hits

april 2017

MIDDAG PÅ BARCODE

Vi hadde det skikkelig koselig i går, noe vi alltid har! De jentene er virkelig verdens beste, og selv om egentlig er en kombinasjon av veldig forskjellige jenter har det så moro. Vi var en tur ute på Jaeger, og det var kjempegøy, bortsett fra at det var stappfullt så det var typ umulig å bevege seg rundt der inne. Vi danset, koste oss og hadde challenges. Det er så gøy det! Dere burde virkelig prøvde det. Vi gir hverandre utfordringer, og om du gjennomfører de får du en drink for eksempel. Det er også gøy å gjøre det uten "premie" bare for å finne på noe moro. 

I dag har jeg tatt det veldig med ro. Vi har hatt litt besøk i leiligheten og senere på dagen dro jeg for å møte to venninner på Barcode for å spise middag. Alle tre var ute i går så vi var gira på noe skikkelig digg. Det er så mange gode restauranter på Barcode og nesten ingen mennesker, så det er alltid plass og tar kort tid for å få mat. Det er så typisk at alle drar til Aker Brygge for å spise om det er fint vær, men jeg er litt lei, og det er jo superkoselig ved Bjørvika der! I dag falt valget på Vesper, og det er jeg glad for. De har en helt sykt god burger og et amazing tapasfat. Gjett om vi koste oss da!VIDEO: SOFIE, MORTEN OG JEG VISER FREM LEILIGHETEN

Nå sitter jeg i stuen med Petter, Kevin, Morten og Sofie. Leiligheten vår har blitt omgjort til et kollektiv, eller i hvert fall en plass hvor alle samler seg. Jeg synes faktisk det er veldig koselig. Det er nesten som å være tilbake i Mexico til tider når vi er samlet bare oss. Alle er ganske slitne etter gårsdagen, fordi overraskende nok så var hele gjengen ute. Vi var riktignok på forskjellige steder, men vi har en tendens til å havne hos oss til slutt.

For et par dager side spilte Sofie og jeg inn en video, med god hjelp av Morten, hvor vi endelig viser frem leiligheten vår ordentlig! Vi dro på oss matchende morgenkåper og gir dere en guidet tur gjennom leiligheten vår! Håper dere liker det 

MÅNEDEN SOM GIKK

April er snart over og vi går faktisk inn i mai måned allerede. Tiden går så alt for fort og jeg blir smått stresset over akkurat det. Det er så mye jeg føler jeg burde gjøre, rekke, planlegge og gjennomføre som bare forsvinner i en hektisk hverdag. Plutselig er sommeren her. Det er faktisk bare en liten måned igjen til den første sommermåneden! Det er bare helt sykt rart, men samtidig var jeg borte i begynnelsen av året så det kan være derfor jeg føler at tiden bare flyr forbi.

Jeg er veldig spent på mai, det er en måned som pleier å være ganske fin. Det skjer mye i løpet av de 31 kommende dagene, blant annet skal vi feire 17. mai som er en av mine favorittdager i løpet av året. Det beste med grunnlovsdagen, sånn bortsett fra at vi faktisk feirer grunnloven, er at jeg får bruke bunaden min! Jeg gleder meg masse til å komme i gang med mai, men aller først skal jeg oppsummere april for dere gjennom dette innlegget.

MÅNEDENS OPPTUR

Denne månedens opptur er definitivt å flytte inn i ny leilighet sammen med Sofie! Det er alltid deilig med litt forandring, og jeg hadde bodd i den gamle leiligheten i nesten to år. Den lå et lite stykke utenfor sentrum, så det at jeg nå bor midt i smørøyet er helt fantastisk! Nå har jeg galt jeg trenger en liten gåtur unna, stor fin leilighet og en kjempefin roomie ❤

MÅNEDENS SANG

Denne er enkel. The love of my life, my future husband Harry Styles har sluppet sin aller første solosingen, og selvfølgelig er den månedens sang. Den går på repeat, og jeg klarer nesten ikke vente til han slipper hele albumet sitt i mai! Det er så deilig å endelig høre den nydelige stemmene hans igjen, og Sign of the times lover godt for resten av albumet.MÅNEDENS NEDTUR

Månedens nedtur? La meg se. Jeg kan ikke peke ut en skikkelig nedtur om jeg skal være ærlig. Ting går ganske greit, men om jeg skal peke ut noe må det være at jeg ligger litt på etterskudd økonomisk sett etter å ha vært borte da jeg var i Mexico. Heldigvis jobber jeg masse nå, så etter neste lønning bør alt være bra igjen.

MÅNEDENS BILDE

Dette er bildet som har hatt flest visninger på min Instagramprofil i løpet av måneden som gikk. Det er bildet av meg og min nye partner, Kevin ❤ 

MÅNEDENS BESTE KJØP

Nå er dere sikkert lei av å se disse bildene, men jeg er så fornøyd så det er umulig å velge noe annet enn min nye body fra Triumph som månedens beste kjøp. It?s just so amazing!


 

I KVELD BLIR DET TÅRER

Jeg ble værende oppe alt for lenge i går, noe som resulterte i tre kopper med kaffe til frokosten. Det er beinhardt med lite søvn over lenger tid, og særlig når man faktisk skal stå og selge i en butikk i syv timer. Energien dabber alltid av midt på dagen om jeg ikke har fått nok søvn, og det skjedde i dag også. Heldigvis har jeg verdens fineste kolleger som gjør harde arbeidsdager veldig mye lettere enn hva de egentlig er. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for kvelden. Det er bare litt over en time til jeg skal møte opp hos Christina ferdig fikset og klar for festligheter. Vi er en veldig sammensveiset arbeidsgjeng, og det er stadig vi møtes på fritiden for å gjøre noe hyggelig. I dag er det litt blandede følelser fordi det skjer store forandringer på arbeidsplassen. Flere skal bevege seg videre fra vår koselige lille gjeng, og det er trist for oss, men veldig hyggelig for deres del! I kveld skal vi ha avskjedsmiddag for verdens aller beste sjef, Maria. Det er så rart at vi ikke skal jobbe for henne lenger. Det har liksom vært hennes butikker, og vi har vært hennes crew. Nå skal hun videre og det blir så rart! Jeg er forberedt på tårer i kveld altså, men forhåpentligvis også med latter og glede som det alltid er når vi møtes! Vi får ta tårene først så er vi fine igjen til vi skal ut senere på kvelden, men mindre det blir såpass trist at vi drar frem Ben&Jerry's i stede. 
 

DETTE VET DU IKKE OM MEG

❤ Jeg faker ikke stemmen min - Til tross for hva mange tror så gjør jeg ikke til stemmen min på Paradise Hotel. Det er akkurat sånn jeg snakker, og har snakket så lenge jeg kan huske. Hvorfor jeg snakker som jeg gjør aner jeg ikke, men det er ikke noe jeg kommer til å prøve å endre. Det er meg. 

❤ Det tok meg fem uker å være meg selv på PH - I begynnelsen av programmet slet jeg litt med å bli komfortabel med settingen, og jeg klarte ikke helt å være meg selv. Det hjalp faktisk veldig når Henote kom inn av en eller annen grunn. I det vi fant hverandre kom den "ekte" meg frem, og jeg klarte å slappe mer av. Det hadde nok litt med timingen å gjøre også, men fra uke seks kom den virkelige meg mye bedre frem.

❤ Jeg har hatt fem roomies siden jeg flyttet til Oslo - Da jeg flyttet til Oslo for første gang flyttet til vår kjære hovedstad flyttet jeg inn i en stor leilighet midt i Majorstuekrysset sammen med tre av mine beste venninner. Siden den gang har jeg lært at uansett hvor gode venner man er så er det faktisk ikke alle man kan bo med. Det var himmel og helvete på en gang, og jeg tør å påstå at det å flytte fra hverandre faktisk reddet vennskapet vårt. Da vi skilte lag flyttet jeg og bestevenninnen min Martine inn i et nytt kollektiv med en annen god venn, nemlig Marius. Vi bodde sammen helt frem til jeg nå flyttet inn sammen med min femte roomie Sofie!

❤ Mange tror jeg er dum, men jeg er faktisk ganske smart - Det er lett å dømme folk på utseende, og jeg forstår hvorfor andre mennesker kan tro at jeg er dum første gang de møter meg. Dere vet... Stemmen, det blonde håret osv. osv. Det gjør det bare enda morsommere når de faktisk blir kjent med meg og forstår at jeg er en veldig smart og oppegående jente! 

❤ Jeg er veldig samfunnsinteressert - Det å følge med på hva som skjer i samfunnet vårt er utrolig viktig. Jeg synes det er skikkelig spennende å følge med på nyheter og å holde meg oppdatert på hva som skjer i den verden vi lever i. Det er en grunn til at jeg har valgt det studiet jeg har gjort, og det er fordi jeg ønsker å bidra til å holde oss oppdatert og sikre ytringsfriheten og den frie stat.

❤ Hvis jeg ikke får viljen min blir jeg sur - Jeg er ganske vant med å få viljen min, og hvis jeg ikke får den skal det ikke mye til før jeg blir litt småsur. 

❤ Jeg har aldri hatt kjæreste - Dette avslørte jeg allerede i "Hotellprat"-videoen på Viafree som ble spilt inn før vi i det hele tatt reiste til Mexico. Det har seg slik at jeg faktisk aldri har hatt kjæreste. Jeg har ikke hatt et ønske om det heller for å være ærlig, men tenker jo at skjer det så skjer det og det hadde sikkert vært hyggelig. 

❤ Jeg ble kjempeflau av å snakke om sex - Det er ikke lenge siden jeg måtte stenge ørene hvis venninnene mine begynte å snakke detaljert om sex. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble så klein. Det er så privat! Nå går det bedre, men jeg mener fortsatt at man skal få holde noe for seg selv altså. 

❤ Jeg vil bli journalist - Drømmejobben er journalist, mye på grunn av det jeg skriver i punktet om at jeg er samfunnsengasjert. I tillegg elsker jeg å skrive, og jeg er ganske så god på å uttrykke meg skriftlig. Jeg er veldig nysgjerrig og liker å grave helt til jeg finner svaret og sannheten kommer frem, noe som kan passe godt i dette yrket. Det er så mye moro man kan jobbe med, og jeg tenker at i dette yrket kan jeg skrive om ting jeg synes er kjempespennende og som jeg interesserer meg for! Jeg begynte på en bachelor i journalistikk her i Oslo, og skulle ta resten i Australia. Det skal jeg fortelle mer om i et innlegg senere!

❤ Jeg hater å date - Hele konseptet dating er så kleint! Jeg dør. Det er så rart å skulle møtes på en så oppsatt måte. Jeg har liksom bare holdt på litt med folk jeg kjenner litt som jeg har blitt bedre kjent med, så har det utviklet seg på en naturlig måte, men det å skulle dra på en date er så kleint. Jeg er helt elendig på dating, og jeg tror det er fordi jeg overtenker alt. Hva tenker han nå, hva mener han med det, hva vil han nå blablabla helt krise. Hvis jeg bare kan slappe av og kose meg med det å bli kjent med et nytt menneske hadde det sikkert vært kjempemoro!

GIRLS NIGHT IN

Nå sitter jeg hjemme hos Henote som er ny-innflyttet til Oslo! Det er så koselig å ha henne i Oslo, og leiligheten er skikkelig kul!, Jeg er nesten litt sjalu. Teele og Synøve er også her, og vi skal ha jentekveld, laget middag og skal kose oss hele kvelden. Dere kan jo gjette en gang hva vi har laget oss. Det blir selvfølgelig taco! Jeg har faktisk spist taco til middag hver dag hele uken med unntak av en dag hvor mamma kom på besøk og serverte meg laks til en forandring. Jeg er over gjennomsnittet glad i taco, men nå må jeg vel snart gå lei? 

Det er så koselig å henge med disse fine jentene igjen! Vi har allerede rukket å gjøre mye gøy. For noen minutter siden hadde vi livestream på min Instagram, og der fikk vi svart på en del spørsmål, Jeg tenker å kjøre igang en spørsmålsrunde på bloggen i morgen så dere kan få svar på litt av det dere lurer på! Nå skal vi legge fra oss sosiale medier og bare nyte hverandres selskap og denne fin fredagskvelden. 

JEG KUNNE VÆRT MED PÅ PARADISE I FJOR

Dette er en litt morsom historie som jeg nesten ikke har fortalt til noen. Vennene mine har visst om dette siden i fjor, men det var ingen av årets deltagere som visste min lille hemmelighet frem til Sofie fikk vite det på premierefesten av årets sesong. 

I fjor ble jeg meldt på Paradise Hotel av lillesøsteren min som en spøk. Jeg trodde helt ærlig hun tulla da hun fortalte meg det, men plutselig fikk jeg en telefon fra castingen til Paradise Hotel midt i lunsjen. Jeg ble så satt ut at jeg så vidt klarte å snakke, og venninnen min som satt rett overfor meg skjønte ikke hvorfor jeg ble så sjokkert. De hadde lest søknaden lillesøsteren min sendte inn og ville veldig gjerne ha meg med på et telefonintervju. Jeg ble tatt på senga, og klarte ikke tenke i det dette skjedde så jeg ba om litt tid. Det tok tre dager før jeg svarte, og jeg gikk en million runder med meg selv. Hvordan kan dette påvirke fremtiden min? Klarer jeg å takle livet etterpå? Hva hvis jeg ryker ut etter første uke, så kleint! Tør jeg egentlig å være med på et tv-program? Til slutt kom jeg frem til at jeg kunne jo bare si ja og se hvor langt jeg kom!

Jeg hadde et telefonintervju som var skikkelig moro, og det gikk veldig bra. Det å vente på svar om jeg gikk videre til neste runde var så spennende, og hjertet dunket alt for fort i det jeg så navnet til castingpersonen på telefonen min. Herregud, så spennende! Jeg gikk videre til neste intervju, og så til det siste intervjuet... Jeg var så nervøs, for nå hadde det snart gått en måned siden telefonintervjuet og i løpet av den tiden som hadde gått var jeg blitt skikkelig gira på å komme med! Når intervjuene var så morsomme, tenk så gøy selve Paradise hadde vært!

Jeg dro på det siste intervjuet, og da var jeg så nervøs. De andre intervjuene hadde gått helt fint for da hadde jeg den holdningen at "samma det", men nå ville jeg virkelig imponere! Det endte med at dette var det dårligste intervjuet av de alle, og jeg fikk en ordentlig dårlig følelse. Etter noen uker, midt i eksamensperioden ringte telefonen min. Det var castingansvarlig som ringte meg, og jeg var så utrolig nervøs! Hun åpnet med å snakke litt generelt før hun til slutt sa at det dessverre ikke var plass til meg i år, og det synes hun var veldig leit fordi hun gjerne ville ha meg med og hadde kjempet for det! Dessverre var det andre som ikke følte det på samme måte, men jeg ble tilbudt å være reserve i tilfelle noen skulle trekke seg. Det gikk ikke for min del med skole og jobb, jeg kunne ikke bare plutselig ha pakket sakene mine midt i januar for å dra til Mexico om noen skulle trekke seg. Jeg ble selvfølgelig kjempeskuffet fordi jeg hadde skikkelig lyst!

Heldigvis fikk jeg være med i år! Jeg sendte inn en søknad i slutten av november, og ble ringt et par dager etterpå av den samme fine castingansvarlige ❤ Hun husket meg fra fjorårets castringprosess og ville gjerne ha meg på intervju! Herfra gikk alt utrolig fort. Noen dager senere var jeg på et intervju med to fra castingen, produsenten og ansvarlig for PH fra TV3 og det gikk kjempebra! En liten uke senere ble jeg ringt opp og fikk vite at denne gangen fikk jeg være med til Mexico, og til og med fra start! Snakk om kontrast fra fjoråret. Tenk så gøy at det var like før jeg var med i fjor, alt hadde vært så annerledes. 

Nå er jeg veldig glad for at jeg ikke fikk være med i fjor. Jeg elsker alle deltagerne i år, og i fjor sluttet jeg faktisk å se halvveis i sesongen fordi visse deltagere irriterte dritten ut av meg, haha. Alt har en mening, og jeg er superhappy for at jeg fikk være med akkurat i år ❤

PRIVATE TOUR I LEILIGHETEN VÅR

Dagen i dag er full av planer fra morgen til kveld. Jeg skal blant annet i et intervju i ettermiddag, noe som alltid er veldig moro! Sofie og jeg endelig få laget en film hvor vi viser frem leiligheten vår ordentlig! Nå har vi snakket om dette helt siden vi flyttet inn for nøyaktig 23 dager siden. Tenk at vi faktisk har bodd her i snart en måned! Det er veldig rart fordi det føles som om jeg alltid har bodd her. Jeg trodde det skulle bli rart at "hjem" ikke lenger skulle være den gamle leiligheten min, så det overrasker meg hvor naturlig det er at dette er hjemmet mitt. Jeg er så komfortabel her, og foreløpig er det bare fryd og gammen å bo med min kjære roomie Sofie ❤

Dere skal få en liten sneak peak av leiligheten allerede nå! Rommet mitt er lang ifra ferdig, men det har blitt litt bedre enn før i hvert fall. Vi håper å få lagt ut videoen allerede på søndag, så da skal dere få en skikkelig "private tour" i den fine leiligheten vår! 

JEG HAR ALDRI FESTET SÅ MYE

Livsstilen jeg har hatt siden jeg kom hjem fra Mexico er veldig uvant for min del. Jeg har festet mer enn hva jeg har gjort noen gang i hele mitt liv. Det verste er at jeg har ikke festet så mye, men jeg har vært ute på byen minst en gang i uken siden jeg kom hjem. Jeg er egentlig ikke en party-jente, og før var jeg ute kanskje en gang annenhver måned. På den tiden syntes jeg faktisk ikke det var så veldig gøy å feste, men da var livet mitt også helt annerledes enn hva det er nå. 

Jeg har hatt en ganske usunn livsstil tidligere, men klarte heldigvis for både helse, sjel og kropp å snu dette. Jeg begynte å spise bedre og sunnere mat. Jeg sluttet å bruke kollektivtransport og gikk over til å gå overalt uansett hvor langt det var. Det tok meg 45 minutter å gå hjemmefra til jobb hvis jeg jobbet i Bogstadveien, noe jeg gjorde flere ganger i uken. Jeg kom ordentlig i gang med trening og trente fire til seks ganger i uken, og jeg elsket det! Jeg ble organisert, ryddig og mye lykkeligere enn hva jeg var tidligere da jeg spiste mye mer usunt og kjøpte godteri flere ganger i uken. Jeg kunne finne på å lage meg brownierøre på en onsdagskveld og spise opp alt sammen fordi jeg kjedet meg. Det er sånne ting man kan gjøre innimellom, selv om akkurat dette er litt spesielt, men når det blir en vane er det ikke bra i det hele tatt. 

Det at jeg ble eldre fikk meg til å forstå at jeg også skal bli gammel en gang. Jeg bestemte meg for å begynne å ta bedre vare på kroppen min, og la om livsstilen helt. Det førte til at jeg fikk det mye bedre i hverdagen. Jeg ble gladere, hadde mer energi og hadde skikkelig orden på livet mitt. Det å konkurrere med meg selv på trening ga meg mestringsfølelse og det å spise sunt ga meg energi. Kroppen ble strammere og huden min ble ren og fin. 

Nå begynner jeg å stresse med hvordan jeg har levd i snart fire måneder. Ja, jeg er litt i gang med treningen og jeg spiser som regel sunt. Det er bare det at jeg igjen skeier ut flere ganger i uken med godteri. Jeg drikker alkohol som er noe av det verste du kan gjøre mot kroppen din alt for ofte, og da ender jeg fort opp med å kjøpe med fet nattmat hjem og junkfood dagen derpå. Jeg kan ikke fortsette slik som jeg gjør nå, men samtidig er det vanskelig fordi jeg vil være med på ting som skjer. Jeg tror rett og slett at jeg bare må bli ordentlig streng med meg selv, og fortsette der jeg slapp før jeg reiste til Mexico med trening og normal sunn kost. 

Det er vanskelig, men jeg er viljesterk og nå skal jeg rett og slett bestemme meg for at jeg skal klare dette!

DET GÅR EN STUND MELLOM HVER GANG

God morgen, kjære lesere ❤

Jeg ser at innlegget jeg skrev om gutter og menns kvinnesyn virkelig skapte engasjement, og det er alltid moro! Det at jeg skriver noe som folk har en mening om, og tar til kommentarfeltet for å diskutere gjør at jeg blir fornøyd. Om de er enige eller ikke spiller ingen rolle, men at de bryr seg og mener noe om hva jeg har skrevet gjør meg veldig fornøyd! Jeg føler virkelig jeg traff noen med det innlegget, både på en positiv og negativ måte. Jeg har fått så mange koselige meldinger og ros fra kvinner, og jeg har også notert meg en del ganske sinte menn i kommentarfeltet. Da gjør jeg vel noe rett, tenker nå jeg. I går hadde jeg en kjempefin dag! Vi ble plutselig en stor gjeng fra Paradise som møttes og hang sammen på dagen. Det var ganske tilfeldig at vi ble så mange, men alle hadde laget avtaler med hverandre så til slutt endte vi opp sammen i leiligheten vår. Det var skikkelig hyggelig å se de jeg ikke hadde sett på en stund som Henote, Teele og André. Selv om de fleste av oss bor i Oslo skjer det så mye på forskjellige kanter at det fort går en stund mellom hver gang vi har tid til å treffes, så jeg er er veldig glad for at vi fikk det til i går! Helt tilfeldig og greier, det er jo litt morsomt. 

Nå skal jeg snart på jobb hvor jeg blir værende frem til i kveld. Da kommer mamma på besøk for å se den nye leiligheten, og vi skal spise middag sammen før hun drar tilbake til Larvik. Det blir sikkert koselig!

HVOR ER HÅRET MITT FRA?

REKLAME

Nå er det på tide å komme meg til verdens flinkeste Hanne som jobber hos Adam og Eva Steen&Strøm. Vi skal få ordnet festene mine på tirsdag og det gleder jeg meg veldig til. De må heises opp litt fordi håret mitt utrolig nok har vokst litt. Hun er så flink, og jeg blir superfornøyd hver gang så jeg gleder meg veldig til å få orden på håret. Jeg har skrevet om at jeg satt i extention før premierefesten tidligere, men jeg skrev ikke så mye om selve håret. Extentionet mitt er fra Great Lenghts.
før/etter

Nå har jeg hatt i extentionet i litt over en måned, og jeg er fortsatt veldig fornøyd med både påsetting og kvaliteten på håret. Det holder seg kjempebra uansett hva jeg gjør med det, og det er superenkelt å style det med for eksempel varmeverktøy, akkurat som med ditt eget naturlige hår!

Jeg har hatt diverse extention tidligere, men det har aldri blitt ordentlig bra. FØR NÅ! Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet. Det er naturlig ut, og det er ingen klare skiller mellom mitt hår og extentionet fordi Hanne var kjempeflink og klipte det til. Håret kjenner naturlig og fint ut, og det er bare å style det som man ville gjort med eget hår. Det som også er så fint med tape i forhold til for eksempel keratin er at det sliter mye mindre på mitt eget hår, og i tillegg kan man bare bytte ut teipen når festene begynner å bli dårligere eller sitte for langt fra hårfestet. 

Det var kjempeflinke Hanne Steen på Adam og Eva avdeling Steen & strøm som satt på meg håret og klippet det til. Hun gjorde en utrolig bra jobb, og fargen passet perfekt til mitt eget hår. Besøk Adam og Eva sine hjemmesider for å bestillte time hos henne, og sjekk henne ut på instagram @hannesteen92. 

Dere kan lese mer om Great Lenghts og deres produkter på greatlenghts.no, og på deres instagram @great_lenghts.

FULL DAGSPLAN

I dag har jeg fri fra jobb, men hele dagen er stappfull med planer fra morgen til kveld. Når jeg har fri vil jeg få så mye ut av dagen som overhodet mulig, og det pleier som regel å gå ganske bra. Jeg skal på trening, så en liten tur hjemom før jeg skal ut en tur til Henote, selveste Miss Paradise, har endelig flyttet til Oslo, men jeg har ikke rukket å se henne enda så nå skal vi møtes og ha en kosedag. Henote er en av jentene jeg kom absolutt best overens med inne på hotellet, selv om det faktisk tok noen uker før dette skjedde, haha. Heldigvis fant vi hverandre etter hvert, og jeg er så glad for at jeg hadde henne der inne. Vi skal en tur på Aker Brygge for å spise lunsj og oppdatere hverandre på hva som har skjedd siden sist vi møttes. Det er nok litt av hvert!

I kveld skal Sofie og jeg til Halvor, også kjent som konghalvor aka vår webreporter i Mexico, for å være med på livestream fra Paradise Hotel Norge sin offisielle Facebookside! Det blir skikkelig moro, så dere må huske å finne frem Paradise Hotel Norge-siden på facebook og følge med på livestreamen fra klokken 22 i kveld. Der kan det skje litt av hvert, og hvem vet, kanskje vi kommer med noen juicy avsløringer? 

VI KVINNER ER MER ENN NOE DU KAN PENETRERE

Det var innsjekk på Paradise Hotel i går, og det er alltid like spennende. Denne gangen kom det to deltakere, og ikke bare en som det vanligvis gjør. Fineste Isabelle sjekket inn, noe jeg vet mange har ventet på. I tillegg kom Morten S, som er en veldig hyggelig gutt, men jeg må innrømme at jeg reagerte på hvordan han uttalte seg om jenter i introvideoen sin. 

Jeg begynner generelt å bli dritt lei av å høre gutter omtale jenter som eiendom eller objekter. Det blir blant annet sagt at jenter skal brukes, de skal ligges med, og de skal også brukes på kjøkkenet. Hva faen er det du sier? Beklager uttrykket, men jeg har faktisk ikke noe bedre å komme med akkurat nå. Jeg er overrasket over at det fortsatt finnes slike holdninger blant norsk ungdom. Paradise Hotel har et ganske ungt publikum, og hva slags holdning er det som spres ved slike ting? Jo, det er en nedverdigende og kvinnefiendtlig holdning som ikke bør aksepteres av noen i år 2017! 

Det finnes nok av gutter som allerede omtaler jenter som objekter. Vi er en 7'er, vi er en digg rumpe, vi er de syke puppene og vi er et ligg. Vi trenger ikke flere gutter og menn som snakker om oss på denne måten. Dessverre føler jeg at dette er en helt vanlig ting blant unge gutter.

Senest for to dager siden hørte jeg en historie om et lite tettsted i Norge hvor unge gutter bytter nakenbilder av jenter som om det var Pokemon-kort. Hva i all verden er det for noe tull? I så ung alder, og på små steder er det utrolig viktig å føle at man er med i gjengen og at man er en av de kule. Ting som dette presser for det første disse unge jentene til å ta nakenbilder, og sende de videre, men det presser også unge gutter til å be om de for så å bytte de bort. Du er jo ikke med i gjengen om du ikke har noen nakenbilder av den fineste jente i klassen du kan bytte mot den fineste i parallellklassen. Dette er så sykt!

Ved å si at kvinner skal brukes støtter man slike holdninger som på lang sikt kan være veldig ødeleggende for unge mennesker. Vi kvinner er absolutt ikke verdt noe mindre enn en mann, og tro meg kjære gutten min, vi er mye mer enn en kokk på kjøkkenet og noe du kan penetrere.  

HVORDAN ER FORHOLDET MITT TIL PETTER I DAG?

Jeg har fått så mange spørsmål om hvordan forholdet mitt er til Petter nå, og om vi er venner den dag i dag. Svaret på det er at ja, vi er venner. Petter er en av de jeg har mest kontakt med nå, og vi er veldig gode venner. 

Det at han låste seg til Teele i uke seks gjorde at jeg ble veldig lei meg, noe alle som kjenner meg så veldig tydelig på tv. Jeg ville ikke vise at jeg ble såpass såret som det jeg faktisk ble, og prøvde meg på et ganske mislykket forsøk på å skjule det. Som jeg har skrevet tidligere var planen før jeg dro ned å skru av alle følelser og spille spillet, men det fungerer ikke i praksis. I hvert fall ikke for min del. Så da en av de jeg stolte mest på der inne sviktet meg på den måten ble jeg skikkelig lei meg. Selvfølgelig ble jeg ganske sur også, og alle kunne se at jeg koste meg litt på hans bekostning da han fikk vite at Teele hadde som oppdrag å låse seg med han på parseremonien. 

Jeg skal innrømme at det tok litt tid før jeg klarte å legge dette fra meg, men det er ikke sånn at jeg noen gang tenkte at vi ikke kunne være venner når vi kom tilbake til Norge. Det som skjer på hotellet skjer der, og det er noe de aller fleste av oss har vært ganske klare på hele veien. Jeg tror det er derfor vi fortsatt henger masse sammen og er venner den dag i dag. Vi har blitt kjent med hverandre som personer, og ikke bare som deltakere og spillere i et realityprogram. Det er de ekte personen vi har blitt glad i, og vi er fullstendig klar over at man kan ha blitt lei av hverandre der inne og sagt det på tv, at vi er uenige i avgjørelser og at vi ønsket å sende hverandre ut av hotellet. Det er helt greit, fordi vi vet alle at det ikke har noe med oss som personer å gjøre, men det får på spillet og man må faktisk spille for å komme lengst mulig der inne. Det innebærer også å forstå hvilke personer det er best å ikke ha der for å kunne nå lengst mulig selv. 

Jeg var sint og lei meg en liten stund, men jeg har alltid vært venn med Petter og det håper jeg også at jeg vil fortsette å være i fremtiden. Han er en kjempefin gutt som jeg har blitt glad i og selv om ting endret seg for oss inne på hotellet er vi fortsatt gode venner i dag ❤

VENNINNEBESØK OG KVELDENS EPISODE AV PARADISE

Akkurat nå sitter jeg hjemme med en av mine beste venninner Helene som har kommet på besøk til Oslo! Det er kjempelenge siden jeg har sett henne, så det at hun er på en liten snarvisitt innom hovedstaden er veldig hyggelig. Vi har laget oss taco fordi jeg lever på taco at the moment. Jeg blir faktisk aldri lei! I dag prøvde vi å lage taco med vegetarkjøttdeig, og jeg er veldig positivt overrasket. Det smaker bare enda mer krydder, og det skal ikke jeg klage på i hvert fall. Nå har vi satt på kveldens episode, og den er så morsom! Vi er ikke lenger en halvveis inn i episoden, men jeg har allerede ledd flere ganger. Så moro! Dere burde glede dere masse til denne uken, til tross for at jeg gruer meg tror jeg det blir morsomt for dere seere. 

Nå skal jeg snart få satt på vippeextention! Venninnen til Sofie, Zelia, er på besøk i Oslo. Til vanlig driver hun Beautystop i Trondheim, men nå har hun tatt med seg utstyr så jeg endelig skal bli vippefin! Jeg gleder meg så mye til å slippe å måtte sminke meg så mye, og det å gå uten sminke blir jo null stress med flotte volumvipper. 

JEG HAR GRUET MEG LENGE TIL DENNE UKEN

Denne uken på Paradise Hotel har jeg gruet meg til helt siden jeg takket ja til å være med. Det er klart for Mr. og Miss Paradise! Jeg har null talent, annet enn å skrive, men det får jeg ikke mye bruk for i en slik setting. Jeg er helt fullstendig tonedøv, eier ikke rytme og kan absolutt ikke være morsom på kommando så derfor gruet jeg meg skikkelig til å måtte konkurrere om den tittelen. I tillegg var jeg skikkelig stresset for å måtte fremføre noe foran en jury, og kanskje til og med de andre deltakerne!

Jeg har alltid vært livredd for å fremføre foran store forsamlinger. Helt siden jeg var liten har det å snakke høyt i klassen, holde fremføring og alt i den kategorien skremt meg. Jeg begynner å skjelve, svette og blir faktisk svimmel. Det er det skumleste jeg vet om, og selv om det har blitt bedre med årene er det ikke noe jeg like å gjøre. Av den grunn ble jeg så lei meg når jeg så at tiden var kommet for Mr. og Miss Paradise-uken. Jeg hadde et lite håp om at produksjonen hadde valgt å kutte ut denne uken, haha. Dessverre for min del eksisterer den fortsatt, og jeg kan love dere at dere har mye moro i vente! 

I DAG ER EN HARD DAG

Dagen i dag har vært ganske hard i og med at vi var ute i går, men jeg har allikevel fått gjort litt av hvert. Vi våknet opp til en litt fullere leilighet enn vanlig. Noen av vennene våre sov over her etter byen, og det er alltid koselig. Noen fant ut at vi skulle spise frokost ute, og selv om jeg er fattig og måtte spise hjemme før vi dro, så ble jeg med for selskapets skyld. Det er alltid hyggelig å dra ut for å spise eller drikke. Bare det å gjøre noe annet enn man pleier gjør små ting som det å spise mat mer spennende. Vi gikk bort til Sudøst på Løkka, og de andre spiste mat som så skikkelig god ut! Jeg angret litt på de vinglassene jeg kjøpte meg på byen i går da, ja. 

Fordi mat er det livet mitt handler om har vi nå smelt sammen en pizza som snart er klar. Rebecca har kommet på besøk og nå skal vi ha en skikkelig hangover-søndag og kose oss med mat og godis mens vi ser på en koselig film. 

GÅRSDAGENS LOOK

Det ble som vanlig all black på meg i går. Jeg er litt for glad i det, men det er så fint! Det jeg trives best i er en enkel litt basic look, så kan jeg heller style håret litt ekstra. Jeg er så utrolig lei av garderoben min om dagen, og føler at alle klærne mine er litt oppbrukt. Heldigvis har Sofie og jeg samme størrelse, så jeg en kikk i klesskapet hennes for å finne et antrekk. Hun har denne sykt kule bodyen! Jeg har fått ny kjærlighet for bodies, og de siste gangene jeg har vært ute har jeg hatt på body i forskjellige varianter. Denne er en av favorittene, så kul! I tillegg er det halterneck så den er dyp i ryggen. Altså!


 

UKENS SPØRSMÅL - PETTER OG MEG, KOSTYMENE PÅ PH, VIDEOBLOGG

Vi hadde det så moro i går! Vorset var kjempekoselig, og da vi dro ut hadde vi det skikkelig gøy. Det ble ganske sent, men det blir det fort når man har det moro. Jeg har samlet opp spørsmål jeg har fått i kommentarfeltet i løpet av uken og tenkte at det kan være greit å svare på de her med tanke på at mange spør om det samme. Så her er svarene på spørsmålene dere har stilt denne uken!

Får dere beholde kostymene dere får på hotellet?

Nei, det får vi ikke. Vi leverer tilbake kostymene vi får til hver gang vi er ferdig med dem. Så kostymene etter SKAM-uken ble levert tilbake etter parseremonien på torsdag!

Hvordan er forholdet til deg og Petter nå? Er det bra eller dårlig?

Forholdet mitt til Petter er veldig bra nå. Vi er gode venner, og han er en av de jeg har mest kontakt med i dag 😊

Hvor har du kjøpt den lilla tunikaen du bruker en del inne på hotellet?

Den er kjøpt på BikBok 😊

Ser dere ofte på ph sammen? Hadde vært morsomt om dere kunne laget en videoblogg hvor dere reagerer på paradise. Kanskje dere kan svare på spørsmål i pausen?

Det gjør vi. Jeg bytter litt på å se det med de andre PH-deltakerne og mine gamle venner, fordi det er gøy å se det med noen som vet hva som skjer og noen som ikke aner! Vi kan ha live-stream på Instargram for eksempel 😊 Kan også lage en videoblogg med spørsmål om PH!

Reier dere til México (eller der ph ligger) hver uke?

Nei, innspillingen foregår fra januar til mars så det var da vi oppholdt oss i Mexico 😊

Så fiiin! Hvor er den fra?

Den er fra Triumph ❤

Når dere er på sånn green room og sier hva som dere tenker, gjør dere det med engang eller etter uka har gått?

Det varierer litt, men som oftest med en gang.

Rosa skål med blåbær i hvor er den fra?

Den er fra Søstrenegrene! 

VIDEO: VI GIR DERE FUNFACTS OM PARADISE HOTEL

Lørdag morgen er så koselig. Nå sitter jeg med Sofie, som endelig har våknet, i sofaen og ser på serier. Det er så deilig å ikke måtte stresse med noe som helst, fordi det er ingenting vi må stresse med å gjøre. Det er mye vi burde gjøre, og vi har laget en liten to do list som vi skal komme oss gjennom, men det er da ingen hast. Det eneste jeg må forholde meg til er tidspunktet for vors i kveld, og det vil jeg kalle luksus! 

Jeg skrev i går at Martine. Morten, Sofie og jeg hadde spilt inn en video til dere med funfacts til dere om Paradise Hotel, og her er den! Flinke Martine satt og redigerte den til sent i går kveld slik at dere skulle få se den allerede i dag. 

Hvis dere liker det kan vi gjøre det oftere. Det er litt morsomt å lage videoer også, selv om det blir litt kaos når alle fire skal snakke i munnen på hverandre, haha. Håper dere liker den, og at dere får vite et par ting dere ikke visste fra før!

ENDELIG FIN IGJEN

God morgen, kjære lesere! Det er lørdag og jeg har fri, noe som er sjelden kost i min hverdag. Jeg skal nyte denne dagen så til de grader. Jeg håper på sol og vårluft, så jeg kan vandre rundt i gatene og kose meg. Aller først skal jeg og Martine på trening for å få en skikkelig kickstart på dagen. Det er så deilig med morgentrening, energien holder mye bedre utover dagen og jeg slipper å ha i bakhodet at jeg må komme meg på trening senere. I går dro jeg for å fikse neglene mine. Jeg har gått rundt med tre gelenegler som sitter sånn halvveis på i over en uke nå. Helt krise. Det går jo ikke an å rive de av heller, og pent er det i hvert fall ikke. Derfor ble jeg utrolig glad når det var en ledig time til meg i går så jeg fikk fine negler til helgen! Jeg valgte en lys rosafarge som passer perfekt nå som våren virkelig er på plass, og jeg er superfornøyd. Endelig fin igjen!

Nyt lørdagen ❤

VI MÅTTE AVLYSE

I dag har jeg fått gjort nesten alt jeg skulle, så jeg er happy. Det er sjelden jeg har fri en hel helg, og derfor ville jeg få unna alt i dag så jeg kan ha hele lørdagen fri. Det gikk i orden så i morgen skal jeg bare kose meg, trene og nyte fridagen før vi skal en liten tur ut på kvelden. Sofie og jeg skulle egentlig ha innflytningsfest, men vi failet og inviterte alt for mange så vi måtte faktisk avlyse hele greie. Det er så kjedelig, men heldigvis er det mange som fortsatt skal ut så da kan vi møtes på byen i stede!Nå sitter jeg hjemme i sofaen med Sofie, Morten og Martine. Vi har blitt naboer og det er så koselig. Nå er det mye lettere å henge sammen, og i dag laget vi en morsom video med funfacts om Paradise Hotel som jeg skal publisere på bloggen i løpet av helgen! Hvis dere vil få vite et par ordentlige hemmeligheter vi ikke har fortalt noen om oppholdet må burde dere se den! 

Nå får jeg får snart besøk av tre venninner, så skal vi ta en tur på butikken for å handle inn mat. Vi skal ha obligatorisk tacokveld, det er tross alt fredag!

BUSY FRIDAG

Aller først vil jeg begynne med å si tusen takk til alle som kom med fine kommentarer etter gårsdagens episode, og innlegget jeg postet i etterkant. Det var mye negativt å lese i går kveld og i natt. Vi fikk alle kjørt oss ganske hardt på de fleste sosiale medier, så jeg setter ekstra pris på alle fine kommentarer og meldinger jeg fikk inn! Dere er best ❤

Jeg har frihelg, noe som er skikkelig digg! Det er sjelden jeg har fri hele helgen, så det å nå ha hele fredag og lørdag ledig er fantastisk. Ikke at jeg har masse tid til overs uansett. Det blir fort slik at når man først har fri må man ordne alt man egentlig skulle ha fikset i løpet av uken. Jeg har full timeplan i dag. Nå skal jeg først en tur til gamlebyen for å vaske ut av den gamle leiligheten min, før jeg endelig skal få fikset neglene mine klokken tolv. Nå har jeg igjen tre stygge, nedklipte gelenegler, så dette skjer ikke en dag for tidlig! 


 

Nå må jeg komme meg avgårde. Håper alle får en kjempefin helg ❤

MOBBET VI SOPH UT AV PARADISE?

Jeg har lyst til å begynne grine etter å ha sett dagens episode. Måten Sofie, Morten, Kevin og jeg blir fremstilt på er helt forferdelig urettferdig. Jeg blir skikkelig provosert samtidig som jeg blir ordentlig lei meg.

Jeg reagerer utrolig sterkt på den scenen hvor vi fire sitter i en Bungalow og snakker om at Morten bør velge en av oss over Soph. For det første er det naturlig at vi prøver å overbevise Morten om å velge oss, og da sende ut Soph. Paradise Hotel handler om å ha en partner, og om å bli valgt på parseremonien. Det er hele poenget med programmet, så naturligvis ønsker vi heller Soph ut enn noen i vår egen allianse. 

Det som faktisk skjedde i Bungalowen var at Soph stod utenfor og lyttet, før hun snek seg inn i gangen hvor hun ble stående og lytte videre helt til Kevin oppdaget henne. Da dette skjedde kom hun smilende inn i rommet og etter noen ekstreme kleine minutter ville at vi skulle fortelle henne hva vi snakket om. Sofie og jeg forklarte da at vi selvfølgelig prøvde å redde meg, noe hun forstod. Vi tre hadde en fin samtale, hvor vi snakket om at det hadde vært vanskelig å få ha en samtale med Morten alene, at både Soph og jeg burde få lik mulighet til å redde oss inn hos han og at vi begge skulle respektere dette. Det var ikke sånn at Soph kom inn i rommet, og at vi ble stille og lo av henne før vi bare gikk. Det er HELT feil, og jeg synes vi blir fremstilt som helt forferdelige mennesker som utestenger og omtrent mobber andre. Jeg må fortelle dere dette, fordi jeg synes ikke det er greit og dere fortjener å vite hva som faktisk skjedde.

Det at det i etterkant blir vist scener av Soph som sitter og ser trist ut med meldinger tikkende inn om at hun må ut gjør det hele enda verre, både for henne og for oss. Hvorfor fremstille noen av oss på en slik måte? Her blir sannheten forvrengt så til de grader, og det synes jeg er skikkelig dårlig gjort. Vi må takle alle reaksjoner som kommer på dette den dag i dag som privatpersoner. Hvis jeg hadde sett dette som tv-seer hadde jeg reagert kraftig fordi vi fire i Bungalowen virker som slemme utestengere, og er det noe jeg ikke takler så er det mobbing og utestengning. Det er ikke greit i det hele tatt, og jeg tar så sterk avstand fra slikt. Derfor ble jeg utrolig lei meg når jeg så hvordan ting ble fremstilt i dagens episode. Jeg satt og så den med Morten og Sofie, og jeg begynte nesten å gråte når jeg så det. Jeg ble oppriktig lei meg, og hadde jeg ikke hatt de å snakke med om dette og faktisk fått en bekreftelse på hvordan ting egentlig var vet jeg ikke hva jeg skulle gjort.  

Vi har vist tidligere at vi ikke vil at noen skal føle seg alene. Stemningen har alltid vært god på hotellet hvis vi ser bort ifra direkte spill. Jeg vil bare minne dere på første gang Soph sendte seg selv på solo, før hun kom og sa at hun følte seg helt alene og utenfor. Da tok Sofie, Lunde og jeg ansvar og snakket med henne fordi vi ble utrolig lei oss da vi hørte at hun følte det slik. Vi jentene har alltid hatt fokus på at vi skal ta vare på hverandre og at ingen noen gang, uansett allianse, skal føle seg alene eller utenfor. Vi har gjort vårt beste for å inkludere alle til enhver tid, og de jobben synes jeg vi har gjort bra. 

Det at hun til slutt valgte å sende seg selv hjem var fordi hun ikke ville bli sendt ut av noen andre. Det å si at hun frivillig sendte seg selv hjem blir egentlig veldig feil, fordi det var lang ifra frivillig. Det ser vi jo på hvordan hun reagerer tidligere i episoden når Morten og Sofie faktisk er så ærlige og forteller henne om avgjørelsen så hun skal være forberedt og ikke få et sjokk på seremonien. Alle var enige om at hun skulle få vite det fordi i motsetning til hva de to planla først ville ikke vi lure noen inn i en "felle". I tillegg må alle ha i bakhodet hva som har skjedd tidligere i uken. Det er en grunn til at Morten endret planen sin, og det er fordi hun med gjorde seg upopulær ved å spre dårlig stemning med vilje noe som satt henne i en utrolig svak posisjon i gruppen. Man må tenke på seg selv inne på Paradise Hotel, og han gjorde det beste for sin egen fremtid der inne.

Hvis ikke du har noen å stå med på du forlate Paradise Hotel, og av den grunn måtte Soph sjekke ut i dag. 

Jeg vil legge til at vi er alle venner den dag i dag. Det er ingen som er sure for noe som skjedde i Mexico, og vi har alle hengt sammen etter at vi kom hjem i Norge. Dette er ikke et innlegg som er ment rettet mot Soph som person på noen som helst måte, men en forklaring og utdyping av hva som skjedde under epiosden i dag.  

PETTER BYTTET MEG UT

Jeg husker denne dagen så utrolig godt og jeg blir faktisk lei meg når jeg tenker på det. Petter valgte å låse seg med Teele i dagens episode, og med det sette meg uten partner og i en veldig usikker posisjon. Jeg ble smått stresset i det jeg fikk vite at Teele som Noora valgte Petter som William, for vi har vel alle sett SKAM og da vet vi at Noora og William er ment to be. De skal være sammen, så når min partner ble valgt ut til å være en av de to sjelevennene ble jeg selvfølgelig litt stressa. I tillegg ble jeg Vilde, og ja. Altså, jeg burde sett alt dette komme fra lang avstand, men det gjorde jeg ikke. Fordi jeg stolte på Petter. 

Jeg husker at jeg hadde en dårlig følelse mens guttene var på utflukt. Sofie og Lunde sa at jeg skulle slappe av, for Petter kom aldri i verden til å bytte meg ut, men jeg hadde i bakhodet hvor lett han var å overtale. Det at han fikk muligheten til å ta et sånt valg alene med guttene gjorde at jeg satt igjen med en skikkelig dårlig følelse. Derfor ble ikke jeg, i motsetning til noen av de andre, veldig overrasket da de kom tilbake fra utflukten og Petter fortalte at han hadde valgt å låse seg. 

Vi har nå vært partnere i nesten seks uker. Vi har delt rom, seng, taktikk og tanker. Vi har stolt på hverandre, og hele tiden sagt at vi skal stå sammen til finalen. Jeg stolte på Petter, selv om tilliten ble svekket når han fortalte at han vurderte å velge Rebecca over meg for to uker siden, valgte jeg å stole på han. Han var jo partneren min. Det var ingen andre på hotellet jeg heller ville stå med enn han. Jeg hadde aldri vurdert å bytte han ut, så da han valgte å låse seg med Teele ble jeg så utrolig skuffet. Jeg ble lei meg, og jeg ble sint. Ja, vi gikk hverandre på nervene til tider, og vi småkranglet stadig etter festene, men det var som regel glemt dagen etterpå og vi var like gode venner igjen. Det aller viktigste var at vi kunne stole på hverandre. Eller, han kunne stole på meg da. 

                 

Hvorfor i all verden var dette taktisk lurt? Han valgte å bytte ut meg som han visste han kunne stole på, som han kjente, som var i samme allianse og som aldri i verden hadde byttet han ut for noen som helst fordel, mot en ny jente han ikke ante hvor han hadde eller om han kunne stole på. Da han skulle forklare valget for meg ble jeg bare irritert, fordi det var den dummeste unnskyldningen eller planen jeg hadde hørt i hele mitt liv. I tillegg var jeg skikkelig skuffet og lei meg, så han kom med den idiotiske forklaringen måtte jeg bare gå. 

Jeg husker at jeg ikke klarte å se på han hele dagen. Hele situasjonen var så kjip, fordi jeg var så lei meg og det eneste jeg egentlig ville var å snakke med Petter og få en skikkelig god klem, men nå var jo han grunnen til det så det ble bare feil. Denne dagen var definitivt den verste i løpet av de seks ukene jeg har vært på hotellet. 

Tillit er så utrolig viktig inne på Paradise Hotel, og når den først ryker er det omtrent umulig å bygge den opp igjen. I hvert fall for min del. Nå får vi se om jeg overlever uken.

KVELDENS EPISODE

Dette har vært en veldig lang dag, men veldig fin! Etter jobb dro jeg hjem en liten tur for å skifte, så kom Emilie på besøk en tur. Hun fikk dratt meg med ut en tur for å dra på et eller annet Fretex-salg, men vi endte opp med å gå en liten tur på Løkka i stede fordi den køen var way to long. Nå sitter vi hjemme hos meg og Sofie med Charlotte og har laget oss min favoritt-rett taco! Jeg har skaffet meg Viaplay for å få sett Paradise litt tidligere, så nå skal vi sette på dagens episode. Jeg både gruer og gleder meg til å se denne episoden, fordi det skjedde en god del og det var mye følelser. Spennende!

 

TING ER LETTERE NÅR VI ER TOI did it! Jeg kom meg på trening i går etter ei litta powernap. Nå har jeg sikret meg både mandag og tirsdag, så jeg vil si at det er en god start på uken rent treningsmessig. Jeg liker å se på det som små steg tilbake til mitt vanlige liv. 

I går kveld kom Sofie endelig hjem igjen! Det var så koselig å se henne, og ikke minst å få en roomie. Jeg må innrømme at jeg har begynt å trives veldig godt med å ha mennesker rundt meg. Før elsket jeg all tid jeg fikk alene, men nå har jeg lyst til å være rundt andre mennesker nesten hele tiden så jeg setter stor pris på å ha min nye samboer hjemme igjen. Nå skal vi ordne masse i leiligheten, så tar vi turen på trening før jeg skal på jobb senere i dag. Det er så mye lettere å få gjort ting når vi er to om det!

BODY APPRECIATION

Jeg er SÅ glad for at jeg kjøpte denne bodyen! Jeg var litt usikker, men heldigvis dro jeg den på meg og prøvde den. Den satt jo skikkelig fint, og er perfekt til en kveld på byen. Egentlig er det undertøy, men det gjør vel ikke noe? Den dekker det den skal dekke, så det går fint. Se så kul den er!
 

Nå ligger jeg hjemme på sofaen og ser dagens episode av Paradise. Jeg skal ikke røpe noe, men herregud for en partner jeg har den uken her... Dette kan bli spennende. Jeg må få i meg noe mat og slappe av litt før jeg skal på trening veldig snart. Håper jeg. Neida, jeg skal ha litt viljestyrke og tvinge meg bort på Fresh. Det er ikke noe hast, så jeg kan ligge her litt til. Jeg må bare passe på at sofaen ikke blir for komfortabel. Det er den dørstokkmila som står i veien hver gang, men i dag skal jeg ikke tenke så mye over det, og bare dra. 

TILBAKE TIL GAMLE RUTINER

I dette øyeblikk er jeg på jobb. Det er første dag tilbake etter ferien, og vi kan vel alle innrømme at det å ha mandag på en tirsdag ikke føles noe bedre enn mandag på en mandag. Skjønte noen hva jeg mente der? Haha. Det går noen dager så er man tilbake, og da er det helt greit igjen.

Om noen korte timer er arbeidsdagen over for min del, og da skal jeg bare en rask tur innom leiligheten for å skifte og hive i meg noe mat før jeg drar videre på trening. Nå er det tilbake til gamle rutiner, og da er det ikke snakk om å skulke trening, selv ikke etter en hard arbeidsdag. Sofie kommer hjem snart (hvis hun ikke bare blir i Trondheim for alltid), og da starter vi hardkjøret sammen. Den Paradise-kroppen skal bort, og vi skal tilbake til der vi en gang var. 
 

NOORA + WILLIAM ?

Det er SKAM-uke på Paradise Hotel, og jeg er super happy! Jeg elsker den serien. Den serien er både utrolig bra, og ikke minst utrolig viktig for både unge og voksne i dagens samfunn. Jeg har faktisk skrevet om SKAM for den svenske nettsiden Filmtopp.se, dere kan lese det jeg har skrevet HER og HER om dere vil det ❤

Hele hotellet ble gjort om til en videregående skole, og det er kjempemoro! Teele sjekket inn som Noora, noe som var veldig koselig. Hun er supersøt, og som Soph så fint sa så skled hun rett inn blant jentene i alliansen vår. Hun fikk litt av en jobb å gjøre. For det første skulle hun velge hver enkelt av oss som en av karakterene fra SKAM. Jeg ble så glad når jeg så at jeg ble Vilde! Okei, Noora er favoritten min, men siden hun var opptatt var Vilde en veldig god nummer to. Jeg elsker den jenta, hun er så søt og morsom. Jeg tror aldri jeg har sett noen bli så glad for et kostyme noen gang (kanskje jeg gjør opp litt for surmulingen i uke to nå). Så fikk hun også et hemmelig oppdrag. Hun skulle prøve å stå med min partner Petter, som hun valgte ut til å være William. Selvfølgelig ble jeg ikke helt fornøyd med at min partner ble valgt ut til å være William, for som han selv sier... "Noora og William ender opp sammen". I tillegg ytrer han jo et lite ønske om å bytte meg ut her, fin partner... Hehe.  Altså, hvis han faktisk skal velge ut partner ut ifra størrelse på puppene så er jeg i hvert fall ganske fucked, haha. Vi får se hva som skjer videre, og om Teele klarer oppdraget sitt. Det kommer en dag i morgen! 

Det jeg synes er best med denne episoden er redigeringen! Herregud, så flinke folk som jobber med det programmet her. De gjør det så utrolig morsomt! En liten appreciation til redigerings-teamet til Paradise Hotel, det må til innimellom. 

