hits

Å VÆRE SEKSUELT FRUSTRERT MED SEXFORBUD

05.12.2017 - 07:04 31 kommentarer

Flere har etterspurt en oppdatering på hvordan det går med underlivet mitt. Sånn er det når man deler! Neida, jeg synes det er koselig å bra at dere spør fordi jeg vet at mange lider av det samme selv og synes kanskje det er litt skummelt eller kleint å snakke om. Slapp av, jeg tar en for laget!

Det går veldig bra med behandlingen! Nå ser vi fremgang i hver eneste time og det gjør at jeg ser håp for fremtiden. Det vil forhåpentligvis komme til et punkt hvor alt av smerter i hverdagen er borte og jeg i tillegg kan prøve å ha sex igjen, noe som er kjempebra. Det får tankene til å løpe løpsk og gjør at jeg sitter igjen ganske så frustrert. Jeg er verken vandt med sex jevnlig eller har hatt store problemer med å gå uten sex tidligere. Tro meg, jeg har gått lenge uten sex uten at det har blitt et problem. Nå har derimot ting endret seg. Jeg tror det er fordi jeg vet at jeg har vaginisme og ikke kan gjennomføre at samleie. Hele greia med behandling og fokus på dette gjør at jeg naturlig nok tenker mye på det. 

Fordi jeg er helt syk når det kommer til å planlegge er jeg i gang med å finne ut hvordan jeg skal finne en person jeg etter hvert kan teste ut dette med. Det ender da med at jeg går rundt og tenker veldig mye på sex. Hvordan skal jeg finne en fyr jeg føler meg komfortabel nok med til å legge frem dette? "Hei, du underlivet mitt har vært låst igjen, men nå er det på bedringens vei så jeg må ha noen jeg kan teste ut det å ha sex igjen med. Keen på å være den fyren? Det er ikke sikkert det går da, så da må du dessverre dra igjen. Hehehe". Nei, herregud.

Åh, det er så komplisert. I tillegg begynner jeg jo å kjenne på litt seksuell frustrasjon da, sånn oppå det hele. Jeg går jo rundt og tenker på sex halve dagen så da blir det jo til at jeg vil ha sex! Altså omtrent alt tenner meg. Det er helt sykt og ganske nytt for meg, haha. Det hjelper på ingen måte å tilfredstille seg selv fordi det gjør bare alt verre. Så da sitter jeg her da. Seksuelt frustrert som bare det med sexforbud. Så yes, livet med vagninisme er bra om dagen, folkens! 

PS. Dette med vaginisme er komplisert og jeg vet at mange av dere ikke vet hva det dreier seg om, men her har du det i korte trekk. Bekkenmuskulaturen min er for stram og det fører blant annet til at det er fysisk umulig å få noe inn i skjeden, i tillegg får man kramper, svie og smerter flere ganger daglig så det er superkoselig (nei). Ta gjerne å gjennomfør et Google-søk på det!

 

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

31 kommentarer

05.12.2017 kl.08:40

Godt det finnes værre ting enn dette og at det er IKKE MANGE som sliter med vaginisme...

stakars den gutten som ja... *grøsser som faan*....

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.12:02

Anonym: Hæ? Nå forstod jeg virkelig ikke hav du mente. Det er faktisk veldig mange fler enn hva man tror som sliter med vaginisme fordi det er så lite kunnskap om det! 3 av 10 kvinner sliter med det og i tillegg er det store mørketall, så det er dessverre en del.

Anja

05.12.2017 kl.09:57

Har hatt deg på snap en stund nå, men i dag tok jeg til å slette deg. Kjedelig når det baaaaare er mas og kjas om nye innlegg hele tiden og omtrent ingenting fra hverdagen.

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.12:01

Anja: Det er helt i orden <3 Jeg gjør ikke så mye morsomt fordi det er jobb og trening hele tiden, men når jeg faktisk gjør noe prøver jeg å vise frem det også!

jj

05.12.2017 kl.13:36

Håper du finner en voksen nok fyr, som ikke syns synd i SEG SELV om dere ikke får det til. (ja, n#1 denne var rettet mot deg). Det er virkelig mange som sliter med dette, og hurra for at du tar det opp. lykke til!

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.14:44

jj: Tusen takk <3

Mina

05.12.2017 kl.13:51

Jeg føler med deg. Har slitt med dette i en evighet jeg også og bare klart å ha samleie 2 ganger i hele mitt liv. Er 21 år nå. Hva gjør du for å forbedre dette?

Tusen takk for at du er så tøff og klarer faktisk å skrive om dette.

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.14:43

Mina: Åh, føler med deg også <3 Jeg vet faktisk ikke helt enda, haha. Nå har jeg jo osteopati-timer hvor vi tøyer bekkenmuskulaturen, så skal jeg gå over til å bruke noe som kan minne om en dildo (er ikke en dildo, men husker ikke hva det heter) for å tøye der, så får vi se :D Håper du finner den hjelpen du trenger <3

P

05.12.2017 kl.13:58

3 av 10 hørtes fryktelig høyt ut. Hvor har du det tallet fra?

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.14:42

P: Osteopaten min fortalte meg det første time vi hadde sammen :-) Klinikken deres jobber tett med både sex og samfunn og flere leger for å spre informasjon om dette!

Andrea

05.12.2017 kl.14:17

Hei. Skjønner det er kjedelig å ha det sånn, men etter å ha lest innlegget, sitter jeg igjen med et spørsmål. Dersom jeg forstår deg rett, ønsker du på et eller annet tidspunkt å finne ut om det er mulig å ha sex igjen. Hvorfor må det forsøket inneholde en gutt? Er det ikke bedre å gjøre de forsøkene med noen leketøy fra nattbordskuffen? Jeg antar jo at det ikke er gutten som er årsaken til problemet, eller tar jeg feil?

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.14:41

Andrea: Jo, jeg skal starte med å bruke noe som minner litt om en dildo i forskjellige størrelser :-) Men etter dette skal jeg videre til gutt :D

Ragnar

05.12.2017 kl.14:43

Vurdert analsex?

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.14:44

Ragnar: Nope :-)

Muskel-Fredde

05.12.2017 kl.14:47

Ragnar, my man!

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.14:47

Muskel: Herregud, skjerp dere gutter.

M

05.12.2017 kl.15:00

Veldig glad for at noen tørr å snakke åpent om underlivsplager. Har slitt veldig mye selv i nærmere 8 mnd nå, ikke med vaginisme, men med svie, kløe og umulig å ha samleie pga smerter. Er på bedringens vei jeg også heldigvis! Det var veldig godt å høre at jeg ikke var alene, for det virker jo sånn siden ingen snakker om det. Prøver å forklare venninnene mine hvordan det føles, for de er jo nysgjerrige, de har mest sannsynlig opplevd ubehag selv, selvom de ikke snakker høyt om det. Glad for å høre at behandlingen din virker :)

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.15:16

M: Uff, så kjedelig å høre at du har slitt med det? Sikker på at det ikke er vaginisme eller vestibulitt? Mye av de samme symptomene.. :-)

Stephanie

05.12.2017 kl.15:23

Vær så snill ikke bry deg om de negative kommentarene, at folk bruker tiden sin på det sier mer om de enn deg :) Jeg synes du er kjempe modig som blogger om dette!

Andrea Sveinsdottir

05.12.2017 kl.15:25

Stephanie: Tusen takk, Stephanie <3 Det betyr mye for meg at du sier det!

Likeglad.......

05.12.2017 kl.17:02

Utrolig fiksering på sex. Akkurat som om livet ikke består av viktigere ting. Er man syk og ikke kan ha sex, finnes det vel andre måter å ha et forhold på. Norge er sexfiksert. Man må ikke ha sex for å ha et fullverdig liv. Men jeg er vel for gammel...Da er det meste opplevd og oppdaget uansett.

Anne

05.12.2017 kl.18:12

- Hei, jeg har hatt samme problem. Jeg dro ikke til lege og fikk ikke stilt diagnose, men jeg behandlet det selv. Små dildoer med stopp kan strekke vaginaen ved at man går med de til daglig. Sakte men sikkert strekkes vaginaen ved at man kontinuerlig justerer opp størrelsen. God bedring og lykke til!

Andrea Sveinsdottir

06.12.2017 kl.10:17

Anne: Tusen takk <3

Astrid

05.12.2017 kl.21:08

Fint og tøft av deg å blogge om dette!

Andrea Sveinsdottir

06.12.2017 kl.10:17

Astrid: <3

06.12.2017 kl.01:39

Åh du, dette har jeg også slitt med! Jeg trodde at det var noe galt med meg, at jeg ikke kunne ha sex, at det var bare å GLEMME tanken på barn, og at jeg rett og slett ville føle meg som en ufullkommen kvinne resten av mitt liv. Ingen gutt, og da mener jeg INGEN, har greid å få penisen sin inn i denne skjeden. Det har vært så vondt å prøvd, og det har vært så trangt, og det har vært fysisk UMULIG å få noe inn. Helt stengt. Fuckboys har gått fra meg i sinne fordi denne f*tta var ubrukelig og at jeg umulig kunne hatt noen andre sexpartnere i hele mitt liv -som om det var en synd i seg selv. Men vet du hva...

jeg møtte en fantastisk gutt som falt for meg. Og ting ordnet seg over natten - ja, bokstavelig talt. Jeg fortalte han at "vet du, jeg har et problem..", men han fikset det. Han tok seg god tid, det var vondt først, men når den først var helt inne så var det aldri noe problem igjen. Heavy info: I dag trenger jeg ikke forspill i det hele tatt.

Jeg tror det har alt å si at man er trygg på partneren sin. Det kreves en Mann for å pule ei dame med trangt underliv, ikke fuckboys. De viser ikke hensyn og lidenskap og de vet ikke hva de holder på med, helt seriøst. Ei venninne av meg som gikk til legen med vaginisme opplevde akkurat det samme som meg (fant seg en MANN, en trofast, lojal, mann som er glad i henne), og hun er også helt fin nå.

Så jeg tror vaginismen din egentlig er en bekymring som ikke legen din kan fikse, men en fremtidig bra kjæreste..

Andrea Sveinsdottir

06.12.2017 kl.10:20

Anonym: Okei, det første jeg leste hervar den siste setningen fordi jeg startet på de første kommentarene. Først må jeg reagere på den: DET ER SÅ FEIL. Det er ås feil så feil så feil. Det er akkurat det der som er med på å bagatellisere vaginisme og gjør at folk ikke søker hjelp. Det har ikke noe med en mann å gjøre. Det er faktisk fysisk.Bekkenmuskulaturen er fysisk for stram og spenner seg kontant. Det må faktisk behandles på en eller annen måte, som for eksempel ved å tøye den eller gjøre andre former for behandling.

tenkerier

06.12.2017 kl.09:39

Du er veldig, veldig pen! Særlig bilde nr. 2. (Hodet litt på skakke.)

Stå på! :)

Andrea Sveinsdottir

06.12.2017 kl.10:16

tenkerier: Tusen takk :-)

Kristina

08.12.2017 kl.16:37

Må stadig inn å kommentere! Du er Norges tøffeste blogger som tør å prate åpent om dette! Drit i de teite kommentarene, husk at du gjør en eeeenorm innsats for tusenvis av kvinner bare ved å prate om det! Heier på deg!!

(er for øvrig i samme situasjon som deg nå, og leter etter en mann jeg kan prøve sex med haha - nei dildo er IKKE det samme!!)

Keep us posted, og god bedring! <3

Andrea Sveinsdottir

09.12.2017 kl.08:01

Kristina: Ååå, tusen takk Kristina <3 Du er nydelig! Hahaha, så sant!

Skriv en ny kommentar