hits

TIL DEG SOM VIL VÆRE ET GODT FORBILDE

14.06.2017 - 20:33 74 kommentarer

Det er igjen tid for onsdagsspalten min, helt ærlig. For å oppsummere så er det mitt fristed hvor jeg skriver rett fra levra, helt ærlig og uten en eneste tanke om hvilke reaksjoner som kan komme av dette. Jeg skriver akkurat det jeg mener uten å bry meg om det er tabu eller oppbrukt. 

Dette innlegget er til deg som vil være et godt forbilde.

Hvordan blir man et godt forbilde? Sjekklisten inneholder vel punkter som at du skal ha etisk rette holdninger, være sunn i hodet og kropp, oppføre deg pent og mene de rette tingene, eller? Noen ganger kan det føles som om det er nettopp dette noen tror. Det å være et godt forbilde er vanskelig,og jeg mener at det ikke finnes verken en sjekkliste eller en oppskrift på dette. Et forbilde kan være så mangt, og det varierer fra person til person hva de ser på som et forbilde. 

Et forbilde er en person man ser opp til, og kanskje ønsker å være mest mulig lik. Hvem som er ditt forbilde kommer an på hva du ønsker selv. Det er mye snakk om det å være et forbilde nå om dagen, mye på grunn av sosiale medier. Vi skal være bevisst på hva vi legger ut, og særlig jenter med større blogger og Instagram-kontoer. Jeg er helt for å tenke på hva man deler, og jeg har min mening om litt av hvert. Allikevel synes jeg enkelte drar forbilde-snakket for langt. Du blir ikke et bedre forbilde selv av å snakke ned de menneskene du ser på som dårlige forbilder. I hvert fall ikke i min bok. Ja, du skal tenke på at du antakeligvis er et forbilde for yngre jenter. De ser opp til deg, og noen ønsker kanskje å bli som deg. Til tross for dette synes jeg ikke man skal endre hvem man er for å passe inn i forbildet-rammen. Da faller hele opplegget sammen, fordi du ender opp med å prøve å være en du ikke er for å være bra nok. Å være et forbilde handler om mer enn kropp og utseendet. Det handler om holdninger, kunnskap og meninger i minst like stor grad. Det handler om å være tro mot seg selv og den man er. 

Personlig ser jeg et godt forbilde som en person som er snill, ærlig, rettferdig og sterk. En som klarer å stå midt i stormen for å få si det han eller hun virkelig mener. En som kjemper mot urettferdighet og en som er ærlig mot seg selv og andre. Det er hva jeg ser på som et godt forbilde. Mitt største forbilde er Michelle Obama, blant på grunn av de nevnte punktene, i tillegg er hun jo bare dritkul. 

74 kommentarer

Camilla

14.06.2017 kl.20:37

Kanskje du burde se på deg selv og hva du gjør mot andre, før du snakker om å være et forbilde. Med tanke på hva Soph la ut på bloggen sin (med bildebevis) ville ikke jeg sagt at verken du eller venninnen din Sofie er noe særlig gode forbilder. Du sier du er helt for at man må tenke på hva man deler, men da du sendte ut den videoen der du rett og slett mobbet en annen person kan du ikke ha tenkt lengre enn det du sitter på.

14.06.2017 kl.21:14

Enig med cammila, du er fanken ikke no godt forbilde

Johanne

14.06.2017 kl.21:19

Blir helt sjokkert av å lese bloggen til Soph om hvordan dere latterliggjorde henne på mystory. Er helt sykt hvordan du oppfører deg og fryser ut andre

skuffa over at du driter deg ut

14.06.2017 kl.21:19

ser på fargekodene hvem som skriver hva, selv om hun tegner over navnet, tegnet hun ikke over fargen og navnene står under med fargekode, så lett å se hvem som skriver i innlegget til soph. hva syntes du om at hun legger ut privat chat?

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.21:21

skuffa over at du driter deg ut: Hun la først ut uten sensurerte navn. Jeg synes ikke hun burde skrevet innlegget :-)

Stine

14.06.2017 kl.21:20

Hvorfor kan du ikke bare legge deg flat, si unnskyld, innrømme at du har vært en drittsekk, og starte med blanke ark? Du virker enda mer usympatisk når du bare durer på.

Lenemarie

14.06.2017 kl.21:25

Tuller du? Du må være den mest dobbelt moralske bloggeren noen sinne. DU snakker om å være et godt forbilde? Virkelig? Har du ingen selvinnsikt? Se på chatten over hva du skrev, hva du kalte Ida for inne på Paradise, hvordan du reagerte da Martine slapp kulen, hvordan dere ikke snakket til Martine når dere slapp ut av hotellet... Du skriver dette innlegget med null troverdighet. Du er den som bør lese litt mer om det å være et godt forbilde for du skriver ting som du faktisk ikke har vist at du er så langt.

Livi

14.06.2017 kl.21:33

Syns du er en snill person og sånn❤️ Men andre folk har følelser. Skjønner at du ikke likte at Sophie la ut gruppechatten. Men jeg skjønner ganske godt at hun ble såret. Har opplevd lignende selv. D beste er å bare si unnskyld. Dere er begge vakre, snille og vet dere kan løse dette visst dere vil. Men du kan starte med å si unnskyld❤️

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.21:54

Livi: Jeg sa unnskyld med en gang <3 Vi skværet opp for en måned siden, så skjønner egentlig ikke hvorfor dette blir lagt ut nå!

Tuva

14.06.2017 kl.21:38

Blir bare helt komisk at du skriver et innlegg om å være et godt forbilde når du så til de grader har vært et dårlig forbilde men alle den mobbingen du har holdt på med inne på hotellet. Du burde virkelig se deg selv i speilet.

14.06.2017 kl.21:41

Du altså 🤣🤣legg dei flat, og følgerne dine vil digge det❤️

14.06.2017 kl.21:51

Du burde tenke deg om før du gjør no forventet du st hun ikke skylle legge det ut på bloggen sin? "Hun kommer til og få minst følgere på insta" hun endte opp med fler følgerne enn deg og når Sofie sa til kevin du kommert ikke til og få noen stemmer og han endte opp med fler enn hun

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.21:54

Anonym: Jeg har aldri nevnt følgerne hennes på instagram noen gang.

14.06.2017 kl.21:54

Sannheten kommer alltid for en dag....

14.06.2017 kl.22:00

Ååå herregud. Jeg blir så sinnsykt irritert av deg, Andrea. Du klarer ikke innrømme feil, og prøver å legge skylden over på Soph, ved å si "hun burde ikke skrevet innlegget i det hele tatt". Altså, really? Har du virkelig så sinnsykt dårlig selvinnsikt at du faktisk prøver så hardt å gjøre deg selv til et offer? - og legge skylda over på henne, kun ved å sette henne i et dårlig lys, og deg i et så godt lys ved at du "ikke har postet noe om det på bloggen din"?

Jeg har aldri hatt noen spesielle meninger om deg, verken på godt eller vondt. Men ble helt satt ut at å se det soph la ut. Samtidig som en del hendelser inne på PH også satt meg ut, måten du elsket å manipulere petter sine følelser for å få det som du ville. men det er et spill, og det kan jeg ikke ta deg på. Men at mye av det er likt på utsiden, det vil jeg ta deg på. For det du driver med mot Soph er mobbing, og det er så ufattelig barnslig, urettferdig, og noe jeg ikke har noen form for respekt for. At du ikke klarer å skrive et unnskyld, eller legge deg flat - bekymrer meg, for det viser igjen personligheten din. Dessverre.

At du bruker tiden din på å skrive et innlegg om hvorfor du er et god forbildet blir så dobbeltmoralsk. Igjen prøver du å fronte deg selv, og gå inn i offer rolle. Du prøver å overbevise om at du er så bra forbildet og blablabla. Vet du hva? et bra forbildet tørr å legge seg flat, tørr å innrømme feil, og at du desperat må skrive et innlegg for å fronte deg selv istedet for å si unnskyld eller innrømme feil, well.. det sier alt. Rett og slett.

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.22:01

Anonym: Jeg har sagt unnskyld til Soph, det handler halve snap-samtalen om. Når det er sagt er dette innlegget like mye til meg som til alle andre. Jeg skriver ikke noe om at jeg er et godt forbilde, men hva jeg ser på som et. Tror du har misforstått denne teksten litt :)

14.06.2017 kl.22:12

Amen til deg anonym over her!!

Hvorfor Andrea kan du ikke bare legge deg flat på bloggen? Og vise hvilket bra for lidendu er?

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.22:17

Anonym: Jeg snakker med de det gjelder, og som du ser i meldingene har jeg unnskyldt meg og lagt meg flat og innrømt at det var dumt i meldingene i snap-samtalen!

14.06.2017 kl.22:26

Men én ting er at du har sagt unnskyld nå i ettertid, en annen ting er hvorfor du i utgangspunktet gjorde noe sånt mot soph?

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.22:27

Anonym: Folk gjør feil. Jeg gjorde en, og den beklaget jeg og angret på.

M

14.06.2017 kl.22:28

Forbilder mobber ikke, ikke engang inne på paradise hotel. Og hva du tror du vet om å være et forbilde får du bare ha det gøy med, lykke til videre:-)

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.22:30

M: Jeg er helt enig i at forbilder ikke mobber :-) Dette er hva jeg ser på som et godt forbilde!

Marthe

14.06.2017 kl.22:30

Sånn helt seriøst du burde faktisk slette dette innlegget.... det er veldig kleint st du snakker om å være et forbilde når du er som du er liksom hahahah

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.22:31

Marthe: Hvorfor kan ikke jeg snakke om å være et godt forbilde?

Troverdighet?

14.06.2017 kl.22:52

Handling foran ord. Når du snakker om hvordan man skal være et godt forbilde, er det som om Josef Fritz holder kurs i hvordan være en god far.

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.22:59

Troverdighet?: Haha, wow. Den var drøy, men såpass av kreativ!

Stian

14.06.2017 kl.23:26

Hvorfor body shamet du soph? Blir vel ikke så mye værre en det ? Mobbing er IKKE greit.

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.23:27

Stian: Altså, det har jeg ALDRI gjort. Jeg body shamer ingen, aldri.

Kristine

14.06.2017 kl.23:28

Jeg så at du hadde fått utrolig mange nedlatende kommentarer over her, så ville bare komme med noe litt mer positivt.

Det er alltid to sider av en sak, så vil ikke forhåndsdømme dere på bakgrunn av et blogginnlegg skrevet av en jeg ikke kjenner. Hva som skjedde i Mexico eller hva som skjer hjemme i Norge har vi ingenting med, og vi burde derfor heller ikke være så kjappe med å poste negative kommentarer. Å unngå og snakke om hverandre er den beste måten, og jeg er glad for at du og Sofie velger å gjøre nettopp dette. Ikke gå i fella hvor du ender opp med å henge ut andre. Alle kommer uansett hva til å ha forskjellige meninger om noe som de egentlig ikke har tilstrekkelig nok kunnskap om. Good on you for å ha sagt unnskyld. Jeg håper dere alle kan klare å skvære opp, og lære seg å unngå og snakke om hverandre for oppmerksomhet og likes. <3 Du fortjener ikke all dritten du får.

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.23:35

Kristine: Hei, Kristine! Tusen takk for kommentaren din <3 Jeg håper også at vi kan legge alt dette bak oss, fordi det er ikke hyggelig å ha det sånn med mennesker man egentlig kommer godt overens med. <3

Håvard

14.06.2017 kl.23:32

Er du høyrevridd eller venstrevridd politisk? :D

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.23:34

Håvard: Sist jeg stemte så stemte jeg på Arbeiderpartiet <3

14.06.2017 kl.23:33

Så morsomt at du lager ett innlegg om å være ett godt forbilde - for der har du virkelig en LANG vei å gå selv.

Lykke til videre i livet. Håper for din egen skyld at du snart klarer å dyrke frem litt selvinnsikt og vokse opp.

Andrea Sveinsdottir

14.06.2017 kl.23:34

Anonym: Det er godt mulig jeg har en lang vei å gå i dine øyne, men det å skrive et innlegg om det å være et forbilde og hva jeg ser etter i mitt er det vel ikke noe galt i?

14.06.2017 kl.23:33

Bitch please.....🙄

Herman G

14.06.2017 kl.23:43

Synes folk skriver alt for mye stygge ting til deg. Skal innrømme at den klappingen kanskje ble litt plagsom i lengden, hahah, men ellers virket jo du som en av de mest oppegående inne på hotellet <3

Stay Strong!! <3

14.06.2017 kl.23:50

Skjønner meg seriøst ikke på dere som skriver at Andrea ikke har noe med å skrive dette innlegget om å være et godt forbilde- ikke EN gang har hun nevnt seg selv som et godt forbilde eller noe som helst i innlegget, hun har beskrevet det HUN ser på som et godt forbilde. Tror hun vet godt at de meldingene skulle ikke skjedd, men det hjelper virkelig ikke at en hel gjeng med anonyme drittsekker skriver drit og påpeker det hele forbanna tiden. Sykt at man i en verden med så mye terror og hat generelt, så er det fortsatt så lett å lese noe på internett og skrive hat, drapstrusler og gudene vet hva i stedenfor å spre kjærlighet! Støtt heller Soph ved å skrive oppmuntrende, kjekke meldinger til henne enn å spre elendigheten ved å ønske død og annet på Andrea. Hun gjorde en feil, og det er fucked up om hun må bøte for dette resten av livet. Husk at selvom Soph har blitt utsatt for noe som absolutt ikke burde skje, så har hun nå hengt ut to mennesker slik at hele norge kan ha en mening om deres feil. Jeg syns nesten det er verre.

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.00:08

Stay Strong!!: TAKK for denne kommentaren!! Du leser faktisk det jeg skriver <3

Silje Lien

15.06.2017 kl.00:07

For å hoppe litt ut av den Paradise-boblen som flere over her fortsatt er i, så legger jeg heller inn et svar til innlegget, om forbilder generelt.

For bare noen få år siden, hadde jeg ikke brydd meg noe om hva bloggere skriver om, men i dag ser jeg at de har en reell påvirkningskraft. Og det er skremmende. Det gjelder ikke bare bloggere, men bloggere er den kategorien med påvirkere som vokser veldig raskt. Mye er nok også ubevisst. Men plastiske operasjoner, måling og veiing av mat og generelt kroppspress er virkelig ikke forbilder jeg ønsker at barna mine skal ha. Ja, det blir min fordømte oppgave å gi de forbilder som man faktisk kan se opp til. For noe annet enn det jeg har nevnt over her.

Michelle Obama tror jeg er et flott forbilde. Selv kan jeg ikke komme på noen forbilder jeg har, dessverre.

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.00:09

Silje Lien: Haham takk for en kommentar som faktisk er relatert til innlegget <3 Jeg er enig her, og mange har veeeeldig mye fokus på dette, noe jeg personlig ikke ser på som heldig.

Liss

15.06.2017 kl.00:08

Slipper du ikke gjennom kommentaren min? <3

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.00:13

Liss: Liss: Hvilken? :-) Det er ikke meningen i så fall. Jeg godkjenner det meste så lenge det ikke er negativt/hets om andre eller noe som er helt ekstremt urelatert. Kan fort være jeg har hoppet over den, skal dobbeltsjekke :-)

Ida

15.06.2017 kl.00:41

Du er fantastisk<3 Dårlig gjort av soph og legge ut dette nå, når man ser tydelig på bildene at dere har sagt unnskyld og lagt dere flate. Da er jo hu enda værre med å nå legge ut dette for at dere skal få hate. Barnslig gjort av hun..

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.10:01

Ida: Tusen takk, Ida <3

Amalie

15.06.2017 kl.02:02

Andrea, du er så langt fra et forbilde det går an å være. Leste bloggen til Sophie nå. Jeg synes alltid det har vært noe muffens med deg og ser jo nå at det stemmer. Fy søren. Fantastisk at flotte mennesker som Aleksander, Rebecka og Martine sa fra at det ikke var greit. Siste gang jeg leser denne bloggen. Adios

15.06.2017 kl.03:50

Omg du er sykt barnslig trodde dette var nor men gjorde mår man varv14 men tydelifehhid er du ikke ferdig med det enda

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.10:05

Anonym: Å skrive om å være et forbilde eller hva? Hvis du mener det med Soph så var det en feil jeg har beklaget meg for :-)

15.06.2017 kl.04:53

På tide å vokse opp? Du er et av de mest dobbeltmoralske menneskene jeg vet om.

Er du helt blind på deg selv? Du er så langt fra et forbilde man får det, faktisk mer et skrekkeksempel på hvor jævlig jenter kan være mot hverandre.

Du er ikke et forbilde, du er en mobber!

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.10:05

Anonym: Jeg sier heller ikke at jeg er et forbilde, men skriver om hva jeg ser på som et godt forbilde <3

Elin

15.06.2017 kl.05:11

Nå har ikke jeg selv lagt ut fullt navn selv. Spørsmålet er om dere som er anonym og er negative hadde sagt de samme ansikt til ansikt om hva dere mente om f.eks.Andrea. Tenk litt på det.

Kaia Matilde

15.06.2017 kl.07:41

Veldig fint innlegg, Andrea! ❤

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.10:06

Kaia Matilde: Tusen takk <3

15.06.2017 kl.09:44

Digget reaksjonen du kom med da Lunde slapp kula! men utenom det er du elendig

Karen

15.06.2017 kl.11:18

Å, fine deg <3 Blir helt trist av å se alle de negative kommentarene her! Altså, alle gjør feil? Heldigvis blir som regel ikke feilene våre postet så alle ser dem. Personlige krangler hører virkelig ikke hjemme på sosiale medier, så her er det faktisk flere som har gjort feil. Jeg synes ikke du viste annet enn at du var en god venn inne på hotellet. En spiller - ja - men det var du ikke alene om, og det kan ikke definere deg. Håper du holder motet oppe og heller forholder deg til det de som kjenner deg mener om deg <3

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.11:41

Karen: Så søt du er, tusen takk <3

Andrea

15.06.2017 kl.11:30

Dette er akkurat det jeg definerer som et godt forbilde også! Synes alt dette dramaet som blir lagt ut nå, er totalt unødvendig! Du er fantastisk, Andrea <3

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.11:42

Andrea: Åå, tusen takk <3 klem!

Ida

15.06.2017 kl.11:31

Hadde likt å se noen slippe kulen mot deg, på 300.000! Hadde vært så jævlig rått fordi du er en ond heks

Anonym

15.06.2017 kl.12:00

Selvfølgelig syntes ikke du hun burde ha lagt ut innlegget.. det setter deg i dårlig lys

15.06.2017 kl.12:23

🤦🏼‍♀️

Ragnhild

15.06.2017 kl.20:00

Jeg DIGGGER deg Andrea! Du er en av de få fra årets pærra som faktisk oppfører seg som et normalt menneske! Jeg digger deg, og alt du står for! Håper alle negative sjeler over her forstår at pærra er et jævla spill, voks opp og legg det fra dere!

Alt i alt så ha deltagerne fått en opplevelse for livet, alle kan ikke være venner, og det er ikke alle slags personligheter som går sammen! 😌❤️

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.20:42

Ragnhild: haha, så søt du er <3 Tusen tak! Helt enig...

15.06.2017 kl.20:14

Dette blir for dumt Andrea... helt latterlig at du ikke klarer å innrømme at du dreit deg rett ut. Prøver bare å "glatte" over det. Takk til Soph som faktisk viser hvor falsk du faktisk er!

Amalie

15.06.2017 kl.21:40

Må bare få sagt at jeg syns det er litt fascinerende hvor ironisk det er hvordan leserne dine reagerer og poengterer hvor lite forbilde du faktisk er, når de er like ille selv. Tydeligvis er det kun alle andre som gjør feil her i livet, og det er jo tross alt drittslenging og mobbing på samme måte fra deres side? En sak har alltid to sider, derav to meninger. Det betyr derimot ikke at den ene kan gjøre hva den vil og den andre ikke?

Jeg syns absolutt ikke det som har kommet ut var en hyggelig greie og jeg skal ærlig innrømme at jeg mistet litt respekt for både deg og Sofie. Når det er sagt så har ikke vi som ikke er involverte hele bakgrunnshistorien, noe vi for så vidt ikke har retten til å ha heller, og som du sier gjør vi alle feil og det lærer vi av. Spesielt også nå som det har blitt så mye bluss utav dette i media i og med at dere er profilerte personer alle sammen. Feiling er også mye en positiv fase hvor man lærer seg litt mer om det å gjøre det som er riktig, og det riktige er det jo tross alt ingen som gjør fra start til slutt heller. Og det er jo bare menneskelig. Allerede ved å poste den hetsende kommentaren mot deg har leserne dine gjort en feil, sier ikke det nok i seg selv?

Håper dette ga deg en litt mer positiv boost!:-)

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.21:48

Amalie: Jeg er helt enig i det du sier, og forstår at en del kan ha mistet respekten for oss. Det er utrolig trist, men forståelig. Jeg håper vi kan gjenoppbygge tilliten og respekten fra dere over tid, fordi vi er utrolig lei oss for alt som har skjedd <3

Lisa

15.06.2017 kl.23:43

Er egentlig det Sophie la ut lov? Selvom hun dekker over navnene blir ditt navn nevnt og man ser fargekoden. Så ingen tvil om hvem det er snakk om! Jeg vet ikke hva som har skjedd så skal ikke legge meg oppi det. Skjønner godt at Sophie ble lei seg selv hvis deres versjon er sann. Men det hun gjør er 10 ganger verre! Nå er det jo hun som er mobberen. Og legge ut det hun gjorde på en offentlig blogg er bare ondskapsfullt! Hun gjør dette kun for å sette dere i et dårlig lys. Hennes intensjoner er jo kun for å være jævlig! Syntes også det er skikkelig barnslig at hun legger ut dette på bloggen når dette er en gammel konflikt dere allerede har løst! Så syntes dere får ufortjent mye dritt!

Men ihvertfall nå som hun har lagt ut dette så trenger du ikke ha dårlig samvittighet mer! Du har sagt unnskyld, nå er det hennes tur til å gjøre det!

Andrea Sveinsdottir

15.06.2017 kl.23:54

Lisa: Enig i alt du sier her altså :-)

16.06.2017 kl.03:01

..eller angrer du fordi dere ble ferska? Unnskyldningene du kommer med på den chatten er veldig overfladiske. Og du sier at halve chatten omhandler at du sier unnskyld, mens egentlig halve chatten handler om dårlige unnskyldninger og benektelse. Bestem deg liksom. Du legger deg ikke det minste flat, null empati eller skyldfølelse.

Linn

16.06.2017 kl.06:40

Synes Andrea får litt mye hate nå! Tror det er flere som bør tenke over hva de skriver.

Stå på Andrea!❤

Andrea Sveinsdottir

16.06.2017 kl.10:25

Linn: Tusen takk for dette, Linn <3

Kristiane

16.06.2017 kl.09:31

Trist å se så mange ufine kommentarer her.. Synes du gjør en god figur, stå på videre!

Andrea Sveinsdottir

16.06.2017 kl.10:24

Kristiane: Tusen takk, Kristiane <3

Karoline

16.06.2017 kl.13:59

Får ordentlig vondt inni meg når jeg leser alle kommentarene over. Føler alle de som skriver kunne tenkt seg om en ekstra gang før de skriver noe så personlig som mange av de gjør.

dette innlegget er et veldig bra innlegg og selv så tolker jeg det sånn at ditt/dine forbilder er sånn som du har forklart her. Du sa ingenting om at denne teksten handlet om hvordan du er og da blir det helt feil at andre anklager deg for å være en sånn person.

til slutt vil jeg bare si til alle som skriver stygge kommentarer at ALLE gjør feil i blant uansett om man er fattig eller rik, ung eller gammel. Andrea du er et helt vanlig menneske, som alle oss andre, bare mer offentlig. bare prøv å sett deg i Andreas situasjon (du som kommenterer stygt). prøv å forestille deg hvordan det er å bli kjendis over natta. å være med på et spill der alle gjør alt for å vinne.

alle i verden gjør feil en gang i blant og man skal ikke få så mye imot seg av den grunn. dessuten er det ingen av oss leserne som vet hele historien og ingen av oss som vet alt som foregår bak Andrea sine lukkede dører. skjerp dere alle sammen. og om dere ikke er klare over det, så er alle som skriver stygge kommentarer her med på å mobbe og dra Andrea ned. tenk konsekvenser av det dere skriver før dere skriver noe i det hele tatt. har du ikke noe positivt å si så vær stille!

Keep going, Andrea! Du virker som en bra person og det er utrolig at du klarer å takle dette på den måten du gjør. Du er en av mine forbilder! <3

Andrea Sveinsdottir

16.06.2017 kl.14:09

Karoline: <3

Skriv en ny kommentar