hits

mars 2017

BILDER FRA GÅRSDAGENS BURSDAGSFEIRING

Nå sitter jeg og Marte i hvert vårt hjørne av sofaen med hver vår godtepose og koser oss. Vi har spist den obligatoriske fredagstacoen og har satt oss ordentlig til rette med masse pledd og puter mens vi ser på Norske Talenter. Vi skal bare slappe av og ta det helt med ro i kveld, og egentlig resten av helgen. Jeg er skikkelig sliten etter i går, men herregud som jeg koste meg. Det tar på å ha det moro altså! 

Nå har jeg vært halve Oslo rundt for å samle sammen tingene mine. Jeg har fortsatt jakken min med husnøklene i hengende på Nox fra forrige lørdag da, den må vel egentlig hentes... Bare ikke akkurat nå. Her kommer bildene fra i går. Se så fine mennesker da ❤ Jeg er så glad i alle sammen, og er utrolig glad for at jeg har fått sjansen til å møte de. Tenk så bra at akkurat vi havnet på det hotellet i Mexico sammen. Så takknemlig! 

DAGENS LOOK

Jeg skal ut på hentrunden min etter jobb, så blir det orden på sakene. Da får jeg tak i kameraet mitt også med masse bilder fra i går! Dere må jo få se hvor fine alle var, og hvor koselig vi hadde det i bursdag. 

Dette er looken min i dag. Jeg bor i sorte vide bukser og hvite sneakers, bare sånn hvis dere lurte. Det er faktisk det jeg har på meg omtrent hver eneste dag, og derfor også på omtrent alle bilder haha. Favoritten! 

ELSK PÅ UTSJEKK

Nå sitter jeg og ser gårsdagens epiosde av Paradise Hotel. Drama, drama, drama. Bra utsjekk, Sunny! For å være ærlig så elsket jeg at han gjorde som han gjorde, haha. Vi var jo fullstendig klar over hva som foregikk inne på hotellet. Vi var to allianser, men ingen snakket høyt om spill før Sunny endelig tok ansvar! Det var så moro. Nå er det krig på hotellet, og jeg gleder meg skikkelig til å se neste uke! Det er nå det blir virkelig spennende etter min mening. Frem til nå har det vært ganske rolig, og alle har vært snille og søte med hverandre. Vi får se hvordan det går til uken da, hihi.  

Det ble selvfølgelig en tur ut på meg i går. Jeg som sa til alle at nei, jeg skulle hjem og legge meg tidlig så jeg var uthvilt og klar for dagen i dag. Det skjedde ikke da for å si det sånn... Vi hadde en kjempekoselig feiring av Sofie! Hun hadde pyntet og gjort det så fint, og vi hadde det veldig moro der før vi dro videre ut. Vi var en god gjeng fra Paradise. Kevin, Petter, Morten, Aleks, Rebecca, Martine, Grunde, Martine Lunde, jeg og selvfølgelig Sofie som dro ut etterpå, og vi hadde det så moro! Det eneste problemet var når jeg skulle hjem. Jeg og Sofie tok taxi hjem til meg for å legge oss, så finner jeg ut at nøkkelen min ligger i vesken min som står igjen der vi vorset. Yei. Så vi måtte søke ly hos Morten og Martine som heldigvis ikke bor så alt for langt unna. Jeg aner ikke hva vi skulle gjort ellers, haha. Jeg er så surrete noen ganger. Nå har jeg en husnøkkel liggende der, og en annen i jakkelommen i fuskepelsen som jeg glemte på Nox på lørdag. Veldig bra, Andrea. Jeg tror faktisk jeg må dra på en innsamlingsrunde etter jobb i dag.  

NÅR PARADISE BF HAR BURSDAG

Akkurat nå sitter jeg og gjør siste finish på kveldens look. Jeg skal som sagt feire bursdagen til Sofie i kveld. Vi skal møtes og feire henne hjemme først før vi drar ut på byen og fortsetter kalaset der! Jeg gleder meg masse, og tror dette blir en super kveld. Er det noe vi er gode på så er det feiringer, og Sofie fortjener virkelig verdens beste bursdagsfest ❤ Det er en fin gjeng som skal samles og vi har det alltid moro sammen. 

Jeg er ikke helt sikker på om jeg blir med ut eller om jeg rett og slett er flink pike og drar hjem for å sove. Dette festlivet passer ikke helt inn i min nye strukturerte hverdag, men nå er det faktisk en spesiell anledning. Det er jo ikke hver dag min Paradise bff har bursdag! Vi får se hva kvelden bringer, men nå må jeg faktisk komme meg avgårde så jeg ikke blir alt for sen.Håper dere alle får en super torsdag ❤ 

FULL SKJERPINGS

God morgen ❤ 

I dag har jeg gjort et halvhjertet forsøk på å stå opp tidlig. Det gikk ikke så bra, men det er heller ikke rart når jeg ikke legger meg før halv ett... Jeg har bestemt meg for å skjerpe meg skikkelig når det kommer til livet mitt. Etter at jeg kom hjem har det bare vært kaos i hverdagen min. Null struktur. Det er ferdig fra og med nå! Jeg forhåpentligvis i gang igjen, og etter jobb skal jeg ut å kjøpe meg en almanakk så jeg kan begynne å planlegge ukene som kommer ordentlig. Full skjerpings, altså! Det må faktisk til i det som har blitt en veldig hektisk hverdag.I går hadde jeg det superkoselig med jentene mine, og i kveld skal jeg i bursdag til Sofie! Det blir antakeligvis både koselig og moro kjenner jeg oss alle rett så det gleder jeg meg masse til. Det skal bli gøy å feire at hun endelig er like gammel som meg, woho!

JEG FIKK PANIKK

Nå sitter jeg hjemme hos en av mine beste venner, Emilie sammen med en annen god venninne som heter Michelle. Eller, hjemme og hjemme. Hun bor faktisk på et hotell, så teknisk sett sitter vi på hotellrommet hennes. Hun har vært veldig flink til å gjøre det til et hjem, så langt det går, med blomster og tente lys. Det er faktisk veldig koselig her!

Vi har akkurat vært ute og spist med flere av jentene, og nå skal vi slappe av og kose oss her til Paradise begynner. Det ble middag på Olivia i Hegdaugsveien i dag. Jeg kom rett fra jobb og holdt på å sulte ihjel, for organisert som jeg er glemte jeg å ta med ordentlig lunsj. Jeg satt ved sminkebordet mitt i dag tidlig og koste meg med Friends før jeg så på klokken og fikk panikk. Jeg skulle jo ta trikken som gikk om fem minutter! I alt hastverket og panikken som fulgte heiv jeg i det første jeg fant i kjøleskapet. Ikke helt optimalt. Det verste var jo at jeg så feil på klokken og endte opp med å gå inn døren til jobb hele 40 minutter før jeg skulle begynne. Er det mulig? Ikke helt min dag med andre ord. Heldigvis hadde jeg middagsplaner med jentene, og Olivia ligger jo bare noen minutter unna butikken jeg jobber i så det passet perfekt!

Jeg synes bare litt synd på servitøren vår, for jeg var tidenes diva da vi skulle bestille drikke, haha. Jeg var SÅ sulten, og satt og klagde på at de andre jentene ikke var klare med matbestillingen så jeg kunne få maten min. Søt som han var foreslo han at jeg kunne få mat først, men sære meg ville jo ikke det. Hallo, jeg skulle jo spise med de andre. Etter å ha gått avgårde for å hente drikke til oss kom han plutselig tilbake med to foccacia-biter til meg så jeg ikke skulle dø av sult (hans ord) ❤ ❤ ❤  Så søt altså! 

Nå håper jeg dere alle er klare for kveldens episode. Det er i hvert fall jeg! TV3 22.30 ❤ 

 

MITT FAVORITTPRODUKT I HVERDAGEN

Nå skal jeg tipse dere om et av mine favorittprodukter i hverdagen.

Jeg har alltid brukt sminkeservietter for å fjerne sminken min. Det jeg opplever er at det alltid sitter igjen rester av sminke. I de korte periodene hvor jeg er flink til å rense huden min kommer det med masse sminke til tross for at jeg akkurat har fjernet den med en sminkeserviett. I tillegg er det ikke akkurat det beste for huden å gni en serviett over ansiktet gjentatte ganger. Huden min er ganske sensitiv og blir fort irritert av slikt. Allikevel har jeg oversett dette fordi jeg har tenkt at sminkeservietter er det enkleste alternativet.

Da jeg var i Mexico ble jeg tipset av en av de andre jentene om en sminkefjerner fra Biotherm. Jeg fikk prøve den, og ble solgt med en gang! Det er en rosa krukke med hvitt innhold. Sminkefjerneren er som en litt oljete krem som du smører i ansiktet. Deretter masserer du litt vann over dette igjen, før du fjerner alt med en fuktig klut. All sminke forsvinner med en gang, og huden ser frisk og fin ut rett etterpå. 

Dette er en personlig anbefaling, null ad. Den fåes kjøpt på Kicks til rett under 300kr!

 

KOS MED FAVORITTENE

Hei, alle sammen ❤

Så var det fine vårværet over her i Oslo i hvert fall. For min del er det like greit. Jeg blir bare kjempesjalu når jeg ser ut gjennom glassdøren i butikken jeg jobber i og ser alle som går forbi og koser seg i finværet. Nå er det gråere og litt tristere ute, men jeg satser på at solen snart kommer tilbake! Helst på søndag når jeg har fri, hihi. 

I kveld skal jeg møte noen av favorittmenneskene mine etter jobb ❤ Vi skal ha en liten jentekveld når jeg er ferdig på jobb. Jeg tror vi skal en tur på Olivia og kose oss litt før vi drar hjem til en av oss for å se kveldens episode av Paradisde Hotel. I kveld er det den første ordentlige Pandoras eske og vi får sjansen til å grille hverandre litt. Jeg gleder meg veldig til å se hvilke spørsmål som blir tatt med, og hvordan alle reagerer i ettertid. Spennende!Nå skal jeg på jobb, men først vil jeg bare si tusen takk for at dere leser bloggen min ❤ Jeg setter utrolig stor pris på det!

VIDEOBLOGG: SVARER PÅ SPØRSMÅL

Jeg har prøvd meg på min første videoblogg! Altså, det var vanskeligere enn jeg trodde, men video ble det i hvert fall. Jeg fikk hjelp av Christer som stilte meg noen utvalgte spørsmål jeg har fått på snapchat den siste tiden. Flere av de har gått igjen, så jeg tenkte å samle de opp og svare på det her. 

Nå håper jeg egentlig at alle sitter og koser seg med kveldens episode, til tross for at jeg er en misfornøyd sutreunge... Men det går bra! Det gikk over dagen etterpå, haha. Til mitt forsvar er det litt kjipt å gå rundt og føle seg veldig lite pen når man vet at det skal bli vist for veldig mange tv-seere. Jeg går jo konstant uten sminke på hotellet, dere har antakeligvis sett meg mer uten sminke enn med, men det kostymet ble bare fælt altså. Allikevel, det er bare et kostyme og jeg burde ha lagt fra meg den negative holdningen litt raskere, men sånt skjer. 

Håper alle får en kjempefin kveld videre og at dere liker kveldens episode ❤

MINE PRIVATE BILDER FRA PARADISE HOTEL

Det er snart klart for ukens andre episode av Paradise Hotel. I går var det togaparty, noe jeg ble superglad for! Jeg elsker togaparty, man finner jo ikke et diggere antrekk å feste i enn det. Det blir fest med kostymer i kveld også, men jeg er mildt sagt ikke fornøyd haha. Jeg blir tidenes sutreunge i kveld, så hvis dere vil se en bortskjemt drittunge er det bare å skru på TV3 halv elleve i kveld!

Jeg har samlet sammen en del av bildene vi tok med telefonen vi fikk utgitt fra de første ukene inne på hotellet. Her får dere se bilder fra før vi går opp på fest, mens vi chiller på rommet, at vi venter på innsjekk og alt annet dere ikke får se på tv-skjermen! 

 

PÅ ETTERSKUDD I HVERDAGEN

Hei, alle fine lesere ❤

Nå sitter jeg og koser meg med lunsjen min på bakrommet. Jeg jobber fem av syv dager denne uken, og med blogg, trening, venner og alt annet som skal gjøres er hverdagen ganske hektisk! Jeg sliter ennå med å lage et skikkelig system, og ender alltid opp med å sitte våken for lenge for å styre med bloggen, noe som gjør meg helt utslitt dagen etterpå. Jeg søker lette løsninger som sjokolade for å få energi, og dropper trening for powernaps. Dette kan ikke fortsette lenger. Det legger en skikkelig demper på dagene mine, og jeg føler konstant at jeg trenger hvile. 

Det er utrolig mye hardere å komme tilbake til hverdagen etter Paradise enn hva jeg hadde trodd på forhånd. Jeg stiller veldig høye krav til meg selv, og sammenligner alt av trening og rutiner med før jeg dro. Det gjør bare at jeg føler meg konstant på etterskudd, og at jeg ikke strekker til. Jeg må virkelig få snudd denne tankegangen, og klare å skjønne at ting tar tid... En ting er å si det, men det vil bare ikke feste seg. Jeg må bare prøve å ha det i bakhodet, og ta en dag av gangen. Etter hvert vil jeg forhåpentligvis finne en rytme og et system som passer den nye hverdagen min.Håper alle får en super tirsdag! Husk PH i kveld 22.30 ❤

ET STED HVOR JENTER ER HORER OG GUTTER ER FUCKBOYS

Det er noe jeg har tenkt over de siste ukene, og det er den sosiale appen Jodel. Det er et sted hvor man kan skrive omtrent hva man vil, om hvem man vil, anonymt. Du får opp poster skrevet i nærheten av deg, så om jeg befinner meg i Oslo får jeg opp ting som blir skrevet her, men i Larvik får jeg opp ting som er skrevet der. Det er på en måte litt som Twitter, bare at man er helt anonym. 

Problemet med dette stedet er nettopp anonymiteten. Det at man kan si hva man vil uten at noen vet hvem som skriver det gjør at terskelen for å skrive stygge ting blir ekstremt mye lavere, om ikke helt borte. Jeg har aldri hatt Jodel før nå. Det blir selvfølgelig skrevet mye om Paradise Hotel, og nysgjerrig som jeg er vil jeg få med meg hva folk mener om programmet jeg er med i. Jeg har ganske høy toleranse for fæle kommentarer når det kommer til meg selv, og føler at jeg er rustet nok til å kunne scrolle nedover Jodel og se hva folk skriver om meg. Allikevel har jeg reagert på hva som har blitt skrevet om andre.

Det jeg opplever er at det er ekstremt mye drittsnakk på Jodel. Folk har null filter, og ingen grense når det kommer til å skrive kommentarer på andre menneskers utseende og oppførsel. Det er ikke bare kommentarer som "han er stygg" eller "hun er teit", men det som i mine øyne er langt mer personlige og grove drittkommentarer. Hadde det blitt skrevet om man ikke postet anonymt? Noe, ja, men langt ifra like mye.  Ville du skrevet den posten om ditt fulle navn stod sammen med den? Jeg tviler. 

I små byer kan dette gjøre utrolig mye skade. Se for deg at du går i førsteklasse på videregående i en by med kanskje 30 000 innbyggere. Du blir litt for full på en fest og gjør noe du angrer på som plutselig havner på denne offentlige siden, og hele byen vet om det det dukker opp syv-åtte anonyme poster om dette på Jodel. De gangene jeg sjekker Jodel hjemme i Larvik er det nitti prosent trash talk om unge jenter. Det blir skrevet fullt navn på disse jentene som av en eller annen grunn blir omtalt som både horer og sluts. Dette hadde jo aldri blitt skrevet svart på hvitt på steder hvor du må oppgi navn som på Facebook og Twitter! 

Det jeg er litt nysgjerrig på er hvorfor vi har Jodel. Det er et sted hvor man "outer" andre som horer og fuckboys. Et sted hvor man poster snikbilder tatt av andre på trikken som kanskje gjør noe rart i det ene øyeblikket. Jodel er et sted med mye moro, men det er også et sted som blir hyppig brukt til å skrive drittkommentarer og rakke ned på andre mennesker. Offentlige og private. Hvorfor er dette innenfor, og hvor går grensen?

Det virker ikke som om noen modererer denne siden, og går gjennom hva folk skriver fordi altså, det overrasker meg hvor langt en får gå i å rakke ned og skrive stygt om andre. For å være ærlig vil jeg heller lese en drittkommentar om meg selv om navnet på avsenderen står der. Jeg vet ikke helt hvorfor, men anonym drittslenging er verre. Jeg tenker mer på det, fordi jeg lurer på hvem denne personen som mener dette om meg er. Kjenner jeg deg? Da blir jeg kanskje lei meg. Er du helt fremmed? Vet du hva, da er det ikke så farlig.

Denne anonymiteten... I don't like it, og Jodel er med på å fremme denne formen for nettmobbing. 

 

JEG ER HELT TOM

Dagen i dag har gått forbi helt blurry. Jeg husker så vidt å ha vært på jobb, og tiden jeg tilbragte der var preget av den dårlige formen jeg er i nå. Jeg var kvalm, svimmel og hele kroppen verket. Pausen min ble brukt på å ligge over kontorpulten på bakrommet og halvveis sove, det var helt krise. Jeg er rett og slett helt tom for energi, virkelig. Nå er jeg kjemperedd for at jeg har begynt å bli syk. Det er helt uaktuelt. Jeg har verken tid eller lyst til å måtte tilbringe flere dager i senga med kvalme, hodepine og vodt i kroppen. Det er dessverre på denne tiden av året jeg oftest blir syk, men jeg skal bruke all min mentale styrke på å nekte for at jeg er syk så kanskje jeg klarer å lure meg selv til å tro at jeg er frisk. Heldigvis kom formen seg utover dagen når jeg klarte å få i meg litt mat. Altså jeg elsker mat, og særlig frokost. Jeg går aldri glipp av dagens første måltid, det er favoritten min, men i dag klarte jeg ikke få i meg noe som helst før klokken var langt iver lunsjtid. Nå går det bedre, og jeg og Martine har vært og handlet inn til middag. Vi får besøk av venninnen vår Marte, og min fine partner Petter ❤  Vi skal kose oss og se kveldens episode av PH.

Det er innsjekk og togaparty, noe som alltid er moro! Er dere spent på å se den nye gjesten?

DETTE GJØR MEG LYKKELIG

Det er mandag, og i kveld er det ny episode av PH! Det blir innsjekk og fest, så det gleder jeg meg veldig til. Først skal jeg komme meg gjennom åtte timer på jobb, så får jeg besøk av Petter og en venninne i kveld. Vi skal lage middag og se dagens episode sammen, koselig!

Nå kommer det et innlegg som jeg pleier å sette pris på hos andre bloggere. Det er alltid morsomt å føle at man blir litt bedre kjent med personen bak bloggen, og derfor har jeg listet opp noe av det som gjør meg lykkelig i hverdagen. Dette er snakk om små ting som kan gjøre en dag bittelitt bedre. Personlig mener jeg det er viktig å fokusere på de små tingene, og ikke bare se det store bildet hele tiden. 


 

❤ Hunder 
Av en eller annen grunn blir jeg skikkelig glad av å se hunder. De er så søte, og de smiler nesten alltid. Så utrolig fine altså. Jeg har så lyst på en hund, men dessverre passer det ikke i livet mitt akkurat nå. Jeg mener at om man skal skaffe seg et dyr, uansett hvilket, så må man ha tid og energi til å gi det et best mulig liv, og det har ikke jeg nå. Jeg skal uansett ha en hund når jeg forhåpentligvis, en eller annen gang, begynner å etablere meg. 

❤ Sjokolade
Ikke den største overraskelsen akkurat. Jeg elsker sjokolade, it makes me so happy!

❤ Talentkonkurranser
Jeg blir skikkelig rørt av dette. Typisk The Voice, herregud som jeg griner når det kommer flinke folk som er i ferd med å gjøre drømmen sin til virkelighet. Så blir jeg kjempeglad og sitter med en skikkelig fin følelse etterpå. 

❤ Sol
Hvis jeg står opp og skimter sol gjennom glippen i gardinene på soverommet blir jeg kjempeglad! Da spretter jeg opp av sengen og er superklar for å tilbringe mest mulig tid ute i finværet. Dette gjelder særlig nå som det begynner å gå mot vår, som er en av mine favoritt-årstider. 

