PARADISE HOTEL 2017

Hei, alle søte <3

Endelig kan jeg dele denne syke nyheten – JEG HAR VÆRT MED PÅ PARADISE HOTEL 2017! Altså, jeg kan ikke beskrive hvor utrolig takknemlig jeg er for å ha fått lov til å være med på dette. Her kommer tidenes klisjè, men jeg har faktisk vært med på et utrolig eventyr. Det er umulig å beskrive hvor fantastisk og sykt dette har vært.

Hvis dere vil bli bedre kjent med meg så kan dere se portrettet mitt HER.

I skrivende stund sitter jeg og hører på PH-listen min på Spotify med noe som kan minne litt om kjærlighetssorg. Det er vanskelig å forklare for andre som ikke har opplevd det samme hvor knyttet man blir til minnene derfra. Det er så unikt og så eget, og jeg kan ikke fortelle dere hvor fantastisk det faktisk har vært!

Paradise Hotel er et realityprogram som høster både elsk og hat. Dette gjelder også deltagerne. Jeg er fullstendig klar over hva jeg har vært med på, og at jeg må være forberedt på mye hat. Jeg vet at mange har en mening om programmet og om menneskene som melder seg på dette. Folk får rett og slett mene hva de vil. Jeg vet at mange som sprer hat og negativitet ikke en gang har sett på Paradise Hotel, men leser overskrifter i media om se, fyll og dramatikk uten å se alt annet som Paradise Hotel har å by på. Tro meg, det er også masse kjærlighet, glede og vennskap i dette programmet og jeg ville aldri vært foruten denne opplevelsen!

Gjør dere klare for premiere 13. mars – dette blir helt sykt bra!

11 kommentarer

Siste innlegg