NEW NAILS

10.03.2017 - 17:11 Én kommentar

Hei, alle fine <3

Nå føler jeg endelig at jeg begynner å komme tilbake til virkeligheten etter mye søvn og lite energi. Det er veldig deilig, men jeg kjenner at jeg fortsatt ikke er helt på topp. 

I dag har jeg vært ute siden før klokken ti, woho. Det er bra til å være meg nå om dagen. Jeg har masse jeg må ordne før mandagens premiere, så jeg kom tilbake til Oslo tidlig i går. Dagen startet hos de flinke jentene på Lashes by Kasja hvor jeg fikk fikset det som var igjen av de flisete neglene mine etter mye bading i klorvann. Jeg ble så utrolig fornøyd! Neglene fikk både perfekt lenge og farge, og jeg er superhappy! I tillegg fikset jeg brynene mine som har vært helt katastrofale den siste tiden, så nå begynner jeg å føle meg litt fin igjen - noe som er veldig deilig. 


Sjekk de ut på instagram @lashesbykasja <3 (ad)

Nå skal jeg få orden på rommet mitt før jeg drar med meg roomie på Fresh for å trene. Det kan bli spennende med tanke på hvor lenge det er siden jeg hadde en ordentlig treningsøkt, men det er bare å komme i gang igjen. Tenk så deilig det er når man faktisk begynner å komme i form igjen!

!!! I kveld er det presentasjon av deltagerne i PH på TV3 klokken 23.35 - DON'T FORGET <3
 

Én kommentar

veganerprinsessa

10.03.2017 kl.17:14

Damn- så utrolig stilig!

Skriv en ny kommentar

hits