❤ Kjærlighet
Dette kan være mye, men når mennesker viser kjærlighet så blir jeg så glad. Det er utrolig koselig, og ikke minst rørende, å se at noen viser kjærlighet overfor noen de er glad i. Ååå, jeg kjenner jeg blir glad bare jeg skriver om dette!

KOS PÅ BRYGGA

Altså, for et vær! Jeg skulle virkelig ønske at jeg ikke var ute i går, til tross for at det var veldig moro der og da, slik at jeg kunne stått opp tidligere og fått enda mer ut av denne dagen. Jeg elsker våren, det er muligens den aller beste årstiden. Det blir lysere ute, luften er varmere og fargene begynner å komme tilbake på trærne. 

I dag har jeg, som resten av Oslos befolkning, kost med i sola på Aker Brygge. Det var ikke akkurat lett å komme seg fremover nede på brygga i dag, så mange mennesker på ett sted er det lenge siden jeg har sett! Sofie, Martine, Marte og jeg fant oss et bord i sola og koste oss der mens vi snakket om gårsdagens festligheter. Det er alltid moro å høre hva andre har funnet på og fått med seg i løpet av kvelden. 

Nå er jeg tilbake i leiligheten min, og nyter det siste som er igjen av solen her. I kveld skal jeg og roomie bare slappe av og kose oss med en fin søndagsfilm. I morgen er det ny uke, og det betyr mer Paradise! Ny gjest, nye fester og mye moro. Jeg kan love dere mer drama enn hva det har vært frem til nå, så det er bare å følge med. 

MY LATEST SNAPS

Det er strålende sol her i Oslo, og jeg har sovet bort alt for mye av dagen. Det er det som er så kjedelig om man drar ut på lørdag, fridagen på søndag blir ofte kastet bort på å være slapp. Det skal ikke skje i dag! Jeg har akkurat kommet meg ut av dusjen, og nå skal jeg ut og nyte finværet.

Jeg synes det er veldig gøy med sosiale medier, og er selvfølgelig også på snapchat. Der deler jeg mye av det som skjer i hverdagen min, og terskelen for hva jeg legger ut der er naturligvis en del lavere enn på Instagram og her på bloggen. Hvis dere vil få updates når nye blogginnlegg kommer ut, eller generelt få med dere enda mer av hva som skjer i hverdagen min så følg med på snapchat: andreasveinsdot  

JENTEVORS

I dag har jeg hengt med Sofie. Hun har blitt syk stakkars, så jeg møtte henne etter trening i stede for på trening. Vi dro til Lektern på Aker Brygge for å spise lunsj, eller frokost for hennes del. Vi fikset litt ting til i kveld før vi dro hjem til meg for å ordne oss. 

Nå sitter jeg godt innpakket i morgenkåpen min ved sminkebordet mitt. Jeg skal veldig snart begynne å gjøre meg klar til i kveld. Vi skal ha et skikkelig jentevors før vi drar ut på byen, og det gleder jeg meg masse til! Jeg elsker jentevors, de er best. Masse sang, gutteprat og selfies haha. Bedre oppladning før en bytur finnes ikke altså. JEG PRØVER IGJEN

God morgen ❤

I går startet jeg helgen rolig med tacokveld hos noen venninner. Alle er så busy med sine egne ting i ukedagene, så det er veldig hyggelig når vi får tid til hverandre i helgen. Jeg har jo vært borte lenge, og det er veldig deilig å være hjemme hos jentene mine igjen! 

Nå skal jeg snart på trening med Sofie. Jeg kom meg aldri til Fresh i går, men gjør et nytt forsøk i dag. Det er veldig mye lettere når vi er to som trener sammen, enn å komme seg over den dørstokkmilen helt alene. Vi skal gjennomføre en skikkelig økt før vi fortsetter dagen vår med en del ærend. I kveld skal vi ut en tur igjen, noe som alltid er morsomt med den fine gjengen vi har blitt. Jeg gleder meg masse!Håper dere alle får en fantastisk lørdag ❤

DETTE SKJEDDE FØR VI SJEKKET INN PÅ PARADISE HOTEL

Det er flere som har spurt meg om hvordan alt fungerte med Paradise Hotel før vi sjekket inn, så jeg har skrevet et innlegg hvor jeg svarer på alt sammen!

Vi fem første jentene fløy ned til Mexico sammen med to deltageransvarlige. Det var altså Sofie, Soph, Rebecca, Martine og jeg som dro ned sammen. Vi fikk naturlig nok ikke lov til å bli kjent med hverandre fordi alt dette skal skje på tv, og for at vi ikke skal kunne avtale noe slags spill eller lage noen avtaler som tv-seerne da selvfølgelig ikke forstår noe av når vi sjekker inn.

Vi reiste fra Oslo, via Amsterdam til Atlanta hvor vi sov en natt alle sammen. Det var veldig koselig. Vi dro ut og spiste alle sammen, inkludert de to deltageransvarlige som (det sier seg kanskje selv) var ansvarlige for oss og passet på at vi ikke ble kjent. Dagen etter fløy vi videre til Mexico og sjekket inn på et hotell som lå rundt en time fra selve Paradise Hotel.


Dette ble tatt da vi endelig var fremme ved hotellet i Mexico. 

Som de fleste har skjønt sjekker vi ikke inn på Paradise i det vi kommer til Mexico. Vi fem jentene bodde på et hotell utenfor i fem dager først. Vi rulerte på rommene så alle fikk bo med alle i løpet av reisen og tiden før vi sjekket inn. I løpet av disse fem dagene møtte vi web, spilte inn intro, lagde prologen (det som vises i første episode når vi går mot hotellet) og hadde to dager med «fri» før det hele startet. Vi brukte mesteparten av tiden på å sole oss, lese, slappe av og se oss litt rundt i den lille mexicanske byen vi bodde i. Vi hadde alltid minst en deltageransvarlig med oss på denne tiden.


Dette er fra da vi spilte inn prologen med Triana. 
 

Det jeg opplevde var at alle mexicanerne var så glade og imøtekommende! Uansett hvor vi gikk så smilte de og hilste på, og hjalp oss så godt de kunne uansett hva det var vi trengte hjelp til. Utrolig koselig ❤

Vi var selvfølgelig konstant på utkikk etter guttene, men nei, vi møtte aldri noen av de på forhånd. Det skjedde ikke før vi gikk inn på Paradise Hotel og så nattbordsbildene deres for første gang, noe som var kjempespennende! Vi trodde jo at vi skulle sjekke inn hver eneste dag, og ble like skuffet hver gang vi skjønte at tiden fortsatt ikke var inne?Første gang vi så hotellet var i det vi gikk opp trappen for å møte guttene, eller bildene deres da.

Alt i alt var reisen ned og tiden før vi sjekket inn kjempefin. Jeg har mange gode minner herfra, og det er absolutt en del av helhetsinntrykket av opplevelsen min!

DAGEN I DAG

Hei, alle dere fine ❤

Først vil jeg si tusen takk for at dere klikker dere inn her hver dag for å lese bloggen min. Jeg setter utrolig stor pris på det, for dette er noe jeg synes er kjempemoro å holde med på! I tillegg vil jeg si takk for alle fine tilbakemeldinger, der er så utrolig flotte ❤

Nå er jeg en rask tur hjemom før jeg skal på trening. Jeg har fri hele helgen, men dagen i dag er likevel ganske busy. Jeg møtte Marte tidligere i dag for å catche up litt. Vi vandret litt rundt i det fine været, før vi slo oss ned på Kaffebrenneriet for litt fredagskos. Det er så deilig å ha tid til å gjøre slike ting innimellom. Det er ikke så mye som skal til, men bare det å kunne møtes for en kaffe eller gå en liten tur sammen er så koselig. 


Nå må jeg komme meg opp av sofaen og skifte til treningstøy så jeg kommer meg avgårde. I kveld skal jeg og noen venninner samles for å spise middag og drikke litt vin. Det gleder jeg meg veldig til, sånt er alltid veldig moro! Litt kvalitetstid med mine kjære ❤

JEG ER BARE EN DUM BLONDINE

Nå skal jeg fortelle dere noe personlig. Det er en ting som provoserer meg ganske mye, og det er å bli kalt dum. Jeg har alltid blitt forhåndsdømt fordi jeg ser ut som jeg gjør og snakker som jeg gjør. Det å bli tatt seriøst, særlig av menn og gutter har alltid vært vanskelig. Jeg har alltid måtte bevise at jeg kan noe, og at jeg ikke bare sitter der uten å skjønne noe av hva som foregår eller hva som blir sagt rundt meg.

Jeg er ikke dum. Det er så lang ifra sannheten. Allikevel må jeg slite for å bli gitt en sjanse, og det er så alt for ofte at folk ikke ønsker å gi meg denne sjansen en gang. De ser på meg, hører meg snakke og av en eller annen grunn så er det ikke så aktuelt. Jeg kan da umulig ha noe fornuftig å komme med.

Hvorfor? Jeg aner ikke.

Jeg har fått høre at "du kan jo snakke på en litt annen måte da". Men hvorfor skal jeg det? Jeg er meg. Det er sånn jeg snakker, og det jeg sier trenger ikke være dummere enn hva noen andre sier bare fordi stemmen min er lys og jeg avslutter setningene mine i et litt annet tonefall enn de fleste andre.  Du bør fortsatt lytte til hva jeg har å si.

Hvorfor må jeg se ut på eller snakke på en viss måte for å bli tatt seriøst? Mange ser på meg, og innen et par sekunder har de allerede tenkt at jeg er dum, at jeg har ligget med mange, at jeg ikke har en fremtid og at jeg er lett å manipulere. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har møtt mennesker som har disse fordommene mot meg. Jeg vet ikke helt hva det er, fordi jeg ser ganske vanlig ut om man kan si det sånn. Ja, jeg har lyst blondt hår, store lepper og lys stemme, men er det virkelig det som gjør at du ser på meg som dum?

Helt siden ungdomsskolen har jeg blitt sett på som en dum blondine av utrolig mange som ikke kjenner meg. Jeg har slitt med å bli hørt. Det jeg sier blir fort avfeid før de i det hele tatt rekker å tenke over hva jeg har sagt. Kanskje en i gruppen hører på meg, og tar ordet på mine vegne. Da lytter de. Men hvorfor må jeg ha hjelp til å få frem meninger og ideer? De er ofte gode, men dere vil ikke høre med mindre det kommer fra noen andre. Med mindre en annen sier, hør på hva hun sier, det er ikke så dumt. 

Jeg er så lei av dette, og det har ført til at jeg fort tror jeg blir dømt. Kanskje jeg tror du snakker nedlatende til meg når du egentlig ikke mener det slik, fordi det er det jeg er kjent med. Det er det jeg er vant til. Jeg regner med at du møter meg med en negativ holdning med en gang det er snakk om noe intellektuelt, men det er ikke så rart når situasjonen er slik ni av ti ganger.

Det som faktisk er litt morsomt med det hele er at når dere først åpner ører og sinn, så liker dere det jeg sier. Dere vil høre mer. Dere synes jeg er flink og smart, og det er jeg! Det er bare det at jeg må jobbe ekstra hardt for å få lov til å vise det, og det er urettferdig. 

Så til alle som dømmer, særlig oss unge jenter, slutt. Bare slutt. Uansett hvem som vil ta ordet og hvem som vil bli sett, så la de bli sett. La de bli hørt. Gi de en sjanse. Hvem vet, kanskje de er smartere enn deg? Men det ville jo vært litt flaut igjen? Eller?

JEG ANGRER

I dag var det kaos på hotellet. Morten stod uten partner etter at Martine ble låst med Grunde som kom tilbake fra utsiden, Han var lite gira på å stille seg bak Rebecca med Marcus, noe som er forståelig med tanke på at de to guttene var veldig gode venner. Av den grunn gikk han for plan nummer to - å få meg til å velge han over Petter.

Det var mye styr den dagen. Plutselig satt jeg og Sofie i gang en plan for å redde Morten. Morten som var i motsatt allianse. Morten som ville sende oss ut. Morten som jeg hadde utvekslet maks to setninger med, han skulle vi nå redde. Altså, hva? Hele greia var jo at alt de sa ga mening. Jeg ville stå sterkere i gruppen med Morten som står sterkest blant guttene, ja. "Alle" guttene vil ha Petter ut, er det lurt å stå med han? Nei. Når flere mennesker sitter og sier disse tingene til deg igjen og igjen er det veldig lett å bli påvirket.

Processed with Rookie Cam

Jeg var på god vei til å drite meg skikkelig ut, men heldigvis tok jeg til vettet etter hvert. Jeg begynte å tenke, og det var virkelig i grevens tid. Hva er det aller viktigste på Paradise Hotel? Jo, det er å ha en partner du kan stole på. En partner du vet hvor du har, og som du vet vil velge deg over alle andre jenter på hotellet. Var jeg førstevalget til Morten? Nei, så absolutt ikke! Herregud, vi var jo i motsatte allianser. La Familia vs The Unicorns. I tillegg er det som regel ikke guttene som velger hvilken gutt som skal ut, men jentene. Så hvilken rolle spiller det at de ville ha Petter ut? Det valget har jo jeg. Altså, jeg er så utrolig glad for at jeg tok til vettet og sa til Morten at det ikke var noe vits i å gå bak meg. Jeg angrer på at jeg i det hele tatt vurderte det i et lite sekund, men sånt skjer. Nå har jeg akkurat den partneren jeg vil ha, og denne uken har ting virkelig gått The Unicorns vei ❤

10 TING DU IKKE VET OM MEG

Dere ser muligens mye til meg på TV-skjermen og i sosiale medier om dagen. Det er veldig lett å føle at man kjenner mennesker som man ser i offentlige kanaler, og her snakker jeg like mye til meg selv som til dere lesere. Altså, jeg er helt sikker på at jeg vet akkurat hvordan Harry Styles er for eksempel (love him btw). Nå ser nok mange av dere meg på Paradise Hotel, og derfor tenkte jeg at dere kan få bli litt bedre kjent med meg! Det er alltid moro, eller hva sier dere?


 

Jeg har skrevet opp ti ting som dere antakeligvis ikke vet om meg fra før sånn at dere kan bli litt bedre kjent med meg ❤

1. Jeg elsker enhjørninger
Okei, nå vet dere kanskje det etter at jeg kalte alliansen vår for The Unicorns. Jeg skulle virkelig ønske de fantes! De er så fine ❤❤

2. Jeg skulle egentlig flytte til Australia for å fortsette på bachelorgraden min i journalistikk i februar, men utsatte det for å dra til Mexico og være med på Paradise Hotel.
Man har hele livet til å studere, og jeg mener det er viktig i gripe slike "once in a lifetime"-muligheter når man får de. Jeg angrer ikke et sekund på avgjørelsen min!

3. Jeg er veldig glad i å trene og bruker det som terapi.
For litt over et år siden la jeg om livsstilen min ved at jeg endret kosthold, fikk normal døgnrytme og begynte å trene fire-fem ganger i uken. Nå elsker jeg å trene, og selv om jeg ikke er like strukturert og flink etter at jeg kom tilbake fra Mexico får jeg fortsatt lykkefølelsen når jeg trener. Hvis jeg er stresset eller lei meg drar jeg alltid på trening, og da føler jeg meg utrolig mye bedre etterpå!

4. Jeg elsker dyr og er helt imot pelsbruk og pelsoppdrett.
Det er helt umulig for meg å forstå hvorfor vi fortsatt tillater pelsdyroppdrett i Norge når det blir bevist gang på gang at flere av disse gårdene ikke behandler dyrene sine bra. Er det virkelig viktigere å ha en pelskrave på jakken enn å hindre at et uskyldig dyr har lidd for at du skal se fin ut? I dag har vi utrolig mye bra fuskepels, kjøp heller det!!! 

5. Jeg elsker sjokolade! 
Det er det aller beste jeg kan spise, og jeg hadde aldri i verden gitt opp sjokolade. Det kan seriøst gjøre meg lykkelig. 

6. Favorittserien min er Friends. 
Jeg blir aldri lei av den serien. Da jeg hadde friår kjøpte jeg en samleboks med alle de ti sesongene og så hver eneste episode frem ganger. Hvis jeg ikke finner en ny og spennende serie, så setter jeg alltid på Friend. Det er faktisk sånn at jeg alltid bytter kanal om jeg ser at Friends går på TV, selv om jeg har sett episodene alt for mange ganger. Det er bare noe med den gjengen der altså! Finnes ingen bedre ❤

7. Jeg er veldig glad i å jobbe. 
Jeg blir utrolig rastløs om jeg har fri mer enn en gang i uken. Det å jobbe gjør meg glad på ordentlig, jeg trenger virkelig noe å finne på. Nå har jeg verdens aller beste kolleger også da, så det kan være noe med det. 

8. Mitt #1 fiktive par er definitivt Chuck og Blair 
Jeg elsker de to! For dere som ikke vet hvem disse to er av en eller annen merkelig grunn, så er det to karakterer i TV-serien Gossip Girl. Ingen par i verden, ekte eller fiktive, slår det paret der. De er så ment to be som man kan være, og jeg elsker begge!

9. Jeg er utrolig lite teknisk.
Altså, det er så vidt jeg klarer å flytte på HDMI(?)-ledningen på TVen. Heter det HMDI? Jeg tror det.

10. Jeg elsker å skrive 
Jeg har aldri vært så flink til å uttrykke meg muntlig, og jeg har alltid synes at det er kleint å snakke om ting. Derfor har jeg skrevet i stede. Når jeg skriver så gir alt mye mer mening, og jeg klarer på en måte å få sortert tankene mine. Hvis jeg vil få frem et godt poeng må jeg skrive det, for hvis jeg skal prøve å forklare det muntlig blir det bare kaos.. 

 

"HVORFOR GRINER DERE?"

For et drama! I dag var det jentenes tur til å gråte. Det ble det mye tårer og følelser på kveldens Pandoras, men jeg er såååå glad for at jeg overlevde kvelden og er med videre. Takk Martine og Sofie, masse elsk til dere <3 

Før jeg var med på Paradise Hotel selv pleide jeg å le av deltagere som gråt ved utsjekk de første fem ukene, minst! Jeg tenkte hvorfor i all verden griner dere? Mennesket dør ikke, han eller hun skal bare sjekke ut. Dere sees når dere kommer hjem, slapp av folkens. Derfor forstår jeg at mange reagere når vi jenter har en så sterk reaksjon på at en av oss skal sjekke ut. 

Selv om det ikke vises så godt på TV ble vi jentene veldig sammensveiset på kort tid. Vi elsket å få spise middag alene uten guttene, for da fikk vi "jentetid" sammen. Vi kom veldig godt overens og knyttet sterke bånd på veldig kort tid. Det som gjorde at hele Pandoras med utsjekk ble så veldig sterkt for oss var måten det skulle skje på. Det at vi selv skulle sende en av oss ut, og at vi skulle faktisk vise at "jeg vil ikke at du skal være her lenger" var så fælt. 

På Paradise Hotel er man sammen 24 timer i døgnet. Du har ingen kontakt med omverdenen, ikke familie, ikke venner. De eneste du har er menneskene du er med inne på hotellet, og det tar veldig kort tid før man havner i den mye omtalte boblen og glemmer livet utenfor. Når man er inne på Paradise Hotel så er det kun Paradise Hotel og menneskene der som eksisterer. Følelsen av å ville overleve og ønsket om å ha "sine" på hotellet blir så sterk. Generelt alle følelser blir forsterket der inne. Sinne, glede, kjærlighet og sorg. Du føler alt veldig mye sterkere enn hva man ville gjort i lignende situasjoner på utsiden. Jeg kan ikke forklare dette noe bedre fordi det er helt umulig å forestille seg hvordan det er før man faktisk sjekker inn selv.

Jeg trodde aldri jeg skulle gråte om noen måtte hjem. Jeg skulle være iskald, stenge av alle følelser. Det gikk ganske dårlig, men vet dere hva? Det er helt greit! Jeg har et nytt syn på hele situasjonen nå som jeg har sittet i den selv, og det å vise følelser på TV er bare bra. Det viser at man bryr seg, og det gjør alt så ekte. Jeg vet at det er vanskelig for dere å forstå dette, men tenk på hva dere har lest nå neste gang dere ser oss hulke på tv-skjermen <3

Nå blir det veldig spennende resten av uken! Det er en gutt som skal hjem i morgen, og Grunde er låst til Martine. For en dramatisk uke, nå er det bare å glede seg til fortsettelsen og ikke minst morgendagens parseremoni <3

JEG NAVNGIR ALLIANSEN VÅR

Nå sitter jeg i stua hos Michelle. Michelle, Marte, Martine og jeg skal ha kosekveld og se på kveldens episode av Paradise Hotel sammen. Jeg trenger mental støtte for å klare å se all den griningen som kommer i kveld. Haha, neida, men det er koselig å samles for å se dette sammen. Det er jo veldig gøy å se det med resten av PH-gjengen, særlig når vi snakker om hverandre og ser hva hverandre har tenkt i forhold til spill. Samtidig er det skikkelig moro å se det sammen med de andre vennene mine, for de aner jo ikke hva som har skjedd der inne eller hvordan jeg har vært. De kjenner meg jo kjempegodt, og har gjort det i mange år så det er veldig morsomt å se reaksjonen deres på ting som skjer inne på hotellet. 

Jeg er faktisk veldig spent på kveldens episode. Det kommer frem at jeg har gitt alliansen vår et navn som kanskje ikke resten av gjengen er helt enig i, haha. Jeg synes fortsatt vi bør hete det altså. Verdens kuleste navn. Dere får følge med i kveld og se hva jeg prøvde å kalle oss ❤

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

God morgen ❤

Nå har jeg spist en deilig frokost, nemlig havregrøt med masse kanel og cottache cheese. Nam! Det er noe av det jeg savnet aller mest i Mexico. Jeg spiser det jo hver dag her hjemme. Det hender faktisk at jeg spiser havregrøt to ganger om dagen, så godt synes jeg det er.  Om alt for kort tid skal jeg komme meg ut av døren og dra på jobb, men først skal dere få svar på spørsmålene fra spørsmålsrunden! Håper dere blir fornøyd ❤


 

Kunne du meldt deg på paradise igjen?

Jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på Paradise Hotel, og jeg angrer ikke et sekund på det! Jeg ville dog ikke blitt med igjen. Det holdt med en gang. Jeg kunne vært med om hele gjengen hadde spilt inn en sesong til sammen, haha.

Hei<3 Er du fornøyd med hvordan du er fremstilt på tv? Er det noe du mener ikke helt stemmer med den du er?

Hei! Jeg føler jeg blir fremstilt som meg selv. Den første uken var det mange som så meg som litt bitchy, og det kan jeg dessverre være til tider. Allikevel var det mye hyggelig jeg også gjorde den uken, og jeg føler at jeg fikk vist mine bedre sider i tirsdagens episode denne uken. Jeg føler jo for så vidt at alt stemmer ganske bra i forhold til hvordan jeg er som person. Jeg er veldig snill og omsorgsfull, men jeg var veldig fokusert på å gjøre det som var best for spillet der inne så når jeg snakker taktikk virker jeg kanskje litt mer bitchy uten å egentlig mene det.

Har du et kjendis crush?

JA! Jeg elsker Harry Styles, please be my man. For en fantastisk mann ❤ Ellers er jeg veldig glad i David Beckham og Ryan Reynolds, flotte menn hele gjengen.

Hvem er favorittartisten din?

Det er uten tvil Taylor Swift, hun er AMAZING!

Hva ville du bli da du var liten?

Da jeg var liten ville jeg bli dyrlege eller popstjerne, haha. Dessverre fant jeg ut at jeg var tonedøv og elendig i matte så de planene gikk raskt i vasken.

Angrer du på noe du gjorde inne på hotellet?

Ja.

Er det enkelte "episoder"/samtaler som du skulle ønske ble vist på TV? som kanskje viser flere sider av en sak

Det er jo veldig mange samtaler som ikke kommer med i løpet av en episode, men foreløpig synes jeg alt har blitt fremstilt på rett måte.

Hvor i Oslo skal du og Sofie bo?

Vi skal bo midt i sentrum av Oslo!

Hvor kommer du fra?

Jeg kommer fra Larvik 😊

Hva jobber du med?

Jeg jobber i en undertøysbutikk.

Har du planer om å studere, isåfall hva?

Jeg har begynt på en bachelor i journalistikk, og har planer om å fullføre denne senere.

Hva var det beste og værste med paradise hotel?

Det beste er definitivt menneskene jeg var der med, masse elsk til alle ❤ Vi var en så fin gjeng, og jeg er veldig glad i alle! Det verste var nok at det var mye dødtid og venting.

Har du noen tatoveringer?

Nei, jeg har ikke en eneste tatovering.

Har du lyst på noen tatoveringer?

Jeg har faktisk ikke lyst på tatoveringer. Da jeg var yngre vurderte jeg det litt, men jeg er veldig glad den dag i dag for at jeg ikke tok det bare for moro skyld. Jeg synes det kan være kjempekult på andre, men jeg har ikke lyst på det.

Hvorfor meldte du deg på Paradise?

Jeg meldte meg på Paradise Hotel fordi jeg alltid har elsket programmet. Det har vært noe som har fascinert meg veldig med hele opplegget, og jeg har ikke akkurat lagt skjul på at jeg synes spillet har virket utrolig kult! En god blanding av opplevelse og det å få teste ut spillet selv.

Tror du deltakelsen kan ødelegge for deg med tanke på at du drømmer om å bli sportsanker?

Jeg er jo redd for det, men jeg håper vi har kommet så lang i dagens samfunn at vi klarer å se forbi merkelappen «Paradisedeltager», og heller se personen for hvem den er. Jeg håper mine kvalifikasjoner og jeg som person klarer å overgå dette i jobbsammenheng senere.

Hva jobber du og Sofie med, ettersom dere har råd til en leilighet i sentrum?

Jeg jobber i undertøysbutikk og Sofie jobber i en alarmtjeneste for eldre. Det er bare å jobbe hardt og være flink med pengene, så går det bra 😊

Hvordan er det å bo i Oslo?

Jeg synes det er helt greit å bo i Oslo. Det skjer mer her enn i min egen hjemby, men Oslo er en veldig liten storby om man kan si det sånn. Jeg har store planer om å flytte til utlandet senere, gjerne i forbindelse med videre studier.

Når hadde du din første kjæreste?

Jeg har aldri hatt kjæreste ❤

Er du KLAR over hvor mye du ligner på orange is the new black-dama? Haha, og det er positivt! Men du burde seriøst vurdere å fjerne/kraftig redusere restylanen din, jeg (og de jeg var med) fikk helt sjokk når vi så hvor ung du er, hadde tippet at du var mellom 30 og 35, og det er ikke særlig kult når du er 20-ish. Du er jo en pen jente, men de leppene fucker opp alt. Hvis det er veldig viktig for deg med større lepper, så finnes det en annen metode (husker ikke hva den heter dessverre) hvor de bruker et slags rør til å injeksjere stoffet, da får man en naturlig form, og ikke utoverlepper. Hehe :) Vet at enkelte tannleger gjør det i London.

Jeg har faktisk hørt det før, så morsomt 😊 Jeg har faktisk ikke restylane lenger, dere kan lese mer om dette i innlegget jeg skrev om det HER, men takk for tips!

Hva er din drømmejobb?

Drømmejobben min er en jobb jeg elsker. Aller helst vil jeg jobbe som journalist eller i hvert fall med å skrive. Det er noe jeg er veldig glad i, og det å kunne leve av det hadde vært helt fantastisk!

Hvis du kunne tatt en ferie, hvor ville du reist?

Et varmt sted! Maldivene eller noe sånt. Et skikkelig chill, lukseriøst sted hvor det omtrent ikke er noen andre mennesker, haha.

Var det plagsomt å ha han derre web reporter halvor masende rundt hele tiden??? Hørt han er en skikkelig drittfyr

Hahah, Halvor ❤ Takk for spørsmål, men du var helt amazing!!!

VERDENS DÅRLIGSTE SKUESPILL

Herregud som jeg koste meg under kveldens episode! Den var så morsom. Sofie får prisen for tidenes mest paranoide deltager, jeg holdt på å le meg ihjel! Vi måtte ommøblere Fortuna så hun kunne sitte og følge med på døren til rommet sitt, og hun skulle seriøst låse koffertene sine. Det er så morsomt med tanke på at det faktisk ikke var noe oppdrag, haha. 

Hele seansen med skuespillet på parsplitten er jo bare utrolig komisk. Hele La Familia med Marcus på slep satt jo opp tidenes forestilling. Trodde de. Det er det verste skuespillet jeg har sett i hele mitt liv! Jeg må bare le når jeg ser reaksjonen min under seremonien. Det var veldig vanskelig å ikke begynne å le. Jeg beit meg faktisk i leppa for å holde meg. Absolutt alle skjønte at det var et skuespill, og det som ikke kom frem i dagens episode er at vi visste at dette skulle skje. Vi snakket om det på forhånd, og vi stod faktisk bare å ventet på at Aleksander skulle sette seg ned på kne for Martine. Det eneste som overrasket meg på den seremonien var hvor lang tid han brukte, haha. Det aller morsomste er definitivt at de trodde de hadde lurt hele gjengen, men neida. Jeg tror dere må ta et par skuespillertimer til før det skjer, altså. 

Dette er så langt sesongens beste episode, og jeg tør påstå at det bare blir bedre og bedre fra nå av. Spillet er virkelig i gang, og i morgen blir det tårevått på Pandoras når en av oss starterjenter må reise hjem. Jeg gruer meg litt til å se akkurat den delen, for der og da var det utrolig fælt. VERDENS BESTE STARTERJENTER <3

HER KOMMER SVARET PÅ DET ALLE LURER PÅ

Jeg ser at det har blitt skrevet mye i sosiale medier om restylane-leppene mine, og flere har også spurt meg om de så derfor tenkte jeg å oppklare den saken med en gang. Har jeg sprøytet restyane inn i leppene mine for at de skal bli større? JA.

Men det var i november 2015. Jeg har tatt restylane to ganger i mitt liv. Jeg var veldig nysgjerrig på dette, og det var en periode hvor "alle" bloggere tok dette. Jeg synes de hadde så utrolig fine lepper, og har alltid synes det er spennende med slike ting. Derfor tenkte jeg hvorfor ikke bare prøve det? Jeg og en venninne satt oss i bilen og kjørte til nærmeste storby for å forstørre leppene våre for første gang sommeren for fire år siden. Jeg hadde nemlig veldig lyst på duckface og fylte i 1ml med restylane. Når jeg ser tilbake på det nå så det helt forferdelig ut, men der og da synes jeg det var kjempefint. Faktisk synes jeg det var så fint at jeg fylte på igjen et år senere når alt var ute. Det er 15 måneder siden, og det er helt ærlig siste gang jeg fylte på og noen gang kommer til å fylle på noe som helt i leppene mine. 


Slik så leppene mine ut med restylane i 2015. 

Jeg nekter ikke for at det sitter igjen noe selv om det er litt rart med tanke på at restylane skal sitte i leppene i ca. seks måneder... Jeg ser selv hvordan de ser ut på tv, og at det er lett å tenke at de er falske, men de er faktisk mine. Jeg har alltid hatt store lepper, og derfor fikk jeg mye kritikk far venner og familie da jeg fylte på mine. Jeg trengte jo virkelig ikke det. Når jeg ser tilbake på det nå ser jeg at det var utrolig stygt. Jeg kledde det ikke i det hele tatt, og synes selv de er mye finere nå. Jeg angrer ikke på at jeg prøvde det, men jeg kommer heller aldri til å gjøre det igjen. 

JEG GLEMTE ALT I MEXICO

God morgen <3

Jeg sitter og koser meg med frokosten min og Friends akkurat nå. Det er bare noen få minutter til jeg må legge ned pc-skjermen og gjøre meg klar til jobb. Det er veldig uvant å plutselig måtte forholde seg til faste rammer, og ikke minst tid igjen. Heldigvis har det gått greit foreløpig, og jeg tror faktisk jeg har veldig godt av det. Nå har jeg endelig fått meg et skikkelig deilig par med sneakers etter å ha glemt begge favorittparene mine i Mexico, så nå kan jeg begynne å gå til jobb igjen! Jeg har mistet så mye på det hotellet. Før jeg reiste skulle jeg sjekke at jeg hadde fått med meg alt, og jeg bare jada det har jeg sikkert. Eller ikke. Tre par sko, favorittbikinien min, to shortser og mye annet er glemt igjen i Sør-Amerika. For et susehode.. 

Etter jobb skal jeg møte Sofie på Fresh for å trene. Jeg klarte å starte uken med en løpeøkt i går, så det har i hvert fall begynt bra! Nå gjelder det bare å opprettholde det, og det er veldig mye lettere når vi er to om det. Vi får trene bort stresset for å se hva vi finner på å gjøre i kveldens PH-episode. Det er MYE som skjer denne uken, og det er veldig spennende for oss å følge med på hva som blir tatt med og ikke... Vi blir jo filmet 24 timer i døgnet, men det er kun 45 minutter som blir vist så vi aner jo ikke hva som kommer med. Håper alle får en fin dag <3c Husk spørsmålsrunde et par innlegg ned på bloggen!

ALLIANSENE MØTES HOS LAFAMILIA

Nå sitter jeg hjemme hos Martine og Morten. Leiligheten deres har ufrivillig blitt omgjort til samlingsstedet for hele gjengen, men det kanskje greit i dag for jeg og Sofie har akkurat vasket hele fellesarealet! Snille oss. Neida, men vi elsker å vaske og at det er ryddig rundt oss så vi satt i gang en skikkelig opprydding. Det skulle bare mangle når vi henger her hele tiden og tar opp plassen deres, haha.

Nå er det rent og pent, klart for Paradisekveld. Vi skal lage taco og kose oss med kveldens episode sammen med en del av de andre deltagerne. I dag sjekker Martine Lunde inn som en dødelig kvinne, og hva vil det bety for oss jentene? Spillet er virkelig i gang, så her gjelder det å ikke gå glipp av noe! Denne uken blir skikkelig spennende, jeg gleder meg masse. 

 

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei, fine dere <3

I dag er en veldig spennende dag. Kontrakten til den nye leiligheten har nemlig blitt signert! Dette er kjempegøy, og jeg gleder meg masse til å flytte inn. Nå er jeg hjemme en liten tur, før jeg skal møte Sofie om en liten stund. Vi skal ha en liten bloggshoot før vi forhåpentligvis klarer å komme oss på trening senere i kveld. Rutinene mine har sklidd helt ut, men jeg prøver hardt å få de tilbake!

Nå har jeg vært på skjermen i en uke, og det er sikkert en del dere lurer på! Jeg har fått noen spørsmål i kommentarfeltet, og prøver å svare så godt jeg kan på de, men tenkte at jeg kjører på med en spørsmålsrunde. Er det noe dere lurer på? Spør i vei, så samler jeg opp alle og svarer i et innlegg snart <3

SATURDAY NIGHT

Nå sitter jeg i sengen hjemme i leiligheten. Jeg har fartet rundt i hele dag og fått gjort mye mer enn hva jeg trodde på forhånd. Jeg spratt opp av sengen og fikk ordnet litt i leiligheten. Nå er den ryddet og vasket, klar for en ny uke! Jeg dro en tur til byen og spiste et obligatorisk junkfood-måltid med Martine og Sofie, før jeg dro til en venninne og spiste enda mer. Er ikke det hva søndager er til for? 

Det ble selvfølgelig en liten tur ut i går. Jeg var på vinkveld med de fine kollegene mine i Saras nye leilighet. Vi fikk snakket masse og koste oss i hverandres selskap. Maiken ble med meg videre, så møtte vi Sofie, Rebecca, Martine Lunde og hennes venninne Isabelle ute. Det var en litt kaotisk kveld med mye frem og tilbake, men alt i alt var det veldig morsomt! 

I morgen er det mandag, og det betyr en ny uke med Paradise Hotel! Den kommende uken blir så spennende. Det skjer masse, og jeg kan love både drama og enda mer tårer. Husk å skru på TV3 i morgen 22.30 <3
 

VI FLYTTER SAMMEN

Nå skal jeg dele en skikkelig hyggelig nyhet med dere - jeg og Sofie skal flytte sammen!!! Herregud, som jeg gleder meg. Det er jo ingen hemmelighet at vi har blitt veldig gode venner etter Paradise, så dette blir skikkelig moro!

Dette skjedde egentlig veldig spontant. Sofie bor i Tønsberg og ville flytte til Oslo av forskjellige grunner, og jeg er klar for litt forandring så da passet det perfekt! Vi henger jo sammen nesten hver dag uansett. Hverdagen vår er ganske lik om dagen. Vi trener sammen, spiser sammen og blogger sammen så hvorfor ikke bare flytte sammen? Vi skal flytte inn i en fin og åpen leilighet midt i Oslo med gåavstand til omtrent alt. Jeg har jo bodd litt utenfor en stund, og er veldig klar for bevege meg nærmere sentrum. Dette blir så bra! 

HVORDAN PARADISE HOTEL HAR ENDRET MEG

Det begynner å bli en stund siden jeg kom hjem fra Mexico og Paradise Hotel, og jeg merker stor forskjell på livet mitt før og nå. For det første er det jo utrolig mye oppmerksomhet rundt programmet, og da også meg. Alle har en mening, og jeg får høre mye forskjellig. Jeg synes dette bar er morsomt, og det aller meste er positivt! 

Det jeg merker størst forskjell på etter å ha kommet tilbake til hverdagen i Norge er egentlig meg selv. Jeg som person har forandret meg ganske mye. Jeg føler meg mye tryggere på meg selv og hvem jeg er. Jeg er ikke redd for å være meg, og jeg bryr meg utrolig lite om hva andre mennesker mener om den saken. Det er faktisk veldig deilig. Å være trygg på seg selv er utrolig viktig. 

Da jeg var yngre slet jeg veldig med sosial angst. Jeg trodde alle så på meg og tenkte ting om meg. Det var så vidt jeg turte å gå på skolebussen, og det å komme for sent på skolen var uaktuelt. Tanken på å gå inn i et fullsatt klasserom og få alle blikkene rettet mot meg var helt forferdelig. Bursdager, selskap, skoleforestillinger, ja bare det å gå på nærbutikken hvor jeg kunne møte mennesker som vet hvem jeg er var kjempeskummelt! Jeg har ingen god forklaring på dette, og jeg klarer heller ikke forklare dere hvor ille dette var. Jeg trodde jeg bare var sjenert, men etter hvert som årene gikk og det ble skrevet og snakket mer om sosial angst skjønte jeg at det var det jeg hadde. Jeg klarte heldigvis å pushe meg selv gjennom det, og etter at jeg begynte på videregående ble det bare bedre og bedre.

Det å være med på Paradise Hotel, hvor jeg har vært nødt til å bli kjent med helt fremmede mennesker og leve med disse, har virkelig fjernet det som satt igjen av den sosiale angsten. Jeg merker at jeg tør å stikke meg mer frem. Før hadde jeg muligens Janteloven i bakhodet alt for ofte. Jeg tør å være meg, og jeg tør å si ifra om det er noe jeg ikke er enig i eller synes er ugreit. Jeg tør mer.

Jeg har også blitt mer åpen, og ikke så dømmende som jeg var tidligere. Jeg synes ikke lenger det er flaut å snakke om hva jeg føler og tenker, noe jeg hatet tidligere. Det er så mye med psyken min som er forandret, og jeg liker virkelig denne versjonen av meg selv. 

Jeg er så utrolig glad for at jeg ble med på akkurat denne realityserien, til tross for stempelet det har. Alt er hva en gjør det til selv, og dette har vært en opplevelse for livet som har endret så mye mer enn hva jeg trodde på forhånd! 

NYTT HÅR

Annonse Greath Lenghts og Adam og Eva

Noen la kanskje merke til at jeg plutselig hadde mye lenger hår på premierefesten og de siste bildene her på bloggen enn hva jeg har på TV. Det stemmer ganske bra. Jeg farget håret mitt veldig mørkt foren god stund siden, og da jeg ville gå tilbake til blondt hår slet det kraftig på håret mitt. Jeg måtte klippe det kort, og det var generelt utrolig slitt. Det er veldig trist, fordi jeg synes hår har veldig mye å si når det kommer til utseende og jeg føler meg mye bedre med lenger hår. Som dere ser er ikke hårkvaliteten min på topp for å si det mildt...

Heldigvis har jeg verdens flinkeste frisør som reddet håret mitt før premierefesten på mandag. Jeg var hos Adam og Eva på Steen&Strøm i Oslo, og der satt flinke Hanne Olsen på meg tapeextentions fra GreatlenghtsJeg var innom hos henne noen dager tidligere for å finne riktig farge og lengde til meg. Vi kom frem til at jeg ville sette på 30 cm, noe som holdt i massevis for min del. Jeg gjorde det både for å få følelsen av å ha tykkere og lenger hår, og det er ordentlig deilig å føle at jeg endelig kan style håret mitt! Jeg anbefaler alle som ønsker extention å ta kontakt med Hanne på Adam og Eva Nedre Slottsgate (Steen&Strøm). Hun er ordentlig flink, og hjelper til med å finne både farge og lengden som passer for deg. Dere kan finne henne på instagram @hanneolsen92 <3

#ad

FØRSTE DAG TILBAKE

God morgen <3

I dag har jeg min første dag tilbake på jobb! Det begynner å bli en god stund siden sist jeg tok på meg arbeidsklærne, men det blir deilig å komme i gang igjen. Jeg bare håper jeg husker hvordan alt fungerer og det har antakeligvis kommet en del nyheter i butikken som jeg må lese meg opp på. Spennende! Jeg har i tillegg store planer om å dra rett på trening når arbeidsdagen er over, så dette blir bra. Kanskje jeg endelig begynner å komme inn i en slags rytme igjen. 

Fredagskvelden min blir som dere forstår rolig. Jeg skal tidlig på jobb i morgen også, så jeg trenger en hvilekveld haha. I morgen kveld skal jeg antakeligvis ut en liten tur! Det er så mye moro som skjer om dagen, og jeg vil jo for all del ikke gå glipp av moroa. Det er vel bare å hive på seg hælene, finne frem vinflasken og bli med. 

Håper alle får en super dag <3

KVELDENS PARSEREMONI

Hei, alle fine <3

I dag har jeg og Sofie vært på byvandring. Hun har omtrent bodd hos meg den siste tiden, og det er så koselig. Vi kan snakke om ting som vi ikke kan snakke med noen andre om, særlig når det kommer til PH. Jeg er så glad for at vi deltagere har hverandre, for det er faktisk umulig for noen som ikke har vært der å forstå hvordan det var og hvordan det er nå. Jeg føler det er viktig å bruke tiden nå til å være sammen, plutselig forandrer ting seg og når sesongen er over går man nok fort tilbake til sitt "eget" liv.

I dette øyeblikk sitter jeg i sofaen hos noen venner. Vi har hatt et lite surpriseparty for vår kjære venn Thomas! Skikkelig barnebursdag med kake og brus, haha. Det er koselig. Nå sitter vi egentlig bare og venter på ukens siste episode av Paradise Hotel. Det er parseremoni i kveld, og jeg og Sofie angret bittert på gårsdagens valg. Nå har vi null kontroll over utfallet på seremonien, og det er kjempeskummelt. Hvem kommer til å ryke? Dette blir så spennende, dere må virkelig følge med!


 

DETTE SETTER JEG MEST PRIS PÅ

Selv om jeg har hatt det utrolig bra i Mexico er det jo alltids dager hvor man lengter litt hjem. Kanskje man savner venner og familie, noe som er veldig forståelig og jeg tror vi alle var der minst en gang i løpet av oppholdet. Andre ganger savner man litt andre ting, så nå skal jeg fortelle dere hva jeg setter mest pris på ved å være tilbake i Norge i stede for å bare sutre over at jeg savner Mexico. 

Norsk vann - Det å kunne skru på springen og drikke frisk, kaldt, deilig norsk vann er så digg det! Norsk vann smaker av en eller annen grunn utrolig mye bedre enn alt annet vann. 

Taco - "Har ikke du vært i Mexico, tacoens hjemland?" Jo, men norsk taco og "ekte" taco er to helt forskjellige ting. Bare tenk hvor forskjellig du og vennene dine spiser taco. Norsk taco med rømme, mais, ost, agurk, tacokrydder er bare så nammmm. Det var det første jeg spiste den kvelden jeg kom hjem. Og dagen etterpå, hihi. Jeg blir aldri lei. Vanligvis spiser jeg taco minst en gang i uken, og ofte to!

Luften - Selv om jeg bor i en av Norges mest forurensede byer så er det skikkelig deilig å kunne puste inn ren Osloluft altså. Det er så tung og fuktig luft i varme land, mens den i Norge er deilig og frisk. 

Sengen min - Jeg skal ikke klage på sengene inne på Paradise Hotel, men det å legge seg i sin egen seng er faktisk noe av det beste man kan gjøre etter en reise. Det føles som verdens beste seng de første dagene!

Venner og familie - Ikke minst! Det er så koselig å være tilbake med venner og familie igjen. Nå kan man ringes og sees akkurat når man vil, og det er noe jeg virkelig setter pris på etter å ha vært så langt borte uten å ha noen form for kontakt. 

Nå gjelder det bare å komme seg inn i rutiner igjen. Det er veldig mye vanskeligere enn hva man skulle tro. Jeg finner ikke tilbake til normal døgnrytme, men det er kanskje fordi det skjer noe man vil være med på hele tiden. Det er egentlig bare å skjerpe seg, men den viljestyrken altså... Den er ikke alltid på topp. 

Jeg skal ut og nyte dagen, håper dere gjør det samme <3

 

"HUSK INTIMGRENSE"

Wow. Jeg var veldig i sentrum av gårsdagens episode, og det er jo spennende. Det var en del drama i forhold til meg og mine to partnere, som faktisk er to flotte gutter! Inne på Paradise Hotel er det mye som skjer, og man må sette spill fremfor alt for å komme seg videre. Vi deltagere har foreløpig vært veldig flinke til å forstå at det som skjer inne på hotellet skjedde der, og at det ikke ligger noe personlig bak det. Vi har alle kontakt i forskjellig grad på utsiden, og det er kjempekoselig!

Når det kommer til samtalen min med Joachim i gårsdagens episode lå det veldig mye mer bak enn hva som ble vist. Vi hadde en lengre samtale om dette, og det var kun noen få sekunder av dette som ble sendt på TV. Personlig synes jeg absolutt jeg hadde rett til å si ifra. Dette med intimgrense og kroppskontakt er noe man må føle på selv. Alle er forskjellige. Det som er greit og føles naturlig for deg, er ikke nødvendigvis slik for andre. Jeg synes faktisk man bør bli flinkere til å si ifra om det er noe man ikke er komfortabel med.

Jeg hadde kjent Joachim i omtrent 48 timer og synes han var en veldig hyggelig gutt, men jeg kjente meg ikke komfortabel med at han skulle klemme og kose på meg. Det er ingen selvfølge at man må være intime bare fordi man er partnere på Paradise Hotel. Til tross for sex-stempelet programmet har handler det om noe helt annet - spillet. Det viktigste på Paradise Hotel er å ha en partner man kan stole på, og for min del er det absolutt ikke aktuelt å kose med partneren min kun for å komme meg videre i spillet.

I dag er alle venner, og det er foreløpig ingen sure miner. Nå er det snart klart for episode nummer tre, så får vi vente og se om jeg er like hyggelig i dag <3Vi hadde det i hvert fall moro på premierefesten <3 HUSK NY EPISODE I KVELD 22.30!

NEXT

Det er snart klar for episode 2, woho! Jeg har sett gårsdagens episode fire ganger nå, haha. Vi så den på premierefesten, vi så den når vi kom hjem, også så jeg den to ganger tidligere i dag for å analysere alt jeg sa og gjorde. Neida, men det er skikkelig kult og jeg vil bare se det igjen og igjen. Dere har så utrolig mye å se frem til altså! Denne uken blir helt sykt bra, så ikke gå glipp av noe!

 

PREMIEREFEST

God morgen! Eller formiddag for normale mennesker... 

I går var det endelig klart for premiere for årets sesong av Paradised Hotel! Hadde jeg ikke vært med selv hadde det fortsatt vært årets tv-høydepunkt, men nå som jeg faktisk er med i programmet selv er det ekstra moro. Med premiere følger selvfølgelig premierefest. Woho! Jeg har faktisk aldri vært på premierefest før, så dette gledet jeg meg skikkelig til. 

Det var så moro! Først møtte vi masse presse, og gjorde mange morsomme intervjuer. Jeg tror favorittintervjuet mitt var kunnskapstesten med VGTV, haha. Jeg elsker den tradisjonen de har med å teste paradisedeltagere, det kommer jo stadig noen gullkorn i disse intervjuene. Jeg gleder meg til å se mitt, det kan bli spennende. Nei, jeg koste meg skikkelig hele kvelden! Intervjuene var kjempemorsomme, alle var samlet igjen og vi fikk jo se den første episoden!!! Så moro, og så utrolig rart. Nå må dere følge med videre, det blir bare mer og mer spennende!

Jeg hadde ikke med meg kameraet i går, så her får dere et lite utvalg av snaps og mobilbilder. Alle la ut ganske mye på snapchat og instagram, så dere får gå inn og følge oss der for litt ekstra info <3 På snapchat heter jeg andreasveinsdot og på instagram heter jeg andreasveinsdottir!

Masse elsk! Husk kveldens episode <3 22.30 på TV3.

 

ROLIG SØNDAG

Hei, fine <3

Nå har vi en skikkelig kosekveld i kollektivet her. Vi har fått besøk av Michelle og kjøpt inn masse digg, så nå skal det bare hygges. Jeg føler ikke jeg har gjort annet enn å spise i dag. Jeg og Marius dro en tur til Villa Paradiso og møtte Sofie og Julie for å spise middag. De har muligens Oslos beste pizza der, den er så god! Det var kjempekoselig. Vi fikk snakket litt om gårsdagen og oppdatert hverandre på det som muligens var litt uklart. Vi var jo ute i går, og det var skikkelig moro! Nå var nesten hele gjengen med, så det var ekstra hyggelig. 

I morgen er det klart for premierefest!!!! Herregud, dette blir så moro. Årets Paradise Hotel settes i gang, og derfor skal jeg selvfølgelig på premierefest. Jeg har masse jeg må ordne i morgen. Kjolen min er fortsatt på vei, og dermed ikke hjemme hos meg - noe som er veldig stressende. Den MÅ komme i morgen, for jeg har ingen reservekjole. Såpass lite rutinert. Jeg krysser alt jeg har for at den kommer tidlig i morgen og passer perfekt. 
 

