KAKEN SOM REDDER 17. MAI-FROKOSTEN

Har det vært hektisk de siste dagene og kaken du skulle ha med på 17. mai-frokosten har gått i glemmeboken? Ingen fare! Denne supergode brownie-kaken kan du lage med ingredienser du antakeligvis allerede har på kjøkkenet.

300 gram smør

4 egg

4 dl sukker

3 dl hvetemel

6 ss kakaopulver

1 ts vaniljesukker

1. Sett stekeovnen på 175 grader

2. Smelt smør og sett til side.

3. I mellomtiden pisker du egg og sukker sammen til det er godt blandet, men husk å stopp før det blir eggedosis. Rør deretter inn smør. 

4. Bland inn hvetemel, kakao og vaniljesukker til du får en klumpfri og jevn røre.

5. Hell røren inn i en ildfast form eller liten langpanne dekket med bakepapir. Stek på nederste rille i 20-25 minutter før du avkjøler kaken. Husk at den skal være ganske myk og litt klissete når du tar den ut av ovnen.

6. Strø melis over og server med friske bær, iskrem og sjokolade- eller karamellsaus!

TIPS: Hvis du har noe annet godt liggende så er det super å ha i brownierøren sammen med mel, kakao og vaniljesukker. For eksempel hakket sjokolade, lys mørk eller hvit. Friske bær er også kjempegodt å ha i røren, anbefaler bringebær sammen med hvit sjokolade – NAM!

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg