MIN LØRDAGS-LISTE

God morgen! Eller, er det kanskje litt sent å si god morgen? Jeg har bare vært oppe i rundt nitti minutter, og sitter fortsatt i morgenkåpen med kaffekoppen i hånden. Netflixen går sin gang på tv-skjermen foran meg, og jeg har litt lyst til å sitte her enda lenger. Dessverre er det hva søndager er til for, og vi er ikke der helt enda. I dag har jeg faktisk veldig mye jeg skal gjøre, så jeg burde komme i gang. Jeg elsker å lage lister, og i dag deler jeg min lørdags-liste med dere. Jeg elsker faktisk lørdager, og akkurat nå kjenner jeg at jeg begynner å elske Oslo litt igjen. Jeg har veldig mange gode høst-minner herfra, og den byen her er kanskje grå nå, men når fargene kommer så er Oslo en nydelig by å bo i på høsten. Nå var det mye elsk her, men det er deilig at jeg faktisk bruker det ordet. 

Rydde og vaske leiligheten. Dette er virkelig på tide. Jeg vet ikke hva som har skjedd de siste dagene, men jeg tror sjelen min har blitt erstattet med sjelen til en rotekopp. Det ser ikke ut hjemme! Putene i sofaen ligger strødd, jeg fant akkurat et Dumle-papir under stuebordet og skoene mine ligger midt i gangen. Jada, jeg har offisielt blitt en rotekopp. Neida, nå skal alt bli i orden igjen og det beste i verden er en nyvasket leilighet så jeg gleder meg masse!

 Trene. Yes, i går hadde jeg ukens første treningsøkt. Bedre sent enn aldri, eller hva? Denne uken har vært veldig rar, og jeg har ikke hatt verken energi eller lyst til å gjøre annet enn å se på Netflix i sofaen. Heldigvis kom jeg tilbake til meg selv i går, og om en liten stund skal jeg komme meg avgårde på trening, og det beste med det hele er at jeg faktisk ser frem til det!

 Spille inn bryns-video. Woho! Dere har spurt om dette lenge, og jeg prøvde å lage en for et par uker siden, men kameraet streiket og det ble bare tull så jeg la det litt på hylla. I dag skal jeg faktisk få det til, og den kommer forhåpentligvis ut om veldig kort tid. 

Lage “hva er i vesken min”-innlegg. Dette fikk jeg tips om da jeg hadde åpen snap (andreasveinsdot heter jeg der) og spurte hva dere ville se mer av på bloggen! Jeg skal prøve å få gjort det helt ferdig i dag, men jeg må rett og slett se om tiden strekker til.

Møte Martine. Vi skal egentlig ta bloggbilder, men været ser ikke akkurat ut til å være på vår side. Så lenge det ikke regner kommer vi oss ut, og jeg håper vi får noen kule bilder jeg kan vise dere!

Gjør klart til i kveld. Wiii, i kveld får jeg besøk av en gjeng med herlige jenter! Den gamle jobb-gjengen som faktisk har blitt en venninnegjeng. Jeg savner virkelig den tiden alle vi jobbet sammen. Da var det å komme på jobb som å komme til en venninne, og det var ikke én dag jeg gruet meg til å dra på jobb. Arbeidsmiljø har virkelig alt å si. Du kan ha en jobb som egentlig er ganske kjip, men om du har det super med de du jobber sammen med spiller det ingen rolle! Vi skal egentlig bare kose oss, catche up, spise litt snacks og drikke litt vin. En skikkelig jentekveld!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg