAG FRA ALT

I dag har jeg rett og slett tatt meg en fridag fra alt. Da vekkerklokken ringte i dag tidlig var det forferdelig hardt å stå opp, men jeg hadde en avtale klokken ti og nok å gjøre for den tid så det var ikke noe annet valg enn å rulle seg ut av sengen. Rett inn dusjen, etterfulgt av den mykeste og varmeste morgenkåpen jeg eier. Ikke en gang kaffe skulle hjelpe i dag.

Rundt klokken ni tikket det inn en melding som fortalte meg at avtalen min var avlyst. Ja ja, det var ikke akkurat verdens undergang med tanke på energinivået mitt. Hva i all verden skal jeg finne på i stede? Jeg har faktisk fri i dag. Jeg må fylle dagen min med noe produktivt. 

Jeg satt og jobbet i noen timer. Ganske så produktivt faktisk. Så ble jeg rastløs og bestemte meg for å gå en tur. Jeg ruslet opp til Pilestredet Park, gikk innom Coop Extra og kjøpte meg et skolebrød og noen sjokoladebiter fra smågodthyllen. Jeg tok med meg det og satt meg på den første benken jeg fant. Der ble jeg sittende helt alene i stillhet. Det var ingen andre mennesker akkurat der akkurat da. Bare meg, skolebrødet, sjokoladebitene og Veronica Maggio på øret. Ah, for en deilig følelse av frihet. 

Det er det jeg savner mest med å Larvik. Friheten jeg hadde. Det var ikke akkurat vanskelig å finne et sted hvor man kunne være helt alene. Utenfor døren min var det noen hundre meter å gå før jeg stod midt inne i skogen. Jeg kunne gå litt lenger og så kom jeg ned til havet. Jeg elsker havet. Der pleide jeg å klatre opp på fjellet like ved stranden og legge meg ned. Helt stille. Bare meg, ikke en gang musikk. Bare meg og lyden av havet. Det var frihet. 

Her er det alltid mennesker over alt, uansett hvor jeg drar. Jeg savner å være helt alene og kunne legge meg ned ute i det fri og bare puste. Så i dag la jeg meg ned på en benk i Pilestredet park og pustet litt frem til det kom mennesker forbi som lurte på hva i all verden som var galt med meg. Så jeg gikk hjem og her skal jeg bli. 

Jeg skal ikke gjøre noe som helst. Jeg skal bare sitter her i sengen min, høre mer på Veronica Maggio og skrive litt. Eller sove litt. Hva enn jeg føler for. Akkurat i dag så tar jeg meg fri fra absolutt alt.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SKAL JEG STARTE PÅ PREVENSJON IGJEN?

Husker dere at jeg fortalte at jeg sluttet på prevensjon i januar? Det var hovedsakelig fordi jeg fikk så mange tips fra andre som hadde lignende underlivsplager som meg om at det kunne hjelpe. Etter at jeg skrev dette innlegget ble jeg spurt om jeg skulle begynne på prevensjon igjen og svaret er ja, men kanskje ikke av den grunn dere tror.

Før jeg sluttet hadde jeg aldri plager ved eggløsning eller menstruasjon. Det forandret seg etter at jeg tok min siste pille for fire måneder siden og jeg har vært skikkelig plaget siden det, særlig ved eggløsning. Det har vært så ille at jeg har trodd at jeg har vært syk før jeg etter hvert skjønte at det var grunnen. 

Etter at jeg var hos gynekologen fikk jeg svaret jeg trengte. Hun jeg var hos er en av de fremste når det kommer til kunnskap om vaginisme og vestibulitt. Da jeg fortalte henne at jeg hadde sluttet på grunn av det og hvor plaget jeg var av smerter nå ba hun meg rett og slett om å starte igjen. Hun fortalte hvorfor det har blitt slik at man tror p-piller kan være en negativ påvirkning i sammenheng med sykdommen.

Det handler rett og slett om at da vaginisme og vestibulitt virkelig kom frem i lyset og det ble tydelig hvor utbredt det var så hadde man ikke nok kunnskap om det. Det ble testet ut forskjellige ting og det å slutte på prevensjon var en av de.

Nå har det vist seg at det ikke har noen som helst påvirkning, verken positivt eller negativt på sykdommen og da er det like greit å starte igjen slik at jeg slipper de samme plagene hver eneste måned. Det er faktisk noe jeg virkelig ser frem til!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

UKEN SOM GIKK / FORBANNA LYKKELIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ: Akkurat ferdig på jobb i dette øyeblikk og må bare skifte og løpe ut døren for å rekke boklanseringen!

UKENS TANKE: Hvor forbanna lykkelig jeg blir når våren kommer og vi endelig blir kvitt bitende kulde, glatte veier og snø. Aaaah, livet er så mye bedre om våren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SERIE: Gap Year som ligger på NRKTV. Det er en enkel, lett og morsom serie som er chill å se på når du egentlig ikke gidder å se på en serie. Ga det mening?

UKENS CRAVING: Vi er tilbake på sjokoladen, hehe. Nå craver jeg det 24/7. På fredag var lunsjen min på jobb tre forskjellige sjokolader. Det var helt krise.

UKENS HØYDEPUNKT: Søndagen! Det er den beste dagen jeg har hatt så langt i år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SEIER: At jeg kom meg gjennom denne uken uten et sammenbrudd. Neida. Joda, litt haha. Dere aner ikke hvor sliten jeg var da jeg satt meg ned i sofaen lørdag kveld, en og en halv time etter at jeg var ferdig på jobb og endelig hadde helg og helt fri. Jeg var fristet til både å dra ut og være sosial, men det var så vidt jeg orket å lage mat. Heldigvis er helvetesuken nå over og jeg stod med glans!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Ikke forvent å ligge med meg på første date, Ukens spørsmål og Vi må faktisk kunne snakke om sex!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS MATRETT: Amagad, tacoen jeg spiste på lørdag. Jeg testet ut en ny vri og et ble skikkelig digg! Den bestod av vegetardeig med tacokrydder, fullkornslefser, Holiday dip i stede for rømme, hjemmelaget guacamole, mais, agurk, mango, løk, tacosaus og den store forskjellen - granateple. Det blir et nytt innslag i tacoen fremover.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg er tilbake på sjokolade-kjøret og har NULL kontroll. Jeg tror ikke andre enn de som kjenner meg vet hvor krise det faktisk er når jeg er der hvor jeg er nå. Jeg kan spise sjokolade til frokost, lunsj og middag liksom. Blir aldri lei. Heldigvis gjøre jeg jo ikke det fordi hallo, kroppen trenger mat, men det blir sjokolade alt for ofte om dagen. Det er så irriterende for jeg har vært flink så lenge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SANG: Veronica Maggio - Inga kläder. HERREGUD SÅ VAKKER! Den går på repeat hos meg om dagen. Egentlig går hele Veronica på repeat, haha. Jeg synes det er noe skikkelig sommerlig med musikken hennes, sånn foruten om de som sender deg rett inn i vinterdepresjonen. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Denne gangen velger jeg faktisk et selfie, hehe. Lyset var bare så utrolig bra og jeg likte den naturlige looken jeg hadde den dagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TV-INNSPILLING OG BOKLANSERING

Reklame | Sponset PT-time / Annonselenker Nelly

Denne uken har allerede begynt å fylle seg opp, men i motsetning til forrige uke så er det morsomme ting jeg har lyst til å være med på som står på planen. Det skjer faktisk noe gøy hver eneste dag bortsett fra søndag som jeg fortsatt holder hellig.

Jeg tenkte å dele høydepunktene og det jeg gleder meg mest til med dere! Husk at dere kan følge meg på snap for å få med dere alt som skjer hele tiden @andreasveinsdot.

KJOLE HER / LIGNENDE SKO HER

💜BOKLANSERING FOR JULIANNE. Flinke Julianne har gitt ut bok og det må selvfølgelig feires! Jeg kommer litt etter det starter fordi jeg selvfølgelig jobber, men det går nok helt fint. Det viktigste er at hun har klart å gjennomføre noe så kult og da er det viktig å stille opp når man er så heldig å bli invitert <3.

💜UT MED JOBBJENTENE. Det blir så koselig! Vi har prøvd å få til noe sosialt en stund nå og endelig fikk vi det til. Jeg fikk en melding for to uker siden hvor jeg ble bedt om å holde av dagen. Vi må faktisk være såpass tidlig ute for å få med alle sammen, haha. Busy girls. Nå skal det i hvert fall skje og selv om jeg skal være edru så tror jeg det blir skikkelig gøy!

💜120 SLAG I MINUTTET. På onsdag skal jeg på kino med to venninner. Vi skal se en film jeg har hatt lyst til å se helt siden forrige gang jeg var på kino. Da var det nemlig trailer for en film som heter 120 slag i minuttet og jeg ble rørt bar av den. Derfor er jeg veldig spent på å endelig få se hele!

💜TV-INNSPILLING. På torsdag skal Sofie og jeg være med på innspillingen av et tv-program. Dette blir noe helt nytt og jeg er veldig spent. Jeg kan dessverre ikke røpe hva det er helt enda, men jeg tror dere kommer til å like det! Jeg skal si ifra med en gang jeg får lov til å si noe mer. 

💜PT-TIME. Wiii, denne timen gleder jeg meg til fordi vi skal nemlig gå gjennom et helt nytt program! PT-en min Idar og jeg hadde en planleggingstime forrige uke og jeg fikk luket ut øvelser jeg er lei av og kommet med innspill på hva vi skal fokusere på videre. Jeg er veldig spent på hva Idar har satt sammen av det vi snakket om og gleder meg veldig til å få testet det ut i morgen tidlig. 

💜HENGE MED MARTE. Tenk at jeg ikke har sett den jenta på over en uke (tror jeg)! Denne uken skal vi få satt av litt tid til hverandre, kanskje enda en fredagsdate? 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MENNESKENE DU IKKE VIL MØTE PÅ BUSSEN

I det siste har jeg vært nødt til å ta en del kollektivtrafikk. I det store og det hele er det egentlig ganske greit, selv om jeg foretrekker frisk luft og masse space. Allikevel hender det man møter på noen man aller helst skulle vært foruten på et sted som har med minimalt med plass. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🚌Jenta som gir vesken sin sitteplass. HVORFOR? De aller fleste skjønner at du faktisk ikke kan gi vesken din sitteplass i rushtiden, men det er alltid noen som prøver seg. Kan du ikke bare setteren på gulvet eller om den er for fin for det, ta den på fanget.

🚌Fyren som ikke vet hva hygiene er og verken har dusjet eller brukt deodorant på et år. Yesss vi har vel alle vært borti dette? Bussen er stappfull og folk står i midtgangen. Du trekker det korteste strået og ender opp under armhulen til en fyr som ikke akkurat har hygiene som sin førsteprioritet.

🚌De som vil slå av en prat om livet. Sorry, men jeg er skikkelig nordmann. Jeg vil bare sitte alene i stillhet og stirre ut av vinduet.

🚌Stirreren. Altså hva vil du? Det er så ubehagelig når noen fester blikket i deg og aldri slipper. 

🚌Hun som roper i telefonen hele veien fra sentrum til Nydalen. Takk, da vet jeg at venninnen din er tidenes bitch og at du ALDRI skal stille opp for henne noen gang igjen. 

🚌Alle som ikke skjønner at man må vente med å gå inn til alle som skal av er ute, men presser seg inn. Det er så irriterende. Det funker faktisk ikke om alle skal gå inn og ut av bussen akkurat samtidig. Vis hensyn!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NOE JEG IKKE HAR TURT Å FORTELLE DERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For nøyaktig elleve dager siden tok jeg en avgjørelse jeg ikke har turt å fortelle dere om. Jeg ville holde det for meg selv i tilfelle jeg sprakk og ikke klarte å gjennomføre. Det er egentlig ikke noe veldig stort, men tro meg, det er faktisk ganske vanskelig.

Det skjer så utrolig mye fremover og derfor har jeg bestemt meg for å ha alkoholstopp frem til 17. mai. Egentlig så er det vel et feste-stopp fordi å ta et glass rødvin om jeg blir med edru på byen går fint, men jeg skal ikke drikke masse og ikke dra ut for å drikke meg full. Aller helst skal jeg holde meg helt unna og foreløpig har det gått helt fint. 

Jeg må innrømme at jeg kjente på det i helgen. Det var så nydelig vær og over alt hvor enn jeg gikk så satt folk ute og nøt de siste strålene av sol, de aller fleste med et glass alkohol ved siden av seg. Alle vennene mine var ute og da frister det selvfølgelig å være med, men jeg har rett og slett ikke tid til å kaste bort hele søndagen min. Det er faktisk det som skjer uansett om jeg drikker tre glass eller en flaske. Jeg har blitt så gammel vet dere, haha.

Det er fælt å si, men det ligger noe i det med at "du er ikke lenger 20". Nei, det kan du trygt si! Jeg husker den tiden da jeg kunne drikke halve Vinmonopolet og våkne opp like frisk dagen etterpå. Trening klokken ni? Null stress. Vi kjører på som vanlig. Nå våkner jeg opp og tror jeg har fått influensa fordi hele kroppen verker og det er ikke snakk om å få gjort noe som helst produktivt dagen derpå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå kjenner jeg meg ganske trygg på at dette skal gå fint, selv om jeg typisk nok lager avtaler som innebærer alkohol... Neste lørdag skal jeg ut med noen venninner fra jobben så det blir spennende å se om jeg klarer å holde meg edru når de andre begynner å sprette champagnen.

Vi får krysse fingrene. Det er nemlig mye viktigere å få gjennomført alt jeg skal, burde og må gjøre. Alternativet er å drikke seg full, dra på byen, bruke opp alle pengene mine, miste en jakke og et par sko og bestille to tredjedeler av menyen på McDonald's som en avslutning på det hele. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE VERSTE UVANER / PENGEBRUK OG DÅRLIG SAMVITTIGHET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg sier alltid ja selv om jeg egentlig ikke vil eller orker. Det er så krise. Jeg er ufattelig dårlig på å si nei, men jeg øver meg på det. 

Jeg biter meg i leppa når jeg konsentrerer meg eller blir stressa. Ah, dette har jeg fordi jeg føler at andre tror jeg prøver å være søt. Nei, det er ikke søtt og det begynner å klø etter hvert. 

Jeg får utrolig lett dårlig samvittighet. En skulle tro at det var en god ting, men dette er liksom litt drøyt. Da jeg var yngre fikk jeg dårlig samvittighet hvis jeg for eksempel valgte en dukke fordi jeg synes synd på de andre dukkene som ikke ble valgt. Jeg har litt av de tendensene enda og det er bare veldig irriterende.

Jeg tenker alltid det verste. Hvis vi mistenker at kjæresten til en venninne gjør noe shady så tenker jeg ALLTID at han gjør det. Kanskje et dårlig eksempel, men dere tar poenget. 

Jeg snakker alt for fort. Noen ganger går det så fort at jeg snubler i mine egne ord. 

Jeg spiser alltid nattmat etter byen. Til og med de gangene jeg ikke er sulten. 

Jeg klarer ikke slappe av. Selv de dagene jeg setter av til å slappe av så stresser jeg over at jeg slapper av. 

Jeg er fæl på å avlyse avtaler. Det har med det øverste punktet å gjøre. Jeg sier alltid ja, men så vil jeg egentlig ikke og ender opp med å avlyse. 

Jeg tar ikke vare på tingene mine i mer enn en uke. Nytt kamera, her skal det ligge i kameraveske og tas vare på som en baby. Det funker sjeldent lenger enn en ukes tid før jeg behandler det som et kamera jeg har hatt i femten år. Merkelig nok klarer jeg å ha tingene mine ganske lenge til tross for dette. 

Jeg hater å innrømme feil. Nå har jeg riktignok blitt mye bedre på det, heldigvis. 

Jeg tenker ikke konsekvenser av pengebruk. Altsåå jeg bruker så mye penger i det jeg har de og så må jeg leve lutfattig i tre uker frem til neste lønning kommer. Det skjer igjen og igjen. Jeg lærer faktisk aldri. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET SKIKKELIG DIGG FROKOSTTIPS

God morgen! Ah, denne dagen har jeg ventet lenge på. Jeg har ingen andre planer enn å henge med Martine, trene og jobbe med bloggen. Jeg er også veldig glad for at jeg bare ble hjemme i går i stede for å være sosial eller bli med på byen. Jeg kan tenke meg at det finnes mange fyllesyke sjeler der ute og det er nettopp dere jeg vil tipse om en skikkelig digg frokost, perfekt til dagen derpå!

Jeg har et prosjekt for meg selv. Det går ut på at hvis jeg skal spise ute så skal jeg prøve et nytt sted. Selv om jeg har noen favoritt spots her i byen, så er det alltid rom for å utforske nye steder. Kanskje en av de blir en ny favoritt med tiden? 

Forrige uke inviterte en venninne meg med ut for å spise frokost. Det har jeg faktisk ikke gjort før, så det var veldig moro. Vi har snakket om å prøve Crepe de Mari lenge. Venninnen min elsker det stedet og jeg elsker crepe så det virket som en god kombinasjon.

De har utrolig mye forskjellig der. Du har matcrepes med spinat, kylling og annet godt, søte crepes med is, Nutella og bær eller en slags mellomting som vi bestilte oss. Jeg valgte en med Snøfrisk, brunost og blåbær. Den var rett og slett skikkelig god! Brunost er jo helt ufattelig godt og den kombinasjonen der var helt fantastisk. 

Dette er nok ikke noe jeg kommer til å spise til frokost med stadighet, men en gang innimellom. Jeg anbefaler uansett en tur innom om du befinner deg i Oslo!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ØNSKELISTE TIL KJØKKENET

Reklame | Annonselenker Ellos

Nå som vi skal flytte gjør jeg ikke annet enn å se etter ting til leiligheten. Det skal sies at planen ikke er så kjøpe noe særlig nytt. Det er jo ikke snakk om å kjøpe en leilighet som skal bli et langvarig hjem. Hvem vet hvor vi bor om et år liksom? Jeg har gått på den smellen før og lærte heldigvis av det. Allikevel er det lov å drømme og småting kan jeg faktisk unnskylde. Her er noe av det jeg ønsker meg til kjøkkenet akkurat nå!

1. HØYTTALER HER / 2. SALTSKÅL HER / 3. SKJÆREBRETT HER

4. KAFFETRAKTER HER / 5. SIL HER / 6. SERVERINGSFAT HER

7. STEKEPANNER HER / 8. SERVERINGSFAT HER / 9. KJØKKENVEKT HER

10. KJØKKENMASKIN HER / 11. KJØKKENVEKT HER / 12. SENGEBRETT HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL / DRØMMEMANNEN, STUDIER, TATOVERING, ANDRE BLOGGERE ++

Reklame | Annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan du beskrive drømmemannen din?

Yes. Han er snill, omtenksom, morsom og ærlig. Han har masse humor og selvironi, er full av guts og står opp for det han mener er rett. Han er ikke redd for å si hva han mener, men heller ikke redd for å innrømme feil. Vi kan snakke om alt og har en del samme interesser. Pluss om han elsker jobben sin, det er alltid sjarmerende, men ikke mer enn meg hehe. I tillegg gjør det ingen verdens ting om han er kjekk!

Skal du starte med p-piller eller noe sånt igjen da?

Det kommer et innlegg hvor jeg snakker om alt dette snart!

Hvordan skal du kombinere studier, jobb og blogg til høsten?

Godt spørsmål! Jeg har faktisk helt noia for det der, men jeg får kjempe meg gjennom. Jeg vil ikke gi avkall på noe av det, så da må det bare funke!

Har du tatovering på armen?

Nope, jeg har ikke en eneste tatovering :-). Morsomt fakta: Da jeg var yngre hadde jeg planer om å ta en Hakuna Matata-tatovering fordi jeg elsket Løvenes Konge og likte betydningen. Heldigvis fant jeg ikke et eneste sted på kroppen jeg faktisk ville ha en tatovering.

Hvordan går det med magen din nå? Er den bedre?

Nei :-( Det er faktisk helt forferdelig. Jeg er så lei av det, men akkurat nå får jeg ikke gjort annet enn å prøve å gjøre det beste ut av en kjip situasjon. 

Dusjer du tre ganger om dagen? før trening, etter trening og på kvelden?

Nei, ikke vanligvis. Jeg liker å dusje om morgenen fordi jeg ofte er litt kald og da er det digg med en varm dusj. Jeg dusjer selvfølgelig alltid etter trening og som regel er det enten på morgenen eller kvelden. Hvis jeg skal trene på morgenen så dusjer jeg etter trening og noen ganger på kvelden før jeg legger meg, særlig om jeg har vært på jobb. Hvis jeg skal trene på kvelden så dusjer jeg på morgenen fordi jeg antakeligvis enten skal på jobb, gjøre ærend, være sosial eller i et møte og så på kvelden etter trening. 

Hei, det er mange som shaver seg nedentil, og mange som sier at du kan få infeksjoner, sykdommer og dårlige reaksjoner på det. Hvordan gjør man det? Det er et spørsmål som jeg har lurt på lenge. Jeg lurer også på når man evt. skal begynne m d, og om man burde gjøre det. Hva synes du?

Hei! Så lenge du bruker en ren høvel og er ren bør det nok gå helt fint. Det er nok større sjanse for infeksjoner om man kutter seg, så vær forsiktig! Jeg bruker alltid balsam på området jeg skal shave, så er det viktig å huske på at du skal shave med hårene og ikke mot dem. Jeg synes ikke du bør stresse med å starte barberingen. Gjør det når du føler for det selv, ikke bare fordi resten av jentene i klassen gjør det. Jeg går stadig lenge uten å shave og det er null stress. 

Har du gjort noe med leppene dine ? De ser plutselige så veldig fine og fyldigere ut 😍

Tusen takk, det er 100% mine egne så det var koselig <3. Jeg har ikke gjort annet enn å gjerne klumpene jeg hadde som et resultat av fillers fra 2015.

Hvor har du kjøpt den røde genseren fra? Den var syykt fin❤️

Tusen takk! Den er fra Pieces, kjøpt på Nelly. Du finner den HER.

SKJØRT HER

Kan du ha månedens leser som Annais og de hadde før i tiden ? Hadde vært veldig morsomt å se hvem som faktisk er din faste bloggleser ☺️

Det var en god idé, men da må dere begynne å kommentere med navn <3

Hvem blogger ville du helst byttet liv med?

Angelica Blick! For det første virker hun oppriktig som et skikkelig godt menneske, supersøt og hyggelig. For det andre ser hun AMAZING ut og hun har den kuleste klesstilen jeg vet om på jord. I tillegg virker det som om hun og kjæresten har et helt nydelig forhold og hun reiser jord rundt og lever av blogg og Instagram. 

Baklager hvis det er noe jeg ikke har fått med meg, men har du fått deg kjæreste?

Nei, jeg er fortsatt evig singel haha. Ingen vil være kjæresten min :-(. Haha, neida nå bare tuller jeg. Det er ikke akkurat slik at jeg flyr på dates annenhver dag så på leting vil jeg ikke akkurat si at jeg er. 

Kan du skrive et innlegg om hva man skal/bør gjøre på første date også? 

Ja, så moro! Tusen takk for tips <3

SKJORTE HER / SKJØRT HER

Har du hatt sex etter at du ble frisk fra vaginismen?

Jeg må gjøre en ting klart og det er at jeg ikke er 100% frisk enda! Jeg er mye, mye bedre og det er helt supert. Da jeg var hos gynekologen forrige uke testet hun det og høyresiden min er så godt som frisk, men det er enda en del nervesmerter og strammere muskulatur på venstresiden som jeg må jobbe videre med. Så for å svare på spørsmålet: nei, det har jeg ikke og det kommer jeg nok heller ikke til å gjøre på en stund. Når det skal skje er det utrolig viktig at jeg er trygg på at jeg er frisk og at det vi gå bra. Hvis ikke jeg er det vil jeg antakeligvis stresse og være redd for at det skal spenne seg og gjøre vondt. Da vil det også skje!

Hvordan var det å ha mensen på PH?

De fleste jentene gikk på prevensjon og hadde ikke mensen, men kroppen min og p-pillene ville ikke samarbeide så jeg hadde det en gang tror jeg. Det gikk helt fint, null stress!

Hvilken blogg var den første du leste da du startet å lese blogger?

Ida Wulff og Kristina Andersen! Leser enda begge i dag <3.

Hvorfor sover du ikke naken?

Haha, det hender jeg gjør det også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor høy er du?

Jeg er 168 centimeter. 

Er glad for at det er slutt mellom Sofie og Morten eller lei deg siden de var så fine sammen?

Haha, dere prøver dere altså. Seriøst, nå må dere slutte å spørre meg om noe jeg faktisk ikke har noe med! Sofie har sagt tydelig ifra at hun ønsker tid og rom før hun deler noe mer om forholdet sitt. Da synes jeg dette er en ganske sleip måte å prøve å få ut informasjon på. Hvis du lurer på noe angående Morten og Sofie så må du nesten spørre dem, men akkurat nå synes jeg dere skal høre på Sofie som ber om litt rom og ro rundt sitt eget private forhold. 

Hva tenker du om rasisme?

Tullete, unødvendig og ondskapsfullt. Jeg synes generelt det med å diskriminere andre og mene at noen er mer verdt enn andre er kvalmt. Ingen er mer verdt enn noen andre uansett kjønn, jobb eller hudfarge. 

Hvor mange land har du vært i?

11 tror jeg. Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen, Litauen, Mexico, Spania, Hellas, Kroatia og Italia. 

Hvor har du kjøpt øreringene dine? :) Utrolig fine!

Tusen takk! De er fra Monki. Det er en 3-pakning med forskjellige størrelser. 

SKJORTEKJOLE HER

Hva skal du studere? :)

Det kommer an på hva jeg kommer inn på. Jeg har søkt på to forskjellige bachelorstudier, men begge er innenfor mediefag. Jeg får se om jeg kommer inn, haha.

Hei! Gikk forbi deg i stad da du luftet Celine. Du er så nydelig, men du så veldig sliten ut. Hvordan går det med deg om dagen?

Hei <3 Haha, så søt du er. Dette var i går kveld og da var jeg helt forferdelig sliten. Denne uken jeg som dere vet døpt om til helvetesuken. Jeg har hatt alt for mye å gjøre og selv om jeg vanligvis liker fullt kjør så ble det litt mye denne gangen. Jeg gleder meg bare til i morgen hvor jeg endelig kan slappe av og sove ut.

I går var jeg i gang fra halv syv om morgenen. Jeg var ute av døren fra åtte og fikk ikke satt meg ned før jeg var hjemme halv ti på kvelden. Jeg hadde et langt møte på morgenen, så var det rett hjem for å skifte og spise før jeg var på jobb i åtte timer. Deretter bar det rett hjem for å gå en lengre tur med Celine som hadde vært hjemme alene da jeg var på jobb, inn for å lage middag (ble frossenpizza) som jeg spiste samtidig som jeg spilte inn en video med ukens spørsmål. Deretter måtte jeg redigere den og laste den opp på bloggen, men det viste seg at den nektet å laste opp så jeg endte opp med å starte på dette innlegget før jeg endelig satt meg ned i ti minutter før jeg nesten sovnet sittende. Ahhhh, syv timer på jobb i dag så er det helg!

Er du og Sofie like nære venner som dere var da dere flyttet sammen?

Hm... Vi er vel egentlig det tror jeg! Vi kjenner jo hverandre bedre på både godt og vondt :-).

Når fikk du mensen?

Det husker jeg faktisk ikke. Jeg skjønner ikke hvordan alle husker hvor gamle de var da de fikk mensen, jeg har ikke peiling utover at det var på barneskolen en gang.

Vet du hvem som vinner Paradise Hotel?

Ja, det gjør jeg og det har jeg visst en god stund faktisk :-).

Hvilket annet realityprogram ville du helst vært med på?

Definitivt Farmen! Det hadde vært kjempekult. Jeg er jo faktisk oppvokst på gård, så det hadde kanskje ikke blitt så halvgærent. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VI DRO PÅ BRUKTMARKED

Nå om dagen er Oslo helt fantastisk. Jeg elsker virkelig denne byen om våren, da er den rett og slett nydelig. For noen uker siden dro jeg og noen venninner til Grünerløkka for å nyte solen og den første skikkelige vårdagen så langt i mars. Det var helt fantastisk og for et liv!

Med en gang sola skinner kommer Osloborgerne snikende ut fra leiligheter over hele byen og plutselig er vi supersosiale livsnytere som aller helst samles på Løkka eller Aker Brygge. Sistnevnte synes jeg er hyggeligere på sommeren, mens Løkka er helt perfekt en vårdag i mars.

Vi vandret bortover fra sentrum og havnet til slutt helt øverst på Løkka. Plutselig kom vi over et bruktmarked og det er noe av det morsomste jeg vet om! Der kan man finne utrolig mye kult som man ikke finner ellers. Åh, jeg hadde lyst til å kjøpe halve markedet, men det var ikke helt realistisk, haha. Det var ikke akkurat et minus at de solgte nystekte vafler som jeg selvfølgelig koste meg med, nam nam. 

Det er så rart fordi før pleide jeg å tenke at bruktmarked er litt ekkelt. Hvem vil vel ha andres gamle og brukte ting? Nå har jeg et helt annet syn på det og elsker å finne unike skatter på slike steder! Både Helene og jeg sikret oss et par skatte fra markedet Jeg kjøpte en skikkelig fin grønnfarget kaffekopp og en kul tekanne.

