hits

januar 2018

VLOGG: PÅ TUR I KAUNAS

Martine og jeg var så flinke og filmet masse på tur. Eller, Marine filmet masse mens jeg egentlig ikke fulgte så mye med, haha. Vi gjorde utrolig mye gøy (etter vår mening) og her kommer videoen fra torsdag og fredag i Kaunas. 

 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SPØRSMÅLSRUNDE / PARADISE HOTEL

God morgen! Hva passer vel bedre å starte dagen med enn å lese masse sladder og tanker om Norges beste realityserie? Ikke vet jeg. Her kommer i hvert fall svarene på ALLE spørsmålene fra spørsmålsrunden om Paradise så kan dere kose dere med dette på vei til jobb eller skole. Ønsker dere alle en kjempefin dag, klem!

Hvorfor roper dere alltid "brev" når det kommer brev?

Det aner jeg faktisk ikke! De startet vel i de første sesongene og så har alle tatt etter. Det skjer jo alltid noe spennende når det kommer et brev, så man vil vel is ifra på en måte.

Mange av de som har vært deltakere på PH sier at det er som å «leve inne i en boble»,hva menes med dette?

Man er helt lukket fra omverdenen om alt som eksisterer er det hotellet, menneskene der og hva som foregår der. Det er nok det at man glemmer at verden utenfor eksisterer. Det er utrolig vanskelig å forklare og jeg skjønte ikke helt hvordan det var selv før jeg faktisk var på hotellet. 

Hvem av de nye liker du best og hvorfor?

Godt spørsmål! Ut ifra førsteinntrykk liker jeg Ine best. Jeg digger at hun har skrevet kontrakt om å slippe kula, haha. I tillegg virker hun veldig morsom og bestemt og jeg synes det er moro at hun er spill-fokusert. Hos guttene liker jeg Leo best fordi han virker som en fyr som kan lage mye liv inne på hotellet! En morsom og ærlig fyr, sånn ut ifra portrettet. 

Hva fikk dere til middag på PH?

Det var så mye forskjellig, alt var skikkelig digg. Vi fikk vårruller, salater, pasta, burgere, fisk, pizza og mye annet. Jeg savner fortsatt den burgeren vi fikk, åååh den var helt sykt god. 

Er det skuespill? Liksom har dere «manus» dere må følge? Ting dere MÅ si? Og ting dere ikke kan si? Bestemmer castingen det?

Nei, vi har aldri manus. Vi blir kun bedt om å si ting igjen om det skjer noe galt med lyden. Ja, det er ting vi ikke kan si. Vi kan ikke snakke om folk hjemme og selve produksjonen blant annet. 

Heier du på Soph av legendene? Er dere venner?

Nei og nei. 

Visste de andre deltagerne(de som ikke var der under finalen) hvem som vant før finalefesten?

Ja, jeg er ganske sikker på at absolutt alle visste det. 

Får man snus og røyk der?

Man får røyk, men ikke snus. 

Hvem av jentene er favoritten din?

Jeg liker Ine best foreløpig. Det blir spennende å se hvem jeg liker best etter et par måneder haha.

De får intervjuer på sync til å passe godt inn. Gjør dere fler om gangen, og får beskjed hva dere skal snakke om? Akkurat dette ønsker jeg å vite mer om :)

Det er ofte flere ganger om dagen, ja. Det varierer veldig hvor mye en er på sync ut ifra hvor involvert man er i det som skjer på hotellet. Den første uken var jeg på sync kanskje fem ganger om dagen, mens uken etter var jeg kanskje en til to. Sånn holder man på hele veien. Du blir stilt spørsmål om hendelser som har skjedd, dine tanker rundt ting og egentlig snakker du bare om alt som skjer. Dette er også en fin måte å få utløp for frustrasjon og tanker du ikke kan dele med de andre deltagerne fordi alt er helt konfidensielt. Det hender vi må på sync noen uker etter en hendelse hvis de ikke fikk tid til å snakke med oss eller at de plutselig trengte synspunktet fra flere osv. 

Kjenner du noen av deltakerne, og isåfall hvem?

Nei, ingen! De eneste jeg har noe kjennskap til er legendene. Jeg har hilst på Isabel et par ganger, Soph var med i samme sesong som meg og jeg har også møtte Carl Aksel noen ganger. Så møtte jeg faktisk Aurora og Ann-Marielle kjapt før jeg dro i fjor fordi vi skulle spille inn noe greier sammen. Det hadde jeg glemt, haha. 

Hva skjer på hotellet om man får mat man ikke liker til middag f.eks?

Da får du gå sulten, haha. Vi fikk utrolig mange alternativer! Ida var for eksempel vegetarianer og da var det alltid vegetariske alternativer til middagen. Jeg er ikke så glad i fisk, så da vi fikk det spiste jeg bare masse av tilbehøret. Vi har jo alltid sandwicher og frukt tilgjengelig så det var ikke krise. 

Hei Andrea! Jeg elsket sesongen deres. Hvem savnet du mest når du var på hotellet??

Så hyggelig å høre! For å være ærlig savnet jeg ingen, haha. Jeg var helt lost i hotellet. På vei fra og til Norge savnet jeg riktignok pappa masse. Jeg holdt på å begynne å gråte da vi FaceTimet på flyplassen i Atlanta og sa hadet. 

Hvordan kan noen deltagere være studenter mens de er med på programmet?

Enten har de tatt permisjon eller så satser de bare på å lese masse ekstra når de kommer hjem. Det går nok helt fint for de fleste!

Kan man henge opp et laken foran doet f.eks om man skal bæsje?

Nei, vi kan ikke dekke til noe. 

Hva skjer hvis man blir skikkelig dårlig under innspilling? F.eks hvis man får diaré mens man har parseremoni? Kan man «løpe» på do da også komme tilbake og fortsette innspillingen?

Haha, nei da blir du sendt hjem! Neida. Sånt skjer. Det er jo ikke akkurat ideelt, men om det skjer så går det jo fint. Da tar man en pause og fortsetter når personen er tilbake. 

Hva skjer hvis det skjer noe med familien hjemme?

Familien hjemme får kontaktinformasjonen til produksjonen så de kan alltid komme i kontakt med oss om det er noe viktig. 

Hva tenker du om at kanskje årets paradise deltagere kommer til å erstatte din, sofie, og begge martinene sin plass på topplisten? Tror du det kan skje?

Jeg håper at dere som leser bloggen min nå leser den fordi dere liker meg og den, ikke fordi jeg var med på Paradise. Jeg tror nok mange av de kan ligge høyt oppe under innspillingen, men om de tar over plassene våre vet jeg ikke. 


Har dere vekkerklokke på hotellet? Hvordan vet dere hva klokka er til en hver tid?

Nei, vi har ikke. Vi får ikke vite klokkeslett fordi det er ikke relevant. 

Hvordan var det å bli filmet hele tiden på PH? Følte du ikke at du fikk litt lite privatliv?

Det tenkte jeg på i en dag eller to så glemte jeg det. Det var litt ubehagelig å vite at noen så på meg mens jeg liksom vasket underlivet mitt, haha, men det gikk jo helt fint. 

Hvordan syntes du selv at du var på paradise hotel? Er du fornøyd med hvordan du ble framstilt? :)

På hotellet var det spill, spill og spill for meg. Samtidig viste jeg mange gode sider og de andre deltagerne (foruten om Sofie, Kevin og etter hvert Morten) ante ikke at jeg spilte i det hele tatt og jeg var ganske godt likt der inne. Det kom nok ikke like godt frem på TV, noe jeg synes er ganske synd fordi jeg fikk aldri en periode hvor de viste mine bedre sider. Jeg ble hatet hele veien og det har jo mye med fremstillingen å gjøre. Grunde snudde de halvveis, samme med Henote og med Sofie (bare motsatt vei). Mye har med klippingen å gjøre. 

Hvordan kan isabel raad blogge når hun spiller inn ph , hun har en tlf hun kun kan ta bilder med?

Enten poster noen ferdigskrevne innlegg for henne, eller så får hun et par minutter hver dag til å gjøre det selv. Jeg vet ikke. 

Er det mye kroppspress inne på paradise?

Jeg følte ikke på det i det hele tatt! Alle jentene spiste normalt og koste oss. Det var aldri snakk om kropp og slanking blant oss der inne. Dessverre var det ikke sånn for guttene. De snakket så mye om kropp, skulle spise kjempelite og var så stressa over det greiene der. Det var hele tiden sånn "hvor mange salatblader tar du? Okei, da tar jeg en mindre". Sånn seriøst, vi jentene holdt på å dæve av de. Du er på Paradise Hotel, slapp av og kos deg! Det er to måneder av livet ditt, liksom. 

Når dere prater i det grønne rommet under en parsermoni. Spiller dere det inn/sier det før eller etter selve seremonien? 

Både og. Vi spiller inn tanker og hva vi tror skjer før seremonien, så spiller vi inn det vi sier under seremonien i etterkant. 

Synes du ikke det er litt urettferdig at produksjonen har så mye makt? For eksempel at du kunne ha jobbet i ukesvis med å få ut en stor konkurrent, og så sendes vedkommende inn igjen noen dager etter, noe som vil sette deg i en utrygg situasjon...?

JO!!!!!!! Jeg holdt på å klikke noen ganger, haha. Det mest irriterende var selvfølgelig da Martine fikk VELGE seg partner inn i finalen. Altså? Da ryker jeg rett ut og mistet den sterkeste partneren på hotellet. Sykt irriterende. Vi så jo alle for oss at guttene skulle ofre partneren for en finaleplass og hvis ikke noen ofret seg kunne Martine velge. Petter skulle jo det og da hadde han og Martine stått i finalen, muligens mot Kevin og meg :////. Men, men. Sånn er det når man er med på et slikt tv-program. Sykt kjedelig, men jeg var jo forberedt. 

Hvem tror du vinner årets sesong?

Jeg tror han broren til Erlend Elias vinner sammen med en av legende-jentene, muligens Isabel Raad. 

Hvem er den kjekkeste av de nye guttene?

Leo!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GATEKUNST

I Kaunas er gatekunst veldig populært og etter hvert også godkjent av myndighetene (i følge guiden vår). På den guidede turen vår tok guiden med oss til en liten bakgård som også er et slags galleri.

Det er en kunstner som har portrettert menneskene som har bodd og bor der i form av bilde som er malt på veggen. Det er så mye kult og dette er definitivt den råeste bakgården jeg har sett i mitt liv. 

Dette bildet beskriver visstnok hvordan kunstneren ser seg selv. Litt som en skøyer som står og portretterer andre menneskers liv.

Her er Martine og guiden vår som har så utrolig mye kunnskap om denne byen. Det var utrolig fascinerende!

OMG. Dette er faktisk en tegning av en 7 år gammel jente. Det ble holdt en konkurranse hvor barn kunne sende inn bidrag og så ble et av bildene valg ut til å bli gatekunst. Nå preget bildet til den syv år gamle jenta en av bygningene i byen og det er SÅ SØTT.

Det som skjedde her var at vinduet faktisk ble knust. Kunstneren som bodde der valgte å fylle det med et lerret og male et nytt vindu (med en supersøt katt). Så selve de "lukkerne" på siden er ekte, mens vinduet er malt på. 

Yes, more art. 

Av en eller annen grunn rørte dette bildet meg skikkelig. Jeg fikk litt vondt i hjertet uten at jeg forstår hvorfor. Legg merke til lekene som er satt utenfor maleriet. 

Dette er en eldre dame som bodde i bygården som tilhører bakgården tidligere. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE IGJEN...

Hei, fine dere! I dag er jeg rett og slett skikkelig dårlig. I går våknet jeg opp med hodepine og i dag våknet jeg opp med en fem ganger verre hodepine, i tillegg til at alt føles tungt og verker. Det er helt krise. Jeg har vært så mye syk og jeg orker ikke bli syk igjen. Ikke har jeg tid heller. Det er mulig jeg er dum nå, men jeg drar på jobb og later som jeg ikke er syk og satser på at det går over. 

Jeg har vært helt fjern denne uken så uken som gikk har gått i glemmeboken. Den er tilbake neste uke! Jeg hadde også tenkt til å fortelle dere om denne ukens planer, men men. Haha, sånt skjer. Uff, jeg føler bloggen min har vært litt halvveis de siste dagene. Det beklager jeg, men jeg kommer sterkere tilbake! Si gjerne ifra om det er noe spesielt dere vil lese om forresten. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLENDET AV SPONS

I dag ble årets Paradise-deltagere sluppet og det får meg til å mimre tilbake. For et år siden var jeg dem og mye har skjedd siden den gang. Det er helt sykt å se tilbake på tiden like etter Mexico.

"Angrer du på noe?" Nei, egentlig ikke. Ikke annet enn at jeg levde i en boble av luksus når det kommer til å kunne sette på vipper, forme bryn, få extension og falske negler. Jeg ville ha alt og jeg fikk alt. 

Nå sitter jeg her, litt under ett år senere og er så godt som naturlig. Det eneste som er igjen er negler og de vet jeg ikke helt hvor lenge jeg kommer til å fortsette med. Jeg fikk en trang til å fjerne alt det ekstra. Ta det bort. Jeg ville være meg igjen og på et tidspunkt kunne jeg ikke se meg selv i speilet. Jeg fant ikke meg. Jeg så en jente full av ekstra, men ikke meg.

Det er gøy å ha prøvd og jeg sier ikke at jeg aldri skal gjøre noe av det igjen, men jeg må innrømme at akkurat nå er det godt å bare være meg. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR SLUTTET MED PREVENSJON


(Hehe ser dere greia med t-skjorten og innlegget? Jeg er litt morsom da)

For et par måneder siden bestemte jeg meg for å slutte på p-piller, rett og slett fordi jeg ikke så poenget med å ta pillen hver dag når jeg uansett ikke kan ha sex. Jeg fikk så mange tips fra lesere med lignende plager som vaginisme og vestibulitt om å slutte på pillene, så derfor bestemte jeg meg for å gi det en sjanse.

Når man slutter med prevensjon får man naturligvis mensen regelmessig igjen. Dette er noe jeg hadde glemt! De siste årene har jeg som regel hoppet over mensen og kun hatt det innimellom, men nå vil det naturligvis komme av seg selv hver måned. Vanlig, naturlig mensen er noe helt annet enn det man får når man går på p-piller. Det er mye mer og bare helt annerledes. Jeg ble nesten bekymret første gang det kom. Er det normalt å blø så forbanna mye? Tydeligvis. 

Det jeg også hadde glemt er hvor ille mensenplagene mine pleide å være før jeg startet med prevensjon. Det var også litt av grunnen til at jeg startet med det i utgangspunktet, men fordi det er såpass lenge siden har det gått helt i glemmeboken. Frem til nå...

Da vi skulle reise hjem fra Kaunas ble jeg så utrolig dårlig. Jeg holdt på å kaste opp flere ganger. Hadde ganske kraftige magesmerter som kom og gikk. Jeg var svimmel, hadde hetetokter og var skikkelig oppblåst. Først trodde jeg at det var en reaksjon på noe av maten jeg hadde spist og det var ikke før jeg kom på at det er denne tiden av måneden jeg la sammen to og to. I tillegg til dette blir jeg ofte veldig følsom dagen før. Jeg kan begynne å gråte om fjernkontrollen går i bakken eller om noen holder døren åpen for meg. Altså... 

Hvis det skal være sånn hver gang så orker jeg ikke. Det er helt jævlig. Jeg føler meg syk, er kvalm og har vondt. Det verste jeg vet i hele verden er å være kvalm så det her vet jeg faktisk ikke om jeg klarer. I tillegg er det jo eggløsning. Første gang jeg fikk det etter at jeg sluttet på pillene var en ganske stor overraskelse. Jeg har helt glemt hvordan kroppen fungerer. Niplene mine var så såre at jeg nesten ikke klarte å gå med bh. De verket og var helt ekstremt følsomme, altså au. Det stakk i magen i to dager og jeg innbiller meg selvfølgelig at jeg kan kjenne egget løsne. 

På en måte vil jeg fortsette å ikke bruke prevensjon, men på den annen side... Hvorfor slutte på noe som faktisk kan gjøre at jeg slipper disse plagene en gang hver eneste måned? Ah, livet som jente dere. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SPRING FAVOURITES

ANNONSE - alle lenker er annonselenker

Det er snart vår, folkens! I hvert fall om en to måneders tid. Jeg elsker våren og sammen med høsten er det min favorittårstid. Lettere klær, men fortsatt store, digge jakker.

Jeg har selvfølgelig begynt å kikke litt på vårklær allerede og drømmer meg bort i det alle de nye plaggene som dukker opp over alt. Her er noen av mine favoritter som fåes kjøpt hos Nelly!

1. TEDDY JACKET HER   /   2. SKJØRT HER   /   3. SOLBRILLER FRA CELINE HER

4. AVIATOR JACKET HER   /   5. T-SKJORTE HER   /   6. JEANS FRA LEVIS HER

1. SKJØRT HER   /   2. BUKSE HER   /   3. RØDT OLASKJØRT HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FØR- OG ETTERBILDER AV LEPPENE MINE

ANNONSE - sponset behandling

Jeg lovet dere før- og etterbilder fra injeksjonen hvor jeg fjernet klumpen min og eventuelle andre rester av restylane fra 2015. Nå har det gått noen dager og klumpen er veldig mye mindre synlig. Jeg føler meg utrolig mye bedre og bare det å vite at jeg er helt naturlig igjen er veldig deilig. Det er mer meg. 

Dette er forskjellen forfra. Kanskje ikke så lett å se for dere, men jeg ser det veldig godt. Overleppen henger ikke så mye på sidene lenger, noe som også gjør at hele overleppen ser mye mindre ut. Ikke at det gjør noe som helst fordi jeg var så lei av ta det så ut som jeg hadde fillers hele tiden. 

Så tok jeg et bilde mens jeg smilte samme dag som jeg skulle fjerne klumpen. Her ser man helt tydelig at den henger den over tennene fra undersiden av leppen. 

Nå er den mye mindre! Det kan ta opp til to uker før alt er borte og jeg skal også en liten tur til innom Mari på Canity Clinic så hun skal se hvordan det ligger an. Det kan være vi må ha i litt mer produkt fordi filleren er såpass gammel. Da hender det at den er litt vanskeligere å bli kvitt, men det ordner seg helt sikkert!

Man kan enda se klumpen, men i mye mindre grad og nå plages jeg ikke av den. Til tross for det må jeg si at jeg gleder meg til alt er helt borte.

Sånn ser de ut fra siden nå. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

TAKK FOR NÅ

Endelig hjemme. Det å reise er så slitsomt, særlig når det foregår midt på natten. Jeg sov i en times tid før vi måtte opp for å pakke sakene våre og reise fra hotellet til bussterminalen. Deretter ventet en ganske lang busstur før det var enda mer venting på flyplassen. Derfor er det godt å endelig være på plass hjemme og kunne legge seg i min egen seng. 

Jeg skulle gjerne blitt noen dager til i Kaunas. Det er fortsatt så mye jeg vil se og oppleve her. Vi rakk ikke teste utelivet. Det er så mange kule katedraler og interessante steder jeg vil besøke, ikke minst flere restauranter! Jeg skal definitivt tilbake, men akkurat nå må jeg bare si takk for nå. Takk til verdens beste reisepartner som har gjort denne helgen helt perfekt! Jeg gleder meg til neste tur. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG ER IKKE KLAR FOR Å DRA

Kaunas har virkelig overrasket meg positivt! Ut i fra bilder jeg så på forhånd så byen litt grå ut trist ut, men koselig. I virkeligheten er den så fin, fargerik og sprudlende, selv i en litt grå januarmåned. Da vi ble guidet gjennom byen i går fikk vi se og høre utrolig mye spennende om denne lille byen. 

Det er masse gatekunst over hele byen, noe som virkelig er mer på å sette farge på gamle og kanskje litt slitte bygninger. Det skaper liksom litt mer liv!

Både Martine og jeg er skikkelig fascinert av alle de vakre bygningene som finnes her. Jeg elsker jo fine bygninger av en eller annen grunn. Jeg vet ikke helt hva som er greia, men jeg synes det er så vakkert og fascinerende med fine bygg!

Dette er en statue av en bokbærer. Jeg ble skikkelig interessert i den historien guiden vår fortalte her, mens Martine datt ut haha. Jeg skjønner jo at dette ikke er sååå interessant for alle, men jeg elsker slike historier.

Mannen på statuen er et symbol på en bokbærer. Det vil si at han var med på å smugle bøker inn i landet på en tid hvor det var forbudt med det litauiske språket. Mødre måtte ha hjemmeundervisning med barna sine for å lære dem sitt eget språk. Det ble trykt bøker med litauisk språk i utlandet og smuglet inn av disse mennene. Som guiden vår sa "hadde det ikke vært for dem ville vi ikke hatt språket vårt den dag i dag". Det er så fantastisk!

Gatene og husene er så fargerike. Nesten alt matchet håret mitt, haha. 

Vi ble også tatt med inn i "city hall" som var helt nydelig. Vi fikk være med ned i kjelleren hvor det tidligere var et fengsel. Det hang fortsatt kjetting igjen i veggen fra tiden hvor fangene var lenket fast før de skulle i retten. 

Det nydeligste var storhallen! Jeg ble helt forelsket og Martine vil gifte seg der, haha. Den var så stor og lys med nyyyyydelig stukkatur i taket. Store lysekroner som hang fra taket og høye mørke dører. Se så fint!

Åh, det er så trist at vi skal hjem allerede i morgen. Jeg kunne gjerne vært her lenger fordi det er fortsatt mye jeg vil se, oppleve og ikke minst spise haha. Restaurantene her er jo helt syke med tanke på kvalitet og pris.

Dessverre går flyet vårt hjem halv syv i morgen tidlig så vi må dra fra hotellet allerede klokken to i natt. Vi har akkurat vært nede i restauranten på hotellet og spist middag med et par vi ble kjent med her. Nå skal vi bare blogge og kose oss med litt vin, en film og snacks frem til vi forlater rommet vårt i natt. Håper dere har en super lørdag, så blogges vi i morgen!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // KJÆRSTE, UVENNSKAP, AVLYST LA, SEX ++

Hvorfor vil du ikke føde barna dine selv?☺️

Fordi jeg verken har lyst til å gå gravid eller føde et barn. Nei, takk! Heia adopsjon eller surrogati. 

Var den første du hadde sex med en som betydde noe for deg? Angrer du?

Jeg angrer ikke, nei. Dette er kanskje kleint å si, men jeg hadde en veldig fin første gang. Han var klar over at et var min første gang og var veldig fin og forståelsesfull så det ble en veldig fin første gang! Jeg skulle ønske jeg kunne si at han betydde noe for meg, men dessverre gjorde han ikke det... 

Hei! Lurer på om speltlompe er sunt eller sunnere en vanlig brød? Liker det veldig godt selv men skjønner ikke helt om det skal være sunnere å bedre en vanlig brød.

Jeg føler ikke helt for å uttale meg om hva som er sunt og usunt sånn sett. Grovt brød er også sunt! Speltlompe er sunt! Namnam, spis det du føler for eller få rad av en utdannet kostholdsveileder om du føler for det <3

Hva er snapen til håndballguttene?? Takk på forhånd, finner det ikke noen plass!!

Den er handballgutta. De er så morsomme å følge, særlig under mesterskap!

Hvem av håndballgutta har du crush på? :D

Haha, typ hele gjengen. De er så flotte!

Hvorfor farget du håret?

Fordi jeg har hatt lyst til det i flere år, men ikke turt. Nå var jeg litt sånn "nå eller aldri", så da ble det rosa and I love it. 

Hvem er de topp 3 kjekkeste på den norske herrelandslaget i håndball?❤️ Elsker å lese bloggen din!!!

Elsker alle, men må si at Kent Robin Tønnesen, Eivind Tangen og Magnus Abelvik Rød er nydelige. 

Hva skal til for å lykkes med en blogg?<3

Jeg holdt på å skrive at du må være ekte, men det er jo helt feil med tanke på topplisten i Norge, haha. Okei, skal vi ta mitt personlige synspunkt? Jeg synes en vellykket blogg er vel gjennomført, har variert innhold, bra tekster og gode bilder. 

Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?

Jeg var 17 år gammel. 

Hvordan er det å ikke ha kjæreste og har du planer om å skaffe deg en snart?

Hvordan det er? Vel, helt vanlig siden jeg ikke har hatt kjæreste. Planer om å skaffe meg en? Haha, ja du det er jo bare å gå til anskaffelse av en kjæreste sånn uten videre. For et spesielt spørsmål... Vel, nei jeg har ingen planer om å skaffe meg en av de med det første. Jeg er ikke der at jeg lengter etter det og gidder derfor ikke å "lete aktivt". Skjer det så skjer det. 

Heia! Så kul bukse, hvor er den kjøpt? :)

Tusen takk! Den er fra Zara, kjøpt på salg for 100 kroner. 

Hva tenker du om at soph sitter på paradise hotel mens du sitter i litauen?

Jeg tenker at heldigvis er vi ikke på samme sted :-).

Hvorfor skal dere ikke til LA? fikk du ikke reisen i gave av Sofie?

Jeg har fått så mye spørsmål om dette, så jeg har bestemt meg for å svare ordentlig i et innlegg som kommer snart! Det er litt komplisert... 

Hva er ditt beste minne fra PH som ikke kom på TV?

Åååh, det er definitivt den dagen strømmen gikk på hotellet. Alle samlet seg inne og ute på Fortuna (det største rommet) sammen med en del av det fine crewet. Flere av oss satt ute på solsengene og det var første gang vi fikk se den helt syke stjernehimmelen over hotellet fordi alt lyset var av. Vi satt og snakket i evigheter om personlige ting, universet og alt mulig. Plutselig var vi bare oss, vanlige mennesker og ikke Paradise Hotel-deltagere og konkurrenter. Det var så fint!

Jeg må også ta med en dag da Sofie og jeg var i skikkelig tulle-humør. Vi gikk inn på rommet til Sofie og fant det vi trodde var søppel som viste seg å være hattebeskytteren til Grunde, haha (ante ikke at det fantes). Vi tok det på hodet og brukte to tepper som kapper før vi sneik oss ut i bassenget og endte opp med å ha krig om gummibåten med Kevin og Morten. Det var seriøst så moro!

Kommer du til å slutte å jobbe om du kan leve av bloggen etter hvert?

Nei, jeg liker veldig godt å ha en annen jobb som er litt mer sosial ved siden av! Jeg kommer nok til å gå ned i stillingsprosent og kanskje bare være ekstrahjelp. En til to vakter i uka kanskje. Jeg trives så godt med å jobbe, men det går jo ofte ut over bloggingen. Det er grunnen til at jeg vil kunne leve av bloggen, men jeg vil nok alltid ha en liten jobb ved siden av om jeg en gang klarer å leve av den. 

Kan du skrive et sånt PH tips innlegg?

Nå føler jeg egentlig at jeg har skrevet det jeg kan skrive om det. Jeg har en egen Paradise Hotel-kategori på bloggen som dere kan finne HER. Der har jeg skrevet ganske mye faktisk, blant annet hva jeg angrer på, litt morsom fakta dere kanskje ikke visste, juicy hendelser som ikke kom på TV, hva jeg er stolt av å ha gjort, mine beste minner og mye mer!

Hvis du bare kunne bruke et sminkeprodukt for resten av livet, hva ville det hvert?

Hmmmmmmmm, herregud så vanskelig. Foundation tror jeg!

Hva er det beste med Martine?

Det er at hun alltid er veldig positiv og glad. Hun sprer masse god energi!

Bruker du ofte sminke?

Både ja og nei, men det er kanskje ikke et svar. Jeg elsker å gå uten sminke og gjør det så ofte jeg kan. Allikevel foretrekker jeg å bruke sminke når vi skal ta vanlige bilder til bloggen og det er jo stadig. Jeg jobber ofte uten sminke også fordi det er så deilig å være helt fri!

Har du noen gang drevet med selvskading?

Nei, heldigvis ikke. 

Er det ubehagelig å stå mellom Sofie og Martine siden de ikke er venner?

Jeg har sett at Sofie og Martine også har fått spørsmål om dette, men jge forstår ikke hvor dere har dette fra? De er ikke uvenner. 

ROOMSERVICE & SPA

God morgen fra Kaunas! Vi er her fortsatt. En dag igjen før vi flyr hjem til Oslo. Gårsdagen var så fin og ganske morsom. Vi har vlogget masse til dere. Altså, det blir en så bra vlogg, gled dere. Jeg skal ikke avsløre mer før dere faktisk får se det på film. 

Nå har vi spist hotellfrokost på rommet. Vi bestemte oss for å bestille roomservice og det var helt sykt digg. Litauere kan mat, det skal de ha.

Planen for dagen er en rolig start så skal vi ut og se litt mer i byen før vi har time for massasje klokken tre. Det gleder jeg meg virkelig til fordi det er skikkelig etterlengtet. Spaet ligger på et kjøpesenter så det blir nok også en liten tur i noen butikker før vi har nok en middagsreservasjon klokken seks. Vi reiser hjem i natt så denne gangen blir det middag på hotellet!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SJOKKERENDE PRISER

Hei, alle sammen! Nå sitter Martine og jeg på hotellrommet og gjør oss klare for kvelden. En ting jeg har tenkt over er hvor slitsomt det egentlig er å være på ferie, haha. Det skal være så avslappende, men vi kjører fullt program så da blir det litt slitsomt allikevel. Heldigvis er det gøy da! Vi må bare legge inn noen pauser, sånn som nå. 

I dag har vi brukt store deler av dagen i byen. Vi startet dagen med en guidet tur hvor vi ble tatt med til å mange kule steder og fikk lære masse om Kaunas og ganske mye om arkitekturen i byen. Det var faktisk skikkelig spennende og jeg skal fortelle dere mer i morgen! Turen ble avsluttet med en lunsj på et sted som heter Uoaksas.

Jeg fikk SJOKK da jeg så prisen på maten vi hadde bestilt. Det var en fastsatt meny med forrett, en mellomrett, hovedrett og eventuelt dessert. Vi droppet desserten og betalte helt seriøst under 100 norske kroner. Dette var på et sted som så skikkelig fancy ut og maten smakte helt fantastisk godt! Kanskje jeg skal begynne å fly hit hver gang jeg har frihelg og spise som en gud?

Vi fikk høre av guiden vår (som joinet lunsj med oss, sykt koselig) at mannen bak meg visstnok er en veldig kjent litauisk designer! Dette visstevi ikke før vi gikk ut av restauranten og da jeg redigerte bildene så jeg at han var i bakgrunnen, hehe litt moro da selv om jeg ikke en gang husker hva han heter.

Nei, nå må jeg komme meg i gang med sminkingen og logge av nettet her. Vi mistet akkurat wifi så nå sitter jeg og deler 4G. Det er så forbanna dyrt at jeg får angst. Så byebye.

Nå skal vi ut og spise igjen hehe, men denne gangen skal vi også teste utt litt litauisk alkohol. Spennende!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PIANO PIANO

Nå må vi snakke om gårsdagens lunsj. Den var så ufattelig god og både Martine og jeg spiste til vi fikk vondt i magen (ikke så bra, men hello nam).

Vi undersøkte en del før vi kom hit, rett og slett fordi jeg elsker å vite litt hva jeg drar til. Da vi kikket på spisesteder dukket restauranten Piano Piano opp og da vi kom frem viste det seg at den lå tre minutter fra hotellet vårt! Helt perfekt for to sultne jenter etter en lang flytur. 

For det første er lokalet helt utrolig kult! Jeg fikk en skikkelig good vibe i det jeg gikk inn døren der. Det er mye treverk, mur, og glass, men til gjengjeld er det store lyse vinduer. De har dekorert med masse gamle bøker, noe jeg synes er skikkelig kult. 

Det er en italiensk restaurant så du finner alltid noe du kjenner igjen på menyen. Vi satt og kikket i en evighet fordi det var så alt for mye som fristet. Det endte med at vi bestilte to forskjellige forretter som vi delte, en hovedrett hver og dessert - til lunsj altså. Jeg var mett i en evighet etterpå, men det var virkelig verdt det.

Mmmm, Cola Zero på glassflaske

Til forrett bestilte vi potetchips og bruschetta med forskjellige grønnsaker. Til sammen kostet begge forrettene under 100 kroner, noe jeg synes er ganske rimelig hvis vi sammenligner med å spise ute på et lignende sted i Oslo. Mmmm, det var så godt! 

Hovedrettene lå på mellom 50 og 150 kroner. Jeg bestilte meg selvfølgelig pizza. Eller selvfølgelig og selvfølgelig, men ja joda. Haha. Den var i hvert fall kjempegodt. Tynn italiensk bunn og salami! Martine var i det sunnere hjørnet og gikk for stekt laks som så helt insane godt ut, men jeg angrer ikke akkurat på pizzaen hehe. 

En lunsj som ligner mer på en middag, men det er lov på ferie. Hvis dere skal til Kaunas anbefaler jeg virkelig dette stedet. Det er utrolig koselig stemning der, god plass, rimelig, hyggelig personale og helt sykt digg mat. Mer kan man vel ikke be om? 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PÅ TIDE Å UTFORSKE

God morgen! Vi har altså fått en så fin start på ferien vår. Etter litt trøbbel på flyplassen har det bare gått oppover siden vi kom frem til Kaunas. For en koselig liten by! Vi rakk ikke se så alt for mye i går. Begge var ganske slitne etter lite søvn og mye reising så vi gleder oss virkelig til å utforske mer i dag. 

 

Klokken 11 lokal tid (vi er en time foran dere) skal vi på sightseeng med guide. Det blir veldig spennende! Han vet jo om mye vi ikke klarer å finne frem til selv, så det ser jeg virkelig frem til. Da får vi nok høre litt mer om historien til byen også, noe jeg alltid finner interessant. Jeg elsker å lære om stedene jeg besøker, både historie og kultur så dette passer meg perfekt. 

For å være ærlig husker jeg ikke alt vi skal innom, men det blir en liten rundtur som skal vare i et par timer. Vi både vlogger og tar bilder, så dere skal få med dere absolutt alt. Jeg merker at det å være på et nytt sted gir meg skikkelig motivasjon til bloggen. Bare det å ta bilder på nye steder, spise annen mat, møte helt nye mennesker og ja, alt sammen gjør meg skikkelig inspirert! 

Det finnes ikke en t-skjorte i verden som passer meg bedre enn denne, haha. Jeg fikk den faktisk i julegave av bestevenninnen min. Hun bare "jeg så noe i dag som jeg MÅTTE kjøpe fordi jeg tenkte på deg med en gang". Jeg var så nysgjerrig, så da jeg åpnet pakken på julaften lo jeg høyt. Dette er jo meg!


Fuskepels Lindex / Bukse og t-skjorte BikBok / Sko og veske Monki / Øredobber CMYK

Senere i kveld har vi booket bord på en restaurant jeg har lest mye om som skal være en av de bedre i Kaunas. When on vacay ;-). Det er jo så billig her at jeg besvimer. I går spiste vi på et sted som skal være i litt høyere prisklasse og da betalte vi under 200 kroner for tre Pepsi, en lemonade, to forretter og to hovedretter hvor alt smakte skikkelig godt. Sånn sett er det deilig å kunne unne seg litt luksus for en billig penge altså.

Nå skal vi ned og spise frokost før vi skal stelle oss og komme i gang med dagen! Ønsker alle en super helg og husk at dere kan stille spørsmål til ukens spørsmål som kommer på bloggen i morgen.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TURN ON HOS GUTTER

Man blir ofte inspirert av menneskene rundt seg, i hvert fall jeg. Det kan være fordi jeg har så mange kreative og flinke venner. En av de er Martine og da hun skrev innleggene om turn on og turn off hos gutter tenkte jeg at jeg også vil dele mine lister! Først ut er turn on... 

SJARM. Det er number one, alltid. Det er utrolig tiltrekkende med en sjarmerende gutt så lenge han ikke går over til å bli sånn ekkel, kvalm sjarmerende. Jeg klarer ikke utdype det mer enn det, haha. Dere jenter skjønner kanskje hva jeg mener?

FIN KLESSTIL. Yes, det er alltid et pluss om klesstilen er på plass. Personlig liker jeg ikke den stilen hvor man går rundt i klær som gjør at det ser ut som du er på vei til et grillparty på 90-tallet eller hvor hele stilen er basert på diverse joggedresser. No, no. Pent, vanlig kledd er gull. Elsker gutter med fin klesstil. 

PENE ØYNE. Åååh, min svakhet. Jeg elsker gutter med pene øyne. Dere vet når de omtrent gnistrer? N Y D E L I G og så tiltrekkende.

SELVTILLIT. Jeg synes det er skikkelig turn on når gutter har selvtillit. De skal være sikre på seg selv, hvem de er og hva de står for. Igjen, ikke så det går over i å være ekkel og at de står foran speilet i en time og beundrer seg selv. Nei, det handler mer om at de skal være trygge på seg selv og igjen vite hvem de er. 

GLAD I DYR. Hvor nydelig er det ikke med gutter som setter seg ned på gata for å hilse på en random hund liksom? Åååh, hjertet mitt smelter. Jeg elsker dyr og må ha dyr i livet mitt så det er nok ingen overraskelse at jeg blir sjarmert av gutter som er glad i dyr hehe. 

MENINGER. (Så lenge de er det samme som meg, hehehe neida joda litt). Jeg synes det er tiltrekkende med gutter som har sterke meninger og tør å si ifra. Det er ikke kult når de bare jatter med for å være enig med deg, men faktisk tør å si ifra og forteller hva de mener selv. 

FIN KROPP. Det må være lov å si at det er ganske turn on med en fin kropp. Når det er sagt så hjelper det ingen verdens ting om personligheten er dritt. 

INTELLIGENS. Smarte gutter er aldri feil så lenge de ikke skal snikskryte av det hele tiden for det er bare slitsomt. 

LUKT. Ååååh, gutter som lukter godt herregud så digg. 

FLINK MED BARN (tok dette fra Martine hihi). Altså selv om jeg ikke er spesielt glad i barn og ikke forstår hvordan jeg skal kommunisere med dem så er det skikkelig sjarmerende med en gutt som er flink med barn. Jeg smelter jeg, herregud. Det vekker morsinnstinktet eller noe sånt, haha. Tankene går rett over til "ååå, han hadde vært en søt pappa" :))))). 

HUMOR. Klisjéen jeg vil ha en som kan få meg til å le, men det er så viktig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅR ER VI FRAMME I...

Ah, nå er vi endelig fremme! Vel, vi har nå egentlig vært her i en del timer allerede. Flyturen gikk kjempefint og det gjorde også turen til hotellet. Vi fikk sjekket inn og er så fornøyd med både hotell og beliggenhet. Det er nemlig gåavstand til nesten absolutt alt. Nå lurer dere vel fælt på hvor vi er? 

Vi er i Kaunas! Det er den nest største byen i Litauen. Jeg hadde ikke hørt om det før for veldig kort tid siden jeg heller. Da jeg satt og vurderte Riga, Vilnius og to andre steder kom Martine med dette forslaget og jeg var solgt. Hvorfor ikke prøve noe helt nytt?

Det virker utrolig koselig her og alle vi har møtt så langt er skikkelig gjestfrie og hyggelig. Vi var ute og spise en helt syk lunsj i stad. Jeg skal vise dere masse bilder i morgen. Det var så digg!

Jeg tenker forresten å lage en liten guide herfra om det er interessant? Dette er et supert sted å dra på en weekendtur hvor man ikke kan bruke så alt for mye penger. Rimelige billetter, hotell, samt mat og drikke! Her får dere ikke noe Gucci-flash akkurat, haha. Jeg er kanskje ikke den bloggeren du elsker å hate fordi du egentlig drømmer om livet mitt, men kanskje mer den du kan relatere til? I don't know, men rop ut om dere vil ha tips!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

I DAG REISER VI

Hei, fra Gardermoen! I dag måtte vi opp grytidlig og jeg er så ufattelig trøtt, men det går helt fint fordi i dag drar vi endelig på ferie. Flyet vårt letter om cirka en time, men vi er ute i veldig god tid. Godt var det fordi da vi skulle sjekke inn viste det seg at det er noe vi må gjøre på nett senest to timer før. Det hadde vi selvfølgelig ikke gjort og måtte betale 560 kroner for å sjekke inn nå.... En litt dårlig start, men sånt skjer!

Nå har jeg endelig fått i meg en kopp kaffe for å våkne litt. Som om det egentlig er noe vits, jeg sovner alltid i det flyet tar av uansett, haha. Både Martine og jeg sitter her på hver vår Mac og blogger.

Jeg elsker å dra på tur med en annen blogger. Da føler jeg meg ikke til bry når jeg ber henne ta 50 bilder av meg før avreise, eller når jeg drar fra Macen fra veska for å bli lost i bloggverden.

Jeg gleder meg så mye til en weekend borte fra Oslo og Norge sammen med Martine. Vi skal selvfølgelig oppdatere dere masse både på snap (andreasveinsdot), blogg og Instagram så følg med!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR FIKSET LEPPENE MINE

ANNONSE - Sponset behandling

I går var jeg hos Mari på Vanity Beauty Clinic for å endelig fikse på leppene mine! Som dere vet fylte jeg leppene mine sist gang i november 2015 og har ikke gjort noe med de siden det. Allikevel har jeg gått og irritert meg over en ting som jeg nå bare måtte få gjort noe med. Heldigvis kunne Mari hjelpe meg!

Hvis dere ser nøye etter kan dere kanskje se hva jeg irriterer meg over? Det synes faktisk på bildet over her. Jeg har nemlig fått en stor klump under leppen min på venstre side (til høyre på bildet) som ikke vil forsvinne.

Den kom ikke så alt for lenge etter injeksjonen for to år siden, men jeg har alltid håpet at den skulle forsvinne av seg selv. Nå orker jeg ikke mer og da jeg fant ut at man faktisk kan sprøyte inn et stoff som fjerner alt av fillers ble jeg så glad! Bare se på bildet under her hvor stor den var. Det er restene av filleren som har samlet seg der og ikke vil forsvinne. 

Det Mari gjorde var å smøre inn leppen min med en bedøvende krem fordi jeg er livredd for sprøyter. Jeg tok ingen sjanser selv om hun sa det ikke ville gjøre veldig vondt, men jeg har fått skrekk etter å ha tatt fillers. Det er jo dritvondt og så ikke verdt det for min del. Etter en liten stund var jeg helt lammet i leppa og klar for sprøyten. 

Stoffet som ble sprøytet inn heter Hyalase som løser opp hyaluronsyre som finnes i mange fillers. Jeg ble så positivt overrasket da jeg ikke kjente at hun stakk i leppen i det hele tatt. Nå stakk hun bare i den klumpen, men allikevel. Det var ikke smertefullt i det hele tatt og i løpet av natten har jeg allerede kunne se stor forskjell. Om en uke eller to vil antakeligvis alle rester av fillers være helt borte fra overleppa!

Det er så digg å endelig ha fått gjort noe med dette. Selv om dere kanskje ikke har lagt merke til det er dette noe jeg har sett på hvert eneste bilde som er tatt av meg og daglig har irritert meg over når jeg ser meg selv smile. Overleppa har liksom hengt litt over tennene på den ene siden, noe som ikke er så veldig fint. 

Her et bilde like etterpå. De var ganske hovne, naturlig nok fordi det har jo blitt sprøytet noe inn selv om det etter hvert skal få alt til å forsvinne. Jeg tok før-bilder og skal selvfølgelig legge ut de sammen med etterbilder når alt har roet seg!

Hyalase koster fra 1000 kroner hos Vanity Beauty Clinic hvis noen måte ønske å fjerne litt fillers. Mari og Sol hjelper dere nok uansett ved en konsultasjonstime om det er noe dere trenger. De er helt supre!

Til dere som klikket på snappen min i går så kan dere kanskje begynne å tenke dere over to ganger. Dere visste ikke en gang hva jeg gjorde før dere begynte å kritisere og dra forbilde-kortet i kommentarfeltet. Da jeg svarte at JA, jeg føler meg som et godt forbilde mente jeg det. Jeg hadde ALDRI lagt ut på Snapchat at jeg fylte leppene mine med fillers eller filmet at jeg tok botox. Jeg har selv gått hardt ut mot bloggere og profiler som gjør dette fordi jeg mener det er totalt unødvendig i legge ut når man har mange unge følgere. Det jeg gjorde i går, som jeg hadde planer om å utdype nå i dette innlegget var å vise at man kan angre. Du kan fjerne fillers, både bra og dårlige jobber om du angrer og vil bli naturlig igjen. Det er også mulig å rette opp "feil" ved behandlinger og det synes jeg er ganske greit å informere om fordi jeg selv først fant ut av dette for kort tid siden! Nå har jeg ikke hatt annet i leppene enn den klumpen i to år, men uansett - fra nå av er jeg all natural og det trives jeg supergodt med!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

"JEG HÅPER DU BLIR PÅKJØRT"

Okei, nå skal jeg skape litt go' stemning her på morgenkvisten. Beklager det, men dette må rett og slett ut og hvis du skal kjøre bil i dag kan du ha dette i bakhodet helt fra morgenen av. 

I går gikk jeg hjem fra trening som vanlig. Jeg går alltid og det jeg har lært er at bilister i Oslo kjører som noen griser. På en vei full av gangfelt, trikkeskinner og lyskryss kjører de i full fart uten å ense omstendighetene. Nå er den veien hjem til meg ganske rolig, men noen av bilistene som kjører her er gale og det fikk jeg erfare nok en gang i går. 

Like her oppe er det et kryss. Jeg vet at jeg må følge ekstra godt med her, nettopp fordi visse mennesker kjører som griser uten å ense (eller bry seg) om at levende skapninger skal kunne krysse veien trygt på det som er et slags sikkerhetsnett, nemlig gangfeltet. Jeg nærmer meg og kikker opp og til siden for å om bilen som kommer fra venstre har sett meg. Sjåføren sakker farten og det tar jeg som et tegn på at jeg er observert og trygt kan krysse gangfeltet, men neida. 

