Blogg

SERIENE JEG ALDRI BLIR LEI AV

Jeg er et vanemenneske uten like, og en av de tingene jeg driver med er å se de samme seriene om og om igjen. Det er ikke fordi jeg ikke er åpen for nye serier, og egentlig er det rundt femten seier jeg vil begynne på. Problemet er bare at jeg faller av med en gang jeg må vente på en ny sesong. Jeg glemmer det bort, og jeg er så lei av å se serier fra streaming-sider med dårlig kvalitet som samtidig fyller pcen min med virus. Derfor har jeg fått over til å faktisk se det som ligger på Netflix, men allikevel er det sjelden jeg begynner på en ny serie. Det er sjelden jeg setter meg ned kun for å se en serie. Jeg gjør det som regel samtidig som jeg driver med noe annet, som for eksempel å blogge. Av den grunn er det greit å ha på noe jeg kjenner til som jeg ikke alltid må følge med på. Jeg har noen serier jeg bytter på å se om og om igjen, og hvilke det er skal dere få se nå!

FRIENDSJeg blir faktisk aldri lei av denne serien. Da jeg hadde friår etter videregående kjøpte jeg samleesken med alle de ti sesongene og så de om og om igjen. Jeg så altså alle de ti sesongene på repeat. Allikevel er jeg ennå ikke lei, og hvis jeg vil ha en serie i bakgrunnen eller ikke vet hvilken serie jeg vil begynne på så ender jeg alltid opp med Friends. Det er noe med den gjengen som bare er helt fantastisk. Alle er så rare, egne og morsomme og sammensettingen er rett og slett fantastisk. Jeg ler fortsatt høyt mens jeg ser på serien, og det skal i utgangspunktet mye til når man ser samme episode for femtende gang. Så er det jo hele greia med Ross og Rachel som aldri finner ut av det, men som vi hele veien ser at er ment to be! Nei, dette er favoritten over alle favoritter.
 

GOSSIP GIRLDette var favoritt-serien min i mange år etter at siste episode ble sendt. Jeg elsket alt med den. Jeg lengtet etter å leve et liv som Blair, Chuck, Nate og Serena gjorde med luksus og rikdom. Jeg følte med Dan og Jenny, og jeg var nesten forelsket i ideen om Chuck og Blair. Det er faktisk favorittparet mitt over alle fiktive par. Jeg elsker de to, og jeg ble så glad da de endelig fant ut av det. I tillegg ville jeg jo være Blair, sånn seriøst. Jeg digger den dama, hun er helt amazing og på et tidspunkt var hun faktisk et forbilde for meg. Nei, jeg blir aldri lei av denne serien heller.

WHITE COLLAR

Denne serien har jeg også sett en del ganger, og det er faktisk den serien jeg ser på nå. Den handler om Neal som er dømt for forfalskning av kunst, og soner nå ut straffen sin ved å hjelpe FBI og spesialagent Burke med å løse saker. Denne er skikkelig spennende, fordi det er mye fra Neals fortid som stadig dukker opp og skaper problemer. Jeg må innrømme at det er hyggelig å se på Neal, han er utrolig kjekk og ikke minst sjarmerende. Denne serien er ganske spennende, samtidig som den er morsom så jeg anbefaler alle som ikke har sett den å prøve den ut!

Har du noen serier du ser om og om igjen?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

MINE MORGENRUTINER

Morgenen min ser omtrent lik ut hver eneste dag, med noen unntak selvfølgelig. Jeg er veldig glad i å ha litt tid på morgenen til å våkne ordentlig, kose meg med kaffen min og gjerne se en eller to episoder av en serie før jeg må komme meg avgårde. Derfor pleier jeg alltid å stå opp i god tid før jeg skal noe, uansett om det er jobb, trening eller noe helt annet. 

Favorittplassen min i leiligheten er foran sminkebordet, og her pleier jeg å tilbringe de aller fleste morgener. Jeg slumrer et par ganger før jeg kommer meg opp av sengen, og etter dette elsker jeg å ta en varm dusj for å våkne ordentlig. Jeg hopper rett inn i en morgenkåpe og et par myke sokker før jeg går inn på kjøkkenet og setter på kaffen. For dere som ikke har fått det med dere så elsker jeg kaffe, og etter at jeg fikk kaffemaskin har jeg blitt skikkelig bortskjemt. Nå smaker ikke vanlig traktekaffe like godt lenger, og jeg har blitt helt avhengig av kapslene med mørk kaffe, namnam. 

Det kommer litt av på hvor god tid jeg har, men noen ganger lager jeg frokosten min samtidig som kaffen. Jeg spiser faktisk havregrøt til frokost nesten hver eneste dag. Den er skikkelig god, og jeg elsker å starte morgenen min med det. Havregrøt metter godt utover dagen også, så jeg kan gå mye lenger mellom frokost og lunsj med en god porsjon grøt i magen enn for eksempel knekkebrød. Det er veldig greit på de dagene jeg skal jobbe, for da vet jeg aldri helt når jeg får tid til å ta lunsj. Jeg spiser selvfølgelig ved sminkebordet mitt hvor jeg har satt opp pcen klar for å fortsette på neste episode av serien jeg ser på for øyeblikket. Her koser jeg meg med grøt, kaffe og serie samtidig som jeg begynner å ordne meg så smått. Jeg kjeder meg lett når jeg sminker meg, så da er det godt å ha en serie å se på, litt mat å spise og å kunne sippe litt i kaffen min når det passer seg. Jeg er utrolig glad i disse morgenstundene hvor det er helt stille i leiligheten og i bakgården. Det er bare meg i verden på denne tiden, og jeg klarer virkelig å slappe av. Det er absolutt verdt å stå opp i god tid før jeg må dra fra leiligheten for å få tid til dette! Jeg gjør det samme nesten hver eneste morgen, og det er min lille Andrea-tid ❤

THOSE SUMMER NIGHTS

Noe av det beste med sommeren er sene kvelder ute i det solen er på vei ned. Det er så vakkert, og med varmen liggende i luften blir det en spesiell stemning. Jeg får litt lyst til å finne på noe gøy, noe gærent. Ikke at det så ofte skjer, men jeg kommer i et spesielt humør som jeg ikke er i ellers. Sommernetter er også helt fantastiske! Jeg har så mange minner rundt det å vandre bortover tomme gater midt på natten, under en lys sommerhimmel i en kort kjole, litt brisen på vei hjem fra en super kveld. Jeg klarer ikke sette ord på dette, men det er noe spesielt og utrolig vakkert med kvelden og natten på sommeren. 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

DET BESTE MED Å BO MED SOFIE

Siden jeg flyttet til Oslo har jeg alltid bodd med andre. Jeg har bodd med tre venninner, en venninne og en venn og nå bor jeg med en venninne som dere kjenner ganske godt til, nemlig Sofie! Det er både fordeler og ulemper med å bo sammen med noen, men jeg føler det absolutt er flere fordeler. I hvert fall når jeg har verdens beste roomie. Ja, for hvordan er det egentlig å bo med Sofie?

Det å bo med Sofie har virkelig gått over all forventning. Vi møttes jo først for noen måneder siden, og det er helt sykt å tenke på. I det vi begynte å snakke sammen på hotellrommet på Gardermoen før avreise til Mexico merket jeg at dette var ei jente jeg kom til å like! Jeg føler faktisk at jeg har kjent henne for alltid, og jeg vet akkurat hvor jeg har henne på en måte. Det er deilig å kunne være helt ærlig og vite at det jeg sier blir hos henne uansett hva det gjelder.

Vi kan dele alt med hverandre uten at noen av oss dømmer, vi ler av de samme tingene og vi finner alltid på mye moro. Det beste med å dele leilighet med Sofie er nok at vi er såpass like, og det gjør at vi fungerer godt som roomies.

Vi liker begge to å ha det ryddig, selv om hun har sterke tendenser til OCD, og er litt mer pirkete enn meg, haha.

Vi bruker samme størrelse i klær og sko, og har ganske lik stil, noe som gjør at jeg egentlig sitter igjen med et dobbelt så stort klesskap. Jeg bruker hennes klær nesten like ofte som jeg bruker mine, rett og slett fordi går fort lei av mine egne og hun har jo så mye fint! 

Vi spiser mye av den samme maten, og er like avhengig av Pepsi Max. Det er faktisk veldig deilig at jeg ikke føler at jeg må sjekke inn på Pepsi-rehab siden hun er minst like avhengig som meg. Kjøleskapet vårt er konstant fullt av Pepsi Max, og i dette øyeblikk tror jeg vi har sånn syv flasker stående. Det er ganske sykt egentlig...

I tillegg elsker begge taco, så her i huset har vi taco-mandag, taco-tirsdag og omtrent taco-uker uten at noen av oss klager.

Nei, det er rett og slett kjempefint å bo med Sofie og jeg trives veldig godt med å bare bo med en person. Nå håper jeg bare hun blir værende og ikke stikker avgårde med Morten så jeg blir sittende her alene uten roomie, haha. 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

JEG TAR IKKE KOLLEKTIVTRANSPORT

Jeg hater å ta kollektivtransport, særlig i Oslo. Det å ta toget eller buss hjem til Larvik eller om man skal lengre strekninger er ikke like ikke, men det å sette seg på en av de stappfulle trikkene i Oslo sentrum er noe jeg virkelig hater. Det verste er på vinteren eller regnværsdager når de er så fulle at man omtrent må stå nede i trappen ved døren, og ha reaksjonsevnen på plass så man rekker å hoppe unna i det dørene slår inn for å slippe inn enda flere mennesker. Jeg HATER det.

Det er ikke kollektivtransporten i seg selv jeg har noe imot. Det er et godt alternativ, og i Oslo er tilbudet utrolig bra. Man kan komme seg hvor som helst når som helst ved bruk av trikk, buss og t-bane. Det er bare jeg som er utrolig sær og ikke orker å sitte i en stappfull vogn med veldig mange mennesker. Det kan ha noe å gjøre med at jeg har bittelitt sosial angst til tider, men jeg tror flere av dere kan kjenne dere igjen i dette. Eller, jeg håper dere kan det, hvis ikke føler jeg meg bare døds-sær.

Det er noe med hele stemningen på trikken. Vi nordmenn er så utrolig kleine og sære, så det å samle en haug med fremmede av oss, innestengt på en liten plass er en veldig dårlig idé. Jeg synes det er forferdelig kleint å sitte der og observere at nesten alle prøver å unngå hverandre til tross for at det er helt umulig i den lille trikkevognen. Vi sitter eller står, har musikk i ørene og prøver å unngå blikk-kontakt med alle rundt oss. Det gjør det hele bare enda kleinere! Vi er så rare?

Kombinasjonen av alt for mange mennesker og ekstrem kleinhet gjorde at jeg faktisk begynte å gå uansett hvor jeg skal for å unnslippe kollektiv-kaoset. Det begynte da jeg bodde i Gamlebyen og studerte i sentrum. Vi hadde forelesninger som startet kvart over åtte om morgenen, og da endte jeg selvfølgelig midt i kollektiv-rushet. Mitt trikkestopp var et av de første, men den var allerede overfylt da det var min tur til å gå på. Til slutt ga jeg opp og begynte å gå til skolen i stedet. Det endte med at jeg likte det såpass godt at jeg begynte å gå absolutt overalt. Jeg gikk til skolen som tok 25 minutter, til jobb som tok tre kvarter, til venninner, til trening, ja over alt hvor enn jeg skulle. Det var bare å stå opp litt ekstra tidlig, så var ikke det noe stress.

Jeg har bare fortsatt å gå, og de få gangene jeg ender opp med å ta trikk eller buss hender det at det er ganske digg, men som regel kjenner jeg på hvor deilig det er å gå i stedet!

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

LONDON AMSTERDAM PARISSko H&M // Skjørt BikBok // T-skjorte Madlady.se

Jeg digger virkelig dette antrekket, særlig t-skjorten. Det er egentlig ikke helt meg, og det er nesten så jeg ikke kjenner igjen meg selv på disse bildene med dette antrekket i tillegg til det nye håret. Det er litt mer rocka enn hva jeg vanligvis går med om man kan si det slik. Allikevel synes jeg det ble ganske kult! Den t-skjorten er egentlig lang nok til å bruke som kjole, men det er et lite problem. Den er gjennomsiktig! Jeg tenker å dra på leting etter en enkel, sort body jeg kan bruke under for da hadde den vært helt perfekt til for eksempel festival. Jeg får se hva jeg finner... 

UKENS SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lagt merke til at du har rast nedover på topplisten den siste uka. Hvordan føles det? Hvorfor raser du fortere enn de andre PH-deltakerne? Har du noen sponsorer, slik at du tjener penger på bloggen?

Det at jeg har rast nedover som du kaller det, etter at PH sluttet å gå på tv er noe jeg regnet med :-) Selvfølgelig er jeg mer interessant når jeg går på tv, og det skjer ting der folk kan få svar på her på bloggen. Jeg vil selvfølgelig holde meg på toppen, men jeg kan ikke gjøre annet enn å jobbe hardt og skrive om ting jeg finner interessante som jeg håper dere også liker! Jeg raser vel ikke noe raskere enn de andre, de fleste av oss ligger ganske likt. De eneste som holder seg stabilt på toppen, og har gjort det hele veien er jo Sofie og Martine Lunde, og det synes jeg er skikkelig imponerende! Angående hva jeg tjener eller ikke tjener på bloggen er det privat.

Hva har du gjort med brynene dine?

De er farget og vokset 😊

Har du tips til noen bra serier? Trenger noe å se på nå som eksamensperioden endelig nærmer seg slutt.

Jeg er helt ute av serier for øyeblikket, haha? Men jeg elsker Sons of Anarchy, blir aldri lei av Friends, likte det lille jeg så av 13 reasons why, Devious Maids, Scandale og Gossip Girl ❤

Du ble jo som kjent ganske irritert da Lunde slapp kula, men i din egen introvideo sier du at du ville sluppet kula hvis du sto i en finale, er det fordi du endret mening i løpet av sesongen eller bare fordi du likte Kevin? Jeg lurer også på om du tror du hadde reagert på samme måte hvis det Var Kevin som hadde sluppet kula?

For å være helt ærlig  så var det en spontan reaksjon fordi jeg følte urettferdighet overfor Kevin. Det var ingen sure miner for det lenge etterpå, men der og da reagerte jeg. Nei, jeg hadde nok ikke reagert på samme måte om Kevin slapp den, dessverre.

Hvor er den grå genseren din fra? Den er så sykt fin😍

Tusen takk, så koselig at du synes det! Den er fra H&M.

Synes du Kristiansand dialekt er fint på gutter?

Ja, det kan være fint det altså!

Hvilken musikk hører du på? Listepop? Eller mer kontroversiell musikk?
Det går i mye listepop hos meg. Plutselig finner jeg noen helt andre sanger, men som regel hører jeg på topplistene på Spotify  vis ikke hører jeg p å mine egne lister, og der er det mye rart som har samlet seg opp over flere år. Jeg elsker jo Taylor Swift, så jeg er superhappy nå som hun er tilbake på Spotify!

Kunne du vært kjæreste med en mørkhudet? Hvis han var verdens herligste og dere klikket skikkelig godt?

Absolutt. Personlighet og kjemi veier høyest hos meg, og hudfarge spiller ingen rolle.

Hva som gjorde at du og Sofie kom så godt over ens? :-)

Godt spørsmål! Vi klikket bare med en gang vi møttes, som var allerede på hotellet på Gardermoen kvelden før vi skulle reise. Vi hadde ikke lov til å bli kjent, altså fortelle noe personlig, hva vi het, snakke om venner/ekser, hjemsted osv., så det kunne fort blitt kleint! Det ble det heldigvis ikke for vi hadde en million andre ting å snakke om. Jeg tror nesten ikke noen av oss sov den natten, både fordi vi var så spente og fordi praten gikk i ett. Noen ganger møter man mennesker som man klikker helt med, og Sofie er en av disse for meg! Vi er veldig like på mange områder, og jeg merket fort at hun er en jeg kan snakke med om alt og stole på. Siden holdt vi bare sammen, og det funker ganske bra ❤

Skal du på slottsfjell festivalen?

Jeg skal kanskje på fredagen! Det kommer litt an på andre planer og hva som skjer med de, men jeg håper på å få til en dag i hvert fall :-)

 

EN STOR FORANDRING

Reklame

I går hadde jeg en liten beauty-dag, og fikk fikset på vipper og hår. Jeg hadde sett frem til å få ordnet håret veldig lenge, så det var deilig å endelig få gjort det. Bare det å være hos frisøren er utrolig digg, og Hanne på Adam og Eva Steen&Strøm tar alltid så godt vare på meg. Jeg har ikke rørt etterveksten min siden før Mexico, så jeg stripet den og i tillegg byttet jeg ut extentionet mitt med helt nytt hår!

Nå har jeg hatt extention fra Great Lenghts siden begynnelsen av mars. Da jeg satt på for første gang valgte jeg å sette på 30 cm lange fester, fordi jeg var redd det ville bli for mye med noe lenger. Jeg var superfornøyd, men nå følte jeg at jeg var klar for enda lenger hår! Det var skikkelig skummelt å fjerne alt av extention. Jeg satt igjen med mitt eget hår, og det er ikke veldig mye for å si det sånn. Når jeg i tillegg er alt for dårlig til å gre det, så jeg må ha fire frisører til å gre ut flokene mine forsvinner det jo litt ekstra, haha. Vi tok før-bildene rett etter at det gamle håret var av, og før vi farget etterveksten. Det er så rart å se hvordan håret mitt egentlig er, eller hva sier dere?

Dere kommer til å få sjokk når dere ser hvor stor forandringen er mellom bildene! Jeg fikk i hvert fall det. Når man er vant med å se seg selv med en viss lengde og farge er det ganske rart å plutselig se annerledes ut. Hår gjør veldig mye for utseendet, så nå føler jeg meg litt annerledes, men på en veldig positiv måte! Denne gangen endte jeg opp med hele 45 cm lange fester! Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle bruke så langt extention, men vet dere hva? Det ble dritkult! Håret fra Great Lenghts er det beste jeg har prøvd, helt ærlig. Jeg bruker tape extention, og festene er kjempesmale og lette så man merker nesten ikke at de er der. Se hvor kult resultatet ble da!


 BESØK GJERNE @GREAT_LENGHTS OG @HANNESTEEN92 PÅ INSTAGRAM

Hva synes dere?

FLEIP ELLER FAKTA MED REBECCA OG MARTINE

I går møtte jeg Rebecca og Martine etter samlingen med bloggjentene. Det var skikkelig deilig vær, så vi slo oss ned i parken ved Akerselva og lagde en videoblogg. Det var faktisk skikkelig koselig loaction med ender som badet rett bak oss og mennesker som gikk tur rett ved siden av. Martine kom med forslaget om å lage en fleip eller fakta-video, og vi ble selvfølgelig med. Vi kommer med påstander om oss selv, så skal de to andre gjette om de er sanne eller falske. Det ble ganske gøy, og vi lærte litt nye ting om hverandre ❤

JEG KAN ENDELIG DELE EN SKIKKELIG GLADNYHET

Husker dere det møtet jeg fortalte dere om at jeg skulle på for noen uker siden? Vel, det gikk akkurat som jeg håper på og nå kan jeg endelig fortelle dere hva det handlet om! Jeg var i møte med Side2 om å bli signert av dem, og det ble jeg. Så nå er jeg offisielt en av Side2-bloggerne!!!! Det er helt sykt. 

Jeg har blogget i mange år, selv om det riktignok har vært litt av og på. Gjennom alle disse årene har jeg hatt en drøm om å gjøre bloggen til noe mer seriøst, og kanskje til og med en jobb jeg kan leve av. Det at Side2 viser at de har tro på meg som blogger ved å ta meg med inn i deres team er helt utrolig stort for meg. Jeg er på en måte blitt en av de bloggerne jeg selv så opp til da jeg begynte å blogge, nemlig en Side2-blogger! Vi var på en samling i dag, og alle er så utrolig hyggelige og imøtekommende, noe som gjør det hele enda bedre. Jeg er så utrolig glad, og dette gir meg bare en million hakk mer energi og lyst til å klare dette. Jeg må selvfølgelig takke alle dere for at dere klikker dere inn og lese bloggen min hver dag. Jeg hadde aldri vært her uten dere ❤

JAKKEN MIN

Jeg får så mange spørsmål om hvor skinnjakken min er fra! Det skjønner jeg godt. Den er kjempefin, og jeg elsker den. Skinnjakker generelt er helt amazing, fordi man kan bruke det til nesten alt. Det funker til kjoler og sommefest like godt som det passer til jeans og en chill dag. Denne jakken er et must have i garderoben min, rett og slett fordi jeg kan bruke den til nesten hva som helst. Akkurat denne jakken dere spør om er fra Mango, og den ble dessverre kjøpt i fjor.  De pleier å ha en del lignende modeller, så det skader nok ikke å stikke innom en tur for å se!Angående innlegget som ble publisert av en annen deltager tidligere i dag har jeg følgende å si: 1. Jeg synes fortsatt det er trist at slikt blir tatt via sosiale medier i stede for meg personen det gjelder. 2. Denne hendelsen skjedde for over en måned siden og vi skværet egentlig opp i etterkant. 3. Nå melder jeg meg herved ut av alt drama, for dette er rett og slett ikke min greie. Håper alle får en super dag, ta vare på hverandre og vær snille ❤

HVA TJENER JEG PÅ BLOGGEN?

Etter at Henote skrev innlegget sitt om at hun ikke tjener noe på bloggen har jeg plutselig begynt å få en del spørsmål om det samme. Hva og hvor mye jeg tjener på å holde på med bloggen er visstnok veldig interessant, og det kan jeg forstå. Jeg har selv lest innlegg og artikler om hvor utrolig mye en del bloggere tjener på annonse-innlegg og hvor høy månedslønn de har. Det er mye penger å hente på blogging, men det er nok en god del mer å hente om man er etablert i bransjen og har gjort navnet og bloggen til en sterk merkevare, enn hva det er når man er helt ny i gamet. 

Jeg har hatt ett annonse-innlegg siden jeg startet denne bloggen, så dere kan kanskje skjønne selv at det ikke har kommet inn så mye på den fronten. Ja, jeg ønsker å gjøre bloggen til levebrødet mitt, og annonser en en del av dette. Allikevel vil jeg at bloggen min skal være ekte, og ikke en ren reklame-blogg. Jeg er ikke interessert i at annenhvert innlegg skal være reklame, men om det er noe jeg er interessert i og kan stå for så tenker jeg kjør på. Bloggen min skal representere meg og jeg skal kunne stå for absolutt alt som publiseres her. Det skal dere vite med en gang, at jeg aldri kommer til å publisere noe jeg ikke kan stå inne for. 

Når det er sagt så er ikke min økonomi noe jeg ønsker å dele med alle. Det er privat, og slik vil det fortsette å være. Når det er sagt, så har jeg en fulltidsjobb som er min inntektskilde, og jeg er ikke i en posisjon hvor jeg kan leve på bloggen nå. Håper dette ga dere litt mer innsikt i situasjonen selv om jeg ikke gir dere noen tall på noe som helst ❤.

DETTE HAR DU GÅTT GLIPP AV

Dette er utrolig flaut å innrømme, men jeg har faktisk ikke stått opp før nå. Altså hva skjer med meg i dag, jeg er helt utslitt. Jeg hadde de planene for dagen! Leiligheten skulle vaskes, jeg skulle trene og jeg skulle få unnagjort litt blogging. Nei, det har ikke skjedd da for å si det sånn. Nå har jeg i hvert fall kommet meg opp, så får jeg se hva jeg rekker av alt dette. Vaske leiligheten skal jeg uansett gjøre. Det ligger små hybelkaniner og gjemmer seg bak hver dør, og det er ikke snakk om at de skal få noe forlenget livstid bare fordi jeg er lat. 

Nå er det lenge siden jeg har delt snappene mine, så jeg tenkte å gjøre det igjen. Dette er hva du har gått glipp av om du ikke følger meg på snapchat (andreasveinsdot), i tillegg til mange rare videosnaps ofc.  

UKENS SPØRSMÅL

Den gruppechatten med alle, er feks Morten S og Sunny med i den også? Tenker siden de kanskje ikke var på hotellet lenge nok til å bli så close med dere?

Ja, vi har en gruppechat med hele gjengen og det er veldig hyggelig!

Hvilken type extensions har du brukt? Hvor fra?

Jeg har teipextention fra GreatLenghts 😊 Jeg har skrevet et lenger innlegg om det som du kan lese HER hvis du lurer på mer om dette!

Hei<3 Kan du ta med om du snuse eller røyker som nest ukas spørsmål?

Ja, jeg har fått veldig mange spørsmål om akkurat dette, så jeg skal skrive et ordentlig innlegg om det, men nei jeg gjør ingen av delene :-)

Har du tatt noen operasjoner? I leppene, brystene?

Jeg har aldri operert i hele mitt liv, og det håper jeg virkelig at jeg slipper. Personlig synes jeg det virker skikkelig skummelt å operer? Det går jo som regel bra da! Så nei, jeg har ikke operert noe som helst, men jeg har fylt på med restylane to ganger i løpet av livet mitt. Første gang var i 2014 og den andre gangen var i 2015. Det er heller ikke noe jeg kommer til å gjøre igjen.

Har du møtt Lord Audun før? Hva synes du om han?

Nei, jeg har bare sett han på byen haha. Han er sikkert en hyggelig fyr han, jeg kjenner han ikke og har egentlig ikke laget meg noen mening om han.

Opplever du at folk oppsøker deg på jobben din for å ta bilde etc? Hva synes du evt om det?

Ja, dette skjer ofte. Det er veldig koselig at dere vil komme og ta bilde med meg, og jeg setter veldig stor pris på det! Dere er jo så søte og snille hele gjengen ❤ Allikevel er det ikke alltid det passer seg så bra på jobb da jeg ofte har mye å gjøre og står med kunder?

Hva jobber du med? :)

Jeg jobber i undertøysbutikk!

Så sykt fine vipper du har!! Hvor lange er de? ❤❤

Åh, tusen takk! De er 13mm lange.

Ble ikke venner og familie bekymret over å ikke få tak i deg på så lang tid? Eller kunne du si til de nærmeste at du skulle på PH?

Jeg hadde en dekkhistorie om at jeg skulle flytte til Australia for å studere, noe som egentlig var planen på ca. samme tid somda jeg dro til Mexico. Min nærmeste familie visste hva jeg egentlig skulle. I tillegg fikk jeg si det til bestevenninnen min fordi jeg skulle spille inn noe med TV3 hjemme hos meg før vi dro ned, og jeg bodde med henne så hun måtte nesten få vite om det. Det passet veldig fint fordi hun satt da hjemme og svarte på alle meldinger som tikket inn, og oppdaterte alle om hvordan det var i Australia haha. Det var vel nesten ingen som fattet mistanke før sånn to uker før det kom ut at jeg var med.

Hva synes du om når Lene mobbet Margrethe i ph sesong 1?

Jeg synes ikke det Lene og hun venninnen (husker ikke hva hun heter, noe på I?) gjorde var greit i det hele tatt. Det var rett og slett skikkelig fælt å se på, og jeg synes det var veldig bra at TV3 grep inn i situasjonen. Det viser at de tar dette seriøst, og at de ikke tolererer mobbing selv om programmet blir sett på som litt skandaløst. Det er ikke greit å mobbe noen uansett!

Blir du smigret når folk sier de er betatt av deg? Eller synes du det er kleint?

Haha, morsomt spørsmål! Jeg synes vel som regel det er hyggelig, men det kommer kanskje an på situasjonen? Hvis jeg ikke er der i det hele tatt kan det fort bli ganske kleint, men det er jo veldig hyggelig å høre!

Hvor er kjolen fra? Superfin!!

Tusen takk ❤ Jeg er skikkelig glad i den, og den er fra Monki, men ble dessverre kjøpt i fjor vår.

Er du ikke redd for digitaliseringen av mediebransjen og de enorme nedbemanningene som skjer?

Jo, dette er selvfølgelig veldig kjedelig for meg som ønsker meg inn i denne bransjen. Allikevel er det ikke noe annet jeg ønsker å jobbe med enn media, og da spesielt journalistikk. Det er ikke sånn at jeg da gir opp og begynner på en annen utdannelse som jeg ikke interesserer meg for fordi det er harde kår om dagen. Jeg elsker den bransjen og det studiet, og jeg vil elske jobben min!

Er du venn med tinderkongen, og hvorfor er dere ikke det hvis ikke?

Vi har ikke hatt noe særlig kontakt i det hele tatt egentlig. Det var ikke full match mellom oss akkurat, og da jeg så på tv hvor hardt han tok det innpå seg at jeg ikke ville kose osv. så forstår jeg godt hvorfor. 

JEG ER AVHENGIG...

Dere vet den følelsen når du virkelig ikke klarer å motstå noe. Når du bare  ha det, hvis ikke føles det ut som om man skal tørste ihjel. En rar sammenlikning, men det er litt sånn noen ganger. Jeg trenger det der og da, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har som de fleste andre noen ting jeg er totalt avhengig av. Det går selvfølgelig litt i perioder med noe, men det jeg ramser opp under her nå klarer jeg meg virkelig ikke uten!

PEPSI MAX... 

Jeg er ekstremt avhengig av Pepsi Max. Det er noe av det aller diggeste jeg vet om i hele verden, og det er obligatorisk til taco. Jeg har nesten alltid Pepsi Max i kjøleskapet, selv om jeg egentlig prøver å trappe ned litt og begrense det til helgen... Det er ikke veldig lett når roomie er minst like avhengig som meg!

MOBILEN MIN...

Det er faktisk flaut å tenke på hvor mye tid jeg bruker på telefonen. Jeg blir skikkelig skamfull av å tenke på hvor mange timer i løpet av en dag jeg sitter med ansiktet begravd ned i iPhonen av en eller annen meningsløs grunn. Jeg får panikk hvis jeg ikke finner den, eller om jeg har under 60% strøm. Jeg er rett og slett livredd for å ikke ha den tilgjengelig, og det er nesten litt kritisk hvor avhengig jeg er av den.

SJOKOLADE...

Alle som kjenner meg vet at det meste kan løses ved å gi meg sjokolade. Jeg tror jeg kunne klart meg uten mye her i verden, men sjokolade klarer jeg meg ikke uten. Det er ikke det at jeg trenger så mye, men litt sjokolade etter en slitsom arbeidsdag er helt magisk! Nå skal jeg kun spise sjokolade på lørdager, men jeg har ilagt meg en uvane som går ut på at jeg kjøper et par sjokoladebiter nesten hver dag. Nei, nå må jeg skjerpe meg. Det er ikke bra!

INSTAGRAM...

Instagram er favorittappen min og det sosiale mediet jeg elsker høyest. Jeg synes det er ordentlig inspirerende å bla nedover feeden, søke etter spennende brukere og finne kule kontoer i utforsk-delen av appen. Jeg kan bruke evigheter på den hver eneste dag uten å bli lei. Det skjer jo noe nytt hele tiden, og det finnes så utrolig mange inspirerende Instagram-kontoer.

TYGGIS...

Jeg må ha tyggis tilgjengelig. Det er helt krise om jeg er gått tom og ikke får kjøpt ny. Jeg har alltid minst en pakke i vesken og går og tygger på det hele dagen. Jeg tror kanskje ikke det er bra å tygge så mye tyggis som det jeg gjør, men jeg er skikkelig avhengig. 

KAFFE... 

Kaffe!!!! Det kan utgjøre forskjellen på en god og en dårlig morgen. Hvis jeg ikke får kaffen min våkner jeg faktisk aldri helt ordentlig, og jeg ender opp med å surmule uten å helt forstå hvorfor. I det jeg tar den første slurken med deilig, svart kaffe så går det opp for meg hva jeg manglet. Jeg foretrekker svart kaffe eller cappuccino, men det finnes så utrolig mye god kaffe der ute. I love it!

Hva er du avhengig av?

 

DETTE SKAL JEG GJØRE I SOMMER

Vi er inne i den aller første av de tre sommermånedene, nemlig juni. Det er enda tidlig på sommeren, og jeg har ikke ferie før litt senere i år. Jeg har allikevel begynt å legge planer for sommeren. Jeg er en person som elsker å planlegge, men dette halvåret har vært litt annerledes enn tidligere og jeg har derfor ikke fått langt så mange konkrete planer enda. 

❤ FESTIVALER 

Det eneste som er hundre prosent sikkert hvert eneste år er at jeg skal på Stavernfestivalen ❤ Jeg har vært på den festivalen helt siden jeg ble gammel nok til å komme inn, og det er en veldig fin tradisjon jeg og vennegjengen min har. Festivalen foregår som navnet tilsier i Stavern, som hører til Larvik hvor jeg kommer fra. Vi pleier alltid å samles på grillvors og koser oss i sola i flere timer før vi turer bort til festivalområdet hvor vi alltid møter mange kjente. 

Jeg har også et lite håp om å få tid og fri til å dra på Slottsfjellfestivalen! Den er jo ganske mye større og mer kjent en Stavernfestivalen, og det er kult å ha prøvd ut det også. Jeg vet ikke hvorfor jeg aldri har dratt før, men jeg tror ikke det har vært helt stemning for det. Vi har på en måte hatt nok med Stavernfestivalen, men jeg har blitt overbevist av Sofie om at Slottsfjell er et must. Tønsberg er jo en utrolig koselig sommerby, så det å tilbringe en helg der med festival og moro frister veldig!

Processed with Rookie Cam

Processed with Rookie Cam

❤ REISE 

Jeg har store planer om å få til en sydentur. De siste årene har vi alltid dratt på jentetur til forskjellige steder i Hellas, og det står på planen i år også. Vi har ennå ikke bestilt noe. Det å bli enige om sted og pris når vi er ganske mange jenter er ikke bare-bare. Jeg tror vi nå satser på å finne en restplasstur i midten av juli. Hvor vi drar er egentlig ikke så nøye for min del så lenge det er sol, hav og god mat! Jeg må innrømme at jeg er veldig svak for Hellas, så innerst inne håper jeg vi ender opp på en av de vakre øyene som tilhører landet!

Processed with Rookie Cam

Vi har også snakket om å dra en langhelg til en europeisk storby! Jeg har skikkelig lyst til å dra til for eksempel Barcelona. Jeg har en venninne som jobber og bor i den spanske storbyen og det virker så amazing! Jeg er også litt keen på Milano, hvor jeg har en annen venninne som bor. Det frister så når de deler masse fine bilder fra disse stedene! I tillegg har vi nesten bestemt oss for å dra en helg til Gøteborg. Det er en by jeg har vært i flere ganger, og den er så utrolig fin! Jeg har rukket å bli ganske glad i den svenske byen, så det hadde vært hyggelig med et gjensyn. Da vi var inne på hotellet i Mexico snakket vi jentene mye om å dra på en roadtrip rundt om i Norge. Vi tenkte å kjøre innom alle de store byene og få sett litt av Norge! Jeg håper vi får til dette, men det blir nok vanskelig når alle har så fulle timeplaner. Det hadde vært skikkelig moro da. Roadtrip er jo bare skikkelig kos, og med så fine jenter hadde det vært en skikkelig kul opplevelse!

❤ HOMEBOUND 

Jeg skal selvfølgelig en tur hjem i sommer. Det blir nok i forbindelse med Stavernfestivalen, men jeg tenker faktisk å bli en hel uke hjemme. Jeg kan ikke huske sist jeg var i Larvik så lenge av gangen. Det er nok fordi jeg kjeder meg lett om jeg er hjemme, og der er jeg avhengig av bil og det er litt mindre som skjer. Altså, vi har ett "godkjent" utested og sånn cirka en ordentlig bra cafè. Nå er ikke det alt i verden, men i lengden kan det bli kjedelig om det ikke skjer så mye. Heldigvis forvandles Larvik til en kjempemorsom by på sommeren! Det er masse hyttefolk, arrangementer og vi har jo et par utrolig flotte strender! Jeg gleder meg faktisk skikkelig til å komme hjem og bli der litt. Det skal bli så kos!Har dere noen tips til hva jeg burde teste ut i sommer?

JEG SELGER GULLKJOLEN MIN

Jeg elsker gullkjolen jeg hadde på finalefesten på torsdag. Den var er så utrolig fin, og jeg tror aldri jeg har hatt på meg noe flottere i hele mitt liv. Der og da følte jeg at jeg like så godt kunne troppet opp på den røde løperen i Hollywood og sklidd rett inn blant de stor stjernene. Det eneste problemet med denne kjolen er at jeg antakeligvis aldri kommer til å få brukt den igjen... Det er veldig trist, men nå har den blitt såpass eksponert, og i tillegg minner den meg nå om den fantastisk mine kvelden jeg hadde. 

Jeg har derfor med tungt hjerte bestemte meg for å selge kjolen min... Vil du bli dens nye eier? Den er perfekt til de store anledninger! Kjolen er fra dmretro.no og kostet 2299 kroner, størrelse S. (Fått kommentarer om at den er på tilbud nå, så satt ned startbudet) Jeg starter på 1200kr, men er åpen for budrunde om det blir slik ❤ Send en mail til andreasveinsdottirblogg@hotmail.com om du er interessert! Det er veldig fint om kun seriøse kjøpere sender mail angående kjolen, så blir det lettest! 

UKENS SPØRSMÅL

Pleier du å klappe hele tiden i virkeligheten, eller er det bare på PH?

Dette er faktisk en (u)vane jeg har hatt i veldig mange år. Jeg husker ikke da det startet, men det er noe jeg gjør når jeg blir glad til vanlig også, ikke bare på Paradise Hotel 😊

Hva er viktigst for deg når det gjelder gutter? Utseende eller personlighet?

Personlighet er absolutt det viktigste for meg! Personligheten til et menneske kan gjøre utrolig mye for utseendet også. Jeg synes andre kan bli både mer og mindre pen ut ifra hvordan personligheten er. Hvis du er skikkelig snill, hyggelig og sjarmerende så blir du fort mye kjekkere. Akkurat som at du blir mindre attraktiv også utseendemessig i mine øyne om du oppfører deg som en drittsekk. Selvfølgelig spiller utseendet en rolle for meg, men jeg setter personlighet først!

Hei Andrea, Er du like happy Unicorn Jente som du er på PH Haha?

Haha, ja jeg må vel nesten si at jeg er det. Jeg er meg selv lik, selv om jeg er litt ekstra kynisk og prøver å legge bort følelser, så er personligheten min ganske lik som på TV.

hva heter du på snap?<3

Der heter jeg andreasveinsdot ❤

Ahhh, hater pollen!! Hvor er toppen fra? Den var superfin

Tusen takk ❤ Den er fra H&M.

Hei! Bare lurte på hvor du har kjøpt den fine hårbørsten du har inne på Paradise?

Den er faktisk kjøpt på et helt random apotek i Warszawa!

Er håret ditt farget, eller har du naturlig lyst hår?

Håret mitt er stripet lysere, men jeg er ganske lys naturlig. Etterveksten viser min naturlige farge.

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 26. oktober, og jeg gleder meg allerede masse! Bursdagen min er selvfølgelig favoritt-dagen min i løpet av året, haha så jeg ser virkelig frem til denne dagen selv om jeg har noia for å bli hele 23 år gammel

Hvor er solbrillene fra? :-D

De er fra BikBok ❤

Har du lappen? Hvilken bil kjører du i såfall?

Jeg har lappen! Den tok jeg da jeg ble 18 år, og jeg kjørte rundt hele tiden. Vi pleide å dra på roadtrips med jentene, så gode minner. Nå har jeg ikke bil, men jeg hadde en søt rød Polo en gang i tiden.

Hvor er øredobbene fra?

De er fra H&M

Hvor er jakken fra?

Den er fra Mango 😊

Hvor høy er du?

Jeg er 168 cm høy!

Var ikke Aleks, Lunde og Isabelle bedt på vors til dere?

Det var de selvfølgelig! Planen var å ha et jentevors her, men Kevin og Morten krasjet det, haha. Isabelle og Lunde var absolutt invitert. Det er ikke sånn at vi utelater noen, inviterer vi noen så inviterer vi alle. I hvert fall i slike settinger 😊 De var på et annet vors!

Hva jobber du med ved siden av bloggen? :)

Jeg jobber i undertøysbutikk!

Hvor er de røde badedraktene kjøpt? Har du link?😀

Den er fra kolleksjonen til Triana ❤ Du kan finne den HER.

Hvorfor er ikke du med i "kolektivet" altså den serien som kommer etter paradise?

Det er TV3 som valgte ut hvem som skulle være med der, og det var dessverre ikke plass til meg denne gangen 😊 Jeg er med i en episode da, så følg med!

Hva synes du om Jørgen i forrige sesong? Ser for meg at han er litt sånn din type gutt.

Jeg kan ikke svare på dette, fordi jeg så faktisk ikke så mye av fjorårets sesong? Det var forskjellige grunner til det, men uansett så har jeg ikke sett nok av han til å svare på dette 😊

Er du og Lunde gode venner den dag i dag?

Vi er venner, ja, men hun er ikke en av de jeg har mest kontakt med nå i etterkant.

JEG SKAL ENDRE PÅ UTSEENDET

Nå har jeg endelig bestilt meg time for å gjøre endringen jeg har ønsket og planlagt veldig lenge. Jeg har bare ikke fått surret meg til å faktisk bestille time! Det har vært veldig hektisk i det siste, og aller helst skulle jeg ordnet det før finalefesten, men slik ble det ikke. Nå har jeg i hvert fall endelig fått bestilt meg time hos frisøren! Jeg skal få stripet vekk etterveksten min, og det er absolutt på tide. Den er meterlang, og om jeg har håret i hestehale er etterveksten alt jeg ser. 

I og med at jeg har extention kan jeg ikke bare løpe avgårde til frisøren og stripe håret. Jeg må gjøre det samtidig som jeg heiser festene på extentionet. Jeg lurer litt på om jeg skal bestille meg nytt og litt lenger extention i tillegg... Det er sommer, og da er det ekstra hyggelig med langt hår. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg er så glad i å ha langt, lyst hår på sommeren! Da jeg satt på hår for første gang i begynnelsen av mars bestilte jeg meg en lengde på 30cm. Nå vurderer jeg å bytte til 40 cm. Det blir en god del lenger, men hvorfor ikke prøve? Hva tenker dere? I need your help!

GULLKJOLEN
Kjole DMretro // Veske H&M

Jeg er utrolig fornøyd med kjolen jeg valgte til finalefesten i går! Jeg tror aldri jeg har hatt på meg en finere kjole i hele mitt liv. Den var helt perfekt, og enda finere enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg holdt på å stresse ihjel i går, fordi klokken var tre og den hadde ennå ikke kommet. Heldigvis fikk jeg den i tide, og selv om hele kjolen var gjennomsiktig (noe jeg absolutt ikke visste) synes jeg det ble dritkult!

MÅNEDEN SOM GIKK

Tenk at vi allerede er inne i den aller første sommermåneden! Vi har kommet helt til juni måned, og er omtrent halvveis i 2017. Det er skikkelig sykt å tenke på. Jeg føler jeg har mistet litt av året fordi jeg var borte i de to første månedene, så tiden har gått utrolig raskt. Snart er det bikinivær og sommerlig all day every day!

Ny måned betyr selvfølgelig en oppsummering ag måneden som gikk, nemlig mai. Det skjedde en del i mai, så her er oppturer, nedturer og litt av hvert fra måneden som gikk.

MÅNEDENS OPPTUR

Det er definitivt bloggen! I mai har det virkelig satt fart, og jeg har hatt flere lesere enn noen gang. Jeg setter så ekstremt stor pris på at alle dere fine mennesker kommer innom bloggen min hver dag. Det er dere som gjør dette gøy, og jeg har aldri hatt mer motivasjon til å fortsette enn hva jeg har nå. Jeg synes bloggingen bare blir morsommere og morsommere for hver dag som går, og jeg håper jeg klarer å gjøre dette til noe mer. Et av målene i livet mitt er å elske jobben min, og derfor har jeg satt meg som mål å kunne gjøre bloggen til en jobb jeg kan leve av! Jeg elsker virkelig å blogge og håper jeg kan fortsette så lenge som mulig ❤️ Her må jeg også legge til 17. mai for det var den beste feiringen av nasjonaldagen jeg har hatt noensinne! 

MÅNEDENS SANG

Dette er definitivt remixen av Despacito-sangen med Justin Bieber! Altså, om jeg skal være helt ærlig så har jeg aldri fortsatt hva greia med Bieber er. I mine øyne er han en skikkelig ufin gutt, i hvert fall i offentligheten, og heller ikke min type utseendemessig. Jeg har allikevel likt musikken hans, men jeg må innrømme at jeg faktisk får litt halvveis crush på han når jeg hører denne sangen! Den stemmen, når han synger spansk... OMG. Sangen er jo bare skikkelig fengende og den minner meg og sol, sommer og syden! Jeg blir rett og slett skikkelig reisesyk og (dessverre) litt småforelsket i Bieber.

MÅNEDENS BESTE KJØP

Det må være kjolen jeg rasket med meg fra BikBok forrige uke. Det var så varmt ute og jeg var kledd i bukse og genser, noe som var alt for varmt! Jeg tok turen innom BikBok på vei hjem og fant en perfekt sommerkjole! Jeg har hatt lyst på en lignende kjole kjempelenge og da var deg til og med 40% på alle kjoler og skjørt, så da ble det ny kjole på meg!

MÅNEDENS NEDTUR

Au, hjertet mitt. Denne månedens nedtur er stor, og det er selvfølgelig at Pærra er over for i år! Dette er skikkelig, skikkelig, skikkelig trist. Jeg vet jeg har sutrer mye over dette, men jeg har fått gjenopplevd det som er noe av det morsomste jeg har gjort noen gang gjennom TV-skjermen de tre siste månedene. Da er det lov å sutre litt. Det blir faktisk skikkelig rart å ikke skulle samles for å se episodene sammen, få angst over ting vi gjør eller le av hva vi sier om hverandre! Hva skal jeg gjøre uten Paradise? Jeg klarer ikke tenke på neste sesong en gang. Herregud så sjalu jeg kommer til å bli når neste års deltagere går opp trappen til hotellet vårt ❤️ Det kommer til å bli så rart...

MÅNEDENS BILDE

Denne gangen ble det bildet av Morten, Sofie og meg fra da vi var i Trondheim. Vi mangler bare Celine så er hele familien samlet, haha!

BEDRE ENN FORVENTET

Husker dere jeg fortalte at jeg skulle på førpremieren til den nye Baywatch-filmen i går? Det var veldig mye bedre enn forventet. Vi ble en skikkelig god gjeng, og dette ble en slags forsmak på i kveld. Rebecca, Henote, Lunde, Isabelle, Martine, Kevin, Morten, Petter, Grunde og jeg møttes utenfor Vika kino hvor det skjedde masse moro. Dette er faktisk første gang jeg er på et sånt arrangement, og det var veldig moro. Alt var så gjennomført med rød løper, et stort banner, flammekaster, kokosnøttdrinker og fine biler. Vi koste oss masse selv før filmen begynte, så det var veldig moro! 

Selve filmen var veldig morsom. Jeg kjedet meg ikke akkurat med å se kjekkas-Efron løpe rundt på stranden og babe seg. Det var god underholdningsverdi og vi lo masse flere ganger! Nå skal jeg på styling, så kanskje jeg klarer å bli litt ekstra fin til i kveld. Kjolen min har fortsatt ikke kommet så jeg har egentlig skikkelig panikk, men jeg kan ikke tenke på det for da kommer jeg ikke til å fungere... Kryss fingrene for meg da dere!
 

HVORDAN ER DET Å BO I OSLO?

Nå er det snart tre år siden jeg flyttet fra min lille hjemby Larvik til vår kjære hovedstad. Det var ganske annerledes å gå fra en by med rundt 40 000 innbyggere til Oslo som nesten har 700 000! Det skjer noe hele tiden og det er alltid liv i gatene, selv midt på natten. Det masse å gjøre til enhver tid, det finnes søndagsåpne butikker på hvert hjørne og du har både storby, strand og natur i nærheten. 

Da jeg pakket ned rommet i barndomshjemmet mitt og flyttet inn med tre venninner i en stor leilighet midt på Majorstuen var jeg supergira! Nå skulle vi bare ha det moro og leve storby-livet fullt ut. Det gjorde vi sånn halvveis, men for å være ærlig føler jeg ikke at jeg begynte å nyte Oslo før jeg flyttet bort fra Majorstuen. Da jeg bodde der var vi på en måte i en egen boble, og vi trengte aldri å bevege oss utenfor det området. Da jeg flyttet til Gamlebyen oppdaget jeg Ekebergparken, Sørenga, Gamlebyen og med det mange nye spiseplasser, utesteder og plass å henge.

Jeg føler at det først er nå jeg virkelig benytter meg fullt ut av det Oslo har å tilby. Det er flaut å innrømme, men før jeg flyttet hit hvor jeg bor nå hadde jeg bare vært på Grünerløkka tre ganger, haha. Det er jo verdens mest koselige sted med flust av kafeer, barer og butikker. Det jeg har lært av dette er at man har godt av å flytte litt på seg. Det trenger ikke være så langt, men bare det å bytte bydel kan gjøre store utslag! Nå elsker jeg å bo i Oslo, og kunne ikke tenkt meg å bo noe annet sted i Norge! Utlandet frister selvfølgelig, men her til lands er Oslo absolutt stedet jeg ønsker å bo!

 

DETTE VIL JEG HA I SOMMERGARDEROBEN

Nå er sommeren virkelig i gang. Vi går faktisk inn i juni måned om veldig få dager, og det er den første offisielle sommermåneden! Tiden har gått så utrolig fort, og jeg trenger sårt å få oppdatert sommergarderoben. Jeg har så lyst til å gå helt amok i alle butikker jeg finner, men det kan jeg jo ikke... Litt fornuftig må en da være! Jeg elsker å nettshoppe, og har pleid å kjøpe en del festival- og sommerklær på Sheinside. Nå har jeg laget et lite ønske-innlegg med sommerklær jeg vurderer å gå til innkjøp av. Jeg elsker den lange blå kjolen, og statement t-skjorter er bare et must have i sommer!

Dere finner alt sammen HER

SPØRSMÅLSRUNDE MED PETTER

Hei, alle dere fine! Det er flere som har spurt etter dette, og nå har jeg endelig surret meg til å få det til. Petter og jeg skal ha spørsmålsrunde sammen, så nå kan dere benytte dere av muligheten til å spørre oss begge om alt dere lurer på. Det er jo litt gøy med fellesspørsmål, men dere kan selvfølgelig spørre om hva dere enn måtte lure på med oss begge. Spørsmålsrunden avsluttes på onsdag, så skal jeg prøve å få ut filmen så fort som mulig etter den er spilt inn. 

DEN VERSTE TIDEN PÅ ÅRET

Våren er den aller verste tiden på året for meg. Det er utrolig trist å tenke på, rett og slett fordi jeg elsker våren. Det er absolutt den vakreste årstiden. Blomster begynner å dukke opp overalt, det er varmt i luften, solen skinner og man kan bytte ut vinterjakke og ullgenser med skinnjakke og sommerkjole. Jeg er utrolig glad i våren, og derfor er det så trist at det er den aller verste tiden på året for meg. 

Jeg er som mange andre allergisk mot pollen. Det er bare noen år siden jeg ble det, og det var utrolig kjedelig. Plutselig begynte øynene og nesen å renne, hodet verker og jeg var så ufattelig trøtt hele tiden. Det var ikke vanskelig å legge sammen to pluss to og forstå hva som var årsaken. Den hersens pollen. Jeg reagerer skikkelig kraftig om dagen og til tider blir jeg helt utslått. Det er utrolig vanskelig å stå opp, og hodet er skikkelig tungt. Øynene er limt igjen og nesen renner. I går tror jeg kanskje at jeg nøs femten ganger på rad. Det er så forferdelig irriterende! Nå går det faktisk skikkelig utover hverdagen min med tanke på at jeg aldri kommer meg opp tidlig nok samtidig som at jeg er konstant trøtt og nyser i et sett.

Jeg tror virkelig jeg må bestille meg en legetime og få sterkere allergimedisiner om det er mulig. Jeg har også hørt at det finnes en sprøyte mot pollenallergi, så kanskje det kan være noe! Jeg orker i hvert fall ikke gå rundt som dette veldig mye lenger. Det er helt forferdelig!

UKENS SPØRSMÅL

Gratulerer med finale plass. Hvorfor er du så misfornøyd med valg som guttene tar? Hvorfor var det dårlig valg at isabell fikk sitteplass? Synes det var helt fortjent.

Tusen takk! Fordi på dette tidspunktet tenkte jeg at Kevin ville få sitteplassen fra Teele og Petter, Lunde satt allerede så da kunne Grunde gå dit og så hvis jeg fikk den siste kom Morten bak meg. Grunde kunne hjulpet Henote inn i finaleuken ved å gi den til meg, Morten kunne stått trygt bak meg og Kevin kunne fått med både meg og Henote inn. Når jeg ser det nå forstår jeg hvorfor de gjorde som de gjorde.

Hvordan lager du tutten som du har på det første bildet i dette innlegget? Sykt fin :)

Jeg bare slenger håret opp og surrer det sammen til en tutt, hehe. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Er veldig enkelt, og jeg tror jeg gjør det forskjellig hver gang.

Hei, er du helt norsk? Eller fra Island ellerno?<3

Jeg er halvt islandsk ❤

Syria og Palestina blir hardt rammet nesten daglig, hvorfor blogger du ikke om det?. Jeg syns det var fælt at det skjedde i manchester, og ja det er kjipt

Det stemmer. Det skjer også angrep hver dag på steder som Afghanistan, Irak og flere land i Afrika. Det er terror og krig over hele verden. Det er narkotikakrig i land som Mexico som krever flere liv daglig. Det er barn som blir vervet som barnesoldater i flere land, unge jenter som blir giftet bort før de fyller 10 år, menn som blir torturert, kvinner som blir voldtatt, homofile som blir steinet til døde i ande verdensdeler og banket opp i vår. Det skjer ting hver dag, hvert minutt i hele verden, alt er forferdelig, men jeg kan ikke blogge om alt. Jeg blogger om det som treffer meg personlig, og det gjorde dette i Manchester.

Skinnjakken din er utrolig fint! Hvor kjøpte du den? :)

Tusen takk ❤ Den er fra Mango!


 

Hva synes du om forholdet mellom Sofie og Morten? 

Jeg synes det er skikkelig koselig! De er så fine sammen, og det er veldig lett å se at de er glad i hverandre så det er hyggelig ❤

Hva slags fillers har du i leppene? og hvor går du?

Jeg har ingenting i leppene mine nå. Jeg fylte på i november 2015? Har skrevet et innlegg om det HER.

Eeelsker vesken! Hvor er den fra?

Tusen takk! Den er fra BikBok.

Har du crush på noen?

Hehe, det skulle dere likt å visst! Jeg har alltid crush på Harry Styles <3

Ønsker du deg kjæreste?

Nei, det er ikke noe jeg føler jeg verken mangler eller trenger akkurat nå. Jeg har litt den holdningen at skjer det så skjer det, og det er sikkert veldig koselig!

Hvem er ditt forbilde?

Definitivt Michelle Obama ❤ Jeg elsker den damen der! Hun er utrolig smart, og virker rett og slett som en dame med utrolig gode verdier og god moral. Jeg liker veldig godt at hun er opptatt av likestilling og helse. Det siste er jo et stort problem i USA? I tillegg har hun jo kapret en av verdens beste menn, Barack ❤

Kan du ha spørsmålsrunde på video?

Det kan jeg ha neste gang jeg skal ha spørsmålsrunde! Jeg er bare ekstremt dårlig på å redigere videoer, men jeg må snart få lært meg det så hvorfor ikke?

Om du snuser eller røyker?

Ingen av delene og det er jeg veldig stolt av!

Fikk du et annet inntrykk av Grunde etterhvert? Er dere venner nå? :)

Ja, det gjorde jeg. Første gangen han var inne på hotellet kom vi ikke så godt overens, og jeg tror kanskje vi begge misforstod hverandre litt. Da jeg ble bedre kjent med han skjønte jeg at jeg tok feil av han første gangen vi møttes, og nå synes jeg han er en veldig hyggelig og snill gutt ❤

Hvor er den svarte bikininen du har på deg i sist episode fra? Så fin!

Den fra kolleksjonen til Triana ❤

Er du og Lunde gode venner idag? Dere virker så gode venner først og så etter Sofie røyk så ble dere fiender. Synes det er litt trist egentlig, haha. Hvordan er det mellom dere idag?

Ja, det er vi. Hun er ikke en av de jeg henger mest med, men det er alltid veldig koselig når vi møtes. Alt er bra mellom oss i dag, og som sagt så har vi det moro når vi først møtes! Haha, ja vi hadde en liten krig gående der en stund, men det er ikke noe vi tok med oss hjem og vi var alltid venner til tross for at vi «bitchet» litt 😊

KLEINT Å VÆRE MED MORTEN OG SOFIE

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har blitt det offisielle femte hjulet på vognen til Morten og Sofie. Vi gjør nesten alt sammen, og takket være meg har de veldig lite privatliv. De måtte faktisk rømme til Roma for å unnslippe meg, hehe. Neida. Det er bare delvis sant. Morten har omtrent flyttet inn i leiligheten, så foruten de gangene Kevin er på besøk er det meg og the lovebirds.

Etter at vi tre dro på tur sammen til Trondheim fikk jeg en del spørsmål om hvordan det er å være alene på tur med de to. Blir det kleint? Er det rart? Jeg kan forstå dette, fordi det er kanskje litt rart, men det var det ikke. Vi tilbringer såpass mye tid sammen til vanlig at det bare ble som en vanlig helg for oss. Vi drar ut og spiser sammen, har filmkvelder, lager mat, drar i parken og gjør alt mulig sammen så det å reise på tur var ikke veldig rart.  Nå er heldigvis ikke de to veldig "klissete" som at de må sitte oppå hverandre og kline hvert sekund. De er veldig søte og det er lett å se at de er glad i hverandre, men det er aldri ubehagelig å være sammen med bare de to. Vi pleier å tulle med at jeg skal bo i leiligheten under deres når vi blir ordentlig voksne, og at jeg kan leie et rom i kjelleren deres når de skaffer seg hus, haha. Det er bare koselig, og det å reise på tur med Morten og Sofie var bare veldig morsomt og koselig! De er to kjempefine mennesker og jeg har blitt veldig glad i de begge. Til og med Morten til tross for at han dytter meg ned i hekker og plager meg litt fra tid til annen. Neida, de er så fine og jeg håper virkelig de holder sammen så jeg kan flytte inn i kjellerleiligheten deres om noen år ❤

DET ER SNART FINALEFEST

Jeg er fortsatt syk og irriterer meg grønn over at det er fint vær ute! Jeg vil også gå ute på gata i sommerkjole med solbriller på og spise is, grille i parken og sole meg på balkongen. I stede ligger jeg hjemme i sengen min og synes synd på meg selv fordi jeg er lei av å være syk. Det er det absolutt kjedeligste jeg vet om i hele verden. Jeg blir så rastløs, og kan nesten ikke åpne sosiale medier fordi jeg blir så sjalu på alle som er friske og koser seg i sola. 

Det jeg faktisk kan gjøre når jeg først ligger her er å finne antrekk til finalefesten. Tenk at det bare er litt over en uke igjen av årets Paradise Hotel! Det er så trist, herregud. Jeg kommer nok til å sutre over dette i noen uker fremover, så det er bare å forberede seg. Finalen er allerede neste torsdag, og da skal selvfølgelig alle deltagere med følge og alle som har jobbet med programmet feire årets sesong. Jeg gleder meg masse! For det første blir alle samlet igjen, noe som er skikkelig koselig, og for det andre tror jeg det blir en sykt fra fest! Premierefesten var helt fantastisk, og jeg ser for meg at finalefesten blir enda bedre. Nå må jeg bare finne en kjole som passer seg. Jeg elsker kjolen jeg brukte på premierefesten, og det er nesten så jeg vil ta den på igjen haha. Det kan jeg jo ikke, så jeg har funnet noen alternativer. Vil dere hjelpe meg å velge?


    1. HER                                                   2. HER                                                  3. HER                                                     4. HER
 

Hvilken kjole burde jeg bruke på finalefesten?

 

DET BESTE MED EN OFFENTLIG DAGBOK

Jeg elsker å blogge av mange grunner, men det er hovedsaklig det at jeg får skrive som gjør det moro. Det å skrive har alltid vært en måte å få utløp for følelser og tanker på. Jeg er ikke glad i å snakke om sånt, og jeg er heller ikke god på å formulere meg muntlig. Av den grunn har jeg alltid foretrukket å skrive. 

Det er flere grunner til at jeg synes blogging er kjempegøy! Jeg må virkelig bruke hjernen og være kreativ for å skape gode innlegg. Jeg får ordnet meg, presset meg opp av sengen på fridager og gjort mye jeg vanligvis ville byttet bort for en powernap eller et seriemaraton, noe jeg får veldig lite ut av. Dette gjør igjen at jeg er mye mer sosial og gjør masse morsomme ting jeg kanskje ikke ille gjort ellers! Jeg ender opp med å skape enda flere gode minner enn tidligere. Det å faktisk ha muligheten til å bla tilbake i arkivet og se hva jeg gjorde på denne dagen for et år siden er gull verdt. Jeg kan se tilbake på eventer, bursdager, reiser og lese hva jeg tenkte og følte der og da. Det er en unik mulighet man får ved å blogge. I en dagbok har du teksten, men på en blogg har du også bilder og filmer satt sammen med følelser og tanker. Om fire år kan jeg gå tilbake i arkivet og finne frem innleggene om Trondheims-turen. Jeg kan lete meg frem til innleggene om Mexico og Paradise Hotel. Jeg kan bla tilbake i bildene fra hotellet og tiden etterpå og få alt litt nærmere igjen. Det er dette jeg setter mest pris på med min offentlige, digitale dagbok. 
 

UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor var du så opptatt av å svekke Martine inne på hotellet? Hun reddet jo deg og sendte hjem Soph tidligere i sesongen, og hvis det var pga at hun var med og spilte ut Sofie, så kan jo det argumentet brukes for å sende ut nesten alle der inne. Var det rett og slett sjalusi som gjorde at du ville ha henne ut? Ser mange skriver det.
På dette tidspunktet ville jeg svekke henne fordi jeg så på henne som min aller sterkeste konkurrent. Hun var godt likt av både jentene og guttene, hun stod aller tryggest med sin partner og det var selvfølgelig skremmende. Hun reddet meg i uke to, ja, men man kan ikke gå rundt og skylde andre noe hele tiden på Paradise Hotel. Det var hennes avgjørelse den gang, og jeg var utrolig takknemlig, men det var ikke noe jeg tok med meg videre. Nei, det er verken sjalusi eller kun hevn, men det handlet om å svekke min aller sterkeste konkurrent inne på hotellet så jeg kunne stå enda sterkere selv.

Når du trener hva pleier du å trene mest? Altså styrke eller kondisjon
Jeg trener begge deler ❤ Det går litt i perioder med tanke på hva jeg foretrekker, men akkurat nå er det løping. I noen perioder elsker jeg styrke, men jeg trener uansett begge deler.

Hvordan er det å se episodene sammen med andre deltagere? Antar at du og Sofie ihvertfall ser dem sammen, og de andre også når dere er sammen. Blir det kleint når man snakker om hverandre på synk eller ser situasjoner der de/den andre ikke er til stedet?
Jeg synes det er veldig gøy å se episodene sammen med de andre! Vi pleier som regel bare å le av ting vi sier om hverandre, og om noe er overraskende blir det bare morsomt. Jeg synes aldri det blir kleint, men det er nok fordi vi ble såpass godt kjent både der og i ettertid så vi vet hvordan vi er som personer ❤

Du vet den triana kolleksjonen alle dere 5 jentene på ph fikk i starten av sesongen, var det bare dere heldige som fikk den kolleksjonen hennes, elr fikk de andre jente som kom senere i spillet, også den kolleksjonen??☺️
Alle fikk så vidt jeg vet, men jeg tror kanskje vi fem første fikk litt mer. Hun hadde jo bare med seg prøveeksemplarer, så det var ikke sånn at vi bare kunne få og få.

Var du forberedt på at du skulle få så mye hat? Var nettopp innom Jodel, og alle på PH-kanalen skriver dritt om deg. Hvordan er det å være den minst likte deltakeren? Klarer du å distansere deg fra det, eller går det inn på deg?
Nei, jeg var faktisk ikke forberedt på å få så mye hat som jeg har fått. Jeg føler faktisk at en del av det er ufortjent, og det er mange som hater bare for å hate tror jeg. Det er litt sånn at de først klager på at jeg er sur, så klager de på at jeg er blid, de klager på at jeg ikke spiller, så klager de på at jeg spiller? Jeg tror rett og slett det er flere som har bestemt seg for å ikke like meg og da blir alt jeg gjør galt. Jeg var selvfølgelig forberedt på litt hat, men det har blitt veeeeldig mye mer enn hva jeg trodde. Jeg leser Jodel hver dag og får med meg alt som står der, og det er så drøyt at det nesten blir morsomt. Jeg klarer som regel å distansere meg fra det, men noen dager kan det selvfølgelig gå innpå meg. Jodel er en ting, men når folk går inn på bloggen og Instagram for å skrive at de ikke liker meg er det litt kjipere. Samtidig vet jeg og de jeg bryr meg om hvordan jeg faktisk er som person og det er det viktigste ❤

Er du og Martine Lunde venner på utsiden etter det som skjedde ?
Ja, vi er venner! Det som skjer i Mexico blir i Mexico sånn sett.  

Hvorfor valgte du å sende ut Morten og beholde Petter? Du har jo sagt at du ikke vil stå i en evt. finale med Petter...trodde du hadde mer tillit og et bedre forhold til Morten?
På dette tidspunktet tok jeg en avgjørelse jeg trodde ville bli best for meg. Omtrent alle på hotellet ville ha ut Morten så det å gå mot resten av gjengen akkurat her ville være dumt, særlig når jeg helst ville stå med Kevin. I tillegg var vi i bakvendtland så det var veldig skummelt å skulle ta en avgjørelse. Om jeg hadde valgt å sende ut Petter og han faktisk ikke ble sendt ut ville det vært mye verre for meg enn med Morten. Petter hadde aldri forstått valget mitt, men det gjorde på en måte Morten. Jeg kunne ikke ta risken å sende ut Petter uten at han faktisk ble sendt hjem. I tillegg var jeg redd for at jeg da ville miste stemmen hans i en eventuell finale fordi han ble sur eller lei seg.

Kan du ha et innlegg med flere bokanbefalinger? Det er morsomt med litt tips fra andre :) Jeg har lest begge de du skrev, så virker som vi har veldig lik smak
Det kan jeg sikkert få til ❤

Hvorfor liker du ikke Martine Lunde sin blogg?
Jeg har ingenting imot bloggen til Martine Lunde! Hun er kjempeflink og kreativ med bloggen sin, og det vises jo ved at hun stadig ligger helt i toppen på blogg.no. All creds til henne ❤

MIN FAVORITT...

Film... Denne er vanskelig. Det er så mane filmer jeg liker godt, men det er selvfølgelig noen jeg ser om og om igjen uten å bli lei. Jeg er veldig glad i The Notebook, How to loose a guy in 10 days og Løvenes Konge. Jeg elsker Disney-filmer, så jeg kunne nok slengt på enda flere på denne listen, men det får holde med en. Jeg vet ikke hvilken av disse som er min absolutte favoritt, så jeg tror faktisk jeg må velge alle tre!

Godteri... Her er det ingen tvil. Mitt favorittgodteri er definitivt sjokolade. Det er ikke noe som kan måle seg med melkesjokolade, eller egentlig all mulig sjokolade. Jeg kan godt mikse det opp med litt annet, men om jeg måtte valgt en godteri-ting jeg skulle spist resten av livet måtte det ha blitt sjokolade. 

Restaurant... Dette blir verre. Jeg er ikke så mye ute og spiser egentlig, men jeg har da prøvd litt forskjellig. Når det skal sies så er jeg utrolig enkel i matveien, og ender som regel opp med enten burger eller salat uansett restaurant. Jeg er sinnssykt glad i burgeren på Døgnvill, og der har de søtpotetchips i tillegg så jeg må nok lande på Døgnvill altså. Verdens beste burger! Hvis ikke du har spist der så book deg et bord asap. De har forresten verdens beste sjokolademousse der som er laget på avokado blant annet!

Blogg... Jeg er innom ganske mange blogger om dagen. Favorittblogg varierer litt, men jeg er veldig glad i Kristina Andersen sin. Den har jeg lest siden jeg var 15 år og blogging begynte å bli en greie. Hun er så flink med både tekst og bilder, i tillegg elsker jeg at hun står for det å behandle dyr bra! Jeg liker også å lese Julia Nyland og Fitliving sine blogger, de er amazing. Generelt er jeg innom ganske mye forskjellig, alle ph-jentene, og jeg er selvfølgelig Sofie, Henote og Martines største fan. 

Bok... Her er jeg dødsklisjé og svarer Et helt halvt år. Det er den fineste boken jeg har lest i HELE mitt liv. Jeg gråt og gråt på slutten av den boken. Herregud som Jojo Moyes kan få deg til å føle. Akkurat nå leser jeg en veldig spennende bok av Åsne Seierstad som heter To søstre. Den virker også skikkelig spennende og handler blant annet om de to jentene fra Bærum som reiste ned til Syria, farens reise for å hente de hjem og det islamistiske miljøet i Norge. Sånt synes jeg er veldig fascinerende, og jeg gleder meg til å fortsette på denne boken!

Reiseplass... Nå skal ikke jeg skryte på meg å være så veldig bereist, men om jeg skal velge et land må det blir landet jeg alltid vender tilbake til. Jeg elsker Hellas! Naturen, menneskene og maten er helt amazing. Det fineste stedet i Hellas jeg har besøkt er definitivt Ios. 

DEN BESTE FEIRINGEN NOEN GANG

Jeg hadde en skikkelig bra dag i går! Etter å ha stått opp på feil bein litt for sent, bedret alt seg når jeg kom meg på champagnefrokost med de fine vennene mine. Det var rett og slett bare smil, kos og hygge hele dagen. Jeg hadde en av de morsomste 17.mai-feiringene jeg noen gang har hatt. Det var bare fest og moro, og jeg savnet ikke pølse- og is-feiringen et sekund i løpet av dagen. Vi danset og festet fra morgen til kveld, og jeg er så glad for at dagen ble som den ble. Jeg klarte til og med å holde ut til kvelden og dro en liten tur på byen. Det er så typisk meg og ikke holde ut hele dagen, men denne gangen gjorde jeg det. Det endte selvfølgelig med at jeg dro hjem tidlig og spiste taco, men jeg er solt av egen innsats altså!  

JEG BÆRER BUNADEN MIN MED STOLTHET

Åh, for en fantastisk dag! I dag feirer vi vårt kjære Norge og friheten vi har fått gjennom grunnloven vår. Jeg er utrolig glad i 17. mai, og det aller beste med denne dagen er at jeg får bruke bunaden min! Det er det kjæreste plagget jeg eier, og jeg er utrolig glad i den. Jeg føler meg sjelden finere enn hva jeg gjør i Vestfold-bunaden min, og jeg bærer den virkelig med stolthet. Jeg gleder meg til å komme meg ut og se alle de fine menneskene som er med på feiringen. Det er så mange flotte bunader rundt omkring, og folk ser generelt ekstra blide og fornøyde ut der de vandrer langs Oslos gater med flagg i hendene. Nei, dette er rett og slett en av de beste dagene i året. Nå skal jeg dra avgårde og møte vennene mine til champagnefrokost på Barcode. Det er alltid superkoselig, og en veldig fin start på feiringen. I dag er jeg ganske mye mer positiv enn hva jeg var i går kveld. Da vurderte jeg å bruke dagen på å sove ut, men nå skjønner jeg ikke hva jeg tenkte på. Jeg elsker 17. mai og det er en av de aller beste dagene i løpet av året! Nå tar jeg med meg proseccoen, drar på frokost og gleder meg til resten av dagen!

VIDEO: VI AVSLØRER HVERANDRES HEMMELIGHETER

Nå har vi endelig gjort ferdig videoen vi spilte inn for et par uker siden. Jeg prøvde å redigere den to ganger og brukte en evighet uten hell, så tok Sofie over jobber og klarte det på ti minutter. Noen er kanskje litt mer tekniske enn andre. Nå er den i hvert fall ferdig. Håper dere liker den!

DETTE ER VELDIG MEG
Jakke H&M // Veske BIKBOK // Genser H&M // Bukse BIKBOK // Sko Nike

Dette er et veldig typisk meg-antrekk. Nøytrale basisfarger, sorte vide bukser og en deilig genser. Jeg er veldig glad i farger som sort og grått, og ender alt for ofte opp i det samme. Den basic-stilen er noe jeg pleier å gå for, både til hverdags og fest. Det er sjeldent jeg bruker fargerike klær og masse tilbehør, men det skjer en gang innimellom. Ellers går det mye i antrekk som dette. Denne jakken er faktisk favoritt-jakken min. Jeg er skikkelig glad i den. Den kan brukes til omtrent alt. Hverdag, fest og chill, helt perfekt!
 

SEX, YOUTUBE OG PARADISE HOTEL

Her kommer svarene på alle spørsmål jeg fikk i kommentarfeltet i løpet av forrige uke! Håper dere får svar på det dere lurer på ❤

Kan ikkje du og Sofie Caroline lage en youtube kanal ilag?

Kanskje etter hvert, men akkurat nå er det nok med bloggen for min del. Jeg er skikkelig dårlig på å redigere videoer, men muligens etter hvert!

Føler du noen ganger at du og din gjeng på hotellet ble klippet til og gjort om litt på måten de visste det frem på tven?

Ja, kanskje til tider. De som klipper programmet velger jo akkurat hva de vil ha med og ikke, og med det hvordan de vil fremstille ting. Det er stadig kun to setninger av en lang samtale blir tatt med, og da kommer ofte bare ett perspektiv og en mening frem. For eksempel så klippet de bort hele samtalen vi hadde med Soph da hun kom ned i bungalowen uken hun røk, men samtidig forstår jeg hvorfor de gjør dette. Det skal lages tv og de vil fortelle en historie med programmet. Dette er noe jeg var klar over, men selvfølgelig reagerer jeg på det når ting blir fremstilt på en helt annen måte enn hvordan det egentlig var. 

Kan du ha en spørsmålrunde med Petter?

Jeg kan høre med han om han er gira ❤

Har du ikke kontakt med Joakim? Syns det virket som du ikke likte han...

Jeg har ikke noe særlig kontakt med han, nei. Det er ikke det at jeg ikke liker han, for han er en skikkelig hyggelig og snill gutt, men vi klikket ikke helt. Det er ikke alle man kommer kjempegodt overens med, og han er dessverre en av de jeg har minst kontakt med nå i etterkant. 

Hvilken skole studerte du journalistikk? Er du fornøyd med studiet der? 

Jeg studerte på Høyskolen Kristiania her i Oslo. Det var helt ok, men generelt synes jeg foreleserne var veldig flinke og engasjerte. Det var selvfølgelig noen unntak, og noen emner som ikke var like morsomme, men slik er det med alle studier. 

Hva syns du om at Sofie prøvde å kaste deg under bussen i forrige uke? Da hun sa at du var den eneste grunnen til at hun løp rundt som hun gjorde.

Jeg begynte å le da jeg så det, for det visste jeg ikke at hun hadde sagt! Det er ikke noe stress nå, og det hun sa stemmer ganske godt. Det var ingen som så på meg som en spiller eller en trussel fordi jeg holdt en lav profil og holdt meg i bakgrunnen hennes. Hun var den som løp rundt og ordnet det slik at ting vi planla og kom frem til sammen ble gjennomført, så det stemmer ganske greit at hun løp mye rundt for min del. 

Har ikke sett eller hørt noe til Petter på bloggen din. Henger ikke han med dere?

Jeg ser Petter flere ganger i uken. Han er ofte på besøk her, men han henger ikke så mye med oss når vi finner på ting kanskje. Han er mye ute og ruller, mens vi andre kanskje gjør andre ting. 

Hvor er den svarte/mørkeblå jumpsuiten med glitter fra? SÅ fin :-)

Tusen takk ❤ Den er fra H&M. 

Tenkte du kanskje ble overrasket over den planen som alle la bak ryggen deres? Virka jo som at dere trodde dere hadde full kontroll, og episoden viste jo det motsatte. Var det ikke overraskende å se hvor mange som var på "den andre siden"?

Vi deltagere hadde snakket om det meste på forhånd, så jeg ble ikke veldig overrasket nå. Da jeg fant ut hvor mange som hadde vært med på det ble jeg veldig overrasket og skuffet. Skrev et lenger innlegg om dette HER

Bor ikke Kevin hos deg?

Kevin bos hos oss når han er i Oslo, så han bodde her mens Sofie og Morten var i Roma, ja. 

Har du kontakt med Petter?

Jeg har veldig god kontakt med Petter, og han er en av de jeg står nærmest i dag ❤

Hvordan får du puppene til å Holde seg så fint på plass da?? Tenker jeg aldri kan gå med sånn topp.

Jeg har ganske små pupper så de pleier å holde seg på plass. Her har jeg strammet stroppene på bodyen skikkelig, haha. 

Hadde du sex med Petter i dagens episode? (mandag forrige uke)

Nei, vi hadde IKKE sex. Det var kun klining. Jeg har skrevet mer om dette HER

Hvorfor klapper du heeele tiden på paradise? :)

Godt spørsmål! Det er en (u)vane jeg har, som jeg gjør hele tiden til vanlig også. 

DETTE MÅ JEG HA I KJØLESKAPET

Det er noen ting jeg alltid må ha i mat- og kjøleskapet. Dette er ting jeg trenger til det aller meste jeg pleier å spise. Jeg er for eksempel veldig glad i havregryn, og kan spise det som grøt eller med melk og bær på. Det er supergodt, og jeg har alltid en backup-pose med havregryn i skapet så jeg aldri går tom. Jeg spiser generelt sunn, normal mat til de fleste måltider. Hvis jeg har slikt tilgjengelig blir det sjelden til at jeg må gå innom butikken på vei hjem fra jobb for å handle når jeg er sulten og sliten, så unngår jeg å raske med meg en sjokolade og spise den på vei hjem. 

Jeg har alltid havregryn og knekkebrød tilgjengelig i skapet. I tillegg er jeg helt avhengig av Cottage Cheese som jeg bruker i havregrøt, på brødskiven eller rett i en skål med bær på toppen. Kjempegodt! Melk, leverpostei, kremost og yoghurt er også faste matvarer i kjøleskapet mitt. Jeg er også veldig glad i å kjøpe inn litt frukt som jeg kan kose meg med alene eller i tillegg til en kjedelig knekkebrød-lunsj!

Hva må du ha i ditt kjøleskap?

MIN FAVORITT - PRO WHITENING

#REKLAME

Jeg har alltid hatt ganske hvite tenner, men de siste årene har jeg blitt avhengig av kaffe. Vi vet alle hva kaffe kan gjøre med et hvitt smil, og jeg ville begynne å opprettholde fargen på tennene ved å prøve tannbleking. Jeg hadde hørt mye bra om ProWhitening, og endte opp med å prøve dette. Jeg ble fornøyd, og nå skal jeg fortelle dere hvorfor!

ProWhitening har blitt veldig populært i Norge på kort tid, og det kan være fordi de både gir resultat og det er enkelt å bruke! En pakke inneholder 14 stripspakker som tilsvarer to ukers behandling. Du skal altså bruke en pakke tannblekingsstrips hver dag til du oppnår ønsket resultat du kan så vedlikeholde ved å ta 2-3 behandlinger i uken. Om du har misfarging og lignende vil du se resultat etter kort tid. Pakken inneholder en strips for tennene oppe som er litt lenger, og en for tennene nede som er kortere. 

Det er veldig enkelt å bruke ProWhitening. Det første du gjør er å åpne pakken, tørk deretter av tennene og påfør den lengste stripsen på tennene oppe og den korte stripsen på tennene nede. Vent i 30 minutter før du tar av stripsene, så kan du børste bort det som blir igjen av eventuell gele på tennene med en myk børste. Alt dette er nøye forklart i bruksanvisningen som følger med i pakken, men hvis du allikevel har spørsmål kan du ta kontakt med kundeservicen til ProWhitening som kan svare på alt du lurer på. Dette er superenkelt og tar kort tid. Gjør det rett før du skal legge deg, eller mens du sminker deg på morgenen! Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å bruke ProWhitening, og jeg har alltid en pakke liggende i sminkebordet. Noen ganger tar jeg det før jeg skal ut på byen, bare for å føle at jeg er litt freshere enn vanlig! Nå kan du også få prøve ProWhitening. Akkurat nå har de tilbud på deres 4-ukers behandling, som er deres aller mest populære, til kun 699,- (tidligere 799,-). I tillegg får du 50,- i ekstra rabatt ved å bruke rabattkoden ANDREA50. Denne gjelder til og med 17. mai så her gjelder det å være raskt ute! Du finner tilbudet HER

HAR JEG FÅTT ET NYTT SYN PÅ NOEN AV DELTAKERNE?

Her kommer den siste delen med svar på spørsmålene fra spørsmålsrunden! Håper dere fikk svar på litt av det dere lurte på ❤

Er du 94 eller 95?:)

Jeg er 94!

Hvem av deltakerne har du fått et nytt syn på når dere har kommet ut av hotellet? Er det noen av de som har "en" personlighet på innsiden av hotellet og en på utsiden? Isåfall hvem?

Jeg har vel ikke fått et nytt syn på noen av de, nei og føler at alle ga et rett inntrykk av seg selv inne på hotellet.

Hvor setter du på vipper?

Hos Zelia på Beautystop Trodnheim ❤

Kan du fortelle noe om oppveksten din?

Jeg vokste opp på en liten gård i Larvik hvor vi hadde masse søte dyr, og det var veldig koselig. Der bodde jeg til slutten va barneskolen tror jeg, så flyttet vi i et hus nærmere skolen. Jeg hadde generelt en fin oppvekst, og har mange gode minner, særlig fra tiden på gården. Jeg har en lillesøster som er to år yngre enn meg, og vi kranglet masse da vi var små! De siste årene har vi kommet nærmere hverandre, og det er veldig koselig ❤

Hvor er du fra?

Jeg er fra Larvik, og for de som er enda bedre kjent så er jeg fra Tjølling.

Hvilket stjernetegn er du? :)

Skorpion

Har du noen dyr? :)

Ikke her i Oslo, nei, men hjemme hos mamma har vi en kjempesøt katt som heter Miss ❤ Jeg har hatt veldig mange dyr oppgjennom, og det er noe jeg føler jeg må ha! Elsker dyr!

Røyker eller snuser du?

Nei, det gjør jeg ikke og det er jeg veldig stolt av!

Var kameraene på 24/7? Eller var de helt av om natten?

Kameraene er på 24/7, og de skrus aldri av.

Har du tatovering?

Nei, ikke en eneste en.

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 26. oktober ❤ Jeg elsker bursdag!

Hvor på Island er du fra? Og kan du lage et lite innlegg opp igjennom årene dine? Har du et godt forhold til Island?

Jeg er ikke fra Island, men pappaen min er så jeg har aldri bodd der. Han er fra et sted som heter Mosfellsbær som ligger like utenfor hovedstaden Reykjavik. Jeg elsker Island, og har skrevet et innlegg om det som dere kan lese HER.

 

HVORDAN GÅR DET PÅ KJÆRLIGHETSFRONTEN?

Det er mye dere lurer på, og det forstår jeg godt! Her får dere svar på andre del av spørsmålsrunden jeg hadde på bloggen tidligere!

Har du noen gang slitt psykisk?

Nja? Det var en periode etter at jeg flyttet til Oslo hvor jeg hadde det litt tungt, men ikke annet enn det.

Hvordan var du på skolen?

Jeg var veldig flink på barne- og ungdomsskolen. Jeg pleide alltid å lese gjennom hele norskboken første dagen vi fikk den og sånt på barneskolen fordi jeg synes det var kjempemoro! Jeg har alltid sklidd veldig gjennom og ikke trengt å jobbe så mye for å få gode karakterer, noe som tok meg litt igjen på videregående. Jeg jobbet godt i fag jeg likte som medie- og informasjonskunnskap, norsk og sosialkunnskap, mens jeg skled gjennom til ikke fullt så gode karakterer i de fagene jeg ikke hadde så mye interesse for. Veldig dumt!

Hvilken linje gikk du og hvordan var den linjen?

Jeg gikk allmenn, og det var helt greit. Nå angrer jeg litt på at jeg ikke valgte medie-linjen.

Tips til de som vil begynne med blogging?

Mitt beste tips er å gå all inn hvis du først skal begynne! Sett av tid til å skrive gode innlegg, ta bra bilder og legg sjelen din i arbeidet. Ikke begynn å blogg bare for å blogge. Det blir sjelden bra.

Er det noen du har kommet nærmere, av de som du ikke var så nære med inne på Hotellet?

Jeg var ikke så nære Martine, Rebecca og Morten på hotellet. Morten kom det seg med etter hvert, men det fikk jeg ikke muligheten til med Rebecca og Martine. Nå er disse tre noen av de jeg har best kontakt med i dag!

Hvilken temauke synes du var morsomst?

Definitivt vikinguken! Jeg ELSKER det temaet.

Hva gjorde dere i helgene på hotellet?

Vi har ikke helg på hotellet, selv om jeg forstår at det er lett å tenke det. Vi filmer hver eneste dag, men vi har bare mandag-torsdag. Det vil si at når torsdag med parseremoni er over så er det mandag igjen dagen etterpå!

Hvorfor prater du som et barn? Skikkelig barnestemme.

Godt spørsmål. Det kan jeg ikke svare på fordi jeg vet faktisk ikke. Det er mye mas om hvordan jeg snakker altså, men det er sånn jeg snakker og jeg gjør meg ikke til.

Gikk du på sport når du var yngre?

Ja! Jeg var skikkelig aktiv og drev med så mye forskjellige da jeg var yngre. Favoritten var definitivt håndball, herregud som jeg savner det! Jeg prøvde meg på fotball uten hell, drev med ridning ganske lenge og var sikkert innom mye annet rart også. Håndball spilte jeg faktisk helt til midten av videregående, og jeg anger ennå på at jeg sluttet.

Vet du hva du skal gjøre fremover?

Nå skal jeg fortsette å jobbe fulltid i butikken jeg er ansatt i, samtidig som jeg jobber fulltid med bloggen! Jeg har planer om å fortsette på studiet mitt senere, men nå er fokuset mitt på bloggen.

Har du tatt en utdanning, i såfall skal du prøve å få jobb innenfor den utdanningen? Hvis ikke, vil du studere?

Jeg har startet på en bachelor i journalistikk, og skal fortsette på den ved en senere anledning.

Har du alltid hatt en drøm om å jobbe som noe, bli noe etc, i såfall hva? Du virker som et flott menneske!

Det har jeg faktisk! Jeg har en drøm om å jobbe som journalist fordi jeg elsker å skrive, jeg er veldig samfunnsinteressert og ønsker å kunne belyse ting som trenger oppmerksomhet! Tusen takk ❤

Er du islandsk siden du heter Sveinsdottir til etternavn? :)

Ja, pappaen min er islandsk. Jeg er skikkelig glad i Island, og har masse familie der. Jeg er ikke på besøk så ofte som jeg skulle ønske, men hver gang jeg er der vil jeg bare bli værende!

Hvor høy er du?

Jeg er 168 cm 😊

Hvordan går det på kjærlighetsfronten?

Der går det trått, haha.

Hvorfor kjenner du behovet for å sminke deg så mye? Har du en usikkerhet inni deg som gjør at du må se bra ut, vil du sammenligne deg med andre, eller liker du rett og slett bare å sminke deg?

Jeg sminker meg ikke så mye faktisk. Det er stadig jeg går ut uten sminke, jobber uten sminke og slike ting. Det gjorde jeg også før jeg fikk vipper. Når jeg skal ut på byen synes jeg det er gøy å bli litt ekstra fin, så da sminker jeg meg mer! Sånn i hverdagen bruker jeg mer sminke enn før, men det er for at det skal komme bedre frem på bilder. Det er veldig lett at det ikke synes i det hele tatt på bilder, og det er litt kjedelig? Nei, jeg har ingen usikkerhet i meg som gjør at jeg må se bra ut eller sammenligne meg med andre. Akkurat dette med sminke er jeg ganske chill på, og har aldri interessert meg veldig mye for. Jeg synes det kam være gøy innimellom, men stort sett er det bare en del av en daglig rutine som ikke er særlig morsom.

Var det noe som overaska deg med å være inne på Paradise?

Ikke så veldig mye? Det som overrasket meg mest hva hvor utrolig mange folk som jobbet rundt og for oss! Ikke bare produksjonen, men alle de fine mexicanerne som jobbet på hotellet. De lagde helt utrolig god mat til oss, vasket og ordner så vi skulle ha det bra ❤

Anbefala du andre å melde seg på?

Det kommer an på hvordan man er som person. Det er tøft psykisk både under og etter innspillingen, men for min del er jeg utrolig glad for at jeg ble med og jeg angrer ikke et sekund.

Er det noe du angra på du har gjort eller ikkje gjort på hotellet? 

Ja, det er et par ting jeg angrer på å ha gjort? Når den tid kommer kan jeg fortelle hva det er, haha.

Hvor ofte lakker du neglene på tærne? :)

Veldig sjelden.

Beskriv deg selv med tre ord

Blid, rar og bestemt

Hvor mange uker er det i årets sesong? :)

Det er 12 uker 😊

Fikk dere ikke ha noe kontakt med verden utenfor? For hvis en av mine venner ikke hadde gitt lyd fra seg på flere måneder hadde jeg begynt å lure. Delhistorier funker vel ikke da, for man kan jo alltid holde kontakt. Hvordan gjorde dere dette?

Nei, det fikk vi ikke. Jeg hadde en dekkhistorie om at jeg flyttet til Australia, og min aller beste venninne fikk vite det slik at hun svarte på alle meldinger jeg fikk.

Hvem savnet du mest hjemme da du var på Paradise Hotel?

Jeg hadde egentlig ikke tid til å savne noen, men kanskje lillesøsteren min og pappa.

Hvor er drømmeferien?

Det er mange steder! Akkurat nå frister alt som er varmt og vakkert hvor jeg kan sprade rundt i bikini, sole meg, bade, oppleve nye ting og kose meg!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Kranglet dere ofte på Paradise Hotel og var det en du ikke ble så godt kjent med på paradise Hotel??

Nei, det var generelt lite krangling. Det var litt diskusjoner til tider, men generelt var det god stemning.

Hadde du følelser for Petter inne på hotellet, og hvordan er det nå?

Nei, jeg hadde ikke følelser for Petter inne på hotellet, og heller ikke nå. Jeg har skrevet et lenger innlegg om det HER

Når ble du fan av Harry Styles? Hva synes du om sign of the times, og gleder du deg til albumet hans kommer ut? <33

Åh, jeg ELSKER Harry ❤ Jeg ble fan for ganske mange år siden, da lillesøsteren viste meg dokumentaren om One Direction. Jeg ble så sjarmert av den gutten der. Han er så rar og morsom, samtidig som han virker skikkelig reflektert, smart og snill. Jeg liker Sign of The Times veldig godt. Funfact: jeg begynte faktisk å gråte da jeg hørte den for første gang, haha. Den er veldig Harry! Jeg klarer ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til albumet hans!!! Herregud, det har jeg ventet lenge på.

Har du jobbet på McDonald's? :))

Ja, det har jeg. Det var min aller første jobb, og jeg trivdes veldig godt til tider. Det var flere av vennene mine som også jobbet der, så det var koselig!

Er du sammen med Kevin eller holder på med han? :)

Nei, vi er ikke sammen ❤

Jeg dømmer deg ikke for at du er blond og har barbiestemme, men jeg stiller spørsmål ved din klokskap etter at du svarte så mye feil på kunnskapsspørsmålene som ble stilt inne på PH. Mitt spørsmål: Hva prøver du å gjøre for å ''endre'' dette inntrykket? Hvordan gjorde du det på videregående for eksempel? Pleide du å få seksere i fag?

FAKTAFEIL! Jeg svarer ikke mye feil på kunnskapsspørsmålene inne på Paradise. Det eneste jeg har failet litt på hittil er spørsmålet om trell, da jeg tenkte at det hovedsakelig var jenter som fikk trell-navnet selv om gutter også ble brukt som slaver. Hvis du spoler tilbake til uke seks og SKAM-uken hadde vi en prøve i allmennkunnskap (som var på veldig mange fler spørsmål enn det som blir vist på tv), og da fikk jeg rett på absolutt alle bortsett fra gjennomsnittlig penislengde (hehe svarte 12, var 13,2 wopsi) noe som gjorde at jeg vant testen sammen med Kevin. Så her er du litt på bærtur. Videregående svarer jeg på litt senere, men kort oppsummert jeg gjorde det godt i fagene jeg interesserte meg for og litt dårligere i andre fag. Jeg fikk seksere i fag, ja og på flere avsluttende eksamener 😊

Hvordan ble du så glad i Petter inne på hotellet?

Godt spørsmål. Det er vanskelig å svare på, men vi bodde jo sammen over lengre tid og delte rom i ganske lenge. Petter og jeg kom ganske godt overens, og han er en veldig snill gutt som det er lett å bli glad i.

Hvor nært bor du fra de andre Paradise deltakerne?

Vi er litt spredt. Morten og Martine er naboen til Sofie og meg (som bor sammen), Rebecca bor ikke så langt unna. Ellers er det jo en del som bor utenfor Oslo, men vi er flinke til å sees uansett!

Var det noen på hotellet som dro til legen eller sykehuset?

Ja, det var faktisk flere av oss. Jeg måtte til legen allerede før vi sjekket inn. Jeg var syk da jeg dro fra Norge, og det ble bare verre. I tillegg var jeg så uheldig å få forstoppelse, haha så jeg måtte en tur til legen i løpet av de første dagene i Mexico.

Hadde du noen gang lyst til å få ut petter fra hotellet, ettersom du ble irritert av han?

Ja og nei. Det var i perioder jeg tenkte at jeg ikke ville ha han der, som like etter at han byttet meg ut. Samtidig hadde det vært dumt å sende han ut på dette tidspunktet da han angret veldig og ville ha meg tilbake. Det gjorde at jeg hadde et ekstra spillkort om for eksempel Morten eller Kevin skulle ryke, så jeg og Sofie kunne ha en partner der inne.

Hvor ofte går du barbeint? :)

Ikke så ofte hjemme, men på PH gikk jeg barbeint typ hele tiden!

Er Sofie og Morten sammen? Eller holder på. Har en flørt? Kall det hva du vil :)

Det må du nesten spørre de om  ❤ ❤ ❤

Hvor gammel var den yngste og eldste deltakeren?

Hm.. Jeg tror Sunny var eldst, han var 26 år. Petter var vel yngst.

Var det noe som ble klippet bort, som du ønsket virkelig skulle ha blitt tatt med? og føler du at du har blitt redigert feil eller på en "feil" måte?

Det var mye moro vi gjorde som kanskje kunne blitt tatt med. Vi hadde det veldig gøy på festene selv om det ikke alltid ser sånn ut. Festene i vikinguken var skikkelig morsomme for eksempel! Jeg synes den episoden hvor Soph sjekket ut ble veldig feil fremstilt, og det har jeg skrevet om HER.

Hvorfor startet du å blogge?

Jeg startet å blogge fordi jeg trengte et sted å skrive. Jeg har alltid skrevet dagbok, men det var ikke nok på en måte. Jeg så dette som en måte å eksponere meg selv og mine meninger. Min første blogg startet jeg vel da jeg var 15 år tror jeg, så jeg har holdt på en stund av og på.

Når startet du å blogge?

Da jeg var 15 år startet jeg en blogg, og den gikk det egentlig veldig bra med! Jeg lå på topp 40-listen på blogg.no faktisk! Denne bloggen startet jeg i 2014.

Hvem irriterte deg mest inne på paradise?

Godt spørsmål! Det var til tider Grunde og Petter som irriterte meg mest.

Hva jobber som nå?

Jeg jobber i en undetøysbutikk.

Har du noen gang vurdert silikon?

Ja, det har jeg faktisk. Da jeg var yngre vurderte jeg sterkt å ta silikon. Jeg hadde til og med satt av penger og bestilt konsultasjonstime, men jeg feiget ut og den dag i dag synes jeg det er helt greit. Skal skrive et lenger innlegg om dette senere!

Fikk du følelser for noen inne på hotellet?

Dere får vente og se!

VI HAR LØPT MARATON MED STIAN BLIPP

I dag har jeg vært med på noe veldig annerledes som er ganske langt utenfor min vanlige hverdag, men det var skikkelig moro! Jeg ble invitert til å være med på Stian Blipp Show sammen med noen av de andre Paradise-deltakerne, og her var det ikke snakk om å sitte i en stol og snakke. Neida, vi skulle faktisk utfordre en ekte maraton-løper i en ekte maratondistanse! 

Jeg gruet meg skikkelig i går kveld, mye fordi formen min har forfalt totalt. Jeg blir så skuffet over meg selv når jeg tenker på hvor god form jeg en gang var i sammenliknet med nå. Da Kevin vekte meg i dag tidlig for at vi skulle stå opp og dra fikk jeg helt noia. Jeg hadde lyst til å bare ligge i sengen og droppe hele greia. Jeg var så redd for at jeg og den dårlige kondisjonen min skulle ødelegge for alle de andre. Det ble selvfølgelig til at vi kom oss avgårde hele gjengen, og da vi kom frem til stedet hvor innspillingen skulle foregå begynte jeg å glede meg mer og mer. Snakk om forandring, haha. 

Det vi skulle gjøre var å slå den profesjonelle maraton-løperen på en maratondistanse. Vi var åtte stykker som skulle løpe distansen som en stafett, hvor vi hele tiden fulgte i bil og kunne bytte når vi ble slitne. Det høres kanskje lett ut, men distansen var på 42 km (!!!) og det er et par av oss som ikke er helt der da for å si det sånn. Team 110% som bestod av Stian Blipp, Marcus, Kevin, Martine, Sofie, Morten, Grunde og meg hadde som mål å ikke tape med en gang, haha. Jeg kan avsløre at vi faktisk gjennomførte hele løpet, og det er vi skikkelig solte av! Her må jeg faktisk innrømme at jeg ikke kan ta store deler av æren, men alle gjorde det beste de kunne og sammen klarte vi faktisk å løpe hele distansen ❤ Dere må se på showet 18/5 for å se verdens beste gjeng løpe til krampa, skader og hosten tar oss!Følelsen av å komme hjem, ta en varm dusj og legge seg i en seng med nyvasket sengetøy var ubeskrivelig etter en sånn dag! Nå skal jeg bare slappe helt av resten av kvelden, før jeg virkelig skal starte opp ordentlig med trening igjen fra og med i morgen. Jeg blir flau av å tenke på hvordan jeg har behandlet kroppen min i det siste. Full skjerpings!

SPØRSMÅLSRUNDE

Nå setter jeg i gang en spørsmålsrunde her på bloggen! Jeg hadde en runde like etter at Paradise Hotel begynte å sendes på tv, men det er sikkert mye dere lurer på nå. Spør om akkurat hva dere vil, alt fra Paradise Hotel til hverdag, kjærlighet og sminke. Jeg skal svare så godt jeg kan i et innlegg senere i uken ❤
 

AVSLUTTET

 

SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

Lurer på hvilken årsmodell du er?:)

Jeg er født i 1994!

Superkul body. hvor er den fra?

Tusen takk ❤ Den er fra Zara og er egentlig Sofie sin, but what?s her?s is mine hehe. Hun fikk den faktisk i bursdagsgave av meg!

Hei Andrea, er den gule bygningen på andre siden (vis man står ved bassenget) det gamle hotellet?

Nei, det er et annet privateid hotell. Det gamle hotellet ligger enda lenger bak det gule hotellet. Vi kjørte forbi det med båt den dagen vi jentene var på utflukt i uke 1.

Kan du lage en youtubekanal? Eller bare lage mer videoer, elsker de! Kan du for eksempel begynne med å svare på ukens spørsmål på video? Eller når du har mulighet

Det skal jeg få til! Jeg er bare skikkelig dårlig på å redigere videoer, men jeg får bare øve meg. Jeg skal prøve å få til flere videoer ❤

Hvor har du kjøpt den fine gule genseren din? :)

Den er fra H&M og er også Sofie sin, haha. Jeg er så lei av mine egne klær, så jeg bruker nesten bare hennes om dagen.

Hvor har du kjøpt øredobbene dine? De var kjempefine! :)

Tusen takk ❤ De er fra H&M.

Hva jobber du med egentlig?

Nå jobber jeg i en undertøysbutikk!

Hva synes du selv om årets paradise hotel på tv så langt? Ikke frekt ment i mot dere som personer, men jeg syns det kanskje det begynner å bli litt kjedelig. Jeg savner at det kommer inn deltakere som lager litt liv og røre, ja man er gode venner, men det er jo reality tv det er snakk om.

Jeg forstår hva seerne mener med t det er litt kjedelig. Vi ble veldig gode venner alle sammen, og det gjorde at stemningen generelt var god og at det var lite dramatikk. Alle var oppegående jenter og gutter som forstod at det som skjer inne på Paradise Hotel er en del av et spill, så vi var kanskje litt for flinke til å vise forståelse for andres avgjørelser. På den andre siden så synes jeg det er fint at det ikke er mye dramatikk. Det er mye spill, og det er mye humor og jeg synes det er gøy å fokusere på dette! Jeg synes også det er fint at vi viser at Paradise Hotel kan være et fint sted å være og at vi ikke er slemme mot hverandre.

Hvor er kåpa fra? Syyykt fin!!

Den er fra H&M. Ser nå at jeg har mye derfra, haha. Tusen takk ❤ Jeg er superglad i den.

Kan du lage et innlegg om psykisk helse?

Dette kan jeg ikke nok om til å skrive et ordentlig innlegg om dessverre. Hvis du har noe mer konkret så si gjerne ifra 😊

Hei, hvor er det sekskantede marmor bordet i leiligheten deres fra? :)

Det er fra Skeidar 😊

Kan du lage et innlegg om førsteintrykkene du hadde av ph deltagerene?<3

Det kan jeg få til vet du!

Kan du lage et eget innlegg om vippeextension? Mener jeg har lest at du har skrevet om det, men husker ikke hvilket innlegg.. Kan du linke til det?:) Om du ikke har svart på dette: Hvor tar du det? Hvilken type (volum, klassiske, størrelse) ? Hvor mye koster det?

Jeg kan se på dette 😊 Jeg har skrevet om det HER. Vippene er satt på av Zelia fra Beauty Stop Trondheim, og hun er superflink! Det er volumvipper, 13mm med C-bøy om jeg ikke husker helt feil. Pris varierer ut ifra hva du skal ha, men sjekk ut facebooksiden deres for prisinfo!  (sponset behandling).

VIDEO: SOFIE, MORTEN OG JEG VISER FREM LEILIGHETEN

Nå sitter jeg i stuen med Petter, Kevin, Morten og Sofie. Leiligheten vår har blitt omgjort til et kollektiv, eller i hvert fall en plass hvor alle samler seg. Jeg synes faktisk det er veldig koselig. Det er nesten som å være tilbake i Mexico til tider når vi er samlet bare oss. Alle er ganske slitne etter gårsdagen, fordi overraskende nok så var hele gjengen ute. Vi var riktignok på forskjellige steder, men vi har en tendens til å havne hos oss til slutt.

For et par dager side spilte Sofie og jeg inn en video, med god hjelp av Morten, hvor vi endelig viser frem leiligheten vår ordentlig! Vi dro på oss matchende morgenkåper og gir dere en guidet tur gjennom leiligheten vår! Håper dere liker det 

MÅNEDEN SOM GIKK

April er snart over og vi går faktisk inn i mai måned allerede. Tiden går så alt for fort og jeg blir smått stresset over akkurat det. Det er så mye jeg føler jeg burde gjøre, rekke, planlegge og gjennomføre som bare forsvinner i en hektisk hverdag. Plutselig er sommeren her. Det er faktisk bare en liten måned igjen til den første sommermåneden! Det er bare helt sykt rart, men samtidig var jeg borte i begynnelsen av året så det kan være derfor jeg føler at tiden bare flyr forbi.

Jeg er veldig spent på mai, det er en måned som pleier å være ganske fin. Det skjer mye i løpet av de 31 kommende dagene, blant annet skal vi feire 17. mai som er en av mine favorittdager i løpet av året. Det beste med grunnlovsdagen, sånn bortsett fra at vi faktisk feirer grunnloven, er at jeg får bruke bunaden min! Jeg gleder meg masse til å komme i gang med mai, men aller først skal jeg oppsummere april for dere gjennom dette innlegget.

MÅNEDENS OPPTUR

Denne månedens opptur er definitivt å flytte inn i ny leilighet sammen med Sofie! Det er alltid deilig med litt forandring, og jeg hadde bodd i den gamle leiligheten i nesten to år. Den lå et lite stykke utenfor sentrum, så det at jeg nå bor midt i smørøyet er helt fantastisk! Nå har jeg galt jeg trenger en liten gåtur unna, stor fin leilighet og en kjempefin roomie ❤

MÅNEDENS SANG

Denne er enkel. The love of my life, my future husband Harry Styles har sluppet sin aller første solosingen, og selvfølgelig er den månedens sang. Den går på repeat, og jeg klarer nesten ikke vente til han slipper hele albumet sitt i mai! Det er så deilig å endelig høre den nydelige stemmene hans igjen, og Sign of the times lover godt for resten av albumet.MÅNEDENS NEDTUR

Månedens nedtur? La meg se. Jeg kan ikke peke ut en skikkelig nedtur om jeg skal være ærlig. Ting går ganske greit, men om jeg skal peke ut noe må det være at jeg ligger litt på etterskudd økonomisk sett etter å ha vært borte da jeg var i Mexico. Heldigvis jobber jeg masse nå, så etter neste lønning bør alt være bra igjen.

MÅNEDENS BILDE

Dette er bildet som har hatt flest visninger på min Instagramprofil i løpet av måneden som gikk. Det er bildet av meg og min nye partner, Kevin ❤ 

MÅNEDENS BESTE KJØP

Nå er dere sikkert lei av å se disse bildene, men jeg er så fornøyd så det er umulig å velge noe annet enn min nye body fra Triumph som månedens beste kjøp. It?s just so amazing!


 

DETTE VET DU IKKE OM MEG

❤ Jeg faker ikke stemmen min - Til tross for hva mange tror så gjør jeg ikke til stemmen min på Paradise Hotel. Det er akkurat sånn jeg snakker, og har snakket så lenge jeg kan huske. Hvorfor jeg snakker som jeg gjør aner jeg ikke, men det er ikke noe jeg kommer til å prøve å endre. Det er meg. 

❤ Det tok meg fem uker å være meg selv på PH - I begynnelsen av programmet slet jeg litt med å bli komfortabel med settingen, og jeg klarte ikke helt å være meg selv. Det hjalp faktisk veldig når Henote kom inn av en eller annen grunn. I det vi fant hverandre kom den "ekte" meg frem, og jeg klarte å slappe mer av. Det hadde nok litt med timingen å gjøre også, men fra uke seks kom den virkelige meg mye bedre frem.

❤ Jeg har hatt fem roomies siden jeg flyttet til Oslo - Da jeg flyttet til Oslo for første gang flyttet til vår kjære hovedstad flyttet jeg inn i en stor leilighet midt i Majorstuekrysset sammen med tre av mine beste venninner. Siden den gang har jeg lært at uansett hvor gode venner man er så er det faktisk ikke alle man kan bo med. Det var himmel og helvete på en gang, og jeg tør å påstå at det å flytte fra hverandre faktisk reddet vennskapet vårt. Da vi skilte lag flyttet jeg og bestevenninnen min Martine inn i et nytt kollektiv med en annen god venn, nemlig Marius. Vi bodde sammen helt frem til jeg nå flyttet inn sammen med min femte roomie Sofie!

❤ Mange tror jeg er dum, men jeg er faktisk ganske smart - Det er lett å dømme folk på utseende, og jeg forstår hvorfor andre mennesker kan tro at jeg er dum første gang de møter meg. Dere vet... Stemmen, det blonde håret osv. osv. Det gjør det bare enda morsommere når de faktisk blir kjent med meg og forstår at jeg er en veldig smart og oppegående jente! 

❤ Jeg er veldig samfunnsinteressert - Det å følge med på hva som skjer i samfunnet vårt er utrolig viktig. Jeg synes det er skikkelig spennende å følge med på nyheter og å holde meg oppdatert på hva som skjer i den verden vi lever i. Det er en grunn til at jeg har valgt det studiet jeg har gjort, og det er fordi jeg ønsker å bidra til å holde oss oppdatert og sikre ytringsfriheten og den frie stat.

❤ Hvis jeg ikke får viljen min blir jeg sur - Jeg er ganske vant med å få viljen min, og hvis jeg ikke får den skal det ikke mye til før jeg blir litt småsur. 

❤ Jeg har aldri hatt kjæreste - Dette avslørte jeg allerede i "Hotellprat"-videoen på Viafree som ble spilt inn før vi i det hele tatt reiste til Mexico. Det har seg slik at jeg faktisk aldri har hatt kjæreste. Jeg har ikke hatt et ønske om det heller for å være ærlig, men tenker jo at skjer det så skjer det og det hadde sikkert vært hyggelig. 

❤ Jeg ble kjempeflau av å snakke om sex - Det er ikke lenge siden jeg måtte stenge ørene hvis venninnene mine begynte å snakke detaljert om sex. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble så klein. Det er så privat! Nå går det bedre, men jeg mener fortsatt at man skal få holde noe for seg selv altså. 

❤ Jeg vil bli journalist - Drømmejobben er journalist, mye på grunn av det jeg skriver i punktet om at jeg er samfunnsengasjert. I tillegg elsker jeg å skrive, og jeg er ganske så god på å uttrykke meg skriftlig. Jeg er veldig nysgjerrig og liker å grave helt til jeg finner svaret og sannheten kommer frem, noe som kan passe godt i dette yrket. Det er så mye moro man kan jobbe med, og jeg tenker at i dette yrket kan jeg skrive om ting jeg synes er kjempespennende og som jeg interesserer meg for! Jeg begynte på en bachelor i journalistikk her i Oslo, og skulle ta resten i Australia. Det skal jeg fortelle mer om i et innlegg senere!

❤ Jeg hater å date - Hele konseptet dating er så kleint! Jeg dør. Det er så rart å skulle møtes på en så oppsatt måte. Jeg har liksom bare holdt på litt med folk jeg kjenner litt som jeg har blitt bedre kjent med, så har det utviklet seg på en naturlig måte, men det å skulle dra på en date er så kleint. Jeg er helt elendig på dating, og jeg tror det er fordi jeg overtenker alt. Hva tenker han nå, hva mener han med det, hva vil han nå blablabla helt krise. Hvis jeg bare kan slappe av og kose meg med det å bli kjent med et nytt menneske hadde det sikkert vært kjempemoro!

JEG HAR KASTET MEG PÅ BØLGEN

Nå har jeg også kastet meg på vippeextention-bølgen som har rast over landet vårt en god stund nå. Jeg har prøvd det en gang tidligere, men da ble jeg ikke helt fornøyd. Jeg har generelt vært veldig skeptisk fordi det er dessverre mye lite pene vipper rundt omkring, men helt siden Sofie satt på vipper igjen har jeg vært så sjalu! Det er de fineste vippene jeg har sett til nå, og i tillegg så jeg hvor mye finere det ble på bilder. Nå har jeg også fått meg vippeextention og jeg er kjempefornøyd! Zelia som setter på vippene til Sofie holder egentlig til på Beauty Stop i Trondheim, men hun var i Oslo i helgen og satt av tid til å sette på meg vipper innimellom all moroa. De ble så utrolig fine, og selv om det var litt uvant i starten er jeg superfornøyd nå! Jeg kjenner at dette blir enda en luksusvane jeg kommer til å bli avhengig av, men det er faktisk verdt det!

Det er bare et par timer igjen med jobb for min del i dag, så skal jeg rett hjem og gjøre meg klar til å få mamma på besøk! Vi skal spise middag og kose oss litt før hun drar videre til Larvik i kveld. Jeg har en del jeg må ordne i leiligheten før jeg kryper under dyna, noe som ikke bør bli alt for sent så jeg håper egentlig jeg rekker å ordne litt før hun kommer. Hvis ikke kan hun jo alltid hjelpe til, hihi. Er det ikke slikt foreldre er til for?

#Sponset behandling

HVOR ER HÅRET MITT FRA?

#Reklame

Nå er det på tide å komme meg til verdens flinkeste Hanne som jobber hos Adam og Eva Steen&Strøm. Vi skal få ordnet festene mine på tirsdag og det gleder jeg meg veldig til. De må heises opp litt fordi håret mitt utrolig nok har vokst litt. Hun er så flink, og jeg blir superfornøyd hver gang så jeg gleder meg veldig til å få orden på håret. Jeg har skrevet om at jeg satt i extention før premierefesten tidligere, men jeg skrev ikke så mye om selve håret. Extentionet mitt er fra Great Lenghts.
før/etter

Nå har jeg hatt i extentionet i litt over en måned, og jeg er fortsatt veldig fornøyd med både påsetting og kvaliteten på håret. Det holder seg kjempebra uansett hva jeg gjør med det, og det er superenkelt å style det med for eksempel varmeverktøy, akkurat som med ditt eget naturlige hår!

Jeg har hatt diverse extention tidligere, men det har aldri blitt ordentlig bra. FØR NÅ! Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet. Det er naturlig ut, og det er ingen klare skiller mellom mitt hår og extentionet fordi Hanne var kjempeflink og klipte det til. Håret kjenner naturlig og fint ut, og det er bare å style det som man ville gjort med eget hår. Det som også er så fint med tape i forhold til for eksempel keratin er at det sliter mye mindre på mitt eget hår, og i tillegg kan man bare bytte ut teipen når festene begynner å bli dårligere eller sitte for langt fra hårfestet. 

Det var kjempeflinke Hanne Steen på Adam og Eva avdeling Steen & strøm som satt på meg håret og klippet det til. Hun gjorde en utrolig bra jobb, og fargen passet perfekt til mitt eget hår. Besøk Adam og Eva sine hjemmesider for å bestillte time hos henne, og sjekk henne ut på instagram @hannesteen92. 

Dere kan lese mer om Great Lenghts og deres produkter på greatlenghts.no, og på deres instagram @great_lenghts.

GÅRSDAGENS LOOK

Det ble som vanlig all black på meg i går. Jeg er litt for glad i det, men det er så fint! Det jeg trives best i er en enkel litt basic look, så kan jeg heller style håret litt ekstra. Jeg er så utrolig lei av garderoben min om dagen, og føler at alle klærne mine er litt oppbrukt. Heldigvis har Sofie og jeg samme størrelse, så jeg en kikk i klesskapet hennes for å finne et antrekk. Hun har denne sykt kule bodyen! Jeg har fått ny kjærlighet for bodies, og de siste gangene jeg har vært ute har jeg hatt på body i forskjellige varianter. Denne er en av favorittene, så kul! I tillegg er det halterneck så den er dyp i ryggen. Altså!


 

UKENS SPØRSMÅL - PETTER OG MEG, KOSTYMENE PÅ PH, VIDEOBLOGG

Vi hadde det så moro i går! Vorset var kjempekoselig, og da vi dro ut hadde vi det skikkelig gøy. Det ble ganske sent, men det blir det fort når man har det moro. Jeg har samlet opp spørsmål jeg har fått i kommentarfeltet i løpet av uken og tenkte at det kan være greit å svare på de her med tanke på at mange spør om det samme. Så her er svarene på spørsmålene dere har stilt denne uken!

Får dere beholde kostymene dere får på hotellet?

Nei, det får vi ikke. Vi leverer tilbake kostymene vi får til hver gang vi er ferdig med dem. Så kostymene etter SKAM-uken ble levert tilbake etter parseremonien på torsdag!

Hvordan er forholdet til deg og Petter nå? Er det bra eller dårlig?

Forholdet mitt til Petter er veldig bra nå. Vi er gode venner, og han er en av de jeg har mest kontakt med i dag 😊

Hvor har du kjøpt den lilla tunikaen du bruker en del inne på hotellet?

Den er kjøpt på BikBok 😊

Ser dere ofte på ph sammen? Hadde vært morsomt om dere kunne laget en videoblogg hvor dere reagerer på paradise. Kanskje dere kan svare på spørsmål i pausen?

Det gjør vi. Jeg bytter litt på å se det med de andre PH-deltakerne og mine gamle venner, fordi det er gøy å se det med noen som vet hva som skjer og noen som ikke aner! Vi kan ha live-stream på Instargram for eksempel 😊 Kan også lage en videoblogg med spørsmål om PH!

Reier dere til México (eller der ph ligger) hver uke?

Nei, innspillingen foregår fra januar til mars så det var da vi oppholdt oss i Mexico 😊

Så fiiin! Hvor er den fra?

Den er fra Triumph ❤

Når dere er på sånn green room og sier hva som dere tenker, gjør dere det med engang eller etter uka har gått?

Det varierer litt, men som oftest med en gang.

Rosa skål med blåbær i hvor er den fra?

Den er fra Søstrenegrene! 

BODY APPRECIATION

Jeg er SÅ glad for at jeg kjøpte denne bodyen! Jeg var litt usikker, men heldigvis dro jeg den på meg og prøvde den. Den satt jo skikkelig fint, og er perfekt til en kveld på byen. Egentlig er det undertøy, men det gjør vel ikke noe? Den dekker det den skal dekke, så det går fint. Se så kul den er!
 

Nå ligger jeg hjemme på sofaen og ser dagens episode av Paradise. Jeg skal ikke røpe noe, men herregud for en partner jeg har den uken her... Dette kan bli spennende. Jeg må få i meg noe mat og slappe av litt før jeg skal på trening veldig snart. Håper jeg. Neida, jeg skal ha litt viljestyrke og tvinge meg bort på Fresh. Det er ikke noe hast, så jeg kan ligge her litt til. Jeg må bare passe på at sofaen ikke blir for komfortabel. Det er den dørstokkmila som står i veien hver gang, men i dag skal jeg ikke tenke så mye over det, og bare dra. 

FÅ HJELP MED STØRRELSEN

Nå skal jeg snart dra for å jobbe ukens siste vakt før påsken begynner for min del. I morgen skal jeg hjem til Larvik og kose meg med fri helt frem til neste uke, og det skal bli utrolig deilig å få koblet helt av med venner og familie. Jeg må få pakket, noe jeg fortsatt ikke har begynt med fordi jeg alltid utsetter ting til siste sekund. Jeg må planlegge litt fordi jeg trenger et supert antrekk til torsdag for da skal vi ut på påskequiz!

I går kjøpte jeg med meg litt nytt undertøy til samlingen min. Jeg har så mye undertøy, men det er jo så fint! Jeg unnskylder det med at samlingen er halvert i forhold til hva den var før, fordi jeg gikk ned en bh-størrelse og måtte gi bort nesten alle de fine bhene jeg hadde fra før. Så nå er jeg i gang med å fylle opp bh-skuffen igjen! Jeg kjøpte blant annet en utrolig kul body i samme blonde som  favoritt-settet mitt. Jeg vurderer å bruke den på torsdag, men dere skal få en liten sneak peak allerede nå.

Jeg anbefaler absolutt alle som ikke har fått hjelp til å finne rett bh-størrelse å gå innom nærmeste undertøysbutikk for å gjøre dette! Hele åtte av ti norske kvinner bruker feil størrelse, og dette kan faktisk påvirke hverdagen i ganske stor grad. Rygg- og nakkeplager, vonde skuldre og vonde spiler er bare noe av det man kan merke om man har feil størrelse på bhen. Den vanligste feilen vi kvinner gjør er å bruke for stor størrelse rundt, og for liten i skålen.

Dette med bh-størrelser kan kanskje være litt forvirrende. En B-skål er ikke bare en B-skål. Det kommer an på hvilken vidde man har rundt livet, for eksempel om man har 75B eller 80B. I dette tilfellet vil skålen i 80B være større enn skålen i 75B, selv om bokstaven i begge størrelsene er lik. Dette kommer av at hele bhen blir større om vidden rundt blir større. Stropper, bredde og skål. Derfor er det mange som går på en smell eller to når de skal handle bher, og det er ikke så rart. Jeg ante ingenting om dette før jeg begynte å jobbe i undertøysbutikk selv, men når man først får hjelp og lærer hvordan det fungerer så er det som alt annet veldig enkelt!

En bh skal sitte ganske stramt på det aller første hakket bak i festet. Den skal ikke sitte på det innerste hakket, da er den alt for stor og du bør gå ned en størrelse rundt. De to ekstra hakkene bak på bhen er til for å bruke når bhen strekker  seg ved bruk (som alle bher gjør), og derfor vil den vare kortere om du starter på det innerste med en gang. Støtten kommer fra båndet under bhen, ikke stroppene! Stroppene er til for å justere bhen så den sitter godt inntil hele veien. De skal ikke brukes til å holde hele bysten oppe, det er alt for tungt for skuldrene og da ønsker du både rygg, nakke og skulder-plager velkommen etter kort tid. I tillegg skal skålen dekke godt på siden av brystet og selvfølgelig foran. 

Som sagt vil jeg virkelig anbefale alle å få hjelp meg størrelsen, da det er en helt ny bh-verden! Jeg merker ikke at jeg har på mine en gang, og det er sånn det skal være med en god bh og rett størrelse. Det er så utrolig mye fint på i butikkene våre nå! Jeg har blitt veldig glad i tynne blonde bh-er i stede for de med fyll. Akkurat nå er jeg bare helt lost i denne bodyen, men jeg skal vise dere mer av hva jeg kjøpte senere. Det er så mye fint! 

Ønsker dere alle en super dag 

 

FAVORITTUNDERØYET MITTJeg har fått spørsmål om hvilken bh jeg hadde under den gjennomsiktige toppen som jeg hadde på i bursdagen til Sofie. Det er min absolutte favoritt-bh, den er så utrolig fin! Jeg har ikke så store pupper, men jeg foretrekker allikevel tynne blonde-bher overfor push-up. Det er så fint og lett! Dette er favoritt-settet mitt og er fra Triumph ❤

SNAPS FRA UKEN SOM GIKK

Jeg er helt utslått av den sykdommen her. Det ble omtrent ikke noe søvn i natt, og øynene vil bare ikke holde seg åpne. Jeg får prøve å sove litt nå og håpe på at det bedrer seg raskt. 

Her kommer et utvalg av mine snaps fra uken som gikk. Jeg har blitt mye flinkere til å være aktiv, og legger ut alt for mye på Mystory, haha. Det er litt gøy at dere kan følge med på dagen min i en litt nærmere form om man kan si det slik. Husk å følg meg på snap : andreasveinsdot 

MÅNEDEN SOM GIKK

Happy Saturday ❤

I dag er det første april, og det føler jeg er den første virkelige vårmåneden! Jeg er så glad i våren, særlig når solen begynner å titte frem og det faktisk blir varmere i luften. Det er ny måned, og derfor tenkte jeg å prøve meg på noe som kanskje blir et fast innlegg på bloggen. Jeg har laget en slags oppsummering av måneden som gikk med oppturer, nedturer og litt annet. Let me know if you like it, og si gjerne ifra om dere har forslag til andre punkter dere vil ha med.

 

MÅNEDENS OPPTUR

Denne var enkel. Det er selvfølgelig at Paradise Hotel hadde sesongstart! Vi satt i gang det hele med en skikkelig bra premierefest hvor hele gjengen, inkludert nesten alle som har jobbet med oss nede i Mexico og med produksjonen var med. Det var så utrolig gøy å se første episode på storskjerm sammen med alle disse menneskene som har betydd, og betyr så mye for meg i sammenheng med programmet og utenfor. Det hele har vært en helt sykt bra opplevelse, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg stadig tar meg selv i å savne Mexico og oppholdet på Paradise Hotel. Det var så sinnssykt kult!


 

MÅNEDENS SANG

Jeg er litt fristet til å si Cezinando - Håper du har plass, for den er jeg helt hekta på akkurat nå. Jeg har den på repeat hver gang jeg sitter på trikken eller går til jobb. Den er så utrolig fin, men det er ikke den som har preget måneden min altså. Det er Martin Garrix - Scared to be lonely. Denne sangen minner meg skikkelig om Mexico, og i disse Paradise-tider elsker jeg den over alt. Jeg føler jeg er tilbake på solsengen på hotellet og gleder meg til fest. 


 

MÅNEDENS NEDTUR

Det må faktisk være at jeg er tilbake i Norge og hele oppholdet i Mexico er over. Alt denne måneden handler om Paradise Hotel, men det er en stor del av livet mitt akkurat nå så det er egentlig ikke veldig rart. Jeg savner å være sammen med gjengen døgnet rundt, noe jeg faktisk ikke trodde skulle skje haha. Jeg savner hvor sammensveisede vi var, og hvor gøy vi hadde det. Jeg savner varmen, hotellet, spillet og alt. Det å være tilbake i kalde Norge, og plutselig skulle venne seg til å gjøre ting selv igjen er ganske vanskelig. Vi har en obligatorisk time hos psykologen når vi kommer hjem, og hun fortalte meg at dette er helt vanlig og at enkle ting som å lage mat og rydde blir store, tunge ting. Der nede ble alt gjort for oss, og etter å ha levd sånn i to måneder uten å måtte ta noe som helst ansvar for seg selv så er det hardt og trist å skli tilbake til det gamle A4-livet.


 

MÅNEDENS BILDE

Dette er bildet som har hatt flest visninger på min Instagramprofil i løpet av måneden som gikk. Det bildet her har faktisk dobbelt så mange visninger som bildet på andreplass, haha. Spennende med litt kos! Det er bildet av Petter og med fra premierefesten til Paradise Hotel ❤

Processed with Rookie Cam


BESTE KJØP

Mine nye favoritt-sneakers ❤ Jeg glemte jo halve kofferten på andre siden av jorden, inkludert tre par sko... Veldig bra, Andrea. Derfor måtte jeg kjøpe meg et par nye sneakers med tanke på at jeg går i det hele tiden. Valget falt på disse fine skoene fra Nike!Nå må dere bare nyte helgen! Jeg skal slappe helt av etter jobb og nyte lørdagskvelden fra sofaen med en koselig film.

ET STED HVOR JENTER ER HORER OG GUTTER ER FUCKBOYS

Det er noe jeg har tenkt over de siste ukene, og det er den sosiale appen Jodel. Det er et sted hvor man kan skrive omtrent hva man vil, om hvem man vil, anonymt. Du får opp poster skrevet i nærheten av deg, så om jeg befinner meg i Oslo får jeg opp ting som blir skrevet her, men i Larvik får jeg opp ting som er skrevet der. Det er på en måte litt som Twitter, bare at man er helt anonym. 

Problemet med dette stedet er nettopp anonymiteten. Det at man kan si hva man vil uten at noen vet hvem som skriver det gjør at terskelen for å skrive stygge ting blir ekstremt mye lavere, om ikke helt borte. Jeg har aldri hatt Jodel før nå. Det blir selvfølgelig skrevet mye om Paradise Hotel, og nysgjerrig som jeg er vil jeg få med meg hva folk mener om programmet jeg er med i. Jeg har ganske høy toleranse for fæle kommentarer når det kommer til meg selv, og føler at jeg er rustet nok til å kunne scrolle nedover Jodel og se hva folk skriver om meg. Allikevel har jeg reagert på hva som har blitt skrevet om andre.

Det jeg opplever er at det er ekstremt mye drittsnakk på Jodel. Folk har null filter, og ingen grense når det kommer til å skrive kommentarer på andre menneskers utseende og oppførsel. Det er ikke bare kommentarer som "han er stygg" eller "hun er teit", men det som i mine øyne er langt mer personlige og grove drittkommentarer. Hadde det blitt skrevet om man ikke postet anonymt? Noe, ja, men langt ifra like mye.  Ville du skrevet den posten om ditt fulle navn stod sammen med den? Jeg tviler. 

I små byer kan dette gjøre utrolig mye skade. Se for deg at du går i førsteklasse på videregående i en by med kanskje 30 000 innbyggere. Du blir litt for full på en fest og gjør noe du angrer på som plutselig havner på denne offentlige siden, og hele byen vet om det det dukker opp syv-åtte anonyme poster om dette på Jodel. De gangene jeg sjekker Jodel hjemme i Larvik er det nitti prosent trash talk om unge jenter. Det blir skrevet fullt navn på disse jentene som av en eller annen grunn blir omtalt som både horer og sluts. Dette hadde jo aldri blitt skrevet svart på hvitt på steder hvor du må oppgi navn som på Facebook og Twitter! 

Det jeg er litt nysgjerrig på er hvorfor vi har Jodel. Det er et sted hvor man "outer" andre som horer og fuckboys. Et sted hvor man poster snikbilder tatt av andre på trikken som kanskje gjør noe rart i det ene øyeblikket. Jodel er et sted med mye moro, men det er også et sted som blir hyppig brukt til å skrive drittkommentarer og rakke ned på andre mennesker. Offentlige og private. Hvorfor er dette innenfor, og hvor går grensen?

Det virker ikke som om noen modererer denne siden, og går gjennom hva folk skriver fordi altså, det overrasker meg hvor langt en får gå i å rakke ned og skrive stygt om andre. For å være ærlig vil jeg heller lese en drittkommentar om meg selv om navnet på avsenderen står der. Jeg vet ikke helt hvorfor, men anonym drittslenging er verre. Jeg tenker mer på det, fordi jeg lurer på hvem denne personen som mener dette om meg er. Kjenner jeg deg? Da blir jeg kanskje lei meg. Er du helt fremmed? Vet du hva, da er det ikke så farlig.

Denne anonymiteten... I don't like it, og Jodel er med på å fremme denne formen for nettmobbing. 

 

MY LATEST SNAPS

Det er strålende sol her i Oslo, og jeg har sovet bort alt for mye av dagen. Det er det som er så kjedelig om man drar ut på lørdag, fridagen på søndag blir ofte kastet bort på å være slapp. Det skal ikke skje i dag! Jeg har akkurat kommet meg ut av dusjen, og nå skal jeg ut og nyte finværet.

Jeg synes det er veldig gøy med sosiale medier, og er selvfølgelig også på snapchat. Der deler jeg mye av det som skjer i hverdagen min, og terskelen for hva jeg legger ut der er naturligvis en del lavere enn på Instagram og her på bloggen. Hvis dere vil få updates når nye blogginnlegg kommer ut, eller generelt få med dere enda mer av hva som skjer i hverdagen min så følg med på snapchat: andreasveinsdot  

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

God morgen ❤

Nå har jeg spist en deilig frokost, nemlig havregrøt med masse kanel og cottache cheese. Nam! Det er noe av det jeg savnet aller mest i Mexico. Jeg spiser det jo hver dag her hjemme. Det hender faktisk at jeg spiser havregrøt to ganger om dagen, så godt synes jeg det er.  Om alt for kort tid skal jeg komme meg ut av døren og dra på jobb, men først skal dere få svar på spørsmålene fra spørsmålsrunden! Håper dere blir fornøyd ❤


 

Kunne du meldt deg på paradise igjen?

Jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med på Paradise Hotel, og jeg angrer ikke et sekund på det! Jeg ville dog ikke blitt med igjen. Det holdt med en gang. Jeg kunne vært med om hele gjengen hadde spilt inn en sesong til sammen, haha.

Hei<3 Er du fornøyd med hvordan du er fremstilt på tv? Er det noe du mener ikke helt stemmer med den du er?

Hei! Jeg føler jeg blir fremstilt som meg selv. Den første uken var det mange som så meg som litt bitchy, og det kan jeg dessverre være til tider. Allikevel var det mye hyggelig jeg også gjorde den uken, og jeg føler at jeg fikk vist mine bedre sider i tirsdagens episode denne uken. Jeg føler jo for så vidt at alt stemmer ganske bra i forhold til hvordan jeg er som person. Jeg er veldig snill og omsorgsfull, men jeg var veldig fokusert på å gjøre det som var best for spillet der inne så når jeg snakker taktikk virker jeg kanskje litt mer bitchy uten å egentlig mene det.

Har du et kjendis crush?

JA! Jeg elsker Harry Styles, please be my man. For en fantastisk mann ❤ Ellers er jeg veldig glad i David Beckham og Ryan Reynolds, flotte menn hele gjengen.

Hvem er favorittartisten din?

Det er uten tvil Taylor Swift, hun er AMAZING!

Hva ville du bli da du var liten?

Da jeg var liten ville jeg bli dyrlege eller popstjerne, haha. Dessverre fant jeg ut at jeg var tonedøv og elendig i matte så de planene gikk raskt i vasken.

Angrer du på noe du gjorde inne på hotellet?

Ja.

Er det enkelte "episoder"/samtaler som du skulle ønske ble vist på TV? som kanskje viser flere sider av en sak

Det er jo veldig mange samtaler som ikke kommer med i løpet av en episode, men foreløpig synes jeg alt har blitt fremstilt på rett måte.

Hvor i Oslo skal du og Sofie bo?

Vi skal bo midt i sentrum av Oslo!

Hvor kommer du fra?

Jeg kommer fra Larvik 😊

Hva jobber du med?

Jeg jobber i en undertøysbutikk.

Har du planer om å studere, isåfall hva?

Jeg har begynt på en bachelor i journalistikk, og har planer om å fullføre denne senere.

Hva var det beste og værste med paradise hotel?

Det beste er definitivt menneskene jeg var der med, masse elsk til alle ❤ Vi var en så fin gjeng, og jeg er veldig glad i alle! Det verste var nok at det var mye dødtid og venting.

Har du noen tatoveringer?

Nei, jeg har ikke en eneste tatovering.

Har du lyst på noen tatoveringer?

Jeg har faktisk ikke lyst på tatoveringer. Da jeg var yngre vurderte jeg det litt, men jeg er veldig glad den dag i dag for at jeg ikke tok det bare for moro skyld. Jeg synes det kan være kjempekult på andre, men jeg har ikke lyst på det.

Hvorfor meldte du deg på Paradise?

Jeg meldte meg på Paradise Hotel fordi jeg alltid har elsket programmet. Det har vært noe som har fascinert meg veldig med hele opplegget, og jeg har ikke akkurat lagt skjul på at jeg synes spillet har virket utrolig kult! En god blanding av opplevelse og det å få teste ut spillet selv.

Tror du deltakelsen kan ødelegge for deg med tanke på at du drømmer om å bli sportsanker?

Jeg er jo redd for det, men jeg håper vi har kommet så lang i dagens samfunn at vi klarer å se forbi merkelappen «Paradisedeltager», og heller se personen for hvem den er. Jeg håper mine kvalifikasjoner og jeg som person klarer å overgå dette i jobbsammenheng senere.

Hva jobber du og Sofie med, ettersom dere har råd til en leilighet i sentrum?

Jeg jobber i undertøysbutikk og Sofie jobber i en alarmtjeneste for eldre. Det er bare å jobbe hardt og være flink med pengene, så går det bra 😊

Hvordan er det å bo i Oslo?

Jeg synes det er helt greit å bo i Oslo. Det skjer mer her enn i min egen hjemby, men Oslo er en veldig liten storby om man kan si det sånn. Jeg har store planer om å flytte til utlandet senere, gjerne i forbindelse med videre studier.

Når hadde du din første kjæreste?

Jeg har aldri hatt kjæreste ❤

Er du KLAR over hvor mye du ligner på orange is the new black-dama? Haha, og det er positivt! Men du burde seriøst vurdere å fjerne/kraftig redusere restylanen din, jeg (og de jeg var med) fikk helt sjokk når vi så hvor ung du er, hadde tippet at du var mellom 30 og 35, og det er ikke særlig kult når du er 20-ish. Du er jo en pen jente, men de leppene fucker opp alt. Hvis det er veldig viktig for deg med større lepper, så finnes det en annen metode (husker ikke hva den heter dessverre) hvor de bruker et slags rør til å injeksjere stoffet, da får man en naturlig form, og ikke utoverlepper. Hehe :) Vet at enkelte tannleger gjør det i London.

Jeg har faktisk hørt det før, så morsomt 😊 Jeg har faktisk ikke restylane lenger, dere kan lese mer om dette i innlegget jeg skrev om det HER, men takk for tips!

Hva er din drømmejobb?

Drømmejobben min er en jobb jeg elsker. Aller helst vil jeg jobbe som journalist eller i hvert fall med å skrive. Det er noe jeg er veldig glad i, og det å kunne leve av det hadde vært helt fantastisk!

Hvis du kunne tatt en ferie, hvor ville du reist?

Et varmt sted! Maldivene eller noe sånt. Et skikkelig chill, lukseriøst sted hvor det omtrent ikke er noen andre mennesker, haha.

Var det plagsomt å ha han derre web reporter halvor masende rundt hele tiden??? Hørt han er en skikkelig drittfyr

Hahah, Halvor ❤ Takk for spørsmål, men du var helt amazing!!!

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei, fine dere <3

I dag er en veldig spennende dag. Kontrakten til den nye leiligheten har nemlig blitt signert! Dette er kjempegøy, og jeg gleder meg masse til å flytte inn. Nå er jeg hjemme en liten tur, før jeg skal møte Sofie om en liten stund. Vi skal ha en liten bloggshoot før vi forhåpentligvis klarer å komme oss på trening senere i kveld. Rutinene mine har sklidd helt ut, men jeg prøver hardt å få de tilbake!

Nå har jeg vært på skjermen i en uke, og det er sikkert en del dere lurer på! Jeg har fått noen spørsmål i kommentarfeltet, og prøver å svare så godt jeg kan på de, men tenkte at jeg kjører på med en spørsmålsrunde. Er det noe dere lurer på? Spør i vei, så samler jeg opp alle og svarer i et innlegg snart <3

NYTT HÅR

Noen la kanskje merke til at jeg plutselig hadde mye lenger hår på premierefesten og de siste bildene her på bloggen enn hva jeg har på TV. Det stemmer ganske bra. Jeg farget håret mitt veldig mørkt foren god stund siden, og da jeg ville gå tilbake til blondt hår slet det kraftig på håret mitt. Jeg måtte klippe det kort, og det var generelt utrolig slitt. Det er veldig trist, fordi jeg synes hår har veldig mye å si når det kommer til utseende og jeg føler meg mye bedre med lenger hår. Som dere ser er ikke hårkvaliteten min på topp for å si det mildt...

Heldigvis har jeg verdens flinkeste frisør som reddet håret mitt før premierefesten på mandag. Jeg var hos Adam og Eva på Steen&Strøm i Oslo, og der satt flinke Hanne Olsen på meg tapeextentions fra GreatlenghtsJeg var innom hos henne noen dager tidligere for å finne riktig farge og lengde til meg. Vi kom frem til at jeg ville sette på 30 cm, noe som holdt i massevis for min del. Jeg gjorde det både for å få følelsen av å ha tykkere og lenger hår, og det er ordentlig deilig å føle at jeg endelig kan style håret mitt! Jeg anbefaler alle som ønsker extention å ta kontakt med Hanne på Adam og Eva Nedre Slottsgate (Steen&Strøm). Hun er ordentlig flink, og hjelper til med å finne både farge og lengden som passer for deg. Dere kan finne henne på instagram @hanneolsen92 <3

#ad

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Heihei

Jeg hører virkelig til i denne sosiale medier-generasjonen. Det må jeg si. Snapchat, facebook, Tinder og selvfølgelig Instagram. Hva er vel bedre enn enda app hvor man kan vist frem de beste selfiene og kuleste bildene sine? Ikke vet jeg.

Jeg er jo absolutt en flittig bruker av denne flotte bildedelingstjenesten. Her blir alt fra naturbilder til trutemunn delt i håp om likes og kommentarer. Det er litt morsomt. Disse appene gir en jo muligheten til å fremstille livet sitt akkurat slik man vil at andre skal tro det er. Nå tenker ikke jeg såpass langt, og deler rett og slett det jeg har lyst til å vise frem på både godt og vondt. Med de ordene oppfordrer jeg dere alle til å følge min fantastiske instagramprofil! ANDREASVEINSDOTTIR. Enkelt og greit.FEIRER DU IKKE JUL?

Jeg havnet i en interessant samtale med en venninne forleden dag. Temaet var julefeiring. Personlig er ikke julen noe jeg setter veldig høyt. Joda. Førjulstiden med høyt-hengende julepynt som lyser opp Oslos ellers så mørke handlegater er både vakkert og koselig. Snøfnuggene som dekker Glassmagasinets ytre og «stjernehimmelen» over Torggata er fantastisk flott å se på!

Det er mye fint med jul, men jul er kanskje ikke for alle.

«Hvordan skal du feire jul i år da?» Jeg skal ikke feire jul.

I dagens samfunn blir man omtrent møtt med forakt om man gir et slikt svar. Svaret følges som regel opp med spørsmål om hvorfor, og den faste «men jul er jo så koselig». Tenk på all den gode maten. Og gaver, det er jo alltid moro! Så er det jo veldig koselig når familien samles. Hvordan kan du ikke ville feire jul?

Nei, det er ikke alle som synes jul er koselig.

Kan vi ikke bli enige om å tenke oss om to ganger før vi går løs på andre mennesker valg. Slutt å grav. Du trenger bare å ha de sosiale antennene halvveis ute for å forstå når du skal slutte å spørre.

Antakeligvis vet du ikke hvorfor mennesket du spør ikke skal feire jul i år. Hva om han eller hun har forferdelige minner fra julefeiringen? Det er ikke alle som sitter samlet i en full stue med familie, gaver, god mat og drikke den tjuefjerde dagen i Desember. Det er dessverre for mange som sitter samlet rundt et dekket julebord, med familiemedlemmer som får alt for mye god drikke. Det er de som sitter alene uten familie eller venner. Det er de som aldri har hatt en god julefeiring, og har av den grunn utviklet et dårlig eller ikke-eksisterende forhold til julekvelden. Tenk på alle som egentlig bare vil gå i skjul fra den dagen nissene settes frem (i midten av Oktober?. Det er en annen diskusjon) og julemusikken skrus på i alle åpne butikker

Mye kan ligge bak en avgjørelse om å ikke feire jul.

Det er ingen synd mot menneskeheten å avstå fra den, etter min mening, glorifiserte julefeiringen. Men dessverre kan det føles sånn. Så vær så snill. Tenk deg om to ganger, og prøv å skjul forskrekkelsen når jeg forteller deg at nei, jeg skal ikke feire jul i år.PS. Jeg skal faktisk feire jul, og jeg synes førjulstiden er veldig koselig. Personlig har jeg ikke et spesielt forhold til jul og spesielt julaften til tross for mange år med fine tradisjoner og veldig god stemning i min familie. Jeg aner ikke hvorfor, men det har alltid vært slik. Så om jeg kommer til å feire jul i fremtiden vet jeg ikke, men for min del kunne jeg like gjerne stått over. 

APARTMENT GOALS


// Bilder fra WeHeratIt

Hvis jeg ikke får sove, eller kjeder meg generelt, pleier jeg å scrolle meg nedover WeHeartIt, Det er veldig mange inspirerende og flotte bilder der. Jeg har laget meg noen samlinger inne på appen. The Dress, Fitspo, Interior, Saying og Apartment Goals. Den siste samlingen er nok favoritten. Jeg elsker tanken på å kunne innrede en leilighet akkurat slik jeg selv vil ha den. 

Jeg er veldig glad i gamle leiligheter med store vinduer og brede vinduskarmer. Tregulv, stukkatur, rosetter, gamle dører. Det er så fint! Særlig om alt er lyst. Jeg ser for meg en lys gammel leilighet. Kanskje den ligger på Majorstuen, Uranienborg eller Frogner. Den trenger ikke være så stor. Jeg skal ha mye hvitt, noe svart, noe brunt, noe gråblått og litt gull. I hvert fall som standardfarge. Det skal selvfølgelig innredes etter sesong. 

Over her kan dere se noen bilder fra leilighetsamlingen min. Det er såååå mye fint! Hjertet verker. 

 

COFFEE IN BED

Det å kunne starte dagen med kaffe i sengen og godt lesestoff er luksus. I dag hadde jeg en forelesning kvart over åtte, så da ble søvn prioritert fremfor kosestund på morgenen. Heldigvis har jeg ingen planer før senere i dag og kan kose meg med kaffe og Erlik i noen timer. Jeg kjøpte Erliks Novembernummer av en veldig hyggelig selger på Majorstua etter jobb for et par dager siden. Det er utrolig mye interessant lesestoff i dette magasinet. I tillegg er man med på å støtte en god sak. Løp og kjøp om du ikke allerede har gjort det!

@FACEBOOK

Jeg har min egen facebookside til bloggen. Ofc. Dere må gjerne like den HER! Jeg publiserer link til alle innleggene jeg skriver, samt at dere kan få vite om spennende nyheter før alle andre. Det gjør det altså veldig lett å holde seg oppdatert!

Lik i vei, her her her her her

 SNEAK PEAK ON TONIGHT'S

Hei! Beklager den sene oppdateringen, men jeg var så sliten og sov alt for lenge i dag. Etter å ha gjort mer på to dager enn hva jeg har gjort den siste måneden trengte jeg å slappe helt av, og å sove ordentlig ut. Det ble ganske sent på meg også i går, selv om jeg ikke ble med ut. Men i dag er det min tur! Her får dere en liten sneak peak på kveldens antrekk. Hvis ikke jeg ombestemmer meg, det kan fort skje. Det er typisk meg å bytte antrekk fem ganger før jeg som oftest ender opp med det første jeg prøvde på, haha. 

Jeg elsker helsort med fulldetaljer. Det er så amaz! Og jeg skal selvfølgelig ha på den nye jakken min. 

THE PERFECT FAUX FUR COAT

Jeg er helt forelsket i denne jakken fra h&m! Jeg har faktisk lett i alle verdens butikker etter en slik type jakke. De er så kule! Spesielt nå i "festsesongen". En slik jakke setter virkelig prikken over i'en når man skal en tur på byen. Den kan bruker til hverdag og fest, alt etter hva man liker. Jeg har allerede et all black and gold-antrekk planlagt inne i hodet mitt med denne jakken som det lille ekstra. Jeg gleder meg skikkelig til å bruke det! I tillegg til å se fantastisk ut er den så god og varm. Jeg måtte bare ha den. Mat og regninger får vente. Denne skulle inn i klesskapet mitt no matter what. Jeg er sååå fornøyd 

MINE FEM FAVORITTER

Søndager er så håpløse. Jeg har bare ligget i sengen og sett på serier. Jeg har ikke stått opp en gang! Jeg tenkte å vise dere mine fem favorittserier! Bloggklisje? Iknow. Det er bare det at jeg bruker alt for mye tid på serier. Hvis jeg setter i gang med en ny serie, blir det alt for ofte til at jeg slår ihjel seks-syv sesonger på en uke. Den gangen jeg oppdaget Sons of Anarchy var tilstanden alvorlig. Jeg gikk kun ut av rommet mitt for å hente mat. Nå bør det for ordens skyld legges til at jeg har et mini-bad på soverommet mitt. Jeg lå våken i 20 timer i strekk og så episode etter episode. Nå høres det ut som en vanskelig oppgave. Tro meg, det var ikke det. Jeg hadde Jax. Du vil forstå om du ser serien. Poenget mitt er at jeg blir avhengig, fordi jeg forelsker meg. I serien, og ofte i menneskene(som Jax, elsker han). Derfor er det best for min egen helse å se gamle serier om og om igjen. Eventuelt serier som kommer med en ny episode i uken.

Anyway. Fordi jeg elsker serier, og mener at mine favoritter burde være alles favoritter, skal jeg nå dele mine topp fem serier med dere! Heldiggriser. Det har vært noen vanskelige valg, men jeg tror at dette er de fem helligste. Det er forresten ingen rekkefølge. Tror jeg. Okei, litt rekkefølge da. 

 

SONS OF ANARCHY

Herregud, bare se på fyren i midten! En flott mann. Grunn nok i seg selv til å se på serien, men i tillegg til han er det en perfekt blanding av action, drama, kjærlighet og intriger. Det er noe spesielt med denne serien. Den er fantastisk laget med en rød tråd gjennom det hele, og det hele er vakkert poetisk. Det skulle man ikke tro. Og hallo! Han kler seg faktisk naken flere ganger. Igjen - se på mannen!!! 


FRIENDS

Åh, Friends. En skikkelig "good feeling"-serie. Den handler om den flotte vennegjengen dere ser over her. Humor er hovedingrediensen. Den er fantastisk. Hvis jeg har en dårlig dag setter jeg på Friends, og det hjelper. Disse flotte menneskene har en utrolig evne til å få frem glede.


GOSSIP GIRL

XOXO, gossip girl. Den setningen har vel de fleste hørt. Serien om Manhattans unge elite er en av mine absolutte favoritter! Da serien gikk på TV fulgte jeg slavisk med, og mitt store forbilde var (og er?) Blair Waldorf. Her er det stappfullt med intriger og drama, og jeg sitter igjen med litt sånn lykkelig sjalusi. Tenk på ha livet til Blair da dere... Det hadde vært noe!


CHUCK

Enda en "good feeling"-serie. Denne handler om datanerden Chuck som ufrivillig blir en del av CIA. Han går fra å være en vanlig ansatt ved Buy More, til å være med å redde verden sammen med CIA-agenten Sarah Walker og NSA-agenten Casey. Han er så fin, herregud, man blir glad i han fra første episode. Kjærlighet, action og humor gjør denne serien komplett!


GREY'S ANATOMY

Grey's. Da denne begynte å gå på TV fikk jeg ikke se den fordi den begynte etter min leggetid, hehe. For å si det på en annen måte så har det blitt en del sesonger av denne fantastiske serien, som følger en rekke leger ved et sykehus i Seattle. De har klart å lage en serie stappfull med medisinske ord og inngrep utrolig interessant, med god hjelp av dramatikk og interessante personligheter. Som de andre består denne av dramatikk, intriger og kjærlighet, og hvem trenger vel mer enn det for å bli hekta?

Hvilke serier er på din toppliste?

P.S. Jeg elsker Vampire Diaries og Revenge også. Klarte ikke publisere innlegget uten å jukse litt, måtte nevne disse!


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker instagram. Det er den appen jeg bruker absolutt mest på hele iphonen! Jeg åpner den sikkert tjue ganger om dagen, minst! Når jeg våkner blar jeg nedover feeden med mysende øyne, i et håpløst forsøk på å tyde hva de skurrede fargene skal forestille. Jeg bruker alt for mye tid på å drømme meg bort blant alle de flotte bildene, og selvfølgelig le meg ihjel av sarcasme only-brukeren. Jeg elsker den! Så er jeg jo litt glad i å oppdatere selv også da. Jeg legger ut bilder av alt mulig.Elsker å dokumentere så og si alt jeg driver med, hehe. Jeg hadde blitt veldig glad om dere ville fulgt meg!

 @andreasveinsdottir 

Jeg og Marius på julebordet // Antrekk til julebordet // Pepperkakebaking //  Paleet // Sminkebordet mitt // Selfie // Frognerparken //  Selfie // Blinderen // Billetten til One Direction On The Road Again!!!!! // Bursdagsselfie // Nattbordet mitt // Selfie // Martine og meg på landskamp // Veggbildene i gangen vår // Zakynthos-selfie //

Som dere ser så er det litt selfies innimellom, hihi. Legg gjerne igjen brukernavnet deres på instagram i kommentarfeltet her! Kanskje en av dere er min nye insta-favoritt?

HARRY STYLES

Uæh, det var storm i Oslo i natt. Ikke ordentlig storm hvor bygninger blir tatt av vinden akkurat, men jeg var seriøst bekymret for om julepynten i Bogstadveien skulle klare seg gjennom natten. Det gynget fælt i den som hang utenfor vinduet mitt i hvert fall. I dag er det siste innspurt, så skal jeg slutte å mase om eksamen! Over til noe helt annet... Jeg er dødsforelsket i Harry Styles. I går ble jeg sittende og se på videoer av han på YouTube. Jeg satt igjen med tidenes hjertesorg. Han er så perfekt! Er det virkelig for mye å forlange å få date han?

La oss ta et øyeblikk og nyte disse flotte bildene av vakre Harry. 

Herregud, han er så fin! Da jeg først oppdaget han (og ble 1D fan for evig tid) satt jeg og så på YouTube-videoer av han og resten av gjengen en uke i strekk. Han er jo bare utrolig skjønn! Elsker å se intervjuer med han. Det smilet, jeg smelter. På toppen av det hele har han en fantastisk deilig stemme. Jeg hadde ikke akkurat takket nei til en skøyte-date med han for å si det sånn! Åh, jeg har tidenes kjendiscrush... 

hits