hits

KAKEN SOM REDDER 17. MAI-FROKOSTEN

Har det vrt hektisk de siste dagene og kaken du skulle ha med p 17. mai-frokosten har gtt i glemmeboken? Ingen fare! Denne supergode brownie-kaken kan du lage med ingredienser du antakeligvis allerede har p kjkkenet.

300 gram smr

4 egg

4 dl sukker

3 dl hvetemel

6 ss kakaopulver

1 ts vaniljesukker

1. Sett stekeovnen p 175 grader

2. Smelt smr og sett til side.

3. I mellomtiden pisker du egg og sukker sammen til det er godt blandet, men husk stopp fr det blir eggedosis. Rr deretter inn smr. 

4. Bland inn hvetemel, kakao og vaniljesukker til du fr en klumpfri og jevn rre.

5. Hell rren inn i en ildfast form eller liten langpanne dekket med bakepapir. Stek p nederste rille i 20-25 minutter fr du avkjler kaken. Husk at den skal vre ganske myk og litt klissete nr du tar den ut av ovnen.

6. Str melis over og server med friske br, iskrem og sjokolade- eller karamellsaus!

TIPS: Hvis du har noe annet godt liggende s er det super ha i brownierren sammen med mel, kakao og vaniljesukker. For eksempel hakket sjokolade, lys mrk eller hvit. Friske br er ogs kjempegodt ha i rren, anbefaler bringebr sammen med hvit sjokolade - NAM!

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

Tips: Valntter er ogs sykt godt i brownie om en liker/tler dem :D

Skriv en ny kommentar