I det jeg går over hører jeg en høy tuting fra samme bil som sakket farten og nå var like med meg, men fortsatt på god avstand. Jeg snur meg for å oppdage at han nå svinger inn samme vei som jeg skal gå og er like i hælene på meg. "Det er et gangfelt" sier jeg høyt og peker med begge armer ned mot de hvite stripene på asfalten. En eldre mann sveiver ned vinduet og forteller meg at jeg "må for faen se meg for, helvete". Jeg sier igjen at dette er et gangfelt og han er pålagt å stoppe for meg. Han slenger ut noen stygge gloser til før han kjører forbi meg og stopper lenge borte i veien.

Heldige meg, han parkerer like foran inngangen til leiligheten min. Lykke... Stoppet han for å kjefte på meg fordi jeg med god margin til bilen hans krysset gangfeltet eller er dette faktisk et menneske som bor i nærheten av meg?

Ingen av delene. Han skulle noe helt annet, men hva det er trenger jeg ikke skrive her. Han stiger ut av bilen sammen med det jeg regner med er kona hans. Sammen med de kommer også et par krykker som han som sjåfør trenger. Trygt. 

Han er dog ikke ferdig med kjeftingen sin. La meg bare minne dere på igjen at jeg nå får kjeft for å ha krysset et gangfelt. Han kommer skjelvende ut av bilen og er så sint at dere vil ikke tro det. "Jeg håper du blir påkjørt og havner på sykehuset". Altså HVA ER DET Å SI TIL ANDRE MENNESKER? Særlig når du som sjåfør har gjort noe galt.

Jeg klarer ikke dy meg og svarer igjen at jeg krysset et gangfelt og han er pålagt å stoppe, så om jeg hadde blitt påkjørt og havnet på sykehuset ville han i så fall mistet lappen. Det jeg får i respons er enkelt "Kos deg på sykehuset" før han går inn dit hvor han skal. Ja vel, noen burde kanskje ta oppkjøring eller i hvert fall teorien på nytt. Eller kanskje lære seg å følge med på veien. At mennesker som han har billappen skremmer meg virkelig. Hva om jeg hadde vært et barn! 

Nei, vet dere hva. Bilister - dere må virkelig bli flinkere til å følge med når dere kjører på veier hvor det er gangfelt. Ta en ekstra titt på fortauet, sakk ned farten bittelitt så du får oversikt. Ikke gass på som en idiot for så å kjefte på fotgjengeren fordi du nesten kjørte på de. Dette skjer daglig i Oslo og det er ikke greit! Vil du virkelig ha et liv på samvittigheten fordi du ikke klarte å kjøre i fartsgrensa?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TING JEG GLEDER MEG TIL I 2018

Jeg satt og tenkte over hvor fint dette året har startet og hvor bra det kan bli. Plutselig kom jeg på så mye jeg gleder meg til å gjøre i 2018 og fant ut at jeg vil dele det med dere. Nå tar jeg første halvdel av året først fordi jeg aner ikke hva som skjer til høsten enda, men det kommer fort litt planer der og etter hvert. 

REISE MED MARTINE. Dette er det aller første litt "store" som skjer i 2018 og jeg gleder meg helt sykt! Jeg har hatt skikkelig reisefeber og da hun ville reise ble jeg lett med. Det beste med dette er at det ikke er lenge til! Vi reiser faktisk på torsdag og det skal bli så deilig å komme seg litt bort og gjøre noe helt annet. 

ED SHEERAN-KONSERT. Wiiii! Dette glemmer jeg stadig at jeg skal på. Antakeligvis fordi det er så lenge siden vi bestilte billetter og fordi det fortsatt er en god stund til vi faktisk skal på konserten. Jeg reiser meg tre venninner til Gøteborg i juli for å se det som (sammen med Taylor) er min absolutte favorittartist! Herregud, jeg klarer ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til det her. 

STAVERNFESTIVALEN. Vi reiser rett fra Gøteborg til Larvik for å være med på Stavernfestivalen. Det er alltid koselig og jeg gleder meg like mye hvert år. Vanligvis er jeg ikke så glad i festivaler, men dette er tradisjon og de siste årene har den blitt så bra. Jeg kommer enda ikke over Karpe Diem sin avslutning på hele greia i fjor. HERREGUD DET VAR SÅ BRA. Det aller beste er egentlig at jeg kan bo hjemme og slipper å bo på en festivalcamp eller i et telt. Altså nei, det hadde ikke gått haha. 

SYDENTUR. Dette er ikke 100% spikret, men noen av oss i vennegjengen har snakket om å ta en uke i varmere strøk i sommer. Det blir nok i så fall enten før eller etter Stavernfestivalen. Vi har vært forskjellige steder i Hellas de siste årene og jeg elsker det landet! Men i år kan det være vi prøver noe helt nytt. Jeg fikk opp Albania da jeg satt og Googlet og det så skikkelig fint ut! I tillegg er det så mye billigere, så muligens. Vi får se. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅR DU GLEMMER AT DU ER STUDENT

God morgen! Nå sitter jeg og venter på at Sofie skal komme. Martine har jo hatt nøkkelen hennes så jeg måtte stå opp nå for å slippe henne inn... Yei. 

Samtidig kan jeg jo si hei fra verdens verste student. For en liten stund siden fortalte jeg dere at jeg har meldt meg opp til to enkeltemner ved universitetet her i Oslo. Vel, det gikk raskt i glemmeboka for å si det sånn. Jeg fikk plutselig panikk da en venninne spurte når jeg begynte på skolen. "Herregud, jeg skal jo studere shit det hadde jeg glemt!"

Vel... Sånn kan det gå når man er distre. Jeg hadde egentlig min første forelesning i dag jeg. Det fant jeg ut for veldig kort tid siden og da hadde jeg allerede avtaler jeg ikke fikk booket om. Wopsi.

Jeg prøver å ikke få totalt panikk over dette fordi det vil ikke hjelpe i det hele tatt, men jeg kjenner at jeg er litt stressa. Altså man kan jo melde seg opp helt til andre februar, så det går kanskje greit, eller? 

Nå husker jeg i hvert fall at jeg er student igjen haha, så neste uke skal jeg på min første forelesning for året! Det blir spennende og veldig skummelt, men det går helt sikkert fint. Håper jeg.  

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN PAUSE FRA VERDEN

I går kveld tok jeg en pause fra verden. Jeg skulle egentlig ut en tur og ta et glass vin. Det hadde jeg gledet meg til. Koselig! Leiligheten var plettfri, jeg hadde gjort alt på to do listen min. Så skulle jeg bare ta en tur på trening. Det gikk bra. En fin økt. Så skulle jeg gå hjem og da kjente jeg hvor sliten jeg var.

Veien hjem husker jeg ikke en gang. Jeg bare gikk. Så var jeg hjemme. Jeg satt meg ned og det var som om energien til å reise meg igjen ikke var i nærheten av å eksistere. Alt jeg ville var å krype under dyna og bli der litt. 

Jeg bare orket ikke fungere. Jeg avlyste avtalen, kledde av meg det skitne treningstøyet og gikk i dusjen. Der ble jeg i over en halvtime. Jeg bare satt der, naken og stille med det varme vannet rennende nedover hele meg. Jeg orket ingenting. Jeg var så sliten, men akkurat det der var så deilig. 

Jeg tror ikke en gang jeg tenkte. Jeg bare satt der. Pustet. En liten pause fra verden rundt meg. Helt alene, helt stille. 

I det siste har jeg tatt på meg for mye. Jeg har ikke kjent min egen grense. Jeg går 100% inn i alt jeg gjør, men når det plutselig blir fire-fem ting har jeg ikke mer å gi. I går skjønte jeg at jeg må prioritere. Jeg kan ikke gjøre alt. Jeg må lære meg å ta pauser. Slappe av. Puste. 

Da Martine kom hjem med godis og vi satt oss i sofaen med en film skjønte jeg at jeg hadde gjort det rette. En avslappende kveld uten sminke og uten å måtte snakke med noen var akkurat det jeg trengte. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DENNE UKEN SKJER DET MYE

Jeg vet ikke hva jeg skal si om tilbakemeldingene på innlegget jeg skrev i går. Først tusen takk for de fine ordene og jeg er glad dere satt pris på det jeg skrev! Samtidig er det utrolig vondt å lese enkelte historier... Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si annet enn hvor trist det er at noe som det er så utbredt. Jeg håper alle finner noe som gjør dere lykkelige og at hva det enn er som gjør at dere har det vondt forsvinner fra livet deres.

Nå over til noe annet. Ny uke og nye muligheter. Jeg er godt i gang allerede, men tenkte å fortelle dere hvordan hele uken min ser ut. Denne uken skjer det ganske mye og høydepunktet er definitivt det som skal skje på torsdag!

MANDAG. Jeg begynner sent på jobb så Martine og jeg skal ha den bildedagen vi har prøvd å få til siden forrige uke. Begge har jobbet mye så vi har rett og slett ikke fått tid før nå. Planen var egentlig å dra på trening først, men hele kroppen er stiv og støl så jeg lytter til den og tar treningsfri (foreløpig i hvert fall).

TIRSDAG. Klokken 11 har jeg en time for å fikse leppene mine. Jeg var på konsultasjon forrige uke, men bestemte meg for å gjøre selve behandlingen et annet sted. Dere skal selvfølgelig få resultatet på bloggen senere. Jeg kommer til å snappe mens jeg er der, så dere kan følge meg om dere vil se det in action (andreasveinsdot heter jeg på snap).

Like etterpå skal Martine og jeg ta enda flere bilder før jeg skal på en negletime klokken 13.30. Denne gangen skal jeg gjøre noe helt nytt og noe jeg ikke så for meg at jeg kom til å gjøre med det første... Spennende!

Kvelden har jeg ingen planer for enda annet en en liten treningstur og bloggjobb. Forhåpentligvis blir jeg sittende og redigere bilder i flere timer, hihi.

ONSDAG. Trening og jobb. Jeg er så lei meg fordi jeg jobber sent og ikke får sett skjebnekampen til Norge! Vi må jo vinne med fem mål mot Sverige i tillegg til at en del andre kamper skal gå vår vei. Åh, jeg kommer til å være kjempespent i det jeg sjekker mobilen min etter jobb. Forhåpentligvis er det gode nyheter jeg kan kose meg med mens jeg pakker til reisen. 

TORSDAG. Reisedag, endelig! Martine og jeg skal på tur og jeg gleder meg så mye. Vi skal selvfølgelig oppdatere dere masse underveis og ikke minst avsløre hvor vi skal på tur. 

FREDAG-SØNDAG. Vi er fortsatt bortevekk, hihi. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

LIVET ER SÅ MYE MER ENN Å VÆRE TYNN

Før pleide jeg å tenke at mennesker med spiseforstyrrelser var svake. Det som er sannheten er at jeg var ung, uvitende og naiv. Det jeg trodde var et ønske om å bli tynn og latskap ved å ta snarveier er så mye mer.

Jeg tenker aldri på den måten mer fordi plutselig var jeg rett på grensa selv.

Dette er en stund siden, men ikke så alt for lenge siden heller. Jeg hadde det ikke bra og resultatet av det ble til det som på et tidspunkt var et ganske ekstremt forhold til trening og mat. Jeg trengte å få utløp for smerten jeg følte inne i meg og dette var måten jeg gjorde det på... 

Jeg skulle helst trene tidlig, før jobb. Jeg stod opp halv fem for å komme på meg tidlig nok ut så jeg rakk å forbrenne nok kalorier. Sånn i tilfelle jeg spiste for mye i løpet av dagen måtte jeg ha muligheten til å trene det bort på kvelden igjen. For mye kan ha vært en banan for mye. Et halvt eple for mye. Da MÅTTE jeg trene. Få det bort. Jeg kunne allerede føle det ekstra fettet. Valken som plutselig var tilbake. Jeg fikk panikk. Jeg måtte løpe det bort. Det var så ille.

Hvis jeg skulle kose meg i helgen var det snakk om et par sjokoladebiter. For å være ærlig var det ikke mye kos i det. Liker etter at de var spist angret jeg og måtte slite med dårlig samvittighet resten av kvelden. Om jeg ikke løp det bort da. Da gikk deg bedre, men jeg satt fortsatt med en følelse av å ha gjort noe galt. Jeg var ekkel. Jeg hadde feilet. Herregud, som jeg hadde feilet fordi jeg spiste litt sjokolade på lørdagskvelden. 

Jeg fikk plutselig for meg at jeg ikke kunne spise en hel banan. Det var usunt i mine øyne. En halv, maks. Mer enn det ga meg skikkelig dårlig samvittighet. Når det å spise en hel banan plutselig blir for mye har du et problem. Banan som er så bra for kroppen! For en syk tankegang jeg hadde... 

Jeg har aldri ikke spist. Men jeg har nok spist for lite og jeg har hatt veldig lyst til å kaste opp etterpå. Veldig lyst. Veldig ofte. Når du må kjempe en kamp mot deg selv for å ikke kaste opp den sunne, næringsrike middagen din hver ENESTE dag så er du ikke frisk. Da er det noe riv ruskende galt.

For meg var det ikke et ønske om å bli tynn. Jeg hadde det vondt og den strenge kontrollen jeg hadde over meg selv var en måte å få utløp for smerte på. Jeg måtte løpe raskere og trene hardere. Jeg trengte å kjenne det rive i lungene. Jeg måtte føle noe. Fordi det gjorde jeg ikke ellers. Ikke annet enn de gangene jeg hadde vondt inne i meg.

Jeg var tynn, men jævlig ulykkelig. For omverdenen så jeg sunn og blid ut, men på innsiden var det noe helt annet. Det var ikke bra. 

Nettopp derfor blir jeg så irritert når det kommer til alt dette snakket om å være tynn og spise lite og blablabla BLÆ! Det er så forbanna mange viktigere ting enn å være tynn her i livet. Vær i aktivitet. Spis normal sunn mat. Spis godteri, pizza og burger. Dra på byen. Alt med måte, mine kjære, vakre, fantastiske lesere. Ikke få dårlig samvittighet av å nyte livets goder. Lev livet og livet er så sinnssykt mye mer enn å følge trender og posere i bikini. Så vær så snill. Ikke grav deg selv ned, ikke stress, ikke tren deg ihjel og spis for all del maten din!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN ALARMFRI SØNDAG

God morgen! Litt sent, men det er søndag. I dag hadde jeg planlagt å sove til jeg våknet av meg selv. Alle alarmer og vekkerklokker var skrudd av og mobilen ble satt i nattmodus før jeg la meg i går kveld. Det var så digg og antakeligvis litt etterlengtet. En søndag uten planer, finnes det noe bedre?

Nå har jeg ryddet litt og tusler rund her i hettegenseren min. Martine og jeg skulle egentlig ta bilder, men hun var på byen i går så jeg ser ikke akkurat det skje med det aller første, haha. Greit nok, da har jeg god tid til å vaske leiligheten, bytte sengetøy og sette på en klesvask eller to.

Ingenting skal få stresse meg i dag kjenner jeg. Her skal alt taes helt med ro, men jeg skal allikevel klare å få gjort en god del. Klesskapet skal også ryddes, så følg med på Tisen min. Plutselig kommer det noe nytt der i løpet av dagen!

Før kvelden er omme må jeg (ta sol eller selvbruning herregud så bleik jeg har blitt) planlegge uken som kommer og begynne å tenke over hva jeg skal pakke med meg til turen Martine og jeg drar på neste uke. Angående den turen. Jeg har vært så utrolig tett! Den helgen vi reiser er det jo finaler i håndball EM. Hvor dum går det egentlig an å bli?

Hvis dere ikke har fått det med meg så elsker jeg håndball og må jo få med meg dette. Åh, jeg må enten finne et sted hvor de viser kampene der hvor vi skal (selv om jeg tviler sterkt på det og uansett tror jeg ikke Martine er så gira, hehe) eller så må jeg finne en måte å få sett Viafree i utlandet. Går det? Hjelp meg!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DATE NIGHT

God lørdag, fininger! Nå sitter jeg hos Marte, mine bff og evig single venn haha. Koselig beskrivelse, eller hva? Neida, men vi er ganske gode på å ha date nights sammen og i kveld droppet vi vinkvelden til gjengen for å trene, lage middag og se håndballkamp sammen. Nå er kampen i gang så jeg må faktisk legge fra meg denne macen. Håper dere får en super lørdag!

Haha, jeg bare "ta bilde så later jeg som om jeg ser på TV". Ikke oppstilt at all, men ble det eneste hvor jeg så normal ut. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SYKT RAR FAKTA OM MEG

Heisann, dere! I dag er jeg på jobb hele dagen og derfor er det forhåndsskrevet. Jeg merker så stor forskjell på dager hvor jeg kan være på nesten hele tiden og de dagene jeg kun får oppdatert og vært aktiv i noen timer før og etter jobb. Det er så kjipt, men sånn er det. Hold ut, neste uke venter det mye spennende!

Nå over til et litt morsomt innlegg. Jeg får stadig høre hvor rar jeg er og det stemmer ganske bra. Jeg er superrar, men det er bare moro! Tenk så kjedelig å være helt normal da, dere. Nå skal jeg dele litt fakta om meg som er sykt rar. I hvert fall så er det aller meste sykt rart, hehe. Enjoy!

❤ Jeg takler ikke å se videoer eller bilder av rått kjøtt. Blææææh, særlig ikke om noen spiser det. Jeg SPYR liksom. Det er så ekkelt, æsj nå får jeg bilder av det opp i hodet mitt fordi jeg skriver om det og måtte slutte å spise maten jeg har her, haha. Nei, det er noe med kjøtt som er så utrolig ekkelt.

❤ Hvor ryddig det er på rommet mitt gjenspeiler ofte hvordan jeg har det inne i meg. Hvis det er kaos i meg blir det kaos på rommet og omvendt.

❤ Da jeg var liten hadde jeg en kosebamse som het Lille-Sara. Hun var oppkalt etter den ekte hunden vår, Sara og derfor måtte hun hete Lille-Sara sånn at ikke begge kom når jeg ropte på Sara (hehehehe). Hun var sååå søt og en gang klipte jeg henne og var helt sikker på at pelsen skulle gro ut igjen. Det skjedde selvfølgelig aldri fordi hun var laget av stoff :///. 

❤ Jeg spiser nesten aldri middag. Det er kjedelig og jeg synes ikke det er såååå godt liksom. Ofte blir det havregryn, lomper eller noe sånt i stede fordi jeg rett og slett ikke gidder. Jeg er mye mer glad i frokost og lunsj. 

❤ Jeg har crush på typ halve det norske herrelandslaget i håndball. Her om dagen satt jeg og så på videoer av de på Youtube, herregud. Stalker #1. I tillegg følger jeg de på snap da, så ja. Litt creepy, men er egentlig bare koselig ment. Jeg elsker dere, klem. 

❤ En gang var jeg på byen, kjøpte med meg en Ben&Jerry's is hjem (min date for kvelden), satt den p åstuebordet og sovnet. Da jeg våknet noen timer senere, fortsatt full åpnet jeg den og skulle spise. Da jeg oppdaget at hele isen var smeltet så DRAKK jeg den. Æsjjjj, hvor ekkelt er ikke det? Dette var den boksen med myk karamellkjerne så jeg våknet opp dagen etterpå med vage minner av dette og holdt på å få hele boksen i retur. Så kvalmt.

❤ Jeg må stå til venstre for andre på møllene på treningssenteret. Hvis ikke blir det helt kaos i hodet mitt, hehe. Jeg blir så ukonsentrert og klarer ikke prestere like godt. 

❤ Når vi først er inne på treningssenteret, tvangstanker og møller så må tiden telle oppover, ikke nedover. Det er sykt irriterende. 

❤ Jeg hater å drikke meg full. Det er skikkelig ekkelt og jeg synes det er ubehagelig hvor lite kontroll jeg får over meg selv når alkoholen tar overhånd. Kosedrikke er mer min greie. 

❤ Jeg er dødsallergisk mot peanøtter, bokstavelig talt. 

❤ Når jeg er på byen i hæler har jeg en tendens til å ta av disse før jeg skal gå hjem, eller allerede inne på utestedet. Jeg kan finne på å gå rundt barbeint inne på utestedet med skoene i hånda. Heisann glasskår. Etterpå går jeg selvfølgelig hjem på samme måte, barbeint med skoa i hånda. Av den grunn våkner jeg ofte opp med veldig såre føtter dagen derpå. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // KROPPSPRESS, SEX, BLOGGLØNN ++

Herlig du er flink blogger! Betyr 30/15 30 sek på og 15 sek av på intervaller? Hvor mange reps ca?

Tusen takk, så hyggelig at du mener det! Ja, det stemmer. Da løper jeg fem intervaller og tre til fem runder. Altså 30/15 x 5, tre til fem ganger med to minutters pause mellom de tre til fem rundene. 

Jeg toppen du har på deg på disse bildene. Kan jeg spørre hvor den er fra? <33

Thank you! Den liker jeg godt selv pgså, hihi. Den er kjøpt på Zara på salg nå, så kostet vel 120 kroner eller noe sånt. 

Hvilken skole i Australia hadde du tenkt å gå på?😄

Jeg skulle gå på University of the Sunshine Coast! Herregud, som jeg gledet meg. 

Kan du ha 10k calorie challenge hvor du skal prøve å spise 10 000 kalorier på en dag og filme det?

Nei, på ingen måte haha. Det kan ikke være bra for kroppen, herregud. 

Går du alltid i så brede bukser? :)

Ofte! Jeg hater stramme klesplagg og elsker alt oversized og vidt. Jeg har noen stramme jeans, som på bildet under her. 

Har du hatt sex med mer enn en person samtidig? En trekant feks.

Nei, det har jeg ikke. 

Hva angrer du mest på i livet?

Hvor DUM jeg var året etter friåret mitt og generelt friåret. Jeg kunne hatt masse penger på for eksempel BSU eller en sparekonto nå, men jeg sløste bort alt jeg tjente det året hvor jeg bodde hjemme og jobbet 100%. Det er så idiotisk herregud. Jeg kunne reist og opplevd masse og i tillegg hatt en grei sparekonto, men neida de skal sløses bort. DUM.

Føler du kroppspress?

Nei, jeg gjør egentlig ikke det. Det er aldri sånn at jeg føler jeg må se ut på en viss måte eller se bra ut overfor noen andre. 

Sover du og Martine naken sammen? Har dere noen gang gjort noe seksuelt?

Haha, nei. 

Hvorfor skriver du at du er sikker på at du kommer til å få kreft? Så fælt å skrive.

Fordi jeg føler meg veldig utsatt. Det er mye kreft i familien min og generelt i verden. 

Er det sant at du tok fettsuging før Paradise hotel? Og det var derfor du gikk opp i vekt så fort?

Nei, på ingen måte. Så det sånn ut liksom? Jeg gikk opp i vekt så fort fordi jeg gikk fra å trene mye, spise supersunt og sjelden drikke alkohol til å nesten ikke bevege meg, spise masse usunt og drikke mye alkohol. Da går man fort opp i vekt. 

Vil du ha barn i fremtiden?

Ja, det tror jeg! Det jeg derimot ikke vil er å føde de selv. Det skjer ikke. Jeg skal ha surrogat eller adoptere. 

Når fikk du mensen?