Jeg tror sistnevnte kun blir brukt som pynt. Riktignok i fremtiden, hehe den passer ikke akkurat inn her nå. Jeg bare ser for meg den stå enten på kjøkkenbenken eller på et bord i stuen sammen med gulldetaljer og coffee table books. Ikke sant det blir kult?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLI MED MEG GJENNOM EN HEL DAG

Reklame | Sponset medlemsskap EVO / Annonselenker Nelly, Sportamore og Ellos

God morgen! I går gjorde jeg noe for aller første gang. Jeg hadde med meg kameraet mitt gjennom hele dagen og dokumenterte det aller meste. Dette er noe jeg synes er ganske morsomt å se hos andre bloggere og tenkte derfor å prøve selv! Nå skal dere få være med gjennom en typisk dag i livet mitt, helt fra jeg står opp om morgenen til jeg legger meg om kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My morning face. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aller først må jeg ha kaffe. Jeg kryper ut av sengen, inn i morgenkåpen og tusler ut på kjøkkenet. Hvis ikke jeg får kaffen min så fungerer jeg faktisk ikke. Jeg hadde en kaffe-fri dag for noen måneder siden og holdt på å kaste opp etter trening. Jeg mener bestemt at det var fordi jeg ikke drakk kaffe, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter å ha drukket den første kaffekoppen og tatt en dusj er jeg klar for kopp nummer to og frokost! En favoritt den siste tiden er havregryn, puffet havre, rosiner, Cottage Cheese, banan, syltetøy og melk! Sykt digg og full av næring. En perfekt start på dagen! Sammen med det drikker jeg et stort glass funsaft, en kaffekoopp og tar vitaminene mine som akkurat nå består av de over her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAT-SKJORTE TRENING BLACC HER

Når maten får sunket og jeg har kost meg i sofaen med God Morgen Norge i en times tid er det klart for trening! Jeg går alltid til EVO hvor jeg trener og det senteret jeg foretrekker ligger cirka tjue minutter unna.

Jeg synes det er en perfekt start på dagen. Da får jeg frisk luft og våkner ordentlig så jeg har masse energi på trening. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJAKKE GYMSHARK (LIGNENDE HER) / TIGHTS NIKE (LIGNENDE HER)

Det varierer veldig hva jeg trener. I det siste har jeg vært helt hekta på trappeløp utendørs. Egentlig så har jeg bare gjort det to ganger, haha, men jeg synes det er veldig moro da!

Når jeg er på EVO trener jeg enten styrke på hele kroppen eller koser meg på mølla. Jeg er veldig glad i powerwalk i motbakke, intervaller i motbakke og en rolig halvtime med jogg. Det jeg aldri gjør er å sykle. Altså jeg haaaaater sykkel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERARETTETANG GHD HEROLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjem, dusje, vaske håret, kure håret og så er det på tide å gjøre seg klar for dagen! Jeg gjør alltid det mens jeg ser en serie og spiser noe lett, men godt før jeg fortsetter dagen.

I det siste har jeg brukt så lite sminke og det er så digg. Jeg synes rett og slett det er unødvendig å klæsje på så mye sminke til hverdags som jeg har gjort en periode. Nå går jeg for bb-cream eller litt foundation, litt solpudder og maskara. Superdigg, rett og slett. Det aller beste er at det tar to minutter å påføre, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klar for dagen! Fra nå av skal jeg ta utgangspunkt i gårsdagen og da var det visning på ny leilighet som stod for tur. Det gikk veldig fint og leiligheten var så fin! Vi har ikke rukket å snakke ordentlig om det enda fordi jeg dro rett på jobb og Sofie var ikke hjemme før sent på natt.

Vi skal oppdatere dere så fort vi bestemmer oss for hva som skjer videre <3. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror dette er det vakreste bildet jeg har sett av oss noen gang. Liker særlig tyggisen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, i det vi stod og ventet på å slippe inn på visning ringte telefonen til Sofie. Det viste seg at hun skulle få levert en Nelly pakke akkurat der og da. Heldigvis fant sjåføren frem og vi ankom visningen med en svær pappeske stappfull av klær. Litt morsomt egentlig. Heisann, her kommer vi med flyttelasset allerede hehe gi oss leiligheten din plis. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter visningen dro hjem hjem og koste litt med Celine, skrev ferdig innlegget jeg skulle poste klokken åtte og dro på jobb. I går hadde jeg bare en kort vakt så tiden gikk kjempefort og som dere ser så rakk jeg en god del før jeg startet.

Jeg er veldig glad i å få unnagjort det aller meste så tidlig som mulig så jeg slipper å sitte oppe og jobbe til sent på natt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bestemte meg også for å ta litt sol. Det er snart 17. mai og jeg har ingen planer om å få verken sminke eller selvbruning på bunadsskjorten min. Derfor har jeg begynt å ta litt sol hver uke så jeg får en fin og gylden farge til nasjonaldagen. Da slipper jeg å bruke så mye ansiktsminke som igjen kan føre til en ødelagt bunadsskjorte. Det er jeg ganske så lite gira på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg kom ut av Brun og Blid holdt jeg på å få hjertet i halsen. Jeg hylte HØYT på gata så folk snudde seg i det Martine hoppet ut fra en sidegate og skremte meg. Jeg er virkelig verdens mest lettskremte menneske og jeg roper, hyler og kjefter hvis jeg blir redd. Sånn sett forstår jeg hvorfor jeg stadig blir utsatt for det der, haha. Det er jo moro for alle rundt meg selv om jeg antakeligvis kommer til å få hjerteinfarkt en dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi dro en tur innom butikken og handlet inn til middag. Det ble vegetardeig med hakketløk, purre, gulrot, mais, oregano, salt, pepper og hakkede tomater sammen med fullkornspaghetti. Det er kjempeenkelt å lage og tar maks femten minutter. Jeg lager ofte det når jeg egentlig ikke gidder å lage middag, men er skikkelig sulten på noe ordentlig mat.

Vi koste litt med Celine og jeg jobbet med bloggen før vi tok oss enda en tur ut...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yes, vi ga etter for søtsuget og havnet i godishimmelen på Rema1000. De har så sykt digg smågodt! Selvfølgelig ikke i nærheten av Yummy Heaven, men det var dessverre stengt da vi fant ut at vi bare måtte ha godis til kveldens episode av Paradise.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uff, angående den episoden. Jeg fikk så utrolig vondt i hjertet mitt da jeg så den parseremonien. Ja, det er et spill og det er Paradise, men sånn de oppførte seg var bare trist å se på. Jeg fikk så utrolig vondt av Isabel som måtte stå og se på at de smilte og lo da hun stod og gråt. Å ryke på en slik måte unner jeg faktisk ingen.

Når det er sagt så er det imponerende spill og det applauderer jeg gjerne, men vis hverandre litt respekt da, folkens. Si hva du vil på sync, men på seremonien... Nei. Til og med jeg klarte å unngå klappingen da jeg fikk sendte ut Aleks. 

Martine dro like etter PH og jeg som var langt over vanlig leggetid gikk for å stelle meg på badet. I det jeg var på vei inn i dusjen ringte bestevenninnen min meg på FaceTime og fordi vi har separasjonsangst tok jeg like så godt med mobilen i dusjen.

Jeg ler meg ihjel av bildene over her. Marte var så flink og screenet litt underveis. Jeg tror faktisk det der er noe av det merkeligste jeg har gjort på lenge, haha. Hun ble med videre gjennom tannpuss og hudpleierutiner før jeg endelig kom meg i seng nærmere ett på natten. 

Vanligvis legger jeg meg mellom ti og elleve på kvelden, men denne uken hvor jeg har vært nødt til å stå opp mellom seks og syv hver morgen blir det typisk nok sene kvelder også. En god kombo? Njæ. Denne uken går heldigvis mot slutten og jeg håper det blir lenge til neste gang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min gamle Harry t-skjorte <3 Dette er favorittplagget mitt når det kommer til soveklær. 

Jeg håper dere synes dette var morsomt! En litt annerledes måte å oppsummere dagen på. Nå skjedde det ikke så alt for mye spennende akkurat i går, men si ifra om dere likte det så kan jeg absolutt gjøre det igjen. Kanskje en dag hvor det skjer litt mer spennende ting, men kom igjen. Alle dager kan jo ikke være like innholdsrike! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KROPPEN MIN TRENGER DETTE

Reklame | Annonselenker Ellos

Nå som det går mot sommer får jeg mye mer motivasjon til å ta vare på kropp og helse. Jeg får lyst til å pynte meg og være fin, i motsetning til på vinteren hvor det eneste jeg ønsker er ikke å fryse ihjel. Kremer, neglelakk, parfyme og alt annet som kan pleie og gjøre meg fin! Her er noe av det som er på ønskelisten min akkurat nå. 

1. DAGKREM HER / 2. ANSIKTSSÅPE HER / 3. ANSIKTSRENS HER

4. SELVBRUNING HER / 5. HÅROLJE HER / 6. KRØLLTANG HER

7. NEGLELAKK OPI HER / 8. NEGLELAKK ESSIE HER / 9. PARFYME HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE FORVENT Å FÅ LIGGE MED MEG PÅ FØRSTE DATE

Våren er i gang og av en eller annen grunn dater folk mer når det er sol og fint vær. Vår og sommer er høysesong for dating og i den anledning har jeg skrevet noen tips til hva dere IKKE bør gjøre på første date. 

Drikk deg for full. I hvert fall ikke alene. Om dere begge ender opp med å drikke dere fulle og har det moro med det, så kjør på. Det er bare litt kleint om du sitter og hiver nedpå enhet etter enhet fordi du er stressa for så å ende opp drita mens daten din sitter igjen edru. Det er ikke særlig moro for den andre personen.

Snakk om eksen din. Trenger jeg å utdype? Jeg er ikke interessert i å vite hvor forferdelig fæl eller hvor nydelig eksen din var. Det er fortid. 

Avbryt samtalen for å fortelle din egen lignende historie. Det er selvfølgelig greit innimellom og det er gøy med engasjement i en samtale. Problemet er når dette skjer gang på gang så jeg aldri får fullført min egen historie. Dere vet de som alltid har opplevd noe lignende eller kjenner noen som har opplevd det samme som deg? Det er greit nok det, men kan du kanskje vente til jeg er ferdig med å fortelle?

Sitt på telefonen. Sjekke den, ja. Sitte på den, snakke i telefonen, sjekke Instagram - NEI! Du er ikke på date for å gjøre noe du kan gjøre på bussen. Her skal vi bli kjent, så legg fra deg telefonen og snakk med meg.

Skryt for mye av deg selv. Selvfølgelig skal man få fortelle om ting man er stolt av og god på, men når daten plutselig blir en monolog om alle dine bragder så er det rett og slett bare slitsomt. I tillegg fremstår du som ekstremt selvsentrert og egoistisk. 

Snakk om hvor digge andre er. Er servitøren kjempefin? Dama på nabobordet også? Kult, men må du påpeke at alle andre jenter i rommet er skikkelig digge akkurat i dette øyeblikk?

Ikke spør hvor mye jeg veier. Du ser hvordan jeg ser ut så hvilken rolle spiller det hva jeg veier?

Lat som om du er noe du ikke er. Hvis det blir en andre, tredje eller fjerde date så vil det nok komme frem om du lyver mye på den første. Enten det er en direkte løgn eller om du prøver å fremstille deg selv som en person du ikke er. Alle vil vel vise seg fra sin beste side, men ikke dra det for langt.

Kun snakke om jobb. KJEDELIG! Ja, jeg vil gjerne vite hva du jobber med og vi kan godt snakke litt om det, men om hele kvelden blir jobb så drar jeg hjem.

Fortell om hva du spiser. Okei, så er du en fitnessfyr som lever på kylling og brokkoli, men hvor mye middagen din veier liksom ikke så interessant. Jeg bryr meg heller ikke om hvilket proteinpulver du foretrekker, så finn gjerne noe annet å snakke om er du grei, 

Ikke forvent at vi skal ligge sammen. Selv om vi er på en date, om det så er via Tinder så kan du faktisk ikke forvente å få sex. Sex skjer om det er interesse, gnist og begge parter har lyst. Man  aldri ligge med noen.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG SKAL PÅ VISNING AV NY LEILIGHET

Reklame | Annonselenker Nelly

God morgen, alle flotte lesere <3 Helvetesuka som jeg har valgt å kalle den fortsetter. Jeg har egentlig tenkt til å døpe den om til noe mer positivt, men jeg kommer ikke på noe som passer. Det er liksom helvetesuka og da er det vanskelig å finne et lystigere navn som passer, haha. Solskinnsuka, liksom. Det blir ikke det samme i det hele tatt.

I går kveld var jeg så sliten at jeg nesten sovnet stående. 21 000 skritt, tre avtaler, jobb, trening og det å ikke kunne slappe av mellom seks om morgenen og halv ti på kvelden tar på altså. Heldigvis blir det en litt roligere dag i dag og det skal faktisk skje noe ganske så spennende!

Nå skjer det faktisk ganske mye her. Det er vel rundt en uke siden jeg fortalte at Sofie og jeg blir boende. Vel, nå gjør vi antakeligvis ikke det allikevel og vi skal på en visning allerede i dag! 

Vi skal ikke flytte fra hverandre, men finne noe rimeligere sammen. Jeg skal jo studere på fulltid til høsten, noe som betyr at jeg må jobbe mindre og da er det veldig fint og faktisk helt nødvendig å betale mindre for å bo. Det var faktisk dere som minte meg på hvorfor jeg ville flytte i utgangspunktet, nettopp fordi det er så forbanna dyrt å bo i den leiligheten her. Strømregninger på nærmere 3000 kroner i tillegg til leia og ingenting inkludert blir alt for mye for en blivende student altså.

Jeg er veldig spent på denne leiligheten og jeg håper det blir klaff på første forsøk! Det hadde vært så digg. Jeg må jo innrømme at jeg hater både å dra på visninger og å flytte. Det enkleste hadde vært å bli boende, men for en gangs skyld skal jeg la fornuften seire.

GENSER PIECES HER / SKJØRT NLY HER / SKO LIGNENDE HER

Ønsk oss lykke til!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FROKOST MED FITBIT

Reklame | Invitert av Fitbit & annonselenker Nelly

I dag var Martine og jeg så heldige å få være med på lanseringen av Fitbit Versa! Det er en ny smartklokke fra Fitbit som snart kommer på markedet. Jeg elsker min trofaste Fitbit Charge 2, så da jeg fikk invitasjon hit takket jeg ja med en eneste gang! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMARTINE: GENSER HER / BUKSE HER - ANDREA: JAKKE GYMSHARK (LIGNENDE HER) / TIGHTS NIKE (LIGNENDE HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk frokost og en innføring i den nye klokken av det flotte Fitbit-teamet. Med andre ord var det en ordentlig hyggelig start på dagen og det var enda bedre at jeg fikk gjøre det sammen med Martine. Jeg er så glad for at jeg ikke er alene i denne bloggverden. Det er så godt å ha noen man stoler på og kjenner godt som vet akkurat hvordan ting fungerer og som man kan dra sammen med på eventet.

Jeg synes det er veldig moro å få gjøre slike ting innimellom. I øyeblikk som det så tenker jeg over hvor heldig jeg er som har denne bloggen og får oppleve litt andre ting enn hva jeg hadde gjort om jeg levde et helt vanlig A4-liv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HJEMMELAGET BURGER MED MANGOSALAT

Reklame | Annonselenker Nelly & BikBok

Hei, fine dere! På fredag var jeg på besøk hos Marte og vi endte opp med å lage tidenes diggeste hjemmelagde burger. Det var rett og slett skikkelig godt. 

I vinter hadde vi en rutine som bestod av å ha en middagsdate hver fredag, sånn nesten i hvert fall. Jeg var alltid hos Marte på fredagskvelden. Vi lagde god mat, så på The Voice og spiste Stratosdyr og Sprangleknas. Dessverre falt tradisjonen vår litt bort, men nå er vi tilbake. 

Vi byttet ut den faste fredagstacoen med hjemmelaget burger. Altså det var så utrolig godt!

Enkel hjemmelaget burger av 400 gram karbonadedeig med en løk, en chili, ett egg og litt parmesan. Bland alt sammen i en bolle og stek på middels varme på begge sider i litt smør. Ha gjerne litt aluminiumsfolie over på slutten slik at de blir saftige og gode!

Som tilbehør lagde vi hjemmelagde søtpotetchips ved å skjære søtpotet i skiver og blandet inn litt eggehvitte, hvitløk, salt og pepper i en bolle før vi stekte det på 200 grader i ovnen i cirka 20 minutter. I tillegg hadde vi en mangosalat bestående av litt hakket rødløk, en mango terninger, en avokado i terninger og litt hakket tomat med salt, pepper og cayennepepper. NAM!

Dette bør dere virkelig prøve. Veldig enkelt og skikkelig godt. 

T-SKJORTE NLY HER / BUKSE BIKBOK HER

Ønsker dere alle en super dag videre <3

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TING DU BØR GJØRE I OSLO OM VÅREN

Nå som det er vår strømmer folk ut fra de mørke leilighetene sine for å nyte sola og Oslo. I den anledning har jeg lyst til å komme med noen tips til hva du kan gjøre i Oslo nå som både sol og varme er på vei. Jeg elsker denne byen på våren. Det er som om alt forandrer seg og det som på vinteren er et utrolig deprimerende sted blir plutselig en skikkelig kul by å bo i. 

Heng på Operataket. Dette gjorde jeg og noen venninner i fjor sommer. Vi hadde en veldig chill søndag og vandret langs Barcode. Av mangel på noe mer fornuftig å gjøre kjøpte vi oss hver vår Frozen Yoghurt og satt kurs mot Operataket. I steikende sol ble vi både sittende og liggende på taket i flere timer og bare nøyt hverandres selskap og det gode været. Helt perfekt!

Ta deg utepils. Eller en utebrus, hehe. Poenget er at det er sykt digg å nyte noe godt å drikke ute i sola. Jeg føler det er en typisk Oslo-greie med utepils i sola så fort våren kommer snikende, haha. 

Spis en burger i sola. Her anbefaler jeg virkelig Troys i Torggata. De har helt sykt god mat og i tillegg er det mange benker rundt hvor du kan slå deg ned. Munchies like ved er også et godt alternativ.

Gå tur i Ekebergparken. Det savner jeg så utrolig mye! Før bodde jeg rett nedenfor parken og jeg pleide å løpe der flere ganger i uken. Noen ganger kunne jeg løpe der på morgenen for så å gå tur igjen på kvelden. Det er en skikkelig hyggelig park med mange rare skulpturer, noe som er ganske morsomt. 

Dra på Oslo Mekaniske verksted. For et koselig sted! Jeg har bare vært der på sensommeren, men jeg regner med det er like koselig på våren. Enten du sitter ute eller inne så er det skikkelig hyggelig. Perfekt for en date eller bare for å gjøre noe koselig med venner. De har ikke matservering, men du har faktisk lov å ta med deg mat så lenge du kjøper drikke der. Det er kult. 

Gå oppover Grünerløkka. Der kan du finne mye morsomt! For det første er det mange parker hvor det stadig skjer ting. For noen uker siden havnet vi på et bruktmarked hvor det var så mye fint og de solgte til og med vafler. Hvor digg? På Løkka finner du ganske mange kule og unike butikker og caféer. Perfekt for deg som vil prøve noe litt annet enn det vanlige. 

Lei bysykkel. Dette har jeg faktisk enda til gode å gjøre, men alle skryter så veldig av det at jeg så meg nødt til å ta det med her. Jeg skal faktisk gjøre det i løpet av våren! Lei en bysykkel og opplev Oslo på en helt ny måte. Du kan sykle ned til Sørenga og nyte sola fra byggen der, eller sykle oppover mot Bislet for å ta deg en kaffekopp på Kaffebrenneriet. 

St. Hanshaugen. Jeg er bare så utrolig glad i det området. Det er nesten det samme hva du gjør der, du kommer til å trives! Gå rundt og se på alle de flotte bygningene, ta en kaffe på Baker Hansen eller gå en tur i St. Hanshaugen-parken. Alt er bare nydelig der oppe. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE SKAL GJØRE BLOGGEN MIN BEDRE

Nå er jeg skikkelig glad! Tidligere i dag tikket det inn en melding jeg har ventet på siden før helgen. Endelig kom den! 

Forrige uke bestemte jeg meg nemlig for å gjennomføre et planlagt kjøp av nytt kamera. Jeg har tenkt på dette lenge og i det siste har jeg virkelig savnet å ha et lite, nett og godt kamera. Det er ikke alltid det passer så bra å ha med det store speilreflekskameraet så jeg bestemte meg for å investere i et mindre kamera. 

Jeg er skikkelig fornøyd med looken på dette og jeg tror faktisk jeg er litt forelska i et kamera haha! Det er så utrolig kult, men det er selvfølgelig ikke bare derfor jeg kjøpte det. Jeg har sjekket opp mye og dette virker som et godt kamera som passer bruken min perfekt!

Jeg gleder meg skikkelig til å ta det i bruk og bli kjent med den nye godbiten. Dette blir mye bedre å ha med på arrangementer, lettere å ha med i vesken og er perfekt å bruke på restauranter og caféer. Jeg bare ser for meg hvor mange nydelige bilder jeg kan ta med dette. Så mye inspirasjon!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FROKOSTEVENT, HUNDEPASSER OG BEHANDLING

Reklame | Sponset behandling BeautyHouse, Helsefabrikken og EVO

Reklame - annonselenker Nelly

Som dere kanskje fikk med dere i uken som gikk så ble avslutningen på dagen i går ganske kjip. Det var bare mye som skjedde og jeg er egentlig en ganske følsom jente selv om jeg ikke alltid liker å vise det. Jeg kom hjem, trøstespiste litt sjokolade og gråt litt i middagen min så ble alt bedre. Akkurat hva som skjedde ønsker jeg ikke å gå inn på fordi det er privat, men alt er i orden nå! 

Nå tenkte jeg å dele hva som skjer i livet mitt med dere, med andre ord tar jeg dere gjennom alle planer for resten av uken!

TIRSDAG. Min eneste fridag som jeg stapper så full at jeg ikke orker å tenke på det en gang... Charlotte som nå jobber på Helsefabrikken fikk en avbestilling og jeg fikk flyttet osteopat-timen min fra neste uke til i dag! Da jeg var hos gynekologen sa hun at høyresiden var så godt som frisk, men det er enda litt igjen på venstresiden som jeg skal jobbe videre med hos Charlotte. Dere kan sjekke Helsefabrikken for kontakt HER. Jeg skylder henne virkelig alt når det kommer til hvor mye bedre jeg har blitt!

Jeg har et telefonmøte nå klokken tolv før jeg nok en gang skal til legen halv to. Denne gangen skal jeg ta allergisprøyte og prøve å finne ut enda mer om de irriterende problemene mine. Klokken halv fire har jeg time hos Nataya på Beauty House Nydalen. Det gleder jeg meg skikkelig til fordi det er så mye mer enn en brynstime. Det er alltid like koselig hver gang jeg er der og jeg ender opp med å gå ut derfra med en skikkelig godfølelse i kroppen. Det er digg!

I løpet av dagen kommer Martine på besøk og det gleder jeg meg veldig til. Det er alt for lenge siden jeg har sett henne nå <3. 

ONSDAG. Klokken åtte skal jeg på noe veldig moro, nemlig et frokostevent. Mitt aller første frokostevent, det er vel en milepæl som blogger eller? Haha. Neida, men jeg er kjempespent på dette og tror det blir veldig moro! Følg med på snap andreasveinsdot for å se hva som skjer <3.

Jeg jobber fra 13-20 og før den tid skal jeg ha rukket en treningsøkt, blogge ferdig for dagen, aller helst ta noen bilder til bloggen og selvfølgelig å stelle meg klar for jobb. Etter jobb skal jeg muligens være sosial med en av kollegaene mine, så det blir koselig!

TORSDAG. Dagen starter med et møte med min personlige trener Idar (sjekk ut PT-siden hans HER). Vi skal planlegge veien videre med treningen min. Jeg klarer jo aldri å fullføre noen av planene han legger for meg stakkars, haha. Formen min er jo så opp og ned om dagen så det er litt vanskelig å skulle kjøre et fullt program fire uker i strekk for så å måle progresjonen dessverre. Uansett så skal vi finne ut av det!

Deretter skal jeg ta bloggbilder og vaske før jeg begynner på jobb klokken fire og jobber sent.

FREDAG. Jobbhelg! Jeg har faktisk ikke lagt noen store planer for helgen og det kjenner jeg passer perfekt. Det eneste jeg vet er at jeg skal trene før jobb og spise taco etter jobb, haha. Jeg passer Celine denne helgen så vi skal nok bare ha en kosefredag. 

LØRDAG. Nok en arbeidsdag. Jeg begynner tidlig, men før det skal jeg gå en lang tur med Celine så hun får brukt litt energi med tanke på at hun blir hjemme alene store deler av dagen. Jeg tror ikke akkurat hun lider noen nød. Den hunden der er en mester på å sove og ta det med ro, så det går nok helt fint.

Etter jobb blir det en liten tur hjemom for å lufte henne før jeg skal på trening. Jeg har lagt fra meg festingen for sen liten stund og skal heller fokusere på trening og det sosiale uten alkohol. Vi får se hvor lenge det varer da, hehe. 

SØNDAG. Åh, jeg lengter allerede etter søndag. Jeg skal skru av alle alarmer og sette telefonen i flymodus før jeg legger meg lørdag kveld. Denne søndagen skal jeg virkelig ikke legge en eneste plan. Jeg skal sove til jeg våkner og bare gjøre akkurat det jeg selv har lyst til. Herregud, så sliten jeg er nå og det er bare tirsdag. La denne uken gå fort!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

IKKE GJØR MEG USIKKER PÅ VAGINAEN MIN

Kroppspresset har virkelig gått for langt når man nå må bekymre seg om kjønnsorganene ser ut som "alle andre" sine. Er ikke vaginaen min bra nok? Slike spørsmål gjør ikke annet enn å bidra til å gjøre andre usikre.

Jeg husker at jeg tenkte litt over det da jeg var yngre. Typiske tanker man får i det man går inn i puberteten og ting begynner å forandre seg. Man blir mer bevisst på egen kropp, inkludert kjønnsorganene. Man har kanskje ikke nok kunnskap om kroppen enda og alt vi har blitt vist er et bilde av en opptegnet vagina i en skolebok. Er det slik de skal se ut? Ser min slik ut?

Heldigvis vokser vi opp og de aller fleste av oss får mer kunnskap. Vi lærer at alle vaginaer, som alle peniser er forskjellige og at det ikke finnes en standard "modell". Det er ikke ett spesielt utseendet som er rett og det er ikke nødvendig å sammenligne seg med andre fordi ingen er like.

Akkurat det gjelder forøvrig alt når det kommer til kroppspress, men i motsetning til rumpe, armer og mage er ikke en "finere" vagina noe du kan trene deg til. Den eneste løsningen for å endre underlivet ditt er faktisk å operere det og er det virkelig noe vil vil normalisere? Det er mulig at det har blitt mer vanlig, men det er på ingen måte noe vi bør ønske å gjøre til normalen.

Jeg er faktisk ordentlig lei av å lese innlegg, artikler og setninger som handler om vaginaen er fin nok eller ikke. Det er en fuckings vagina. Den er som den er og det er helt greit! Den er helt sikkert nydelig. Er det noe du ikke skal gå rundt og være usikker på så er det om kjønnsorganet ditt er fint nok eller ikke. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK / VI ER SÅ MYE MER ENN UTSEENDET VÅRT

AKKURAT NÅ: Har jeg det dritt, gråter og er skikkelig lei meg. Åååååh, I need a break from life. I tillegg glemte jeg å kjøpe hakkede tomater på butikken så må ut igjen, gråtende for å få lag middag. Looove it. 

UKENS TANKE: Jeg har tenkt på hvor utrolig glad for at jeg har de vennene jeg har. De er så utrolig fornuftige, smarte, ærlige, snille, morsomme og herlige mennesker. Mennesker med beina godt plantet på jorda som utfordrer meg både positivt og negativt hver eneste dag. Åh, jeg er så glad jeg har de <3.

UKENS SERIE: Heimebane! De siste episodene har vært helt syke. 

UKENS CRAVING: Nada. Jeg har ikke cravet noe som helst, noe som er litt merkelig, men jeg skal da ikke klage på det.

UKENS HØYDEPUNKT: Haha, dette er muligens litt trist, men ukens høydepunkt er faktisk trappeløp-økten jeg hadde på lørdag. Det har generelt vært en veldig bra uke og jeg har hatt så mange fine øyeblikk, men det var bare en så utrolig digg økt!

UKENS SANG: Bendik - Perfekt. Denne er helt fantastisk nydelig og hvis ikke dere har hørt den så må dere faktisk gjøre det nå. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Mennesker som lar utseendet kontrollere livet deres. Det er så utrolig trist og det gjør meg irritert at vi har skapt et samfunn hvor dette faktisk er et stort problem! Jenter og gutter som ikke kan gå ut av døren hjemme uten full styling, som ikke kan spise et kakestykke i bursdag NOEN GANG fordi da blir de tjukke, som ikke kan gå ut med søpla uten å sminke seg. Det er så trist! Vi er så utrolig mye mer enn utseendet vårt. Jeg skulle ønske at alle skjønte det og ikke lot gleder i livet gå forbi fordi de er helt besatt av hvordan de ser ut og hvordan bli finest/penest/tynnest mulig.

UKENS MATRETT: Middagen Marte og jeg lagde på fredag. Hjemmelaget burger med mangosalat og masse digg. Helt perfekt <3. Oppskrift kommer!

UKENS SEIER: Jeg klarte å redde meg inn på treningsmålet som er fire økter i uka. Det ble en på mandag og da fredagen kom tenkte jeg at dette kan bli vanskelig. Heldigvis ble jeg plutselig full av motivasjon og klarte en hver dag gjennom helgen. Ikke bare det, men det var faktisk tre morsomme og skikkelig effektive økter. Den beste var definitivt på lørdag da jeg endelig kunne trene trappeløp ute etter en hard vinter. Det er digg! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Et stort steg i riktig retning, Her skal jeg tilbringe de tre neste årene av livet mitt og premierefest, gynekolog og bursdagsfeiring.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette er så koselig <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

9 TING SOM IRRITERER MEG

At folk reagerer om man sier noe positivt om seg selv. Det er skikkelig irriterende! Jeg sier ikke at man skal legge ut om hvor fantastisk god man er i alt hele tiden, men det må være lov å si at "nå var jeg skikkelig fin" uten at andre skal se på det som negativt. "Det går ikke an å si". Jo, det går det faktisk og det bør vi alle gjøre innimellom!Hvis du synes du ser strålende ut en dag eller har gjort det skikkelig bra på en prøve, landet en ny avtale på jobb eller klart et treningsmål så skal du få lov til å si det høyt. Herregud så irritert jeg blir når folk blir småsure g skal trykke meg ned om jeg sier noe positivt om meg selv. 

Utendørs-mosjonister som tror de eier veien. Selv om du trener ute betyr ikke det at du eier bakken du står på. Hvis du har bestemt deg for å trene trappeløp midt i en park så har ikke du automatisk noe mer rett på de trappene enn noen som går. Her kan vi alle vise hensyn og gi plass til hverandre. Jeg trente trappeløp her om dagen og da var det en mor som ba barnet sitt passe seg fordi jeg trente der. "Nei, det må du ikke tenke på! Jeg kan fint løpe til siden her altså". Det var min umiddelbare reaksjon. Utrolig hyggelig av henne å tenke på å gi hensyn, men det er ikke noe jeg som trener skal ta som en selvfølge. Her skal alle vise hensyn enten det gjelder en trapp eller et gangfelt. 

Folk som stopper i det de går av rulletrappen og blir stående rett foran den. Jaha, hva med alle oss andre som kommer bak deg og gjerne vil av rulletrappen? Det går faktisk ikke an å stoppe rett etter du går av. Du klarer fint å ta et par skritt frem eller til siden for å gi plass før du orienterer deg. Her om dagen holdt jeg på å gå på trynet inne på Mango fordi dama foran meg bråstoppet og ble stående i det hun gikk av rulletrappen. Det var så vidt jeg klarte å snike meg mellom henne og rekkverket i en liten glippe. Hadde jeg ikke klart det hadde jeg antakeligvis falt over henne og det hadde ikke vært særlig moro for noen av oss. 

De som alltid skal være negative i en positiv situasjon. Hvis vi snakker om noen i en gruppe er det alltid en eller annen som skal være negativ. "Greit nok at han klarte det, men forrige uke klarte han ikke dette!". Det er sånn, seriøst? Kan du ikke bare la være å dra inn noe negativt i en positiv setting?

Kunder som river ned klær eller ting og lar det bli liggende. Dette ser jeg uansett hvilken butikk jeg er i! Kunder som er på matbutikken, i skobutikken eller i klesbutikken som river ned et eller annet, kikker på det og går videre. Kunne du ikke i det minste tatt deg bryet med å henge kjolen over stativet da? Hvis jeg river ned noe i en butikk så tar jeg det alltid opp igjen! Om jeg så ikke klarer å henge det riktig på plass så lar jeg det aldri ligge igjen på gulvet. Ha litt respekt da, folkens. 

Mennesker som bruker opp dopapiret, men lar dorullen henge igjen. Dette er særlig irriterende om dopapiret er pent plassert rett ved siden av holderen så det er superenkelt å bare sette på en ny. Det er faktisk enda mer irriterende med de som lar den tomme dorullen henge igjen og åpner en ny rull som de lar stå ved siden av. HVORFOR???

Dårlig internett. Jeg klikker! Vi har hatt så mye problemer med internettet her hjemme at det begeret har rent over for lengst. Av den grunn er jeg ekstremt lite tålmodig når det kommer til dårlig internett. Jeg får seriøse problemer av å se en side laste og laste, men aldri laste helt inn (ned?). Aaaah, det er så utrolig irriterende. 

Når folk snakker om meg som om jeg ikke er der. Jeg blir altså så satt ut av enkelte menneskers oppførsel. Det har skjedd flere ganger at folk står rett foran meg og snakker om meg som om jeg ikke er der. De står til og med og ser på meg på et par meters avstand og ser at jeg ser tilbake på de! "Det er jo hun Andrea. Oi!" "Ja, det er hun". Så kommer jeg inn i samtalen da og bekrefter at ja, det er jo meg. Da blir de helt satt ut som om de ikke forstod at jeg hørte hva de sa. Nei, det der er både irriterende og uforståelig. Samtidig bekrefter det litt det med at folk ikke skjønner at vi faktisk er mennesker. Noen ganger lurer jeg på om enkelte bare ser på oss som fiktive figurer eller noe sånt, både med tanke på kommentarer, sladdersider som Jodel og hendelser som det jeg beskriver over her.

Mennesker som kommenterer hva andre spiser. Vet du hva? Det har du faktisk ikke noe som helst med! Jeg spiser det jeg vil. Jeg har full kontroll på hva jeg bør ha i meg og ikke, men samtidig så er livet kort og hvis jeg dør i morgen vil jeg ikke angre på at jeg ikke spiste en ekstra banan fordi jeg var sulten. Satt veldig på spissen, banan er vel heller i realiteten ofte en sjokolade haha, men dere tar poenget mitt. Ikke kommenter om andre spiser mer enn hva du gjør eller ser på som normalt. Alle er forskjellige og spiser ut ifra aktivitetsnivå og hva de faktisk har lyst til å gjøre selv! Det er ikke alle som bryr seg om å være tynnest mulig. Enkelte av oss har faktisk mer lyst til å leve og fokusere på det da. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VI MÅ FAKTISK KUNNE SNAKKE OM SEX

Det er en ting jeg har stusset litt på, men ikke sett meg bryet med å ta opp før nå. Det har begynt å irritere meg kraftig at det å snakke om sex i 2018 er så tabu. Kommentarer som går på at blogging om sex ødelegger respekten for bloggeren og hvorfor i all verden det er nødvendig å være så åpen om det går til tider igjen.

Jeg forstår ikke hvorfor man skal tie ihjel noe som er så naturlig. Det blir ikke mindre usikkerhet blant unge og eldre kvinner og menn ved å ikke snakke om sex. Jo mer vi snakker om det jo mindre skamfullt blir det. Fordi mange føler faktisk skam ved sex! Mange er usikre og føler seg alene.

Hvorfor får jeg ikke orgasme?

Skal det gjøre vondt å ha sex?

Er det normalt å se på porno selv om jeg er jente?

Jeg har enda ikke hatt sex, betyr det at jeg er unormal?

Hvordan funker det med sexleketøy?

Er det bare jeg som har det slik? Er dette normalt? 

Spørsmål som dette surrer i hodet på både unge og eldre kvinner og menn. Er det ikke bedre at vi alle snakker om temaet enn at vi lar det ligge og går rundt og er redde for å spørre! Si hva du vil, men sex er fortsatt skikkelig tabubelagt her til lands og det er ikke kult. Derfor synes jeg det er kjempebra at flere og flere bloggere skriver om temaet sex. Vi legger ikke ut om hvem vi har ligget med eller hva vi liker i senga, men vi snakker om og tar opp forskjellige temaer innenfor sex. 

Se på Isabelle for eksempel! Hun gjør en strålende jobb med å opplyse og snakke åpent om sex ved å skrive innlegg som dette. Sofie har en "Let's talk about sex"-spalte hver uke hvor hun tar opp ulike temaer innenfor sex. Er det noe galt med det? Nei, på ingen måte! Jeg ser ikke at dette gjør annet enn å gjøre samfunnet vårt mer åpent og fjerne et tabu som aldri burde vært der.

Mange mener at bloggere er de nye spaltistene. Da spør jeg dere, hvor ofte har dere ikke lest en spalte hvor temaet er sex? Det finnes utallige spalter og artikler i både aviser og magasiner som tar opp dette. Hva er forskjellen på at en spaltist i et kvinnemagasin skriver om sex enn at en blogger gjør det? 

Personlig synes jeg det var kjempeflaut å snakke om sex frem til for bare et års tid siden. Jeg har endelig klart å se på det som hva det er, noe helt normalt. Det er normalt å snakke om og det er normalt å skrive om. Hadde det ikke vært for at jeg endelig brøt ut av å føle skam over sex så hadde jeg nok aldri funnet ut av vaginismen for eksempel. Jeg hadde ikke turt å fortelle om det til noen, fordi hvor flaut er det ikke å ikke klare å ha sex?

Igjen vil jeg be dere se på serien The Bold Type som ligger på NRKTV. Den handler blant annet om et magasin som tar opp dette temaet, samt mye annet. Det jeg elsker med nettopp den serien er at den er modig og frempå! Ingenting er tabu og selv om den ved første blikk kan se ut som en typisk chick flick vil den nok overraske dere positivt på flere måter.

Vi er i 2018 og det å snakke om sex bør være minst like normalt som å snakke om hvor langt du har gått på ski i påsken. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET BESTE MED Å BO MED SOFIE

Nå som Sofie og jeg har bestemt oss for å bli boende sammen i minst et år til tenkte jeg det kunne være morsomt å dele de positive sidene ved å bo med Sofie! Det er ganske mange, men jeg har plukket ut de jeg setter ekstra stor pris på i hverdagen.

👭Hvis hun har vært ute passer hun alltid på å være stille når hun kommer hjem. Enten det er med Morten eller med venninner så hører jeg henne alltid så "vi må være stille, Andrea sover". Det er veldig koselig at hun tar hensyn og ikke kjører fullt nach i stua. Jeg våkner uansett i det noen kommer inn døren til leiligheten, men det er veldig hyggelig at hun alltid prøver å ta hensyn. 

👭Sofie er veldig ryddig og selv om det kan bli litt mye til tider (hun forslo her for litt siden at vi skulle begynne å vaske leiligheten fast to dager i uken...), så er det lat i alt en god egenskap. Det blir aldri skikkelig ekkelt og skittent hjemme hos oss fordi vi begge er opptatt av å ha det rent og pent.

👭Hun er like glad i taco som meg. Det er faktisk utrolig hyggelig å kunne forslå taco fire ganger i uken og få gjennomslag hver gang. Det kan være fordi vi er lite kreative, men også fordi taco er skikkelig digg.

👭Det er en stor fordel at Sofie også blogger. Vi hjelper hverandre veldig mye med bloggene våre i form av å lese gjennom innlegg, ta bilder og komme med forslag til hva vi kan skrive om. Hvis man ser gjennom Messenger-samtalen vår så handler vel 90% om blogg, haha. 

👭Sofie har Viaplay og TV2Sumo noe som er veldig fint for meg som ikke har noen av delene, haha. Hvis vi skal ha filmkveld eller har lyst til å ha Paradise-maraton så er det kjekt med en roomie som kan varte opp. 

👭Hun er veldig flink til å komme seg på trening og det er motiverende for meg! Det er lettere å komme seg over dørstokkmila sammen enn helt alene og hvis motivasjonen svikter en dag så er det ikke verre enn å spørre om hun kan gi meg litt, haha. 

👭Celine! Dette er faktisk den aller største fordelen med å bo med Sofie, haha (sorry). Neida, men jeg er så utrolig glad i Celine og det å bo sammen med et dyr gir meg utrolig mye glede i hverdagen. Å komme hjem til en liten energiklump som er superglad for å se deg gjør mye med humøret altså. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DE ALLER FINESTE VÅRKLÆRNE

Reklame | Annonselenker Nelly

Nå er det faktisk vår på ordentlig. Sola skinner om dagen og det er ikke lenger iskaldt å gå utenfor døren hjemme. Jeg elsker våren av mange grunner, blant annet alle de fine vårklærne som kommer i butikk. Det er så deilig å kunne kle seg i lettere tøy med spreke farger og mønster. Det er så utrolig mye fint hos Nelly om dagen så jeg har samlet masse fint som litt inspirasjon til dere. 

1. KJOLE HER / 2. SOLBRILLER HER / 3. GENSER HER / 4. KJOLE HER

5. KJOLE HER / 6. SINGLET HER / 7. JAKKE HER / 8. GENSER HER

9. GENSER HER / 10. GENSER HER / 11. SKJORTE HER / 12. BLUSE HER

13. SHORTS HER / 14. BUKSE HER / 15. SOLBRILLER HER / 16. BUKSE HER

17. GENSER HER / 18. BUKSE HER / 19. DENIMSKJØRT HER / 20. SKJØRT HER 

21. SKJØRT HER / 22. JUMPSIUT HER / 23. SKJØRT HER / 24. JUMPSUIT HER

25. PLAYSUIT HER / 26. JEANS HER / 27. JAKKE HER / 28. PLAYSUIT HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VI FEIRET EN FANTASTISK JENTE

I dag våknet jeg frisk, rask og ikke fyllesyk i motsetning til resten av leiligheten. Vi feiret Sofie i går og da resten av gjengen dro ut ble jeg igjen hjemme. Det er jeg faktisk skikkelig glad for med tanke på at jeg har veldig mye på planen.

Selv om jeg gjerne skulle vært med ut og feiret Sofie i går så holdt det med vorset for min del. Det er som regel det koseligste uansett og det var det virkelig i går! Vi var en så fin jentegjeng som gikk veldig godt sammen og hadde en skikkelig hyggelig feiring av Sofie, noe hun absolutt fortjener.

Ine hadde bakt kaker og ordnet til kvelden mens Sofie og jeg fartet rundt og drev med egne ting, haha. Utrolig koselig gjort!

Nå står fellesfrokost og sladder fra gårsdagen for tur. Jeg elsker å høre historier fra byen. Det er faktisk halve moroa! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

RESULTATET AV BESØKET HOS GYNEKOLOGEN

Reklame | Annonselenke Nelly

KJOLE NELLY HER / ØREDOBBER OG SOLBRILLER MONKI

I går var jeg hos gynekologen for å sjekke om det er noe galt med eggstokkene mine eller eventuelt livmoren. Jeg har som dere vet slitt utrolig mye med sykdom, oppblåsthet og smerter i magen. Etter å ha kjent ordentlig etter over lengre tid fant jeg ut at det meste av smertene befant seg nederst i magen, samt litt oppover sidene. Omtrent der hvor eggstokkene og livmoren ligger.

Jeg ble veldig redd da jeg oppsøkte Dr. Google og aller først ble jeg sikker på at jeg hadde kreft. Jeg må bare si at jeg er livredd for å få kreft. Det er mye av det i familien min og jeg er nesten sikker på at jeg kommer til å få det en gang, derfor ble jeg så stressa som jeg ble. Jeg vet at man ikke skal bruke Dr. Google, men jeg klarer rett og slett ikke dy meg.

Jeg bestilte time hos gynekolog like før påske og i går var altså dagen hvor jeg skulle få svar på spørsmålene mine. Jeg var også ganske redd for å ha cyster på eggstokkene. Symptomene mine kunne vært både kreft og cyster, så jeg var ganske nervøs og litt redd da jeg gikk inn til timen min.

Fordi jeg har vaginisme og vestibulitt gikk jeg til en gynekolog på Volvat som jeg fikk anbefalt av osteopaten min. Hun har mye kunnskap om sykdommen jeg har og jeg ville føle meg komfortabel på at hun ville ta hensyn til det. Mine siste gynekologiske undersøkelser har vært ufattelig vonde på grunn av det så å gå til noen som virkelig kjenner til nettopp vaginisme og vestibulitt var viktig for meg. 

Jeg kom inn, forklarte symptomene mine og nevnte med en gang at jeg har vaginisme og vestibulitt. Hun hadde utrolig mye kunnskap om det og undersøkte hvordan det lå an der. Jeg var så spent fordi sist jeg hadde en slik undersøkelse holdt jeg på å begynne å gråte. Jeg visste jo at jeg hadde blitt bedre, men jeg så på dette som en slags test. Hadde jeg bare flask da jeg testet selv, eller er det faktisk bedre? Heldigvis er det mye bedre og for første gang på et halvt år har jeg hatt en gynekologisk undersøkelse uten å føle på ubehag eller smerter. Det er så deilig det!

Så over til det jeg skulle sjekke, nemlig eggstokkene og livmoren min. Vi tok en ultralyd og hun fortalte meg med en gang at livmoren min var helt fin. Etter hvert gikk vi over til den venstre eggstokken som også var helt fin. Da vi kom til den høyre fortalte hun meg at hun mistenkte at det kunne være en cyste der. Jeg bare jepp, der har vi svaret. Eller ikke. Den var også fin! Alt var kjempebra og friskt! 

Det er jo egentlig helt fantastisk. Selvfølgelig ønsker jeg meg både frisk livmor og friske eggstokker. Jeg vil jo ikke at det skal være noe galt med meg, men problemet er at noe er galt og jeg ikke vet hva det er.

Til dere som følger meg på Snapchat (andreasveinsdot) og så at jeg var litt nedfor etter undersøkelsen så skal jeg forklare det. Jeg var litt dramatisk der og da. Nå i ettertid ser jeg heller på det hele som veldig positivt, men akkurat da var jeg så skuffa og lei meg over at ingen finner noe galt med meg, selv om det helt klart er noe som virkelig ikke fungerer i kroppen min. Det er frustrerende!

Det er kanskje fælt å si, men akkurat der og da ønsket en del av meg at hun skulle finne noe. Ikke noe veldig alvorlig, men noe som kan fikses og da vil fikse meg. Noe som kan leges og som gjør at jeg endelig blir frisk, rask og smertefri. Så da hun sa at alt var bra ble en liten del av meg litt skuffa med en gang. Igjen, ikke fordi jeg vil være syk, men fordi jeg er syk og dritt lei av å ikke vite hva det er!

Ikke misforstå nå, jeg vil på ingen måte ha kreft eller cyster og jeg er evig takknemlig for at alt står bra til der. Jeg vil bare at de skal finne ut hva som er galt så jeg kan bli frisk og bli meg selv igjen og dette var en mulighet til å gjøre nettopp det. 

Nå som jeg har fått alt på avstand er jeg utrolig glad! Det er veldig mye å glede seg over etter det besøket. Vi utelukket to problemer jeg var veldig redd for å ha! Jeg gjennomførte en smertefri gynekologisk undersøkelse. Hun fortalte meg at høyresiden min er så godt som fri for vaginisme og vestibulitt og at det kun er litt igjen å jobbe med på venstre side. Jeg er frisk og rask der inne, har en fin størrelse på livmoren og eggstokkene mine er akkurat som de skal være. Jeg har kommet en så lang vei og det er jeg virkelig glad for å ha fått bekreftet på flere måter de siste dagene. 

Jeg håper dere leser alt og forstår at jeg ikke håpet på å være syk. Jeg håpet bare på å finne et problem som kunne løses og dermed løse alt jeg sliter med. Det er veldig slitsomt å konstant føle seg dårlig og ha vondt, men forhåpentligvis finner vi ut av det etter hvert. 

Sånn, da er dere fullt oppdatert på den situasjonen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL / TRENING, BLOGGVERDEN, FLYTTING, PRESS ++

Er navnet ditt svensk eller islandsk?

Det er islandsk, pappa er derfra <3

Fikk dere ha med kostymene fra PH hjem?

Nei, men jeg hadde ikke et eneste fint kostyme så det gikk helt fint! Neida, men det er ikke noe av det jeg hadde fått bruk for i senere tid. Kanskje påskekyllingen, haha. Den var jo litt morsom. 

Hvor har du søkt på skole?

I Oslo, Trondheim og Kristiansand. Jeg håper selvfølgelig jeg kommer inn her i Oslo for nå er jo planen å bli værende.

Synes du fortsat at håndballgutta er kjekke?

Yes, de er nydelige hele gjengen!

Hvem er han du filmer så mye på snap om dagen?

Hm... Tenker du på Thomas? Filmet han de siste dagene i hvert fall, hihi. Det er en av mine nærmeste venner. Han er amazing!

Hva ser du etter i en potensiell kjæreste?

At han er snill, ærlig, trofast og omtenksom! Det er det aller viktigste. Så må han faktisk ha litt guts, stå opp for seg selv og være selvsikker, men ikke for cocky hehe. Det gjør selvfølgelig ingenting om han ser bra ut, men det er innsiden som teller <3 Man blir med en gang penere med en sjarmerende og fin personlighet!

Hvilket inntrykk fikk du av Kristian Rene?

På Paradise? Det husker jeg faktisk ikke, haha. Er så utrolig lenge siden han var med. Om jeg ikke husker feil så var han underholdene. 

Skulle dere ikke flytte fra leiligheten fordi den er for dyr?

Jo, men akkurat nå blir vi værende. Jeg har allikevel store planer om å se etter noe rimeligere fordi å bruke så mye penger bare på å ha tak over hodet i måneden er helt utrolig unødvendig. 

Hvem kommer i bursdagen til Sofie, som du ikke har sett på en stund? :)

Noen av venninnene hennes som jeg liker veldig godt! Det blir koselig <3.

Hva skal du studere? hvilke bachelor søkte du på? :)

Jeg har søkt på to forskjellige bachelorstudier her i Oslo, men vi får se om jeg kommer inn hehe. Det er innenfor medie begge to :-).

Hva synes du om den nye sesongen av PH?

Det jeg har sett i senere tid har vært morsomt altså! Tror det kan bli litt drama og det er alltid underholdene. 

Kan du pliis fortelle om hva og hvordan du trener? Hvor ofte. Hvilke musikk hører du? Går du alene? Og er ikke det evig kleint?

Hvorfor skulle det vært kleint å trene? <3 ​Jeg trener som regel alene og med venninnen min Marte.

Det er veldig varierende hva jeg trener. Jeg trener variasjon av styrketrening på hele kroppen og kondisjon. Da går det mest i intervaller eller powerwalk i motbakke, noen ganger rolig jogg i en halvtime, men jeg sliter litt med løpemotivasjonen om dagen. Nå som været blir finere har jeg store planer om å trene mer ute. Jeg elsker jo bakkeløp og trappetrening, så det tror jeg faktisk jeg skal starte med allerede i dag :D.

Jeg hører på denne og denne listen.

Kjenner du ikke på presset om å være perfekt i bloggverden?

Nei, på ingen måte. Ingen er perfekt fordi absolutt alle er forskjellige. I tillegg har mennesker som regel helt forskjellig syn på hva "perfekt" er så det hadde blitt vanskelig. Jeg er meg selv og det trives jeg med :D.

Ser du etter å leie eller kjøpe i Oslo?

Leie! Jeg skulle gjerne kjøpt, men det har jeg dessverre ikke mulighet til for øyeblikket. 

Kommer du til å operere deg om du begynner å tjene masse på bloggen?

Haha, unnskyld at jeg ler, men dette spørsmålet var merkelig. Samtidig forstår jeg det jo litt, men ja... Nei, det kommer jeg absolutt ikke til å gjøre! Forhåpentligvis slipper jeg å operere noen gang, men om det skjer så blir det i forbindelse med sykdom, ikke kosmetikk. 

Topp fem yrker du kunne tenkt deg å jobbe med?

Morsomt spørsmål! Journalist, blogger, markedskoordinator, noe innenfor PR som PR-manager eller innenfor tv-produksjon!

Hva jobber du som?

Blogger og i klesbutikk. 

Hvor mange dyr har du hatt?

Åh, det er veldig mange! Da jeg var liten bodde jeg på gård og vi hadde kuer, griser, høner, kaniner, hund og katt. Vi har også hatt marsvin, dverghamster, mus og fisk. Det er helt sikkert noen flere jeg ikke kommer på også, haha. Elsker dyr!

Hva synes du om Ine med tanke på at Sofie legger ut så mye om at de er best friends?

Det er bare koselig at de har blitt så gode venner! Det er ikke sånn at hvis man får en ny venn så mister man en gammel. Det er plass til mange gode mennesker i et liv. Jeg liker Ine kjempegodt!

Hva behandler du hos osteopat? :)

Hun strekker og tøyer bekkenmuskulaturen og pustemuskulaturen min!

Hva skjer med bloggingen din om skulle vise å være kreft? Kommer du til å slutte å blogge?

Jeg var hos gynekologen i går og skal fortelle alt om det etterpå <3.

Hvem holder du med i blogg drama mellom Isabel og Kristin?

Jeg holder meg langt utenfor den diskusjonen/krangelen der, så det ønsker jeg ikke ta stilling til i offentligheten. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK VAR DET FOR ET ÅR SIDEN

Det jeg synes er veldig moro med bloggen er at jeg kan bla tilbake i arkivet og se hva jeg gjorde for nøyaktig ett år siden. Jeg synes det er en fin måte å huske tilbake, men også å se forandringen på meg selv. Har jeg endret meg noe? Hvordan av livssituasjonen min da kontra nå? Slike ting er gøy å se og derfor har jeg sammenlignet påsken i fjor med påsken i år!

I fjor hadde jeg nesten akkurat kommet hjem fra to måneder i utlandet. Jeg hadde ikke vært hjemme på lenge og jeg husker at jeg nøt roen jeg fant i Larvik. Det var en liten escape fra kaoset i Oslo.

Når det kommer til hvordan jeg så ut synes jeg ikke det er så veldig stor forskjell. Litt mindre rundt i ansiktet da enn nå, hehe, men sånt skjer. Jeg hadde riktignok extension og ser at jeg ikke var så veldig god på å krølle det. Åh, en ting til! Bryna mine, haha. De var ikke så veldig fine på den tiden. Heldigvis har de kommet seg nå takket være brynserum og riktig behandling. Det var virkelig på tide!

Ellers synes jeg egentlig det meste er ganske likt nå som da. Det har faktisk ikke skjedd så store endringer i livet mitt sånn sett. 

Synes dere jeg har forandret meg noe særlig?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET STORT STEG I RIKTIG RETNING

Jeg vil starte med å si at det antakeligvis er mange som synes dette er veldig spesielt å dele. Hadde jeg lest dette ut av sammenheng så hadde jeg tenkt det samme! Samtidig er situasjonen som den er og jeg har hele veien holdt dere oppdatert på situasjonen min med vaginisme og vestibulitt.

Jeg vet at mange har vært og er i samme situasjon som meg og jeg vet hvor mye dere setter pris på at jeg deler. Jeg delte at jeg fikk sexforbud. Jeg delte at ting gikk bedre. Jeg delte at jeg fikk et hardt tilbakefall. Nå kan jeg endelig dele at ting går skikkelig bra og jeg praktisk talt er klarert for sex! Wohooo!

Forrige uke fortalte jeg at det gikk mye bedre og at neste steg var å bruke et dilatorsett eller eventuelt en dildo for å tøye muskulaturen fra innsiden og bli trygg på at det vil gå bra å bli penetrert (her sier vi ting rett ut). Jeg har vegret meg for å ta det steget fordi jeg har vært redd for å bli skuffet og fordi jeg for å være ærlig synes det er litt merkelig.

Til slutt skjerpet jeg meg, tok turen til Kondomeriet og kom hjem med to dildoer i forskjellige størrelser. Planen var å starte med den minste og så gå over til den større etter hvert, men vet dere hva? Det gikk helt strålende med begge to! Wohooo. Jeg må bare legge til at de ikke blir brukt for nytelse i denne settingen, men rett og slett for å tøye og for å få muskulaturen til å slappe av. Jeg sitter ikke her og legger ut som min mastrubering, hehe.

Nå er det bare å dra opp Tinder og starte sjekkingen. Haha, neida. Det skal overhodet ikke skje. Selv om ting går helt strålende nå og jeg i teorien kan ha sex betyr ikke det at jeg skal kaste meg over første mann jeg finner.

Det er ikke til å legge skjul på at en del av vaginismen er psykisk. Det er en fysisk lidelse, men i det jeg setter sperrer for meg selv psykisk så påvirker det selvfølgelig resten av kroppen. Derfor er det ufattelig viktig at jeg føler meg klar psykisk og er i en situasjon hvor jeg føler meg 100% trygg når jeg prøver å ha sex igjen. Det er veldig sammensatt og hvis jeg blir stresset over at det ikke skal fungere eller ikke føler meg trygg på han jeg skal ha sex med så vil det antakeligvis låse seg igjen der og da. 

Alt i alt er dette utrolig positivt med tanke på at jeg til tider har opplevd det som ekstremt smertefullt å sette inn en tampong. Jeg er skikkelig glad og håper dette kan gi dere andre i samme situasjon håp for fremtiden. Jeg holdt på å miste det, men heldigvis var det lys i enden av tunellen <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKOMFORTABEL PREMIERE

I går endte Sofie og jeg opp med på dra på premieren av den nye serien "Han heter ikke William". Det var førvisning og premierefest på Chat Noir her i Oslo og vi fikk se de tre første episodene. Jeg lo seriøst så mye. Den er ufattelig morsom, så dette må dere få med dere. 

Vi fikk riktignok ikke sett alle tre fordi telefonen til Sofie døde og altså... Vi bloggere må faktisk ha telefon! Derfor rushet vi bort til Oslo City midt i visningen og fikk ordnet det før vi tok trikken tilbake og kom rett til fest.

For å være ærlig så blir jeg skikkelig ukomfortabel på slike arrangementer. Vi husker vel alle Vixen? Nå er ikke ting som dette like ille, men jeg kjente meg ikke akkurat på topp da jeg gikk inn døren og ble møtt med et fullt lokale. Det jeg hater er at jeg alltid blir sånn "har vi møttes før?" og hvis jeg tror det så begynner jeg å tenke over om det andre menneske husker at vi har møttes og det blir kleint å hilse på de igjen, men hva om jeg går for en klem og de ikke husker at vi har møttes? Haha, jeg er en mester i å over-tenke. Det som er morsomt er jo at jeg aldri har havnet i en slik situasjon og folk er jo så hyggelige! 

Vi møtte en del kjentfolk og det roet meg veldig (sammen med noen glass prosecco hehe). Plutselig stod Grunde i salen foran oss sammen med en fra TV3 vi kjenner godt til. Det var skikkelig hyggelig og vi fikk oppdatert hverandre litt på hva som skjer i livene våre alle sammen.

Altså er det bare jeg som synes Grunde og jeg ser ut som søsken på dette bildet? Haha, vet ikke hvorfor, men synes vi så skikkelig like ut!

Jeg har verdens dårligste holdning her, wopsi. Samme det, bildet var så koselig <3

Det var egentlig ikke planen å drikke noe særlig, men det er så typisk at det er akkurat da det skjer. Jeg hadde egentlig tenkt å komme ordentlig tilbake i rutiner etter påskeferien og skulle opp tidlig, dra på trening og gjøre masse ærend før jobb. Det endte egentlig med et jeg sov til klokken 11, sleit i en halvtimes tid før jeg klarte å lage mat og ble sittende og gjøre opp for all bloggjobb jeg ikke fikk gjort i går frem til jeg klart å komme meg i dusjen like før jeg skulle dra på jobb.

Det var ikke det at jeg var fyllesyk, bare veldig sliten. Det er jo ikke noe nytt, men å feste hjelper ikke akkurat på formen min om dagen. Heldigvis skal jeg til gynekologen i morgen og forhåpentligvis få noen svar!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVORFOR SKAL VI IKKE FORTSETTE Å BO SAMMEN?

Nå er det ganske mye forvirring ute og går, noe som er forståelig. Jeg er litt forvirra selv!

For noen uker siden skrev både Sofie og jeg at vi skulle flytte ut av leiligheten. Fremtiden var uviss og vi visste ikke hvor vi skulle bo, om vi skulle fortsett å bo sammen eller i hvilken by vi kom til å ende opp! Vi var begge ganske gira på å flytte til Trondheim, men etter mye frem og tilbake visste vi faktisk ikke hva som kom til å skje etter sommeren. 

Til slutt tok jeg en avgjørelse for meg selv, som jeg skrev om i dette innlegget. Jeg bestemte meg for å bli i Oslo og det har Sofie også gjort. Det som er litt morsomt er at jeg ikke visste at hun faktisk hadde bestemt seg for det. Det ble jeg faktisk gjort oppmerksom på av dere lesere som kommenterte at hun skal bli her i minst ett år til og lurte på hvorfor vi da ikke skal fortsette å bo sammen. Vel, takk for at dere gjorde meg oppmerksom på det, haha.

For å være ærlig så leser jeg sjeldent alle innleggene til Sofie, hehe wopsi. Jeg klikker meg inn og leser mye, men ikke alle de hverdagslige innleggene fordi jeg (som regel) får med meg det som foregår. Nå har vi jo vært borte fra hverandre i en uke også, så kommunikasjonen har ikke vært helt på topp. 

Med tanke på ta vi begge blir i Oslo og hater å flytte så bestemte vi oss for å beholde leiligheten! Vi blir altså boende og kollektivet består inntil videre <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HVORDAN MØTE DRØMMEMANNEN? / 3 VENNINNER FORTELLER

Det å finne en man ser på som en potensiell kjæreste er ikke bare enkelt. Hvordan skal man treffe han? Kan man virkelig finne lykken på Tinder eller er det kun en app for sex? Funker blind dates? Hva er egentlig den beste måten å måte noen på?

Jeg for min del vil helst møte noen i virkeligheten og ikke gjennom en app. Akkurat på det punktet er jeg muligens litt gammeldags, men jeg vil ha filmkjærlighet og ikke Tinder-kjærlighet. Det å møte noen i en naturlig setting eller via felles venner høres perfekt ut, men nå er det ikke slik at verden er perfekt.

Man kan ikke planlegge hvordan man skal møte den rette og jeg har ikke klart det så langt. Derfor valgte jeg å spørre tre venninner som alle har klart å finne sin store kjærlighet om hvordan det skjedde!

VENNINNE 1 

Hvordan traff du kjæresten din? Jeg traff han på Tinder.

Var du på leting etter Prince Charming da det skjedde? Nei. Det var ikke i mine planer å ha kjæreste, men så dukket han opp.

Synes du det var en fin måte å møte noen på? Både ja og nei. Å treffe noen gjennom slike apper blir mer og mer normalt. Det kleineste med tinder er første møte. I vårt tilfelle ble det en gåtur slik at jeg kunne lure meg unna om det var helt krise. Heldigvis slapp jeg det.

Her må jeg bare legge til at dette var Tinder-daten jeg ble ditchet for. Husker dere jeg skrev om venninnen min som plutselig dro på Tinder-date? De endte faktisk opp med å bli kjærester! Dere kan lese det innlegget HER for å friske opp hukommelsen.

VENNINNE 2

Hvordan traff du kjæresten din? Vi møttes gjennom felles bekjente som spleiset oss. De hadde en plan om at vi alle skulle møtes ute på byen fordi de visste at jeg var ute, men jeg hadde ikke sett på telefonen min hele kvelden, så da jeg sjekket den i 2-tiden hadde jeg masse ubesvarte anrop. Jeg ringte vennene mine tilbake men da var de allerede på vei hjem. Gutten de ville spleise meg med var derimot fortsatt på byen så de ga meg nummeret hans og ba meg ringe. Dette er litt kleint å tenke på i ettertid men full og modig som jeg var ringte jeg jo denne fremmede gutten og sa jeg hadde hørt han var interessert i å møte meg. 10 minutter senere satt vi på en benk utenfor utestedet og ble sittende der og skravle til det ble lyst. Etterpå fulgte han meg hjem, ga meg et kyss og sa håper vi ses snart. Det gjorde vi.

Var du på leting etter Prince Charming da det skjedde? Nei ikke i det hele tatt. Jeg var ung og fri og singel og ville ha det akkurat sånn. Men da jeg først hadde møtt han var han bare alt for bra til å la han gå.

Synes du det var en fin måte å møte noen på? Ja det var en veldig fin måte å møte noen på. Når man blir spleiset av venner har de jo gjerne gjort seg opp en mening om man kan passe sammen eller ikke, og i dette tilfellet hadde de virkelig rett. En sånn situasjon kan jo selvfølgelig gå skikkelig dårlig også men vi var veldig heldige som klaffet så bra.

VENNINNE 3 

Hvordan traff du kjæresten din?
Vi har varit tillsammans i två omgångar, førsta gången var på vidaregående och då var vi tillsammans cirka 1,5 år. Möttes på skolen, 2007, och första dejten bjöd han mig på cirkus tillsammans med sin lillasyster

Andra gången vi möttes var i 2011, då hade vi ikke haft kontakt med varandra på över 1 år. Då möttes vi en sen natt på Yatzi (!!!) i Oslo.
Note: han hade flickvän bägge gångerna

Var du på leting etter Prince Charming da det skjedde?
Nei, absolut ikke! Jeg var i ett nesten-avslutat-förhållande første gången vi møttes og andra gången var jeg superhappy singel og levde livet

Synes du det var en fin måte å møte noen på?
Första gången ja, det var verkligen "high school" all over med litt drama och en del tårar.
Andra gången vi möttes var en klassiker; kvart-på-tre en lørdag i Oslo hehe.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HER ER MINE FAVORITTER

Jeg så dette innlegget på bloggen til Martine og synes det var ganske morsomt! Personlig elsker jeg innlegg hvor man blir litt bedre kjent med bloggeren, så nå kan dere få vite enda mer om meg.

MAT. Dette er vanskelig! Det eneste jeg spiser igjen og igjen som jeg faktisk aldri noen gang blir lei av er havregrøt, haha. Utrolig merkelig, men sant. Så er jeg veldig glad i medistekaker med brun saus, poteter, grønnsaker og tyttebærsyltetøy! Vi kan faktisk ikke unngå å nevne taco heller.

DRIKKE. Pepsi Max! Kunne aldri levd uten. 

EMOJI. I følge Sofie og Martine er jeg elendig med emojis. Jeg bruker de tydeligvis helt feil, hehe wopsi. Når det er sagt så er favoritt-emojien min denne 🙈.

SERIE. Friends!!! Og Sons of Anarchy, The Bold Type, Revenge og Unge Lovende. 

SMINKEPRODUKT. Ah, det er vanskelig fordi jeg ikke bryr meg så mye haha. Jeg er riktignok veldig glad i foundationen min som er fra Clarins. 

FILM. The Notebook og How To Loose A Guy in 10 days.

BLOGG. Angelica Blick, love her. Har faktisk skikkelig girl crush på den fantastiske dama der!

KLESPLAGG. Bunaden min! Ekstra stas fordi det snart er 17. mai og jeg endelig kan bruke den igjen <3.

GODTERI. Sjokolade. 

SPILL. Alias! Det er så moro, men jeg blir litt for engasjert til tider hehe.

YOUTUBEKANAL. Jeg ser faktisk ikke på YouTube, hehe. Den eneste gangen jeg har brukt det ordentlig er da jeg stalket Harry Styles og så en million videoer av han. 

SANG. Katy McAlliser - Not cut out, alltid <3.

DRINK. Whiskey Sour, nam nam.

RESTAURANT. Det er vanskelig... Jeg er ikke sååå mye ute og spiser, men jeg liker Døgnvill, Kverneriet, Lett (mer lunsj), Olivia.

DYR. Ah, klarer ikke velge. Alle er så fine <3

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE SISTE INNKJØP

SKO NIKE / DEKSEL EBAY / JAKKE MONKI

Etter å ha shoppet minimalt det siste året ble det plutselig manko på et par ting. Jeg har brukt mine hvite favoritt-sneakers gjennom hele den våte vinteren så de gikk faktisk i søpla i går. Jeg tror aldri jeg har eid et par eklere sko i hele mitt liv, haha. Heldigvis fikk jeg kjøpt meg et par sykt fine sneakers fra Nike!

For noen uker siden måtte jeg også kjøpe ny iPhone fordi den forrige døde og derfor trengte jeg også et nytt deksel. I tillegg har jeg siklet på den jakken her i en evighet, men nektet meg selv å kjøpe den fordi jeg faktisk ikke trengte flere jakker. Så kom jeg på at hvis jeg selger klær jeg ikke bruker for tilsvarende sum som jakken koster må jeg da få lov. Det gikk helt strålende og jeg fikk sikret meg en ny favoritt-jakke <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HER SKAL JEG TILBRINGE DE TRE NESTE ÅRENE AV LIVET MITT

Hei, verdens beste lesere! Hvordan går det? Her hos meg har det skjedd store ting i løpet av de forrige 24 timene. Jeg har nemlig tatt noen store avgjørelser.

Nå har jeg bestemt meg for hva jeg skal videre med livet mitt. Dere vet allerede at jeg skal flytte ut av leiligheten, men hva som er planen etter det har jeg ikke sagt. Det er både fordi jeg ikke vet og fordi jeg ikke ville si noe før jeg hadde en ordentlig plan. Sofie og jeg var inne på å flytte sammen et annet sted i Oslo, flytte fra byen eller rett og slett flytte fra hverandre, mye basert på hva mine planer for høsten blir med tanke på studier.

Jeg har nevnt for dere før at jeg ønsket å søke meg inn på heltidsstudier fra høsten av. Enkeltemnene jeg skulle ta dette semesteret var i utgangspunktet for å gjøre opp for to eksamener jeg var så dum å droppe da jeg studerte sist, for så å kunne søke meg inn på skole i utlandet. Jeg har etter hvert skjønt at dette ikke fungerte i praksis. For det første har jeg ikke hatt tid til det og for det andre har jeg heller ikke klart å motivere meg til noe jeg ikke finner så veldig interessant. Det er nok også derfor jeg ikke har klart å skape tid. 

Heldigvis har jeg funnet en løsning på problemet. Etter mye om og men med tanke på flytting og veien videre så har jeg vel egentlig bestemt meg. Nå skal det sies at jeg fort kan endre mening igjen så ingenting er 100% sikkert, men... Jeg har endret studiesøknaden min som i utgangspunktet inneholdt årsstudium i andre byer enn Oslo og har nå søkt på to bachelorstudier her i hovedstaden. Begge to virker kjempespennende og er veldig aktuelle for hva jeg ønsker å drive med i fremtiden. Spørsmålet er om jeg kommer inn, men det vil tiden vise. 

Dette betyr også at jeg da kommer til å tilbringe de tre neste årene i Oslo. Det skremmer meg litt fordi jeg begynner å bli ganske lei av denne byen, men igjen så blir ting kanskje annerledes når jeg starter på en ny hverdag. Jeg tror kanskje det blir bra, haha. 

Problemet nå er at Sofie antakeligvis flytter fra meg og jeg står alene. Jeg har ikke lyst til å bo i et kollektiv, rett og slett fordi jeg ikke orker å forholde meg til mennesker jeg ikke kjenner hver eneste dag. Jeg kan bo med venner eller så kan jeg bo alene. Nå er jeg skikkelig usikker på hvor jeg ender opp, men alt i alt er det et lite problem. Man finner jo alltids et sted som kan gi tak over hodet, eller hva?

Det er utrolig mye fint ute, men herregud så dyrt det er å bo i Oslo om man ikke vil bo i kollektiv! Jeg er en person som liker å vite hva fremtiden bringer, ikke at det er så enkelt, men når det kommer til hvor jeg skal bo trenger jeg trygghet. Derfor vil jeg aller helst finne noe NÅ så alt er klart. Jeg får bruke de neste ukene og månedene på å følge med. Plutselig dukker det opp en skatt av en leilighet og den skal forhåpentligvis bli min <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PREMIEREFEST, GYNEKOLOG OG BURSDAGSFEIRING

TIRSDAG. I dag dro jeg tilbake til Oslo. Mammaen til en venninne var så grei å kjøre oss så det ble roadtrip! Planen for dagen var rett og slett så enkel som å pakke ut, vaske klær og handle mat fordi nå er det helt tomt i kjøleskapet. Typiske ting man gjør når man har vært borte i nesten en hel uke. Jeg fikk handlet, men så har jeg ikke gjort mye annet enn å sove hehe. Jeg må faktisk gjøre regnskapet for mars også, så dette blir en morsom kveld... Nei. 

ONSDAG. Dette blir min første dag tilbake i virkeligheten. Jeg skal på jobb og starter med en full arbeidsvakt. Det er litt godt å komme i gang, men nå har jeg hatt det utrolig deilig med seks dager fri, hehe. Etter jobb skal jeg muligens på premieren av serien "Han heter ikke William", men det vet jeg faktisk ikke om jeg rekker helt enda. Jeg håper det!

TORSDAG. Jeg har senvakt på jobb noe som betyr at hele formiddagen er fri. Planen er å prøve på å få en time til behandling hos osteopaten min. Nå trengs det og jeg angrer litt på at jeg avlyste timen jeg hadde noen uker før påske fordi ting gikk så bra. Det går ikke dårlig nå, men jeg tror ikke det hadde gjort noe med litt behandling. Nå vet ikke jeg om det er noe ledig, men jeg skal ringe etterpå! Foruten om dette skal jeg på trening og prøve å få med meg Sofie ut for å ta noen bilder før jeg starter på jobb. 

FREDAG. Denne dagen er jeg veldig spent på, men ikke på en god måte. Jeg har time hos gynekolog og skal sjekke hva som foregår der inne. Som dere sikkert har fått med dere har jeg selv mistenkt og blitt litt redd for at det kan være eggstokkreft som er årsaken til plagene mine. Jeg har også vært innom cyster på eggstokkene, men hva det er aner jeg jo ikke. Forhåpentligvis kan jeg få noen svar i dag. Akkurat nå vil jeg bare vite hva det er så jeg kan begynne å løse problemet fordi nå er jeg så utrolig lei av det greien her. 

LØRDAG. Wiii Sofie skal feire bursdagen sin! Det blir skikkelig hyggelig og jeg gleder meg masse til å gi henne en kjempefin feiring hun virkelig fortjener. Det blir også hyggelig å se en del mennesker jeg ikke har sett på en stund. 

SØNDAG. Vaske, rydde, skifte sengetøy, trene og jobbe mest mulig med bloggen. Slik ser søndagen min foreløpig ut! Vi får se om jeg ender opp med å dra ut på lørdag eller ikke. Akkurat nå tenker jeg nei fordi jeg faktisk ikke har tid til å miste søndagen, men man vet aldri med meg og sånt. Frister det så frister det og da drar jeg nok ut. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

LÆR DEG Å STÅ I KØ, MENNESKE!

Nå skal jeg snakk om noe skikkelig irriterende som jeg dessverre opplever alt for ofte. Folk som sniker i køen og ikke forstår hva et køsystem er.

For seks dager siden skulle jeg ta bussen hjem til Larvik fra Oslo. Stressa som jeg er var jeg ute i god tid. 20 minutter før bussen skulle gå kom den inn på plassen og folk begynte å stille seg forholdsvis pent i kø ved utgangen. Det skulle ikke var lenge.

Allerede da la jeg merke til to eldre damer som kom snikende opp langs siden av køen. De er gamle, selvfølgelig må de foran. For det første var de IKKE så gamle og de sneik blant annet foran en barnefamilie på 7.

Så kommer en superblid og serviceinnstilt sjåfør ut fra bussen for å nærmest gjete oss inn. Han starter med de første i køen, plasserer bagasjen deres på plass ut ifra hvor de skal av og fortsetter bakover i køen. I det han når flaskehalsen på køen som i dette tilfellet er inngangen fra terminalen og ut til bussen begynner kaoset.

Mennesker lenger bak i køen må levere fra seg bagasjen, men i stede for å ta de seks skrittene tilbake og gå tilbake i køen blir det stående. Det fører jo til et rent kaos når vi etter hvert skal få komme inn i bussen og finne plass.

Etter hvert som mennesker går inn presser folk seg på fra sidene og vi som stod først i køen havnet plutselig midt i. Ikke nok med det, men i stede for å la oss komme oss frem blir de snikende passasjerene fra siden irritert fordi vi beveger oss fremover. «Vi har et flettesystem» hører jeg en mannlig stemme si halvveis til kompisen og halvveis til resten av passasjerene (FRA SIDEN).

Nei, vi har faktisk ikke et flettesystem. Vi har et først til mølla og behold plassen din i køen-system! Det betyr at hvis jeg står først i køen skal jeg først inn og du skal absolutt ikke flette de snikende beina dine inn i hovedkøen. Det kommer faktisk ikke på tale. Er det så forbanna vanskelig å holde sin plass i køen?

Litt trassen, trøtt og irritert gikk jeg bestemt rett frem da sniken ved siden av meg prøvde å flette seg inn rett før inngangen. Ikke denne gangen, snik.

Og til dere alle neste gang - lær deg og stå i kø, menneske!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE KLAR FOR DETTE

God morgen! Er det ikke deilig å være tilbake i hverdagen med skole, jobb og ansvar? Haha, vanligvis pleier jeg faktisk å synes det, men ikke denne gangen. Jeg er virkelig ikke klar for å dra tilbake til Oslo og hverdagen som venter der.

Det har vært så utrolig deilig å være her hjemme uten å måtte tenke over så veldig mye annet enn hva jeg vil bruke dagen min på og hvordan jeg skal nyte det fine været. Ja, jeg er 70 år mentalt. Det vet dere vel nå? 

Grunnen til at jeg er oppe såpass tidlig til å ha fri er fordi jeg er nødt til å gjøre en del ting før jeg skal dra i elleve-tiden. Aller først må jeg lokalisere og få kontroll på alle tingene som skal bli med tilbake til Oslo. Det er en jobb i seg selv! Jeg følte jeg hadde et lite system de første dagene, men det begynner å bli en stund siden og nå vil jeg heller beskrive det som kaos. 

Jeg håper på å rekke en kjapp treningsøkt også før jeg skal tilbake. Det har faktisk blitt noen av de i ferien. Formen er jo helt elendig, så en rolig styrkeøkt og to ganske powerløse powerwalks var det jeg fikk til. Alt er bedre enn ingenting!

Jeg er så glad i det senteret her i Larvik og vil mye heller få unnagjort treningen før jeg kommer til Oslo hvor det er mye flere mennesker. Ah, jeg skulle ønske jeg hadde et helt senter for meg selv. Hvor deilig hadde ikke det vært?

Nei, så må jeg nesten få i meg noe kaffe og frokost før jeg setter i gang med alt jeg skal prøve å rekke. Vi blogges fra Oslo <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK / VAGINISME, SLEEPOVER OG ENDRING I REISEPLANER

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg og vurdere om jeg skal dra hjem til Oslo i kveld eller på formiddagen i morgen. Jeg tenker at det hadde vært deilig å ha en hel fridag i Oslo før jeg skal jobbe resten av uken fra og med onsdag, men samtidig er det litt deilig å være hjemme en dag til. Vanskelig!

UKENS TANKE: Jeg har tenkt mye på hvorfor det er sånn at man alltid vil ha det man ikke kan få. Det er i hvert fall slik jeg er skrudd sammen. Jeg vil alltid ha tak i det uoppnåelige, men om jeg får det så er det ikke så spennende lenger. Det er så kjedelig fordi jeg vil gjerne sette pris på det jeg har, men med en gang jeg får det så mister jeg litt av interessen. Det ble litt surrete, men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Flere som har det sånn?

UKENS SERIE: Jeg har faktisk ikke sett noe særlig på serier denne uken. Alt har gått i ett og den tiden jeg har vært hjemme i Larvik har jeg ikke brukt foran tv-skjermen. Så dette punktet står for første gang uten et skikkelig svar.

UKENS CRAVING: Cottage cheese med gresk yoghurt, banan og mango. Det er helt sykt digg!

UKENS HØYDEPUNKT: Lørdagen! Den var skikkelig koselig. Vi startet dagen med en tur langs kysten i det nydelige påskeværet hvor vi grillet pølser og koste oss i sola. Senere på kvelden møttes vi igjen. Noen av jentene samlet seg, vi drakk vin og bare snakket sammen hele kvelden. Vi la oss faktisk ikke før klokken fem på morgenen og endte opp med å ha sleepover. Det var skikkelig hyggelig. En etterlengtet jentekveld som minnet skikkelig om gode gamle dager da vi hadde friår og gjorde sånt hele tiden. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg har vaginisme, haha. Okei, det er egentlig ikke morsomt, men det er jo en litt merkelig ting å irritere seg over. Jeg bare begynner å bli så lei av hele greia. Jeg har kommet mye lenger og blitt mye bedre, men jeg er fortsatt langt ifra frisk og det er kjedelig. Kan jeg bli frisk fra alt nå? Takk. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Fest og klamydia til fjells, Vil du ha gratis restylane? og Ukens spørsmål.

UKENS SEIER: Det må bli at jeg klarte å komme meg opp av sofaen og ut i finværet på søndag til tross for at jeg hadde sovet rundt to timer den natten. Jeg var så sliten og satt lenge inne på sofaen og halvsov før jeg tok meg sammen. Når det er så nydelig vær som det var da så an man faktisk ikke sitte inne. Jeg tok på meg ytterklærne og endte opp med å gå en tur på fem kilometer. Ikke verst til å være litt hangover, eller hva?

UKENS MATRETT: Ahhh, vi var så late på søndag at vi bestilte pizza fra Dominos. Den er så utrolig digg! Så det blir rett og slett ukens matrett. Det er litt trist med tanke på at jeg har fått servert ordentlig middager som skinkesteik og elgkjøtt og greier, men nå spiser jo ikke jeg sånt hehe. Wopsi. Halvveis veggis. 

UKENS SANG: MIIA - Dynasty, ELSKER DEN!

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette bildet gjør meg glad rett og slett fordi det var en nydelig dag <3 

DETTE ER SKIKKELIG FLAUT

Reklame | Annonselenker Nelly & BikBok

SKJORTE NELLY / JAKKE MONKI (LIGNENDE HER) / BUKSE BIKBOK SOLBRILLER & ØREDOBBER MONKI

😳 Å si hade til folk.
Jeg aner ikke hvorfor, men jeg synes avskjeder er skikkelig kleint og jeg har lett for å bli litt flau. Hvordan skal man ta avskjed liksom? Forventer mennesket en klem, et håndtrykk, ingenting? Åh, så ubehagelig.

😳 Hvis jeg har danset på byen.
Det er ingenting som gir meg mer fylleangst enn å danse på byen, herregud så flau jeg blir. Det er rett og slett fordi jeg ikke eier rytme, men med en halv vinflaske i blodet tror jeg plutselig at jeg er Beyoncé.

😳Kalle noen for noe annet enn hva de egentlig heter, altså si feil navn. 
Hvis jeg sier feil navn til noen så blir jeg så utrolig flau! Særlig om jeg bør vite navnet på personen, noe jeg som regel bør gjøre. Dette har skjedd noen ganger til tross for at jeg egentlig er ganske god på navn. Det er så kleint, men det blir ekstra kleint om personen faktisk blir fornærmet hehe. Da vil jeg seriøst grave meg ned. 

😳 Falle i offentligheten. 
Dette gjør jeg hele tiden! Okei, det er sjelden jeg faller ordentlig, men jeg snubler minst en gang i uken ute på gata. Det er de dumme brosteinene som stikker litt opp her og der. Jeg går i min egen verden og snubler så jeg nesten faller. Det er skikkelig flaut.

😳Sende snap til feil person.
Det er bare skikkelig kleint, særlig om det er noe litt privat. Å sende noe helt random er jo ikke så farlig, men å sende noe som er ment til kun en person er skikkelig flaut. 

😳 Å se på Paradise.
Jeg klarer faktisk ikke se min sesong av Paradise lenger. Jeg blir så flau! De første månedene etter at det begynte på TV kunne jeg se det igjen og igjen, men nå synes jeg det er så utrolig flaut av en eller annen grunn.  

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN MÅNED FULL AV OPPTURER

Andre april! Tiden går så fort mot sommer nå at jeg nesten blir litt stressa. Jeg vil ha vår lenge, ikke sommer med en gang. Nå pleier det ikke akkurat å bli 30 grader og strålende sol her i Norge, eller sommer for den saks skyld, men jeg bare håper vi får en lang og fin vårt først. Ny måned betyr et farvel med den gamle og jeg har som vanlig oppsummert måneden som gikk. 

MÅNEDENS OPPTUR. Denne måneden har vært full av oppturer så det er utrolig vanskelig å bare velge én. Det er nesten så jeg vil si at den største oppturen er våren, sola og det fine været! Herregud, som jeg har lengtet etter lysere og varmere vær. Det er bare litt kjedelig, haha.

Jeg tror den største oppturen i form av en hendelse må bli da Sofie og jeg var stuntreportere for Side2 på premierefesten til Paradise Hotel! Det var skikkelig moro og jeg koste meg så mye. 

MÅNEDENS SPILLELISTE. MIIA - Dynasty, Kary Perry - Safe as draft, Greyson Chance - Seasons

MÅNEDENS FLAUSE. Hm... Nå må jeg tenke her! Har jeg egentlig noen store flauser å dele? Dette har vært en ganske rolig og fin måned, så jeg tror kanskje ikke jeg har gjort noe veldig flaut. Om jeg må velge noe blir det et par fyllesnaps for mye natt til fredag, men det kan skje den beste. 

MÅNEDENS NEDTUR. Trenger jeg virkelig å si det igjen? Dere vet... Babymagen som ikke er en babymage, kvalme, generell sykdom som kommer og går hele tiden. Utrolig lei av å være dårlig! 

MÅNEDENS INNKJØP. Denne måneden har jeg faktisk handlet litt! Jeg tror mitt beste innkjøp er den nye jakken min fra Monki som jeg elsker og antakeligvis kommer til å bruke ihjel alt for fort.

MÅNEDENS INNLEGG. Denne måneden har jeg skrevet flere gode innlegg med viktige budskap, i følge meg selv i alle fall. Jeg er veldig fornøyd med dette innlegget ment til de som tilbyr influencers gratis fillers, innlegget om fest og klamydia til fjells som handler om kondombruk, det jeg skrev som et motsvar til et innlegg på Nettavisen hvor Paradise-deltakere rett og slett ble trakassert og budskapet i innlegget om at du ikke kan forvente sex bare fordi vi deler seng!

MÅNEDENS ANTREKK. Jeg er helt forelsket i det ene antrekket jeg brukte for noen uker siden da jeg enda hadde rosa hår! Åååh, det var så kult.

SOLBRILLER OG ØREDOBBER MONKI / BUKSE OG TOPP ZARA / SKO NLY

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE. Her føler jeg det er mye å ta tak i, haha. Jeg må bli bedre på å ta det med ro når jeg kjenner at jeg trenger det og ikke legge alle planer på en dag, men fordele det jevnt utover. Jeg trenger også å bli bedre på å si nei til ting jeg egentlig ikke vil, orker eller har tid til. Jeg vil så gjerne få til absolutt alt hele tiden, men det funker ikke i praksis og gjør bare at jeg blir skikkelig stressa og sliten. Not good!

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE. Det mest likte bildet på min Instagramkonto de siste 30 dagene er dette koselige bildet <3.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PÅ MITT LYKKELIGSTE

Denne påskehelgen har vært helt fantastisk! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro til Larvik og ikke ble med på partytur til Sverige. Tur i vårsola, tid med familien, kjøreturer med jentene, vin og kos. Det har vært helt fantastisk og jeg skulle ønske påsken varte i minst en uke til. Jeg har rett og slett vært skikkelig lykkelig gjennom hele helgen.

Åh, jeg fikk så dårlig samvittighet da jeg dro aprilsnarren på dere tidligere i dag. Dere er så nydelige <3 Tusen takk for alle fine kommentarer, men det er dessverre bare en aprilsnarr og jeg er like singel som alltid, haha. 

 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR FÅTT MEG KJÆRESTE

Det er så hyggelig å endelig kunne dele dette med dere. Jeg har skrevet mye om dating og vi husker vel alle da jeg søkte kjæreste via bloggen. 

For noen måneder siden møtte jeg verdens fineste gutt, mannen i mitt liv. Han gjorde at jeg faktisk ønsket å slå meg til ro for å si det sånn. Det er en følelse jeg aldri har kjent på tidligere, men han fikk den frem. Det er utrolig koselig og jeg er skikkelig lykkelig. 

Jeg vil foreløpig ikke dele noe mer om han. Både fordi han ikke ønsker å være en del av bloggen akkurat nå, og fordi jeg har fått erfare via min kjære roomie hva slags rykter som oppstår og hvordan folk vil ødelegge med en gang man er to kjente fjes som er sammen. Håper dere forstår <3

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

HAHA, som mange gjettet er dette en aprilsnarr og jeg er fortsatt evig singel <3