BYVANDRING

Akkurat nå sitter jeg på Homan i Bogstadveien og venter på en deilig lunsj. Jeg og Marius har vandret rundt i det fine været og bare kost oss, mens resten av Oslo er i Kollen! Nå venter vi på Emilie som skal møte oss her for å spise og sosialisere seg. Det blir kjempehyggelig, det har gått i ett i det siste og jeg trenger å få en update på livet hennes.

Jeg var en tur innom Spraytanhuset på Majorstuen og fikk sprayet på litt ekstra brunfarge sånn at jeg er ekstra fin på mandagens premiere. Jeg skal vise dere resultatet senere, akkurat nå er det jo veldig mørkt, men det skal jo skylles av i kveld før jeg skal ut. En del av PH-gjengen skal samles, nå er jo nesten alle i Oslo i forbindelse med premierefesten på mandag. Det blir så moro! Vi koser oss alltid litt for mye, men det er jo bare bra. 

Håper alle får en kjempefin kveld <3
 

FREDAGSKVELD

God fredagskveld <3

Nå ligger vi som slakt i sofaen her i kollektivet vårt. Jeg og Marius kom oss faktisk på trening, og det var så mye hardere enn hva jeg hadde forventet. Det anbefales absolutt ikke å ta en evig lang pause fra trening. Men det er som alltid godt å være i gang igjen!

I dag har vært en kjempefin dag. Jeg møtte noen venner i byen og spiste lunsj etter negle- og bryntimen min, og det var så koselig! Det er jo en stund siden jeg har sett enkelte, så vi har mye å ta igjen. Resten av kvelden skal vi bare kose oss hjemme. Jeg har store planer om å spise taco for tredje gang denne uken, det er jo tross alt fredag! 

Jeg er tom for typ alt av sminke hvis dere lurer på hvorfor jeg ser litt ekstra sliten ut på disse bildene, hehe. Egentlig er jeg ganske chill på akkurat det der, men jeg merker at det er på tide å trappe opp litt så jeg får tatt noen ordentlig bloggverdige bilder. 

BLI BEDRE KJENT MED MEG

Nå sitter jeg foran peisen hjemme i Larvik. Jeg dro fra Oslo i går for å hilse på familien og få slappet litt ordentlig av før det muligens smeller om en ukes tid. Jeg gleder meg veldig, men kjenner at det er deilig å fortsatt være helt ukjent. Jeg tenker at det er fordeler og ulemper ved begge deler, men jeg tror absolutt at jeg kan se frem mot en spennende tid. Akkurat nå prøver jeg å ikke stresse, men samtidig føler jeg at jeg må tilbake til Oslo veldig snart. Livet mitt er jo i Oslo, og det er så mye som må ordnes og fikses i løpet av helgen. Det er jo premierefest på mandag, og da må jeg selvfølgelig se smashing ut!

Nå har det kommet en ny video på Viafree hvor dere kan bli enda litt bedre kjent med meg!

 

DET ER VANSKELIG

Det er så rart å være hjemme... For det første er døgnrytmen min helt håpløs! Jeg sover til langt utpå ettermiddagen, og ligger våken hele natten. Jeg klarer ikke spise når jeg skal, for i mitt hode er det natt. Når jeg er sulten burde jeg egentlig sove, for da er nemlig klokken halv fire på natten. Jeg prøver virkelig å snu døgnet, men det er så utrolig mye vanskeligere enn hva jeg trodde. Det hjelper ikke akkurat at resten av gjengen har det på samme måte, gruppechatten vår er jo i fyr og flamme klokken fem om morgenen. 

Jeg savner noen nesten hele tiden. Det er så rart. Man er vandt med å se hverandre hver eneste dag, og vi har bare hatt hverandre så lenge nå at det er rart å plutselig ikke se hverandre. Vi har opplevd noe så unikt sammen, og det er ingen andre enn oss som kan sette seg inn i det. Det er faktisk helt sykt hvor knyttet man kan bli til andre mennesker i en slik situasjon. Nå er det jo over, og vi må prøve å komme oss tilbake til hverdagen, men det er verken lett eller moro. Heldigvis er vi veldig flinke til å henge sammen, og det er så koselig <3

Det å komme inn i gamle rutiner virker helt umulig akkurat nå, og jeg vil egentlig bare spole tilbake til dag en i Mexico og oppleve alt en gang til. Dessverre går ikke det.... Men, nå er det jo faktisk bare seks dager til Paradise begynner på TV, woho! Da får jeg i hvert fall gjenoppleve litt av det. Herregud, jeg gleder meg så mye! 

HUSK PREMIERE FOR PARADISE HOTEL 13. MARS <3

KOSEDAG

Hei, alle fine <3

Nå sitter jeg i leiligheten til Martine og chiller med noen av jentene før vi skal på kino og endelig få se Fifty Shades Darker. Vi har hatt en rolig dag, vært ute og spist og snakket om gårsdagen. Vi var jo en god del av PH-gjengen som dro ut sammen i går, og det var så moro! Det var skikkelig koselig å henge sammen igjen, vi har jo blitt ganske godt kjent under oppholdet i Mexico og det tar ikke lang tid før man begynner å savne hverandre. Nå er det jo bare en liten uke til premierefest, og da sees jo alle sammen! Det blir så spennende. 

  

PARADISEVORS

Hei mine fine <3

Jeg føler jeg har så mye å gjøre om dagen, til tross for at jeg har fri fra jobb og egentlig ikke må noe som helst. Det er jo fortsatt mye som skjer, mange å se og mye å ordne. I dag har jeg allerede rukket å gjøre ganske mye! Jeg våknet tidlig og fikk dratt den late kroppen min på den første treningsøkten på alt for lenge. Det var så deilig, men herregud for en form jeg er i. Det er helt elendig, men heldigvis går det som regel ganske raskt å finne tilbake til godformen. 

Jeg har også hatt kaffedate med to av mine fine venninner, så koselig! Vi snakket om alt jeg har gått glipp av mens jeg  har vært borte, og tok oss en runde rundt i Oslos gater for å se etter premiereantrekk-inspo. Jeg må jo se amazing ut! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå må jeg få orden på rommet mitt, før jeg skal begynne å gjøre meg klar til kveldens festligheter. Store deler av Paradise-gjengen skal samles for en liten reunion. Vi skal vorse sammen og kose oss, før vi drar ut i kveld! Det blir så moro!!! Jeg gleder meg masse til å henge med alle igjen, og ikke minst til å se hvordan alle er når vi ikke har en million kameraer rettet mot oss, hihi. 

Håper dere får en kjempefin kveld <3

 

BACK TO REALITY

Nå er jo alt i gang, men det betyr at hele oppholdet og innspillingen er over. Jeg må finne tilbake til hverdagen med trening, venner og ikke minst jobb. Det er ganske rart akkurat nå, men jeg håper jeg kommer raskt tilbake. Hvor amazing er ikke årets fellebilde? I LOVE IT. 

I det jeg satt meg på flyet hjem til Norge lengtet jeg allerede tilbake til hotellet. Det er så utrolig rart at alt er over. Man har vært sammen med så fine mennesker 24 timer i døgnet på et luksushotell i Mexico, og plutselig skal man hjem til Norge og kollektivet i minusgrader. Jeg satt og hørte på sanger som minnet meg om å ligge på solsengen ved bassenget, spesifikke danser, og ikke minst sanger som minner meg om personer eller hendelser <3. 

Jeg var helt seriøst redd for at jeg skulle få et skikkelig sammenbrudd i det jeg gikk inn døren til leiligheten og skjønte at det er dette som faktisk er virkeligheten. Ikke Paradise Hotel. Nå høres dette ganske sykt ut med tanke på at jeg bor i en fin leilighet og har det kjempefint her i fantastiske Norge, men det å gå fra en sånn opplevelse til et helt vanlig A4-liv er ganske rart. 

Heldigvis bor jeg med verdens beste venner! De er så fine. Jeg leide ut rommet mitt mens jeg var i Mexico, og alt jeg eide var pakket ned i millioner av esker og søppelsekker og plassert i boden vår. Jeg klaget så mye over at jeg grudde meg til å måtte pakke inn hele rommet når jeg kom hjem, og hva tror dere de hadde gjort? De hadde hentet opp alle tingene mine og satt alt på plass, brettet klærne mine og lagt inn i klesskapet, hengt opp kjoler, satt opp toalettsaker, bilder og bøker. Rommet mitt var akkurat som det pleier! I tillegg hadde de blåst opp typ 30 ballonger som de hadde lagt utover gulvet, handlet inn favorittmaten min og bakt kake til meg! Herregud, så fine de er altsåååå. De gjorde det som kunne vært en ganske kjip dag til en fantastisk fin dag <3


Se så fine <3 Masse elsk.

Jeg er så takknemlig for menneskene i livet mitt, både nye og gamle og jeg er så heldig!

PARADISE HOTEL 2017

Hei, alle søte <3

Endelig kan jeg dele denne syke nyheten - JEG HAR VÆRT MED PÅ PARADISE HOTEL 2017! Altså, jeg kan ikke beskrive hvor utrolig takknemlig jeg er for å ha fått lov til å være med på dette. Her kommer tidenes klisjè, men jeg har faktisk vært med på et utrolig eventyr. Det er umulig å beskrive hvor fantastisk og sykt dette har vært.

Hvis dere vil bli bedre kjent med meg så kan dere se portrettet mitt HER.

I skrivende stund sitter jeg og hører på PH-listen min på Spotify med noe som kan minne litt om kjærlighetssorg. Det er vanskelig å forklare for andre som ikke har opplevd det samme hvor knyttet man blir til minnene derfra. Det er så unikt og så eget, og jeg kan ikke fortelle dere hvor fantastisk det faktisk har vært!

Paradise Hotel er et realityprogram som høster både elsk og hat. Dette gjelder også deltagerne. Jeg er fullstendig klar over hva jeg har vært med på, og at jeg må være forberedt på mye hat. Jeg vet at mange har en mening om programmet og om menneskene som melder seg på dette. Folk får rett og slett mene hva de vil. Jeg vet at mange som sprer hat og negativitet ikke en gang har sett på Paradise Hotel, men leser overskrifter i media om se, fyll og dramatikk uten å se alt annet som Paradise Hotel har å by på. Tro meg, det er også masse kjærlighet, glede og vennskap i dette programmet og jeg ville aldri vært foruten denne opplevelsen!Gjør dere klare for premiere 13. mars - dette blir helt sykt bra!