Hm... Det husker jeg faktisk ikke. Jeg har aldri skjønt hvorfor man går rundt og vet hvor gammel man var da man fikk mensen. Jeg vet at det var på barneskolen, men når aner jeg ikke. 

Hvilke blogger leser du?

Angelika Blick, Janni Deler, Ida Wulff, Sofie og Martine er de jeg klikker innom hver dag eller hvis jeg skal lese en blogg. I tillegg er jeg innom mange blogger på topplista her i Norge, Kenza sin og Isabelle Lövengrip sin.

Har du noe imot muslimer eller de som bruker hijab?

Nei, på ingen måte. 

Når skal du og Martine på ferie og hvor skal dere?

Wiiii, vi drar på torsdag! Jeg gleder meg SÅ mye til denn etterlengtede turen. Det får dere vite snart!

Har du hatt sex med en jente?

Nei, bare gutter her altså. 

Er det vondt å ha sex første gang?

Det er veldig forskjellig hvordan det oppleves fra person til person. Jeg synes ikke det gjorde vondt. Det var ubehagelig i starten, men så gikk det helt fint. Vondt blir feil ord å bruke for min første gang, men andre opplever det annerledes.

Har ikke noe med trening å gjøre men lurer på hvor jakken på dette innlegget er fra? Den likte jeg! Å den var veldig fin på deg :)

Tusen takk! Jeg tror den er tre år gammel eller noe sånt, haha. Den er i hvert fall fra Stormberg.

Har du begynt og tjene bra på bloggen din nå, siden du jobber bare et par ganger i uka på en klesbutikk?

Nei, det vil jeg ikke si. Lønningen i desember var sååå lav, herregud, men da hadde jeg også ganske lave lesertall så det gir jo mening. Nå jobber jeg mer enn et par ganger i uka i butikkjobben da. Denne uken har jeg jobbet fem av seks arbeidsdager, men neste uke skal jeg kun obbe to igjen fordi jeg skal på ferie. 

Du skriver at du har vonde minner knyttet opp til en situasjon som du ikke orker å tenke på.... Kan jeg spørre om du har opplevd overgrep? er det det du mener?

Det er ikke overgrep, nei. Det er ikke noe fysisk i det hele tatt, men det er en situasjon/hendelse som jeg ikke klarer å bli kvitt og som var veldig vond for meg der og da. Det henger enda igjen og derfor er det fortsatt vondt om jeg tenker på det. 

Har du et favoritt-sminkemerke?

Nei, egentlig ikke. Jeg har veldig mye forskjellig. Clarins, NYX, The Balm, Frøya og mye annet. Ingen spesiell favoritt sånn sett, men favorittprodukter fra hvert enkelt merke har jeg. 

Hvordan er det å ikke bo med Sofie lenger? Tenker siden hun er på ferie. 

Nei, jeg føler nesten jeg bor alene jeg altså. Ikke nå som Martine er her, men nå har hun jo vært borte så lenge at jeg nesten glemmer at hun også har et hjem her haha. 

Hvordan ser drømmegutten din ut?

Godt spørsmål! Jeg har egentlig ikke en fasit på utseendet. Jeg faller veldig for personlighet og utseendet varierer veldig på de guttene jeg har hatt crush på, hehe. Jeg synes jo for eksempel Chris Hemsworth er UTROLIG flott. For en mann! Så noe i den duren hadde ikk vært feil, men samtidig liker jeg gutter med mørkt hår også så ja nei. Jeg vet ikke. Personlighet er jeg særere på, haha. 

Hvor høy er du?

Jeg er 168 centimeter. 

Har du et favorittsted å feriere?

Elsker Hellas! For et nydelig land, flotte steder og en herlig befolkning. Love it. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

HELGENS HANDEL

Nå er det ett stykk dødssliten jente som sitter og skriver til dere her. Jeg har hatt det som føles ut som verdens lengste dagog det varså vidt jeg klarte å holde øynene oppe den siste timen på jobb. Jeg har vært på farten siden i dagtidlig og ikke fått satt meg ordentlig ned før nå. Herregud, så deilig det er!

Planen var å lage taco, men det tar for langt tid. Jeg er skrubbsulten, så det blir masse grønnsaker og en fiskeburger jeg ikke har prøvd før. Spennende! Jeg kjøpte den i dag sammen med alt det digge dere ser under her. Helgens handel blir vel dette da, selv om det kommer til å holde langt ut i neste uke. 

Jeg har også begynt å bruke litt vitaminer ettersom jeg er mye trøtt så kan det være mangel på både det ene og det andre. Magnesium tar je gfordi jeg er så mye stressa og sover dårlig, noe dette kan være med på å hjelpe. 

Jeg kjøpte to pakker av den yoghurten fordi de går unna! De er supergode, nam nam. I tillegg spiser både Martine og jeg de så da er det greit å ha litt ekstra på lager. 

Masse frukt og grønt jeg kan snackse på om jeg får lyst på noe søtt i en ukedag. I helgen kan jeg selvfølgelig kose meg med noe litt mer søtt enn dette.

Det er denne jeg skal smake nå! Kjempespent. 

Som dere ser har jeg ikke kjøpt noe snacks og det er fordi jeg har bestemt meg for å ikke kjøpe godteri kun fordi det er helg. Jeg kjøper det heller hvis jeg faktisk har lyst på det i helgen. Det er så unødvendig å proppe i seg sjokolade bare for å gjøre det. Antakeligvis blir det en smågodtpose i morgen, men jeg skal aldri si aldri. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VI HAR IKKE MØTTES PÅ FLERE ÅR

Dere vet sånne venner det kan gå flere år mellom hver gang man møtes, men når man først er sammen er alt som før? De er gode de! Før jeg forlot Larvik forrige uke møtte jeg to av disse for en kaffe før de var så greie og kjørte meg til bussen. 

Vi dro på Håndverkeren i Sandefjord. Jeg har ikke vært der på flere år, men husket stedet godt. Det er så koselig der. De har innredet caféen på en skikkelig kul og særegen måte. Om dere bor i nærheten av Sandefjord anbefaler jeg absolutt en tur innom her altså!

Vi satt og koste oss med både kaffe og kake i det som fort ble nesten tre timer. Det var skikkelig hyggelig å se de igjen og bli litt oppdatert på hverandres liv.

Rebecca møtte jeg såvidt på byen i jula, men jeg tror faktisk det er flere år siden jeg møtte Anders, haha. Det er så sykt å tenke på for da jeg møtte de i går kunne jeg like gjerne ha hengt med de dagen før om dere skjønner. Jeg elsker når det er sånn!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FORDELER MED Å IKKE HA HÅREXTENSION

Nå som extensionet mitt er av har jeg lagt merke til noen fordeler. Det er skikkelig uvant og litt skummelt, men på en måte ganske deilig. Det er jo noen ting jeg har savnet med å ikke ha de teipbitene i hodebunnen og her kommer noe av det!

 KUNNE VASKE HÅRET ORDENTLIG. Jeg får selvfølgelig vasket håret på vanlig måte med extension, men det føles annerledes. På en måte føler jeg ikke at jeg får vasket det like godt med alle festene i, haha. Nå skal det vaskes skikkelig og det blir så deilig!

❤ IKKE TENKE PÅ OM FESTENE SYNES. Det er så kjedelig å ha tatt masse bilder for så å oppdage at et av festene synes på alle sammen... Like kjedelig er det å skulle lage en kul frisyre, men så funker det ikke i praksis fordi jeg ikke har nok hår til å skjule festene. Jeg elsker å gå med hestehale og generelt noe av håret oppsatt. Det har vært litt vanskelig med tanke på å skjule festene, men det kan jeg gjøre masse nå!

❤ HÅRET ER MYE LETTERE. Det sier seg jo selv. Nå har jeg ikke lenger en pakke med ekstra hår festet til hodet og da blir det selvfølgelig lettere. 

❤ NULL SKILLE MELLOM EKTE HÅR OG EXTENSION. Det er det verste! Når jeg retter håret går det ikke lang tid før jeg må gre det igjen for å dempe skillet mellom mitt eget hår og det falske. Jeg måtte gå med en hårbørste i veska konstant for å passe på det, noe som er skikkelig kjedelig. 

❤ IKKE LIKKE EKKELT Å SVETTE. Når jeg trener, særlig hvis jeg løper så blir jeg svett i håret. Eller hodebunnen da, men det blir jo håret også. Det må jeg innrømme at jeg synes var ganske ekkelt med extension, men nå kan jeg svette i vei. 

❤ KORT TID Å FØNE HÅRET. Jeg brukte sikkert en halvtime på å føne håret før. Nå bruker det vel nesten like lang tid på å lufttørke og jeg sparer sykt mye tid på å ikke måtte føne det i en evighet hver gang jeg skal noe. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PROSESSEN FRA BLOND TIL ROSA

ANNONSE: Behandlingen er sponset av Hendrix Hair

Det har tikket inn litt spørsmål om hvordan jeg gikk fra blondt til rosa hår, hvordan jeg fant ut at jeg ville ha det rosa osv. Derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om hele prosessen, fra idéen kom til den ble gjennomført. 

Jeg har lekt med tanken på rosa hår i flere år, men aldri turt å gjennomføre det. Det var så morsomt fordi jeg fant frem noen bilder fra WeHeartIt som jeg skulle vise Guro (frisøren min) med tanke på hvilken farge jeg ønsket meg. Plutselig fant jeg et bilde på telefonen min fra 2015 og da hadde jeg tatt printscreen av akkurat det samme bildet! Med andre ord er dette noe jeg har vurdert lenge. Hele prosessen ble satt igang igjen da min tidligere frisør nevnte det og jeg bare "jada, en gang i fremtiden". Vel, welcome to the future. 

Det aller første vi gjorde var å fjerne extensionet og da ble det seende ut som på bildet over her. Det er da kun mitt eget hår. Jeg fikk sjokk da jeg så hvor langt det hadde blitt! Det var jo vokst masse mens jeg har gått med extension, så det var en veldig hyggelig overraskelse. 

Etter å ha tatt ut håret klipte vi det ganske mye kortere før Guro la bleking i hele håret. Det var dette jeg snakket om da jeg sa at jeg hadde lovet meg selv å aldri gjøre en viss ting med håret mitt igjen. Helbleking, altså... Heldigvis var det ikke en sterk bleking og håret mitt klarte seg kjempebra! Vi hadde ikke gjort det om det hadde resultert i ødelagt hår. 

Resultatet av helbleking og klipp! Det ble ganske mye lysere og kortere. Vi tok også en kald skyld i vasken for å få bort det meste av gultonene. Det er denne lyse blondfargen som ligger i bunnen av rosafargen og er det hvite som skinner gjennom. Det er denne fargen jeg skal ha når det rosa forsvinner og som jeg tenker å ha en god stund fremover.

Jeg får se om jeg vil la håret vokse, eller om jeg skal beholde det såpass kort som det er nå. Vi endte jo opp med å klippe et par centimeter til etter at dette bildet ble tatt.

Deretter var det i med rosafargen som så oransj ut da den begynte å virke. Det ser jo helt crazy ut! Heldigvis ble ikke det sluttresultatet. Da fargen var ferdig med å virke skylte vi det ut, tørket og klipte enda litt til.

Resultatet ble så utrolig kult og jeg er kjempefornøyd! Da har jeg endelig fått testet det jeg har tenkt på å gjøre, men ikke turt i så mange år. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

LIKER DU DONALD TRUMP KAN VI IKKE DATE

Lenge siden sist! Jeg må værelig og si at jeg har glemt av denne spalten litt. Wopsi. Det er jo egentlig en ukentlig torsdags-spalte så da er det ikke annet å gjøre enn å hive seg rundt og skrive litt om singelliv og dating igjen.

Etter å ha fått en update av en venninne som var på date for noen dager siden begynte tankene å surre. Hun fortalte om fyren som for all del er hyggelig, men det var et par dealbreakers.

Da begynte jeg å tenke over hva som er dealbreakers for meg. Ting som rett og slett ikke går om vi skal fortsette å date og da snakker jeg ikke om stygge sko, men om holdninger og verdier. 

Du liker Donald Trump. Sorry, men det går bare ikke. I mine øyne er Trump et symbol på alt som er galt og jeg kunne aldri gått inn i et forhold med en person som mener Trumps verdier er noe å leve etter. Et mer kvinnediskriminerende og rasistisk menneske skal man lete lenger etter, så æsj. 

#MeToo er unødvendig. WHAT? Kommer du med den uttalelsen er det byebye. Da tar jeg på meg jakka, går ut døra og så ser du ikke mer av meg med mindre du klikker deg inn her. 

Du liker ikke dyr. Sorry, men jeg synes det er noe veldig spesielt med mennesker som ikke liker noen dyr. Da føler jeg du er litt psykopat og det har jeg verken tid eller lyst til å deale med. 

Du mener du og dine er mye bedre enn alle andre. Den holdningen der orker jeg ikke. Om det gjelder arbeid eller hvor du kommer fra. Seriøst liksom. Å ha en holdning hvor man ser den på andre yrker fordi de ikke er "bra nok" gidder jeg ikke. Du er heller ikke noe mer verdt som menneske om du kommer fra Oslos beste vestkant eller om du er fra Mjøndalen. Skjønner dere? HATER sånne holdninger.

Kvalitetstid er et fremmedord. Jeg elsker kvalitetstid, både med meg selv med venner og selvfølgelig en eventuell kjæreste. Vi skal ha kvalitetstid sammen og gjøre masse koselig. Ikke hele tiden selvfølgelig, hello jeg har et liv, men innimellom. Lage middag sammen bare vi to, gå ut og spise, dra på kino, gå en tur osv. 

 

FORTELL MEG GJERNE HVA SOM ER EN DEALBREAKER FOR DEG

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ENERGIEN HAR FORLATT KROPPEN MIN

Nå ligger jeg fortsatt i sengen min. Jeg har tatt på meg den diggeste, mykeste morgenkåpen jeg eier og har enda ikke skrudd på lyset. Det er som om all energien jeg har hatt de siste ukene har forlatt kroppen og den er helt tom.

I går kveld skulle jeg på trening etter jobb, men ble så ufattelig trøtt at jeg raskt droppen den planen da klokken nærmet seg halv ti. "Jeg kan gå en tur da, kanskje ta sol". Jeg skiftet fra jobbklærne til joggebukse og hettegenser, fant frem lommeboken og stod klar med nøklene i hånda. Nei, jeg orker ikke. Jeg må legge meg. I stede for å gå ut gikk jeg på badet. Jeg fjernet sminken, pusset tenner og gikk og la meg klokken ti. 

Da vekkerklokken ringte syv i dag orket jeg ikke. Noen ganger merker man at det er mer enn bare trøtthet. Man trenger litt hvile og det trengte jeg nå. Jeg sov faktisk fra klokken ti i går til halv ni i dag og det var så deilig. Det er viktig å lytte til kroppen din og om den omtrent tvinger deg til hvile, som min gjorde i går så må du faktisk bare høre på det. Jeg skal i hvert fall ikke risikere å bli syk nå som Martine og jeg skal på reise om en liten uke. 

Nå skal jeg snart komme meg opp herfra og gjøre meg klar til jobb. Jeg skulle egentlig trene, skrive innlegg og ta bloggbilder i dag, men jeg sa ja til å begynne fire timer tidligere så da får vi se om jeg rekker noe av det. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TO DAGER MED ROSA HÅR

Hello! Jeg har akkurat kommet inn døren. Lomepizzaen (dag to) står i ovnen og det er håndball på tv-skjermen. Det blir ikke akkurat lett å holde seg til planen om en liten tur hjemom etter jobb for så å dra på trening. Særlig ikke med det været vi har her i hovedstaden. Blæh. Vi får se hvordan dette ender... 

Nå vil jeg si tusen takk for de fine tilbakemeldingene på min nye frisyre. Jeg var litt redd for reaksjonene om jeg skal være helt ærlig, men dere er rett og slett nydelige så det var ingenting å bekymre seg for.

Nå har jeg gått rundt med rosa hår i to dager og hvis jeg skal være helt ærlig er det enda litt uvant og litt for rosa. Det skal bli litt lysere og ikke så sterk farge og da tror jeg nok jeg blir enda mer komfortabel med dette. Jeg følte meg litt som en Pokemon de første dagene, haha.

I går avlyste jeg faktisk en avtale fordi jeg ikke ville sitte på et offentlig sted og føle meg som en tegneseriefigur heheh, wopsi. Nå går det litt bedre og det er jo kjempekult! Jeg må bare bli vandt med det.

Kåpe Mango / Bukse Cubus / Genser BikBok / Øredobber CMYK / Smykke H&M / Sko Eurosko

Nå blir den neste utfordringen å tørre å bruke farger på klærne mine selv om håret er rosa. Jeg har bestilt enda litt mer nytt som jeg skal vise dere senere og der er det faktisk en del farger. Spennende! Det blir gøy å eksperimentere litt fremover. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

23 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?

HARRY STYLES!!!! Jeg hadde dødd liksom. Han virker så søt og hyggelig, men det beste er at han er så rar og morsom! Seriøst, han er drømmemannen min så ja takk. I can make you some tacos. 

2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte? 

Jeg synes det virker slitsomt å være skikkelig berømt! Altså bare da Paradise gikk var det litt slitsomt, så tenk å være en Kardashian liksom. Mas. Nei, så jeg ville egentlig ikke vært det, men om jeg skulle vært det så skulle jeg ønske at jeg var en sykt flink artist. Tenk så kult å stå foran en hel stadium stappfull av mennesker og bare briljere med en helt utrolig stemme! Det hadde vært kult. 

3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det? 

Haha, ja det hender. Eller jeg gjorde det alltid før. Litt telefonskrekk her, ja. Jeg blir bare så stressa av å snakke med fremmede over telefonen, aner ikke hvorfor. 

4. Hvordan ser din perfekte dag ut? 

Hverdag: Da våkner jeg tidlig av meg selv, helt uthvilt. Går på kjøkkenet og drikker en god kopp kaffe og tar det helt med ro. Så drar jeg på trening og har en kjempebra økt som gir meg masse energi utover dagen. Så har jeg ingen konkrete planer, men det er kjempefint vær, passe kaldt så jeg kan gå rundt i byen og shoppe litt, møte en venninne før lunsj hvor vi spiser noe sykt digg og bare skravler. Så kanskje jeg drar hjem, skifter og slapper av litt før jeg møter noen venninner for å spise middag, enten lage noe digg hjemme og ha kosekveld eller spise ute og drikke litt vin. 
Drøm: Jeg våkner i en mansion i et varmt land sammen med en kjekkas som også er verdens beste, går ut på balkongen og nyter en vakker utsikt. Så setter vi oss  på balkongen nede hvor jeg får servert frokost som består av masse frukt, kanskje noe godt egg, juice og kaffe. Sitter der og nyter morgenen. Etterpå drar vi kanskje på stranda eller til byen hvor vi handler, spiser mer og bare nyter å ikke gjøre noe som helst. Spiser en romantisk, god middag på kvelden og bare nyter. 

Jeg er egentlig ganske enkel sånn sett, haha. 

5. Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre? 

Åherregud, det vet jeg ikke. Stakkars mennesker i såfall. Jeg er helt tonedøv!

6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?

For et vanskelig spørsmål! Med en ung kropp orker man og klarer å gjøre mer, men det er ikke sikkert man gidder det om man ikke er ung til sinns. Jeg tror jeg måtte gått for ung kropp så jeg kunne vært i aktivitet og sånt. 

7. Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt? 

Hehe, nja. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å få kreft en gang i løpet av livet, men om jeg dør av det er jeg ikke sikker på. Jeg har også angst for å bli påkjørt, så kanskje en av de to. 

8. Nevn tre ting du og din samboer har til felles. 

Haha, det blir jo Sofie og meg da. Vi er ganske like på mange områder, men de jeg tenker på først er disse:

Vi er håpløse når det kommer til å snakke om ting aka følelser. 

Vi er snille og bryr oss veldig mye om de vi har nær oss. 

Vi liker å få vilja vår.

9. Hva er du mest takknemlig for? 

At jeg er frisk!

10. Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?

Hm... Vanskelig spørsmål. Kanskje at jeg ble satt enda litt mer på plass enn hva jeg til tider ble, haha. 

11. Fortell livshistorien din i korte trekk. 

Jeg ble født på Tønsberg sykehus 26. oktober 1994 (herregud, jeg er gammel). Mamma, pappa og jeg bodde i Larvik, så kom lillesøsteren min til verden to år senere. Vi flyttet til en liten gård og bodde der til slutten av barneskolen cirka. Jeg elsket å bo der med masse søte dyr. Så flyttet vi enda en gang, noen år senere skilte mamma og pappa seg så vi fikk etter hvert to hjem. Jeg drev med håndball, var mye i stallen og drev med ridning, spilte fotball litt (var elendig), prøvde meg på instrumenter (gikk dårlig er ikke musikalsk) og litt sånt forskjellig. Håndball var jeg ganske god i, men sluttet da resten av gjengen sluttet før vi startet opp igjen og sluttet et år senere.

Jeg startet på videregående og følte at jeg endelig fant "mine". Jeg hadde hatt gode venner frem til da, men den gjengen jeg kom inn i her føltes som hjemme. Det var så godt! Det er forresten mine nærmeste den dag i dag, så koselig. Videregående var helt normalt, lite drama. Jeg ble russ og det var jo moro. Hadde et friår hjemme hvor vi alle jobbet mye og drakk nesten like mye vin, haha. Jeg ble skikkelig forelska for første gang, det gikk til helvete så jeg fikk kjærlighetssorg som varte i alt for lang tid (hele greia var veldig weird, jeg skjønner ikke helt hva som gikk av meg der hehe).

Flyttet til Oslo med tre venninner, hadde fortsatt kjærlighetssorg, trivdes ikke på studiet og ble deprimert. La på meg sykt mye, lå bare inne på rommet mitt, gjorde ingen verdens ting, gråt hele tiden uten noen spesiell grunn og hadde det jævlig. Sluttet på studiet, begynte å jobbe og trene og fikk det bra igjen. Fikk kollegaer som ble gode venninner, startet etter hvert på nytt studie, trivdes egentlig med det, flyttet med en av de jeg bodde med og en ny venn. Vi hadde det bra. Så ble jeg litt nedfor igjen, men på en helt annen måte og ja jeg hadde mine grunner. Ble sykelig opptatt av å trene, spiste supersunt og isolerte meg. Herregud, så håpløst. Bestemte meg for å starte på nytt et annet sted og søkte meg inn på skole i Australia. Kom inn, gledet meg sykt mye til å forsvinne og bare være helt alene og starte på nytt. 

Kom med på Paradise Hotel og dro til Mexico i stede. Utsatte skolen et halvt år. Hadde tidenes opplevelse i Mexico, angrer ikke et sekund. Kom hjem, levde i bobla i noen måneder. Hadde det greit, men var ikke helt på jorda. Da bobla sprakk og jeg stod igjen i mitt gamle liv var jeg litt forvirra. Hva skal jeg gjøre nå? Hadde sagt fra meg skoleplassen i Australia fordi jeg ville være i Norge ett år til. Flyttet fra mine gamle roomies og inn med Sofie. Fant heldigvis ut av hva jeg skulle gjøre med livet mitt. Byttet jobb, kom inn i gode rutiner igjen og nå sitter jeg her med bloggen, jobb, litt studier og har det ganske så bra!

