hits

Publisert den 20.11.2015 - Hverdag

KAFÉ-FREDAG

Happy friday!

Nå er det endelig fredag, min favorittdag. Til tross for at jeg har hatt en uke med hjemme-eksamen som vil si at jeg har hatt fri fra både skole og jobb er det utrolig deilig med helg! Bare det å vite at det er fredag. Jeg startet jo dagen tidlig med forelesning klokken åtte, og etter litt alene-tid hjemme i leiligheten møtte jeg Marius og Helene på Espresso House i Bjørvika. Jeg elsker Bjørvika! EP her er den beste i Oslo etter min mening. Det er så fint og rolig. Og det er mange sofaer. Vi ble sittende i flere timer mens praten gikk i ett. Utrolig koselig!

Nå står fredagskvelden for tur med taco og tv. Jeg og Marius ELSKER Adam og Tore fra Sofa, og de skal være med på Beat for Beat i kveld. Woho! Gjett om vi gleder oss da. Popcornet står klart, og vi er klare for å kose oss resten av kvelden. 

3 kommentarer

Edel Kristina

20.11.2015 kl. 21:08
Det så veldig koselig ut!

Becca Alexandra

20.11.2015 kl. 21:46
Du er "heldig" som fikk ha hjemmeeksamen, selv har jeg eksamen på mandag, men har måttet jobbet med den etter skolen eller i fritimer, ikke særlig gøy!Kjempefine bilder :)

Andrea Sveinsdottir

20.11.2015 kl. 22:47
Becca Alexandra: Ja, jeg er veldig glad i hjemme-eksamen jeg :-) Har jo hatt en del av de andre også, men foretrekker hjemme. Tusen takk!

Skriv en ny kommentar