hits

I MIN VESKE FINNER DU....

09.05.2018 - 20:54 6 kommentarer

 

VEKSE / MANGO 

 

Det er noen ting jeg alltid har med i vesken min uansett hvor jeg skal. Dette er tingene jeg flytter fra veske til veske og som jeg er helt avhengig av å ha med meg rundt omkring i hverdagen. Det er ganske så basic ting som jeg regner med flere av dere pleier å ha med dere rundt, eller hva?

 

Tamponger - Carmex - Leppestift - Håndkrem - Penn - Studentkort, bankkort, førerkort og tampong-kort - Nøkler, Mobil - Solbriller - Kamera

Tamponger fordi man aldri vet når mensen plutselig tar en snarvei og dukker opp tidligere enn antatt. I tillegg er det nesten alltid noen andre som trenger en tampong og lurer på om noen har en liggende i vesken, derav tamponger. Solbriller er også alltid med, til og med på regnværsdager. 

Carmex, mobil og nøkler er ganske standard. Jeg går i alle fall ingen steder uten verken mobil eller nøkler. Da får jeg helt panikk!

Etter at jeg kjøpte dette mindre kameraet så har jeg begynt å ha det i vesken også. Man vet aldri når man trenger å dokumentere noe. Livet som blogger, folkens. 

Penn er bare noe jeg alltid går med uten at jeg egentlig vet hvorfor fordi jeg har jo ingenting å skrive på, haha. Håndkrem, særlig på vinteren fordi huden min tørker ut alt for fort og jeg får noia av å ikke kunne smøre den. Så har vi alle kortene mine. Tampong-kortet fra Kiwi er genialt å bruke for da får du hver fjerde pakke helt gratis! I tillegg har jeg alltid med studentkort, bankkort og førerkort.

HVA HAR DERE ALLTID I VESKEN?

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

5 kommentarer

Hege Kristin

09.05.2018 kl.22:45

har alltid med parfyme, håndkrem, vannflaske, hårbørste, og kleenex! fordi en gang så begynte jeg å sylblø neseblod på bussen, og det var ingen som hadde papir.. måtte holde for nesen, og når jeg kom hjem og så meg i speilet så det ut som jeg hadde vært i slåsskamp.. haha xD så det er grunnen til at jeg alltid har kleenex i veska :p

Andrea Sveinsdottir

10.05.2018 kl.13:00

Hege Kristin: Lurt med kleenex, ja!

L

10.05.2018 kl.05:52

Kan du ligge ut oppskrift på den taco gratengen du lagde

Andrea Sveinsdottir

10.05.2018 kl.13:02

L: Stekte kjøttdeig/vegetardeig med tacokrydder som vanlig, blandet inn tacosaus og rømme, mais, ananas, cherrytomater og rødløk. La alt i en ildfast form lagvis med ett lag speltlomper og toppet med mozzarella :D

Tonje

11.05.2018 kl.07:52

Hei!

Hvilket kamera bruker du? Er du fornøyd med det? 😊

Andrea Sveinsdottir

11.05.2018 kl.21:28

Tonje: Svarer i ukens spørsmål <3

Skriv en ny kommentar