12. Hvis du kunne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?

Å kunne gjøre meg usynlig! 

13. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst? Hva skulle du ha likt å vite? 

Åh, det vet jeg, men det vil jeg ikke dele med dere hehe sorry. Det er veldig privat, dessverre, men ååååh det kunne jeg trengt. 

14. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke? 

Ja, studere i utlandet! Jeg feiger ut hver gang. 

 15. Hva er din største bragd her i livet? 

Wow, godt spørsmål. Jeg har ingen, haha. Neida, nå skal jeg være positiv. Jeg er veldig fornøyd med at jeg har klart å få til en blogg som gjør at jeg faktisk kan tjene litt penger på den. Så spennende var det. 

16. Hva verdsetter du mest i et vennskap?

Ærlighet.

17. Hva er ditt beste minne? 

Det blir Paradise altså. 

18. Hva er ditt verste minne? 

Åh, det vil jeg heller ikke dele... Men hm. Hvordan skal jeg si dette uten å si det? Jeg har en del minner knyttet opp mot en hendelse/situasjon og alle de minnene er helt forferdelige. Jeg skulle ønske at jeg kunne glemme de, men de dukker stadig opp, noe som er dødsirriterende fordi jeg kjenner på følelsen jeg hadde da med en gang minnene kommer.

19. Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på? 

Jeg hadde reist, reist, reist og reist. Så hadde jeg skrevet et brev til noen avmine nærmeste hvor jeg hadde bare fått utløp for alle tanker og gitt de noe de kan lese om de savner meg eller tenker på meg. I tillegg ville jeg vært mer ærlig og rett frem enn hav jeg er nå. Ikke være så redd for ting. 

20. Hva betyr vennskap for deg?

Mye! Jeg har så mange gode venner og uten de vet jeg ikke hav jeg hadde gjort. Masse elsk. 

21. Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?

Haha, herregud jeg har jo ikke så mye av det. 

22. Si fem positive kvaliteter ved deg selv. 

Jeg er ærlig, bestemt, omtenksom, stå på-vilje og gavmild. 

23. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv? Føler du at du hadde en lykkeligere barndom en folk flest? 

Jeg er veldig glad i familien min. Ikke noe lykkeligere enn folk flest, men den var veldig bra!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PÅ VEI TIL KONSULTASJONSTIME

God morgen, verdens beste lesere! Nå er jeg snart på vei ut døren. Jeg skal til Eger Skin Clinic på en konsultasjonstime der kvart over ti og jeg må nesten ha med en kaffe på veien og derav dra ekstra tidlig. Det er så koselig å vandre gjennom gatene i Oslo på formiddagen med en kaffe i hånda. Det er noe jeg virkelig setter pris på uten at jeg vet helt hva det er som gjør det så koselig. 

Hos Eger skal jeg møte en kosmetisk sykepleier som skal se på leppene mine. Forhåpentligvis finner vi en løsning vi begge tror blir bra og jeg gleder meg til samtalen. Det blir nok en injeksjon på meg i nærmeste fremtid. Jeg HATER sprøyter og det er så vondt å sette noe i leppene, men jeg må nesten gjøre det for å føle meg helt vel. Sånn er det altså.

Dere får en ordentlig oppdatering når jeg vet hva som skal skje! Akkurat nå er det bare snakk om en liten konsultasjon. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MITT NYE HÅR

Åh, jeg har gledet meg så til å vise dere resultatet! Det er flere av dere som har vært veldig spent og det forstår jeg godt. Jeg har jo gjort en ganske drastisk endring og det er alltid både moro og litt skummelt.

Nå er ikke dette en farge som vil sitte for alltid og dette er mer et forsøk enn noe permanent. Da har jeg prøvd et også liksom! Jeg kommer nok ikke til å freshe opp fargen når den begynner å skli ut, men heller gå over til fargen som ligger under nemlig en iskald blondfarge. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #17

AKKURAT NÅ: Sitter jeg og gjør meg klar til å gå til tbanen. Jeg skal på en osteopatitime før Martine, Isabelle og jeg skal ha en liten bloggdag sammen!

UKENS TANKE: Tankegang og innstilling har så mye å si for livskvaliteten. Jeg føler meg så zen om dagen, haha. 

UKENS SERIE: Håndball EM, kan vi ta det som en serie? Det er det eneste jeg faktisk er avhengig av å følge med på. Jeg elsker håndball og synes det er ekstra morsomt når håndballgutta har blitt så flinke. Da de spilte OL-kvalik i Herning dro vi en venninnegjeng og snudde Herning på hodet, sånn seriøst. Vi var en gale heiagjengen haha, men vi lagde liv da. Det skal vi ha. Det er faktisk en av de beste turene jeg har vært på i mitt liv!

UKENS CRAVING: Pepsi Max. Et av målene var for 2018 og prøvde å kutte ned på Pepsi-forbruket mitt, men det har ikke gått så veldig bra hehe. 

UKENS HØYDEPUNKT: Det må nesten bli tirsdagen. Martine og jeg hadde en skikkelig effektiv dag og var så flinke! Vi kom oss tidlig opp, brukte hele dagen på å jobbe med blogg. Vi skrev innlegg, tok masse bilder i flere timer og fikk spilt inn Yoga Challenge før vi tok en treningsøkt og gikk en kveldstur. En skikkelig fin og produktiv dag, akkurat sånn jeg liker det.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har ikke irritert meg over noe særlig og det har vært skikkelig deilig! Det har nok også mye med holdningen jeg har hatt i det siste. I stede for å bruke energi på å irritere meg snur jeg tankegangen og fokuserer heller på positive ting. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Jeg har løyet for dere, Bildene som ikke kom på bloggen og Ikke skrem livet av meg på den måten

UKENS MATRETT: Det blir rett og slett pizzaen vi bestilte fra Domino's på fredag da jeg var hjemme. Herregud den var nam. Det er noe med skorpen derfra om er ekstra god og den ene pizzaen vi bestilte var helt insane. Det var med blant annet peperoni, løk, chiliflak og cheddarost, namnam.

UKENS SANG: The Other - Lauv/Happier- Ed Sheeran

UKENS SEIER: At jeg klarte 6 treningsøkter og alle var kjempebra! De to siste er jeg ekstra fornøyd med. En skikkelig effektiv styrkeøkt etterfulgt av powerwalk på mølla og en super intervalløkt. So happy!

UKENS FAVORITT-BILDE: Jeg synes dette bildet av Martine og meg er så koselig og fortjener å bli ukens bilde.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FEM OG EN HALV TIME I FRISØRSTOLEN

ANNONSE: Sponset behandling

Ah, nå er jeg endelig hjemme. Jeg har vært ute siden klokken ni i dag tidlig og dere aner ikke hvor sliten jeg er. Ingenting gikk som planlagt. Jeg rakk i frokost, brukte litt mer tid hos frisøren enn planlagt og måtte dra rett derfra til jobb og kjøpe med meg en yoghurt og en banan. Det er drittvær ute og fordi jeg nesten ikke har spist har jeg ikke ork til å gå ut og gå de tjue minuttene det tar å komme seg på trening og i tillegg funker ikke nettet i leiligheten. Blæh. Jeg skal gå på Kiwi og kjøpe meg en Pepsi. Så skal jeg skjerpe meg og slutte å klage hehe. Over til noe langt hyggeligere, dagens frisørbesøk!

Jeg skrev i planene for januar at jeg skulle gjøre noe helt nytt med håret mitt. Det gjennomførte jeg så til de grader i dag. Jeg var hos Guro (Guroaabrekk på Instagram) på Hendirix Hair sentrum for aller første gang. Ida på Frogner har så mye å gjøre, så Guro har vært så heldig å få ta over som min frisør. 

Som jeg har sagt en million ganger før elsker jeg å være hos frisøren og satt meg godt tilrette med kaffe, magasiner, vann og iPhonen min mens Gruo jobbet på spreng med vårt lille prosjekt. Det var ikke lite som skulle gjøres i dag for å si det slik. Jeg skulle faktisk bli helt ny. 

Se så fint de har det! Jeg elsker de lyse, store lokalene. Nå skal jeg vise dere noen bilder fra da vi var midt i prosessen, haha. Det så helt forferdelig ut! Heldigvis advarte Guro meg på forhånd om at det ville se litt crazy ut, men litt noia fikk jeg vel allikevel. Bare se på bildene under her så forstår dere nok hvorfor. 

Etter fem og en halv time var vi endelig ferdig med prosjektet! Ikke at det føltes som fem timer, jeg koste meg gløgg og kunne godt sittet der i fem timer til. Dessverre var ikke det aktuelt og jeg måtte løpe fra frisørstolen til jobb. Derfor har jeg ikke rukket å ta noen bilder av resultatet helt enda, men jeg skal vise dere med en gang jeg får tatt noen i morgen! Gled dere til å se, jeg er SÅ fornøyd. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SLIK SER MIN TRENINGSUKE UT

Hello! Jeg har fått så mange spørsmål om treningen min i det siste. Da jeg ba følgerne mine på snap ta screenshot om de ville lese om hvordan min treningsuke ser ut var det flere hundre som screenet. Det er moro! Siden det virker som om dette er noe dere finner interessant tenkte jeg å dele hvordan min treningsuke ser ut denne uken.

MANDAG - Styrke på bein, rumpe og rygg 

TIRSDAG - Intervaller 30/15

ONSDAG - Styrke overkropp og intervaller 20/10

TORSDAG - Powerwalk på mølla med stigning og styrke på bein, rumpe og rygg

FREDAG - Hviledag

LØRDAG - Styrke på bein, rumpe og rygg

SØNDAG - Langkjøring på mølla

Dette er planen, men det blir som regel litt endringer. Plutselig er kroppen helt tom for energi og jeg trenger en ekstra hviledag, da tar jeg det. Eller så kan jeg komme på trening en dag hvor styrke står på planen og få skikkelig lyst til å løpe i stede. Da løper jeg! Trening for meg skal være gøy og da må jeg faktisk gjøre det jeg synes er moro, men som regel går det helt fint å holde planen. 

Ellers prøver jeg å være så aktiv som mulig i hverdagen ved å gå over alt hvor jeg skal i stede for å ta kollektivt, noe som er bra både for lommeboka og helsa. Jeg tar ofte trapper i stede for rulletrapp eller heis og finner som regel den mest aktive løsningen på ting! 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ENDELIG GJØR REGJERINGEN NOE FORNUFTIG

Der er ingen hemmelighet at jeg ikke ønsket den regjeringen som nå sitter og skal styre landet vårt. Jeg er uenig i mye, men i går ble jeg så overrasket at jeg nesten ikke trodde det jeg leste.

Da jeg scrollet nedover Instagram mens bussen fra Larvik kjørte inn i Oslo sentrum bråstoppet jeg på et bilde NOAH hadde lagt ut. "Pelsdyrnæringen avskaffes". WHAT? Jeg ble så glad og så overrasket at jeg ikke visste hva jeg skulle ta meg til. Det er helt fantastisk! Som NOAH selv sier så har de kjempet i 28 år. De har sloss for dyrene som ikke har kunnet snakke for seg selv lenger enn jeg har vært til stede her på jorden og ENDELIG har de fått gjennomslag. 

I oktober gikk jeg i fakkeltoget mot pels her i Oslo sammen så utrolig mange andre flotte mennesker som ønsket et forbud mot denne næringen. Hvem hadde trodd at det skulle bli siste gang vi måtte gå i tog for pelsdyrene? Det er så utrolig bra!

"Regjeringen vil foreta en styrt avvikling av pelsdyrnæringen innen 2025". Det er veldig lenge til, men nå er det i hvert fall i gang og forhåpentligvis blir denne groteske næringen avskaffet lenge før 2025. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PLANER SOM SKAL GJENNOMFØRES I JANUAR

Trene minst fem ganger i uka, hver uke. Sett bort ifra den første uken i januar hvor det ble fire tror jeg dette skal gå kjempefint. Jeg er så motivert på treningsfronten at det bare er moro å gå inn dørene til senteret!

Lage ordentlig middag oftere. Jeg skal prøve å ha som mål å lage ordentlig middag i hvert fall to ganger i uka. Nå skjer det aldri. Det er ofte jeg ender opp med noen speltlomper eller knekkebrød til middag fordi det har blitt for sent, eller fordi jeg ikke gidder. Ikke bra! Så nå må jeg planlegge litt digge og sunne middager her.

Bestille en time til massasje! Det har jeg hatt lyst til å gjøre så utrolig lenge nå, men aldri fått surret meg til. Kroppen min trenger virkelig en massasje nå, så stiv og støl som den er. Det burde jeg få til. 

Kjøp et dilatorsett eller en dildo. Haha, superkleint! Neida, dette er egentlig ganske vanlig. Nå skal ikke jeg ha det hovedsakelig for nytelse, men for å gjennomføre neste steg i behandlingen for vaginisme. Et dilatorsett inneholder et x antall dilatorer med gradvis økende diameter og lengde så jeg kan starte på den minste og jobbe meg oppover etter hvert som kroppen lærer å slappe av og gi plass til dilatoren.

Dra på en date. Et av målene mine for 2018 var å dra på date, så da får jeg komme i gang snart. Åh, men det er skummelt :///.

❤ Kun kosedrikke, et vil si et glass på kvelden eller til maten som kos. Ikke drikke meg full og dra på byen. Nope! Vel, det er lov på ferie da, så foruten om det. 

❤ Fortsatt holde meg unna alt av søtsaker og usunn mat i ukedagene. Jeg har nesten ikke rørt usunn mat siden 2017 (ble pizza hjemme på fredag), så jeg skal klare å holde meg unna resten av måneden. Søtsaker er forbeholdt helgen og da hovedsakelig lørdag, men selvfølgelig... Forrige søndag ble jeg invitert på middag til Marte og fikk servert nybakte boller til dessert, da tar jeg jo en bolle. 

 Dra til frisøren og gjøre noe nytt med håret. Jeg trenger forandring! Jeg har noe i tankene, men jeg har egentlig lovet meg selv å ikke gjøre det for ganske lenge siden. Jeg har gjort det før og angret etter kort tid, så jeg er veldig usikker... Vi får se!

Ta masse kule bilder til bloggen! Martine og jeg hadde en liten shoot denne uken og vi skal nok få til en neste uke også. I tillegg reiser vi bort sammen så da blir det fort en del bilder altså. Jeg gleder meg masse til å vise dere. Jeg synes det er så viktig med gode bilder jevnt over på en blogg, så det er moro at jeg kan ha det selv.

FORTELL MEG HVA DU VIL GJØRE I JANUAR

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLOGGER MED BUKSA ÅPEN PÅ CAFE

I går var Stina og jeg på Hungry Heart café her i Larvik for å spise lunsj. Det var SÅ koselig, virkelig! Vi har bare møttes et par ganger før, men skravla gikk i ett og vi hadde ganske så mye å snakke om. Alle bildene er forresten lånt fra Stina sin blogg 

Som jeg sa på snap i går (andreasveinsdot, add meg gjerne) så skjedde det noe som er litt kleint, men litt morsomt. Jeg skulle en tur på toalettet, men da jeg kom inn døren og skulle ta av buksa satt glidelåsen fast. Etter å ha stått der inne en stund og prøvd å få den av ga jeg opp og gikk ut til Stina igjen. Jeg bare "ehm, jeg får ikke av meg buksa, hehe glidelåsen har satt seg fast". Haha, herregud.

Det viste seg at Stina faktisk hadde pinsett i veska, så jeg satt meg på stolen ved siden av henne med buksa halvveis åpen og lot henne prøve å pirke den opp. Jeg dør av hele situasjonen, det må ha vært et morsomt syn for resten av café-gjestene.


Altså, har dere sett en så fotogen jente noen gang? NYDELIG!

Dessverre gikk det ikke, så jeg ble sittende med glidelåsen halvveis åpen til jeg kom hjem og måtte KLIPPE OPP buska! Herregud, så trist. Det er favorittbuksen min som jeg bruker hele tiden, men da er det bare å dra tilbake til butikken altså. Det er faktisk andre gang jeg reklamerer for den av samme grunn. Så trist, men men. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SOM EN UNGE I TRASSALDEREN

God morgen, fine vakre flotte lesere! Jeg har nesten ikke sovet i natt. Etter at vi flyttet heri Larvik sover jeg så utrolig dårlig når jeg er hjemme. Før sov jeg som en baby i det jeg kom tilbake til mitt gamle rom, men her er det noe som ikke stemmer altså. Sånn sett blir det godt å komme hjem til Oslo hvor jeg faktisk sover kjempegodt. 

I går satt jeg oppe til halv ett og førte regnskap. Heter det føre regnskap? Jeg tror pappa brukte det uttrykket i går, haha. Like etter jeg faktisk begynte å tjene penger på bloggen kom pappa en tur til Oslo og viste meg hvordan jeg skulle gjøre alt dette med regnskapet. Jeg satt meg ned og var flink i noen uker da, men så skled det helt ut.

I sommer tok jeg en ny runde, men siden den gang har jeg ikke så mye som sett på regnskapet. Nå begynner det jo å nærme seg frist for å registrere, sende inn eller hva man nå gjør så jeg trengte desperat litt hjelp med å forstå hvordan jeg skulle ordne det greiene her. 

Jeg HATER tall og synes alt med regnskap er skikkelig kjedelig, så jeg måtte virkelig ta meg sammen for å ikke bli en unge i trassalderen hver gang noe ble vanskelig eller da jeg så hvor mye penger jeg har brukt på enkelte ting... Det er greit jeg har fått vipper og sånt sponset, men alt må jo skattes av så jeg fikk sjokk da jeg så hvor mye penger jeg faktisk har fått i form av behandlinger.

 Det var et par ganger hvor et lite raseriutbrudd var på vei, men heldigvis klarte jeg å ta meg sammen. Jeg fikk faktisk dreisen på det hele etter hvert og da pappa gikk og la seg satt jeg oppe og gjorde alt sammen helt selv til det ikke var noe mer å gjøre. 

Nå er jeg faktisk ganske stolt av meg selv! Årsregnskapet for 2017 er gjort, all by me (med litt hjelp fra pappa da) og jeg er snart klar for å ture tilbake til Oslo og Martine som venter på meg der. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // SEX PÅ SNAPCHAT, MOTIVASJON, STUDIER ++

ANNONSE: inneholder annonselenker

Hva gjør dere når du er på behandling for vaginisme? Må du være naken? Eller er det noe slik som fysioterapi?

Først snakker vi om symptomer osv. og hvis det er noe jeg lurer på eller tenker over. Så ligger jeg på en sånn legebenk og Charlotte, osteopaten min tøyer i bekkenmuskulaturen. Jeg er ikke naken og alt foregår med truse på! Jeg har spurt om hun kan skrive et innlegg om hvordan behandlingen foregår siden så mange lurer på det :-).

Når startet neste sesong av ph?

Den starter nok i mars!

Hva slags merke er treningsskoene dine? Og hvor kjøpte du dem?:)

De er fra Nike! Tror jeg kjøpte de på (annonselenke) Sportamore

Hvorfor har du ikke kontakt med moren din lengre?

Det vil jeg ikke gå nærmere inn på enn hva jeg gjør i DETTE innlegget. 

Hvorfor skriver du h&m FAKTISK? Er det no galt med h&m siden det var så "faktisk"?

Altså det er jo faktisk ganske mye galt med H&M sånn etisk sett, hehe. I denne sammenhengen skrev jeg faktisk fordi det var snakk om en treningstights og det er ikke akkurat der jeg pleier å kjøpe treningstøy, så ja det ble faktisk. 

Synes ikke du det var litt barnslig å filme på snap når folk har sex??

Jo. 

Hvordan finner du motivasjon til trening?

Det har jeg skrevet litt om HER og HER.

Hvor ofte har du sex?

Du det er aldri nå om dagen. 

Angrer du på at du var med på Paradise Hotel?

På ingen måte! Det er en av de beste opplevelsene i livet mitt og jeg har fått så mye bra i livet mitt som et resultat av deltagelsen der. 

Siden du har blitt student vil du vel også bli kjent med nye mennesker som studerer det samme, men er ikke det vanskelig når du ikke har meldt deg opp til gruppearbeid?

Jeg har egentlig ikke et behov for det. Som jeg har sagt før kunne jeg gjerne tatt alt på nett og bare møtt opp til eksamen. Når det er sagt er det jo hyggelig om jeg blir kjent med noen på samme studie, men det er ikke noe jeg er på utkikk etter. Jeg skal være der for å lære, ikke for å få venner.

Hørte du røyket hasj på finalefesten til Paradise hotel. Hva sa produksjonen? Er det derfor du ikke fikk være med på Paradise kollektivet?

Haha, dette stemmer overhodet ikke. Jeg har aldri røyket hasj i hele mitt liv. Har aldri prøvd narkotika at all, er for kontroll freak tør ikke og er ikke interessert. 

Hvor er Martine når både Sofie og du er borte?

Hun bor jo med oss nå, så hun er hjemme :-)

Liker du at fans kommer bort å tar bilder med deg? Eller liker du ikke at folk gir deg oppmerksomhet på den måten!

Det er kjempekoselig når dere kommer bort og spør om bilde! Snikbilder derimot gjør meg bare jævlig forbanna. 

Hva jobber du med utenom blogg?<3 Har ikke lest bloggen din lenge så vet ikke hva du jobber med.

Jeg jobber i klesbutikk!

Hvor mange prosent jobber du?

Sånn cirka 40%, men det blir ofte mer enn det også. 

Hvilken klesbutikk jobber du på?

Det velger jeg å holde for meg selv.

Hva mener du med at du vil holde hvor du jobber av respekt for arbeidsgiveren din?? <33

Det er flere grunner til det, men en av de er at jeg ofte ble litt forstyrret i arbeidet på Triumph fordi det kom folk inn kun for å "se på meg". Det var ubehagelig og irriterende for de andre ansatte og for meg. 

Jobber du fortsatt på Triumph?

Nei.

Var det mye drama da du gikk på ungdomsskolen?

Ja, det var vel det haha. En haug med unge mennesker som alle prøver å finne ut hvem de er... Det blir drama. 

Har du gjort noe med håret? du ser så fint ut! Du har også drit fin stil!

Åå, så koselig! Nei, ikke enda, men på mandag skal jeg til frisøren for å gjøre noe kjempeskummelt!!!

Hei! Vil du lage et innlegg med matplan for en dag, eller en uke?

Hei <3 Jeg tror ikke det, nei. Jeg kan eventuelt lage et innlegg med forslag til matretter som passer lunsj, middag og frokost, men ikke en direkte matplan. 

Hvem tjener mest av deg og Sofie? (Til sammen)

Det er Sofie. 

Hvilke emner skal du studere nå?

Jeg skal studere Nordic Politics og Europa og "de andre": Kultur og religionsforskjeller. Så spennende!! 

Hva tenker du om at exen din nå er kjendis og tjener milioner på jobben sin? Må være litt kjipt å ha ditchet han eller?

I don't have an ex. Tror dette må ha blitt kommentert på feil blogg, haha.

Hvordan fungerer det når du begynner på skolen i vårsemesteret istedenfor høstsemesteret?😄😄

Jeg tar bare enkeltemner, så det spiller ingen rolle :-)

Hvor er antrekket fra??😍😍elsker buksen!!! Kan du legge til link til det du har på deg?😍

Tusen takk <3 Hele antrekket er fra Zara, skoene er fra Reebok. Kan kjøpes (annonselenke) HER.

Hvor er den hvite oversized genseren du brukte på Raw fra?😍 elsker den

Den er fra Sofie sitt klesskap, haha. Neida, den er fra Zara!

Fikk dere ta alle valg selv på PH?

Tja. 

Hvor er tightsen fra? Så fin😍

Thankuuu! Jeg tror den er fra Stronger, husker ikke helt.

Er det en gutt som gjør at du er så glad om dagen/som du skal møte i helgen? ;)

Ntåå, det hadde vært koselig ;-)

Var det vanskelig å få hårfargen din? Å ble håret slitt?😊

Ikke i utgangspunktet. Bunnfargen er min naturlige, så striper jeg bare etterveksten. Men... Hehe. Jeg farget jo håret kjempemørkt brunt, nesten sort og da jeg ville ha det blondt igjen gikk jeg litt for raskt frem så jeg mistet masse, masse hår :/

Hvordan har denne uken vært?

Takk som spør! Denne uken har vært så utrolig fint :D Elsker denne uken. 

Har du hatt sex med noen fra PH?

Dette har jeg svart på før, men ja det har jeg.

Hei! Den svarte buksa du har på deg på en del av bildene var super fin! Hvor er den fra? :)

Åå, den elsker jeg! Buksen er fra Zara :D

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅR ALT ER KOS

God morgen, mine fine! Jeg må si det igjen - DERE ER SÅ FANTASTISKE! Det er sjelden jeg føler meg så bra som jeg har gjort de siste ukene og det er mye på grunn av alle de fine tilbakemeldingene dere gir meg. Så igjen - tusen takk. 

Nå skal jeg på trening og så muligens ta sol om jeg gidder. Jeg snudde litt om på planene og tar dette først. Det passer rett og slett bedre. Jeg har litt adrenalin å få ut etter håndballkampen i går. Så dere den? Herregud så spennende. Jeg måtte ta meg pause hvor jeg ikke klarte å se på og det var behov for å minne meg selv på å puste, haha.

Til tross for tap blir jeg så stolt av gutta våre! Jeg gleder meg til resten av mesterskapet altså. De har kommet så langt og virkelig blitt et av verdens beste lag, såååå flinke 

Ukens spørsmål kommer ut senere i dag. Jeg må bare sette meg ned og svare på de siste spørsmålene og så er det på tide å starte fiksingen. Om et par timer skal jeg møte Stina i byen for en liten lunsj. Superkos!Alt er kos om dagen, haha. Jeg tar meg selv i å si at alt er så koselig og hyggelig, men det er jo det! 

Ønsker dere alle en kjempefin lørdag videre 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MINE PLANER FOR HELGEN

FREDAG. Trening, regnskap, shopping og håndballkamp. Kort oppsummert! Pappa og jeg har brukt store deler av formiddagen på bloggregnskapet mitt. Det er ikke enkelt altså. Eller, han synes det er enkelt. Jeg hater tall og synes hele greia er dritt, haha. Godt med litt hjelp!

Senere på dagen dro i til byen for å handle litt. Jeg kan ikke huske sist vi gjorde dette. Det må ha vært da jeg var tenåring, så det var skikkelig hyggelig å vandre rundt på det gamle kjøpesenteret igjen. Det var alltid dit vi dro før skolestart for å handle skolesaker og jeg jobbet jo på senteret i fire år! Det ble litt godsaker også. Håndball VM starter jo i dag og nå sitter vi benken foran TV-skjermen, klar for å se håndballgutta regjere mot Frankrike! Vi kan i det minste håpe, haha.


Jakke BikBok / Overdel og bukse ZARA / Sko Reebok

LØRDAG. På lørdag har jeg avtalt å møte Stina som dere helt sikkert vet hvem er. Vi har blitt litt kjent gjennom Side2 og jeg synes hun er så utrolig flink, inspirerende og ikke minst kjempehyggelig! Hun bor jo i Sandefjord som er nabobyen her så da benytter vi min lille tur hjem til å møtes for en kaffe/lunsj. Det blir nok kjempekoselig!

Kvelden er ganske åpen. Jeg tenker å få unnagjort litt bloggjobb før ukens sjette (!!!!!) treningsøkt skal gjennomføres. Her ligger Evo rett ved siden av så ingen unnskyldninger. Det er så digg å være inne i gode treningsrutiner igjen. Så skal jeg ta litt sol fordi jeg har begynt å få litt eksem (det skjer noen ganger på vinteren og da hjelper det med bittelitt solarium). 

SØNDAG. Bussen min går tilbake til Oslo allerede klokken 13, men det stopper ikke meg fra å legge planer. Slappe av, hva er det? Før jeg drar skal jeg noe jeg faktisk gleder meg skikkelig til! Jeg skal møte to venner jeg har hatt helt siden jeg var liten for en kaffe og catche up litt. Det går så lang tid mellom hver gang jeg ser dem eller snakker med dem for den saks skyld. Heldigvis har vi fått til å møtes nå, så det blir superkoselig!

Når jeg er tilbake i Oslo skal jeg pakke ut og bytte sengetøy. Foruten om det er det blogg som står på planen og kanskje en treningsøkt på kvelden om motivasjonen er der. Hvis ikke kan jeg uansett ta fri med god samvittighet etter å ha klart 6 av 7 dager!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅ HAR JEG BLITT STUDENT

Nå har jeg noe kjempegøy å fortelle dere! I dag klokken 09.00 ble listen over enkeltemner med ledig studieplass ved Universitetet i Oslo lagt ut. Flink som jeg var holdt jeg ordet til meg selv, stod opp i god tid før og meldte meg som student på to emner! Nå er jeg offisielt student ved UiO dette vårsemesteret. 

Jeg bladde meg raskt gjennom listen og fant en del interessante emner! Så startet prosessen med å luke ut emnene som trengte spesielle forkunnskaper i form av andre emner og studier. Deretter emner uten gruppearbeid. Jeg orker ikke måtte forholde meg til andre mennesker for å få gjort det jeg skal denne gangen og i tillegg har jeg nok med både jobb, blogg og alt mulig annet så har ikke tid til noe gruppearbeid ved siden av. 

De to emnene jeg endte opp med virker superspennende og jeg gleder meg faktisk til å komme i gang. Dette blir kjempemoro!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG ER IKKE LENGER I OSLO

God morgen, verdens beste lesere! Aller først må jeg si tusen millioner takk for alle de fine tilbakemeldingene dere gir meg her på bloggen og på andre sosiale medier. Det er en fryd å åpne kommentarfeltet om dagen! Jeg blir så innmari glad, så tusen takk.

Forresten så er det den siste dagen dere kan stille spørsmål til ukens spørsmål i dag. De kommer ut i morgen som alltid. Fyr løs i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på .

I går reiste jeg fra Oslo etter jobb og en kjapp treningsøkt. Marte og jeg avtalte en intervalløkt mellom jobb og bussavgang, men det skulle vise seg å være litt dumt. Altså det gikk jo fint, men jeg hadde feilberegnet tiden. Da jeg kom inn døren hjemme, dryppende svett hadde jeg 25 minutter på meg til å dusje, vaske håret, kle på meg og drasse med meg bag og koffert til bussterminalen. Tenk jeg var stressa!

Det tydeligvis blitt en greie å ikke brøyte fortauene i Oslo sentrum så jeg måtte jo dra kofferten i stede for å trille den. Jeg kunne droppet den intervalløkta for herregud så sliten jeg var da jeg endelig fikk satt meg på bussen rett før avgang. 

Det gikk jo fint og nå er jeg hjemme i Larvik! Det er sååå deilig. Jeg har frihelg og fordi det skjer veldig mye de neste månedene har jeg ikke tid til å dra hjem på lenge. Derfor ble det en tur allerede nå.

Pappa og stemor kom og hentet meg på bussterminalen i går kveld og jeg sloknet i det jeg kom inn døren hjemme, haha. Litt sliten. Heldigvis slapper jeg utrolig godt av her hjemme, så det skal bli deilig. Vi har faktisk masse å gjøre i dag, så jeg må komme i gang så vi blogges senere.

Vil dere forresten høre litt om planene mine for helgen og hva jeg skal gjøre mens jeg er her?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Long time no see. Årets første versjon av bildene som ikke kom på bloggen! Det er som vanlig en del blinkskudd her, haha. Herregud, jeg må le når jeg ser hvor rar jeg kan se ut på enkelte bilder. Det er så mange merkelige uttrykk og bevegelser jeg gjør som jeg aldri tenker over. Nydelig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ER DET GREIT Å TA GJENGLEMTE TING?

Her om dagen var jeg på Brun og Blid med to venninner for å få litt sol og varme. Da jeg gikk inn døren til solsengen så jeg at det lå igjen noe der etter personen før meg. Nei, det var verken sperm eller svette denne gangen. Det var en dyr, fin sportsklokke! 

Jeg stakk hodet ut i gangen igjen for å informere de to andre. "Hallo, noen har glemt igjen en sportsklokke her!". De kom som forventet ut i gangen de også og ville jo se på denne klokka. Den så splitter ny ut. Jeg bestemte meg for å levere den i den tilhørende neglsalongen, sånn i tilfelle noen kom tilbake for å lete etter den. Det hadde jeg gjort om jeg hadde mistet min sportsklokke, eller hva som helst av eiendeler egentlig. Det er ganske naturlig å lete på de stedene man har vært.

I det jeg snudde meg for å gå sa hun ene venninnen min "eller så kan du gi den til XX (min andre venninne)". Jeg sa selvfølgelig nei, hva om det var hennes klokke som var glemt igjen? Så kom hun med et ganske godt poeng. Hva vet vel jeg om damen som sitter i neglsalongen kommer til å ta klokken selv eller faktisk la den ligge der i tilfelle noen kommer tilbake? Hun har faktisk ikke en direkte forbindelse med solsenteret så sånn sett har hun ikke noe ansvar. For alt jeg vet kom heller aldri personen som hadde glemt den tilbake og da fikk negldamen seg en helt ny sportsklokke. 

Det fikk meg til å tenke. Hva er det rette å gjøre i en slik situasjon? Burde jeg tatt med meg klokken og lagt igjen en lapp med kontaktinformasjon i tilfelle eieren kom tilbake? Var det rett å gi den til damen i neglsalongen eller kunne jeg rett og slett tatt den selv? Hvordan løser man dette på en best mulig måte? Jeg hadde ikke hatt samvittighet til å ta den selv, men skulle jeg latt venninnen min ta den?

Hva hadde du gjort?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VIDEO - YOGA CHALLENGE MED MARTINE

God morgen! Martine har vært superflink og redigert ferdig Yoga Challenge videoen til dere i rekordfart. Altså, den er så morsom! Bare gi det et par minutter, haha. Jeg tror ikke vi skal satse på å bli veldig gode i yoga med det første, men dere kan jo se og bedømme selv. 

Si ifra om dere likte dette så kan vi gjøre flere challenges og kanskje til og med en Yoga Challenge del 2!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NY RAW FOOD VEGAN-FAVORITT

Jeg har offisielt fått et nytt favorittsted å lunsje. De har helt sykt god mat og det beste er at alt er laget på naturlige ingredienser og er kjempesunt! All maten er vegansk og helt glutenfri for dere som er opptatt av det.

Martine, Maria og jeg dro dit i går for å teste og vi ble raskt enige om at dette skulle bli vårt nye stamsted.

Alle tre bestilte brunsj fra menyen som bestod av et knekkebrød med avokado, to små kakestykker, en valgfri varm drikke pluss enten acai bowl eller chia pudding. Min favoritt her var definitivt knekkebrødet med avokado, i tillegg til kakene da selvfølgelig. 

Maria tok acai bowls mesn Martine og jeg gikk for chiapuddingen. Ingen av oss klarte å spise opp alt sammen fordi selv om det var små porsjoner er det næringsrik mat som metter godt. Anbefales virkelig!

Tror dere ikke jeg stortrives på et sted som dekorerer bordet med "eat more cake"? Haha, love it! Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg får med meg noen hit. Nå smakte jeg bare en liten del av menyen, men det så ut som de hadde utrolig mye annet godt. I tillegg var det så koselige lokaler, helt perfekt til en venninnelunsj eller cafékontor.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

IKKE SKREM LIVET AV MEG PÅ DEN MÅTEN

Da jeg var på vei hjem fra trening kom det plutselig en kjempehøy lyd. Det hørtes litt ut som en dampbåt, bare at den i så fall stod rett ved siden av meg og tutet igjen og igjen med jevne mellomrom. Terror- og krigsgredd som jeg er tenkte jeg at NÅ. Nå kommer russerne eller så er det et terrorangrep i gang her. 

Jeg ble seriøst skikkelig stressa og gikk rett inn på VG. I et forsøk på å bevare roen tenkte jeg at det selvfølgelig må stå der om det er en øvelse. Man fyrer vel ikke av en sånn alarm uten å informere folk først? Da jeg ikke fant noe fikk jeg panikk og ringte en venninne for å spørre om hun også hørte lyden. Ja, jo kanskje. Jeg bare HALLO DET ER RUSSERNE NÅ BLIR DET KRIG. I et kort øyeblikk så jeg for meg gatene fulle av russiske soldater som stormet inn i alle hus. Dramatisk, jeg vet. Under samtalen oppdaterte jeg VG konstant, men det kom fortsatt ingenting. Hm... Merkelig.

Jeg sjekker alltid VG først av en eller annen grunn, men nå begynte å sjekke andre nettaviser. Heldigvis kom jeg over en artikkel øverst på Nettavisen hvor det stod informasjon om dette. Da ble jeg både letta og jævlig irritert for å si det rett ut. Unnskyld meg, men vet dere at dere skremmer livet av folk? Kan vi alle bli enige om at neste gang denne alarmen kommer på i forbindelse med en øvelse (som forresten er i juni, jeg har lest meg opp) så legger alle nettaviser en liten linje øverst på siden hvor det står informasjon om nettopp dette? Da jeg sjekket VG ti minutter senere stod det jo, men da var jeg allerede godt i gang med å lete desperat etter nærmeste bomberom på Google. Åh, så utrolig irriterende!

Så på forhånd takk for at dere ikke skremmer livet av meg i juni, men informerer meg litt før alarmen faktisk går så når jeg følger instruksene og sjekker medier for informasjon så står det faktisk informasjon der.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DETTE SPISER JEG

Hola, nå har Martine og jeg akkurat spilt inn en Yoga Challenge-video til dere og hatt en treningsøkt hjemme i stua via YouTube. Så moro. Nå skal vi ut og gå en kveldstur før vi skal gjøre det koselig her hjemme og lage litt middag. Det har virkelig gått i ett i dag, så jeg ble het sjokkert da jeg så hvor mye klokken var. Jeg har jo glemt å vise dere ukens handel!

I går kveld handlet jeg inn mat til resten av uken. Det vil si alt av lunsj, frokost og mellommåltider. Jeg har litt middagsmat liggende så det var ikke nødvendig å kjøpe inn. Det ble en del allikevel og nå skal jeg vise dere hva jeg skal spise denne uken. 

Noe jeg alltid må ha i kjøleskapet er melk og mager cottage cheese. I tillegg må jeg ha havregryn i kjøkkenskapet. Så lenge jeg har de tingene klarer jeg meg egentlig veldig fint, men det er jo digg med litt mer til tider. Puffet havre, ferske bær, banan, rosiner og sukkerfritt syltetøy er ting som er digg å putte i havregryn med melk. En perfekt frokost!

Jeg elsker denne sjokoladedrikken fra Njie! Hvis jeg trener på senteret lengst unna meg trenger jeg ofte en liten refill på veien eler når jeg kommer hjem, før jeg dusjer og får spist noe ordentlig. Da er disse helt perfekt! Den er SÅ god, sukkerfri og full av proteiner.

Speltlomper med Philadelphia light, avokado, ruccola og kalkunpålegg er også et kjempefint mellommåltid/lunsj. Enkelt og raskt og lage, men smaker superdigg.

Jeg er veldig glad i yoghurt som mellommåltid og nå hadde de tilbud på disse til 10 kroner på Kiwi. Da ble det fort tre stykker. Jeg har ikke smakt den Kvarg Zero enda, men de Go' Morgen-yoghurtene er sykt gode i sukkerfri variant!

Jeg kjøper aldri yoghurt, syltetøy, saft, brus eller noe sånt med sukker. Det er rett og slett fordi jeg synes de sukkerfrie variantene er minst like gode og det er så unødvendig å få i seg masse sukker hele tiden når det er lett å unngå. Jeg trenger ikke det i den daglige kosten min. Det sparer jeg heller til kosen!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

GNISTEN ER TILBAKE

Åh, vet dere hva? Jeg har det så utrolig bra om dagen og det er så deilig å kunne si det. Jeg føler jeg har vært i en kaotisk boble frem til nå hvor jeg har vært usikker og forvirret med tanke på alt i livet mitt. Nå er det over. 

Det var som om jeg våknet en dag og bare "nå kjører vi på, jeg skal få det til". Jeg er så glad og har masse energi hver eneste dag noe gjør meg skikkelig lykkelig. Da jeg var på trening i går gikk det virkelig opp for meg at jeg er tilbake for fullt. Endelig! Det føles som om jeg har blitt meg selv igjen og funnet tilbake til den gnisten jeg hadde før som gjorde at jeg klarte alt jeg ville. Jeg vet ikke helt, men herregud det er så deilig!

Trening, jobb, blogg og generelt i livet - jeg går all inn på alt og det er superdigg. Jeg skal få til det jeg bestemmer meg for og nå er jeg på et punkt hvor det virker som om jeg kan klare absolutt alt jeg får til. Dette skal bli mitt år, vent og se. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

PLANER FOR ÅRETS ANDRE UKE

ANNONSE - alle lenker er annonselenker

GENSER HER

MANDAG. I går skjedde det veldig lite. Det var rett og slett en skikkelig mandag hvor det å stå opp tidlig var hardt, men nødvendig. Jeg satt og blogget i et par timer før jeg startet på jobb. Etter jobb dro jeg hjem hvor jeg spiste middag og chillet litt med Martine før vi begge dor på trening hver for oss.

TIRSDAG. Fri fra jobb, men masse planer! Jeg tror jeg har booket sånn tre forskjellige avtaler med tre forskjellige venninner, haha. Vel. Jeg kom meg opp tidlig og fikk en bra start på dagen. Først en skikkelig hard treningsøkt, moro! Så skal Martine og jeg jobbe litt med blogg, ta bilder og slikt. Vi har også tenk til å teste ut et spisested jeg ikke hadde hørt om før i går da en venninne la ut bilde på mystorien sin. Alt er vegansk så det blir spennende. 

Klokken 15.00 har jeg en time hos Beauty House for å fikse bryna mine (sponset behandling). Det er virkelig på tide for nå er halve ansiktet mitt brynshår. Det er gøy fordi de endelig begynner å få litt form, så jeg gleder meg faktisk til denne timen. 

ONSDAG. På onsdag skal jeg starte dagen på trening før jeg skal hjem og ta en skikkelig dusj. En skikkelig dusj vil si at jeg skal vaske håret, bruke lillasjampo og kure det, noe som tar en EVIGHET. Heldigvis har jeg flyttet en høyttaler inn på badet så jeg kan ha konsert for meg selv. Deretter skal jeg sette meg ned og planlegge blogginnlegg for hele uken, samt skrive så mye jeg klarer før jeg starter på jobb klokken 16 og blir der resten av kvelden.

TORSDAG. Torsdagen min er litt lik som mandagen. Jeg starter dagen med trening og blogg før jeg jobber fra 13-20 og etter det skal jeg bare hjem, pakke og spise før jeg legger meg. 

FREDAG - LØRDAG. WOHO, FRIHELG! Jeg benytter meg av anledningen til å forlate Oslo og dra til et sted jeg savner skikkelig. Det blir nok veldig bra og jeg gleder meg masse, masse. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

JEG HAR LØYET FOR DERE

Nå skal jeg være helt ærlig med dere. Jeg løy til dere da dere spurte om jeg ikke hadde kontakt med moren min i sommer. Jeg sa at jo, det har jeg. Sannheten er en helt annen og etter at jeg svarte nei på det samme spørsmålet i ukens spørsmål har jeg sett meg nødt til å gi en slags forklaring.

Jeg brøt kontakten med det som skal være et nært familiemedlem for over et halvt år siden. Hvorfor jeg valgte å gjøre det vil jeg ikke gå nærmere inn på, men det var et valg jeg tok ene og alene. Det var brutalt, vondt og jævlig. Rett og slett helt forferdelig. Et hvert barn vil vel bare ha moren sin nær? Et trygt sted å komme hjem til. En mamma. Derfor kan dere kanskje klare å forestille dere hvor vondt det er å gi slipp på det. Å gå bort fra alt det "alle andre" har og vite at ingenting noen gang vil bli det samme.

Det var så vondt, men samtidig var det helt rett. Jeg har ikke angret på det og det kommer jeg nok heller ikke til å gjøre. Tror jeg, men jeg vet ikke. Fordi hvem vet vel hva fremtiden vil bringe? Alt jeg kan si er at akkurat nå er det helt rett og jeg har det veldig bra.

Familie er så mye mer enn bare blodsbånd og jeg mener man kan velge hvem man ønsker å se på som familie. Jeg vil ikke utdype hvorfor jeg har valgt å gjøre som jeg har gjort. Det er meg ene og alene som tok den avgjørelsen fordi jeg føler at det er til mitt eget beste. Mer om det vil jeg faktisk ikke si av hensyn til den andre personen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKEN SOM GIKK #16

AKKURAT NÅ: Nå koser jeg meg på jobb, superspennende!

UKENS TANKE: Jeg har vært så lykkelig i det siste! På nyttårsaften delte jeg og en venninne en sånn bongbong som inneholdt en "quote" som vi bestemte oss for å følge. "Glem fortiden fordi det er fremtiden som er livet" eller noe sånt. Det er SÅ sant og siden da har jeg levd etter det. Det er så mye bedre enn å tenke på "hva hvis" og "jeg savner". Man får ikke fortiden tilbake uansett. 

UKENS CRAVING: Vaniljeyoghurt!

UKENS HØYDEPUNKT: Hele uken var egentlig ganske fin, men lørdagen var kanskje ekstra fin. Jeg hadde først en kjempefin dag på jobb etter å ha rukket å gjennomføre en treningsøkt på morgenen. Så var jeg på spill- og vinkveld med noen venner og avsluttet hjemme hos oss med lillesøster, Martine, Sofie og Morten så det var superkoselig!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har knekt neglen min!!! Det skjedde i går da, så jeg har ikke rukket å irritere meg over det hele uken, men det overgår alt annet. Det er ikke snakk om å knekke tuppen, men min egen negl har knekt laaangt der nede og det gjør så sykt vondt. Jeg får ikke gjort noe med det heller. Helt krise!

UKENS SERIE: FRIKJENT! Herregud folkens, om dere ikke har dett den så MÅ dere faktisk se den. Jeg vet den ligger på Netflix og så tror jeg den er på Sumo og Viaplay også. Den er så sinnsykt bra! Jeg så begge sesongene på under et døgn og fikk bare fire timer med søvn den natten. Det var verdt det. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Spill og vin, Til årets Paradise Hotel-deltakere og For tjukk for treningssenteret.

UKENS SEIER: Fikk fire av fire treningsøkter til tross for at jeg hadde ukens første på torsdag så det er jeg kanskje fornøyd med altså. De ble faktisk ganske så bra gjennomført!

UKENS MATRETT: Mmmm, taco! Sofie hadde kjøpt en helt ny vegetarkjøttdeig som er SÅ mye bedre enn den vi har brukt tidligere. Jeg måtte slutte å spise den forrige fordi jeg ikke likte den, men den nyeste er kjempegod og ser faktisk ut som kjøttdeig selv etter den er stekt. Tror det er Kiwi sin. 

UKENS SANG: Perfect douet - Ed Sheeran & Beyonce

UKENS FAVORITT-BILDE: Er det lov å ta et bilde av seg selv? Haha, blir det uansett. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

SEX SKREMMER MEG

Ah, det var dette jeg ville fortelle dere om i innlegget om mitt låste underliv. Jeg visste bare ikke helt hvordan. Det er ikke så enkelt å sette ord på tankene mine når det kommer til dette. Sikkert fordi det er mye dere ikke vet som jeg heller ikke kommer til å fortelle, men også fordi uten å fortelle alt blir det litt merkelig. Jeg prøver. 

Nå er det mye som tyder på at ting begynner å bli i orden med underlivet mitt og da er det også kanskje på tide å kunne ha sex igjen. Alt er som sagt veldig mye bedre enn hva det var og sånn sett er jeg klarert for å ha sex igjen. Riktignok når jeg er klar for det. Fordi det er jeg ikke enda.

Vi snakket om det på den forrige timen min. Osteopaten min sa at ingenting tyder på at jeg ikke kan ha sex og da ble jeg nesten litt redd, men så snakket vi heldigvis om det også. Det er så bra fordi hun er så rett frem at jeg også blir det og da klarer jeg å sette ord på det jeg tenker og føler rundt dette. Og det er at jeg er litt redd.

 Nå har jeg gått så lenge uten sex og mine siste seksuelle opplevelser var vonde. Det som ligger i minnet mitt er at det er stengt. Helt totalt blokkert og på en måte litt flaut. Jeg har ikke sagt dette før, men jeg skammet meg litt. Her ligger vi og du er forberedt på hygge, men så klarer ikke jeg å innfri. Det er flaut. Det er flaut at jeg har følt det slik og at jeg synes det var flaut, men sånn er det. Det er sannheten. Så ja, selvfølgelig er jeg redd for at det skal skje igjen!

Jeg er livredd for at det skal gjøre vondt eller låse seg nå igjen med en ny eventuell sexpartner. Det gjør jo ikke annet enn å stresse meg, noe som igjen kan føre til at alt blir låst. Hvordan skal jeg bli komfortabel med det her, herregud... Jeg må føle meg trygg og sikker på at dette skal gå bra, fordi antakeligvis så går det helt fantastisk fint. Så lenge jeg ikke tenker at det ikke gjør det. 

Så, jeg er ikke klar enda, men å vite at det faktisk er neste steg er egentlig ganske gøy. Det fysiske begynner å komme på plass, så er det bare min egen psyke som må jobbes litt med før det er tilbake til normalen. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

VIN OG SPILL

God morgen! Nå sitter jeg faktisk og spiser frokost med lillesøster ved siden av meg i sofaen og Friends på tv. Det er så koselig med et lite besøk. Jeg har faktisk vasket leiligheten allerede, så det er digg. Når det kommer til resten av gjengen så sover de enda, men det er ikke så rart. Da jeg gikk og la meg i to-tiden satt de enda oppe, haha.

I går ble jeg invitert på noe skikkelig hyggelig som jeg faktisk har savnet litt. Emilie, en av mine beste venninner ringte meg og spurte om jeg ville bli med på spillkveld! Det er noe vi stadig har snakket om, men jeg tror faktisk ikke vi har hatt en ordentlig spillkveld siden vi hadde friår for flere år siden. 

Før pleide vi å samles hos Emilie hjemme i Larvik for å drikke vin og spille spill. Etter hvert måtte vi legge fra oss spill-delen fordi vi ble så aggressive, haha. Det er helt forferdelig, men særlig vi to har et veldig sterkt konkurranseinnstinkt og det ble helt krise. 

Nå klarer vi å kontrollere oss litt mer, men prøver generelt å holde oss unna Alias hehe. Sånn går det altså. I går ble det ryktet går, noe jeg egentlig synes er drit kjedelig. Rett og slett fordi jeg er elendig på å tegne og ingen skjønner hva det skal forestille. Heldigvis er Emilie og jeg eksperter på å jukse og klarte å lure ordene som skulle tegnes inn i samtaler, hihi. Flinke oss.

Det var en skikkelig hyggelig og rolig kveld med bittelitt vin og mye spill. Vi ble sittende hjemme hos Charlotte som hostet en god stund før planen var å ta et glass vin på en bar ute før jeg dro hjem til kollektivet og besøk fra lillesøster.

Tror dere ikke jeg hadde glemt lommeboken min som inneholder alle former for legitimasjon hjemme? Selvfølgelig hadde jeg det. Heldigvis fant jeg det ut mens jeg enda stod i kø. Det hadde vært litt kleint å oppdage det ved inngangen, hehe. Så det ble en kortere kveld enn planlagt, men det gikk egentlig helt fint.

Bluse og bukse fra Zara // Øredobber fra H&M

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

UKENS SPØRSMÅL // FERIEDESTINASJON, FREMTIDIG OPERASJON, RELIGION OG NY SAMBOER

Hvor har du kjøpt sminkeveska di? Den så veldig praktisk ut, og fin😁

Thankuu, den er amazing og kjøpt på H&M!

Hei. Ny leilighet ? Bor du ikke med Sofie lenger?

Joda, jeg skal bo med Sofie så lenge vi har mulighet til det. Nå vet jeg ikke hva som skjer etter sommeren, men sannsynligheten er jo stor for at vi dessverre flytter fra hverandre.

Hvis du kunne fått oppfylt ett ønske, hva hadde det vært?

Å være lykkelig for alltid.

Hvor skal dere reise?

Det skal jeg vente litt til med å avsløre. Det er så morsomt å se alle forslagene dere kommer med. Fortsett å gjett HER.

Hvor er den sorte kåpen fra ? :) ha en fin dag videre!

Den er fra Mango og er på salg nå så shop i vei!

 

Hei! Usikker på om du har svart på dette før, men hvordan reagerte foreldrene dine da du fortalte du skulle melde deg på Paradise Hotel? Har utrolig lyst, men mamma er ikke veldig begeistret og vet heller ikke hvordan det blir med fremtidige jobber osv. Håper på svar! :)

Haha, vel jeg turte ikke fortelle det før ganske sent i prosessen. De var jo ikke akkurat happy. Jeg husker jeg ringte pappa og han sa bare "nei det skal du ikke" på repeat uansett hva jeg sa, haha. Heldigvis sa han til slutt at han støttet meg i avgjørelsen, så det var koselig. Da jeg kom hjem og de fikk se det gikk det jo mye bedre. Ingen av de hadde vel sett programmet ordentlig før, men bare lest overskrifter om sex og fyll.

Har du ikke noe kontakt med Petter lenger og hva skjedde egentlig med dere han sa jo på pærra at han hadde følelser for deg!!!

Nei, ikke så veldig mye egentlig. Han var her mye og vi hadde en del kontakt de første månedene, men etter sommeren ble det liksom ikke så mye mer. Man sklir vel litt fra hverandre kanskje. Haha, nei angående det der så skjedde det ingen verdens ting. Jeg var veldig glad i Petter inne på hotellet, men for min del ble han en heeelt annen person i mine øyne etter uke seks. Sånn var det bare. Uansett var det ikke aktuelt for min del å få følelser for noen der inne så da han sa han hadde følelse for meg ble jeg bare litt stressa og klein, hehe (typisk meg). Sånn er det om den saken. I tillegg ble han ganske satt ut da alt om spillet mitt kom frem etter at vi sjekket ut før vi reiste hjem, sånn med tanke på at jeg spilte med både Morten og Kevin bak ryggen hans og sånt sååå jeg tror de følelsene var mer en del av bobla, men egentlig bør du spørre han om det haha. 

Har du sett begge sesongene av frikjent?

Ja! Det er så SYKT. Dere må se den serien om dere ikke ha gjort det.

Du nevner aldri mammaen din på bloggen men det husker jeg du gjorde før. Har dere ikke kontakt lenger?

Nei. 

Er det sant at du og Morten hooket den perioden Sofie og Morten ikke hadde kontakt? Var det derfor du og Sofie hadde en krangel etter PH?

Hvor får dere alt sånt fra? Haha

Hvis du skulle operert en ting i fremtiden hva skulle det vært?

Haha nadaaaaa. Neida, jeg vet ikke. Hadde det vært smerte- og komplikasjonsfritt så hadde det nok vært mer aktuelt, men det er ikke noe som er verdt å utsette seg for såpass mye smerte for. 

Hvem skal du på ferie med?

Jeg skal reise med Martine <3 

Hva er din aller største drøm?

Å være lykkelig, hihi. Det er jo så fantastisk. 

Kunne du tenkt deg å bli kristen om du ikke er det fra før?

Jeg er kristen på papiret. Døpt og konfirmert i kirken, men ikke akkurat troende.

Skal Martine betale leie til deg og Sofie?

Yes, det skal hun. 

Herreguuud du ser smashing ut! Hvilken tights er det du har på bildèt? :)

Åå, tusen takk <3 Den er faktisk fra H&M.

Hvor mye har du gått ned etter PH?

For å være ærlig så vet jeg ikke! Har ikke veid meg siden jeg kom tilbake til treningshverdagen igjen, men på og like etter PH gikk jeg opp 13 kilo haha.

Har du og sofie kranglet om morten ref mysory?

Haha, ja vi har jo det. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

FØRSTE KVELD MED NY SAMBOER

God morgen! Dette er første dag i det som virkelig føles som et ekte kollektiv. Nå er vi fire stykker på to rom her altså. 

I går kveld kom endelig Martine hjem fra Thailand/Bodø og med seg hadde hun et lite flyttelass. Hun har jo allerede hatt alle tingene sine i kjelleren vår siden hun flyttet fra Morten og de, så hun har halvveis bodd her da. Det var så koselig å se henne igjen! Hun er en ekte gledesspreder. Jeg tror aldri jeg har sett henne ordentlig sur, sånn helt seriøst. 

Nå bor hun hos meg, men fordi Sofie drar på lørdag flytter hun inn på soverommet hennes i tre uker. Jeg gleder meg så mye til å ha en venn når Sofie er borte, haha. Jeg er skikkelig lei av å være hjemme alene, så et passet perfekt at Martine trengte et sted å bo for en kort periode.

Nå skal jeg på jobb og bli der resten av dagen, as always hehe. I kveld skal vi ha en kosekveld og det blir sååå deilig. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

DET FINESTE TRENINGSTØYET

ANNONSE - alle lenker er annonselenker

Er du en av de som skal kickstarte treningsåret? Bra jobba, du har tatt det første steget! Nå gjelder deg å holde motivasjonen oppe og faktisk komme seg på trening. I den anledning har jeg samlet sammen masse fint treningstøy som kan hjelpe dere litt på motivasjonsfronten. 

1. HER   2. HER   3. HER

​4. HER   5. HER   6. HER   7. HER

​8. HER   9. HER   10. HER

​11. HER   12. HER   13. HER

​14. HER   15. HER   16. HER

​17. HER   18. HER   19. HER

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

BLI KVITT SØTSUGET ETTER FERIEN

Januar kan være hard på mange måter. Vi er tilbake i hverdagen etter juleferien, sukkerinntaket i ferien har vært enormt og det er enda et halvt år til sommeren. For min del gjør ikke det annet enn å forsterke søtsuget. En grå og trist hverdag gjør suget etter en sjokoladeplate for litt kos ekstra sterkt. Allikevel har jeg klart meg så langt i januar uten sjokolade og nå deler jeg mine beste tips for å bli kvitt søtsuget. 

Ikke kjøp søtsaker eller oppbevar det hjemme. Kast det du har liggende i kjøkkenskap (eller gi det til en venn som vil ha det). Ikke finn på å fall for fristelsen til å kjøpe inn noe godt fordi det er tilbud. Nei, du kan ikke "ha det liggende". Det er så utrolig mye lettere å falle for fristelsen når det er lett tilgjengelig. For min del kommer ofte søtsuget på kveldstid og da gidder jeg jo ikke gå ut for å kjøpe sjokolade, men om jeg har det liggende forsvinner det fort en plate. 

Vær i aktivitet. Jeg får sykt mye mindre lyst på godteri når jeg er i mye aktivitet og trener. Det frister liksom ikke med en sjokoladekake etter å ha slitt i en time for å forbrenne fett. 

Spis frukt når du er fysen på noe godt. Dette er amazing sånn seriøst. Jeg husker jeg pleide å bli så sur da foreldrene mine ba meg spise frukt når jeg hadde lyst på godteri som liten, men det ligger noe i det altså. Frukt inneholder fruktsukker som faktisk hjelper mot søtsuget. Klementiner er for eksempel noe som pleier å hjelpe meg. 

Gå en tur (uten lommeboka så du ikke kjøper noe søtt på veien). Frisk luft er aldri en dårlig idé og hvis du har sittet lenge stille og er sugen på noe søtt kan jeg anbefale en tur i frisk luft. 

Drikk et glass vann. Kjedelig, men kanskje du egentlig bare trenger å få i deg et eller annet?

Kjøp sukkerfrie drops eller tyggis. Jeg trenger ofte bare noe å tygge på og da er det supert å ha tyggis eller sukkerfrie drops og pastiller liggende. Jeg merker det særlig på en lang arbeidsdag. Da begynner jeg å bli sliten og fysen, men i stede for å kjøpe en sjokolade tar jeg heller et par pastiller og så går det ganske så greit. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ALT OM MITT LÅSTE UNDERLIV

Rabattert behandling

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert dere på vaginisme-situasjonen, men heldigvis har jeg fine lesere som minner meg på det og ønsker å lese om nettopp dette. Det synes jeg er moro! So here you go, alt om mitt låste underliv. 

Da jeg var hos Charlotte på Røa Osteopati (sponset, rabatt på behandling) for aller første gang kunne hun så vidt ta på enkelte områder rundt bekkenmuskulaturen før jeg måtte si stopp. Det gjorde for vondt. Det var en brennende og sviende, ganske intens smerte som ga seg med en gang hun stoppet. Vi måtte jobbe med forskjellige teknikker for å løsne opp og "varme opp" muskulaturen og nervene. 

Nå er situasjonen helt annerledes. Da jeg var der på onsdag kunne hun tøye hardt over hele området og til og med legge på ekstra press uten at det gjorde for vondt! Det er faktisk en helt utrolig bra fremgang og jeg ble så glad. Det betyr jo at det begynner å løsne opp og at behandlingen virkelig hjelper. 

Jeg hadde en god del symptomer som jeg ikke forstod hadde sammenheng med sykdommen før jeg dro til Charlotte. Det var ikke før hun stilte spørsmål for så å forklare hvordan alt henger sammen at jeg forstod det. Endelig ga ting mening! Det som er så moro nå er at flere av de har bedret seg betraktelig.

Jeg må ikke tisse like ofte som før og kan gå flere timer mellom hver gang, i motsetning til tidligere hvor jeg tisset cirka en gang i timen. Det var fordi muskulaturen var for stram og presset på blæren min.

Sist jeg hadde mensen var det vanskelig og vondt å sette inn en tampong. Nå var det lett som en plett!

Jeg har ingen kramper i underlivet lenger, noe jeg stadig hadde før (uten at jeg da forstod hvorfor). 

Foruten om eggløsning og menstruasjon har jeg lite eller ingen smerter i magen og korsryggen. 

Så er det veien videre... Den er skummel, men jeg tror det skal gå bra. Det kan jeg fortelle mer om litt senere. Jeg må finne ut hvordan jeg skal få sagt det. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

FOR TJUKK FOR TRENINGSSENTERET

I det siste har jeg fått noen meldinger fra lesere som trenger råd. De vil gjerne begynne å trene, men er redd for å dra på treningssenteret fordi de føler seg for tjukke. Det er flaut å gå rundt på et senter med slanke, veltrente mennesker. De tør rett og slett ikke fordi de skammer seg og er redd for hva andre vil tenke. 

Dette synes jeg er så utrolig trist, men jeg forstår dem. Vi bruker så mye tid og energi på å tenke over hva andre synes om oss. "Hva hvis han synes jeg løper for sakte" eller "hva om jeg gjør noe feil og noen kommer for å rette på meg så de andre på senteret ser det". 

Nå vet jo ikke jeg hvordan dere alle faktisk ser ut og hva dere legger i å være tjukk. Noen bruker jo ordet tjukk om det å ha litt ekstra fett på kroppen, mens andre bruker det som en betegnelse på overvekt. Uansett i hvilken forstand du er tjukk så er det ikke flaut å trene! Det er kjempebra. Trening er sunt både for kropp og og sinn og absolutt alle mennesker i verden burde mosjonere. 

Jeg forstår hvorfor dere synes det er litt ekkelt. Personlig hater jeg når treningssenteret er stappfullt og skulle gjerne hatt hele senteret for meg selv. Når det er sagt så er de aller fleste opptatt med seg selv. De fleste av oss er jo ganske selvsentrerte. Hvis dere får et blikk her og der er det nok ikke ment personlig. Jeg kikker stadig på folk, rett og slett fordi de er der. Ikke fordi jeg egentlig tenker over at jeg ser på dem, og i hvert fall ikke hva de driver med. 

På en måte skulle jeg ønske at jeg kunne si at jeg ikke tenker over det når jeg ser overvektige (og da mener jeg overvektige, som i du må endre livsstilen din ellers kommer du til å få diabetes, hjerte- og karsykdommer og resten av pakka om du ikke allerede har det) mennesker på treningssenteret. Dessverre så gjør jeg det. Vil dere vite hva jeg tenker?

Helt ærlig så tenker jeg at det er sykt bra jobba. Jeg blir så glad jeg! Dette er mennesker som har levd en usunn livsstil og det kan være forskjellige grunner til at de har blitt sykelig tjukke, men de har bestemt seg for å gjøre noe med det og mer enn det kan da ingen kreve! De har bestemt seg for å ta bedre vare på kroppen sin og få et bedre helsemessig liv. Nei, jeg synes det er skikkelig imponerende å tørre å trosse den tankegangen om at det er flaut og skummelt for å ta vare på seg selv. Ti millioner tomler opp til dere!

Til dere som fortsatt synes det er skummelt og er litt redde: snakk med en personlig trener på senteret! De kan gi deg et opplegg tilpasset deg og din helse, samt lære deg hvordan du utfører alle de forskjellige øvelsene. Da trenger du i hvert fall ikke bekymre deg for at fremmede skal komme og rette på teknikken din (noe som antakeligvis bare er godt ment, men jeg skjønner at den er litt kjip)! Hopp ut i det og lykke til!

Dere kan forresten lese mine beste tips for å komme i gang HER.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

NÅ ER REISEN BESTILT

Husker dere jeg skrev om hvor reisesyk jeg er? Jeg la ut flere steder jeg har sett på her på bloggen og ba dere om tips til hvor jeg burde dra. Tusen takk for alle gode tips og erfaringer. Jeg elsker å få tilbakemeldinger fra folk som faktisk har vært på steder jeg ønsker å dra til. Vel... 

Nå har jeg bestemt meg! Det ble faktisk ingen av stedene på listen og hele planen ble endret. Da jeg kikket på reiser visste jeg ikke om jeg kom til å få noen å reise med en gang så jeg var forberedt på å dra alene. Såpass gira på en tur altså. Nå har jeg heldigvis fått meg en reisepartner! Martine blir med og siste helgen i januar skal vi reise sammen til et sted jeg faktisk aldri har hørt om før så det blir spennende. Noen som klarer å gjette hvor vi skal?

Vi har hørt masse fint om det og det ser så koselig ut! Jeg gleder meg masse, masse masse til å planlegge alt. Jeg skal Google alt fra restauranter til severdigheter og finne ut hva vi bør få med oss og hva som ikke er så nøye. Dette blir gøy!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

EN SKIKKELIG BLOGGER

Heihei og god morgen! Det er så rart å våkne opp til at det er helt mørkt ute. Jeg vender meg liksom aldri helt til det der, jeg. Nå kjenner jeg at vi har fått nok mørke og jeg gleder meg til det blir lysere tider og våren (en av mine to favorittårstider) melder sin ankomst! 

Nå har jeg egentlig skikkelig dårlig tid, men da gjør jeg som jeg pleier, nemlig noe helt annet enn hva jeg egentlig burde. Jeg skal være på et møte (skikkelig blogger i dag) om under en time og ser ut som et vrak, så her har jeg en jobb å gjøre.

Deretter skal jeg rett på trening, hjem og dusje for så å prøve å presse inn litt bloggbiler med Sofie innen jeg starter på jobb. Hektisk dag med andre ord, men det er litt deilig innimellom. Vi må bare huske å slappe av og roe ned når vi kan så går alt bra.

Jeg ville egentlig bare innom for å si hei og ønske dere alle en kjempefin torsdag!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

KICKSTART TRENINGSÅRET 2018

Nå som vi går inn i januar måned er det tid for å fylle opp treningssenterne igjen. Mange har som mål for 2018 å komme i gang med treningen igjen, bli sprekere, gå ned i vekt og endre livsstil. Det er veldig bra, men dessverre faller mange av etter et par måneder og noen kommer egentlig aldri i gang. Nå skal jeg tipse dere om ting som fungerte og fungerer for meg da jeg skulle finne motivasjon til å komme meg tilbake til en sprekere hverdag. 

Velg et treningssenter som er i nærheten av jobb eller hjem. Det gjør det utrolig mye lettere å komme seg på trening. Hvis du må ta buss og trikk for å komme deg på trening virker det med en gang som mer tiltak. Hvis du kan gå bort til treningssenteret er det jo null stress! Hvis det er i nærheten av hjem blir det lettere å ta både en tidlig morgenøkt og en sen kveldsøkt. Hvis det er i nærheten av jobb er det lett å starte dagen der før jobb og gå innom etter jobb. Perfekt!

Ikke tenk, bare funger. Ikke tenk på hvor sulten du er, hvor fullt det er på senteret eller hvordan sofaen frister mer. Dra på deg treningstøyet og gå ut døra. 

Kjøp deg fresht nytt treningstøy. En liten gulrot for å komme ordentlig i gang. Det er faktisk motiverende med nytt treningstøy man har lyst til å bruke. Jeg elsker overdeler i sterke, freshe farger som gir litt ekstra motivasjon. 

