JEG FIKK PANIKK

 • 29.03.2017, 21:16

Nå sitter jeg hjemme hos en av mine beste venner, Emilie sammen med en annen god venninne som heter Michelle. Eller, hjemme og hjemme. Hun bor faktisk på et hotell, så teknisk sett sitter vi på hotellrommet hennes. Hun har vært veldig flink til å gjøre det til et hjem, så langt det går, med blomster og tente lys. Det er faktisk veldig koselig her!

Vi har akkurat vært ute og spist med flere av jentene, og nå skal vi slappe av og kose oss her til Paradise begynner. Det ble middag på Olivia i Hegdaugsveien i dag. Jeg kom rett fra jobb og holdt på å sulte ihjel, for organisert som jeg er glemte jeg å ta med ordentlig lunsj. Jeg satt ved sminkebordet mitt i dag tidlig og koste meg med Friends før jeg så på klokken og fikk panikk. Jeg skulle jo ta trikken som gikk om fem minutter! I alt hastverket og panikken som fulgte heiv jeg i det første jeg fant i kjøleskapet. Ikke helt optimalt. Det verste var jo at jeg så feil på klokken og endte opp med å gå inn døren til jobb hele 40 minutter før jeg skulle begynne. Er det mulig? Ikke helt min dag med andre ord. Heldigvis hadde jeg middagsplaner med jentene, og Olivia ligger jo bare noen minutter unna butikken jeg jobber i så det passet perfekt!

Jeg synes bare litt synd på servitøren vår, for jeg var tidenes diva da vi skulle bestille drikke, haha. Jeg var SÅ sulten, og satt og klagde på at de andre jentene ikke var klare med matbestillingen så jeg kunne få maten min. Søt som han var foreslo han at jeg kunne få mat først, men sære meg ville jo ikke det. Hallo, jeg skulle jo spise med de andre. Etter å ha gått avgårde for å hente drikke til oss kom han plutselig tilbake med to foccacia-biter til meg så jeg ikke skulle dø av sult (hans ord) ❤ ❤ ❤  Så søt altså! 

Nå håper jeg dere alle er klare for kveldens episode. Det er i hvert fall jeg! TV3 22.30 ❤ 

 

KOS MED FAVORITTENE

 • 29.03.2017, 11:46

Hei, alle sammen ❤

Så var det fine vårværet over her i Oslo i hvert fall. For min del er det like greit. Jeg blir bare kjempesjalu når jeg ser ut gjennom glassdøren i butikken jeg jobber i og ser alle som går forbi og koser seg i finværet. Nå er det gråere og litt tristere ute, men jeg satser på at solen snart kommer tilbake! Helst på søndag når jeg har fri, hihi. 

I kveld skal jeg møte noen av favorittmenneskene mine etter jobb ❤ Vi skal ha en liten jentekveld når jeg er ferdig på jobb. Jeg tror vi skal en tur på Olivia og kose oss litt før vi drar hjem til en av oss for å se kveldens episode av Paradisde Hotel. I kveld er det den første ordentlige Pandoras eske og vi får sjansen til å grille hverandre litt. Jeg gleder meg veldig til å se hvilke spørsmål som blir tatt med, og hvordan alle reagerer i ettertid. Spennende!Nå skal jeg på jobb, men først vil jeg bare si tusen takk for at dere leser bloggen min ❤ Jeg setter utrolig stor pris på det!

PÅ ETTERSKUDD I HVERDAGEN

 • 28.03.2017, 13:16

Hei, alle fine lesere ❤

Nå sitter jeg og koser meg med lunsjen min på bakrommet. Jeg jobber fem av syv dager denne uken, og med blogg, trening, venner og alt annet som skal gjøres er hverdagen ganske hektisk! Jeg sliter ennå med å lage et skikkelig system, og ender alltid opp med å sitte våken for lenge for å styre med bloggen, noe som gjør meg helt utslitt dagen etterpå. Jeg søker lette løsninger som sjokolade for å få energi, og dropper trening for powernaps. Dette kan ikke fortsette lenger. Det legger en skikkelig demper på dagene mine, og jeg føler konstant at jeg trenger hvile. 

Det er utrolig mye hardere å komme tilbake til hverdagen etter Paradise enn hva jeg hadde trodd på forhånd. Jeg stiller veldig høye krav til meg selv, og sammenligner alt av trening og rutiner med før jeg dro. Det gjør bare at jeg føler meg konstant på etterskudd, og at jeg ikke strekker til. Jeg må virkelig få snudd denne tankegangen, og klare å skjønne at ting tar tid... En ting er å si det, men det vil bare ikke feste seg. Jeg må bare prøve å ha det i bakhodet, og ta en dag av gangen. Etter hvert vil jeg forhåpentligvis finne en rytme og et system som passer den nye hverdagen min.Håper alle får en super tirsdag! Husk PH i kveld 22.30 ❤

JEG ER HELT TOM

 • 27.03.2017, 18:42

Dagen i dag har gått forbi helt blurry. Jeg husker så vidt å ha vært på jobb, og tiden jeg tilbragte der var preget av den dårlige formen jeg er i nå. Jeg var kvalm, svimmel og hele kroppen verket. Pausen min ble brukt på å ligge over kontorpulten på bakrommet og halvveis sove, det var helt krise. Jeg er rett og slett helt tom for energi, virkelig. Nå er jeg kjemperedd for at jeg har begynt å bli syk. Det er helt uaktuelt. Jeg har verken tid eller lyst til å måtte tilbringe flere dager i senga med kvalme, hodepine og vodt i kroppen. Det er dessverre på denne tiden av året jeg oftest blir syk, men jeg skal bruke all min mentale styrke på å nekte for at jeg er syk så kanskje jeg klarer å lure meg selv til å tro at jeg er frisk. Heldigvis kom formen seg utover dagen når jeg klarte å få i meg litt mat. Altså jeg elsker mat, og særlig frokost. Jeg går aldri glipp av dagens første måltid, det er favoritten min, men i dag klarte jeg ikke få i meg noe som helst før klokken var langt iver lunsjtid. Nå går det bedre, og jeg og Martine har vært og handlet inn til middag. Vi får besøk av venninnen vår Marte, og min fine partner Petter ❤  Vi skal kose oss og se kveldens episode av PH.

Det er innsjekk og togaparty, noe som alltid er moro! Er dere spent på å se den nye gjesten?

KOS PÅ BRYGGA

 • 26.03.2017, 19:29

Altså, for et vær! Jeg skulle virkelig ønske at jeg ikke var ute i går, til tross for at det var veldig moro der og da, slik at jeg kunne stått opp tidligere og fått enda mer ut av denne dagen. Jeg elsker våren, det er muligens den aller beste årstiden. Det blir lysere ute, luften er varmere og fargene begynner å komme tilbake på trærne. 

I dag har jeg, som resten av Oslos befolkning, kost med i sola på Aker Brygge. Det var ikke akkurat lett å komme seg fremover nede på brygga i dag, så mange mennesker på ett sted er det lenge siden jeg har sett! Sofie, Martine, Marte og jeg fant oss et bord i sola og koste oss der mens vi snakket om gårsdagens festligheter. Det er alltid moro å høre hva andre har funnet på og fått med seg i løpet av kvelden. 

Nå er jeg tilbake i leiligheten min, og nyter det siste som er igjen av solen her. I kveld skal jeg og roomie bare slappe av og kose oss med en fin søndagsfilm. I morgen er det ny uke, og det betyr mer Paradise! Ny gjest, nye fester og mye moro. Jeg kan love dere mer drama enn hva det har vært frem til nå, så det er bare å følge med. 

JENTEVORS

 • 25.03.2017, 18:01

I dag har jeg hengt med Sofie. Hun har blitt syk stakkars, så jeg møtte henne etter trening i stede for på trening. Vi dro til Lektern på Aker Brygge for å spise lunsj, eller frokost for hennes del. Vi fikset litt ting til i kveld før vi dro hjem til meg for å ordne oss. 

Nå sitter jeg godt innpakket i morgenkåpen min ved sminkebordet mitt. Jeg skal veldig snart begynne å gjøre meg klar til i kveld. Vi skal ha et skikkelig jentevors før vi drar ut på byen, og det gleder jeg meg masse til! Jeg elsker jentevors, de er best. Masse sang, gutteprat og selfies haha. Bedre oppladning før en bytur finnes ikke altså. JEG PRØVER IGJEN

 • 25.03.2017, 09:35

God morgen ❤

I går startet jeg helgen rolig med tacokveld hos noen venninner. Alle er så busy med sine egne ting i ukedagene, så det er veldig hyggelig når vi får tid til hverandre i helgen. Jeg har jo vært borte lenge, og det er veldig deilig å være hjemme hos jentene mine igjen! 

Nå skal jeg snart på trening med Sofie. Jeg kom meg aldri til Fresh i går, men gjør et nytt forsøk i dag. Det er veldig mye lettere når vi er to som trener sammen, enn å komme seg over den dørstokkmilen helt alene. Vi skal gjennomføre en skikkelig økt før vi fortsetter dagen vår med en del ærend. I kveld skal vi ut en tur igjen, noe som alltid er morsomt med den fine gjengen vi har blitt. Jeg gleder meg masse!Håper dere alle får en fantastisk lørdag ❤

DAGEN I DAG

 • 24.03.2017, 15:08

Hei, alle dere fine ❤

Først vil jeg si tusen takk for at dere klikker dere inn her hver dag for å lese bloggen min. Jeg setter utrolig stor pris på det, for dette er noe jeg synes er kjempemoro å holde med på! I tillegg vil jeg si takk for alle fine tilbakemeldinger, der er så utrolig flotte ❤

Nå er jeg en rask tur hjemom før jeg skal på trening. Jeg har fri hele helgen, men dagen i dag er likevel ganske busy. Jeg møtte Marte tidligere i dag for å catche up litt. Vi vandret litt rundt i det fine været, før vi slo oss ned på Kaffebrenneriet for litt fredagskos. Det er så deilig å ha tid til å gjøre slike ting innimellom. Det er ikke så mye som skal til, men bare det å kunne møtes for en kaffe eller gå en liten tur sammen er så koselig. 


Nå må jeg komme meg opp av sofaen og skifte til treningstøy så jeg kommer meg avgårde. I kveld skal jeg og noen venninner samles for å spise middag og drikke litt vin. Det gleder jeg meg veldig til, sånt er alltid veldig moro! Litt kvalitetstid med mine kjære ❤

JEG NAVNGIR ALLIANSEN VÅR

 • 22.03.2017, 19:45

Nå sitter jeg i stua hos Michelle. Michelle, Marte, Martine og jeg skal ha kosekveld og se på kveldens episode av Paradise Hotel sammen. Jeg trenger mental støtte for å klare å se all den griningen som kommer i kveld. Haha, neida, men det er koselig å samles for å se dette sammen. Det er jo veldig gøy å se det med resten av PH-gjengen, særlig når vi snakker om hverandre og ser hva hverandre har tenkt i forhold til spill. Samtidig er det skikkelig moro å se det sammen med de andre vennene mine, for de aner jo ikke hva som har skjedd der inne eller hvordan jeg har vært. De kjenner meg jo kjempegodt, og har gjort det i mange år så det er veldig morsomt å se reaksjonen deres på ting som skjer inne på hotellet. 

Jeg er faktisk veldig spent på kveldens episode. Det kommer frem at jeg har gitt alliansen vår et navn som kanskje ikke resten av gjengen er helt enig i, haha. Jeg synes fortsatt vi bør hete det altså. Verdens kuleste navn. Dere får følge med i kveld og se hva jeg prøvde å kalle oss ❤

 

JEG GLEMTE ALT I MEXICO

 • 21.03.2017, 08:22

God morgen <3

Jeg sitter og koser meg med frokosten min og Friends akkurat nå. Det er bare noen få minutter til jeg må legge ned pc-skjermen og gjøre meg klar til jobb. Det er veldig uvant å plutselig måtte forholde seg til faste rammer, og ikke minst tid igjen. Heldigvis har det gått greit foreløpig, og jeg tror faktisk jeg har veldig godt av det. Nå har jeg endelig fått meg et skikkelig deilig par med sneakers etter å ha glemt begge favorittparene mine i Mexico, så nå kan jeg begynne å gå til jobb igjen! Jeg har mistet så mye på det hotellet. Før jeg reiste skulle jeg sjekke at jeg hadde fått med meg alt, og jeg bare jada det har jeg sikkert. Eller ikke. Tre par sko, favorittbikinien min, to shortser og mye annet er glemt igjen i Sør-Amerika. For et susehode.. 

Etter jobb skal jeg møte Sofie på Fresh for å trene. Jeg klarte å starte uken med en løpeøkt i går, så det har i hvert fall begynt bra! Nå gjelder det bare å opprettholde det, og det er veldig mye lettere når vi er to om det. Vi får trene bort stresset for å se hva vi finner på å gjøre i kveldens PH-episode. Det er MYE som skjer denne uken, og det er veldig spennende for oss å følge med på hva som blir tatt med og ikke... Vi blir jo filmet 24 timer i døgnet, men det er kun 45 minutter som blir vist så vi aner jo ikke hva som kommer med. Håper alle får en fin dag <3c Husk spørsmålsrunde et par innlegg ned på bloggen!

ALLIANSENE MØTES HOS LAFAMILIA

 • 20.03.2017, 20:26

Nå sitter jeg hjemme hos Martine og Morten. Leiligheten deres har ufrivillig blitt omgjort til samlingsstedet for hele gjengen, men det kanskje greit i dag for jeg og Sofie har akkurat vasket hele fellesarealet! Snille oss. Neida, men vi elsker å vaske og at det er ryddig rundt oss så vi satt i gang en skikkelig opprydding. Det skulle bare mangle når vi henger her hele tiden og tar opp plassen deres, haha.

Nå er det rent og pent, klart for Paradisekveld. Vi skal lage taco og kose oss med kveldens episode sammen med en del av de andre deltagerne. I dag sjekker Martine Lunde inn som en dødelig kvinne, og hva vil det bety for oss jentene? Spillet er virkelig i gang, så her gjelder det å ikke gå glipp av noe! Denne uken blir skikkelig spennende, jeg gleder meg masse. 

 

SATURDAY NIGHT

 • 19.03.2017, 20:07

Nå sitter jeg i sengen hjemme i leiligheten. Jeg har fartet rundt i hele dag og fått gjort mye mer enn hva jeg trodde på forhånd. Jeg spratt opp av sengen og fikk ordnet litt i leiligheten. Nå er den ryddet og vasket, klar for en ny uke! Jeg dro en tur til byen og spiste et obligatorisk junkfood-måltid med Martine og Sofie, før jeg dro til en venninne og spiste enda mer. Er ikke det hva søndager er til for? 

Det ble selvfølgelig en liten tur ut i går. Jeg var på vinkveld med de fine kollegene mine i Saras nye leilighet. Vi fikk snakket masse og koste oss i hverandres selskap. Maiken ble med meg videre, så møtte vi Sofie, Rebecca, Martine Lunde og hennes venninne Isabelle ute. Det var en litt kaotisk kveld med mye frem og tilbake, men alt i alt var det veldig morsomt! 

I morgen er det mandag, og det betyr en ny uke med Paradise Hotel! Den kommende uken blir så spennende. Det skjer masse, og jeg kan love både drama og enda mer tårer. Husk å skru på TV3 i morgen 22.30 <3
 

VI FLYTTER SAMMEN

 • 19.03.2017, 12:46

Nå skal jeg dele en skikkelig hyggelig nyhet med dere - jeg og Sofie skal flytte sammen!!! Herregud, som jeg gleder meg. Det er jo ingen hemmelighet at vi har blitt veldig gode venner etter Paradise, så dette blir skikkelig moro!

Dette skjedde egentlig veldig spontant. Sofie bor i Tønsberg og ville flytte til Oslo av forskjellige grunner, og jeg er klar for litt forandring så da passet det perfekt! Vi henger jo sammen nesten hver dag uansett. Hverdagen vår er ganske lik om dagen. Vi trener sammen, spiser sammen og blogger sammen så hvorfor ikke bare flytte sammen? Vi skal flytte inn i en fin og åpen leilighet midt i Oslo med gåavstand til omtrent alt. Jeg har jo bodd litt utenfor en stund, og er veldig klar for bevege meg nærmere sentrum. Dette blir så bra! 

FØRSTE DAG TILBAKE

 • 17.03.2017, 09:47

God morgen <3

I dag har jeg min første dag tilbake på jobb! Det begynner å bli en god stund siden sist jeg tok på meg arbeidsklærne, men det blir deilig å komme i gang igjen. Jeg bare håper jeg husker hvordan alt fungerer og det har antakeligvis kommet en del nyheter i butikken som jeg må lese meg opp på. Spennende! Jeg har i tillegg store planer om å dra rett på trening når arbeidsdagen er over, så dette blir bra. Kanskje jeg endelig begynner å komme inn i en slags rytme igjen. 

Fredagskvelden min blir som dere forstår rolig. Jeg skal tidlig på jobb i morgen også, så jeg trenger en hvilekveld haha. I morgen kveld skal jeg antakeligvis ut en liten tur! Det er så mye moro som skjer om dagen, og jeg vil jo for all del ikke gå glipp av moroa. Det er vel bare å hive på seg hælene, finne frem vinflasken og bli med. 

Håper alle får en super dag <3

KVELDENS PARSEREMONI

 • 16.03.2017, 20:03

Hei, alle fine <3

I dag har jeg og Sofie vært på byvandring. Hun har omtrent bodd hos meg den siste tiden, og det er så koselig. Vi kan snakke om ting som vi ikke kan snakke med noen andre om, særlig når det kommer til PH. Jeg er så glad for at vi deltagere har hverandre, for det er faktisk umulig for noen som ikke har vært der å forstå hvordan det var og hvordan det er nå. Jeg føler det er viktig å bruke tiden nå til å være sammen, plutselig forandrer ting seg og når sesongen er over går man nok fort tilbake til sitt "eget" liv.

I dette øyeblikk sitter jeg i sofaen hos noen venner. Vi har hatt et lite surpriseparty for vår kjære venn Thomas! Skikkelig barnebursdag med kake og brus, haha. Det er koselig. Nå sitter vi egentlig bare og venter på ukens siste episode av Paradise Hotel. Det er parseremoni i kveld, og jeg og Sofie angret bittert på gårsdagens valg. Nå har vi null kontroll over utfallet på seremonien, og det er kjempeskummelt. Hvem kommer til å ryke? Dette blir så spennende, dere må virkelig følge med!


 

ROLIG SØNDAG

 • 12.03.2017, 21:30

Hei, fine <3

Nå har vi en skikkelig kosekveld i kollektivet her. Vi har fått besøk av Michelle og kjøpt inn masse digg, så nå skal det bare hygges. Jeg føler ikke jeg har gjort annet enn å spise i dag. Jeg og Marius dro en tur til Villa Paradiso og møtte Sofie og Julie for å spise middag. De har muligens Oslos beste pizza der, den er så god! Det var kjempekoselig. Vi fikk snakket litt om gårsdagen og oppdatert hverandre på det som muligens var litt uklart. Vi var jo ute i går, og det var skikkelig moro! Nå var nesten hele gjengen med, så det var ekstra hyggelig. 

I morgen er det klart for premierefest!!!! Herregud, dette blir så moro. Årets Paradise Hotel settes i gang, og derfor skal jeg selvfølgelig på premierefest. Jeg har masse jeg må ordne i morgen. Kjolen min er fortsatt på vei, og dermed ikke hjemme hos meg - noe som er veldig stressende. Den MÅ komme i morgen, for jeg har ingen reservekjole. Såpass lite rutinert. Jeg krysser alt jeg har for at den kommer tidlig i morgen og passer perfekt. 
 

BYVANDRING

 • 11.03.2017, 15:18

Akkurat nå sitter jeg på Homan i Bogstadveien og venter på en deilig lunsj. Jeg og Marius har vandret rundt i det fine været og bare kost oss, mens resten av Oslo er i Kollen! Nå venter vi på Emilie som skal møte oss her for å spise og sosialisere seg. Det blir kjempehyggelig, det har gått i ett i det siste og jeg trenger å få en update på livet hennes.

Jeg var en tur innom Spraytanhuset på Majorstuen og fikk sprayet på litt ekstra brunfarge sånn at jeg er ekstra fin på mandagens premiere. Jeg skal vise dere resultatet senere, akkurat nå er det jo veldig mørkt, men det skal jo skylles av i kveld før jeg skal ut. En del av PH-gjengen skal samles, nå er jo nesten alle i Oslo i forbindelse med premierefesten på mandag. Det blir så moro! Vi koser oss alltid litt for mye, men det er jo bare bra. 

Håper alle får en kjempefin kveld <3
 

FREDAGSKVELD

 • 10.03.2017, 20:47

God fredagskveld <3

Nå ligger vi som slakt i sofaen her i kollektivet vårt. Jeg og Marius kom oss faktisk på trening, og det var så mye hardere enn hva jeg hadde forventet. Det anbefales absolutt ikke å ta en evig lang pause fra trening. Men det er som alltid godt å være i gang igjen!

I dag har vært en kjempefin dag. Jeg møtte noen venner i byen og spiste lunsj etter negle- og bryntimen min, og det var så koselig! Det er jo en stund siden jeg har sett enkelte, så vi har mye å ta igjen. Resten av kvelden skal vi bare kose oss hjemme. Jeg har store planer om å spise taco for tredje gang denne uken, det er jo tross alt fredag! 

Jeg er tom for typ alt av sminke hvis dere lurer på hvorfor jeg ser litt ekstra sliten ut på disse bildene, hehe. Egentlig er jeg ganske chill på akkurat det der, men jeg merker at det er på tide å trappe opp litt så jeg får tatt noen ordentlig bloggverdige bilder. 

NEW NAILS

 • 10.03.2017, 17:11

Hei, alle fine <3

Nå føler jeg endelig at jeg begynner å komme tilbake til virkeligheten etter mye søvn og lite energi. Det er veldig deilig, men jeg kjenner at jeg fortsatt ikke er helt på topp. 

I dag har jeg vært ute siden før klokken ti, woho. Det er bra til å være meg nå om dagen. Jeg har masse jeg må ordne før mandagens premiere, så jeg kom tilbake til Oslo tidlig i går. Dagen startet hos de flinke jentene på Lashes by Kasja hvor jeg fikk fikset det som var igjen av de flisete neglene mine etter mye bading i klorvann. Jeg ble så utrolig fornøyd! Neglene fikk både perfekt lenge og farge, og jeg er superhappy! I tillegg fikset jeg brynene mine som har vært helt katastrofale den siste tiden, så nå begynner jeg å føle meg litt fin igjen - noe som er veldig deilig. 


Sjekk de ut på instagram @lashesbykasja <3 (ad)

Nå skal jeg få orden på rommet mitt før jeg drar med meg roomie på Fresh for å trene. Det kan bli spennende med tanke på hvor lenge det er siden jeg hadde en ordentlig treningsøkt, men det er bare å komme i gang igjen. Tenk så deilig det er når man faktisk begynner å komme i form igjen!

!!! I kveld er det presentasjon av deltagerne i PH på TV3 klokken 23.35 - DON'T FORGET <3
 

KOSEDAG

 • 05.03.2017, 19:27

Hei, alle fine <3

Nå sitter jeg i leiligheten til Martine og chiller med noen av jentene før vi skal på kino og endelig få se Fifty Shades Darker. Vi har hatt en rolig dag, vært ute og spist og snakket om gårsdagen. Vi var jo en god del av PH-gjengen som dro ut sammen i går, og det var så moro! Det var skikkelig koselig å henge sammen igjen, vi har jo blitt ganske godt kjent under oppholdet i Mexico og det tar ikke lang tid før man begynner å savne hverandre. Nå er det jo bare en liten uke til premierefest, og da sees jo alle sammen! Det blir så spennende. 

  

PARADISEVORS

 • 04.03.2017, 14:42

Hei mine fine <3

Jeg føler jeg har så mye å gjøre om dagen, til tross for at jeg har fri fra jobb og egentlig ikke må noe som helst. Det er jo fortsatt mye som skjer, mange å se og mye å ordne. I dag har jeg allerede rukket å gjøre ganske mye! Jeg våknet tidlig og fikk dratt den late kroppen min på den første treningsøkten på alt for lenge. Det var så deilig, men herregud for en form jeg er i. Det er helt elendig, men heldigvis går det som regel ganske raskt å finne tilbake til godformen. 

Jeg har også hatt kaffedate med to av mine fine venninner, så koselig! Vi snakket om alt jeg har gått glipp av mens jeg  har vært borte, og tok oss en runde rundt i Oslos gater for å se etter premiereantrekk-inspo. Jeg må jo se amazing ut! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå må jeg få orden på rommet mitt, før jeg skal begynne å gjøre meg klar til kveldens festligheter. Store deler av Paradise-gjengen skal samles for en liten reunion. Vi skal vorse sammen og kose oss, før vi drar ut i kveld! Det blir så moro!!! Jeg gleder meg masse til å henge med alle igjen, og ikke minst til å se hvordan alle er når vi ikke har en million kameraer rettet mot oss, hihi. 

Håper dere får en kjempefin kveld <3

 

FYRVERKERI

 • 08.01.2016, 10:01

I dag tror jeg bare jeg skal sitte inne i den varme leiligheten og drømme meg bort til varme strøk. Jeg har fått nok av denne kulda. Kan sommeren komme nå?

WORK

 • 12.12.2015, 09:22

God morgen!

Det er lørdag, noe som betyr jobb for min del. Vi er jo godt i gang med jule-rushet, så det blir nok en hektisk, men morsom dag på jobb! Tiden går jo alltid raskere når det er noe å gjøre. Jeg gleder meg i hvert fall veldig til å tilbringe dagen med mine fine kolleger og alt det fine undertøyet jeg kan sikle på... Etter at jeg begynte å jobbe i undertøysbutikk har en viss skuff fylt seg opp ganske så raskt. Det blir vel litt sånn når store deler av hverdagen plutselig begynner å dreie seg om undertøy, haha. 

Jeg ønsker dere alle en strålende dag!

FREDAGSLUNSJ

 • 11.12.2015, 16:49

Hei, alle dere fine!

Formen min er utrolig mye bedre, så vi feiret rett og slett min friskmeldelese med en deilig lunsj. Neida, det var egentlig ikke derfor. Roomies er ferdig med skole for dette semesteret, og feiret juleferie. Jeg for min del har en eksamen igjen (som jeg ikke har begynt på, krise) og noen forelesninger til før jeg kan ta julefri. Derfor later jeg som om vi feirer at feberen er ute av kroppen min!

Været var jo nydelig. Iskaldt, men nydelig. Vi hadde noen ærend å gjøre på Majorstuen, så vi trikket opp dit i formiddag. Etterhvert ble vi jo sultne som alltid, og kom oss inn i varmen hos Olivia i Hegdehaugsveien. Det er så koselig stemning der! Og utrolig god mat, selvfølgelig. Vi hygget oss med både mat, vin og dessert før vi trikket de tjue minuttene tilbake til Gamlebyen.  


Haha sykdommen har satt sine spor. Jeg ser dødssliten ut. Det er jeg jo egentlig. Jeg har jo nesten ikke klart å spise på tre dager. Det blir det ikke mye energi av. Nå skal jeg rett og slett ta en powernap. Det blir sååå deilig!

8. DESEMBER

 • 08.12.2015, 09:48

Gårsdagen var forferdelig. Jeg lå i sengen hele dagen og sov sikkert fem ganger. Halsen ble bare verre etter hvert som timene gikk, men heldigvis forsvant feberen. Formen er naturlig nok ikke på topp, men jeg er i hvert fall frisk nok til å jobbe! I skrivende stund spiser jeg en deilig frokost som forhåpentligvis er med på å drive bakteriene ut av kroppen min. Jeg har ikke tid til å bli ordentlig syk. Det går rett og slett ikke.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

MY LATEST SNAPS

 • 07.12.2015, 16:25

Jeg er for øyeblikket stuck med en gammel Nokia. Min fantastiske iPhone er sendt inn til reparasjon etter at den knuste og ble helt ødelagt i slutten av forrige uke. Det er så utrolig trist. Jeg har jo absolutt alt på den telefonen! Kalenderen er jo det som får meg til å henge med i hverdagen. Nå husker jeg ikke når legetimen min er en gang. Når jobber jeg? Når og hvor har jeg forelesning? HVOR OG NÅR GÅR TRIKKEN FRA? Det er det verste. Hvis jeg er i byen må jeg bare gå til Jernbanetorget og lete meg frem til en trikk som får meg dit jeg skal i stede for å slå opp Ruter-appen på telefonen. Luksusproblemer, ja jeg vet. Men det er veldig frustrerende når man er vandt til å ha hele verden i lommen. Det er i hvert fall slik det føles.

Noe av det jeg savner mest er kameraet mitt. Jeg var på julebord med jobben i helgen, og lette stadig frem telefonen for å ta bilder, men neida. Jeg gleder meg så utrolig mye til telefonen er ferdig og jeg får den tilbake. Fine iPhonen min ♥ I mellomtiden mimrer jeg tilbake med de siste snappene jeg fikk lagret før den forferdelige hendelsen.

Jeg gikk faktisk 24 timer uten å ha telefon i det hele tatt, og nei, jeg synes på ingen måte det var befriende med telefon-pause som så mange andre synes. Det var forferdelig! 

TINGHUSET

 • 01.12.2015, 08:08

I skrivende stund sitter jeg på trikken i retning Tinghuset. Jeg skal nemlig i rettssak! Nei, jeg har ikke begått en eller annen form for lovbrudd. Jeg skal bare se og høre på. Og skrive. Det er nemlig i forbindelse med skolen. Jeg studerer journalistikk, og et av emnene vi har er retts- og kriminaljournalistikk. I forbindelse med eksamen skal vi skrive et rettsreferat, og da må vi jo selvfølgelig være tilstede under en rettssak. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli. Det er en lang dag, men jeg får kjøpe kaffe i hver pause så holder jeg meg nok våken og skjerpet!

BLACK FRIDAY

 • 27.11.2015, 11:11

Black friday! Jeg skal bruke dagen på jobb, men heldigvis ikke helt enda. Først skal jeg møte Marte på Majorstuen hvor vi skal utforske disse fantastiske tilbudene. Jeg har null kroner å bruke på shopping, så det blir ikke veldig spennende. Uansett så synes jeg det er skikkelig unødvendig å ha Black Friday i Norge. Vi har jo ikke feiret Thanksgiving, og i tillegg er tilbudene bare småtteri i forhold til den ekte svarte fredagen i USA.

Jeg må egentlig gå ut døren om ti minutter, men akkurat nå ligger jeg i sengen min og ser på svenske Paradise Hotel. Det er sååå moro. Jeg elsker Paradise Hotel. Nå har de seriøst rap battle, og det er så sinnssykt underholdende.  Jeg må bare se hvem som vinner... Så kan jeg dra!

LUKSUS-MÅLTID

 • 24.11.2015, 19:34

Hei, kjære lesere! 

Nå er jeg SÅ mett! Jeg og roomie ligger i hver vår enda av sofaen med buksesmekken åpen etter å ha spist alt for mye begge to. I dag var det lønningsdag for min del. Jippi! Endelig mat. Jeg hadde seriøst igjen en halv agurk og en pakke med Brelett i kjøleskapet. Krise. 

Jeg elsker lønningsdag. Det første jeg gjorde når pengene kom på konto var å sette meg ned for å betale alle de tusen regningene mine. Kjempemoro altså. Når de var betalt ble det ikke store beløpet igjen, haha. Sånn blir det om man bestiller alt på månedsregning. Wopsi.

For å feire stelte vi i stand en skikkelig deilig (og sunn) middag. Herregud, så godt det var. Det ble hjemmelagde kyllingburgere, som forøvrig ble utrolig saftige, med hjemmelaget salsa, avokado og best av alt - søtpotetchips som tilbehør! Det kostet ikke skjorta heller, og se så deilig det ser ut!
 

KAFÉ-FREDAG

 • 20.11.2015, 19:19

Happy friday!

Nå er det endelig fredag, min favorittdag. Til tross for at jeg har hatt en uke med hjemme-eksamen som vil si at jeg har hatt fri fra både skole og jobb er det utrolig deilig med helg! Bare det å vite at det er fredag. Jeg startet jo dagen tidlig med forelesning klokken åtte, og etter litt alene-tid hjemme i leiligheten møtte jeg Marius og Helene på Espresso House i Bjørvika. Jeg elsker Bjørvika! EP her er den beste i Oslo etter min mening. Det er så fint og rolig. Og det er mange sofaer. Vi ble sittende i flere timer mens praten gikk i ett. Utrolig koselig!

Nå står fredagskvelden for tur med taco og tv. Jeg og Marius ELSKER Adam og Tore fra Sofa, og de skal være med på Beat for Beat i kveld. Woho! Gjett om vi gleder oss da. Popcornet står klart, og vi er klare for å kose oss resten av kvelden. 

MADE IN THE A.M.

 • 16.11.2015, 07:26

 God morgen!

Jeg elsker å stå opp i god tid før jeg må ut av huset. Men først skal jeg nyte morgenstuden med kaffe og One Directions nye album! Woho. Jeg hadde hele albumet på replay hele fredagen. Dette strider mot alt jeg står for, men jeg må innrømme at jeg er litt skuffet... Det er ikke et veldig bra album. Dessverre. Det knuser hjertet mitt å innrømme det. Men, heldigvis er det noen veldig fine sanger. 

Min favoritt er absolutt sangen med nesten samme tittel som albumet, A.M. Den er jo bare nydelig! Rett inn på hjertelista. Love you goodbye, I want to write you a song og If I could fly er også blant favorittene! Selvfølgelig er Harrys NYDELIGE stemme høydepunktet med hele albumet. Den gutten altså. Ikke bare ser han amaze ut, men stemmen hans er jo dritdeilig. Tidenes kjendis-crush.  

SUNDAY

 • 15.11.2015, 16:09

Jeg holdt på å skrive god morgen, men de fleste av dere har kanskje vært oppe i noen timer allerede? Uff, denne søndagen gikk skikkelig i vasken. Planen var å stå opp til normal tid, spise en deilig søndagsfrokost for så å ta en tur ut for å nyte det deilige været hovedstaden har bydd på i dag. Dessverre ble ikke det noe av. Nå er sola på vei ned, og da er det på ingen måte like kos å vandre rundt i mørket.

I kveld skal jeg til Marte, og vi skal rope og skrike litt igjen. Den superviktige og het avgjørende landskampen i fotball starter kvart på ni i kveld, og kjenner jeg meg rett kommer jeg til å sitte med en pute foran ansiktet halve kampen. Jeg blir så stressa, herregud. Vi får håpe de klarer det! Jeg har trua. 

GOING OUT

 • 14.11.2015, 21:38

Pray for the world. Jeg ser at dette har spredt seg i sosiale medier siden i går kveld. Det er så fint. Verden trenger så mange bønner som mulig. Den er ikke slik den bør være. Vi ødelegger hverandre. Tenk så fint det hadde vært med fred i verden. En fin tanke. En fin drøm?

Jeg slet skikkelig med å få sove i natt. Etter å ha sittet alt for lenge oppe og sett på nyhetskanalen prøvde jeg meg på noen timers søvn. I stedet endte det opp med intervallsøvn. Jeg sov i en time, så våknet jeg med en skikkelig skremmende angstfølelse og kastet meg over telefonen for å sjekke VG. Slik fortsatte jeg utover natten. Jeg var kvalm og redd. Det var skikkelig, skikkelig ekkelt.

Når fæle hendelser, spesielt terror, skjer går det alltid veldig innpå meg. Jeg blir skikkelig berørt på en måte. Jeg leser alt jeg kan finne om det, og klarer ikke tenke på annet. Jeg får så vondt av alle som faktisk er nært berørt. Det er så forferdelig. Ingen ord er i nærheten av å kunne beskrive tragedien som rammet Paris i går.

I et øyeblikk fristet sofaen mye mer enn å dra ut i kveld. Skal vi liksom feste nå? Når en slik tragedie har skjedd? Det gir jo ikke mening. Samtidig er det jo dette terroristene vil oppnå! De vil skape frykt og ta fra oss gleden i livet. Vi kan ikke la de vinne. De skal ikke få ta over livene våre.

Så faen heller. Vi skal kose oss, og leve mens vi kan!MAT-MARATON

 • 13.11.2015, 20:33

Hei alle mine søte lesere! Jeg håper dere har en super fredagskveld, enten dere har startet festhelgen eller om dere gjør som oss. Vi har dratt på oss spisebukser, allmenn kjent som joggebukser, og har spist i gang helgen. Her står taco, snacks og nesten en kilo med smågodt på menyen. Deilig. 

Nei, vi startet ikke spisingen nå. Vi startet allerede halv to. Jeg møtte Michelle på Jernbanetorget, og det første vi gjorde var å finne et sted vi kunne få i oss litt lunsj. Det er så hyggelig med slike venner! Spise-venner. Vel, det gjelder egentlig alle vennene mine. Vi er glad i mat. Jeg tror vi går så godt overens fordi vi alle elsker mat. Sånn seriøst. Såååå koselig med besøk! Nå er det klart for dessert - smågodtposen hehe. Det er seriøst ikke bunn i oss. 

FINALLY FRIDAY

 • 13.11.2015, 11:11

Hello darlings ♥

Ah, vi hadde virkelig ikke marginene på vår side i går! Så forferdelig kjipt. Vi skrek oss såre i halsen og klappet hendene røde her i stua. Det var jo SÅ nære! Skuffende, men vi må ikke miste troen. Vi får klappe og rope litt til, og satse på seier i Ungarn. Heia Norge!!!

Over til noe litt morsommere. Det er endelig fredag! Kanskje min favorittdag i uken. Jeg skal skrive ferdig denne eksamen jeg har mast så mye om, og så er det helg! Dette skal bli noen supre dager. Min kjære venninne Michelle kommer til Oslo om noen få timer, og da skal vi ha det så koselig. Jeg gleder meg skikkelig! Litt byvandring, en kafe-tur eller to, kanskje litt shopping? Superkos! Så samler vi gjengen i kveld for litt fredagshygge med Nytt på Nytt og Senkveld. En perfekt start på helgen! 

BJØRVIKA

 • 12.11.2015, 13:31

Bjørvika er skikkelig undervurdert. Det er så utrolig mange kule bygninger der! Jeg har gått frem og tilbake her tusen ganger på vei til og fra jobb og skole. Jeg har jo alltid tenkt sånn "det er så nytt og fint her, skikkelig kult", men jeg har aldri sett ordentlig på bygningene. Alt er så gjennomført, og det er så sinnssykt kul arkitektur! Nå åpnes jo flere og flere restauranter her, så jeg har på følelsen at jeg kommer til å tilbringe en del tid her i fremtiden. 

Jeg håper på å bli ferdig med eksamen allerede i dag. Det er en 7-dagers hjemmeksamen, men med effektiv jobbing er alt mulig. I morgen kommer min kjære Michelle på besøk fra Larvik, og da vil jeg helst bruke all tid med henne. Det går jo noen uker mellom hver gang vi sees, dessverre. 

I kveld spiller Norge den første av totalt to kamper i playoff til EM! Veldig spennende. Jeg og min kjære roomie Martine har vært på nesten alle hjemmekampene i år. Dessverre fikk vi ikke tak i billetter til denne kampen. De ble jo utsolgt på 15 minutter!! Bra på en måte. En stappfull stadion er jo fantastisk! Jeg skulle bare s veldig gjerne vært der selv. Jaja. Da da får vi slå oss ned i sofaen med popcorn og koke oss noen pølser selv mens vi heier på de flotte landslagsgutta!

HØSTSTEMNING

 • 11.11.2015, 08:52

Nå sitter jeg spent og venter på at eksamen i Kreativ skriving skal bli tilgjengelig. Om noen få minutter kan jeg logge meg inn og se hva jeg skal bruke de neste syv dagene av livet mitt på. Spennende! Dermed blir denne uken litt kjedelig med mye tid innendørs. Heldigvis fikk jeg vært ute og kost meg i den deilige høstsolen i går. Jeg og en av mine kjære roomies, Marius, tok en liten tur i Middelalderparken som ligger rett nedenfor leiligheten vi bor i. 

Jeg elsker alt med høsten. Det er virkelig min favoritt-årstid. De nydelige fargene. Den smått bitre, friske luften. Høstvennlige klær som stikkegensere, hansker, skjerf og deilige kåper. Alt er fantastisk! Nå begynner dessverre bladene å falle, og fargene viskes ut... Men det var fortsatt skikkelig høststemning i parken 291214

 • 29.12.2014, 10:51

God morgen 

Det er mandag, og hvem elsker ikke mandager? Jeg blant annet. Akkurat nå i ferien har det ikke så veldig mye å si, annet enn at samfunnet faktisk begynner å fungere igjen. Jeg pleier å ta turen inn på weheartit på morgenen. Det er så mange fine og inspirerende bilder, som faktisk gjør starten på uken litt bedre. 


Nå skal jeg snart på jobb. Jeg drar tidlig så jeg får gjort noen ærend, blant annet må jeg bytte litt julegaver og se om jeg kan finne meg en nyttårskjole. Det er jo ikke lenge til i det hele tatt! Jeg misliker julen, men nyttårsaften er helt fantastisk. Jeg elsker nyttårsaften. Det er så stemning. Og alt glitrer! Jeg elsker glitter. Langbord, kjoler, smykker, hæler dekorasjoner, servietter - alt kan glitre. Åh, jeg synes det er helt fantastisk. Jeg har til og med begynt å like raketter. Da jeg var liten lå jeg og gjemte meg under bordet sammen med hunden vår, men nå synes jeg det er ganske fint. Så lenge jeg holder meg å trygg avstand, aller helst i nærheten av en døråpning eller et skjold. Noe jeg kan bruke til å rømme eller beskytte meg fra et eventuelt rakettangrep. 

BILDEDRYSS

 • 28.12.2014, 23:53

Det har virkelig gått i et i helgen! Jeg har dratt rett fra jobb til vors, og fra nach til jobb igjen. Neida, men det er ikke langt i fra. I går måtte jeg rett og slett droppe å dra ut. Jeg er verken vandt med å feste eller jobbe lenger, så kombinasjonen ble litt for mye i lengden. Jeg har i hvert fall koste meg masse! Det har vært utrolig koselig, og vi har hatt veldig mye moro. Kameraet har ligget trygt hjemme, så her er et lite bildedryss fra iphonen. 

I morgen er det full arbeidsdag, men på tirsdag har jeg ordnet meg fri så jeg får dratt en tur til Oslo. Jeg blir i Larvik frem til jeg begynner på skolen i slutten av januar, men jeg har en del ting jeg må ordne før nyttårsaften, og jeg savner leiligheten... Og faktisk hele byen, utrolig nok. Jeg savner rommet mitt aller mest! Det er så koselig. 

ROMJULSKOS

 • 26.12.2014, 14:17

Nå har jeg endelig fått pcn og kameraet på plass. Det lå igjen hos Marte etter gårsdagens festligheter. Vi samlet oss der og koste oss med litt vin før julequizen. Det var veldig koselig. Etter noen dager med familie var det gøy å se alle igjen. På quizen så vi igjen alle vi ikke har sett på evigheter. Venner som har flyttet til andre byer eller land, og andre man ikke har så mye kontakt med. Alle samles, og det er utrolig koselig! Selve quizen blir litt langtekkelig for min del. Vi må jo sitte der i to og en halv time før den i det hele tatt begynner, og så varer jo hele greia et par timer. Men alt i alt er det veldig bra!

I kveld skal vi samles hos Camilla, lage litt mat og kose oss. Noen drar antakeligvis ut, så jeg får se hva jeg gjør. Koselig blir det uansett! Det er dette jeg elsker med høytidene. Alle samles og vi har så mye moro! Nå skal jeg slappe av med en julefilm og skumnusser, før jeg må begynne og ordne meg. Håper dere koser dere masse i romjula!

GOD JUL

 • 24.12.2014, 20:06

Heihei! Jeg ville bare skrive et innlegg og ønske dere en riktig god jul! Jeg håper virkelig dere får en fantastisk julekveld med mye glede og kjærlighet! Her har alle boikottet bilder, med mindre de er selfies... For det er tydeligvis greit. Haha, jeg er småsur fordi ingen vil være med på bloggshoot. Dermed får dere heller kose dere med noen bilder av dekorasjonene her i kveld. Jeg for min del ser veldig frem til i morgen. Første juledag er min favoritt i julen. Det betyr godteri under dyna i sofaen og en god middag, før jeg drar avgårde på vors med mine kjære, fine jenter og vi gjør oss klare til quiz og Calle. Det blir så bra!!! Nyt kvelden videre. Klem fra meg. ÆREND I SISTE LITEN

 • 23.12.2014, 12:57

Hello 

Jeg har blitt så flink til å stå opp tidlig! I dag møtte jeg Marte i byen allerede halv elleve på formiddagen. Det er jo helt utrolig til meg å være. Vi hadde en god del å ordne før butikkene stenger. Vi måtte blant annet innom vinmonopolet. Her i Larvik har vi verdens fineste første juledag-tradisjon. Vi samles til julequiz i kulturhuset. Det blir stappfullt hvert eneste år, og kampen om bordene er ganske så tøff. Det er lange køer, og første mann til mølla som gjelder. Etter quizen går vi opp til byens eneste utested, og fortsetter festen der. Det er så koselig! Dermed måtte vi jo handle inn litt av hvert til det, og Marte skulle ha litt julepynt. Det er jo genialt å kjøpe julepynt på lillejulaften. Alt er jo satt ned til halv pris! Vi møtte tilfeldigvis Michelle mens vi var i gang med runden vår. Det var jo kjempekoselig, så hun slo følge en liten stund. Nå skal jeg på jobb igjen. Jeg tror jeg må tømme i meg en kaffe i det jeg går inn der for å holde meg våken resten av kvelden. Jeg er så trøtt.

LAST NIGHT

 • 21.12.2014, 12:55

God søndag, fine dere! Nå er det ikke lenge til julaften. Tiden har gått så utrolig fort. Jeg er ikke ferdig med alle julegavene en gang, og jeg skal bare kjøpe rundt fire stykker haha. Jeg får vel ta den siste runden i morgen. Nå skal jeg bare ordne litt på gårsdagens sminke, og så er jeg klar for jobb! Heldigvis skal jeg bare jobbe i fire timer, så jeg tror det kommer til å gå fint selv om jeg er litt sliten i dag. Vi hadde det kjempegøy i går! Det var så mange kjente jeg ikke har sett på lenge, så det var koselig. 

'

Her er det noen bilder fra i går. Det ble litt sånn halvveis, men sånn får det bare være. Nå må jeg komme meg i dusjen. Håper dere får en strålende søndag!

HUNGRY HEART

 • 19.12.2014, 21:14

Hellu darlings 

Jeg håper dere har en fantastisk fredagskveld. Jeg sitter i morgenkåpen i sofaen og ser på håndball for øyeblikket. Herregud, jeg er så sliten. Nå har jeg jobbet to dager på rad, og for kropp og sinn som ikke har jobbet ordentlig på snart et halvt år tar det virkelig på! Men det er verdt det, for det er så moro å være tilbake! Jeg skal snart komme meg inn i litt ordentlige klær, så får jeg besøk av noen flotte jenter. I dag er første dagen med Calle-jul som vi liker å kalle det. I Larvik har vi typ to utesteder, og ett av de er kun åpne i jula og i påsken. Trist? Haha, ja, men det gjør det også ekstra koselig i og med at omtrent alle samles på samme sted i høytidene. Jeg orker ikke å vær med ut i dag, men jentene skal vorse her og så skal jeg kjøre de ut på nye eventyr. I morgen er det min tur, da skal jeg være med og jeg gleder meg veldig!

Jeg startet dagen på cafe med fine Karoline. Hun bor for tiden i California, heldiggris, men er hjemme til jul som alle andre. Det var skikkelig koselig å se henne igjen. Praten gikk i ett kjør, vi hadde jo en del updates å dele med hverandre! Vi var på Larvik nye cafe "Hungry Heart", og de hadde så utrolig mye fristende. Selve stedet var også utrolig kult. Det var fullt av kult interiør og sammensetningen var bare kjempekul! En skulle tro jeg var rik og som bare det med alt dette cafesnakket mitt, men nå er det slutt haha. Fra nå av går jeg tilbake til å drikke vann og se på de andre spise... Karoline motsatte seg helt ideen om å dra opp speilrefleksen på den stappfulle kafeen, noe jeg egentlig var litt enig i. Jeg er ikke helt komfortabel med en offentlige fotograferingen enda altså. Men iphonebilder ble det!

PS. har kåret vinneren av gavekort fra Caseapp! Det ble Ingrid. Jeg har sendt deg mail. 

ENDELIG SAMLET

 • 17.12.2014, 19:27

I dag har jeg hatt en super dag! Jeg, Michelle og Emilie dro en tur til Sandefjord for å handle julegaver og lunsje. Jeg spiste selvfølgelig den berømte cæcar-wrappen, herregud den var så god! Like god som alltid. Vi satt på Jordbærpinkene i en evighet og snakket om alt mellom himmel og jord. Michelle trengte jo en liten update om hva som har foregått den siste tiden. Jeg og Emilie bor jo sammen, så vi har full kontroll på det meste haha. De to andre fikk handlet det meste av julegavene, mens jeg endte opp med å bruke 700 kroner på en jakke til meg selv..... Sier hun som ikke har råd til julegaver. Men den var så utrolig fin! Helt perfekt. Jeg har lett etter en slik jakke på alle nettbutikker jeg vet om, men de har enten vært for dyre eller lite pene. Nå er den endelig min, yei! Jeg skal vise den frem senere. 

Nå sitter vi en liten gjeng, samlet rundt kjøkkenbordet mitt. Vi har hjemmelaget pizza i ovnen, og flere kilo med snacks stående klart til håndballkampen etterpå. Det er så utrolig koselig når vi samles hele gjengen! Vi har handlet inn gavepapir, pakkelapper og fint gavebånd så vi skal ha et lite pakke-verksted etterpå. Dette blir en koselig kveld! 

ONSDAG

 • 17.12.2014, 08:59

Det er litt koselig å være hjemme i Larvik altså. Selv om jeg kjenner at jeg savner Oslo, leiligheten og det å alltid ha venner rundt meg. Det er alltid noe å gjøre, og man er ikke avhengig av bil for å gjøre noe som helst. Her må jeg låne bilen til mamma bare jeg skal på butikken. Man skjønner ikke hvor godt man har det før det forsvinner. Det gjelder utrolig mye faktisk. Kan brukes om omtrent alt, haha. Det er litt morsomt. Okei, egentlig ikke, men det gikk akkurat opp for meg så var litt stas. 

Nå skal jeg spise en lett frokost og slappe litt av, før jeg må dra på meg sminkemasken og komme meg ut av huset. Jeg skal til Sandefjord med noen venninner. Vi skal spise lunsj på Jordbærpikene, og jeg skal ha cæcar-wrap! Den er så sinnssykt god der. Åh, som jeg har savnet den. Har ikke spist den på flere måneder! Michelle, som er den eneste av oss som faktisk bor et annet sted enn Larvik eller Oslo, har endelig kommet hjem! Vi ser henne så sjeldent, så det er jo ekstra stas når hun er hjemme. Herregud, jeg er så glad for at alle snart er samlet! Vi skal ha så mye moro i førjulstiden og i romjulen atte herregud. 

ANOTHER SLEEPLESS NIGHT

 • 16.12.2014, 03:03

Den døgnrytmen min altså. Det er helt håpløst! I dag stod jeg jo faktisk opp før klokken ni, men jeg sovnet i solariet i stad og dermed hjalp den morgenstunden lite. Jeg er knall rosa i ansiktet. Jeg har faktisk ikke tatt sol siden det var gratis sol på bursdagen min i Oktober, og jeg overdrev tiden en smule. Ryggen er til og med solbrent! Det er helt sykt. Ansiktet mitt koker fortsatt, og jeg er så utrolig varm. Jeg skulle ønske bakken var full av puddersnø, da skulle jeg faktisk tatt et lite snøbad for å kjøle meg ordentlig ned.  

Man skulle tro at hodet mitt var fullt av tanker jeg bare måtte skrevet ned i og med at jeg er våken slik på nattestid, men neida. Jeg sitter i sofaen iført morgenkåpen min og har akkurat fylt hodet mitt med to episoder av svenske paradise hotel. Jeg elsket paradise i mange år, men den tiden er nok over. Eller, tiden hvor jeg elsker norske paradise er over. De siste årene har deltakerne vært så utrolig lite interessante. I år så jeg den første episoden og boikottet resten. Herregud, hva er det castingen driver med? Se på svenske paradise! Årets sesong har vært amaz! Det har vært med utrolig kule folk med spesielle, morsomme og interessante personligheter. I tillegg ligger vel utseendet gjennomsnittlig på en 7'er for hele gjengen. Det er så mange pene mennesker med. Ikke at det er så rart, svenskene blir jo stadig kåret til verdens peneste mennesker. Ah, jeg håper virkelig at den neste norske sesongen er i nærheten av årets svenske. Da skal jeg gjenoppta paradise-interessen, hihi. 

Så jadda. Andre unge jenter ligger oppe og tenker på livet og kjærligheten, mens jeg bruker natten på å irritere meg over castingen i Paradise Hotel, haha. Så forferdelig. Nei, nå må jeg gjøre et nytt forsøk på å sove. Etter litt nattmat. En kan jo ikke sove på tom mage!

MANDAG

 • 15.12.2014, 10:50

Nå har jeg akkurat kjørt mamma til flyplassen. Hun skal kose seg i Spania en ukes tid, rett før jula! Jeg er litt sjalu. For min del er det et besøk hos tannlegen som står på agendaen. Jeg er ikke veldig glad i tannlegen. Da jeg var yngre pleide jeg å rømme derfra. Mamma og pappa stolte på at jeg faktisk ville klare å gjennomføre en tannlegetime i en alder av 18 år, men neida. Det gikk så langt at vi fikk et brev om at de måtte kontakte barnevernet om jeg ikke møtte opp på neste time. Herregud, så forferdelig. Da hadde jeg et par småirriterte foreldre kan du si. Det endte med at jeg fikk en venninne til å følge meg. Jeg prøvde å stikke av fra venterommet. Tok vesken diskre(trodde jeg) i hånden og sa jeg måtte på do. Jeg satt kursen mot utgangsdøren, og var nesten ute i det fri før hun forstod hva som var i ferd med å skje, haha. I dag skal jeg være flink. Ingen rømningforsøk! 

Jeg drar rett fra tannlegen til Oslo med Emilie og Martine. Jeg nå inn for å hente en del ting som jeg ikke fikk med på bussen. I tillegg skal vi vaske leiligheten ordentlig slik at den blir klar til jul! Martine og henne familie skal feire hos oss i Oslo, og vi vil jo at de skal ha det rent og pent. Jeg har glemt kameraet i Oslo, noe som forklarer den forferdelige bloggingen. Det vil forhåpentligvis ta seg opp fra og med i morgen!

THOSE LAZY MORNINGS

 • 13.12.2014, 10:04

God morgen  

Nå er jeg endelig hjemme i Larvik! Endelig og endelig. Hadde det ikke vært for at hele gjengen snart samles hadde det ikke vært så mye å skryte av. Selv om det alltid er koselig å komme tilbake til familien og gamle, kjære steder. Hvis jeg ikke har vært her på en stund pleier jeg å få med meg jentene og ta meg en kjøretur rundt i byen. Det er så koselig, jeg får skikkelig hjemlengsel. Det er så mange minner her! Vi har blitt enige om å kjøpe oss et nabolag her når vi skal slå oss til ro. Da blir det store hvite hus på rad og rekke, hund, mann og barn. Ah, det er lov å drømme!

Jeg skal bruke formiddagen på å slappe av. Dra på meg pysjen og sette meg tilrette i den gode, gamle sofaen nede i stua og ha Friends-maraton. Det skal bli så koselig! Jeg er veldig glad i det "gamle kjente", så jeg setter pris på slike ritualer. Bare det å dra på dagligvarebutikken her er noe jeg setter pris på når jeg er hjemme på besøk. Jeg er så rar, haha. Vel, jeg skal ligge og dra meg litt til før jeg setter i gang med den kjente lørdagsrutinen min. Håper dere får en super lørdag! 

TORSDAGSVIN

 • 11.12.2014, 18:34

Yei! Eksamen er levert. Endelig! Det ble som det ble. Jeg fikk i hvert fall levert noe som kan minne om en besvarelse. Nå har jeg fått meg en venn som erstatning for mine roomies. Herregud, jeg gjør ikke annet enn å klager over at de ikke er her, haha. Nå bør de virkelig føle seg satt pris på! Vi skal ha en rolig kveld, lage god mat og kose oss med litt vin for å feire at jeg har gjennomført mitt første semester. Woho. Håper dere alle får en super kveld!

EKSAMENSTRESS

 • 08.12.2014, 19:06

Tusen takk for alle lykkeønsker til eksamen! Dere er søte 

Dessverre ser det ut til at det ikke hjelper så mye. Jeg åpnet dokumentet med eksamensoppgaven, leste det og lukket igjen pcn. Jeg forstod alt for lite av den oppgaven til at dette kan gå bra, haha. Et lite øyeblikk, okei et par timer.. Egentlig hele dagen, har gått med til å leke struts. Jeg stakk hodet i jorda og gjorde alt mulig annet enn eksamensoppgaven min. Først var planen å lyve til dere og late som jeg hadde jobbet med oppgaven i hele dag, men jeg er dessverre ikke så flink at jeg sitter med den hele dagen. Dermed ville nok de fleste som kjenner meg avslørt den løgnen med en gang. Jeg er flink når jeg må! Sånn i siste liten. Det er hvis jeg faktisk forstår hva jeg skal gjøre, men det er jo ikke akkurat tilfellet her. Blæh. Jeg får vel sette meg inn i det, og bare gjøre det. Bare jeg får levert noe som går som godkjent skal jeg si meg fornøyd denne gangen! Jeg skal være flinkere neste semester, hihi. 

Jeg synes jeg kan få et par innsatspoeng. Ikke for jobben, men for å prøve å gjøre det hyggelig og fristende å lese til eksamen! Jeg lagde meg en kanne med kaffe. Jeg blir antakeligvis våken i hele natt. Tror kanskje jeg har drukket seks kopper. Jeg er svimmel. Wopsi. Masse kaffe i en mage som kun har fått i seg pepperkaker i dag er kanskje ikke det lureste. Hehe. Jeg trodde faktisk jeg skulle klare meg gjennom denne hjemmeeksamen uten å makse mastercardet på godteri og Pepsi Max fra Rema 1000, men det ser ut til at jeg tar meg turen bort allikevel. Jaja, det er ikke eksamen hver dag. 

SNAPSHOTS FRA GÅRSDAGEN

 • 06.12.2014, 16:32

 Hellu 

Nå er jeg endelig tilbake i Oslo hvor jeg har min fine, store, deilige seng. Åh, jeg skal seriøst ligge her i hele kveld. Jeg er så utrolig sliten! For meg som nesten aldri er ute lenger, tar det skikkelig på når vinflaska først åpnes. Men det var verdt det! Julebord er så hyggelig, og det var veldig koselig å se igjen alle sammen! Vi fikk en veldig god tre-retters middag, masse vin og hygget oss som bare det! Jeg orker rett og slett ikke lage et ordentlig innlegg nå, og jeg tok faktisk ikke med kameraet på restauranten. Dere får kose dere med disse bildene jeg tok med iphonen i løpet av kvelden, så skal jeg komme opp med noe bedre senere!

Følg meg gjerne på instagram @andreasveinsdottir

ONSDAG

 • 03.12.2014, 12:43

God morgen!

Jeg har faktisk klart å stå opp før halv tolv i dag! Det er ganske så imponerende fra min side. Jeg prøver å stå opp tidlig, men når jeg ikke så frister de ekstra timene under dyna litt for mye, og jeg ender opp med å gi etter hver eneste gang. Men ikke i dag, flink meg. Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og nyter en deilig frokost. Enkelt, men veldig godt. Ah, det er så deilig å sitte nydusjet og klar for dagen allerede. Nå må jeg bare få dratt på meg maska og kommet meg ut, så får plutselig denne dagen litt mening. Det er til og med sol i Oslo!

Nei, nå må jeg komme i gang med føning, sminking, retting og alt annet som hører med. Håper dagen deres blir super 

JULEMARKED

 • 02.12.2014, 11:30

I går var det jo første desember, noe som for meg betyr at juletiden er i gang på ordentlig. Jeg og Martine følte at det var passende å gjøre noe julerelatert på denne flotte desemberdagen. Som de ferske Oslo-borgerne vi er måtte vi google hva som skjedde i byen fremover. Vi fant ut at det er et julemarked på Karl Johan, og det passet perfekt! Vi tok oss turen dit i går ettermiddag, og det var så koselig! Det er laget en liten gate med oppsatte boder, alle med forskjellige salgsvarer. Brente mandler, diverse kjøttboder, smykker, strikk, klær og mye annet moro. Og det luktet så godt! Det er en skøytebane som ligger rett bak julemarkedet, og herfra ble det spilt nydelig julemusikk. Vi bestemte oss for å ta en tur til skøytebanen i løpet av Desember. Tenk så koselig å skøyte rundt med omringet av alle julelysene. Det er til og med et juletre satt opp i den ene enden av banen. Se så koselig!Paleet er visst nyoppusset, noe jeg ikke hadde fått med meg. Jeg er jo så sjelden nede i byen ved Karl Johan, holder meg for det meste på Majorstuen. Jeg har jo alt jeg trenger i gå-avstand der, veldig enkelt. Helene skrøt så veldig av denne nyoppussingen, så vi måtte jo inn og ta en titt! Om jeg ikke fikk julestemning av markedet, fikk jeg det absolutt inne på Paleet. Det var så nydelig og "strøkent" pyntet. Sammen med butikker fulle av julepynt gjorde det at julestemningen festet seg ordentlig godt i sjela. Noe jeg faktisk synes er ganske koselig. Jeg skal prøve å være åpen for jul og alt det fører med seg i år. Vi får se hvordan det ender.Når vi kom hjem innviet vi desember på den beste måten man kan gjøre det på. Vi satt på NRK kvart over seks og så på årets julekalender, Jul på Månetoppen. Jeg er så glad for valget av julekalender i år! Blånissene og rødnissene er mine absolutte favoritter, både sammen og hver for seg 

Andrea Sveinsdottir

Kontakt: andrea_sveinsdottir@hotmail.com Instagram: andreasveinsdottir

Search

Bloggdesign

hits