PÅSKELUNSJ

I dag har jeg satt i gang uken skikkelig selv om det er en fridag. Mandag er mandag, og i morgen er påsken over så det er like greit å komme inn i en ordentlig rytme med en gang. Jeg slumret riktignok i en time før jeg klarte å stå opp. Det var så koselig å være hjemme igjen i går, så jeg ble sittende oppe litt for lenge og kose meg med tente lys og film, men siden det har jeg vært ganske flink! Jeg har gjennomført den første treningsøkten på alt for lenge. I det jeg kom tilbake til Norge hadde jeg en uke med fri før jeg satt igang med treningen igjen, og det gikk kjempebra helt til jeg ble syk, noe som varte alt for lenge. Heldigvis er jeg frisk igjen, og det var ordentlig deilig å gå gjennomført en skikkelig økt på mølla. 

Nå er Marte på besøk, og vi har laget oss en deilig lunsj. Det er så koselig å bo i sentrum, for nå er nesten alle vennene bare en gåtur unna! Det gjør det så mye lettere å dra på besøk, og å få besøk. Jeg kjenner at jeg trenger masse besøk frem til Sofie kommer hjem. Det er så kjedelig å være hjemme alene! Heldigvis tok Marte turen nå, Petter kom på besøk i går kveld, og så får jeg besøk av Martine i kveld og vi skal se dagens episode av Paradise sammen. Det er SKAM-uke, og jeg kan love at det skjer en god del uventede ting denne uken. Spennende!

 

TANKER UTEN FILTER

Jeg merker at jeg trenger å lufte litt tanker, så her kommer et ordentlig ufiltrert innlegg hvor jeg bare skriver det som dukker opp i hodet mitt. Det er derfor jeg skriver, fordi det noen ganger blir for mange tanker og jeg trenger å sortere de ut. Jeg trenger denne bloggen til nettopp dette, men jeg merker at jeg har holdt litt igjen siden jeg kom hjem fra Mexico. Nå er det slutt, og jeg skal begynne å bruke bloggen til å lufte tankene mine så ofte jeg trenger det, for det er faktisk derfor jeg startet den!

Det å gå fra å være helt ukjent, og bare vanlige, lille meg, til å plutselig bli gjenkjent på gata av totalt fremmede er veldig rart... Jeg trodde jeg var forberedt på hvordan det ville bli, men det var jeg så absolutt ikke. Det er så lett å se for seg hvordan en situasjon vil være, men når man faktisk står der er det som regel helt annerledes enn hva man trodde på forhånd. Slik har det i hvert fall blitt for meg.

Jeg klarer ikke bli helt komfortabel med det å bli gjenkjent, men det er kanskje fordi det er såpass nytt. Jeg håper det, for hvis jeg skal være så utilpass hele veien kan det bli ganske slitsomt.  Nå er jeg der at jeg må ha ørepropper i ørene og solbriller på hvis jeg går ute alene. Går jeg sammen med andre er det ikke et problem, men hvis jeg går alene føler jeg meg på en måte veldig liten. Jeg føler meg stirret ned, selv om det kanskje er en av tjue som faktisk kjenner meg igjen. I tillegg føler jeg at jeg må ta på meg sminke om jeg skal ut av døren. Jeg er egentlig veldig chill på akkurat dette, og pleier aldri å bruke sminke, i hvert fall ikke mye, med mindre jeg skal noe.  Jeg prøver å "ta tilbake" livet mitt og gå uten sminke om jeg bare skal et ærend i byen, men jeg føler jeg skikkelig dårlig noe som er veldig ulikt meg og totalt unødvendig. For det første går jeg uten sminke omtrent hele tiden på Paradise, og i tillegg er det faktisk sånn jeg ser ut så det er ingen grunn til å føle meg dårlig, men det har blitt sånn i det siste og jeg liker det ikke. 

Det er veldig mange søte der ute som kommer bort for å ta bilde eller snakke med meg, og det synes jeg bare er skikkelig koselig! Jeg blir veldig glad, og setter stor pris på alt det fine dere sier til meg. Det er veldig mye bedre når dere kommer bort og sier hei, i stede for å stirre og hviske. Da blir jeg faktisk veldig ukomfortabel fordi jeg aner ikke hva dere sier om meg. Har jeg glemt å ta på maskara på et øye? Henger det dopapir fast i skoen min? Jeg blir så stressa! Antakeligvis er det ikke noe farlig i det hele tatt, men jeg overtenker alltid alt.

Det som er enda verre er når dere bare roper ut "Paradise Hotel", eller går bak meg og snakker høyt om det. Jeg har propper i ørene og later som om jeg ikke hører det, men det gjør jeg som regel og det er ikke moro. Kom heller bort og snakk med meg eller ikke si noe. Jeg er et helt vanlig menneske, og bare tenk om noen skulle holdt på sånn med deg selv. Du hadde nok blitt ganske ukomfortabel. 

Nå skal det sies at alle jeg snakker med bare sier positive ting, og det er veldig koselig! Det betyr mye mer for meg enn negative kommentarer som blir postet på bloggen, Instagram eller Jodel. Meningen til dere som faktisk møter meg og får et inntrykk av hvordan jeg faktisk er betyr veldig mye mer enn en anonym kommentar på et nettsted. 

Jeg tror jeg bare trenger å slutte å tenke en liten stund, bare være meg selv og glemme alle rundt meg som jeg ikke kjenner. Jeg er fortsatt meg, og jeg må faen meg klare å dra på trening, gå på butikken eller gjøre et ærend i byen uten sminke om det er det jeg vil. Jeg må rett og slett bare skjerpe meg, for nå begynner jeg å bli ganske oppgitt over meg selv. 

PÅSKEN MIN PÅ SNAPCHAT

Jeg er tilbake i Oslo og min nye fine leilighet! Det er skikkelig fint her, og jeg er utrolig fornøyd med alt. Jeg gleder meg masse til å vise den frem til dere, selv om rommet mitt må holdes skjult litt til fordi der mangler det fortsatt en god del. Resten av leiligheten er derimot så godt som ferdig, og den er kjempefin! På lørdag skal vi ha innflytningsfest her, og det blir skikkelig moro å vise den frem til alle de fine vennene våre. Eller, det spørs om vi faktisk får gjort det fordi vi har vært så lure å bedt alt for mange! Aldri i verden om vi får plass, men vi kan ikke akkurat ta bort noen av vennene våre heller, så vi må finne på noe lurt... Det er ikke snakk om å avlyse i hvert fall!

Jeg har vært aktiv på snapchat i påsken for å si det sånn. Mystorien min har fått kjørt seg litt for mye, men sånt skjer. Det er bare moro! Her har dere et lite utdrag fra mine påske-snaps! Husk å følg meg andreasveinsdot 

Martine ble med en tur til meg, så nå skal vi slappe av litt før jeg må pakke ut fra Larviksturen min og vaske litt klær før jeg skal finne en koselig søndagsfilm. 

 

JEG FÅR IKKE PLASS

God morgen ❤

I dag måtte jeg tvinge meg selv til å stå opp før tolv. De siste dagene har jeg sovet alt for lenge, men det er lov når det er fri og særlig i påsken! Man må hvile når man kan, det er mitt nye motto. Jeg skal tilbake til Oslo, og ville få mest mulig ut av dagen før jeg tar bussen tilbake halv ett. Det passer meg egentlig veldig dårlig å måtte ta buss, fordi jeg har fått med meg en del ting hjemmefra som jeg må få med tilbake til Oslo. Det er blant annet et klesstativ, og det er ikke veldig lett å skulle drasse med seg det, pluss en koffert, bag og poser fra bussterminalen og hjem. Ikke får jeg plass heller, fordi jeg skulle være så lur å bare ta med en liten koffert i stede for en stor fordi jeg skulle pakke smart for en gangs skyld. Aaah, nå er jeg ganske irritert på meg selv, men jeg må finne en løsning så jeg får med meg mest mulig i hvert fall. Jeg har hatt det skikkelig bra her hjemme i påsken, og er veldig takknemlig for alle de fine menneske rundt meg! Jeg og Emilie skulle prøve oss på å ta noen seriøse bloggbilder i går, men det endte opp med en veldig søt bildeserie i stede. Altså, jeg er skikkelig glad i disse bildene! De er helt ekte, og så koselige. 

HUNGRY HEART

Hei, fine dere!

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra en liten bytur. Jeg dro for å spise lunsj sammen med tre av mine flotte venninner, Marte, Emilie og Martine. Valget falt på Hungry Heart café, som etter min mening er det definitivt beste stedet for lunsj i den lille byen vår. Før denne caféen dukket opp var det ikke så alt for mange lunsjalternativer som kunne tilby både god mat og et koselig lokale, men nå har vi det! Altså, om dere noen gang befinner dere i Larvik så må dere dra innom her. Det er skikkelig god og sunn mat, og så koselig betjening midt i sentrum! 

Vi spiste, sladret litt og koset oss masse som vanlig. Det er så deilig å være hjemme i Larvik og ha nesten hele gjengen samlet. Vi blir på en måte enda rarere enn vanlig i det vi drar fra Oslo til Larvik, og det er skikkelig gøy! Moro har vi det i hvert fall. 

Nå skal jeg og lillesøsteren min en tur bort til mamma for å spise middag. Det er lenge siden jeg har sett henne så det blir nok veldig koselig. I kveld skal jeg en tur til Martine med noen venninner, og vi skal bare ta det med ro, kose oss og gjøre noe så kreativt som å spille brettspill! Jeg gleder meg masse!

Håper dere alle får en super lørdag ❤

JEG VENTER PÅ MANDAG

Fordi vi var ute på torsdag, og alt av butikker var stengt i går hadde jeg skikkelig søndagsfølelse. Jentene smalet seg hos Martine og oppsummerte kvelden ute med masse god mat, snacks og en god dose angst. Alle hadde vært kjemperare, så det var veldig gøy å høre alle historiene vi hadde på lager! 

Det som var veldig trist er at jeg innbilte meg at det var mandag i dag. Okei, hvem vil at det skal være mandag... Jeg pleier å elske helger, men jeg var så sikker på at det var søndag i dag og at det skulle komme ny eisode av Paradise Hotel i dag! Jeg er så spent på neste uke. Det skjer veldig mye, og jeg er utrolig spent på hva som blir sagt og gjort underveis i uken. Det ble jo avslørt i slutten av forrige episode at det er SKAM-uke, og for meg som elsker den serien var det skikkelig moro. Jeg er så spent på denne uken, og vil bare at det skal bli mandag med en eneste gang!Mens vi venter på SKAM-uken mimrer jeg tilbake til påskeuken, som var en veldig dramatisk, men veldig morsom uke! Jeg får ikke sagt det nok, jeg er så glad i disse menneskene! Herregud, så fine dere er. 

SJALU

Jeg kom meg faktisk opp av sofaen og ut i det fine påskeværet! Pappa og lillesøsteren min fikk meg med på en liten gåtur i skogen og det var faktisk skikkelig deilig. Selv om energinivået mitt var ganske lavt, var det utrolig godt med litt frisk luft for denne fyllesyke jenta. Nå skal jeg slappe av litt før jeg tar turen til en venninne. Vi skal kose oss med filmkveld og sladder om gårsdagen. 

Jeg kjenner at jeg er skikkelig glad for at jeg ikke dro på påsketur. Det er så mange venner og bekjente som har dratt på seg vinterjakka og raske briller, satt seg i bilen og kjørt til steder som Trysil og Hemsedal. Det ser skikkelig gøy ut, men jeg blir mer sjalu av å se bilder fra venner som er på ordentlig fjelltur. Skitur og hyttekos frister faktisk skikkelig, mens alkohol og fest kommer ganske langt ned på listen over hva jeg vil bruke fridagene mine på. Jeg skulle gjerne vært på en chill hyttetur hvor man bare går rundt i ullundertøy, spiser deilig frokost før man drar ut for å stå eller gå på ski hele dagen og avslutter kvelden med å lage middag sammen og spille brettspill eller noe sånt. Nå føler jeg at jeg høres ut som en 60-åring, men det får bare være haha. 
 

GÅRSDAGEN

Jeg hadde det alt for gøy i går for å si det sånn. Jeg var så klar for å feste med mine kjære, og dro det litt for langt. Derfor sov jeg til klokken to i dag og er helt ødelagt. Jeg begynner å bli så utrolig lei av å dra ut, og jeg er helt sykt lei av å være full. Jeg orker ikke mer, men det sier jeg hver gang... Vi skal jo feire den nye leiligheten til Sofie og meg neste lørdag med en skikkelig innflytningsfest, og kjenner jeg meg selv rett blir jeg jo med ut etter det også. 

Nå har jeg endelig begynt å komme tilbake til livet, noe som virkelig er på tide. Solen skinner i Larvik og det ser ut til å være en perfekt påskedag som jeg dessverre ikke har fått noe som helst ut av. Jeg tror jeg skal prøve å komme meg ut av huset litt, kanskje gå en liten tur. Alt er bedre enn ingenting!

Jeg brukte bodyen jeg kjøpte i starten av uken! Det er egentlig undertøy, men nå skal vi ikke sette ting i bås her, haha. Jeg brukte det som en vanlig body og det så helt amazing ut! Jeg er in love. 

KLAR FOR KVELDEN

Det er så deilig å være hjemme! Jeg har hatt en ordentlig avslappende dag som startet med en god frokost før jeg og lillesøsteren min dro for å ta sol. Nå skal jeg veldig snart dra avgårde til Martine for å starte vorset. Jeg gleder meg skikkelig til i kveld! Det er så lenge siden alle har vært samlet ute, så det blir moro. Vi finner på så utrolig mye rart når vi drar ut sammen i Larvik, så dette blir spennende. 

Jeg skulle bare en kjapp tur innom BikBok i går for å raske meg med et par av mine favoritt-jeans, men så fikk jeg øye på denne genseren! Den så skikkelig chill, men utrolig kul ut så jeg måtte prøvde den. Jeg falt selvfølgelig for den med en gang, og gleder meg til varmere vårdager hvor jeg kan bruke denne som dette med et par sneakers. Helt perfekt! Hva synes dere? 

 

DEN VERSTE SOM KUNNE SJEKKE INN

God morgen ❤

Jeg våknet opp hjemme i sengen min i Larvik. Det er noe med dette soverommet som gjør at jeg sover ekstra godt. Jeg vet ikke hvorfor, men hver gang jeg kommer hjem sover jeg dypt og godt uten å våkne en eneste gang. Det er bare utrolig deilig og gjør at jeg er uthvilt når jeg drar tilbake til Oslo. 

I dag skal jeg ut med jentene. Vi har en veldig hellig tradisjon på skjærtorsdag. Da samles vi hos en av oss, vanligvis hos Camilla som har droppet Larvik-påsken for Trysil i år, og ordner oss sammen før vi starter vorset ganske tidlig. Allsang, Taylor Swift og morsomme drikkeleker står for tur utover kvelden før vi drar videre til Sanden for å kose oss med venner og bekjente ut i nattetimene!

Dette betyr at jeg ikke får sett kveldens episode av Paradise før i morgen... Det stresser meg litt, fordi jeg liker å vite hva alle andre får se av meg med en gang og ikke en hel dag senere. I går var jeg ikke veldig fornøyd. For å være helt ærlig så ble jeg skikkelig irritert. Jeg var så lei av at alle vi fikk sendt ut kom rett inn igjen. Nå har alle utsendte deltagere fra La Familia enten kommet inn, eller fått en ny sjanse til å komme inn. Hele gjengen har tydeligvis to liv, det er jo helt sykt! Vi satt på dette luksushotellet og fikk til akkurat det vi ville etter hard jobbing, men hver eneste gang vi fikk det til så skulle noe ødelegge. Først kom Grunde inn igjen, så Aleks og nå Soph.

For all del, det var veldig hyggelig å se Soph igjen! Hun er en kjempefin jente som jeg ble glad i, men spillmessig var det helt krise. Den første tiden med henne på hotellet var veldig skummel for Sofie og meg før vi heldigvis fikk snudd alt og kom i overtall. Det som skremte meg med Soph var at hun er en skikkelig luring, og jeg så på henne som en veldig farlig spiller. I tillegg fikk plutselig Morten og Aleks en jente hver, og det ødela jo alle mine planer om å få sendt ut en av de to så fort som mulig. Aaaaah, så irritert! Vi får se hva som skjer videre. Det kommer en dag i morgen, eller i kveld da. Følg med!

JEG ER REDD

I dag var jeg ute i byen for å ordne litt ting, noe som innebar å ta turen innom Karl Johan. Jeg vandret nedover Oslos paradegate med terrorangrepet mot Stockholm i bakhodet. Jeg tenkte på hvor lett det er å gjøre det samme her i Oslo. En lørdag hvor hovedstadens mest kjente gate er stappfull av både turister og innbyggere som skal nyte friheten sin. Da jeg stoppet ved et av de få gangfeltene på Karl Johan for å vente på grønt lys var det en stor, hvit lastebil som stoppet på veien for rødt lys. Jeg fikk grønt lys omtrent samtidig som bilen stoppet, men jeg brukte et par sekunder på å vurdere om jeg faktisk skulle gå over. Hva om sjåføren i lastebilen skal starte angrepet sitt her og nå, da vil jeg bli hans første offer. Jeg tok meg sammen og gikk over veien, for selvfølgelig var det bare en vanlig lastebil med en vanlig sjåfør som stoppet for rødt lys. Men jeg nølte, og det irriterer meg. 

Jeg er så redd. Jeg vet at jeg ikke burde være det, for det er akkurat det terroristene vil oppnå. De vil fremme sitt budskap ved å ta friheten vi har, og tryggheten vi føler fra oss. Jeg blir sint på meg selv fordi jeg er redd. De skal ikke få stoppe meg fra å leve livet mitt, men samtidig klarer jeg ikke å legge det fra meg. Jeg vet at sannsynligheten for at det vil skje et angrep på norsk jord er der, og da vil Oslo være et naturlig sted å angripe. Samtidig vet jeg også veldig godt at sjansen for å bli drept i et terrorangrep er minimal. Det er ekstremt mye mer sannsynlig å bli drept i trafikken, av sykdom eller av en hai. Allikevel er jeg livredd. Jeg er redd for å måtte løpe for livet mitt, mens en eller flere fremmede jakter på meg som et bytte. Jeg er redd for at mine nærmeste skal bli rammet, og jeg er redd for at byen og landet mitt skal måtte gå gjennom dette en gang til. 

De siste ukene har det skjedd et angrep i Nord-Europa nesten hver eneste uke. Det var en bombe mot t-banestasjonen i St. Petersburg. Det var lastebilangrepet i Stockholm. Ja, det skjer hver eneste dag i Midtøsten og det er like forferdelig, men det er så fjernt fra hjemme at det blir uklart. Dette derimot er klart som bare det. Og skummelt. 

Samtidig kan jeg ikke gå rundt og være redd for enhver lastebil eller ryggsekk jeg ser i frykt for at det skal skje terror. Tenk så mange lastebiler som kjører rundt og på Karl Johan hver eneste dag med leveringer! Tenk så mange mennesker på Oslo City, Jernbanetorget og Oslo S som bruker ryggsekk uten at det er en bombe i den. Jeg er rundt disse stedene hver eneste dag, og dette er dessverre ting jeg tenker over selv om jeg vet at jeg ikke burde fordi jeg får ikke gjort noe som helst med det uansett. 

Man kan faktisk ikke beskytte seg mot et terrorangrep, fordi man kan ikke vite når eller hvor det skal skje. Det kan skje når som helst og hvor som helst, og det eneste vi kan gjøre er å prøve å legge bort frykten og leve livet som normalt. Vi må ikke gi etter for frykten for da blir det en slags seier for disse menneskene som ikke gjør annet enn å spre frykt, hat og død, og det kan ikke skje. De skal ikke klare å skremme oss fra å være oss selv. Aldri.

Heia livet, kjærlighet og frihet ❤ 

 

LUKSUS

Jeg setter så pris på fridagene mine. Før ble jeg ekstremt rastløs hvis jeg hadde en dag fri, men nå ser jeg frem til dager uten en stappfull timeplan med avtaler både før og etter jobb. Jeg er veldig glad i å jobbe, men det er ganske deilig med fri også. 

I går skrudde jeg av vekkerklokken og sov til jeg våknet. Jeg pakket nesten helt ferdig i går, så jeg trenger ikke stresse med det og fant ut at jeg skulle unne meg selv noen ekstra timer med søvn. Det er luksus det! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en slik dag, helt uten planer hvor jeg bare hadde fri. Til og med søndagene mine har vært stressende de siste ukene, og de har pleid å være en ordentlig fridag. Nå har jeg spist en lett og deilig frokost, og kost meg med litt lesing. Jeg skal snart begynne å ordne meg, før jeg drar en tur til byen for å kjøpe inn litt småting vi mangler til leiligheten. Bussen min går klokken fem, men det er jo mange timer til, så jeg skal kose meg i sola og nyte fridagen til det fulle!
 

JEG ER SÅ LEI

Nå begynner jeg å bli skikkelig lei. Jeg er så utrolig lei av å aldri ha fullt opp med energi, og hele tiden føle at jeg er på etterskudd. Det er så mye jeg vil få gjort, men tid og energi strekker ikke til om dagen. Nå ligger jeg på sofaen med ullsokker og et teppe over meg med Friends rullene over skjermen. Jeg gjør et siste intenst forsøk på å bli frisk, og har avlyst alle planer frem til torsdag så jeg forhåpentligvis blir frisk og rask til det. 

Jeg skal ta meg en powernap nå, før jeg må sette i gang med pakkingen. Jeg reiser som sagt til Larvik i morgen og må prøve å pakke litt fornuftig. Jeg er verdens verste pakker. Jeg ender alltid opp med å pakke alt for mye, og bruker selvfølgelig bare en tredjedel av kofferten. Jeg må jo ha en genser til hver dag, et par alternativer til hver kveld jeg skal ut, kanskje jeg vil gå en tur og da må jeg jo ha klær til det... Dere skjønner greia. Nå skal jeg prøve å være skikkelig flink. I verste fall får jeg raide klesskapet til lillesøster om jeg går tom for klær (noe som aldri vil skje uansett).  

GANSKE FORNØYD

Det er påskeuke på Paradise, og det er kjempemoro! Personlig så elsker jeg påsken. Det er min absolutte favoritt-høytid, eller årstid som Sofie kaller det, haha. Mine påsketradisjoner består av å dra hjem til Larvik for å være med familie og venner. Det er ikke så mange som bor i Larvik, men i påsken kommer de aller fleste hjem og vi samles alltid til påskequiz på skjærtorsdag. Dette er definitivt høydepunktet med påsken. Det høres kanskje litt kjedelig ut med quiz, men stemningen er så god og en hel sal fylles av festglade mennesker som er klare for å møte venner og bekjente for litt moro. 

Jeg ble skikkelig glad når jeg så at det var påskeuke på hotellet. I tillegg fikk vi kostymer, noe jeg synes er skikkelig gøy selv om en ikke skulle tro det ut ifra reaksjonen min i uke 2. Nå ble ganske fornøyd med kostymet i forhold til sist da for å si det sånn. All black everything, da er jeg happy!

Herregud, jeg er så utrolig i glad i de jentene her! Tenk at jeg fikk være så heldig å møte akkurat disse på et realityprogram i Mexico. Det kunne faktisk ikke blitt noe bedre. Jeg er så takknemlig for castingen i år, takket være det fikk jeg møte alle disse menneskene jeg har blitt så glad i ❤

SLEEPOVER

God morgen ❤

Jeg er kjempetrøtt fordi jeg satt oppe alt for lenge i går kveld. Jeg hadde besøk av Martine, og i tillegg bor Kevin hos oss frem til han drar tilbake til Stord, så det var alt for koselig stemning til å legge seg. Kevin var ute og rullet med russen natt til søndag, så han lå bare og sov på sofaen hele søndagen. Jeg fartet frem og tilbake, ut og inn av leiligheten og hver gang jeg kom tilbake lå han og snorket på sofaen, haha. 

Det ble litt liv i han sånn i halv elleve-tiden når jeg og Martine var ferdige med å lage middag. Vi bestemte oss for å ha en skikkelig kosekveld og lagde taco med masse godt, kjøpte inn Pepsi Max og litt snacks. Vi satt på The Notebook (jeg fikk så lyst til å se den etter dating-innlegget mitt), og når den var ferdig fortsatte vi bare med neste film. Vi så dokumentaren "Den norske islamisten" som ble vist på Brennpunkt på NRK for en liten stund siden. Den var utrolig fascinerende, og da klarte jeg i hvert fall ikke å legge meg! Vanligvis må jeg styre med mobilen eller noe annet når jeg ser på film, men jeg satt klistret til skjermen for å ikke gå glipp av noe... Til slutt begynte klokken å nærme seg tre, og da måtte vi bare legge oss hele gjengen. 


Fine Martine ❤

Nå skal jeg komme meg avgårde så jeg rekker jobb! Håper alle får en kjempefin start på uken, og så må dere huske å se kveldens episode av Paradise Hotel 22.30 på TV3! Ny uke, og kanskje en ny gjest? Følg med i kveld ❤

UKENS SNAPS

Det begynner faktisk å bli litt orden her! Jeg er så fornøyd med å ha blitt kvitt alt rotet som lå utover rommet mitt. Nå ser det ganske greit ut. Det er i hvert fall ryddig. Jeg må bare få tak i litt oppbevaring til bøker og kjoler, så blir det bra! I tillegg må jeg gjøre rommet litt mer personlig. Nå er veggene helt hvite, og det er alt for lite detaljer, men det er jo ganske lett å gjøre noe med. Jeg vil vente med å vise dere rommet til jeg faktisk er helt fornøyd i stede for å gjøre det nå som det er ganske halvveis. Det samme gjelder egentlig resten av leiligheten, men det er nok ikke så lenge til!

Nå venter jeg på at min x-roomie Martine skal komme på besøk. Vi skal slappe av og kose oss med film og litt snacks resten av kvelden. Dette har vært en skikkelig rolig helg for min del, og det har vært nødvendig. Jeg har ikke vært ute en eneste dag, noe jeg faktisk er veldig glad for. Det har blitt litt for mye festing siden jeg kom hjem fra Mexico, men nå begynner ting endelig å komme tilbake til normalen. 

Her er et utvalg av mine snaps fra uken som gikk! Husk at dere kan følge meg på snapchat andreasveinsdot  

DET BEGYNNER Å KOMME PÅ PLASS

For en fin dag! Solen skinner, det er deilig vårluft og påsken nærmer seg med stormskritt. Jeg har vært ute på en liten byvandring. Pappa, stemoren min og lillesøsteren min kom for å besøke meg og for å hjelpe til med litt av hvert i den nye leiligheten. Nå er endelig vaskemaskin på plass, så vi kan bli kvitt de to sekkene med klesvask som står oppstilt på badet. Vi har fått de to siste stolene til spisebordet, og båret ned alt ekstra i kjellerboden så nå begynner det å bli ordentlig orden her. Det er bare rommet mitt som er helt kaotisk fordi jeg trenger mer oppbevaringsplass, men det får jeg ikke ordnet med i dag uansett så jeg må prøve å bare ladet være. 

Etter å ha hjulpet meg masse i leiligheten tok pappa og stemoren min med oss ut for å spise lunsj. Det finnes ikke noe bedre enn å sitte ute og nyte slike dager som dette, og det var akkurat det vi gjorde. Nå som jeg bor midt i sentrum var det ikke lage veien til et bra spisested heller, så det var kjempekoselig! De ble med en liten tur tilbake til leiligheten for å ta med alt jeg har til overs som jeg absolutt ikke får plass til tilbake til Larvik for meg. Jeg skal jo hjem allerede på onsdag, men da slipper jeg å drasse med meg alt dette på bussen.

Nå skal jeg få shinet opp litt her hjemme, og prøve å lage litt system på rommet mitt så langt det går. Akkurat nå ligger alle kjoler jeg eier strødd over hele sengen fordi jeg mangler et sted å henge de opp... Jeg blir gal av sånt som dette, og vil bare rydde unna så jeg kan begynne å gjøre det koselig. Jeg kan i det minste lage et midlertidig system frem til jeg får tak i et klesstativ i morgen etter jobb. 

KOSELØRDAG

Nå sitter jeg hjemme i min nye leilighet sammen med Rebecca og Sofie. Vi har en skikkelig jentekveld, og skal bare slappe av og kose oss. Alle tre er ganske slitne og lei av å dra ut, så vi bestemte oss tidlig for å ha en rolig lørdagskveld. Sofie har vært kjempesøt og laget klar pizza til jeg kom hjem fra jobb, så nå sitter vi og koser oss med hjemmelaget pizza og Sex and The City. 

Nå gleder jeg meg bare til påskeferie om noen få dager. Det skal bli så deilig å være samlet i Larvik med hele vennegjengen. Vi har så gode tradisjoner når det kommer til påsken. Alle kommer hjem til Larvik, og siden alle har fri så tilbringer vi omtrent all tid sammen. I tillegg er det et par arrangementer i påsken som vi alltid drar på, og der har vi det nesten litt for gøy, haha. Nå er det bare fire korte dager igjen ❤ 

HEKTISK FREDAG

God morgen ❤

I går ble en veldig lang og hektisk dag. Det å flytte er ikke bare, bare og jeg satt oppe til tre i natt for å prøve å få pakket ut mest mulig. Vi dro en tur på IKEA for å få tak i det vi manglet til leiligheten, og jeg trengte litt oppbevaringsplass på soverommet mitt. Jeg kjøpte meg både en kommode og hyller til klesskapet, men det betyr også at man må skru dette sammen? Noe jeg fant ut i går at jeg ikke er så veldig god på. Jeg skrudde på feil plate og glemte deler, så det ble litt kaotisk for å si det sånn. Heldigvis fikk jeg god hjelp av x-roomie Martine og Kevin som er på besøk hos oss i helgen så møblene ble satt opp til slutt. Riktig skrudd sammen og greier.


Her ser jeg blir ut, men egentlig holder jeg på å snappe fordi jeg ikke får det til hehe. 
 

Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å bestille flytting! Nå har jeg hele søndagen til å bli ferdig med utpakking og organisering i stedet for å måtte gjøre absolutt alt på en gang. De flinke flytefolkene brukte en femtedel av tiden jeg ville brukte om jeg skulle gjort det selv.  Altså, nå har jeg blitt for godt vant, og kommer definitivt til å bestille flyttehjelp hvor enn jeg flytter i fremtiden, haha.

Nå skal jeg på jobb, og i morgen kommer Pappa på besøk med vaskemaskin og stoler som vi mangler til leiligheten. Det blir kjempekoselig å se han igjen, for det begynner å bli alt for lenge siden sist! Nå skal jeg faktisk hjem til Larvik på onsdag for litt påskekos hjemme hos familien så det blir ikke så lenge til neste gang uansett.

DET VAR SÅ VIDT JEG OVERLEVDE

I dag har jeg helt fri, noe som er kjempedeilig! Jeg kom meg alt for sent i seng fordi jeg måtte se gårsdagens episode av Paradise. Det var som alltid parseremoni, og jeg overlevde så vidt det var uken. Heldigvis gikk det bra for min del denne gangen, men det var utrolig trist å se Rebecca ryke. Den uken der var faktisk ganske tøff, men det er en del av spillet og sånn er det bare. Jeg er i hvert fall utrolig takknemlig for at jeg fikk bli med inn i uke fem sammen med verdens beste partner, og at hele Det hvite hus overlevde uken ❤ Nå begynner det å se mørkt ut for La Familia, men alt kan skje på Paradise Hotel og der kan ting snu fortere enn du aner så det er bare å følge med til uken!

Selv om jeg har fri så skal jeg ikke ligge på latsiden av den grunn, for i dag er den store flyttedagen. Endelig skal jeg komme meg på plass i mitt nye hjem! Jeg brukte deler av gårsdagen på å pakke, og da fant jeg en jakke jeg var sikker på at var kastet! Jeg ble så glad, for den passer perfekt til temperaturen ute nå. Hva man finner når man flytter altså...

Nå må jeg bare få pakket ned resten før flyttebilen kommer senere i dag. Jeg orket ikke vente til søndag for å få hjelp av min fine pappa, så jeg bestilte rett og slett flyttehjelp i siste liten. Heldigvis hadde de tid til meg, så om et par timer kommer Osloflyttehjelp.no for å gjøre jobben jeg helst vil slippe å gjøre selv. Det er så utrolig deilig for jeg begynner å få flytting i vranghalsen. Det er så stressende og tar så lang tid. Jeg har pleid å måtte kjøre rundt ti turer frem og tilbake mellom leilighetene, opp og ned trappene med tunge ting og blitt dritt lei hver gang jeg har flyttet, men nå slipper jeg heldigvis det!

Jeg skal vise dere leiligheten med en gang vi kommer i orden. Den er så fin, og jeg er superhappy! 

TRIKKE-FLYTTING

God morgen, verdens beste lesere ❤ 

Nå sitter jeg foran sminkebordet mitt og koser meg med morgenkaffe og Friends. Denne tiden på morgenen før jeg går ut av leiligheten er så fin. Jeg er heldigvis litt bedre, og prøver meg tilbake på jobb i dag! Jeg blir så utrolig rastløs av å være syk, så jeg håper formen holder seg så jeg kan komme meg tilbake til hverdagen. Jeg har veldig mye jeg må få gjort de neste dagene, så det er egentlig ikke snakk om å være for syk til noe som helst! 

Etter jobb i dag skal jeg pakke ned det aller meste av mine ting i leiligheten, inkludert hele soverommet mitt. Det er litt av en jobb, men jeg må bare begynne. Min fine pappa skal komme til Oslo på søndag og hjelpe meg med flyttingen, men jeg tenker å prøve meg på litt trikke-flytting før det. Hva er trikke-flytting? Godt spørsmål, haha. Det er egentlig bare det at jeg skal prøve å få flyttet så mye som mulig av ting som søppelsekker, esker og kofferter med trikken så det tar kortest mulig tid på søndag! Jeg vil jo helst bo der allerede nå, men sengen får jeg ikke med meg før på søndag uansett. Jeg kan i det minste begynne å brette klær inn i klesskapet, henge opp jakker og andre småting hvis jeg får med meg litt av flyttelasset på trikken. Det får bare bli noen turer frem og tilbake, men det går bra! Såpass gira er jeg på å bli ferdig med denne flyttejobben! 

HUN BLE SVIKTET AV SINE NÆRMESTE

I dag skjedde det litt av hvert på Paradise Hotel. Vi i Det hvite hus fikk dra på utflukt, yeiiii. Så moro med min første utflukt, og enda bedre er det at jeg fikk dra med den beste gjengen som finnes. Vi skulle ha team building, og det gikk så som så. Jeg var helt sikker på at jeg kunne dette, men det viste seg jo fort at det ikke stemte. Det ble feil fra første stund, men heldigvis klarte vi det til slutt. Altså, dette var skikkelig moro! Jeg var så lykkelig fordi jeg endelig fikk kose med dyr igjen, og benyttet muligheten til å bære de hønene så mye som mulig. Koseprate litt og sånt. Helt normalt. 

Da vi kom tilbake til hotellet var det klart for Pandoras eske, men kun for La Familia og Henote. Min første tanke var at Martine skulle få muligheten til å gå over i vår allianse og være trygg med tanke på at de stod "er gresset grønnere på den andre siden?", men slik var det ikke. De fikk muligheten til å ofre Rebecca og få en av våre jenter mot å være trygge på morgendagens parseremoni. Jeg trodde aldri de skulle gjøre det! Jeg husker utrolig godt at de kom tilbake fra Pandoras, og da Rebecca stod foran oss med hvitt bånd i stede for sort med tårer i øynene ble jeg skikkelig overrasket. Det var så fælt. Jeg fikk så utrolig vondt av henne! Inne på hotellet blir alt forsterket, og det var som om hun ble sviktet av alle sine nærmeste samtidig. Jeg begynte faktisk å gråte da jeg så den delen av episoden i stad. Om det er at jeg er ekstra lettrørt fordi jeg er syk, eller om det faktisk var nostalgien som satt i gang tårekanalene vet jeg ikke, men det gjorde inntrykk og det var som å bli sendt rett tilbake til det øyeblikket.Nå forstår jeg tankegangen deres veldig godt. Det var et ærlig forsøk på å redde begge jentene i alliansen sin, men da det skjedde var valget de tok det samme som å sende Rebecca rett ut av Paradise Hotel i mine øyne. Jeg trodde jo at jeg og Petter var supersafe sammen, og at Kevin aldri ville gå mot alliansen og bytte ut en av oss mot Rebecca. Så spørs det da, om jeg var litt for naiv og stolte for mye på guttene våre... 

I DAG FÅR VI LEILIGHETEN

I dag overtar jeg og Sofie den nye leiligheten vår! Den er så fin, og jeg gleder meg masse til å vise den frem på bloggen senere. Sofie kommer med tidenes flyttelass fra Tønsberg, og skal bruke dagen på å innrede leiligheten mens jeg ligger syk hjemme i min nåværende leilighet. Jeg får ikke flyttet helt enda, men i løpet av helgen bør jeg klare å komme meg på plass. Det skal bli så deilig å endelig komme på plass. Nå har vi gledet oss til dette i snart en måned, og endelig  er det overtakelse ❤ 

Nå skal jeg legge bort pcen og sove litt. Det går så lenge mellom hver gang jeg er syk at jeg glemmer hvor utrolig kjedelig og vondt det er. Det verste er at jeg blir skikkelig rastløs, men har null energi og klarer såvidt å holde øynene åpne. Det er en ganske dårlig kombinasjon. Jeg har lært at hvile hjelper, så jeg får bare fortsette å hvile meg til dette går over. 

MITT BESTE MINNE FRA PARADISE HOTEL

Jeg har fått flere spørsmål om hva som er mitt aller beste minne fra Paradise Hotel. Først tenkte jeg at dette er umulig å svare på fordi jeg sitter igjen med utrolig mange fine minner fra oppholdet i Mexico. Jeg begynte å tenke gjennom alle disse øyeblikkene, og plutselig så slo det meg. Det er ett minne som faktisk slår knockout på alle de andre. 

Jeg pleide ofte å sitte ute på solsengene som tilhører mitt nåværende rom, Fortuna for å få litt tid for meg selv. Man er rundt mennesker hele tiden, og egentlig er jeg en ganske privat person som trenger litt tid alene. Jeg satt på solsengen, hørte på bølgene og kikket opp på stjernehimmelen. Det eneste som var litt trist var at jeg kun så rundt tre små stjerner fordi lyskasteren på hotellet gjorde at resten av stjernene ikke syntes. På Paradise Hotel filmes vi omtrent hele tiden. Det er kameraer, mikrofoner og lyskastere over hele hotellet for at produksjonen skal få med seg alt som skjer til enhver tid. 

Plutselig en kveld gikk all strøm på hotellet. Det ble bekmørkt, og fordi vi ikke kunne filme i mørket så måtte alle samle seg inne på Fortuna med to av de søte deltageransvarlige. Fordi all strømmen gikk var det heller ingen av lyskasterne utenfor som fungerte, og av den grunn ble den virkelige stjernehimmelen avdekket. Det var så utrolig vakkert! Millioner av stjerner lå bredt utover den svarte himmelen. 

En del av oss samlet seg ute på min favorittplass, og vi satt der i flere timer og bare snakket. Alt av spill og intriger ble lagt bort, og vi var bare en gjeng med gode venner som snakket om livet, universet og alt mulig annet. Det var så fint. Jeg klarer ikke beskrive hvor fin den stunden var, men hele den kvelden var så ekte. Det var ærlighet, følelser og dype samtaler om livet utenfor. I noen minutter satt vi bare i stillhet og beundret den vakre stjernehimmelen i Mexico.

Det er mitt aller sterkeste, og definitivt det beste minnet jeg har fra Paradise Hotel ❤ Men jeg har også mange minner til sammen med alle de flotte menneskene jeg har vært så heldig å bli kjent med! 

Millioner elsk til dere alle ❤

DET GÅR FEIL VEI

Nå har jeg skiftet til joggebukse og hettegenser og plassert meg godt under dyna med pcen på fanget. Jeg blir absolutt ikke frisk, det går dessverre andre veien. Jeg er helt kjørt, og måtte dra hjem fra jobb for der var jeg ikke mye til nytte. Jeg har satt i gang med Friends-maraton og nå skal jeg ligge under dyna resten av kvelden og få hvilt ordentlig ut. Det har skjedd veldig mye i det siste, og jeg er ikke flink nok til å skjønne når jeg faktisk må ta det med ro og slappe av. Jeg fortsetter til det ikke går mer, og akkurat nå sa det stopp. Jeg satser på at noen dager med hvile, te og honning skal gjøre meg frisk og rask igjen så fort som mulig!Alle dere fine mennesker må bare nyte dagen videre! I Oslo skinner i hvert fall solen, og man merker at påskeværet kommer snikende. Så deilig!

NÅR DET VERSTE ER Å BO I EN BUNGALOW

La oss snakke om gårsdagens episode, for hva er vel morsommere enn Paradise Hotel? Ikke vet jeg. 

Det er alliansekrig denne uken, og det var vel på tide at det ble litt action inne på hotellet. Nå er det ikke lenger noe vits i å prøve å late som om allianser ikke eksisterer, for hver allianse er faktisk markert med et et eget bandana. Jeg er så heldig å få være i alliansen ledet av verdens beste allianseleder, Sofie! Hun og Martine ble valgt som den sterkeste jenta fra hver sin allianse av Sunny før han dro forrige uke, og jeg synes han gjorde en god jobb.

Dessverre for min del fikk Martine og hennes allianse velge om de ville bo på selve hotellet eller i bungalows, og selvfølgelig valgte de hotellet. Det hadde jeg gjort også, og jeg er ikke akkurat diskré når det kommer til å vise hva jeg mener om å måtte flytte fra Fortuna til en bungalow. Herregud, der kom furte-leppa frem med en gang! Det sier jo litt om hvor lite man har å bekymre seg for i paradis når det verste som kan skje er at jeg må bo i en kjempefin bungalow med balkong og havutsikt, haha. På toppen av det hele måtte alliansen vår bytte navn! Det var ingen som ville hete The Unicorns. Altså, hva? Så da måtte jeg jo sutre litt over det også. Ikke en bra dag i paradis for meg.

Sånn går det når man er en bortskjemt drittunge som er vant med å få viljen sin (hehe).  Akkurat det er litt komisk, fordi i det daglige liv er jeg på ingen måte bortskjemt. Jeg har alltid måtte gjøre ting selv, og fra jeg fikk jobb som 15-åring har jeg betalt for absolutt alt selv, inkludert ting som tannlege og lege. På paradise ble jeg jo litt bortskjemt, så å flytte fra penthouse-leiligheten min aka. Fortuna til en hybel/bungalow ble plutselig veldig dramatisk.Heldigvis ble alt fort glemt når vi kom oss på alliansevors! Jeg var så fornøyd med heia-ropet vårt altså. Der fikk vi virkelig fått frem hvordan ståa var i La Familia, selv om de kanskje ikke ble like fornøyd. Så får vi se om vi klarte å overbevise Henote. Hun skal velge seg en allianse i morgen, og som Triana sa er hun en viktig brikke i spillet fremover... Blir det Det hvite hus (R.I.P. The Unicorns) eller blir det La Familia? 

MIDDAGSDATE

Nå sitter jeg foran tv-en og koser meg med kveldens episode. Eller koser meg og koser meg, haha. Jeg er ikke helt fornøyd i begynnelsen av episoden for å si det sånn, men det blir bedre etter hvert når det er klart for fest og jeg får litt vin i kroppen. Jeg skal ikke si noe mer om det akkurat nå, for det er jo en del igjen av episoden og jeg vil ikke risikere å spoile noe for dere som ikke har sett den enda. Etter jobb møtte jeg Emilie, Martine og Sofie. Vi dro til Aker Brygge for å få litt mer ut av dagen og spise middag. Det ble en tur på Eataly som ligger helt ytters mot Tjuvholmen og fikk i oss en deilig pizza hver. Jeg som skulle tilbake til gamle rutiner... Jada, men så ble jeg syk og synes selvfølgelig veldig synd på meg selv. Da må en jo unne seg noe godt, eller hva? Det blir ikke akkurat noe bedre av det, haha. 

Ha en fin kveld videre, og kos dere masse med kveldens episode!

FAVORITTUNDERØYET MITTJeg har fått spørsmål om hvilken bh jeg hadde under den gjennomsiktige toppen som jeg hadde på i bursdagen til Sofie. Det er min absolutte favoritt-bh, den er så utrolig fin! Jeg har ikke så store pupper, men jeg foretrekker allikevel tynne blonde-bher overfor push-up. Det er så fint og lett! Dette er favoritt-settet mitt og er fra Triumph ❤

DEN NYE GJESTEN PÅ PARADISE

God morgen, fine lesere ❤

Formen min er litt bedre enn hva den var i helgen. Jeg har fortsatt veldig vondt i halsen, men det skal jeg da klare å leve med. I går slappet jeg bare helt av hjemme i leiligheten sammen med Martine. Vi lagde oss middag og hadde SKAM-maraton. Sesong to, selvfølgelig. Jeg elsker Noora og William, herregud så fine de er! Får helt vondt i hjertet mitt bare av å tenke på de to. 

Det er mandag, og det betyr ny episode av Paradise ❤ Forrige uke ble avsluttet på dramatisk vis da Sunny avslørte hemmelighetene til LaFamilia, og det gjorde ikke akkurat noe for min allianse. Endelig blir det litt action på det som til nå har vært et skikkelig kosehotell. Det er hyggelig det altså, men kom igjen, det er jo morsomst med litt drama på skandale-hotellet. Det har faktisk fått det stempelet av en grunn.

I dag sjekker det inn en ny gjest, og som den lille teaseren for denne uken avslører så kommer det en jente. Ææ, skummelt! Nå er vi jenter i fare igjen, og spillet så til de grader i gang! Jeg gleder meg masse til å se denne uken, og jeg tror dere kommer til å like den nye jenta altså. Det gjør i hvert fall jeg, og jeg gleder meg til onsdag for da kommer hun endelig til Oslo og vi skal ha det så moro!

JEG BLIR SKIKKELIG PROVOSERT

Jeg vet så utrolig godt at jeg ikke burde klikke meg inn, fordi jeg vet at ni av ti kommentarer vil være negative. Allikevel så gjør jeg det. Jeg går i fella, klikker på "les kommentarer" og blir like provosert hver eneste gang. 

Når det kommer til voksne mennesker og Paradise Hotel er det mye negativt. Det som går igjen er at vi som er med på et slikt program er idioter. Vi kan da umulig ha noe vett i skallen! Vi er stokk dumme hele gjengen, og slageren "Paradise Hotel er for de som er lamme fra halsen og opp" går igjen. Altså, det står i cirka hver tredje kommentar. Vær litt kreative da, folkens. Kom på noe nytt i hvert fall! 

Dette har jeg faktisk irritert meg over i flere år. Lenge før jeg i det hele tatt var inne på tanken om å være med. Jeg har alltid sett på Paradise Hotel så jeg føler at jeg faktisk vet hva jeg snakker om i motsetning til alt for mange av de som ønsker å ytre sin mening om deltagere og program. Greit, det er ikke alle som er kjempesmarte og ja, folk driter seg kanskje ut i fylla. Noen har sex, andre krangler og så er det flere som bommer ganske greit på vanlige ordtak. Men vet dere hva? Det gjør vi alle sammen! Kom ikke her og fortell meg at du aldri har havnet i en krangel eller formulert en setning feil, for det kommer jeg ikke til å tro på uansett. 

Jeg nekter å tro at noen av oss er perfekte, for hva er vel et perfekt menneske? En som aldri gjør eller sier noe feil og alltid er snill og grei? Okei, lykke til med å finne den personen. Vi som er med på Paradise Hotel representerer mannen i gata, tro det eller ei. I år som i fjor, og året før det er det mange forskjellige personligheter med, men vi er helt vanlige mennesker. Det er ingen av oss som er forferdelige personer, idioter (hva enn du legger i det), mobbere eller helt ute når det kommer til kunnskap. Vi er rett og slett helt vanlige folk, akkurat som deg. Derfor provoserer det meg så utrolig mye når jeg er dum nok til å lese gjennom kommentarfeltet på saker som gjelder Paradise Hotel, fordi de godt voksne menneskene der, de er så nedlatende og slemme mot deltagerne i dette programmet. Nei, jeg burde ikke bry meg, men nå har dette irritert meg i såpass mange år at det er på tide å si ifra. 


Så er det alltid noen søte mennesker som står opp for andre på en positiv måte med gode argumenter også da PS. Jeg fikk rett på alle spørsmål i den spørsmålsrunden hehe. Det ble faktisk tatt med at jeg svarte rett på spørsmålet om Sylvi Listhaug, så få fakta på plass først, please.

Jeg tør å påstå at det kanskje er en av ti som faktisk har sett programmet. De leser overskrifter på nettet om TV-sex og drama og tenker at det er alt programmet handler om. Hva vet vel de om oss? Hvis de faktisk har sett programmet så har de vel fått med seg at det handler om så mye mer. I år har vi jo blitt så glad i hverandre at vi griner i hver tredje episode. Uansett om de har sett det eller ikke, så er det ganske drøyt å påstå at de vet noe som helst om hvordan vi er som mennesker i det daglige liv. Det aner  de ikke noe som helst om! Så hvorfor ta seg bryet med å sette seg ned foran pc-skjermen og komme med den samme negative holdningen igjen og igjen? Hvis ikke du har noe pent å si, så la være. Ta deg i hvert fall bryet med å se programmet, og ikke minst menneskene du snakker om før du gjør det. 

SNAPS FRA UKEN SOM GIKK

Jeg er helt utslått av den sykdommen her. Det ble omtrent ikke noe søvn i natt, og øynene vil bare ikke holde seg åpne. Jeg får prøve å sove litt nå og håpe på at det bedrer seg raskt. 

Her kommer et utvalg av mine snaps fra uken som gikk. Jeg har blitt mye flinkere til å være aktiv, og legger ut alt for mye på Mystory, haha. Det er litt gøy at dere kan følge med på dagen min i en litt nærmere form om man kan si det slik. Husk å følg meg på snap : andreasveinsdot 

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE HAR SKJEDD

Aaaah, det verste som kunne skje nå har selvfølgelig skjedd. Dette er faktisk krise for min del. Jeg har blitt syk, og det har jeg absolutt ikke tid til. Jeg og Sofie overtar leiligheten på onsdag, noe som betyr at jeg må pakke ned alt jeg eier og har innen den tid. Jeg skulle bruke kvelden i dag på å starte pakkingen, og få gjennomført en skikkelig god treningsøkt. Det skjer ikke for å si det sånn. Jeg var helt utslitt etter jobb, og etter å ha hamstret inn trøstemat fordi jeg synes synd på meg selv, har jeg nå satt meg godt til rette i sofaen og jeg har ingen planer om å reise meg herfra med det første. Alt gjør vondt. Halsen klør, det gjør vondt å svelge og øynene svir. Det er så typisk! Nå skal jeg bare slappe helt av og håpe på å bli frisk så fort som mulig. Jeg håper alle dere får en super lørdagskveld uansett om dere skal ut på byen eller chille hjemme ❤

MÅNEDEN SOM GIKK

Happy Saturday ❤

I dag er det første april, og det føler jeg er den første virkelige vårmåneden! Jeg er så glad i våren, særlig når solen begynner å titte frem og det faktisk blir varmere i luften. Det er ny måned, og derfor tenkte jeg å prøve meg på noe som kanskje blir et fast innlegg på bloggen. Jeg har laget en slags oppsummering av måneden som gikk med oppturer, nedturer og litt annet. Let me know if you like it, og si gjerne ifra om dere har forslag til andre punkter dere vil ha med.

 

MÅNEDENS OPPTUR

Denne var enkel. Det er selvfølgelig at Paradise Hotel hadde sesongstart! Vi satt i gang det hele med en skikkelig bra premierefest hvor hele gjengen, inkludert nesten alle som har jobbet med oss nede i Mexico og med produksjonen var med. Det var så utrolig gøy å se første episode på storskjerm sammen med alle disse menneskene som har betydd, og betyr så mye for meg i sammenheng med programmet og utenfor. Det hele har vært en helt sykt bra opplevelse, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg stadig tar meg selv i å savne Mexico og oppholdet på Paradise Hotel. Det var så sinnssykt kult!


 

MÅNEDENS SANG

Jeg er litt fristet til å si Cezinando - Håper du har plass, for den er jeg helt hekta på akkurat nå. Jeg har den på repeat hver gang jeg sitter på trikken eller går til jobb. Den er så utrolig fin, men det er ikke den som har preget måneden min altså. Det er Martin Garrix - Scared to be lonely. Denne sangen minner meg skikkelig om Mexico, og i disse Paradise-tider elsker jeg den over alt. Jeg føler jeg er tilbake på solsengen på hotellet og gleder meg til fest. 


 

MÅNEDENS NEDTUR

Det må faktisk være at jeg er tilbake i Norge og hele oppholdet i Mexico er over. Alt denne måneden handler om Paradise Hotel, men det er en stor del av livet mitt akkurat nå så det er egentlig ikke veldig rart. Jeg savner å være sammen med gjengen døgnet rundt, noe jeg faktisk ikke trodde skulle skje haha. Jeg savner hvor sammensveisede vi var, og hvor gøy vi hadde det. Jeg savner varmen, hotellet, spillet og alt. Det å være tilbake i kalde Norge, og plutselig skulle venne seg til å gjøre ting selv igjen er ganske vanskelig. Vi har en obligatorisk time hos psykologen når vi kommer hjem, og hun fortalte meg at dette er helt vanlig og at enkle ting som å lage mat og rydde blir store, tunge ting. Der nede ble alt gjort for oss, og etter å ha levd sånn i to måneder uten å måtte ta noe som helst ansvar for seg selv så er det hardt og trist å skli tilbake til det gamle A4-livet.


 

MÅNEDENS BILDE

Dette er bildet som har hatt flest visninger på min Instagramprofil i løpet av måneden som gikk. Det bildet her har faktisk dobbelt så mange visninger som bildet på andreplass, haha. Spennende med litt kos! Det er bildet av Petter og med fra premierefesten til Paradise Hotel ❤

Processed with Rookie Cam


BESTE KJØP

Mine nye favoritt-sneakers ❤ Jeg glemte jo halve kofferten på andre siden av jorden, inkludert tre par sko... Veldig bra, Andrea. Derfor måtte jeg kjøpe meg et par nye sneakers med tanke på at jeg går i det hele tiden. Valget falt på disse fine skoene fra Nike!Nå må dere bare nyte helgen! Jeg skal slappe helt av etter jobb og nyte lørdagskvelden fra sofaen med en koselig film.