hits

Publisert den 03.05.2017 - Tanker

"DU SER ANNERLEDES UT NÅ"

Jeg har fått kommentarer på at jeg ser så annerledes ut nå i forhold til inne på Paradise Hotel. Det kan jeg forstå fordi jeg har ilagt meg en del vaner jeg ikke hadde tidligere. Det er også ganske vanlig at man ser annerledes ut på bilder og i virkeligheten enn på tv. Det har i hvert fall jeg fått høre mye etter at jeg kom hjem fra Mexico og møtte folk som kun hadde sett meg på tv.

Før jeg dro til Mexico vurderte jeg å gjøre ting som å sette på negler og vipper, men kom frem til at det bare var dumt med tanke på at jeg ikke ville få mulighet til å fikse på det jevnlig der. Nå har jeg satt i hårextention, fått meg negler og vippeextention så det gjør kanskje at jeg ser litt annerledes ut. I tillegg gikk jeg veldig mye uten sminke på Paradise, og derfor kan det se ganske annerledes ut når dere ser meg med masse sminke på bilder her på bloggen eller møter meg ute på byen fullt stylet. Det er ikke så veldig rart. 

Jeg husker at jeg fikk et lite sjokk da jeg så meg selv på tv for første gang. "Herregud, er det sånn jeg virkelig ser ut?", speilet og kameraet må jo vise et helt forvrengt bilde av sannheten. Nå som jeg har vendt meg til å se meg selv på tv ser jeg jo at det er meg. Jeg synes ikke jeg ser så veldig annerledes ut nå lenger, men de første ukene var jeg faktisk litt satt ut. Det var jo meg, men jeg synes selv at det ikke lignet helt. Jeg trodde det bare er fordi det hele var veldig uvant, men da jeg fikk høre fra flere at jeg er ganske ulik i virkeligheten tenkte jeg at det kanskje lå noe i det allikevel. 

Alt i alt synes jeg ikke at jeg har forandret meg så veldig mye. Hovedforskjellen er nok håret. Det gikk fra å være kort og tynt etter å ha bleket det ihjel, til å plutselig bli langt og fyldig med extention. Hår har mye å si når det kommer til utseendet, og du kan jo tenke deg hvor annerledes du selv ville sett ut med langt hår om du har kort nå, eller motsatt. Jeg tror nok dette spiller stor rolle når folk kommenterer at jeg ser annerledes ut nå, men jeg vet ikke. Kanskje jeg har forandret meg litt mer enn hva jeg klarer å se selv?

6 kommentarer

Linnea

03.05.2017 kl. 17:22
Er du ikke naturlig lys blond? :O

Var helt sikker på at du er det, jeg :)

Andrea Sveinsdottir

03.05.2017 kl. 18:05
Linnea: jo, det er jeg :)

Maud

19.09.2017 kl. 23:12
Jeg syns du altid har vert fin jeg❤️😘

Andrea Sveinsdottir

19.09.2017 kl. 23:20
Maud: Ååh, du er fin du <3

19.09.2017 kl. 23:22
Har sett gjennom mange av puppedebattinnleggene nå og jeg digger deg! Tenker ikke på det faktum at du la ut bilder av deg selv toppløs, men hvordan du forholder deg til de andre i "diskusjonene".. Du vet å holde deg saklig og ikke komme med barnslige kommentarer, og samtidig få frem akkurat det du mener, i fcking løøøøv that og er så enig med alt du har sagt hittil.

Andrea Sveinsdottir

20.09.2017 kl. 10:23
Anonym: Haha, åå tusen takk :D

Skriv en ny kommentar