Invester i en god og motiverende pulsklokke. Etter at jeg fikk Fitbit-klokken min ble jeg så mye mer aktiv i hverdagen. Høyere mål ble satt og jeg så at jeg innfridde dem. Jeg anbefaler den på det varmeste. Jeg går alltid med den på så jeg ser antall skritt, den måler puls og du kan stille den inn ut ifra hva du trener. Det er så moro å se i etterkant hvor lenge man lå i de forskjellige puls-sonene og sånt! En stor motivasjon for å være mer aktiv og få enda mer ut av treningen.

Få en personlig trener. Hvis du er usikker på hva du skal trene og hvordan du kommer i gang kan det være lurt å snakke med en personlig trener. De har mye kunnskap og er ofte gode på å motivere. Det er ikke sikkert du trenger så mange timer, men de kan hjelpe deg med et program og gi deg kickstarten du trenger for å klare deg videre på egenhånd. 

Ikke sammenlign deg med andre. Det er ikke alltid så lurt. Hvis du går rundt på senteret og ser hvor mye de andre løfter og hvor fort de løper, så ser du på de selv og føler deg dårlig fordi du ikke er i nærheten gjør ikke det annet enn å ødelegge motivasjonen din. Det samme gjelder hvis du trener med venner. Kanskje de har trent lenger enn deg? Da er de naturlig nok både sterkere og raskere. Tro meg, de synes ikke du er dum, teit eller lat fordi du ikke er like sprek som dem. Jeg tror ikke de tenker på noe annet enn seg selv og sin egen fremgang, eller at det er bra at du også er i gang så de har en treningsvenn!

Sett deg mål. Små steg av gangen. Kanskje du skal klare en repetisjon til på hver øvelse i løpet av tre uker? Eller kanskje du skal klare å løpe en kilometer lenger? Sett deg mål hele tiden underveis, da blir det ekstra moro! Men husk at målet på lang sikt bør være at alt dette blir en vane og en del av en ny, sunnere livsstil.

Ha det gøy på trening. Det skal være hardt der og da, men det skal også være moro. Lær deg å kose deg med treningen!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ET FRISKT PUST

I går kom Sofie hjem og i den anledning ville jeg gjøre det litt fint hjemme! Gjett om jeg har savnet roomien min da, herregud så hyggelig det var å få henne hjem til tacokveld igjen. Nå drar hun snart avgårde nok en gang, men vi får nyte tiden enn så lenge. 

Det jeg gjorde var å vaske hele leiligheten før jeg gikk ut for å kjøpe inn friske blomster (med tanke på at jeg har hatt døde roser stående i disse vasene i to uker var det vel på tide uansett). Til slutt tok jeg bort alt av julepynt, putetrekk i rødt og alt annet som hørte desember til og erstattet det med lyse og friske farger! Jeg later som om det blir vår nå jeg, så hehe. Ble det ikke lyst og fint?

Jepp, jeg bruker vinflasken min som pynt haha.

Jeg beholdt litt glitter da... Det er jo ikke direkte jul og det er så koselig med litt sparkle i hverdagen. Er dere ikke enige? På puten til høyre står det faktiske bare "winter" og det er jo vinter en stund enda (dessverre). 

Jeg kjøpte også litt til badet. Ikke så veldig mye, men hvor mye kan man pynte badet med da? Såpen har jeg vist dere før. Den koster bare 20-30 kroner på Normal og er så fin! I tillegg kjøpte jeg duftpinner fra Kremmerhuset som lukter skikkelig fresht og faktisk matchet håndsåpen. Tilfeldig?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TIL ÅRETS PARADISE HOTEL-DELTAKERE

Kjære, årets nye Paradise Hotel deltagere. Nå er det like før de aller første av dere setter dere på flyet ned til Mexico, og skal få oppleve noe helt spesielt. Dere skal få møte så mange nye mennesker, både deltagere og crew. Dere skal få bo på et luksushotell med verdens fineste ansatte aka. brev-menn, bartendere, kokker og vaskedamer.  Dere skal få utfordret dere selv på helt nye og uvante måter som dere antakeligvis aldri har gjort før. Dere skal få kjenne på nye følelser, god og dårlig samvittighet, sinne, glede, sorg, skuffelse, lykke, sjokk, hevngjerrighet, redsel og så mye annet. Dere skal få en opplevelse for livet!

Jeg kjenner at jeg er litt sjalu. Oppholdet mitt på Paradise Hotel var noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv! Jeg kjenner ennå på følelsene jeg satt med i de forskjellige situasjonene der inne. Det var en rar følelse av frihet til tross for at man var sperret inne på et hotell. Jeg kommer aldri til å glemme det jeg fikk se, høre og oppleve i løpet av de to månedene jeg var der, og selv om det til tider var veldig tungt så var det veldig gøy. Allikevel vil jeg at dere skal vite noe... 

Det kommer til å bli tungt, kanskje mye tyngre enn hva du tror på forhånd. Selv om du prøver å sette deg inn i hvordan det kommer til å bli der har du ingen anelse. Det er ikke mulig å forutse hva som vil skje og hvordan din opplevelse vil bli. Husk at det er et liv på utsiden, og det aldri er verdt å gjøre noe du kommer til å angre på når du lander på norsk jord igjen. Det er et spill for å overleve, men det er ikke et spill som handler om liv og død, selv om det kan virke sånn til tider.

Aldri gjør noe du ikke kan stå hundre prosent inne for og ikke la deg presse av noen til å gjøre noe du ikke vil, uansett hvem som presser deg. Du bestemmer akkurat hva du vil gjøre i enhver situasjon. Ingen kan tvinge deg til å ta en avgjørelse du selv ikke ønsker å ta. Du kommer til å føle deg presset, men for din egen del bør du stå imot. Tro meg, eller så kommer du til å angre. Du kan ikke styre alt selv om du gjerne tror det.

Så må dere huske å nyte det! Tiden går fort og før du skjønner bæret sitter du på flyet tilbake til Norge med tidenes kjærlighetssorg fordi eventyret er over. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN NYTTÅRSLOOK

ANNONSE - inneholder annonselenker

Øredobber eBay // Kjole HER // Ring arvesmykke

 

Det jeg elsker med nyttårsaften er at man kan gå litt crazy med paljetter, glitter og alt som er! For meg skjer det kun den ene dagen i året, ellers er jeg generelt ganske basic i klesstilen. Det er kanskje det som gjør det ekstra gøy!

I år var jeg bestemt på at jeg skulle ha noe som glitret og fant denne paljettkjolen på Nelly som var helt perfekt til anledningen. Jeg hadde noen store øredobber som jeg kjøpte på Ebay for flere år siden som heldigvis gikk til. Det var så vanskelig å finne tilbehør fordi alt jeg eier og har er i gull, haha. Jeg bruker jo aldri sølv ellers... Vel, jeg følte meg veldig nyttårsaktig!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

TIDENES BLÅMANDAG PÅ EN TIRSDAG


Dette er fra en bedre dag for å minne meg selv på at jeg egentlig liker verden

I dag tidlig fikk jeg en snap hvor en venn av meg spurte om det var mulig med blåmandag på en tirsdag. Ja, så absolutt. Jeg lurer på om jeg skal krype under dyna og legge meg til å sove igjen for så å prøve på nytt i morgen. I dag er rett og slett alt for mye galt. 

I går kveld sluttet internettet vårt og funker IGJEN. Det er tredje gang på tre uker, men etter å ha snakket med leverandøren av routeren vår første gang klarte jeg å ordne det gangen etter. Nå viser det seg (etter nok en samtale med leverandøren) at jeg må ta den tilbake der den er kjøpt? Noe jeg må gjøre nå, men først trengte jeg å få ut litt frustrasjon. 

Nettet forsvant midt i Frikjent-maratonet mitt, noe som resulterte i at jeg sikkert brukte en million kroner på å dele internett i hele natt for å få sett ferdig serien (SÅ SPENNENDE). Kvart over fire hadde den aller siste rulleteksten sklidd over skjermen og det var endelig natta for meg. I fire timer i hvert fall. Da jeg bestemte meg for å se dette ferdig i natt glemt jeg at jeg hadde en legetime halv ti i dag, så jada det ble fire timer med deilig søvn. 

Så skal vi se. Jeg våknet opp, gikk på toalettet og oppdaget at jeg har fått mensen. Jeg sover naken. I hvitt sengetøy. Må jeg utdype? 

Deretter mistet jeg bussen, men heldigvis viste det seg at det ikke gjorde noe fordi jeg var en halvtime for tidlig ute. Virkelig? Kom endelig frem, alle på legekontoret er supersøte så til tross for at jeg ble stukket litt feil og betalte et par hundre kroner for å få høre at plagene jeg har hatt i snart en måned er luftveisinfeksjon og forkjølelse som vil gå over av seg selv var det ganske hyggelig. 

«Okei, gå hjem og sove? Nei, det er dumt må holde meg våken til i kveld.»

Jeg gikk en tur på Mango og fikk kjøpt meg en ny kåpe, en kul liten veske og en topp for et gavekort jeg hadde så teknisk sett er det gratis shopping. Ikke dårlig. Deretter fikk jeg for meg at jeg skulle gjøre det koselig til Sofie kommer hjem så jeg gikk på Kremmehuset og kjøpte litt småting. Planen videre var å kjøpe nye blomster fordi alle her nå er døde (wopsi), men da jeg stod i køen kjente jeg et ekstremt trykk i magen. Jeg måtte legge fra meg blomstene og løpe hjem for da var det nemlig magetrøbbel på gang. Jeg rakk så vidt å sette meg ned på toalettet før, vel? Dere skjønner. Der ble jeg sittende en god stund før jeg endelig klarte å reise meg. 

Hvordan er det mulig å ha en slik dag før klokken tolv? Jeg dør. Nå skal jeg bare ta et pust i pakken, drikke litt kaffe (LIFESAVER) og spise litt før jeg går ut på blomsterjakt og router-fiksing. Etter det venter en million ting her hjemme, men det går braaaaaaa (prøver jeg å si til meg selv). Nå er det verste over og ting kan vel bare gå oppover herfra? Vi satser på det!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

WEEKENDTUR I EUROPA

Nå sitter jeg faktisk og ser på weekendturer i januar. Jeg har hele to frihelger og hva passer vel bedre enn en liten tur til et annet sted? Man må oppleve verden mens man kan og det har jeg som mål å gjøre mer av i løpet av dette året. Jeg søkte etter billige reisemål i Europa og fikk opp mange gode tips! 

Det er faktisk mulig å få både fly og hotell til under tusenlappen for en hel helg. Når det i tillegg er steder hvor det er billig å leve blir det fort en ganske billig ferietur. Jeg bruker ofte en del penger på en frihelg i Oslo også, så hvorfor ikke bruke de pengene et annet sted? Det frister i alle fall veldig mye.

Her er noen av stedene jeg har sett på. Kom gjerne med tips og erfaringer om dere har besøkt noen av dem 

PRAHA


Licensed from: arocas / yayimages.com Licensed from: vichie81 / yayimages.com Licensed from: courtyardpix / yayimages.com Licensed from: stevanovicigor / yayimages.com

RIGA


Licensed from: fyletto / yayimages.com Licensed from: danr13 / yayimages.com Licensed from: fyletto / yayimages.com Licensed from: ogre64 / yayimages.com

VILNIUS


Licensed from: niglaynike / yayimages.com Licensed from: Stragys / yayimages.com Licensed from: photoff / yayimages.com Licensed from: johnnychaos / yayimages.com

TALLIN

Licensed from: kamchatka / yayimages.com Licensed from: steheap / yayimages.com Licensed from: carlosfredericopinheiro / yayimages.com Licensed from: steheap / yayimages.com

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

MIN NYTTÅRSAFTEN

Hola! Til tross for at jeg våknet opp uten å være fyllesyk har jeg ikke gjort noe som helst i dag. Vel, jeg har fått blogget litt, men så oppdaget jeg at Frikjent lå ute på Netflix og har sittet klistret til skjermen hele tiden siden. Den er så sykt spennende! Åh, jeg lurer så på hva som er greia... Vel, uansett. 

Jeg hadde en så utrolig fin kveld i går, virkelig! I år bestemte vi oss for å ha det helt med ro, lage en god nyttårsmiddag, sitte rundt bordet med drikke og bare ta det som det kommer helt uten forventinger. Det gikk så mye bedre enn forventet og viste seg å bli en av de fineste kveldene jeg har hatt på lenge. 

Vi hadde jo verdens beste nyttårsdekorasjoner og nok av props til å gjøre mye moro ut av kvelden, noe vi klarte med glans. En fantastisk god middag og mange gode venner. Blir det bedre enn det? Vi lo så mye i løpet av kvelden at jeg nesten er litt støl i magemusklene i dag. Slike kvelder er gull verdt!

Det ble kalkunmiddag med mye godt tilbehør og hjemmelaget iskake til dessert. Herregud, så flinke jentene var som ordnet med alt det. Det er ikke bare bare å lage en hjemmelaget nyttårsmiddag med dessert til ni personer liksom. Heldigvis gikk alt superbra og vi spiste til vi fikk vondt hele gjengen. Jeg var faktisk dårlig i en time etterpå, men det tror jeg egentlig var fordi det var et eller annet jeg reagerte på, hehe... Moro. 

Etter å ha oppført oss som en gjenge med 60-åringer og tatt en kaffepause etter middagen kom vi endelig i gang med festen. Sånn seriøst, vi spiste kake og drakk kaffe i halv ti-tiden. Jeg følte meg såååå gammel, haha.

Partyhatter og tutekor som jeg har valgt å kalle det (se Snapchat for å forstå: andreasveinsdot) slo virkelig an og fikk opp stemningen sammen med et par drikkeleker som gjorde at vi kunne le godt av hverandre.

Se på disse fine menneskene! Herregud, så fine de er. Jeg blir faktisk lykkelig bare av å se på disse bildene. Vi er en veldig rar, men veldig fin gjeng og jeg ville aldri byttet ut noen av dem. Ikke at man bytter ut folk, men det hørtes søtt ut hehe.

Ser dere forresten at Emilie (i front) har på seg kjolen jeg brukte på premierefesten til Paradise og i bursdagen min? Den er altså SÅ fin. 

Like før tolv gikk vi opp på takterrassen med stjerneskudd, alt av partyhatter og vinglass for å se på rakettene som ble skutt opp over Oslo, Jeg tør å påstå at vi hadde en av de bedre utsiktene. Det var helt fantastisk nydelig. I det øyeblikket hvor klokken slo tolv og himmelen ble fylt av raketter i forskjellige farger var da jeg virkelig kjente på nyttårsfølelsen.

Åh, for en fin kveld! Dette var faktisk en av de beste nyttårsaftene jeg kan huske og det lover godt for året som nå venter.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

ÅRET SOM GIKK 2017 / DEL 2

God første nyttårsdag fantastiske lesere! Jeg håper dere er i live etter gårsdagen, men selvfølgelig også at dere fikk feiret året som gikk med en skikkelig god fest. Det må til altså. Jeg hadde et fantastisk 2017, det må jeg si.

Jeg har oppsummert første del av 2017 HER og nå kommer del to. 

JULI

Juli, ja. Tiden jeg var hjemme alene fordi Sofie reiste og ble obsessed med O.J. Simpson-saken! Jeg publiserte det mest personlige, såre og åpne jeg noen gang har skrevet og følt i hele mitt liv (her), og tok med det et valg jeg har stått ved siden. Et vanskelig og brutalt valg, men et rett valg. Jeg viste puppene på bloggen for første gang, riktignok uten rabalder og jeg søkte kjæreste i regi av Sofie og Morten!

HØYDEPUNKT: Det var definitivt Stavernfestivalen! Bloggen min ble en festivalblogg og jeg oppdaterte dere jevnt og trutt om alt som hadde med festival å gjøre. For det første var jeg hjemme i Larvik, noe som alltid er koselig og for det andre var det så mange bra norske artister og masse kjentfolk. Jeg møtte Henote igjen etter lang tid og det var superkoselig. Høydepunktet av høydepunktet var definitivt da Karpe Diem avsluttet festivalen og lørdagen med det sykeste live showet jeg har sett ever. Fyyy faen (unnskyld uttrykket), de gutta er så bra live. 

NEDTUR: Det var at jeg rett og slett ikke hadde en ordentlig ferie, noe som var veldig kjedelig. Enkelt og greit. 

MEST LESTE INNLEGG: Jeg søker kjæreste, Penis mot rygg på dansegulvet og Skikkelig stressa.

AUGUST

August var ikke en minneverdig måned og for å være ærlig husker jeg lite av den, til tross for at jeg har bladd gjennom arkivet for inspirasjon. Jeg jobbet mye og det skjedde liten foruten om Findingsfestivalen. Det var gøy da, særlig Karpe Diems avslutning på det hele som var utrolig bra. Åh, jo! Marte dro meg med på standup for første gang og det var faktisk skikkelig moro. 

HØYDEPUNKT: Det må være at Martine kom hjem fra Rhodos! Hun hadde vært borte kjempelenge og det var så koselig å ha henne tilbake med Sofie og meg her i Oslo hvor hun hører hjemme. Fine trioen. Tenk om vi hadde funnet hverandre inne på hotellet da, dere! Det hadde vært helt perfekt. 

NEDTUR: Altså jeg vet ikke. Sorry, men august var bare rar. Vel, jeg ble forfulgt på vei hjem da. Det var skummelt!

MEST LESTE INNLEGG: Juicy Paradise-hendelser som ikke kom på TV, Ukens spørsmål og Jeg måtte velge mellom foreldrene mine

SEPTEMBER

Måneden jeg sluttet i min forrige jobb og startet i min nåværende, noe jeg ikke har angret et sekund på. Barndomshjemmet mitt ble lagt ut for salg og det var så trist, men heldigvis er det utrolig koselig i mitt nye Larviks-hjem så det går fint.

Det var valg, men det gikk ikke akkurat min vei så det snakker vi ikke mer om, haha. Jeg skulle gjerne hatt SV og Arbeiderpartiet i regjering, men nei...

Sofie og jeg bestilte oss tur til LA i februar og la ut det som skulle vise seg og bli et veldig omdiskutert innlegg med usensurerte nipler. Ellers lot jeg vennene mine svare på spørsmål om meg, irriterte meg mer over Trump og enkelte mannfolks syn på kvinner.

HØYDEPUNKT: Det var å si opp min forrige jobb og bli klar for en ny. Jeg var i en jobb jeg hadde trivdes stort med i nesten tre år, men de siste månedene fra sommeren og frem til dette var ikke veldig bra. Av den grunn gjorde det meg så godt å endelig levere oppsigelsen min!

NEDTUR: Jeg var veldig, veldig sliten i september. Det var bare en ganske dårlig måned hvor jeg var frustrert og følte at jeg ikke hadde kontroll på eget liv. Heldigvis tok jeg tak i det!

MEST LESTE INNLEGG: Hvorfor sensurerer dere, jenter?, Ukens spørsmål og Dette er meningen bak toppløsbildene.

OKTOBER

Oktober! Min bursdagsmåned, noe som gjør det til den aller beste måneden i året hvert eneste år. Høsten er i seg selv en nydelig tid og i mine øyne på sitt beste denne måneden. Det gjorde meg glad som alltid! På bloggfronten startet jeg å teste ut singellivet, blant annet ved å gjøre ting helt alene. Det var både spennende og skummelt!

Det var FNs internasjonale jentedag og Fakkeltog mot pels som jeg markerte her på bloggen, i tillegg til å gå i fakkeltoget. Vi var i Trondheim med en gjeng bloggere og influencers noe som var skikkelig moro! Det skjedde en god del og var full fart fra start til slutt i oktober. 

HØYDEPUNKT: Bursdagsfeiringen til Martine og meg var skikkelig bra, så jeg tror det må bli høydepunktet i Oktober. Det var helt insane, vi ble overrasket med en stripper. Altså hvem gir venninnen sin (som har verdens bredeste intimsone) en stripper i bursdagsgave? Haha, åååh det var så fælt. Foruten det var kvelden så fin og jeg koste meg masse sammen med alle de fine vennene mine! I tillegg fikk jeg brukt favorittkjolen min igjen så det er et ekstra pluss. 

NEDTUR: I oktober gikk onkelen min bort, noe som selvfølgelig var veldig trist og definitivt nedturen i oktober og generelt i 2017. 

MEST LESTE INNLEGG: Legen har gitt meg sexforbud, Er det greit å ligge med en fyr som er i et forhold? og Gjør du dette dumper jeg deg på første date.

NOVEMBER

November var en måned med mye forskjellig. Det skjedde en del endringer i livet mitt. Jeg hadde akkurat fått konstantert vaginisme/vestibulitt, et familiemedlem hadde gått bort og jeg skulle reise til Island for å delta i begravelsen. Alt dette skjedde i overgangen til november, noe som ga måneden en litt dårlig start. På den positive siden trivdes jeg i ny jobb hvor jeg fikk være med på Black Friday, startet behandlingen for vaginisme/vestibulitt som overrasket meg veldig positivt og jeg var tilbake på Island.

HØYDEPUNKT: Å være tilbake på Island sammen med nesten hele familien. Selv om det var under helt forferdelige omstendigheter var det godt å være der og se mange kjære igjen. Island er et fantastisk sted som jeg absolutt skal tilbake til i løpet av 2018. Det går ofte for lang tid mellom hver gang jeg er der så jeg skal prøve å bli flinkere til å dra dit på besøk. 

NEDTUR: Det var å se hvor nedbrutt en del familiemedlemmer naturlig nok var som følge av bortgangen til et annet. Så utrolig trist! Selvfølgelig selve begravelsen også. Nei, det var ikke hyggelig... 

MEST LESTE INNLEGG: Hvorfor skrev jeg om vaginismen min?, Jeg liker ikke livet mitt og Ukens spørsmål.

DESEMBER

Denne måneden har vært utrolig fin! Jeg har kjent på så mye glede og varme uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg har hatt det skikkelig bra i desember og for første gang på mange år gledet jeg meg skikkelig til jula og skulle ønske den varte lenger. Det var julebord etter julebord, noe som var slitsomt, men moro. Vi fikk samlet nesten hele Paradise-gjengen til et julebord, det første av sitt slag noen sinne og det var så hyggelig å se alle samlet! En fin måned.

HØYDEPUNKT: Det var å være hjemme sammen med familie og venner i jula. Det er ekstra kos, mange gode minner og en helt annen atmosfære der enn hva det er i hverdagen her i Oslo. Det kan være fordi jeg stresser mer her, naturlig nok. Alt fra jeg kom hjem lille julaften, med julaften og første juledag i midten og frem til den siste kvelden med jentene var helt perfekt! 

NEDTUR: At jeg har vært veldig mye syk. Nesten i tre uker for å være nøyaktig! Det er både slitsomt og dumt. Heldigvis har jeg tatt vett til meg og bestilt en legetime som jeg skal ha i januar. Jeg håper vi finner en løsning der som kan gjøre meg frisk så fort som mulig. 


Her var jeg dritsyk, bedøvet på Paracet, Ibux og halspastiller og var såååå dårlig dagen etterpå at jeg trodde jeg måtte til legen.

MEST LESTE INNLEGG: "Ja takk til dickpicks", Å være seksuelt frustrert med sexforbud og Det dummeste mennesket på jord.

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER