VIKTIGE TING JEG HAR LÆRT I 2017

Å stå gjennom en storm av hat er hardt, men det går over. Da Paradise gikk på tv var det ekstremt mye hat mot meg, både i kommentarfeltet på bloggen og i sosiale mediekanaler som hat-kjernen Jodel. Selvfølgelig gikk noe av det innpå meg! Selv om enkeltkommentarer ikke såret, så var mengden av det hele mye å føle på. Det at så mange mennesker mislikte versjonen av meg som ble vist frem i et realityshow uten å tenke noe mer over det var vondt. Selvfølgelig var det vondt! Allikevel gikk det greit. Det gikk greit da og nå går det helt fint. Jeg stod gjennom det og det gikk bra. Om ikke annet har jeg lært mye om hvordan serieskaperen kan velge å fremstille mennesker og jeg ser på tv på en helt annen måte nå enn før. I tillegg går ikke enkeltkommentarer og hat på bloggen like hardt innpå meg lenger, noe som er ganske deilig.

Blogging er mye jobb. Si hva dere vil, men å blogge som en faktisk jobb er hardt arbeid! Det var en periode jeg var helt utslitt fordi jeg jobbet hundre prosent i undertøysbutikken samtidig som jeg skulle blogge tre ganger om dagen, promotere, ta bilder, skrive ferdig innlegg til neste dag fordi den var full av jobb. Jeg la meg klokken to-tre om natten og stod opp klokken syv igjen. Det var helt sykt! Selv om jeg jobber mindre ved siden av nå enn da er det fortsatt mye mer jobb som skal til enn hva jeg hadde trodd på forhånd. 

Trening er virkelig ferskvare. Herregud som formen min falt i starten av 2017! Jeg var faktisk ganske så godt trent da jeg dro til Mexico, men etter to måneder der og flere måneder med lite trening, mye alkohol og feil mat forfalt den. Det har vært så tungt å finne tilbake til den, men det går i hvert fall fremover! Treningsgleden og den faste rutinen med å fra på trening er tilbake, noe som føles bra. 

Du blir ikke kjendis av å være på tv i åtte uker. Vel, det overrasker kanskje ikke så mange? For noen er det en åpning til noe lignende en kjendiskarriere om man kan si det på den måten, men ikke for alle. Mye må klaffe. Det er ikke sånn at du kan melde deg på et hvilket som helst realityprogram og automatisk leve kjendislivet i etterkant. Nå håper jeg ikke det er derfor man melder seg på i utgangspunktet, men tenkte det var greit å dele erfaringen hehe. 

Dra til legen om du tror det virkelig er noe galt med helsen din. Dette lærte jeg da jeg endelig dro til legen med underlivsplagene mine. Heldigvis har jeg en lege som vet hva vaginisme er og som tok meg seriøst. Jeg har hørt mange skrekkhistorier om jenter som blir feil-diagnotisert og sendt hjem gang på gang før de finner ut av det. Jeg burde dratt tidligere, men fordi jeg avfeide alt som feilet meg som små, ubetydelige plager som ville gå over av seg selv tok det tid. Nå vet jeg at det alltid er lurt å sjekke. Dra heller en gang for mye enn en gang for lite!

Jeg trenger en hund i livet mitt. Det merker jeg så godt nå som jeg er så mye med Celine. At det finnes så mye selskap i en så liten hund er helt utrolig. Jeg forstår ikke hvordan jeg noen gang skal kunne leve uten en hund i livet mitt igjen. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg